hits

Reise: New York 2018

Jeg gikk til spåkone - Dette skjedde..!

Da Per Fredrik og jeg var i New York gikk vi innom en spåkone. Hele livet mitt har jeg vært veldig nysgjerrig på det å bli spådd, både om det er ekte og om hva de kan si. Derfor var jeg ekstra spent på å se hvordan dette kom til å gå.

Dere som har sett New York vloggen jeg la ut så jo noen små klipp fra vi var inne hos spåkonen. De var veldig nøye på at vi ikke fikk lov til å filme fordi "det blokkerte spåingen". Men hvordan gikk det egentlig? Fant jeg ut hvordan fremtiden min kom til å bli? Var det hele bare tull?

De begynte å spå meg med tarotkort. Hun spurte litt om hva jeg jobbet med, og når jeg fortalte at jeg var blogger, kom hun med en del ting om det. Hun sa blant annet at folk rundt med er sjalue og at jeg burde passe meg. Dette er jo veldig typisk for folk i slike jobber som jeg har, så den føler jeg at man ikke trenger å være synsk for å skjønne. 

Deretter fortalte hun meg at jeg kom til å få to barn om 3-4 år. Det er jo det som er planen min når det kommer til barn. Så den tok hun på en måte rett på. 

Hun spurte / gjettet videre på masse forskjellige ting om både kjærlighetsliv, fortid, fremtid, osv og tok for det meste feil. Det hendte hun tok riktig. Men det var som regel bare på ting som er veldig typisk for mennesker. 

Utover i samtalen sa hun at hun merket at jeg var et menneske som stresset mye, og anbefalte meg å meditere. Det er jo faktisk veldig sant, og meditasjon er absolutt noe jeg burde begynne med. Det jeg derimot syns var litt rart var at jeg absolutt måtte ha en krystall fra dem for å kunne meditere. Den skulle visstnok gjøre at meditasjonen skulle roe ned stressingen min. Flaut å innrømme det, men i øyeblikket ble jeg overtalt og jeg sa ja til å kjøpe krystallen. Jeg tenkte jo at det kom til å være en litt stor og fin krystall i det minste, siden jeg måtte ut med nesten 500,- kr. Vel, der tok jeg feil. Det var en helt vanlig bitteliten stein som var farget rosa. Ere mulig. 

Per Fredrik ble også spådd og de gjorde samme opplegget der de egentlig gjettet seg frem til ting og drev med hinsides mersalg. De ville til og med at han skulle komme tilbake dagen etterpå for større behandling som kostet den nette sum av 4000,- kr. 

Jeg kan oppsummere hele turen til spåkone med et ord; svindel. Jeg tror så absolutt at det finnes mennesker der ute som kan spå og se mer enn hva "vanlige" mennesker kan. Men de vi gikk til var kun ute etter å tjene penger på å gjette og si helt åpenbare ting til kunder.

Jeg tviler på at jeg noensinne kommer til å gå til en spåkone igjen. Men om jeg gjør det må det typ være Lilli Bendriss fra Åndenes Makt før jeg stoler på at noen faktisk klarer å spå noe som helst. Hehe! 

Har du blitt spådd? 🔮

Jeg var livredd!

Nå har jeg nettopp redigert ferdig New York vloggen, og nå står den til eksportering også skal den lastes opp. Den kommer en dag senere fordi jetlaget tok over for meg i går, og jeg hverken rakk eller hadde energi til å redigere den. I dag med 4 timer søvn var derimot energien på topp igjen. Haha! 

Mens jeg redigerte vloggen kom jeg på at jeg hadde helt glemt å vlogge om turen til zoo'en. Vi var innom dyreparken som ligger i Central Park. Det er en liten dyrepark, men det er utrolig koselig der.

Siden vi dro nå som det ikke er høysesong var det skikkelig rolig og koselig å gå der, og vi fikk til og med kost med søte ekorn. Ble helt forelsket i ekornene, og nå skal jeg virkelig begynne å sette ut masse mat til ekornene her hjemme så jeg kan se de oftere. De er jo så små og nydelige skapninger! 

Midt i dyreparken er det en egen tropisk bygning for fugler. Jeg er virkelig livredd for fugler, så jeg hadde sikkert 150 i puls hele tiden mens vi var der inne. I vloggen kan dere forresten se hvordan det gikk. Lover dere en god latter! Haha!

Nå skal jeg rydde ut av kjøleskapet mens jeg venter på at vloggen skal bli ferdig. Det lukter litt som at noe har dødd der inne, så det må jeg fikse opp i. Sånn går det når man er borte en uke! 

7 Forskjeller på USA og Norge

Etter å ha tilbragt noen dager i New York er det en god del ting jeg har merket at er helt forskjellig fra USA og Norge. Ting som ikke kommer frem når man ser på tv, men som merkes godt når man er der. Siden jeg syns det var spennende og interessant å oppleve disse forskjellene, vil jeg dele de med dere. 

Flerkulturelt - Jeg har reist mye rundt i Europa, men ingen av de stedene er like flerkulturelle som i USA. Det var nesten like mange afro-amerikanere som hvite og asiatiske. Utrolig forfriskende og herlig med mennesker fra så mange forskjellige bakgrunner. 
 

Søppel - New York (muligens også USA) har et ekstremt rart søppelopplegg. Hver kveld setter butikker alle søppelsekkene fra den dagen rett ut på fortauet der folk går. Utover kvelden blir som regel dette dratt litt utover, og det ser sykt ekkelt og rotete ut. Søppelen blir fjernet tidlig på morgenen. Men vær obs på at hvis du skal gå tur på kvelden, bør du gå tidlig så du slipper å brøyte deg frem mellom tonnevis med søppel.

Hey, how are you? - Uansett hvor du går i hilser man på hverandre og spør hvordan det går. Her snakker vi alt ifra å sette seg inn i taxier, til å gå forbi folk i butikker, til å stå i heisen med noen, til å kjøpe en pølse i en butikk. For oss nordmenn som nesten ikke vil hilse på de vi kjenner engang så føles dette rart. Men etterhvert syns jeg egentlig bare at det var hyggelig, og det er utrolig hvor lett det er å komme i snakk med andre mennesker og bli kjent med de. 

 

Toalett - Skal du gå på offentlig toalett i USA kan du nesten regne med at folk ser rett inn i avlukket. Det er alltid store åpninger på sidene av døren, og ofte er det stor åpning på toppen av døren. Dette er så rart, og jeg skjønner ikke hvorfor de ikke kan ha vanlige dører som er tette?

Kvinner forventer - Kvinner i USA forventer mye mer enn norske kvinner. Et godt eksempel på dette var da Per Fredrik var på Tiffanys og skulle kjøpe ring. Da spurte de mye om hva slags ring jeg hadde sagt at jeg skulle ha, hvilken form og hvor mange karat. Per Fredrik ble helt overrasket over at kvinner nesten legger inn en bestilling hos mannen om forlovesring. Det er jo helt sjukt!

Selv har jeg kun sagt en ting til Per Fredrik, og det er at jeg gjerne ville ha en i hvitt gull, fordi den matcher min stil bedre. Antall karat, pris og form har jeg ikke engang tenkt på. Det er jo 100% opp til den som kjøper, og selv hadde jeg blitt fornøyd med en billig ring med liten diamant. Selv om Per Fredrik er helt sykt god, så han kjøpte en gigantisk diamant. Hehe! Men ja, kvinner forventer mye av mannen. Blir man skilt for eksempel så må mannen betale "underholdningsbidrag" til ekskona helt til hun blir gift på nytt. Helt sinnsykt.

Åpningstider - Her i Norge stenger de fleste kjøpesentre 20:00 i hverdagen, og 18:00 på lørdager. Søndag er det helt stengt. I New York derimot kunne vi shoppe på Forever 21 til 02:00 på en søndagsnatt. Helt sinnsykt. Jeg er absolutt for søndagsåpent og lengre åpningstider, men kanskje ikke sååå ekstremt. 

 

Biler - Søppelbiler, brannbiler, ambulanser, osv er sinnsykt svære i New York. Det ser nesten ut som at de har tatt anabole steroider, for de er liksom så svære og kraftige. Våres ambulansebiler ser ut som tynne modeller i forhold. Haha! 

 

Har du vært i USA? Hvilke forskjeller merket du?

5 Geniale reise-triks

inneholder reklame

Som dere vet så reiser jeg ofte. Jeg drar som regel ut av landet med fly 4-8 ganger hvert år for jobbreiser og ferier. Etter å ha reist en god del har jeg lært meg noen triks for å gjøre en kjedelig og lang flyreise litt mer morsom, og mye mer behagelig. Her er mine beste triks!

Kosedress - Pakk med deg en kosedress i håndbagasjen som du skifter til rett før du skal gå på flyet. Da kan du sitte i komfortable klær, som i tillegg er mye lettere å sovne i, og du trenger ikke se dassete ut når du drar til og fra flyplassen. 

Teppe og pute - En nakkepute og et tynt fleecepledd er must haves i håndbagasjen. Da blir det mye mer komfortabelt å sove. Før du vet ordet av det har det gått 7 timer på fly, og du har sovet deg komfortabelt igjennom de. 

Vann - Før du går ombord på flyet bør du alltid kjøpe med en flaske vann. Det tar alltid en god stund fra du setter deg inn i flyet til serveringen har startet og det er din tur. På fly er det supertørr luft og man blir alltid tørst, og da er det kjipt å være tørst over lengre tid mens man venter på servering. 

Ledig rad - Når boardingen er fullført er det alltid smart å se seg rundt om det er noen ledige plasser. Er det ledige plasser er det som regel alltid helt i orden at du flytter deg dit, så du heller får tre seter for deg selv, enn å sitte stappet mellom to fremmede mennesker. På vei hjem fra New York gjorde Per Fredrik og jeg dette og vi fikk et rad med tre seter hver. Ble faktisk sjokkert over at ikke flere flyttet seg så de kunne få flere seter, for det var jo masse ledig! Vi sov i alle fall ekstremt godt!

Face mist - På fly blir det alltid sinnsykt tørr luft, og da er det genialt å ha en face mist med seg i håndbagasjen. Jeg hadde med meg en på turen til New York nå, og det er jeg så glad for. I den tørre luften er det som å gå inn i en regnskog av herlige dufter når man sprayer seg. Til og med Per Fredrik syntes det var deilig! Facemisten jeg bruker funker også som en setting spray og primer for sminken, så sminken holder seg fin mye lengre. Du finner den forresten HER fra Isadora. 

 

Reiser du ofte? ✈️

Tusenvis av mennesker døde her

I går var vi på et veldig spesielt sted, som uten tvil sitter som en stuck i hjertet til millioner av mennesker. Vi besøkte "ground zero" som er stedet der fly kjørte inn i  twin towers i 2001.

På begge stedene hadde de bygget to gigantiske fontener med navnene til ofrene rundt. Det var veldig sterkt og trist å være der, og ting ble mye mer "ekte" om man kan si det sånn. Jeg har jo alltid bare hørt om det og sett hva som skjedde på tv. Men å faktisk være der og se navnene til alle som døde er veldig spesielt.

Terror og krig er virkelig en grusom ting, som verden skulle vært foruten. Er så glad for at jeg bor her i Norge hvor det er veldig fredelig. Skulle ønske alle i verden kunne ha det slik. Håper vi mennesker en dag kan se på hverandre som likestilte og likeverdige mennesker, for det er vi virkelig ❤️

Liker egentlig ikke å snakke om slike ting som dette her på bloggen, fordi jeg vil at bloggen skal være et fristed for alt det grusomme som skjer i verden. Men noen ganger syns jeg det er ok å gjøre et unntak, for dette traff meg virkelig rett i hjertet 💔

Livet mitt forandret seg i New York

Nå sitter vi på flyet på vei hjem til Norge. Fulle av opplevelser, inntrykk og følelser. På disse 6 dagene har jeg besøkt et nytt kontinent, blitt fridd til midt på Times Square og jeg har fylt 25 år. Livet smiler virkelig og jeg nyter det! På denne turen har livet mitt virkelig forandret seg, og jeg elsker det!

I går hadde vi siste dagen med seightseeing så vi dro på litt forskjellige steder vi hadde blitt anbefalt. Det aller beste stedet vi dro til var World Trade Center. Jeg hadde blitt tipset av min gode venninne Nora som har jobbet som flyvertinne, at det var et must-see sted. 

Så vi tok turen og det er jeg så glad for! Vi tok heisen opp til 100. etasje hvor vi fikk full tour av hele opplegget, og fikk se utover HELE New York. Utsikten var helt amazing. Kanskje ikke så rart med tanke på at vi var 550 meter over bakken. En ting vi merket skikkelig godt når vi gikk ut av heisen, var at det kjentes ut som at hele bygget svaiet frem og tilbake. Jeg tenkte jo at det var helt umulig at et bygg kunne svaie. Men det tok jeg feil! På dager med ekstremt mye vind svaier det nesten 15 cm frem og tilbake. Det er jo helt sykt!

Vi ble værende på trade Center en god del timer, bare for å virkelig ta innover oss den fantastiske utsikten. Så vi satt og ned på restauranten og spiste en tre retters middag og drakk drinker mens vi så solen gå ned over New York. For et syn det var! 

Nå lander vi straks på Gardermoen så jeg får runde av. Har mer spennende å vise dere fra New York senere i dag, og vloggen fra reisen kommer i morgen. Så følg med! :-)

Kourtney Kardashian bor på samme hotell som oss

Gjett hva jeg har klart å finne ut via litt cyber-stalking? Kourtney Kardashian bor på samme hotell som oss! Altså, hvor sykt er ikke det? Jeg er jo tidenes Kardashian fan, og elsker å se på Keeping up with the Kardashians. Så dere kan jo tenke dere hvor gira jeg er nå!

Det sykeste er at jeg fant det ut ved en tilfeldighet. Jeg scrollet igjennom instagram og helt tilfeldigvis så jeg et bilde av Kourtney der hun spiste frokost på Tiffany´s i New York. Det sykeste er at Per Fredrik hadde vært på Tiffany´s helt samtidig, men de var i forskjellige etasjer. Han var jo i den avdelingen der de fikset ringen til meg, og Kourtney hadde vært i den etasjen hvor man spiser lunsj. Det som er enda sykere er at Per Fredrik hadde først gått i feil etasje, og sett at det stod flere kamerateam der, uten at han skjønte hvorfor. 

Senere på dagen så jo jeg bildet om at hun hadde vært der, så jeg sjekket mystoryen hennes med en gang. Dette var da rett før frokosttider i går, og gjett hva jeg så. På frokostbildet var det eksakt samme pynt, bestikk og alt som er her vi bor. Men jeg var fortsatt litt usikker på om hun var på samme hotell. Så jeg fortsatte å titte utover dagen. Plutselig la hun ut et bilde av pynt på hotellet, og det var da jeg virkelig skjønte at hun faktisk bor på samme hotell som oss. "Honey, i'm home" stod det på bildet der man ser pynten som er veldig særegen for hotellet. 

Så jada, da fikk jeg virkelig bekreftet det. Hun bor her nå! Jeg har så lyst til å møte henne, og det hadde virkelig vært så stas! Men sjansen for å tilfeldig møte på henne er jo liten. Men jeg krysser fingrene. Så får vi se om jeg får tatt en selfie med henne. Hehe! 

Jeg skjønner i alle fall veldig godt hvorfor hun bor på dette hotellet, for det er jo helt sinnsykt fint her. Snek meg en tur rundt på spa området i går, og jeg ble helt målløs over hvor fint det er her! Altså, bare se på bildene under så skjønner dere hva jeg mener! 

Kjenner jeg kommer til å savne dette nydelige hotellet! Vi reiser jo hjemover til Norge i natt, så innen dette innlegget er publisert har vi allerede sjekket ut!  

Jeg har bursdag!

Gjett hvem som er 25 år i dag? That's me! Det føles så rart å være 25 år. De siste to dagene føler jeg at alderen min virkelig har skutt i været, nå er jeg både forlovet, og jeg er 25 år som vil si at jeg er nærmere 30 enn 20. Som igjen vil si at jeg nå må være skikkelig voksen.

Uæh. Kjenner jeg får litt panikk av det hele. Samtidig som jeg digger at jeg er 25 år. Herregud. Jeg hadde aldri forventet at livet mitt skulle være så amazing innen jeg var 25 år. Det er jo faktisk helt uvirkelig å tenke på hvordan livet mitt er nå. 

Jeg ville i alle fall aldri byttet ut det å være 25 med hverken 18 eller 20. Haha! Når livet går så oppover som det har gjort med meg, er det å bli eldre bare en sykt kul og morsom ting. Selv om jeg nå føler at jeg er hakket mer voksen enn når jeg var 24... Men, jeg kommer bare til å fortsette å være meg selv 100% uansett om folk syns jeg er barnslig eller ei. Hehe!

Jeg har i alle fall kost meg med skikkelig frokost i senga, og nå skal vi straks ut og utforske New York. Vi reiser hjem i kveld, så vi må få så mye ut av dagen som vi kan! 

Slik feiret vi forlovelsen!

Herregud folkens. Tenk at vi endelig er forlovet! For meg er det fortsatt helt surrealistisk å tenke på at vi faktisk er forlovet. Nå har vi lagt løftet om at vi skal gifte oss, og at vi skal  være sammen for evig og alltid.

Etter frieriet i går var jeg så sjokkert og overlykkelig at det tok flere timer før det faktisk gikk opp for meg at vi er forlova og hvordan alt hadde skjedd. Om du ikke har lest hvordan hele frieriet skjedde, kan du lese innlegget HER

På kvelden ville vi feire litt så jeg fant et sted via Tripadvisor som så veldig bra ut, og det var det også! Jeg elsket det stedet! Det var en stor marmor bardisk og flere av bordene var i marmor. Overalt var det store og flotte blomsteroppsatser, og stemningen på hele stedet var så fresh og deilig. I loved it! 

Maten var utrolig god, og vi spiste både brokkolisuppe og hummer med champagne saus. Så spennende og utrolig deilig! 

Vi fikk virkelig feiret frieriet på en helt fantastisk måte, og vi koste oss utover hele kvelden. Nå går jeg bare rundt og titter på ringen hele tiden, og er helt forelsket og sjokkert. Den er jo helt nydelig, og jeg gleder meg til å vise dere skikkelige bilder av den. La ut en liten teaser av den på snapchat så dere kan se der! (stinablogg på snapchat)

Vi er forlovet!

Nå har jeg en ekstremt stor nyhet å dele med dere. Dette er uten tvil den største nyheten jeg noensinne har delt med dere. 

I går var Per Fredrik og jeg på Times Square. Vi hadde tittet innom et par butikker og gikk nedover gaten. Plutselig pekte Per Fredrik opp mot billboardsene og sa "se der skatten min".

Plutselig var det et gigantisk bilde av oss på bilboardsene. Jeg skjønte virkelig ingenting. Hvorfor er det et bilde av oss der? Det føltes ut som at jeg bare drømte, for det var så ulogisk at det plutselig skulle være et bilde av oss på en svær billboard midt på Times Square i New York. 

Etter noen få sekunder og tusen forskjellige tanker la jeg merke til tavlen under "vil du gifte deg med meg skatten min?". 

Jeg ble helt målløs. Han fridde! Jeg så helt sjokkert på Per Fredrik og ropte "JAAAA!". Mens jeg omfavnet han og kysset mer enn jeg noensinne har kysset han.

Per Fredrik tok frem en turkis eske og åpnet den. Inni esken var det en ring med en gigantisk diamant, som glitret mer enn jeg noensinne har sett en diamant glitre.  

Mens hele dette pågikk poppet det frem kamerateam som filmet og tok bilder av oss, så vi kunne fange øyeblikket. Jeg skjønte virkelig ingenting og jeg var så sjokkert at jeg i flere minutter etterpå var helt satt ut og målløs. 

Per Fredrik har holdt på i månedsvis med å planlegge dette og snakket med flere team her i New York for å planlegge både billboard plakaten av oss, og sånn at det var fotografer som filmet og tok bilder. 

Etter frieriet gikk vi rett på Hard Rock Café så jeg kunne samle meg litt. Jeg var jo så sjokkert, og hadde virkelig ingen anelse om at han skulle fri, så jeg var jo helt shaky. 

Jeg er så målløs og lykkelig over hvor fantastisk Per Fredrik er. At han skulle fri på denne måten hadde jeg aldri forventet. Det er jo helt sinnsykt. Altså, hvem frir MIDT på Times Square med en billboard? Det er jo helt sinnsykt! Og det er akkurat er slik forloved jeg har. En forloved som virkelig gjør alt for å behandle meg som en prinsesse ❤️

 

Min opplevelse av Central Park

I går var vi i Central Park, og det var virkelig en ikonisk opplevelse. Vi har jo aldri vært i New York før, så alt her er nytt for oss. Central Park er virkelig et av de stedene som jeg har hørt mye om helt siden jeg var veldig ung.

Husker allerede da jeg var 10 år og engelsklæreren min lærte meg om New York og jeg drømte at jeg en dag skulle flytte dit og jogge i den parken hver morgen.

Jeg er utrolig glad for at jeg ikke har flyttet til USA, for det er ikke helt noe sted for meg med tanke på all den crazy politikken og hvor mye bedre Norge er på mange måter.

Men på grunn av akkurat det faktum at jeg så lengte drømte om å flytte hit, og Central Park var så viktig del av det var det veldig spesielt å gå i den parken i går. 

Parken er virkelig gigantisk og vi gikk rundt der lenge, og klarte bare å komme oss igjennom 1/4 av hele parken. Hehe! I parken er det skøyteanlegg hvor vi leide skøyter og gikk på isen. Jeg har ikke stått på skøyter siden jeg var bitteliten, så jeg var ikke særlig flink. Per Fredrik derimot var veldig flink, og holdt meg hele tiden i hånden så vi kunne skøyte sammen. Det var så koselig og romantisk!

Etter skøytingen gikk vi litt mer rundt i parken og fikk se solnedgangen fra parken. Det var helt magisk! Å se opp mot alle de høye og kjente bygningene som jeg kjenner igjen fra filmer var helt surrealistisk. Å være i parken og se mot byen er så rart. For parken er så stor at man føler at man er inne i en skog, og når byen ligger inntil blir det bare så rart! 

Vi koste oss i alle fall veldig i parken, og det er uten tvil et sted man burde gå innom om man er i New York!

De skremte livet av oss!

I går var vi på tidenes temarestauraunt, og det var så gøy! Per Fredrik hadde fått tips av en følger på twitter om at vi burde sjekke ut ninja restauranten i New York, og etter litt googling fant vi ut at vi bare måtte dit. Det lå cirka en halvtime unna hotellet med taxi, i Tribeca bydelen.

Når man kom inn på restauranten måtte man gå igjennom en lang gang, der ninjaer hoppet frem og skremte livet av oss. Jeg er jo så sinnsykt skvetten av meg, så jeg fikk nesten hjerteinfarkt flere ganger der. Hah! Var helt shaky innen jeg satt meg ved bordet. Men det var gøy da! 

Maten var veldig bra, og hver gang servitøren kom bort til oss lagde han masse ninja lyder og bevegelser. De hadde også forskjellige retter som ble servert med ninja stil hvor de tryllet frem maten. Utrolig morsomt! Mens vi spiste dessert kom til og med en magiker bort til oss og hadde trylleshow foran bordet vårt. Det var helt mindfuck å se på når han holdt på, for jeg skjønte virkelig ikke hvordan han klarte triksene. 

Filmer forresten masse til en vlog mens jeg er her, så husk å følge med på Youtube til uka, for da kommer video fra hele oppholdet! 

Shopping på Victoria´s secret

I går var vi på 5ft avenue og gikk innom alle de store og kjente butikkene. En av de første butikkene vi var innom var Gucci. Der var det inspirasjon til det fulle. 3 etasjer med vesker, herreklær, dameklær og interiør.

Det er så sinnsykt mye kule plagg der at Per Fredrik og jeg gikk rundt med stjerner i øynene. Det ble ikke akkurat så mye shopping der inne, da de fleste plaggene vi likte kostet rundt 70'000,- kr. Men inspirasjon, det fikk vi! 

Vi var innom en del av de forskjellige butikkene, og Victorias secret var virkelig en amazing butikk. Det var tre etasjer med undertøy, treningsklær og plagg fra Balmain x Victoria´s Secret. Det var så mye fint, men jeg fikk ikke helt roen på meg til å shoppe noe særlig. Så det uteble.

Det er jo så mye å se på her i New York at jeg virkelig ikke gidder å bruke hundre år på å prøve klær. Men vi skal innom TopShop senere på turen, og kjenner jeg meg selv rett kommer jeg nok til å gå ganske bananas der inne. Haha!

Etter shoppingen tok vi turen til Central Park, og der gjorde vi noe som var skikkelig koselig og magisk. Viser dere bilder etterpå! 

Suiten vår i New York

Nå har vi nettopp kommet inn på hotellet etter en lang dag med seightseeing og shopping. Vi har allerede sett så mye av New York, og opplevd mye av det fine her!

Før jeg begynner å vise dere noe av det, vil jeg vise dere rommet vi bor på. Per Fredrik har kjøpt en helt sinnsyk juniorsuite på The Plaza. Jeg ble seriøst helt satt ut når jeg kom inn her i går, for det er en skikkelig prinsesse suite. Det er så fint overalt her at hodet mitt går helt rundt. Hehe! 

Utsikten fra rommet er rett mot alle de høye bygningene, og det er så rart å se på de. Vi bor i 17. etasje, så vi er allerede høyt oppe, men når vi ser rett opp på byggene blir vi nesten svimle. De er så sinnsykt høyt oppe! Aner ikke hvor høye de er, men det er rimelig sinnsykt. Og nesten alle byggene her er er sånn. SÅ rart! 

Det er forresten 6 timer tidsforskjell her, så nå er klokken 17:30, mens i Norge er den 23:30, så det er en god det tidsforskjell. Så langt merker jeg det ikke noe på kroppen.

Men det er litt vanskelig å blogge før det er veldig sent i Norge, så de dagene som jeg er her blir ting litt halvveis. Kommer til å oppdatere dere så ofte jeg kan, men det kan hende ting kommer ut litt sent, så dere vet om det. Hehe! 

Hvor mye penger skal jeg bruke i dag?

Nå er vi i New York. Sykt å faktisk kunne skrive det! Da vi kom i går ble vi allerede ganske overveldet over hvordan det ser ut her. Byggene er så høye at jeg forstår hvorfor de heter skyskrapere. Hotellet vi bor på er helt sinnsykt fint, og det er virkelig tidenes luksushotell.

Nå har vi nettopp vært nede og spist litt frokost. I dag ble det amerikanske panenekaker med maple syrup og blåbær på meg, og det var så godt! Så amerikansk som det kan bli! 

Restauranten der vi spiste frokost er helt sinnssyk. Det er så fint der at jeg ble helt målløs! 

Nå skal vi snart ut en tur og shoppe litt. Vi bor rett ved siden av Central Park og 5th avenue, og det er etter min googling tydeligvis det beste stedet å shoppe på. Så nå er jeg spent på å se! Victorias secret ligger der, så det gleder jeg meg så mye til! Kjenner jeg meg selv rett kommer jeg nok til å brenne av altfor mye penger i dag, så vi får jo se hvordan dette ender. Hehe! 

Nye innkjøp på vei til New York

Gjett hvem som kjøpte seg ny koffert helt i siste øyeblikk? Det var meg det! Nå har jeg hatt samme koffert i 3 år, og den har blitt så slitt på hjulene. Kanskje ikke så rart siden jeg alltid har overvekt. Hehe! Så den har ikke akkurat vært en fryd å dra med seg de siste gangene jeg har reist. 

Så nå syntes jeg at det virkelig var på høy tid med en ny koffert! Jeg har sett en på Rusta som jeg har hatt lyst på veldig lenge, så den måte jeg bare ha! Marmorkoffert er jo så meg! Så langt virker det som at kvaliteten er veldig bra. Hjulene er i alle fall en fryd å trille med.

Siden vi skal til New York og det er en 8 timer lang flytur er det greit å ha med en kabinekoffert inn på flyet. Det hadde jeg jo ikke fra før av, så den ble også med hjem fra shopping! Syns koffertene matcher så fint sammen, og jeg kunne ikke vært med fornøyd over at jeg valgte å oppgradere!

Når jeg publiserer dette innlegget er vi på god vei inn til Gardermoen, og forhåpentligvis fremme. Flyet våres går rett før 18 så det er greit å være tidlig ute. Spesielt på flyvninger til USA. Kjenner jeg er så spent på hvordan det blir å reise så langt med fly.

Det lengste jeg har vært på fly er vel 5,5 timer eller noe, så dette blir jo litt lengre. Mest av alt er jeg bare supergira på å komme meg avgårde til New York. Det blir amazing!