18 Spørsmål og svar

1. Hvilket mål jobber du mot nå? 
– Jeg jobber med litt forskjellige mål egentlig. Det ene er å komme ordentlig inn i treningsrutiner igjen. De har vært helt elendige den siste tiden, så må det bli skjerpings på det! Jeg jobber også med å bli flinkere med bloggen og youtubekanalen min. Youtube er et sted jeg satser mer og mer på, og det er veldig gøy å se at kanalen min virkelig begynner å bli stor. Rundet nettopp 37´000 abonnenter i går, og med tanke på at alle de er kun norske, er det ganske nice! 

2. Aldri få ta ett glass vin igjen eller aldri få ta en drink igjen? 
– Hmm. Vanskelig! Jeg tror nok jeg ville valgt å aldri ta en drink igjen. Siden jeg drikker mest vin, og det passer til både middag, avslapping og fest, kunne jeg nok ikke klart meg uten det. Men strawberry daquiry er veldig godt da! Hehe! 
 

3. Du må kle deg i en eneste farge resten av livet. Hvilken? 
– Svart. Det er enkelt å bruke, og passer til alt. Selv om jeg hadde nok blitt lei av å alltid gå i kun svarte klær. Men det er liksom ingen andre farger som jeg kunne holdt ut med å gå med. Kunne for eksempel ikke brukt kun grønt resten av livet. Da hadde jeg blitt gal! 
 

4. Hva er den beste, nye oppfinnelsen?
– Tror nok jeg må gå for smarttelefon. Det er den jeg bruker mest og er mest glad i av nye oppfinnelser. Den gjør hverdagen så enkel. Skal jeg et sted kan jeg bare brukt maps også viser den hvor jeg skal. Hvis jeg lurer på noe som helst kan jeg bare google det. Og i tillegg gjør den jobbingen min mulig og enda bedre. Så ja, smarttelefon in my heart! 

5. Hvilken egenskap savner du hos deg selv?
– Jeg skulle ønske jeg var et a-menneske, som stod opp tidlig og fikk ting unnagjort før andre i det hele tatt hadde rukket å drikke kaffekoppen. Å hatt bedre døgnrytme hadde vært veldig deilig. Ender alltid opp med å legge meg i 2-3 tiden på natten, og sove til 10-11 på dagen. Det funker til en viss grad, men noen ganger føler jeg at jeg går glipp av hele dagen når jeg står opp 11 liksom..

6. Hva skal barna dine hete?
– Haha, oida! Det aner jeg faktisk ikke. Har alltid vært veldig på gjerdet om jeg skal ha barn eller ikke, så det å tenke på navn har ikke streifet tankene mine engang. 

7. Dersom du fikk velge et land / sted du fikk bo i for resten av livet ditt, hvor ville du valgt?
– Norge. Etter at jeg ble voksen har jeg blitt mer og mer glad i Norge, og tror nok at jeg vil bo her resten av livet mitt. Norge er veldig trygt og koselig land, og vi har det veldig fritt og bra her. Det er så mye politisk og økonomisk som er dårlig i andre land, men som Norge er bra på, så jeg tror nok Norge er best å ha som sted å bo. Men nå skal det sies at jeg elsker å reise, så å kun være i Norge blir for kjedelig! 

8. Aldri mer se på TV eller aldri høre på musikk igjen?
– Uæææh. Vanskelig! Jeg regner med at det å streame serier på nett blir det samme som å se på tv? I så fall aner jeg faktisk ikke. Jeg elsker å høre på musikk, men samtidig så elsker jeg å slappe av med å se serier. Hmm… Jeg tror nok jeg hadde valgt vekk serier, og beholdt musikk.

9. Hvilket selskapsspill er du best på? 
– Det aner jeg faktisk ikke. Kan ikke huske sist jeg spilte et selskapsspill. 

10. Hvilket yrke ville du aldri hatt?
– Politi eller brannmann. Det er veldig farlige yrker og de setter virkelig livet i fare nesten hver gang de er på jobb. Credz til de som gjør jobben, men selv er jeg nok litt for pysete! 

11. Hvem kjenner deg best og hvorfor? 
– Oi, det er jeg faktisk ikke sikker på. Jeg tror det må bli enten Per Fredrik (kjæresten min), søsteren min eller moren min. Søsteren og moren har jo kjent meg hele livet, men Per Fredrik er jeg med hele tiden så han kjenner meg nok best sånn som jeg er nå, vil jeg tippe! 

12. Hva står på shoppinglisten denne våren?
– Sommerklær. Gud som jeg gleder meg til å shoppe nye highwaist shortser og magetopper. Våren (sommeren) er ikke den samme uten! Må også få kjøpt meg litt nye freshe treningsklær og også nye treningssko! 

13. Om du trenger å være ensom og tenke, hvor går du?
– Vel, siden jeg bor alene trenger jeg ikke akkurat å gå noe sted. Da kan jeg bare være hjemme. Men hvis jeg skal virkelig “tenke” går jeg meg en tur i parken. 

14. Beste frokosten? 
– Akkurat nå for tiden er favoritten eggehakk, bacon og frukt. 

 

15. Hva ville du bli når du var liten? 
– Hmm.. Det husker jeg ikke helt. Tror ikke jeg tenkte så mye på det før jeg var sånn 14-15 år. Da ville jeg bli både modell og kokk. Litt senere ville jeg bli journalist så jeg kunne skrive i jentemagasiner. Litt gøy å tenke på at det på en måte er det jeg gjør i dag. Bare at jeg har mitt eget slags magasin, og jeg kan selv velge hva jeg skal skrive om. 

16. Hvis du skulle velge deg en hobby, hvilken skulle det vært? 
– Jeg vet faktisk ikke. Kanskje noe innen trening? Har alltid hatt lyst til å polefitness, så det kunne jo blitt en morsom ny hobby!

17. Om du kunne gi et tips til den yngre deg, hva ville du sagt? 
– Ikke bry deg om negative mennesker som slenger dritt. 

18. Kaker, chips eller godteri? 
– Godteri. Uten tvil. Kaker spiser jeg nesten aldri, og chips er sånn helt midt på treet godt. Men smågodt derimot. Uff, det er altfor godt. 

 

 

Siste innlegg