hits

Videoblogg

Fjelltur med jentene! VLOG

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra vippe- og neglebehandling, og har nettopp rukket å gjøre ferdig vloggen fra i går da jeg var på fjelltur med Camilla og Trine. Filmet en god del fra morgen til kveld, så dette blir litt ala en "a day in my life" video. Si gjerne ifra i kommentarfeltet om dere har noen ønsker til videoer dere vil at jeg skal lage, og si gjerne ifra om dere vil ha flere slike videoer! 

Husk at du kan abonnere gratis på YouTube kanalen min ved å trykke HER


 

En dag i mitt liv - VLOG!

I går hadde jeg med vlogkameraet rundt hele dagen, og filmet mens jeg var både på skjønnhetsbehandlinger, VIP førpremiere, og på middag med United Screens. Videoen kan du se under! Fortell meg gjerne i kommentarfeltet om dere vil se flere vlogger, der jeg har med kameraet igjennom hele dagen, sånn at dere kan se mer fra hverdagen min!

Video: Tilbakeblikk på 2016

Nå som 2016 straks er over, ville jeg lage en video med tilbakeblikk på året som har gått. Dette har jo vært et helt fantastisk år på så mange måter, og jeg har tatt dere med på turen! Så her er en video med noen av øyeblikkene fra året som har gått. Kommer forresten til å lage et innlegg med tilbakeblikk fra bloggen, som ikke kom på video! 

Abonner gjerne gratis på kanalen min HER

Video: 10 ting jeg hater!

I dag var jeg i skikkelig "hat" humør da jeg lagde onsdagsvideoen, så da ble det rett og slett "10 ting jeg hater". Håper du syns videoen er morsom, og abonner gjerne på YouTube kanalen min ved å trykke HER. Det er allerede over 47'000 som har abonnert, og det gjør meg så glad! Ps; det er helt gratis å abonnere på kanalen min. 

Video: Fun facts about me! TAG

Da var endelig onsdagsvideoen ute! Beklager at det ble litt sent før jeg fikk lagt den ut, men jeg fikk besøk av søsteren min tidlig i dag, og vi har hatt en skikkelig søster-dag. Så da satt jeg bloggen litt til side. Men uansett, her er onsdagsvideoen! I denne videoen får dere bli enda bedre kjent med meg via disse morsomme spørsmålene!

Video: My pet TAG med Chloe

I dag lagde jeg en liten video sammen med den lille valpen Per Fredrik og jeg har kjøpt sammen. Så dere kan endelig se litt mer video av lille Chloe. Legger forresten ut en haug videoer på snapchat (stinablogg) av henne hele tiden. Men tenkte uansett å lage en litt ordentlig video der dere får virkelig sett henne!

Abonner gratis på YouTubekanalen min for å se når jeg legger ut nye videoer! 

Mine siste YouTube videoer

Siden jeg legger ut videoer så ofte, tenkte jeg å vise dere noen av videoen jeg har lagt ut den siste tiden, i tilfelle dere ikke har fått med dere de! Husk at dere kan abonnere på kanalen min ved å trykke HER. Veldig morsomt at videoen der jeg viser hele huset til Per Fredrik og meg har allerede blitt sett over 70'000 ganger! 

Video: 10 Ting jeg syns er kleint!

Veldig ofte kan jeg syns at ting er superkleint. For ikke å snakke om hvor ofte jeg havner i utrolig kleine situasjoner. Derfor tenkte jeg at jeg kunne fortelle dere topp 10 ting jeg syns er kleint. Fortell meg gjerne hva du syns er kleint i kommentarfeltet!

Husk å abonnere på kanalen min! Du finner den HER.

Video: Snapchat Q&A!

Nå syntes jeg det virkelig var på tide med en ny snapchat Q&A, der jeg åpner videoer dere har sendt inn med spørsmål, og svarer på de. I videoen svarer jeg blant annet på; Beste minne fra 2015, Hvor lenge det er til Per Fredrik og jeg flytter sammen, Om jeg gruer meg til å flytte vekk fra leiligheten min, om jeg noensinne blir lei av youtube og mye mer! 

Setter veldig stor pris på om du har lyst til å abonnere på kanalen min, HER

Kjæresten min PelleK sminker meg! Video!

I helgen var Per Fredrik hos meg, og vi testet ut en veldig morsom challenge, som en del av dere har spurt om vi kunne gjøre. Challengen er at Per Fredrik skulle sminke meg! Så vi filmet hele sminkingen, og nå er det på tide å vise dere resultatet. Til alle jenter der ute som har kjærester som ikke skjønner hvorfor det tar lang tid med sminken, vis de denne videoen. Hehe! 

 

Setter veldig stor pris på om du vil abonnere på kanalen min HER  ♥♥♥

Video: Would you rather?

For en liten stund siden var Victoria hos meg, og vi filmet inn denne videoen, der vi gjorde en challenge. Nemlig would you rather. Har du ikke hørt om det før, så er det sånn at man får to ting å velge mellom for eksempel "Måtte rope alt man sier, eller måtte hviske alt man sier", også må man velge en av tingene. Ganske gøy challenge egentlig! 

Video: Tester japansk godteri med PelleK!

For litt siden dro jeg innom en butikk i Oslo som selger masse japanske ting, blant annet japansk godteri. Siden det er veldig annerledes enn norsk godteri, lagde vi en film der vi testet det ut!

Husk å abonnere på kanalen min HER 

 

PS; videoen blir publisert på youtube i morgen. Men ville gi dere som leser bloggen en liten bonus, så derfor la jeg den ut her en dag før!

 

Video: Whisper Challenge med Victoria

For en liten stund tilbake spilte jeg og Victoria inn noen veldig morsomme videoer til dere. Venninnetaggen la jeg ut for to uker siden, og den kan dere se HER. Men i dag er det på tide med en ny video, så da kommer "whisper challenge". Det er et utrolig morsomt konsept, som går ut på at man må lese på leppene til den andre og prøve å finne ut hva den andre sier. Det var mye vanskeligere enn jeg hadde trodd, og det ble mange morsomme misforståelser!

 

Hva vil du at vi skal lage videoer om?

 

Video: Venninne TAG

For en liten stund siden lagde Victoria og jeg noen morsomme videoer for dere, og i dag kan jeg endelig vise dere den første! Dette er en "friend-tag" som dere blir mer kjent med både Victoria og vårt vennskap. Dere får blant annet vite; Hvordan vi møttes, hvordan det er å være venninne med en blogger, våres interne spøker, favoritt minnet vårt sammen og mye mer!

Fortell meg gjerne i kommentarfeltet, om du vil at vi skal lage enda flere videoer sammen!

Video: Kjæreste Q&A med PelleK

For to uker la jeg ut en boyfriend tag med Per Fredrik her på bloggen. Den har faktisk blitt sett over 90´000 ganger allerede. Så det er ingen tvil om at den falt i smak hos dere! Rett etter at vi hadde spilt inn forrige video, spurte vi dere på snapchat om spørsmål som vi kunne svare på i en ny video, og de spørsmålene får dere svar på i denne videoen!

Noen av spørsmålene er; Skal vi ha barn? Planlegger vi å flytte sammen? Hva er det rareste vi har opplevd sammen? Hvordan ville Per Fredrik beskrevet meg? Og mye mer! Fortell meg gjerne i kommentarfeltet om du vil at vi skal lage flere videoer sammen!

Video: This or That TAG!

Da er det endelig på tide med en onsdagvideo igjen! Denne gangen har jeg gjort en "this or that TAG" som går ut på at jeg får velge mellom 2 alternativer, og må velge et av de. Egentlig ganske morsomt konsept! Så nå er det bare å lene seg tilbake i stolen og se på video!


 

Video: Kjæreste tag med PelleK!

Da har jeg endelig fått laget en video, som har vært veldig etterspurt. Nemlig en boyfriend tag, eller kjæreste tag med Per Fredrik (PelleK). Vi svarer på masse spørsmål om hverandre, blant annet; Hvor vi møttes, hvem som er sjefen i forholdet, hvor vi helst ville bodd, hva førsteinntrykket mitt var av Per Fredrik og mye mer! Husk å abonnere på youtubekanalen min om du ikke har gjort det, ved å trykke HER

 

Video: Snapchat Q&A

I går la jeg ut en video på snapchat og ba dere stille meg spørsmål. Det kom mildt sagt inn et helt drøss med spørsmål fra dere, og jeg fikk svart på en god del av de i videoen!  

Video: Dette fikk jeg til jul!

Som jeg nevnte i gårsdagens innlegg, skal jeg vise dere hva jeg fikk til jul i video. Endelig er videoen klar, så nå er det bare å se på! Litt morsomt å laste opp på en søndag, og ikke en onsdag. Så det blir en liten bonusvideo. Det kommer også en video på onsdag forresten!  

Hva fikk du til jul?

Video: Min første hjemmefest!

I dag blir onsdagsvideoen er storytime video, der jeg forteller dere om min første hjemmefest. Alltid morsomt å mimre tilbake til starten av ungdomsårene! Fortell meg gjerne i kommentarfeltet om du vil se flere storytime videoer!  

 

EDIT: Ble litt rart forklart i videoen. Men moren min syntes aldri at det var ok at jeg drakk før jeg var 18 år, men hun visste at jeg kom til å drikke uansett hva hun sa. Så derfor viste hun heller omsorg ved at jeg kunne komme hjem om jeg hadde drukket, uten å være livredd for å få husarrest i ukesvis i etterkant. Og når det kom til hjemmefesten syns hun ikke det var ok at noen av oss drakk, og hun fjernet alkoholen med en gang hun fant ut at vi drakk. Men istedenfor å kjefte på alle og la de sove i grøftekanten, så lagde hun pizza og lot folk sove over. 

Video: Leser hatkommentarer

En gang iblant kommer det en hatkommentar, eller en veldig seksuell kommentar her på bloggen eller på youtube. Men hvordan tror dere at jeg egentlig reagerer når jeg leser disse kommentarene? Det kan du se i denne onsdagens video!  

Hvordan reagerer du på slike kommentarer? 

Video: Alt om blogging - Tips og triks!

Veldig ofte får jeg spørsmål om hvordan man kan få flere lesere, hvordan man kan tjene penger på bloggen, og hvordan man kan få en bedre blogg. Jeg har skrevet litt om temaene før, men jeg syns det er så mye lettere å forklare på video. Så derfor har jeg laget en video til dere hvor jeg snakker om blogging. Noen av temaene er; penger, pr, design, utstyr, bilder, og mye mer! Filmen er litt lang, så sett deg godt ned i godstolen med litt sunn snacks og kos deg med videoen! 

Video: Morgen rutine!

Da var det virkelig på tide med en ny og oppdatert morgenrutine! Her får dere følge meg fra jeg står opp om morgenen, til jeg er klar for å dra ut hjemmefra! Husk å abonnere på youtubekanalen min, ved å trykke HER eller søke opp stina blogg på youtube!

Les innlegget om vampire diaries HER 

Video: Girl Talk - Sex, Mensen og Gutter

I denne onsdagsvideoen snakker jeg om jenteting. Ting som ofte kan være litt kleint å snakke med foreldre/lærere/venninner om. Jeg snakker blant annet om sex, mensen og gutter. Fortell meg gjerne i kommentarfeltet, om dette er en type video du vil at jeg skal lage flere av! 

Trykk HER eller søk opp "stina blogg" på youtube, for å abonnere på kanalen min. 

Video: Snapchat Q&A

Da var endelig videoen ferdig lastet opp. Holdt nesten på å bli gal i dag. Alt av teknologi gikk virkelig galt. Først ville ikke filmen lagres riktig. Så ville ikke programmet jeg bruker til å redigere bilder i fungere. Også måtte jeg tømme halve pc'en fordi den var så full at den nektet å virke. Så ja, jeg har virkelig fått testet tålmodigheten min i dag. Men nå er i alle fall videoen ready! Tidligere i dag ba jeg dere sende meg spørsmål på snapchat, så jeg har svart på mange av de i videoen. Legg meg gjerne til på snapchat; stinablogg! 

Video: Oreo Lickrace nr 2!

// annonse

Da var det på tide med et nytt lick race med Oreo Double. I forrige video ba jeg dere om å sende inn forslag til utfordringen som jeg skulle gjøre i neste video. Dere kom med utrolig mange forslag. Og det forslaget som var best, og som vant var det Sunniva som kom med. Du har vunnet en goodiebag med Oreo stæsj. Du får snart en mail! 

Nå er det på tide med en god latter for dere! Jeg ler like godt hver gang jeg ser denne videoen!

Video: 10 Ting som irriterer meg!

Vi har alle noen ting som vi virkelig irriterer oss over. Som at de forran oss i køen på butikken er litt for trege når vi har dårlig tid. Eller at telefonen alltid går tom for strøm i verst tenkelige situasjoner. I denne videoen snakker jeg om 10 ting som virkelig irriterer meg! Fortell meg gjerne hvilke ting som irriterer deg, i kommentarfeltet under. 

Video: Vlog dag 3!

God lørdag! Da var endelig vlog dag 3 ute her på bloggen og på youtube. Noen stikkord om hva dagens video handler om; shopping, sykling, champagne, og feiring! Enjoy! 

Trykk HER for å abonnere på youtube kanalen min! Eller søk på "stina blogg" på youtube for å finne kanalen min. 

Video: Sånn er det å være Blogger & Youtuber!

Borte bra, men hjemme best! Endelig er jeg tilbake i leiligheten min i vakre Oslo. Kjenner det er så deilig å slippe den ekstreme varmebølgen vi var i på Kypros. Syden er fantastisk. Men det er få ting som slår det å være hjemme! Siden jeg har vært ute og reist, lagde jeg onsdagsvideoen før jeg reiste til Kypros. Sånn at den var klar til i dag. Endelig er den publisert, og i dagens video snakker jeg om hvordan det er å være blogger og youtuber. Hvordan folk behandler meg, hva jeg selv tenker om det, og mye mer! 

Husk å abonnere på youtubekanalen min HER 

Video: Tabber!

Da var det på tide med onsdagsvideo igjen! Denne gangen viser jeg dere tabber og flauser fra utklipte scener, fra tidligere videoer! Få en god latter!

 

 Abonner på YouTubekanalen min HER.

 

Video: Jeg ringer dere!

I dag bestemte jeg meg for å gjøre en litt annerledes onsdagvideo. Jeg har nemlig ringt flere av dere! Dere som følger meg på snapchat (stinablogg) så kanskje videoene jeg la ut, der jeg ba dere sende meg nr deres, sånn at jeg kunne ringe dere. Jeg ringte noen tilfeldige lesere, som var så skjønne! Se hvordan det gikk i videoen under! 

Video: Primark Haul!

Da var det på tide med en ny ondagsvideo igjen! Var i Berlin for et par uke siden, og handlet veldig mye nytt og fint på Primark. Dere har spurt meg masse om jeg kunne lage en innkjøpsvideo / haul av tingene jeg kjøpte. Selvfølgelig kan jeg det! Så i dagens video viser jeg dere alle innkjøpene jeg gjorde på Primak! 

 

Video: Berlin Vlog!

For et par uker siden var jeg i Berlin. På turen filmet jeg en vlog til dere, så dere kan se hva jeg gjorde der! PS; Det kommer en haul video neste onsdag der jeg viser dere alt jeg kjøpte på Primark! 

 

Video: Flyttevlog!

 Da er det tid for onsdagvideo igjen! Denne gangen er det flyttevlog, som står på planen! Her får dere se akkurat hvor kaotisk det er å flytte, og en liten sneakpeak på leiligheten jeg har flyttet inn i! Fortell meg gjerne dersom du vil at jeg skal lage flere vlog's fremover. Har ikke laget slike før, så vil gjerne ha litt tilbakemelding fra dere om det er noe dere syns er gøy å se på! 

 

Videoblogg: MC Messa

I dag stakk jeg og en kompis til Lillestrøm på Mc messen. Andrè Villa hadde show der han og flere viste mange kule triks, og det var stilt ut utallige motorsykler. Se utklipp fra dagen i videoen!

Video: Food Challenge with Maria

Da var det onsdag igjen - og det betyr video! Lørdag for 1,5 uke siden spilte jeg inn en video med Maria, som er en god venninne av meg. Nå er det endelig på tide å vise dere videoen. Jeg syns den ble kjempe morsom, så forbered deg på en god latter! Hehe! 

Video: Juleutfordring med Lykke!

Da var på det onsdag igjen, og det betyr video! På lørdag var Lykke Sofie en tur i Oslo, og da filmet vi inn en vanvittig morsom film sammen. Tror ikke jeg noensinne har hatt det så gøy når jeg har lagd film før. Vi fant på tre morsomme utfordringer som vi måtte gjøre. Resultatet ser du i videoen under! PS: Dere får se en veldig usensurert og ny side av meg! 

Video: Morsomme fakta om meg

Denne onsdagen ble det en "morsomme fakta om meg" video. Tenkte det var litt smart så dere kan bli litt mer kjent med meg. Det er sikkert mange av tingene dere som har lest bloggen min lenge, allerede vet. Men kanskje dere finner ut et par nye ting?

Fortell meg gjerne hvis du har noen ønsker eller idèer til videoer du vil at jeg skal lage. Lager ny video hver eneste onsdag, og da er det greit å vite hva dere vil se :-)

Video: 10 ting jeg hater!

I går lagde jeg en video til dere, med 10 ting jeg hater. Fikk endelig lastet den opp i dag! Var en del av dere som spurte om jeg kunne ha en slik video, og jeg syns jo selv at det er veldig morsomt med sånne videoer. Gjerne kom med flere forslag til videoer, for jeg hører på ønskene deres, virkelig!

EDIT: For dere som ikke skjønner det, så tuller jeg ganske mye med måten jeg snakker på i denne videoen ;-) 

 Husk å stille kvaliteten til 1080p!!!

Video: Tusenfryd

Lovte dere en video fra da jeg og Victoria var på Tusenfryd. Var en utrolig morsom og flott dag! Ble ikke såå lang video. Men var så vanskelig å filme når man er i karusell. Håper dere liker den fordet! Det er jo en litt annerledes video enn hva jeg pleier å laste opp. Husk å stille kvaliteten til 1080p!

Det morsomste jeg noensinne har sett

Siden katten min lager så syke mjaue lyder, så filmet jeg han på snapchat i stad. Akkurat i det jeg filmer han lager han den sykeste choke lyden jeg har hørt. Haha, må sees og høres! 

Ikke bry dere om rotet forresten. Slang alt jeg hadde i vesken utover når jeg skulle finne nøklene mine. Haha, rotehue. 

Video - Hvordan sette på falske vipper

Da var endelig vippefilmen ferdig lastet opp. Var første gang jeg brukte det nye kameraet til å filme med, i tillegg til at jeg hadde verdens dårligste speil. Så var litt vanskelig å lage filmen. Men syns det ble ganske bra resultat! Husk å stille kvaliteten (trykk på tannhjulet nederst til høyre) til 1080p. Da blir kvaliteten mye bedre! 

¨
Husk å delta i konkurransen på bloggen min, hvor du kan vinne en stor goodiebag med sminke. Delta HER

Romvideo

Nå er endelig romvideoen ferdig. Mange av dere som har spurt etter en ny en ganske lenge. Når jeg endelig fikk den nye sengen kunne jeg lage ny video. Gleder meg til å høre hva dere syns! Husk å stille kvaliteten til 1080p!! 

Filmet med: Canon EOS 650D // Redigert i: Windows movie maker

Video - Fest sminke

Da er endelig videoen hvor jeg viser fest sminke ferdig opplastet. Lagde en look som passer perfekt til fest. Den passer til de fleste øye farger. Håper dere liker den!  Husk å stille kvaliteten (trykk på tannhjulet nederst til høyre) til 1080p!!

Sang i intro:  Chris Crocker - Second to none

 

Video - Hvordan gå på høye hæler!

Her er video jeg lovte dere i stad. Rakk heldigvis å laste den opp ferdig, før det ble altfor sent. Håper dere liker den! Gjerne kom med video forslag til ting du vil se. Det er ofte jeg lager videoer utifra forslag dere kommer med! 

Husk å sette kvaliteten (trykk på tannhjulet) til 1080p!!

Sølvsko - HER // Kjole - HER // Jeffrey Campbell sko - HER // Video til hårsveisen - HER 
Sangen i introen: Chris Crocker - Second to none!! 

Ny intro til videoblogger!

Etter mye om og men er endelig introen ferdig! Jeg lagde egentlig en helt annen først. Men formatene til klippene var helt forskjellig, siden jeg hadde filmet med forskjellige kameraer. Så lagde enda en ny en. Ble veldig fornøyd med den nye introen. Gleder meg til å høre hva dere syns om den! 

Husk å sette kvaliteten (endre på tannhjulet) til 1080p!!  

Sang: Jeffree Star - Beauty Killer

Lættis bilkjøring - Video


Sanger i videoen, i rekkefølgen de ble spilt:
Bingo players - Rattle
PSY - Gangnam style
Chris Crocker - Second to none
Celine Dion - My heart will go on
Finner ikke navnet til
Alesso - Calling
Bingo players - Rattle
Chris Crocker - Second to none
Icona pop - I love it  

 

 

Syns?

 

Likte du videoen? Gjerne del innlegget ved å trykke på "liker" knappen under! 

Getting ready - Videoblogg

Husk å abonnere på kanalen min HER. Legger alltid ut videoene der før de havner på bloggen. 

Husk å endre kvaliteten på tannhjulet til 1080p.  

Sanger: Far East Movement - Turn up the love // Far East Movement - Where the wild things are

Romvideo

Lagde en liten romvideo til dere før jeg dro til syden. Men har ikke rukket å redigere og legge den ut før nå. Håper dere liker den! ♥ 

Hårvideo - Hvordan jeg gjør håret mitt til hverdags

Følte det var på tide med en ny hårvideo. Er mye mer glad i å lage hårvideo enn sminkevideo. Føler at jeg har gått litt tom for ideer innenfor sminke. Så hvis det er en sminkelook dere vil at jeg skal gjøre, så si ifra! Her er en video med hvordan jeg gjør håret mitt til hverdags. Hope you guys enjoy!

Husk å like bloggen min på Facebook HER

Love Stina <3

Video - Tabber

Det er ikke alltid at det går like fint for seg når jeg videoblogger. Enten om det er at håret ikke er perfekt, mamma kommer inn, jeg glemmer hva jeg skulle si eller noe annet,  så er det alltid noe som ikke kommer med på filmene jeg legger ut.  Så nå har jeg lagd en liten video med noen av tabbene som jeg har gjort på videoblogg fronten i det siste. Si ifra om dette er noe dere vil ha mer av. Så lager jeg det. PS: Hvis du ser den videoen her Madeleine så må du huske at jeg er glemsk. Spesielt når det kommer til bursdager. Tihi!

 
 
Love Stina <3

Hverdagsvideo

Skulle egentlig legge den videoen her ut i 18 tiden, men da var blogg.no nede. La den ut på Facebook siden min, men legger den ut her også. Sykt sexy startbilde på videoen forresten!

 

 

Love Stina <3

Ny videoblogg intro!

Som jeg snakket om på Facebook siden min har jeg laget en ny intro til videobloggene mine. Den jeg hadde før har blitt litt gammel. Har filmet mye nytt siden den ble lagd. Så nå har jeg lagd en ny intro, men med samme musikk. Aner fortsatt ikke hva sangen heter, siden jeg fant den i en video på youtube. Håper dere liker den!

 

♥ Hva syns du om den nye introen?

 

Love Stina <3

Sminkevideo - Festsminke

Da var videoen ferdig. Følte kvaliteten på denne ble ganske bra. Siden jeg filmet i naturlig lys, og brukte nytt kamera, og ikke bare iphonen. Dette er en look som mange av dere har spurt om, så derfor lagde jeg min versjon av festsminke. Enjoy!

 
♥ Hva syns du om sminken?
 
Love Stina <3

Videoblogg - Skjønnhetsvaner

Da var ukens 1. første treningsøkt ferdig. Herlig! Klarte å ta 3000 meter på 21 minutter. Målet mitt er 16 minutter. Så er en del igjen, men skal fortsette å trene meg dit! Som jeg sa i forrige innlegg, har jeg lagd en video til dere. Med alle skjønnhetsvanene mine. Håper dere får noen tips!

 

♥ Hva er dine skjønnhetsvaner?

 

Love Stina <3

Mine sminkevideoer!

Tenkte jeg kunne lage ett innleg hvor jeg postet alle sminkevideoene mine. Sånn at alle dere som har spurt meg om jeg kan lage fest-sminkevideo får noen videoer de kan se. Enjoy! For å se resten av videoene jeg har lagt ut kan du trykke her

♥ Hvilken video likte du best?
Love Stina<3

Videoblogg - 10 Ting jeg elsker

Har trukket vinneren til konkurransen om å vinne en personlig almanakk. Vinneren er Ida K. Åsheim. Gratulerer! Finner ikke e-mailen din så du må sende meg melding på e-mailen din. 

Lagde en "10 ting jeg hater" for ikke så lenge siden, og fikk masse respons på den. Så har laget en motsatt nå!

♥ Hva elsker du?

Love Stina <3

VIDEOBLOGG - HVERDAGS SMINKE

Produkter jeg bruker i videoen
Foundation - Maybelline dream satin liquid, sand 030
Foundationkost - Lindex
Pudder - H&M compact powder, farge #12.
Pudderkost - Makeupmekka 
Rouge - H&M blusher, farge 17 tawny rose
Øyenbrynspenn - H&M, farge medium brown
Vippetang - H&M
Mascara - Lancome, Hypnose black
Dipliner - H&M liquid eyeliner, svart.
Lipgloss - Loreal, glam shine. Farge #403

 

♥ Hva syns du om videoen?

 

Love Stina <3

VIDEOBLOGG - ROMMET MITT

Hei søtinger ♥ Siden mange av dere har spurt om jeg kan lage en videoblogg om rommet mitt, har jeg gjort det. Håper dere liker den! Husk å subscribe til kanalen min ved å trykke HER. Jeg legger alltid ut videoene på youtube før de kommer hit. 

Love Stina <3

SMINKE OG HÅRVIDEOER FRA 2011


Har flere videoer på lur til dere, anbefaler dere å subscribe på youtube kanalen min, da får dere sett videoene mine før alle andre! Legger alltid ut videoene på youtube før jeg legger de ut på bloggen. Trykk HER for å subscribe! 

♥ Hva syns dere om videoene?
Love Stina <3

SMINKEVIDEO - LEOPARD EYES

Nå har jeg laget en ny sminkevideo til dere! Grunnen til at jeg snakker engelsk i videoen er fordi at youtube er et så stort marked, og da er det enklest å snakke engelsk. Så alle forstår hva man sier. Hvis du ikke forstår engelsken min så godt er det bare å se på hva jeg gjør i videoen.

Har tenkt til å legge ut en sminkevideo en gang i uken. Tenker onsdager kanskje, hva tror du? Husk å subscribe til kanalen min, ved å trykk HER  

♥ Hva syns du om looken jeg gjorde i videoen?

 

Love Stina <3