Ta Restylane i leppene?

Noe som har plaget meg i åresvis, og egentlig så lenge jeg kan huske, er leppene mine. Nærmere sagt overleppen min. Det har alltid plaget meg at den er så liten. Underleppen min syns jeg er helt perfekt størrelse for ansiktet mitt. Men overleppen. Argh, den klarer jeg ikke helt å godta.

Alltid når jeg skal ta bilder “pouter” jeg munnen så jeg ikke viser hvor liten overleppen min er, i tillegg tegner jeg alltid på overleppen med sminke så den ser større ut. 

Jeg har jo tenkt på å ta fillers i leppene mine i åresvis. Men jeg har aldri turt. Jeg har alltid vært livredd for at jeg skulle ende opp hos en behandler som gjorde en dårlig jobb. Har hatt et par venninner som har tatt fillers i leppene, og har endt opp med kuler og usymetriske lepper liksom. Så det er jo veldig kjipt!

Derfor har jeg alltid vært veldig redd for å gjøre det, i frykt for at det skal gå galt. I tillegg er jeg ganske pyse, så jeg er så redd for at det skal gjøre vondt! Jeg klarer blodprøver hos legen ganske greit, men å få en haug med stikk i leppa? Uæh, nei, det høres vondt ut!

Men, jeg har bestemt meg. Nå er det på tide at jeg slutter å være redd, og gjør noe med saken. Det er jo helt tåpelig at jeg skal gå rundt med et problem (ja, i mine øyne er det et problem), når jeg kan fikse det.

Hadde det vært sånn at dette var noe jeg begynte å tenke på for et par uker siden, så hadde jeg nok gått noen runder til med meg selv. Men dette er jo noe jeg har tenkt på i åresvis. 

Grunnen til at jeg skriver dette innlegget er fordi jeg vet at det er mange som leser bloggen min, og jeg tipper mange av dere har erfaringer å dele om leppefillers. Jeg vil gjerne høre dere erfaringer med det, og hvilke ting jeg bør være obs på.

Det er forresten helt innafor å være anonym i kommentarfeltet om dere ikke ønsker at andre mennesker skal vite at dere har tatt fillers. Skjønner at mange ønsker å holde det hemmelig. Selv om jeg selv ønsker å være helt åpen og ærlig om det.

 

64 kommentarer
  1. Det er faktisk ikke så ille å ta restylane, du må bare sitte med bedøvelseskrem lenge nok! Jeg sitter en halvtime, så kommer hun inn og tar på litt til, og så sitter jeg 10/15 min. Kjenner ekstremt lite! I tillegg sier behandleren min at det er bedøvelse i restylanen, så man kjenner mindre og mindre for hvert stikk. Du trenger jo sikkert ikke å ta så mye heller siden det bare er oppe du vil ha, så det går helt fint altså! Og jeg har sprøyteskrekk så det sier litt at jeg klarer dette, haha. Har tatt mange ganger nå, over noen år. Jeg går til akademiklinikken. Håper det var litt beroligende! 🙂

  2. Jeg anbefaler Marit hos M klinikken i Drammen på det sterkeste. Sjekk Fb siden hennes “M klinikken”

  3. Eg synest leppene dine er sykt fine som dei er❤ Men viss du har lyst på det så synest eg at du bør gjør det👍🏾 Er du ikke fornøyd så fiks det😂 Eg heier på deg Stina😘

  4. Noe av det jeg liker så godt med deg er at du ikke har fikset på noe :/ Skjønner at det er noe du har tenkt på lenge, men du er virkelig pen som du er! 🙂 Har aldri tenkt på at du har liten overleppe

  5. Anbefaler teosyal i stedet for restylane da det har mye lengre holdbarhet og gir mest effekt. Husk at holdbarheten varierer veldig fra person til person,hos meg varer det ca 1,5 mnd. Hos andre kan det vare 6-12 mnd. Det er ikke smertefult å ta sprøytene,heller mer ubehagelig. Det er bedøvelsesmidel i resylane/teosyal sprøyten så etter første stikket vil du bli bedøvt.

  6. Hei:) Jeg også gruet meg masse til og ta restylane, men var virkelig ikke så ille som jeg trodde:) Jeg ble kjempe fornøyd med mitt resultat. Ser veldig naturlig ut, og hun var kjempe flink. Veldig viktig at du tar det på en seriøs plass, og der de er opptatt av at det skal se naturlig ut. Jeg tok på beths mediaspa, litt dyrere der, men virkelig verdt det <3

  7. Enig med 18:21 over her – har alltid elsket at du har sagt rett ut at du liker deg selv som du er og ikke har behov for å fikse på noe. Skjønner det dersom du synes de naturlige leppene dine virkelig ikke er til å leve med, men synes du skal tenke deg om en ekstra gang. Du er virkelig kjempepen sånn som du er!

  8. Blir så lei av alle (inkludert deg) som sier at man skal være seg selv og man er bra nok og alt det der og likevel så fikser man på ditt og datt! Ganske sikker på at etter restylan så er det en ny ting du har lyst å fikse på! Du er rett og slett et dårlig forbilde mener nå jeg!

  9. Hei Stina! Jeg elsker deg akuratt som du er! Du burde egt ikke gjøre noe med leppene dine! Vær den du er❤️

  10. Ja hvis du vil. Men jeg ville snakket
   Med noen som har gjort det før
   Lykke til om du gjør det. Tvi tvi💞💞💞

  11. Et dårlig forbilde? Kvalmende…
   Vil ikke si å ta fillers er det drøyeste en kan gjøre med utseende sitt (som mange andre blogger mtp pupper, rumper, midje osv)
   Fordi man vil fikse en bitteliten ting med seg selv, fordi det får en til å føle seg bedre gjør deg til et dårlig forbilde? Et bra forbilde handler ikke bare om utseende, jeg vil heller ha et forbilde som fikser på seg, med kjempe fin personlighet, enn en ufiksa og helt jævlig. Stå på Stina! Gjør det du føler for❤

  12. Du skriver i et innlegg (Svar på Restylane ryktene) i 2016 at restylane virkelig ikke er noe for deg. Nå skriver du, 1 år etterpå at du har tenkt på det i mange år. Veldig merkelig i grunn..

  13. Juvederm er faktisk bedre da den ikke klumper seg som restylane har en tendens til å gjøre. Du får bedøvelseskrem og et par stikk. Men,det kan hende du må ta et par omganger, for å “bygge” lepper må en gjerne gjøre et par , tre omganger for at det skal holde på størrelsen. Leppene blir også fuktet på innsiden og det er en god følelse 🙂 Lykke til 😉

  14. Trodde at du Stina faktisk var en av de som oppmuntrer jenter til å være fornøy med utseende sitt. Å jeg har alltid sett opp til dg å lest bloggen din i 4 år nå å du har vært mitt eneste å største forbildet nå sitter jeg bare igjen med en sikkelig skuffende følelse.

  15. Du bør selfølgelig fikse på leppene dine hvis du absolutt hater dem. Du er vel den eneste store rosabloggeren som ikke har lagt deg under kniven enda, og jeg tror det gjør deg unik. Mange barn leser bloggen din og ser veldig opp til deg. På disse bildene ser jo leppene dine store ut, og da kan de tenke at hvis du ikke er fornøyd med utseendet ditt, hvorfor skal de like sitt. Du har alltid vist at man ikke trenger å legge seg under kniven for å være perfekt, men at alle er perfekte akkurat sånn dem er naturlig. Hehe, men nå skriver jeg jo bare mine meninger og tanker, og jeg har alltid syntes at det har vært kult at du ikke har endret noe på utseendet ditt som det virker som at alle andre skal gjøre nå:)<3

  16. Vil bare si, i d første sier du at d er helt latterlig å legge seg under kniven også i d andre sekunde gjør du d selv. Helt sykt hvor mye ansikt har å si i dag. Man er skapt sånn man er og d er perfekt syntes jeg.

  17. M-klinikken helt klart!! Marit som driver det, kjempe flink! Jeg har tidligere prøvd en annen klinikk men ble ikke veldig fornøyd, siden har jeg kun gått til Marit, som forsåvidt mine venninner også har gjort!

  18. Ikke gjør det… Eller, jeg mener det ikke så hardt. Men, uff… Ingen er snart bra nok om de er som de er. For å “passe” inn nå må jo alle fikse på seg på alle slags måter. For å være bra nok (som vi egentlig alle er fra naturens side) må vi ta implantater i puppa, redistribuere fett vekk fra magen og til rumpa. Vi må trene på den og den måten for å oppnå det og det resultatet, og vi må spise riktig for å ikke bli samfunnskritisert. Vi skal dope oss ned på alle slags måter – vi skal ta smartdrugs på skolen, og vi skal ta partydrugs på fest. Åhh, hvorfor skjønner ikke folk at hvis vi fortsetter slik her, blir falsk den nye naturlige – og hvor fucka er ikke det? Jeg skammes nesten over å bo i et land hvor vi har det så bra, at slike småting som en vanlig overleppe er et så helsikkes stort problem.
   Jeg skulle så gjerne ønske at dere bloggere solgte et sunnere syn på livet – dere som har muligheten til det. Hvorfor støtter dere businessen rundt det? Måten dere snakker på er snikete, manipulerende, kynisk og dere spiller på dårlige selvbilder – og forvrenger dem på veien. Og for hva? penger, status osv.. Og Stina, jeg beklager, men du gjør det du også – selv om du kanskje ikke er klar over det. For du skjønner… Om du sier du ikke vil være en “sånn” person, så sier du at det å være en “sånn” person er feil.

  19. Du kan jo prøve å tattovere overleppa da, så det ser ut som du har fått større lepper 🙂 Men syntes det er veldig fint at du sier ifra ogsånn, du er et fantastsk forbilde!

  20. Silje austnes på beths beauty center på Frogner. Hun er kjempe flink. Gått der fast i 4 år og like fornøyd hver gang. Er som regel inne i 10 – 15 minutter. Hun ser hva som passer til ansiktet ditt, å gir et veldig naturlig resultat, noe som er viktig for meg.jeg fyller 0,5 ml. 2 ganger i året. Anbefaler å bestille time i god tid, da det ofte er litt vente tid på å få time.
   Silje er en av få kosmetisk dermatologiske sykepleiere i Norge som er kurset innen medisinske estetiske behandlinger gjennom Den Norske Legeforening. I tillegg har hun mange spesialiseringer innen Restylane og Botox-behandlinger fra både Norge, Sverige, Frankrike, Monaco, England og Portugal. Silje innehar en unik evne til å gi pasientene et naturlig og vakkert resultat, og skreddersyr behandlinger for hvert enkelt ansikt. Hun har en stor kundebase, og er en av behandlerene i Norge som behandler flest pasienter årlig.

  21. Nå ble jeg skikkelig skuffa av deg.. du har jo sagt du vil være et forbilde som ikke tuller med utseende sitt, slik som’alle’ andre blogger. Mista litt respekt for deg nå

  22. Jeg har vært hos Oda på WAm klinikken i Drammen. Hun er super flink. Jeg har tatt teoysal kiss, da det er lengere holdbarhet på det. Fylt jevnlig i 3 år. Men det har ikke direkte vært fordi det går ned. Men fordi jg ønsket større etter hvert, og nå har jeg den str jeg vil ha. Så nå tar jeg bare påfyll enten 1 gang i året eller hver 2 år :). Teoysal kiss er det bedøvelse i fra før av og du får på bedøvelses krem først. Ikke vondt i det hele tatt ! Lykke til 🙂

  23. jeg har tatt juvederm i leppene, for det skal vare lengre enn restylane leste jeg 🙂
   det var nesten ikke vondt i det hele tatt, og det gikk veldig fort! så jeg syntes det helt klart var verdt det <3 hatt sånn komplekser for overleppa mi, og jeg ble kjempefornøyd med resultatet!

  24. Alle de som sier Stina er et dårlig forbilde:
   Skjerp dere for søren!
   Man blir ikke et dårlig forbilde av å fikse litt på leppa! Hadde hun derimot tatt det i brystene, rumpa eller hoftene og oppfordrer andre til å gjøre det, er det en annen sak. Noen av dere skriver ting som: Jeg har lest bloggene dine i mange år og du er fin sånn som du er. Ikke skift utseende! En trofast fan og følger, støtter bloggeren uansett! Jeg aner jo ikke hvordan Stina føler dette, men jeg hadde fått dårlig selvtillit!

  25. Jeg synes at du burde tenke gjennom det en gang til. Vi hvet jo ikke helt hvordan det kommer til å se ut på personene som har tatt disse sprøytene fordi det er såpass nytt. Jeg ville heller ha brukt liner for å få dem til å se større ut. Men jeg skjønner hvordan du tenker.

  26. Hege Kristin: Oi, så gøy å høre at det ikke var vondt! Tror nok ikke jeg kommer til å ta juvederm, siden det sitter lengre, i tilfelle jeg ikke liker resultatet 🙂

  27. Anonym: Har alltid oppfordret alle til å være fornøyde med seg selv, og godta seg selv slik som man er. Men om man er virkelig plaget av noe, og ikke klarer å godta det, er det bedre å fikse opp i det, enn å slite med det 🙁

  28. Du var vel en av få bloggere som ikke hadde fikset på noe, og det var en av grunnene til at jeg leste bloggen din. Selvfølgelig skal du få lov til å ta fillers, men det blir så utrolig selvmotsigende av deg. Har sett at du sakte men sikkert har gått fra “elsk deg selv som du er” til “det er ok å operere seg hvis det er et problem”. Så kjære Stina, nå mistet du en leser :/

  29. Jeg har ikke gjort det selv. Men har samme problemet. Jeg liker underleppa mi, men synes overleppa er for liten i forhold. Har ikke tenkt så nøye på om jeg skal gjøre noe med det enda. Men jeg synes at du bare skal kjøre på! Virker som om du har tenkt på dette lenge. Og det er ingenting galt i det. Dette er jo heller ikke noe som er permanent. Go for it gurl! <3 Gleder meg til å se hvordan resultatet blir!

  30. Hei, anbefaler deg å ta teocyal, som er et stoff som ikke klumper seg. Fylte 1 ml for over 3 måneder siden og har fremdeles nok igjen til at jeg må vente 1 – 2 måneder med å fylle på nytt. Kan absolutt anbefale Renates Dagspa – Kristiansand. Det er verdt turen dit! Lykke til 😊

  31. Hei Stina. Jeg kjenner noen som tar filler i leppene for utrolig billig og resultatet blir veldig fint! Gjerne ta kontakt hvis du ønsker det. (Dette er helt seriøst forresten, vil gjerne hjelpe) Hilsen Diana

  32. Go for it! Hvis DU ikke er fornøyd, så gjør det 🙂 De som sier at du blir et dårligere forbilde, har åpenbart ikke fulgt helt med.. Det er noe annet å være misfornøyd med hendene sine f.eks, og ikke kunne fikse det.. Men leppene er et av de få stedene man kan fikse, ordentlig. Og jeg tenker bare, så heldig du er som kan fikse på det du ikke liker! Hva er ulempen med det lurer nå jeg på:/

  33. Hei
   Det i se selv at du skal ta fillers er ikke ille, har gjort det selv.
   Men at du har vært så å so den eneste rosabloggeren som har vist motstand til dagens kroppspress, for så 1 et år senere gjøre akkurat det samme blir veldig dumt i mine øyne.
   Og det at du fremstiller det som et så stort ‘problem’ er ikke greit når du har ganske unge følgerne, når dine lepper er helt normale.
   Nei dette syns keg var veldig dårlig.

  34. For all del ikke ta restylane, det var det vi tok i 2008 for det ikke fantes noe annet.
   Du burde heller ta juvederm eller teyoseal, da dette varer mye mye lenger og resultatet blir bedre generelt.

  35. Og ikke vær redd for at du ikke skal like resultatet, for da finnes det et stoff de kan sprøyte inn for å fjerne det. Du trenger altså ikke å gå rundt i 2 år å være misfornøyd med resultatet.

  36. Veldig trist at den ene bloggeren som var naturlig nå skal slenge seg på bølgen. men sånn er det, og om du kommer til å føle deg bedre så syntes jeg absolutt at du skal gjøre det! Har lyst til det selv, men er litt redd for at det skal bli for mye 😮

  37. Kjenner jeg blir litt irritert nå. Har alltid sett opp til deg, i forhold til “alle” andre toppbloggere, som fikser på utseendet for å bli penere. Jeg skjønner at noen kan tenke at å fylle litt i leppene ikke er så ille, men det er det at du alltid har sagt hvor stolt du er over at du er en av de eneste som ikke har gjort noe med utseendet ditt, og at du aldri ville gjort noe så drastisk for å “forbedre” utseendet. Du sier gang på gang at man må bare lære å like seg selv og alt det der, men når alt kommer til alt gjør du akkurat det samme selv. Blir rett og slett skuffa over deg. Selvfølgelig skal du få lov til å gjøre hva du selv vil, men tenk litt over hva du sier i forhold til hva du selv gjør. Vil også nevne det at jeg har alltid vært sjalu på leppene dine, for jeg syns at de er helt perfekte som de er. Vær så snill å revurder det, for du er virkelig helt perfekt som du er.

  38. Hei! Jeg gikk også i flere år å vurderte og vurderte. Jeg hadde alltid lyst til det, men var også redd for feilene som kunne skje, men jeg var vell aller mest redd for hva andre ville mene. Smerte er det ingenting å si på… Du kjenner det ikke dersom du lar bedøvelseskremen ligge lenge nok (15-30 min). Dessuten er det bedøvelse i selve sprøyta, så du merker mindre og mindre. Og det er ikke slik at du får 100 stikk. Det er kanskje 10 til sammen.. alt kommer an på hvor du skal ta og hvor mye du ønsker. Jeg hadde hørt så mye rart om det å ta restylane, så når jeg kom der ble jeg helt overrasket når jeg verken kjente noe eller når jeg plutselig var ferdig før jeg trodde jeg hadde begynt, hehe. Men, en ting er at man alltid er redd for å ta for mye, og mange går da for 0,5 ml, noe jeg også hadde tenkt, men etter råd fra flere, tok jeg 1 ml første gang, og ble såå skuffa når jeg etter bare 2-3 dager ikke kunne se noe lenger 😛 Så ta heller litt mer enn for lite, for det er kjipt å betale den summen, og så ikke kunne se noe endring. En ting til er at restylane går ut! De som har kjempe store lepper er de som gjerne fyller på oftere enn anbefalt for å “bygge” en form og volum, men dersom du ikke er fornøyd, er det jo bare å la det gå ut. Skulle noe skje, kan alt fikses 🙂 Og jeg skjønner at man går å tenker nøye om man skal gjøre det eller ikke, da jeg selv gjorde det, men jeg tror at man tenker mye på det fordi det er så tabu å ta restylane, og så tenker jeg, er det ikke bedre å bare få gjort det, så slipper man å tenke heeele tia resten av livet på hvordan det hadde blitt dersom man gjorde det? 🙂 Dersom du personlig har virkelig lyst, så er det vell bare å gjøre det? 🙂

  39. Jaja.. Du får begynne med leppene.. Så fortsetter det med pupper..rumpe osv. Ble bare skuffa jeg nå. Derfor jeg har lest bloggen din fordi du ikke har vært en av disse typiske rosa bloggerne. Men nå sklir det ut synes jeg. Værste er at du ikke trenger å å fikse på noe som helst!

  40. syns det er helt greit, “alle” har gjort det, inkludert meg. har tatt 6 ganger over 2 år å få de så store som jeg vil da. er ikke alltid det er plass til så mye første gangen. men leppene mine er helt glatte, hadde en klump en gang, men det fikset de gratis for meg. og ja det er veldig ubehagelig og vondt, men hvis du virkelig vil, så bryr du deg ikke om smerten. PS, det kommer til å gjøre vondt i et par dager etterpå, skulle ønske noen fortalte meg det på forhånd. sørg for å ha paracet tilgjengelig.

  41. Anbefaler å ta 0,5 ml juvederm fordelt på overleppe og underleppe første gangen. Juvederm skal være mindre klumpete, og vare litt lenger. Fortvil ikke hvis du er redd for at du ikke skal bli fornøyd – etter første gang du gjør det vil du se at resultatet ikke Varer så lenge. Jeg har mindre lepper enn deg, og har nå tatt 0,5 ml to ganger i løpet av et halvt år. Jeg er kjempe fornøyd!
   Anbefaler også å gjøre det hos Signe på eliteklinikken i Sandvika. Kjempe flink dame!

  42. Hadde ikke trodd at du satt inne med slike følelser. På utsiden virker du jo så selvsikker. Tror kanskje litt av grunnen til at mange føler de har for små lepper er på grunn av at det er så mange som har fikset på leppene sine at normale lepper ikke er normalt lenger… synd, liker ikke at alle skal fylle på. Dette skaper bare en dominoeffekt fordi at når flere fikser på leppene blir det det som er normalt og alle med små/normale lepper føler kanskje at de også må fikse på de for å være “normal”. Selv tror jeg på det at man blir født med de leppene som passer best til sitt ansikt (med noen unntak selvfølgelig). Er ikke imot å ta opprasjoner, men syns det blir litt mye. Ihvertfall med tanke på hvor pen du er!

  43. Anbefaler å ta juvederm først og fremst. Jeg har prøvd alt, men dette er det som gir finest og best resultat. Tar alltid 1ml, høres mye ut, men det er overhode ikke det mtp størrelsen din nå. 🙂 Det er heller ikke vondt, du får bedøvelseskrem som lammer området såppas mye at du kjenner ingenting. Jeg tar ikke ti dem som stikker 12-14 ganger i leppa (blir fort klumpete av det), jeg tar heller med kanyle. da stikker de et hull på hver kant av leppe, for å så sprøyte inn med en kanyle-nål. Dette sier folk kjennes minst også, om du er redd for at det skal være ondt.

  44. viktig at du gjør som du vil, men ble litt sjokkert for du er virkelig den siste bloggeren jeg trodde skulle hive seg på “trenden” med å fikse på utseende sitt som man heller burde jobbe med mentalt for å godta seg selv sånn som man er.
   men masse lykke til med valget, håper du blir fornøyd med resultatet<3

  45. Det her syntes jeg var skikkelig kjipt. Du var en av de siste toppbloggerne som hadde klart å holde deg unna, men nå klarte du visst ikke det lenger! Du mistet akkurat en leser i alle fall. Har vært koselig å følge deg i alle årene du har holdt på i alle fall! Håper du ikke mister deg selv i all galskapen som plutselig er “helt greit” fremover.

  46. I just find it quite disheartening that quick fix procedures are so common for people nowadays to help them with hang ups they have about their appearances. Your blatantly a very attractive young, independent woman who will do as you please as that is your right but seriously you don’t need lip fillers! More often that not they look terrible and obvious and problems are so frequent. I think women have hang ups about their bodies and if we ‘fix’ one thing we’ll quickly move onto the next flaw. The quest for perfection is just aided by all the celebrities we see all the time who for example are on this diet and look perfect in pictures… It’s so bad for young girls thinking they have to conform to be like that. I’d say love your hang ups, embrace imperfections, they make us who we are.

  47. Aleris i Oslo er super. Anbefaler juvaderm. Hele prosessen tar 30 min ca, er rundt 20-30 stikk. Det er selvfølgelig ubehagelig men helt overkommelig! Jeg har sprøyteskrekk selv.

  48. Enda en blogger som endrer på utseendet. Æsj jeg blir kvalm. Tenk alle de unge jentene som har lik leppe som deg og ikke har tenkt over det som et problem, men nå vil gjøre det fordi du beskriver det som et problem du har levd med hele livet.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg