hits

I media

Derfor elsker jeg søndagsmorgener

Søndager har virkelig blitt min faste slow-morning dag. Det er den dagen jeg virkelig tar meg god tid om morgenen til å nyte en kaffe, gjerne mens jeg leser et magasin og ser ut mot havet fra stua. Det er så utrolig deilig å bare begynne morgenen skikkelig rolig. Dessverre rekker jeg ikke det hver eneste dag, men det tror jeg at er like greit. Da setter jeg ekstra pris på det, når jeg først kan ta det med ro om morgenen. 

​ 
Nå skal jeg sette igang og planlegge uken. Jeg må virkelig få kommet meg en tur på IKEA for å kjøpe flere kleshengere (jaaa, jeg har shoppet litt for mye i sommer, så nå har jeg ikke flere ledig), pluss at jeg vil ha et større skrivebord. Jeg kommer til å fortsette og beholde alt, bortsett fra toppen som jeg bytter i en lengre, så jeg får enda bedre plass å jobbe på.

Men, først må jeg sette igang med å gå igjennom spørsmålene som har kommet inn denne uken, og svare på de! Ukens spørsmål har jo blitt en fast ting som jeg har gjort over 120 søndager på rad, så kan ikke slutte nå. Hehe! 

 

 

Følg meg på instagram  @stinablogg for daglige oppdateringer! 

Det beste vorspielet for TV3!

Husker dere da jeg for et par uker siden, la ut en del videoer på snapchat med Kong Halvor og Paradise Iselin? Vel, det var fordi jeg var på innspilling for "Det beste vorspielet" for TV3play. Vi hadde Halloween vorspiel og det ble ganske morsomt utover kvelden. I begynnelsen var det helt ærlig veldig kleint. Resultatet kan du se i videoen under!

 

 📱Follow me on Instagram: @stinablogg     👻 Snapchat: stinablogg

Intervjuet i VG helg om Kroppspress!

God lørdag! Tenkte jeg bare ville tipse dere om en artikkel jeg er med i, i VG helg, denne helgen. Artikkelen handler om kroppspress blant unge, som de får av bloggere. De har skrevet om hvordan tre forskjellige jenter reagerer på at mange bloggere tar silikon, restylane, og andre lignende kosmetiske inngrep. Selv har jeg aldri gjort et kosmetisk inngrep. Og syns heller ikke at bare fordi en blogger tar det, så må jeg ta det.

Syns mange bloggere får ufortjent skylden for press blant unge jenter. Da Sophie Elise tok silikon og var ærlig om det, syntes jeg det var så mye bedre enn å lyve om det. Altså, hvor mange hollywood kjendiser lyver ikke om at har fikset på utseendet sitt? Så sitter vi som ikke har fikset på utseendet og får helt forvridd tankegang på hvordan folk kan se ut. Fordi vi blir lurt til å tro at det er ekte. Derfor er det mye bedre å heller være ærlig, sånn at man ikke trenger å få ønske om et uoppnåelig ideal. 

Jeg har snakket litt om presset for å være "ekte" i dagens samfunn. Litt referering til innlegget jeg skrev for et par måneder siden. Om at hvis man ikke hadde strekkmerker og litt ekstra fett på kroppen, ble man ikke sett på som ekte. Kjøp gjerne utgaven og fortell meg hva dine tanker om teamet er! Syns det er spennende å høre deres meninger om dette temaet. 

På forsiden av Dagbladet!

På fredag ringte en veldig hyggelig journalist fra Dagbladet meg, og intervjuet meg angående YouTube. I dag har saken kommet ut. Veldig gøy å se at den havnet på forsiden av dagbladet.no! Skvatt litt da jeg plutselig så meg selv over hele db.no da jeg tittet inn på mobilen tidligere i kveld. Hehe! Du kan lese hele intervjuet HER. Video: Slik lager du blomsterkrone!

Da har videoen NRK laget med meg kommet ut på deres nettsider. Der viser jeg dere hvordan jeg lager blomsterkrone med ekte blomster. Blomsterkranser er det perfekte hodeplagget i sommer, enten om du skal på sommerfest, bryllup eller bare vil pynte deg litt ekstra til hverdags! 

Trykk HER eller på bildet for å komme til videoen.Intervjuet av Drammens Tidende!

For en ukes tid siden ble jeg kontaktet av en journalist fra Drammens tidende, som ønsket å intervjue meg på grunn av bloggen min. Har allerede vært noen ganger i avisen med bloggen min, men jeg syns det er like gøy hver gang de kontakter meg. Det ble et ganske langt og bra intervju, som dere kan lese HER. Tror intervjuet skal komme ut i papirversjon om et par dager, så hvis du bor i Drammensområdet er det bare å følge med i avisen!

I Beauty Vita magasinet

 For en stund tilbake var jeg på et makeup event med GOSH Cosmetics og mange andre bloggere. Der fikk vi prøve ut de nye produktene fra GOSH, blant annet CC kremen, som jeg likte veldig godt! Etter eventet la jeg ut et blogginnlegg og noen bilder fra kvelden, og gjett hva!? Jeg ble kontaktet av de som skriver Beauty bladet fordi de ville låne bildene mine, og litt av teksten min. Så da jeg var innom Vita for noen dager siden fant jeg Beauty bladet der jeg er med! Dere bør definitivt sjekke det ut. Det er fullpakket med masse sminke- og beautytips! Bladet er forresten gratis, og kan fåes tak i alle Vita butikker. 

På klikk.no og kjendis.no

For noen dager siden ble jeg intervjuet av klikk.no om bruken av blomsterkranser. Syns trenden er så søt og nydelig, og er en stor fan av den selv. Både fotballfrue og Cath in the city (Cathrine Heienberg) har blitt intervjuet i samme sak. Veldig stas å komme i samme sak som to så utrolig flinke bloggere. Du kan lese saken HER. 

EDIT: De har visst lagt ut saken på kjendis.no også. Så du kan lese saken der også!  

 

Husk at dere fortsatt kan laste opp headere på ønsket mitt på headerplease HER. Det har kommet inn mange fine. Men har ikke funnet den perfekte heeelt enda! Ønsket avsluttes om 3 dager. Linker bloggeren som lager headeren jeg velger ut ♥

 

 

På forsiden av Drammens tidende!

Har helt glemt å fortelle dere at jeg er på forsiden av Drammens Tidende i dag. Ble ringt for et par dager siden av DT angående innlegget jeg skrev om falske profiler. Derfor ønsket de å lage en sak om det. Så det var veldig gøy å se at budskapet mitt kom ut til enda flere enn bare de som leser bloggen. Hvis du ikke har mulighet til å kjøpe papirutgaven så kan du lese det på nett HER.Innlegget mitt er på aftenposten.no!

Ble så glad da jeg tittet innom aftenposten.no på morgenen i dag. Innlegget jeg skrev "Hvor lenge skal man være jomfru?" lå på forsiden. I skrivende stund har innlegget mitt blitt delt hele 76 ganger. Så stas at det ble postet der! Du kan lese det på aftenposten HER. BLE FILMET PÅ SURPRISE CATWALK!

En venn av meg på Facebook sendte meg en link i går kveld. Og lurte på om det var meg i videoen. Jeg kunne ikke helt skjønne hva han mente, før jeg så det selv. Siden dette var en video som Fretex hadde laget. I fjor sommer hadde de en "surprise catwalk" på T-Banen i Oslo. Jeg ble dratt litt ufrivillig med på catwalken av en kompis (Omar). 

Trykk HER for å se videoen. Spol frem til 1.26 på video nr 1. Det er der jeg og Omar går. Hehe!


Superstar couple?


Haha, holdt på å dø av latter!

 

♥ Hva syns du om videoen?

 

Love Stina <3

BYGDEKJENDIS

Haha, skal ikke skryte på meg at den overskriften stemmer helt. Men var på fest i Kongsberg i går. Det var en russebuss (Brackenbury) som hadde leid et lokale og holdt en relativt heftig fest der. Til tross for alle de idiotiske guttene som skulle veive så utrolig med hendene når de danset, at de presterte å slå til alle rundt seg. Men uansett, tilbake til overskriften. Jeg og Isabella ble tatt bilde av ei som jobbet som journalist for Lågendalsposten. Og vi klarte selvfølgelig å si standardkommentaren min; rave to the grave! 

Trykk HER eller på bildet for å se flere bilder fra festen.  

♥ Var du ute i går?

 

 

Love Stina <3

Jeg er med på God Kveld Norge

For et par uker siden var jeg med på en photoshoot med Big Brother deltaker Kristoffer Tafjord og fotograf Rolf-Ørjan Høgset. Vi tok en del bilder som skal brukes i blader. Er ikke sikker hvilke blader. Mens vi hadde en photoshoot kom tv 2 og filmet oss. Var utrolig morsomt, men litt kleint å se på klippet på God Kveld Norge. Ble litt kjent med Kristoffer Tafjord på photoshooten, han virket som en veldig hyggelig gutt. Håper han kommer langt på Big Brother. Trykk HER for å se klippet. 

 

 Noen bilder fra klippet


♥ Hva syns du om klippet?

 

Stina <3