hits

Uken som gikk

En stor hemmelighet, Blomster-dilla, Favoritt trening ++ Uken som gikk

Ukens høydepunkt
- Det er uten tvil det store nyheten jeg fikk på fredag. Dette er noe jeg har hatt lyst til lenge, og at det endelig skjer er helt uvirkelig! Det er jo noe av det aller største man kan gjøre som blogger, så det er helt sykt! Gleder meg så mye til jeg får lov til å fortelle dere om det! 

Ukens tanke
- Haha, BLOMSTER. Denne uka har jeg hatt heeeeelt blomster-dilla og jeg har sett utallige blomsterprogram, youtube videoer om blomster, og inspirasjonsbilder på Pinterest. Jeg har planlagt nesten hele hagen ned til den minste lille detalj, og nå gleder jeg meg så sinnsykt mye til våren kommer og jeg kan komme igang med dette prosjektet. Endelig skal hagen bli slik JEG vil ha den, og det skal være proppfullt med blomster overalt!

Ukens koselige 
- Lunsjdate med Andrea i går var veldig koselig. Vi har jo bare møtt hverandre et par ganger på Side2 samlinger, så det var så hyggelig å bli kjent bare vi to. For en utrolig god jente!

Ukens innkjøp
- Den siste tiden har jeg nesten ikke kjøpt noe som helst, i alle fall i forhold til før. Det er så rart! Jeg shoppet en god del planter da. Men i morgen må jeg ut på en shopping tur og finne noen nye klær. Jeg trenger noe fresht i skapet!

Ukens sang
- Det er uten tvil Justin Timberlake med Filthy. Aner ikke hva det er med den sangen, men den er bare så sykt nice. Blir i så godt humør av den! 

 

Ukens beste treningsøkt
- På mandag gikk Per Fredrik og jeg på skitur, og det var så koselig! Ski er virkelig en av mine favoritt-metoder å trene på. Jeg har det så gøy at jeg ikke engang tenker over at jeg trener! 

SNAPCHAT STINABLOGG 👻

_____

Hvordan var din uke? 💗

 

Slik gikk den første uken i året!

Ukens tanke - Siden det er den første uken i året har jeg selvfølgelig tenkt mye på målene mine med dette året. Et av målene er å spise veldig sunt, og det har jeg brukt mye tid og tanker på denne uken. Noe som virkelig har gjenspeilet seg i bloggen og på snapchat i form av både mathandel og oppskrifter!

Ukens nedtur - Denne uken har det siste av jule influensaen hengt igjen, og jeg har slitt ekstremt med å puste. Nesten hver natt har jeg våknet opp av at jeg ikke får puste ordentlig, og har ikke fått sove før timesvis etterpå. Så det har ødelagt mye av døgnrytmen og søvnen min, så det er ganske kjipt. Men jeg har heldigvis fått medisiner for det nå, og endelig begynner jeg å bli friskere!

Ukens mest leste innlegg

- Mensen, Pris på hus, Jenter som frir +++ Ukens spørsmål #192

- OMG se hva jeg har kjøpt!

- Dette kjøpte jeg på matbutikken

Ukens beste snapchat - Ingen tvil om at det er Chloe dagen etter nyttårsaften. Jeg dør når jeg ser det bildet!! HAHAHA! Heter forresten stinablogg på snapchat, om du vil se enda flere morsomme snapper! 

 

Ukens dilla på - Jeg har fått skikkelig dilla på å spille The Sims 4. Skulle egentlig bare planlegge hvordan jeg skulle dekorere verandaen nå til sommeren. Men så weirdo jeg er endte jeg opp med å lage HELE huset med plantegning til huset. Her er det all-in eller ikke altså. Haha! Ble veldig bra da, og sykt hvor like det faktisk ble. Har så mange spennende planer for sommeren, og det er så gøy å se hvordan det kommer til å bli. Delte en liten sneakpeak på snapchat som dere kan se under! 

Ukens opptur - At det er nytt år! Dette er jo virkelig amazing. Jeg har gledet meg så  mye til det nye året, og endelig er det her. Målene og ønskene for 2018 er satt, og jeg er så klar!

 

Hvordan vår årets første uke for deg? 💗

Måneden som gikk - Penger, Reise, Nedtur +++

// inneholder reklame

Månedens opptur: Turen til Mallorca med søsteren og moren min var en skikkelig koselig opptur denne måneden. Etter en sommer med ganske blæh vær var det skikkelig deilig å komme seg noen dager til varmere strøk og få massevis av sol på kroppen. Kjenner jeg meg selv rett blir det ikke lenge til neste sydentur!

Genser - NLY, HER

 

Månedens høydepunkt: Den 12. september hadde Per Fredrik og jeg 2 års dag. Herregud, det er så koselig at vi har vært sammen i over 2 år nå! På den tiden har vi bygd et liv sammen med både hus, hund, ferier, jobbe sammen og rett og slett bare ha det fantastisk sammen! Gleder meg til å være sammen med Per Fredrik resten av livet! 

Genser - NLY, HER

 

Månedens tanke: Denne måneden har jeg lest boken "Rich dad, poor dad" og jeg må bare si det; WOW! Jeg lærte så ekstremt mye om økonomi og om hvordan penger faktisk fungerer. Boken handler om en mann som har vokst opp med en far med god utdanning og som tjente godt, men som alltid hadde lite penger, og kompisen sin far som ikke hadde fullført 8. klasse engang men som hadde jobbet seg oppover og forstod penger og alltid hadde ekstremt god råd.

Jeg syns det er veldig spennende å lære om hvordan penger faktisk fungerer og det er så utrolig mye vi ikke lærer på skolen, men som er så ekstremt viktig å vite. I oktober skal jeg lese enda flere bøker om temaet og virkelig lære alt jeg kan om temaet! Penger er jo tross alt det som styrer hvordan man har det her i livet til en veldig stor grad, og derfor syns jeg at det er det viktig å lære hvordan man gjør det riktig. 

Genser - NLY, HER (43% rabatt NÅ!)

 

Månedens beste innkjøp: Da jeg var på Mallorca kjøpte jeg en bitteliten duppeditt som er både speil og hårbørste i ett. Denne er jo perfekt til å ha med i veska sånn at jeg kan børste vekk floker og touche up sminken på farta. Jeg skrev til og med et helt innlegg om den fordi jeg syns den er så genial! Jeg har funnet en lignende HER fra Babyliss. 

Bluse - Gina Tricot, HER


Månedens favoritt sminkeprodukt: Denne blir uten tvil et konturpalett som jeg har brukt i noen måneder nå. Det er seriøst helt amazing. Jeg har brukt mye for å konturere tidligere, men jeg har aldri opplevd et palett med farger som ser så bra ut som dette! Disse fargene bare smelter inn i huden, og de lysner / mørker huden skikkelig bra, så man får perfekt konturering! Palettet jeg snakker om finner du HER og det er fra Anastasia B.H

Topp - NLY, HER

 

Månedens favoritt antrekk: Det må overraskende bli antrekket jeg hadde på meg tidligere denne uken. Jeg elsker kombinasjonen med skjørtet, overknee støvlettene og den burgunder fargede genseren! Jeg bruker ikke burgunder så ofte, men det skal jeg virkelig gjøre mer, for dette ble jo så fint!

Genser - NLY, HER (50% rabatt nå!)  //  Skjørt - NLY, HER

Sko - NLY, HER (på salg nå!)  //  Belte - Bik Bok, HER

Klokke - Daniel Wellington, HER  //  Choker - Gina Tricot, HER (kun 20,- kr nå!) 

 

 

Månedens nedtur: At høstværet virkelig har kicket inn. Mens jeg skriver nå pøser det ned utenfor, og dette er jo bare starten på høstværet. Jeg elsker virkelig de fine høstdagene der solen skinner, og satser på at det blir massevis av slike dager i oktober!

🍁🍁🍁

Hvordan var deres måned?

 

Uken som gikk #30 - Nedtur, Konsert, Irritasjon, Trening +++

// inneholder reklame

Ukens nedtur
- I går var jeg ute på konsert og drakk noen drinker, og ble i ganske god form. Jeg pleier nesten aldri å drikke noe mer enn et glass vin, så i dag er jeg så fyllesyk! Herregud. Jeg kan virkelig ikke huske sist jeg var i så dårlig form! Neste gang jeg skal drikke må jeg virkelig være mye flinkere til å drikke masse vann i løpet av kvelden og før jeg legger meg til å sove, for kroppen min har virkelig vært dehydrert i dag! 

Topp - Nelly

 

Ukens beste treningsøkt
- Siden jeg har veldig jernmangel så har jeg ikke fått trent noe spesielt denne uken. Jeg fikk sneket meg ut en liten tur for å gå en liten tur med Chloe rundt Bugårds-dammen, så det var jo veldig deilig. Gleder meg så mye til jeg er helt fin i formen igjen og kan starte med trening igjen.

Ukens høydepunkt
- Gårsdagen var uten tvil ukens høydepunkt. Jeg tok med vennegjengen fra Drammen på konsertene på Elvefestivalen, og det var så gøy! Vi så OnklP, MIA og enda flere artister. La ut masse videoer på snapchat (stinablogg), som dere kan se før du blir borte.

Utover kvelden dro vi ut på et av utestedene og danset inn i natten. Drammen våkner virkelig til liv under Elvefestivalen, og det var så gøy! Møtte også på så mange av dere på vei bort til konserten, og det er så koselig at dere kommer bort og spør om å få ta bilde! 

Ukens mest leste innlegg

"Gutter vs jenter i dusjen"

"DNA-test"

"5 Rare ting du ikke visste om meg"

 

Ukens favoritt antrekk
- Antrekket jeg hadde på meg da Per Fredrik og jeg dro på date i Tønsberg tidligere denne uken er uten tvil favoritten min! Jeg elsker kombinasjonen med rocka sko og rosa jakke. Veldig min stil! 

 

Ukens innkjøp
- Denne uken fikk jeg en svær boks fra Nelly på døren med massevis av klær og sko. Jeg viste dere alle plaggene i DETTE innlegget, og favoritt min fra alt er uten tvil genseren jeg har på meg på bildet under. Den er så fin!
 

Toppen finner du HER.

Buksene finner du HER

 

 

Ukens matopplevelse
- Tidligere denne uken var jeg på Kverneriet i Tønsberg med Per Fredrik, og vi spiste virkelig tidenes beste burger! Det var virkelig litt av et matopplevelse!

Ukens irritasjonsmoment
- At dette innlegg har blitt slettet sånn 8 ganger nå. Hvis jeg får kommer borti noe som helst av ting på menyen ved siden av der jeg skriver innlegget blir alt jeg har skrevet automatisk slettet. Siden jeg bruker bærbar macbook akkurat nå klarer selvfølgelig jeg å komme borti den menyen.. Så dette er vel 8 gang jeg prøver å skrive dette innlegget. Skal virkelig ikke være lett! Nå lagrer jeg det nesten etter hvert eneste ord jeg har skrevet. Haha!

 

Hvordan var din uke?

Uken som gikk #29 - Legetime, Irritasjon, Reise, Massasje +++

// inneholder reklame

Ukens irritasjonsmoment
- At sommeren snart er ferdig. Jeg er ikke ferdig med sommeren enda, og det er så kjipt at det blir kaldere og kaldere ute for hver dag som går. Føler egentlig ikke at det har vært noe skikkelig sommer egentlig. Det har jo vært så mye regn og kulde! Heldigvis har det vært noen varme dager, selv om de ikke har vært mange.. Tror nok jeg kommer til å dra utenlands en god del ganger i høst / vinter for å få varme på kroppen! 

Bikini - Nelly

 

Ukens opptur
- Det som jeg trodde kom til å bli en nedtur, ble en veldig stor opptur. Jeg snakker da om legetimen jeg hadde på onsdag. Før timen var jeg nærmest overbevist om at jeg hadde fått ME, siden jeg har vært dårlig veldig lenge. Det ble dog heldigvis en opptur da jeg fikk beskjeden om at det var jernmangel som var grunnen til alt som har vært galt med meg. Selv om det er litt kjipt å måtte ta masse jerntilskudd, for helt ærlig; det smaker jævlig. Så er det fantastisk å vite at det ikke var noe verre, og jeg blir nok i fin form veldig fort! 

 

Ukens innkjøp
- Tidligere denne uken shoppet jeg en del nye topper som jeg er så fornøyd med! Du kan se alt jeg kjøpte HER.

Topp - Gina Tricot

 


Ukens høydepunkt
- Gårsdagens Oslo tur med Victoria var uten tvil ukens høydepunkt. Det var så gøy å bare shoppe og spise ute, skravle og være oss! Det er lenge siden vi har gjort! 

Bluse - Bik Bok

 

Akkurat nå
- Har jeg nettopp smurt meg inn med masse selvbruning og gleder meg til å bli skikkelig tan. Elsker å være gyllenbrun. Føler meg alltid ti hakk finere når jeg har litt farge på kroppen enn når jeg er blek. Å være blek er virkelig det siste jeg kler. Haha! Er forresten DENNE selvbruningen fra Cocoa brown jeg bruker. Skrev mer om den i ukens spørsmål, så bare å lese dere om dere vil ha mer info om den.

Topp - Bik Bok

Skjørt - Gina Tricot

 

Ukens cravings
- Gulrot cupcake. Altså. Det er så digg at jeg kan ikke få understreket det nok. 

Ukens tanke
- Ta vare på kropp og helse! Jeg har virkelig fått meg en lærepenge om hvor viktig det er, og denne uken dro jeg blant annet på massasje for å løsne litt opp i hele kroppen. Det var så digg og jeg følte meg så mye bedre etterpå! Nå som jeg har jernmangel for fullt med alt det medbringer av symptomer, setter jeg veldig stor pris på den tiden jeg faktisk er frisk. Når jeg blir ordentlig frisk igjen kommer jeg til å være overlykkelig. Hehe! 

 

 

Hvordan har din uke vært?

Uken som gikk #28 - Nedtur, Mål, Hvitvasking +++

// inneholder reklame

Ukens nedtur
- Den siste tiden har jeg vært i ganske dårlig form, og denne uken ble jeg mye verre. Jeg endte opp hos legen og tok masse blodprøver, så de kan prøve å finne ut hva som er galt med meg. Det har blitt en del smertestillende denne uken for å si det sånn. Skal tilbake på onsdag, og da håper jeg virkelig at legene har funnet ut hva som er galt. 

 

Ukens høydepunkt
- Date night på fredag med Per Fredrik var uten tvil ukens høydepunkt. Det var så koselig å bare være oss ute på date! Slike kvelden er amazing!

Ukens opptur
- På tirsdag dro Rebecca og jeg til Tønsberg og hun fikk virkelig vist meg rundt i byen. Jeg har nesten aldri vært rundt i selve sentrum, så det var så gøy å få en skikkelig omvisning. Tønsberg er jo bare en liten kjøretur unna Sandefjord, så jeg drar jo dit egentlig ganske ofte. Men nå skal jeg virkelig begynne å dra dit oftere og bli bedre kjent med byen.

Ukens tanke
- At man kan gjøre hva enn man vil, så lenge man bare bestemmer seg for det. Dette har gjeldt meg de siste 50 dagene, da jeg bestemte meg for å blogge 3x hver eneste dag. Jeg skrev et langt innlegg om det som du kan lese HER. Jeg er så pumped up på høsten og alt den kommer til bringe med seg, og jeg gleder meg til å sette nye mål og nå de!

Ukens favoritt antrekk
- Kombinasjonen med dette skjørtet og denne toppen sammen med beltet, er bare så sommer, søtt og litt classy! Jeg elsker denne kombinasjonen, og jeg har lyst til å bruke den så mye som mulig fremover, for plutselig kommer vinteren! 

Topp - Gina Tricot

Skjørt - Cubus

 

Ukens serie
- I går begynte Per Fredrik og jeg å se på en helt ny serie på Netflix som heter "Ozark". Den handler om en familiefar som hvitvasker penger for et meksikansk kartell. Serien er så langt utrolig spennende og absolutt en anbefaling! Spesielt om du likte "Breaking bad". 

 

 

Hvordan var din uke?

 

👻 Se mer på Snapchat: STINABLOGG 👻

 

Uken som gikk #27 - Penger, Avskjed, Restylane før + etter, Shopping, Familie ++

// inneholder reklame

Ukens nedtur
- Tidlig denne uken gikk jeg igjennom hva jeg hadde brukt av penger helt siden januar, og jeg fikk mildt sagt sjokk. Det var så kjipt å se at jeg har kastet bort så mye penger på surrete ting. Men det positive er at jeg fikk meg en skikkelig eye-opener og nå har jeg satt opp skikkelig budsjett så jeg vet hva jeg faktisk kan bruke av penger.  


Topp - Bik Bok
 

Ukens tanke
- Denne uken har jeg tenkt mye på økonomi og hvilke ting jeg kan gjøre for å spare penger. Jeg skrev blant annet DETTE innlegg om hvordan jeg kan spare tusenvis hver måned på mat. For meg er det uaktuelt å fortsette og kaste bort store mengder penger på alt mulig. Jeg vil heller bruke pengene mine til reiser. 

 

Ukens høydepunkt
- Fredag da hele jentegjengen samlet seg hos Camilla for avskjedsfest for henne før hun flytter til Kristiansand. Vi sang singstar, spiste reker og hadde det så gøy ute på byen!

Ukens innkjøp
- Jeg har faktisk ikke shoppet noe særlig denne uken. Én ting jeg faktisk kjøpte, som jeg trengte var en ny eyeliner. Jeg elsker å lage winged eyeliner, men det er jo så vanskelig noen ganger! Fant en eyeliner fra NYX som er for nybegynnere som har veldig spesielt håndtak som jeg kjøpte, og den gleder jeg meg skikkelig til å teste ut! Du finner den forresten HER

 

Ukens mest leste innlegg
- Da jeg viste frem før - og etterbildene av Restylane injeksjonene jeg har gjort i leppene var det mange som var spente på å se det, og som klikket seg inn. Selv er jeg så fornøyd med leppene mine, og jeg kunne ikke vært med fornøyd med resultatet. Jeg har fått mye mer volum, samtidig som det fortsatt ser naturlig ut. Alle bildene kan du se i DETTE innlegget. 

Jakke - Zara  /  Topp - Gina Tricot 

 

 

Ukens sang
- Forbered dere på en merkelig sang. Jeg elsker jo musikk som er skikkelig pumped up, og denne uken favoritt sang er; "Speedo (Bombs away remix) - Neon Giants". Den er for de litt særere, men jeg elsker den! 


Genser - Gina Tricot

 

Ukens opptur
- Sånn bortsett fra at jeg endelig skal få skikkelig kontroll på økonomien min, har denne uken opptur vært lørdagen da jeg fikk tilbrakt masse tid sammen med familien min. Jeg rekker ikke å være hjemme hos foreldrene mine så ofte, så det er veldig koselig når jeg først er der! Lørdagen startet med brunch sammen med alle damene i familien, etterfulgt av besøk hos foreldrene mine, og til slutt en tur innom søsteren min og tantebarna mine.

 

Uken som gikk #26 - Vekten min, 15'000,- & Matforgiftet, Festing +++

// inneholder reklame

Ukens nedtur
- Da jeg skrev om vekten min i et innlegg for å snakke om det grusomme lyset på prøverom, ble det en del debatt rundt det at jeg nevnte vekten min, og det var mange som mente jeg økte kroppspresset. Det var jo ikke meningen i det hele tatt, og jeg skrev et nytt innlegg senere i uken for å oppklare ting. Det siste jeg vil her i verden er å øke kroppspresset. Jeg syns alle er vakre akkurat slik de er! 



 

Ukens høydepunkt
- Det er uten tvil gårsdagens fest her hjemme. Det kom masse fantastisk venner og det ble så god stemning! 





 

Ukens innkjøp
- Jeg kjøpte en god del nye klær tidligere denne uken, og du kan se alle plaggene i DETTE innlegget. Mest fornøyd var jeg med toppen på bildet under, som du finner HER, buksen finner du HER

Ukens cravings
- Sushi! Det hadde jeg aldri trodd at jeg skulle skrive noensinne, for jeg har ikke klart å spise sushi på over et år siden jeg ble matforgiftet, og ikke takler smaken av tang lengre. Men det er en sushi restaurant i Sandefjord som lager sushi med rispapir istedenfor tang, og den sushien er virkelig helt nydelig! Jeg har faktisk kjøpt sushi der 4 (!) ganger denne uken. Hahah!

 
 

Ukens beste snapchat
- Jeg ler meg ihjel av dette bildet! Altså, hvor morsom er ikke Rebecca? Vi var ute og shoppet til lørdagens fest, og plutselig begynner hun å gå rundt i butikken med en delfin på hodet. Standard Rebecca å gjøre noe morsomt. Haha! Heter forresten stinablogg på snapchat. 

 

Ukens opptur
- Turen til Nordby senteret i Sverige på torsdag med Per Fredrik var en skikkelig opptur, for jeg innså hvor mye penger man kan spare på å handle inn ting derfra. På bare den turen sparte vi 15'000,- kr på det vi kjøpte. Altså, vi skulle kjøpt det i Norge måtte vi ha betalt 15'000,- kr mer. Det er vanvittig stor forskjell! Gjett om vi skal dit og handle flere ganger. 

Ukens fokus
- Denne uken har definitivt sosialt liv vært fokus. Jeg har vært med Rebecca flere ganger, Per Fredrik og jeg dro til Sverige, Victoria har sovet her hele helgen, og i går hadde vi masse venner på fest her hjemme. Elsker å være med venner. Det gjør meg så glad!



Hvordan har uken deres vært? 💗

 

 Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Stinablogg 

Uken som gikk #25 - Opptur, tanker, flauser +++

Ukens fokus
- Denne uken har virkelig utseendet vært i fokus. På mandag farget jeg håret, klipte mitt naturlige hår, og satt på nytt tape extensions. På tirsdag fikset jeg både vipper og negler, og på torsdag fylte jeg på mer Restylane i leppene og tok Botox i sinnarynka (selv om den siste ikke har noe med utseendet å gjøre sånn egentlig). Det er jo veldig overfladisk og forfengelig å holde på så mye med utseendet, men jeg syns det er helt innafor. Det er greit å pleie utsiden sin litt også! Det er jo tross alt den man presenterer for verden hver eneste dag.




Ukens beste snapchat
- Eller verste flause? Jeg klarte å legge ut en snap som egentlig skulle sendes til Per Fredrik på mystory. Heldigvis var den helt uskyldig og det var bare litt mye "skatten min" og kyssetrut, så det var ikke noe ille. Meeeeen, det ble litt av en lærepenge, for tenk om det hadde vært noe hemmelig!

 

Ukens høydepunkt
- Denne uken har jeg virkelig vært overalt. Jeg har vært på roadtrip rundt i Vestfold, på shopping med Rebecca, lang gåtur i skogen med foreldrene mine og tur i Oslo med søsteren min. Så det er vanskelig å velge et høydepunkt! Men å oppleve nye ting må nok bli ukens høydepunkt, så da blir det en kombinasjon av alle! 







Ukens tanke
- Nye impulser er så viktig for meg! Jeg elsker å oppleve nye ting, og må virkelig bli flinkere til å komme meg ut på nye eventyr. Det er så viktig for å holde meg inspirert og føle at jeg virkelig lever!

 

Akkurat nå
- Nå har vi nettopp hatt en liten feiring her hjemme av Chloe. Lille bærta er 1 år gammel i dag. Tenk at hun er så stor allerede! Per Fredrik lagde en liten hundekake til henne, som dere kanskje så på snapchat? Om ikke kan dere sjekke det ut der! (stinablogg)



 

Ukens innkjøp
- På tirsdag var jeg på blomstershopping med Rebecca, og handlet inn så mange blomster til verandaen! Endelig er verandaen ferdig malt og pusset opp, så nå var det skikkelig gøy å pynte den med blomster og gjøre den skikkelig fin!

Ukens opptur
- Å endelig kunne bade litt i bassenget! Vi kjøpte det jo i starten av sommeren, men det har jo ikke vært så fint vær ute, så vi har nesten ikke brukt det. Men denne uken fikk vi badet litt, og vi gjorde til og med Chloe vandt med å være ute i vannet!





 

Hvordan har deres uke vært?

 

 Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Stinablogg 

Uken som gikk #24 - Skal vi ha barn? Tabber, Opptur +++

Ukens tanke
- Jeg har virkelig innsett at jeg har et helt merkelig tidsperspektiv. Merket det ekstra godt når jeg skulle gå igjennom denne uken. Da tenkte jeg bare; er ikke dette sånn 3 uker siden?? Når jeg gjør noe føler jeg at det er så langt unna med en gang det er gjort, og det er skikkelig rart. Vet ikke helt hvordan jeg kan fikse så jeg får et mer normalt tidsperspektiv. For det er jo ikke helt sunt å tenke at man ikke har funnet på noe på sånn 3 uker, også har man egentlig gjort masse for bare noen dager siden. Hmm.. Merkelige greier egentlig! Godt jeg har en blogg som gjør at jeg i det minste skriver en dagbok, så jeg ikke blir helt surrete. Haha! 

Ukens innkjøp
- Denne uken kjøpte jeg meg et nytt kamera. Så langt er jeg veldig fornøyd med det! Syns det tar veldig fine bilder, og filmer veldig bra. Men har ikke fått testet det ut godt nok til å vite 100% om jeg liker det eller ikke. Hehe! Kameraet er forresten Canon G7X.

Ukens mest leste innlegg
- Innlegget om vi skal ha barn og at jeg godt kunne tenke meg å ta ut egg for å fryse ned da jeg blir 27 år ble ukens mest leste innlegg. Det ble en del kommentarer for og imot mine meninger, og det syns jeg er helt greit. Man skal få lov å ha sine egne meninger om dette med barn og reproduksjon. Hehe! 

 

Ukens tabbe 
- Dere så kanskje hvordan det gikk da Per Fredrik fikset grinder på verandaen? Chloe løp rett igjennom. Stakkars Per Fredrik som hadde brukt så lang tid på de! Hele videoen om det kan du se under. Heldigvis ble det lettere å fikse enn vi hadde trodd, så det var jo veldig bra! Hehe! 

 

Ukens matopplevelse
- 50 talls café blandet med superkoselig bakgård ble virkelig denne ukens matopplevelse. Maten var faktisk supergod, og dit skal jeg uten tvil tilbake!




Akkurat nå
- Nå sitter jeg med masse hårkur i håret, og prøver å gi det så mye som mulig pleie før jeg skal farge det, og sette på nytt tape extensions i morgen. Jeg tar hårkur veldig ofte, men da er det kun i endene på håret, på grunn av tape festene så kan jeg ikke ta i hodebunnen. Så da må jeg virkelig bruke hårkur mens jeg kan! 

 

Ukens opptur 
- På mandag var jeg på grilling hos tanten min, og der var kusinen min. Hun var hjemme fra England en tur, og jeg har ikke sett henne på et helt år, så det var utrolig koselig å være med henne igjen. Så det var uten tvil ukens opptur! 

 

 

 Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Stinablogg 

Uken som gikk #23

Ukens høydepunkt
- Fredagens grillfest er uten tvil ukens høydepunkt. Vi hadde 25 venner på besøk her og feiret Sankthansaften med grillmat, jello shotter og mange drinker. Veldig morsom kveld!



 

Ukens nedtur
- iPhonen min knuste! Super kjipt i og med at den er under 1 måned gammel. Heldigvis fikk jeg byttet skjermen på den, og det gikk bra. Men det ble 3000,- kr rett ut av vinduet.. 



Ukens tanke
- Denne uken skrev jeg om at jeg for noen år tilbake gikk til psykolog. Jeg syns det er så viktig at vi blir åpne om psykiske problemer, og fjerner det laget med tabu som overskygger så mange psykiske problemer. Det er helt grusomt å tenke på hvor mange der ute som sliter som ikke får hjelpe fordi psykiske problemer ikke blir tatt like seriøst som fysiske.. 

 

Ukens innkjøp
- Siden jeg var i London i forrige uke har jeg ikke shoppet så mye denne uken. Med unntak av alle tingene jeg kjøpte til fredagens fest da, hehe! 



Ukens sang
- "Need you - Dillon Francis ft Nghtmre". Den var det Rebecca og kjæresten hennes, Johan som tipset meg om, og herregud jeg har fått så dilla på den! Jeg har jo litt spesiell musikksmak, med tanke på at jeg liker best musikk som du nærmest må ha tatt amfetamin for å like, haha. Jeg tror vel aldri at jeg har funnet noen som har lik musikksmak som meg. Så det var så gøy å finne ut at både Rebecca og Johan har lik musikksmak som meg! 

Ukens film
"Chips". Per Fredrik og jeg så den i går kveld, og herregud så morsom den var! Den handler om to motorsykkel politimenn som jobber i Los Angeles, og det er  bare så mye bra humor at jeg kan ikke få sagt det engang! 

 


Hvordan har deres uke vært?

 

 

Uken som gikk #21

Ukens kommentar
- Da jeg var på vei inn på en restaurant i går kveld med Per Fredrik var det en dame som stoppet oss og skulle snakke, fordi hun hadde sett oss på tv og diverse. Hun var litt full, men veldig koselig, og kom med tidenes skjønneste kommentar "Du er så pen at du ser ut som en alv". Hørt noe så snilt? Hehe, det gjorde dagen min i alle fall! 

 

Ukens beste treningsøkt
- Da jeg gikk lang tur i skogen med Chloe. Det er alltid de beste treningsøktene! Frisk luft, koble ut fra all teknologi og bare være i ett med naturen mens jeg trener, er virkelig oppskriften på de beste treningsøktene og hverdagslykke!

Ukens cravings
- Da jeg var i Oslo på tirsdag med søsteren min fikk jeg tidenes beste alkoholfrie drink. Det var en mango mojito med masse digg oppi! Den må jeg lære meg å lage, for den var helt amazing! 

Er forresten drinken til venstre. Give meeeee!

 

Ukens innkjøp
- Har jeg shoppa noe denne uken? Det tror jeg faktisk ikke! Men jeg viste dere jo en del treningsklær tidligere i dag som jeg bestilte hjem for en god stund, så de kan dere se HER.



Ukens favoritt antrekk
- Det er uten tvil dette antrekket. Elsker den rosa jakken! Og high waist jeans med søt hvit topp passet perfekt sammen med den! 

Ukens høydepunkt
- Tror ikke det kommer som noe sjokk; da jeg tok Restylane. La ut video på YouTube kanalen min som du kan se HER om hele behandlingen og tankene mine rundt det. Ganske sykt at videoen er sett nesten 50'000 ganger allerede! 


Ukens opptur
- Selv om Per Fredrik var borte flere dager denne uken har vi fått masse kjærestetid sammen, og det er så koselig! Vi har spist ute sammen flere dager, vært på kino og bowling, og i går var vi ute en tur på kvelden og drakk drinker sammen med Sebastian og Marthe Marie! 



Ukens nedtur
- At Per Fredrik var borte fra tirsdag morgen til fredag kveld. Savnet han så utrolig mye! 

 


Hvordan var deres uke?

Uken som gikk #20 - Politi, Innkjøp, Bursdag, Date +++

// reklamelinker

Ukens verste opplevelse
- Da politiet kom på døren her hjemme klokken 05:00 natt til søndag, fordi blogglesere hadde ringt de og sa at jeg hadde kjørt i fylla. Vel, det hadde jeg IKKE for å si det sånn. Du kan lese alt om hele dramaet HER




Ukens beste treningsøkt
- Det var på mandag da jeg powerwalket 9 km sammen med Chloe i skogen. Elsker å gå på skogturer så nå som det er sommer skal jeg virkelig gjøre det mye oftere! 



 

Ukens nedtur
- At Per Fredrik var borte fra torsdag til søndag. Selv om jeg dro og besøkte han på fredag savnet jeg han fryktelig mye. Kjipt å være borte fra han i så mange dager!



 

Ukens høydepunkt
- Bursdagsfeiring for Camilla og Trine var uten tvil ukens høydepunkt. Det var så gøy å feire de og se igjen hele jentegjengen!B 



 

Ukens innkjøp
- Da jeg var på shopping med Rebecca på torsdag shoppet jeg noen nye klesplagg, som jeg er så fornøyd med! Jeg kommer uten tvil til å bruke olaskjørt mye i sommer, og de jeg fikk tak i var så fine!


Skjørtet finner du HER og toppen finner du HER



Skjørtet finner du HER og toppen er fra DENNE butikken. 

Kjøpte også en supersøt playsuit og en ny caps. Capsen er fra H&M og playsuiten finner du HER.

 

Ukens tanke
- På torsdag var det akkurat et år siden vi flyttet inn i huset, og det har virkelig fått meg til å tenke mye på hvor lite av Sandefjord jeg faktisk har utforsket. Jeg har jo bodd her et helt år, men jeg føler meg fortsatt ikke som hjemme enda. Det kan ha noe med at alle vennene mine (med unntak av Rebecca) og all familie ikke bor her, men heller i Drammen og Hokksund.

Så fremover må jeg virkelig utforske denne byen. Det var først denne uken at jeg faktisk besøkte en av de fine strendene her i Sandefjord, så det sier jo litt. Hehe! Om dere har noen tips til ting jeg bør se eller steder jeg bør oppleve her, setter jeg veldig stor pris på om dere skriver det i kommentarfeltet. 

Akkurat nå
- Nå skal jeg straks ut med gutten min. Vi skal først på Farris Bad for å spise middag sammen, også skal vi på kino og se den nye Baywatch filmen. Har ikke rukket å se traileren til den enda, men av det jeg hørte fra Per Fredrik tror jeg den blir super lættis! 

 

Hvordan har deres uke vært?

Uken som gikk #18

Ukens høydepunkt
- Denne ukens høydepunkt er uten tvil fjellturen jeg hadde med jentene på mandag. Det var virkelig en helt fantastisk tur! Ingen tvil om at jeg skal på flere fjellturer utover våren og sommeren!

 

Ukens innkjøp
- På torsdag måtte jeg inn til Oslo på en spontan jobbtur, og på veien hjem dro jeg innom IKEA og fikk endelig kjøpt inn gulv til soverommet. Gleder meg til å gjøre soverommet fint!





Ukens sang
- "Lana Del Rey - Love". Den sangen er så vakker, harmonisk og nydelig! Jeg har vært stor fan av Lana Del Rey siden 2012, og hennes musikk er virkelig magi. Noe så nydelig skal man lete lenge etter! Var faktisk på konserten hennes når hun hadde konsert i Oslo Spektrum for en del år tilbake. Ble helt rørt av hvor nydelig hun sang! 

 

Ukens opptur
- På fredag kom familien hit på tacokveld, og det var så koselig! Siden de bor i Hokksund så får de ikke kommet hit så ofte. Så da er det ekstra koselig når de kommer på besøk!


 

Ukens matopplevelse
- På tirsdag dro jeg en tur til Tønsberg for å jobbe litt fra en kafe. Det hjelper meg veldig om jeg trenger å jobbe litt på en annen måte. Jeg hadde ikke helt peiling på hvor i Tønsberg det var fine kafeer, men etter litt søking på Tripadvisor fant jeg et sted som heter "Verftet" hvor de hadde veldig god mat, og stedet var perfekt å jobbe fra!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ukens gullkorn
- Vet ikke om jeg kan kalle det gullkorn, eller hva jeg skal kalle det. Men (som mange av dere har fått med dere) dro jeg tidenes aprilsnarr i går og sa jeg skulle slutte å blogge fordi jeg var så lei av alt hatet. Haha, det selvfølgelig en stor tull! Jeg får noen hatkommentarer her og der, men det er ikke sjans i havet for at de skal klare gjøre så jeg slutter å blogge!

 

 

Hvordan har deres uke vært?

 

FACEBOOK  INSTAGRAM  SNAPCHAT

Uken som gikk #17

Ukens høydepunkt
- At det endelig er vår! Koste meg så mye med is og god mat ute i dag, og det er så deilig at solen virkelig skinner og vi går mot enda lysere tider. Ah, snart kommer sommeren folkens. Gjett om jeg gleder meg! 

Ukens beste treningsøkt
- Trening med Rebecca var jo veldig gøy. Så det er virkelig ukens beste treningsøkt!

Ukens fokus
- Denne uken har blitt veldig sosial. Det var ikke noe jeg planla, men jeg tror det har noe med våren å gjøre. Da får jeg mye mer lyst til å dra ut. Også har jeg jo endelig egen bil. Så da blir jo terskelen for å dra ut enda mindre! Denne uken her har jeg rukket å besøke foreldrene mine, vært med Rebecca to ganger og Benedicte en gang, jeg har vært hos bestemoren min, jeg har vært hos Susanne og selvfølgelig har jeg vært med Per Fredrik veldig mye. Så det har mildt sagt vært sosialt! Men det er jo så gøy og koselig å være med venner og familie! 

 

Ukens innkjøp
- Denne uken har jeg fått både ny veske, nytt hår (hoho). Sistnevnte var virkelig på tide, og det er så fantastisk å ha hair on fleek igjen. Nå er det så fint, tykt og langt at jeg føler meg skikkelig som Pochahontas nå, jeg bare går og ser på det i speilet hver gang jeg går forbi et speil. Haha, litt selvopptatt er det lov å være eller hva?





Ukens matopplevelse
- Andelunsj i Sandefjord med gutten min tidligere i dag var virkelig ukens matopplevelse. Eller nei, faktisk, jordskokksuppe som Per Fredrik lagde til meg tidligere denne uka var definitivt ukens matopplevelse. Den var så sinnsykt god! Bare sykt kjipt at jeg innså at jeg var allergisk mot jordskokk.. Ah, hvorfor må jeg være allergisk mot det da? Kunne jeg ikke heller vært allergisk mot aubergine eller noe annet jeg virkelig ikke liker?



 

Ukens beste snapchat
- Husker ikke om jeg la den ut på my story, eller om jeg bare sendte den til Per Fredrik. Men det her er så Chloe! Når vi bærer henne rundt sitter hun alltid helt rett opp og ned som er Surikat som er på vakt, også har hun så underbitt, så den kunne ikke passet bedre! Heter forresten stinablogg på snapchat, om du vil følge med og se mer fra hverdagen min + se når jeg legger ut nye innlegg!



 

Hvordan har din uke vært?

 

Uken som gikk #16

Ukens høydepunkt
- Denne uken har det vært mange høydepunkt, men å dra på førpremiere på "skjønnheten og udyret" sammen med Per Fredrik var virkelig det største høydepunktet. Lagde forresten en vlog fra hele dagen som du kan se under! 

Ukens nedtur
- På tirsdag ble jeg syk, så det var skikkelig kjipt! Hodet var helt tett og vondt, kroppen verket, halsen var så vond og drøvelen min kjentes ut som den var på størrelse med en tennisball! Heldigvis gikk det fort over igjen, så jeg var bare syk i 2-3 dager. 

 

Ukens opptur
- Å se igjen Maria Kassandra var en skikkelig opptur. Jeg har ikke sett henne siden i tidlig høst, så det var så koselig å sees igjen! Også fikk vi dratt innom både et event og spist ute sammen, så det var så koselig! 

Ukens irritasjonsmoment
- At jeg aldri klarer å få unnagjort mail fortløpende, så det hoper seg opp ut av en annen verden. På morgenen i dag våknet jeg til 92 mail jeg måtte gå igjennom, så det var rimelig seigt! 

 

Ukens innkjøp
- Det har ikke blitt så mye innkjøp denne uken. Men jeg fikk med meg 8 nye skopar da jeg var på Nelly event på onsdag. Så det var stas! Skal legge ut bilder av skoene nå til uka. Har virkelig glemt det helt bort! 

Ukens tanke
- At jeg må virkelig skjerpe meg når det kommer til kostholdet. Jeg er nødt til å spise sunnere for å gi kroppen det den trenger av næring. Det er så vanvittig viktig sånn at kroppen faktisk fungerer som den skal, og jeg ikke blir slapp og trøtt fordi jeg bare har spist dårlig mat. 

 

Ukens gullkorn
- Dansen til Rebekka på vorset i går kveld, må jeg bare regne som et gullkorn. Haha, den jenta er så morsom! Så da hun stod og danset helt på tull, og det så ut som hun var på den raven, måtte jeg virkelig bare le! 



Akkurat nå
- Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en styrkeøkt med Per Fredrik på gymmet. Så nå står Per Fredrik på kjøkkenet og leker med Chloe mens han lager litt mat, og jeg sitter supersvett i treningstøyet og er så klar for å hoppe inn i dusjen! 

 

Ukens cravings
- Pizza med fløtebunn (er ikke sikker på om det er fløte, men tror det) fra Olivia. Omg, noe så godt skal man lete lenge etter. Sykeste er at jeg smakte det for første gang på onsdag, da Maria bestilte det. Etter det har jeg hatt helt cravings på det! 

Ukens beste treningsøkt
- Til tross for at jeg har vært syk og har hatt en veldig busy uke har jeg fått skvist inn 2 styrkeøkter. Den ene kom jeg nettopp hjem fra nå. Må definitivt si at denne økten var den beste denne uken, fordi Per Fredrik var med på gymmet!

 

Hvordan har din uke vært? 

Uken som gikk #15

Ukens høydepunkt
- Å kjøpe bil var uten tvil ukens, om ikke månedens høydepunkt. Det er så fantastisk at jeg endelig har min egen bil, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med kjøpet. Det er så gøy å endelig ha en egen bil. Jeg har jo hatt billappen siden jeg var 18 år. Men jeg har alltid lånt bil av mamma, søsteren min og Per Fredrik. Så det er så stas at jeg endelig har egen bil!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ukens irritasjonsmoment
- Noe som irriterer meg er at jeg føler jeg aldri får gjort i jobben min. Når jeg føler jeg nailer en del av det, faller plutselig en annen del ned. Jeg elsker jo å ha et sosialt liv og være med kjæresten min, venner og familie, men når jeg setter de i første rekke, rekker jeg ikke å gjøre andre viktige ting som å svare på mailer osv. Å balansere kjæreste, hus, hund, og bloggjobb med 100 forskjellige ting som skal gjøres er virkelig ikke bare-bare. Men jeg føler det går bedre for hver dag som går!


Ukens opptur
- Å dra på Spa sammen med Per Fredrik var virkelig en opptur. Det var helt fantastisk å bare slappe av og nye hverandres selskap på alle spa fasilitetene! 



Ukens innkjøp
- Den uken her fikk Chloe mensen for første gang. Eller løpetid da. Så vi kjøpte inn hundebleie til henne som hun bruker da hun blør mest. Selv om hun blør så lite at vi har nesten ikke brukt den. Men er jo kjekt å ha, spesielt når man har hvit sofa...

 

Ukens beste treningsøkt
- I starten av uken hadde det endelig kommet snø, så jeg spente på meg skiene og gikk en god tur sammen med Chloe. Bare dumt snøen nesten er borte igjen.. Vel, det var gøy så lenge det varte!





Ukens sang
"It ain't me" - Kygo ft Selena Gomez. Den her sangen altså! Den har jeg hatt totalt dilla på den siste uka. Den er så catchy og jeg elsker den delen mellom 58 sekunder og 01:10. Der hun på en måte bare nynner. Det er så elsk!

 

Ukens matopplevelse
- Denne uken har jeg spist ute 3 av 7 dager. Hehe! Først på tirsdag da jeg feiret bilkjøp sammen med Per Fredrik, så på onsdag da jeg var ute sammen med søsteren min, også på fredag da Per Fredrik og jeg var på spa. Jeg tror nok favoritt matopplevelsen må bli jordskokksuppen på fredag. Den var helt fantastisk! 



Ukens tanke
- På mandag skrev jeg innlegget "Tilfeldigheten som endret alt" som handlet om små tilfeldigheter som har hatt ekstremt mye å si for livet mitt i etterkant. Det har virkelig fått meg til å ville gripe alle sjanser og muligheter man får. For man vet jo faktisk aldri hva ting kan lede til. 

 

Ukens serie
- Den uken her har jeg hatt helt dilla på "Kongen av Queens". Siden vi har recorder på tv'en har jeg tatt opp en haug episoder med det, og hver gang jeg spiser lunsj eller frokost må jeg bare se på det. Det er jo så morsomt!

 

 

Hvordan har din uke vært?

Uken som gikk #14

Ukens beste treningsøkt
- Treningsøkten med Per Fredrik var virkelig ukens beste treningsøkt. Elsker å trene styrke, og jeg gleder meg skikkelig til kroppen min vender seg skikkelig til å trene igjen, så jeg slipper å være superstøl i 5 dager etter. Haha! 








Ukens throwback
- Dette var i mars 2012. Her hadde jeg flyttet hjem igjen etter at jeg hadde sluttet som kokkelærling. Siden jeg sluttet lærlingertiden etter bare 3 måneder, fikk jeg et "friår" mellom 2. vgs og 3. vgs. Jeg hadde fått kyssesyken, og dette året brukte jeg mest hjemme til å jobbe med bloggen. Jeg husker hvor sterkt ønske jeg hadde for at jeg en dag kunne leve av bloggen, og hvor mye jeg elsket det å dele hverdagen og tankene mine.





 

Ukens opptur
- Fikk endelig ryddet opp skikkelig på walk in closet mitt. Det var virkelig på tide! Ah, elsker når alt er helt i orden, og det kun er det tingene jeg virkelig liker som henger der! 





Ukens tanke
- Det er så viktig å ta tid til seg selv og bare koble helt ut. Noe jeg virkelig må bli bedre på! En god bok og litt snacks i badekaret slår aldri feil!

Ukens sang
- Invisible children - KSHMR, Tigerlilly. Elsker den sangen! Den gir meg så boost til å komme igang med å gjøre ting. Om jeg skal rydde vekk klesvasken er den sangen perfekt! Hehe! 



Ukens gullkorn
- Vet ikke helt om gullkorn blir riktig å sette dette under. Men jeg hadde min første livestream sammen med Per Fredrik på Instagram i dag. Det var veldig morsomt, og herregud så mange søte ord og spørsmål som tikket inn fra dere! Tenker å prøve og ha livestream en del oftere, bare sånn casual en gang iblant når vi kjører til på vei et sted eller noe i den duren. Det er jo så morsom måte å kjøre en liten Q&A med dere på! Hvis du vil se når jeg livestreamer bør du følge meg på instagram "stinablogg". Da får du notification så fort jeg går live. Så fort jeg går offline igjen er hele streamen borte, og man kan ikke se den igjen. Så her gjelder det å følge med. Hehe!

 

 

 

Hvordan har din uke vært?

💕 Husk at du kan følge meg på snapchat, "stinablogg" for å se mer fra hverdagen min + se når jeg legger ut nye innlegg!
 

Uken som gikk #13

Ukens nedtur. 
- Veien hjem fra København har virkelig vært lang. Flyet skulle egentlig fly til Sandefjord, men på grunn av tåke måtte det lande på Gardermoen og vi måtte ta toget hjem. Skulle egentlig vært hjemme 17:15 ca men isteden kommer vi hjem 22 ish. Kjipt! Hater å få slike forsinkelser og rot! Og turen hjem med tog ble en tusenlapp som jeg aldri ser igjen. Penger jeg heller kunne brukt på sminke.

 

Ukens innkjøp
- En ny rettetang, et par treningsbehåer og noen nye jeans fra København! Gleder meg til å vise dere sistnevnte!



 

Ukens høydepunkt
- Denne helgen reiste Per Fredrik og jeg til København. Så det var uten tvil ukens høydepunkt! Det var så gøy med dyrehage, michelin restauranter, fancy sushi, shopping og bare oppleve København. Vi er forresten på vei hjem i skrivende stund. Nå sitter vi på toget fra Gardermoen hjem.




Ukens irritasjonsmoment
- Frokosten på morgenen i dag. Siden frokosten på hotellet er totalt shit, søkte jeg rundt på Tripadvisor etter steder å spise. Jeg fant et skikkelig bra sted, som lå 15 minutter unna med taxi. Da vi kom frem var det stappfullt, og en times ventetid. Vi hadde jo ikke akkurat regnet med at vi måtte bestille bord på en frokost. Men det skulle vi gjort! Sultne gikk vi 10 minutter i surt regn, for å finne et sted som vi ble anbefalt.

Da vi kom dit var det 45 minutter til det åpnet. Så vi måtte finne enda et nytt sted. Etter å ha søkt rundt på Tripadvisor fant vi til slutt en fransk liten restaurant som vi tok taxi i et nytt kvarter til. Da vi omsider kom frem og satt oss ned, så vi at vi bokstavelig talt kunne velge mellom egg med ost, eller tørr brødskive med tomatshit på. Ikke akkurat det vi forventet. Skulle vi hatt det kunne vi heller spist på hotellet liksom. Så vi tok taxi til et nytt sted hvor vi til slutt endelig fikk jeg helt ok mat. Ah, for et opplegg for å finne frokost. Herregud. Gøy å bruke 1,5 time for å finne frokost.



 

Ukens matopplevelse
- U formel som vi var på fredagskveld var virkelig en matopplevelse! Her snakker vi skikkelig gourmet mat i Michelinklasse. Savner den maten allerede!


 

Akkurat nå
- Nå sitter jeg på toget på vei til Sandefjord. Er rimelig sliten og klar for å komme hjem. Gleder meg ikke sånn veldig til å måtte kjøre til Larvik i tillegg for å hente Chloe. Men det blir jo veldig koselig å se igjen den lille bærta!

 

Ukens opptur
- Å være sammen med Per Fredrik og bare være oss, uten å tenke på 100 ting vi må gjøre, jobbe eller Chloe i et par dager har virkelig vært helt fantastisk!

 

Hvordan har deres uke vært?

Uken som gikk #12

Ukens throwback
- På denne tiden for 4 år siden gikk jeg siste året på videregående, var drittlei skolen, men tvingte meg opp 5:30 hver eneste dag. Jeg kom ofte på skolen ekstra tidlig så jeg kunne jobbe med bloggen. Med en gang jeg kom hjem fra skolen og i helgene var det full bloggjobbing, og på denne tiden skjønner jeg den dag i dag ikke hvordan jeg orket alt. 3. året på videregående er ille nok i seg selv, men å sjonglere det med både blogg og sosialt liv, forstår jeg ikke hvordan jeg klarte. 

 

Ukens mest leste innlegg
"Større rumpe + strammere mage på 30 dager!"

"7 tips for en bedre morgenrutine"

"Dårligste innkjøp noensinne"

 

Ukens høydepunkt
- Valentinesday med gutten min var uten tvil høydepunktet denne uken. Det var så koselig med middag på Farris Bad! Skikkelig datenight!

Ukens fokus
- Fitness challenge! På mandag startet jeg en fitness challenge der man skal gjøre et visst antall squats og et visst antall sekunder med planke hver dag. Jeg delte utfordringen på bloggen, og over 500 er med! 

Ukens matopplevelse
- Middagen på Farris Bad. Omg, for en matopplevelse. Den maten var så utrolig god, samtidig som den var spennende! Gourmet mat er virkelig noe i en egen klasse!



Ukens innkjøp
- Denne uken fikk jeg endelig lipkitet fra Kylie Jenner i posten, så det er en av innkjøpene. Kjøpte også noen nye spennende bøker som jeg gleder meg til å lese. Kjøpte også en veldig stor ting til, men den får være en overraskelse frem til jeg får den i posten!



Ukens opptur
- Kaffedate med Victoria i går var virkelig ukens opptur. Så gøy å se igjen den bærta der! Og virkelig får skravlet om jenteting! Hahaha, måtte bare bestille litt ny sminke etter vi diskuterte highlighters i går. #girls



 

Hvordan har din uke vært?

 

PS; Dette innlegget skulle egentlig vært publisert i går kveld. Men jeg så først nå at jeg hadde glemt å publisere det! #susehue

Uken som gikk #11

Ukens tanke
- Denne uken har jeg virkelig tenkt på hvilke ting jeg kan gjøre for å forbedre bloggen min. Jeg vil jo så gjerne at bloggen min skal være best mulig for dere, på alle mulige måter. Så for en uke siden kjøpte jeg en ny linse til kameraet mitt, og bare den alene gjorde jo en gigantisk forskjell.

Har også tenkt til å kjøpe meg nytt kamera, siden blitzen på kameraet mitt er ødelagt og jeg har hatt det i over 4 år. Det kameraet har jeg tatt over 70'000 bilder med, så det er virkelig på tide å bytte ut. Men først må jeg bare bestemme meg hvilket kamera jeg kommer til å kjøpe, og det er jo ingen enkel jobb. Hvis dere forresten har noe input på ting dere syns jeg bør forbedre meg på, er det bare å rope ut i kommentarfeltet. Elsker feedback fra dere! 


 

Ukens sang
- "Rivers (Conki xRAMI Remix) - Conki, RAMI, Allmann Brown, Robyn Sherwell". Den har jeg fått helt dilla på! Den er så sykt behagelig og fin å høre på, samtidig som den ikke gjør at jeg blir søvnig. Perfekt å høre på når jeg skriver blogginnlegg, akkurat nå hører jeg på den faktisk, hehe! 

 

Ukens høydepunkt
- Turen til Gran Canaria var uten tvil ukens høydepunkt. Det var virkelig en helt fantastisk reise, og det var så deilig å få vært så mye med Per Fredrik hvor vi ikke trengte å jobbe hele tiden. Også var det jo så fint der vi var, så det gjorde det ekstra gøy! 



Ukens mest leste innlegg
"Kjærestespa i Meloneras"

"Er det kaldt her? + Bildedryss"

"Bildedryss fra hotellet" 

 

Ukens nedtur
- Å dra fra Gran Canaria og hjem til kalde Norge. Det var rimelig nedtur! Selv om jeg er veldig glad for at det er snø her nå. Det er jo så fint!


 

Akkurat nå
- Sitter jeg på kontoret med fuktighetsmaske, Chloe sovende under pulten og musikk på fult volum.

 

Ukens favoritt antrekk

- Å kunne gå i highwaist short igjen, herreguuuuud, det var så fantastisk det! Selv om det ble bittelitt kjølig da vi satt i skyggen, så var det gøy fordet. Om sommeren bor jeg nesten i slike shortser, og med en rosa genser kunne ikke antrekket blitt mer meg! 

Shorts - HER  // Genser - HER
 

 

Ukens opptur
- Gran Canaria turen var jo virkelig en opptur, og det var så gøy å få noen dager hvor jeg fikk opplevd noe annet og nytt. Det er så opptur fordi nå sitter jeg igjen med så mye inspirasjon, og er klar for å jobbe hardt og bra med bloggen!

 

 

Hvordan har din uke vært?

 

Uken som gikk #10

Ukens tanke
- "Man får det man betaler for". Jeg har vokst opp med den tanken om at veldig dyre ting ikke er noe spesielt bedre, og at man kun betaler for merket. Men det har jeg virkelig erfart denne uken at ikke stemmer. Etter at en venninne tipset meg om at hun hadde fått masse kviser av en ny foundation hun nettopp hadde begynt å bruke, som var fra samme merke jeg alltid har brukt, fikk jeg litt små panikk. Tenk om grunnen til at jeg har slitt med kviser i 7 år er på grunn av at jeg brukte en billig foundation?

Nå har jo jeg kjøpt inn en god del gode hudpleieprodukter, i tillegg til at jeg tar kosttilskudd, så det har virkelig hjulpet huden. Men etter at jeg byttet ut foundationen min som kostet ca 170,- med en foundation til 450,- har huden min tatt en drastisk vending. Kvisene har virkelig roa seg ned, og ikke minst holder den nye foundationen sinnsykt godt. Sminken holder seg også på plass hele dagen. Så jeg har virkelig fått opp øynene for at man faktisk får det man betaler for. At man kun betaler for merket er bare en teit ting. I alle fall til en viss grense. 


 

Ukens innkjøp
- For et par dager siden var jeg på en skikkelig home-spa shoppingrunde, så fikk jeg handlet både tannbleking, ansiktskrubb, ansiktsmaske, body scrub og noen småting til! Gleder meg til å få litt hvitere tenner nå. Selv om det er jo hvite nå, men jeg vil ha de skikkelig hvite! Kjøpte også litt nye sminke i starten av uken.


 

Ukens mest leste innlegg
"Slik får du mest ut av tiden på vei til skole / jobb"

"Stress gjør deg tykk"

"Hva slags menneske er jeg?"

 

Ukens flause
- Å se igjennom alle de gamle headerne jeg har hatt på bloggen var ganske flaut. Ah, herregud så mye cringe og dårlig headere. Jeg har i alle fall forbedret meg mye. Selv om det ikke skulle så mye til for å forbedre seg fra det der da.. Haha! 



Ukens nedtur
- Okey, nå har jeg sikkert sittet i 20 min bare for å prøve og finne ut om jeg har hatt noen nedturer denne uken. Men jeg kommer faktisk ikke på en eneste en. Kan ikke klage! 

 

Ukens opptur
- Denne uken har jeg kommet godt igang med treningen, og jeg fikk til og med dratt ut en tur på skogstur sammen med Rebecca og Chloe. Det var så fantastisk med litt ordentlig frisk luft!


 

Ukens høydepunkt
- Å dra ut sammen med hele jentegjengen i går var så vanvittig gøy og koselig, så det var uten tvil ukens høydepunkt!



Ukens sang
- Denne uken har jeg (tro det eller ei) hørt masse på Bach og Beethoven. Jepp, det var noen ord jeg aldri trodde at jeg kom til å skrive. Men en venninne av meg, Nora, åpnet øynene mine for sånn type musikk for veldig lenge siden, etter at jeg hele livet mitt nærmest hadde hatet klassisk musikk. Men sånn musikk er helt fantastisk å høre på når jeg skriver eller trenger å konsentrere meg. Det er jo bare instrumenter så man begynner ikke å synge med, også er det veldig smart laget, så man får lyst til å konsentrere seg mer av det. Ganske sært egentlig. Men hey, whatever floats my boat. 

 

Uken som gikk #9

// reklamelinker

Ukens irritasjonsmoment
- Denne uken har virkelig nakken min slått seg helt vrang. Jeg var i en bilulykke for en del år tilbake, der en svær SUV bil kjørte rett inn i siden der jeg satt. Heldigvis ble det ingen store skader, men nakken min har vært mye vond etter dette. Jeg har sikkert brukt 30'000,- (om ikke mer) på kiropraktor for å fikse opp skaden. Så til vanlig er nakken min ganske grei, og ikke noe spesielt vond. Men denne uken.. Ah, denne uken har den vært veldig vond! Faktisk så vond at da jeg kom hjem fra vippetime på tirsdag så holdt jeg på å besvime, fordi jeg ble så svimmel og lost. Så jeg måtte legge meg ned og bare slappe heeelt av. Takk gud for at jeg har en helt fantastisk snill kjæreste som masserer nakken min, og gjør at jeg får ekstremt mye mindre smerter. 

 

Ukens mest leste innlegg
"Mye sminke = stokk dum?"

"Godteri på en mandag?"

"En stor pakke fra Nelly. New in!"


 

Ukens tanke
- Denne uken har jeg tenkt mye på hvordan jeg skal nå målene mine for året, og hvordan jeg på best mulig måte skal sikre meg selv økonomisk for fremtiden. Jeg har jo en ganske spesiell jobb, så da må man være kreativ på den økonomiske delen. Hehe!

 

Ukens opptur
- Denne uken ble jeg intervjuet med Per Fredrik til God Kveld Norge, så det var jo veldig gøy! Er forresten ikke sikker når intervjuet kommer, men sier ifra her på bloggen så fort jeg vet! 

Ukens nedtur
- Tidligere denne uken filmet jeg inn en lang video der jeg viste dere alle triksene som Chloe har lært, men av en eller annen grunn ble videokvaliteten på den filmen helt ekstremt dårlig. Jeg var lyst opp så mye at man såvidt kunne se meg, og bakgrunnen var mørk og kornete. Enda jeg filmet midt på dagen da det var lyst, og brukte studiolys. Så det var litt kjipt at den videoen ble så dårlig! Men hey, da får jeg heller bare filme den inn på nytt igjen.

 

Ukens innkjøp
- Denne uken handlet jeg en god del på Nelly, Makeupmekka, og litt andre småting. Kan jo vise dere hva jeg handlet på Nelly og Makeupmekka. Sistnevnte kan jeg lage mer swatch innlegg om senere. Alle linker til klærne fra Nelly, er under collagen.


1: Genser  //  2: Genser  // 3: Genser  //  4: Genser  -  Skjørt  //  5: Genser  - Sko   //  6:  Genser  -  Sko  


Ukens sang
"Now and later - Sage the Gemini" denne sangen har jeg hatt helt dilla på den siste uken. Det er noe med beaten som jeg bare elsker! Den får meg virkelig i produktiv-modus!

 

Ukens høydepunkt
- Å få besøk av Madeleine, kjæresten hennes og barna var veldig koselig. Så jeg må nok si at det virkelig var uken høydepunkt!

 

 

✨ Følg meg gjerne på facebook, for å se når jeg legger ut nye blogginnlegg! ✨

Uken som gikk #8

Ukens tanke
- Jeg har tenkt mye på trening og kosthold den siste uken. Jeg er så pumped up og klar for et nytt år, med masse trening og et mye sunnere kosthold, enn hva 2016 var. Trening er terapi for sjelen, og etter fredagens treningsøkt innså jeg virkelig det. Før dro jeg alltid ut i skogen og gikk lange turer med hundene til foreldrene mine, eller dro på treningsstudioet og trente styrke, for å koble helt ut. Men jeg har rett og slett glemt hvor terapeutisk trening faktisk er. Så det var helt fantastisk å innse det igjen!

Ukens sang
- Tidlig denne uken kom jeg tilfeldigvis over en video på YouTube som handlet om artister som hadde hatt "one hit wonders" som hadde dødd. Da jeg så den innså jeg at Pete Burns, som var sangeren i 80 talls bandet Dead or Alive hadde dødd i oktober, ble jeg veldig trist. Jeg aner ikke hvor mange intervjuer og dokumentarer jeg har sett om han, fordi han er så utrolig interessant. Så denne uken har jeg hørt på sangene dems, spesielt "You spin me right round". 

 

Ukens opptur
- Shoppingtur med Trine var så gøy! Så jeg tror nok det må bli en av oppturene denne uken!

Ukens nedtur
- Denne uken fikk jeg vite at kommunen i Hokksund har planer om å ødelegge hele bygden jeg vokste opp i, som både foreldrene mine og søsteren min fortsatt bor i. De har planer om å bygge en 4 felts motorvei rett igjennom hele stedet, om ikke de ombestemmer seg. Så på torsdag var jeg med og gikk i fakkeltog for å få de til og velge en annen løsning. Det er jo helt grusomt at mange familier bare må rive husene sine, fordi kommunen bestemmer det. Skulle tro at i et land som Norge, fikk folk bestemme selv, og ikke bare tvunget ut av husene sine.. 

 

Ukens innkjøp
- Ble en god del shopping denne uken, både til treningsrommet + shopping i går. Hva jeg handlet i går kan dere se på bildet under!


 

Ukens høydepunkt
- Denne uken ble jeg endelig ferdig med å pusse opp treningsrommet. Det var en helt fantastisk følelse å endelig være helt ferdig! Etter at treningsrommet ble ferdig er motivasjonen til å gå inn der og trene helt enorm! Faktisk så har den blitt så stor at jeg nå er støl i bokstavelig talt hele kroppen. Haha! Hadde superlyst til å trene i dag også, men jeg var dessverre altfor støl!



 

Ukens mest leste innlegg

"Halvparten av nordmenn er overvektige"

"Jeg ser ut som et annet menneske"

"Et sunt alternativ til kveldsgodt"



 

Ukens irritasjonsmoment
- Denne uken har virkelig det med kommunen som jeg nevnte lengre opp, irritert meg så mye, at jeg ikke har klart å jobbe og fungere ordentlig. Jeg føler meg så maktesløs av det norske systemet. 

 

Hvordan har din uke vært?

 

 

Uken som gikk #7

Ukens nedtur
- Jeg har sittet så lenge og tenkt på dette punktet. Men helt ærlig, jeg klarer ikke å komme på noe som helst. Eneste er at det har vært litt vel mye å gjøre denne uka, så jeg har ikke rukket å gjøre alt jeg skal. Men herregud, det er jo ikke akkurat noen nedtur. Det blir å ta i litt vel mye! Okey, eller nå kom jeg på en slags nedtur da. Siden jeg kun spiser godteri på lørdager, så har det vært litt nedtur å kutte ut godteri og junkfood denne uken. Men jeg har kost meg med så mye sunn mat, at jeg har egentlig ikke savnet det sååå mye som jeg skulle trodd. 

Ukens opptur
- Bloggtallene har virkelig gått bra de siste dagene. Dette er jo takket være Nettavisen og Side2, så en stor takk til de! Vet jo at tallene mine ikke kommer til å holde seg sååå høye som de er nå. Men hey, kanskje en gang i fremtiden?

Ukens tanke
- Denne uken har jeg tenkt mye på hvordan jeg vil at det kommende året skal være. Dette året vil jeg virkelig gi blanke i alt som holder meg tilbake, og stopper meg i å gjøre ting jeg vil gjøre. Ofte når jeg vil gjøre noe, er det en liten tanke i hodet mitt som sier at jeg ikke kan gjøre noe. Vel, den tanken skal bort, og det er virkelig på tide! 



 

Ukens innkjøp
- Denne uken har det mildt sagt blitt shoppet en god del kaffekopper. Haha! Også fikk jeg endelig kjøpt ny hylle og printer til kontoret. Det var så deilig, og gjorde kontoret mitt mye mer ryddig og organisert! For ikke å snakke om at jeg kjøpte sånn 100 nye duftlys fra IKEA, haha.. 


 

Ukens sang
- Clean Bandit - Rockabye ft. Sean Paul & Anne-Marie. Den sangen har jeg hatt helt dilla på! Har sikkert hørt den 150 ganger den siste uken. Haha! 

 

Ukens høydepunkt
- At vi er inne i et nytt er definitivt ukens høydepunkt. Nå begynner et nytt år og jeg har satt meg mange mål for året. Et av målene mine er å gå minst 5000 skritt hver dag, og denne uka ble snittet 5800 så det er jeg veldig fornøyd med! Neste uke håper jeg på minst like bra resultat! Om ikke enda bedre! Disse skrittene er forresten i tillegg til 3 styrke + kondisjonsøkter per uke. 

Ukens mest leste innlegg
- "Derfor drikker jeg ikke alkohol lengre"

"7 Problemer jenter har om vinteren"

"Å møtes igjen etter 10 år"

 

Ukens irritasjonsmoment
- At det kom masse snø, og jeg ble superpumped. Dagen etter var all snøen borte! Ah, jeg som ville gå på ski!

 

Hvordan har deres uke vært?

Uken som gikk #6

Ukens tanke
- Denne uken trengte jeg en liten pause fra bloggen. Så hele fredag og lørdag tok jeg fri fra bloggen, og alle sosiale medier. Jeg blogger nærmest 365 dager i året, og da er det greit å ta et par dager pause innimellom bare for å kunne tenke på andre ting, sånn at jeg kunne komme mye sterkere tilbake til bloggen, med ny motivasjon.

Jeg havner så altfor lett inne i en boble, der jeg glemmer helt bort hvor heldig jeg er som har fått denne sjansen, hvor jeg faktisk kan skrive om ting jeg interesserer meg for, også er det tusenvis av mennesker som leser det. Det er ganske sinnsykt å tenke på at så mange vil lese det jeg har å si. Så for å sette ekstra pris på hva jeg har, måtte jeg ta et par skritt unna og gjøre noe helt annet. 



Ukens innkjøp
- Denne uken har jeg virkelig handlet inn velværeprodukter. På mandag var jeg på julemarked i Oslo med Per Fredrik, og da stakk vi innom Lush en tur og jeg fikk kjøpt inn bathbombs og bubble bath. På fredag da jeg var ute og handlet fikk jeg kjøpt inn litt to nye romdufter fra Kremmerhuset. Syns det er så deilig å komme inn i et rom da det er god duft! 

Fikk også tak i en ny høyttaler som jeg kan bruke når jeg står i dusjen. Er jo helt umulig å høre noe fra iPhonen, så da er det genialt med høyttaler! I tillegg pleier jeg alltid å ha med iPad'en rundt i huset for å se på KUWTK eller Modern Family, når jeg skal rydde, og da er det kjekt med en høyttaler så jeg kan høre på i bakgrunn. Litt ansiktsmasker fikk jeg også kjøpt! Gjett om jeg skal ta meg et langt bad i kveld med både bath bombs og ansiktsmaske, og deilig musikk fra høyttaleren. Ah, som jeg gleder meg! 

Kom også nettopp på at jeg kjøpte Kiss konsert billetter. Haha, glemte helt når det var jeg kjøpte de. Men det var denne uken! Har vært Kiss-fan i over 10 år, så jeg gleder meg helt sinnsykt mye til å se de live! 




Ukens opptur
- Nå er jeg nesten ferdig med å male treningsrommet! Nå mangler bare 2. strøk på halve rommet og litt hvitmaling i vinduskarmen. Så er det ferdig! Gleder meg til å innrede det, og pynte opp med litt bilder, planter og andre pynteting. Det skal bli så digg å endelig ha et treningsrom jeg har skikkelig lyst til å gå inn på. Kjenner treningsmotivasjonen suser opp allerede!

- en liten sneakpeak på hvordan fargen blir! -



Ukens sang
- "All i want for christmas - Mariah Carey" Den er så julete og fin! Har hatt helt dilla på den, den siste uken! Per Fredrik hadde en litt morsom vri på den, som kom fra en YouTuber han hadde sett. Istedenfor å synge "All I want for christmas is you" synger man heller "All I want for christmas is views". Hahahah!

 

Ukens høydepunkt
- Å dra på julemarked med gutten min var så utrolig koselig! Fikk så utrolig mye julestemning, og bare koste meg skikkelig!

Ukens irritasjonsmoment
- Den siste tiden har jeg ikke klart å få hodet til og fungere ordentlig. Skikkelig irriterende! Så bloggen har blitt litt halvveis. Spørs om jeg ikke må ta meg en ny B12 sprøyte. Hehe! 


Ukens mest leste innlegg
 
"Min favoritt"

"Når folk ikke bruker emoji.."

"Julemarked i Oslo - Ble livredd!"

Ukens nedtur
- Denne uken har jeg egentlig ikke hatt noen nedturer for å være ærlig. Hehe! 

 

Ukens dilla på
- Denne uken har jeg hatt helt dilla på søtpotetfries! Ah, det er jo sinnsykt godt! Å dippe det i enten majones eller guacamole er så godt. Ahhh! Uten tvil min nye favorittmat!

 

 

Hvordan har din uke vært?

Uken som gikk #5

Ukens opptur
- Å ta et skikkelig koselig julekortbilde var definitivt ukens opptur. Et minne som skal rammes inn og bevares for alltid ❤️



Ukens tanke
- Å stå opp tidlig og få noe ut av dagen er så ekstremt viktig. Vi har alle liten tid her på planeten, og derfor er det så viktig at vi bruker tiden vår rett. Og det å skrive en to-do liste kvelden i forveien er så viktig og ikke minst genialt!
 

Ukens innkjøp
- Denne uken har jeg kjøpt litt forskjellige ting. Men pulsklokken var definitivt det beste kjøpet! Med en gang jeg er ferdig med å male treningsrommet skal den brukes flittig!


 

Ukens sang
- "Electric avenue - Eddy Grant". Fikk helt dilla på denne sangen etter at jeg hørte den på The Simpsons. Haha, aner faktisk ikke helt hvorfor jeg fikk helt dilla på den. Men hey, den fenger virkelig! 

 

Ukens nedtur
- Det har vært ekstremt mye å gjøre, og når jeg i tillegg har hatt vondt i kroppen, har jeg ikke klart å blogge så mye + så bra som jeg vil. Så det er veldig kjipt! Får håpe uken som kommer blir litt mer rolig på jobbfronten så jeg rekker å blogge oftere! 



 

Ukens høydepunkt
- Jeg har endelig kommet igang med treningsromprosjektet, der jeg skal male treningsrommet og freshe opp hele rommet! Gleder meg ekstremt til det blir ferdig. Da skal det løpes mye! 

 

Ukens mest leste innlegg
"Dette gir meg ekstremt motivasjon"

"På tide med forandring"

"5 Ting du gjør som ødelegger håret ditt"


 

Ukens kommentar
"Synes det blir helt feil av deg å skrive "2ss cæsar dressing" og "2skiver bacon". Det er ingen fasit på hvor mye av en ting du skal ha oppi en rett. Det holder mer en nok å bare si feks "bacon, cæsar dressing". Det kan skape et vanvittig press for noen. Skal ikke være slik at noen tenker at det du beskriver her oppe skal være et "vanlig" måltid. For dette er ikke særlig mye mat. Dette har jeg reagert på flere ganger"

Dette var en kommentar som ikke var så hyggelig. Men som jeg kjente at jeg ble litt oppgitt av å lese. Når jeg legger ut oppskrifter pleier jeg alltid å legge ut hvor mye jeg selv har i porsjonen. Dette er for å gi en veiledning til cirka hvor mye man skal ha oppi. Om du tar mer / mindre enn det, er helt opp til deg. Men at man virkelig skal reagere sånn det at jeg skriver hvor mye som skal oppi en rett, kjenner jeg at jeg blir oppgitt av. Har vi virkelig kommet dit i samfunnet at vi skal henge oss opp i slike ting?? Hvor hårsåre skal folk være? Aff! Kan jeg ikke skrive en oppskrift lengre, uten at jeg får kjeft fordi jeg skrev hvor mye som skulle opp i den? Wtf. 



Ukens gullkorn
- Per Fredrik sin redigering på underbittet til Chloe er definitivt ukens gullkorn. Sett noe så morsomt? Ler meg halvt ihjel hver gang jeg ser bildet! 

Ukens irritasjonsmoment
- Denne uken, og egentlig i flere uker, har jeg hatt skikkelig vondt i kroppen, spesielt da leddene. Har funnet ut at det er mest sannsynlig på grunn av kulden, og har fått et par tips av moren min om hvordan jeg kan fikse det. Så i mellomtiden går det mye paracet. Haha! 


Hvordan uken din vært?

Uken som gikk #4

Ukens irritasjonsmoment
- Denne uken har jeg bare ikke klart å svare på ting. Det har vært så hektisk, så jeg har ikke rukket å svare på nesten noen kommentarer eller mailer, og det er så kjipt! Jeg elsker å snakke med dere og ha en skikkelig dialog i kommentarfeltet. Men det har jeg ikke rukket i det hele tatt den siste uken. Får håpe på at uken som kommer blir bittelitt mer rolig, så jeg rekker å svare dere mer. Dere skriver så mye koselig til meg, og da vil jeg jo alltid svare dere tilbake!

 

Ukens innkjøp
- Masse kjoler og sko til julesesongen. Alle klærne kan du se i dette innlegget! Min favoritt er definitivt kjolen på bildet under. Den er så fin!

Ukens opptur
- Å pynte til jul med gutten min var veldig koselig! Både å kjøpe julepynt og juletre var så koselig! Også var det ekstra fint å pynte opp i stua og gjøre klart til jul!

Ukens tanke
- Nå som det er juletider er det veldig viktig å vise omtanke for andre, og sette pris på alt man har. Derfor har jeg den siste uken tenkt mye på hvor viktig det er at vi hjelper andre som gruer seg til jul. Enten om det er ved å donere penger til kreftsaken eller kirkens nødhjelp (som jeg skrev litt om tidligere denne uken), eller om du kjøper inn pakker og donerer bort til frelsesarmeen eller andre sentre der familier som dessverre lite penger kan gå for å få gaver til barna sine. Jeg syns det er så viktig at man gjør noe fint for noen andre i denne måneden, egentlig hele året, men spesielt denne måneden da det er så stort kjøpepress, og mange familier dessverre faller utenfor. 

 

Ukens sang
- "Let it snow - Frank Sinatra". Denne sangen har gått på repeat hele uken! Den gir meg en skikkelig god julestemning, og Frank Sinatra har jo bare en fantastisk fin og behagelig stemme å høre på!



Ukens nedtur
- Fordi det begynner å bli kaldere ute får jeg veldig vondt i leddene i kroppen min. Så det er veldig nedtur! Men jeg håper på at kroppen min klarer å bli litt mer vandt med kulden, og at det går seg til. Får bare krysse fingrene på det! Heldigvis er det jo ikke like kaldt som det vanligvis er på denne tiden av året. Så litt flaks der!

 

Ukens høydepunkt
- Jentetur til Oslo for å være i bursdagen til Renée var veldig gøy! Så jeg tror nok det blir ukens høydepunkt! Per Fredrik og jeg har vært ekstra mye sammen og funnet på ting utenfor huset, så det er jo også veldig gøy! Så blir vanskelig å velge. Hehe!



Ukens mest leste innlegg
"5 ting som ødelegger håret ditt"

"Du vet det er jul når"

"Flytte til utlandet?"



Ukens kommentar

"Jeg ville bare si at jeg blir så inspirert av deg atte hjelp! Jeg sliter med ME, og føler jeg går glipp av livet.. klarer ikke å jobbe, eller så mye som å gå på butikken. Da du skrev om den gangen du var så sliten fikk jeg på en måte håp. Du har virkelig lykkes i livet, og det er lett å se at du er en stå på person. Selv om du var/er sliten jobbet du på for leserene dine, og det gir meg så sinnsykt mye håp, på en eller annen måte! Tusen takk, stå på videre❤ jeg ønsker deg alt godt!"

- Wow. Dette var så rørende å høre! Det er så viktig uansett hva slags situasjon man er i her i livet, at man gjør det beste ut av det. Jeg har hatt lange perioder der jeg har vært så sliten at jeg har følt at jeg ikke har klart noe, men da er det ekstra godt å se at jeg har gitt deg håp. Ønsker deg virkelig alt det beste i livet! ❤



 

Ukens gullkorn
- "Det smakte jo død og fordervelse!" - Per Fredrik sin kommentar da han smakte på rakfisk. Hehe! Jeg elsket rakfisken, han derimot.. Ikke så fan.



Til dere; Hva er det beste du har opplevd denne uken?

Uken som gikk #3

Ukens nedtur
- Per Fredrik reiste til Sverige på torsdag og var der helt til i kveld, på jobbtur. Veldig kjipt å være så lenge borte fra han! Har forresten ikke sagt noe om det på bloggen, da jeg ikke liker å fortelle når jeg er alene i huset, av sikkerhetsmessige årsaker, som dere sikkert forstår! 



Ukens tanke
- Begynne å fokusere mer på hva jeg selv vil gjøre, og ikke tenke over hva alle andre måtte mene om det. Jeg bryr meg altfor mye om hva nære og fjerne har å mene om hva jeg gjør, og det må jeg slutte med. Det er virkelig på tide å rett og slett ta kontrollen selv!

 

Ukens sang

- "Crowded house - Don't dream it's over (skibblez house edit)". Den sangen fant jeg via en instagram video der en gutt som så ut som han var 2,5 meter høy spilte basketball. Skikkelig random egentlig. Men har digget den sangen helt siden det! Og den gir meg skikkelig jobb motivasjon! 

 

Ukens høydepunkt
- Definitivt jentekveld med hele Drammensgjengen! Utrolig koselig!

Ukens innkjøp
- Denne uken har jeg nesten ikke kjøpt noe som helst! Med unntak av en del julebordkjoler og sko fra Nelly, som jeg skal vise dere i morgen. Ah, gleder meg til å vise spesielt den ene kjolen. Den er helt amazing! 

 

Ukens mest leste innlegg

"Mine tanker om silikon og restylane"

"Alle samboere bør ha 2 bad"

"Dere gjetter aldri hva jeg har gjort"



Ukens gullkorn
- Da Camilla helt plutselig stoppet mens hele venninnegjengen var inne på matbutikken, for å lukte på vaskemiddel. Endte med at hele gjengen stod og luktet på alle mulige vaskemidler, og sammenlignet de! 

 

Ukens irritasjonsmoment
- At jeg ikke har bil selv. Har merket det veldig godt når Per Fredrik har vært i Sverige og har tatt med bilen. Det var 4 dager hvor jeg ikke hadde bil, og for å komme meg inn til sentrum måtte jeg ta taxi. Jess da. Kjøpe meg bil når jeg får lønn i januar ja?? Mhmmmm



Ukens kommentar

"Jeg har fulgt bloggen din en stund. Selv har jeg vært svært lite opptatt av sminke og klær. Og interiør, nei det skulle jeg i alle fall aldri bli opptatt av. Så mange fine bilder med sterke farger. Dette inspirerte meg. Det er synd hvis kommentarene skal ødelegge blogglysten for deg, men klart negative kommentarer vil alltid komme. Noen liker å kommentere bare for å gjøre livet surt for vedkommende som skal lese det. Dessverre. Men jeg synes det var artig da du lagde "Girl talk". Det var noe jordnært over det og girl talk er jo en super ide for folk som lurer på forskjellige ting gjennom tenårene. :-) Et tiltak som kan få usikre tenåringer i en krevende fase til å føle seg aksepterte fordi de innser "åja, var det flere som lurte på det". Et tips er jo også engasjere seg f.eks i veldedighet/Røde kors. Å skrive om det viktige arbeidet de gjør. Jeg har selv vært aktiv der. Du er jo flink til å skrive så hvorfor ikke bruke det til å skrive om slike temaer. For slike temaer som veldedige formål og andre ting kan ikke bli gjentatt ofte nok. Bruk det du har som blogger til å skape fokus på saker som står for toleranse. Så stå på videre. Jeg er sikker på du har flere slike ideer på lur. - minrefleksjon  " 

- Wow. Denne kommentaren var bare så god! Og jeg elsker kommentarer der dere gir med tips om hva dere liker, og hva dere syns jeg burde gjøre! Girl talk er noe jeg har veldig lyst til å begynne med igjen, da det er veldig mange temaer som unge lurer veldig på. Tusen takk for en skjønn kommentar <3

 

 

 

Hvordan har uken deres vært?

Uken som gikk #2

Ukens opptur
- Jeg klarte faktisk flere dager på rad å stå opp 06:00 og være skikkelig produktiv. Det var deilig det! Selv om det gikk fort over.. bahhh!

 

Ukens innkjøp
- En hel haug nye klær fra Nelly. Alle klærne kan du se i DETTE innlegget. Favoritten min er uten tvil kjolen på bildet under! Du finner den forresten HER. 

Ukens tanke
- Denne uken har vært veldig opp og ned, fordi jeg har stanget hodet mitt i veggen av å bare sitte inne å blogge. Det er jo ikke bra for psyken min, og er jo heller ikke så morsomt for dere å lese om. Så derfor har jeg satt meg noen mål som kommer til å gjøre at jeg må mye mer ut av huset og gjøre ting aktivt ute. Kjenner jeg trenger å leve livet mye mer! Jeg er tross alt bare 23 år, det er nå jeg skal leve livet, og ikke bare jobbe. Heldigvis kan jeg ta med meg jobben min på det meste, så dere får være med!

 

Ukens nedtur
- Veldig mye stygge og krasse kommentarer i kommentarfeltet. Ikke noe god følelse. 


Genseren min finner du HER
 

Ukens sang
Africa - Bacall, Malo. Okey, Africa er bare en sånn sang jeg får dilla på. Så hver gang jeg hører en ny versjon av den, hører jeg på de  24/7. 

 

Ukens høydepunkt
- Datenight med Per Fredrik i går da vi så "Fabeldyr" var veldig koselig! Og på fredag var jeg hos moren min med søsteren min og vi hadde jentesnakk hele kvelden. To utrolig koselige kvelder! 



 

Ukens mest leste innlegg
- "Tvangstanker jeg har"

- "En side av blogging få vet om"

- "DIY: Marmor sminkebord"



 

Ukens irritasjonsmoment
- At jeg ikke har fått til å blogge så mye som jeg egentlig vil blogge. Jeg har liksom satt meg ned for å skrive til dere flere ganger, men da har det bare stoppet helt opp. Det er så vanskelig å forklare det, fordi det er så merkelig, og jeg forstår det ikke helt selv. Men forhåpentligvis blir uken som kommer mye bedre!

 

PS; Om dere har noen ønsker til punkter dere vil at jeg skal skrive i "uken som gikk" er det bare å skrive de i kommentarfeltet!

Uken som gikk

Ukens opptur
- Endelig farget håret mitt mørkere, og føler meg så hairfresh! Altså, det er jo litt teit at hår skal ha så mye å si. Men det har det virkelig! Følte meg så rar og ikke meg med det andre håret. Hehe!



Ukens tanke
- Den siste uken har definitivt valget i USA snurret rundt i tankene mine. At Trump kunne vinne er jo helt ufattelig, og jeg er nervøs for hva det har å si for fremtiden. Forhåpentligvis klarer han å stable USA opp på beina og ut av dårlig økonomi. Men han har vist ekstremt mye dårlige sider av seg selv under valgkampanjen, så det er ikke så lett å være optimistisk.

 

Ukens innkjøp
- Jeg kjøpte litt forskjellige ting i uken som gikk. Men denne rosa sløyfen til Chloe var virkelig det søteste kjøpet! Altså, har du sett noe så skjønt? Lille bærta jenta mi må jo selvfølgelig pyntes litt! Og før dere whatever haters begynner å bitche; nei hun får ikke vondt av å ha den på, og hun har den ikke på lenge av gangen.



Ukens sang
- Renegades av X Ambassadors. Den sangen gir meg en skikkelig fin og god feeling!

 

Ukens nedtur
- Den siste uken har jeg vært i veldig dårlig form, så det har uten tvil vært en nedtur. Akkurat nå ligger jeg på sofaen under pleddet og har bankende hodepine og er så trøtt og sliten! Håper inderlig at jeg blir bedre igjen i morgen!

 

Ukens høydepunkt
- Denne uken er definitivt høydepunktet at vi endelig fikk Chloe vandt med å kjøre bil. Lenge har hun pepet og blitt bilsyk når vi har kjørt med henne. Men etter rundturen på torsdag da jeg kjørte med henne i totalt 3,5 time ble hun kurert. Ah, deilig å slippe spying og piping fra baksete!
 

Ukens mest leste innlegg
- "Folk frarådet oss det"

"Drittlei!"

"Hva vil dere lese om?"



 

Ukens irritasjonsmoment
- At snøen plutselig kom, og vi hadde ikke rukket å sette på vinterdekk. Så fra lørdag til torsdag hadde vi ikke bil. Det var greit kjipt kan du si! Enda "morsommere" er at så fort vi fikk satt på vinterdekkene, smeltet nesten all snøen i Sandefjord sentrum der vi bor. 

 

Har forresten tenkt til å begynne å legge ut "uken som gikk" innlegg hver søndag fremover, etter at veldig mange av dere har spurt om jeg kan begynne med denne spalten. Har sett en del andre bloggere som pleier å poste den, og syns personlig det er så gøy å lese!