Jeg blir så bortskjemt!

Etter at jeg var ferdig med det av jobb jeg måtte her i Finland i dag, dro Per Fredrik og jeg rett ut på en restaurant som ligger her i sentrum. Vi hadde egentlig billetter til en konsert som vi begge (spesielt Per Fredrik) hadde veldig lyst til å dra på, men vi var rett og slett altfor slitne. 4-5 timer søvn i løpet av en natt + masse jobb og ny by i løpet av dagen tar virkelig på! 

Men vi fikk en utrolig koselig kveld på restaurant. Vi dro på den som er blant topp 5 i hele Helsinki, og den levde virkelig opp til forventningene! Vi fikk en utrolig god 7 retters meny så bare var helt fantastisk! Jeg blir virkelig så bortskjemt.

Per Fredrik er så snill som tar meg med på så fancy og dyre restauranter og alltid spanderer. Han behandler meg virkelig som en prinsesse! Nå behandler jo jeg han som prinsen min også da, så vi står jo likt. Men jeg setter så stor pris på det fordet. Hehe! 

Nå har vi nettopp kommet tilbake på hotellet og vi stuper snart ned i senga. Gud så trøtt jeg er nå! Jeg gleder meg skikkelig til en lang natts søvn også forhåpentligvis se masse av Helsinki i morgen før flyet går. Vi har jo en del timer her i morgen, så da må vi virkelig utnytte de!

8 kommentarer

Siste innlegg