Bytur med en gammel bestevenn!

I går var jeg på byen med Pia. Vi har kjent hverandre helt siden barnehagen, og vi var bestevenner i over 10 år. De siste årene har vi ikke hatt så mye kontakt, siden vi gikk litt til hvert vårt etter ungdomsskolen. Men i går bestemte vi oss for å dra ut sammen. Vi startet vorsingen hos meg med pizza, øl og sex on the beach. Og selvfølgelig veldig mye skravling, man har jo mye å snakke om når man ikke har vært med hverandre på lenge!

I går gikk turen til Z Bar & Cafè i Drammen. Der ble det veldig bra liv, og som alltid var det masse godtfolk!  På Z er det to forskjellige dansegulv i første etasje. Ett der det er veldig housemusikk, som jeg pleier å være mest på. Og et der det er litt mer gamle slagere fra 80′ og 90’tallet, men også fra nåtiden. Vi endte opp på det dansegulvet i går, og vi hadde det utrolig gøy mens vi danset etter Kiss og Spice Girls! Jeg kom hjem ca 04:30 på morgenen i dag, og jeg sov helt til 13 på dagen i dag, og har nettopp våknet fra en aldri så liten totimers powernap. Så jada, jeg kjenner at jeg hadde det fantastisk gøy i går! 

Jeg trekker forresten vinneren av gavekortet på zalando konkurransen i kveld. Hvis du ikke har meldt deg på enda, kan du gjøre det HER

15 kommentarer

Siste innlegg