De tar bloggere på kornet!

Endelig lørdag folkens! I dag har Per Fredrik og jeg vært i 70 årslag til tanten til P.F. Var veldig koselig å få møte enda flere fra familien hans, og bli kjent med de. Nå har vi nettopp kommet hjem og slappet av litt, og nå er det back til litt jobb før vi tar kvelden og skal se på litt hæsjtægg. Vi elsker det programmet! Ler så godt hver gang jeg ser det. Altså, jeg kjenner igjen sååå mange av situasjonene fra bloggervenninner.

Selv vil jeg si at jeg er litt mer real, og stager kanskje ikke ting like hardt som andre. Men det er så gøy å se hvordan andre bloggere stager ting på bloggene sine, og det programmet tar så mange bloggere på kornet. Vi ser det forresten på TV2 sumo, om dere skulle lure! Anbefaler dere virkelig å se det, for da kommer dere til å få en god latterkrampe!

Anyways, nå må jeg sette igang med å redigere litt videoer fra Victoria og jeg filmet på torsdag. Har allerede redigert en, men har fortsatt to veldig morsomme igjen. Imens kan dere se litt på hva jeg har lagt ut på instagram det siste tiden. 

Prøver forresten alltid å oppdatere der hver gang jeg har lagt ut et nytt blogginnlegg, så dere lettere kan følge med! Heter stinablogg på insta, om dere vil følge meg! :* Legg gjerne igjen deres instagramprofil (så lenge den ikke er privat) så sjekker jeg ut de i kveld!

44 kommentarer

Siste innlegg