hits

Antrekk

Shoppet for 12’000,- kr

I dag har vi virkelig shoppet og feiret! Jeg tok turen innom Gucci og handlet for 12’000 kr🙈💸 Skal vise dere hva jeg kjøpte i morgen! Det er mildt sagt sykt fint!

Etter shoppingen dro vi innom julemarkedet og så masse på fine ting og fikk skikkelig julestemning.

Tok masse bilder der som jeg kan vise dere i morgen! Byr på tidenes julestemning! Per Fredrik fant blant annet en sykt fin mini julelandsby med tog og alt sammen. Hehe!

Etter shoppingen dro vi på Theatercaféen for å spise middag. Jeg hadde sjekket litt på TripAdvisor om hvilke steder vi kunne spise som hadde skikkelig bra mat, og de skuffet virkelig ikke med både Rensdyr og Multer med konjakk. Utrolig spennende smaker og skikkelig høst / vintermat!

Fun fact: da jeg var liten ville jeg alltid ha indrefilet av rensdyr til julemat. Haha, de fleste 10 åringer ville sikkert ha spist taco eller pizza, men ikke sære lille meg. Lol!

Det ble en veldig koselig middag og feiring. Nå skal jeg sette meg nye mål for fremtiden og jeg gleder meg allerede nå til å knuse de! 👊

Er jeg en kontrollfreak?

inneholder reklame

I dag gikk jeg for en skikkelig høst-look på antrekket! Den nye kjolen min er helt perfekt for høsten, både fordi den er burgunder farget, men også fordi den er så sykt fin og behagelig! Perfekt for hverdag med et par varme strømper under.

Jeg er egentlig en jeans-jente, men det er jo litt kjedelig å gå med jeans hver eneste dag, og da er kjole med strømper under helt perfekt! Kjolen er også langermet så den varmer ekstra mye, noe som er et must nå som det virkelig begynner å bli kaldt!

Til antrekket tok jeg på biker jakken min i suede. Elsker den modellen av jakken så mye at jeg har den i tre forskjellige farger. Haha! Men det er jo ikke så rart! Ikke bare er den sykt fin! Men det er også skikkelig behagelig og den kan brukes til både hverdag og til fest! 

Jakke - HER  //  Kjole - HER

Sko - HER 

Veske - HER  //  Kjede - HER

🍂🍁🍃

Nå skal jeg ut en tur til Sandefjord sentrum med Per Fredrik. Han skal klippe håret sitt, så da skal jeg være med. Kall meg gjerne en kontrollfrik, men jeg er livredd for at noen skal ødelegge håret hans og klippe det dårlig. Syns han er så fin med det lange håret sitt, og det er enkelte frisører som ikke ser forskjell på 2cm og 10 cm. Haha! 

Slik er mitt naturlige hår!

Reklame for negler

Nå sitter jeg i frisørstolen med masse farge i håret. I dag skal jeg både farge håret og sette på nytt tape extensions. Jeg er veldig spent på hvordan det kommer til å bli, siden jeg aldri har brukt dette håret før.

I går kveld tok jeg av det forrige håret mitt. Det er så rart når jeg ikke har på noe hår. Da kjennes det nesten ut som at jeg ikke har hår på hodet. Hahah! Jeg benyttet muligheten til å få en skikkelig hodebunnsmassasje av Per Fredrik, og herregud så digg det er! Det er jo noe jeg ikke kan få til vanlig siden det er så mange fester i veien.

Siden jeg har helt naturlig hår nå så tenkte jeg å vise dere hvordan håret mitt ser ut. Det begynner endelig å få litt lengde, så det er veldig gøy! Men det er langt ifra så langt og tykt som jeg liker, så takk Gud for hair extensions, haha!

Nå får jeg spise opp lunsjen min fra Joe and the juice. Var innom der og kjøpte med lunsj, etter at jeg hadde fikset neglene mine. De ble forresten sykt fine i dag! Miranda på Eger Skin Clinic er så ekstremt flink og la ombre negler. Er helt forelsket i de! De er delikate å se på! Også passer de til alle farger. Helt perfekt!

Gå inn på egerskinclinic.no for å lese mer om behandlinger de utfører og bestille time.

💗💗💗💗💗

Han spilte med de foran 80’000 mennesker

Nå sitter vi backstage på metal konsert! Dagen i dag har bare sust unna, så la meg starte fra begynnelsen. Vi startet dagen i dag med å hente bilen min på verkstedet.

Jeg har kun hatt bil i 0,5 år, så jeg aner jo ingenting om det. Haha. Fikk litt av et sjokk da jeg så hvor mye det kostet for vanlig fiks og service. Bil er dyrt ass! Enda godt man er blogger. Haha, Neida.

Så fort jeg fikk hentet bilen min gikk turen rett videre til Larvik for å sette av Chloe hos barnevakt. Deretter ble det rett til Oslo for møte med United Screens. Det er YouTube nettverket både Per Fredrik og jeg er i. Så vi tok en utrolig koselig middag sammen!

Etter middagen bar det rett videre til Vulkan Arena for å møte Dragon Force. Det er et band som Per Fredrik spilte med i fjor på et par konserter. Dere husker kanskje vloggen jeg lagde fra Tyskland i fjor? Der spilte Per Fredik på Wacken med de forran 80’000 mennesker. Ganske syk opplevelse! Fikk sett han fra scenen og det var så gøy!

Nå som de er i Norge ble vi invitert av de til å komme hit for å møte de. Det er jo tredje gangen de inviterer Per Fredrik, så det var gøy at vi endelig kunne!

Så nå er vi med hele gjengen backstage og har det veldig gøy! De spiller snart på scenen så da blir det gøy å se de spille igjen!

Slik ser jeg ut i dag!

Inneholder rekame

I dag var jeg skikkelig inspirert av høstmoten da jeg skulle kle på meg. Jeg elsker å ha på meg skjørt, men det er jo så kaldt nå! Løsningen; supertykk strømpebukse fra H&M med fleece på innsiden. Varmer som bare det! Jeg syns jo at det ofte kan bli vanskelig å kle meg varmt og fint når det er høst / vinter, men dette løser jo problemet! 

I dag gikk jeg for de nye bootsene mine, og herregud folkens; hvor kule er ikke de? Jeg elsker slangeskinnsmønsteret på de, og det ga antrekket en litt mer røff look. Love it! Jakken er den tredje i samme kolleksjon som jeg har nå. Haha!

Jeg har den både i lys grå og i mørk rosa, og det er ikke uten grunn at jeg har så mange av de. De er jo virkelig nydelige! I tillegg er de i suede og er litt løse, samtidig som de sitter fint, så de er skikkelig behagelige!

Genser - HER  ⎮  Skjørt - Gina Tricot, HER  ⎮ Sko - HER

   Jakke - HER  Veske - Gina Tricot, HER

 

Nå har jeg nettopp laget masse bolledeig og deig til pizzasnurrer. Det så dere jo kanskje på snapchat? (@stinablogg) Melder om skikkelig julestemning. Tihi!

Jeg elsker å lage masse mat som jeg kan fryse ned, og enkelt spise i hverdagen så jeg slipper å bruke masse tid på å lage mat. Veldig enkelt og greit! I dag skal jeg lage sykt mange pizzasnurrer. Så jeg har litt av en jobb foran meg! Men først skal jeg ut og lunsje litt med Per Fredrik mens deigene hever seg. 

🍃🍁🍂

På vei til..

Nå skal jeg straks en tur til Gulskogen i Drammen og shoppe litt med moren og søsteren min. Jeg har nesten ikke rukket å sett de siden vi var på Mallorca så seter virkelig på tide med litt kafé og shoppekos!

Sa prøve å finne en ny jakke som er litt varm, noen topper og litt forskjellig. Skal vise dere om jeg finner noe fint!

I dag har jeg virkelig gått for rosa og hvitt. Syns det er så fin kombinasjon! Kanskje ikke så veldig «høstete». Men man må vel ikke gå i burgunder 24/7 bare fordi det høst? Hehe!

Nå får jeg rundt av her. For nå må jeg løpe!

Jeg bodde her i 9 måneder

Nå er jeg nettopp ferdig med en lang dag i Oslo med massevis av møter! Jeg startet dagen tidlig hjemme i Sandefjord og nå blogger jeg fra bilen rett ved der jeg bodde før. Jeg bodde jo 9 måneder i kollektiv på Majorstua, og nå har jeg nettopp vært på møte et lite steinkast unna der blokken jeg bodde i var.

Det er jo godt over et år siden jeg flyttet fra Oslo, men det er så rart å tenke på at jeg faktisk bodde her. Jeg kjenner jeg blir små svimmel av alle menneskene, og jeg skjønner virkelig ikke hvordan jeg syns det var OK før.

Uansett. I dag har jeg vært på møte med både United Screens og Hendrix Hair. Veldig spennende begge to og jeg gleder meg til nytt samarbeid! U.S har jeg jo jobbet med lenge, og det er alltid så utrolig koselig når jeg er innom hos de.

Føler meg alltid så godt tatt imot og det er så gode kollegaer. En ting er veldig tydelig med yrket som blogger, er at man ikke jobber så mye med kollegaer IRL og derfor er det så ekstra koselig når man jobber med så gode mennesker når man først møtes!

Nå har jeg nettopp vært innom Starbucks en tur og kjøpt med en kaffe til bilturen hjem. Nå er det rett tilbake til Sandefjord igjen!

Mamma tror ikke på meg

Hei fredagskveld! Nå har vi nettopp vært en tur hos tanten min. Kusinen min Eveline er hjemme en tur fra England og det er så koselig å se henne igjen! Vi har jo vokst opp sammen og har alltid stått hverandre veldig nære, så det er jo ganske trist at vi ikke får sett hverandre så ofte. Mn heldigvis er hun hjemme i Norge iblant så da sees vi litt i alle fall!

Mens vi var på besøk ble vi sittende og snakke om DNA testen jeg tok. Jeg har jo vært helt overbevist om at den skotsk / irske siden av meg på 15% var fra mamma. Men der kan jeg ha tatt feil! I følge pappa har vi mye familie fra Vestlandet, og da er jo sannsynligheten mye større for at noen fra Irland / Skotland har kommet dit enn Hallingdal som moren mins familie er fra.

Måtte le litt av mamma. Hun nekter å tro at DNA testen stemmer og er helt overbevist om at vi har noen sør-østlige gener i oss. Så nå har jeg bestemt meg! Mamma får DNA test i julegave fra meg. Hahaha! Så får vi se om hun kanskje har 1% av noe i seg. Jeg tviler!

Uansett så ble det en morsom kveld og nå er vi på vei tilbake til Sandefjord. Mette og småtrøtte. Akkurat slik man skal være når man kommer fra familie selskap ☺

Et genialt triks på reise!

Nå skal jeg gi dere et genialt tips! Dette er noe jeg har gjort helt siden jeg var liten. Det gjør at en reise på 5 timer plutselig blir på 10 minutter!

Når jeg skal et sted og tar tog, buss, båt eller hva som helst som innebærer at jeg selv ikke må kjøre, så legger jeg meg alltid til å sove. På fly har jeg nesten alltid med flyputen min så jeg kan sove igjennom hele flyturen. Da jeg for eksempel skulle til Helsinki i går, sovnet jeg rett før take off, og vips så hadde vi landet i Finland!

Det er seriøst nesten som å teleportere seg selv et annet sted når man sover seg igjennom det. For lets face it; å reise i timesvis er sykt kjedelig! Så hvorfor ikke bruke tiden på å sove? Da har man i tillegg ekstra mye energi man kommer frem!

Om du sliter med å sove på fly kan det være smart å ha med et lite fleecepledd og sånn nakkeputer de alltid selger på flyplasser. Det gjør det så mye mer behagelig, og vips så ha du sovnet! 😴✈

To favoritter denne høsten!

Er det én ting jeg kommer til å bruke mye denne høsten og utover vinteren så er det overknee boots. Det gir virkelig det lille ekstra til ethvert plagg, i tillegg varmer det ganske mye. Så da kan man få litt ekstra varme, uten å måtte slenge på seg boblejakka.

Jeg er ikke noe fan av svære boblejakker, så jeg gjør nesten hva som helst for å slippe unna de. Å fryse rumpa av meg og bli kald er ikke en av de. Haha! I dag ble i alle fall dette dagens antrekk. Her er det to ting som jeg virkelig liker! Den ene tingen er jo overknee støvlettene. Den andre tingen er vesken min. Den er virkelig et av de beste kjøpene på lenge. Jeg bruker den nesten hele tiden og den har god nok plass til å romme både iPhone, kamera, pudder, pudderkost, leppestift, speil med hårbørste og litt til.

Altså; veldig god plass til å være en så liten veske! I tillegg har den en smart lås som gjør at den ikke spretter opp midt på dansegulvet eller på vei bort til bilen. Har knust en iPhone på vesker som plutselig åpner seg, så jeg vet dessverre litt for godt hva jeg snakker om. Haha! 

Jakke - Zara

Bluse - Bik Bok

Bukse - Noisy May (kun 239,- kr nå!)

Veske - Gina Tricot

Sko - Nelly (på salg nå!)

Solbriller - Rayban

Nå skal vi straks lage litt tacosalat også blir det litt tv titting. Vi har fått helt dilla på tacosalat den siste uken! Det er jo så lett å lage, også er det jo supergodt! Kanskje jeg skal lage et innlegg om hvordan vi lager den? Her har den blitt så stor favoritt at vi har hatt den nesten hver kveld den siste uken. Haha! I dag står både bloggerne og kanskje "Alt for Norge" på planen. Gleder meg til å se begge! 

 

Kjøre i fylla?

I kveld skal vi både på vors og innflytningsfest. Først ut skal vi til Rebecca som har vors. Er alltid så sykt gøy hos henne! Så det gleder jeg meg til!

Senere i kveld skal vi videre til Tønsberg på innflytningsfest til en av kompisene til Per Fredrik. Han har nettopp flyttet fra Oslo til Tønsberg, så det blir gøy å se hvordan han har fått det!

Jeg skal forresten IKKE drikke i dag, så jeg kjører bil. Blir bare redbull her. Så da trenger dere ikke ringe politiet igjen og anklage meg for å kjøre i fylla 😄

Nå skal vi bare kaste i oss litt mat så kjører vi rett videre på vors. Håper dere får en fin lørdag! 💗✨

Det har blitt glemt bort..

// inneholder reklame

I dag følte jeg skikkelig på høstvibbene, så jeg ble inspirert til å gå for et skikkelig høst antrekk. Burgunder er en farge jeg syns er veldig fin, men som jeg føler man nesten kun kan bruke om høsten. Det er jo uten tvil en skikkelig høstfarge! Jeg digger den!

Lille bloggassistenten er alltid med! Liten fun fact; Chloe er med meg overalt 24/7 når jeg er hjemme og er alltid rundt meg når jeg tar bilder. Hehe!

Overknee boots er noe jeg virkelig kommer til å bruke mye av i høst og vinter. Det er så fint! I tillegg så varmer det skikkelig, og det er jo genialt hvis man vil bruke skjørt. Når det blir enda kaldere slenger jeg nok på en strømpebukse også, men så langt varmer det mer enn nok. 

Genser - NLY, HER (50% rabatt nå!)  //  Skjørt - NLY, HER

Sko - NLY, HER (på salg nå!)  //  Belte - Bik Bok, HER

Klokke - Daniel Wellington, HER  //  Veske - Primark

Choker - Gina Tricot, HER (kun 20,- kr nå!)  //  Solbriller - Rayban, HER

Har fått skikkelig dilla på å ta antrekksbilder igjen. Det gjorde jeg flere ganger i uka hele tiden før, men de siste par årene har det blitt litt glemt bort. Men det er jo så gøy å ta antrekksbilder og vise dere masse forskjellige antrekk. Jeg digger det i alle fall, og jeg håper dere syns det er like gøy med antrekksposter! 

Det ble veldig ille

// reklame for klær

I dag er jeg så gira! I går lagde jeg full oversikt på en tavle jeg har inne på kontoret med alle ting jeg må få gjort, og nå kjenner jeg at det klør i fingrene etter å komme igang.

Det føles så mye mer oversiktlig og befriende at alt jeg faktisk må gjøre står på et sted, og ikke er skrevet opp i 15 forskjellige notater og halvveis oppe i hodet mitt. Sånt blir jeg bare surrete av. 

I dag skal jeg blant annet en tur på treningsstudioet. Siden jeg fikk jernmangel har det bare blitt rolig styrketrening her hjemme og en del gåturer. Jeg var jo så dårlig at jeg fikk 130 i puls og ble svimmel bare jeg gikk opp trappen her hjemme. Så det sier jo litt om hvor ille det var.

Men, nå føler jeg meg mye bedre! Så i dag skal jeg få til en rolig økt på gymmet. Gleder meg så til å komme skikkelig igang med styrketreningen igjen. Føler meg som tidenes mest pinglete og svake person for tiden, og det er jo ikke akkurat noe særlig gøy. Hehe!

Jakke - Saint Tropez, HER

Bukse - NLY, HER

Sko - NLY, HER

Veske - Michael Kors, HER

Solbriller - NLY, HER

Genser - NLY, HER

Jeg har også tenkt meg en tur innom litt forskjellige butikker og se etter litt Halloween ting. Haha, vet jeg er super tidlig ute. Men jeg har masse idéer og blogginnlegg jeg vil lage rundt Halloween, og da må jeg være litt tidlig ute.

Har blant annet tenkt til å lage noen DIY pynteting som jeg vil dele her på bloggen. Litt usikker på om jeg er så tidlig ute at butikkene ikke har fått inn Halloween ting enda. Men det får vi se ann. Ønsk meg lykke til, for det tror jeg at jeg trenger. Hehe! 

Det handler om penger

/inneholder reklame/

Så tidlig som dette kan jeg ikke huske sist jeg blogget. Vanligvis pleier jeg alltid å oppdatere dere når dere kommer tilbake fra skolen / jobben, men i dag skal jeg en tur til Oslo og da passer det best sånn. Hehe!

Jeg skal først på et par beauty behandlinger og fikse på vipper og negler. Deretter blir det intervju som jeg gleder meg veldig til. Skal fortelle dere mer om det senere, når det er ferdig! 

Apropo ting jeg ikke gjør så ofte, her er litt antrekksbilder! Som jeg rakk å ta rett før det begynte å regne skikkelig. Hadde flaks der, hehe! 

Jakke - Lignende fra NLY, HER

Bukse - Bik Bok, HER

Sko - NLY

Veske - Gina Tricot, HER

Solbriller - Rayban, HER

Bluse - Bik Bok

Nå skal jeg lage meg en stor kopp kaffe, pakke reisevesken og gjøre meg klar for å dra inn til Oslo. Har nettopp lastet ned en lydbok som jeg skal høre på i bilen. Den har jeg hørt om lenge og jeg er skikkelig ivrig på å høre den.

Tiden i bilen bruker jeg som regel ikke til noe annet enn å høre på musikk og lage litt ideer, så da kan jeg like så godt høre på en business bok. Den heter forresten "Rich dad, poor dad", og er en bok som handler mye om penger og business. Blir spennende å høre på! 

En ny favoritt!

// inneholder reklame

I dag dro jeg til Tønsberg en tur med Rebecca for å spise litt lunsj sammen, som dere kanskje så på snapchat (stinablogg)? Jeg hadde så sinnsykt lyst på BBQ burgeren fra Kverneriet, så da ble jeg veldig glad når Rebecca ville være med. Men, mer i det i morgen! Først vil jeg vise dere dagens antrekk! 

I dag fikk jeg brukt den nye blusen min, og herreguuuuud jeg er helt forelsket i den! Den er så meg som det går ann å bli! Skikkelig rosa og søt! Med både innsvingning i livet og søte ermer!

Den er uten tvil en ny favoritt i garderoben min! De har den i både helsort og sort med blomster, og jeg har en sterk følelse på at jeg kommer til å kjøpe minst en av de! Den er jo bare så fin! 

Jakke - Zara

Bluse - Bik Bok

Bukse - Cheap Monday

Sko - Nelly

Veske - Victoria's secret

Solbriller - Rayban

Jeg må virkelig le litt av meg selv nå altså. Jeg skulle egentlig prøve å gjøre unna litt kjedelige "behind the scenes" ting eller hva man skal kalle det for bloggen. Aka mail og regnskap... Meeeen, tror dere ikke jeg endte opp på YouTube da?

Jeg har fått helt dilla på hvordan man pynter cup cakes etter i går, så nå har jeg nettopp sett på sånn 40 forskjellige tutorials på hvordan man skal pynte med smørkrem og lage alt fra roser til bikuber og alt mulig. Det er så typisk meg å få dilla på en ting også skal jeg bli verdensmester i det med en gang. Haha! Blir nok ikke siste cup cake innlegget dere kommer til å se på denne bloggen for å si det sånn. Hoho! 

 

💗💗💗

Når man "trenger" nye klær..!

Nå har jeg nettopp vært på shopping med søsteren min på Gulskogen senteret i Drammen. Jeg trengte (eller, "trengte") noen nye topper så da passet det perfekt når søsteren min sendte mld på morgenen i dag og lurte om jeg ville være med ut og spise lunsj + shoppe!

Skal vise dere bilder av innkjøpene etterpå. Men dere så kanskje den super store jakken jeg la ut bilde av på Snapchat? (stinablogg) Vel, den ble ikke akkurat med hjem for å si det sånn. Følte jeg nesten ble begravd i den. Hahaha! Men elsket fargen da!

Midt i all shoppingen gikk vi innom "soho" som er et skikkelig bra lunsj sted. Elsker at de har fresh og digg mat der! Føler man alltid så ting i kroppen og slapp i humøret dersom jeg spiser mat med masse fett / raske karbohydrater. Det var det ikke er for å si det sånn, og det passet perfekt!

Nå har jeg nettopp satt meg inn i bilen og skal straks kjøre hjem til Sandefjord igjen. Skal skrive et innlegg for dere senere i dag og Per Fredrik og meg, som jeg skal besvare en del ting dere har lurt på. Så da får dere sjekke innom etterpå! ✌✨

Jeg har virkelig gjort alt..!

// inneholder reklame

For en dag dette har vært! Nå føler jeg nesten at jeg har runda lørdagen allerede!

Jeg startet dagen i dag rett etter 07 med en 3 km gåtur med Chloe før frokost. Har satt opp en fast runde som jeg skal gå hver dag, og i dag var første dagen. Jeg må bare si det. Det var helt fantastisk!

Topp - Gina Tricot, HER.

Å få så mye frisk luft med en gang jeg hadde stått opp, i tillegg til at det er veldig god trening siden jeg powerwalker. I tillegg er det så deilig å være ferdig med treningsøkten før dagen i det hele tatt starter. Da slipper jeg liksom å ha det hengende over meg at "jeg burde ha trent". Tror det er en ting vi alle kan kjenne oss igjen i.

Etter gåturen ble jeg med Per Fredrik til frisøren. Han hadde jo veldig langt hår nå, så da var på tide å klippe det litt. Jeg har jo helt panikk for at frisøren skulle klippe det for kort, så jeg måtte være med å passe på. Hahaha! #kontrollfreak

Dere kan se en liten snutt på Snapchat (stinablogg) der han ble klipt. Så kan dere se hvor mye de klipte. Det var mye for å si det sånn!

Etter frisørtimen dro jeg innom både Maxbo, Rusta og Clas Ohlson for å handle en del ting vi trengte her hjemme. Er så mye ting man trenger i et hus at halvparten hadde vært nok!

Mens jeg var ute og handlet avtalte jeg å dra på kafé med Rebecca og en venninne av henne. Så da ble det masse kaffe og litt kake på meg. Bare i motsatt rekkefølge. Haha. Neida. Joda..!

Rebecca er virkelig den venninnen jeg ser oftest for å si det sånn. Vi møtes alltid litt her og litt der igjennom hele uken. Bare den siste uken har vi vel vært med hverandre nesten annenhver dag. Sånt er så koselig!

Etter det ble det middag hos svigermor, som jeg nettopp har kommet hjem fra. Haha. Litt av en dag kan du si. Har i alle fall rukket veldig mye! Jeg gir meg ikke helt enda. Nå skal jeg sette meg ned og gjøre en del forskjellige jobbting før jeg skal på date night med Per Fredrik i kveld ❤

Endelig tilbake..!

// inneholder reklame

Woho, tilbake i Norge igjen! Det var så fantastisk å komme hjem til Per Fredrik og Chloe i går! Herregud som jeg har savnet de! Det er litt rart, for selv om det er deilig og gøy å være på ferie, så er det jo ekstra digg å komme hjem. Borte bra, men hjemme best, forstår jeg virkelig meningen av! 

I dag startet jeg dagen med å planlegge litt hvordan jeg vil at bloggen skal være fremover, og hva slags innlegg jeg vil lage for dere. Dere er jo så fantastiske, så jeg vil jo lage best mulig innhold til dere. Akkurat nå bobler jeg over av idéer og det er så gøy! 

Til lunsj dro jeg ut en tur med Rebecca. Tror det er sånn 2-3 uker siden vi har sett hverandre, så det var virkelig på tide med en kaffedate! Skal fortelle dere mer om det etterpå, for vi fant et sted jeg bare må vise dere! 

Før vi gikk for å spise knipset vi litt antrekksbilder i parken, så jeg kan vise dere hva jeg har på meg i dag. Denne jakken har jeg blitt så glad i, og den kommer jeg nok til å bruke mye fremover!

Sko - Nelly

Bukse - Cheap Monday

Jakke - Nelly

Veske - Gina Tricot

Solbriller - RayBan

Topp - Bik Bok

 

Nå skal jeg gå en tur med Chloe, også skal jeg prøve å få knipset bilder av tingene jeg kjøpte på Primark på Mallorca. Kjøpte så mye fint jeg bare må vise dere! 

Føler meg helt teit

Nå er vi tilbake i Norge! Kulden slo rett mot oss med en gang vi kom av flyet. Det var rart å kjenne så frisk og deilig luft rett mot ansiktet! De siste dagene har jo vært rimelig varme og med veeeldig høy luftfuktighet så det har vært klamt. Hahaha!

Nå sitter vi på toget mot Drammen. Jeg skal hente Chloe på veien hjem, og det blir så koselig! Har savnet den lille babyen min så mye!

Gleder meg så mye til å komme hjem til Per Fredrik. Er helt rart hvor mye jeg har savnet han. Selv om jeg må innrømme at det er lettere å dra på reise og være fra hverandre, enn når han drar avgårde også savner jeg han hjemmefra.

På reise er det så mye distraksjoner at da savner jeg han mye, men ikke helt forferdelig mye. Haha. Føler meg så teit som savner han så mye. Men sånn er det vel når man elsker så høyt!

Jeg fikk helt latterkrampe!

Nå har vi nettopp kommet tilbake på hotellet etter en lang og fin kveld! Vi startet kvelden med å gå langs hele strandpromenaden hvor det var så vakkert! Er helt overrasket over hvor fint det er her!

Etter en lang gåtur gikk vi rett videre på Tapas restaurant. Må jo spise litt tapas nå som vi er på spansk øy! Jeg har jo helt dilla på tapas, så det passet perfekt for meg!

Etter vanvittig mye mat. Altså jeg rullet nesten ut derfra og fikk total latterkrampe når jeg så hvor stinn oppblåst mamma og søsteren min var. Ingen tvil om at vi koste oss med tapas. Etter det dro vi i alle fall på minigolf på et helt sinnsykt fint sted. Skal vise dere et helt bildedryss fra det i morgen. For der var det helt nydelig!

Nå skal vi slappe av litt på balkongen før vi tar tidlig kvelden. Blir ikke noe raveparty i Magaluf i kveld. Hahah!

Tidenes bomtur

I dag ble det fullt opp med regn helt plutselig mens vi satt ute og spiste lunsj. Det gikk liksom fra å være null regn til full regnstorm på 1 minutt. Heldigvis varte det bare 20 ish minutter, så det passet oss perfekt!

Nå har jeg nettopp sminket meg og nå vi skal ut på den tapas restauranten vi var ute på den første dagen her. De hadde virkelig helt amazing tapas så dit skal vi tilbake!

Den restauranten vi var på tidligere i dag var ikke akkurat amazing for å si det sånn. Jeg sjekker vanligvis alltid TripAdvisor før jeg går inn på en restaurant, men vi skulle bare ha en kjapp lunsj så vi gadd ikke styre så mye med det.

Men det burde vi gjort for å si det sånn. Den maten er noe av det verste jeg har blitt servert, og det hjalp ikke akkurat at servitørene var dritsure. Så det var rimelig bomtur for å si det sånn!

Det som derimot ikke ble bomtur var butikken vi var innom etterpå. Det fant jeg en nydelig jumpsuit og et armbånd som ble kveldens antrekk!

Nå skal vi dra avgårde, så jeg får oppdatere dere mer senere! 💗

Tok med moren min til Magaluf

Nå er vi midt i partygata på Magaluf og har havnet på et gigantisk utested hvor det er både eksotiske dansere og bull riding, og det er stappfullt med briter, så her er det virkelig liv!

Nå skal vi kose oss videre med drinker også skal vi se hva Magaluf har å by på av uteliv. Jeg er spent for å si det sånn! For jeg har hørt mye bra! Og at det kan være litt vel vilt her.. Men vi har jo med moren vår så da blir det i alle fall mye liv med henne. For hun er skikkelig danseløve!

(Bildet er av søsteren min og meg forresten) ✌

Nå får jeg nesten runde av her. Oppdaterer dere mer fra Snapchat (stinablogg) 💗✌

Samme som Kim Kardashian

I dag var vi så solbrente på morgenen at vi dro like så godt rett på shopping. Jeg hadde sett på forhånd at de hadde Primark her, så dit måtte vi jo bare! Det er jo nesten som å gå inn på en eBay butikk, med de prisene der!

Det ble ikke sånn super mye klær eller noe på meg. Men det ble mest småting og litt søte duppeditter.

Når jeg var der fant jeg forresten "spanx" som er sånn undertøy Kim Kardashian bruker under kjoler og skjørt for å holde magen inne. Tenkte det kunne vært gøy å teste en gang jeg skal spise mye mat. Hahah!

Nå sitter vi på balkongen på hotellet og drikker litt drinker, før vi skal ut til Magaluf en tur. Ingen av oss har vært der før, men vi har jo hørt litt av hvert. Tipper den hardeste sesongen er over, så det blir nok ikke full rave. Men det blir nok litt dansing fordet. Tihi!!

Dere får følge med på Snapchat (stinablogg) så får dere se hvordan kvelden blir!

Klar for stranda!

Nå skal vi ned en tur på stranda og sole oss litt. Endelig har solbrentheten gått over, så nå skal vi grille oss mer. Vi drar jo hjem på fredag, så da gjelder det å bli brun mens vi kan!

Det er så deilig strand og vann her. Vannet er jo helt krystallklart så det er ekstra gøy å bade. I går fikk jeg helt panikk når vi var ute i vannet. For plutselig havnet midt i en fiskestim med masse svære fisker. Da fikk jeg fart på meg for å si det sånn. Jeg er jo livredd for fisker!

Nå er vi innom en restaurant og skal spise litt pizza før vi drar ned. Fikk nettopp maten, så da får jeg oppdatere dere mer senere! ✌

Privat fotograf

På vei tilbake fra restauranten gikk vi langs hele stranden, og det var så nydelig utsikt! Søsteren min er den perfekte fotografen å ha med seg, så da fikk vi knipset masse fine bilder!

Jeg har egentlig ikke hørt noe veldig mye om Mallorca fra før av. Men herregud så fin strand det er her! Vi bor forresten i Palmanova. Så det var en del som spurte om det ✌

Nå sitter vi på en fortausrestaurant og har nettopp spist masse nachos og drukket strawberry daquiry. Det var skikkelig digg! Nå skal vi bare kose oss videre! Håper dere koser dere hjemme i Norge! 💗

Jeg har virkelig brent meg!

Wow, som vi ha kost oss i dag! Det er sjelden jeg klarer å slappe av i timesvis på stranda, men i dag har vi ligget rett ut i timesvis og bare slappet av!

Nå er jeg en blanding av gul/brun forran, og bak på ryggen har jeg virkelig brent meg! Mamma er så solbrent at jeg trodde hun hadde på seg hvite bh stropper, men neida, det var bare huden hennes. Haha!

Etter en god del timer på solsengen klarte jeg å finne frem til en veldig bra restaurant på TripAdvisor som het "The olive tree" som hadde helt fantastisk god tapas!

Jeg er jo "litt" glad i tapas. Så dere kan jo tenke dere jeg koste meg! Samme gjaldt både søsteren og moren min.

Om dere noensinne er på Mallorca bør dere virkelig stikke innom den restauranten!

Alt var annerledes!

Nå sitter vi på Gardermoen og er klare for reise! Jeg har kun reist fra Torp de siste månedene, så jeg skjønte ingenting når vi kom inn på flyplassen.

Alt var jo annerledes enn før, så vi har surret rundt i hundre år for å finne frem til O'Learys. Vi fant heldigvis frem til slutt og nå har vi nettopp satt oss ned og bestilt masse digg mat. Jeg kjører helt feriestil med rødvin og BBQ burger. Det blir fantastisk!

Dere får ønske oss lykke til etterpå, for jeg tviler på at vi klarer å finne frem til flyet med det første. Haha!

Skjønner ikke hvordan det er mulig!

Nå er jeg hjemme en kjapp tur før jeg skal ut og drikke litt drinker. Herregud, jeg klarte å bruke nesten 3 timer på vei hjem!! Jeg skjønner ikke hvordan det er mulig.

Greit at jeg stoppet for å blogge og spise, men den hyttetrafikken som var må var helt hinsides. Syns synd på de som kjører i rushen hver dag for å si det sånn.

Nå skal jeg ut en tur på Pir4 i Sandefjord og drikke litt drinker med Per Fredrik og et par kompiser av han. I dag blir det rolig på drinkene for min del for å si det sånn. Nekter å bli syk igjen. Haha!

Dette ble i alle fall litt av kveldens antrekk. Elsker den gule jakken min selv om jeg glemmer den litt for ofte! Nå må jeg nesten runde av her, for nå kom nettopp taxien ✌

Jeg forstår hvorfor nå

I går ble det date night i Tønsberg sammen med Per Fredrik. Vi har vært ute i Tønsberg en del ganger, men vi har langt ifra testet alle de forskjellig restaurantene.

I går testet vi et sted som heter "Kverneriet". Det er en burger restaurant som jeg har blitt anbefalt av mange venner å dra på, og som er kåret til Tønsbergs beste restaurant. For å si det sånn; jeg forstår hvorfor.

Her snakker vi skikkelig gourmet burger som var smekkfull av alle mulige spennende ingredienser, og man merket at de hadde spesialisert seg på dette. For wow! Dette var tidenes beste burger! Hit skal vi flere ganger for å si det sånn!

Utsikten fra restauranten var også helt magisk. Vi så utover elven og over på den andre siden der det var glødende lys langs hele elvebredden. Utrolig romantisk og koselig!

Nå er jeg i Oslo og har vært på litt (en god del) skjønnhetsbehandlinger. Skal fortelle dere mer om det etterpå! Nå skal jeg møte Maria Kassandra også skal vi ut og spise lunsj sammen. Jeg rekker ikke å se henne så ofte, så når jeg først er i Oslo er det så koselig å kunne møtes!

Det fungerer ikke i Oslo!

// inneholder reklame

Nå er jeg på vei hjem etter en skikkelig fin dag i Oslo med Victoria. Vi har ruslet rundt i Oslos gater og shoppet, spist ute og mye mer. Skal vise dere masse bilder fra det etterpå.

Ville bare titte innom først og vise dere dagens antrekk. I dag var det ganske varmt ute, så jeg gikk for skjørt. Nekter å hoppe helt inn i jeansen bare fordi vi er i midten av august. Vil dra ut sommeren så lenge som mulig. Hehe!

 

Gikk også for Converse istedenfor høye hæler. Sistnevnte er ikke akkurat noe som fungerer i Oslo siden det er brostein overalt, og man går ofte ganske mye. Vi gikk jo nærmere 5 km så dere kan jo tenke dere hvordan det ville vært på høye hæler!

Jakke - Zara 

Bluse - Bik Bok

Skjørt - Gina Tricot

Sko - Converse

Veske - Gina Tricot

Nå skal jeg kjøre videre, og hjem til Per Fredrik. Har savnet han veldig mye i dag. Haha, føler meg teit som savner kjæresten etter bare noen timer. Meeen, sånn er det vel når man er skikkelig forelska.

Vi skal til...

Da jeg våknet på morgenen i dag kjente jeg at jeg var skikkelig rastløs, og ville ut og gjøre noe ekstra. Så da sendte jeg mld til Victoria og spurte om hun ville være med til Oslo, og hun ble med!

Oslo er virkelig mitt favoritt sted å dra når jeg trenger påfyll med inspirasjon og bare er rastløs. Selv om jeg ikke savner å bo i Oslo, er det ingen tvil om at jeg elsker byen og liker veldig godt å besøke den!

Så nå blir det en liten roadtrip inn ti hovedstaden. Nå har jeg nettopp hentet Victoria, så nå bærer det rett inn mot Oslo! ✌

En liten hemmelighet

Nå har vi nettopp kommet hjem fra en liten date night. Det ble så mye digg mat og rødvin på oss! 🍷🍷 Det er jo helt innafor på en fredagskveld syns nå jeg!

Syns det er så koselig å bare være oss to som kjærestepar ute på tur, og ikke bare samboere med liten hund hele tiden. Selv om Chloe bare er en hund så tar hun fortsatt en stor del i forholdet vårt, og iblant er det greit med et par timer barnefri. Dere med småbarn kjenner dere nok ekstremt godt igjen der. Hehe! Selv om barn sikkert er litt annerledes.

En ting som er veldig morsomt og ekstra koselig er hvor glad Chloe blir når vi kommer hjem. Hun hopper rundt i buret sitt og tisser på seg av glede. Hahaha! Dere kan se et lite klipp av det på Snapchat "stinablogg" ✌

Nå skal jeg ta kvelden. I morgen skal jeg avsløre en liten hemmelighet for dere, som noen av dere kanskje har lagt merke til 🙊

 

👻 Se mer på Snapchat: STINABLOGG 👻

 

 

Plutselig date night!

Nå ble det plutselig date-night med Per Fredrik her! Vi hadde egentlig planer om å spise ute sammen i morgen, men siden formen min plutselig ble bedre tok vi det heller i dag. Vet jo aldri med den formen min, så satser ikke helt på at jeg er frisk i morgen. Haha!

I tillegg ble Per Fredrik ferdig med møte tidlig, så da passer det perfekt!

Nå skal vi i alle fall ut og spise i Sandefjord sentrum. Er så sulten nå så det blir skikkelig digg! Og ekstra kos når vi begge kan kose oss ute sammen!

Slik ble kveldens antrekk. Litt pyntet og litt rocka. Helt meg. Hehe!

Håper dere får en fin fredagskveld! Nå er taxien utenfor så jeg må løpe!

 

👻 Se mer på Snapchat: STINABLOGG 👻

 

Skjønner ikke hvordan det kan skje!

// inneholder reklame

Okey, den rareste tingen skjedde i dag tidlig. Jeg satt og sminket meg og tenkte jeg kanskje skulle spørre Rebecca om hun ville være med til Tønsberg en tur.

Men siden hun falt skikkelig ille på sykkel for litt over en uke siden, og går på krykker, tenkte jeg at hun ikke var i form til det, så jeg sendte henne ikke noe melding. Typ 15 minutter etter at jeg hadde tenkt det tikker til inn mld på tlf min fra Rebecca "Lyst til å dra til Tønsberg i dag?". Altsåååå. Hva er oddsen for det??

Det sykeste er at dette er ikke den første gangen det har skjedd. Dette har skjedd en god del ganger, og jeg aner virkelig ikke hvorfor. Skulle trodd at hjernen min sendte over tanker til henne eller noe.

Et eller annet rart er det, for hver gang jeg tenker på å sende henne mld for å finne på noe, så rekker jeg ikke å sende mld før hun har sendt meg. Det er så rart og morsomt! 

Så da ble det en tur til Tønsberg på oss. Skal fortelle dere mer om den etterpå, og vise dere litt bilder. Tenkte først å bare vise dere bilder av dagens antrekk. Jeg har fått helt dilla på denne buksa og den blusen her. Buksa har jeg til og med kjøpt inn 2 stk av, sånn at jeg alltid har en som er ren jeg kan bruke, og i tilfelle den ene blir ødelagt.

Den er rett og slett den mest behagelige jeansen jeg noensinne har hatt. Den har så mye stretch i seg, samtidig som den sitter skikkelig fint at det er helt ufattelig! I tillegg er den laget i den stilen at det er klippet av på bena nederst, så da passet det perfekt at jeg som er litt lav, og aldri passer vanlige bukser, klippet den av enda mer på bena! Buksen er forresten fra Bik Bok og du finner den HER.

Blusen har jeg også fått helt dilla på! Den er den perfekte kombinasjonen av pyntet og komfortabel, samtidig som den kan brukes til hverdag og til fest. En skikkelig all-round topp om du spør meg!

Også elsker jeg volangene på ermene. De er så fine! Det er jo veldig inn i motebildet nå, og det passer meg midt i blinken! Blusen er fra Gina Tricot og du finner den HER, du finner den også i blå HER, og i svart med blomster HER.

Bluse - Gina Tricot 

Bukse - Bik Bok

Sko - Converse

Treningsklokke - Fitbit

Veske - Nelly

Reke-fest!

Her er det fullt rekeparty altså! Camilla er så morsom så hun hadde kjøpt inn masse rekepynt, blant annet rekehatter og rekesmekker. Så nå sitter vi med skikkelig utkledning her. Hahah!

Nå skal vi sette oss ned og spise. Vi har 4 kg med reker, så jeg har en følelse av at jeg kommer til å rulle ut derfra!

Hahaha. Dør av Vicky!

Nå får jeg komme meg tilbake til festen. Bloggnerden 🤓 ha en fin fredagskveld dere!

 

 

 Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Stinablogg 

Valget falt på denne

Wow, så utrolig mange som kommenterte mitt forrige innlegg om hvilken kjole jeg skulle bruke i kveld! Jeg gikk for settet, da jeg følte det passer best for kvelden. Nå står jeg egentlig klar for å dra hjemmefra. Er som alltid for sent ute. Skjønner ikke hvordan jeg får det til! Haha! Det her er i alle fall kveldens antrekk. Håper virkelig ikke det blir for kaldt. Jeg er alltid livredd for at det skal bli for kaldt, så ekstra skift er alltid med. Hehe!


Nå må jeg nesten løpe om jeg ikke skal blir aaaaltfor forsinket. Håper dere får en fin fredagskveld! Skal prøve å oppdatere dere via snapchat (stinablogg) i løpet av kvelden! 
 

 

Kveldens antrekk!

// inneholder reklame

Nå kommer straks gjestene, så jeg titter bare kjapt innom før de kommer for å vise dere kveldens antrekk! Victoria og jeg har nettopp stått i timesvis og laget så mye digg mat og pyntet opp hele verandaen! Nå har de nettopp kommet med masse sushi også. Så nå blir det masse digg mat her! 

Skjørt - HER  /  Topp - HER  /  Sko - HER 
Litt usikker på om jeg kommer til å ha på skjørt hele kvelden. Tipper jeg skifter til jeans utover kvelden hvis det blir kjølig. Men det er jo sommer og fint vær, så da krysser jeg fingrene! 

 

 Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Stinablogg 

15'000,- på en dag!

// inneholder reklame

Nå har vi virkelig vært på tidenes harryhandel! Vi har shoppet ekstremt mye ramløsa til Per Fredrik. Altså, vi fylte opp to stappfulle handlevogner liksom..! Mon tro om folk tror vi kanskje var litt tørste? Hahaha!

Vi har også handlet masse godteri, redbull, Bacardi breezer, treningssupplies, kjøtt og av alle ting: vaskemiddel. Hele bilen er stappfull nå og det ble virkelig litt av en jobb å stable alt inn!

Jeans - HER  /  Veske - HER  /  Topp - FB sister  /  Solbriller - HER  

Noe som er helt sjukt er hvor billig ting er i Sverige. Jeg har jo visst at ting var billig. Men at det skulle være sååå billig, hadde jeg aldri trodd! Skal regne på hvor mye vi har spart etterpå. Men et cirka estimat er 15'000. Og det er på EN tur! Herregud så mye kan spare om man jevnlig storhandler i Sverige. Dette blir ikke siste gangen vi drar hit for å si det sånn!

 

 Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Stinablogg 

Harrytur!

// inneholder reklame

Nå sitter vi på fergen på vei til Moss. Vi skal ned til Nordby senteret i Sverige en tur for litt harryhandel!

Siden Per Fredrik kun drikker Farris skal vi hamstre masse ramløsa så han har en goood stund! Hehe! Også skal vi handle en del godteri, kjøtt, rusbrus og diverse!

Vi er jo aldri på harryturer slik som dette. Men det er jo både gøy og smart! Man sparer jo så mye penger!

Jeans - HER  /  Veske - HER  /  Topp - FB sister 

Solbriller - HER  /  Jakke - Zara   /  Sko - Converse

Nå er vi straks fremme i Moss. Så jeg må runde av her. Det er jeg som er sjåfør i dag, så da må jeg kjøre avgårde nå. Hehe!

 

 

 Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Stinablogg 

Norges fineste strand?

Nå har vi virkelig vært litt overalt! Vi har allerede rukket å besøke Ulastrand, Kjerringvik, Larvik og Stavern. Sistnevnte er her vi er nå. Men jeg tenkte å begynne med førstnevnte siden det var dit vi dro først. Tenker forresten jeg lager et innlegg for hvert av stedene. Så det kommer en del innlegg fra denne turen 😄

Ulastrand var helt fantastisk nydelig! Jeg har aldri vært der før, men jeg leste på nettet at det den skulle være en av Norges fineste, og jeg forstår virkelig hvorfor!

 

Her var det en lang hvit sandstrand, ikke overfylt med mennesker, nydelige svaberg og sydenlignende siv øverst på stranda. Helt amazing!

Etter en liten tur rundt på stranda gikk vi opp til cafe'en som lå rett ved stranda. De hadde uten å overdrive de beste vaflene noensinne! Chloe fikk smake litt også, og hun storkoste seg!

Nå sitter vi i Stavern på brygga og venter på maten vår. Flere innlegg fra denne turen kommer fortløpende! ✌

 

 Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Stinablogg 

Klare for roadtrip!

Da jeg våknet i dag følte jeg meg skikkelig eventyrlysten! Solen skinte, og jeg hadde ingenting jeg var nødt til å gjøre i dag. Så da bestemte jeg meg: i dag var det på høy tide med en roadtrip!

Jeg har jo lenge sagt at jeg vil utforske Vestfold mer. Jeg føler jeg nesten ikke har opplevd Sandefjord og alt Vestfold har å tilby. Så nå tok jeg med meg Chloe, masse vann og gode tursko og Google Maps ut på tur! Jeg søkte litt rundt på nettet etter hvilke steder jeg bør besøke og jeg har skrevet ned en lang liste over steder jeg skal se i dag. Først ut er "ulastranda" som skal visstnok være en av Norges fineste strender. Så nå er jeg spent!

Oppdaterer dere masse her på bloggen utover roadtrippen, så dere kan følge med! 😃

Chloe sitter foresten ikke løst i bilen altså. Hun sitter i bur i bagasjen med leker og vann. Så hun er helt trygg. Hehe!

 

 

 Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Stinablogg 

Mine 7 siste antrekk

Reklame

Jeg elsker å pynte meg i hverdagen. Det er jo den det er flest dager av, så hvorfor ikke gjøre det meste ut av den? Det er utrolig hvor mye bedre og klar for dagen jeg føler meg når jeg har fått på sminken, krøllet håret og pyntet meg med fine klær. Da kan jeg virkelig ta verden med storm. Eller, det føles i alle fall sånn ut, hehe! 

Jeg prøver å legge ut antrekksbilder så ofte som mulig, for å gi dere litt inspirasjon. Så hvorfor ikke gjøre en liten oppsummering på noen av mine siste antrekk?

Jakke - Zara  //  Ring - Forever 21  // Caps og topp - H&M  //  Sko - HER  // Veske - HER //  Choker - HERFRA  //  Shorts - HERFRA

 


Topp - HER  // Skjørt - HER

 


Skjørt - HER  //  Sko - HER  //  Solbriller - HER  //  Veske - HER  //  Genser - WOW  // Klokke - CMYK
 

Øredobber - HERFRA  //  Skjørt - HER  //  Sko - HERFRA  // Veske - HERFRA  //  Ring - Forever21  //  Genser - HER  //  Solbriller - HER  

 

Jumpsuit - Topshop  //  Sko - HER  //  Ring - Forever21  //  Solbriller - eBay  //  Veske - HER  

 

Jakke Zara, lignende HER  //  Genser HER  //   Shorts HERFRA  //  Solbriller Primark  //  Veske HER  //   Sko HER  //  Ring Forever21  //   Kjede TOPSHOP, lignende HER 

 

Jakke - Zara  //  Bukse og genser - WOW

Hvilket antrekk likte du best?

 

 Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Stinablogg 

Hun er alltid med meg

Den siste uken har virkelig vært hektisk på den sosiale fronten. Jeg har jo vært i 3 forskjellige bursdager, og i dag skal jeg ut igjen. I dag er det nemlig grilling hos kusinen min Eveline. Hun er hjemme fra England noen få dager bare, så da er det koselig at vi rakk en bursdag sammen på lørdag, og grilling i dag! 


Jakke Zara, lignende HER  ✨  Genser HER  ✨   Shorts HERFRA  ✨   Solbriller Primark 

Veske HER  ✨   Sko HER  ✨   Ring Forever21  ✨   Kjede TOPSHOP, lignende HER 

 

Hahaha, må virkelig le av Chloe. Den lille bærta er virkelig med meg overalt! Hver gang jeg er ute for å ta antrekksbilder står hun i bånd ved siden av meg, sånn at hun kan være med meg og snuse rundt på gresset. Heldigvis er hun ikke superklengete når vi er ute. Da hadde det virkelig blitt vanskelig å knipse bilder. Men hun er jo så god som alltid skal være med meg! I skrivende stund ligger hun under stolen jeg sitter og jobber fra, så det sier jo sitt. Hehe! 
 

Kveldens antrekk

reklame

Nå skal jeg straks i denne ukens 3. bursdag. Haha, dette har virkelig blitt litt av en bursdagsuke! I kveld skal bestemoren min feire 80 årsdagen sin med alle damene i familien. Det blir så koselig!

Det er helt rart å tenke at bestemor har blitt 80 år allerede. Hun er jo mer aktiv og på farta enn de fleste av oss som er unge. Det er en dame som holder seg ekstremt godt det! Hvis jeg er halvparten så sporty innen jeg er 70 år er jeg mer enn fornøyd. Hehe! Jumpsuit - Topshop  //  Sko - HER  //  Ring - Forever21  //  Solbriller - eBay  //  Veske - HER  

En annen ting som er veldig koselig er at kusinen min kommer hjem fra England på besøk i dag. Hun flyttet til England for et år siden, og jeg har ikke fått sett henne siden det.

Vi har jo alltid stått hverandre veldig nærme helt siden vi var bittesmå, og hun er alltid den jeg kan ringe uansett hva det er for noe. Så dere kan tenke dere hvor mye jeg har savnet henne det siste året! Gjett om jeg gleder meg til å se henne igjen!Nå må jeg nesten runde av her, for nå skal jeg inn i bursdagen. Skal prøve å holde dere oppdatert på snapchat utover kvelden. Etterpå kommer forresten et morsomt innlegg om Chloe. Så det kan dere glede dere til!

💗

Se hvem jeg møtte!

Nå er jeg i bursdagen til Maria Kassandra! Vi har nettopp spist så mye god mat og kaker. Nå er det skikkelig jenteparty her. Skal vise dere flere bilder fra bursdagen i morgen!

Tenkte bare å titte innom og si hei til dere! Se hvem jeg møtte i bursdagen forresten. Alltid gøy å møte andre bloggere! ✨✨

Nå er det tilbake til bursdagen her. Blogges mer i morgen 💗💗

Bursdager hele uken!

Da er jeg klar for å dra på denne uken 2. bursdagsfeiring. Dette blir virkelig litt av en bursdagsuke. På lørdag skal jeg i bursdag til bestemoren min, som da blir den 3. bursdagen denne uken. I dag skal jeg i bursdag til Maria Kassandra, som er en blogg-venninne fra Oslo, som jeg har kjent veldig lenge, så det blir så koselig!  Dagens antrekk ble favoritt olaskjørtet mitt med litt beige ved siden av. Det skjørtet kan jeg virkelig matche med nesten alt mulig! Det passer perfekt både til fest og hverdag, og dere har jo sett det mye på bloggen allerede, og det med god grunn! 
Øredobber - HERFRA  //  Skjørt - HER  //  Sko - HERFRA

Veske - HERFRA  //  Ring - Forever21  //  Genser - HER  //  Solbriller - HER  
Nå må jeg nesten runde av her, for nå er jeg snart fremme hos Maria Kassandra. Skal prøve å holde dere oppdatert på snapchat (stinablogg) utover kvelden! 
 

Naturlig er ikke finest

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra litt beauty behandlinger. I dag har jeg tatt refill på både vipper og negler. Dere så kanskje den super lekre snappen på mystory'en min, der jeg viste neglene mine all natural?

Vel slike negler er ikke sommeren hotteste trend (i hope) hahaha! Syns det er så morsomt når folk bare "naturlig er finest". Om man ser snappen min så ser man at naturlig virkelig ikke er finest, for å si det mildt. Haha! 

Skjørt - HER  //  Sko - HER  //  Solbriller - HER  //  Veske - HER  //  Genser - WOW  // Klokke - CMYKI dag gikk jeg for lyserosa negler med glitter, dette har blitt en favoritt! Jeg elsker når de er så jentete og rosa. Også har jeg fått fylt på vippene mine, så de er skikkelig fyldige og fine nå.

Gud så glad jeg er for å bruke vippe extensions. Der sparer jeg veldig mye tid hver dag. Brukte (uten å overdrive) minst 20 minutter hver morgen på å sette på vipperemser tidligere. Glad jeg slipper det nå! 

Nå skal jeg straks avgårde til Hokksund. Pappaen min blir 58 år i dag, så det skal vi feire med grilling hjemme hos foreldrene mine. Det blir veldig koselig! 

 

 

Snapchat: stinablogg for å se mer av hverdagen min! 

Grillkveld med kjæresten

Nå er Per Fredrik fullt igang med grilling. Jeg fikk ikke nok av grillmat i går, så i dag vil jeg ha det igjen. Hehe!

Grillmat er jo så digg at jeg tror faktisk jeg kunne spist det hver dag hele sommeren!

I kveld blir det flintstek, potetsalat, honningmelon, grillet mais og jordbær. Superdigg! Per Fredrik er alltid grillsjefen. Jeg er helt blank når det kommer til grilling, så der er jeg heldig med at Per Fredrik er superflink til det!

Hvor fine er ikke disse blomstene forresten? Fikk de som vertinnegave på festen i går. Syns det er så koselig når gjester tar med slike gaver!

I kveld blir det film, grilling og bare kos her hjemme. Kjenner jeg er små sliten etter gårsdagens festligheter så det skal bli deilig å bare ta det helt med ro. Hehe!

Blir det basseng denne gangen?

Nå kjører jeg igang med runde 2 av prosjekt: svømmebasseng. Per Fredrik og jeg prøvde å lage svømmebasseng hjemme i fjor, men det endte opp med at hele bassenget vi kjøpte fikk hull i seg og kapitulerte helt. Etter det ble det egentlig bare dårlig vær og vi ga helt opp.

Men i dag har vi vært ute og kjøpt nytt basseng. Så nå skal jeg sette igang med å klippe gresset på en liten plen vi har som er rett nedenfor verandaen også skal jeg sette opp bassenget. Krysser virkelig fingrene for at det går mye bedre denne gangen enn det gjort sist. Haha!

Utsikten fra bassenget blir i alle fall magisk. Så nå gleder jeg meg til å sette det opp!

Oppdaterer dere hvordan det går senere! Hehe!

Det geniale med å være lav på reise

Nå er vi snart hjemme i Norge! Mens jeg skriver sitter vi klare for landing på Torp rett utenfor Sandefjord. Er så kjekt med flyplass som et typ 15 min unna der vi bor.

Noe som også er kjekt er å være lav når man reiser. Jeg sitter seriøst alltid komfortabelt på fly, og på dette flyet kunne jeg til og med stå oppreist der setet mitt var. Shorty på tur. Hahaha! Endelig et skikkelig stort pluss med å være bitteliten. Tihi! 🙊 

Det har vært en veldig kjapt, men koselig og innholdsrik tur til London. Herregud som jeg shoppet i går! Skal prøve å filme inn en innkjøpsvideo i dag, og få lagt den ut på bloggen her i løpet av et par dager. 

Nå kjenner jeg at jeg savner Chloe veldig. Gleder meg så til å hente henne etterpå. Det blir kos det! 🐶💗

Shopping i London

Nå sitter jeg på Primark og nyter verdens mest digge gulrotkake og en karamell frappelatte. Har allerede shoppet en del i dag, og nå måtte jeg ha litt påfyll med kaffe og sukker før jeg fortsetter. Hehe!

Per Fredrik er på en premiere for noe filmjobb så nå har jeg shoppet meg igjennom hele Oxford street. Det er så sykt hvor mye fine ting de har i butikkene her. Alt er så instagrammete. Hehe! Jeg har plass til 40 kg bagasje på vei hjem. Så nå skal det virkelig shoppes!

Var innom Lush i stad og da var det så mange som bare "oh you like pink?" Hahaha. Må innrømme at jeg har litt dilla på rosa ja...

Blir uten tvil en liten haul video når jeg kommer hjem. For jeg har allerede kjøpt så mye fint jeg gleder meg til å vise dere! 🌸

For første gang noensinne smiler jeg på ekte!

Det er helt utrolig. Men i dag smilte jeg for første gang på ekte på en selfie. Tidligere har jeg hatet mitt ekte smil siden overleppen min alltid ble "borte" når jeg smilte på ekte, og ikke bare poserte.

Det er ganske sykt å tenke på at Restylane som folk ser på som noe fake fikk frem noe ekte i meg. Nå elsker jeg det ekte smilet mitt og jeg digger å smile på bilder!

Dere: jeg må bare si wow! Da jeg la ut videoen om hele Restylane behandlingen og tankene mine rundt det, her på bloggen tidligere i dag, hadde jeg aldri i min villeste fantasi trodd at jeg skulle få så mye ros og støtte fra dere.

Jeg trodde at jeg kom til å få masse hat, men det har det virkelig vært minimalt med. Dere altså. Dere er så fantastisk gode! Jeg setter så stor pris på alle de koselig kommentarene fra dere! Det er virkelig de som gjør blogging til verdens beste jobb!

Nå føler jeg nesten at jeg svever på en liten lykkesky. Været er strålende i dag; altså bare se når Chloe og jeg gikk tur tidligere i dag, og jeg føler meg endelig fornøyd med mitt eget smil. Det er stort for meg!

☀☀☀☀☀☀☀☀

Nervøs for behandling

// reklamelinker

Nå er jeg på vei inn mot Oslo. Jeg skal på en behandling som jeg er skikkelig nervøs for, skal fortelle dere mer om senere. Siden jeg er litt nervøs for behandlingen jeg skal gjøre skal søsteren min være med meg. Men før behandlingen skal vi ut og spise sammen, så det blir koselig! 

I går var jeg ute på date med Per Fredrik og jeg rakk akkurat å knipse noen bilder av antrekket før taxien kom. Men jeg rakk ikke å publisere de, så da kan jeg heller vise dere antrekket nå! Er så glad i den nye rosa jakken min. Føler meg virkelig som en barbie med den. Tihi!Jakke - Zara  // Bukse - Cheap Monday  // Solbriller - Ebay  

(reklamelinker)  // Topp - fra DENNE butikken  // Sko - Fra DENNE butikkenNå skal jeg straks møte Madeleine, så jeg må løpe! Skal vise dere mer fra date night etterpå!

Helt alene

// reklamelinker

I dag dro Per Fredrik avgårde på tur sammen med faren sin, og de blir borte noen dager. Så da blir det alenetid på meg og Chloe! Jeg har ganske fullt opplegg med ting jeg skal gjøre så tror nok ikke jeg kommer til å føle at jeg er så alene. Hehe

Jakken min finner dere HER og solbrillene mine finner du HER

I stad ble jeg litt rastløs, og siden det er 1 år siden jeg flyttet til Sandefjord i dag tok jeg meg en tur ut på en liten oppdagelsestur. Jeg har jo sett ekstremt lite av hva denne byen har å by på. Ganske rart i og med at jeg har bodd her et helt år egentlig.

Men jeg dro i alle fall en tur til en strand som er veldig populær her i Sandefjord og som var så fin! Lang hvit sandstrand med klart vann så man kunne se havbunnen. Sykt fint! Gjett om jeg skal få med Per Fredrik og noen venner hit for å grille på sene sommerkvelder og bade på varme sommerdager! Det blir kos det!

☀☀☀☀☀

In a Barbie world

God morgen! Eller, jeg har vært våken siden 06:30 så det er ikke akkurat morgen lengre! Men vet liksom ikke hva jeg skal si når det er midt på dagen. Haha!

Nå sitter jeg på Lexus i Tønsberg og venter på at de skal skifte dekkene på bilen min. Haha, har vært så sykt sent ute med å skifte de. Men det var jo snø rett før 17 mai, så er jo ikke sååå krise! Men digg å ha dekkhotell og noen som fikser det å skifte dekkene for meg. Visse ting funker bare ikke å gjøre med lange negler altså. Haha!

Føler meg skikkelig Barbie i dag med dem nye jakken min. Den er så søt og rosa! Elsker Barbie-looken den gir!

In a Barbie world!

Nå skal Rebecca og jeg videre inn til Tønsberg og shoppe litt!

Derfor bruker jeg 12 timer på blogg hver dag

affiliatelinker

Nå har vi nettopp kommet tilbake på hotellet etter en helt fantastisk middag ute i byen. Det blir litt tidlig kveld i dag siden vi reiser i morgen tidlig. Nå skal jeg straks sette igang med å pakke kofferten aka slenge alt ned i kofferten. Ehehe!

Genser - HER  // Bukse - HER  // Veske - HERFRA // Treningsklokke armbånd - HER
 

Føler det er noe jeg må oppklare. Da jeg skrev i stad at jeg aldri tar ferie, og at jeg vanligvis jobber 9-12 timer hver dag, ordla jeg meg enten feil eller så var det en del som med vilje misforsto. Jeg elsker å blogge og bruker mer enn gjerne all min tid på bloggen og alt rundt den. Jeg er lidenskapelig opptatt av det jeg driver med, og bruker sikkert mye mer tid enn jeg egentlig behøver sånn på hverdagen til jobben.

Når jeg er på ferie sånn som nå bruker jeg mye av tiden til å hele tiden ta bilder, filme og oppdatere bloggen. Men, og dette er et stort men. Jeg elsker å gjøre det! Jeg elsker å dokumentere livet mitt og skrive til dere. Så for meg blir det ikke sånn jobbing som føles kjipt, som jeg har følt da jeg har hatt andre tidligere jobber som jeg ikke liker.

Men til dere som spurte hva jeg bruker mye tid på når jeg jobber hjemmefra så kan jeg gi dere et lite innblikk. Jeg bruker mye tid på å ta bilder, redigere de, skrive innlegg, filme videoer, redigere videoer, svare på mailer, svare kommentarer på blogg og YouTube, forhandle avtaler med annonsører, research, møter med kunder / side2/ United Screens, idémyldring og planlegging av fremtidige innlegg og videoer, bestilling / kjøping av ting jeg vil teste ut på bloggen, finne frem affiliate linker, og en rekke andre ting som jeg ikke kommer på i skrivende stund. Så til sammen er det en god del forskjellige ting. Men det er det som gjør det veldig gøy!

Jeg er et type menneske som elsker å jobbe med det jeg liker og derfor jobber jeg gjerne mer enn jeg sikkert må. Hører jo om andre bloggere som bruker 2 timer hver dag på bloggene sine, men da tviler jeg de regner med alt det andre + at de fleste lager ikke videoer til YouTube.

 

Phew. Dette ble mye bloggsnakk. Men nå har dere i alle fall fått en skikkelig forklaring på noe dere har spurt mye om! Håper dere har det fint i Norge. Gleder meg til å være tilbake i Norge i morgen!

Kjæresten min gjør hva han vil!

Gratulerer med dagen Norge! Nå har vi nettopp kledd på oss festklærne og er klare for 17. mai feiring!

Som dere kan se ble det ikke noe kjole på meg i dag. Det er så kaldt nå! Jeg har virkelig ikke lyst til å bli syk. Reiser til Gran Canaria på fredag og jeg kan ikke tenke meg noe kjipere enn å være syk på ferie!

Per Fredrik gikk heller ikke for noe standard 17 mai antrekk. Men sånn er det når man er sammen med en rockestjerne. Han gjør alltid som han vil, men han kommer alltid unna med det da. Hehe! Så det ble litt alternativ look på oss i dag. Men tipper vi ikke er de eneste som kjører en litt annerledes look i dag siden det er så kaldt.

Nå skal vi spise frokost ute i sentrum også begynner feiringen! Håper dere får en fin feiring i dag!

Ser jeg dårlig?

Den siste stunden har jeg sett så blurry at jeg har blitt skikkelig bekymret. Ofte når jeg har sittet ved pc'en et par timer klarer jeg nesten ikke se klart etterpå. Det er jo så rart! Jeg aner ikke grunnen heller.

Så derfor bestilte jeg en synsundersøkelse som jeg var på i dag. Jeg har jo ikke sjekket synet mitt siden jeg var 12 år, så det var mildt sagt på tide å ta en sjekk

Da jeg som 12 årig sjekket sist trengte jeg egentlig briller for lesing. Men jeg skulle begynne på ungdomsskolen, så jeg nektet å bruke noe som ikke var "kult". Haha! Tenk så mye som har forandret seg siden den gang. Nå er det jo kult med briller, og mange bruker det selv om de egentlig ikke trenger det.

Siden jeg fikk litt feil på øynene mine da jeg var 12 tenkte jeg at det kom til å være ganske ille nå. Jeg har jo blitt mye eldre og det å sitte forran en Mac timesvis hver dag er jo ikke akkurat noe bra for synet

Optikeren gjorde sikkert 15 forskjellige tester hvor han sjekket øynene mine, til bilder av de og skannet de. Fikk se på skjermen etterpå hvordan øynene mine ser ut med laserbilde og vanlig bilde og det var så rart! Det grønne ser jo ut som et rart romvesen! Haha!

Til slutt kom resultatet: jeg trenger briller. Jeg har +0,5 på begge øyne og trenger å bruke lesebriller. Grunnen til at jeg har sett så blurry den siste tiden er fordi jeg overanstrenger øynene når jeg leser, så når jeg skal se på andre ting så blir det helt kluss og da ender jeg opp med å se blurry.

Så jada! Nå er det bare å gå til innkjøp av briller. Aner virkelig ikke hvilke jeg skal gå for. Testet sikkert 40 forskjellige i butikken uten hell. *kresen*. Så vi får se hva det blir! Gleder meg veldig til jeg får kjøpt de rette brillene, så jeg slipper å se blurry lengre. Hehe!

En side av meg dere ikke har sett før

Nå står jeg med skoene på meg og er helt klar for å reise. Ville bare poppe innom her og si hei til dere før jeg drar avgårde!

Nå skal jeg dra inn til Oslo for å møte søsteren min. Vi skal på *trommevirvel* KISS konsert i kveld! Jeg har gledet meg så mye til denne konserten at dere vil ikke tro det!

Helt siden jeg var typ 10 år gammel har jeg vært stor fan av de, og har alltid hatt lyst til å se de live. En gang holdt jeg til og med på å dra til Mexico alene for å se de. Så det sier jo sitt!

Det kommer kanskje som er overraskelse for mange av dere at en rosablogger som er såpass rosa som jeg er, er fan av sånne band.

Jeg har jo snakket litt om det på bloggen før. Men det er jo en side av meg dere ikke har sett noe spesielt før!

Kiss, Twisted Sistee og Marilyn Manson er faktisk de største favorittene mine. Hehe! T.S møtte jeg faktisk i sommer og fikk tatt bilde med sangeren. Så det var veldig gøy!

Nå må jeg nesten hoppe inn i bilen. Men jeg skal prøve å holde dere oppdatert på Snapchat utover kvelden. Så det er bare å følge med der! @stinablogg :-)

 

Plutselig måtte jeg til Oslo!

I dag ble det en skikkelig spontantur inn til Oslo! Jeg ble ringt opp av United Screens rett før kl 17, hvor de ønsket at jeg skulle komme inn til Oslo med en gang og lage en video for en samarbeidspartner.

 

Så jeg kastet meg rundt, slengte mac'en og vlogkameraet i veska, og 17:10 var jeg ute av døra! Er jo gøy å være spontan iblant! Hehe! Også passet det perfekt siden jeg hadde planer om å dra på IKEA. Jeg skal endelig få ut fingeren ut gjøre noe med soverommet som jeg har irritert meg over siden vi flyttet inn i juni. Sykt at vi har bodd i huset i 10 måneder allerede..!

Så nå har jeg nettopp vært innom IKEA og jeg har kjøpt nytt gulv til soverommet. Også ble det selvfølgelig en hel haug andre ting. Er jo seriøst umulig å ikke plukke med seg 3927 andre ting man fant ut at man plutselig trengte.

 

Jeg baker nesten aldri, men et kakefat bare måtte jeg ha med! Hvem vet, kanskje det inspirerer meg til å lage kaker fremover? Har lyst til å lære meg å lage skikkelig gode, og sunne ostekaker. Ooookey, nå sporer jeg skikkelig av her.

Nå har jeg i alle fall fylt på bensin og er klar for å kjøre hjem! Kjenner jeg er helt sliten i kroppen etter å ha stablet alle tingene inn i bilen.

 

Selv om jeg må innrømme at jeg er litt stolt over at jeg fikk det til helt alene. Hihi!

 

Tidenes mest travle dag!

Phew! I dag har jeg virkelig vært overalt. Planen var egentlig bare å sette på hair extensions hos Susanne, også dra tilbake til Sandefjord for å ta en kaffe med Rebecca. Vel, det ble en mye lengre og "fullere" dag enn det kan man si, og det har vært så gøy!

Siden jeg var oppe tidlig i dag, og var klar for å dra ut døren litt over en time tidligere enn jeg egentlig skulle, tok jeg rett og slett turen til foreldrene mine før jeg skulle til Susanne. Siden de bor i Hokksund, så rekker jeg ikke å se de så ofte. Så da er det jo veldig koselig når jeg først får sett de! Chloe var også med, og hun  syntes det var så gøy å se igjen besteforeldrene sine. Hehe! 

Så kjørte rett ned til Susanne for å sette på litt (les; mye) hair extensions på meg. Når jeg så håret mitt uten extensions i går kveld, kjente jeg at jeg var ekstra glad for at jeg kunne sette på nytt i dag. Får helt spasmer av kort hår på meg selv.

I dag satt jeg på helt nytt tape extensions fra Luxushair (sponset), og jeg elsker når jeg setter på helt nytt hår. Da er håret så silkemykt, og siden jeg hadde stusset det forrige håret, så ble håret nå en del lengre enn jeg hadde fra før av, og jeg elsker det!

Susanne har også en liten hund, bare at hun har en Pomeranian, så gjett om Chloe koste seg med å leke med henne! De to bærtene leker alltid så mye sammen. Selv om Nanna (pommen) er litt eldre, så hun er ikke sååå glad i leke som Chloe er. Haha! Når håret mitt var langt igjen, tok jeg en spontantur innom bestemor. Er jo altfor sjelden innom, så det var så koselig å se henne igjen! Er så rart hvor mye man har til felles, selv om aldersforskjellen er så stor.

Skulle jo egentlig bare stikke innom en kjapp tur, men ble sittende og skravle i 1,5 time fordi vi hadde så mye å snakke om! Så det var veldig gøy og koselig!

Her finner du det jeg har på meg:

Jakke - HER

Sko - Converse

Solbriller - HER

Bukse & genser - WOW

Veske - HER 
Til slutt kom jeg meg endelig til Sandefjord og da ble det lunsj  (nesten middag, haha!) med Rebecca og Benedicte. Mer om det etterpå! Tenkte bare å gi dere en liten update på dagen så langt i dag, og litt antrekksbilder! Elsker å ta bilder når det er solnedgang, da blir lyset så magisk. Er dere ikke enige? 

New in from Michael Kors

// reklamelinker

For et par dager siden fikk jeg en pakke i posten fra Nelly, med en ny Michael Kors veske! Jeg har jo 2 vesker fra samme merke fra før av, og jeg elsker de! De er veldig klassiske og stilrene, samtidig som de har vanvittig god kvalitet.

Den første vesken min kjøpte jeg sommeren 2014, og jeg har brukt den ekstremt mye, og har aldri vært noe flink til å ta vare på den, enda så ser den helt ny ut. Så det sier jo sitt om hvor god kvaliteten på veskene er. 

Jeg elsker den nye vesken min, og den er så perfekt størrelse for å få bare ha med overalt. Den har god plass til det gigantiske kameraet mitt, litt sminke og andre duppeditter jeg trenger. Samtidig så er den ikke så stor at det føles ut som jeg nesten er på reise når jeg bruker den. Haha! 

I dag kombinerte jeg vesken til dagens antrekk, og jeg gleder meg skikkelig til å bruke den fremover! Elsker at den er svart også, for da kan jeg kombinere den med nesten alt mulig. 

 

Her finner dere klærne jeg hadde på meg i dag:

- Jakke -

- Sko

- Michael Kors veske

- Bukse

- Genser

- Solbriller 

Hva syns du om Michael Kors vesker?

Vidunderkuren for sår hals!

Nå står jeg på farta og er klar for å reise inn til Oslo. Formen er mye bedre i dag enn hva den var i går. Eller. Etter 2 ibux og stor kopp med sitron te med honning i, er formen mye bedre. Te med ekstremt mye sitron og en ts honning, er virkelig vidunderkuren for sår hals! 

Siden jeg ikke er syk så ofte, så blir jeg veldig fort frisk igjen når jeg først blir syk, så det er jo veldig deilig. Hadde blitt gal om jeg måtte ligge rett ut i 2 uker i strekk! Nå skal jeg i alle fall til Oslo en tur på et event sammen med Nelly. Jeg drar sjelden inn til Oslo for eventer, siden jeg har ganske fullt skjema. Men når det kommer til Nelly er saken en annen.

Jeg jobber jo veldig mye med Nelly, og da er det gøy å reise inn på eventer med de! Jeg skal også ha med en venninne, Maria Kassandra, som det er altfor lenge siden jeg har sett sist. Så det blir veldig koselig! 

 

Nå må jeg nesten hoppe inn i bilen og kjøre avgårde så jeg ikke blir sen! 

Derfor bruker jeg munnbind på besøk

I dag har jeg virkelig ligget flatt ut og vært i så dårlig form! Jeg kjente en liten uggen følelse av tørrhet i halsen min i går kveld, men håpet det var kun at jeg var tørst. Der tok jeg virkelig feil! Da jeg våknet på morgenen i dag var drøvelen min på størrelse med en tennisball, eller, det kjentes i alle fall sånn ut. Hodet var helt tett og fryktelig vondt, og generelt var kroppen rimelig shaky og vond. Ikke akkurat den beste starten på dagen..

 

Etter en stor kopp med varmt vann, sitron og honning var i alle fall drøvelen normal størrelse igjen. Men halsen og hodet verket ut av en annen verden. Så da var det bare å dytte nedpå en god del Ibux og Paracet så jeg kunne klare å lage en reklame video som måtte sendes inn i dag. Oh yes, dere leste riktig. Er ikke noe som heter sykemelding når man er blogger... Er vel den eneste skikkelige negative tingen med å være blogger. Er en grunn til at jeg bruker munnbind om jeg må til venner / familie som er syke. Haha. Ja jeg er livredd for å bli syk. Nå kjenner jeg virkelig hvorfor! For det her er ikke noe gøy akkurat!

Forhåpentligvis er jeg i bedre form i morgen så jeg kan dra til Oslo med en venninne for et møte. Krysser virkelig fingrene for det! Nå skal jeg bare slappe av videre i senga og prøve å bli frisk!

Jeg bare gjorde det!

Rett før nyttår pusset jeg opp treningsrommet her i huset, og gjorde det skikkelig fint. Håpet var at jeg skulle begynne å trene masse hjemme, og få tilbake treningsmotivasjonen. Vel, det varte noen økter. Men så stoppet det litt. Jeg tror nok det var fordi at når man trener hjemme blir det liksom ikke det samme trykket. Man føler ikke at man drar et sted for å gjøre en spesiell ting.

Når man drar på gymmet må man trene. I tillegg så er det jo mye mer valgmuligheter på et treningsstudio. Her hjemme blir det mest tredemølla med litt styrke ved siden av. Og for meg er ikke det nok til å gidde. Så derfor meldte jeg meg rett og slett inn på treningssenter i dag. Jeg tok en Nike "Just do it" og bare gjorde det. Nå gidder jeg ikke å ha noen unnskyldning for meg selv til å half asse treningen lengre.

Så nå skal jeg virkelig begynne å trene skikkelig styrke igjen, slik som jeg gjorde før. Så kan jeg heller bruke treningsrommet hjemme til å trene de dagene jeg ikke har tid til å dra på gymmet, eller vil kun løpe på mølla. 

Når det kommer til fitness challengen kommer jeg virkelig til å fortsette med den på treningsstudioet. Nå har jeg enda mer giv til å fortsette med den, så det er jo bare et stort pluss! Genser - HER  //  Bukse - HER  //  Sko - HER  // Faux pelsvest - HER  //  Veske - HER

Nå skal jeg sette meg ned og lage et treningsprogram også blir det trening senere i kveld. Det blir gøy! 💪🏼

 

Trener du hjemmefra eller på treningsstudio?

Jeg har tatt over 70'000 selfies

Hvordan går det med dere som ble med på fitness challengen min? Over 500 har sagt at de skulle være med, enten på snapchat, bloggen eller instagram, og det er så gøy å se at så mange er med!

Selv er jeg rimelig støl etter de 3 første dagene, og håper på at dagene som kommer blir litt lettere. Haha, er jo lov å håpe eller hva? Forhåpentligvis er vi over den verste terskelen, så da får vi bare krysse fingrene for så lite stølhet som mulig! 

I dag har jeg jobbet en god del, før jeg stakk til Tønsberg en tur. Jeg fortalte det såvidt for et par dager siden at jeg tenker å kjøpe et nytt kamera. Det jeg har nå har jeg tatt over 70'000 bilder med. Eller nærmere sagt; selfies.. Du vet du er blogger når det skjer for å sirre sånn. Uansett, jeg har jo hatt kameraet i 4,5 år, så det virkelig på tide med et nytt. Jeg heller mellom Canon eos 80d og Canon eos 760d.

Så det var grunnen til at jeg dro til Tønsberg. Rett og slett fordi jeg ville se kameraene i virkeligheten og "føle" meg frem til hvilket jeg føler passer best for meg. Merker virkelig er 760d som er lik i formen som det jeg har hatt i de siste 4,5 årene føltes mer naturlig ut å holde. Men jeg tror nok bare at jeg har grodd litt inn i det kameraet for å si det sånn. Uansett, om det er noen fotogeeks der ute som har peiling på om det er vits i å oppgradere fra 650d til 80d og ikke bare 760d, rop ut! Tips og råd taes imot med åpne armer!

Genser - HER  //  Bukse - HER  // Jakke - HER  //  Veske - HER  // Sko - HER  // Øredobber - Glitter

 

Uansett, nok tech-talk. Tipper dere ikke er like oppslukt i kamerating som jeg er. Hehe! Nå skal jeg lage meg litt middag og se litt favorittserier. Per Fredrik er på besøk hos en kompis i kveld, så da blir det Keeping up with the Kardashians for alle penga. Whoop whoop!

 

Sommer allerede??

// reklamelinker

I dag tittet virkelig solen frem, så jeg fikk endelig knipset noen antrekksbilder, før jeg skulle ut og gjøre noe ærender. Det er jo så sjelden jeg får tatt antrekksbilder, for lyset på denne årstiden er ganske tricky, men det er jo så gøy når jeg først får gjort det. Å ta bilder ute er noe jeg virkelig savner, og jeg gleder meg som et lite barn til våren og sommeren.

Selv om jeg virkelig ikke skal klage. Vinteren her i Sandefjord har jo vært helt fantastisk. Av den enkle grunn at det ikke har vært vinter, hehe! Her jeg bor har det bokstavelig talt vært et halvt døgn med snø på bakken. Resten av tiden har gresset og buskene vært grønne, og det har vært et hint av frost på bakken. Ellers enn det har det vært 2-8 grader i solen hver dag, så det er jo helt fantastisk!

Og når vi snakker om varmere grader, nå er det bare litt over en uke til Per Fredrik og jeg reiser til Gran Canaria. Ah, det blir så fantastisk det! Gleder meg så vanvittig mye til å ha noen dager til å koble helt av, og bare nyte de varme dagene! 


Genser - HER

Sko - HER

Bukse - Noisy May

Jakke - Zara

Veske - HER

Solbriller - HER
 
Nå må jeg komme igang med å rydde her hjemme. Aner ikke hvordan jeg får det til, men det blir altså helt kaos her bare jeg snur meg rundt. Burde vel egentlig gått skikkelig over klesskapet også. Har bokstavelig talt så mye klær, at jeg ikke har en eneste kleshenger ledig igjen. Har faktisk flere plagg som må henge oppå hverandre. Jadda, shoppoholic? Neida, bare blogger :-) 

Uansett, håper dere får en fin kveld! Nå må jeg komme igang her.. Ønsk meg lykke til! 
 

Derfor elsker jeg å stå opp tidlig! + Antrekk!

God lørdagsmorgen! I dag spratt jeg opp av senga 07:15 og var så klar for en ny dag! Jeg elsker å stå opp tidlig, for da rekker jeg å gjøre så mye i løpet av dagen. Så selv om det er helg, står jeg alltid opp tidlig. Det syns jeg er så deilig!

Nå har jeg nettopp sminket meg, fikset håret, kledd på meg, og tatt litt antrekksbilder for dere. Prøver å bli litt flinkere til å ta antrekksbilder når jeg skal ut, så i dag husket jeg på det! Å stå ute og ta bilder er altfor kaldt nå! I tillegg til at lyset er ganske blæh. Men, hey! Inne er jo en start, eller hva?Veske - HER  /  Sko - HER  /  Bukse - Noisy May  /  Genser og vest - H&MForresten dere. Se den sykeste soloppgangen jeg stod opp til i dag! Altså, er det rart jeg elsker å stå opp tidlig? Rosa himmel, yes please!Nå skal jeg straks hoppe i bilen og kjøre til Drammen. Skal på litt shopping sammen med en god venninne, Trine. Jeg har en hel haug ting som jeg vil prøve å få tak i av klær. Så vi får krysse fingrene for at jeg har hellet med meg. Hehe! 

 

PS; Følg meg gjerne på snapchat (stinablogg) for å få med deg øyeblikk av hverdagen, som ikke kommer på bloggen! + se når jeg legger ut nye blogginnlegg!

Klar for nyttårsaften! - Antrekk!

Nå er det ikke lenge igjen av året! Her er sminken på, håret er krøllet og kjolen har jeg nettopp hoppet inn i. Så nå er jeg veldig klar for å feire nyttår! I kveld skal vi feire hjemme hos Per Fredrik og meg, med en god del venner av oss begge.

Per Fredrik og Marius lager kalkun, og det ser så godt ut! Kjenner jeg blir så sulten bare tanken på det. Kom nettopp på at jeg ikke har spist siden 11, så kan hende det er derfor jeg er litt ekstra sulten. Haha! 

Kjolen min finner du forresten HER. (sponset)Nå kommer straks alle gjestene, så jeg må runde av her. Godt nytt år til alle dere fantastiske leserne mine! Dere har vært så amazing å blogge for i år, og jeg er så takknemlig for at dere følger meg! 

Det er 10 år siden sist..

I dag skal jeg møte en gjeng mennesker jeg ikke har sett på veldig mange år. De fleste har jeg ikke sett siden jeg gikk ut av ungdomsskolen faktisk. Det er jo 7 år siden allerede. De jeg skal møte i dag er de jeg gikk i klasse med på barneskolen. Som er 10 år siden jeg gikk ut av. Okey, følte meg nettopp litt gammel ja. Mhm. Så i dag blir det reunion fest med en god del av de jeg gikk hele barneskolen med. Det blir skikkelig rart å se igjen alle.

Tipper jeg ikke er den eneste som har forandret meg. Jeg var jo et helt annet menneske da jeg både gikk på barne- og ungdomsskolen. Så det blir spennende å se hvordan de andre er, og hvordan det går med de nå.

Det er jo sjelden jeg er med noen fra stedet jeg var oppvokst på, altså Hokksund. Det er jo 2,5 år siden jeg flyttet derfra, og enda lengre siden jeg sluttet å ha kontakt med de fleste derfra. Sist personen jeg så som jeg gikk på barneskolen med, var barndomsvenninnen min Pia. Vi var jo med hverandre 24/7 fra vi var 2 år til vi var 15 år. Men til slutt vokste vi fra hverandre, i tillegg til at vi gikk på forskjellige skoler. Så det ble vanskelig å holde vennskapet så tett. Det er jo 3 år siden jeg var med henne sist. Så det er en god stund siden! Så det blir veldig koselig å se henne igjen! 

Uansett, tror dette blir en veldig koselig kveld og jeg gleder meg veldig! Her er forresten antrekket jeg skal ha på meg i kveld. Jumpsuit og enkle svarte hæler. Veldig min stil! 


Skal oppdatere dere i løpet av kvelden på snapchat, så følg gjerne med der!

💙 Heter "stinablogg" der forresten! 💙

Julekaos! + Juleantrekk!

// spons

 

Nå står vi virkelig på reisefot, og skal akkurat til å reise til foreldrene til Per Fredrik. Det er så typisk, men jeg har hatt så god tid til å gjøre alt jeg måtte gjøre i hele dag. Men i siste øyeblikk løper jeg rundt og knipser bilder, pakker inn gaver, setter Chloe klar i buret, og pakker ting ned i veska. For et julestress! Men det er vel sånn det ofte er på julaften? Eller hva?

Kjole - HER 

Vi er i alle fall veldig klare for å feire julaften! Feberen har dempet seg en god del, men jeg er rimelig tett i hodet enda. Haha! Får kaste i meg en ibux eller to i bilen, så blir jeg nok i toppform. Håper dere får en fin julefeiring! Husk å ta vare på hverandre i kveld da ❤️

Endret stil??

Fredagskveld folkens! Nå skal jeg straks i bursdag til en venninne i Oslo. Så det blir veldig koselig! Har roadtrip med både Victoria og Trine på vei inn. Så det blir ekstra gøy!

Tenkte kjapt å vise dere kveldens antrekk før jeg løper videre! Gikk for en litt mer klassisk og voksen look i dag. Har fått litt mer dilla på å ha litt mer klassiske klær den siste tiden. Eller, elsker rosa enda. Men da er det mer duse farger enn knæsj crazy rosa. Hah!

Uansett. Nå må jeg løpe! Håper dere får en fin fredagskveld!

En innrømmelse

// reklamelinker

Phew, endelig får jeg oppdatert dere! Denne dagen har virkelig bare sust avgårde! I går filmet jeg inn en video til YouTubekanalen min, og brukte typ 4-5 timer på filming og på å redigere deler av den. Så da jeg fortsatte å redigere den i dag tenkte jeg at det skulle gå så fort, og at jeg skulle bli ferdig til 11:00. Vel, der tok jeg feil. Kl 15:30 var jeg ferdig. Altså, whaaat! Men heldigvis er den en video det var veldig gøy å jobbe med, så det gjorde meg ingenting!

Genser - HER  /  Bukse - WOW  /  Sko - HER  /  Veske - HER


Bortsett fra at da jeg endelig skulle ut for å ta bilder av dagens antrekk var selvfølgelig dagslyset borte,så da måtte jeg ta noen selfies inne, før jeg dro ut med Per Fredrik for å spise en litt sen lunsj. Vi har vært ute og spist sen lunsj to dager på rad nå.

I går var vi på en gresk restaurant som jeg virkelig likte. Gresk mat er jo så godt, og de var skikkelig flinke, så der skal jeg nok få med Per Fredrik flere ganger! I dag testet vi ut et annet sted som var litt mer sånn alt-mulig restaurant med masse forskjellig mat, så det ble veldig spennende det også!

Haha, jeg må innrømme en liten ting da. Jeg er en liten gambler når det kommer til Flax lodd. Jeg kjøpte et flakslodd på fredag, som jeg vant typ 75,- på, og når jeg vinner noe må jeg alltid kjøpe nye lodd til jeg ikke vinner lengre. Så siden fredag har jeg holdt på å kjøpe nye lodd. Tror vel jeg har kjøpt 15-20 lodd siden da. Av en eller annen grunn vinner jeg alltid masse små summer på Flax lodd.

Husker når jeg var hjemme hos mamma og pappa for en god stund siden, og gikk ut og inn av butikken sånn 8 ganger for å kjøpe nye, og bytte inn de jeg vant på. Helt merkelig! Kunne jeg ikke heller vunnet en million da? Det hadde vært så gøy! Da hadde jeg dratt rett til New York på shopping. Ah, tenk så magisk det er rett før jul da! Okey, nå drømmer jeg meg skikkelig bort her. Men litt hverdagsdrømming må da være lov?


 

Har du vunnet noe på flaxlodd eller gambling før?

 

Et tips for å bli effektiv

// reklamelinker

Woho! I dag har jeg virkelig vært effektiv! Jeg klarte å stå opp ganske tidlig i dag, og det er jeg så glad for! Som dere kanskje har sett på snapchatten min (stinablogg) la jeg ut bilde av den utrolig fine soloppgangen som var jeg kunne se utenfor huset. Det så jo helt magisk ut, og gjorde det ekstra koselig å stå opp tidlig. Nå skal det sies at jeg stod opp rett før 8. Så det var ikke ekstremt tidlig. Men for meg er det ganske tidlig. Hehe! 

Det er helt utrolig hvor mye jeg har rukket siden jeg stod opp. Jeg har allerede rukket å gå igjennom typ 120 mailer, svare en hel haug og slette en hel haug random reklame mailer. I tillegg fikk jeg endelig tatt litt antrekksbilder! Testet ut det nye kameraet mitt til dette for første gang, og syns det fungerte ganske greit, spesielt med tanke på hvor dårlig lys det er ute om dagen!

Etter at jeg hadde tatt litt antrekksbilder fikk jeg også tatt bilder til resten av dagens innlegg, som kommer senere i dag. Så nå skal jeg straks ta meg en god pause, og se på litt kardashians før jeg begynner å jobbe igjen! 

Tenkte det er mer inspirerende for dere å se bilder av tingene, og enkelt finne hvor dere kan kjøpe de. Enn at jeg bare skriver butikkene, også må dere lete dere ihjel. Hehe! Så da er det bare å klikke på bildene av tingene, for å finne der produktene er fra. Obs; reklamelinker! 

     

Kveldens antrekk + nytt kamera!

Nå skal jeg straks kjøre til Hokksund, for å feire bursdagen til søsteren min. Både Per Fredrik og jeg var i Hokksund forrige helg for å feire henne, men da var det med familie. I dag er det jentebursdag, så det blir veldig koselig!

I går kveld kom endelig det nye kameraet jeg hadde bestilt, og i dag fikk jeg virkelig testet det ut. Kjente jeg ble litt oppgitt i starten da det var nærmest umulig å skjønne noe som helst av det. Men etterhvert klarte jeg å forstå meg på det, takket være ørten youtube tutorials. Så da fikk jeg tatt litt antrekksbilder til dere, før jeg drar til Hokksund! Uansett, nå begynner jeg å få litt dårlig tid, så jeg må nesten runde av. Men tar med meg kameraet mitt, og skal prøve å knipse noen bilder fra bursdagen i kveld! Husk å følge meg på snapchat "stinablogg", skal prøve å oppdatere der i løpet av kvelden!

 

Elsker denne pelsen!

Whoop whoop! God fredagskveld folkens! I dag har virkelig dagen bare sust forbi. Så jeg har ikke rukket å oppdatere dere før nå. I dag dro Per Fredrik og jeg tidlig fra Sandefjord til Hokksund for å dra i bursdagen til søsteren min. Chloe ble med, og dette ble en skikkelig prøvelse på bilkjøring for henne. Og det gikk overraskende bra! Hun pep bare de første 10 minuttene og spydde rett før vi var fremme. Så det var veldig bra i og med at det var biltur på nesten 2 timer.

Men uansett. Det ble veldig koselig middag hos søsteren min med hele familien min. Familien min er jo noe crazy morsomme så heldigvis hadde jeg med en vinflaske til Per Fredrik så han holdt ut. Haha!

Nå skal vi straks kjøre hjem til Sandefjord igjen og jeg er så stappmett etter masse taco og kake! Her er forresten litt av antrekket jeg hadde på meg i dag. Elsker denne fake pelsen! Den er så fin og perfekt å bruke inne!

 

Denne har blitt en stor favoritt!

Da Per Fredrik og jeg var i Roma tidligere i sommer, fant jeg denne rosa skinnjakken som jeg falt helt for! Jeg hadde allerede kjøpt en lik i blå hjemme i Norge, men da jeg så den i rosa, var lykken stor! Jeg vet ikke hva det er med meg, men jeg bare elsker å bruke rosa!

Men det er så ekstremt sjeldent at jeg finner noe som er rosa av klær, som ikke ser ekstremt barnslig ut, eller bare rart. Så når jeg først finner noe jeg virkelig liker i rosa blir det er stor favoritt! 

Jakke - Zara

Bukse - Cheap Monday

Sko - Nelly (dessverre utsolgt etter det jeg ser)

Topp - Bik Bok
Nå skal jeg sette igang med å spille inn et par videoer, blant annet en sammen med Per Fredrik som kommer på bloggen i morgen. Tror den blir veldig morsom, så bare å følge med! 

 

Følg meg på facebook for å se når jeg legger ut nye blogginnlegg

Trist å levere tilbake

Okey, hvor kule er ikke disse skoene? Herrregud, jeg er helt hekta på de! De er liksom sexy med snøringen, classy i fargen, og kule siden det er stiletter. Jeg vet ikke hva dere tenker, men jeg bare digger de! Uansett, i dag har vi levert tilbake hunden vi passet.

Det var litt trist å gi den tilbake, men den veldig positive siden er at vi har blitt veldig sikre på at vi skal ha hund nå. Så da er det jo mission accomplished! Det var jo akkurat derfor vi passet hunden, rett og slett for å se om Papillon rasen er noe for meg og Per Fredrik, og det er den virkelig! 

Rett etter vi hadde levert hunden dro vi rett inn til Oslo fordi PF skulle klippe håret. Så da tok vi en liten road trip sammen. Jeg må inn til Oslo igjen i morgen for en hel haug med ærender, så jeg får nesten litt flashback til når PF og jeg pendlet frem og tilbake til Sandefjord flere ganger i uken, før vi flyttet sammen.

Altså, jeg skjønner virkelig ikke hvordan dere som pendler holder ut. Kudos til dere. For vi holdt på å bli gale av både pendling og at vi savnet hverandre hele tiden når vi ikke var med hverandre, så vi flyttet jo sammen! 

Følg meg på instagram  @stinablogg for daglige oppdateringer! 


Kjole - HER

Smykker - Forever21

Sko - HER

Klokke - CMYK


Anyways, nå babler jeg veldig mye her. Så nå runder jeg like greit av her. For nå er det virkelig på tide med litt middag. I dag skal indisk curry svinegryte på menyen, og det er så utrolig godt! Nam nam! 

Lørdagens antrekk

Nå har jeg nettopp dratt avgårde til kusinen min. Hun flyttet til England tidligere i sommer og er på tur hjemme nå. Så hele familien skal samles og grille sammen. Tenkte bare å vise dere kveldens antrekk!

Pelsen er forresten ikke ekte pels. Bare så det er sagt :-)

Nervøsiteten for første skoledag

Da var det mandag, og jeg vil tippe at de fleste av dere hadde første skoledag etter ferien i dag. Selv om noen av dere sikkert startet i forrige uke. Så håper jeg dere overlevde første skoledag, og er klar for et nytt skoleår. Husker selv hvor mye jeg alltid gru-gledet meg til å begynne på skolen igjen. Spesielt om jeg skulle begynne i ny klasse på videregående.

Hva slags mennesker skulle begynne i klassen? Kom jeg til å bli venner med noen av de? Vel, som regel gikk det alltid veldig fint. Selv om man kan ta litt skrekken de første dagene. Men etter noen dager pleide det som regel alltid å gå fint.

Uansett, nok skoleprat. I dag har jeg virkelig vært effektiv og jeg har unnagjort en haug med ting som stod på dagens to-do liste. Blant annet har jeg tatt masse bilder av kjøkkenet, så jeg kan vise dere før og etter bilder etterpå. Kjøkkenet er uten tvil der vi har endret mest, og jeg gleder meg til å vise dere forskjellene! 

I dag har jeg gått for et veldig casual mandagsantrekk. Jeans og høye hæler men med tykke hæler, er helt perfekt på mandager da man må gjøre masse ærender, men også vil føle seg fin! Jakke - Zara  /  Sko - HER  /  Bukse - Cheap Monday

Veske - Kjøpt i Italia  /  Smykker - Forever 21  /  Solbriller - eBayHvordan gikk din skoledag?

Følg meg på instagram  @stinablogg for daglige oppdateringer! 

En trend også Kylie Jenner følger

reklamelinker

Phew, for en dag dette har vært! Dette er vel første gangen jeg setter meg ordentlig ned forran pcen hele dagen. Men herregud så mye jeg har rukket å gjøre! Jeg har både vært i Oslo for å ta refill på vipper, og fikse negler. Når det kommer til neglene fikk jeg et stort sjokk, som jeg kan forklare litt bedre senere.

Men enden på visa der er at jeg må gå uten akrylnegler på neglene i 2 uker, så det suger helt insane mye. Som sagt, kan forklare dette litt mer senere. For her har jeg en stor advarsel til dere som fikser på neglene deres!

Anyways, på vei hjem fra Oslo tok jeg en skikkelig jobb session i bilen og fikk skrevet ned, eller brukt talefunksjon til å "skrive" opp over 20 ideer til ting jeg skal gjøre og skrive om. Så det var veldig nice! Med en gang jeg kom hjem spilte Per Fredrik og jeg inn en video sammen, der vi svarte på deres spørsmål fra snapchat, som kommer ut i morgen.

Og nå har jeg nettopp fått knipset en god del bilder til dere. Siden jeg reiser til Østerrike i morgen med gutten min på jobben hans er jeg ikke sikker på hvor mye jeg får tatt bilder til bloggen, så da tok jeg en del ekstra i dag.

Men, tenkte uansett at jeg kunne vise dere dagens antrekk. Disse skoene er jo til å dø for! Jeg bare elsker at fra at de er kremfargede til snøringen som virkelig skiller seg ut. Snøring på skoene sånn som det her er jo utrolig in nå, og blant annet Kylie Jenner har slengt seg på trenden. Og siden skoene er over knee varmer de faktisk litt, noe som er genialt siden det blir kaldere fremover! 

Sko - HER

Topp - HER

Shorts - HER

Kjede - Ukjent

Solbriller - eBay
 

Shop looken

    

 

En mandagsperson

reklamelink

Uæh, dagen i dag har bare sust unna! Plutselig før jeg visste ordet av det av er klokken over 21, og jeg sitter enda inne på kontoret og jobber. Her har jeg forsåvidt sittet siden 10:00 i dag. I dag har jeg virkelig fått unnagjort en haug ting, og har blant annet planlagt uken så jeg virkelig er klar for å ta fatt på en ny uke. Jeg vet ikke hvordan det er med dere, men jeg er en skikkelig mandagsperson.

Jeg gleder meg alltid til mandager, for da sitter jeg med en ny uke forran meg som jeg kan gjøre akkurat hva jeg vil med. Så jeg har alltid en vane (eller hva heter det egentlig?) at jeg setter meg ned og gjør unna alt på søndager. Får unna alt av mail, rydder i huset, og bare gjør helt klart til uka som kommer. 

Uansett, tenkte jeg kunne vise dere dagens antrekk. Fikk knipset noen bilder i solnedgangen i stad, og herregud så fint lyset er! 

Lik kjole i svart finner du HER, og lik kjole i beige finner du HER

Sko - HER 

Nå skal jeg jobbe bittelitt til, også tar jeg kvelden! Håper dere har hatt en fin helg, og er klar for en ny uke i morgen! Selv om jeg vil tippe at flesteparten av dere har ferie, og ikke merker så mye til om det er mandag eller fredag. Hehe! 

Rørt til tårer

Endelig fredag og helg! Denne helgen blir virkelig sosial! I dag kommer hele familien min for å grille her, så det blir veldig koselig! Søsteren min tar også med tantebarna mine, som jeg ikke har sett på evigheter, så det blir ekstra koselig å se igjen de.

Syns det er så deilig at det endelig er ordentlig fint vær igjen her i Norge, for da kan man liksom grille og kose seg ute. Bluse - Cubus  //  Skjørt - Kjøpt i Italia  //  Sko - Nelly  //  Smykke - Kjøpt i Italia I morgen skal Per Fredrik og jeg i bryllup til storesøsteren hans. Så det blir også veldig koselig! Kjenner jeg meg selv rett kommer jeg sikkert til å bli så rørt at jeg feller noen tårer. Aner ikke om det er fordi jeg har blitt voksen eller hva greia er, men jeg blir bare så utrolig rørt når jeg ser fine øyeblikk.

Nesten hver Modern Family episode blir jeg rørt til tårer, rett og slett fordi det er så fint og koselig! Veldig merkelig egentlig. Fordi jeg var aldri sånn før. Hmm, noen av dere som har blitt sånn også? 

Dagens antrekk

I går fikk jeg denne utrolig fine jumpsuiten i posten fra eBay. Jeg har nesten aldri kjøpt noe klær derfra, fordi størrelsene er litt vanskelige, da de nesten aldri har xs. Men jeg tok en sjans på denne i small, og den passet veldig bra! Og herregud så fin den er! Så når endelig solen tittet frem i dag, måtte jeg slå til og bruke den når jeg skulle avgårde.

Jeg har nemlig vært en tur innom både Drammen og Oslo i dag. Siden jeg setter på vipper i Oslo, tok jeg en tur innom Drammen på veien så jeg fikk møtt Victoria en tur. Siden det er et stykke å kjøre til begge stedene, er det jo genialt å benytte sjansen når man først kjører forbi!

Uansett, lovte dere jo litt antrekksbilder på snapchat (stinablogg), så her kommer de! 

Michael Kors - Veske

eBay - Jumpsuit

Nelly - Sko

Gina Tricot - Solbriller

Daniel Wellington - Klokke

Bik Bok - Kjede 
 

Umulig å finne riktig

Vet dere hva som er baksiden med å jobbe som blogger? Vel, en av de er at jeg ofte blir sittende å se igjennom haugevis av nettsider for å finne inspirasjon, og altfor ofte ender jeg av en eller annen grunn opp på shoppingsider. Så nå har jeg nettopp brukt den siste halvtimen på å klikke hjem et par nye sko, litt sminke og noen nye topper.

Altså, man skulle tro at jeg hadde nok av klær, i og med at jeg har et helt rom fullt av de. Men neida, får tydeligvis aldri nok jeg! Og når det kommer til sminke. Altså, jeg har sikkert 200 leppestifter (uten å overdrive) men av en eller annen grunn finner jeg aldri den rette. En som er perfekt matte, i den perfekte nude nyansen, som er hverken for lys eller for mørk. Den er mission impossible å finne. Tro meg, jeg har prøvd 200 ganger. Meeen, for håpe jeg klarte å finne en nå da! 

Uansett, tenkte jeg kunne vise dere antrekket jeg hadde på meg i dag! Det er litt business men samtidig litt casual. Akkurat en perfekt kombinasjon for meg! 

Inneholder reklamelink

Blazer - Zara

Bukse - Cheap Monday

Genser - Nelly

Veske - Michael Kors

Sko - Primark 

 

Noen flere som har samme problemet som meg forresten, når det kommer til leppestifter? Haha! 
 

Mer eller mindre av dette?

Rett før jeg dro ut for å handle blomster tidligere i dag, fikk jeg Per Fredrik til å ta litt bilder av meg. Det er jo altfor lenge siden jeg har postet antrekksbilder, så det vil jeg bli litt flinkere til fremover! Eller, det kommer jo litt ann på om dere syns det er interessant eller ikke. Fortell meg gjerne i kommentarfeltet hva dere tenker,  om jeg skal gjøre mer av det! Jeg er i alle fall supergira på at det er sommer og sol, og jeg kan endelig ta litt bilder ute uten å fryse av meg stumpen!

Også er jeg ekstra fornøyd med å endelig ha langt fint hår igjen. Føler meg 1000x mer fresh og fin nå som håret er farget, og mye lengre. Det er rart med det, men når jeg har litt kortere hår sånn som jeg hatt den siste måneden, så føler jeg meg ikke like som meg selv. Om dere skjønner? haha, håret mitt var jo egentlig ikke så kort da. Det var jo fortsatt langt, men ikke sånn superlangt som det er nå! 

H&M - Topp

Gina Tricot - Shorts og solbriller 

Ukjent  - Skinnjakke og kjede

Nelly - Sko (dessverre utsolgt)


 

En fin overraskelse!

inneholder reklamelink

Har dere hatt en fin helg så langt? Det har virkelig jeg! I går hadde vi grilling i huset, sammen med litt familie. Det ble masse grillmat, vin og marshmallows så alle ble i godt humør for å si det mildt! Hehe! Mamma tok en runde i hagen og viste meg alle hva slags forskjellige blomster jeg har i hagen, og det var ikke få for å si det sånn! Fant også ut at jeg har en gigantisk pion busk, som btw er verdens fineste blomster. Så det var en fin overraskelse! I tillegg hadde vi masse rosebusker, et syrintre, og en haug jordbærplanter. Så nå kommer jeg til å spise jordbær til jeg triller bortover! 

Jeg har jo nesten ikke rukket å utforske hagen enda, fordi gresset har rukket å bli så utrolig langt. I tillegg til at vi nesten ikke har hatt tid til noe annet enn å sette opp møbler og jobbe. Så det var gøy å endelig ta en ordentlig tur rundt i hagen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jumpsuit - HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal jeg straks avgårde for å kjøpe gresstrimmer, poste litt pakker på posten. Også skal jeg rett videre til Drammen siden venninnen min Camilla skal feire bursdagen sin. Så da blir det grillparty i dag også! Selv om jeg skal hjem i kveld, så da blir det kun redbull på meg. Hehe! 

Must have i Oslo

Ååååå, endelig er sommerværet kommet til Oslo, og jeg kunne ikke vært mer overlykkelig! Jeg er en skikkelig "vær-person" og jeg blir så glad når det endelig er fint vær. Da er det så mye lettere å gå ut og være sosial, og man kan endelig få litt frisk luft også. I går tok jeg turen ut her på Frogner sammen med Line. Vi knipset litt antrekksbilder av hverandre, handlet blomster, og stakk innom forskjellige butikker. Kjøpte blant annet en ting som jeg skal vise dere i morgen. Genial for håret! 

Uansett, her er antrekksbildene Line knipset av meg i går. Gikk for en casual city look. Med converse som er et must her i Oslo, og en hatt for å gi antrekket et lite hverdagsløft! 


Okey, hvor kult er ikke lyset på bildet over? Vurderer nesten å bruke det som header! Hva tenker dere?


Sheinside - Jakke og tee

Cheap Monday - Bukse

Converse - Sko

Ukjent - HattHar sommerværet kommet dit du bor også?

 

- Følg meg gjerne! - 

♥ Instagram: @stinablogg

♥ Snapchat: stinablogg

♥ Facebook: HER 

Umulig å holde seg seriøs

Som jeg nevnte litt tidligere i dag, kom søsteren min en tur til meg på besøk i går. Vi spiste en litt sen lunsj på Delicatessen, og etterpå rakk vi å ta litt antrekksbilder. Kjenner jeg savner skikkelig å ha søsteren min i nærheten, så hun kan ta bilder av meg.

Uansett hvilke jeg noensinne har jobbet med av fotografer, er det kun hun som klarer å ta slike bilder jeg liker. Merkelig ikke sant? Men, hun er jo søsteren min så hun kjenner meg såpass godt at hun vet hvordan jeg liker at bildene er. Pluss at hun tørr å fortelle meg når jeg poserer helt teit. Haha!

Når vi stod på Aker Brygge og tok bilder var det selvfølgelig en del folk som gikk forbi. Og jeg må bare le av hvor mye enkelte jenter skal glane. Mon tro om de fikk nakkesleng fordi de skulle snu seg rundt så mange ganger?

Haha, anyways. Jeg og søsteren min fikk oss en god latter, og det ble en god del "bildene som aldri kom på bloggen" bilder for å si det sånn. Klarer aldri å holde meg seriøs når vi to først begynner å tulle! 


 


Jakke - Lovelyofsweden  /  Sko - DinSko  /  Bukse - Cheap Monday  
Veske - Michael Kors  /  Genser - H&M


Så mye har jeg forandret meg siden 2011!

Å ha blogget i snart 6 år (!!!) har mange fordeler, en av dem er at jeg kan se tilbake i arkivet og se hvordan jeg har forandret meg i løpet av årene. Tidligere i dag ble jeg sittende og se igjennom antrekksarkivet, og så at jeg hadde forandret meg ganske mye. Både klesstilen min og utseendet har forandret seg en god del i løpet av disse årene. Siden jeg elsker å se litt throwback bilder selv, vil jeg dele de med dere også. Så dere kan få et lite tilbakeblikk på hvordan jeg så ut før!

13 september 2011

12 januar 2012

14 mars 2012

19 mars 2012

24 mars 2012

17 april 2012

1 mai 2012

21 juni 2012

6 juli 2012

19 august 2012

17 september 2012

2 oktober 2012

11 januar 2013

25 februar 2013

14 mars 2013

21 mars 2013

 

23 mai 2013

17 juni 2013

5 juli 2013

7 august 2013

6 september 2013

15 oktober 2013

12 desember 2013

21 februar 2014

21 mars 2014

16 mai 2014

20 mai 2014

21 juni 2014

19 juli 2014

8 august 2014

26 august 2014

10 september 2014

13 oktober 2014

14 januar 2015

21 januar 2015

31 mars 2015

15 april 2015

27 april 2015

8 mai 2015

3 juni 2015

25 august 2015

10 september 2015

13 oktober 2015

1 desember 2015

21 januar 2016

Rart å se tilbake på det hele egentlig. Gud så mye flinkere jeg var til å ta antrekksbilder oftere før. Nå tar jeg det så altfor sjeldent. Men det er jo iskaldt og vanskelig når man bor alene midt i byen. Så fort solen titter godt frem igjen skal jeg virkelig begynne å knipse mer antrekksbilder. For det savner jeg å gjøre!

 

Syns du at jeg har forandret meg mye?

 

Lenge siden sist!

Endelig litt antrekksbilder igjen! Det er virkelig år og dag siden sist jeg la ut! Tidligere i dag spurte Stephanie (les bloggen hennes HER) meg om vi skulle stikke ut og ta litt antrekksbilder sammen. Siden jeg virkelig ikke kan huske sist jeg har gjort det, så sa jeg selvfølgelig ja, og trosset kulden! Kjente det var veldig kaldt å ta bilder, men heldigvis varmet solen litt. Leste nettopp på yr at det blir varmegrader neste uke. Altså, helloooooo, good news! Kunne ikke være mer glad for å lese det! Greit lei av -13 grader.. 

Michael Kors - Veske

Lookbookstore - Jakke

HM - Genser

eBay - Smykke

Daniel Wellington - Klokke

Nelly - Sko 
Nå kommer snart Per Fredrik hit, så skal vi ut en tur og shoppe litt ting vi trenger. Også skal vi stikke innom studio en tur. Det blir gøy! 

Antrekk - Julaften!

Har dere hatt en fin julefeiring? Det har virkelig jeg! Skal legge ut litt bilder etterpå fra selve julefeiringen, men først vil jeg vise antrekket. Altså, hvor fin er ikke denne kjolen? Syns den passer så perfekt til julefeiringer, siden diamantene på den ser ut som små snøkrystaller. 

Nå har jeg nettopp kommet hjem til Per Fredrik i Sandefjord. Vi har nettopp vært på en liten brunsj hos foreldrene hans, så det var veldig koselig! Oppdaterer dere litt senere med bilder fra i går! 

På toppen av Oslo

I dag har jeg knipset litt antrekksbilder med Stephen, som endelig har flyttet tilbake til Oslo. Har ikke sett han på evigheter, så det var veldig koselig å sees igjen! Vi stakk til operaen i Oslo for å ta litt bilder, og jeg er så glad for at vi dro akkurat dit. Selv om jeg bor i Oslo, drar jeg nesten aldri dit for å ta bilder. Men det blir jo så fint når man knipser der! Utsikten over Oslo er bare helt magisk! 

Bik Bok - Vest  /  Din Sko - Sko  /  SheInside - Jakke

WOW - Bukse  /  Ukjent - Øredobber  /  Gina Tricot - Genser

Merker virkelig at det er 1 desember i dag. For julestemningen har kommet for fullt! Men mer om det senere i kveld! Så følg med :-)Knee-high boots and Michael Kors

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en liten sushidate med June. Helt perfekt på en rolig søndag. Det er helt merkelig hvor fort tiden går mellom hver gang vi rekker å møtes, så vi har jo alltid veldig mye å catche up på. Gøy med litt skikkelig girl talk! Før vi gikk inn på restauranten fikk vi knipset litt antrekksbilder. Ah, jeg elsker virkelig de nye skoene mine. De er så varme og komfortable, og fine. Love 'em! 

 Michael Kors - Veske  //  Din Sko - Sko

Gina Tricot - Bukse  //  Sheinside - Jakke

Only - Vest  //  Bik Bok - Solbriller

Ebay - Øredobber
Nå skal jeg gjøre noen småting som må gjøres, før jeg skal ta toget hjem til en god venn. Så vi får blogges mer senere dere! Legger ut ukens spørsmål etterpå :-)

 

 

 

Sånn går det når man tar treningsfri

Nå skal jeg snart på treningsstudioet. I dag står fullkroppsstyrke på planen. Helt frem til forrige uke hadde jeg en ganske lang pause fra treningen. Det begynte først med at det var sommer, så da trappet jeg ned. Også slo nakken min seg helt vrang, og jeg kunne ikke trene på noen uker. 

Men nå er jeg endelig tilbake på gymmet! Og det føles godt! Det eneste som er så dumt med å ta en så lang pause er jo at jeg har blitt kjempe svak og ute av form på denne tiden. Uæh, klarer nesten ikke løfte noe vekter engang. Heldigvis kommer formen fort tilbake igjen. Men enn så lenge får jeg bare være litt pinglete! Haha! 

Uansett, her er dagens antrekk! Det var endelig litt fint vær i dag, så da benyttet jeg anledningen til å knipse litt bilder!Brandy Melville - Topp

Sheinside - Jakke

Nelly - Sko (dessverre utsolgt)

Lycke - Veske

Ukjent - Bukse
Klar for reunion!

I kveld skal jeg på reunion med en gjeng fra 3. VGS. Har ikke sett de aller fleste siden vi gikk ut av skolen for 2 år siden. Så det blir veldig gøy å se igjen alle, og se hvordan det går med de. Det er jo alltid så spennende å se igjen venner man ikke har sett på en stund. Catche opp med hverandre om hva man driver med nå, og planer for fremtiden. Ah, dette blir så kos!

Før jeg løper ut døren tenkte jeg å vise dere kveldens antrekk. La ut tre forskjellige antrekk på snapchat, siden jeg ikke ante hva jeg skulle ha på meg. Så da var det kjekt med litt tips fra dere! 

Hva er dine planer for kvelden?

På Google sitt hovedkontor

// innlegget inneholder reklamelink

Nå har jeg nettopp vært på et YouTube seminar på Google sitt hovedkontor i Norge på Aker Brygge. Jeg og to andre YouTubere; Pellek og Pistol Shrimps snakket om youtube, hvordan vi jobber med det, og litt rundt det, forran 50-60 annonsører. Så det var veldig gøy! Vi fikk også et lite innblikk i YouTube og hvordan de jobber, så det var veldig interessant. Haha, må bare le litt av selve google kontoret. Ja, det er veldig likt som på film. Masse google stæsj overalt, og en haug med morsomme og geniale ting! I inngangen hadde de blant annet hengt gud vet hvor mange fiskekroker i forskjellige farger, som stavet Google. 

Tenkte jeg kunne titte innom og vise dere dagens antrekk! 
ONLY - Jakke  //  WOW - Bukse  //  Nelly.com - sko (reklamelink)  //  Ukjent - Topp

Nå skal jeg spise litt middag, før jeg setter igang med et innlegg til senere i kveld. Ha en fin dag så lenge dere! 

Klar for skal vi danse!

// innlegget inneholder adlinks

Nå skal jeg snart dra opp til Nydalen, til TV2 studioene. For å se på Skal vi danse i kveld. Min veldig gode venn PelleK deltar i programmet, så da skal jeg opp og heie på han! Husk å stemme på han i kveld. Du kan sende sms 12 til 26400 eller stemme gratis på TV2.no. Tenkte bare jeg skulle vise dere kjapt dagens antrekk før jeg løper ut av døren. Skjønner ikke hvordan jeg klarte det i dag, men jeg som har hatt såå god tid i dag, har plutselig dårlig tid. Er det mulig? Hmm, skylder på at jeg så litt for mye på Keeping up with the kardashians! 


Bik Bok - Bukse  // Topp - HER  //  Sko - HER  //  Jakke - Ukjent

Skal prøve å holde dere oppdatert på snapchat i kveld. Så følg med der! Har du ikke lagt meg til enda, er det bare å gjøre det. Heter stinablogg der, og alle som legger meg til kan både se mystory og sende meg snaps :-) 

 

Følg meg på facebook og instagram 

Kveldens antrekk

Nå skal jeg snart avgårde for å spise middag med June og en venninne av henne. Regner med det blir Olivia på Aker Brygge vi ender opp på. Det er virkelig favorittstedet! Tenkte jeg kunne vise dere kveldens antrekk før jeg tar turen ut! I dag ble det en casual med pyntet stil. Syns denne vesten og jeansen passer så godt sammen. Spesielt nå som det er høst. Ah, for ikke å snakke om det fantastiske høstværet vi har hatt i dag. Kan ikke alle dager være som denne? Da hadde jeg blitt så glad! 

Følg meg på facebook og instagram 

Blandede følelser

// inneholder reklamelink

I dag har jeg fått unnagjort så mye "behind the scenes" jobb på bloggen. Det er helt merkelig hvor mye som foregår bak en blogg, som dere ikke ser. Når man ser igjennom en blogg tenker man fort at det kun er det man ser, som er det bloggeren jobber med. Men som oftest, er det så ekstremt mye mer. Man må svare på masse mailer, gjøre research, jobbe med prosjekter, osv. Kunne sikkert listet opp alle tingene, men det blir vel kanskje litt kjedelig for dere?Jeg har skikkelig blandede følelser for at høsten har kommet. På den ene siden elsker jeg å kunne gjøre litt mer ut av antrekkene, og kle meg opp i lag på lag. Bladene får nydelige farger, og en solfull høstdag som i dag er helt fantastisk! Når det regner derimot.. Not such a fan. Men da får man heller bruke tiden inne på andre ting! 


Bik Bok - Bukse, smykke og solbriller  //  Sko - HER  //  Ukjent - Jakke  //  Genser - HER  

Følg meg på facebook og instagram 

All black

// inneholder reklamelink

Nå er det utrolig lenge siden jeg har tatt litt antrekksbilder til bloggen. Kan faktisk ikke huske sist jeg tok med kameraet og stativet ut og knipset litt bilder på egenhånd. Så nå var det virkelig på tide å komme seg back i gamet! I dag ble det et helsort antrekk blandet med hvitlakkerte negler. En kombo jeg virkelig elsker! Enkelt, klassisk og det passer til nesten alle anledninger! 

Skjørt - HER  //  Topp - HER  //  Sko - HER  //  Daniel Wellington - Klokke  // Ukjent  - Hatt 

Nå skal jeg ut en tur og gjøre noen ærender, så vi får blogges mer senere! Ha en fin dag så lenge! ♥

Gjør det beste ut av situasjonen!

Her er noen flere av bildene jeg tok med Kyle i forrige uke. Syns det er så fint å ta bilder i slottsparken. Spesielt på en fin sommerdag. Da er det så nydelig der! Skulle ønske det var like fint vær i dag. For her pøser det ned. Men man må jo bare gjøre det beste ut av situasjonen. Så derfor har jeg fått gjort masse jobb i dag. Nå skal jeg snart på matbutikken og handle inn en god del mat, så jeg kan lage opp litt ekstra mat og fryse ned. Syns det er så mye kjekkere å heller lage en hel haug mat en gang i uken, enn å måtte handle inn og stresse med å lage middag hver eneste dag.

Det blir også billigere å gjøre det på den måten jeg gjør. For da slipper man å gjøre alle de unødvendige kjøpene som man alltid gjør når man drar på butikken hver eneste dag. Så det var et lite økonomi og mat tips til dere som nettopp har flyttet hjemmefra og blitt studenter, og som skjønner hvor dyrt mat er. Jeg husker jeg fikk ganske sjokk da jeg flyttet ut hjemmefra selv. Men så lenge man har tunga rett i munnen, og er litt streng med seg selv så er det ikke noe problem! Foto - Kyle Meyr  // kylemeyr.com 

White party!

I kveld skal jeg på innflytningsfest hos søte venninne Donna. Hun flyttet sammen med to venninner (Sladja og Lib) for en liten stund tilbake, og i dag skal vi feire at de flyttet sammen. Leiligheten dems har blitt så fin! Så jeg er nesten litt små misunnelig. Men jeg er jo veldig fornøyd med min egen også da, hehe! Dresskoden i dag er "white party". Så i dag har jeg kledd meg i hvitt fra topp til tå. Til og med neglene er hvite. Viktig å følge dresskoden vet dere!Nå må jeg nesten komme meg avgårde. Er ganske deilig at jeg bare kan gå bort dit, så er jeg der! Litt annerledes enn da jeg bodde i Hokksund og måtte be folk kjøre meg rundt for å komme meg på fester. Så det er noe jeg virkelig setter pris på med å bo i byen. Uansett, ønsker dere en god lørdag! Kos dere masse og ikke gjør noe jeg ville gjort. Haha! 

Sneakpeak - Photoshoot

Hei hei dere!

I dag har jeg vært ute og tatt masse kule bilder med fotografen Kyle Meyr. Ble kjent med han da jeg gjorde et bloggoppdrag tidligere i sommer. Så i dag bestemte vi oss for å teame up sammen og knipse litt bilder. Jeg tok med flere forskjellige antrekk som vi knipset bilder av rundt i Oslo sentrum. Blant annet på Tjuvholmen. Elsker arkitekturen der! Det er så mye kule steder å ta bilder, som jeg vanligvis aldri kunne tatt bilder alene. Er jo litt vel kleint å stå midt på Tjuvholmen med et kamerastativ, haha! Har ikke tatt bilder på denne måten siden jeg jobbet som modell, men det var veldig gøy å være litt back in the game!


Foto - Kyle Meyr // Kylemeyr.com

Fikk nettopp en liten teaser fra photoshooten, som jeg kan vise dere! Dette bildet tok vi nede ved Aker Brygge. Syns det ble ganske kult med den fargerike bakgrunnen! Hva syns dere?

Blir gal snart!

Heisann, fra frøken effektiv! I dag har jeg virkelig rukket unna veldig mye! Jeg startet dagen med å gå igjennom mail innboksen, deretter begynte jeg å sminke meg, mens jeg sminket meg fikk jeg en idè om hva jeg kunne lage en onsdagsvideo om, så da spilte jeg inn den med en gang sminken var på plass. Det er forresten ikke den videoen som kommer ute i morgen jeg filmet, men den som kommer ut neste uke. Liker å spille inn videoer i god tid, så jeg ikke trenger å stå og lage video på samme dag som den skal publiseres, og stresse meg halvt ihjel!

Å lage video i dag, var mildt sagt ikke bare-bare! Dere som følger med på snapchat (stinablogg) fikk kanskje se de litt oppgitte videoen jeg la ut? Her jeg bor holder de på å bygge noe greier, har ikke helt skjønt hva, men tror de fikser både garasjen og holder på å bygge noen leiligheten. Uansett, de borrer noe helt vanvittig her, så jeg holder på å bli gal snart! De holder på konstant fra klokken 08:00-18:00. Men jeg får håpe de snart blir ferdig med borringen, for nå er jeg lei av at det hele tiden rister i bygningen! Eller, så ille er det ikke. Men dere vet jo hvor dramaqueen jeg er da. Haha! 

Etter at jeg var ferdig med å lage video, knipset jeg et par bilder av dagens antrekk (som dere ser på bildene under), før jeg gikk ut og gjorde noen ærend. Har blant annet storhandlet på butikken i dag, så jeg holder på å lage et litt innlegg til dere med noen mat tips som kommer på bloggen senere i dag. Husk å  sjekke innom bloggen senere i kveld! 

Primark - Veske

Converse - Sko

Cheap Monday - Bukse

Ukjent - Genser

WOW - Topp

Hvordan har din tirsdag vært?

Gjett hvem som kom på overraskelsebesøk?

// inneholder reklamelinker

Nå har jeg en veldig morsom ting å fortelle dere. På mandag sendte søsteren min meg melding, og lurte på om hun kunne komme hit og være her i helgen, og ha litt jentetid. Jeg sa selvfølgelig ja, og tenkte ikke noe mer over det. Vi ble enige om at hun skulle komme i 13-14 tiden, og at jeg måtte se fresh ut, sånn at vi skulle ta litt antrekksbilder. 

Da klokken var litt før 14 sender hun melding og sier at hun er her om 20 minutter. En liten stund etter ringer hun, og spør hvilken klokke hun skulle ringe på. Så ringer det på, og et minutt etter kommer plutselig Benjamin inn døra. Jeg ble helt satt ut, og skjønte virkelig ikke noenting! Han hadde bestemt seg for å komme på overraskelsebesøk, og hadde fått hjelp av søsteren min. Dere kan tro jeg ble ganske forvirret, og veldig glad for å se han igjen! Siden han bor i Bergen, må vi ta fly for å møte hverandre, og ingen av oss hadde egentlig mulighet før i slutten av måneden. Så ja, jeg ble ganske satt ut da det var han som kom inn døren, og ikke søsteren min. Haha, for en skjønning som overrasker meg sånn! Nelly - Sko

Ukjent - Shorts

NellyTopp 

Daniel Wellington - Klokke Nå skal vi straks dra til fetteren min. Han reiser snart til USA og skal være der i et halvt år for å studere (jeg er ikke misunnelig i det heeeele tatt altså, haha). Så vi skal grille hos han sammen med litt venner. Så det blir koselig! Endelig mandag igjen!

Nå er det endelig mandag, og tilbake til rutiner! Kom meg ikke ordentlig tilbake til hverdagen etter at jeg kom hjem fra Kypros, siden jeg kom midt i uken. Så nå er det på tide å komme seg ut av feriemodusen, og komme igang igjen. For å gjøre det litt lettere for meg selv, tok jeg et skikkelig skippertak i går. Jeg planla hele uken, og gjorde klart mange bloggting.

I tillegg ryddet og vasket jeg leiligheten til den store gullmedaljen. Her snakker vi så støv på hjernen at jeg til og med vasket vinduene, og viftene over ovnen på kjøkkenet. Så nå dufter det nyvasket over hele leiligheten min, og det er så deilig at det endelig er skikkelig ryddig her. Får alltid helt kaos i hodet mitt, hvis det er kaos rundt meg. Hmm, begynner jeg å bli en ryddefreak?

I dag har jeg allerede rukket å spise litt frokost med Nora på Espresso House, Majorstuen. Den jenta der altså. Er det èn person i verden som leser meg som en åpen bok, ja da er det hun. Jeg rekker nesten ikke forklare hva jeg har av tanker, før hun allerede har løst alle problemene mine for meg. Ah, for en jente altså! Alle burde ha en Nora i livet sitt!

Michael Kors - Veske  //  Daniel Wellington - Klokke  //  H&M - Bukse  //  WOW - Topp

Zara - Blazer  //  Rayban - Solbriller  //  Nelly - Sko (dessverre utsolgt) Fikk knipset litt antrekksbilder da jeg kom hjem fra frokosten også. Deilig å kunne gå i noe annet enn bare shorts og bikini. Selv om jeg elsker shortser da. Gud som jeg elsker shortser. Kan aldri få nok highwaist shortser. Men akkurat nå var det faktisk bedre å kunne slenge på seg en bukse, uten å dø av varme! Hehe! 

 

Frøken effektiv + Dagens antrekk!

I dag har jeg virkelig vært frøken effektiv. Har fått unnagjort masse på bloggfronten, vært hos kiropraktoren og jeg har vært på IKEA. Fikk endelig kjøpt inn bestikk i dag. Haha, må virkelig le litt av meg selv. Det er nesten to måneder siden jeg flyttet hit, og jeg kun brukt plastikk bestikk. Det er bra jobba det! 

Kom over noen antrekksbilder jeg tok for noen dager siden, som jeg helt har glemt å poste her på bloggen. Passet egentlig perfekt, siden jeg ikke har rukket å knipse noen i dag! 

// innlegget inneholder reklamelinker

NellyTopp (reklamelenke)

H&M - Bukse og veske

Nelly - Sko (dessverre utsolgt)

Daniel Wellington - Klokke
Nå er jeg nettopp ferdig med et oppskriftsinnlegg som kommer på bloggen i morgen. Det er virkelig den perfekte sommer lunsjen/middagen, og den er sunn. Så dere må huske å klikke innom i morgen. Nå må jeg komme meg på trening, og få unnagjort en økt. Så vi blogges mer senere! 

Outfits lately!

Satt nettopp og tittet litt i arkivet, og tenkte det kunne være gøy med en "outfits lately", der jeg viser dere noen av antrekkene fra de siste to månedene. Fortell meg gjerne hvilken du liker best i kommentarfeltet! Tror mine favoritter er 3 og 7. Elsker å gå i shorts og skinnjakke! Bare spør hvis du lurer på hvor noe er fra. Tenkte det ble litt mye å skrive hvis jeg skulle skrive hvor alt var fra, på alle bildene. Hehe! Hvilke blogger er dine favoritter?

De siste dagene har jeg vært helt zombie. Skjønner ikke hva som har skjedd, men har vært så ufattelig trøtt hele tiden. Så i dag hadde jeg for første gang på lenge, ingen alarm på telefonen. Jeg sov så lenge jeg trengte, og midt på dagen sov jeg igjen. Sitter faktisk fortsatt i pysjen. Så det sier vel sitt! Har prøvd å virkelig la kroppen lade batteriene litt, så får vi se om det hjelper. 

Ville egentlig bare titte innom og vise dere noen antrekksbilder jeg for noen dager siden. Heldigvis for at jeg hadde de, så jeg ikke trenger å knipse bilde av meg selv nå mens jeg sitter i pysjen og ser ut som tidenes daffeste menneske. Haha! 

Michael Kors - Veske

Cubus - Skjorte

WOW - Bukse

Nelly - Sko (dessverre utsolgt)

Ukjent - Hatt

Daniel Wellington - Klokke

Nå skal jeg slappe av litt mer (som om jeg ikke har gjort det nok i dag?) med å lese litt blogger. Har en del favorittblogger fra før av. Men vil gjerne høre om dere har noen å anbefale? Elsker å finne nye blogger som inspirerer meg! 

Spørsmålsrunde: Søsteren svarer!

// reklamelinker

Er det èn person som virkelig kjenner meg, så er det storesøsteren min. Hun har kjent meg helt siden jeg kom til verden, og har kjent meg igjennom alle livets perioder. Helt fra da jeg hadde lipgloss og Paris Hilton dilla til da jeg var hardcore rocka jente som elsket Marilyn Manson. Da søsteren min var i Oslo sist, kom vi inn på idèen om å ha en spørsmålrunde der hun svarer på deres spørsmål om meg. Blir nok ganske morsomt og annerledes å høre om hvordan jeg er fra noen som kjenner meg så godt. 

Så nå må dere fyre løs meg spørsmål! Så svarer hun på spørsmålene på søndag!Ukjent - Jakke og smykke

Gina Tricot - Shorts

Nelly - Topp (reklamelink)

Primark - Sko

Nelly - Veske (reklamelink) 

Daniel Wellington - Klokke (reklamelink)Litt bilder av dagens antrekk! Nå skal jeg straks ut og spise middag med mine to fettere som kommer en tur til Oslo. Så det blir veldig hyggelig å se dem igjen! 

Time to party!

Titter bare innom for å ønske dere en fin lørdagskveld! Jeg skal straks til Nora og vorse litt, med hun og noen av kollegene hennes. Litt usikker på om det blir ut på byen i kveld. Men det tar jeg som det kommer! Alkoholen blir med, og festhumøret er på plass, så jeg er klar! 

Hva skal du i kveld?

Hva vil du lese om?

Nå er jeg endelig hjemme etter å ha gjort noen ærender nede i sentrum. Måtte innom posten og et par butikker, og fikse noen ting. Hadde egentlig tenkt meg en tur på gymmet og trene litt styrke i dag. Men jeg er så sykt støl etter onsdagens økt. Er det mulig? Er såvidt jeg klarer å gå bortover. Haha! Så den økten får jeg ta igjen i morgen!

Nå skal jeg sette igang med å planlegge de to kommende ukene. Må prøve å være litt strukturert med bloggjobbingen, for i helgene kommer jeg til å være ganske opptatt. Skal blant annet til Bergen hele neste helg. Så da må jeg skrive opp noen blogginnlegg, så jeg kan ta litt fri! Kom gjerne med forslag, hvis dere har noen blogginnlegg dere ønsker at jeg skal skrive! Bik Bok - Kjole  //  Nelly.comSko (reklamelink)  //  H&M - Veske  //  Ukjent - Hatt Dilla på selvbruning!

Da søsteren min var her for en stund siden, knipset hun litt bilder av meg i denne kjolen. Har hatt denne kjolen hengende i skapet veldig lenge, og den passer alltid til litt spesielle anledninger. Som for eksempel til sommerfester, bryllup og bursdager. Så hvis du er i tvil om hva du kan bruke til spesielle anledninger i sommer, er en slik kjole midt i blinken! Tror dessverre ikke den er til salgs lengre, men er nok ikke veldig vanskelig å finne noe liknende! Take it as inspiration! :-)Nå skal jeg ta litt selvbruning. Har fått helt dilla på det! Dere som har lest bloggen min en stund, vet jo hvor utålmodig jeg er. Så selvbruning er helt perfekt for meg, som ikke orker å jobbe for og bli brun i sommer. Vet noen av dere hvordan det er med selvbruning, når man er ute i solen? Prøvde å google litt i stad, men fant ingen ordentlige svar. Så da spør jeg heller dere! Blir man brun på huden, under selvbruningen hvis man soler seg? Haha, kanskje litt rart formulert. Men vet ikke helt hvordan jeg skal forklare! 

NRK og Fotokurs!

I dag har jeg vært med på mye spennende. Begynte dagen hos NRK og spilte inn litt morsomme ting. Det kommer til å komme ut på nett senere i dag, på NRK sine sider. Så da får dere følge med! Etter jeg var ferdig på innspilling måtte jeg løpe rett videre til Grand Hotell, der Nikon holdt fotokurs for oss bloggerne som ligger under Nettavisen. Fikk lære utrolig mye bra, som jeg definitivt kommer til å bruke til bloggbilder. 

Nå er det på tide å skifte ut hælene med joggesko, og komme seg ut i finværet. I dag står styrke og løping utendørs på planen. Så da er det bare å sette igang!

Er du klar?

Mandag, og ny uke! Er dere klare? Det er virkelig jeg! Jeg har startet dagen med en god runde blomster shopping. Så nå er stuen og kjøkkenet freshet opp! Det er utrolig hvor mye litt blomster og planter pynter opp! Skal knipse litt bilder etterpå, så dere kan se. Først vil jeg bare vise dere gårsdagens antrekk. Siden søsteren min var på besøk knipset hun litt bilder av meg. 

Nå skal jeg straks ut en tur igjen. Har et par ærender jeg må gjøre. Også er jeg nødt til å få kjøpt inn litt bestikk. Altså, det er utrolig hvor vanskelig det er å få tak i fint bestikk. Jævla bestikk liksom?! Burde jo være lett som en plett, men neida! Wish me luck! 

Den perfekte frynsejakke!

 

Hvor kul er ikke denne jakken? Jeg har fått helt dilla på frynser den siste stunden. Da moren min var på besøk hos meg i Oslo på fredag, nevnte jeg det til hun. Og tror dere ikke hun hadde tidenes kuleste frynsejakke liggende hjemme i klesskapet da? Å joda! Så da jeg var på besøk hos familien på søndag, ble jakken med hjem til meg! Jeg holdt faktisk på å kjøpe en lignende i svart for ikke så lenge siden. Men det er jeg glad jeg ikke gjorde. Beige er mye finere, og passer best når det er sommer! 

Nå skal jeg sette igang med å skrive et kostholdsinnlegg som kommer på bloggen senere i dag. Dere spør meg veldig mye om hva jeg spiser, så da tenkte jeg å lage en liten oversikt! Så følg med på bloggen etterpå! 

Tiden går for fort!

Nå skal jeg straks dra hjem til Hokksund en tur. Tantebarnet mitt skal feire 4 års dagen sin i dag, så da drar jeg hjem en tur for å feire med henne. Rart at den lille jenta har blitt så stor allerede! Syns ikke det er lenge siden hun var en liten baby, som jeg nesten ikke turte å holde i armene mine. Syns fortsatt det er rart at jeg er tante. Det høres så voksent ut! Enda merkeligere er det at søsteren min har to barn. Søsteren min liksom! Som jeg føler jeg nettopp lekte med Barbie med! Men det er allerede 10-15 år siden. Sykt hvor fort tiden går! Men, nå får jeg slutte å mimre her. Ville bare innom og ønske dere en god søndag, og vise dere dagens antrekk. Gikk for en ganske casual kjole i dag. Sammen med et par øredobber og krøllete hår ble det den perfekte kombinasjonen, så det ble pyntet, men ikke overpyntet. Kjolen kan forresten kjøpes HER 

(innlegget inneholder affiliatelink)

Ok å snikfotografere fordi jeg er blogger?

På vei til kiropraktoren i dag, hendte det en litt morsom/klein/rar opplevelse. Jeg satt alene på trikken, og merket at et par jenter som satt med moren sin stirret veldig på meg. De hvisket imellom seg, og begynte å peke på meg. Litt ubehagelig, og kleint. Men jeg begynner å bli vandt med det at blogglesere stirrer, fordi de kjenner meg igjen fra bloggen. 

Men da de skulle til å gå av bussen, så jeg at den ene jenta fiklet veldig med mobilen sin. Plutselig gikk kameralyden av, og hun tok bilder av meg. Siden jeg satt rett ved utgangen der de stod sa jeg bare til henne "unnskyld, hvis du leser bloggen min kan jeg godt ta et bilde med deg, men å snikfotografere meg, syns jeg at er litt ubehagelig". Mens jeg snakket merket jeg er kameralampen på mobilen hennes lyste, så hun filmet sikkert mens jeg snakket også. Istedenfor å svare meg, snudde hun seg bare til moren sin og begynte å snakke et språk jeg virkelig ikke skjønte, før de til slutt gikk av bussen.

Vet ikke helt hva jeg skal tenke om hele situasjonen.. Vet ikke om jeg skal le, eller blir irritert. For det er jo ganske frekt å snikfotografere noen. Og ikke minst kleint for min del. Er det ikke bedre å komme bort og si hei isteden? Jeg syns i alle fall det er så mye hyggeligere når dere kommer bort og sier hei, og heller spør om å få ta bilde med meg, istedenfor å snikfotografere meg..

Hmm. Merkelig og klein situasjon! Hva tenker dere? Syns dere det er greit å snikfotografere noen?Sheinside  - Jakke

Nelly - Body og sko  (affiliatelinks) 

Bik Bok - Shorts og solbriller
Dagens antrekk

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra et event med Nelly. De skal lansere en egen side for oss som samarbeider med de, hvor det kommer til å skje mye spennende ting. Mest spennende blir det selvfølgelig for oss som samarbeider da, hehe! Så det blir mye backstage ting! 

På eventet fikk vi også en god introduksjon i Adobe Lightroom, som er et bilde bilderedigeringprogram. Jeg har jo brukt picmonkey veldig lenge, og det fungerer jo egentlig veldig bra. Men jeg elsker å finne måter som gjør at jeg kan forbedre bildene mine på. Så lightroom skal jeg absolutt gå til anskaffelse av, og teste ut! Vi var også heldige og fikk plukket med oss noen nye plagg og sko, så de kommer i antrekksbilder fremover, hehe! Hadde med meg skjønneste Maria på Nelly eventet. Etter eventet rakk vi og få tatt litt antrekksbilder! Casual Monday

Dere vet de dagene, hvor man sliter skikkelig med å stå opp av senga? Uansett hvor mye man sover, så føler man seg fortsatt som en zombie. Vel, i dag har jeg hatt en slik dag. Pleier egentlig å stå opp 7 hver morgen. Da får jeg en tidlig start på dagen, og rekker å få med meg ting. Men i dag kom jeg meg ikke ut av senga før klokka var nærmere 11.. Er det mulig? Jeg hadde til og med på en hel haug med grusomme sjokk ringetoner på telefonen, for å vekke meg. Men neida, ingenting fungerte! Etter et par store kopper kaffe fikk jeg til slutt kommet meg ut og fikk gjort noen ærender, og tatt litt antrekksbilder! Antrekket i dag er like avslappet som jeg er! Haha! 

Nå står selvbruning, tannbleking, hjemme pedikyr og ukeplanlegging på planen. Så vi får blogges mer senere når jeg har kommet ut av zombie-mode!

Festival antrekk!

Dagen i  dag har mildt sagt, vært ekstremt hektisk! Jeg begynte dagen på IKEA sammen med min storesøster, og en av døtrene hennes. Vi plukket ut sofa, seng, ny skrivepult, tv bord, sofa bord, kjøkkenting, håndklær, litt pynt og enda flere ting! Så vi fikk virkelig ordnet nesten alt jeg trenger! Bestilte hjemmebestilling, så alt kommer i morgen. Gjett om jeg gleder meg! Det blir så utrolig bra å få inn alt i leiligheten! 

Vi rakk såvidt å dra innom leiligheten en tur, før jeg måtte dra videre på et event med Tone Lise akademiet. Der vi fikk sushi og spabehandling på hendene. Var ikke feil det, for å si det sånn, spesielt etter all bæringen av flyttekasser de siste dagene! Men før jeg dro rakk vi å ta litt antrekksbilder. Kjenner det er skikkelig kjipt at søsteren min Madeleine ikke bor her i Oslo, for da skulle hun vært min faste antrekksfotograf, hihi! :-)

Dagens antrekk ble en blanding av festival og hippie. Elsker denne type stil! Primark - Singlet og genser  //  Gina Tricot - Bukse  //  H&M - Veske  //  Nelly - Sko Helt glemt bort!

Oppi alt dette flyttekaoset, har jeg helt glemt bort å poste antrekksbildene jeg tok sammen med June i forrige uke. Men det passet egentlig veldig bra å poste de nå! For å ta noe antrekksbilder i dag, har vært helt umulig. Det har regnet så ille at jeg nesten ble skylt vekk bare jeg gikk ut døren, haha! 

Uansett, nå er jeg nettopp ferdig med å redigere flyttevlogen, som kommer på bloggen i morgen. Var veldig morsomt å lage en litt annerledes video, og ta dere med på en liten tur. Gleder meg til å høre om hva dere syns om videoen i morgen!Skjørt og topp - WOW //  Jakke - Sheinside  //  Kjede - Ukjent  // Sko - Nelly


 

 

 

En bloggers verste fiende!

Mandag, men fortsatt ferie, eller hva? Vet ikke med dere, men jeg er i skikkelig feriemodus! Samtidig som jeg er skikkelig i flyttemodus. Kjenner det kribler i fingrene etter å starte flyttingen. Nå er det bare en uke igjen til jeg flytter, og det blir så gøy! Men først må jeg pakke alt som er i kollektivet, også må jeg hjem en tur til Hokksund i helgen, og pakke alle tingene jeg har der. 

Siden jeg har hatt veldig lite plass i kollektivet, har jeg ikke kunnet hatt med meg alle tingene mine. Så det er masse som står igjen hos mamma og pappa. Haha, det ser nesten ut som om jeg ikke har flyttet ut engang, så ille er det! Gru-gleder meg til å gå igjennom alle tingene. For nå er det virkelig på tide å organisere hva som skal med inn til Oslo, hva som skal lagres og hva som skal kastes. Kommer sikkert til å komme over noen gamle minner på det rommet. Jeg er en skikkelig hoarder, så alt mulig rart skal alltid samles på. Haha! Her snakker vi alt fra gamle kinobilletter til inngangsarmbånd fra fester. Men det er vel kanskje flere enn meg som er sånn? (håper jeg!). 

Akkurat nå er jeg hos June en tur, og vi har nettopp tatt litt antrekksbilder. Fikk litt panikk da jeg dro hjem til henne i stad, og det plutselig begynte å REGNE. Altså, er det noe som er verre enn vind for en blogger, så er det regn! Regn ødelegger alltid når man skal ta bilder. Sminker renner, og håret som tidligere var fint og krøllete ser plutselig ut som en våt katte. Men heldigvis ble det bedre vær, så vi fikk knipset litt bilder! Nå må jeg slutte å bable om alt mulig rart, og være litt sosial med June. Blogges senere :-*

All black everything - Outfit

I dag ble jeg skikkelig inspirert av 70-80 talls poprock i klesstilen. Jeg er veldig glad i band som Kiss, Twisted Sister, ACDC, Guns 'n roses og i dag lot jeg meg virkelig inspirere av de. Det er sjelden jeg går med kun svarte og rocka klær, så i dag tok jeg det helt ut! Er det èn ting som jeg elsker å gjøre, så er det å bruke klær til å formidle hvordan jeg føler meg.

Så i dag når jeg følte meg rocka, kledde jeg meg rocka. Andre dager kan jeg føle meg helt annerledes, og da blir også klærne helt annerledes. Det er det jeg syns at er så fantastisk med klær, man kan variere de i alle mulige forskjellige måter, så har man en ny look. Nå skal jeg fortsette på et lite DIY prosjekt som skal ut på bloggen senere i dag. Blogges senere ♥

To pyser på tur!

Gratulerer med dagen herlige Nordmenn ♥

Nå skal jeg straks ta toget til Drammen for å feire 17. mai med min kusine, Eveline. Vi skal se på russetoget og være litt rundt i byen. Og spise is. Masse is! Og hvis vi er tøffe nok, ta en karusell. Men vi er ganske så pysete begge to, så vi får se ann hvordan det går. Hehe! Hvis du er i Drammen og feirer 17. mai i dag er det bare å komme bort og si hei :-)

I dag hadde jeg egentlig tenkt til å ha på den hvite kjolen med diamanter, som jeg viste på et innlegg for en liten stund siden. Men, det er så kaldt ute i dag, så da ble det en lengre kjole. Vil ikke ha noe gjentagelse av natt til 1. mai.. Haha! 
Den perfekte hverdagskjolen!

Jeg elsker å bruke kjoler, men jeg bruker det nesten aldri ti hverdags. Hvorfor ikke? Fordi nesten alle kjolene jeg eier passer kun til fest, og virkelig ikke til hverdags.. Så da blir de alltid hengende i klesskapet, og blir brukt en sjelden gang iblant. Jeg har lenge hatt lyst på noen kjoler jeg kan bruke til hverdags. Nå som sommeren er på vei, er det jo mye bedre å bruke en fin hverdagskjole, enn jeans. For jeans kan man jo bruke hele året!

For en ukes tid siden klikket jeg meg innom Nelly, og fant den perfekte hverdagskjolen, og klikket den hjem med en gang! Jeg ble helt forelsket i den da jeg endelig fikk prøve den. Altså, det er nesten så jeg får litt Kim Kardashian rumpe jo! Eller.. Kanskje ikke helt så stor. Men den fremhever formene mine på en helt fantastisk måte, uten at det blir for avslørende. Helt perfekt! I tillegg er den stretchy i stoffet, så den er kjempe behagelig å ha på. Noe som er viktig når man skal bruke den til hverdags. På bildene under har jeg brettet den litt opp, siden jeg er så lav. Så den er egentlig litt lengre, enn på bildene. Så hvis du er høy, så passer den til deg og :-)

Kjolen finner du HER, og skoene finner du HER (affiliatelinker)ROSA trær - Det kan jeg like!

I dag har jeg vært på kurs hos Nettavisen. De skal begynne å satse mer på video hos bloggerne sine, og dermed fikk vi et kurs fra noen veldig flinke gutter fra klikk monster. Vi fikk lære mye om hele aspekteret med å lage en video. Alt fra hvordan man planlegger en video til hvordan man klipper den, til hvordan man formidler en historie. Nå klør det i fingrene mine etter å komme igang med å lage flere videoer, med den nye kunnskapen jeg har fått i dag. Har lyst til å best mulig filmer til dere, så den nye kunnskapen kommer så utrolig godt med!

Etter kurset stakk jeg ut en tur med Marie Wolla, og tok masse antrekksbilder. Det er så kjekt når man kjenner andre bloggere som man kan samarbeide litt med. Vi dro ned på Aker Brygge en tur, og jeg kommer nesten ikke over hvor fine de rosa trærne i bakgrunnen på bildene er! Altså, hallo. ROSA trær! Det kan jeg like :-)

-

Klar for voksenlivet!

Endelig fredag! Nå har jeg nettopp handlet inn til helgen, og her snakker vi masse junkfood og godteri! I kveld skal jeg virkelig slappe helt av forran pc'en med noen gode filmer. Har dere noen gode filmer å anbefale, tar jeg gjerne imot forslag :-) Kjenner at jeg er ikke den flinkeste til å velge filmer akkurat. Hehe!

Ellers enn å titte på filmer skal jeg nok innom finn.no og se på litt leiligheter. Har bestemt meg nesten helt nå for å flytte ut av kollektivet, og inn i en leilighet for meg selv. Kjenner virkelig at jeg trenger å gå videre i livet mitt, og det å flytte inn i en ny leilighet hjelper mye på det. Når jeg flyttet inn i kollektivet hadde det nettopp blitt slutt med eksen, og det er mange vonde minner fra kollektivet der han er involvert. Så, for å virkelig komme meg videre og hoppe enda lengre inn i voksenlivet skal jeg flytte helt for meg selv. Litt skummelt.. Men jeg tror det blir veldig gøy! 


Tidligere i dag tok jeg en lunsj med Nora, etterfulgt av en liten photoshoot der hun var så snill og tok antrekksbilder av meg. Here's the pictures!

Nelly (reklamelink)- Sko  //  Bik Bok - Bukse og smykke  //  Zara - Blazer

Ukjent - Hatt  //  Michael Kors - Veske

Natt til 1. Mai, Antrekk

Er dere klare for natt til 1. mai feiring? Det er jeg! Selv om jeg har blitt litt glemsk på mine gamle dager. Er vel lov å si det når man er i tjueårene vel? Neida. Er ikke akkurat gammel. Men følte meg veldig gammel da June tidligere i dag spurte om jeg ville være med ut og feste i dag, og jeg bare tenkte, feste på en torsdag? Har ikke hun jobb i morgen da? 

Vet ikke om jeg skal skylde på at jeg jobber som blogger, og dermed har ikke helligdager noe å si for meg, eller om jeg bare skal si at jeg er litt distre? Anyways, fest blir det på meg i dag! 

Nå har June og jeg nettopp vært ute en tur og spist middag, og nå skal vi gjøre oss klare for kvelden! Er ikke helt sikker på hvor vi drar ut enda, men det regner jeg med at vi tar som det kommer! Kameraet blir med, så da blir det nok noen *tunga-ut-av-kjeften* bilder på bloggen i morgen. Hehe! 

Kveldens antrekk ble shorts og en enkel svart topp!
Siden det straks er mai, er det jo på tide å bruke shorts, eller hva? 

Hvordan skal du feire natt til 1. mai?

So call me maybe!

Nå har Nora og jeg nettopp vært ute i Frognerparken en tur sammen. Var så fint vær ute i dag så da Nora sendte meg melding tidlig i dag, om at hun var veldig hyper etter jobb, så måtte vi stikke ut sammen en tur! Alltid gøy å slippe og ta antrekksbilder alene. Da kan man plutselig bli mye mer oppfinnsom på bildene! Så i dag fikk jeg endelig tatt litt bilder i telefonkiosken som ligger i Frognerparken! 

Sheinside - Jakke

Junkyard - Bukse

WOW - Topp

Nelly - Sko

Ukjent - Smykke It's official

Det er offisielt.. Jeg har blitt en hatte-jente! Haha.. Må le litt av meg selv mens jeg skriver dette. For det som er morsomt er at jeg pleide å hate hatter. Syntes det så sykt kleint ut, og bare var rart. Men ikke nå lengre! Nå elsker jeg hatten min! Den styler virkelig opp antrekk! Ingen tvil om at jeg skal gå til innkjøp av flere hatter. Gjerne en i lys brun en også. Det tror jeg blir bra! Hva syns du? Er du også en hattejente, eller syns du det ser rart ut?Junkyard - Bukse

WOW - Topp

Sheinside - Cardigan

Nelly - Sko

Ukjent - Smykke og hatt
Dette er en helt spesiell dag for meg..

I dag er en helt spesiell dag for meg.. En dag som jeg mange ganger aldri trodde at ville komme. Det føles både rart og godt ut på samme tid. Noen som har peiling på hva jeg snakker om? Skal avsløre hvorfor dette er en spesiell dag for meg, i neste innlegg! Men først vil jeg se hvem som har fulgt med på bloggen min, og som klarer å gjette hvorfor dette er en spesiell dag! Den første som gjetter riktig linker jeg bloggen/instagrammen til i neste innlegg! PS: Det er bloggrelatert! Sheinside - Jakke

Nelly (utsolgt) - Sko

Bik Bok - Bukse

Daniel Wellington - Klokke

H&M - Topp

Ukjent - Hatt

Klarer du å gjette riktig?

Casual Friday

Nyte en kopp kaffe i Frognerparken, på en varm vårdag, mens solen skinner, dette kan jeg virkelig leve med! Hehe! Som dere sikkert har skjønt ifra overskriften, har jeg en ganske så "casual Friday" i dag. Converse, varm kardigan og comfy jeans = dagens antrekk. 

Nelly (adlink) - Bukse

Converse - Sko

WOW - Cardigan

Bik Bok - Solbriller, smykker og genserNå skal jeg sette igang og skrive litt innlegg for helgen, og den kommende uken. Har et par veldig interessante idèer som jeg nesten ikke klarer å vente med og skrive ned! 

Comfy heels and ripped jeans

God lillelørdag ♥ I går var jeg ute og spiste middag med June og Donna. Skal legge ut litt bilder fra det senere i dag. Men ville først vise dere antrekket jeg hadde på meg i går! Er så kjekt når man har blogge-venninner, for da kan man hjelpe hverandre å ta antrekksbilder. Hehe! Jeg fikk prøvd ut de nye skoene mine ordentlig for første gang i går, og de er så gode å gå på! Man skulle ikke tro det med tanke på at de er ganske høye. Men siden de er wedges og høye forran, så er de super comfy! 

Innlegget inneholder annonselenkerSheinside - Jakke

Nelly - Bukse

Michael Kors - Veske

Nelly - Sko

Bik Bok - Genser

CMYK - KlokkeVår-Lykke!

Wow, så sinnsykt fint vær det har vært i Oslo i dag. Da jeg var ute og tok antrekksbildene tidligere i dag, ble jeg helt overfylt av vår-lykke! Dette kan jeg virkelig leve med! Akkurat nå er jeg hjemme hos foreldrene mine en tur. Måtte kjøre hjem bilen jeg lånte i går. Det var så deilig å kjøre bil i solen og med god musikk på. Det får meg nesten til å savne det å kjøre bil. Men jeg liker kollektivt bedre, spesielt siden det er så kort mellom steder i Oslo. 

Nå skal jeg snart ta toget hjem igjen, men først vil jeg vise dere dagens antrekk! Følte meg så mye mer inspirert til å sette sammen antrekk i dag, etter at jeg fikk den nye garderoben min. Stor tommel opp for det! Bik Bok - Vest, øredobber og genser

H&M - Tightsbukse

Ukjent - Armbånd og sko

CMYK - KlokkeMidt i et hår-kaos!

I går var jeg på jentekveld hjemme hos June. Vi lagde taco, så på paradise hotell, blogget, og skravlet om alle mulige jenteting. Det var veldig koselig å få sett igjen June igjen. Selv om vi bor i samme by rekker vi ikke å se hverandre så ofte, og siden hun var hjemme hos foreldrene sine i påsken, fikk jeg ikke sett henne da heller. Så det var virkelig på tide å få catchet opp litt! 

Her er gårsdagens antrekk

Nå er jeg i midten av et hair extensions prosjekt. Har nettopp tatt av alle festene og tatt av limet. Så nå skal jeg sette på ny teip og farge etterveksten på mitt eget hår, før jeg drar hjem til Susanne sånn at hun kan sette på håret igjen. Shit.. For en jobb altså! Det er mye slit for å ha fint hår. Men det er jo så verdt det! Ikke bare blir håret mitt superfint når jeg har på extensions, men mitt eget naturlige hår vokser veldig bra under det, og det holder seg sunt og glansfullt. Skal prøve å rekke og ta litt bilder av mitt naturlige hår etterpå, så dere kan se! 

Forresten. Onsdagsvideoen kommer kanskje i morgen. Har en veldig kul video som skal ut på kanalen min, og den skulle egentlig være klar til i dag. Men det er litt forsinkelser, så den kommer ut enten sent i kveld eller i morgen. Husk å sjekke innom youtube kanalen min, så ser dere når den kommer :-)

Derfor bør du minimere alkoholinntaket!

God morgen ♥ Nå sitter jeg i kosedressen min, trøtt i trynet, og har enda ikke fått i meg frokost. På tide å få ut fingern snart? Kjenner jeg er ganske sliten etter gårsdagen! I går var jeg ute med noen venninner på et sted som heter seeds. Har aldri vært der før, eller hørt noe om det. Men det var overraskende bra! Liker steder hvor det er en god blanding av mennesker, og ikke bare en stereotype. Eneste jeg ikke likte med stedet var at det var litt for rolig lounge musikk. Så da jeg og Donna prøvde å slå oss løs på dansegulvet, var det nesten umulig, for musikken var for rolig! 

Men ellers hadde jeg det veldig gøy. Prøvde virkelig å minimere alkoholinntaket, så jeg slapp å bli så fryktelig fyllesyk i dag. Det er få ting som er bedre enn å våkne opp fresh og ikke fyllesyk dagen derpå! I tillegg er det ikke fullt så kult å være den fulleste på festen. Haha! Slenger ved et par antrekksbilder jeg tok for noen dager siden, som jeg har glemt helt bort. Det passet egentlig ganske bra nå! Hvordan var din lørdag?

Kveldens antrekk

God påskeaften ♥ Har dere kost dere med påskeegg i dag? Det har jeg! Kjenner jeg har spist litt for mye godteri også, haha! De siste dagene har jeg tatt det veldig med ro, så da Donna spurte meg tidligere i dag om jeg ville bli med på byen i kveld, sa jeg ja med en gang! Jeg skal straks ta banen ned til henne, men først tenkte jeg at jeg kunne vise dere kveldens antrekk. 


Kjole - HER (finnes også i flere farger) 

4. Plass på blogg.no!

WOW! Innlegget jeg skrev i går "10 tegn på at han er en player" falt virkelig i smak hos dere, og ikke minst tusenvis av andre mennesker. Jeg hadde virkelig ikke trodd at så mange ville lese det. Men med over 20'000 innom i går, og over 33'000 innom så langt i dag, er det ingen tvil om at dette er noe dere er interessert i. Som jeg skrev i innlegget har jeg brent med selv noen ganger på playere, og jeg tipper jeg ikke er alene. Jeg skulle ønske jeg hadde lest disse rådene for noen år siden, før jeg falt for et par drittsekker for mye, hehe! 

Sheinside - Jakke // WOW - Bukse

Rayban - Solbriller // H&M - Genser

Choies - Kjede // New Look - Veske

Primark - Sko // CMYK - Klokke
Nå skal jeg fortsette på et par spennende bloggprosjekter. Ha en fin dag videre, så blogges vi senere ♥

Yellow for easter

Siden det nærmer seg påske, var jeg i humør for litt gult i antrekket i dag. Så da ble det mine gule blazer som jeg kjøpte på Zara i London for nesten et år siden. Det begynner endelig å bli så varmt ute at man kan gå med litt mindre klær. Deilig å slippe og måtte pakke seg inn i fem lag med klær bare for å gå ut døra. 

Zara - Blazer

H&M - Skinnbukse 

Bik Bok - Genser og kjede

Ukjent - Armbånd og sko


Var oppe til ganske sent i natt, så ligger litt etter skjema nå. Så jeg får nesten løpe. Vi blogges senere ♥

Lots of Leather

Hvordan har lørdagen deres vært? Min har vært veldig koselig! Jeg har nettopp kommet hjem etter en liten jentedate med Maria. Vi gikk bort til Frognerparken og knipset litt antrekksbilder av hverandre. Kjekt å ha venninner som er bloggere, for da er det litt lettere å ta bilder av hverandre! Etter bildene var tatt stakk vi bort til Espresso House hvor vi satt i flere timer og snakket om alt mellom himmel og jord. Selv om vi møtes relativt ofte, er det alltid masse nytt som skjer mellom hver gang vi møtes. Dere vet jo sikkert hvordan det er? Viktig å catche up med jentevenninner! 

Nå skal jeg kaste i meg litt mat, også blir det full avslapping forran tv'en resten av kvelden. Fikk nok fest og morro på Side2 festen på torsdag. Hehe! :-)Sheinside - Jakke

H&M - Bukse

Michael Kors - Veske

Ukjent - Sko og kjede

Bik Bok - Topp 

CMYK - Klokke
Spring Fling Fabulous

Om en liten time skal jeg dra på Side 2 vors hos Nettavisen. Etter vorset blir det fest, og vi skal feire 10 års jubileet til side 2. Blir veldig hyggelig å få hilst på flere av de som jobber i Side 2. Både bloggerne, salgsteamet, journalistene, og redaksjonen. Temaet for festen i dag er Spring Fling Fabulous. Så da benytter jeg anledningen til å bruke den nye kjolen min, som jeg fikk fra lookit.no en stund tilbake! Er den ikke fin? Jeg elsker den! Boyfriend jeans and Michael Kors

Før jeg stakk på møte i går, rakk jeg og ta litt antrekksbilder. Dere har jo etterspurt det en del i det siste. Så hver gang solen titter frem, prøver jeg å skynde meg ut meg kameraet. Må le litt av hvordan været er om dagen. Den ene dagen er det kjempe varmt og endelig vår, og dagen etter er det full snøstorm. Altså, hva skjer med det? Michael Kors - Veske

Sheinside - Jakke

Primark - Sko

Bik Bok - Topp og smykke

Rayban - Solbriller

Junkyard - BukseUansett, nå har jeg allerede fått unnagjort masse regnskapsjobb og mail svaring. Litt backstage jobb som ikke er like glamorøst akkurat. Men det må jo gjøres det også! Viktig å holde orden i sakene når det kommer til regnskapet på bloggen. Vil virkelig ikke ende opp som x antall andre bloggere som har fått skattesmell, og som har blitt tatt for skattesvindel. Det må jo være så kjipt, og ikke minst flaut!

Men men, nok om sånt. Nå skal jeg spise litt lunsj, også skal jeg begynne på litt innlegg som kommer senere i dag! Blogges senere ♥

Sequin pants and leather jacket

Hvordan har deres mandag vært så langt? Jeg har fått unnagjort så utrolig mye allerede. Nå skal jeg straks opp til Nordic Screens sine kontorer, og jobbe litt med hytteturen vi var på, for noen helger siden. Husker dere den? Vi skal se litt klipp og filme et par ting. Så det blir gøy! Jeg er veldig forsinket nå, så jeg må løpe. 

Men her har dere dagens antrekk! 

Resultat av leserundersøkelse + Antrekk

Nå skal jeg straks ut og møte jentene mine, June og Donna. Vi skal ta en liten kaffe sammen og skravle litt. Syns tiden går så altfor fort om dagen, og jeg føler jeg nesten aldri rekker å være med venner. Så når jeg først kan må jeg gripe muligheten! Og dere! Er det like fint vær hos dere? I dag har det vært strålende sol her, og jeg kjenner det kribler inne i meg. Våren er her! Håper ikke jeg jinxer det nå, og det plutselig begynner å snø igjen. Haha!

Jeg er så glad for at våren er her. For da kan jeg endelig ta antrekksbilder igjen! Var en del av dere som skrev at dere savnet deg i leserundersøkelsen jeg hadde på søndag. Vet du ikke hva jeg snakker om, kan du lese DETTE innlegget. Ta gjerne undersøkelsen, dersom du ikke har gjort det enda!

Tenkte jeg kunne fortelle litt hvordan undersøkelsen gikk. Så langt har det kommet inn over 2200 svar! Uæh! Det er helt crazy at så mange av dere har tatt undersøkelsen. Det hjelper meg så vanvittig mye ♥ Kan gi dere et lite sammendrag av resultatene som har kommet inn så langt.

- 96 % jenter

- 70% er i alderen 13-19 år

- 43% leser bloggen min hver dag, og 37% leser bloggen min 3-5 ganger i uken.

- Av kategoriene dere liker best på min blogg var disse mest populære: skjønnhet, trening og videoblogg.

- 51 % av dere har lest bloggen min i under et år.

Det som er så kjekt med en slik undersøkelse, er at jeg kan rette innleggene mer mot dere som leser bloggen min. Et eksempel er å legge ut oppskrifter på skolelunsj og snacks, istedenfor middager. Siden de fleste av dere er under 19 år, og bor mest sannsynligvis hjemme, der foreldrene deres lager maten for dere. Siden hele 96% av dere som tok undersøkelsen er jenter, vet jeg også at jeg kan skrive innlegg som passer til oss jenter. 

Siden det var såpass mange som tok undersøkelsen er den mer korrekt, og viser hva majoriteten av dere mener. Men det skal også sies at jeg har ca 60'000 unike som er innom bloggen hver måned. Så undersøkelsen kan ikke stoles 100% på. Men den gir i alle fall en pekepinn på hvem som leser bloggen min. Nå ble det veldig mye snakk om statistikk. Men tenker dere kanskje også syns det er litt interessant å lese?
Dagens antrekk

I dag har jeg virkelig gjort mye forskjellig! Jeg begynte dagen på Europris med Nordic Screens og Kim Køste. Til helgen skal jeg på en hyttetur med en liten gjeng youtubere og et film crew fra Nordic, og vi skal filme inn litt påskefilmer til Nordic sin YT kanal. Så i dag handlet vi inn masse ting til hytteturen. Det var helt sinnsykt hvor mye vi handlet. Her snakker vi tre fullstappede handlevogner. Haha! 

 Da jeg kom hjem fra filming stakk jeg rett ut med en kompis og tok litt bilder i Frognerparken. Må passe på og ta litt bilder, når det først er fint vær ute. Så da ble det endelig litt antrekksbilder. Flere av dere har spurt om litt antrekksbilder den siste tiden, og jeg prøver alltid å ta bilder så fort jeg har mulighet. Men lyset er ikke alltid så samarbeidsvillig. Men i dag var det mer enn samarbeidsvillig, så da fikk jeg endelig tatt litt bilder!

Lookbookstore.co - Jakke  

WOW - Bukse

Jeffrey Campebell - Sko

H&M - Genser

Rayban - SolbrillerAntrekk - Gullsnutten Prisutdeling

Nå skal jeg straks ta t-banen til Kanonhallen. Vi som er nominert eller skal delta noe ekstra i showet, må møte opp klokken ett. Så derfor må jeg dra dit veldig tidlig. Heldigvis har jeg med ekstra skift, så jeg trenger ikke å gå rundt i kjole og høye hæler hele dagen. Da tror jeg bena mine hadde blitt ganske drept! Planen min i dag var egentlig å ha på en rosa lang kjole. Men føler den ble altfor pyntet. Så derfor gikk jeg for en bandage (ikke bondage, haha) kjole, som jeg fikk fra lookit.no for et par uker siden (sponset). Den er ganske stram å ha på. Men jeg elsker at den viser frem kurver, og er stilren. Perfekt!

Skoene er fra Nelly, men jeg aner ikke om de fortsatt selges. Siden jeg kjøpte de av Maria i går, etter at jeg fant ut at jeg ikke hadde noen sko å ha på meg. Haha, standard meg å være sent ute til sånne ting!Nå må jeg løpe, ellers kommer jeg for sent. Husk å se på TV Norge kl 20:30 eller på Nordic Screens YouTube kanal 20:30 for å se hele showet. Tror det også blir lagt ut på Nordic sin kanal i ettertid, så hvis du ikke rekker å se programmet i dag, kan du se det senere!

Outfit; Rock that cuteness

Nå er jeg oppe på Nordic Screens kontorene en tur. Har nettopp spilt inn en episode til uketube, gullsnutten spesial. Er så heldig at jeg har fått lov til å leke litt programleder. Alle episodene kan du forresten se på Nordic sin kanal HER. Rakk å ta litt antrekksbilder før jeg tok turen opp til Nordic i dag. Er så glad i å blande rocka elementer med supersøte elementer. Skinnbukse og spike sko mikset med søte bølger i håret og en blondegenser. Veldig meg! Moods of Norway - Jakke

Jeffrey Campbell - Sko

Gina Tricot - Bukse

Michael Kors - Veske

Bik Bok - Genser 

CMYK - Klokke


Hva syns du om dagens antrekk?

 

Ut med gutta - Antrekk

I kveld skal jeg ut med to kompiser som jeg ikke har festet med på et par måneder. Så dette blir veldig gøy! Vi skal vorse litt her hjemme hos meg, før vi stikker ut på byen.  Tenkte bare å vise dere dagens antrekk før jeg starter å vorse. Hvor kult er ikke dette skjørtet forresten? Jeg elsker det! Kjøpte det på H&M for et par dager siden, og jeg er helt forelsket! Liker at det er blanding mellom skinn, metall og soft skin. Hva syns dere?H&M - Skjørt og topp  //  Daniel Wellington - Klokke  //  Bik Bok - Kjede

Antrekk Vixen blog awards

Et par kjappe antrekksbilder før jeg stikker på vorspiel. I kveld skal jeg på Vixen blog awards. Dette er en fest som alltid er bra, år etter år! Så jeg gleder meg til å se hvordan det blir i år. Må stikke nå, så har ikke tid til å skrive så mye. Men ville bare vise dere kveldens antrekk! Ser jeg noen av dere i kveld?

Bik Bok - Kjede, topp // H&M - Skjørt // Daniel Wellington - Klokke


et 

Dårlig samvittighet

Rakk å knipse litt antrekksbilder i dag i Frognerparken. Er helt forelsket i sollyset som er på vinteren. Det får meg virkelig til å krible i fotofingrene mine. Er det èn ting som dreper blogglysten min om dagen, så er det alt det dårlige været. Man får ikke akkurat veldig lyst til å gå ut og knipse antrekksbilder når det regner og det er masse slafs overalt. Så når det først er fint lys ute, da løper jeg ut med stativet med en gang! Får litt dårlig samvittighet om dagen, fordi jeg føler jeg tar altfor mange bilder inne på rommet mitt. Men dessverre blir det jo litt sånn på vinteren. Håper dere holder ut med meg fordet. Hehe!

Bik Bok - Vest  //  VILA - Bukse  //  Jeffrey Campbell - Sko  //  Sheinside - Jakke

CMYK - Klokke  //  Zalando - Hatt  //  H&M - Ringer  //  Michael Kors - Veske


Nå skal jeg ut og shoppe litt med Donna. I morgen er det Vixen blog awards, og jeg har enda ikke funnet ut hva jeg skal ha på meg. Standard meg at jeg er ute i siste liten. Så håper jeg finner noe fint som jeg kan bruke i morgen. Nå må jeg løpe! Vi blogges mer etterpå ♥

Lenge siden...

Long time no see, dagens antrekk! Det er lenge siden jeg har fått tatt ordentlige antrekksbilder! Men i dag var det perfekt vær, så da fikk jeg sneket meg en tur ut etter at jeg hadde vært i møte på Nordic Screens. Syns snøen lager så kult lys på bildene. Er dere ikke enig? Jeg kom nettopp på at jeg har styrketrening i dag. Så nå skal jeg straks hoppe inn i treningsklærne og komme meg på trening. Er en så god følelse at jeg endelig har kommet inn i en god treningsrutine, med styrketrening tre ganger i uken. Moods of Norway - Jakke

Bik Bok - Bukse

Michael Kors - Veske

Gina Tricot - Genser

Converse (HER) - Sko

Ukjent - Smykke

Mitt nyttårsantrekk

Godt nytt år ♥

Nå er det ikke mange timene igjen av 2014. Dette året har vært en berg og dalbane uten like! Ord kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til et nytt år, med blanke ark. Jeg bor i midt i Oslo, er singel, har endelig all min tid til å dedikere til blogg og trening. Det er virkelig ingen grenser for hva som kommer til å skje i 2015! Jeg har lagt så mange planer og er så forberedt på et sykt kult år! Nyttårsforsett listen min er evig lang, og det blir ikke enkelt. Men jeg skal klare målene jeg har satt meg! Vil ikke røpe for mange av nyttårsforsettene enda. Så dere får følge med på bloggen fremover. For dette blir gøy! Iiiik, jeg er så gira! Klarer nesten ikke vente med å kickstarte det nye året! 


Kjole - HER  //  Sko - Utsolgt  //  Klokke - HER


Nå skal jeg straks hoppe på toget og dra hjem til kusinen min Eveline. Vi skal spise litt middag før vi stikker på et vors på Konnerud. Rett før 12 skal vi ned til sentrum og se på rakettene på torget i Drammen, også blir det mer fest etter det. Det er i alle fall planen. Så får vi se hva som skjer utover kvelden! Forresten; hvis noen av dere skjønne leserne mine skal se på fyrverkeriet i Drammen må dere gjerne komme bort og si hei til meg! Syns det er så koselig å hilse på dere ♥

 

Hvordan skal du feire i dag?

Mitt juleantrekk

Gledelig jul ♥ I dag startet jeg morgenen slik som jeg har gjort alle julemorgener så lenge jeg kan huske. I sofaen slynget forran tv'en med julestrømpe og askepott, og med søsteren og moren min ved siden av meg. I år var også tantebarna mine og kjæresten til søsteren min med. Så det ble skikkelig koselig! Må jo lære lille Emmeline tradisjonen om at vi skal se på askepott hvert år.

Rett etter at askepott var ferdig hoppet jeg rett i dusjen, og begynte å fikse meg. Når man har så langt og tykt hår som jeg har, så tar det å dusje og krølle håret utrolig lang tid. Så da må man være ute i god tid. Hehe! Rakk heldigvis å bli ferdig sånn at jeg kunne ta litt bilder og vise dere jule antrekket mitt. Er ikke denne kjolen fin? Brukte den på julaften i fjor også, men siden den er så julete av seg, har jeg ikke fått brukt den siden det. Så da måtte jeg utnytte anledningen nå!


Nå må jeg kjappe meg og pakke inn gavene, for når klokken er 16 skal vi ned til søsteren min. Jada, jada, jeg vet at jeg er evig sent ute med å pakke inn gavene. Men ble kjempe dårlig for to dager siden, så i går lå jeg rett ut hele dagen. Men men, fortsatt god tid, eller hva? Haha! 

Ønsker dere en riktig fin julefeiring! ♥

Skifter tilbake til Norsk på YouTube!

I går var jeg på Nordic Screens kontorene og filmet inn to utrolig morsomme filmer med Lykke Sofie. Hun lager også videoer på YouTube, i samme sjanger som meg. Så når hun var i Oslo sistgang ble vi kjent, og ble enige om at vi måtte lage video sammen neste gang hun var i Oslo. Og nå i helgen var hun endelig i Oslo igjen. Vi hadde ikke planlagt hva vi skulle lage video om i det hele tatt, og vi tok ting veldig på sparket. Men vi fikk lagd to veldig bra og hysterisk morsomme videoer! Skal ikke røpe så mye mer enn at de har juletema. Den første videoen kommer ut på tirsdag, på lykke sin kanal. Den andre kommer på onsdag. 

Det har jo vært ekstremt mye språkdebatt siden jeg la ut videoen om jeg skulle begynne å snakke på engelsk, eller om jeg skulle fortsette på norsk. Planen min var å gå over til engelsk, og jeg lagde jo en treningsvideo på engelsk. Men jeg har forandret meningen min, og jeg skal snakke på norsk igjen. Føler det blir mest riktig i og med at dere som allerede følger meg er norske. Så det var en gladnyhet til dere som er norske og ser på videoene mine! 

I dag har jeg vært på Olivia en tur med June og Donna. Skal vise dere litt mer bilder fra det i morgen. Men ville bare titte innom nå og vise dere dagens antrekk. Som ble et veldig casual søndagsantrekk. Det er vel kanskje første gangen dere ser meg gå med slike type sko? Syns det er veldig deilig å gå med slike sko en gang iblant. Hehe! Nelly.com - Jakke

Michael Kors - Veske

Junkyard.no - Bukse

Gina Tricot - Genser

Junkyard.no - Sko

Lindex - Smykke

 

//Innlegget inneholder sponsede produkter og reklamelenker

"Søtt og farlig"

I dag startet jeg dagen på pressefrokost hos Gina Tricot. Vi fikk se vår- og sommerkolleksjonen dems, og den var så fin! Tok litt bilder som dere skal få se etterpå! Men tenkte å vise dere dagens antrekk først. Etter pressefrokosten gikk jeg, Andrea og Stephen bort til Akershusfestning og tok litt antrekksbilder. Syns de ble skikkelig fine, og veldig høst-aktig. Er dere ikke enige?

Sheinside.com - Jakke

WOW - Bukse

Jeffrey Campbell - Sko

Bik Bok - Vest

Ukjent - Smykker

H&M - GenserSenere i dag skal jeg til kiropraktoren en tur. Også står egentlig trening på planen. Men tror kanskje jeg dropper treningen, siden jeg fortsatt ikke er helt frisk enda. Det hjalp veldig å ta det helt med ro i går. Så lurer på om jeg skal ta det med ro i dag også, for å bli helt frisk igjen! Kanskje jeg får lest litt i en bok jeg har leid på biblioketek. Har allerede rukket å lese litt i den, og den er så spennende! Den heter "Søtt og farlig" og handler om hvordan sukker påvirker helsen til oss mennesker. Veldig lærerik!

 

Klarer du å gjette..?

I dag var det så fint vær ute at jeg bare måtte ut og ta litt antrekksbilder. Har jo blitt altfor få av de den siste tiden. Siden det har regnet og vært så grått ute. Men sånn var det ikke i dag! Så da tok jeg turen til Vigelandsparken for å ta litt bilder. Ble de ikke fine? Jeg elsker lyset på de! Ble så fornøyd med de *stolt*

Nå skal jeg begynne å redigere videoen som kommer ut i morgen. Lagde en video til dere på søndag. Men har ikke fått til å redigere den enda. Er så treg med sånne ting! Det tar jo evigheter å redigere sånne videoer. Blæææh. Men håper den blir bra! Vil ikke røpe hva videoen handler om. Men dere som er venn med meg på snapchat (stinablogg) har allerede fått en liten sneakpeak. Klarer dere andre å gjette hva videoen handler om?Nelly.com - Jakke (denne er på 50% avslag nå!)

Junkyard.no - Bukse

Jeffrey Campbell - Sko

Ukjent - KjedeDagens antrekk

Nå er det virkelig år og dag siden jeg har postet ordenltig antrekksbilder. Syns det virkelig var på tide å begynne med litt antrekksbilder igjen. Det er jo så gøy og ta bilder, så må prøve å få til mer av det fremover! I morgen skal jeg forresten ha en liten planleggingsdag av blogginnlegg fremover. Skal planlegge litt juleinlegg- og videoer, og litt andre ting. Så hvis det er noen innlegg eller videoer dere vil at jeg skal lage, si ifra! :-)Lookbook.com - Jakke  //  WOW - Bukse  //  Bik Bok - Genser  //  CMYK - Klokke  //  Ukjent - Ring //  Modekungen.se - Sko

Comfy and Classy - Antrekk

I dag har jeg virkelig vært frøken effektiv! Klokken 8:00 spratt jeg opp av sengen og hev i meg en kaffe, før jeg sminket meg og fikset håret. Dere jenter vet jo hvor lang tid sånt tar! Etter at jeg var ferdig med å fikse meg spilte jeg inn en video til dere. I morgen er det jo video-onsdag. Så da må videoen spilles inn i dag! Røper ikke hva videoen handler om helt enda. Men kan si at det er i kategorien trening. Så nå kan dere glede dere!Har også rukket å ta et par bilder til dere av dagens antrekk, som dere kan se under :-) Ble en liten blanding comfy og classy i dag! Syns det er så behagelig å gå med slike skjørt som det jeg har på meg. Ta på et par strømpebukser også, så er man klar for vinterkulden! Eller høstkulden kan jeg vel heller si. For vinteren har ikke lurt seg til Oslo enda. Den har kanskje kommet til noen av dere?Nå skal jeg straks opp til Nydalen på Nordic Screens sine kontorer. Skal få litt hjelp til et par "backstage" ting i dag. Er jo veldig mye jobb med en blogg, som man kanskje ikke ser på bloggen. Så da er det greit å få litt hjelp! Nå må jeg nesten løpe. Ønsker dere en fin-fin dag videre! ♥

 

Pastell pink outfit

I dag har jeg vært på Nordic Screens sine kontorer i Nydalen en liten tur. Håvard (Alacho) var så snill at han ga med et lite lynkurs i hvordan man bruker videoredigeringsprogrammet Adobe Premiere Pro. Kjenner virkelig at behovet for et bedre redigeringsprogram enn Windows movie maker har vært stort.

Ble helt forbløffet over hvor mye kult man kan gjøre med Premiere. Fikk prøvd det ut litt i dag, men skal prøve det mer ut på onsdag da jeg lager ukens videoblogg. Kjenner det klør i fingrene etter å prøve det ut!

H&M - Jakke  //  Lycke, Bagorama - Veske  //  Bik Bok - Genser og bukse

CMYK - Klokke  //  Jeffrey Campbell - SkoNå har jeg nettopp spist litt middag mens jeg snakket med Roger på telefonen. Han dro til Haugesund for å jobbe i dag, og blir borte i ca. 3 uker. Så det er ganske kjipt! Kjenner jeg savner han allerede. Heldigvis kommer June hit en tur etterpå, også skal vi ut på byen en tur! Er så morsomt hvor mye mer liv det er her på mandager, fremfor i Drammen!

One Year Ago

Noen antrekk fra september/oktober i fjor. Syns det er så gøy å se tilbake på hvordan klesstilen min har endret seg det siste året. Før var den litt mer rocka, i forhold til hva den er nå. Selv om jeg fortsatt liker rocka elementer i antrekket, blir det mer lyse klær på meg nå for tiden. 

dwa

På den tiden begynte også depresjonene mine å gå over, og livet begynte endelig å bli lysere igjen. Helt siden da har livet mitt vært veldig bra, og den dag i dag har jeg det fortsatt veldig bra.

Casual Monday - Outfit

Hei hei dere! Håper dere har hatt en fin start på uken! Det har nemlig jeg! I dag har jeg fått unnagjort en god del ærend, og er godt i gang med uken. I dag startet jeg dagen hos kiropraktoren, med et par knekk og noen tester av ryggen. Har gått der en liten stund nå, så derfor tok vi nye tester for å se om ryggen min har blitt noe bedre. Får resultatet neste tirsdag, så det blir spennende å se! 

Deretter tok jeg turen til Polhem PR for å hente et par ting. Blant annet fikk jeg capsen som jeg har på meg på bildene. Rart å se meg med caps eller hva? Syns det var veldig uvant, men gøy å prøve en caps igjen. Har ikke gått med caps på gud vet hvor mange år. Men det skal absolutt brukes mer fremover! Også matchet den jo antrekket, så det passet midt i blinken!Nå skal jeg sette igang med å lage noen muffins som passer helt perfekt nå på høsten. De er nokså sunne også, så de passer perfekt i ukedagene. Oppskrift kommer senere i kveld, så følg med! :-)

PS: Du kan følge bloggen min både på facebook og bloglovin for å få med deg alle mine blogg oppdateringer! 

Shades of pink and grey

I dag tok Roger og jeg en tur til sentrum for å titte litt rundt. Er så glad for at jeg har en kjæreste som er like glad i å shoppe som jeg er. Da gjør det ikke noe om man går og titter i butikker i timesvis. Det ble ikke noe med hjem på meg, men Roger fant seg noen fine ting. Kan nesten ikke få sagt hvor deilig det er å bo i Oslo. Alt er så tilgjengelig her!

Tidligere hvis jeg ville shoppe måtte jeg sette meg i bilen og kjøre 30 minutter, for så å gå på et kjøpesenter. Mens her kan jeg bare hoppe på trikken i noen minutter også er jeg på et sted man kan shoppe. For ikke å snakke om hvor mye mer utvalg man har i shopping her. Karl Johan, Oslo City og Bogstadveien er helt klart mine favoritter!

Pimkie - Jakke  //  Bik Bok - Genser og bukse  //  Ukjent - Sko  //  Lycke, Bagorama - VeskeDagens antrekk - Teddy Jacket

Nå har jeg nettopp kommet inn døren etter en liten tur ute i sentrum med min kjære. Var innom Oslo City en tur og tittet litt i butikkene. Fant en søt peplumtopp hos Bik Bok som ble med hjem. Syns peplumtopper er så fine! De viser frem midjen på en skikkelig god måte, i tillegg er det så søte! Er dere ikke enige? Jeg er i alle fall helt forelsket i dem. 

Nå står  Roger og lager litt proteinpannekaker til oss. Han lager virkelig kjempegode proteinpannekaker! Har lagt ut oppskriften på de før HER, og de må dere prøve ut. Syns vanlige proteinpannekaker smaker litt vel tørt og dritt. Men disse er kjempegode! 

Nelly.com (HER) - Jakke  //  Bik Bok - Bukse  //  H&M - Genser

Daniel Wellington (HER) - Klokke  //  Ukjent - Kjede 

(reklamelenker)

♥ Hva syns du om dagens antrekk?

I Frognerparken - Antrekk

Nå har jeg nettopp kommet inn døren etter en lang, men veldig fin lunsj med Nora. Vi spiste på en av restaurantene på Paleet. De hadde veldig god mat der, i tillegg til en koselig atmosfære. Etter lunsjen stakk vi en tur opp til Majorstuen og tok litt bilder av hverandre i parken. Jeg trengte antrekksbilder for dagen, og hun trengte noen CV bilder. Så da ble det to fluer i en smekk! 

Etter at vi hadde vært i Frognerparken gikk vi litt rundt i butikkene på Frogner. Får mer og mer dilla på søte cupcake dekoreringsting. Føler det er en liten cupcake prinsesse som vokser inne i meg. Noen av dere som forresten vet om noen nettsider eller butikker som selger baketing til en rimelig penge? De stedene jeg har vært koster det helt hinsides mye. Tips taes imot med en stor klem :-)Michael Kors - Veske

Zara - Topp

WOW - Skjørt

Gina Tricot - Jakke

Ukjent - BallerinaerAntrekk og resultater

Husker dere da jeg i forrige uke skrev at jeg hadde vært hos kiropraktor for å sjekke ryggen og nakken? Jeg har nå vært der noen ganger, og fått resultatene fra testene som ble tatt. Det er ikke rart jeg har hatt vondt, for å si det sånn. Når vi så på røntgen bildene av nakken min fikk jeg nesten hakeslep. En vanlig nakke skal gå i en slags s til den ene siden, mens vi nakke gikk helt motsatt. Sprøtt eller hva? 

Har en stygg følelse av at det er fordi jeg var i en bilkollisjon for et par år siden. Der en stressa dame kjørte rett inn i siden jeg satt i bilen min, med sin svære SUV bil. Og siden jeg ikke har fått gjort noe med det før nå, har det blitt mye verre. Så nå må jeg gå til kiropraktor 3 ganger i uken en stund, før vi trapper ned til to ganger i uken, også en gang i uken, osv. Det kommer ca til å ta et par år før jeg er helt fin igjen. Selv om smerten er på god vei bort allerede. Og takk gud for det, for det her har vært vondt!Nå skal jeg lage litt middag til Roger og meg, også blir det litt tv kos etter det. Må passe på å være masse sammen, siden han snart skal offshore igjen. Gjett om jeg gruer meg! Har blitt så vandt meg å være sammen hele tiden, at man helt glemmer hvordan det er å ikke være med hverandre. 


Converse - Sko  //  WOW - Kardigan  //  Cubus - Bukse 

H&M - Genser  //  Daniel Wellington - Klokke

Boyfriend jeans with Converse - Antrekk

Nå har jeg nettopp kommet inn døren etter å ha vært på et beauty event i samarbeid med Coverbrands. Det var invitert masse fine mennesker på Stratos ved Youngstorget. Det ble servert nydelig tapas og champagne, og vi ble introdusert til høstens makeup nyheter. Skal vise dere mer bilder og informasjon i morgen! Nå skal jeg lage meg litt middag, slappe av med kjæresten og titte på de fine tingene jeg har fått i goodiebags i dag! Overlykkelig over å bo i Norge

Her i Oslo er sommeren virkelig ikke over enda! Solen skinner og det er så varmt ute at jeg gikk for skjørt i dag. Hvem skulle trodd at det er 3. september allerede? Ikke jeg! Nå for tiden er jeg overlykkelig over å bo i Norge. Endelig begynner været å være på vår side. Hvem skulle trodd det?

Jeg elsker å gå i skjørt og shorts, og så fort jeg har anledningen tar jeg det alltid på meg. Må passe på å bruke sånne sommerklær så mye nå at jeg blir lei de, innen høsten virkelig er her. Så jeg ikke savner det for mye! Men jeg har en stor tvil på at jeg noensinne kommer til å bli lei det da. Men er lov å håpe, hehe!

WOW - Skjørt  //  Zara - Topp  //  Primark - Sko  //  Rayban - Solbriller  //  Ukjent - Veske
Boyfriend jeans and small rings

I skrivende stund sitter jeg på Espresso house og nyter en caffe latte med karamell. Det er rolig musikk i bakgrunnen og det yrer av liv. Det er så mye mer inspirerende og deilig å komme seg ut av leiligheten iblant for å skrive litt. Det er så fantastisk og endelig bo i Oslo. Ting er så mye lettere her! Hvis jeg vil på cafè kan jeg gå i 2 minutter. Hvis jeg skal på pr-eventer kan jeg bare slenge meg på trikken eller gå ned til sentrum. Å møte venninner er også mye lettere her. Hvis jeg vil shoppe kan jeg bare tusle bortover Grunerløkka eller ta turen bort til Karl Johan. Alt er så mye bedre og mer tilgjengelig her i Oslo. Jeg kjenner det klør i bloggfingrene mine om dagen. Ideer til innlegg hopper inn i hodet mitt en etter en. Jeg er inspirert! Og til de grader også! På notater på iPhonen min har jeg massevis av ideer til nye innlegg. Jeg føler at jeg endelig klarer å blogge slik som jeg vil! Gud så fantastisk følelse!Jeg er endelig der jeg vil være i livet mitt. 

Rock'n roll outfit

Stor gladnyhet: I dag fikk jeg endelig tak i den perfekt boyfriendjeansen! Wii, er så glad! Har lett i x antall butikker etter den type bukse, men de har enten ikke hatt størrelsen min eller så har de ikke vært akkurat det jeg har lett etter. Men endelig fant jeg en på Cubus. Gjett om jeg er glad  a! 

Etter å ha lett litt rundt i sentrum møtte jeg June for en sen lunsj på Crèperie de Mari. Mmm, de hadde sykt god crèpe der! Kommer nok til å dra dit flere ganger. For-å-si-det-sånn. Bilder fra stedet kommer i morgen. Michael Kors - Veske  //  Jeffrey Campbell - Sko  

WOW - Bukse  //  Sheinside (HER) - Skinnjakke  //  Bik Bok - Topp

Nå skal jeg slappe av og nyte resten av dagen. Ha en god kveld alle sammen ♥

Endelig små nok bukser!

Håper dere har hatt en flott dag! Det har jeg hatt! Her har det regnet av og på hele dagen. Men deilig med litt unnskyldninger til å kose seg inne. Nå skal jeg straks rydde litt i leiligheten også blir det tv kos resten av kvelden, og en sen middag. 

Buksen jeg har på meg i dag kjøpte jeg forresten på WOW i går. Selv om det er butikk for litt ganske unge jenter, syns jeg de har veldig mye fint der. Også er det et stort pluss at de har små størrelser. Tommel opp for at jeg slipper å brette buksen opp en halvmeter, og at buksen faktisk sitter etter. Woop woop!

Lookbookstore.co (plunging v back top) - Genser  //  Ukjent - Kjede  

WOW - Bukse  //  Jeffrey Campbell - Sko  // Michael Kors - VeskeNy Michael Kors veske + Dagens Antrekk

Nå har jeg nettopp vært på trening og spist litt middag. Var skikkelig deilig å trene styrke igjen i dag. Selv om det var ekstremt seigt å komme igang. Foråsidetsånn.. Men det er så verdt det! Kjente jeg hadde blitt veldig mye svakere siden sist jeg trente ordentlig styrke. Så fremover blir det skjerpings og full satsing! Skal selvfølgelig oppdatere dere underveis med tips og informasjon. 

Etter at jeg hadde vært på pressefrokosten med Moods of Norway på morningen i dag, stakk jeg en tur innom Steen & Strøm for å se på en Michael Kors veske. Har hatt lyst på den sykt lenge nå. Har prøvd å finne noe lignende i en litt billigere variant, men uten hell. Så jeg gikk til slutt for denne!

Men når det er en svart veske kan den brukes lenge, og til alt, så da er det jo greit å kjøpe en som koster litt. Man betaler jo for kvalitet. Syns vesken er så fin! Den er ikke så stor, så den passer perfekt til lille meg. Også er den samtidig så stor at jeg får med meg de tingene jeg trenger. Helt perfekt!

Michael Kors - Veske  //  WOW - Skjørt  //  Zara - Bluse  //  Primark - Sko  //  Daniel Wellington - Klokke

Dagens antrekk

Nå har Roger og jeg nettopp vært ute og gått en liten tur rundt i byen. Fikk tatt en del fine antrekksbilder også. Selv om det var vanskelig å ta bilder. Noen dager har man bare sånne dager hvor lyset, poseringen og alt blir bare helt feil.. Men fikk til noen noenlunde fine til slutt i alle fall. 

Nå skal vi kose oss med litt middag og Star Wars. Yes, dere leste korrekt. Star freaking Wars. Hehe, jeg har blitt helt hekta! Har alltid trodd at disse filmene var superdårlige. Men de er faktisk sykt bra! Den siste uken har vi sett sånn 5 filmer, og nå skal vi se den siste. Gleder meg!

H&M: Genser  //  Bik Bok: Jeans  //  Ukjent: Veske og kjedeRunwaydreamz 'n coral heels

Hei hei dere!

Hadde så mye jeg måtte gjøre i går, så rakk rett og slett ikke å blogge. Det er jo fortsatt sommerferie i mitt hodet så bloggen blir ikke like mye oppdatert nå om dagen, som den blir til vanlig. Men regner med å gi fullt igjen til uken. Da er sommerferien forsåvidt over for min del.

I dag startet jeg dagen med en god joggetur på 3 km. Helt perfekt for min del! Stod opp rundt 09:30 og spente på meg joggeskoene etter at jeg hadde spist et par knekkebrød. Det var så deilig å løpe ute i dag. Tror nok jeg skal ha noen faste joggeturer hver uke. Det er så godt for kropp og sjel! 

Nelly.com: Heels  //  Runwaydremz: Shorts

 Bik Bok: Topp  //  CMYK: Klokke  //  Glitter: Øredobb

 

Nå skal Roger og jeg ta oss en tur ut og finne på litt ting. Ikke minst kose oss i det fine været. Viktig å nyte det til det fulle, for plutselig er høsten og vinteren her. Ønsker dere skjønninger en fin fredag! 

Antrekk #360

Det er helt merkelig å tenke på at dette er antrekkspost nr 360. Tenk så mange forskjellige antrekk jeg har delt med dere her på bloggen de siste 3 årene! Satt og så igjennom stilen min fra den dagen jeg startet å blogge på denne bloggen og frem til nå. Forskjellene er store! Jeg vil si jeg har fått en del mer peiling, og blitt mer bevisst på hva som passer meg. For eksempel: en lang cardigan ser jeg skikkelig liten og rar ut i. Mens en highwaist bukse ser jeg lang ut i. 

Det å lære og kle seg etter sin egen kropp er en stor utfordring. Man vil så gjerne vise sine beste sider til verden rundt seg. Men hvordan? Hva kler jeg? Og hva kler du? Det er litt som når man er med en venninne på shopping. Hun prøver et plagg og ser råflott ut i det, og når man selv prøver det ser det bare helt feil ut. Og visa versa. Er det ikke rart hvor forskjellige vi mennesker er laget? Er det ikke fantastisk? Jeg syns det er helt fantastisk! Jeg syns vi må slutte å sammenligne oss selv med andre, fordi det blir bare så vondt og feil. Lær å fremhev dine gode sider, og elsk din egen kropp. Du har den resten av livet, så vær snill mot den :-)Primark: Sko og topp  //  Ukjent: Shorts  //  Gina Tricot: Belte

Casual Moday

Hei hei dere!

Første mandagen i august, og det regner. Er sommeren over? Jeg håper virkelig ikke det! Selv om høsten nærmer seg med stormskritt, tviholder jeg på det lille av sommer som er igjen. I dag skal Roger og fikse noen småting, så da ble det en casual look på meg. Orker ikke løpe rundt i 13 cm høye hæler når vi skal på masse steder. 

H&M - Jupsuit  //  Converse - Sko

 

Ønsker dere en god start på uken! Et lite tips: Sett dere noen mål i dag på hva dere vil få gjort i løpet av uken. Hvis du fortsatt har ferie er dette virkelig tiden for å få gjort de siste tingene man har på listen sin før man skal tilbake på jobb eller skole!

Kveldens fest-antrekk

Hei hei dere!

Nå skal Roger og jeg straks på bursdag til en venninne av meg i Oslo. Vi skal grille og kose oss ute i finværet. *sommer-kos*. Det er så deilig at man kan være ute til sent uten å måtte pakke seg inn i en gigantisk boblejakke. Sommer; I love you! Men nå er vi litt sent ute, så jeg må løpe. Tar med meg telefonen, så skal prøve å få knipset litt bilder i kveld! Ønsker dere en flott lørdagskveld ♥

Jeffrey Campbell: Sko  //  Gina Tricot: Kjede  //  Bik Bok: Jumpsuit  // Ukjent: Veske

Dagens antrekk - Sweet pastel

Hei hei dere! 

I dag har jeg hatt litt av et prosjekt å holde på meg. Jeg må heise tape extensionet mitt. Er jo snart 2 måneder siden jeg heiste det sist. Så det har vokst ut rimelig mye! I tillegg måtte jeg farge extensionet siden solen bleker det så kraftig mye. Så i dag har jeg tatt av alt extensionet, tatt av den gamle teipen, farget extensionet og mitt eget hår, og i morgen setter jeg det på igjen. Blir deilig å få heist det nå! Føler meg alltid så fresh når håret er perfekt! 

Nå skal jeg ut en liten tur med hundene, nå som endelig solen ikke steker like mye. Er så deilig å ta joggeøktene ute på sommeren. Ha en fin tirsdag videre!

Klar for jentekveld (og Paris)!

Hei hei dere!

I dag har jeg pakket kofferten, og jeg er klar for Paris i morgen. Gud som jeg gleder meg! Tusen takk for alle tips dere har kommet med, ang. hva man bør oppleve og se i Paris. Hvis dere har enda flere tips tar jeg de imot med åpne armer. Vi tenkte oss kanskje en tur til Disneyland i Paris, men er litt usikre. Er det noen av dere som har vært der? Noen erfaringer? 

 

Dagens antrekk
Sko - Ellos.com  //  Jumpsuit - Bik Bok  //  Veske - Kjøpt i Portugal  //  Klokke - CMYK

 

Nå skal jeg straks dra på jentekveld hos Victoria. Vi skal grille og kose oss med en liten gjeng jenter. Det blir koselig! Må innom Gulskogen en liten tur først, og handle litt småting jeg trenger til Paris. Ønsker dere en fantastisk flott lørdag. Nyt det herlige været med gode mennesker ♥

Dagens antrekk

God morgen, eller skal jeg skrive god dag kanskje?

Nå er Roger og jeg på vei inn til Oslo. I dag er siste dagen på en liten stund, som vi må inn for å fikse ting. Det skal bli deilig å endelig kunne slappe av igjen, og slippe å dra frem og tilbake til Oslo hver dag. Dette er vel 4. gangen i løpet av en uke. Så jeg kan virkelig si at det har vært litt slitsomt, men det er så verdt det! 


H&M: Topp  //  Lycke, Bagorama: Veske  //  Bik Bok: Bukse  //  Jeffrey Campbell: Sko

Hemmelighetsfull

Hei hei dere!

Nå skal straks Roger og jeg til Oslo en tur, for å kikke på litt ting vi trenger til fremtiden. Er mye spennende som skjer fremover. Gleder meg skikkelig! Men vil ikke røpe noe enda. Føler meg alltid litt hemmelighetsfull når jeg skriver sånt, men vil jo ikke skrive noe før alt er 100% i boks! 


Runwaydreamz: Shorts  //  Cubus: Bluse  //  Nelly.com: Sko  //  Bik Bok: Solbriller

 

Ønsker dere en flott dag. Her skinner solen og det er helt fantastisk! Kos dere masse ♥

Dagens antrekk

Nå har Roger og jeg nettopp vært ute på en tur med Bruno i skogen. Var skikkelig koselig å gå på tur i skogen sammen. Er så deilig at Roger endelig er hjemme igjen. Å være uten hverandre i 3,5 uke er veldig hardt og tungt! Så er veldig lykkelig over at han er hjemme igjen! Blir så godt å være masse med hverandre fremover! Runwaydreamz: Shorts  //  WOW: Topp  //  ONLY: Jakke  

 Flower pendant necklace (HER): Kjede  //  Ios, ukjent: Sko
Dagens antrekk + Negle refill

Hei hei! 

I dag kjenner jeg at energien ikke er helt på topp. Tror virkelig kroppen min trenger litt hvile i dag. Så da er det en god unnskyldning til å slappe av etterpå med litt serier og snacks. Tenkte å lage et lite innlegg etterpå eller i morgen, med mine favoritter. Hvis dere vil det! Er det forresten noen av dere som har noen serier eller filmer å anbefale? Gjerne noen som går på Netflix. Føler jeg har sett alt som er å se der nå. Så trenger litt tips!Bik Bok: Skjørt og topp  //  Ukjent: Smykker  //  Nelly.com: SkoI dag startet jeg morgenen hos A Good Feeling i Drammen. Etter to uker i Hellas var det på høy tide å ordne litt på neglene. Så i dag ble jeg skikkelig neglefin! Hvis du vil bli like fin på neglene i sommer anbefaler jeg deg å bestille time hos Cecilie på A Good Feeling. Ring 32 22 10 21 for å bestille time :-)  

(sponset behandling)

Gårsdagens antrekk

God morgen ♥

Håper dere har hatt en flott helg! I går var jeg i familieselskap hos tanten og onkelen min. De fylte 45 år begge to, så de hadde et 90 årslag. Med masse familie og venner, pølser i brød og masse kaker. Ble hverken alkohol eller kaker på meg, siden jeg har begynt på et sunnere kosthold nå. Får veldig uren hud av så mye alkohol og sukker, så fremover holder jeg meg unna sånt! Hehe :-)

Her er antrekket jeg hadde på meg i går

H&M: Topp  //  WOW: Bukse  //  Jeffrey Campbell (her): Sko  //  Ukjent: Kjede  //  Sheinside (her): Veske

Dagens antrekk i Ios

Hei dere ♥

I dag har jeg kost meg masse ute i solen. Lå på stranden i 5,5 timer, så nå er brunfargen virkelig på god vei! Gleder meg til å se hvordan jeg ser ut innen jeg kommer til Norge. *ahh*. Men nok om brunfarge. Nå skal vi snart ut og spise middag nede i byen. Har blitt helt forelsket i et sted som Ciao Bella. Der har de helt fantastisk italiensk mat, og en nydelig atmosfære. Virkelig å anbefale dersom dere er i Ios noengang. Skal ta med kameraet og prøve å få tatt litt bilder. Men er litt vanskelig på kvelden. Så kan ikke love noe!

Gina Tricot: Shorts  //  Cubus: Topp  //  CMYK: Klokke  //  Jeffrey Campbell (her): Sko

 

Ønsker dere en fin lørdagskveld ♥

Kveldens antrekk

Hei søtinger ♥

Nå er vi nettopp ferdige med å fikse oss og skal straks ut for å spise middag. Senere i kveld skal vi på et utested som heter Slammer Hammer. Det er det en shot her som heter Slammer Hammer som man skal ta på seg en hjelm, drikke en shot også blir man slått med et skatebrett i hodet. Haha, høres helt latterlig ut. Men det er sikkert morsomt å se på!


Bik Bok: Shorts og body  //  Jeffrey Campbell (her): Sko

Black jumpsuit and ballerinas

Nå skal vi straks dra til sentrum for å spise litt middag. Har ikke spist siden vi var på stranda i 4 tiden, så det skal bli godt med litt mat nå! Er litt usikker på hvilket sted vi skal spise i dag. Men det tar vi som det kommer! Tar selvfølgelig med meg kamera, så dere får se bilder i morgen :-)

Her er kveldens antrekk. Avslappet og pyntet i ett - helt perfekt i syden. Syns det er veldig deilig å gå med ballerinaer mens jeg er her. Går i så mye opp- og nedoverbakker, og da blir det litt vanskelig å gå med høye hæler. Men men, er greit å ikke bare gå med høye hæler hele tiden!Bik Bok: Jumpsuit  //  Primark: Sko  //  Gina Tricot: Kjede  //  Ukjent: Armbånd

Neonpink and Runwaydreamz

Hei dere! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en lang runde med ærender. Har fått kjøpt inn masse småting som jeg trenger, hentet utallige pakker på posten og fikset på vipper og negler. Sistnevnte skal jeg legge ut bilder av i kveld, så da får dere se! 

I dag har det vært så fantastisk vær. Kan ikke tro at vi er så heldige her i Norge! Så da valgte jeg å gå for en søt shorts og en lett og luftig bluse cardigan. Og jeg elsker å blande søt og rocka, så da passet Jeffrey Campbell spike skoene helt perfekt inn! 

Shorts - Runwaydreamz  //  Topp - Ukjent  // Kjede - Lookbookstore.co (dessverre utsolgt) //  Sko - Jeffrey Campbell  //  Veske - Lycke, Bagorama (sponset)  //  Bluse cardigan - Sheinside.com (sponset) 

Antrekk fra sommer '13

(forhåndsskrevet innlegg)

Dersom alt har gått etter planen sitter jeg flere tusen meter over havet når dette innlegget blir publisert. Fant et innlegg på Marthe Borge sin blogg i går, der hun viste antrekk fra forrige sommer. Ble litt inspirert til å gå igjennom mine antrekk fra ifjor sommer. Ser virkelig at kameraferdighetene mine har forbedret seg. På sommeren er det jo en fryd å ta bilder, og fotograferingen går som regel som en lek. Men det er fortsatt veldig vanskelig å få det perfekte lyset, og skape det riktig øyeblikket. Hvis dere skjønner hva jeg mener?

Gleder meg til å komme hjem til vakre Norge og ta masse fine antrekksbilder til dere. Den kommende uken blir ekstremt hektisk, men jeg skal få skvist inn noen bilder fordet! Reiser til Ios allerede neste søndag, og jeg har masse morsomme ting jeg må få fikset før det. Skal blant annet farge håret mitt mørkebrunt igjen. Ombre'en min har blitt helt stygg og misfarget av sydensolen. Så da kjører jeg helt brunt hår igjen. Gleder meg til det blir helt brunt igjen! Ah, det skal bli så deilig! Har følt meg skikkelig stygg på håret de siste dagene. Og gud så vanskelig det er å matche klær med ombre farget hår. Her snakker vi kun svart og hvit som passer. Så på søndag starter fargingen, og jeg gleder meg som et lite barn! 

Håper dere har en fin lørdag, så blogges vi snart igjen fra Norge ♥

High heels and Runwaydreamz

God mandag skjønninger ♥

Jeg syns mandager er helt fantastiske. Da kan man starte uken med helt blanke ark. All is spisingen og junkfooden fra 17. mai er for lengst glemt. Denne uken kommer til å gå med til mye pakking og kjærestekos. Reiser med Victoria til Portugal allerede på lørdag *glede seg*. Skal være borte i 2 uker, så da må jeg være flink til å pakke riktig. Har ikke pakket for å være borte så lenge siden jeg var liten. Og da var det ikke noe som het krølltang, pc, 14 par sko og ekstremt mye klær. Så hvis dere har noen gode pakketips, tar jeg de imot med åpne armer! 

Kjenner det er skikkelig bittersøtt å skulle reise. På den ene siden gleder jeg meg til å surfe og ligge på stranda. Men på den andre siden gruer jeg meg skikkelig til å være så lenge bort fra Roger. Rekker såvidt å være hjemme en uke etter Portugal før jeg reiser til Ios. Så dette kan bli hardt! Men heldigvis har vi blitt vandt med å være fra hverandre noen uker av gangen. Siden han er så mye offshore. Så vi skal nok klare oss! Hehe :-)

Runwaydreamz: Shorts   /   Primark: Sko   /   Bik Bok: Body   /   Gina Tricot: Belte

 

Ønsker dere alle en fantastisk mandag og start på uken ♥

17. Mai antrekket

Nå er jeg nettopp ferdig med å sminke meg og krølle håret. Krøllene måtte fikses litt på i dag. Men heldigvis sparte jeg mye tid siden jeg fikset de i går! Nå skal vi snart ta toget til Hokksund for å se barnetoget. Tanteungen min Emmeline går i barnetoget med barnehagen i år. Så da må jo tante Stina komme og se på! Flere av dere som skal se på barnetoget i år? Eller kanskje russetoget også? Jeg syns det er så koselig og morsomt å se begge delene. 

Husker selv når jeg var liten og gikk i barnetoget. Gjerne iført leopardkjole og musefletter. Var LITT glad i leopard print når jeg var liten for å si det sånn! Hehe :-) Ønsker dere alle en fantastisk 17. mai feiring! Skal prøve å holde dere oppdatert på instagram utover dagen så godt jeg kan :-)
Kjole - HER // Blazer - Vero Moda // Sko - Primark  // Veske - Ukjent // Klokke - CMYK

Coral 'n green

Hei dere! I dag har mesteparten av dagen gått med til å lage en video. Kan ikke fortelle dere hva videoen er til enda. Men håper på det beste! *tvi-tvi*. Har også valgt ut en vinner av ghd rettetang konkurransen. Den heldige vinneren ble Ida Johanne. Sjekk emailen din!

Nå skal jeg straks til svigers med Roger. Vet det er veldig mange som skal ut og feste i kveld. Hadde vanligvis gjort det selv. Men skal feste så mye i sommer både i Portugal og Hellas (ios) så vil ikke bli lei festingen nå! Drar allerede neste lørdag til Portugal. Uææh, ikke lenge igjen!  


Nelly.com: Sko   //  Bik Bok: Topp og bukse   //   Zack: Veske   //   Rayban, junkyard.no: Solbriller


Dagens antrekk

Hei dere! Nå skal Roger og jeg straks dra til Drammen på kino. Har ikke vært på kino på en liten stund. Så da er det på høy tid med en liten kinodate! I dag skal vi se The Other Woman. Har sett traileren på den, og den ser utrolig morsom ut! Elsker Cameron Diaz som skuespiller. Hun er så søt og kul! Noen av dere som har sett den enda? Ikke lov å komme med noen spoiler alerts! Er forresten Roger som fikk jobben som kameramann i dag. Er han ikke flink?


Vero Moda - Blazer   //   WOW - Topp og bukse   //   CMYK - Klokke   //   Jeffrey Campbell - Sko

Shorts and coral colored heels

Hei dere! Nå skal kusinen min Eveline og jeg straks til Drammen og lunsje. Det er så fantastisk vær ute i dag, så vi bestemte oss for å lunsje litt ute i solen. Hadde egentlig tenkt til å spise sushi på Gulskogen. Men dette været her kan man bare ikke gå glipp av! Ah, det er så fantastisk at det endelig er sommervær. 


Belte - Gina Tricot   //   Shorts, topp og solbriller - Bik Bok   //   Klokke - Danielwellington.com   //   Sko - Nelly.com

 
 

Kjenner jeg ikke misunner de som er på jobb og skole i dag. Det er virkelig på dager som disse at jeg skjønner hvor heldig jeg er som kan leve av å være blogger og kan legge opp dagene mine akkurat som jeg vil. Men jeg hadde aldri vært her hvis det ikke var for dere. Setter så utrolig stor pris på at dere leser bloggen min hver eneste dag, det betyr virkelig alt for meg. Dere er fantastiske ♥ Siden dere er så fantastiske skal jeg ha en konkurranse senere på bloggen i dag, hvor en av dere kan vinne en utrolig bra premie. 

Noen som kan gjette hva det er? Jeg har en lik en, og har anbefalt den på bloggen mange ganger. Den som gjetter riktig linker jeg i konkurranse innlegget jeg legger ut senere i kveld :-) Lykke til! 

 

Highwaist shorts and flowers in my hair

I dag har jeg grillet hjemme med familien. Vi spiste veldig god mat, og koste oss masse! Syns det er så herlig at det endelig går ann å grille ute. Det er sommer kos det! I dag har det vært så fantastisk vær ute. Når jeg trente sprint i Hoensmarka i stad var det så deilig å trene ute i solen. Vår ♥

Her er dagens antrekk 
 

Wedges with spikes

Hei dere! Hvordan har påsken deres vært så langt? Min har bestått av mye festing! I går var jeg ute med Frida på byen i Drammen. Dere som følger med på instagram @stinablogg så kanskje bildet jeg la ut av oss? Vi hadde det utrolig gøy på Z i Drammen. Selv om det er påske var det faktisk ganske mange mennesker der. I dag er planen å ta det helt med ro. Har ganske skallebank etter i går, så frister ikke veldig å dra ut i dag også. Men i morgen har jeg tenkt meg en tur ut igjen. Skal på byen med to venninner jeg ikke har vært med på år og dag. Så nå kan dere lure på hvem! Begge var masse på bloggen før :-)
Junkyard.no
Bukse   Bik Bok: Topp   Nelly.comSko   Primark: Hårbånd   Sheinside.comSkinnjakke   Ukjent: Armbånd 

Skal slutte

God morgen ♥ I dag våknet jeg 07:30 og var helt i koma etter å ha drømt alle mulige rare ting. Skjønner ikke hva det er med det hodet mitt, men hvorfor skal det alltid få meg til å drømme så mye rart, som virker så ekte? Kunne jeg ikke helt drømt om drager eller noe, så hadde jeg faktisk skjønt at det var en drøm da jeg våknet. Anyways. Nå skal jeg straks dra på jobb på WOW. Skal faktisk slutte der, så dette blir min nest siste vakt. Har hatt det veldig koselig på WOW. Men dessverre får jeg så korte jobbvakter og siden jeg bor et stykke unna, så passer det litt dårlig.

Har lyst til å satse 100% på bloggen og få den så bra som mulig for dere! Og det er litt vanskelig hvis jeg skal sjonglere mellom WOW jobben og bloggen. Har prøvd det er stund nå, og det har ikke fungert så bra. Har faktisk jobbet der i 6 måneder allerede. Shit, det har gått fort! I morgen blir siste vakten min. Det blir trist å forlate WOW, men samtidig blir det deilig å ha helt fri hverdag igjen, og det blir veldig deilig! 

WOW: Bukse   Jeffrey Campbell: Sko   Sheinside: Jakke   Cubus: Bluse   Daniel Wellington: Klokke


Yellow for easter

God morgen ♥

Nå skal søsteren min og jeg straks dra på IKEA, skal kjøpe speil til garderoberommet, og litt småting. Må innom en Fretex dunke på veien og lempe unna 3 svære søppelsekker med klær. Var veldig mye som jeg kunne gi bort av klærne mine. Så da går de rett til Fretex. Syns det er helt fantastisk at vi har Fretex i Norge, sånn at gamle klær kan gå til en god sak! 


Yellow blazer

God helg ♥ Endelig helg og nydelig vær. Nå skal jeg straks dra på jentekveld hos kusinen min Eveline. Vi skal ha skikkelig jentekveld med litt vin og rusbrus i kveld. Så det blir veldig koselig! Skal opp tidlig på jobb på WOW i morgen, så blir nok ikke så altfor sent på meg i kveld. Hehe!

Jeg vet ikke om det er været eller at jeg begynner å bli frisk igjen. Men i dag føler jeg meg helt fantastisk. Endelig er alt back on track, og fra nå av kan jeg endelig begynne å fokusere skikkelig på bloggingen igjen. Har dessverre ikke hatt så mye tid og energi til den i det siste, men fremover skal jeg gi 100% 


Blazer - Zara // Jeans - Bik Bok // Smykke - Sheinside.com // Topp - Bik Bok // Sko - Modekungen.se     

Flowers in my hair

Hei strålende mennesker!

I dag har endelig finværet kommet tilbake, og det gjør meg så fantastisk glad! Været gjør virkelig noe med oss mennesker. Det er nesten helt merkelig! Nå skal kusinen min Eveline og jeg på Gulskogen senteret og spise litt sushi. Syns sushien der er så utrolig god! Dere som følger meg på instagram la kanskje merke til at jeg la ut bilde av sushi for noen dager siden? Det er fra samme sted som vi skal på nå, er helt hekta jeg! Begynner på jobb 17 i dag, så da slo vi to fluer i en smekk! Nå må jeg nesten stikke folkens. Vi blogges senere! Ha en fantastisk dag videre!


 

Leopard and gold

Hei dere! I dag har jeg vært i Drammen og tatt påfyll på vippeextensions, det ble så sykt fint. Så viser dere resultatet etterpå. Men først litt antrekksbilder. Var så fint vær ute i dag, så stakk til parken i Hokksund og tok bildene der!
Orange stillettos
 
I dag har jeg vært med søsteren min Madeleine på Buskerud Storsenter en tur. Madeleine skal i dåp på søndag så da måtte hun handle inn gave. Mens vi var innom Notabene kjøpte jeg meg en ny treningsbok "styrketrening for jenter". Har fått skikkelig treningsdilla, og jeg vil bare lære mer og mer! Så da er slike bøker som dette midt i blinken! Noen av dere som har lest denne? Hva syns dere om den?

Nå skal jeg straks på styrketrening. Må få skvist inn en treningsøkt til denne uken før jeg tar helgen. Ser jeg trenger en liten soltime også. Syns det er så fint når man har litt gyllen hud, spesielt nå som våren endelig er her! 

 

Gold sequin jacket

Hei søtinger ♥

Nå skal jeg straks på et event med GOSH. Jeg skal lære om makeup trendene dems, og møte igjen en del bloggere. Blant annet June og Donna ♥ Skal ta masse bilder så dere kan se. Skal se om jeg får med meg et par makeuptriks fra GOSH folkene som jeg kan videreføre til dere også! 
Jeffrey Campbell - Sko    WOW - Bukse    Wilde heart - Jakke    Cubus - Bluse    Lycke - Veske    Bik Bok - Solbriller

Girly outfit

Nå har jeg nettopp våknet opp etter en liten powernap. WOW, jeg tåler virkelig ikke å stå opp kl 7 på morgenen. Fatter ikke hvordan jeg klarte det da jeg gikk på VGS, og da stod jeg jo opp enda tidligere også. Hmm.. Tror jeg burde blir flinkere til å stå opp tidligere igjen. Står aldri opp før 9 til vanlig, og det er jo egentlig veldig deilig. Men føler jeg mister så mye av dagen!

Intervjuet i dag gikk i alle fall veldig bra! Det var ikke et jobbintervju, til dere som trodde det, haha. Kan ikke fortelle dere noe enda! Men sier ifra når og hvor det skal publiseres rett før det skjer. Er heldigvis ikke så lenge til, så bare å fortsette å følge med! :-)
H&M: Jakke og veske   Bik Bok: Body    Cubus: Bluse    Jeffrey Campbell: Sko    CMYK: Klokke 

Skeleton on my shirt

Hei dere! 

Nå er det år og dag siden jeg har lagt ut dagens antrekk. I dag var det endelig bra nok vær til å ta litt bilder ute, så da benyttet jeg anledningen. Pleier alltid å se masse på antrekksbildene fra andre bloggere, så da kan jeg ikke være noe dårligere selv! I dag skal jeg på møte på jobben. Også tenker jeg med en tur til Drammen etter det. I dag har det jo vært skisprint, så da er det masse kjentfolk i byen! Kanskje noen av dere Drammensere som er i Drammen i dag og ser på skirennet? Grey scale

Hei søtinger ♥

Nå har jeg nettopp kommet hjem til Roger. Har vært med Victoria i Drammen i dag. Har ikke sett hverandre på altfor lenge, så var utrolig koselig å igjen hverandre! Skal legge ut litt bilder i morgen :-) Men først litt antrekksbilder som jeg rakk å ta rett før jeg dro hjemmefra! Leather and Zebra

Hei dere! Skulle egentlig poste disse bildene mye tidligere i dag. Men ble så mye surr med toget når jeg skulle innover til Oslo, at jeg ikke fikk gjort det. Stort smil til NSB som gjorde at jeg ble 45 minutter forsinket. Tusen takk! Men over til mer gledelige nyheter, i kveld har jeg og June vært på to forskjellige fashionshow for blant annet miinto. Skal vise dere masse bilder i morgen, men ville bare poste disse antrekksbildene først! 

Genser - WOW // Klokke - CMYK // Jakke - Bik Bok // Bukse - Junkyard.no // Sko - Bubbleroom.no

Forresten: Husker dere at jeg skrev for litt siden at jeg skal til Ios til sommeren? Hvis ikke kan dere lese om det HER. Life is a beach party har nå en konkurranse på sin facebookside hvor en heldig vinner kan vinne en gratis tur til Ios. Det eneste du må gjøre for å delta er å gå inn på life is a beach party sin facebookside HER og dele bildet som ligger aller først i albummet dems (med skriften: ATTENTION NORWAY! Del og vinn GRATIS tur til Ios med Life is a BeachpartyVinneren trekkes 10. Februar). 

Spikes and faux fur

Nå føler jeg det er år og dag siden jeg la ut antrekksbilder. Siden formen min endelig var bedre i dag, løp jeg ut og tok noen kjappe bilder! Syns det blir så fint nå som det endelig er litt snø på bakken! Da blir det ikke så grått og trist, som det var når det bare regnet. Så stor tommel opp for snø! Har også bestemt meg for at hvis det blir snø nok til at jeg kan stå på ski, så skal jeg prøve meg på det i år. Kan ikke huske sist jeg stod ordentlig på ski! Så nå er det virkelig på tide! Må jo få trent litt kondisjon, og da er ski helt perfekt! Jeg er kanskje ikke den eneste som foretrekker å trene ute fremfor inne når jeg skal trene kondisjon?

Teller ned dagene til det blir sommer, for da kan jeg endelig begynne å løpe ute igjen. Gud som jeg gleder meg! Den herlige følelsen man får når man løper ute, og bare kobler ut hele verden, det er en deilig følelse det! Men nå må jeg slutte å drømme meg bort her. Siden det er søndag i dag står rydding og vasking på planen. Så nå må hele rommet mitt + klesrommet ryddes og vaskes. Det trengs for å si det sånn! *rotehue*

Vest - Bik Bok // Genser - Sheinside.no // Bukse - Bik Bok // Sko - Bubbleroom.no 

Favorittantrekk fra 2013

Happy new year!

I dag er det endelig nyttårsaften, og året er straks omme. Helt rart å tenke på hvor fort det siste året har gått. Mye har skjedd, og mye har forandret seg. En av tingene som har forandret seg igjennom året er klesstilen min. Jeg elsker å bytte mellom rocka og søtt! Og i år har jeg virkelig gjort det 982 ganger! Under kan dere se noen av mine favorittantrekk fra januar til desember! 

picmonkey collagewqsd

 

1. Juledag antrekk

Hei hei dere!

Håper dere alle hadde en fantastisk feiring i går, med god mat og masse pakker! Selv feiret jeg julaften på lille julaften, så i går tok jeg det helt rolig hjemme med foreldrene mine. Vi spiste god julemat, og så på juleprogrammer på TV. Dagen i går startet jeg med godteri i julestrømpen og tre nøtter til askepott. Den må jeg få med meg hvert år! Etter askepott ble det Mikkes Jul (det er min favoritt!), og Kong Salomon kvitebjørn. Sistnevnte er jeg ikke så veldig glad i, siden jeg syntes den var skikkelig skummel når jeg var liten. Så når jeg så den i går syntes jeg den fortsatt var skummel. Haha!Kjole - Nelly.com HER // Sko - Nelly.com (dessverre utsolgt i akkurat denne fargen).

 

Nå skal jeg straks dra til Betel i Mjøndalen i dåp til barnet til kusinen min. Jeg og pappa ble ikke med på selve gudstjenesten. Fordi pappa ikke klarer å sitte lenge på stoler pga nakken sin, og jeg er veeeeldig imot alt av religion. Så jeg takler ikke å sitte i timeslange gudstjenester. Jada, jeg vet at julen er kristen osv. Men for meg handler den om familie og å ta vare på de rundt seg. Ikke masse kristendom som noen fant på for 2000 år siden. 

Men nå må jeg nesten stikke. Vi blogges senere! ♥

 

Mitt juleantrekk

God jul alle sammen! ♥ 

I dag skal vi feire jul hos storesøsteren min Madeleine. Vi valgte å ta hele julefeiringen i dag, siden søsteren min og kjæresten hennes skal til han sin familie i morgen. Så i dag skal jeg, mamma, pappa, begge bestemødrene mine, tanteungen min Emmeline, og Madeleine og kjæresten hennes feire julaften. Vi er litt utradisjonelle av oss, så vi skal spise kalkun i år. Mmmm, blir sulten bare av tanken på det. I hele dag har det duftet herlig kalkun i hele huset. Nam! Selv syns jeg at kalkun er tusen ganger bedre enn ribbe og pinnekjøtt! 

I morgen tidlig skal vi selvfølgelig se på tre nøtter til askepott og spise godteri fra julestrømpene. *juleidyll*. Håper dere får en fin julefeiring i morgen! Store juleklemmer fra meg til dere alle ♥

Kjolen er fra Nelly.com, og kan fåes tak i HER.


Varmegrader, say what?

Hei søtinger! 

Når jeg kom hjem fra Roger på morgenen i dag viste gradestokken hele 7 varmegrader. Gud, hvor sykt er ikke det? Blir så glad jeg! Selv om det er jo fint med snø osv. Men jeg har aldri vært noe glad i denne norske kulda! California here I come, når jeg blir voksen, sier jeg bare. Nå skal jeg straks dra på jobb på WOW Gulskogen. Må jo alltid dra i veeeeldig god tid, siden det pleier å være sykt lang kø der. Spesielt nå i juleshoppingtiden! 

Håper dere alle har hatt en fin førjulstid. Det har i alle fall jeg!Dagens antrekk

Hei folkens! :)

I dag har jeg hatt en skikkelig rolig dag med Roger, vi har bare kost oss med julegrøt, julefilm og julemusikk (jeg haaater egentlig julemusikk!). Veldig koselig med juletiden vi er på vei inn i nå da, men jeg må si at jeg savner snøen litt, den gir liksom den lille ekstra stemningen og det fine lyset. Nå skal vi en tur til foreldrene til Roger for å spise pinnekjøtt, noe jeg ikke liker... så jeg har med egen ferdig pizza på besøk hehe.. (det er jo faktisk Norges mest spiste julemiddag, thats a fact!! ) 

Ha en fin julekveld og unn dere litt ekstra kos nå  frem mot julaften.

 

Har du fått julestemningen enda?Vest og bukse- Bik Bok

Genser - Cubus

Sko - Jeffrey Campbell, nelly.com

Veske - 

Stressende morgen!

Hei hei!

I dag ble en veldig stressende morgen. Jeg hadde egentlig planlagt at jeg skulle ha god tid og rekke et par ærender før jeg skulle begynne på jobb 17:00. Men når sjefen min ringte meg for en halvtime siden, og sa at jeg måtte begynne 12:00 ble plutselig morgenen hakket mer hektisk! Så nå har jeg løpt rundt i halve huset for å rekke det jeg måtte! Har ikke rukket å ta antrekksbilder i dag, men hadde glemt å publisere et jeg tok for noen dager siden. Så da får dere se det! Dagens outfit

God søndag! 

Nå skal jeg snart dra på Gulskogen med Victoria. Vi skal spise litt lunsj, også blir det sikkert litt juleshopping også! Nå er det altfor lenge siden vi har sett hverandre. Så gleder meg til å møte henne! Vi har jo vært altfor opptatt med hvert vårt, til å rekke å møtes. Hun har nettopp hatt masse eksamener, og jeg har hatt bloggen, Roger og WOW jobben.

Har forresten trukket vinnerne av personlig almanakk konkurransen, og vinnerne ble *trommevirvel* Maria Aune, Anja Bjørnsen og Matilde Bang. Har sendt mail til personlig almanakk, så dere får mail asap!

 

Her er dagens antrekk Vest - Bik Bok

Bukse - Junkyard.no

Sko - Bubbleroom.no

Genser - Sheinside.com

Skulls and burgundy

Hei hei!

Nå skal jeg straks ut og starte bilen. Hehe, etter all regningen og snøingen i natt har hele bilen frosnet totalt. Så kan bli gøy å måke den etterpå.. I dag skal jeg nemlig på jobb, på WOW Gulskogen. Tror det kan bli veldig hektisk i dag siden det er lørdag, og rett før jul. Men hektisk er bra! Elsker når det er masse å gjøre på jobb. Da flyr tiden unna! 

Jeg hadde egentlig tenkt meg ut på byen i dag. Men vet virkelig ikke om jeg gidder! Kjenner jeg har blitt skikkelig tafatt når det kommer til festing for tiden. Mulig det er fordi jeg allerede har fått fisken, og da gidder jeg liksom ikke å dra ut på fisketur. Hehe! If you know what I mean ;-) Så regner med at det blir en rolig kveld på meg, med masse bloggjobbing!

En liten gladnyhet: I dag ligger bloggen min på 22. plass på blogg.no topplista. Wiii! Gøy å se at de esktra besøkene fra nettavisen fikk meg oppover! 


Genser - Sheinside.com (HER)

Bukse - Cubus

Jakke - Sheinside.com (HER)

Ringer - Ukjent

Sko - Jeffrey Campbell (HER)

På forsiden av Nettavisen.no!

God helg!

 

I dag har jeg fått unnagjort masse bloggarbeid. Ah, det er så deilig når man endelig klarer å stå opp tidlig, og får gjort så mye! Det er en god følelse det! Har fortsatt et par ting til jeg må gjøre, før det blir helg. Men ville titte innom og vise dere dagens antrekk først. I dag har jeg faktisk på meg skjørt - det er lenge siden sist det! Det er faktisk så lenge siden at jeg ikke engang husket at jeg hadde det! 

Forresten: Noen av dere som har vært innom nettavisen.no i dag? Det forrige blogginnlegget jeg la ut "Fuck janteloven" har havnet på forsiden. Hvor kult er ikke det!? Jeg syns det er så stas når mine blogginnlegg blir brukt av andre nettsider. Da er liksom blogginnlegget mitt "godt nok", hvis dere skjønner? Hehe! Genser - Sheinside.com (HER)

Armbånd - Glitter

Sko - Jeffrey Campbell (HER)

Tights - Ukjent

Klokke - DanielWellington.com

Jakke - H&M 

Skjørt - Madlady.se (HER)

Kjede - Sheinside.com (HER)

Roses and leather

Hei hei søtnoser!

Gjett hvem som klarte å skru av alarmen i søvne i dag? Hehe.. Det var selvfølgelig meg det! Så når jeg våknet 13:30 og trodde at klokken var mindre enn 11, ble jeg rimelig stresset! Jeg hadde så mye jeg skulle rekke i dag. Som jeg bare kan glemme å rekke nå! Men jeg må få ryddet både klesrommet og soverommet mitt. Jeg tror det er en eller annen som går og roter på rommene mine. For det blir alltid så sinnsykt rotete! Hmmm..  Må også få dratt en tur på trening og solarium i dag. Har sluntret unna litt vel mye i det siste. Så nå blir det skjerpings! 

 

Her er dagens antrekk!

t


Jakke - Sheinside.com

Bukse - Gina Tricot

Sko - Bubbleroom.no

Veske - H&M 

Genser - Sheinside.com

Lue - Bik Bok

Dagens antrekk

Hei hei!

I morres hadde jeg skikkelig tungt for å stå opp. Jeg ville egentlig bare ligge under den varme og gode dynen. Kjente jeg ble ganske skremt i går, da vindværet sto på for fullt. Trærne hos naboene knakk som fyrstikker, og de lå strødd utover jordene på morgenen i dag. Strømmen gikk også av og på en del ganger. Men den kom heldigvis tilbake igjen. Håper virkelig ingen ble skadet under alt vindværet i går!

Nå skal jeg straks dra til Drammen en tur i møte. Etter jeg har vært der skal jeg i et annet møte på Gulskogen. Så blir mye møtesitting i dag. Men greit å få det unnagjort også! Jakke- H&M // Genser - Sheinside.com // Sko - Nelly.com // Bukse - Madlady.se // Ring - Glitter

Dagens antrekk

Hei folkens! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra jobb, ble sen kveldsjobbing på meg i dag. Men aldri feil det! Liker meg jo veldig godt på WOW så der er det alltid kos å jobbe. Spesielt når dere skjønne leserne kommer innom for å ta bilde med meg. Da smelter hjertet mitt helt! ♥ Kan dere som har tatt bilde med meg sende bildene på mailen min: stina_blogg@hotmail.com  Tenkte å lage et lite innlegg med bildene! 

Nå sitter jeg og venter på at paien skal bli ferdig i ovnen, så jeg endelig kan få i meg litt mat. Jeg rakk å spise før jeg dro hjemme ifra, men av en eller annen grunn blir jeg alltid skrubbsulten igjen med en gang! Hmmm.. Men men, nå må jeg stikke opp. Så blogges vi i morgen! 
Topp - Cubus // Jakke - H&M // Tights og shorts - Bik Bok // Sko - Jeffrey Campbell, bubbleroom.no

Rocked up


I dag er jeg i det rocka hjørnet, så da ble dagens antrekk veldig preget av det. Jeg har alltid syntes at man skal la klærne sine reflektere hvordan man føler seg de enkelte dagene. Så hvis jeg føler meg skikkelig jentete slenger jeg på meg masse rosa. Mens i dag følte jeg meg skikkelig rocka, så da ble det det! Har sittet å hørt på Soulfly, Nomy, og Avenged Sevenfold i hele dag. 

Senere i kveld skal jeg på trening. Jeg har begynt på et nytt treningsprogram for å bygge mer muskler. Skal selvfølgelig ikke bli sånn svær vektløfterjente.. Men vil bare bli litt sterkere, siden jeg føler meg så sinnsykt svak om dagen. Jeg begynte på programmet på mandag, og det virker veldig bra. Skal skrive mer om det når jeg har prøvd det ut en stund, og lært mer om det. Så langt har kjæresten min Roger hjulpet meg med å sette det opp, osv. Og han har litt mer peiling på trening enn meg, kan man trygt si! Så vil ikke skrive så mye mer om programmet enda! 

Forresten: Hvor sykt er det ikke at det er blomster ute enda? Når det er midt i november og jeg ser sånt, blir jeg bare lykkelig!
Jakke - sheinside.com // Bukse - Gina Tricot // Topp - Madlady.se // Sko - Bubbleroom.no // Smykker - ukjent 

 

Dagens antrekk

Hey folkens! Nå skal jeg og Roger straks på kino og se Jackass presents: Bad grandpa. Har gledet meg til å se den utrolig lenge! Både jeg og Roger har snakket om filmen siden vi så traileren for første gang for utrolig lenge siden. Har vært fan av jackass guttene siden jeg gikk på barneskolen, så det er nesten litt nostalgisk å se slike filmer. Jeg husker jeg og venninnen min alltid måtte se alle episodene av Viva La Bam, Wildboys, Jackass og Homewrecker. Var nesten småforelsket i Bam Margera. Hehe! Så gleder meg til å se Johnny Knoxville i bad grandpa! 
Jakke - Choies.com // Genser - Gina Tricot // Bukse og topp - Bik Bok // Sko - Jeffrey Campbell lita cap, bubbleroom.no

 

Dagens antrekk

Må først og fremst bare si tusen takk for at så mange av dere hjalp meg i går, med å rapportere den falske profilen. Det betyr mye for meg ♥ Det ser ut som profilen har blitt slettet, så det er veldig bra! Skjønner ikke hvorfor folk har så utrolig lite liv at de må lage falske profiler på nettet. Herregud, det eneste jeg har å si til det er: Get yourself a fucking life. Rett og slett. 

Nå skal jeg straks dra på jobb. Må innom et par ærender først, også spise litt mat. Så må dra litt tidlig! Hater når jeg får dårlig tid. PS: Dere må forresten kjøpe Aftenposten med a-magasinet i dag. Nora er med i en sak om studenter og alkohol. Har ikke rukket å kjøpe det enda, men gleder meg til å lese det etterpå når jeg skal innom butikken! 

// Bluse - Cubus // Topp - H&M // Bukse - Junkyard.no // Kjede - Ukjent // Sko - Jeffrey Campbell //

Dagens antrekk

I har jeg endelig fått tatt litt solarium. Ser virkelig at jeg begynner å bli altfor blek. Så da er det på tide å få litt mer farge på huden! Kommer sikkert til å begynne med selvbruning utover vinteren istedenfor solarium, siden det er mye mindre skadelig for hud og helse! Men frem til da blir det solarium for alle penga! Hehe. 

Ellers enn det har jeg vært innom posten i dag og hentet neglelakkene (wihu, skrev ordet faktisk riktig!) jeg la ut innlegg om på søndag (les det her). Det var hele 32 (!!!) lakker, så her skal jeg virkelig få prøvd ut alle mulige kombinasjoner til antrekk. Jeg syns neglelakker gjør det lille ekstra til et hvert antrekk, og i det siste har jeg blitt mye flinkere til å bruke det! Skal absolutt legge ut bilder etterhvert som jeg prøver de! // Bukse - Junkyard.no // Jakke - Gina Tricot // Topp - Cubus // Sko - Nelly.com // Kjede - Sheinside.com //

Dagens antrekk

Hei folkens! I dag har jeg virkelig fått unnagjort mye! Jeg har lagd en video til dere (forteller ikke hva det er enda! Men den kommer på bloggen i kveld), ryddet hele klesrommet (der så det helt katastrofalt ut), vasket en klesvask, og svart på mailer. Fikk endelig prøvd ut 50mm 1/4 linsen i dag, og jeg er helt forelsket i den allerede. Bildene blir så fine, og akkurat sånn som jeg vil ha de. *materialistisk lykke* Kjenner blogglysten bobler akkurat nå! Wiiii, endelig! 

Genser - Sheinside.com (får ikke linket direkte til genseren, men søk på "greenday" så finner dere den) // Tightsbukse - Bik Bok // Sko - Jeffrey Campbell, nelly.com // Kjede - 1929galore.com

 

Hva syns dere om genseren forresten? Fikk den i posten fra sheinside.com på lørdag. Personlig syns jeg den er skikkelig kul, men man må kanskje tørre å skille seg litt ut hvis man skal bruke den?

Dagens antrekk

 Hei folkens! Nå har jeg nettopp vært på trening med Roger. Vi gikk igjennom et nytt treningsopplegg jeg skal begynne med. Skal begynne å trene en del styrke fremover. Så det er det kjekt at noen som har peiling setter opp for meg! Så om 2 uker er jeg mega maskin! Haha, neida! Men skal bli deilig og ikke være så pinglete lenger. Ingen deilig følelse og ikke kunne løfte noe som helst uten å bli dødssliten!

Håper dere får en fin helg!Jakke og ring- H&M

Bukse - Junkyard.no

Skjorte - Bik Bok

Kjede - Choies.com

Sko - Jeffrey Campbell, Nelly.com

Dagens antrekk

Dette innlegget skulle egentlig vært publisert 11:30. Men på grunn av at de kjære folkene som bygger i veien utenfor huset vårt, som kuttet internettet våres i dag, så blir det publisert via mobilnett nå. Wiiii.

God morgen sweeties! Dette er vel den tidligste oppdateringen jeg har gitt dere på lenge? Bråvåknet klokken 08:00 i dag, og siden har jeg vært lys våken. Lå riktignok i sengen frem til klokken var nærmere halv ti. Men fortsatt en forbedring til meg å være! Nå skal jeg straks dra til Kongsberg en tur. Skal innom sykehuset, også skal jeg og mamma gå innom kjøpesenteret en tur etterpå. Så kanskje det blir litt shopping på meg i dag! Sier aldri nei til det i alle fall! 

dwa
img3124edit
img3139edit
picmonkey collagewqsd
img3147
img3146edit

Dagens antrekk

Hey folkens! Nå skal jeg straks ta toget til Oslo. I dag skal jeg på et veldig spennende pressemøte med Samsung. De lanserer en ny telefon snart, som jeg skal få lov til å prøve ut. Så i dag skal jeg + noen bloggere få informasjon om mobilen og noen fototips. Men før jeg drar på pressemøte skal jeg møte June og ta en kjapp kaffe, før vi stikker sammen på pressemøtet. Har ikke sett June på en stund, så blir koselig å se henne igjen!  Jakke - H&M // Bukse - Junkyard.no // Topp - Cubus // Hvit jakke - Voguec.com // Veske - Bagorama, Lycke // Kjede - Husker ikke // Sko - Jeffrey Campbell // Armbånd - Glitter // Klokke - Danielwellington.com

 

Heldigvis gikk alt bra!

Jeg er så glad nå! Treningen i dag gikk så utrolig bra, jeg fikk ikke vondt i bena i det hele tatt. Selvfølgelig tok jeg det veeeeldig rolig, og tok meg god tid til å tøye ut. Men tror at grunnen til at jeg har hatt vondt i bena kanskje kommer av at jeg nesten aldri tøyer ut etter at jeg har løpt. 

Etter treningen dro jeg på butikken med mamma og handlet inn til tacokveld. Her i huset er det fast tacokveld annenhver fredag. Da er vi mamma og pappa, Madeleine og kjæresten hennes, og Emmeline (ungen til Madeleine), bestemor Molle og meg. Det blir aldri et sekund stillhet rundt tacobordet, love it! Senere i kveld skal jeg faktisk ta det rolig. Har et helt drøss av mailer jeg må svare på, så det kommer nok til å ta opp mesteparten av kvelden! 

Skjorte - Bik Bok

Tee - Madlady.se - HER

Sko - Nelly.com - HER

Ring - Glitter

Bukse - Madlady.se - HER

Feather and studs

Hey skjønninger! 

Litt sen oppdatering i dag. Kom ikke hjem fra R før i 13 tiden, og måtte fikse en del ting før jeg rakk å ta antrekksbilder. Men en sen oppdatering er bedre enn ingen oppdatering, eller hva? Veldig gøy å se at så mange av dere har skrevet svar på hva dere liker å lese om i mitt forrige innlegg. Det motiverer veldig! Har ikke rukket å lese igjennom alle enda. Så det skal jeg gjøre nå. Gleder meg! 

Håper dere alle har hatt en fin torsdag så langt, og at resten av uken deres blir fantastisk. Stor klem ♥

Ring - Nelly.com, HER

Genser - Bik Bok 

Sko - Jeffrey Campbell, HER

Bukse - ONLY

Veske - Choies.com, HER

 

Dagens outfit

I dag har jeg gjort noe jeg ikke har gjort på flere måneder. Stod opp klokken 06:00! Uæh, rart å tenke at jeg var oppe så tidlig! Grunnen til det var fordi jeg skulle til Oslo på pressemøte med Oriflame. Når jeg kom dit ble jeg møtt av de herlige jentene fra Mildh press og en av Oriflames ambassadører. Først ble det litt frokost spising: eggerøre, grovt brød, smoothie, røkelaks og krepsesalat ble min frokost! Så fikk vi litt informasjon om Oriflame sitt nye produkt "Ecollagen", som jeg fikk med hjem for å prøve. Kommer absolutt til å skrive en anbefaling dersom jeg blir fornøyd med det! Utifra det jeg fikk høre, virker det veldig lovende!

Når jeg kom hjem til Hokksund kom søsteren min Madeleine og hentet meg. Så på vei hjem fra barnehagen fikk vi tatt litt antrekksbilder. Er så artig at søsteren min har begynt å blogge nå! Kan hende jeg har gitt henne bloggbasillen. Hehe! Bloggen hennes er forresten madeleinekristine.blogg.noVeske - Bagorama, Lycke

Vest og bukse - Bik Bok

Genser - Cubus

Sko - Din Sko

 

Dagens antrekk - Glitter and gold

God mandag skjønninger!

I dag fikk jeg en pakke på døren med litt forskjellige klær fra madisonsquareclothing.com. Blant annet jakken og genseren jeg har på bildene under. Forelsket meg i jakken fra første sekund! Har lett etter noe lignende altfor lenge, så ble så utrolig glad når jeg fant det på nettet. Så er ganske sikker på at den kommer til å bli brukt mye fremover. Fikk også noen klær til, men de viser jeg dere senere! 

Nå skal jeg snart på Gulskogen senteret, siden jeg har et par ærender der! Senere i kveld skal jeg til R. Han kommer hjem fra Offshore i dag, endelig! 

Jakke og genser - Madisonsquareclothing.com

Bukse - Junkyard.com

Sko - Jeffrey Campbell, Nelly.com

Klokke - Danielwellington.com

Veske - Lycke, kjøpt hos Bagorama

 

Dagens antrekk - Familiebursdag

I går var jeg med søsteren min Madeleine og feiret bursdagen hennes med noen av hennes venniner. Vi vorset hos Madeleine først med presanger, tequila, god musikk og sex on the beach (drikken altså, hehe!). Utover kvelden dro vi på Klubbteatret. Vi kom ganske tidlig, så det var ikke ekstremt mye folk når vi kom. Men det ble sinnsykt fullt med folk etterhvert, og på dansegulvet var det utrolig god stemning!

Siden jeg drakk på fredag, så orket jeg ikke å drikke så mye i går. Så ble egentlig aldri noe spesielt full, og det kjennes i dag. Det er så fantastisk å ikke være fyllesyk i det hele tatt. På fredag mistet jeg det lille rosa kameraet mitt, som jeg pleier å ha med meg når jeg drar ut. Snakk om å være susehue a!? Sånn går det når man putter kameraet i bh'en, og begynner å danse. Hehe! Så får ikke vist dere noen bilder fra gårsdagen, dessverre!

I dag skal vi feire bursdagen til Madeleine med familien, så da blir det nok masse kaker og mat. Tanten og onkelen min har lagd masse god mat, så nå gleder jeg med skikkelig! Kommer nok til å rulle hjem igjen etterpå! Bluse - Sheinside.com (direktelink HER)

Ringer - Glitter

Sko - Din Sko

Bukse - Junkyard.com (direktelink HER)

Klokke - Danielwellington.com

 

Dagens antrekk

I kveld skal jeg feire bursdagen til søsteren min Madeleine. Så nå skal vi vorse hos henne, før vi stikker ut på byen. Føler litt vel pyntet nå, så er litt usikker på om jeg skal bytte klær igjen. Har skiftet klær X antall ganger nå. Haha, standard meg! Håper dere får en fantastisk lørdag. Hva skal dere gjøre i dag?

Dere må forresten sjekke ut bloggen til søsteren min. Hun har nettopp begynt å blogge igjen, så dere får legge igjen noen søte kommentarer på bloggen hennes. Sjekk den ut på madeleinekristine.blogg.no

Kjole - Nelly.no

Feather ring - lml.no

Bow ring og armbånd - 1929galore.com

Sko - Modekungen.se

 

Dagens antrekk

Nå skal jeg ut og gjøre en del ærender. Må innom posten, Gulskogen senteret, magasinet i Drammen, osv. Så har en del på planen i dag! Men er veldig kjekt å få sånne ærender unnagjort når det er høstdager som i dag. Det duskregner og er grått. Selv om jeg har egentlig mest lyst til å legge meg under dyna og se på filmer. Men det kan jeg heller gjøre i kveld. Nå må jeg løpe. Vi blogges senere! 

Jakke - ONLY

Sko - Choies.com

Bukse - Bik Bok

Veske - Bagorama, Lycke

Bluse - Sheinside.com


Beanie and bustier - Outfit

I dag fikk jeg en pakke fra junkyard.no i posten. Med blant annet buksen og beaninen jeg har på meg. Ble helt overrasket over hvor behagelig buksen var, den er en blanding av jeans og leggings. Så den er ganske stretchy i stoffet. I tillegg sitter den veldig bra! Det her er faktisk den første highwaist buksen som faktisk har sittet etter i midjen. Så ble super fornøyd med den! Husk å melde dere på junkyard konkurransen min der dere kan vinne et gavekort på 500,- kr! Meld deg på HER

Alle jenter: Har en super konkurranse til dere i kveld. Så følg med! Vet at mange av dere har spurt om jeg kan ha konkurranse om dette før, og nå skal jeg endelig ha det! Noen som klarer å gjette hva det er?

Bustier - Lookbookstore.co

Sko - Modekungen.se

Bukse - Junkyard.no

Klokke - Danielwellington.com

Lue - Junkyard.no

 

Tiger and Military - Outfit

Nå skal jeg straks dra til Drammen for å møte Victoria. Siden hun studerer og jeg har vært mye med R så har vi ikke rukket å se hverandre på altfor lenge. Så nå var det virkelig på tide med en liten kaffedate! Har mye gossip å catche up med hverandre, to uker i en jentes liv kjennes jo ut som 2 måneder. Så da kan dere tenke dere! Rekker ikke å skrive mer, siden jeg må hoppe inn i bilen nå. Vi blogges senere! 


//Søstern var med og tok litt bilder i dag også! 


Jakke - HER

Bukse - HER

Skjorte - Cubus

Tee - HER

Sko - HER 

 

Dagens antrekk - Klar for premierefest!

Noen kjappe antrekksbilder før jeg tar toget innover mot Oslo. Skal på premierefest for det nye TV programmet til TV3 "kjærlighetsredet". Har veldig dårlig tid nå, så rekker ikke skrive mer. Men vi blogges i morgen!

PS: Veldig gøy å se at så mange av dere har meldt dere på junkyard konkurransen allerede! Jakke - HER

Bukse og topp - Bik Bok 

Sko - HER

Veske - Ukjent

Dagens antrekk - New jacket and shoes

I dag har jeg endelig fått tatt høstvasken på bilen. Støvsugde og vasket den innvendig, også kjørte jeg den i vaskehallen til slutt. Det er helt sykt hvor kaldt det har blitt ute nå. Måtte ha på meg 2 joggebukser og gensere når jeg vasket bilen! Tidligere i dag kom postbilen innom med en stor pakke til meg fra Choies.com. I den lå det jakken og skoene jeg har på meg på bildene under. Pluss en utrolig fin beige veske med nagler. Kan vise dere den litt senere! 

Husk å følge med på bloggen i kveld. Skal legge ut en konkurranse til dere! Sko- HER

Bukse - Bik Bok

Jakke - HER

Genser - Gina Tricot

Kjede - HER

Ring - HER

 

//adlinks og sponsede klær

Spikes and blue

Nå skal jeg straks dra på kino med R. Vi skal se The Conjuring som er en skrekkfilm/thriller. Den har fått både 4 og 5 i terningkast så den virker lovende! Så også traileren, og der så den veldig bra ut! Gleder meg til å bli litt skremt, hehe! Heldigvis passer R på meg, så da blir jeg ikke sååå redd! Flere som skal på kino i kveld?

Øredobber - lml.no

Bukse - Gina Tricot

Skjorte - Bik Bok 

Sko - Jeffrey Campbell HER

Tee - Cubus 

 

Det er forresten 15% rabatt på alt fra nelly.com i dag. Bruk koden "SHOP15" i kassen! Happy shopping ♥

 

Faux fur & Lycke

Nå skal jeg snart ta toget til Oslo. I kveld skal jeg på presseevent på The Body shop. De har nylig samarbeidet med en stor norsk designer, og i dag skal jeg høre mer om samarbeidet. Gleder meg allerede! Skal dit med Nora, men kommer sikkert til å møte mye kjentfolk også! Kameraet blir med, så viser dere mer, og skriver om det i morgen/i kveld!

Vest, bukse - Bik Bok

Sko - Jeffrey Campbell HER

Veske - Lycke

Bluse - Cubus

Kjede - Choies.com

Jakke - ONLY

 

Dagens antrekk - Party

Noen veldig kjappe antrekksbilder før jeg drar på vors. Skal ut i Drammen med et par kompiser i dag. Skal først på vors nå straks, tror det var rett ved Drammen sentrum eller noe. Så stikker vi videre på Klubbteatret i kveld. Rekker ikke å skrive noe mer, for jeg blir hentet nå. Men håper dere får en fin kveld. Kanskje flere som skal ut i kveld?

Topp og bukse - Bik Bok

Armbånd og kjede - 1929galore.com

Sko - Modekungen.se

 

Dagens antrekk

Noen veldig kjappe antrekksbilder før jeg stikker til Oslo. Lyset ute var ikke helt på min side i dag, så ble veldig få bilder. Men men, det går vel bra! I dag skal jeg på Eric Saade konsert i Oslo. Har sett Eric Saade live på VG lista topp 20 for et par år siden, og da var han utrolig bra. Så gleder meg til å se han live i dag, på sentrum scene. Men før konserten starter skal jeg og Nora en tur på Friday's og spise middag, og snakke gossip. 

Selv om vi ikke får møtt hverandre så ofte som vi skulle ønske, så snakker vi i telefonen nesten hver dag. Det er så fantastisk med sånne venner man kan ringe til og snakke med om hva som helst. Tar med meg det lille rosa kameraet mitt, så skal prøve å få tatt noen bilder til bloggen!Bukse og topp - Bik Bok

Veske - ioffer.com

Armbånd - Glitter

Sko - Jeffrey Campbell - nelly.com

 

Neon and spikes

Nå skal jeg straks dra til Drammen. Skal lunsje med Victoria i dag. Har ikke sett henne på et par uker, selv om det kjennes ut som 2 år, så blir koselig å se henne igjen! Tipper vi drar på Sushi restaurant eller noe. Vi begge har jo helt dilla på sushi! Blogges senere, nå må jeg stikke!

Genser - Sheinside.com

Bukse - WOW

Sko - Nelly.com (Jeffrey Campbell)

Vest - Cubus

Smykker - 1929galore.com

 

Dagens antrekk

I kveld skal jeg på reunion med de jeg gikk på VG3 med. Er litt morsomt at vi har en reunion etter bare tre måneder. Men vi hadde en veldig bra sammenspleisa gjeng. Alle gikk veldig bra sammen, og vi passet på hverandre. Bedre gjeng skal man lete lenge etter ♥ Så blir koselig å se igjen en del av de i kveld. Vi skal først på Jonas B. Gundersen å spise masse pizza og drikke en del. Har fått leid eget rom, så vi kan ha det litt ekstra gøy (ikke tenk dirty, haha)! Senere på kvelden drar vi sikkert ut på Z bar & cafè eller noe i den duren. Håper dere får en fin kveld dere også, kanskje flere som skal ut?

Topp - Lookbookstore.co

Klokke - ALDO

Bukse - Gina Tricot

Sko - Nelly.com (Jeffrey Campbell)

Øredobber - Glitter

Summer outfits

Siden jeg ikke tok så sykt mange antrekksbilder i august, har jeg samlet de antrekkene jeg liker best fra hele sommeren. Fortell meg gjerne hvilket antrekk du likte best!
Dagens antrekk

Nå skal jeg straks dra til Oslo. Skal på noen pressevisninger i dag. Med blant annet Helena Christensen som foredragsholder på den ene visningen. Så jeg gleder meg veldig! Tar selvfølgelig med meg kamera, så skal knipse masse bilder som dere kan se! Hårvideoen greide selvfølgelig ikke å laste seg opp ferdig i går. Så publiserer den senere i dag. Stay tuned!

Vest - Cubus

Genser og shorts - Bik Bok

Sko - Jeffrey Campbell

Belte - Gina Tricot

Klokke - Daniel Wellington

Veske - Louis Vuitton

Dagens antrekk

Nå skal jeg begynne å redigere en hårvideo jeg spilte inn for dere på lørdag. I videoen viser jeg hvordan man kan lage fine løse bølger i håret, noe ala det jeg har på bildene under. Dere har jo spurt meg masse om jeg kan lage slike videoer. Skal prøve å lage enda flere, så da er det bare å komme med forslag til videoer! Håper på at nettet mitt er på min side i dag, for da kommer videoen opp i kveld! 

Mens videoen lastes opp skal jeg ta ukens første treningsøkt. Tenker å løpe rundt bygda, det er ca. 7,5 km. Så det er god trening. Masse oppoverbakker som er bra for rumpa og lårene!Shorts - Bik Bok

Topp - Gina Tricot

Sko - Nelly (adlink)

Armbånd - H&M

Dagens antrekk

Har nettopp kommet hjem fra en veldig fin dag i Oslo. Har vært på pressevisning for det danske merket Georg Jensen. Skal vise dere masse bilder og skrive om det i morgen/i kveld! Har også møtt Nora i dag (skriver mer om det etterpå!). Først vil jeg bare vise dere noen kjappe antrekksbilder Nora tok av meg i stad!Genser - Bik Bok

Bukse - WOW

Sko - Jeffrey Campbell

Veske - Michael Kors

 

Dagens antrekk

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra tante. Har tatt B12 sprøyten min. Har sykt mangel på B12 vitamin, så må ta en sprøyte hver måned. Så fikk tatt den nå. Heldigvis er tanten min kjempe flink til å sette sprøyter, så det gjør ikke noe vondt. Ellers har jeg egentlig bare tatt det rolig i dag. Skulle være flink å stå opp litt tidlig 9:30 ca (haha, syns synd på de som går på skolen!). Men klarte ikke å dra meg ut av senga før klokka var 12:15. Snakker vi syvsover eller? Fikk i alle fall nok skjønnhetssøvn. Haha! 

 

Shorts og bustier - Bik Bok 

Sko - Nelly - (Skoene er på 50% salg og koster bare 200 kr nå!)

Ring og armbånd - H&M

Belte - Gina Tricot

Dagens antrekk

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra Drammen. Viser dere bilder og sånt fra det etterpå! Skal prøve å få skrevet litt skjønnhetsinnlegg til dere i kveld. Har prøvd ut en del produkter i det siste, og jeg har en del godbiter som jeg kan anbefale til dere! Blant annet en hårkur og litt sminke. Tenker jeg også skal skrive litt om kameraet mitt også. Haha, har lovt dere det lenge nå. Frøken treg. That's me!

Flinke søsteren min Madeleine som tok bildene under før jeg dro til Drammen. 


Shorts - Bik Bok

Sko - Jeffrey Campbell

Belte - Gina Tricot

Topp - Cubus 

DOPE

Var innom posten i dag og hentet et par pakker. Den ene pakken var fra Choies og den andre var fra Nelly. Dere husker kanskje dette innlegget? Det er tingene jeg fikk fra nelly. Kan vise dere tingene på litt senere. Men først kan jeg vise dere toppen og capsen jeg fikk fra Choies siden det ble dagens antrekk. Elsker virkelig toppen. Selv om det er skikkelig "sommer" topp. Men kommer nok til å bruke den helt til det blir for kaldt. Var det ikke uvant å se meg med caps? Har ikke brukt det på mange år. Siden jeg aldri finner noen som jeg kler. Men syns denne passet ganske godt. Hva tenker dere?

Toppen kan kjøpes HER // Capsen kan kjøpes HER

Reklame

Dagens antrekk

Er ikke Susanne flink til å ta bilder? Det syns jeg! Nesten så jeg må hyre henne til å ta antrekksbilder av meg fremover. Ellers har dere kanskje lagt merke til at jeg har fått nytt design? Syns det nye designet ble så utrolig fint! Det ble akkurat slik jeg ville ha det. Skikkelig jentete og søtt. I tillegg mye mer gjennomført og profesjonelt enn mitt forrige design.

Det er laget av Soft webdesign. Anbefaler virkelig de! Jeg var så utrolig heldig at jeg fikk designet gratis. Men om du vil at de skal fikse fullt design og header til deg så kan du få det til 800,- kr. For å bestille kan du gå inn på softdesign.blogg.no eller facebooksiden dems. 

 

Topp - Ebay (lånt av Susanne)

Shorts - Gina Tricot

Sko - Converse

Dagens antrekk

Nå skal jeg straks dra til tannlegen. Skal fikse på fortennene mine siden de er ruglete. Skal fikse så de blir helt rette og fine. Etter det drar jeg rett til Oslo. Susanne flyttet dit på tirsdag. Så skal bo hos henne hele helgen. Blir nok en helg med mye morro. Skal ut både i dag og i morgen. Så kommer nok til å være veldig klein og sliten innen søndag. Men det er alltid gøy å være med Susanne på fylla. Så det er så verdt hangoveren! 

Bluse - Vero Moda

Shorts - Bik Bok

Sko - Converse

Kjede - GlitterDagens antrekk

Nå skal jeg straks kjøre til Sandvika. Skal møte Nora der for en liten lunsj. Gud som jeg gleder meg! Har ikke sett Nora på det som føles som en evighet. Så nå er det virkelig på tide med en liten lunsj. Siden hun bor i Oslo får vi ikke møtt hverandre så ofte, dessverre. Men vi pleier å ringe hverandre hver gang det skjer noe. Spesielt på guttefronten! Vet at jeg alltid kan ringe henne uansett når på døgnet det er. Det er ekte vennskap det! ♥

Solbriller - Ukjent

Bukse - Madlady.se

Genser - WOW

Sko - Jeffrey Campbell litaFlowers, spikes and chokers

I dag er det mandag, og hva vil det si? Ny uke, nye muligheter! Selv om det fleste hater mandager, er jeg blant de som liker dem. Syns at mandager gir en fresh ny start. Nesten litt som nyttår! Nå skal jeg straks dra til Drammen med Madeleine. Vi skal spise en liten lunsj ute i det herlige været. Så blir nok koselig. Tar selvfølgelig med meg kameraet mitt. Så viser dere bilder etterpå! Håper dere får en herlig start på uken! 

Genser og shorts - Bik Bok

Sko - Jeffrey Campbell spike

Choker - Glitter

Dagens antrekk
I dag har jeg fått solt meg masse hjemme. Har ligget ute på madrass og sett på "arrested development" på netflix. Har ikke sett mange episodene av det enda. Men er allerede hekta! Syns det er så utrolig morsomt, og kleint. I tillegg til å sole meg, har jeg og søsteren min, pluss tanteungen min, vært på Hoensvannet. Dro opp ganske sent, så ble bare bading. Men fikk svømt en del, så det var deilig! Møtte noen lesere som kom bort og ville ta bilde, så jeg sa selvfølgelig ja til de. Satt stor pris på at dere kom bort ♥ Alltid koselig å hilse å lesere! 

Ser dere forresten at jeg har ny blomsterkrone? Lagde den i går. Er så fornøyd med den! Syns den ble skikkelig søt og sommerlig. 

Dagens antrekk - 16.07.13

Nå skal jeg straks dra til Drammen en tur. Skal møte noen jeg gikk i klasse med på VG1 på kokkelinja. Har ikke sett de på kjempe lenge.  Vi var en veldig tett og god klasse, der alle var gode venner med hverandre. Så gleder meg til å møte deg igjen! Tror det blir velig koselig. Gotta run, blogges senere! Klokke - QMAX

Sko - Nelly.com

Bukse - Madlady.se

Genser - WOW

Kjede - Lml.no

Dagens antrekk - 08.07.13

I dag startet jeg dagen med en herlig løpetur i Hoensmarka. Det er så deilig å løpe ute når det er fint vær! Løp nesten hele tiden i løypa i dag. Klarte ikke å løpe der det var en sykt lang bratt bakke. Men løp resten av tiden. Så begynner å bli i skikkelig bra form nå! Målet mitt er å klare å løpe hele løypa innen sommeren er ferdig. Syns det er så motiverende å sette seg litt mål. Da har man noe å se frem til!

Shorts - Bik Bok 

Sko - Jeffrey Campbell

Topp - Cubus 

Den lille sorte - Outfit

Kjole - Cubus 

Sko - Jeffrey Campbell

Hår accesorie - Glitter

Belte - Gina Tricot Nå skal jeg straks i bursdag. I dag skal vi feire kusinen, tanten og bestemoren min sine bursdager. Så det blir veldig koselig! Har forresten på meg kjolen jeg kjøpte på Cubus i stad. Er den ikke fin? Det som er bra med den er at den er helt plain. Så den kan matches til alle farger. Veldig kjekt! 

Dagens antrekk - 03.07.13

Bukse - Madlady.se

Sko - Jeffrey Campbell

Topp/BH- Bik Bok 

Denim jakke - Madlady.se

Reklame

En pakke fra Madlady.se dumpet ned i postkassen min i stad. I den jakken og buksen jeg har på meg på bildene over. Syns begge klesplaggene var sykt kule! Spesielt buksen. Har vært på utkikk etter en slik bukse veldig lenge. Men har ikke funnet en som har passet til meg. Men til slutt fant jeg en på Madlady. 

Nå skal jeg opp å rydde resten av klesrommet mitt. Ikke smart å la en jente med altfor mye klær, ha sitt eget klesrom. Da ender det opp med totalt kaos! 

Favorite outfits from June

Denne måneden har jeg fått ny personlig rekord i antall antrekk postet på en måned. I juni postet jeg hele 21 antrekk! Mange eller hva? Det er så mye lettere og bedre å ta antrekksbilder nå som det er sommer og noenlunde fint vær. Så må passe på å knipse bilder som en galing mens det ennå er fint vær!

Var forresten ikke meningen å poste så lite innlegg i går. Men stod å vasket bilen i 3 timer, for så å fly ned på postkontoret. Etterfulgt av å dra å Elkjøp i Kongsberg (viser dere hva jeg kjøpte etterpå!). Etter jeg hadde vært innom Elkjøp dro jeg og Susanne på Dolly Dimples og spiste Pizza. Og til slutt dro jeg til Eirik. Så rakk ikke å blogge mer enn et innlegg! Men får ta igjen den tapte bloggingen i dag ♥

 

Hvilket antrekk er din favoritt?

Dagens antrekk - 27.06.13


Shorts og Topp - Bik Bok


Siden det er typisk norsk sommervær ute i dag (altså regn) har jeg en skikkelig "inne" dag. Skal føre regnskap, prøve å få lagt ut mer klær på salgsbloggen (stinasalg.blogg.no) og så må jeg jo selvfølgelig pakke litt. Skal nemlig være i Oslo i hele helgen. Jeg og Susanne har leid oss en leilighet som vi skal bo i. Grunnen til at vi skal dit er selvfølgelig fordi det er skeive dager. Syns det er like gøy å være der hvert år. Selv om jeg ikke er skeiv selv, så støtter jeg de som er det 110%. Så i morgen skal vi på kvinnekvelden, og på lørdag skal vi på skeiv natt og homseparaden. Gleder meg! 

Dagens antrekk - 25.06.13

I dag har jeg endelig laget en video til dere. Det var på tide det! Er jo lange tider siden sist jeg lagde video. For dere som følger meg på instagram (@stinablogg) så har dere kanskje sett bildet jeg la ut der? Hvor jeg viste en av de to blomsterkronene jeg lagde i dag. Det var faktisk veldig enkelt å lage de. Og blomsterkroner til en billig penge er nærmest umulig å få tak i. Så derfor har jeg lagd en DIY video i dag, der jeg viser hvordan man kan lage den blomsterkrona jeg har på meg på bildene under. Ble den ikke fin? Det syns jeg! - Videoen kommer ut på bloggen i morgen!

Blomsterkrone - DIY

Shorts - Gina Tricot 

Topp - Cubus

Sko - Nelly.comDagens antrekk - 24.06.13

I dag har jeg vært på Buskerud Storsenter med søsteren min. Shoppet et par ny klesplagg og noen ting til. De tingene skal jeg bruke til et DIY prosjekt som skal på bloggen. Så røper ikke hva det er enda. Men det blir bra! Gleder meg veldig. Elsker å gjøre DIY prosjekter. Da får man liksom ting som ingen andre har, og som man selv har laget. Kan vise dere tingene jeg kjøpte i morgen. Nå skal jeg på IKEA med mamma. Blogges senere! 

Vest - Cubus

Topp og shorts - Bik Bok

Kjede - Kjøpt i bod 

Sko - Herfra

Gårsdagens antrekk - Avslutning på VGS

I går var jeg på avslutning for VGS i teatret i Drammen. Det var helt merkelig og utrolig herlig å endelig bli ferdig med VGS. Skal skrive og vise mer bilder fra det senere i dag. Først litt bilder av antrekkene jeg hadde på meg i går. Yes you read right. En diva må jo ha flere antrekk, eller hva? Haha, neida. Grunnen til at jeg hadde to antrekk var fordi jeg ville ha en lang og fin kjole på selve sermonien. Mens på Lizzys og etterfesten var det greit å ha en kortere kjole.

Turkis kjole - Floyd by smith
Svart kjole - Nelly.com

Bh - Madlady.se

Sko - Jeffrey Campbell 

Veske - Morris  

Dagens antrekk - 19.06.13

Nå skal jeg straks ned på postkontoret. Skal sende et par pakker med ting fra salgsbloggen. Etter det må jeg kjapt innom polet. Oh yes, skal drikke i dag. I dag er det avslutning i teatret for skolen. Gleder meg til å bli offisielt ferdig med VGS. Det skal bli deilig det! Etter teateravslutningen skal hele klassen på Lizzys og spise pizza. Har ikke vært på Lizzys på noen år. Siden det var så sykt dårlig service der sist. Men krysser fingrene på at det blir en koselig kveld! Etter Lizzys skal jeg mest sannsynlig på Graduation Party i Drammen. Gleder meg! Skal prøve å rekke og vise dere kveldens antrekk senere i dag! 


Dagens antrekk - 17.06.13

Nydelig vær, ferie og frihet. Kan livet bli bedre? Leverte inn skolebøkene i dag, så nå skal jeg ikke noe mer på skolen igjen. Skal faktisk ikke på skole på over et år. Gud så deilig det føles! Å slippe å stå opp grytidlig for å sitte på skolen og lære masse kjedelig ting er bare helt herlig. Den frihetsfølelsen jeg har akkurat nå kan ikke engang beskrives.

Kjenner at jeg har hatt et tungt år. Påbygg i seg selv er jo kaldt "helvetes året", og jeg skjønner hvorfor. Da hjelper ikke akkurat magesår, nakkeskade og B12 mangel. Men har heldigvis klart meg gjennom året uten masse fravær, og karakterene er ikke så aller verst de heller! 

Topp - H&M

Shorts - Bik Bok

Sko - Converse

Armbånd - H&M PS: Du kan følge meg på blogvin HER! ♥

Dagens antrekk - 15.06.13

Klarer nesten ikke å forstå at jeg er ferdig med VGS! Har kun å levere inn bøker på mandag, og avslutning på onsdag. Så er jeg helt ferdig. Tenk så deilig! Har ferie i over et år. Skal jobbe masse med bloggen på det året. Vil gjøre den så bra som overhodet mulig. Gleder meg! 

Tenkte forresten å starte en salgsblogg. Siden jeg har så mye klær, sko, smykker og vesker jeg ikke bruker. Så da er det bedre å selge de, enn at de bare ligger i skapet og tar opp plass. Hva tenker dere om salgsblogg? Er det en smart idè? Skjorte - Bik Bok 

Bukse - Gina Tricot

Topp -
Cubus 

Sko - Jeffrey Campbell (kan kjøpes HER). 

Dagens antrekk

Ny uke - nye muligheter! Er det ikke det man sier? Kan ikke si at jeg kjenner meg så klar for nye muligheter, etter å ha kun sovet 3,5 time i natt. Kjenner det blir deilig å komme hjem fra skolen etterpå og ta igjen den tapte nattesøvnen. Siden jeg har hatt fri i noen dager nå, så har søvnrutinene blitt helt på trynet. Var så våken halv 2 i natt, at jeg ryddet hele klesrommet. Da snakker vi ødelagt døgnrytme! Den uken her er det heldigvis ikke så mye skole. Er kun i dag og i morgen det er fulle dager. Ah, på onsdag får jeg vite hva jeg kommer opp i på muntlig eksamen. Kjenner jeg gruer meg veldig. Jaja, nok skole snakk. Håper dere har en fin start på uken! :-) Bukse
- Bik Bok

Sko - Herfra

Tank hoodie - Bik Bok 

Dagens antrekk

Noen kjappe antrekksbilder før jeg stikker til Drammen. Skal på cafè med Victoria. En liten jente "date" er aldri feil! Håper dere får en fin dag ute i solen! Er så glad for at det endelig er ordentlig sommer! Følg forresten med på bloggen senere i kveld. Legger ut en konkurranse der dere kan vinne en goodiebag med sminke! 


Tee - Cubus

Sko - modekungen.se

Shorts - Cubus 

Vest - DIY

Dagens antrekk

Noen kjappe antrekksbilder før jeg fyker ut døren. Nå skal jeg straks dra på postkontoret og hente en pakke. Aner ikke hva det er i den. Alltid spennende å se, hehe! Etter det skal jeg på Gulskogen senteret og kjøpe litt nye klær. Nå som jeg har farget håret nesten svart, kan jeg ikke bruke så mye svarte klær lenger. Blir litt for rocka for min stil. Så må kjøpe noen nye topper, og sikkert masse annet fint også! Viser dere innkjøpene etterpå! Topp - H&M

Shorts - Gina Tricot (har satt på naglene selv, de er kjøpt på ebay)

Sko - Converse

Smykker - lml.no

Dagens antrekk


Bluse - Bik Bok 

Sko - Herfra

Kjede - Glitter 

Shorts - Gina Tricot (har satt på naglene selv, kjøpte de på ebay).

 

Ah, i dag var det kort dag på skolen. Begynte 11:30 og sluttet 14:00, så det var sykt digg. Kjenner jeg er i skikkelig feriemodus nå om dagen. Jeg og en vennine satt og planlagte sommeren i går. Vi skal først på "skeive dager" som er i oslo i slutten av juni. Da er det homseparade, kvinnekveld og skeiv natt. Det hele skjer over en helg, så i går booket vi hotell så vi kan bo i Oslo hele helgen. Btw: jeg er ikke skeiv. Men jeg støtter de som er det veldig sterkt. I tillegg syns jeg det er gøy å dra på noe annerledes.

Vi sjekket også turer til utlandet. Vi har veldig lyst til å dra på noe annet enn en standard syden tur, hvor det eneste man opplever er fylla og soling. Vi så litt på Italia. Men det er så fryktelig dyrt å dra dit! Så om noen har tips til steder man kan dra for å oppleve og se ting, så speak out! Tar imot tips med åpne armer ♥

Dagens antrekk

Nå skal jeg straks dra på kino med Victoria. Vi skal se på Hangover part 3. Gleder meg veldig til å se den! De to andre filmene var jo sinnsykt bra. Så da håper jeg denne er minst like bra! Rekker ikke å skrive så veldig mye. Siden jeg må dra nå! Men kan fortelle dere om filmen etterpå! :)

Skinnjakke, shorts og genser - Bik Bok // Kjede - Husker ikke! // Sko - HER 

Gardeball - AntrekketI går var jeg på Gardeball på Plaza hotell i Oslo. Jeg ble bedt med av en jeg gikk på skole med for mange år siden. Så var en stund siden vi hadde snakket. Men var koselig fordet! Selve ballet var veldig høytidelig. Alle guttene hadde på seg garde uniformen sin, og vi jentene hadde på oss lange flotte kjoler. Det ble holdt taler og vi fikk nydelig mat. Vi gikk polynese og danset vals. Jeg slapp heldigvis å danse vals da,siden jeg aldri har danset det før.

Når ballet var ferdig stakk vi inn på hotellrommene våre og skiftet, til litt mer casual klær. Eller, guttene hadde på seg dress og vi jentene var fint pyntet. Siden garden hadde leid et lokale på Majorstuen dro vi dit og festet videre. Alt i alt var det en veldig fin kveld, og veldig annerledes enn hva jeg er vant med! Kan vise dere flere bilder fra selve gardeballet senere. Men har ikke fått tak i alle bildene enda! 
Kjole - Floyd by Smith  // Pumps - Din sko

Dagens antrekk

Da var endelig norsk og nynorsk eksamen unnagjort, og deilig er det! Hadde nynorsken i dag, og norsken på tirsdag. FIkk heldigvis ikke diktanalyse. Takk gud! Skjønner ikke hvorfor vi har måttet gå så sykt nøye igjennom noe vi ikke fikk på eksamen engang. Men men, da var det ikke så nøye at jeg ikke fulgte så godt med på det! Jeg følte at norsken gikk ganske greit. Der klarte jeg å reflektere godt, og dra inn en del fakta. Nynorsken gikk sånn helt passe. Men så lenge jeg får en 3 i hver av de er jeg mer enn fornøyd! 

Men nok skolesnakk! Bloggingen de siste dagene har ikke vært helt på topp. Har vært litt sliten kan man si. Sov i 12 (!) timer i går! Lenge siden jeg har gjort det. Men det var utrolig deilig! Nå føler jeg meg klar for sommer og bedre blogging. Så bare å følge med ♥

Skjorte - Cubus // Shorts - Bik Bok // Sko - HER 

Dagens antrekk - American spike

Endelig helg! I dag hadde jeg fremføring i norsk. Og virkelig det seigeste og kjedeligste temaet: Poetisk realisme. Men klarte det veldig bra. Fikk 5- så er fornøyd. Siden vi har en del avspasering har jeg ikke skole før på tirsdag. Da skal jeg ha eksamen i norsk. Gruer meg! Men blir deilig å få ladet opp batteriene nå som jeg har noen dager fri. Kjenner jeg trenger det. Russetiden har virkelig satt sine spor og jeg har fortsatt utrolig vondt i halsen. Høres virkelig ikke sexy ut når jeg snakker! Men det går nok over snart. Sko - Jeffrey Campbell // Bukse og skjorte - Bik Bok // Øredobber - Cubus 

Dagens antrekk - Galaxy

Gud så deilig å tenke på at jeg ikke trenger å gå med russebuksa lengre. Fra nå av skal jeg prøve å få bra antrekksbilder mye oftere! I russetiden ble bloggingen min ganske ræva, for å være helt ærlig. Men fremover blir den mye bedre! Sol, sommer og at det er grønt ute hjelper mye på inspirasjonen. Så nå har jeg fått en god dose med inspirasjon til å blogge bra igjen. 

Men nå må jeg starte på norsk fremføringen jeg har på torsdag. Gruer meg helt sykt! Har om poetisk realisme. Høres ikke det morsomt ut? Ehe, kan love dere at det er like tørt som det høres ut! Men får bare gjøre det beste ut av det. Nå er det kun 30 dager igjen til sommerferien. Så da er det bare å holde ut. Gleder meg som et barn til å ha friår! 
Genser - Sheinside.com // Bukse - Gina Tricot // Sko - Modekungen.se // Smykker - lml.no

Dagens outfit - Klassefest på Jonas.B
Bluse og jakke - ONLY // Bukse - Gina Tricot // Sko - modekungen.se // Smykker - lml.no


Nå skal jeg straks dra til Drammen på vors hos en kompis i klassen. Hele klassen skal samles på Jonas B. i Drammen i dag. Vi har fått et eget rom som vi kan spise og feste på. Tror det blir veldig koselig og gøy! Første gang hele klassen samles utenfor klasserommet. Forresten; mange av dere som spurte hvorfor jeg ikke brukte russebukse lørdag som var. Og sikkert mange som kommer til å spørre nå også. Grunnen til det er at vi heller liker å gå i vanlige festklær, fremfor en baggy og ikke så veldig fin russebukse. I dag er det mye fordi man ikke går med russebukse når man skal på restaurant.

Peace out!

Kveldens antrekk! Party Party

Et veldig kjapt innlegg før jeg stikker på fest. I kveld skal jeg på hjemmefest til en kompis. Tror det blir koselig og morsomt. Siden det er mange kjentfolk som kommer! Skal prøve å få tatt litt bilder til dere! Oppdaterer sikkert på instagram. Så bare å titte der utover kvelden! @stinablogg ♥ Rundet 6000 followers i stad. Ble så glad! 


Bluse - Cubus // Shorts - Gina Tricot // Sko - HER

Dagens antrekk - 15.04.2013
Sko - HER // Bukse og skjorte - Cubus // Øredobber - Glitter // Topp - H&M 

Må le litt av meg selv i dag. Hadde virkelig en sykt dårlig 3000 meters test på skolen. Løp på 19:30. Kan skylde på at jeg var ute på lørdag og at magesåret mitt fortsatt er sykt vondt. Men her må noe gjøres. Fra nå av må jeg løpe flere turer, og ikke bare trene styrke. Har aldri hatt god kondisjon. Men dette var bare flaut! Var forresten innom posten og hentet et par gensere i stad. Skal vise dere de etterpå. De var sykt fine! Men nå må jeg starte på øving av matte og norsk. Har heldags i norsk på onsdag og på fredag har jeg matteprøve. Måååå gjøre det sykt bra på begge! Uæh.. Stress! 

Dagens antrekk


Jakke - ONLY // Veske - Michael Kors // Bukse - WOW // Genser - sheinside.com // Sko - Converse // Deksel til S3 - Ebay

 

I dag var jeg så trøtt at jeg faktisk dro hjem klokken 11 fra skolen. Da hadde vi hatt tre timer med seig norsk, hvor vi satt å analyserte en artikkel. Føler det er det eneste vi gjør om dagen er å analysere alt mulig rart. I går hadde vi enda en diktanalyse. Holder på å klikke på de j***a diktanalysene snart. Når kommer jeg til å noensinne trenge å analysere et dikt fra 1800-tallet? NEVER! Argh, måtte bare få ut litt frustrasjon! 

Videre i kveld skal jeg bare slappe av. Må prøve å få igjen litt energi igjen. Trenger det til i morgen. Da er det Lana Del Rey konsert. Gud som jeg gleder meg! Skal dit med søsteren min, så det blir veldig koselig. Har også sjekket på salkartet hvor vi skal sitte, og vi har fått veldig gode plasser. Så dette lover godt!

Dagens antrekk

Vest - DIY // Genser - Bik Bok // Sko - Modekungen.se // Bukse - Gina Tricot 

 

Så gøy å se at jeg ligger på 22.plass på topplista i dag. Betyr mye ♥ Nettavisen.no linket jo innlegget mitt "Ikke OK å ha god selvtillit". Så det er veldig stas! Var ute på Onkel Thor i Vestfossen i går. Var konsert der, så da ble det liv! Ble ikke akkurat drita. Men kjenner det godt i dag at jeg drakk i går. Så nå skal jeg ta det litt med ro før jeg starter på lekser.. Lekser i ferie suger - Men da har jeg bedre tid når jeg kommer tilbake til skolen igjen, til å gjøre andre ting. 

     
Følg meg på Facebook // Følg meg på bloglovin

Dagens antrekk

(Forhåndsskrevet innlegg, er på en klinikk nå. Viser dere bilder eller video av hva jeg har gjort, etterpå!)


 

Øredobber - Glitter // Bukse - Bik Bok // Sko - Nelly  // Bluse - Vero Moda // Jakke - Modekungen

Upublisert antrekk


Skjorte - ONLY // Genser - HER // Bukse - Bik Bok // Sko - HER

Har helt glemt å legge ut disse antrekksbildene, jeg tok for et par dager siden. Sluttet på skolen kl 10 i dag, så er helt i feriemodus allerede. Kan ikke få sagt hvor deilig det skal bli med noen dager fri fra skolen. Tanken på å ikke måtte stå opp 05:45 hver morgen er helt herlig! I kveld skal jeg bare slappe helt av, for en gangs skyld. Må få ryddet rommene mine også. Jisses så rotete de blir! På klesrommet ser det ut som det har vært en tornado og rivd ut alle klærne mine. Messy much? Yes. Håper alle dere får en fin start på påsken! 

Dagens antrekk + Intervju med nettavisen

I dag ble endelig intervjuet med nettavisen/side2 publisert. Der viser jeg mine 10 siste motekjøp i en intervjuvideo, pluss en intervjutekst hvor det handler mer om skjønnhet. Hvis du vil lese innlegget og se videoen kan du trykke HER. Har også fått russeklærne mine i dag. Jippi! Skal vise det til dere etterpå. Fikk russekortene også. Nå får jeg den russ og fest stemningen. Kunne ikke gledet meg mer til russetiden. Har tenkt til å ta en del russeknuter - ikke altfor drøye da. Men man skal ha det gøy, og få en minnerik tid. Det er viktig! 
Vest - Bik Bok // Bukse - WOW // Sko - HER // Genser - Cubus // Kjede - HER 

 

Husk at du kan følge meg på facebook og bloglovin ♥

Dagens antrekkPus måtte også være med på bildet. Lille linselusa! Sko - HER // Genser - HER // Tights og shorts - Bik Bok

 

Uff, i dag hadde vi hvitløks forsøk i naturfagen. Blir så dårlig av hvitløk, ikke bare av å spise det, men også av å være i samme rom som det. Får skikkelig vondt i hodet og ledd. Ikke bra! Men heldigvis hjalp Camilla meg, så jeg slapp å holde på meg hvitløken så mye. Så ble ikke kjempe dårlig. Blogges senere i kveld!

Gårsdagens antrekk - Russeball

I går var jeg på ball i børsen i Drammen. Hadde det veldig gøy. Kan legge ut bilder senere i dag. Her er antrekket jeg hadde pøå meg i går. Valgte å ikke gå for sånn kjempestor kjole siden jeg er såpass liten. Da hadde jeg druknet helt! Haha. 

Kjole - Husker ikke // Sko - Nelly.com 

Gårsdagens antrekk - Fest på Geilo

Nå sitter jeg småklein i resepsjonsområdet på hotellet. Har nettopp sjekket ut og er klar for å se på snowboardshow. Tacky invitational heter selve showet. Tror det blir ganske bra. Skal prøve å filme og ta bilder så dere kan se! Gårsdagen var veldig bra. På kvelden vorset vi på hotellrommet, filmet en del der. Så skal se om jeg får lagt ut en film fra det også! Videre ut på kvelden hadde hotellet arrangert en fest. Men den var ikke så sykt bra. Så vi suste egentlig mest rundt på hotellet og hadde det gøy! 

Topp - Bik Bok // Shorts - Gina Tricot // Studded bh - HER // Sko - HER

 

FØLG MEG PÅ BLOGLOVIN   //  FØLG MEG PÅ FACEBOOK

Gårsdagens antrekk - Geilo

I går kveld kom vi endelig frem til Geilo. Jeg er her med Victoria fra klassen, June Sundet (blogg) og kjæresten hennes, samt Daniel som er med på arrangementet jeg skal dekke i morgen. I går stakk jeg og Victoria på en rimelig bra tur på et av utestedene. Off pist het det. Mye "innfødte", men ganske bra sted. Endte opp med at vi ble fulgt hjem av en haug med gutter fra London. Good times!

I dag har vi for det meste vært på hotellet. Vi badet ganske lenge i stad, sammen med noen av de som er i norges eliten av snowboard kjørere. Så det var ganske gøy! Nå har vi nettopp vært på Peppes (kommer innlegg om det senere i dag!). I kveld skal vi også feste. Hotellet vi sover på har arrangert er stor fest, så dette blir gøy! 

Topp og kjede - Bik Bok // Bukse - Gina Tricot // Sko - HER // Spike bh - HER 

 

FØLG MEG PÅ BLOGLOVIN   //  FØLG MEG PÅ FACEBOOK

Dagens antrekk

Nå skal jeg straks dra til Oslo. Skal på kurs hos Ole Henriksen i samarbeid med mybeauty.no. Jeg og de andre som ble nominert til årets skjønnhetsblogger er invitert, så dette blir gøy! Skal prøve å få tatt litt bilder, og skrivd ned noen tips fra kurset til dere! Fikk også beskjed om at det nye kameraet mitt mest sannsynlig kommer i morgen. Kunne ikke gledet meg mer! Er så sykt lei av det jeg har nå. Trenger virkelig nytt! 

Skjorte - Cubus // Tights - Bik Bok // Kjede - H&M // Solbriller - Ukjent // Sko - Nelly // Veske - Louis Vuitton // Shorts - Gina Tricot 

Dagens antrekk

Jeg trodde aldri denne dagen ville komme. Det er ferie!!! Det er så deilig å tenke på at jeg kan gjøre akkurat hva jeg vil den neste uken. Jeg trenger ikke å stå opp tidlig, jeg kan sove de 8 timene et menneske burde sove hver natt og jeg skal lage masse nye videoer til dere. Har bestilt meg et nytt kamera som jeg får i posten om et par dager. Canon eos 650D heter det. Gleder meg helt sykt til å prøve det ut. Det går ann å filme med det også, så da blir det flere sminkevideoer fremover! 

Husk forresten å melde dere på konkurransen hvor du kan vinne en supersøt lue fra beasty.no i DETTE innlegget! 
Sko - Nelly.no // Genser - Madlady.se // Shorts - Gina Tricot // Tights - Bik Bok 

 

Affiliatelinks

Dagens antrekk - Camo


So much to do - and so little time

I dag må jeg rydde og fikse rommet mitt. Får nemlig besøk av noen helt spesielle i morgen. Kan ikke si hvem enda. Sier det så fort jeg har muligheten! Må også starte på en historie innlevering som skal være ferdig til fredag. Nå som jeg endelig håpet at jeg skulle få en rolig uke. Neida, det skjedde selvfølgelig ikke! Hater påbygg. Virkelig. Hadde det ikke vært for verdens søteste medelever hadde jeg slitt enda mer. Men nok klaging. Nå må jeg komme igang med ryddingen!
Skjorte - Cubus // Sko - Modekungen.se // Bukse - Gina Tricot // Solbriller - Ebay // Genser - Bik Bok

Dagens outfit

Brrr, så kaldt det er ute nå! Dagens outfit er veldig inspirert av sommeren. Kunne ikke gledet meg mer til sommeren nå. Slippe kulden og gråfargene som er ute. Vil ha sol, sommer og fine blomster! Fikk forresten igjen karakteren på oppgaven jeg hadde i media; "For stort press i russetiden?" Fikk 5+. Sykt fornøyd. Bare noe småpirk og litt mer fagspråk i samtalen med læreren så hadde jeg fått karakter 6. 

PS: Det kommer en konkurranse senere i kveld. Så husk å følge med. Premien er super søt! 
Genser og tighsbukse - Bik Bok // Sko - Converse // Shorts - Gina Tricot 

 

FØLG MEG PÅ BLOGLOVIN   //  FØLG MEG PÅ FACEBOOK

Januar outfits 

Hvilket er din favoritt? 

 

♥ Håper alle kan stemme på meg som årets skjønnhetsblogger i Vixen blog awards. Er ny stemmerunde nå, for finalistene! Stem HER ♥

 

Dagens outfit

Streeeeeeeess! Føler jeg ikke kan slappe av et sekund om dagen. Stresser med alt mulig. Prøver, lekser, innleveringer, bloggen, sponsorer, intervjuer. Får ikke tid til noe som helst sosialt. Har så mye på skolen at jeg kom 3 timer før jeg startet i dag, bare for å bli ferdig med øvingen i historie. Sove - Fikse meg - Kjøre til skole - Skole - Kjøre hjem fra skole - Ta outfit bilder - Lekser - Blogg jobbing - Sove. Det er alt jeg gjør om dagen. Bloggingen er gøy, så det er en i alle fall en liten trøst, oppi det hele! 


Genser - HER // Bukse - Gina Tricot // Sko - HER // Jakke - Nelly.com

 

Dagens outfit

Elsker virkelig de dagene jeg låner bilen til moren min, frem og tilbake til skolen. I går tok det 2 timer å komme seg hjem med buss. Mens det tar 15 minutter å kjøre bil. Måtte stå ute i 40 minutter og vente på en forsinket buss. å kan trygt si at jeg var iskald da. Mistet helt følelsen i bena! Men i dag slapp jeg heldigvis det stresset. Siden jeg fikk låne bilen til mamma. De dagene jeg låner den pleier jeg å ta antrekksbilder på vei hjem. Så jeg ikke trenger å stå i gårdsplassen med dårlig lys, hele tiden. Veldig kjekt! Det er også litt av grunnen til at det har blitt litt mye antrekksbilder inne i det siste. Siden solen går ned så sykt tidlig, rekker jeg ikke å ta bilder før den er borte, og jeg nekter å ta bilder ute med blitz.  


Genser, bukse og bluse - Bik Bok // Sko - HER 

 

FØLG MEG PÅ BLOGLOVIN   //  FØLG MEG PÅ FACEBOOK

Dagens outfit

Ah, første skoledag er ferdig og jeg har vondt i nakken. Kjenner jeg virkelig har kommet helt ut av skolerutinene i ferien. Klarte å stå opp ganske greit i dag. Men kjente jeg sleit med å holde øynene oppe når vi hadde historie. Men heldigvis sluttet vi 13 i dag, så var kort dag. I morgen har vi enda kortere dag. Slutter 11. Sykt deilig! Rakk å lage en video i dag, tenker å ha den ferdig til søndag.

Skal også lage intro til videone mine nå. Hadde en liten avstemning på facebook siden min HER om jeg skulle lage intro eller ikke, og da var svaret nærmest enstemming, Yes! Så da legger jeg den ut i kveld, hvis jeg blir ferdig med den. Gled dere! 

PS: Hvis du bor i Drammens området må du lese dagens, og morgendagens avis. Er med i begge! 
Vest - DIY (mer info HER) // Genser - Bik Bok // Bukse - Cubus // Sko - Converse

Dagens outfit

Ah, da har jeg endelig rukket å sette meg ned! Har hatt en del å gjøre i dag. Så det er derfor det kommer oppdatering først nå. I dag begynte jeg dagen med å bli intervjuet. Kan fortelle dere mer om det senere. Så dro jeg i butikken med faren min for å kjøpe inn ingredienser til kanelsnurrer. Mamma fyller 50 år i dag, en stor gratulasjon til henne! Så da skal vi feire det litt. Så derfor har jeg bakt masse kanelsnurrer (hele 70 stk.!!) i dag. Har rukket å spise opp alle som jeg lagde for noen dager siden. Er supert å fryse de ned å spise de senere. Har lagt ut oppskrift til de HER.


Jakke - Gina Tricot // Topp og bukse - H&M // Sko - Jeffrey Campbell 

 

Dagens outfit

Håper dere alle har hatt en herlig jul, og nyter ferien. Det gjør i alle fall jeg. I dag er jeg helt frisk og rask igjen. Deilig! Fikk også en veldig søt overraskelse i går. Krisssy.blogg.no hadde nemlig linket bloggen min. Tusen takk til henne! Elsker bloggen hennes, så det var veldig gøy at hun linket meg. Jeg var en av de tre som ble valgt ut blandt 647 stk (!). Så det var ganske stas! 
Shorts - HER // Genser - Bik Bok // Sko - HER 

Dagens outfit

Siste dag før jul i morgen. Gleder meg virkelig til ferie nå! Fant forresten ut at stemmingen til Vixen blog awards ikke åpner før i morgen. Så det er grunnen til at mange av dere ikke fikk til å stemme. Men veldig koselig at dere ville stemme på meg! Hadde time med rådgiver på skolen i dag. Så har bestemt meg for å virkelig satse på skolen etter nyttår. Må jobbe med lekser minst en time hver dag. Tidligere har jeg nesten ikke jobbet med lekser.. Må ha 5,2 i snitt for å komme inn på den linjen jeg skal på. Så her må det bli skjerpings!Dagens outfit

I natt sov jeg utrolig nok 11 timer. Det er lenge siden sist det! Powernappet først 4 timer, også sov jeg 7. Gud så deilig! Tror jeg må innføre fast sovedag igjen. Hadde det når jeg gikk 1. og 2. året på vgs. Da sov jeg fra jeg kom hjem fra skolen og til neste dag. Høres sikkert helt merkelig ut! Men det hjelper veldig, siden jeg bare får sovet 5-6 timer hver natt. Og vi jenter må ha skjønnhetssøvnen, eller hva? 

Har forresten fikset i problemene som var med rabattkoden til madlady. Den nye koden er "stina15blogg". Da får du 15% rabatt på alt hos madlady.seDagens outfit

Skal straks dra på kino i Drammen med Isabella. Vi skal se på twilight. Håper virkelig den er bra, og ikke bare masse teite klisjèer som det ofte er. Flere som har sett den enda? Fikk forresten inn en ny genser fra madlady.se i stad. Er den ikke fin? Digger den selv! Utrolig behagelig, men samtidig lett å pynte. Må stikke nå. Blogges senere! 
Genser - Madlady.se // Skinnbukse - Bik Bok // Øredobber og sko - Husker ikke

Dagens outfit

Hei dere! Nå har jeg kommet hjem fra skolen og er klar til å jobbe videre med historie fremføringen, jeg skal ha i morgen. Var veldig effektiv på skolen i dag, så klarte å gjøre hele fremføringen på 2 timer. Mangler bare å øve på den noen ganger forran speilet. FIkk også en utrolig gladelig mail i stad. Jeg har vunnet noe. Skal ikke røpe hva det er før det kommer i posten, og jeg kan vise det til dere. Noen som gjetter hva det kan være? Det har en verdi på ca 3500,- kr. 
Jakke og genser  - H&M // Bukse - Bik Bok // Sko - DNA // Jakke uten pelskrave - Gina Tricot // Kjede - Glitter

Dagens outfit

Husk å melde deg på ukens blog HER - Trekker ut vinner i morgen. Dette blir siste ukens blogg på en stund, så her gjelder det å melde seg på!


Jakke - H&M // Bukse og genser - Gina Tricot // Smykker - lml.no // Vest - DIY se video HER // Sko - DNA // Veske - Morris 

Details

Er det en ting jeg syns er viktig til antrekk er det smykker. Det blir så plain og kjedelig uten litt smykker. I dag har jeg på meg favorittkjedet mitt som er fra lml.no. Hva forresten laget vesten selv utifra en jeansjakke. Video HER. Mange som spør om hvor den er fra. 

Viser dere resten av antrekket i kveld. 

Dagens outfit

Nå har jeg nettopp laget cupcakes med søsteren min. Vi lagde med sjokolade og vanilje bunn. Smørkremen lagde vi i fem forskjellige smaker; sjokolade, lime, bringebær, mango/ananas og blåbær. Den med sjokoladebunn og mango/ananas ble sykt god! Nå skal jeg prøve å få gjort litt matte. Har satt meg som mål å jobbe med skolearbeid minst 30 minutter hver dag. Så da får si håpe på at jeg klarer det. Vil virkelig ha gode karakterer i år! 

Antrekksbildene ble litt mørke. Men syns det er så kjipt med bilder innendørs. Så skal prøve å få tatt utendørs så lenge det er mulig! Dagens antrekk

Hei søtinger! Kom hjem for litt over en time siden. I kveld skal jeg rydde rommet og bare slappe av. Er så sinnsykt støl i armene og ryggen etter i går. Har sluntret unna med treningen en stund nå, så tok to treningsøkter i går. Ble visst litt for tungt for kroppen min. Trodde ikke at jeg hadde fått tatt i nok i gymmen, siden vi hadde badmington. Så jeg tok en treningsøkt på Fitness One senere i går kveld. Men er sinnsykt støl i "tennis-albuen" i dag, så hadde visst tatt i mer enn jeg trodde. Thank God at jeg ikke trengte å skrive i dag, det hadde ikke gått så lett! 

Kommer en konkurranse i kveld, hvor premien er noe jeg bruker nesten hver dag og er helt avhengig av. Noen som gjetter hva det kan være?


Sko - HER // Bukse - Vero Moda // Veske - Louis Vuitton // Genser og jakke - H&M // Pelsvest (fake pels) - VILA

Dagens antrekk

Yes! Halvveis ut i uken og halvdagsen i nynorsk gikk strålende (håper jeg). Følte at jeg virkelig klarte å gjøre det bra på den. Men skal ikke jinkse (er det sånn det skrives?) meg selv og få for høye forhåpninger. Gleder meg i alle fall veldig til å få igjen karakter på den. Nå skal jeg straks øve litt mer til samfunnsfagsprøven vi har i morgen. Har fått alle spørsmålene vi har på prøven. Men det er så mye man må lete gjennom for å finne svar, og man må klare å huske alt også. Ikke lett! 

Har forresten blitt flinkere til å bruke iPaden min. Tidligere er det kun mamma som har brukt den til VG og sånt. Men skal prøve å droppe kladdebøkene, til fordel for iPaden. Blir bare masse rot med 40 kladdebøker, litt på pc'en og litt overalt. Må klare å ha litt orden i sakene hvis jeg skal få gode karakterer i år. Og det, det skal jeg klare! Hvordan ligger dere ann på skolen så langt? 


Vest - DIY (se hvordan HER) // Genser - Bik Bok // Bukse - H&M // Sko - Skopunkten 

Dagens outfit

Nå skal jeg straks dra avgårde på vorspiel. Skal ut på byen senere i kveld med Isabella og noen flere venner. Er altfor lenge siden jeg har vært på byen nå. Så dette blir gøy! Skal ta med meg det nye kameraet mitt, så skal prøve å få tatt litt bilder. Det er jo så lite kamera, så passer i bh'en!


Vest - DIY // Skjorte - Vero Moda // Bukse - Cubus // Sko - Skopunkten

Dagens outfit

Har nettopp kommet hjem fra skolen. Uff, var så altfor trøtt på skolen i dag. Sovnet flere ganger. Skal bli deilig å ta igjen noen timer med søvn i natt. Har forresten sett gjennom spørsmålene dere har spurt meg i forbindelse med spørsmålsrunden. Det kom inn ekstremt mange spørsmål ! Får dessverre ikke svart på alle spørsmålene, men det regner jeg med at dere skjønner. Har valgt ut noen som jeg skal svare på video. Forhåpentligvis kommer videoen ut i morgen. 
Jakke - Nelly.com // Veske - H&M // Bukse - Cubus // Genser - Bik Bok // Skjerf - Gina Tricot // Sko - Økonomi sko 

Dagens outfit

Dro rett til Oslo etter skolen i dag, så det er derfor det ble litt sent før det ble noe oppdatering på bloggen. Kan fortelle mye mer om hva jeg gjorde i Oslo, i morgen. Da har jeg forhåpentligvis litt flere bilder jeg kan vise dere også. Nå skal jeg rett opp i dusjen, før jeg skal legge meg. Lurer på når den dagen kommer som jeg klarer å få 8 timers søvn før skolen. Hmm..


Tightsbukse - Zara // Bluse - Bik Bok // Genser - Cubus 

Dagens outfit

Nå har jeg nettopp spist taco med familien. Her i huset har det nesten blitt en tradisjon å spise taco sammen på fredagene. Er kanskje flere familier som har det sånn? I kveld skal jeg på kino med Isabella. Vi skal se den nye James Bond filmen. Har nettopp sett traileren, og den ser helt rå ut! Jeg elsker action, så dette er filmen for meg. Har sett de fleste av de tidligere James Bond filmene. Så nå gleder jeg meg. 
Jakke - H&M // Sko - Din Sko // Bukse - Cubus // Genser og skjorte - Bik Bok // Veske - Ukjent

Dagens outfit

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra skolen. Hater onsdager. De er de lengste skoledagene i uken. Skikkelig seige. Lurer på hvor mange ganger jeg sovnet mens vi hadde time. Det var mer enn 10. Uff. Må virkelig lære meg å legge meg tidligere. Heldigvis har vi ingen prøver denne uken. Det er herlig det! Da kan jeg puste litt ut, og rekke andre ting.

Tenkte egentlig å dra på trening i dag. Men er så altfor trøtt, så tror ikke det blir noe av. Så da blir det nok å slappe av og se på The Vampire Diaries istedet. Har fått helt dilla på det. Siden torsdag har jeg sett hele sesong 1, og halvparten av sesong 2. Syns Damon er så sykt kjekk. Mørkt hår og blå øyne er sykt fint på gutter. Hvis jeg finner en gutt som ligner på han, skal jeg lett gifte meg med han! Hehe 
Jakke - Gina Tricot // Sko - Skopunkten // Bukse og bluse - Cubus

Dagens outfit

På med vinterjakkene igjen. Nå er høsten her for fullt! I dag valgte jeg å gå for en helt annen sminkestil enn jeg vanligvis pleier. Brukte kun litt pudder på huden. Ikke noe mascara eller rouge. Nå skal jeg straks dra ut og ta litt solarium. Må jo ha litt farge! PS: Det kommer en hårvideo senere i kveld. Så stay tuned! Jakke - Her // Bukse, topp - Bik Bok // Sko - Jeffrey Campbell // Bluse - Cubus

Dagens outfit

I dag sov jeg skikkelig lenge. Sov til nesten halv tolv. Men gud så deilig det var! Skal prøve å lade opp batteriene mine til skolen starter igjen. Nå som det er høstferie rekker jeg å gjøre det jeg til vanlig ikke rekker å gjøre. Så jeg skal prøve å få skrevet opp en del skjønnhetsinnlegg og litt forskjellig. Skal også pugge en del på mattematikken. Fikk en altfor dårlig karakter igjen etter forrige prøve, så her trengs det å gjøres noen drastiske tiltak! Flere som har høstferie nå?
Bluse - Vero Moda // Sko - Jeffrey Campbell // Solbriller - Ebay // Bukse - Only 

Dagens outfit

I kveld skal jeg ha en liten kontor kveld. Tror jeg har verdens beste "kontor", nemlig min egen seng! For ja, det er en del jobb med det å ha en blogg. Så må man sette av litt ekstra tid til å svare på mailer, føre regnskap, føre statistikk, forhåndsskrive innlegg, osv. Men det er morsomt, så da bruker jeg gjerne fredagskvelden min på det. Orker ikke ut å feste i kveld. Har hatt en ganske slitsom uke med to innleveringer og en prøve. 

Prøven hadde vi i dag. Tror det gikk ganske bra. Til tross for at jeg kun hadde lest litt i går og på morgenen i dag. Men hadde en liten quiz med noen av guttene i klassen, så fikk lært litt da også. Gleder meg til jeg får tilbake karakteren. Fikk forbløffende nok 5/6 på en bjørne debatt vi hadde på skolen. Ble litt stolt. Første gang har jeg fått så bra karakter i naturfag. Happy. Ellers har jeg vært med Isabella og Linda i Drammen en tur etter skolen. Var på Picasso og skravlet litt (mye!) og tittet litt i butikkene på magasinet. 

 Genser - Cubus // Bluse - Bik Bok // Bukse - Only // Sko - Converse

Dagens outfit

Ett kjapt outfit innlegg før jeg stikker ut. Vet det blir veldig ensformig med nesten bare outfit innlegg om dagen. Men har veldig mye å gjøre. Så da blir bloggen (ufrivllig) nedprioritert. Men outfit innlegg må til!

 

Jakke - H&M // Sko - Converse // Bukse - Cubus // Topp - Aner ikke!

Dagens outfit

Ble litt kveldsbilder til dagens outfit. Isabella var så søt og tok litt bilder av meg rett etter kinoen forran Drammenselven. Er så idyllisk her!
Sko - Converse // Genser - Hilfiger // Jakke - H&M // Bukse - Cubus // Veske - Husker ikke

Outfits of August

11 antrekk på en hel måned, her er det virkelig rom for forbedringer. Må blir flinkere til å ta antrekksbilder hver dag. Og ute; det er viktig. Er ikke noe fan av å ta bilder inne. Men når det er dårlig vær har man ikke så mye valg. Men må prøve å finne en løsning på det. Nå er jeg spent på å høre hvilket antrekk dere liker best! 
Dagens outfit

(forhåndsskrevet innlegg, er hos søsteren min at the moment)Jakke - Gina Tricot // Sko - Vans // Bukse og genser - H&M // Klokke - Daniel Wellington

Dagens outfit

I dag har jeg vært på skolen og i byen med Isabella. På skolen holder vi på med intervjuer nå. Utrolig inspirerende å lære om journalistikk. Merker at jeg får mer og mer lyst til å velge journalist som yrke. Jeg har også kommet godt igang med skolearbeidet. Begynner å venne meg til å stå opp grytidlig hver morgen. Etter skolen dro jeg til byen med Isabella. Tok en liten lunsj på Glass. Nå som jeg går på skolen har jeg ikke like mye tid til å være med venner. Så da er det viktig å slå til når man kan!
Pus ville også være med!
 

 

Dagens outfit

I dag var første dagen vi startet så tidlig som 8. Var helt rart å stå opp så tidlig som 6. Sovnet litt for sent i går, så når jeg kom hjem fra skolen var jeg helt død. Klarte å sovne flere ganger uten at jeg hadde husket at jeg sovnet. Så når jeg våknet husket jeg ikke hva som hadde skjedd. Skikkelig rar følelse! Men har fått tatt igjen det jeg manglet av søvn fra i går. Så er ikke trøtt lenger. Nå skal jeg straks dra til Drammen med Isabella og Jeanette. Siden det er elvefestivalen i Drammen i helgen er det mye som skjer rundt i gatene. Har ikke sett Jeanette på en stund, så det blir koselig å se henne igjen!
Jakke - H&M // Bukse - ONLY // Bluse - Bik Bok // Sko - Converse

Dagens outfit

Et kjapt antrekk før jeg stikker på trening med Isabella! Blir deilig å komme igang med treningen igjen. Hva syns dere om dagens outfit forresten?


Jakke - Gina Tricot // Pumps - Din sko // Jeans - Cubus // Singlet - H&M 

Dagens outfit

Hei og hopp!

Da var første skoledag gjennomført. Vi gikk egentlig bare gjennom litt info på skolen i dag. Vi blir delt inn i klasser i morgen etter hvilket valgfag vi valgte. Jeg valgte mik, men er ikke 100% sikkert at jeg får det. Husker ikke hva det stod for, men det handlet om medier. Så det blir perfekt for meg! Kjenner jeg gleder meg til å komme igang med skolearbeidet nå. Skal være ordentlig strukturert i år. Masse lekser hjemme. Skal rett og slett bli skikkelig nerd. Oh yes!
Jakke - Bik Bok // Bukse og bluse - Vero Moda // Sko - Jeffrey Campbell // Klokke - Daniel Wellington

Dagens outfit

Tenk at det er siste dag av sommerferien i dag!? Uæh. Begynner på skolen i morgen. På påbygg på Åssiden (mye på'er, haha). Har veldig blandede følelser om å gå tilbake til skolen. Mest fordi jeg har hatt ett friår, og da har jeg falt ganske godt ut av studie teknikkene. Men også fordi jeg lurer på hvem jeg kommer i klasse med og hvilke lærere jeg får. Kjenner ikke så mange 94 modeller så blir rart å gå på skolen uten å kjenne så mange. Heldigvis skal kusinen min Eveline begynne på akkurat samme linje som meg, så det er jo ett pluss.

Jeg håper virkelig at dette året ikke blir like hardt som det året som har vært nå. Har lyst til å skrive litt om det siste året, for det er mye som ikke har kommet ut på bloggen. Men ting ser lysere ut nå i alle fall. Så det er veldig bra! Håper jeg klarer å stå opp tidlig i morgen. Haha, kleint å komme for sent første skoledag. Skal dere begynne på skole i morgen?
Sko - Converse // Genser - Gina Tricot // Shorts - Bik Bok // Armbånd - H&M 

Dagens outfit

Etter at jeg kom hjem fra syden har jeg blitt veldig glad i å gå uten sminke. Mye mulig det er fordi jeg har blitt litt brun, så da syns ikke urenheter i huden så godt lengre. Pluss at jeg har naturlig veldig mørke øyevipper og bryn, og det er jo kjekt! Så i dag har jeg gått helt sminkeløs. Og det er så deilig! Trenger ikke å bry seg om at man ikke kan klø seg i øyet eller på kinnet, for da går sminken rett vest. Lurer på om jeg skal begynne å gå uten sminke til vanlig også. Hva tenker dere?
Skjorte og bukse - Cubus // Genser - Gina Tricot // Sko - Converse


Dagens outfit

Ah, endelig litt antrekksbilder! Var gøy å ta litt bilder igjen. Å ta antrekksbilder er det jeg syns er morsomt med å blogge. I love to pose! 
 

   


Sko - Jeffrey Campbell // Vest og armbånd - H&M // Bukse - Gina Tricot

Outfits of July

Siden jeg fortsatt er syk blir det en liten oppsummering av antrekkene fra juli måneden. Kjenner jeg gleder meg til å bli frisk så jeg kan ta flere bilder igjen! Fortell meg gjerne hvilket antrekk som er din favoritt!

Dagens outfit

Skal straks dra på jobb. Så legger ut ett kjapt antrekks innlegg før jeg drar. Har fått ordnet noe helt utrolig i dag. Skal ikke røpe hva det er enda. Men gleder meg utrolig til å fortelle dere det! 
Sko - Jeffrey Campbell // Bukse - Cubus // Skinnjakke - Bik Bok // Bluse - Vero Moda 

Dagens outfit

I dag har det vært utrolig skiftende vær. Først var det sol og strålende vær. Så plutselig høljet det ned. Mens jeg tok bilder regnet det fortsatt, heldigvis ikke så mye da. Men nok til å ta med paraply. Nekter å ta antrekksbilder inne. Med mindre det er storm ute. Syns det er 1000 ganger mer morsomt å se på antrekksbilder som er tatt ute, enn inne. Kommer en liten hårvideo etterpå. Der viser jeg hvordan man lager flettekrøller. De som jeg pleier å ha på en del bilder. Gled dere!

 

 
Shorts - Bik Bok // Sko - Jeffrey Campbell // Genser - H&M // Kjede - Cubus // Øredobber, hårpynt - Glitter

Dagens outfit

I dag har vært en veldig avslappende dag. Har lagd tre nye videoer i dag; to sminkevideoer og en hårvideo. Skal laste opp en sminkevideo i morgen regner jeg med. Ellers en det har jeg gått en tur med hunden til søsteren min; Pandora. Men den var ikke på lengre enn 15 minutter. Så har hatt det veldig avslappet i dag. Men det er utrolig deilig med noen sånne dager iblant. 

PS: Hvis du vil se når jeg legger ut innlegg på bloggen først; kan du følge meg på facebook HER. Setter utrolig stor pris på alle som følger meg der ♥ Legger også ut en del statusoppdateringer der som ikke havner på bloggen.  


Sko - Jeffrey Campbell // Shorts - Cubus // Jakke og topp - Bik Bok

Dagens outfit - Vg listen topp 20

Nå skal jeg straks dra til Oslo med Lisa og Isabella. Vi skal på VG listen topp 20. Gleder meg til å høre artistene spille. Stemning! Har ikke vært på konserten på flere år, så dette blir gøy. Været har ikke vært helt bra i dag. Men det er meldt bedre i kveld. Så da får vi leve i håpet på fint vær. Jeg har forberedt meg på dårlig vær med regnjakke og gummistøvler. Ett par kjappe antrekksbilder før jeg må løpe ut døren! Flere som skal på konserten i kveld? 


Jakke - Helly Hansen // Sko - DNA // Bukse - Cubus // Genser - Gina Tricot

 

Love Stina <3

Dagens outfit - Lunsjdate med Nora

Fohåndsskrevet innlegg

Nå er jeg i Drammen med Nora. Har ikke fått vært med henne på altfor lenge. Så dette er en etterlengtet lunsjdate. For dere som ikke husker Nora fra tidligere innlegg, så er Nora en venninde fra Starlet (modellbyrået jeg er i). Kjempesøt jente! Etter jeg har vært med Nora i Drammen skal jeg trene litt. Er ikke sikker på når. Men har ikke fått trent siden torsdag så nå man jeg på treningsstudioet igjen. Viktig med trening! 


Olajakke - H&M // Sko - Jeffrey Campbell // Bukse - Cubus // Topp - Bik Bok 

 

Love Stina <3

Dagens outfit

Nå skal jeg straks på kafè med en liten gjeng av jentene i familien. Vi skal ha en liten lunsj, og kjenner jeg oss rett blir det ikke ett sekund stillhet. Herlig! Siden det er så vakkert vær ute i dag skal jeg og søsteren min gå ned til Hokksund. Det er ikke ofte at skjer for å si det mildt!
Topp - Bik Bok // Shorts - Cubus // Jakke - H&M // Klokke - CMYK

 

Love Stina <3

Dagens outfit - New haircolor and Jeffrey Campbell

Nå fikk jeg endelig vist dere litt bedre bilde av den nye hårfargen min. Skal mest sannsynligvis farge det en gang til, men det må jeg vente med frem til jeg får extensionet i posten. Så jeg får helt riktig match. Gleder meg til å ha langt hår igjen. Føler meg nesten naken uten langt hår. Helt merkelig hvor avhengig man blir av langt hår. I kveld skal jeg til Isabella. Vi skal kose oss med film, og sikkert litt godis. 21 day's challengen min gikk rett vest i går. Var på kino, så spiste godteri. Men i helgen får det være lov. Kan ikke være helt avholds fra godteri heller.. 

Sko - Jeffrey Campbell // Genser - H&M // Kjede - Kappahl // Bukse - Bik Bok

 

♥ Hva skal du i kveld?

 

Love Stina <3

Dagens outfit - Converse and peace

Nå stikker jeg straks på jobben. Har senvakt i dag. Så jobber fra 17-23 ca. Håper det blir en rolig kveld. For kjenner at formen ikke er helt på topp. Hadde satt ned varmeovnen litt i natt, så våknet opp med vond hals og er utrolig slapp. Ikke bra! Føler meg som en ekte viking når jeg må sove i 26 grader for å ikke bli syk. Haha!
Sko - Converse // Vest - H&M // Kjede - Glitter // Ring, klokke, bukse - Ukjent // Genser - Bik Bok 

 

Love Stina <3

Dagens outfit - Shorts and pumps

Hei småpuser! Ble utrolig glad når jeg så all den positive responsen på forrige innlegg "haters gonna hate". Dere er best! I går var jeg ute med jentene fra Starlet. Vi var rundt 10 jenter fra byrået som var sammen. Vi vorcet først hos Stella. Og hadde litt forskjellige drikkeleker: Jeg har aldri, mimelek, på en øde øy, osv. Var utrolig gøy! Aldri ledd så mye før. Var koselig å bli mer kjent med jentene, var flere jeg ikke hadde møtt før.

Rundt 23 tiden dro vi fra vorcet til Luux. Skulle egentlig på Escape, men de har mistet skjenkebevilningen sin. Så da ble det Luux. Danset, drakk og koste meg utrolig mye med de andre jentene. Men det ble etterhvert så altfor varmt på dansegulvet. Så jeg måtte løpe inn og ut hele tiden. Døde av varme! Møtte også en kompis jeg ikke har sett på gud vet hvor lenge. Så det var gøy! 


Topp - Bik Bok // Shorts - Cubus // Accesories - H&M // Pumps - Ukjent

 

Love Stina <3

Dagens outfit - Jeffreys and gold

I dag har jeg så lyst til å dra ut å feste. Dør nesten. Eller, er ikke såå ille da. Men fortsatt irriterende at jeg må jobbe i morgen. Må dra hjemmefra 09:10.. Skal jobbe i x-antall timer. Så umulig å legge planer også. Men skal nok være med Isabella og Linda etter jeg er ferdig på jobb. I kveld skal jeg bare slappe av siden jeg skal opp så tidlig i morgen. 

 
Sko - Jeffrey Campbell // Bukse - Vero Moda // Kjede og jakke - H&M

 

Love Stina <3

S - Outfit 11.05.12

I dag har jeg vært i Drammen med Isabella. Vi spiste på Glass og koste oss. Ble anbefalt av ei jeg jobber med å se filmen Gia. Som handler om en av 80-tallets største modeller. Som ble narkoman. Skal være en utrolig bra film. Så i kveld skal jeg se på den. Skal kose meg med nøtter, druer og snack and jack. Skal bare slappe av siden jeg jobber tidlig i morgen. Er dumt å dra ut på fylla og komme fyllesjuk på jobben. Ikke populært eller smart!


Poncho - Kappahl // Sko - Converse - Bukse - Gina Tricot // Smykke - Glitter

 

Love Stina <3

S - Outfit 08.05.12

Glemte helt bort å legge ut outfit i går. Tok til og med bildene. Men glemte de helt bort i IKEA styret. I dag skal jeg på jobb klokken 17. Har ikke orket å trene på en liten stund nå. Selve jobben min er trening i seg selv. Hehe! Brukte skritteller på en lørdag jeg jobbet fra 12-17. Da gikk jeg over 11'000 skritt. Det er sykt mye! Man skal i hovedsak gå 10'000 skritt på en hel dag. Kjenner at jeg har blitt mer trent av jobben. Og det er jo bare bra! 


Bluse - Vero Moda // Shorts - Ukjent // Sko - Skopunkten // Belte - Gina Tricot // Klokke - Daniel Wellington // Hårpynt - Glitter

 

Love Stina <3

S - Outfit 02.05.12

Hei folkens! I dag har det vært helt fantastisk vær! Når jeg dro hjemmefra på morgenen i dag var det 22 grader ute. Helt sykt! Jeg hadde en kort jobbvakt i dag. Jobbet fra 11-15. Skulle egentlig jobbe til 17 men vi var for mange på jobb, så da fikk jeg gå tidligere. Rakk en kjapp lunsj med Isabella også. Har fått helt dilla på cæsarsalaten som vi selger på Glass. Den er så god! Har forresten fri helt til mandag. Deilig! Det er helt rart hvor mye man setter pris på at man har fri, da man jobber. Før jeg hadde jobb klarte jeg ikke å utnyte dagenen i det hele tatt. Gikk bare å somlet hele tiden!
Topp, solbriller - Bik Bok // Sko - Skopunkten // Shorts - Cubus 

 

♥ Hva syns du om dagens outfit?

 

Love Stina <3

 

S - Outfit 01.05.12

Søsteren min Madeleine som tok outfit bilder i dag. Er hun ikke flink? 


Genser - Gina Tricot // Shorts - Ukjent // Sko - Din Sko // Øredobber - H&M // Klokke - QMAX // Ring - H&M

 

♥ Hva syns du om dagens outfit?

 

Love Stina <3

S - Outfit 30.04.12

Ett kjapt outfit før jeg løper til bussen! Skal prøve å legge ut ett innlegg med hva jeg skal i kveld, litt senere. Blogges!