Er det greit å rakke ned på tynne jenter?

Nå for tiden vrimler det bilder rundt på Facebook som rakker ned på jenter som er tynne. De sier at menn vil ha kjøtt og ikke bein. Curves are beautiful, bones are sick, osv. Det hele kjennes ut som en stor propaganda på at jenter som er tynne skal føle seg mindre verdt, for at de som er feite skal føle seg bra. 

Noe jeg alltid har blitt sjokkert over er at feite mennesker kan rakke ned på tynne mennesker. Det er liksom “lov”. Men hvis man kaller noen feit, er dett plutselig ikke “lov”. Det er ikke mer lov å være tynn enn det er å være feit. 

Alle er vakre; lave, høye, feite, tynne, hvite, gule, svarte. Uansett hvem du er skal du få lov til å ha selvtillit. Men det som du ikke skal få lov til er å rakke ned på tynne jenter, for å føle deg bedre. Er det virkelig nødvendig å si at jenter som er tynne, som trener hardt og spiser sundt er stygge, for å rettferdigjøre at du sitter å spiser hamburger og daffer forran tv’en? Virkelig!? 

De fleste jenter som er tynne og over 16-20 år, trener og spiser riktig for å bli tynne. Tror du virkelig at Adriana Lima har anoreksia? Nei, hun trener og spiser riktig for å få den kroppen hun har. Fåtallet av de som er tynne har anoreksi/bulimi. Mange er naturlig tynne også. 

Til ettertanke: Alle dere som elsker kurvene deres. La oss som er tynne elske beinene våres. Ingeting er feil. Men ingenting er mer rett enn det andre heller. La de tynne være tynne, og de med kurver ha kurver. Ikke rakk ned på noen av de!

 

♥ Hva er ditt syn på denne saken?


Love Stina <3

105 kommentarer
  1. Så enig! Jeg blir daglig kalt tynn, stankelbein osv. Det er akkurat det samme som å bli kalt feit.
   Syntes mennesker må få se ut som de vil og se ut som de ser ut, uten å bli rakket ned på.

  2. Jeg er helt enig!
   Egentlig er ikke jeg spesielt tynn, men alikevell har jeg blitt kadt anaroksia barn, eller noe annet. Det er ikke akkuart hyggelig. Det er bra at noen tar opp dette temaet, veldig bra skevet!

  3. Selvom jeg ikke er noen av delene, så foretrekker jeg tynn. Og kurver. Begge delene er vakre, men det er ikke litt greit engang å rakke ned på noen på grunn av kropp. Jeg ser ikke hvordan budskap det skal få frem.

  4. Så lenge man får i seg den næringen og maten kroppen trenger så kan man se ut akkurat som man vil. Alle liker forskjellige mennesker 🙂 Bare det ikke blir sykelig enten den end eller den andre veien 🙂

  5. Jeg er så utrolig enig med deg! Uansett om du er tynn eller har kurver, så kan man være like pen! Og dessuten har alle gutter forskjellig smak, noe som tilsier at noen gutter liker tynne jenter, andre gutter liker jenter med litt mer “fett” på kroppen. Ja, desverre er det mange som sliter med at de enten er for tynne eller for feite, uten at de egentlig har gjort noe for det selv, men det er da ingen vits i å rakke ned på noen av de! 🙂

  6. Jeg synes ikke at man skal bli sett ned på uansett om man feit eller tynn. Men jeg merker jeg blir mektig irritert når folk sier til meg jeg er kjempe tynn og at det ser kjempe stygt ut når jeg har normal BMI.

  7. Helt enig! Jeg har aldri vært noe særlig tynn, men heller ikke feit 🙂 alle er ulike, sånn er det bare, å sånn skal det jo være ^^ såklart har alle hver sin smak, men som du sier, ingenting er mer feil enn det andre:)

  8. ” Er det virkelig nødvendig å si at jenter som er tynne, som trener hardt og spiser sundt er stygge, for å rettferdigjøre at du sitter å spiser hamburger og daffer forran tv’en? Virkelig!? ”
   Du gjør jo det du sier mann ikke skal gjøre… tenk over hvordan du skriver. 😉

  9. Det er ikke greit!!!! jeg er helt engig med deg, er selv veldig tynn, og gjør alt jeg kan for å legge på meg.. kommentarer som “du må spise mer,” eller “du er så tynn! legg på deg litt a!” HATER jeg, jeg blir både såra og sur..

  10. Jeg synes det er helt feil å rakke ned i begge retninger. Jeg er alt for kraftig, og jeg sliter med det. Jeg har prøvd mye for å gå ned, men ingenting hjelper. Det går også på psyken løs. Jeg kjenner også flere utrolig tynne jenter, og vet at flere av dem sliter med å gå opp i vekt. Det er absolutt ikke morsomt å bli hengt ut i noen ende av skalaen. Det eneste som tar motet fra meg, og som til tider provoserer meg, er det ekstreme fokuset på idealkroppen. Og i motebransjen er ikke den sunn. Det hjelper ikke på selvtilliten å aldri finne klær i butikken, fordi alt er så sinnsykt lite. Dette er absolutt ikke for å rakke ned på tynne jenter. Men denne ekstreme kroppsfikseringen som fører til at vi som er litt kraftigere aldri finner klær. En mellomting ville være fint. Der alle fikk være som de var, og kunne finne seg til rette med det.

  11. Jeg er helt enig! Jeg er ganske tynn, og alle MÅ bare gå rundt å påpeke det. De tenker ikke så langt at jeg faktisk kan bli såret av det. De sier liksom ”Oj, du er tynn! Du må spise mer!” og ”Oj du er syyykt tynn! Det er ikke sunt” osv .. Snart skal klassen vår ha svømming og da bare veeet jeg at folk kommer til å si ” Å hun er så tynn!” og det ødelegger serr heeele dagen og det knuser selvtilliten min. HATER DET

  12. Anonym:Kjenner meg så igjen på det du skriver der! Har alltid hatt det på samme måte. Det eneste som hjalp var å dra samme reglen tilbake “Du er så feit, du burde spise mindre”. Det er kanskje slemt å litt lavmål å ta igjen. Hvis du ikke vil det kan du si ifra til de som sier det at “hey, skjer med å være frekk a? Jeg blir faktisk såret av det” Husk at du må alltid være fornøyd med deg selv. Uansett om du er tynn eller feit 🙂 <3

  13. “Det hele kjennes ut som en stor propaganda på at jenter som er tynne skal føle seg mindre verdt, for at de som er feite skal føle seg bra.” Har ikke alle rett til å føle seg bra? De tynne har vel alltid rakket ned på de feite og de feite må jo få lov til å rakke ned på de tynne. Men det er jo ikke snakk om feit, som du sier, for er du feit, da har du et problem. Former derimot, som du skriver om lenger ned, er en annen sak 🙂

  14. Egentlig så tror jeg alle ønsker å være tynn, har aldri hørt om noen som ønsker å være feit. Det finnes selvsagt forskjellige grader tynn, å spise sunt og trene er ikke alltid bare for å slanke seg, men fordi det er faktisk det som er bra for kroppen.
   Synes det er veldig feil å rakke ned på de som er tynn, for det er ikke alltid de kan noe for det. Venninna mi er naturlig tynn, og gikk på fetekurer for å legge på seg, men funket ikke, og ho hørte flere ganger om dagen at ho måtte legge på seg, og at ho var et levende skjelett osv. Det sårer det altså.

  15. Det er kjempebra at de bruker både tynne, normale og tykke modeller – det håper jeg blir mer av, slik at alle figurer og kropper blir akseptert. Men slik mobbing er ikke greit! Det må finnes en mellomting.

  16. Sexcitement:Okey, så de bildene på Facebook som sier at tynne jenter er dritt, og curvy jenter er tingen, er ikke det å rakke ned på tynne jenter? Er det ikke å rakke ned på tynne jenter når man kaller de anorektikere, sykelig tynne, bulimikere, osv. Sier at de skal gå å spise litt mer og nærmest burde skamme seg for å være tynne.
   Hvis ikke det er å rakke ned på tynne jenter, så vet ikke jeg!

  17. Går du opp i vekt, snakker folk. Går du ned i vekt snakker folk. Sier du meningen din, snakkes det. Forsvarer du deg, snakkes det. Uansett hva du gjør og sier, vil det alltid være noen som kritiserer deg. Hvis du er stolt av deg selv, slik du er, så er dette bra nok La folk bare snakke! Vi er skapt av våre foreldre, formet av livet. Så jeg er meg, vær glad i meg eller ei! Det er ditt valg:) Det er like vont å bli kalt for tynn som du er feit!alle har sine ting de sliter med når det kommer til kroppen.Så neste gang man snakker om hvor tynn eller feit noen er burde man kansje helder tenke på seg selv en hvordan andre er.

  18. Bra skrivd, er helt enig med deg! Men jeg kan ikke se hele overskrifta og innlegga, er det bare min PC eller? Ser ikke det nederste på overskrifta eller enden på setningene i innlegga..

  19. Man skal ikke rakke ned på noen uansett utseende eller farge.. Men jeg kan skjønne at de som kanskje er litt “store” føler at de blir rakket ned på, når du ser på reklame på TV så er det ikke akkurat mye “kjøtt” på de jentene og guttene. Så dette er vell kanskje dems måte å ta igjen på?

  20. Det er absolutt ikke greit at tykke jenter rakker ned på de tynne, men det er heller ikke greit at tynne jenter rakker ned på de som er tykke og det er ikke å legg skjul på at du har noen av de tynne som rakker ned på de tykke og omvendt.
   Vi må respektere hverandre for åssen vi er og hvis det er slik at de tykke rakker ned på de tynne, så får de kanskje ta seg en liten treningsøkt vær dag så skal man se at ting blir bedre sjø. 🙂
   Men jeg er virkelig enig med deg der Stina … ! 🙂

  21. Absolutt ikke greit 😉 kjenner flere jenter som er tynne, men som er skikkelig lei seg for det… Uansett hva de gjør klarer de ikke å legge på seg, og de får ofte kommentarer som gjør at de blir lei seg. Men alle regner med at det er lov, for “alle vil jo være tynne”.. Jeg syns det er like ille som å si “du er faen så feit!”

  22. Her er en situasjon jeg møter ofte som er litt ekkelt. F.eks: Vi er en gruppe på 3-4 stykker som sitter å snakker ellerno, den ene sitter på dataen å finner et bilde av en tynn jente “ÆÆSJ, se på hun. hun var syyykt tynn!”, og der sitter jeg med mine tynne ben og tenker “øhm, har dere sett meg?!” men sier selvfølgelig ikkeno. Også er det alltid noen som kommenterer hvis de ser en tynn jente “oi, se på de tynne beina!” mens de går sammen med meg f.eks i byen, og jeg er jo like tynn som de som vennene mine kaller for beinrangel, syltynn, stygg osv. vennene mine har jo også sagt “oi, mente ikke å såre deg.” etterpå, så har tilgitt dem, men alikevel er ikke dette en situasjon noen feite mennesker opplever. Jeg tror det er fordi de fleste kjenner seg igjen i “æsj, hu var feit” kommentaren derfor holder vi heller kjeft, for å ikke såre noen.

  23. Jeg er enig med deg i det du skriver. Men, “La oss som er tynne elske beinene våres”. Jeg syns da ikke akkurat du er spesielt tynn av typen “skinn og bein”? Du er da normal?

  24. Det er vel mye dritt som blir sagt/vist på en indirekte måte. Men jeg synes det ikke er greit!
   Alle er like mye verdt som mennesker uansett. Som Eminem sier: ?I don’t care if you’re black, white, straight, bisexual, gay, lesbian, short, tall, fat, skinny, rich or poor. If you’re nice to me, I’ll be nice to you. Simple as that.? Skulle ønske det kunne vært så enkelt :

  25. Skjønnheten kommer innenfra. Ingen skal få rakke ned på noen, uansett farge, alder, legning, kroppsfasong og alt det andre som hører med. I stedet for at noen skal rakke ned på andre, burde kanskje mennesker bli flinkere til å rose hverandre. Og for all del, respektere hverandre.

  26. Helt enig. Jeg liker det ikke når folk sier at jeg er for tynn og må legge på meg o.l.. det blir det samme som at jeg skal si til dem at de burde slanke seg.
   Mange sier til meg at jeg må spise mer for det er det gutter liker, ”mer trøkk”. Men jeg spiser ikke noe mindre enn alle andre. Forskjellen er, som du sier, at de som er tynnere ikke sitter og stapper i seg fast food.
   Veldig bra innlegg! Jeg er absolutt helt enig med deg.

  27. ?:Jeg vil ikke si at jeg er verken normal eller unormal. Men poenget jeg prøvde å få frem var at man skal elske de beinene som stikker ut, like mye som kurvene sine 🙂

  28. Helt enig , asså selv om man er tykk betyr det ikke at man ikke er pen. Alle har sin egen form og man skal være stolt av seg selv for dem man er , selv om noen er tynne betyr det vel ikke at man er sykelig tynn , greit det er jo mange som er veldig tynne , men det går faktisk på høyden også. Man må godta seg som man er , det er det beste 🙂

  29. Jeg er selv tynn og har hatt spiseforstyrrelser da jeg var mindre, jeg prøver så godt jeg kan og legge på meg, men får stadig kommentarer over at jeg er så tynn! Det sårer like mye og bli kaldt tynn hvis man er tynn, som å bli kaldt feit om man er feit!

  30. Ikke greit å rakke ned på jenter eller eventuelt gutter. Alle kan bli like såret, kommer ann på fra person til person. Mange tynne, kan ikke bli fete. Alle tykke kan bli tynne og det er også forskjellig. Jeg tror at de fleste sier det enten for å være ekkel eller for at de ikke tenker seg om, men likevel er det ingen undskyldning! Jeg har sjekket ut en annen blogg hvor det er en jente som skriver om livet sitt med spiseforstyrrelser og anoreksi. Jeg anbefaler å sjekke den ut: dooot.blogg.no trur jeg det var.
   Ord som sårer vil aldri gro fullt og helt…

  31. Fy søren, det er så sant!
   Ingen skal bli mobbet for å være tynn eller tjukk. Folk må få være som de vil, enten de er tjukke eller tynne.
   Alt handler egentlig om hva man syntes om seg selv, selvtillit.

  32. Hm? Tror du misforstod meg litt? Eller? Jeg mente (og mener) at det aldri, tynn eller tykk, er greit å rakke ned på noen som helst. Alle er forskjellige. Alle har lov til å være forskjellige.

  33. Enig med deg 🙂 men just one thing, adriana lima spiser ikke akkurat riktig for å få den kroppen hun har. så et intervju med hun angående hva hun gjør f.eks før vs show, å det var ikke mye “riktig” i det. men ellers bra skrevet 🙂 alle er nydelige på hver sin måte.

  34. Nei, det er ikke greit å rakke ned på tynne jenter, men det er vel ikke det som er poenget her. Poenget er at det brukes ALLTID tynne jenter som modeller, uansett hva det er for, på reklamer på tvn, på serier, over alt myldrer det av såkalte “perfekte” jenter. Det er ikke rart mange får spiseforstyrrelser og at jenter som ikke er feite, men normale, føler seg feit. og de som er store, føler ikke at de hører hjemme i dagens verden. Dette med at de begynte med store modeller for litt siden var for å få fram at store jenter også er vakre. Kampanjet har kanskje blitt litt ødelagt av useriøse personer, men først og fremst er poenget at store jenter er like vakre og like mye verdt som tynne. Og for å vise fram at det ikke er noe feil med de som er litt større, de hører like mye hjem i denne verden som alle andre.

  35. I tillegg er det kanskje mer sårbart å være “feit”, fordi det blir ansett som feil i manges øyne. Det er kanskje derfor folk reagerer kraftigere på at folk blir kalt feit. Men jeg er enig, det er ikke greit å rakke ned på tynne jenter heller, for all del.

  36. Jeg tror konseptet er litt misforstått her. Dette handler ikke om såkalte “feite” jenter som rakker ned på tynne jenter. Dette handler om hvordan idealer har endret seg gjennom årene og at jenter ikke burde være for opptatt av det å være tynn. Det at man trener og spiser sunt for en tynn og fin kropp har ingenting med dette å gjøre. Dette handler om at jenter går til ekstreme metoder for å oppnå en tynn figur. Det er snakk om at kvinner i alle former burde bli satt mer pris på enn kun det store idealet om tynnest mulig kropp.

  37. Jeg kan si meg enig i det du skriver, virkelig. Meg selv er jeg mer kraftig og vil alltid være det, har kraftig benbygning, men det er sånn jeg ble født. Jeg kan selvfølgelig slanke meg, å bli tynnere men vil alltid ha fett på kroppen.
   Noen ting kan man bare ikke endre, og da burde man være fornøyd med det, men å rakke ned på andre for å føle seg bedre er absolutt ikke noe man burde ty til. Men som du selv sa, så er det vel blitt mer pirket på å bli kalt “feit” enn tynn, og det tror jeg kanskje kan være på måten media fremstiller hva som er vakkert og ikke. Men de som er naturlig tynn og blir kalt for “stankelbein, anorektiker, bullimiker “, kan jo ikke gjøre noe med det dem heller. Så jeg ser begge sider av saken, det jeg ikke ser er tynne jenter som egentlig vet at de er tynne, men står å klager over at de er smellfeit, og at de burde virkelig slanke seg for de føler seg overvektig. Det kan virke meget fornærmende ovenfor litt kraftigere jenter, så at en kraftig jente da kunne sagt ” du er ikke feit, du er tynn ” er noe helt annet enn å rakke ned på med vilje. Men som sagt, helt enig i det du skriver. Du skriver bra !

  38. Jeg er kjempe tynn og får hele tiden høre at jeg må spise. At jeg er altfor tynn, og alt det der.. Syns ikke det er noe kjekt i det hele tatt! Men eg syns at det er mye finere med litt flesk. Mange trener seg så tynn at de ser syk ut, og det er absolutt ikke fint. Man kan være slank, men ikke beinete:)

  39. Jeg er absolutt enig med deg der! Alle er forkjellige… dumt å rakke ned på de som er “for” overvektige og de som er “for” tynne, ingen kan være like. blir lei av at folk skal kommentere på sånt.! 🙂

  40. Jeg er helt enig at man skal ikke rakke ned på de som er tynne, det er ikke alltid at de kan gjøre noe med det. Synes det blir feil når tykke mennesker gjør det for de blir sinte hvis man kaller dem feit. Men skjønner også at menn vil ha kvinner som ikke er tynne men jeg synes at folk bare skal la hverandre være som man vil være 🙂

  41. Enig! Tror nok folk holder på sånn fordi de vil føle seg bedre, av en eller annen merkelig grunn. Jeg syns store jenter kan være fine, men samme kan tynne jenter. Utrolig teit.. 🙂

  42. Helt enig! Jeg syns det er akkurat like pent å være tynn som å være tykk. Er bare teit å rakke ned på jenter som er det motsatte av deg.

  43. Dette er ikke bare idiotisk, det er også farlig. Her fremmes et kroppsideal som ikke er sunt for noen. Svenske blondinbella gikk blant annet ut i media for noen knappe uker siden og sa at alle burde unne seg en 200grams sjokolade hver dag.
   Helt på trynet, spør du meg.
   Overvektige har lettere for å få både diabetes og hjerte-og karsykdommer. Med andre ord oppfordres folk til å gå rett i døden. Noen vil kanskje hevde at TYNNE jenter fremprovoserer spiseforstyrrelser, men det stemmer egentlig ikke. Man kan SLANKE seg tynn på en SUNN MÅTE, derimot kan man aldri bli overvektig på en sunn måte. Å være overvektig i seg selv belaster hjertet ekstremt mye.

  44. man skal ikke rakke ned på noen, noen får rett og slett ikke til å legge på seg selv om de vill det. Og da skal ikke få kasta etter seg at de er stygg, stankelbein, bulimi figur osv osv.. Jeg har selv vært så tynn at alle rundt meg konstant å maste om at jeg måtte legge på meg. Men jeg var såpass aktiv at det gikk ikke, så sluttet jeg å være aktiv og så ble jeg “for stor” igjen, da masa folk om slanking. Nå gir jeg F i hva folk sier og kjører min egen stil 😉
   vær stolt over hvordan man er, tynn eller formfull, kort eller høy 🙂 vi er alle mennesker <3

  45. Altså er ikke greit å rakke ned på noen 🙂 man er som man er uansett om man skulle vært tykk eller tynn 🙂 men greit å få sagt ifra om ei eller en er for tykk og burde være forsiktig med hva enn eter. og hvordan h*n lever. Og det samme til de som er kjempe tynne 🙂 For er jo negativitet fra begge ender 🙂 For er man for tynn kan det være farlig og evt om man er for tykk da 🙂 må si at bein som stikker ut fra kroppen er jo skummelt da 🙂 altså er da måte på å tynn man er, altså men om man eter alt å ikke legger på seg, så er det jo noe bra forbrenning 🙂 så det kan enn ikke gjøre noe med 🙂 Men værtfall bra innlegg 🙂 Skriver fordi e har hatt tidligere problemer med dette. e fikk beskjed at e var for tynn.. og ja… stemte e var det. spiseforstyrrelser vettu. men nå så veier e 62 og er en glad jente og livlig så nå er alt bare perfekt 😀 hehe.. problemet nå er at er blitt veldig gla i mat 😛 hahaha ^^ men beviser jo at man trives bedre med livet enn det som var 😉 Thumbs UP!

  46. Engi! <3 Jeg er tynn og høy, og hater at folk kaller meg stygg fordi jeg lizzom er høyere enn de andre jentene i klassa mi :l Jeg vil ha litt kurver, men får aldri fetet meg opp til det! De som får til å få kurver er heldig! Jeg prøver å spise usunt og nesten ikke trene i det hele tatt, utenom det som er nødvendig for å leve. Men jeg får bare ikke lagt på meg!!!! Mange sier jeg burde bli modell, siden jeg er så høy og tynn. Meen det krever vel litt mere for å bli modell xP

  47. Jeg er enig at man ikke skal rakke ned på noen av delene 🙂
   Men det er noen som har sykdommer at de blir overvektige og da kan de ikke noe for det,da er det unødvendig og rakke ned på de tykke.Jeg personlig tenker at det er på en annen måte vis du sier ”Oii du er tynn” en ”Du er feit!”. Jeg forstår at begge deler sårer med man skal uansett ikke dømme noen for hvordan de ser ut.De tykke kan ha et vanskeligere liv en de som er perfekte og tynne….:)

  48. Jeg er enig, men det er et lite poeng i det MEG skriver. Men Selv syntes jeg at jenter som regel er pene eller vakre uansett om de er tynne, tykke, bleke, brune, flate eller kurvet. Alle er vakre på sin måte, men på noen må du bare skrape bort litt dritt på først.
   Jeg ser hva du mener med at det ikke kan være veldig gøy å få høre stygge kommentarer for hvordan du ser ut, men det spiller jo egentlig ikke så stor rolle hva andre sier om deg.. så lenge du er fornøyd med deg selv. Nå snakker jeg ikke direkte til deg, men til alle jenter egentlig. Hvis man skulle tatt til seg alt hva folk sier om deg, mener om deg, tenker om deg.. Ville man til slutt blitt gal. Jeg hadde blitt det kan jeg tenke meg.
   Jeg sier ikke at det er greit at folk kommer med stygge kommentarer, men folk vil alltid rakke ned på andre for og føle seg bedre, det er trist nok har blitt.. Synd.. man sånn er det.
   Og sånne bilder som det er laget av sånne mennesker som er usikre på seg selv, og må prøve og overbevise seg selv om at de har en prefekt kropp.
   Sånn er det jeg ser på det ivertfall ( :

  49. Er så utrolig enig i det du sier! Jeg er ganske så tynn, en av de tynneste i klassen. Det er det samme å kalle noen feit som å kalle noen tynn, synes jeg. Jeg hører mange si “Se hun tynne der! Hun var stygg”, og ingen bryr seg. Men om noen sier “Se hun feite der! hun var stygg”, så er jeg ganske sikker på at alle hadde reagert. De hadde sagt at det var frekt, slemt sagt og alt det der. Men er det noe bedre å si det om tynne jenter? NEI!

  50. Er enig i det du skriver, det er ikke greit å rakke ned på verken tynne eller kraftige. Er selv naturlig tynn, og har tenkt en del over det der. Syns det er bra at du tar det opp!

  51. Heisann!
   Jeg skjønner poenget ditt i innlegget, men må bare sette fingeren ned på noen punkt her.
   Mener det ikke på en bitchi måte, men er man ærlig så er man ærlig.
   Jeg er en av de jentene med kurver og litt rund.
   Å jeg tok det litt til meg når du da kaller “meg” feit. (Hvis du skjønner).
   Jeg er da en av dem du kaller “feit”, å jeg syns ikke det er det riktige ordet. Akkurat sånn som du sier i innlegget, du liker ikke når folk kaller deg tynn, men det er greit at du da kaller “meg” feit?
   Det syns jeg blir litt dumt, for å værra ærlig.
   Jeg har aldri opplevd å rakke ned på da jenter som har en flat mage og supre bein. Jeg veit ikke åssen det er å værra i dine sko så jeg kan ikke sette meg i din sitvasjon, eller hva jeg skal kalle det.
   Poenget ditt på slutten av innlegget er jeg enig i, kurver eller ikke alle er fantastiske.
   Men, som sakt, jeg syns du kunne ha brukt et annet ordvalg, å forandre på litt!
   Du liker ikke å bli kaldt tynn, vi av det andre slaget liker heller ikke å bli kaldt feit.
   Did you get the point?

  52. Christine Isachsen:Skjønner hva du mener. Du har kanskje ikke følt at du har rakket ned på tynne jenter, men det betyr ikke at du ikke har gjort det. Er mange tynne jenter som heller holder det inne i seg, enn å klikke helt. Sånn som de fleste jenter som blir kalt feite gjør.

  53. Synes om folk er tynne eller tjukke så burde alle bli behandlet likt i samfunnet. Folk som er tynne kan ha like mange komplekser om seg selv som tjukke folk 🙂

  54. Men, jeg kom på noe nå..
   Detta innlegget minnet meg om det @CharlotteIsachsen.blogg.no posta for en stund siden, men du har en annen vri..
   – For å komme tilbake til kommentaren, du skjønte ikke helt poenget mitt, men men!

  55. Er enig i deg, skjønner poenget ditt veldig godt ! 🙂
   Men jeg må også si at jeg syntes ikke du skulle brukt ordet ”Feit”… Det å ha kurver betyr ikke at man er feit, så jeg sier meg enig i Christine over her! 🙂
   Som Christine sa: Du kunne valgt et annet ord enn ”feit”…
   Men ellers, bra skrevet!

  56. Helt enig! Bra noen tar det opp. Nå begynner folk å gjøre alt for at feite skal føle seg bra. Men da blir de tynne det motsatte. Kan ikke alle være enige om å spise sunt?

  57. Det er ikke lett å bli mobbet for å være for feit (vet av egen erfaring), men det er søren meg ikke lett å bli mobbet for å være for tynn heller (venninna mi ble det)…

  58. Jeg kjenner meg så godt igjen i det du skriver. Jeg bryr meg egentlig ikke så mye om sunnhet og kosthold, for å være ærlig, ettersom at jeg aldri legger på meg eller blir syk. Jeg kan spise hva jeg vil og jeg kan trene så mye/lite jeg vil, fordi det har ingen konsekvenser. Er så sykt irriterende med all denne curves-propagandaen som er ute og går. Likt skal være likt og rett skal være rett; det går an å være tynn og pen og det går an å være kraftig og pen. Enkelt og greit. Og alle skal ha rett til selvtillit.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg