EN HVER JENTES BESTEVENN I EN TID SOM DENNE!

Først må jeg bare si at jeg syns det er helt grusomt det som skjer i Oslo i disse dager. Voldtekter og drap. Hva har skjedd med lille Norge? Og det som er værst av alt er at mesteparten av voldtektene er av menn med utenlandsk opprinnelse. Jeg ville trodd at når man kom fra et land hvor det var krig og fattigdom, at man ville sette pris på å komme inn i Norge. Men istedet voldtar de unge jenter, som får livet sitt ødelagt for alltid. 

Har både lest og hørt at flere muslimer sier de voldtar fordi norske kvinner fortjener det. De mener at norske kvinner som går i vanlige norske klær, er ute å har det gøy og lever livet sitt, fortjener å få livet ødelagt. Kvinnene som betaler skatt som igjen går til å betale skole, asylmottak og som gir muslimer penger når de kommer inn til Norge. Når man flytter til Norge (uansett hvor man kommer fra) er man faktisk nødt til å respektere menneskene i landet man flytter til. Man kan ikke gå rundt å voldta kvinnene!  

Jeg har aldri i mitt liv vært rasist. Jeg har ikke dømt mennesker på grunnlag av hvor de kommer fra, hvilken religion de har eller noe som helst sånt. Men når jeg får høre om slikt som det jeg nevnte ovenfor, kjenner jeg at det er vanskelig å ikke bli rasist. 

 


 

Når jeg går rundt i Oslo på kvelden nå for tiden føler jeg meg rett og slett veldig utrygg. Derfor har jeg gjort noen sikkerhetstiltak alle jenter burde gjøre. Jeg har kjøpt forsvarsspray, voldsalarm og installert Bsafe på Iphonen. Jeg har også tenkt til å gå på selvforsvarskurs. Personlig syns jeg ikke at det skal være sånn at man må gå rundt å være så beredt på å bli overfalt hele tiden. Men da politiet ikke har fått satt igang noe som helst tiltak enda, er man nødt til å gjøre det.

Ta vare på dere selv jenter ♥


Voldsalarmen er kjøpt på Elkjøp


Forsvarssprayen er kjøpt på Pentagon som ligger rett ved Gunerius i Oslo sentrum

 

 

♥ Har du gått til innkjøpt av forsvarsspray eller voldsalarm?

 

Love Stina <3

14 kommentarer
  1. Det er synd at disse folka tar seg til rette, og gjør hva pokker de vil. Er glad for at jeg ikke bor i Oslo, men sånne ting kan fort skje på steder man ikke trudde ville skje, så alle uansett hvor man bor burde skikke litt over skulderen sin uansett, plutselig så er de der..

  2. Hei Stina! Jeg er muslim og kan heller ikke si meg mer enig med deg! Ingen fortjener å bli voldtatt. Det er ikke ord for hvor forferdelig det kan være, og at Norge i de siste tider har blitt utrygg føler jeg. Dette er også mitt land, da jeg er født og oppvokst her. Kommer man først hit, skal man respektere de rundt seg. Å komme med en så dårlig grunn som å si at norske jenter fortjener det!? Rett og slett fucked opp, sier jeg bare 🙂
   Til syvende og sist, så er ikke de velkommen her. Verst av alt, om man skal fengsle de, så er det som å komme inn på 4 stjerners hotell, dessverre. Så hva taper de på å bli tatt? Burde bli sendt til internasjonal domstol og bli utvist i alle land og bli fengslet i hjemmelandet.
   Mvh. Ronny

  3. har du sluttet som kokkelæling?
   Hva gjør du nå da? Hvordan jobb har du nå?
   Vet du hva du skal velge etter allmennpåbygning?
   Foresten: Du har en veldig fin blogg.

  4. Åssen jobb har du nå som du har sluttet som læling?
   vet du hva du skal velge etter allmennpåbygning/ hva du vil bli?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg