10 Jule spørsmål og svar!

Nå er julaften over for i år, og vi har kost oss så mye med familien til Per Fredrik. Vi har åpnet pakker, spist ribbe og virkelig hatt det så hyggelig! Nå går vi inn i romjulen med både selskaper og masse avslapping, og derfor tenkte jeg å svare på litt spørsmål om jul!

SNAPCHAT STINABLOGG 👻

_____

Har jeg alltid vært glad i jul?
– Jeg var glad i julen da jeg var veldig liten, men etterhvert dabbet gleden bort og jeg hadde en del vonde julefeiringer som gjorde at jeg ikke ble så glad i jul. Men da jeg møtte Per Fredrik begynte jeg å like jul mer og mer, og i år har jeg virkelig funnet igjen julegleden jeg hadde da jeg var liten. 

Beste julegave jeg noensinne har fått?
– Det er uten tvil gaven jeg fikk av Per Fredrik i år, som er tur til New York der vi skal bo på junior suite Plaza Hotel. Det er den mest crazy gaven noensinne! 

photo tourism concept new york city with statue liberty; Shutterstock ID 59760706; PO: aol; Job: production; Client: drone

Favoritt julefilm?
– Hjemme alene 1 og 2 er utrolig morsomme, så de er en stor favoritt. Jeg er også veldig glad i “jingle all the way”. Den er så morsom! 

 

Favoritt julemat?
– På selve middagen elsker jeg å spise kalkun. Det er virkelig favoritten! Ellers enn det er jeg ekstremt glad i risgrøt, og i desember har jeg spist det nesten hver eneste dag. Haha! 

Ekte eller fake juletre?
– Jeg har vokst opp med at vi alltid skal ha ekte juletre. Men jeg har alltid syntes at det har vært så kjipt, for da kan man bare ha treet oppe noen få dager. I år er første året vi har hatt fake (plastikk) juletre og jeg syns det er så mye finere enn vanlig juletre. Våres tre er så fyldig, høyt og symmetrisk at det nesten ikke går ann! 

Beste med julen?
– At alt blir så mye mer koselig. Man hører på koselig julemusikk, ser på koselige julefilmer og det er bare en måned fylt med en helt annen sinnsstemning. Det er uten tvil det beste med julen!

 

Favoritt julekake?
– Pepperkaker! Det er så godt! Berthas pepperkakedeig fra Kiwi er helt amazing. Den er virkelig den beste å lage pepperkaker på. Da blir de så myke og gode!

Favoritt julesang?
– “Let it snow – Frank Sinatra”. Den er så fin og majestetisk og er så julete som den kan bli! 

Beste julemarked?
– Det som ligger i Karl Johan i Oslo er det beste jeg har vært på så langt. Det er så koselig og forseggjort! 

Tanker om det religiøse rundt julen?
– Personlig er jeg ateist, så det religiøse uteblir for min del. Jeg feirer julen av helt andre grunner enn kristendom. Jeg feirer fordi det er tradisjon og utrolig koselig! Så når de kristne tingene skjer, som å dra i kirken eller synge kristne sanger uteblir jeg. Jeg elsker julen, men kristendom er ikke noe for meg. 

🎅🏻🎄🎁

15 kommentarer

Siste innlegg