hits

Modellbilder

Jeg slutter som modell

Det siste halvåret har jeg gått rundt med en følelse. En følelse av at modelljobbing ikke var noe for meg. Jeg begynte som modell når jeg var ganske ung, bare 16 år. Så har vært en stund i gamet. Elsket å stå forran kameraet fra første sekund. Men ettersom bloggen min har tatt over såpass mye av tiden og energien min, har det ikke blitt noe igjen til modelljobbing. Det er også bloggen jeg har fått mest ut av, så den har blitt prioritert mest. 


Fotograf - Christian Sennesvik
 

Når jeg først startet som modell syntes jeg det var stas å dra på shoots, bli kjent med nye mennesker, oppleve nye ting, og få bildeminner for livet. Det var nettopp derfor jeg har jobbet som modell. Ikke for å få en karriere eller tjene penger. Men for å ha bilder å se tilbake på når jeg blir gammel. 

Jeg har lært utrolig mye som modell. Jeg kan nå gå plettfritt på 16 cm stiletthæler og posering har jeg blitt mye flinkere på. Jeg har også lært meg å knytte kontakter. Har også lært at man må tørre å gjøre det man vil, og ikke tenke på hva andre sier. Har også blitt mye flinkere til å trene. Før jeg begynte hos Starlet for 1,5 år siden trente jeg aldri. Men etter at jeg begynte der startet jeg å trene og spise sunt. Jeg har også blitt mye mer sikker på meg selv, og selvtilliten er høyere. Så det er ingen tvil om at modelljobbingen har gjort mye bra for meg.  

Fotograf T.V - Remi Salievski //  Fotograf  T.H - Rolf Ørjan Høgseth
 

Det var gjennom modelljobbingen jeg fant frem bloggeren i meg. Grunnen til at jeg begynte på blogge var fordi jeg ville ha et sted å poste bilder fra shots. Men etterhvert fant jeg ut at jeg elsket bloggingen, og den ble viktigere for meg. Jeg begynte å bli flink til å ta bilder, og trengselen etter å dra på shoots ble mindre. Siden jeg tar bilder til bloggen hver eneste dag, er ikke shoots noe stas lenger.

Livet er så altfor kort til å holde på med noe som ikke er viktig for en. Så derfor har jeg nå valgt å slutte som modell.

Kommer sikkert til å gjøre en shoots eller to en sjelden gang iblant. Men da blir det for bloggen sin del at jeg gjør det, ikke for modelljobbingen.

 

Mine modellbilder

Siden jeg var 16 har jeg jobbet som modell. Har alltid sett på det som en morsom hobby, og kun det. Har opplevd mye morsomt og blitt kjent med mange fascinerende mennesker i løpet av tiden jeg har vært modell. Siden mange av dere har spurt meg om jeg kunne legge ut bilder fra hele tiden jeg har vært modell, er dette en fin anledning å gjøre det på. Bildene ligger ca i den rekkefølgen de ble tatt. De to første bildene er faktisk fra den aller første shooten jeg hadde. Ser nå at jeg har forandret meg ganske mye i ansiktet. Blitt litt mer voksen. Dette er kun et utdrag av shoots jeg har vært på. Skulle jeg ha lagt ut alle bildene hadde dette blitt et veldig langt innlegg, hehe! 


Fotograf - Aina Regina Eftestøl


Fotograf -  Remi Salievski

Fotograf - Remi Salievski

Fotograf -  Remi Salievski



Fotograf - Remi Salievski



Fotograf T.V - Remi Salievski //  Fotograf  T.H - Rolf Ørjan Høgseth


Fotograf - Rodrigo Reyes


 
Fotograf - Ramona Kamfjord


Fotograf -  Ann Helen Nannestad



Fotograf - Ann Helen Nannestad



Fotograf - Christian Sennesvik

I love that summerfeeling

I dag har søsteren min Madeleine tatt litt bilder av meg. Vi tok en del bilder i hagen. Elsker lyset man får på bildene om sommeren! Vi tok bilder med to forskjellige kjoler. Viser dere bildene av den andre kjolen senere. 











♥ Hva syns du om bildene?

 

Love Stina <3

Photoshoot med Tor Gunnar Berland

Her er alle bildene som er fra shooten jeg hadde med Tor Gunnar Berland. Gleder meg til våren kommer ordentlig. Da kan jeg ha photoshooter ute igjen, uten å fryse av meg rumpa. Can't wait!











Modell: Stina Bakken // Fotograf: Tor Gunnar Berland // Sminke: Stina Bakken

 

 

♥ Hva syns du om bildene?

 

Love Stina <3

SVAR PÅ MODELL SPØRSMÅL

Det er kjempe mange av dere som har lurt på om jeg kan fortelle litt om hvordan det er å være modell, hvordan jeg ble modell osv. Så da tenkte jeg at jeg kunne svare på det meste nå!

 

Hvordan ble du modell?
I august 2009 ble jeg valgt ut til å være med i en modellkonkurranse som var i Mandal. Den het "The norwegian beauty". Der fikk jeg en tredje plass, modellkontrakt, photoshoot med Aina Regina, nye kontakter innenfor bransjen og et stort ønske om å bli modell. 


Fotograf : Aina Regina

 

Hvilket byrå jobber du for?
Jeg jobber for Starlet. Jeg elsker det byrået! I Starlet er det veldig sånn at alle modellene i byrået kjenner hverandre og tar vare på hverandre. Jeg kan også med handen på hjertet si at vi har verdens søteste og flinkeste modellmamma. Som jeg har lært så utrolig mye av!  

 

Har du jobbet for andre byråer enn Starlet?
Ja. Da jeg begynte som modell fikk jeg kontrakt med yesmodeller. Siden byttet jeg til Northern Lights. 

 

Er ikke du altfor lav til å være modell?
Dette er vel det spørsmålet jeg har hørt mest siden jeg startet. Når man jobber som fotomodell er den kun proporsjonene i kroppen din og hvor høy du ser ut på bildet, som teller. Jeg har fått høre mye at jeg har proporsjoner som høye modeller har, bare at jeg har i en "krympet" versjon. Kort forklart. Hehe.  

 

Har du kun stått modell på bilder eller har du gjort noe annet også?
Jeg har gått catwalk på Mela festivalen. Forran 15'000 mennesker. Utrolig skummelt, men sykt gøy! Jeg har også gått for Fam Irvoll på cosmopolitan beauty awards. Jeg har også vært med på Hotell Cæsar i en statist rolle. Men jeg liker meg best forran kameraet, så det er det jeg har gjort mest!


Meg til venstre på Mela festivalen. 


Meg og flere av jentene som gikk for Fam Irvoll

 

Må du trene og spise veldig sundt?
Det er ikke å legge skjul på at man må trene og spise sundt som modell. Man kan ikke sitte forran TV'en med pizza og cola hver dag. Jeg spiser sundt på grunn av huden min. Jeg trener fordi jeg vil ha en "tonet" kropp. Altså stram og tynn. Som petitemodell er det viktig å ha bra hud og en tonet kropp. Har sagt mer om kostholdet mitt i videoen under: 

Kan du vise litt av porteføljen din?
Ja selvfølgelig. Legger til noen av favoritt bildene mine under

Fotograf : Remi Salievski


Fotograf : Rodrigo Reyes


Fotograf: Tor Gunnar Berland 


Fotograf : Remi Salievski


Fotograf : Ramona Kamfjord


Fotograf : Ramona Kamfjord

Fotograf: Tor Gunnar Berland

Ble litt langt innlegg. Men ville gjerne svare på alle spørsmål jeg har fått fra dere på en gang! 
♥ Fikk du vite noe nytt?  Var det noe du ikke fikk svar på? 
Love Stina <3

PHOTOSHOOT

Hellu sweethearts! I dag føler jeg at jeg har fått gjort utrolig mye! Jeg begynte dagen med å lage opp en del blogginnlegg. Synes det er så kjekt å ha noen innlegg liggende til stunder jeg ikke vil blogge, eller har dårlig tid. Vil liksom legge ut minst 2 innlegg hver eneste dag. Og da er det kjekt å ha noe liggende. 

Litt senere på dagen leste jeg på historie, siden jeg skal ta privatist eksamen. Så må lese alt på egenhånd! Da klokken nesten var 16 dro jeg og Lisa på Renessanse og trente. Siden jeg er så ekstremt støl etter i går, trente jeg kun kondis og styrke på bena. Har tenkt til å sette opp en ordentlig treningsplan når jeg har kommet litt mer inn i treningen. Det gjør det nok mye bedre og lettere. På kvelden har jeg bare vært med Isabella og slappet av.

Men tilbake til overskriften! Jeg har fått ett bilde til fra photoshooten jeg var på, på lørdag. Jeg likte versjonen med grønn bakgrunn best, hvilken liker du best?


Modell - Stina Bakken // Fotograf - Severin Sadjina

 

♥ Hva syns du om bildet?

 

Love Stina <3

PORTEFØLJE

Her er litt av modellporteføljen min. 

 


Fotograf: Remi Salievski


Fotograf: Remi Salievski


Fotograf: Madeleine Bakken 


Fotograf: Rolf-Ørjan Høgseth 


Fotograf: Cat Raven


Fotograf: Rodrigo Reyes


Fotograf bilde t.v: Remi Salievski // Fotograf bilde t.h: Cat Raven
 

Fotograf: Remi Salievski


Fotograf: Rodrigo Reyes

 

 Hva syns du om bildene?

 

Love Stina <3