Dette gjør jeg på fredager!

Endelig fredag og helg! For de aller fleste betyr dette helt fri fra jobb, gullrekka på tv’en eller en god fest. For min del betyr fredag “pamper day”. Det er den dagen da jeg virkelig slapper av, og pleier kropp og sjel. I dag har jeg tatt selvbruning, ansiktsmaske, hårkur, tannbleking (noe jeg gjør hver dag i 14 dager nå), pedikyr og manikyr. Med andre ord, en skikkelig plei-deg-selv dag. For min del er det så viktig å kunne føle seg fresh, og det gjør jeg alltid etter en slik rutine. 

I tillegg til å pleie meg selv, bruker jeg også å alltid rydde og vaske leiligheten på fredager. Jeg pleide å gjøre det på søndager før, men da er det som regel altfor mye jobb å gjøre. Så da blir det fredager! I dag har jeg vært litt vel treg med å komme igang med fredagsvasken av leiligheten, så den skal jeg begynne på nå snart. Det er drøyt hvor fort det blir rotete hjemme hos meg. Altså, her snakker vi helt totalt kaos bare jeg skal finne ut hva jeg skal ha på meg. 

Hmm.. Kan ikke en av dere bare trylle sånn at jeg blir skikkelig ryddig av meg? Eventuelt gi meg noen gode tips. For jeg elsker jo å ha det ryddig. Men det går bare ikke. Noen som kjenner seg igjen kanskje?

Uansett, ønsker dere en fin-fin helg. Så blogges vi straks igjen!

24 kommentarer

Siste innlegg