Før og etter Restylane bilder!

// inneholder reklame

Nå er det godt over en måned siden jeg tok første injeksjon med Restylane, og et par uker siden jeg tok min siste injeksjon. Nå som leppene mine endelig har blitt den størrelsen jeg ønsket og all hevelse har gått over, kan jeg endelig vise dere litt før og etter bilder av resultatet.

Det er helt ærlig veldig rart å se på før bildene. Hele ansiktet blir jo forandret når man forandrer på en ting, siden proporsjonene blir annerledes.

Toppen min finner du HER

 

Jeg har jo veldig store øyne og jeg har alltid syntes at leppene var for små i forholdet til resten av meg. Nå derimot, kunne jeg ikke vært mer fornøyd. Jeg prøvde å bli fornøyd med mitt naturlig utseendet i så mange år, men til slutt tok jeg valget om å ta injeksjoner, og det er noe av det smarteste jeg har gjort for mitt eget utseendet. 

Nå elsker jeg leppene mine og hvordan de ser ut, og jeg bruker endelig farge på leppene. Med unntak på alle disse bildene da. For de ville jeg gå all natural så dere kan se resultatet best mulig. Men sånn til vanlig føler jeg endelig at jeg kan bruke noe annet enn matt og lys leppestift. Det var nemlig den eneste måten å gjøre de større på tidligere. Nå som de er store nok som jeg liker bruker jeg både farge og glans, og gud så fin som jeg føler meg!

Dette er ikke et innlegg for å pushe restylane på noen som helst. Gjør hva dere vil med livene deres. Det beste er å lære seg og like sine naturlige features. Dette er rett og slett bare et åpent og ærlig innlegg fra min side. Dere har jo også forespurt før og etter bilder av leppene så mye, så here we go! 


Ganske stor forskjell eller hva? Nå har ikke jeg fylt opp leppene til randen akkurat. Jeg føler leppene mine er akkurat der hvor de fortsatt kan se ekte ut, samtidig som de er fyldige og fine. Jeg er i alle fall veldig fornøyd, og føler meg så fin med de “nye” leppene mine. Hehe!

 

 Facebook HER – Instagram HER – Snapchat Stinablogg 

43 kommentarer
  1. Det er ikke mange som kler restylane, men utgangspunktet ditt var veldig bra og du er veldig heldig med resultatet 🙂 Ble super fint, jeg skjønner hvorfor du gjorde det og det er veldig viktig at du gjorde det av riktige grunner. Veldig flott hvordan smilet ditt ble, og man ser forfra, men også i profil-vinkelen, at ansiktet ditt ble mer “riktig” proporsjonert.

  2. Det ser jo ikke naturlig ut når de stikker sånn ut? Dette gjelder alle som tar restylane og sier de syns det ser naturlig ut. Eller er det bare små (NATURLIGE) lepper som ikke ser naturlig ut lenger?

  3. Kjempefint på deg! Og en stor HAH til alle tullingene som påstår at det alltid ser unaturlig og stygt ut. Guess what, det gjør ikke det.

  4. Ikke for å være slem, men jeg kan ikke si meg enig i at det ser så veldig naturlig ut? Resultatet ble ok, men det er bare noe med den restylane-looken jeg ikke liker, haha. Men men, smak og behag. Det viktigste er at du ble fornøyd 🙂

  5. KJEMPE FINE!! Jeg pleier aldri å kommentere slike innlegg, men jeg må påpeke at leppene dine ble perfekte! Hvor har du gjort det og hvem har du gått til?

  6. Resultatet ble kjempebra! Bra at du endelig tok motet til deg og gjorde noe med komplekset ditt 🙂 BTW, likte veldig godt det nederste bildet til høyre – viser liksom din sideprofil så fint frem!

  7. Jeg var å tok princess filler hos en i lillestrøm… ville ikke ha så mye siden det va første gangen min. Så tok bare i overleppen siden underlippa mi e ganske stor, og overleppen din e ganske lik min.. men eg fikk bare 5 stikk i overleppen,var gjort på 5 min. Så jo greit ut etter hevelsen.. er ca 3 uker Siden og leppen min er helt lik som før.. kjempe leit! = var ikke så veldig fornøyd.. leppen min så jo faen ikke ut når den va hoven !!! Det var faktisk helt sykt.. det var ikke duckface engang , den var bare GIGANTISK! Så passe dumt ut, men har en følelse på at det var bare for 5 stikk og mye på en plass.. så neste gang blir det mer vurdering å finne en bra klinikk i bergen! Dine så jo veldig bra ut 🙂

  8. Det viktigste er at du selv er fornøyd! Forstår hvorfor du valgte å gjøre det, og resultatet ble veldig fint:) syntes også det er bra at du skriver om det, og sier litt hvordan det var i de videoene du har laget.

  9. Må bare si at resultatet ble sykt fint 🙂 og må rose deg for måten du skriver innlegget på for presser liksom ikke på andre å prøve det:) så stort pluss 🙂 du er en kjempe pen og ikke minst flink blogger <3

  10. det ble kjempe fint:)det kledde ansiktet ditt veldig, også ble det veldig jevnt og pent. Du er nydelig uansett, men dette ble kjempefint<3

  11. Veldig fint. Det så helt naturlig ut. Glad du ble fornøyd. Du er fin uansett hva du gjør med utsenet ditt!!!

  12. synes ansiktet ditt også ble mer “fyldigere” om du skjønner hva jeg mener. Det synes jeg st du kledde. Så hveryfall ikke ut som en and, for det er så stygt når noen fyller på for mye

  13. I departementets forskrift om markedsføring av kosmetiske inngrep står det blant annet i §5: “Forbud mot bruk av pre- og postoperative bilder. Markedsføring av kosmetiske inngrep skal ikke inneholde pre- og postoperative bilder”

  14. Hei! Du ble sååå fin! Jeg tok fillers i januar men det har gått ut og på den ene siden ble det skeivere en den andre, jeg har ikke fått med meg hvor du har tatt det? Siden du ble så fin, er det lov til å spørre hvor i Oslo du tok det ?😍

  15. hei Stina! hvorfor har du foundation noe over leppene på “før”-bildet, og ingenting på leppene på “etter”-bildet? for det har du… synes du er kul ogsånt altså, men bare stusser litt på det…

  16. Helt utrulig fint resultat! Jeg pleier egt ikke synes at d blir så fint m Restylane, men på deg passet d bare helt perfekt! Syntes du fikk et mye finere smil, og så veldig bra ut på deg! Helt perfekt mengde😻

  17. Altså, ble forvirret av bildene. Du er veldig gul-oransje på “før” bildene i forhold til “etter” bildene. Lyset og sminken er også helt forskjelleig, og hvordan er det du har sminket nesen din på første bilde til høyre? Det ser ikke bra ut. Disse forskjellene forvirrer meg litt når jeg “studerer” leppene dine, men tross dette, så ble leppene fine!

  18. Emily, jeg ler av kommentaren din! Lys er forskjellig fra dag til dag, time til time og hvor man står i rommet. Sminken er heller aldri lik hver dag. Så kanskje tenke på at før og etter bildene er tatt på vidt forskjellige dager før du kommenterer. Ser du kliss lik ut i sminke og lys som det du gjorde for nøyaktig to mnd siden? Tviler.. dessuten skulle jo ikke noe av det være i fokus, her var det snakk om leppene!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg