Sparetips og Kardashians

// inneholder reklame

Woho! Endelig mandag! Jeg er et skikkelig mandagsmenneske! Det er alltid så gøy med mandager, for det gir en ny start og blanke ark. Nå har jeg allerede gått igjennom hva jeg skal denne uken både på jobbplanet og på det private, og dette tror jeg at blir en skikkelig bra uke!

Har skrevet ned så mange gode idéer for innlegg som jeg vil skrive denne uken, så nå kribler det i fingrene etter å komme igang!

I dag har jeg allerede rukket å handle inn det meste av mat for uken. Liker å gjøre det på mandagen sånn at jeg slipper å kjøre i butikken 100 ganger i løpet av uken for småturer. Eller, det er jo Per Fredrik som må det da, siden han gjør mathandelen her i huset. Men jeg liker å gjøre storhandelen i starten av uken. Hehe! 

Jeg har også fylt på bensin på bilen, og nå har jeg et tips til dere! Fyll opp tanken på søndag kveld / mandag morgen, for da er det nesten alltid billigst. Fyller du en full tank blir det fort 150-400,- kr å spare her. Så absolutt noe man burde tenke over! 

Blomster har jeg også handlet inn for uken. Denne gangen gikk jeg for en skikkelig stor bukett med rosa roser, det er uten tvil min favoritt farge på roser! Syns det er så fint med en stor bukett midt på stuebordet. Det pynter jo skikkelig opp!

🌟 Topp – NLY, HER 🌟

Nå skal jeg sette igang med å henge opp klesvasken og legge den inn i skapene. Herregud. Jeg tok klesvasken min i går, og nå er det seriøst 2 stappfulle IKEA poser med klær som står klare for å bli lagt inn i klesskapet. Verste er at jeg føler jeg vasker klær ofte, men tydeligvis ikke. Hehe!

Men, det har jo endelig kommet ny sesong med Keeping up with the Kardashians som jeg kan se på mens jeg bretter klærne, så da blir det ikke superkjedelig. Er så glad for at det endelig har kommet nye episoder. Jeg er helt hekta på den serien! 

25 kommentarer

Siste innlegg