10 Tegn på at du er avhengig av sminke

Jeg tror vi jenter er veldig forskjellige når det kommer til sminke. Noen jenter bruker 10 min forran speilet om morgenen, og sier seg fornøyd med det, mens andre jenter gjerne står timesvis forran speilen før de går ut av døren.

Selv er jeg nok likest sistnevnte, og må nok innrømme at jeg er litt avhengig av sminke. Og jeg tror ikke jeg er den eneste! For å se om du er avhengig av sminke, kan du jo se hvor mange av disse tegnene du kjenner deg igjen i!

💗 Du har mer sminke enn du noensinne klarer å bruke opp. Det bugner over av sminke i sminkeskuffene dine, og du har minst 20 forskjellige leppestifter som er farlig like hverandre i fargen, som egentlig bare du kan se forskjellen på.

💗 Du klarer ikke gå ut døren før du har sminket deg, og alt er on fleek.

💗 Skal du ut med venninner på byen, eller på date, bruker du gjerne et par timer forran speilet på å gjøre deg klar.

💗 Du elsker å se på sminketutorials, og er alltid oppdatert på de nyeste videoene til Carli Bybel og Nicki tutorials. 

💗 Det er sminkerester på alle de hvite tingene i huset ditt. 

💗 Når du finner et produkt du virkelig liker kjøper du typ 15 stykker av det, i tilfelle de skulle slutte å selge det. 

💗 Du er fornøyd med at du kun handlet 7 leppestifter, 11 øyenskygger, og 3 foundation på siste shoppingtur. “Kjøpte jo nesten ingenting!”.

💗 Du har konstant sminkerester på håndbaken, fordi du har testet fargen på en leppestift eller øyenskygge

💗 Noe av det verste du vet er når sminken er helt on fleek, men selfiene tilsier at du har gått igjennom en tornado.

💗 Kjæresten din går automatisk inn i sminkebutikk, til og med når han shopper alene, fordi han er så vandt med å måtte være med deg inn i alle mulige sminkebutikker.

 

♥ Følg meg på facebook for å se når jeg legger ut nye blogginnlegg 

 

13 kommentarer
  1. Jeg kjenner meg igjen i 6 1/5 av punktene, hvis det går an å si da.❤️ Kan du snart ha en video med jentesnakk ++ eller sminke tutorial for høsten ?
   Elsker deg Stina!!💋 Du er ett av forbildene mine💋😘

  2. Hei Stina digger bloggen din å kjenner meg faktisk litt igjen på alle punktene bortsett fra den med kjæreste å kjøpe sminke til meg osv.osv.osv.osv. men jeg innrømmer at jeg er ganske ille med det å stå forrang speilet i timesvis…..
   Jeg lurer faktisk på om hvordan jeg kan bli sammen med den kjekkeste gutten i klassen fordi jeg er drit forelska i han😘😘😗😚
   Håper du svarer meg😘😘
   – Inga 10 år.Nesodden

  3. Hei Stina! Jeg digger bloggen din! ❤️ ❤️ ❤️ du er et stort forbilde! ❤️ ❤️ Jeg lurte på om du kan ha en video der du DIY Halloween cupcakes? Det hadde vært dritkult! ❤️ ❤️ ❤️

  4. Hahha helt enig!! Kjenner meg igjen i alle punktene😂 Ikke det med kjæresten da, er nok litt for singel for det, haha

  5. Men Stina, nå må jeg for første gang legge inn en kommentar. Jeg har fulgt deg sien stinamariebakken-bloggen din, og synes du er superdyktig! Jeg er innom hver dag, og derfor kjenner jeg igjen innleggene dine. Dette innlegget er jo totalt kopi fra et tidligere innlegg.
   http://stina.blogg.no/1472831118_10_tegn_p_at_du_er_av.html
   Jeg har lagt merke til det flere ganger at jeg føler at jeg leser like innlegg. Synes bare det er litt rart.

  6. Kan du vær så snill å lage et blogg innlegg om din hudpleie rutine, og hva du bruker på huden din?

  7. This was so funny and cool! I’m a make up girl too, absolutely! Once I had a nasty eye infection (allergy) and was not allowed to wear ANY eye make up! So I had big, dark sunglasses on all the time. In the middle of the winter! Here in Finland!! Yeah, that was a very, very dark week… and I looked very ridiculous! LOL! XD

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg