Fylt på leppene til jul

rabatt på behandling

I dag har jeg vært i Oslo en tur på litt bloggærender. Først var jeg innom Eger Skin Clinic en tur og fylte opp leppene med litt Restylane. Nå er det et par måneder siden jeg tok det sist, så nesten alt hadde gått ut.

Det er faktisk en kjip ting med å ha høy forbrenning. Restylanen brytes ned mye fortere.. Blæh! Men nå har jeg i alle fall fylt på igjen. Så nå føler jeg meg litt mer leppe-fresh! Og nå er leppene fylt på til jul! Hehe! 

Etter klinikken dro jeg rett på litt julegaveshopping. Nå er det ikke lenge igjen til jeg er ferdig med julegavene, og det er så digg! Nesten litt sjokkerende. Men jeg kjøpte ikke noe som helst til meg selv. Altså.. Whaat! Det er første gangen noensinne tror jeg!  

Etter litt shopping ble det møte ad sales, som er en av de som selger annonser her på bloggen. Satt lenge og skravlet med Caroline som jeg jobber med der, og hun er så søt og god! Syns det er så koselig å bli bedre kjent med de jobber med. Ofte ser man jo bare navnet på en mail også kjenner man ikke personen. Så da er det ekstra koselig å bli bedre kjent!

Nå er jeg hos foreldrene mine på taco-middag, med halve familien. Har vært her i noen timer, og her er det mye skravling for å si det sånn. Her i familien er det ikke stille et sekund, så det er høyt skravlenivå her for å si det sånn. Haha! 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg