Dårlig menneske fordi jeg fikser på utseendet?

Nå har det gått en uke siden jeg fylte opp leppene med Restylane. Jeg ble ekstremt hoven rett etter injeksjonene, og har frem til et par dager siden vært veldig hoven. Det var først i går jeg kunne plystre. Så det sier jo litt. Hehe! Det er én ting som er skikkelig rart med det å være såå hoven.

Til slutt begynte jeg faktisk å lure på om leppene mine skulle vært så store og ømme, altså, jeg kunne jo ikke plystre engang..! Men nå er de endelig ferdig med å være hovne. Nå er de kun mikro hovne, men det er de alltid en måned etter injeksjoner da, så det er jeg vandt med! 

For bare et par dager siden kom det ut et intervju på VGTV der både hun som gjør leppene mine, sykepleiere og en viss blogger som elsker å klage på alt ble intervjuet. Hun som gjør leppene mine forklarte veldig godt hvordan hun gjør det når hun gjør leppene til kundene sine. En av tingene som er viktige er å få fin form på leppene og at de skal se noenlunde naturlige ut. Det skal liksom ikke se ut som man er stukket av en veps.

Jeg kjenner meg så igjen i det hun sier, for resultatet på meg har jo blitt veldig naturlig, og jeg elsker munnen min slik den er nå! Nå har jeg bare lyst til å gå rundt og smile hele tiden. Versus før hvor jeg bare ville gjemme munnen min..

Men så har vi jo de som er veldig imot alt annet en det mest økologiske naturlige bullshit whatever som finnes, og jeg må si at jeg blir litt oppgitt. Det er alltid de samme folkene som skal klikke i vinkel og nærmest si at du må legges inn på mentalsykehus fordi du er gal og et dårlig menneske, fordi du har lyst til å fylle opp litt volum i leppene dine.

Kan ikke alle få lov til å gjøre hva de vil med sitt eget utseendet, uten å bli harselert for det? Det er ikke særlig gøy å hele tiden bli anklaget for å være et dårlig menneske bare fordi jeg liker å fikse litt på utseendet mitt. 

Men, vi lever faktisk bare et liv, og helt ærlig; jeg må rett og slett bare drite i hva en blogger / lege / folk på Jodel / en bloggleser sier om hva jeg gjør, livet er faktisk for kort til det.

24 kommentarer
  1. Jeg er enig med at du bestemmer selv hva du skal gjøre med utsende. Hvis hun vil så kan hun føkke til utsende sitt for min del. Det er ikke vår jobb å si hva hun kan gjøre og ikke. En ting jeg er veldig lei av at du skal si er «livet er for kort til….» eller «vi lever bare en gang»

  2. Leppene dine ser helt perfekte ut nå! Og størrelsen passer deg utrolig godt 🙂
   Jeg skulle ønske vi levde i en verden hvor vi kan elske oss selv for den vi er, og være naturlige. Meen vi er ikke perfekte når det gjelder selvtilitt, derfor forstår jeg at flere velger å fikse på småting som lepper. Det jeg ikke forstår, er hvorfor jenter som har helt nydelige og store leppper velger å fylle, så det ser så utrolig unaturlig ut!

  3. Jeg synes det ble syyykt fint! Ikke bry deg om de, folk som ikke har det bra med seg selv vil bare tråkke ned andre for å føle seg bedre.

  4. Unnskyld meg? Kristin elsker ikke å klage over alt, det du sa der er rett og slett sinnsykt barnslig å si på din egen blogg. Kristin er faktisk svært saklig med det hun uttaler seg om, og det er en STOR forskjell mellom å klage og det å faktisk utlyse ren fakta om hvordan visse bloggere får yngre jenter til å ville endre sitt naturlige utseende og ikke godta hvordan de ser ut 🙂

  5. Jeg syns du var nydelig før og tenkte aldri over at du hadde smale lepper, eller noe sånt. Men nå når du har begynt å fylle de så syns jeg jeg faktisk du er veldig flott og kler det utrolig godt- ser veldig naturlig ut <3

  6. Hvor er toppen fra??? Den er helt nydelig. Og du er helt nydelig. Du var nydelig før du tok Restylane og du er helt utrolig fin nå. Du er deg selv, og det er bra. Det er jammensanten ikke mange som tørr. Du er tøff Stina 😁😊😘💋👄❤

  7. Du bestemmer så klart hva du gjør med din egen kropp,selv om jeg synes det er en synd trend å fikse på det man har. Det jeg synes du ikke trenger å gjøre, er å nevne hver eneste gang du er å tar nye injeksjoner. De fleste leserne dine vet at du gjør det,og man trenger ikke en oppdatering hver gang. Og alle skjønner at du mener Kristin Gjelsvik,og du er så klart uenig med henne med tanke på at du fikser på deg selv,men jeg synes det er forfriskende med en blogger som henne som er en motvekt mot veldig mange andre bloggere. Hun gjør faktisk en veldig viktig jobb,for det å fikse på seg selv bør ikke være like naturlig som å gå på butikken å kjøpe seg middag. Og det burde vel de fleste være enige i!

  8. Jenter som deg som snakker om dette som om det er den vanligste ting trenger faktisk et mentalt sykehus! Altså at din generasjon er fremtiden er for meg mer skummelt enn at en viss mann er president i USA!

  9. Skjønner at hu der Kristin ikke liker så godt at mange opererer seg og sånn, men kan hu ikke bare godta at noen folk velge å operera. Det betyr ikke at dei er dårlige personar! Blei så sint og skuffa når eg så/leste det :((

  10. Ingen har sagt noe om at du er et dårlig menneske ,men er trist at slik som bloggnorge er nå, at unge jenter ser ofte opp til alle bloggere som tar store operasjoner.

  11. Caroline; ja Trump er president i USA og hvert minutt dør det en selunge, men hva skal vi gjør med det? Nettopp;) Det vi har ansvar for selv og det vi faktisk kan gjøre noe med burde vi. Herregud er en vis grense folkenz.

  12. Verken Kristin eller noen andre har sagt at du eller andre som gjør noe med utseende er dårlige mennesker.
   Men som Kristin brenner for og snakker mye om, er at unge jenter blir lett påvirket og mange som får dårlig selvtillit av ulike bloggere som endrer på utseende sitt og det er veldig sant..

  13. Jeg likte hun Kristin før, men nå syns jeg hun bare fremstår som utrolig dømmende. Altså, greit hun er lei av kroppspress – det er vi alle, og det blir ikke bedre av å gnåle om det i det vide og brede – men jeg synes ikke noe om å drive heksejakt på de som velger å fikse på utseendet. Kan vi ikke bare la være å kommentere/bry oss så grådig på en negativ måte med hva andre gjør? Vet ikke med dere, men jeg har nok med meg selv og mitt eget liv.

  14. Det er ikke det at du fyller i leppene dine som gjør deg til et dårlig eller bra menneske, men når du har lesere helt ned i 9-10 års alderen, så syns jeg ikke du trenger å reklamere for å sprøyte ting inn i kroppen. Det gir unge jenter et helt feil bilde, og bidrar til kroppspress. Vet du er rosablogger og det du gjør med kroppen din e din sak, men når du har mange lesere må du tenke på hva du oppmuntrer til.

  15. Hei! Du sier nå at du fyller leppene dine fordi du synes det er fint og liker at de har ha volum, men helt i starten sa du at grunnen til at du tok restilane var pga at tannkjøttet ditt ikke skulle synes. Det høres mere ut som at du egt bare ville ha større lepper og fant på en unnskyldning slik at folk ikke skulle hate på deg. Hva er sant og ikke?

  16. Er HELT enig med Kristin. Er så glad for at vi har en blogger som henne, det er utrolig trist å se hvor normalt det er å fikse på utseendet sitt. Dette burde IKKE være normalt.

  17. Det er veldig viktig at vi har en motvekt til alt det skjønnhetspresset på blogg.no, den dagen ingen hever et øyebryn av at alle på blogglisten har foretatt en eller annen forandring på utseende, det er da vi bør bli bekymret. Det er utrolig trist utvikling, og du er ikke et dårlig menneske men et produkt av tiden vi lever i, og jeg skjønner godt at fristelsen er stor når du har så god tid på å granske deg selv og ta selfies. Men du må også se at vi trenger Kristin i bloggNorge??

  18. Du er ei nydelig jente, syntes du ikke det er synd at du ikke har selvtilliten til å like deg selv slik du er fra naturens side?
   Uansett hvor mange toppbloggere som sprøyter seg her og der; det er ganske drastisk statement om hvordan man ser på seg selv, og lever med seg selv i det daglige liv.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg