Slik får du med kjæresten på shopping!

Nå sitter vi på flyplassen i Roma, og skal snart gå ombord i flyet. Dette har vært en helt fantastisk reise, og vi har virkelig sett så mye av det fantastiske Roma har å tilby. På denne turen har vi sett Colosseum, spanske trappene, Trevi fontenen, flere fantastiske kirker, og mye mer! Har fortsatt masse jeg ikke har rukket å blogge om. Så det kommer når jeg kommer tilbake til Norge!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Men først tenkte jeg å vise dere litt bilder fra shoppingrunden vi hadde i går. Jeg fikk dratt med Per Fredrik på en god del timer med shopping, og jeg sier bare en ting til dere jenter som skal gjøre det samme; pass på at kjæresten deres får spilt pokemon go. Da gjør det nemlig ingenting å shoppe i timesvis. Haha!

Jeg fikk kjøpt en del nye klær, veske og smykker, og i tillegg fikk jeg gjort en skikkelig handel på Lush for litt ansiktspleie. Som skal virkelig benyttes nå. Kjenner huden blir noe sliten etter så mye seightseeing!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi var også innom Laduree en tur. Det er så fint der at jeg bare måtte knipse noen bilder for dere! Makroner i alle pastellfarger! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi var også innom Disneystore og så på alle Disney tingene. Jeg hadde såå lyst på en søt kosebamse, men kom egentlig frem til at jeg er litt for gammel for det. Så det ble en veldig søt kaffekopp isteden! 

Vi tok også en tur innom en av de mer eksklusive gatene der de hadde blant annet Prada, Bvlgari, Fendi, Louis Vuitton, og mange andre eksklusive merker. Ble ikke akkurat så mye shopping der, da jeg ikke helt er typen som bruker 30’000 på en veske. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Uansett, nå må vi straks gå til gaten. Oppdaterer dere med mer fra Roma da jeg kommer tilbake til Norge! 

17 kommentarer

Siste innlegg