Leppene mine ble gigantiske!

// reklame

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en lang dag i Oslo! I dag har jeg virkelig gjort mye med utseendet mitt. Jeg har fikset både vipper og negler, i tillegg til å fylle på Restylane i leppene og ta botox. Akkurat nå er jeg superhoven og føler meg nesten som en nålepute. Haha!

Leppene mine er veldig hovne, så de er ganske gigantiske nå, men de blir en del mindre innen et par dager altså. Har ikke sett meg heeeelt blind på leppene mine (enda)! 

Vippene og neglene er forresten sponset fra Eger Skin Clinic. Er helt avhengig av fine vipper og negler, og de er så flinke! Du kan lese mer på nettsiden dems egerskinclinic.no hvis. Er også der jeg tar injeksjoner, men det er ikke sponset. Bare så det er sagt. Betaler det helt ut av egen lomme. Men tenkte å si ifra om hvor jeg fikser det, siden alltid mange lurer! 

Etter en skikkelig beauty day spiste jeg en skikkelig god middag med Trine på Fridays. Tok en del bilder der, men jeg så heeeelt weirdo ut med de leppene og blitz, så det skal jeg spare dere for å se. Haha! Det var i alle fall så koselig å se igjen Trine! Hun går hudpleier utdanning i Oslo, og det er så spennende å høre om alle de forskjellige tingene hun lærer. Skulle gjerne tatt den utdanningen selv, for jeg det er virkelig et tema jeg interesserer meg for! 

31 kommentarer
  1. restylane kan jeg forstå, fyldige lepper er fint, men botox? synes du ikke at det er litt sykt at en jente på 24 år tar botox?
   jeg er selv 24 (93 modell) og har selv tenkt tanken på å ta botox når den tid kommer, men 24 år, det er faen ikke gammelt.

  2. Jeg så på snap at du var i Oslo, og det var jeg og (inne på stortinget) så da gjikk jeg ut på ein shopperundd i Karl johsn😻Men dessverre så så jeg deg ikke😾

  3. Synes du ble sykt pen🙈😍 men er ikke dette noe som er med på å fremme motepress og generelt press siden du som blogger har så stor påvirkning og mange vill være som du. Lissm det å fikse på seg selv med leppene å sånt.

  4. Elsker bloggen din! Siden du har tatt resylan flere ganger nå kunne du laget et blogginlegg hvor du viser forskjellen fra når du ikke hadde noe i leppene å da du hadde kjempe lite å så helt til nå? Altså ett bilde fra hver gang du har tatt restylan? Å kunne du laget et blogginlegg der du viser «bildene som aldri kom på bloggen» der du viser litt failbilder osv.. det er veldig mange bloggere som gjør det å synes det er kjempe morsomt å se.

  5. Jeg har skjønt at du er opptatt av helse, og det og beholde et ungt utsene. I den sammenheng lurer jeg på om du har vet noe om hvordan stoffer som restilane og boto virker inn på kroppen din, dette synes jeg det hadde vært morsomt og interessant IG vite noe om.

  6. De ble jævlig Nice, elsker dem, men kan jeg spørre den andre fansen om hva som menes med "andenebb" sier:

   De ble jævlig Nice, kan jeg spørre den andre fanoen om hva som menes med “andenebb”

  7. Helt ærlig syntes jeg du var finere før. Jeg har sånne lepper naturlig men jeg vil ikke ha det. Jeg syntes du vær heldig som kunne ha små lepper og et valg til å ha store

  8. Haha er så teit når folk sier at restylanen går ut. Før du fylte på leppene dine nå så var de ikke slik de så ut før du tok restylanen for å si det sånn! SE sier også hele tiden “det har gått ut nå”, samtidig som hun står der med digre lepper som ikke ligner hennes egne.

  9. 11.10.2017 kl. 12:00: selvfølgelig går restylane ut av leppene. Ikke med en gang men etter noen mnd/år, så sant du ikke fyller på mer for å opprettholde fyldigheten. Denne type fillers bryter kroppen ned igjen naturlig, så jo, Restylane forsvinner med tid.

  10. Man kan jo ikke være blogger uten Restylane og Botox. Så at du endelig har begynt og ta det som en stor blogger og et stort forbilde er jo bare på sin plass😊 elsker bloggen din Stina❤️❤️ Når jeg blir gammel nokk skal jeg også ta Restylane og botox akkurat som du. Har begynt og spare til det så har jeg sikkert råd om fem år når jeg er gammel nokk til det😊 gleder meg masse til det😁 leppene dine ble kjempefine😍😍😍

  11. Jeg digger deg, Stina! Og jeg digger bloggen din. Jeg har vært fast leser i flere år. Men allikevel syns jeg det skjærer litt i hjertet når jeg ser folkene som strømmer til kommentarfeltet: “hvor mye koster dette?” “hvor mye bør jeg sette inn?” og “jeg gleder meg til jeg selv kan ta!” For hvor gamle er egentlig disse jentene? Det er jo helt åpenbart at de påvirkes av deg, og muligens ikke er modne nok til å se konsekvenser. For vi to, som er like gamle, tenkte jo ikke på dette når vi var på deres alder. Altså er ikke dette tanker som kommer naturlig, men som en følge av blogger de leser osv. Kanskje tenkte vi på at vi ville ha større lepper, men ikke med så konsise planlegginger angående størrelse, mL, form, pris osv.. det var heller litt fjernt for oss. Men gjennom sånne innlegg blir det ikke lengre fjernt, men svært tilgjengelig og normalisert. Hater at du, selv om du ikke er alene, har gitt etter for det her da man ser hvor stort utslag det gir.. Ha en fin kveld!

  12. 🙁 Trist å lese kommentarene, blir utrolig skuffet over å lese det.. Er selv 15 år og blir påvirket, det å lese ei jente lengre opp i kommentarfeltet, ønsker å spare til de «fyldige» leppene, så mister jeg håpet for norske bloggere…

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg