Resultat av Restylane og Botox

Nå er jeg på vei hjem fra Oslo etter å ha vært på et par behandlinger. Jeg har fylt på litt mer Restylane i leppene i dag, siden jeg følte de ikke fikk nok volum etter første gang. De fikk jo superfin form etter første gangen. Men jeg har syntes at de fikk veldig lite volum, da spesielt i overleppen. Så det fikset jeg opp i nå i dag.

Som dere ser på bildene er jeg jo litt hoven etter behandlingen, så leppene går ned noe i størrelsen. Men jeg tror virkelig at jeg kommer til å bli veldig fornøyd med hvordan de blir når hevelsen går ned. Så det blir spennende å se! 

En annen ting jeg også gjorde i dag mens jeg var i Oslo, var å ta Botox. Det er faktisk ikke for utseendet sin del. Tro det eller ei. Jeg hadde jo sagt det hvis det var for utseendet sin del, hahaha. Men det er rett og slett sinnarynka jeg har fikset på i dag. Jeg er jo ekstremt lyssky, da snakker vi sånn at jeg nesten måtte sittet med solbriller forran mac’en. Så jeg sitter og anspenner og myser hele tiden, og får så sinnsykt vondt i hodet av det.

Virkningen av det kicker ikke inn før om 7-14 dager, så jeg hverken ser eller merker noe forskjell nå. Men jeg gleder meg veldig til å se om det kan hjelpe på all hodepinen jeg sliter med. Det hadde jo vært helt amazing om det hjalp mot det! Botox i “sinnarynka” er jo noe veldig mange med blant annet migrene bruker, så det er jo faktisk ikke bare for å unngå rynker. Hehe! 

Uansett så ville jeg være åpen om det her på bloggen. Jeg vet at det sikkert kommer en del mennesker som syns jeg er helt teit som fikser på mitt eget utseendet. Men folk får mene det de vil. Så gjør jeg det jeg vil. Jeg vil i alle fall være ærlig om ting jeg gjør, også får reaksjonene bare være som de er. Hehe! 

 

💗💗💗
 Facebook HER – Instagram HER – Snapchat Stinablogg 

  1. Veldig fint og naturlig resultat! Synes det er bra at du er åpen om det og ikke nekter for det. Det er så mange bloggere som skal nekte for det, men bra du ikke er sånn! 😊

  2. Stina føler sikkert press av andre bloggere som har fylt leppene sine, siden hun selv er en av de store bloggerne. Det er sikkert derfor hun tar fyller Restylane i lipsa og sprøyter inn Botox. Det morsomme med dette er at etter hun tok Restylane så har trutmunnen kommet fram på mange av bildene hun tar av seg selv. Stina, er ikke du 23? Du fremstiller deg som en 15 åring. Stakkars PF. Skulle sikker ønske du var mer som de andre bloggerne på din alder..

  3. Jeg har fulgt med på Stina lenge og jeg vet at hun ikke gjorde det pga andre bloggere. I tillegg ser det ikke ut som du har lest innlegget ordentlig siden du sier at det er derfor hun ‘sprøyter inn botox’

  4. Holder du på med dette over lengre tid tror jeg ikke forholdet deres vil vare så lenge. Husk at PF ble forelsket i deg og ikke “Din ideal versjon av degselv” håper jo jeg tar feil men har sett 3 forhold gå vasken pga at dama har endret seg selv så mye at gutten ikke føler det er den jenta han falt for.
   Vi kvinner endrer oss for og føle oss vel.
   Men.
   Det er gutten som må ta på det falske håret. Se på de falske vippene. Kysse di falske leppene. Ta og føle på de falske puppene. Klemme på den falske rumpa og elske med den falske musa.
   Er det rart gutter tror vi er [email protected]#[email protected]# dokker? Alt dette er ikke om deg stina. Ikke enda ihvertfall. Men om veldig mange andre jenter som begynner i det små.
   Selv er jeg glad i hvordan jeg ser ut og hvor trygt forholdet mitt er. Min mann kommer inn og setter seg på do mens jeg står i dusjen ( ikke alltid jeg setter pris på det ) men jeg elsker åpenheten vi har med hverandre. Man skal jo føle seg komfortabel i et forhold. Ikke ha hvert sitt bad og hver sin avdeling i et hus. Er nå min mening da.

  5. så utsendefiksert du er blitt:/ Å du har ingen rynker som 23åring:P spar botox til du er 40,50 å virkelig trenger det.

  6. Ikkje hate på Stina! Viss hun vil fikse på utseendet sitt så får hun søren meg lov til det, det er hennes fjes og ingen andre sitt, så viss du ikke har noe fint og si, ikke si det! Og de som bruker tiden sin på og hate, de har lite liv….
   Elsker deg Stina, jeg ser på alle innleggene dine,det er bra du er åpen om det, og ikkje skjuler det som andre bloggere♥️

  7. Jeg sliter med akkurat samme greia! Selv når det er overskyet må jeg myse når jeg kjører bil og ender alltid opp med den værste hodepinen:( Har vudert å ta botox selv, men vet at leger somregel ikke dekker utgiftene, hva betalte du??
   Og btw, tror ikke Per Fredrik har planer om å gå fra Stina fordi enkelte av dere mener hun skriver som en 12-åring.. Det blir litt for dumt alt folk skriver😅

  8. Marie: så skjønn og morsom du er! ?? det koster 2500,- cirka for å ta sinnarynka. Jeg gjorde det på eger skin Clinic i Oslo. Resultatet varer i 5 måneder cirka ??

  9. Jeg skjønner ikke hvorfor dere skal hate på Stina for at hun velger å gjøre det! Det har jo ingenting med dere å gjøre og dere får ikke noe godt ut av det. Så det er ikke vits. Dere får bare hun til å ikke føle seg bra og dere fåe jo ikke noe godt ut av det? Og hvis hun velger å gjøre det så må hul få lov til det. Det er hennes liv og hun må få lov. Og hvis dere hadde tatt det hadde dere likt å få sånne kommentarer. Nei? Tror ikke det. Jeg syntes det er veldig tøft av deg å være så åpen og tøff som du er Stina og blogge om det. Du visste sikkert at dette kom til å få reaksjoner. Jeg syntes det er kjempebra og jeg elsker bloggen din!<3

  10. Ja er jo fint å ha en unnskyldning for deg selv angående hvorfor du velger å fikse på utseende i så ung alder! 😀

  11. Syns det ser ut som det blir kjempe fint jeg 🙂 har fylt leppene selv, mange som ikke syns det er fint og skal tvinge sine meninger på meg uten at jeg spør. Er ikke noe å bry deg om. Om du er fornøyd er det som telles 🙂 jeg syns det ser veldig bra ut 🙂 man er ikke no falskere av fylte lepper eller øyevipper and so on 🙂

  12. Synd at du også er blitt bitt av basillen. Det er der som er så farlig; mye vil ha mer. Syns leppene dine var fine både før og etter første behandling, men skjønner jo at du vil ha mer, det vil jo alle. Krysser fingrene for at du ikke blir blind på deg selv. Likte deg veldig godt, siden du var en av bloggerne som ikke var opptatt av kropp eller utseende. Men nå er du som alle andre… dessverre..

  13. Jaja, alle må mene noe, men jeg vil gjerne si noe om den FLOTTE søstra di! Hun er jo helt nydelig😄 fine familien! Alle har sine meninger, og jeg selv skulle gjerne gjort om ett par ting eller tre, om jeg gidder… men. Jeg har funnet ut at det er lite vits når man finner roen i livet. Mann og barn er kuren🙂😉 det kan jeg neeeesten love😂🙂😁😉❤

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg