hits

Reise: Surfecamp i Portugal 2014

Idiotiske bussjafører!

God morgen fra vakre Norge. Hjem kjære hjem! ♥

Det er når man kommer hjem etter en lang reise at man forstår hvor godt man har det hjemme. I dag skinner solen, gresset er grønt og det er blomster overalt. Norge er så vakkert! Og så utrolig varmt! Når vi gikk av flyet i går kjentes det ut som vi kom til syden. Varmen slo mot oss, og da var det rett av med hettegenserne. Reisingen i går kjentes ut som den virkelig aldri skulle ta slutt. Vi stod opp 06:30 og ble hentet med buss på campen 07:45. Så var det en liten time inn til flyplassen med buss, etterfulgt av 4 timer på fly.

Heldigvis hadde vi verdens skjønneste og søte flyvert. Han var så snill og god! Enda mer flaks var det at flyet hadde noen ledige seter, så Victoria og jeg kapret en treseter som vi la oss godt ned på og sov som to barn. Det er så deilig å være liten, for da får man plass overalt!Når vi landet på Gardermoen ble det en liten tur innom taxfree'en før vi stakk på Starbucks. Fikk kjøpt med en ny smoothie beger *lykke*. Dere kommer nok til å se det masse fremover! Jeg kom hjem til Roger først i 19 tiden i går, og da var jeg helt utkjørt. Var såvidt jeg klarte å stå på beina. Kjente jeg var på gråten fordi jeg var så sliten! I tillegg hadde jeg verdens verste busssjafør fra NSB som nektet meg å ha med håndbagasjen min inn på bussen. Er livredd for at noen skal stjele den, siden jeg har: pc, kamera, ekstra linse til kamera, lommebok, pass, ekstra mobil, og mye mer oppi den.

Bussene står jo alltid med lukene oppe i hundre år før de kjører videre. Og da kan jo hvem som helst bare gå å stjele en liten koffert. Skjønner meg ikke på sånne sjafører. Han virket helt tilbakestående, det eneste han klarte å si var "liten bagasje i bagasjerommet". Og når noen er så vanskelig med en stk. sliten Stina da blir det litt krangel! Heldigvis ble ikke tingene mine stjelt. Men tenk om de hadde blitt det! Da vet jeg ikke hva jeg skulle gjort! 

Men men, nok reisesnakk. I dag er Roger på jobb på dagen, så da rekker jeg å farge håret mitt. Gleder meg så sykt til å få helt mørkt hår igjen! Har sittet å sett på så altfor mange instagram bilder av mitt eget hår for fire uker tilbake, og gud som jeg savner det! Regner med jeg setter på håret i morgen. Så da får dere se resultatet! 

En kulinarisk opplevelse

Hei dere!

I dag pøser det ned, så vi har bare tatt det med ro på rommet vårt. Har fått sett utallige The Big Bang Theory episoder. Elsker virkelig det programmet. Det er så morsomt! Og karakterene er så søte og nerdete. Flere enn meg som er helt forelsket i tbbt? Jeg sitter ofte og ler av programmet når jeg sitter alene for meg selv til og med! 


Se det nydelig havet! Det var masse skyer over det, så fargene la seg utrolig vakkert!

I går var vi på Pedra Dura og spiste middag. Siden de andre var i Lisboa og spiste middag der, dro vi inn til Ericeira sentrum. Vi spiste lunsj på Pedra Dura for et par dager siden, og la merke til at de hadde biff middag. Så da ble det ikke noe diskusjon om hvor vi skulle spise i går. Vi bestilte noe som het "Steak on the stone". Som viste seg å bokstavelig talt være biff på en stein. Jeg skvatt veldig da servitøren kom med en rå biff på en varm stein. Men da han begynte å skjære den opp, og forklare konseptet ble jeg veldig lettet.Biffen ble stekt i skiver på stenen, og den ble helt nydelig! Den smakte virkelig ikke som vanlig biff. Men samtidig så gjorde den det. Hmm, vanskelig å forklare! Man må nok prøve det ut selv! Vi fikk også med pommes frites og spinatstuing. Syns ikke det var like godt. Men den ene sausen som fulgte med var veldig god, så da ble det med saus, biff og litt pommes frites på meg. Retten kan virkelig anbefales hvis man er i Ericeira og spiser på Pedra Dura. 

Til dessert bestilte vi oss strawberry cheesecake. Jeg vet ikke om det er min uflaks eller hva det er. Men hver gang jeg bestiller det i utlandet smaker det virkelig ikke noe godt! Not worth the calories, for å si det sånn. Men med litt vin innabords, og en veldig hyggelig kelner ble det fortsatt en veldig koselig kveld!Et sykt mareritt!

God morgen ♥

Håper dere har sovet godt. For det har virkelig ikke jeg! I går la vi oss nokså tidlig, så vi kunne få en god natts søvn. Men i 4 tiden våknet jeg først en gang av meg selv. Etter å ha prøvd å sove i 1,5 time sovnet jeg endelig i 20 minutter og hadde det verste marerittet noensinne. Jeg drømte at jeg gikk ute på Fjell i Drammen også kom det en ekkel gammel mann etter meg som skulle ta meg. Heldigvis fikk jeg tak i en stor gren som jeg slo til han med, og fikk trykt ned i halsen hans. Men han ville ikke gi seg og sto bare å smilte sånn ekkelt.

 

Når jeg våknet var heldigvis Victoria våken så hun fikk trøstet meg litt. Jeg tuller ikke når jeg sier at jeg var livredd når jeg våknet. Jeg turte ikke lukke øynene på et par timer, for da kom bare replay av den ekle mannen i hodet mitt. Gikk og kjente at døren var låst sikkert 5 ganger før jeg til slutt klarte å sovne. Uff, ikke en god start på dagen! 

Men over til noe helt annet. I går var vi ute i byen og spiste middag (viser dere bilder fra det senere). Men rakk faktisk å ta litt antrekksbilder før vi stakk ut. H&M: Topp   /   Sheinside: Jakke   /   CMYK: Klokke   /   Ukjent: Bukse og kjede   /   Jeffrey Campbell: Sko 

Intervall trening på stranda!

Hei hei!

Nå har jeg nettopp vært nede på stranda og trent intervaller. Gud så deilig det var å bevege seg litt ordentlig igjen! Siden jeg har vært halvveis syk, og prøvd å bli frisk de siste 2 månedene har det blitt altfor lite trening. Men formen hadde faktisk ikke tapt seg så altfor mye, så det var et stort pluss! 

I dag ble treningen slik:

Oppvarming 
Løpe ned til stranda (ca 1 km)

Intervall 
8 runder alà 100 meter. Sprinte 100 meter, og gå tilbake 100 meter.
10 min pause
4 runder alà 100 meter. 

Avslutning
Gå opp fra stranda. Ca 300 meter bratt oppoverbakke med trapper. Tilsammen ca 1 km gange.  
Har du trent i dag?

Tur til nydelig vingård

Hei dere! 

I dag har jeg endelig fått surfet masse. Vi prøvde oss helt på egenhånd, men litt tips og råd fra surfelærer som var ute i vannet. Og jeg klarte meg veldig bra! Jeg fikk til å stå helt på egenhånd flere ganger. Så jeg er ganske så stolt av meg selv siden dette var andre gang jeg noensinne har surfet. I morgen er det fridag fra surfeleksjonene, men det er meldt veldig bra vær. Så tror vi kanskje tar oss en tur uti! Må prøve å få tatt litt bilder så jeg kan vise dere litt. Det er så gøy når man først får det til!

Men over til overskriften. Etter surfingen i dag dro vi på en vingård som ligger en liten halvtime unna campen. Det var helt utrolig nydelig der! Ble så forelsket i stedet at jeg sendte melding til Roger med streng beskjed om at der skal vi gifte oss. Hehe! Vingården er tidligere eid av den portugisiske kongelige familien, og det var en veldig spesiell historie bak hele stedet. Det hadde også blitt eid av en tysk familie i flere år, før det ble lagt ned i 30 år. Men på 90'tallet ble vingården åpnet igjen, og nå lager de helt fantastisk vin der! Vi fikk smake på 5 forskjellige vintyper. Jeg falt virkelig for rosèvinen, og kjøpte den med meg hjem. Det var veldig billig for vin der, det kostet bare 5 euro for en rosèvin. Vi fikk også nydelig ost og kjeks ved siden av vinen. Jeg er vanligvis ikke den type jente som liker vin med kjeks og ost. Men tror jeg nettopp har blitt det! For dette var veldig godt! De hadde til og med et eget lite kapell på vingården. Ingen tvil om at det er kongefamilien som har eid det, når det er så fint!

Her må jeg bare gite meg! Se så nydelig. *drømme seg bort*
Klar for surfing!

God morgen ♥

Nå skal vi straks gå ned til stranda med surfebrettene våre, og kaste oss ut i vannet. I dag er det endelig bra vær så da frister det faktisk å surfe. Er bare to dager igjen med surfeleksjoner, så da må jeg gripe muligheten mens jeg fortsatt har den! Klarte å stå på brettet hver gang når jeg surfet sist. Så håper jeg er like flink i dag. Ønsk meg lykke til! :-)"Hvorfor surfer du ikke?"

I dag ble det ikke noe surfing på oss. *sjokk*. Fikk spørsmål av en leser i stad som lurte på hvorfor jeg ikke surfer mens jeg er her nede, siden det er grunnen til at vi dro hit. Jeg har faktisk surfet et par ganger allerede. Men vannet er iskaldt og det blåser ekstremt mye her. Så det er ikke akkurat veldig koselig å være ute i vannet. Er ganske sikker på at det er varmere å bade i Norge enn her. Så langt har jeg ikke sett en eneste person bade her. Så det sier vel sitt! 

Men vi prøver å gjøre det beste ut av turen fordet. Selv om det ikke akkurat er så altfor mye å finne på her. Kjenner jeg savner Roger noe helt sinnsykt nå. Teller ned dagene til jeg skal hjem til han igjen ♥ I dag tok vi en tur inn til byen og spiste lunsj, og handlet i jalla-sjapper. Fant masse forskjellig jalla sminke og neglelakker der. Prøvde faktisk den ene Victoria kjøpte for noen dager siden, og til å koste 1 euro var kvaliteten veldig bra! 
Var innom Pedra Dura som lå i sentrum av byen. Maten her har vært veldig varierende i smaken. Så vi var vedig spente når vi bestilte. Men maten var faktisk utrolig god! Jeg spiste spaghetti med scampi og bacon. Nam nam!Litt handling på den lokale matbutikken må til. Ble masse godsaker som vi skal på rommet!
YOLO trip

God morgen ♥

I går tok vi en YOLO og reiste med lokalbussen helt til Sintra, og tok taxi derfra til Cascais shopping mall. Tror lokalbussen tok sånn 45 minutter, så vi var veldig usikre på hvor i verden vi var mange ganger. Vi kjørte igjennom masse småveier og nabolag. Men heldigvis ble vi ikke bortført, og kom oss trygt på kjøpesenteret. Vi var på senteret i 4-5 tiden, så vi fikk ikke så altfor god tid til å shoppe, siden den siste bussen hjem til Ericeira gikk litt over 8. Men jeg fikk kjøpt meg en ny veske, lys skinnjakke og noen smykker. Kan vise dere alt jeg har handlet mens jeg har vært her i en innkjøpsvideo når jeg kommer hjem!

Med en gang vi kom på senteret gikk vi forbi en frozen yoghurt butikk. Og vi måtte bare innom! Har ikke spist ekte frozen yoghurt med bær på før (bare sånn man kan kjøpe på narvesen og kiwi). Den var helt sykt god! Man kunne virkelig smake at de hadde brukt ekte yoghurt og ferske frukter! Mmm, kommer til å savne den yoghurten!
Et skikkelig Hans og Grete hus som lå i Sintra. Syns det var så fint, og skummelt!Tidenes blomsterbutikk som også lå i Sintra. Det var helt vilt mye falske blomster der!

Himmelsk god sushi!

God morgen! ♥ 

I går var Victoria og jeg på et sushi sted inne i sentrum av Ericeira. Jeg var litt skeptisk til å spise sushi i utlandet, på grunn av at man kan bli veldig syk hvis kvaliteten på maten ikke er bra. Men skepsisen min kunne jeg bare glemme. For dette er den beste sushien jeg noensinne har spist! Og jeg har spist sushi en god del, og på mange forskjellige steder. 

Med en gang vi satt oss ned fikk vi gulrøtter med dip. Dippen var faktisk rekesalat, så den var veldig annerledes. Men en god start på en god middag!


Selve stedet var så utrolig gjennomført og fint. Når man kom inn døra kunne man se med en gang at disse menneskene vet hvordan de lager sushi! Til forrett bestilte vi oss friterte grønnsaker og fritert scampi. Har ikke smakt friterte grønnsaker før, så det måtte vi jo prøve! Det var utrolig godt! Vi fikk fritert brokkoli, gulrøtter, løk, blomkål og squash. Det smakte veldig annerledes, men gud så godt det var! Tror jeg må lage det selv når jeg kommer hjem til Norge! 

Til hovedrett spist vi urumaki med philadelphia og laks. Man kunne virkelig kjenne at de hadde brukt helt ferske og kvalitetsråvarer. For dette var helt himmelsk! Under hele middagen satt vi bare og så mmm. Ingen tvil om at dette var godt! Til dessert valgte vi sjokolafondant med vaniljeis. Sjokoladefondaten var flytende inni og helt hinsides god! 

Vi prøvde også ut sushiroll med jordbær og nutella. Syns det ble litt rar smak, siden jeg er så vandt med å spise sushirisen til fisk. Men jordbær med nutella var veldig godt! 


Hvis du noengang er i Ericeira i Portugal kan jeg absolutt anbefale denne sushirestauranten. Den ligger i sentrum og fra minibanken er det skiltet opp til den. Restauranten het bare sushi restaurant, så det er litt vanskelig å søke den opp. Men den er lett å finne fra sentrum :-)

Endelig litt brunfarge!

Hei hei dere!

I dag har vi solt oss masse, og nå skal vi straks til butikken. Tenkte bare å titte innom og si hei til dere og vise dere den nye bikinien min. Er den ikke fin? Kjøpte den på Cubus rett før jeg dro fra Norge, og jeg elsker den! Den er så utrolig kul og fin! Syns gulldetaljene på den virkelig gjør den unik! Som dere ser på skulderen min begynner jeg endelig å få litt skille. Så når jeg kommer hjem til Norge er nok brunfargen nesten i boks! 

Shopping i Lisboa

Hei fra solfulle Ericeira! ♥

I dag har vi endelig hatt masse sol. Så vi har ligget ute i et par timer og solt oss skikkelig. Endelig begynner jeg å få skille. *Lykke*. Syns det er så utrolig fint å være ordentlig brun. Ah, det gleder jeg meg til å bli! Er så heldig med at jeg har masse gultoner i huden, så når jeg blir brun blir jeg skikkelig gyllen og fin.

Men over til overskriften. I går dro hele gjengen inn til Lisboa for å shoppe og utforske byen. Victoria og jeg hadde egentlig tenkt oss til Colombo senteret og shoppe der. Men vi kom så sent til Lisboa, så vi rakk ikke bort dit. Ikke visste vi hvordan vi skulle komme oss dit heller. Så vi får se om vi får dratt dit neste uke. Men vi fikk shoppe i handlegata i Lisboa, der var det en del butikker som Mango, H&M, Zara, osv som det gikk ann å shoppe i. Fant med en lysegul olabukse, et par topper og en hvit blonde peplumgenser og litt smykker. Så fikk shoppet litt! Hehe. Senere på kvelden stakk vi til en restaurant oppe i høyden. Det var helt syk utsikt der, man så virkelig hele byen! Det var så utrolig koselig å spise middag sammen med hele gjengen fra campen. Restauranten vi var på lå i en gate hvor det var masse gamle bygg. Så man fikk følelsen av Lisboa! Maten var også veldig god. Tror det er den største biffen jeg noensinne har spist. Fikk i alle fall i meg dagens dose med proteiner for å si det sånn! 


Det som skjer i Ericeira, blir i Ericeira

Hei dere! 

Jeg begynner endelig å bli frisk, så jeg kunne være med ut i går. Har virkelig kjedet vettet av meg de siste dagene. Men i går hadde jeg det veldig gøy! Victoria og jeg startet med middag på stranda. Siden det er helligdag i dag var det stor fest på stranda. Det var sikkert over 100 telt og masse bål overalt. Mye tenåringer og mye weed overalt, så vi gikk derfra ganske så fort. På campen var det vorspiel så da ble vi med på det. Det er egen bar her på campen, så da ble det noen drinker før vi stakk videre ut på en bar i byen.

Når vi kom på baren i byen var det helt stappfullt med mennesker inne på baren, og man kunne høre festmusikken på lang avstand. Victoria var skikkelig trendsetter i går, og fikk alle til å drikke strawberry daiquiry. Så det ble noen drinker på oss for å si det sånn! Litt utpå kvelden ble vi vitner til noen skikkelige kanintendeser på den ene jentedoen. Trenger vel kanskje ikke si mer enn det? Haha! 
In my pink bikini

Hei hei dere! 

I dag har jeg tatt det helt med ro på campen. De andre gikk ut for å surfe i 9:30 tiden. Så da benyttet jeg anledningen til å gjøre litt "behind-the-scenes" bloggjobbing. Det er så morsomt å se hvor fort mail innboksen fyller seg opp. Og siden jeg skal være 2 uker på ferie i Portugal, og 12 dager i Ios kan jeg ikke ta helt ferie. Da tror jeg bloggen hadde blitt veldig kjedelig for dere! 


Noen snapshots fra gårsdagens solings ved bassengkanten. Det var så deilig!


Nå skal snart Victoria og jeg ned til byen og spise middag. Siden vi har fri fra surfe leksjonene i morgen skal alle ut og feste i kveld. Så da regner jeg med at Victoria og jeg henger oss på gjengen nede i byen etter at vi har spist middag. Gru-gleder meg til fylla i dag. Kjenner på kroppen at det ikke kommer til å bli så mye alkohol. Men litt må det jo bli! Når vi var ute for et par dager siden ville jeg ta kvelden allerede 21:30. Hehe, har blitt en skikkelig partypooper! Men i dag skal jeg holde ut lengre da! 

Trenger tips!

I dag har vi solt oss masse. Jeg ser endelig litt skille bak på rumpa, så det er nice! Satser på å bli skikkelig brun innen jeg kommer hjem igjen til Norge! Da vi var ferdige med å sole oss i dag stakk vi ned på stranden for å spise litt lunsj. Vi har fått helt dilla på røkelaks i wrap. Det er så godt! Det er meldt litt regn og overskyet vær i morgen, så må se ann om jeg stikker ut for å surfe eller hva jeg gjør. Har hørt med de ansatte her at det er et senter som ikke er så langt unna. Men vi skal inn til Lisboa allerede på torsdag, så kan hende jeg venter til da. Hvis dere har vært i Lisboa før, tar jeg gjerne imot tips om hvor man bør shoppe og hva man kan finne på i Lisboa.

Har sett at det er et senter som heter Colombo som har over 420 butikker. Blant annet Primark. Så dit skal jeg! Var innom Primark i London, og ble helt forelsket, så må innom der igjen! Har prøvd ut klærne og tingene jeg kjøpte derfra, og syns de har god kvalitet. Husker det var en del av dere som lurte på det siden prisene er så lave der. Men Primark kan virkelig anbefales!Husk at dere kan følge bloggen min på facebook HER. Der legger jeg alltid ut
link til nye innlegg, bilder fra instagram og mye mer! 

Ute på lokal bar!

I går var alle på campen ute og spiste i byen. Vi var på en pizza restaurant som het Pao D'alho. De hadde utrolig god pizza der! I tillegg var det ganske rimelig. Så vi kommer nok til å stikke dit flere ganger! Det er så koselig at det er så bra samhold her. Man blir så sykt fort kjent med de andre her. Når vi kom på restauranten i går havnet vi på et bord med bare ukjente, men etter 10 minutter var alle gode venner! Etter vi hadde spist stakk vi ned på en lokal bar der vi tok et par pils. De hadde veldig god, og ikke minst billig øl her! Betalte 1,25 euro (ca. 10,- kr) for 0,2 l med øl. Ble ikke så sen kveld på oss, siden mange skulle opp og surfe i morres. Siden jeg fortsatt er syk så avventer jeg surfingen litt til. Orker ikke å bli enda mer syk! Endelig sol på kroppen!

Hei hei! ♥

I dag har vi endelig fått solt oss masse. Siden vi ikke stakk ut for å surfe i dag rakk vi å få med oss den sterkeste solen. Har fått litt skille allerede, så nå gleder jeg meg til å se hvordan jeg ser ut når jeg kommer hjem igjen! For ikke å snakke om hvor brun jeg blir når jeg kommer tilbake fra Ios. Først 2 uker her med sol, så 12 dager i Ios. Ah, her snakker vi brun hud!
Kjekt å ta bilder med Vicky, siden vi er akkurat like høye. Slipper å se ut som en dverg. Haha! 


I dag har vi spist lunsj på stranda. Vi spiste wraps med røkelaks og avocado. Nam nam! Syns de hadde veldig bra lunsj her. Så spørs om vi ikke kommer til å spise her flere ganger!


God morgen fra Ericeira!

God morgen ♥

I går hadde vi vår første surfeleksjon. Jeg hadde og fortsatt har feber, så jeg fikk ikke vært med så lenge. Men det virker veldig gøy! Og sykt slitsomt! Vannet var sykt kaldt og det blåser en del her. Men bortsett fra det tror jeg dette blir en veldig koselig og morsom tur!

Da vi kom tilbake fra surfeleksjonen dro Victoria og jeg inn til byen en tur for å handle inn litt småting. Ericeira er en liten og veldig søt havneby. Det er veldig få turister her, så det er skikkelig portugisisk her. Senere i dag skal alle på campen ut og spise middag sammen i byen. Det tror jeg blir veldig koselig! 

Avventer surfingen et par dager pga. feberen. Så håper å komme sterkere tilbake når jeg blir frisk igjen. Skal være her i 2 uker, så har god tid på meg! Siden jeg ikke ble med på dagens surfeleksjon fikk jeg tatt litt bilder rundt på campen. Tenkte å fortelle dere litt om hvordan ting er her, siden så mange av dere har spurt om det! Her på campen er det ca 35 personer i alderen 18-35 ca. Alle her er veldig snille og åpne. Det er veldig lett å bli kjent med andre her på campen. Hvis man vil dra hit alene er det ikke noe problem! 


Her er bassenget på campen. Kommer nok til å sole meg her litt senere i dag! Her spiser vi frokost hver morgen (i 8- tiden) og middag 5 av 7 dager i uken (i 20 tiden). Syns det er veldig koselig at det er fellesfrokost og fellesmiddag, for da blir det mye samhold i gruppa! 


Her er Bungalowene som vi bor i. Man kan velge om man vil ha egen Bungalow eller om man vil bo sammen med de andre i hovedhuset. Jeg er veldig glad for at vi valgte å bo i Bungalow, for da får man litt mer privatliv. Men hvis man drar hit alene bør man bo i hovedhuset! 

Her står alt av dagens planer. Den blir oppdatert hver kveld, så man vet alltid hva som skjer dagen i forveien. Her kan man også melde seg på tur til Lisboa, tur til Vingård osv. 


¨

I hovedhuset er det to forskjellige stuer man kan slappe av i. En med tv og en vanlig stue. Man får litt hippie-følelse av å være her. Fordi alle bor sammen. Men det er faktisk veldig koselig! 


Campen jeg er på ligger i Ericeira i Portugal. Jeg er på level 1 som er for nybegynnere. Det er for de som aldri har surfet, eller kun har surfet et par ganger. Du kan lese mer om level 1 HER. Jeg reiser med Lapoint som har surfecamper rundt i hele verden. Vi er på camp Lizandro, som ligger i Ericeira i Portugal. Du kan lese enda mer om det HER. Der står alt av informasjon om campen; priser (som mange av dere har lurt på!), hva man gjør på campene, hvor man kan dra osv. Endelig fremme i Portugal

God morgen ♥

Nå har vi nettopp spist fellesfrokost her på campen. Vi skal ut og surfe om bare en liten halvtime, så jeg må være kjapp med å oppdatere dere! I dag skal vi ha første leksjon, og da får vi surfebrett og våtdrakt. Da vi kom i går gikk Victoria og jeg en tur ned på stranda. Den var helt sykt fin! Hvit sandstrand og nydelige bølger. Det blåser helt sykt her, så det kjennes ganske kaldt ut. Men solen er sterk, så det skal nok gå bra! Kjenner jeg gruer meg litt til å surfe, siden vannet er iskaldt.  Men har snakket med de andre her på campen, og de sier at surfedrakten varmer godt. Så da får jeg håpe på det!

Fikk ikke oppdatert dere i går, for når vi var ferdige med å se rundt i byen var vi helt utslitte. Jeg har jo selvfølgelig fått feber *heldiggrisen*. Så blir interessant å se hvor mye surfing jeg klarer i dag. Men får i alle fall bli med også tar jeg det derfra! Har heldigvis blitt litt bedre i dag, enn hva jeg var i går. Så her er det håp!