hits

desember 2017

Her skal vi feire nyttårsaften!

Nå har vi kommet oss frem til The Thief i Oslo, og vi er straks klare for å spise middag. Vi har bord reservasjon klokken 21, så frem til det skal vi bare ta en liten drink i baren. Er så spent på å hvordan restauranten på hotellet er. Har ikke spist her før, så det gjenstår å se!

Er den som resten av hotellet er den amazing. Hotellrommet våres er så utrolig fint, og vi har utsikt ut som vannet og Aker Brygge. Det er bare så nydelig her!

Noe som er gøy er at det er lov å ha med hund, så Chloe er på sin første hotelltur. Så langt snuser hun veldig mye rundt på rommet, og alt er veldig spennende og litt skummelt. Hun har allerede vært ute på verandaen og snuset rundt, og nå ligger hun på fanget mitt og ser ut mot utsikten. 

Nå får jeg nesten runde av her, så vi kommer oss ned til baren. Så får vi krysse fingrene for at Chloe klarer å oppføre seg på hotellrommet alene mens vi er på restauranten i kveld. Hehe!

Årets nyttårs-kjole!

I dag var jeg virkelig så usikker på kjolevalget mitt. Jeg spurte jo dere om råd i går, og fikk så mange gode råd. Men jeg følte liksom ikke at noen av kjolene var det jeg ville ha, om dere skjønner? 

Så jeg lette bakerst i klesskapet, og fant til slutt den perfekte kjolen! Denne har både glitter og den sitter godt etter på kroppen. Perfekt for meg! Jeg som nesten aldri bruker hårbøyler, (kan faktisk ikke huske sist jeg brukte det?) gikk for en sykt fin hårbøyle i dag! Syns den virkelig satt kronen på verket. Bokstavelig talt! Hehe! 

Nå skal vi straks dra innover til Oslo. I kveld skal vi feire på The Thief. Der har de egne rom som det er lov å ha med hund på, så Chloe skal være med oss. Dette blir første gang hun drar på hotelltur, så jeg er spent på å se hvordan det går. Det er jo forsåvidt første gangen hun drar til Oslo også, så dette blir spennende for den lille bærta! Oppdaterer dere fra Oslo! 

Årets nyttårssminke

Nå er sminken klar for nyttårsaften. Jeg gikk for en gylden look med massevis av glitter! Å få på løsglitter var ingen lett sak, for herregud som det dryste overalt. Men jeg syns det ble ganske bra til slutt Det ble i alle fall mye glitter. Hehe!

Winged eyeliner måtte jeg selvfølgelig også ha. Det har blitt et lite must for meg, fordi det er så fint! 

Håret er krøllet og passer perfekt til nyttårsfeiringen! 

 

Nå skal jeg knipse litt bilder av kjolen, så dere kan se hvilken jeg valgte! Gleder meg til å vise dere! 

Vi har kastet ut julen!

Gjett hva Per Fredrik og jeg gjorde rett etter at jeg hadde filmet ferdig house tour videoen? Vi pakket ned hele julen! Vi reiser til Oslo i morgen, og da vi kommer hjem 1. nyttårsdag er det deilig at det er helt "normalt" igjen her, og at julen er helt over.

Vi pyntet jo hele huset 27 november, så vi har mildt sagt hatt jul en god stund. Til og med juletreet ble pyntet da, så her har det virkelig vært full jul siden. Så når vi går inn i et nytt år er det deilig å være helt ferdige med julen. 

Pynten vi har ute kommer vi til å la stå oppe til 15 januar, siden jeg syns det er så koselig med lys ute, og det gjør det litt lettere å takle mørketiden. Men ellers enn det skal alt av julepynt vekk. Nå har vi holdt på i timesvis med å ta av julekuler av to store juletrær og seks små juletrær, 25 lysremser rundt i huset, og alt mulig annet julepynt.

Hele gangen er full av esker og bokser som er stappfulle med julepynt, og det blir litt av et prosjekt å få alt sammen opp på loftet. Heldigvis har vi et svært loft, så vi har god lagringsplass. Det trenger vi for å si det sånn. Haha! 

Chloe er så rar! Hver eneste gang hun ser en eske hopper hun rett oppi den. Bare sjekk ut videoen Per Fredrik filmet mens vi ryddet, som jeg la ut på snapchat (stinablogg). Ler meg halvt ihjel av den rare lille hunden!

Nå er det bare litt småting rundt i huset igjen, så er alt ryddet opp. Det er utrolig hvor tomt og rart det føles, nå som alt er ryddet vekk. Treet står fortsatt igjen midt i stua, bare uten noe pynt og det ser så ensomt ut uten all pynten. Haha! 

Selv om det blir rart og tomt når det ikke er jul lengre, kjenner jeg at det skal bli deilig å komme tilbake til hverdagen igjen. Jeg tror nok jeg må ta en tur på både plantasjen og en interiørbutikk etter nyttår, for nå føles det så tomt ut her!

 

Housetour - Jule versjon

Nå har jeg endelig filmet en ny housetour! Denne gangen er det en juleversjon der dere får se hvordan vi pyntet huset vårt til jul både inne og ute. Vi har også pusset opp flere av rommene i huset siden sist housetour, så nå kan dere endelig se det på video. 

Håper dere liker videoen. Husk at dere kan abonnere gratis på YouTube kanalen min HER. Det er en god del videoer som ikke havner på bloggen, så om du vil få med deg alt er det smart å abonnere. 

Fortell meg gjerne hva du vil se i neste video!

Hvilken kjole på nyttårsaften?

I dag er jeg endelig i bedre form, og det er så deilig! Jeg har virkelig rukket å gjøre så mye, og det er gøy å være tilbake for fullt igjen. En ting jeg endelig har gjort, som jeg har hatt lyst til å gjøre lenge er å filme en housetour juleversjon.

Så den skal jeg straks redigere og legge ut senere i kveld. Så det er bare å følge med om du vil se den!

SNAPCHAT STINABLOGG 👻

_____

Men før jeg begynner på den må jeg bare ha litt råd fra dere. Jeg er seriøst verdens dårligste til å velge kjole, og siden dere var så flinke med å hjelpe meg med julekjole spør jeg dere igjen! Hvilken av kjolene i dette innlegget skal jeg bruke på nyttårsaften? 

Per Fredrik og jeg skal til Oslo og bo på The Thief, spise god middag og se på rakettene fra takterrassen. Så jeg må ha noe som er nyttårsaften, men som kanskje ikke er heeeelt raveparty. Om dere skjønner? Haha! Hvilken syns dere jeg skal gå for?

 

#1 Jumpsuit 

#2 Playsuit med paljetter

#3 Kjole med paljetter

🌟 Hvilken bør jeg gå for? 🌟

Mitt eget hjemme-spa

I kveld har jeg virkelig blitt bedre i formen! Feberen begynner endelig å avta, og det er så deilig. Nå får vi bare krysse fingrene på at jeg ikke får feber igjen i natt. Så kan jeg endelig friskmelde meg igjen. Selv om det ikke er noe som heter sykemelding når man er blogger da, haha! 

SNAPCHAT STINABLOGG 👻

_____

Siden jeg følte meg bedre tok jeg meg et langt bad og det var så deilig! Vi har jo et fantastisk badekar med både lys, 3 forskjellige massasjestråler og til og med radio. Men jeg bruker det altfor sjeldent. Det er noe jeg virkelig må ta meg tid til i 2018, for det er jo så deilig. Massevis av lys, chailatte,  litt junk tv på mac'en og deilig bobler er bare himmelsk. Hjemmespa er amazing!

Dette er forresten mitt favoritt badeskum. Det dufter helt himmelsk! 

Etter badet følte jeg meg bare så detox'ed og fri fra alt av feber-helvete, og det var så digg! Nå skal Per Fredrik og jeg se hjemme alene 2 og kose oss med litt middag. Vi reiser jo til New York og skal bo på det hotellet som er i den filmen, så det gjør det ekstra morsomt å se filmen! 

7 Ting jeg er glad jeg gjorde i 2017

I går fortalte jeg dere om hvilke ting jeg angret på at jeg gjorde i 2017. I dag tenkte jeg å kjøre en positiv vri på det, og fortelle dere 7 ting jeg er glad for at jeg gjorde i 2017. 

SNAPCHAT STINABLOGG 👻

_____

 

Tannlege - Etter å ha slitt med tannlegeskrekk i mange år, og ikke vært hos noen som helst tannlege på 4,5 år overvant jeg endelig skrekken og dro til tannlegen. Jeg var igjennom mange behandlinger for å fikse opp i dårlig arbeid som tidligere tannleger hadde gjort.

Etter å ha gått rundt med vonde tenner som jeg i tillegg var kosmetisk misfornøyde med, er det så fantastisk å endelig være ferdig med behandlingene. Tannlegen fikset opp alle tennene mine, og gjorde så de ble mye finere. Det er så deilig å være ferdig med dette, og jeg har endelig ikke tannlegeskrekk lengre. 

Kjøpe bil - I mars 2017 kjøpte jeg meg min første bil. Da jeg bodde hos foreldrene mine lånte jeg alltid bilen til moren min, og når jeg bodde i Oslo tok jeg bare trikken. Da vi flyttet inn i huset juni 2016 lånte jeg bare Per Fredrik sin bil, og det var jo veldig snilt av han å la meg låne den!

Men å ha min egen bil er en frihetsfølelse ingenting kan slå! Nå kan jeg kjøre hvor enn jeg vil, når jeg vil uten å måtte planlegge hvem som skal ha bilen. Nå skal det sies at det å ha bil er virkelig dyrt, og enda dyrere enn jeg hadde trodd. Jeg tror det koster rundt 8000,- - 10'000,- kr i måneden å ha bil, om man legger sammen absolutt alle utgifter. Så det er mye penger! Men så verdt det! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjøpe Canon G7X kamera - Jeg hadde lenge siklet på dette kameraet, men hver eneste gang jeg prøvde å kjøpe det var det utsolgt. Så jeg kjøpte først et annet kompaktkamera, som helt ærlig; var sykt ræva. Deretter kjøpte jeg et nytt speilreflekskamera som jeg var helt bestemt på at jeg skulle drasse med meg overalt. Problemet var bare at dette kameraet med linsen veide flere kg og var stort, så det ble tungvint å ta det med rundt.

Da jeg i sommer var i bursdag til en venninne møtte jeg Isabelle som hadde kameraet jeg hadde siklet på så lenge. Det var da jeg bestemte meg; dette kameraet skulle jeg ha! Så jeg saumfarte alle nettbutikker på nett og fant endelig G7X kameraet! Det er det beste kompaktkameraet jeg noensinne har hatt, og det er virkelig en drøm å bruke det. Jeg bruker det alltid når jeg er på farten og når jeg skal vlogge. Det er virkelig et kamera jeg kan anbefale på det varmeste. 

3 Blogginnlegg hver dag - Fra januar til midten av sommeren slet jeg så mye med motivasjonen til å blogge. Målet mitt var hele tiden å blogge 2-3 ganger hver dag, men det ble som regel 3 ganger en dag, og neste dag null. Dette gjorde at jeg følte at jeg aldri gjorde en god nok jobb, og aldri klarte å levere bra nok for dere. Til slutt bestemte jeg meg; jeg skulle begynne å blogge 3 ganger hver eneste dag i 50 dager.

Det var veldig krevende og jeg måtte blogge fra både bursdager, familiemiddager og jeg måtte ofte stoppe langs motorveien for å blogge. Men herregud, det var så verdt det! Nå har jeg blogget 3 ganger hver eneste dag i 188 dager, og bloggmotivasjonen min har aldri vært høyere. Det er tydelig at dere også liker det, for lesertallene mine har aldri vært høyere! Et av målene mine for 2018 er å gjøre hvert innlegg enda bedre, nå som jeg endelig har blitt vandt med å blogge så mye.

 

Gran Canaria - At vi reiste til Gran Canaria to ganger er noe jeg er så glad for. Der nede er det som paradis og vi storkoste oss virkelig! Ingen tvil om at vi kommer til å dra tilbake en gang i fremtiden.


Effort - At jeg endelig innså hvor gøy det er å faktisk legge tid og energi ned i ting. Før var jeg sånn som bare kunne slenge et potetgullpose og et par flasker blandevann på bordet og that´s it, når jeg skulle ha vors. Nå derimot har jeg fått virkelig sansen for å gå all-in på både pynt og mat, og det er jo så mye mer gøy! Julen i år er også et godt eksempel på akkurat dette. Jeg gikk all-in med pynten, og det har jo vært så koselig!

Botox - Etter å ha slitt med hodepine og nakkesmerter i åresvis valgte jeg til slutt å teste ut botox. For å si det sånn; det har forandret livet mitt drastisk. Jeg har nesten aldri vondt i hodet lengre, og nakken min som alltid har plaget meg er sjelden vond. Jeg hadde jo kviet meg i mange år for å gjøre noe slikt, fordi jeg visste at jeg kom til å få mye pepper for det. Men til slutt bestemte jeg meg for å ikke bry meg om andres meninger, og det kunne jeg ikke vært mer glad for den dag i dag.

 

Hva er du glad for at du gjorde i 2017? 💗

Farlig høy feber

inneholder reklame

Heisann fra sofaen! Nå føles det nesten ut som at jeg har grodd fast her. Haha! Jeg har vært syk i flere dager nå, og kjenner virkelig at jeg gleder meg til å bli frisk igjen. I natt våknet jeg opp iskald og hadde gåsehus over hele kroppen. Jeg var så kald at jeg ristet! Per Fredrik våknet opp og passet på meg.

Siden jeg ligger rett ut og er syk, får dere heller se bilder fra da jeg var 1000 hakk friskere. lol

Vi tok tempen min og jeg skjønte fort at jeg egentlig ikke var kald. Jeg var glovarm! Jeg hadde 39,7 i feber og hadde fullt kuldesjokk. Per Fredrik hentet febernedsettende og en kald klut og hjalp meg med å få feberen ned. Uff, det var virkelig fælt å ha så høy feber! 

I dag har jeg sovet nesten hele dagen, og bare prøvd å slappe helt av. Jeg har nettopp snakket med legevakten på telefonen, og det er antagelig ikke noe annet å gjøre enn å ta det helt med ro og bare vente på at feberen skal gå over. Håper bare jeg blir friskere innen i morgen, sånn at Per Fredrik og jeg kan feire nyttårsaften i Oslo som planlagt. Er jo kjipt å være syk på nyttårsaften. 

Kosedress - HER  (fra gina tricot)

Nei, nå gleder jeg meg fryktelig til å komme meg inn i et nytt år der jeg skal være sunn og pleie kroppen min. Så jeg forhåpentligvis slipper å være så mye syk. For dette er jo ikke særlig gøy akkurat!

 

7 Ting jeg angrer på fra 2017

Nå er snart 2017 over, og den siste tiden har jeg reflektert mye over året som har gått. Det har vært mye opp- og nedturer i 2017, og selv om jeg ikke er en person som liker å angre på ting, er det en del ting jeg skulle ønske at jeg hadde gjort annerledes. Lærepenger å ta med inn i det nye året.

💛 At jeg ikke spiste sunnere. Jeg ble mye syk i 2017 og det skyldtes både dårlig immunforsvar og B12 og jernmangel. Hadde jeg spist mye sunnere og tatt de vitaminene jeg trengte hadde jeg sluppet det. Kjipt å tenke tilbake på hvor mye jeg var syk helt uten grunn... 

💛 Alle pengene jeg kastet bort. Uff, jeg tørr nesten ikke tenke på hvor mye penger jeg kastet bort på unødvendige ting i 2017. Dyre parkeringer, klær jeg ikke trengte eller egentlig ville ha, mat som aldri ble spist, og generelt mye jeg aldri brukte. I 2018 kommer jeg til å bli mye flinkere til å tenke over kjøp før jeg drar kortet.

💛 At jeg ikke utforsket Sandefjord / Vestfold mer på sommeren. Sandefjord er helt fantastisk fint og det er så mye fint rundt her! Men jeg fikk nesten ikke sett noe som helst av det i sommer, og det er så kjipt. Jeg hadde en dag der jeg dro på roadtrip sammen med Chloe der vi besøkte en haug med steder rundt i Sandefjord / Vestfold, og vi storkoste oss så mye! I 2018 skal jeg uten tvil på flere slike turer!

💛 At jeg lot andres bekymringer veie meg ned. Hvis jeg snakker med noen som står meg nær om deres bekymringer / plager i livet, blir jeg altfor påvirket av det. Ofte føler jeg at jeg ikke engang kan være glad, fordi noen som står meg nær har det kjipt. Det som jeg ikke tenkte over er at alle har alltid et eller annet i livet sitt de bekymrer seg over, eller er plaget med, så om jeg hele tiden tar det innover meg blir jeg til slutt bare deppa. Så i 2018 kommer jeg til å bry meg om meg selv og mitt liv.


💛 At jeg ikke var på flere skogsturer. Skog og friluft er noe som virkelig gir meg energi her i livet! Det gir meg et avbrekk fra hverdagen, får meg til frigjøre tankene mine og det bare er så inspirerende. Her hvor jeg bor er det så mye nydelig natur at det er en skam å ikke ta bedre utnytte av det! I 2018 kan du bare kalle meg skogs-stina. Hoho! 

💛 At jeg ikke klarte å blokkere vekk andres meninger om meg. Ofte får jeg kommentarer her på bloggen fra anonyme personer som vrenger ut alt mulig dritt de har, og andre ganger får jeg feedback fra familie / venner om at jeg nesten er gal som skrev om hvilken foundation jeg bruker. Kanskje ikke så ekstremt på den siste, men dere skjønner kanskje hva jeg mener? Uansett. Jeg lot det gå inn på meg, og jeg begynte å høre på hva alle mente om meg og det jeg driver med.

Det gikk så langt at jeg stengte kommentarfeltet i 1,5 måned og jeg ble redd for å skrive om de tingene jeg selv ønsket å skrive om. Når jeg fikk alt på avstand innså jeg hvor idiotisk det er å høre på alle mulige andre mennesker om hvordan jeg skal leve livet mitt, så jeg åpnet kommentarfeltet igjen med en ny attitude. I 2018 har jeg som mål å ikke la noens meninger og tanker om hva jeg driver med, gå inn på meg. 

💛 At jeg ikke dro til legen oftere for å sjekke alle vitamin mangler. Jeg var i ekstremt dårlig form hele sommeren fordi jeg hadde veldig lave jern verdier, og dette var ikke noe jeg fant ut av før jeg var så dårlig at jeg nesten svimte av bare jeg gikk opp trappen. I året som kommer skal jeg dra til legen hver 3. måned og sjekke ALT som kan sjekkes. Helse er viktig og det må prioriteres!

 

Jeg er altfor tidlig ute!

Nå er jeg så langt frem i tid i tankene mine at det nesten ikke burde være lov. Julen er ikke ordentlig ferdig enda, men gjett hvem som allerede sitter og planlegger pyntingen av verandaen til sommeren? Det er meg det!

Nå som det er bare grått og trist vær ute blir jeg helt oppslukt i å drømme meg bort til sommeren. Så jeg har sett så mye på Pinterest etter inspirasjon for hvordan jeg skal dekorere verandaen, inngangspartiet vårt med både trapper og blomsterbed, og selve hagen. Jeg har så mange planer om idéer! 

 

Nå er det bare å vente 4-5 måneder til jeg kan gjøre noe som helst da... Haha! Jeg er i alle fall veldig godt forberedt når tiden kommer at jeg skal dekorere for sommeren. Jeg har lyst til å ha så mye blomster overalt. Det skal være en stor oase med blomster, spesielt på verandaen da det er der vi er mest. Vi må bare få kjøpt et spisebord til å ha på verandaen, som vi kan sitte helt ytterst ved utsikten mens vi spiser grillmat. Ååååå, som jeg gleder meg! 

En av tingene jeg uten tvil skal gjøre er å bygge en slags blomstervegg. Da må jeg nok ha en ganske høy pidestall, og gud vet hvor jeg får tak i det. Men det er så fint, så det bare må jeg ha! 

Flere enn meg som gleder seg til sommeren?

Overraskelse på døren!

I dag har jeg ligget rett ut. Influensaen har virkelig kicket inn hardt, og jeg har vært veldig dårlig i hele dag. Håper virkelig at jeg er bedre i morgen, for det er jo så kjedelig å være syk!

Mens jeg lå på sofaen og så på «Gremlins» ringte det plutselig på døra. Det var en ukjent mann og jeg ante virkelig ikke hva det kunne være. Så jeg åpnet opp døra litt skeptisk, og han hadde en stor bukett med blomster i handa. På lappen utenpå blomstene stod det bare: leveres på døren til Stina Bakken, også adressen min. Det fulgte også med en liten pakke.

Jeg ante virkelig ikke hvem den kunne være fra. Men jeg åpnet den litt forsiktig opp. Et dusin nydelig røde roser. Hvem kunne det være fra? Per Fredrik var jo hjemme og er jo like syk som meg. Hmm..

Da jeg endelig fikk tatt av papiret kom lappen til syne: «God bedring skatten min». Jeg ble så rørt at jeg nesten begynte å gråte. Hvor skjønn er ikke Per Fredrik? Han hadde kjøpt roser med hjemlevering siden han selv var syk, og ville muntre meg opp. Altså😍😍

I pakken ved siden av var det en boks med den beste sjokoladen jeg vet om!

 

Ah, det gjorde virkelig dagen min! 🌟❤ Det hjelper så mye å ha en snill kjæreste når man er syk!

Hit reiste jeg i 2017

I 2017 reiste jeg mye. Jeg var på hele 8 turer rundt i utlandet og i Norge, og det var helt fantastisk å oppleve så mye! Selv om 2017 hadde sine nedturer, var virkelig feriene oppturer som gjorde året veldig bra. Her er alle reisene jeg var på! 

Første turen i 2017 var i februar på Gran Canaria. Her koste Per Fredrik og jeg oss på et helt amazing hotell, med både spa, gode middager og tidenes basseng!

I slutten av februar reiste vi til København fordi jeg skulle på en jobb. Vi forlenget turen og ble et par ekstra dager for å utforske København. Vi dro innom dyrehagen og besøkte flere gourmet restauranter, og spiste tidenes beste sushi. Den sushien kommer jeg virkelig aldri til å glemme, og om jeg er i København igjen kommer jeg uten tvil til å dra dit!


I mars dro vi på weekend tur til Son for å kose oss på spa. Det ble en utrolig deilig og avslappende tur, som var så koselig! 

I mai dro vi tilbake til Gran Canaria på sammen hotellet. Vi hadde forelsket oss helt i hotellet vi var på i februar, og vi bare måtte tilbake! Vi dro rundt på mye av Gran Canaria og fikk virkelig sett alt det har å by på! 

 

I juni ble det en minitur til London da Per Fredrik skulle møte en agent for skuespiller jobber. Så da ble det shopping i Oxford Street på meg hele dagen, noe jeg nøt til det fulle. Jeg hadde 40 kg bagasje på vei hjem, så kortet gikk helt varmt!

 

I september reiste jeg til Mallorca med moren og søsteren min. Dette er første turen vi har vært på siden 2010, så det var virkelig på tide! Vi storkoste oss i solen, spiste tapas til vi stupte og vi festet i Magaluf. Med mamma, haha! 

I oktober ble det en spontantur til Helsinki. Jeg ble ringt opp kl 16 av United Screens som lurte på om jeg kunne reise til Finland for å gjøre en collab med et boyband. Bare få timer etter var Per Fredrik og jeg på vei til Finland, hvor vi fikk et par veldig fine dager! 

I slutten av november reiste Per Fredrik og jeg til Dublin. Han har hatt en rolle i tv-serien Vikings, og skulle spille inn en scene rett utenfor Dublin. Så da ble det et par dager med masse julehandel og Primark på meg. Hehe!

I året som kommer har jeg lyst til å reise enda mer, og første turen til allerede 1. februar da vi reiser til New York. Det blir gøy det!

 

10 Treningsmål 2018

Nå som det bare er få dager igjen av året er jeg virkelig opptatt med å lage mål for 2018. Et av mine største mål for det nye året er å komme meg i skikkelig bra treningsform og spise sunt. I 2017 var det mye sykdom og andre ting jeg ikke kunne kontrollere som gjorde at det ble vanskelig å trene så mye jeg ville, og spise så sunt jeg ønsket. 

SNAPCHAT STINABLOGG 👻

_____

 

Nå har heldigvis alle de tingene gått over, og selv om jeg har influensa nå er jo det noe som går over innen noen dager. I 2018 har jeg satt en del klare mål for å gjøre det lettere å være sunn og sporty, og de vil jeg dele med dere. Kanskje noen av dere har lyst til å gjøre 2018 til et sunnere år, og trenger en liten dytt på veien?

🏋🏻‍♀️ Trene på treningsstudio tre ganger hver uke. Nå skal styrken i kroppen min virkelig bygges opp igjen, og det gjør jeg best på studioet. 

💧 Alltid ha en flaske vann stående ved siden av meg, så jeg kan drikke vann og holde med hydrert. 

🥑 Jeg er ikke oppfinnsom i matveien når jeg er sulten. Derfor blir det ofte kjappe og dårlige matløsninger når jeg skal lage mat. Det ender ofte i usunn mat som også er veldig kjedelig. Ikke bra! Derfor skal jeg printe ut massevis av oppskrifter og matforslag til frokoster, lunsjer, middager og snacks som jeg skal ha i en perm, som jeg enkelt kan finne når jeg er sulten. 

🐥 Spise mer proteiner. Proteiner er det som bygger opp musklene i kroppen, og det er super viktig om man vil få mer muskler og bli i bedre form.

🥕 I matskapene kommer jeg til å ha mye forskjellige sunne basisvarer så det er enkelt å spise sunt. Usunne matvarer kommer ikke til å finnes i matskapene mine.

🍫 Spise godteri og usunn mat kun på lørdager. Da vet jeg hele tiden at jeg faktisk har en usunn dag å se frem til, og det blir lettere å holde meg unna det usunne i ukedagene. Om det er noen leftovers igjen når søndagsmorgen kommer, går de rett i søppelen. Å la usunn mat være i huset er aldri smart. 

🍟 Jeg pendler mye, og ofte er det altfor lett at det blir mye usunn mat når jeg stopper innom bensinstasjoner. Det blir det en slutt på nå. Fremover kommer jeg til å være mye flinkere til å planlegge måltidene slik at jeg slipper å stoppe langs veien, og om jeg skulle bli sulten på selve veien kommer jeg til å ha sunn snacks liggende i bilen.

🍣 Utforske nye spennende og sunne retter. Å spise den samme maten hele tiden blir i lengden ekstremt kjedelig. Derfor er det virkelig på tide at jeg utvider mathorisonten min og lærer meg nye retter!

🐠 Spise mye mer fisk. Jeg er ikke noe særlig glad i vanlig fisk, men hver gang jeg får det servert på gourmet restaurant er det jo dødsgodt. Så jeg må rett og slett lære meg å lage god fisk på egenhånd. For fisk er utrolig viktig for en sunn kropp!

🙏🏻 Dette er ikke akkurat noe med trening å gjøre. Men det har alt med helse å gjøre. I 2018 skal jeg lære meg å ikke bære andre menneskers problemer. Om noen rundt meg har problemer med noe blir jeg alltid altfor opphengt i det, og prøver å hjelpe de alt jeg kan. Men ofte veier det ned meg så mye at jeg blir mentalt utslitt av det. Her i verden må man sette seg selv først før man kan hjelpe andre, og det er akkurat det jeg kommer til å gjøre. 

 

 

🥑 Skal du bli sunnere i 2018? 🏋🏻‍♀️

 

Dere hadde rett!

God morgen! Nå har jeg nettopp våknet etter 13 timer med søvn. Skulle tro det ikke var fysikk mulig å sove så lenge..

Da ringeklokken min ringte i dag tidlig kjente jeg fort at influensaen hadde kicket inn. Jeg spurte jo dere hvorfor jeg hadde vært så dårlig i det siste, uten å ha noen tegn til sykdom, og mange av dere sa at jeg kanskje hadde influensa. Vel, i dag kom resten av influensaen.

 

Hodet er sykt vondt, kroppen verker, drøvelen min er på størrelsen med en gigantisk bokseball og jeg er så sår i nese og hals at det gjør vondt bare av tanken på å snakke. Så da var det bare å si ifra til mamma som egentlig skulle komme på besøk hit i dag sammen med pappa og bestemor, at jeg var altfor syk. Også var det bare å sove videre.

Det er så typisk meg å bli syk i julen. Heldigvis kom det ikke før i romjulen og det er jeg så glad for! I fjor var jeg syk på selve julaften og det var ikke særlig gøy!

I dag skal jeg bare drikke masse vann, spise mye mat og slappe helt av. Det er som regel den beste kuren når jeg er syk.

 

Og forresten: Per Fredrik våknet opp like syk i dag, så her er vi begge nede for telling. Så kjipt! Chloe er den eneste som er frisk, så hun løper rundt med lekeslangen sin og er helt i hundre!

Hva vil dere lese om?

Nå som jeg har åpnet kommentarfeltet igjen, kan jeg endelig snakke med dere igjen, og det er så gøy! Jeg har allerede fått masse input på alt mulig fra dere, og jeg er så glad for at jeg åpnet kommentarfeltet igjen!

Nå som det snart er et nytt år, skal jeg planlegge en del blogginnlegg, og derfor spør jeg dere. Er det noen innlegg dere ønsker at jeg skal skrive? Er det noen temaer dere vil høre min mening om, kanskje dere savner antrekksbilder? Eller kanskje dere har lyst til å lese om hudpleierutinen min?

Uansett hva det er; skriv det i kommentarfeltet! Jeg elsker å få høre deres meninger, og det er jo for dere jeg blogger, så da er det gøy å vite hva dere faktisk vil lese mer om! 

🌟💛🌟

Nye innkjøp fra nettet!

inneholder reklame (noen av linkene er affiliate)

Tusen takk for mange gode innspill om hvorfor jeg er i så dårlig form. Om det fortsetter over nyttår, tar jeg uten tvil turen til legen. Men nå får jeg bare prøve å spise riktig mat og ta tiden til hjelp, så får vi bare krysse fingrene på at det løser seg av seg selv!

Siden jeg uansett ikke orker å gjøre så mye, har jeg bare sittet ved mac'en og bestilt massevis av produkter som jeg trengte. For en gangs skyld; ja, trengte, ikke "trengte". Haha! 

Den første tingen jeg kjøpte var en "spiralizer". Det er et produkt jeg har hørt så mye kult om! Den gjør sånn at man kan skjære grønnsaker som gulrøtter, agurk, squash, osv inn i strimler i formen av blant annet spaghetti.

Det gjør det mye lettere å bytte ut pasta med grønnsaker når man skal spise retter som spaghetti og kjøttdeig. Den gjør det også lettere å gjøre grønnsaker klare for salater. Perfekt for meg som elsker å spise sunt, men som ofte syns det kan være litt vanskelig! Spiralizeren finner du forresten HER 

Litt nytt treningstøy fra Cubus ble det også! Jeg fikk anbefaling av Victoria om at tightsen på bildet under var råbra, og at den var skikkelig behagelig. Så da måtte jeg bare klikke den hjem! Matchende treningsbh ble det også! 

Treningsbh - HER  //  Tights - HER 

Jeg fant også noen kule marmorsett som jeg bare måtte ha! Jeg elsker jo marmor, så treningstøy i marmor er jo bare amazing! 

Hvit tights HER  //  Treningsbh HER  //  Svart tights HER

Jeg fikk endelig kjøpt en ny treningsmatte, som jeg kan bruke hjemme! Jeg har en på treningsrommet allerede, men den er gigantisk! Jeg liker å trene i stua ut mot utsikten, og på verandaen om sommeren, og da er denne perfekt! Matten er fra Yogiraj og du finner den HER

Denne er jeg så spent på! Jeg bruker lightroom til å redigere bildene mine, og ofte kan det være vanskelig å få riktig presisjon når jeg legger på lys og farger. Men med denne blir det mye lettere. Dette er et digitalt tegnebrett som mange forskjellige innen foto og tegnebransjen bruker. Tegnebrettet finner du HER

 

Som jeg nevnte lengre opp i innlegget; jeg har dilla på marmor. Haha! Så jeg bestilte hjem litt kontaktplast i forskjellige mønstre fra Panduro. Disse er perfekte å bruke til DIY prosjekter. Kontaktplasten finner du HER

Hva feiler det meg?

De siste dagene har jeg vært så utrolig slapp, svimmel, sliten, trøtt, kvalm (når jeg har sittet i bil), slitt med å puste og hatt utrolig mye vondt i hodet. Det er veldig like symptomer som jeg hadde i sommer da jeg i månedsvis slet med jernmangel. Det var ikke særlig gøy for å si det sånn.

Jeg begynte å merke det på julaften, og jeg ble så trøtt at jeg slet med å holde øynene åpne. I dag har det bare blitt enda verre. Da jeg skulle bære maten fra butikken og opp trappen utenfor huset var det såvidt jeg kom meg opp trappen. Jeg ble helt svimmel og klarte nesten ikke puste, og kroppen orket nesten ikke å gå opp de få trappetrinnene. 

Det som er rart er at jeg vet at det ikke kan være jernmangel. Jeg er veldig nøye med å ta nok jern kosttilskudd som jeg har fått av legen, så jeg ikke skal få mangler. Enda merkeligere er at Per Fredrik har akkurat de samme symptomene som meg. Jeg kjenner meg liksom ikke sånn feber-syk, men gud så dårlig form jeg er i fordet. 

Noen av dere som aner hva det kan være? For jeg har virkelig ingen anelse!

Dagen i dag har i alle fall gått meg til å bare ta det helt med ro. Både Per Fredrik og jeg har ligget rett ut på sofaen og sett på filmer, og jeg har sovet en god del. Satser i alle fall på at vi blir mye bedre asap, for det er jo så kjedelig å være i dårlig form! 

 

5 Beauty hacks!

💗 Hoven under øynene? Legg en skje i fryseren, og hold den under øyet til du ikke er hoven lengre. Kulden fra skjeen gjør av hevelsen blir borte.

💗 Legg concealeren i en trekant under øyet, istedenfor den vanlig "kun rett under øyet" sminkingen. Det vil resultere i at du lyser opp øyet mer mye på en bedre måte. 

SNAPCHAT STINABLOGG 👻

_____

 

💗 Smink deg foran et vindu for å få riktig lys når du sminker deg. Om du sminker deg i litt mørkt lys eller i kunstig lys kan det fort se veldig rart ut når du kommer ut i vanlig lys. 

💗 Bruk en hvit neglelakk istedenfor base coat. Denne vil fortsatt gjøre at du ikke får fargeflekker på neglene. Den hvite neglelakken gjør at fargelakken du legger over blir mye finere, og får mer pop i fargen. 

💗 Usikker på om leppestiften har riktig undertoner? Blir tennene hvitere er den riktig for deg, blir de gulere bør du styre unna. Dette kan du teste med å ta leppestift på håndbaken i butikken og holde den opp ved siden av tennene dine.

Dette fikk jeg til jul!

Nå har det vært to dager med julefeiringer på rad, og herregud så ekstremt mange fantastiske gaver jeg har fått! Den beste gaven er jo uten tvil gaven fra Per Fredrik, som er jul- og bursdagsgave der vi skal reise til New York og bo på junior suite på The Plaza (det hotellet fra hjemme alene 2).

SNAPCHAT STINABLOGG 👻

_____

Det er litt rart, men i år var første året jeg faktisk ikke hadde noen ønsker når det kom til gaver. Mamma spurte meg igjennom hele desember "hva vil du ha til jul??", men jeg klarte ikke å komme på et eneste ønske.

Jeg føler jeg allerede har alt jeg ønsker meg. Så da ble det penger fra foreldrene mine. Bestemor fikk jeg også en stor sum med penger fra. Så det var veldig snilt! ❤️🎁Fra resten av familien fikk jeg så utrolig mye gode produkter. Jeg har nok hjemme-spa produkter for hele 2018. Heheh! Så deilig! Per Fredrik og jeg fikk en del felles gaver der vi fikk mye vin, tuller ikke når jeg sier at vi fikk 14 vinflasker 🍷

Vi har vin for en stund for å si det sånn! Vi fikk også en del gode produkter til kjøkkenet, blant annet et kakesett som bare var så nydelig! 🍰

Nå gleder jeg meg til å reise til New York, bruke pengene jeg fikk på noe smart, og kose meg med masse nye spa produkter og pynt! 

 

Hva fikk du til jul?🎅🏻🎁🎄

Barnerom, New York, Bitcoin, Giftemål +++ Ukens spørsmål #191

inneholder reklame

Kan du vlogge da du er i New York?
- JA! Det blir jo tidenes tur, så ingen tvil om at jeg kommer til å filme mye og lage vlog fra turen! Tusen takk for alle tips dere har gitt meg om ting vi bør oppleve der. Det setter jeg så stor pris på!

SNAPCHAT STINABLOGG 👻

_____

 

Krangler du og kjæresten din mye?
- Nei, vi krangler veldig sjeldent. Vi har lagt til rette for at vi skal slippe å ha de små kranglene veldig mange ofte har, som ofte gjelder dyre strømregninger, at den ene roter, og at den ene må ta all klesvaska hver gang. Når vi flyttet sammen fordelte vi alle oppgavene i huset rettferdig sånn at vi gjør like mye, og slipper å krangle om slike ting. Regninger går rett til felleskonto som vi setter inn like mye penger på hver måned, så det alltid er rettferdig med hvor mye vi betaler. 

Investerer du pengene dine i feks Bitcoin, eller har du vurdert det?
- Etter nyttår har jeg tenkt til å sette inn en sum som jeg har "råd" til å tape. Altså penger jeg ikke merker om jeg taper. Også har jeg tenkt til å la de stå der i et år, med mindre det skjer noe drastisk som gjør at jeg må ta ut pengene fort. Men det er en av tingene jeg har tenkt til å investere penger i, i året som kommer.

Genser - nly, HER

Hva tenker du om kristendommen og de som er kristne?
- Jeg tenker at folk får lov til å tro på hva de vil. Enten de er muslimer, kristne, buddhister eller whatever. Jeg kommer fra en familie der den ene siden er veldig kristen, og har gått på privatskole der alle var adventister, så jeg vet mye om kristendommen, og kan trygt si at det ikke er noe for meg. Jeg har mine egne ting jeg tror på, men jeg lar ikke en bok som ble skrevet for 2000 år siden styre livet mitt.

 

På det første bilde i innlegget ikke det start bilde da. Ja hvertfall, hva slags bh bruker du på det bildrt? Eller bruker du i det hele tatt bh der?
- Ja, jeg bruker bh på det bildet. Når jeg bruker topper som har så lav utringning eller topper som er uten skuldre bruker jeg en stick on bh. Den er genial og sitter sykt bra, og at man får kløft i topper man vanligvis ville sett flatere ut enn man gjorde da man var 10 år. Hehe! Bh'en jeg bruker finner du HER på Cubus. 

Topp - nly, HER

Topp - NLY

La igjen en hyggelig kommentar i innlegget hvor du skrev at du hadde åpnet kommentarfeltet. Det stod at den hadde blitt stoppet av spamfilter og jeg skjønner ingenting?
- Da har du enten brukt ord som er blokkerte, eller så har du skrevet en stygg kommentar før så ip.adressen din har blitt blokkert. 

 

Når skal dere ha barn?? Å hvor i huset deres har dere tenkt å ha barnerom?
- Det blir nok om et par år. Vi føler ikke at vi er helt klare for barn enda, hehe! Når det kommer til rom til barn blir nok det til at vi enten har det på kontoret mitt, også flytter jeg kontoret mitt til et annet sted i huset. Vi har jo egentlig 5 soverom her i huset som vi har gjort om til walk in closet, lagerrom, treningsrom, kontor og soverom til oss. Så det skal ikke stå på plassen! Hehe!

Kan også hende at vi kjøper et enda større hus den dagen vi får barn. Huset våres er jo 220 kvm, så det i seg selv er jo egentlig stort nok. Men vi har ikke gigantisk hage akkurat, og det syns jeg er et must å ha når barna bikker 5 år.

 

Skal du og Per Fredrik gifte dere? 
- Vi har tenkt til å være sammen resten av livet, og vi har tenkt til å gifte oss en gang i fremtiden. Akkurat når vet jeg ikke, eneste jeg vet er at det blir helt magisk og at jeg gleder meg! 

 

 

Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"?

10 Jule spørsmål og svar!

Nå er julaften over for i år, og vi har kost oss så mye med familien til Per Fredrik. Vi har åpnet pakker, spist ribbe og virkelig hatt det så hyggelig! Nå går vi inn i romjulen med både selskaper og masse avslapping, og derfor tenkte jeg å svare på litt spørsmål om jul!

SNAPCHAT STINABLOGG 👻

_____

Har jeg alltid vært glad i jul?
- Jeg var glad i julen da jeg var veldig liten, men etterhvert dabbet gleden bort og jeg hadde en del vonde julefeiringer som gjorde at jeg ikke ble så glad i jul. Men da jeg møtte Per Fredrik begynte jeg å like jul mer og mer, og i år har jeg virkelig funnet igjen julegleden jeg hadde da jeg var liten. 


Beste julegave jeg noensinne har fått?
- Det er uten tvil gaven jeg fikk av Per Fredrik i år, som er tur til New York der vi skal bo på junior suite Plaza Hotel. Det er den mest crazy gaven noensinne! 

photo tourism concept new york city with statue liberty; Shutterstock ID 59760706; PO: aol; Job: production; Client: drone

Favoritt julefilm?
- Hjemme alene 1 og 2 er utrolig morsomme, så de er en stor favoritt. Jeg er også veldig glad i "jingle all the way". Den er så morsom! 

 

Favoritt julemat?
- På selve middagen elsker jeg å spise kalkun. Det er virkelig favoritten! Ellers enn det er jeg ekstremt glad i risgrøt, og i desember har jeg spist det nesten hver eneste dag. Haha! 

Ekte eller fake juletre?
- Jeg har vokst opp med at vi alltid skal ha ekte juletre. Men jeg har alltid syntes at det har vært så kjipt, for da kan man bare ha treet oppe noen få dager. I år er første året vi har hatt fake (plastikk) juletre og jeg syns det er så mye finere enn vanlig juletre. Våres tre er så fyldig, høyt og symmetrisk at det nesten ikke går ann! 

Beste med julen?
- At alt blir så mye mer koselig. Man hører på koselig julemusikk, ser på koselige julefilmer og det er bare en måned fylt med en helt annen sinnsstemning. Det er uten tvil det beste med julen!

 

Favoritt julekake?
- Pepperkaker! Det er så godt! Berthas pepperkakedeig fra Kiwi er helt amazing. Den er virkelig den beste å lage pepperkaker på. Da blir de så myke og gode!

Favoritt julesang?
- "Let it snow - Frank Sinatra". Den er så fin og majestetisk og er så julete som den kan bli! 


Beste julemarked?
- Det som ligger i Karl Johan i Oslo er det beste jeg har vært på så langt. Det er så koselig og forseggjort! 

Tanker om det religiøse rundt julen?
- Personlig er jeg ateist, så det religiøse uteblir for min del. Jeg feirer julen av helt andre grunner enn kristendom. Jeg feirer fordi det er tradisjon og utrolig koselig! Så når de kristne tingene skjer, som å dra i kirken eller synge kristne sanger uteblir jeg. Jeg elsker julen, men kristendom er ikke noe for meg. 

🎅🏻🎄🎁

Slik feiret vi julaften!

I går feiret vi jul hos foreldrene mine. Siden søsteren min skulle jobbe i dag, og vi ville feire med begge sider pluss en del til passet det perfekt å feire jul i går. Da fikk vi vært der alle sammen, og det ble så koselig! Vi spiste kalkun til middag, og det er så godt!

Kalkun er kanskje ikke så typisk julemat her i Norge, men for meg er det min favoritt. Jeg er ikke særlig glad i hverken ribbe, lutefisk eller noe av det der, og det samme gjelder resten av familien min. Så vi spiser alltid kalkun på julaften!

søsteren min og meg

Etter middagen åpnet vi opp gavene, og jeg fikk så mye fint! Skal lage et eget innlegg så jeg kan vise dere alt jeg fikk. Den beste gaven er jo uten tvil gaven fra Per Fredrik. Tur til New York med junior suite på The Plaza (hotellet fra hjemme alene 2). Hvor syk gave er ikke det? Jeg begynte å gråte når han fortalte hva gaven var! Per Fredrik er så gavmild og snill at jeg nesten ikke har ord! 

Nå må jeg snart hoppe inn i julekjolen igjen, for i dag skal vi feire jul med Per Fredrik sin familie. Vi feiret med de i fjor også, og det var så koselig!

Merker virkelig at jeg har spist mye godteri i dag, for herregud så trøtt jeg er nå. Haha! Denne julen har jeg virkelig gitt helt blanke i alt som heter sunn mat. Så jeg har bare spist akkurat hva jeg vil, og godteri så ofte jeg vil. Jeg gleder meg til nyttår, for da er det rett tilbake til trening og sunn mat, og veldig lite godteri.

Det tror jeg virkelig at kroppen min har godt av! Vurderer å kjøre en 30 dager challenge der jeg holder meg helt unna godteri og usunn mat, som et lite eksperiment for å se hvordan kroppen min reagerer på det. Lurer på om jeg hadde blitt mer fokusert og full av energi av det? Noen som har gjort en lignende test før? Hva skjedde med dere? 

Slik er julemorgen hos oss!

inneholder reklame

God jul alle sammen! ❤️🎄🎅🏻 Nå er det full julemorgen her i huset! Vi startet med å åpne den siste gaven i julekalenderen vår. Chloe gledet seg og var helt vill etter å få godteriet sitt. Vi sier jo bare "æ kalender" til henne, så løper hun rett bort til kalenderen sin og blir helt vill.

Hun elsker namme-nam! Nå har vi hatt pakkekalender hver dag helt siden 1 desember, og det har vært så koselig! Litt trist at det er over. Men, da er det bare å glede seg til neste år!

Kosedressen min finner du HER 
Sleigh all day tskjorte HER 50% rabatt nå! 

(alt er fra gina tricot) 

SNAPCHAT STINABLOGG 👻

_____

Når pakkekalenderne var åpnet, var det bare å hente julestrømpene våre. Chloe fikk sin egen, og den har hun virkelig kost seg med hele morgenen i dag. Jeg fikk en julestrømpe proppfull av godteri fra Per Fredrik, med alt godteriet dere ser på bildet under. Per Fredrik fikk masse sterkt og med lakris av meg, og gjett om han koste seg! 

Mens vi spiste godteri så vi på "Hytteliv" med Herman Flesvig og Robert Stoltenberg. De er våre favoritt komikere, og det var så morsomt! Syns de sketsjene de gjør sammen er så spot on på forskjellige folk, og det er så gøy å se på!

Vi har også sett litt på tre nøtter til askepott. Jeg syns den filmen er så koselig! Nå begynner snart Mikkes Jul og det gleder jeg meg skikkelig til. Det er såå jul for meg! 

 

Hva liker du å se på tv på julaften? 🎅🏻🎄🎁

Tidenes sykeste gave fra kjæresten!

Tidlig i høst kjøpte Per Fredrik julegave til meg, og han sa at han virkelig hadde slått på stortromma i år. I fjor fikk jeg reise til Gran Canaria der vi var på 5 stjerners hotell på en gigantisk suite, så dere kan jo tro at jeg har lurt på hva jeg kom til å få. Det har vært månedsvis med undring, og jeg har virkelig ikke hatt en eneste anelse. 

I kveld feiret vi julaften med min familie, og jeg fikk endelig vite hva gaven var. Da Per Fredrik fortalte hva gaven var begynte jeg seriøst å gråte. Jeg klarte ikke å holde gledestårene tilbake! Gaven var tur til New York der vi skal bo på The Plaza, som er et av de beste hotellene i New York. Det er det hotellet som hele hjemme alene 2 utspilte seg på. 

photo tourism concept new york city with statue liberty; Shutterstock ID 59760706; PO: aol; Job: production; Client: drone

SNAPCHAT STINABLOGG 👻

_____

Altså, det er den sykeste gaven jeg noensinne kunne fått! Hvordan er det mulig at jeg har en så snill kjæreste? At det går ann å være så gavmild forstår jeg virkelig ikke. Det er jo helt sinnsykt! 

Vi skal bo på en junior suite, som ser ut som den på bildet under. Det er jo hele 70 kvadratmeter, så jeg kommer til å føle meg som en prinsesse der inne!

Jeg har aldri vært i hverken USA eller utenfor Europa før, så dette blir jo veldig stort for meg. Og at vi på toppen av det hele skal bo på det sykeste hotellet er jo helt vilt! Vi reiser 1 februar, og gjett om jeg gleder meg! Dette blir jo helt sinnsykt!

Hvis dere har noen tips til hva vi bør oppleve i New York er det bare å skrive det i kommentarfeltet. Elsker å få tips fra dere! Kommer til å lese igjennom alt som er på Tripadvisor og alle blogger jeg finner. Jeg skal gjøre så mye research før vi reiser at jeg kommer til å vite nesten alt om N.Y før vi i det hele tatt er på Gardermoen. Haha! 

 

Klare for å feire jul!

Nå har vi kledd på oss kjole og dress, og er klare for å feire julaften. Vi skal til foreldrene mine i dag for å feire, og siden det er en times kjøretur må vi reise allerede snart. De begynner jo litt tidlig siden søsteren min har små barn. Men det passer meg veldig bra egentlig, hehe! I morgen vil jeg stå opp tidlig for å se på alle julefilmene fra sofaen i pysjen min. 

SNAPCHAT STINABLOGG 👻

_____

 

Etter anbefalinger fra dere går jeg for den beige kjolen i dag. Syns den er så fin! Det stod mellom den og den røde, men jeg valgte denne. Følte den var finere og litt mer "meg". Hehe! Litt usikker på hvilken jeg skal bruke i morgen. Men det tar jeg som det kommer! 

Nå skal vi legge alle pakkene inn i bilen og kjøre avgårde til Hokksund. Åååå, som jeg gleder meg til å se igjen alle sammen, spise kalkun og åpne gaver. Er så spent på hva jeg får av Per Fredrik. Han kjøpte gaven til meg tidlig i høst, og jeg har virkelig ingen anelse om hva jeg får! Han har gått rundt og teaset meg med gaven i månedsvis nå, så dere kan tro jeg er spent!

 

Slik ble årets jule-sminke!

Nå har jeg nettopp lagt sminken ferdig og fikset håret mitt, og jeg begynner å bli klar for å feire jul. Jeg har enda ikke valgt ut kjole enda, men jeg har virkelig fått så mange gode tips av dere etter gårsdagens innlegg. Så jeg skal gå igjennom de etterpå, og velge ut kjole da. Viser dere hvilken kjole jeg går for før jeg drar! 

SNAPCHAT STINABLOGG 👻

_____

 

Sminken i dag ble mye oransj og kobbertoner. Jeg har brukt det nye øyenskygge palettet mitt fra "HudaBeauty" og jeg elsker det! Det har så mange amazing farger, så det anbefaler jeg virkelig på det varmeste. Winged eyeliner og løsvipper er jo bare så meg, så i dag var intet unntak! Hehe!

På leppene brukte jeg lipliner fra NYX i fargen "naturel" og en mac leppestift i fargen "matte honelove" over. Syns det ble veldig fint! Sikkert mange som syns det er litt basic bitch. Meeeeen, det blåser jeg i. I like it, og det er det eneste som betyr noe! 

Om dere vil se hvordan jeg ser ut uten sminke er det forresten bare å sjekke snapchat (stinablogg). Huden min har virkelig blitt så bra nå etter at jeg har brukt riktige produkter over lang tid, så jeg bare måtte legge ut et bilde uten sminke. Er jo så mange av dere som hele tiden lurer på hvordan jeg ser ut uten sminke, så here you go! 

Nå skal jeg pakke inn de alle siste pakkene og sette de klare i poser i gangen, så jeg ikke glemmer noe som helst. Er så flaut å glemme gaven til noen, så det kan jeg ikke la skje. Hehe! 

Er dette typisk deg?

I dag var jeg på shopping, og handlet inn de aller siste julegavene. Det var noen julegaver jeg virkelig var usikker på i år, så de måtte jeg vente helt med til siste øyeblikk før jeg visste hva jeg skulle kjøpe.

De siste dagene har jo gått unna så det suser, så det har jo ikke akkurat gjort at jeg har hatt så mye tid til å kjøpe inn gaver, hehe! Men da vaskehjelpene var her tidligere i dag dro jeg rett og slett ut for å kjøpe inn siste rest. Det var jo virkelig i siste minutt, i og med at vi skal feire jul i morgen. Haha! 

Men det er jo så typisk meg, og jeg er kanskje ikke den eneste? Jeg tror aldri jeg har kjøpt en eneste gave før desember, og ei heller vært ferdig før 20 desember. Evig surrehue! Forhåpentligvis blir jeg flinkere neste år! Er jo lov å håpe!

SNAPCHAT STINABLOGG 👻

_____

 

Mens jeg var ute og shoppet kjøpte jeg noen ting som jeg trenger på badet. Jeg var nesten tom for både rens og toner, så det var litt krise! Kjøpte også løsnegler. Tror ikke jeg har brukt det en eneste gang de siste 4 årene, så dette blir spennende å se hvordan blir! Kjøpte også et sett på H&M som var litt mer meg, som jeg nettopp har satt på.

Syns det ble skikkelig fint, men er veldig spent på å se hvordan de holder seg. Har fortsatt flashbacks til 10. klasse ballet da flere av neglene datt av rett før jeg skulle inn for å fotograferes med bestevenninnen min. Det var rimelig neglekrise for å si det sånn! 

Nå skal vi lage middag og se på jul i blodfjell. Har fått helt dilla på den julekalenderen. Den er jo så spennende! Gjetter ut nye mordere hele tiden, men tar jo alltid feil. Er så spent på å se hvem som er morderen! Om noen vet det; ikke avslør det i kommentarfeltet. Da blir jeg så skuffa. Hahaha!

 

Når ble du ferdig med julegavene?

Hvilken kjole på julaften?

I morgen og på julaften skal vi feire julaften. Haha, det hørtes rart ut. La meg forklare. I morgen skal vi feire jul med min familie, og på julaften skal vi feire jul med Per Fredrik sin familie. Så det blir to julaftener i år. Helt perfekt for da får vi feiret med alle sammen! Per Fredrik og jeg feirer alltid julaften sammen, så det er koselig at vi får vært med begge familiesidene. 

Siden vi skal feire julaften to ganger trenger jeg to kjoler. Akkurat nå har jeg fem kjoler å velge mellom, og jeg aner ikke hvilke jeg skal gå for! Så derfor håper jeg dere kan hjelpe meg å velge. Hvilke syns dere jeg bør gå for? 

🎅🏻 #1 - Kjole fra Topshop 🎄

🎅🏻 #2 - Kjole fra Nelly 🎄

🎅🏻 #3 - Kjole fra Nelly 🎄 

🎅🏻 #4 - Kjole fra Gina Tricot 🎄

🎅🏻 #5 - Kjole fra Nelly 🎄

 

🎄 Hvilke kjoler skal jeg velge? 🎅🏻

Mine nye tenner

For en stund siden begynte jeg på en veldig omfattende tannlegebehandling. Tidligere i mitt liv har jeg hatt ekstremt mye hull i tennene, og jeg har gått til tannleger jeg har trodd at var bra, men som har vist seg å være elendige og bare har ødelagt tennene mine.

Frister nesten å legge ut navnet til vedkommende bare for å advare andre. Men det skal jeg holde meg for god til. 

SNAPCHAT STINABLOGG 👻

_____

Uansett. Å gå til alle disse tannlegene gjorde at jeg fikk tannlegeskrekk og etter å ha boret 9 hull på et år i tillegg til å gjøre en rotfylling på en betent tann fikk jeg så tannlegeskrekk at jeg ikke gikk til tannlegen fra jeg var 20 til nå når jeg var 24. Ganske krise, I know.

Tannlegen som jeg gikk til nå er ekstremt dyktig og veldig hyggelig, og han har fikset alle problemer jeg har hatt med tennene mine. Han skiftet ut løse fyllinger, fyllinger som hadde knekt og andre som hadde falt ut, syreskader og hull som ikke hadde blitt boret igjen. Yeah. Mye shit. Han fikset også på en del kosmetiske ting på tennene mine.

Jeg hadde boret i fortanna for noen år tilbake, og den fyllingen hadde rett og slett knekt og mye hadde falt av. Det gjorde at jeg fikk en stor svart flekk på tanna som var veldig stygg. I tillegg har jeg veldig mye mangel på hjørnetennene mine, da de rett og slett ikke fyller ut tomrommet helt.

Dette er ting som har gjort at jeg i mange år har mislikt å smile med tennene, spesielt på nærbilder. Så dette fikset tannlegen opp i. Når jeg så før- og etterbildene i dag, ble jeg ganske sjokkert over hvor mye resultat det faktisk ga. Nå føler jeg endelig at tennene mine er fine, og det er virkelig helt fantastisk!

Tannlegen jeg gikk til heter forresten Bjørn Sletmo og jobber på Tannklinikken Skeie i Sandefjord. Jeg har ikke fått hverken rabatt eller spons, men han er virkelig utrolig dyktig så jeg vil anbefale han på det sterkeste. Han er også flink til å fortelle morsomme historier, som gjør det mye lettere å takle tannlegeskrekken, hehe! 

Jeg er i alle fall utrolig fornøyd, og nå føler jeg at jeg har fått et helt nytt smil. Jeg har også fylt på  mer restylane i leppene fra førbildene, så derfor er leppene mine også større. På før bildene hadde nesten alt gått ut, så derfor det er en del forskjell. Hehe!

 

Har du noen tannlege opplevelser du vil dele?

 

10 Ting du kan gjøre i juleferien!

Nå er det endelig juleferie for de fleste! Selv har jeg tatt litt ferie, da det meste av annonsør ting er stille fra nå til over nyåret. Så frem til da trenger jeg kun å tenke på bloggen. Det er deilig det! I juleferien skal jeg virkelig kose meg til det fulle!

Nå er jo juleferien fylt med familieselskaper, men det er også en god del dødtid i romjula og dagene som er frem til julaften. Om du ikke har noen planer for disse dagene, kan du få noen forslag til hva du kan bruke tiden på!

Kosedress HER (fra Gina Tricot) 

Pepperkaker - Bak pepperkaker eller pynt et pepperkakehus. Selv momser jeg på pepperkaker hele tiden, som Per Fredrik og jeg har laget, og det er så godt og koselig!

Julefilmer - Hva er vel mer jul enn julefilmer? Her er en oversikt jeg har skrevet med 24 julefilmer. 

Gå på ski - Pakk sekken med masse digg turmat, spenn på deg skiene og dra avgårde inn i skogen. Stod på ski for første gang i dag selv, og det var helt magisk!

SNAPCHAT STINABLOGG 👻

_____

 

Blogger - Har du hatt mye å gjøre i det siste, og ikke har hatt tid til å oppdatere deg på favoritt bloggene dine? Vel, nå er tiden for å bla deg igjennom arkivet og lese alle sammen!

YouTube - Det samme gjelder med youtube! Jeg har lagt ut masse videoer i det siste som du kan sjekke ut HER

Kakao - Uansett hva du gjør; drikk kakao eller gløgg mens du gjør det. Altså, det er så godt med kakao og det setter virkelig kosestemningen høyt! 

Julegenser - HER (fra gina tricot)

Juleverksted - Inviter noen venner eller familie og ha et juleverksted. Lag julekaker eller pynt sammen, og kos dere mens dere hører på julemusikk!

Møt venner - Inviter venninner på middag på restaurant, eller lag jentekveld hjemme. Det er jo så mange som bor langt unna fordi de studerer, men de er jo hjemme i julen, og dette er den perfekte muligheten til å treffes igjen. 

Shopping - I romjulen starter det store salget hos de fleste butikker, så da er det bare å kaste seg rundt og kjøpe alt man skulle ønske at man fikk til jul. 

Opprydding - Det er kanskje ikke så julete. Men hvor digg er det ikke å starte det nye året med et hus / leilighet / rom som er helt ryddet opp? Gå igjennom alt av skaper og skuffer, og kast alt du ikke trenger lengre, og få alt organisert. 

Hva er dine planer for julen? 🎅🏻🎄

Slik gikk årets første skitur!

I dag har vi vært på årets første skitur! Per Fredrik har bursdag i dag, og fikk nye ski og skistaver av meg i bursdagsgave, og da passet det perfekt å dra på ski på bursdagen hans. Vi var utrolig heldige med været i dag. Det var helt blå himmel og et par varmegrader, så det var helt magisk å være ute i skogen! 

SNAPCHAT STINABLOGG 👻

_____

Jeg har kun gått på ski en gang her i Sandefjord, så jeg måtte innom skisporet.no for å sjekke hvor vi kunne gå. Det er forresten en nettside med kart over alle løyper i hele Norge, og som viser hvor lenge siden det har blitt preppet løyper der. Den siden er så genial! Husker jeg brukte den masse da jeg bodde i Oslo og ikke ante hvor jeg skulle gå på ski, og om det i det hele tatt var føre. 

Vi endte opp på Storås skiarena, som ligger ved Stokke. Der var det massevis av løyper og et skikkelig bra langrennsannlegg. Løypene var så utrolig fine, og selv om de var ganske åpne, fikk man fortsatt den "tett-skog" følelsen. Den følelsen er noe av det beste med å være i skogen, syns nå jeg! 

Vi fant en fin løype som vi gikk 1,5 ganger før vi slo oss ned inne i skogen. Vi fyrte opp engangsgrillen og satte igang med å grille både pølser og pinnebrød. Det er første gang jeg har laget pinnebrød, så jeg var spent på å se hvordan de kom til å bli. De ble dødsgode! Perfekt slik pinnebrød skal være!

Det jeg brukte for å lage de var; 4 dl hvetemel, bittelitt salt, 2 ts sukker, 2 ts bakepulver, 5 ss solsikkeolje, 1,5 dl vann. Deigen la jeg bare i et plastikkboks med lokk. Også hadde jeg med sånne grillpinner man bruker for å grille marshmallow, for å surre pinnebrødet rundt. Veldig enkelt og sykt godt! 

Dette er jo Chloe sin andre skitur i hennes liv, så det var veldig nytt og rart for henne. Vi var jo bare på en liten skitur i fjor, og da var hun så liten at hun satt i sekken nesten hele turen. I år derimot gikk hun selv hele tiden, og koste seg så mye!

Hun er jo en utrolig sporty hund, så hun elsket å løpe masse overalt! Hun var litt skeptisk til andre på ski, men det er jo ikke rart med tanke på at det var første gang hun møtte på skigåere. Men hun blir nok fort vandt med å se mennesker på ski. Det gikk i alle fall bedre utover turen! 

Glemte helt å ta bilder av selve skigåingen, men om dere vil se hvordan det gikk kan dere sjekke ut snapchat "stinablogg". La ut en noen videoer der fra turen!

Det var så fantastisk å gå på skitur igjen, og det er ingen tvil om at jeg kommer til å gå mye på ski i år. Nå som Per Fredrik endelig har egne ski, kan vi jo også gå masse på ski sammen. Så det gjør det ekstra koselig!

Forhåpentligvis blir jeg litt flinkere til å gå på ski også. Bortover klarer jeg veldig bra. Men skøyting derimot.. Vel for å si det sånn. På slutten av turen prøvde jeg å skøyte og sa til Per Fredrik "jeg aner virkelig ikke hvordan man skøyter", og så fort jeg hadde sagt det gikk jeg rett på rumpa! Haha! Famous last words!

 

Gjett hvem som har bursdag!

Gjett hvem som har bursdag i dag!? Per Fredrik! Kjæresten min blir 31 år i dag. Det føles så rart at han plutselig er så voksen. Jeg blir jo snart 25 år selv, så jeg er jo ikke akkurat veldig ung selv heller. Men jeg føler liksom at vi bare er sånn 22 og 24 kanskje? Haha! Det er veldig rart!

Siden Per Fredrik har bursdag i dag, overrasket jeg han med frokost på senga. Det ble brødskiver med røkelaks, majones og eggerøre og gløgg ved siden av. Også en juleepisode av Family Guy. Så koselig!

SNAPCHAT STINABLOGG 👻

_____

 

Som en slags feiring skal vi ta turen ut i skogen og gå på skitur. I bursdagsgave har Per Fredrik fått helt nye ski og staver fra meg, så vi må jo teste de ut på bursdagen hans!

Jeg har kjøpt inn masse digg til skituren som vi kan kose oss med. Her snakker vi pølser med lomper og brød, selvfølgelig ketchup og sennep. Fant de søteste små flaskene som er perfekte til å ta med på tur! Også har jeg lagd pinnebrød for første gang noensinne. Det er jo så sinnsykt godt!

Men jeg har alltid glemt å lage det på tur. Vel, i dag husket jeg det, og herregud så enkelt det var å lage! Skal gi dere oppskriften om de ble gode, for det aner jeg ikke enda. Haha! Har også tatt med hjemmelagde pepperkaker, kakao på termos, kvikklunsj og engangsgrill så vi kan grille pølsene og pinnebrødene.

Jeg har ikke gått på ski siden i fjor, så jeg gleder meg som et lite barn! Jeg elsker jo å gå på skiturer, så det er så gøy at det endelig har kommet nok snø. I fjor fikk jeg bare gått på en liten tur sammen med Chloe. Så i år håper jeg det blir mange flere turer!

7 Ting jeg hater med vinteren

Mørkt - Jeg elsker sol og varme, og lange dager med lys. Vinteren derimot har ingen av delene. Her er det helt mørkt når man står opp, og før du rekker å spise lunsjen din er det allerede mørkt igjen. Velkommen til Norge.

"Fun" fact; i Sandefjord har vi 6 timer med lys hver dag, hvor nesten alt blir slukt opp av tåke og mye skyer som gjør at det mørkere. På blant annet Gran Canaria er det derimot hele 10 timer med lys, og der blir det jo faktisk skikkelig lyst med masse sol. Begynner å forstå hvorfor pensjonister flytter ned dit så fort de kan.

SNAPCHAT STINABLOGG 👻

_____

 

Kaldt - At man må pakke seg inn i 15 lag med klær bare for å hente posten er helt forjævlig, og så norskt som det kan bli. Her er det iskaldt, og det er bare å bli vandt med det. Jeg klarer ikke å venne meg til det, til tross for at jeg har bodd her hele livet. Det er nok bare en sånn ting jeg aldri klarer å slå meg til ro med.

Isolerende - Når det er sommer så er det så lett å bare dra ut og gjøre noe med venner. Om vinteren derimot er det iskaldt så man vil bare være inne, og det hjelper ikke at det føles ut som klokka er 23 når den bare er 15 fordi det er helt mørkt ute. 

Trening - Å dra ut på en joggetur er praktisk talt umulig om vinteren. Det er kaldt, glatt og mørkt så med mindre du vil ende opp på sykehuset er det best å holde seg inne på gymmet.

Bilder - Om du er blogger er ikke akkurat vinter den beste tiden å være det på. Å ta bilder er praktisk talt umulig, da det nesten alltid er dårlig lysforhold. Om jeg ikke rekker å ta bildene jeg skal for dagen mellom 11:00 og 13:00 kan jeg bare glemme det. Det gjør at man mildt sagt støter på mye problemer. Om sommeren derimot er det lyst på klokka 22 og det er en drøm å ta bilde. vil.ha.sommer.nå

Vanter - Å ha langt hår og bruke vanter er en plage. Håret blir så ekstremt statisk at du ser til slutt ut som de partylysene som fantes i lekebutikken da vi var små, som hadde statiske ledninger som gikk rett ut! Man kan jo ikke gå uten vanter heller. For da blir man jo iskald på hendene. 

Høye hæler - Jeg elsker å gå med høye hæler. Men på vinteren er dette risikosport! Jeg aner ikke hvor mange ganger jeg må stotre meg bortover isen for å ikke falle alle mulige veier!

Men på den positive siden er det den mørkeste dagen i året i morgen, så da blir det bittelitt lysere for hver eneste dag som går. Gjett om jeg gleder meg til det!

 

 

 

Fuck mensen!

Noe som fascinerer meg, og som samtidig gjør meg skikkelig motløs er hvordan vi kvinner har det med mensen. Vi får mensen når vi er rundt 13 år gamle, og har det frem til vi kommer i overgangsalderen når vi er i slutten av 50 årene. Det er nesten 40 år med mensen. 

Mensen er en konstant runddans med helvete. Den ene uka har vi mensen og blør som en foss, og om vi glemmer å ta med oss tamponger er vi fucked. Mange av oss får kramper som gjør at det nesten føles ut som satan har fest i magene våres. Det gjør vondt, og det sliter oss ut helt. Vi mister energien og orker ingenting denne uka. På toppen av det hele får vi et orkester av følelser som går høyt og lavt.

I det ene øyeblikket har vi lyst til å knekke telefonen i to fordi den ikke fungerer med en eneste gang. For når man har mensen er ikke tålmodighet en ting som er høyt oppe på lista over ting vi har. I det neste øyeblikket bryter vi ut i full ugly-kim kardashian gråting og gir nesten opp hele verden. Alt føles jævlig ut og vi vil mest av alt bare stenge oss inne og aldri gå ut igjen. Og om det ikke var nok får vi så latterlig cravings at det faktisk ikke burde vært mulig. Om vi ikke får en sjokolade de neste ti minuttene klikker det for oss.

Så ja. Det er den ene uka i måneden. 

Men det er jo ikke bare den. Etter mensen har vi en uke med "fri". En uke hvor man føler seg på topp og føler at man endelig har motivasjon til å mestre alt igjen. Men så går denne uken over og plutselig er man inne i 3 uka. Dette er uka hvor hormonene svinger som et helvete igjen, og du gråter av ingenting.

Forteller kjæresten din deg at han glemte å kjøpe pastasaus på butikken er det fullt ut i raseri og du gråter mer enn et nyfødt barn som nettopp har kommet ut av morra si. Hormonene gjør også at metabolismen øker, og du blir varmere. Plutselig tenker du bare "kan noen åpne den jævla døra før jeg svetter ihjel???". Ikke akkurat særlig behagelig. 

Så til slutt kommer uke 4 av denne runddansen. Dette er PMS uka, og om du trodde de første ukene var ille. Pfft! Dette er den verste. Her faller lykkehormonene til bunns og du føler deg rett og slett deprimert og jævlig. Ingenting fungerer som det skal og alt er bare dritt. Fuck det her raser igjennom hodet ditt hver gang en liten ting kommer i veien. 

Dette er den 4 ukers runddansen som vi jenter må kjøre igjennom igjen og igjen hele jævla livet vårt. Er det rart vi kan bli sinte iblant? Jeg syns det er helt på trynet at vi lever i 2017 og vi jenter er basically bare rugemaskiner som er fra naturen side laget for å poppe ut den ene ungen etter den andre. Burde det ikke fantes ting som gjorde at vi slapp å gå igjennom denne runddansen hele livet? Menn aner virkelig ikke hvor heldige de er som slipper dette.. 

 

 

 

 

 

 

 

Dette gikk rett til helvete!

I dag var det iskaldt ute, så kaldt at det ikke hjalp for fem flate øre med en varmepumpe. Vi måtte bruke ovnen. Den bruker vi veldig sjeldent, og vi har ikke brukt den siden i fjor.

Så jeg spurte Per Fredrik pent om han kunne hente glassplaten vi må ha under ovnen og fyre opp for meg. Jeg er seriøst helt blank når det kommer til sånt, og hadde ikke klart å fyre opp en vedkubbe om det så gjaldt om livet mitt. 

Per Fredrik tok turen opp på loftet og hentet glassplaten som skal stå under ovnen, og prøvde å sette den på plass. Det første vi tenkte var; dette kan vel ikke være riktig glassplate??

Denne passet ikke uansett hvordan vi rikket på den. Jeg begynte å google etter hvordan man skulle sette den inn, for det måtte jo være et eller annet triks?

Plutselig hører jeg et svært smell bak meg! Per Fredrik hadde tatt i litt vel hardt og dyttet glassplaten rett under ovnen. Vel, den knuste totalt! Det var glassbiter over hele stua, og i flere minutter kunne vi høre glasset knuse enda mer!

Vi kunne ikke annet enn å le av situasjonen. Dette er så typisk! Hver gang jeg spør Per Fredrik om å gjøre noe her i hjemmet, er han egentlig skikkelig flink, men han har totalt uflaks så det går rett vest.

Vi kan jo bare mimre tilbake til i sommer da Per Fredrik skulle lage grinder til verandaen så Chloe ikke kunne stikke ut. Han holdt på en hel dag med å måle, sage, spikre og male de grindene og når vi endelig skulle se på de. Ja hva skjedde da? Chloe løp rett ut mellom de. Haha! Er det mulig liksom? De fleste av dere så jo på video hvor tragi-komisk det hele var! 

Så jada, da får vi prøve å få tak i en ny glassplate. Om noen av dere har lik ovn, og ser at vi har feil glassplate er det bare å rope ut i kommentarfeltet. Vi betalte jo 30'000,- kr for den ovnen, så om vi har fått feil glassplate er det kjekt å vite det. Haha! 

 

Mine juleplaner

Nå er det ikke mange dagene igjen til julaften, og jeg gleder meg gru-gleder meg. Jeg gleder meg skikkelig til å være med familie og kose meg med de! Men jeg gruer meg til julen er over.

Vi har virkelig fått det så julete og koselig i år, og det blir så trist og tomt uten all julepynten. Utendørs kommer det til å bli så mørkt og kjipt! Nå kommer ikke vi til å ta noe ned før 1 januar. Men det er jo ikke lenge til! 

Resten av juletiden kommer jeg i alle fall til å kose meg til det fulle. Vi har ikke lagt så altfor mye planer for julen i år. Men det som vi vet er at Per Fredrik og jeg skal feire jul hos foreldrene mine lille julaften. Det blir med foreldrene mine, søsteren min og kjæresten hennes også barna dems, og litt besteforeldre. På julaften kommer vi til å feire sammen med familien til Per Fredrik. Er så koselig at vi får feiret med begge sider, og at vi ikke må velge bort den ene siden. Resten av julen kommer det til å bli mye julehygge, med venner og kjente. Nyttårsaften har vi bestemt at skal være annerledes i år. Vanligvis pleier vi å dra på store fester, men i år orker vi rett og slett ikke så mye mennesker og "hazzle". Vi vil ha en rolig og koselig nyttårsaften, hvor vi bare er oss. Så vi har bestilt hotell på The Thief hvor vi tar med Chloe.

De har jo hundevennlige rom, så det passer oss perfekt. Vi kommer til å spise en god middag og se på fyrverkeriet fra restauranten og tak terrassen. Det blir så koselig! Det året her har har jo vært litt av et år med mye opp- og nedturer, og da føler vi det er best å avslutte det sammen med en mer rolig feiring. 

Så ja, det er våre planer for julen i år. En ting er sikkert; jeg skal kose meg gløgg ihjel, med masse god mat og pepperkaker med kakao hele julen. For når nyåret kommer skal jeg rett tilbake til sunn mat og mye trening. 

7 Grunner til å ha hund

Å ha hund kan være litt av en jobb. Spesielt i starten da den er valp og tisser overalt, biter i stykker alt man har, og nekter å sove alene. Men til tross for det er det mange koselige og gode grunner til å ha hund. Her er 7 av de!

🐶 Tur - Når man har hund har man en ekstra god grunn til å gå en lang tur hver eneste dag. Da får man masse frisk luft og mosjon, noe som er viktig for alle mennesker. 

🐶 Selskap - Det er mye selskap i en liten hund. Chloe for eksempel er alltid i nærheten av meg når jeg er hjemme. Hun er som en liten blogg assistent, hehe! Er så koselig å ha en liten hund å kose med! 

🐶 Vakt - Uansett om du har en stor eller liten hund, er det ingen tvil om at en hund sier ifra om det kommer noen hjem til deg. Dette er alltid en stor trygghet for meg de gangene Per Fredrik er på reise og jeg er hjemme alene med Chloe. 

🐶 Ansvar - Å ha en hund medfører mye ansvar. Den skal mates, gåes tur med og passes på. Det er en veldig fin måte å lære mer om ansvar på, og en fin måte å finne ut om man er i det hele tatt klar for barn. Nå er barn og hunder veldig forskjellige, men om du ikke klarer å ha en hund blir nok barn veldig vanskelig.

🐶 Å se på - Hunder kan være både søte og morsomme å se på, og de i seg selv kan være mye underholdning. Aner ikke hvor mange ganger jeg har blitt sittende å bare se på Chloe, fordi hun gjør så mye rart!

🐶 Alltid glade - Om du er lei deg er det ekstra koselig å ha en hund i nærheten. De er alltid glade og drar opp stemningen!

🐶 Triks - Det er så gøy å lære en hund nye triks. Vi har lært Chloe massevis av triks og kommandoer, og det er ingen tvil om at det er en liten smart hund. For herregud så fort hun lærer! Skal lage en video for å vise dere alle triksene hun kan en gang, så dere kan se. Hun er mildt sagt ekstremt dyktig! 

Tanker om 2017..

I dag har jeg virkelig tatt meg en fridag til å slappe av og reflektere over året som har gått. Jeg står alltid opp supertidlig og har på vekkerklokke, men i dag droppet jeg vekkerklokken. Det som er så sykt med meg er at jeg kan bokstavelig talt sove så mye jeg bare vil, uten problem. Så jeg sov til 11:30!!

Det er så sent at jeg får små angst av det! For meg som står opp 06-07 hver eneste dag, inkludert helgene, blir det rart å stå opp så sent. Men det var litt deilig!

Dagen i dag har jeg rett og slett brukt til å se på et par Barbie filmer og slappe av helt. For så å ta et langt bad med ansiktsmaske og vanilje bath bomb, og reflektere over 2017. Hva jeg har lært, hva jeg har opplevd, hva jeg bør gjøre annerledes i året som kommer. I skrivende stund har jeg skrevet over 5 sider med stikkord på hva jeg bør gjøre annerledes i 2018. Haha, det høres jo litt sykt ut. Men det er så mye jeg vil forbedre meg på, og som jeg ønsker å gjøre så det ble mildt sagt et par stikkord. 

Jeg kjenner virkelig at jeg er klar for et nytt år, og det er så mye lettere å få klarhet i hva jeg vil faktisk gjøre når det nærmer seg et nytt år. Det er som at hodet mitt bare vet at nå skal det reflekteres. Hehe! 

Nå skal jeg fortsette med den 5 sider lange listen min, for den er absolutt ikke ferdig enda. Litt usikker på om jeg kommer til å dele den med dere, men én ting jeg har bestemt meg for, som jeg kan dele med dere. Er å legge ut video på YouTube kanalen min hver eneste onsdag fra nyttår.

Jeg gjorde jo det fra jeg startet skikkelig med YouTube høsten 2014, men så sluttet jeg med det i januar 2017, og det angrer jeg skikkelig på at jeg sluttet med. Jeg har jo blitt så sløv på å legge ut videoer der at det ikke er lov, så i året som kommer blir det mye flere videoer, og det gleder jeg meg til! 

Mine nyttårsforsetter

inneholder reklame

Nå er det kun 13 dager igjen av året, og jeg er i full gang med å forberede året som kommer. Jeg tror 2018 kommer til å bli et helt fantastisk år både på jobb og privaten.

2017 har vært et år fullt av opp- og nedturer, og en del veldig tunge nedturer uten at jeg ønsker å gå noe mer inn på det. Det blir veldig deilig å starte det nye året med blanke ark, og virkelig gå all-in for å lage et kanonår!

Jeg har satt en del mål for året som kommer. Noen av målene gjelder business, så de blir hemmelige. Men jeg har også satt en god del andre mål som jeg vil dele med dere! Del gjerne deres nyttårsforsetter i kommentarfeltet. Elsker å bli inspirert av dere!

 

Opprydding - For et par uker siden startet jeg et oppryddingsprosjekt som handler om å virkelig gå igjennom alt man eier, og fjerne alt som ikke lengre gir noe glede. Vel, jeg har allerede kommet godt igang og har kastet og donert bort over 20 søppelsekker med klær, sminke, sko og vesker. Men fordi det er jul satt jeg prosjektet litt på is, så det ikke blir for mye å gjøre i jula. Over nyttår kommer jeg til å starte opp igjen, og det gleder jeg meg til! Det er så mye ting jeg har som jeg virkelig ikke liker skikkelig godt eller trenger. Så det blir borte! Gleder meg til å få helt orden i alle tingene mine. 

Apropo nyttår; her er kjolen jeg tenker å bruke på nyttårsaften. Er den ikke fin?
Du finner den forresten HER på Gina Tricot.

 

Spise sunt - I desember har jeg med vilje skeiet helt ut, og det kjenner jeg at kroppen min begynner å bli litt lei av. Energien og matlysten er virkelig ikke på topp, så det gleder jeg meg til å få styr på igjen. Fra nyttår blir det kun godteri på lørdager, og i ukedagene blir det veldig sunn og ordentlig mat. 

YouTube - YouTubekanalen min har vært litt kaotisk i år, og noen uker har det vært 3 videoer og andre har det vært ingen. Så i året som kommer skal jeg laste opp videoer mer regelmessig igjen. Litt usikker på om jeg kommer til å innføre at jeg har en fast dag i uka, eller hva det blir. Jeg liker jo å lage vlogger, og da er det dumt å vente mange dager før de kommer ut. Men jeg skal lage en plan på det! En ting er sikkert; det blir mye mer videoer fremover!

Trening - I året som kommer vil jeg komme i mitt livs beste treningsform, og jeg vil trene minst 3 styrkeøkter hver uke. Nå er jeg endelig kvitt alle helseplager som jeg har slitt med lenge, og som har gjort det vanskelig for meg å trene skikkelig. Så nå er det bare å kicke det igang! Gjett om jeg gleder meg! 


Investere - I året som kommer har jeg lyst til å investere noe av pengene mine i forskjellige ting. En av tingene jeg har lyst til å investere litt penger i er Bitcoin. Per Fredrik har virkelig fått hekta på det, og jeg syns det ser så spennende ut! Jeg kommer til å sette inn en sum over nyttår som er en ganske stor sum, men som fortsatt er en sum jeg har "råd" til å tape.

Altså penger som jeg ikke bryr meg særlig om jeg taper. Man vet jo aldri med investeringer, så det er viktig å ikke investere mer enn man har råd til. Men jeg ser jo hvor ekstremt Bitcoin og andre kryptovaluta har steget i verdi det siste året, så hvorfor ikke kaste seg på det? Hvem vet, kanskje jeg tjener rått på det? Hehe! 

Shopping - Jeg har lyst til å bli mye mer obs på hva jeg kjøper. Altfor ofte kjøper jeg ting jeg egentlig ikke har lyst på, eller trenger. Men fordi de er så fine i butikken faller jeg for fristelsen. I året som kommer vil jeg være mye mer obs på at jeg kun kjøper ting jeg liker skikkelig godt, og som jeg vet at jeg kommer til å ha nytte av. 


Reise - I året som kommer har jeg virkelig lyst til å reise mye. Nå har jeg jo reist mye i året som var da, i og med at jeg var på Gran Canaria 2 ganger, i Helsinki, Dublin, København, Mallorca og London. Men i året som kommer har jeg lyst til å oppleve mye av Norge og ta en skikkelig road trip sammen med Per Fredrik. Jeg har også veldig lyst til å dra til blant annet Los Angeles. Det hadde virkelig vært litt av en opplevelse! 

 

Hva er dine nyttårsforsetter?

 

5 Beauty hacks!

♥ La huden få fuktighetsbad. Kok opp vann i en kjele, med litt eterisk olje. Len hodet over dampen, mens du har et håndkle som dekker hodet over kjelen. Dette vil gjøre at porene åpner seg og kvitter seg med avfallsstoffer. 

♥ Hvis du vil at leppestiften skal sitte ekstra lenge bør du legge pudder på leppene, før du legger på leppestift. 

♥ Hvis du har litt tungthengende øyelokk vil det alltid gi et løft å rydde opp i buskete øyenbryn. Form brynene så de ikke går rett bortover, men heller har et punkt som er litt høyere enn resten av brynet, så de går i en bue. 

♥ Fyll badekar med varmt vann + 4 ss babyolje. Ligg i minst 15 min. Dette mykgjør huden veldig! Dette kan du gjøre en gang i uka, eventuelt hver 14 dag. 

♥ Når du legger øyenskygge er det viktig at du ikke bruker en kost som er for hard. Da vil skyggen bare drysse, og ikke feste seg til øyelokket.

En etterlengtet pause

Wow, i dag har jeg vært på tidenes mest spennende møte! Jeg kan dessverre ikke si noe som helst om det på en god stund, og jeg vet ikke om det i det hele tatt blir noe av. Men jeg krysser alle fingre og tær, og håper på at dette blir realitet. 

Møtet var i Oslo, så Per Fredrik og jeg tok turen sammen inn. Jeg jobbet jo til sent på natt i går med annonsevideoer som skulle sendes til annonsører, og da jeg la meg var jeg enda ikke ferdig, så jeg måtte stå opp grytidlig i dag for å bli ferdig. Så det ble ikke akkurat så mye søvn på meg i natt. Var så trøtt på vei hjem at jeg nesten ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg. Haha!

Så når jeg kom hjem måtte jeg bare legge meg rett på sofaen for å slappe av litt. Den siste tiden har vært ekstremt hektisk med mye jobb og mye på den sosiale biten, så det har blitt veldig lite tid til avslapning. Juletiden er jo ment til litt kos oppi alt kaoset også, så i dag tok jeg meg en skikkelig kosepause, og fikk endelig sett på en film jeg kjøpte for en god stund.

Dette er en av mine favorittfilmer fra jeg var barn, og jeg syns den er så fin og koselig. Kanskje ikke så "voksen" akkurat, men samme det vel? Filmen er i alle fall; Barbie som Rapunzel. Husker jeg hadde så dilla på den når jeg var liten, og jeg fikk mamma til å kjøpe alle Barbie dukkene fra filmen til meg. Haha! 

Uansett, nå får jeg lage meg noe mat. For jeg har nesten ikke spise noe ordentlig mat i dag. Har jo bare hastet meg rundt overalt, og vafler på bensinstasjon er ikke akkurat noe særlig "mat"! 

Jeg hadde ekstremt flaks!

I går var Per Fredrik og jeg på juletrefest hos Rebecca. Hun hadde invitert en god gjeng venner hjem til seg og kjæresten sin. Vi hadde på forhånd fått beskjed om at vi skulle ta med oss minst to pakker hver, sånn at vi kunne ha pakkelek.

Det er litt morsomt egentlig, for jeg har aldri lekt pakkelek før jeg møtte Per Fredrik, og nå er det plutselig helt vanlig. Så det er jo litt gøy! 

Det ble i alle fall et stort skred med masse pakker, og vi slo terning for å vinne. Man måtte enten få en sekser eller to like for å vinne pakker. Jeg har av en eller annen grunn ekstremt flaks i pakkeleken. Så jeg fikk en sekser nesten hver gang. Men ikke bare det, plutselig slo jeg to seksere samtidig. Så da ble det tre pakker på meg. Haha! 

Når alle pakkene var borte trakk vi lapper som sa at vi skulle enten ta en slurk alkohol, bytte gave med en annen eller så kunne alle stjele en pakke fra hverandre. Det ble mildt sagt kaotisk, men veldig gøy! 

Er så morsomt å dra på fest når verten har forberedt skikkelig med pakkelek og hele greia! Vi hadde det i alle fall veldig gøy! Selv om det var ganske seigt å stå opp 07 i dag tidlig for å jobbe. Hehe! 

Sex, Abort, Barbie dop, Barn ++ Ukens spørsmål #190

inneholder reklame

Sparer du penger eller bruker du alt?
- Jeg prøver å være flink til å spare, slik at jeg kan investere i ting som kan gjøre at pengene vokser. I tillegg har jeg jo lån på både bil og hus, så ved å betale ned på de sitter jeg igjen med verdier til slutt. Så sånn sett føler jeg at jeg sparer smart på begge måter. Da jeg leide leilighet kastet jeg jo tusenvis av kroner rett ut av vinduet hver eneste måned, fordi leien gikk til å betale ned noen andres lån. Så det er jeg veldig glad for at jeg ikke gjør lengre!

Hvis du ble gravid nå, ville du tatt abort eller beholdt barnet?
- Oi, det er skikkelig vanskelig spørsmål. Før ville jeg uten tvil sagt; abort. Men nå er jeg faktisk ikke sikker lengre. Per Fredrik og jeg er jo i et veldig stabilt forhold som vi vet at kommer til å vare, og vi har jo både hus og gode jobber begge to. Så sånn sett er det ikke noe som står i veien for barn. Men på den andre siden er jeg jo virkelig ikke klar for barn, så det hadde jo blitt dumt å få barn før man faktisk føler seg klar for det.

 

Har du prøvd barbie dop?
- Da jeg var 17 år gammel hadde jeg en periode hvor jeg var sykelig opptatt av å være brun. Dette var på en tid der "alle" brukte barbiedop, og jeg falt for fristelsen selv. Jeg tok en kur og ble helt sinnsykt brun. Men jeg fikk dessverre noen bivirkninger, og en av de var hvite prikker øverste på ryggen og i ansiktet. Det har heldigvis gått bort nå, og jeg er heldig som ikke fikk verre bivirkninger. Men vet jo aldri hva man faktisk sprøyter inn i kroppen, og heller ikke hvilke bivirkninger man kan få, så jeg grøsser av at jeg var dum nok til å teste ut det. 

Hvor mange barn vil du ha?
- Per Fredrik og jeg har snakket en god del om dette, og vi er helt enige om at to barn er best å ha. Har man enebarn, er det trist for det barnet å ikke ha en søsken å vokse opp med. Har man tre barn blir det fort en liten flokk med unger og altfor mye for oss. Så to er helt perfekt. Men om jeg hadde fått tvillinger da barn nummer to skulle skapes, hadde jeg jo ikke fjernet det ene. Det blir jo bare feil. Så da hadde vi heller fått tre. 

Har dere hver deres bil, og hva slags biler har dere?
- Da vi flyttet sammen delte vi på bilen til Per Fredrik, men det ble veldig upraktisk og vi fant fort ut at det ikke fungerte så bra. Derfor kjøpte jeg meg en hvit Hybrid Lexus CT 200H. Også har Per Fredrik er svart Mercedes CLS 350 CDI 4Matic. Litt morsomt at dette er den første bilen jeg noensinne har eid. Spesielt med tanke på at jeg fikk lappen da jeg var 18, og kjøpte bilen som 24 åring. Men jeg lånte bilen til moren min da jeg bodde hjemme, og man trenger jo ikke akkurat bil i Oslo. 

Hva tenker du om at du ikke ble nominert til Vixen? Hva vil du gjøre bedre/annerledes med bloggen din i 2018?
- Det kom ikke som noe sjokk for å si det sånn. Jeg har ikke akkurat noe "kategori-blogg", så jeg visste at de kategoriene som folk blir nominert til ikke passet meg. Jeg har jo kun blitt nominert en gang for mange år siden, så jeg visste godt at jeg ikke kom til å bli nominert i år heller. Men Vixen er jo bare en prisutdeling, og det har jo veldig lite å si på hvor mange lesere man har eller hvordan det går business messig, så jeg bryr meg veldig lite. Det jeg bryr meg om er å levere godt innhold for dere. 

 

Hvilken leppestift bruker du?
- Jeg bytter litt på her og der, men jeg bruker nesten alltid den samme. Den gir så fin og naturlig farge, og den er matt så den er ikke klissete sånn som mange blir. Men selv om den er matt er den helt silkemyk og utrolig nydelige! Jeg bruker DENNE fra Isadora i fargen 50 Naked. 

Blir ikke Per fredrik sliten av at du tar så mange bilder?
- Hvorfor skal han bli det? Det er jo ikke sånn at har tar bildene, eller er med på alle bilder. Jeg tar noen bilder når vi finner på ting sammen, men det er jo bare koselig!

Hva spiser du til frokost?
- Til vanlig spiser jeg alltid havregrynsgrøt til frokost. Noen ganger brødskiver, men som oftest blir det havregrynsgrøt. Det er utrolig sunt og godt, så det er perfekt måte å starte dagen på! Nå i desember derimot, spiser jeg akkurat hva jeg føler for, og da blir det ofte risgrøt til frokost. Haha, det er så godt! Kunne seriøst levd på risgrøt. Men det er jo ikke akkurat sunt, så når januar kommer er det rett tilbake til havregrynsgrøten.

 

Hvor ofte har du og kjæresten sex, og hvor ofte er normalt?
- Uten å gå inn på detalj om hvor ofte vi har sex, så kan jeg si at vi har mye sex. Hehe! Hvor ofte som er normalt vet jeg ikke. Men det viktigste er å kun ha sex når man vil, og thats it. Om det er 5 ganger om dagen, eller 1 gang i måneden er helt opp til den enkelte. 

 

 

Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"?

 

 

 

Slik er soverommet er pyntet til jul!

I år har vi virkelig pyntet hele huset til jul, og soverommet var et av rommene vi virkelig pyntet opp. Her fikk jeg inspirasjon fra USA på girlanderen over sengen, og gamle landlige hus med juletreet.

Det er jo ikke så vanlig å ha et pyntet juletre på soverommet, men jeg syns det ble skikkelig fint! Det er jo lov å tenke litt utenfor boksen, og trosse de helt vanlige tingene, eller hva? 

Jeg får så utrolig julestemning av å våkne opp til å se et juletre hver eneste morgen. Det er så koselig det! Jeg har jo allerede hengt opp julestrømpen min som jeg kjøpte i Dublin. Syns den er helt nydelig! Den skal fylles opp med massevis av godteri på julaften for å si det sånn. Hehe!

I kveld skal vi på juletrefest hos Rebecca. Det blir så koselig! Men jeg er litt sent ute, så jeg får bare runde av her. Oppdaterer dere på snapchat utover kvelden! (stinablogg på snapchat) 

 

Har du pyntet til jul? 🎅🏻

Slik ble årets julekort!

En tradisjon vi startet med i fjor var å lage julekort. Et bilde av hele familien samlet foran juletreet i morsomme julegensere. Det er en tradisjon jeg håper vi kan fortsette med til vi blir skikkelig gamle, og gjett om det blir koselig å se på alle bildene når vi blir eldre.

Det er allerede super rart og koselig å se hvor mye Chloe har vokst det siste året. Så det kommer jo til å bli gøy å følge med på den dagen vi får barn også. 

Vi gjør også om bildet til et julekort, som vi sender til alle i familien våres. I år er vi ute i litt seneste laget, så det er ikke sikkert vi rekker å sende julekortene så de når frem til alle i familien til jul. Men da får de det i alle fall i romjula. Både å få og sende julekort er jo en så koselig tradisjon, som jeg gleder meg til å fortsette videre med i familien!

Her er forresten fjor årets julekort. Utrolig hvor mye vi har forandret oss på bare et år. Spesielt Chloe!

Lager du julekort? 🎅🏻🎄

Jeg turte ikke gjøre det..!

inneholder reklame

I går hadde jeg tidenes nisse-jentekveld her hjemme. Jeg hadde kjøpt inn et pepperkakehus til hver og en som var her, og massevis av non stop, seigmenn og annen pynt til å pynte opp husene med.

Tskjorte - HER, Gina Tricot
Gevirhårbøyle - HER, Gina Tricot

Mamma har alltid brukt melis til å sette sammen huset, så jeg tenkte at det var en enkel ting å bruke. Jeg har jo vært på utallige julekvelder med skolen der folk har smeltet sukker og det har stått flammer opp av kjelen til slutt. Så jeg turte ikke akkurat å hoppe rett til sukkeret for å si det sånn.

Vi prøvde først med melis, og det funket skikkelig dårlig. Ingenting ville feste seg skikkelig. Så jeg spurte dere på snapchat om hva vi skulle gjøre. Kommentarene var tydelige; bruk smeltet sukker. Så da samlet jeg opp mot til å smelte sukker, og var supernøye på at det ikke skulle bli for varmt. Er jo livredd for sånt. Haha! 

Etterhvert ble sukkeret smeltet og vi prøvde å sette sammen husene på nytt. Vel, det funket skikkelig dårlig. Aner ikke om det var melis restene som satt igjen som gjorde det, eller hva det var. Men alle husene knakk alle mulige veier og det ble skikkelig fail. Haha! 

Det var kun et hus som overlevde, og det var Trine sitt. Det ble jo utrolig fint og det ironiske var; det var festet med melis. Altså. Jeg skjønner ikke hvordan hun fikk det til! Når jeg tenker over det, så var hun den eneste som ikke drakk. Så mulig det hadde litt å si. Jeg vet i alle fall en ting; jeg skal ikke inn i byggebransjen med det første!

Kvelden i går ble i alle fall veldig morsom, og det er så gøy med sånne jentekvelder. For man sitter jo og prater om alle mulige jenteting. Hehe! Trine og Marita måtte dra i 23 tiden siden de hadde lang vei hjem, og det var jo allerede ganske sent. Men Rebecca og Kaia ble igjen til veldig sent.

Kaia var siste som dro, og vi skravlet sammen til klokken var 04 i natt. Haha! Det sykeste er at Kaia og jeg har bare møtt hverandre noen få ganger før, og da har det vært mest i familieselskaper siden hun er kjæresten til fetteren til Per Fredrik. Men vi ble virkelig godt kjent med hverandre i går, og skravlet om nesten hele livshistorien til hverandre. Så koselig!

Slike jentekvelder er så magisk koselige, så ingen tvil om jeg kommer til å ha det oftere her hjemme! 

 

Mitt nye hår!

sponset behandling

Okey, den oppdateringen her ble litt vel senere enn planlagt. Nå er klokken halv fem på natten, og nei; jeg har ikke nettopp stått opp. Jeg har bare ikke lagt meg enda. Hahaha! Jentekvelden ble så utrolig koselig, og jeg skal fortelle dere masse om den i morgen.

Jeg ble sittende og snakke med flere av jentene til langt på natt om alt mulig mellom himmel og jord, og Kaia var her til rett over 04 på natten. Så vi skravlet lenge for å si det sånn. Men det er så koselig å bare skravle om alt mellom himmel og jord til langt på natt.

I går var jeg hos Hendrix hair, så nå tenkte jeg å vise dere det "nye" håret mitt. Jeg hadde fått en del ettervekst så Carina på Hendrix Majorstua farget det og satt på tape extensionet på nytt, sånn at det var helt heist opp.

Jeg merker virkelig at mitt eget hår vokser ekstremt fort for tiden, for festene hadde vokst ut mye på kort tid! Fikk også skryt av hvor sunt og fint mitt naturlige hår var, så det er gøy å vite at til tross for at jeg bruker tape extensions non stop faktisk har sunt hår. Nå er det bare å få litt mer lengde på det da. Hehe! 

Nå har jeg jo hatt dette hair extensionet fra Hendrix i en liten stund, og jeg må bare si WOW. Kvaliteten på det så langt er helt fantastisk og jeg elsker hvor lett og naturlig det føles. Festene er bittesmå og det skal veldig mye til for at de i det hele tatt synes. I tillegg er de veldig lette i vekt, og det gjør at det egentlig bare føles ut som at jeg har har naturlig lengre og tykkere hår. Helt utrolig kult! 

Om du har lyst til å prøve ut hair extensions eller bare klippe / farge håret anbefaler jeg virkelig Hendrix Majorstua på det varmeste. De er utrolig dyktige! Klikk deg inn HER for å bestille time. 

Bygge hus i fylla??

Wow, for en respons på at jeg åpnet kommentarfeltet. Så sykt koselige kommentarer dere kommer med! Det gjør meg virkelig helt sikker på at det var rett valg å åpne kommentarfeltet igjen.

Rekker dessverre ikke å svare alle, men spørsmål prøver jeg å svare så godt jeg kan! Merker bloggmotivasjonen vokser allerede! 

I kveld skal jeg ha nisse-jentekveld her. Vi skal pynte pepperkakehus, drikke vin og kose oss masse! Jeg har kjøpt inn masse godteri til å pynte med, så det blir litt av noen pepperkakehus. Mon tro om vi faktisk klarer å sette de sammen, når vi drikker vin da. Det er jo litt av en utfordring! Bygge ting på fylla er aldri en smart idé, så vi får se hvordan dette går!

Skal også lage gløgg. Har faktisk aldri smakt gløgg med rødvin før, så det blir spennende! Husker bare hvordan det smakte med vann på barneskolen, og det var ikke særlig digg for å sirre sånn.

Nå har nettopp Rebecca kommet, så vi skal spise litt pizza og skravle før resten kommer. Skal holde dere oppdatert på snapchat utover kvelden, så blogges vi senere!

Jeg åpner kommentarfeltet!

Vet dere hva jeg har innsett? Jeg savner å snakke med dere her på bloggen. Nå er det 1,5 måned siden jeg stengte kommentarfeltet, og på den tiden har jeg klart å skyve vekk de stygge kommentarene og ikke tenke på de lengre.

På den tiden har jeg også mistet ekstremt mye motivasjon for å blogge. Jeg føler jeg egentlig bare snakker til meg selv her på bloggen, og det er en rar og dårlig følelse. Jeg ser jo at det er tusenvis av mennesker innom hver eneste dag. Men det er vanskelig å faktisk forstå at de tallene er mennesker. 

Jeg savner skikkelig den daglige kommunikasjonen jeg hadde med dere, og jeg savner å kunne spørre dere om hva dere syns om ting. Jeg savner å kunne høre deres meninger om temaer jeg skriver om. Jeg savner å kunne vite om det er noe dere faktisk lurer på om noe jeg har skrevet.

Når jeg skriver innlegg nå aner jeg faktisk ikke om dere har noen meninger eller spørsmål om det, og det er en tricky ting.

Jeg syns det er kjipt at vi ikke har hatt kommunikasjon på så lenge, og det har jo gjort til at jeg uten å mene det har lagt bloggen litt halvveis fra meg. Jeg har blogget like mye som før, men jeg føler bloggingen min for dere ikke har vært særlig bra. Bloggmotivasjonen min har virkelig vært lavt nede, og jeg må ærlig si at jeg har gitt litt blaffen. Noe som virkelig er kjipt og ikke ok.

Det er jo fortsatt tusenvis av dere som kommer innom bloggen min hver eneste dag, og som leser det jeg skriver. Men jeg klarer bare ikke å skjønne at det faktisk er mennesker som ønsker å lese bloggen min. Det blir på en rar måte bare tall på en skjerm.

Så derfor har jeg bestemt meg for å åpne kommentarfeltet igjen. Jeg savner dere altfor mye til å ha det stengt. Så da får jeg heller bare ta imot drittkommentarene, og slette de på rullende bånd, og heller være overlykkelig over alle de koselige kommentarene jeg får fra dere som følger meg fordi dere liker bloggen min.

En ting er i alle fall sikkert; jeg har savnet kommunikasjonen med dere veldig mye!

 

Er alle menn griser? #MeToo

Nesten hver eneste dag leser jeg i nyhetene at enda en kjent mann fra Hollywood har blitt fersket i å voldta flere kvinner og være seksuelt trakasserende mot de. Det er flere og flere kvinner som kommer frem og forteller om grusomme ting som har skjedd med de, deriblant voldtekt og seksuell trakassering.

I dette kaoset av kvinner som roper #METOO og menn som blir fersket i å helt ærlig; være noen jævla griser som burde bures inne, blir jeg forvirret. På den ene siden står det faktisk ekstremt mange ofre, som endelig får motet til å stå frem om grusomme opplevelser de har opplevd. Ting som de kanskje ikke har turt å si ifra om fordi de har følt at ikke noen kom til å tro de, eller at de følte det var sin egen skyld, eller noe annet. 

Endelig blir også alle de "hvite mennene som pusher 50" som styrer halve Hollywood og gjør akkurat hva de vil, tatt for å være det de er. For sannheten er jo at mye av showbiz bransjen er bygget opp av hvite menn i 50 årene som bruker makten sin til å gjøre akkurat hva de vil, mot hvem de vil. Kvalmt og grusomt.

Men på den andre siden blir jeg litt forvirret. Hvor går grensene? Hva er det som faktisk er seksuell trakassering, og hva er det man skal se på som et kompliment? Om noen jeg hadde jobbet med hadde sagt til meg "så fin genser du har i dag, den kledde du", så hadde jo ikke det vært seksuell trakassering. Her er det bare noen som faktisk gir meg et kompliment. Men om noen derimot hadde sagt "Åh, den genseren fikk du digge pupper i. Kan jeg kjenne?", så hadde det vært ekstremt over grensen. Men dette er eksempler som er lette å forstå hva som er ok og ikke. 

Men det er så ekstremt mange ting som er i gråsonen. Ting som noen kan feie bort, mens for andre føles det som et overtramp på verdigheten. 

Selv har jeg opplevd mye i arbeidslivet som faktisk var langt ifra ok. Kommentarer som gjorde det ubehagelig for meg å jobbe på stedet. Mange klapp på rumpa og hvis jeg bøyde meg ned fordi jeg mistet noe på gulvet, kan dere banne på at noen var kjapt på å kommentere kroppen min, det var mye nedverdigende kommentarer om at jeg kun var et menneske med utseendet, og ikke et faktisk menneske, og mange ganger der folk la ann på meg på en måte som var langt over streken.

Men fordi det ikke var snakk om "seksuell trakassering" på den tiden, var det ikke noe jeg følte at jeg kunne gå videre med noen til. Hadde det vært mer klare "regler" og mer snakk om hva som var seksuell trakassering på den tiden, hadde jeg nok gått til arbeidstilsynet og sagt ifra. Men jeg var 18 år gammel, følte meg fryktelig liten i jobben jeg hadde, og turte ikke å si ifra. Så jeg stod på jobben og tok imot kommentarer som var langt over grensen, fordi jeg ikke turte annet. Til slutt mislikte jeg meg så sterkt på jobben at jeg sa opp. 

Mitt tilfelle er bare et av ekstremt mange der kvinner har blitt behandlet på en måte som faktisk ikke er ok. Hver eneste dag blir kvinner i hele verden behandlet som objekter menn kan gjøre akkurat hva de vil med, og det er på tide at vi setter ned foten en gang for alle. Det skal ikke være sånn at vi ikke kan dra på byen uten å være redd for å bli dopet ned og voldtatt. Vi skal kunne gå alene om kvelden uten å være redd for å bli voldtatt. Vi skal kunne føle oss trygge på arbeidsplassen, uten å måtte ta imot seksuell trakassering. 

Men på veien til rettferdighet er det ekstremt viktig at vi ikke roper ulv, ulv. Vi må si ifra når noe er galt. Men det er viktig at vi ikke ser på alle menn som griser som kommer til å voldta oss bare vi snur oss rundt. Vi må tenke oss om to ganger, om det faktisk er seksuell trakassering eller bare et kompliment. For om vi bare roper ulv, ulv, er det til slutt ingen som hører på oss når det faktisk er jenter som opplever grusomme ting. 

15 Ting som gir meg julestemning

inneholder reklame

Nå er vi bare 10 dager unna julaften, og jeg er virkelig i julestemning! Selv har jeg alltid syntes at det er litt vanskelig å komme i julestemning, og siden jeg vil tippe at jeg ikke er den eneste om det, skal jeg dele 24 ting som gir meg julestemning, med dere. Kanskje du kommer i julestemning av disse tingene?

Julegenser - Gina Tricot, HER

Snø - Når det snør ute får jeg så julestemning. Akkurat nå er det helt hvitt ute av snø, og det er så koselig! Om du ikke er i nærheten av snø; kjør dit! Haha! 

Pepperkaker - Ingenting sier jul som pepperkaker, så bak en god porsjon i alle forskjellige former og pynt de med melis.

Julemarked - Å dra på julemarked er bare så koselig! Der kan man kjøpe alt mulig julete, og du får garantert julestemning. 

Julemusikk - Skru på de koseligste julesangene og ha det i bakgrunnen mens du jobber, lager mat eller rydder i huset. Det gir virkelig en god julestemning! Har laget en liten liste med mine favoritter på spotify HER.

Pynte til jul - Dra frem julepynten og pynt med julepynt i hver eneste krik og krok i huset. Ingenting som gir mer julestemning enn et stort juletre i midten av stua! 

Julefilmer - Per Fredrik og jeg har en tradisjon om å se på julefilmer hver eneste kveld i hele desember, og det gir virkelig julestemning. Lagde et innlegg med 24 filmer du kan se HER

Drikke kakao og spise pepperkaker - I desember er det virkelig lov å kose seg ekstra mye. Lag kakao hver kveld og kos deg med pepperkaker. Det er så koselig! Enda koseligere er det å komme rett fra den kalde snøen og drikke varm kakao foran peisen. Ah, så deilig!

Drikke gløgg - Uansett om du liker gløgg eller ikke, er det ingen tvil om at det lukter jul. Så lag gløgg og om du liker den er det bare å kose seg, om du ikke liker den kan du la den stå og småkoke og spre god duft rundt i huset.

Handle julegaver - Gjør julegavehandelen koselig og sett av litt ekstra god tid. Ta med en venninne eller kjæresten og finn gaver sammen. 

Julekort - Ta bilde med familien / kjæresten din, lag et julekort og print ut og send til alle du kjenner. Per Fredrik og jeg gjorde det i fjor, og det er så koselig!

Julegenser - Jeg har fått helt dilla på julegensere i år, og har flere forskjellige som jeg går med her hjemme. De gir virkelig prikken over i'en på julestemningen. 

Julegenser - Gina Tricot, HER

Nissefest med venner - Kle på dere nissegensere og andre morsomme ting og ha en fest sammen!

Pakke inn julegaver - Ta deg god tid til å pakke inn julegavene i år. Skru på litt julemusikk og kos deg mens du pakker inn gaver til dine kjæreste. Lagde et eget innlegg med hvordan jeg pakker inn julegavene som du kan lese HER.

Pynte pepperkakehus - Det er så morsomt å lage pepperkakehus. Pynt det med alle mulige godterier, og still det frem midt i stua!

Julemat - Det er ikke bare julaften man kan spise julemat på. Kos deg med julemat hele desember. Selv spiser jeg ekstra mye risgrøt i hele desember. 

🎁🎅🏻🎄

 

Kim K fail og Oslo savn

Sponset behandling

 

Nå sitter jeg i frisørstolen med farge i håret og ser litt ut som en person fra fremtiden med rart hår. Eventuelt noen som prøver å dra en Kim Kardashian wet look som har gått skikkelig galt. Haha!

I dag skal Carina farge etterveksten på håret mitt og heise tape extensionet. Det har vokst ut en god del, så det blir deilig å feste det på nytt.

Det er jo straks jul og nyttårsaften, så da er det jo deilig å være helt fresh på håret til det. Selv om jeg alltid liker å ha håret stylet da. Hehe!

Nå har jeg nettopp bestilt pizza fra Olivia via Foodora. Husker da jeg bodde i Oslo. Da kjøpte jeg mat via Foodra hele tiden. Det var så deilig å ha utvalg fra skikkelig gode restauranter, levert rett hjem på døra.

I Sandefjord er det liksom bare Peppes Pizza og noen kebabsjapper å velge mellom, så jeg kjenner at jeg savner det å ha den muligheten. Men på en annen side har jeg blitt veldig flink til å lage mat hjemme, og jeg sparer ekstremt mye penger. Så sånn sett er det jo en positiv ting da!

Nå skal fargen skylles ut. Så jeg får runde av her. Viser dere resultatet senere!

Håper vi fortsetter når vi får barn

I november bestemte Per Fredrik og jeg oss for noe skikkelig koselig; å ha pakkekalender. Vi hadde egentlig tenkt til å ha det i fjor også, men det rakk vi rett og slett ikke i julekaoset. I år derimot var vi tidlig ute, og kjøpte inn 24 koselige gaver til hverandre. 

Nå er vi allerede et godt stykke ut i desember, så vi har allerede rukket å åpne en del av gavene. Det har blitt en liten "tradisjon" for oss at vi hver morgen setter oss sammen og åpner gavene sammen. Først åpner Chloe sin kalender, hvor hun får en ny godtebit hver eneste dag.

Hun blir helt vill når vi sier "åpne pakkekalender?". Da vet hun at hun skal få noe godt! Så hun løper rett bort til kalenderen sin og snuser vilt på den til Per Fredrik åpner dagens luke for henne. Hun er så søt og glad når hun får godteriet sitt!

Deretter er det min og Per Fredrik sin tur til å åpne gaver, og wow så mye fint jeg har fått så langt! Per Fredrik kjenner meg ekstremt godt, og vet hvor Barbie-dilla jeg har, så i den første luken var det en Barbie med brunt hår. Omg, jeg ble så glad! Det er jo ikke akkurat noe jeg kunne kjøpt selv, så da er det ekstra koselig å få det i gave!

Jeg har også fått body lotion med julelukt fra The Body Shop, en hvit og rosa pysj med cup cakes på, en pyntejakke, en julekopp fylt opp med sjokolade, en julegenser og masse små søte pynteting. Så koselig! Av meg har Per Fredrik fått dis julelukt, japanske figurer fra en av hans favorittserier, julete, julepynt til å ha på studioet sitt og andre små koselige gaver.

 

Det er så koselig med pakkekalender, og det er en tradisjon jeg håper at vi får til å gjøre hvert eneste år. Tenk så koselig det blir når vi får barn, og alle åpner gaver sammen hver morgen. Det blir julestemning det! 

 

Slik pakker jeg inn julegavene i år!

Nå er jeg virkelig godt igang med julegavene. Jeg har kjøpt inn gaver til nesten alle sammen, og i dag rakk jeg endelig å pakke de inn. I år ville jeg gjøre noe helt nytt; nemlig å pakke de inn selv.

Det har jeg ikke gjort siden jeg var 10 år gammel og gjemte meg inne på pappas kontor med julegaver jeg hadde funnet rundt i huset, og som jeg pakket inn med en halv teiprull per pakke. 

Helt siden da har jeg alltid bedt de i kassen om å pakke inn pakkene for meg. Panikken har alltid slått meg når de ikke kunne pakke inn, og jeg måtte løpe igjennom halve kjøpesenteret for å finne en pakkestasjon for å pakke inn selv. Jeg har jo ikke akkurat vært noen verdensmester til å pakke inn, så det har blitt som da jeg var 10 år gammel; en halv teiprull per pakke. 

Nå derimot har jeg kjøpt inn masse fint pakkepapir, silkebånd, kongler, granbar, merkelapper og candy canes, og skal for første gang noensinne, faktisk gjøre meg flid med gavene. Jeg har jo alltid hatt lyst til å bli skikkelig flink til å pakke inn pakker, så hvorfor ikke bare hoppe rett i det?

Vel.. Den første pakken var en enkel firkant. Eller. Det ble ikke akkurat enkelt. Jeg måtte bruke to ruller med papir bare for å få det riktig, og etter 40 minutter klarte jeg det! Ikke dårlig eller hva? Ganske dårlig egentlig. I know. Etterhvert ble det mye lettere og jeg fikk ganske teken på det. Så nå er alle pakkene godt pakket inn med alle mulige fine duppeditter for å pynte de ekstra mye!

Det er jo så mye mer koselig å gi bort en gave som faktisk er skikkelig fin, enn bare en i en gavepose fra H&M. Selv om den siste er lettest og forståelig at folk velger i julekaoset! Hehe! Kjøpte forresten alle tingene på Nille, om noen skulle lure!

 

En død fugl, og julepynt fra skogen!

Herregud, vet dere hva jeg nettopp innså? Jeg har helt glemt å vise dere resten av julepynten her i huset! Vi har jo virkelig pyntet i alle kriker og kroker i år, og det må jeg jo vise dere!

Den første tingen jeg vil vise dere er denne grenen. Siden vi har skogstema som tema for julepynten i år, passet det perfekt med en idé jeg kom over på Pinterest. Nemlig å ha en gren fra skogen hengende i stua. 

Så jeg tok med Chloe ut på skogtur og vi fant den perfekte grenen. Mens jeg stolt skjærte den av treet tittet jeg kjapt ned på bakken, og da kom nesten frokosten min opp igjen. Der lå det en DØD fugl! Gjett om jeg pilte fort avgårde! Den grenen jeg egentlig ville ha lot jeg lett være igjen, for omg jeg så bokstavelig talt døden i øynene!

Men, selv om vi fikk litt av et sjokk i skogen ga vi ikke opp. Etter en god del leting fant vi til slutt den perfekte kvisten. Så da gikk vi igjennom hele nabolaget med en gigantisk kvist under armen. Følte meg rimelig normal da. Hehe! Men hva gjør man ikke for å pynte opp litt til jul?

Kvisten ble med inn og vi spylte gode av den, og lot den tørke skikkelig godt før vi hang den opp. Jeg er jo ikke akkurat en DIY guru eller fisker, så fiskesnøre hadde jeg ikke i huset. Så jeg brukte heller silkebånd og tegnestifter til å henge den opp, og syns egentlig det ble veldig fint! 

En god del julekuler og lys senere, så var kvisten pyntet opp, og gir virkelig den perfekte touchen til skogstemaet våres! 

Håper du syns denne idéen var inspirerende! Om du tester det ut selv, send meg gjerne bilde på DM instagram (@stinablogg). Elsker å se når dere tester ut ting jeg deler her på bloggen! 

🎄🎅🏻🎄

7 Problemer jenter har om vinteren

Når som det er vinter er det ikke alltid like lett å være jente. Vi møter på veldig mange harde og tøffe utfordringer, som at uggs er det eneste som faktisk kan brukes av sko. Eller, nei kanskje ikke så veldig harde og tøffe utfordringer. Er jo mange som har det verre for å si det sånn. Men hey, det må vel være lov å klage litt over overfladiske problemer også, eller hva??

Gå ut med vått hår = katastrofe. Å vaske håret om morgenen før man skal ut er sjansespill. Plutselig får man litt dårlig tid og man rekker ikke føne håret 100% tørt, før man løper til bussen. Mens du står og venter på bussen kjenner du at håret er helt stivt og som en frysepinne. Før du vet ordet av det, før du beveget håret så en stor seksjon knekker rett av. Gøøøøy. Nei. 

Ser ut som man har vært i slåsskamp - Når det blir kaldt ute, og vi veksler mellom å være i varmt inneklima og kaldt uteklima, blir huden supertørr. Ofte sprekker man opp på knoker og lepper, som resulterer i at man kan se ut som man har vært i slåsskamp. Ikke veldig lady like. 

Luesveis - Jadda, 40 minutter før å krølle håret, men lua måtte på for at man ikke skulle fryse ihjel. Resultat: Statisk og bustete hår, og på toppen ligger alt håret flatt inntil mens resten av bustete ut av en annen verden. Fletter er en jentes beste venn om vinteren! Spesielt om man har langt hår.

Langt hår + skjerf: Noensinne prøvd å ta på skjerf når du har langt hår? Vel, man tar på skjerfet, snurrer det rundt hodet. Men når du skal dra håret opp fra skjerfet, (for let´s face it, det finnes ikke noe verre enn å ha håret under skjerfet, kjenner jeg grøsser bare tanken!) så må man stå og dra håret i endingen til man endelig får håret opp fra skjerfet. Og selvfølgelig ender man opp med bustete hår. Jenter; dette er årstiden for å konstant ha en hårbørste i veska. 

Bambi på glattisen - Prøvd å gå med høye hæler om vinteren før? Da tror jeg du lett kan kjenne deg igjen i å bli ganske så bambi på glattisen! Husker en venninne og jeg var ute på Geilo for noen år siden, og hun bokstavelig talt ikke klarte å gå hjem fordi det var for glatt med høye hæler.. Hehe!

Sminke - Når man må dra luer og skjerf av og på 5 ganger om dagen, blir ofte sminket revet med litt her og der. For ikke å snakke om hvor mye som havner i kragen på jakka. Ikke fullt så lekkert med masse sminke på klærne, og ingenting i ansiktet. 

Boblejakke - Å se fin og fab ut i boblejakke er nærmeste umulig. Tror vel jeg har sett et fåtall av boblejakker / store vinterjakker som faktisk er fine. Resten gjør at du ser ut som er 24 åring som sitter fast i klesstilen til en 10 åring. Ikke veldig fett. Hjelper heller ikke om du har superfine og fab klær under jakka. For de er det ingen som ser når du er ute! 

 

5 Tips når du har mensen!

Ah, mensen. Det kan være den helvetesuka i måneden for de fleste av oss jenter. Men, om man tar noen forhåndregler kan det faktisk gå ganske smertefritt for seg, og man trenger ikke lengre grue seg til tante rød kommer på besøk.

Varmeflaske

- Om du sliter med kramper i magen fra mensensmerter hjelper det veldig mye å legge en varmeflaske inntil magen mens man ligger på siden i sengen / sofaen. Har man veldig ekstreme kramper hver gang man har mensen kan det også hjelpe med smertestillende. Selv har jeg gått på p-piller i mange år, fordi jeg sliter med helt ekstreme kramper når jeg har mensen. Men fordi jeg nå går på p-piller får jeg ikke kramper. Før jeg begynte på pillene var det faktisk så ille at jeg måtte dra hjem fra skole / jobb hvis jeg fikk kramper.

Humørsyk

- Veldig mange av oss får veldig humørsvingninger når vi har mensen. Det ene sekundet kan vi gråte av en reklame på tv (jeg pleier å bli så følsom at jeg blir på gråten av Netcom reklamer..) og i det neste sekundet kan vi klikke helt fordi det ligger en møkkete sokk på gulvet. Jada, bare å forstå det jenter, vi blir litt følsomme når vi har mensen. Så om du er rundt andre mennesker kan det være smart å gi de en advarsel, så de forstår hvis du plutselig klikker helt. 

 

Sjokolade

- La mensen være en liten unnskyldning til å unne deg noe ekstra godt. Selv får jeg helt sykt cravings når jeg har mensen, og ender alltid opp med å kjøpe masse sjokolade. 

Bind / Tampong 

- En ting som jeg har reddet meg på så mange ganger, er at jeg alltid har en tampong i alle veskene mine. Om jeg plutselig får mensen, eller en uventet mellomblødning er det null stress, siden jeg har med tampong. Hadde jeg ikke hatt med det derimot.. Ja da kunne det gått veldig galt! Ekstra tips; om du får mensen på midt i skoletimen kan du gjemme tampongen / bindet i lomma på genseren / buksa de mens du går inn på doen, så du slipper at alle skal få vite at du har mensen.


Søvn

- Ofte når jeg har mensen blir jeg veldig trøtt og slapp. Kanskje ikke så rart i og med at man blør og har masse hormonsvingninger. Men det som er viktig da er at man får nok søvn hver natt, og man kan gjerne ta en liten powernap når man kommer hjem fra skole / jobb for å kvikne til litt på ettermiddagen. 

 

 

Alder spiller ingen rolle

I går var jeg i bursdag til Victoria. "Lille" bærta har endelig blitt 23 år! Vicky er jo bare et årskull yngre enn meg, men siden hun har bursdag så sent på året, og jeg har i februar så er hun nesten alltid 2 år yngre enn meg. Men altså, det gir jeg egentlig litt blanke i, haha!

Merker at alder ikke spiller noen rolle lengre. Husker jo da jeg var yngre. Da var det heeeelt krise å være venninne med noen som var 2-3 år yngre enn meg selv. Nå derimot, merker det ikke engang. Haha!

Men, nå sporer jeg fælt av her! Vi feiret bursdagen hennes på "Anchas bodega" i Drammen. Det er stedet å dra til om man liker tapas, for herregud så god mat de har der! 

Alt i alt ble det masse god tapasmat og en skikkelig koselig feiring av Victoria! Så det var virkelig den perfekte måten å avslutte uken på. 

Hele dagen i dag har gått med til å gå igjennom alle beauty produktene mine. Jeg har kastet så ekstremt mye produkter at jeg nesten blir litt kvalm. 3 stappfulle søppelsekker fylt opp til randen med sminke, kremer og hårprodukter. Herregud! Fant en del ting som jeg aldri har brukt før, så de tingene kommer jeg til å gi bort i give away på snapchat (stinablogg).

Gud så deilig det er å ha blitt kvitt alt av produkter jeg faktisk aldri kom til å bruke, for let´s be honest, det er mange ting man bare legger bort og tenker "den kommer jeg til å bruke en eller annen gang", vel den tiden kommer aldri. Noe som faktisk er skikkelig bra, er at nå får jeg god oversikt over alle produkter jeg har, så nå slipper jeg å kjøpe inn mer enn jeg faktisk trenger. Det er deilig det! 

Nå skal Per Fredrik og jeg lage litt middag, også skal vi se på julefilm. Det blir koselig det!

6 Ting jeg hater å gjøre

Jeg tror vi alle har ting som vi virkelig hater å gjøre. Så i dag tenkte jeg det kunne være gøy å dele noen ting med dere, som jeg virkelig hater å gjøre!

- Fjerne spam mail. Altså, den mailen min blir stappfull av alt mulig dritt hele tiden. Her snakker vi alt ifra tilbud på grønnsaker på matbutikken, 15 forskjellige google varsler som jeg ikke aner hvorfor jeg abonnerer på, og alle mulige pressebyråer som skal fortelle meg om de nye amazing sokkene som jeg bare mååå skrive om gratis. Å gå igjennom mail innboksen for å luke ut alle disse tingene tar altfor mye tid i løpet av dagen, og jeg hater å gjøre det. 

- Gå ut med søppel. Altså, jeg vet ikke hva det er med det å gå ut med søpla, men jeg bare hater det. Da jeg bodde for meg selv satt jeg alltid søppelposene ved døra, så jeg skulle huske å ta de med ut. Vel, det bygde seg som regel opp en gigantisk haug før jeg gadd å gå ut med de. Thank god at Per Fredrik tar seg av den delen her nå som vi bor sammen.

- Føne håret. Når man har langt og tykt hår som jeg har, er det å føne håret en kamp. Det tar evig lang tid, og ekstra lang tid siden jeg må føne med kaldluft (om ikke blir det floker herfra til månen). Så da sitter jeg der som regel i en halvtime og føner håret, og pådrar meg senebetennelse i armen.

- Vaske klær. Ah, gud så sinnsykt kjedelig det er å vaske klær. Man må sortere alt sammen, stappe det inn i vaskemaskinen, gå frem og tilbake for å skru på tørketrommelen hele tiden, og til slutt må man henge opp alt sammen og brette det. Ah, for et slit! 

- Barbere. Vi jenter har det faktisk ikke så lett når det kommer til barbering. Når vi går inn i dusjen så er det ikke noe chill-out og nyt en varm deilig dusj. Nei, da er det bare å sette igang med jobbingen, for her må alt barberes. Under armene, armene, leggene, lårene, der nede, og gud vet hvor. Jesus christ så mye som må barberes.

- Se på rot. Jeg hater å se rot liggende rundt, men dessverre har jeg nesten aldri tid til å gjøre noe med det, og hvis jeg først har tid så er jeg altfor sliten til å orke og gjøre noe med det. Så da blir jeg nesten nødt til å se på alt rotet som sakte men sikkert, eller egentlig jævlig fort, bygger seg opp. 

 

Hva er galt med meg??

inneholder reklame

Nå er jeg på dag 3 av ryddeprosjektet mitt, og jeg begynner å innse at jeg kanskje har et problem. Som dere vet så leste jeg boken til Marie Kondo "Magisk Opprydding", og den sa at man skulle gå igjennom alle tingene sine, kategori etter kategori og kaste alt man ikke får glede av. Så langt har jeg gått igjennom alle klær, sko, vesker, bøker og papirer. I dag står skjønnhetsprodukter på lista. 

Så jeg startet dagen med å hente frem alt av sminke, hårprodukter, neglelakker, body lotions og andre beauty ting fra lageret, badet og sminkerommet. Jeg satt alt midt i stua, og innså at jeg hadde et problem. Det var tusenvis av produkter, og halvparten har jeg hverken brukt eller hatt nytte av. Hvorfor har jeg beholdt alt dette?

Hvorfor har jeg beholdt 10 forskjellige parfymer jeg brukte da jeg var yngre? Den Britney Spears parfymen er det et tiår siden noen som helst brukte, inkludert meg selv. Og jeg som føler jeg aldri har noen som helst body lotions. Vel, jeg hadde 87 flasker fulle av body lotion, så jeg skjønner ikke helt hvordan jeg "aldri" hadde body lotion. 

Jeg tror kanskje det er mye av roten til problemet. Jeg har hatt altfor mange ting, også har det blitt så uorganisert og uoversiktelig at jeg ikke har visst hva jeg hadde. Så derfor har jeg kjøpt nytt, fordi jeg ikke visste at jeg allerede hadde det jeg faktisk hadde. 

Nå har jeg sortert alle produktene inn i hver sin kategori, og å skal jeg gå igjennom alle produktene, en etter en og sortere hva jeg skal kaste, og hva jeg skal beholde. Dette blir litt av et prosjekt, men jeg er så klar! Det blir så deilig å kvitte seg med enda flere ting som jeg faktisk aldri kommer til å bruke. 

Tskjorte - Gina Tricot, HER

Gud som jeg gleder meg til jeg er ferdig med å gå igjennom alle tingene mine. Det er jo litt av et prosjekt jeg har startet på, og det kommer nok til å ta lengre tid enn jeg først trodde. Men herregud så deilig det blir når jeg blir ferdig! 

Er folk utro på julebord?

inneholder reklame

I går hadde Per Fredrik og jeg date night, og det var så koselig! Vi Geir Skeie sin restaurant her i Sandefjord. Der har de så utrolig god gourmet mat! Jeg trodde de kun hadde åpent på sommeren, men der tok jeg heldigvis feil. De var åpne for vintersesongen, og enda godt var det! 

Kjole - HER  (fra gina tricot) 

Vi spiste en utrolig god 3 retters fiskemeny, og til og med jeg som ikke er noe særlig glad i fisk elsker fisken derfra. De bare lager den på en måte som fisken faktisk blir god. Jeg haaaaater vanligvis hvit fisk, men når det er gourmet er saken en helt annen! Samme med vanlig rød fisk også egentlig. Haha!

En ting jeg merker så utrolig godt nå som vi er i desember, er at veldig mange er på julebord. Som regel er det bare noen få par ute og spiser, og resten er julebord. Man hører jo mange vitser om at folk blir dritings og er utro mot ektefeller i på julebordet.

Håper virkelig det er vitser for å si det sånn. For herregud så fælt å kunne gjøre det mot den man er gift med. Men det er kanskje sånn voksne folk gjør på julebord? Ikke vet jeg! Eneste jeg vet er at jeg syns det er heeelt fucked up å gjøre noe sånt. 

Uansett, det ble litt mørkt tema. Så det sporer vi vekk fra! Kvelden i går ble skikkelig koselig, og jeg er så glad for at jeg har en så snill kjæreste som tar meg med ut på date og spanderer. Der er jeg så heldig! 

Restylane, Haters, Tjene penger på YouTube +++ Ukens spørsmål #189

inneholder reklame

Hvor mange abonnenter må man ha på Youtube for å tjene penger?
- Man tjener ikke noe på selve abonnentene. Det handler kun om hvor mange visninger man får på videoene sine, og om man har noen samarbeidspartnere. Eneste grunnen til å ha mange abonnenter er egentlig bare sånn at flere ser når du legger ut en ny video, og da er det større sannsynlighet for at videoene blir sett flere ganger. 

Har du noen tips til hvordan man kan bli komfortabel med å trene på treningssenter, og bruke apparater uten å føle at alle stirrer?
- Oi, den er vanskelig! Nå vet ikke jeg hvorfor du føler deg ukomfortabel. Men selv husker jeg at i starten da jeg begynte å trene, syntes jeg det var litt merkelig å frivekt avdelingen. Det er jo nesten aldri jenter der, så jeg følte meg jo litt teit. Men jeg klarte å kjempe igjennom det, og etterhvert gikk det bedre.

Det er jo typisk at det alltid er en del litt creepy gamle menn som stirrer når man trener, og som regel sender jeg de bare et sykt stygt blikk så de skal skjønne at det faktisk ikke er ok at de står og stirrer. Ellers enn det kan det jo være en idé å trene sammen med en venninne de første gangene, til du føler deg komfortabel? Trening skal jo være gøy, så det er viktig at du føler deg komfortabel på treningssenteret.

Hvordan får du så fin og gyllen hudfarge?
- Takk som syns jeg har det! Jeg bruker selvbruning, da jeg syns det er lettest og best. Tidligere brukte jeg DENNE fra St. Tropez, men for en måned siden fant jeg en ny selvbruning som jeg har falt helt for, da Therese Lindgren anbefalte den. Den holder som regel akkurat en uke, gir en gyllen og fin farge, som er veldig jevn.

Selvbruningen er en mousse så det er veldig enkel å påføre, og man trenger kun å ha den på i 1-3 timer avhengig av hvor brun man vil bli. Det sykeste er at den er vanvittig billig. En vanlig flaske i samme størrelse fra andre merker koster vanligvis 400-500,- kr. Mens denne kun koster 105,- kr for en flaske. Så det er ganske sykt hvor billig den er! Selvbruningen er fra Cocoa Brown, og du finner den HER

 

vilken highlighter bruker du? Syns alltid sminken din får det ekstra "poppet" av den!
- Den jeg bruker er seriøst helt amazing. Den gir sykt mye pigment uten at den blir glitrete, om dere skjønner? Jeg bruker den både til neseryggen for å lage illusjon om smalere nese, øverst på kinnbena, rett under enden av brynene og innerst i øyekroken for å gi det ekstra til sminken. Det gjør virkelig stor forskjell! Jeg bruker DENNE highligheten fra the Balm.

Har du fått klumper i leppene etter at du tok Restylane? Har selv fillers og føler de er klumpete!
- Nei, jeg har vært veldig heldig og har ikke fått noen klumper. Tror det er mye fordi jeg hadde en god behandler som stakk typ 40 ganger så det fordelte seg veldig jevnt, og ikke bare 4 stikk 4 klumper i leppene. Hehe! Om du har klumper fra Restylane vet jeg at man kan injisere noe på klinikken for å fjerne klumpene. Men siden du skriver at du har fillers aner jeg ikke hva slags det er. Men anbefaler deg å dra til en klinikk og se om de kan fikse det, for det er jo kjipt å måtte gå rundt med klumper i leppene. 

Tror du at du noengang kommer til å åpne kommentarfeltet på bloggen igjen?
- Jeg vet faktisk ikke. Jeg savner veldig å kunne snakke med dere, og få input fra dere. Men jeg savner virkelig ikke alle nett-trollene som fikk lov til å gå fritt frem her på bloggen og kommentere i vei. Det er jo faktisk virkelig ikke ok slik de holdt på. Så nei, jeg vet ikke. Kanskje jeg åpner det igjen. Men det får vi bare se ann! 

 

Følg meg på snapchat "stinablogg", for å se enda mer av hverdagen min! 

Slik ble walk in closet mitt!

Herregud for en ryddedag jeg hadde i går! Jeg gikk igjennom hele walk in closet mitt. Jeg dro ut alt sammen, og gikk igjennom hvert eneste plagg for å se om jeg ville beholde eller gi det vekk. 9 timer og 15 stappfulle søppelsekker senere, hadde jeg fjernet 1/4 av klesskapet mitt, og alt var organisert perfekt inn igjen.

Nå føler jeg at det nesten ikke er noen klesplagg der inne, så jeg får litt hetta. Men forhåpentligvis blir jeg fort vandt med det. Noe som er ekstremt deilig, er at jeg har full oversikt over alt sammen og nå er det kun de tingene jeg faktisk liker godt som er igjen. 

 

I de fleste skuffene har jeg kategorisert klærne, sånn at jeg kunne fordele de i plastikkbokser og gjøre det lettere å holde ryddig. Treningsskuffen min er en ny drøm for å si det sånn. Tidligere var den overfylt med alle mulige fine og slitne treningsklær, og den klarte aldri å holde seg ryddig og brettet. Nå derimot, er det kun de klærne jeg faktisk jeg syns er skikkelig fine og som sitter bra som er igjen, og nå er det mye lettere å holde det ryddig! 

Det blir sykt spennende å se hvor ryddig jeg klarer å holde det fremover. Nå er det jo helt plettfritt, men det er det som regel hver gang jeg har ryddet. Om to dager derimot.. Da får vi se om det er like kaotisk som det pleier å bli, eller ikke. Hehe!

12 Fordeler med å være jente!

Å være jente er egentlig ganske så fantastisk det! Altså, det har vi sine negative sider som mensen, måtte gå med en veldig ukomfortabel bh, og vi må alltid sitte på doen når vi skal på do (fælt på offentlige doer). Men sånn bortsett fra det og at vi må føde (auuu), så er det mange grunner til å juble over å være jente/kvinne! 

- Vi snakker mye mer om følelsene våres og klarer å jobbe igjennom problemene våre på en helt annen måte. Tenk å måtte holde alt inne i seg, fordi man er redd for å virke jentete når man snakker om hva man føler? No thanks! 

- Om vi ikke rekker å barbere oss en dag eller 4 kan vi bare ha på jeans og genser, og ingen legger merke til det.


- Hvis du vil lykkes som blogger i Norge, er sjansene dine ekstremt mye høyere om du er jente. Bare kikk kjapt igjennom topplista, så er den eneste mannen du finner der pappahjerte. 

- Vi har så mye mer å velge mellom når det kommer til klær. Bare se på H&M for eksempel. Der er det som regel 3 etasjer for kvinner, og 1 som deles til menn og barn. Og når vi skal pynte oss har vi så mye mer å velge mellom. Menn derimot, må alltid bruke dress. 

- Har vi kviser, eller bare vil se litt mer freshe ut kan vi slenge på litt sminke, og vi er good to go! Det er som å ha et ekstra filter på oss hele tiden. And I love it!

- Om man ikke er sterk nok til å bære noe kan man bare spørre en mann. Er man derimot mann vil stoltheten ryke om man må spørre noen om hjelp.

- Hvis vi vil spise sjokolade midt i uka, kan vi bare skylde på mensen. 

- Vi kan bruke høye hæler. Selv er jeg ganske lav, og de fleste ser uansett på det som fint, men om jeg vil være litt høyere er det bare å slenge på meg et par høye hæler. 

- Vi blir spandert på både på byen, kino, restaurant osv. 

- Vi kan gå på do sammen uten at det virker merkelig.

- Vi kan gråte mens vi ser en film, uten at noen løfter et øyenbryn.

- Hvis vi låner genseren til kjæresten våres, ser vi bare fine og søte ut. Låner de genseren våres derimot blir det ikke like fint..
 

 

- Følg meg gjerne! - 

♥ Instagram: @stinablogg

♥ Snapchat: stinablogg

♥ Facebook: HER 


 

Jeg kaster 15 søppelsekker med klær!

inneholder reklame

I dag har jeg virkelig gått bananas på walk in closet mitt! Jeg har gått igjennom absolutt alt av klær, sko og vesker nøye en etter en for å bestemme om jeg ville beholde eller kaste det. Det var så utrolig mange ting som jeg hadde som jeg faktisk ikke følte noen glede over lengre. Klær som jeg følte at jeg måtte ha bare "fordi" og som gjorde at resten av klærne så dritt ut. 

Etter 9 timer med å gå igjennom plagg og organisere alt på plass inn i skaper, har jeg nå kvittet meg med 15 søppelsekker med klær, sko og vesker. Altså. Ikke vanlige poser, men her snakker vi svære søppelsekker. Jeg skjønner ikke engang at jeg kunne ha så mye ting der inne! Det er jo faktisk ikke rart at det ble totalt kaotisk bare jeg snudde meg rundt.

Nå er det endelig luft og mellomrom mellom hvert plagg, så jeg kan se skikkelig godt hva som finnes. Før hadde jeg over 60 kjoler, og det var helt umulig å velge ut en kjole, fordi det var stappfullt. Nå derimot var det null stress, og jeg fant en kjole på sekunder! Amazing! 

Alt av ting jeg kvitter meg med kommer jeg til å gi til Fretex, så kan det være min julegave til veldedighet i år. Beholdt kun en liten søppelsekk med noen vesker og kjoler jeg tenker å selge, men ellers enn det går resten til Fretex og noe i søppelen selvfølgelig. Hehe! 

Etter at jeg var ferdig med å fjerne alle klær jeg ikke skulle ha lengre, vasket jeg hele walk in closet mitt sånn at det skulle være helt rent når jeg la inn nye klær. Det var mye støv rundt omkring for å si det sånn! Uffameg! Nå har jeg i alle fall lagt alt nøye inn i skaper, og har satt inn mange plastikkbokser i skuffer for at jeg kan lettere organisere ting. Skal vise dere masse bilder av alt sammen senere, så dere kan se! Nå er det så mørkt ute, så da blir det umulig å ta bra bilder for dere. 

Kjole - HER 30% rabatt NÅ! (fra gina tricot)

Nå er jeg skrubbsulten og helt klar for date night med Per Fredrik, så nå får jeg bare runde av her, for nå må vi straks kjøre for å rekke bordreservasjonen vår! 

Slik skal jeg rydde opp livet mitt!

På torsdag kveld kom jeg over en artikkel på et eller annet kvinnemagasin på nett, der de anbefalte er rydde- og organiseringsbok. Min første tanke var jo "Trenger man seriøst en bok for å lære seg å rydde?". Jeg skjønte ikke helt vitsen med hvorfor man skulle lære seg å rydde. Det er jo noe man bare kan, er det ikke det?

Men når jeg leste nedover i artikkelen må jeg ærlig innrømme at jeg kjente meg veldig igjen. De spurte spørsmål som "Rydder du ofte i lange tider, og tar det kort tid før det blir rotete?". Veeeel, JA! Jeg føler jeg kan gå rundt og rydde og rydde i timesvis, og to dager etterpå er det helt kaos igjen! Overalt i huset er det altfor fullt, og walk in closet mitt er stappfullt med hundrevis av plagg. 

Jeg bestemte meg fort for at jeg skulle lese denne boken. Det er jo absolutt verdt det om jeg faktisk klarer å få organisert "livet" mitt utifra den! Mottoet til boken er jo; "rydd en gang skikkelig, og aldri rydd igjen". For meg hørtes det altfor godt ut til å være sant. Men etter å ha hørt hele boken på lydbok da jeg kjørte til og fra Oslo og innom Hokksund i går, er jeg overbevist; dette er løsningen.

Så i dag har jeg satt igang! Nå skal jeg gå igjennom alle ting jeg eier, en kategori av gangen. Kaste det som ikke gir meg glede, og organisere det skikkelig når jeg har gått igjennom det. 

Først ut er walk in closet mitt. Det er det største prosjektet, og i "Konmari" rekkefølgen er klærne først ut. Akkurat nå er jeg nettopp ferdig med jakker og topper, og jeg overdriver ikke når jeg sier at jeg har fylt opp 5 søppelsekker med klær som skal kastet eller selges. DET ER HELT VILT! Det sykeste er at jeg gikk igjennom hele skapet mitt for bare en uke siden, og klarte kun å fylle opp en halv IKEA pose.

Men når jeg gikk grundig til verks nå, og tok ut alle klærne og gikk skikkelig igjennom de, ble saken en annen. Jeg orket ikke å telle alle plaggene. Men på jakkene gjorde jeg det. Jeg hadde totalt 42 jakker, og jeg beholdt kun 15 av de. Ganske sykt at 27 av jakkene mine ikke ga meg noe glede. Hvorfor har jeg hatt de så lenge? Det er så typisk at man bare beholder ting fordi man ikke har noen skikkelig grunn til å kaste det (som at det skulle vært ødelagt osv), og slik har det uten tvil vært i mitt tilfelle. 

Nå er jeg i alle fall ekstremt godt igang, og jeg er spent på å se hvordan walk in closet mitt kommer til å se ut når jeg er ferdig. For det er faktisk ikke ekstreme mengder jeg beholder, for å si det sånn. Hehe!

Holder dere oppdatert på hvordan prosjektet går! Boken heter forresten "Magisk opprydding", og på Storytel appen jeg hørte den på heter den "The life-changing magic of tidying, by Marie Kondo" (den er på engelsk). Anbefaler den på det varmeste! Og det er ikke uten grunn til at det har blitt solgt over 2 millioner eksemplarer. 

7 Problemer lave jenter har

Selv om det er fantastisk mange gode sider ved det å være lav. Man ser alltid søt og uskyldig ut, og man holder seg ung i utseendet mye lengre. Fører det med seg en del problemer. Her er 7 av problemene jeg støter på veldig ofte som lav jente.

Klær

- I en alder av snart 25 år er det ganske kleint at jeg fortsatt må kjøpe bukser på barnebutikker. Prøver jeg å kjøpe på Bik Bok eller Zara kan du banne på at buksa er en halvmeter for lang på bena. Og når vi er inne på klær. Har du noensinne sett meg bruke en veldig lang kåpe og lave sko? Nei? Det er det en god grunn til. Tar jeg på meg en sånn lang kul motekåpe ender jeg opp med å se ut som en liten smurf. 


 

Konsert / Kino

- Nesten alltid da jeg er på kino må jeg sitte helt oppreist igjennom hele filmen, for å rekke opp til å se noe. Når det kommer til konserter er det bare å glemme og stå blant publikum forran scenen. Da ender jeg opp med å se bakhodet på den forran meg igjennom hele konserten.

Må alltid stå på stol

- Hver gang jeg skal prøve og rekke opp til noe på kjøkkenet, må jeg enten klatre opp på benken og leke tarzan, eller hente en stol. Å rekke opp på egenhånd er det bare å glemme! For ikke å snakke om når jeg er på butikken. Aner virkelig ikke hvor mange ganger jeg har måttet spurt om hjelp for å rekke opp til ting. Altså, tror de som jobber i butikk at alle er over 180cm og klarer å rekke opp eller?

 

Legitimasjon

- Å glemme førerkortet hjemme hvis jeg skal på butikken er risikosport. La meg minne dere på at jeg blir 25 om noen måneder, og har enda ikke opplevd en eneste gang og ikke bli spurt om legitimasjon når jeg skal kjøpe alkohol. Til og med RED BULL blir jeg sjekket legg på. Ere mulig? Forever young sier jeg bare..!

 

Må stå på tå

- Hver gang jeg skal kysse kjæresten min (som er typ 185cm høy) er jeg nødt til å stå på tå. Noe som kan bli litt slitsomt i lengden! Altså, greit at gutten skal være litt høyere. Men noen ganger kan det bety problemer! For ikke å snakke om at jeg ser ut som en liten dverg ved siden av han. Haha!

Søt

- Nesten uansett hvor sexy man prøvde å kle seg før man dro ut på byen. Ender det alltid opp med at man får høre "aww, så liten og søt du er". Gjerne mens de også klapper deg på hodet. Ikke veldig gøy.

 

Ser ut som et barn

- Er man flere om å være lave sammen, har man fort et problem. Alle tror at man er barn. Da jeg og Victoria skulle til Portugal for noen år siden, vi er like høye (eller lave..) forresten, ble det ganske kleint på flyet. Siden vi er bittesmå begge to, tenkte flyvertinnen at vi var barn, og spurte oss hvorfor vi ikke hadde med oss "reiser alene" skilt... Auch! 

 

 

Fylt på leppene til jul

rabatt på behandling

I dag har jeg vært i Oslo en tur på litt bloggærender. Først var jeg innom Eger Skin Clinic en tur og fylte opp leppene med litt Restylane. Nå er det et par måneder siden jeg tok det sist, så nesten alt hadde gått ut.

Det er faktisk en kjip ting med å ha høy forbrenning. Restylanen brytes ned mye fortere.. Blæh! Men nå har jeg i alle fall fylt på igjen. Så nå føler jeg meg litt mer leppe-fresh! Og nå er leppene fylt på til jul! Hehe! 

Etter klinikken dro jeg rett på litt julegaveshopping. Nå er det ikke lenge igjen til jeg er ferdig med julegavene, og det er så digg! Nesten litt sjokkerende. Men jeg kjøpte ikke noe som helst til meg selv. Altså.. Whaat! Det er første gangen noensinne tror jeg!  

Etter litt shopping ble det møte ad sales, som er en av de som selger annonser her på bloggen. Satt lenge og skravlet med Caroline som jeg jobber med der, og hun er så søt og god! Syns det er så koselig å bli bedre kjent med de jobber med. Ofte ser man jo bare navnet på en mail også kjenner man ikke personen. Så da er det ekstra koselig å bli bedre kjent!

Nå er jeg hos foreldrene mine på taco-middag, med halve familien. Har vært her i noen timer, og her er det mye skravling for å si det sånn. Her i familien er det ikke stille et sekund, så det er høyt skravlenivå her for å si det sånn. Haha! 

5 Favoritt skjønnhets-produkter!

reklame

I dag vil jeg vise dere noen av mine favoritt beauty produkter. Dette er produkter jeg er helt avhengig av, og som jeg har brukt fast veldig lenge! Dette er produkter du gjerne kan unne deg selv, eller til en venninne i julegave. 

Cocoa Brown selvbruning

- Denne selvbruningen er jeg seriøst in-love-with. Altså. Den gjør at huden min blir skikkelig gyllen og fin! Den setter seg utrolig bra, og blir hverken oransj eller flekkete som ofte andre selvbruninger blir. Den holder veldig lenge, og for meg holder det å påføre den en gang i uka. Det som er genialt med den er at man trenger bare å ha den på i 1-3 timer, avhengig av brun man ønsker å bli. Det er jo helt fantastisk!

Husker før da jeg brukte en selvbruning som måtte være på i 8 timer før jeg kunne dusje den vekk. Det var virkelig noe herk! Da måtte jeg gå rundt klissete og superbrun hele dagen! Vel, det slipper jeg her! Selv pleier jeg bare å påføre den i 18-19 tiden også dusjer jeg den av før jeg legger meg. Denne selvbruningen er også ekstremt mye billigere enn mange andre på markedet, og den kom best ut i test da Therese Lindgren testet en stor rekke selvbrunene. 

Selvbruningen finner du HER.

The Balm highlighter

- Denne highlighteren er ekstremt populær, og det forstår jeg godt! Den er sagt til å være markedes mest pigmenterte highlighter, så denne får virkelig kinnbena dine til å poppe! Selv har jeg brukt den i flere år, og jeg elsker den! Selv om den gir mye sparkle til kinnbena, gjør den så det ser naturlig og fint ut, og ikke overkill. Denne er rett og slett helt perfekt! 

Highlighteren finner du HER.

NYX concealer green 

- Dette er et vidunderprodukt som jeg bruker hver eneste dag, og har gjort helt siden første gang jeg fant produktet for noen år tilbake. Om du har mye kviser eller rødheter rundt i ansiktet er dette virkelig produktet for deg. Selv slet jeg mye med kviser før, og har enda noen små her og der. I tillegg blir jeg ofte rød rundt nederst på nesen. For å jevne ut rødfarge trenger man den motsatte fargen på fargekartet, som da er grønn. Tar man grønt over rødt blir det jevnet ut. Derfor påfører jeg alltid denne concealeren på alle steder i ansiktet som jeg er rød, før jeg tar på foundation. Det er ekstremt hvor godt den dekker over de røde stedene. Plutselig syns ikke kvisene lengre!

Concealeren finner du HER

Isadora twist-up matt lips

- Denne leppestiften har jeg brukt i et par år nå, og den har bare blitt en større og større favoritt. Den føles og ser veldig naturlig ut. Selv om den er matt, blir den ikke så matt at leppene blir flate eller tørre. Neida, tvert imot! Denne fukter leppene skikkelig, og gir de det lille ekstra. Den finnes i flere forskjellige farger, og jeg skifter mellom den jeg har på, på bildene og en som har litt mer pigmenter. Alt ettersom hva jeg ønsker den dagen.

Leppestiften finner du HER

Rituals body lotion

- Nå som det er vinter blir jeg så tørr i huden, at når jeg legger med ned på senga om kvelden, kjenner jeg bare at det svir i huden fordi huden min er så tørr at den sprekker opp. Ikke digg! Derfor bruker jeg rituals sin body lotion hver eneste kveld, og jeg har virkelig merket at det har hjulpet mye! Forskjellen på denne body lotion og andre typiske lotions, er at denne trekker seg faktisk godt ned i huden og gir den ordentlig fuktighet, og ikke bare legger seg som et fett lag utenpå. 

Body lotion finner du HER

 

🎁🎄🎅🏻

Så det var noen av mine favoritt produkter. Jeg har jo anbefalt de på bloggen en rekke ganger før, og det er virkelig ikke uten grunn. Håper dere syns produktene er interessante, og kanskje fant en julegave til en venninne eller deg selv! 

5 Beauty hacks!

- Bruker du mørk neglelakk? Da bør du påføre 2 lag base coat for å unngå at det blir mørke flekker fra neglelakken på neglene dine.

- Alltid bruk fuktighetskrem og solkrem på halsen og hender. Det er de 2 stedene som viser aldring først.


 

- Usikker på om leppestiften har riktig undertoner? Blir tennene hvitere er den riktig for deg, blir de gulere bør du styre unna. Dette kan du teste med å ta leppestift på håndbaken i butikken og holde den opp ved siden av tennene dine.

- Alltid ha kun sterk øyenskygge eller sterke lepper. Aldri begge samtidig, da det fort kan se veldig too much ut.

- Påfør foundation i nedover bevegelser,  så ansiktshårene legger seg ned.

9 Triks for å spare tid i hverdagen!

Vi har alle like mye tid. 24 timer får vi utlevert av universet hver eneste dag. Hverken mer eller mindre. Men hvorfor er det sånn at det er noen som aldri rekker igjennom det de skal gjøre, mens andre rekker igjennom alt med glans?

Hvordan er det noen alltid klarer å rekke alle de hundre forskjellige tingene de skal i løpet av dagen, mens man selv ikke engang rekker å komme halvveis i leksene eller to-do listen. 

Jo, grunnen til det er fordi de har lært seg mange små vaner, som gjør at man blir mye mer effektiv og rekker å gjøre enda mer. 

Selv har jeg en god del ting jeg gjør for å ikke havne i tidsklemma, og noen av de tingene skal jeg dele med dere.
 

- Bruk minst mulig tid på å se tv. Bruker du to timer mindre på tv om dagen enn hva du allerede gjør, kan du heller bruke de to timene på å gjøre ting du egentlig må gjøre. Eventuelt kan du skru på tv'en og ha den i bakgrunnen mens du trener, spiser eller rydder. 


- Når du skal rydde rommet ditt / leiligheten din, bør du sette på en alarm. Bestem deg for at du skal bruke 15 / 30 / 45 minutter til å rydde. Etter det er du helt ferdig. Men på de minuttene du rydder skal du rydde så effektivt som overhodet mulig. Skru på litt musikk også, så blir du enda mer effektiv. Det som skjer da er at du bruker kanskje 15 minutter på å rydde det du vanligvis ville bruke 30-45 minutter på. 


- Lakker neglene mens du studerer / leser. Man må jo vente på at neglene skal tørke, så da kan man like så godt gjøre noe effektivt mens man venter!


- Hver gang det kommer opp noe du må gjøre, sett det på en to-do liste på mobilen. Hver gang du har litt ledig tid, går du igjennom listen og blir ferdig med tingene. 


- Spis frokosten mens du sminker deg og fikser håret om morgenen

 

- Finn frem antrekket du skal ha på deg, dagen i forveien. Hvor mange av oss har ikke surret rundt om morgenen og slengt på seg noe de angret på rett før de måtte løpe ut til bussen?


- Tar du mye buss / tog? Bruk tiden effektivt til å lese lekser, svare på mail, og andre ting.


- Bor du alene? Lag dobbel porsjon med middag, så slipper du å lage middag dagen etter. Det kan også være smart å handle inn all maten for uken i løpet av en handletur


- Kjøp en nøkkelfinner eller ha et standardsted hvor du legger nøklene dine. Aner ikke hvor mye tid jeg har kastet bort på å lete etter nøklene! 

 

Så nå håper jeg at du får en mer effektiv hverdag, sånn at du får mer tid til å være med venner og kjære! 

Endelig er kontoret ferdig!

inneholder reklame

Nå er det en liten stund siden jeg startet å pusse opp kontoret. Selve oppussingen gikk utrolig fort unna. Jeg var kjapp med å komme meg inn på IKEA, hente alt jeg trengte og spikre opp alt sammen.

Selve pyntingen derimot.. Den har tatt ganske lang tid! Nå er jeg endelig ferdig med å pynte, og har pyntet opp med litt julepynt også. Nå er det skikkelig koselig der inne!

Jeg valgte å ha en pult som gikk i et hele veien, sånn at det ikke ble noen unødvendige "hull" mellom skrivebord og sminkebord. Det var jo det før, så det ville jeg unngå. Jeg kjøpte bordplater i forskjellige størrelser og lengder så det etter en tur innom Maxbo der de skjærte til platene, passet sammen. 

På selve rommet har jeg valgt å kjøre en veldig clean look, med litt småpynt her og der, uten at det blir for mye dill-dall. Det kan fort blir rotete hvis det er altfor mye ting overalt, så det ville jeg unngå. 

På hyllene har jeg noen få detaljer som betyr mye for meg. En barbie jeg fikk av Per Fredrik, fordi han vet hvor mye jeg liker Barbie. En plakett jeg fikk av United Screens da kanalen min rundet 50'000 abonnenter, og medaljen min for å vinne "årets videoblogger". 

På bordet har jeg en nøtteknekker, fordi "barbie nøtteknekkeren" var en av mine favorittfilmer som liten, så denne måtte jeg bare kjøpe med da jeg var i Dublin forrige uke. 

Topp - HER (Gina Tricot)

Bukse - HER (Bik Bok)

Alt i alt har jeg blitt skikkelig fornøyd med rommet, og der er enda godt. For herregud så mye tid jeg bruker her! Hehe!
 

10 Ting alle søstre kjenner seg igjen i

Å ha en store- eller lillesøster kan være både morsomt og utfordrende. Man vokser opp sammen, og bor med hverandre i mange år. Man blir virkelig kjent med hverandre på en måte som ingen andre blir. Uansett om du har en lillesøster eller en storesøster, tror jeg definitivt du kan kjenne deg igjen i disse tingene!

- Når dere gikk på skolen passet alltid storesøster på lillesøster. Aner ikke hvor mange ganger søsteren min har forsvart meg i slåsskamper! Hehe!

- Man kan krangle så busta fyker, og 15 minutter etterpå er man venner igjen, uten at man trenger å si unnskyld. Man bare blir automatisk venner igjen. Det er bare magi. 

- Moren deres har garantert ropt feil navn til en av dere. Mammaen vår sin faste frase når hun skulle rope på meg var "Madlestina"

- På søndagsmorgenen kan du banne på at søsteren din har stjelt godteriet ditt, om hun har stått opp først. Aner ikke hvor mange ganger jeg ble sint på søsteren min fordi hun stjal bamsechipsen min, men det var jo heeeelt innafor når jeg stjal french friesen hennes.

- Selv om dere er helt forskjellige i personlighet, og har veldig forskjellige liv, er dere fortsatt fantastisk gode venner! 

- Helt fra man var små har dere delt hemmeligheter med hverandre, så når dere er voksne vet dere alt om hverandre. 

- Når man blir voksne er søsteren din den beste og mest trofaste vennen du kan ha, og dere kan snakke om alt uten å føle at man blir dømt av hverandre.

- Dere låner klær av hverandre. Er man heldig, sånn som jeg var, og er lillesøster får man alltid arve masse klær av storesøsteren sin! 

- Hadde du en storesøster, så var det garantert hun som introduserte deg til sminke. Husker da jeg var 12 år og skulle på skumparty med venninner, da var det kun søsteren min jeg lot sminke meg. Hehe!

- Søskenkjærlighet kan noen ganger være litt lite kjærlig, og man kan krangle og sloss over den minste lille ting. Husker en gang jeg ble litt vel sint over at søsteren min rappet fjernkontrollen fra meg og satte på et tv program jeg hatet. Vel, det endte ikke pent for å si det sånn!
 

Så selv om det var veldig opp og ned å ha en søster når man er ung, er det veldig koselig å ha hatt en søster mens man vokste opp, og ekstra koselig å ha en så god venninne når man er voksen! 

10 Tips for et bedre kjæreste forhold

Nå har Per Fredrik og jeg vært sammen i godt over 2 år. På disse årene har jeg lært mye om hva man skal gjøre for at forholdet fungerer best, og hvilke feller man kan gå i. Jeg har også vært i en del forhold tidligere, der jeg har lært mye om hva som faktisk ikke er greit i forhold. Heldigvis er jeg i forhold nå som jeg har det skikkelig bra i, og det er jeg veldig glad for.

Selv om alle mennesker er forskjellige, og det sikkert ikke er alt som fungerer for alle, så tenkte jeg å dele noen gode råd og tips til hvordan man kan få et bedre kjæreste forhold. 

Hvordan man snakker - Det er så mange som snakker til hverandre på en stygg / ufin måte. Om man stadig vekk gneldrer til kjæresten sin, blir det ikke særlig god stemning. Skal man spørre kjæresten sin om de kan gjøre noe, så kan man gjøre det på to måter. Man kan for eksempel enten si "Jeg hadde satt pris på om du kunne blitt bedre på å rydde opp etter deg" i en hyggelig tone eller man kan gneldre "kan du se til helvete å rydde opp etter deg? Nå er jeg så dritlei av at du alltid roter". Det er altfor lett å si det på den siste måten, men da blir det ikke akkurat god stemning, og jeg kan nesten love deg at den du er sammen med får ekstremt lite lyst til å faktisk gjøre det du sier. 

Kvalitetstid - Noe Per Fredrik og jeg har som fast vane er at vi alltid har date night på lørdager. Da får vi dratt ut av huset og satt av tid til å bare være kjærester. Man kan fort havne i den vanen at man kun halvsover foran tv'en sammen, men da får man jo ikke ordentlig kvalitetstid sammen. Om man har barn er det ekstra viktig med kjærestetid der man kun er kjærester, og ikke foreldre / samboere. Bli enige om hvor ofte dere skal ha date night, og gjør det til en prioritet. 

Gi hverandre oppmerksomhet - Små gleder i hverdagen er helt gull! Det kan være små gaver, en post-it lapp i matboksen med en koselig melding, roser, eller at man drar ut på kino på en tirsdag. Slike små ting gjør at kjæresten din vet at du setter pris på han / henne, og det er så viktig. 

Bygg hverandre opp - En kjæreste skal gi deg ros og komplimenter og få deg til å føle deg bra. En kjæreste skal derimot ikke snakke stygt til deg, fortelle deg at du er lite verdt eller andre ting som river deg ned. Jeg har sett så mange jenter være i forhold der de blir snakket nedlatende til av kjæresten sin, hvor kjæresten sier ting som "du kommer aldri til å klare og bli noe", "du er egentlig ikke noe pen", "ingen av vennene dine liker deg" og "eksen min var mye bedre enn deg i senga". Dette er ikke ting man skal godta at en kjæreste sier, og om kjæresten din sier slike ting til deg bør du virkelig revurdere om du ønsker å være sammen med den personen. 

Tillit er viktig - Man skal kunne stole på partneren sin. Derfor er det viktig at man fra starten av ikke lyver eller holder til skjult for kjæresten sin. Om man ikke har tillit til hverandre, kan det fort gnage ihjel et forhold, og skape mye problemer. 

Samboere; bestem dere for oppgaver i hjemmet. - Da Per Fredrik og jeg flyttet sammen fordelte vi oppgavene i huset med en gang vi flyttet inn. Det gjorde det veldig lett for oss å vite hva som er hverandres oppgaver, og vi slapp å føle at kun den ene dro lasset. Om man ikke har satt faste oppgaver, blir det fort til at den ene føler at den alltid vasker alt av klær og tar oppvasken. Et forhold skal være rettferdig, og derfor skal ikke kun den ene dra lasset.

Snakk ordentlig med hverandre - Hvis dere har problemer med noe er det viktig å kunne snakke skikkelig ut om det. Snakk til dere har fått sagt alt som er på hjertet og "tøm glasset helt", ikke la det være igjen litt dritt i bunnen, om dere skjønner hva jeg mener? For den dritten i bunnen blir fort en fullt glass igjen, og da renner det over ganske så fort. Derfor er det veldig viktig at man alltid snakker helt ut, og faktisk sier ifra til kjæresten sin når man føler at noe er galt. Ikke gå rundt og hold følelser og tanker ikke. 

Intimgrenser - Dette har jeg jo snakket en del om før, men jeg føler det passer godt å ta med her. Da Per Fredrik og jeg flyttet sammen var vi veldig klare på at vi skulle ha hvert vårt bad, og vi skulle vaske våre egne klær. Om man skal være sammen for alltid er det viktig å ha noen intimgrenser, da er det kanskje ikke så smart å vaske de skitne klærne til kjæresten sin eller gå rett inn på do rett etter at den andre har gjort nummer to. Det er ikke akkurat særlig sexy. Vi er mennesker alle sammen, men man trenger faktisk ikke vise alt til kjæresten sin. 

Venner - Bare fordi du får deg kjæreste, betyr det ikke at du skal kutte ut vennene dine. Venner er viktig, og det er faktisk ikke alt man kan / bør snakke om med kjæresten sin. Man trenger også innspill og inspirasjon fra venner. Derfor er det viktig å prioritere å være med venner iblant, selv om man ofte har lyst til å være med kjæresten. 

Bli enige om ting på forhånd - Om dere planlegger en fremtid sammen er det viktig å vite at man er på samme side. Om den ene har lyst til å reise rundt halve jorda og aldri få barn, mens den andre har lyst på hus og 4 unger kan det fort bli ekstremt problematisk. Derfor er det viktig at man i starten av forholdet, eller før man flytter sammen, at man setter seg ned og er helt ærlige om hva man faktisk vil her i livet. Det er ikke alltid man vet helt hva man vil med livet, men prøv å planlegg de neste 5-10 årene, og se hvordan det passer sammen med hverandres liv. Det er fryktelig dumt å bruke åresvis på å være sammen, for så å finne ut at man har helt forskjellige meninger den dagen man skal kjøpe hus / leilighet, eller få barn / ikke få barn. 

Nye innkjøp!

inneholder reklame

I går var jeg på shopping med Rebecca, for å finne noen nye jeans og gaver. Begge deler fant jeg! Jeg fikk unnagjort mye av julegavehandelen i går, så det var veldig deilig! Jeg var innom Gina Tricot og fant noen nye koseklær, og jeg falt helt pladask for en nattblå velourkosedress.

Den er altså så deilig å ha på! Og fargen er jo helt perfekt for årstiden som er nå. Denne kommer jeg nok til å ha mye på meg i juletiden, og egentlig resten av mørketiden. For den er jo ikke bare for julen akkurat, hehe! 

🌟 Velourdress - Genser HER, bukse HER 🌟

🌟 Pysjtopp - HER  /  Pysjshorts - HER 🌟

Jeg var en tur innom Accesoriez og fant tidenes søteste strikkegenser til Chloe! Altså, hvor søt er hun ikke med den? Hun ser så nydelig ut med den! 

Den passet helt perfekt til henne, da den er litt løs så hun kan gå rundt med den komfortabelt hele tiden. I tillegg varmer den når det trengs, også puster den, så hun blir ikke altfor varm. Rett og slett, midt i blinken til henne!

Var innom Bik Bok en tur og kjøpte to nye jeans, som er i samme modell, bare forskjellige farger. De jeansene her er seriøst de beste jeg har vært borti. De er super stretchy, så de er skikkelig behagelige. Også er de skikkelig fine i passformen, da de er highwaist og går akkurat opp til den midjen svinger inn, så man får fremhevet midjen.

Kjøpte den svarte tidlig i år, men jeg har brukt den så mye at jeg rett og slett trengte en ny. Haha! Jeg klipper forresten av alle bukser jeg har helt nederst ved bena, siden jeg er lav og har korte ben. Så de er ikke klippet av når de er i butikken. 

🌟 Jeans - HER 🌟

🌟 Jeans - HER 🌟

Jeg fikk endelig tak i favoritt kakaoen min i går! Den er så god, og anbefales på det varmeste. Den har smak av salt og karamell. Helt himmelsk! Kjøpte også en utrolig søt og morsom g-string. Den var bare så lættis at jeg måtte ha den! Du finner den HER på Gina Tricot. Fant også en sløyfe strikk, den var skikkelig fin så den måtte jeg bare ta med! Du finner den HER hos Gina Tricot. 

Også ble det litt beauty produkter. Ansiktsmaske er jeg helt avhengig av, og det hjelper masse på huden min! 

Til slutt fant jeg også en genser på Gina Tricot som jeg syns at var så kul! Elsker at den er litt rocka og oser av girl power! Du finner den HER.

Så, som dere ser ble det en del shopping på meg selv også. Men det er vel lov vel? Hehe! I think so! 

Shoppet så mye at vi måtte låne handlevogn på polet!

I dag har jeg vært på shopping med Rebecca og Carina, vi har virkelig storhandlet i dag! Tuller ikke når jeg sier at vi måtte låne handlevogn på vinmonopolet for å bære alt..! Altså. Vi shoppet mye! Eller, jeg shoppet ekstremt mye. Rebecca shoppet mer normalt vil jeg si. Hehe!

Jeg kjøpte for det meste julegaver, men jeg handlet også litt ting til meg selv som jeg kan vise dere i morgen. Kjøpte blant annet noen utrolig deilige koseklær, som jeg bruker nå og herregud. Det føles ut som at jeg sitter inni en velour drøm. Det er sykt digg. 

Midt i alt shoppingkaoset fikk vi tatt en skikkelig koselig lunsj sammen, nede på brygga i Tønsberg. Syns alltid at det er så koselig der nede! Jeg har jo vært i Tønsberg en del ganger siden jeg flyttet til Sandefjord, og det er virkelig et sted jeg syns er fint!

Det ligger jo i perfekt kjøreavstand fra Sandefjord også. Tar jo bare 20 minutter å kjøre dit med bil, så det passer jo perfekt!

 

Haha, det bildet her er så typisk Rebecca. Hun er alltid så morsom! Carina er forresten en ny venninne, som jeg ble bedre kjent med i dag igjennom Rebecca. Sykt koselig jente!

Nå får jeg runde av her, for nå skal Per Fredrik og jeg lage taco. Vi fikk så utrolig lyst på taco i dag, og selv om det ikke er taco-fredag er det innafor. Hehe! Tror faktisk jeg kunne spist taco hver eneste dag i en eller annen variant. Det er jo så godt!

Kaotisk julegave-handel!

inneholder reklame

Tidlig i dag morres dro Rebecca og jeg rett til Tønsberg for å shoppe, og jeg har virkelig kommet godt igang med julehandelen etter dagens shoppingrunde.

Per Fredrik har bursdag 21 desember, så jeg måtte finne både bursdagsgave og julegave til han. Det har ikke vært bare-bare for å si det sånn. Men endelig er jeg nesten i boks, og det er helt fantastisk!

Resten av julegavene er jeg halvveis igang med, så de stresser jeg ikke så mye over akkurat. Nå begynner jeg bare å glede meg til julehandelen, og pakke inn gavene. I år skal jeg virkelig kose meg med å pakke inn gaver. Det er jo noe jeg aldri har gjort før, men jeg har skikkelig mange idéer på hvordan jeg skal gjøre det. Så det blir gøy! Tenker å lage et eget blogginnlegg med litt tips til hvordan man kan gjøre litt ekstra ut av gave innpakkingen også!

Jeg må ærlig innrømme at jeg har vært ganske stressa over julegavene i år. Jeg syns det er  så vanskelig å finne ut hva jeg sakl gi til hver og en, så det har vært helt kaotisk i hodet mitt!

Skal fortelle dere mer om dagen min etterpå, men først vil jeg vise dere dagens antrekk. Denne jakken er virkelig min go-to jakke i år. Den varmer skikkelig, samtidig som den er skikkelig fin å se på! Perfekt kombinasjon! Vanligvis er jeg litt skeptisk til full fuskepelsjakke, men når den er sort blir det helt perfekt! Om du forresten trenger tips til julegaver, har jeg laget en STOR julegave-guide HER.

Jakke - Bik Bok, HER

Bukse - Vero Moda, HER

Sko - NLY

Veske - Gucci, HER

Genser - NLY, HER

Dyreste solbrillene jeg noensinne har kjøpt

I forrige uke var jeg i Dublin, og da Per Fredrik og jeg var på Gardermoen stakk vi innom en solbrillebutikk. Det var 5 minutter til boarding startet, så vi hadde ikke akkurat veldig god tid. Men Per Fredrik hadde glemt igjen solbrillene sine hjemme, og måtte kjapt kjøpe noen nye.

Mens han fikk hjelp av ekspeditøren tittet jeg litt rundt på solbriller, og fant et sykt fint par. De var jo veldig dyre (nesten 3000,- kr), så jeg hadde ikke akkurat tenkt til å kjøpe de så spontant. Jeg er ikke akkurat sånn som pleier å kjøpe dyre solbriller. Selv syns jeg at det er litt bortkastede penger, fordi jeg alltid klarer å ødelegge de på en eller annen måte. 

Så jeg sa litt tullete til Per Fredrik "kanskje jeg skal kjøpe de her? haha". Så fikk jeg tilbake fra Per Fredrik "Ja, hvorfor ikke? De var jo skikkelig deg, og du har jo jobbet mye i det siste". Jeg kunne jo ikke vært mer enig med Per Fredrik, så før jeg visste ordet av det hadde jeg kjøpt de. De er jo sykt fine, og veldig "meg" så why not? Jeg får bare passe på at jeg tar litt bedre vare på de enn alle andre solbriller jeg noensinne har hatt. Haha!

Føler meg så fin og sassy med de. Hehe! 

Dyre solbriller, men selv føler jeg at det var verdt det, og det er jo faktisk det som betyr noe! 🌟

Slik er kjøkkenet pyntet til jul!

Nå som vi har pyntet hele huset til jul tenkte jeg å vise dere litt og litt her på bloggen. Det er så mye jeg skal vise dere, så da må jeg dele det opp i flere runder. Hehe!

En av de første stedene vi pyntet var kjøkkenet. Her hengte vi opp en gigantisk girlander med masse lys, kongler og julekuler ved inngangen til kjøkkenet. Å ha girlander er jo ikke så veldig typisk norsk, så der tok jeg mye inspirasjon fra USA. 

Nederst ved girlanderen står en snømann med lykter på snø. Tips; "Snøen" er perfekt å bruke for å skjule kontaktene til girlanderen. Bare pass på at du bruker kun LED belysning og ikke noe som blir varmt, da det kan være brannfarlig. 

I vinduene har vi pyntet opp med små pepperkakehus med lys inni, små dyrefigurer som passer inn i skogstemaet vårt, også selvføgelig; kakao stasjon. Den viste jeg dere tidligere i dag, og den er jeg så fornøyd med! Per Fredrik og jeg har også bakt pepperkaker som vi har hengt opp i vinduet for å pynte opp. Det er så koselig å pynte med noe som vi har laget sammen! 

🎄 Julegenser - Gina Tricot, HER 🎅🏻

Når det er kvelden, og vi skrur av lysene på kjøkkenet får vi den fineste utsikten ut mot gårdsplassen og inngangen der vi har pyntet opp med massevis av lys. Vi har gått all-in ute i år, og jeg viste dere et stort bildedryss HER, som til og med Nettavisen delte som inspirasjon. Girlanderen lyser opp så vakkert og gjør det ekstra koselig i stua. 

Nå skal vi spise middag og kose oss. Per Fredrik har vært i Sverige i helgen med musikk produsenten sin, så jeg har savnet han så mye! Det var heldigvis bare to døgn. Men gud det føltes ut som en evighet! Nå blir det koselig å kose oss sammen!

7 Ting jeg syns er flaut!

I går fortalte jeg dere om 7 ting jeg syntes at var flaut før, men som ikke er flaut lengre. Nå tenkte jeg å følge opp det innlegget med å fortelle dere om noen ting jeg syns er super flaut! Kanskje du kjenner deg igjen i noen av tingene?

Rape - Jeg syns det er ganske flaut å rape foran andre, spesielt Per Fredrik som jeg vil være fin for. Jeg er jo ikke akkurat sånn som løper rundt og raper hele tiden, men om jeg drikker noe med kullsyre hender det at det kommer noen uheldige raper ut!

Spontant besøk når jeg ikke har rukket å rydde - Det er ikke særlig gøy med besøk som kommer uanmeldt, om jeg nettopp har gått igjennom huset som en tornado. Haha! Bare; "Hei hei, ja velkommen inn i rotet liksom".Heldigvis er det sjeldent det er så rotete her. Men det hender at det skjer, hvis jeg har hatt mye jobb å gjøre. Da kan det fort bli ganske kaotisk her. 

Snap til feil person - Det er sååå flaut å sende snap til feil person. Det har hendt at jeg har sagt noe om en person, også har jeg klart å sende det til den personen. Åh, det er så driti ut som det faktisk går ann å bli! Heldigvis har det ikke vært noe særlig slemt, men heller at jeg har vært bekymret for en person. Uffameg!

Åpen buksesmekk - Etter at jeg hadde et lite uhell for noen år tilbake der jeg klarte å gå igjennom hele Karl Johan med åpen buksesmekk har jeg blitt helt ekstrem på å alltid sjekke den. Jeg sjekker at den er lukket sikkert 30 ganger hver eneste dag..

Skrive om sex - Kall meg gjerne gammeldags men jeg syns det er flaut å skrive åpenlyst om sex her på bloggen. Jeg har vel sagt et par småting her og der, men å brette ut om sexlivet mitt er noe jeg ikke helt føler meg komfortabel med. Men det er jo kanskje ikke så rart? Det er jo en privat ting. Selv om halve blogg Norge er åpne om det da, haha! Syns faktisk mye av åpenheten er bra! Men det er bare ikke noe jeg hadde følt meg komfortabel med å fortelle om selv. 

Mumle for meg selv - Jeg mumler ofte for meg selv som en måte å tenke bedre på. Det flaue er bare hvis noen hører det! De må jo tro at jeg er super rar som nærmeste sitter og snakker med meg selv!

Bloggere som blogger stygt om hverandre - Jeg syns det rett og slett blir flaut og pinlig når diverse bloggere bruker bloggen sin til å henge ut andre bloggere, kun for å få klikk. Det blir bare for dumt, og jævlig slemt. Vi bloggere får nok hat fra anonyme nett-troll, så det siste vi trenger er at våre egne kollegaer slenger dritt om hverandre. 

 

 

DIY: Kakao stasjon!

inneholder reklame

Nå er vi endelig godt inn i desember. Selv har jeg vært i skikkelig julemodus en liten stund allerede! Vi har pyntet hele huset i skikkelig julestil, og en av tingene vi gjorde da vi pyntet var å lage en egen kakao stasjon.Her har vi kakaopulver, marshmallows, julekopper med teskjeer, sugerør, hjemmelagde pepperkaker som Per Fredrik og jeg lagde for litt siden og candy canes. Alt man trenger for å lage en skikkelig god kakao med godt tilbehør! 

Julegenser - Gina Tricot, HER

🎅🏻🎄

Vi har hatt denne lille stasjonen en stund allerede, og jeg har laget meg så mye kakao fra den. Det er så koselig å se ut på all snøen mens jeg lager meg en stor kopp med kakao. Det kan ikke bli mer idyllisk enn det!

Denne kakao stasjonen kommer jeg nok til å lage meg kakao fra mange ganger i vinter. Vi har kjøpt en spesiell kakao som er så god! Problemet er bare at den er helt umulig å få tak i! Første gangen jeg kjøpte den fant jeg den ved en tilfeldighet i Tønsberg på en interiørbutikk.

Men jeg var jo helt sikker på at de skulle ha den flere steder. Den er jo helt sinnsykt god med både karamell og havsalt, så jeg må tror jeg må tilbake dit igjen for å se om de har mer. De har i alle fall ingen andre steder. Hehe! 

🎅🏻🍪☕️

7 Ting som var flaut før

Som blogger er det mange terskler jeg har gått over, og det er mye jeg syntes var flaut før, som nå bare er hverdagspjatt. La meg fortelle dere hvilke ting jeg syntes var flaut før!

Å sminke meg ute på restaurant - Å fikse på leppestiften eller slenge på litt ekstra pudder etter at jeg er ferdig med å spise, er noe som endelig føles ok for meg å gjøre. Før derimot.. Da turte jeg det ikke. Folk er så ekstremt fordomsfulle når de ser noen som er hakket mer glad i sminke enn andre, og da stirrer jeg de veldig stygt. Ikke veldig hyggelig akkurat. Men fuck it, jeg gidder ikke å ha dårlig leppestift bare fordi en eller annen Ms Fordomsfull skal glane stygt på meg :-)


Ta selfies offentlig - Å stå midt på et kjøpesenter og ta selfies var noe jeg syntes at var såå flaut før. Nå derimot, har jeg faktisk innsett at vi lever i 2017 og det er helt innafor. Alle tar jo selfies overalt, og det er ikke noe å være flau over.

Å gjøre noe ut av ting - Før syntes jeg det var flaut å bry seg om ting, og gadd ikke å gjøre en effort. Aner ikke hvorfor jeg tenkte sånn, det er jo bare teit! I sommer var jeg i en bursdag hos to venninner i Drammen, og de hadde gjort skikkelig mye ut av bursdagen. Det var da jeg innså hvor koselig og morsomt det faktisk er å gjøre noe ut av ting. Å pynte opp skikkelig og lage god mat når man skal ha en fest er noe jeg aldri gjorde før, men nå derimot, nå er det et must for meg. Det er jo så mye mer morsomt! 

Si at jeg skal ha betalt - For noen år siden da jeg var i starten av å tjene penger på bloggen, syntes jeg at det var flaut å be om betalt for å skrive om produkter. Jeg fikk jo mailer i hytt og pine der folk spurte om jeg kunne blogge om produktene dems, men jeg syntes det var så flaut å si at jeg faktisk skulle ha betalt i penger og ikke bare produkter. Så fort jeg kom inn til Nettavisen og fikk beskjed hvor mye jeg skulle ha betalt for et blogginnlegg, endret jeg den holdningen ganske fort. Visst pokker skal jeg ha betalt for å skrive om et produkt. Det er jo ikke sånn at man ber en snekker om å bygge huset sitt i bytte mot en ny hammer liksom..

Å shoppe alene - Før syntes jeg at det var skikkelig flaut å dra ut på handlesenter og shoppe alene, så jeg gjorde det nesten aldri. Nå derimot er det null stress for meg å dra ut og handle alene. Det er jo ikke alltid at noen har tid / mulighet til å være med på shopping og da kan jeg jo bare dra alene. Det er jo faktisk mye mer effektivt å handle alene. Selv om det er koseligst å handle med noen!

Å gå uten sminke - Før hadde jeg ekstremt dårlig hud og mye kviser, så jeg hatet å gå rundt uten sminke. Nå derimot har huden min blitt ekstremt mye finere og jeg har gått fra å ha bokstavelig talt 40 kviser i ansiktet til maks 2 av gangen. Så nå elsker jeg å gå rundt uten sminke!

Å be folk ta bilde av meg - Før syntes jeg at det var altfor flaut å be folk om å ta bilder av meg. Spesielt på restaurant. Nå derimot spør jeg lett servitøren om de kan ta bilde av Per Fredrik og meg når vi er ute og spiser. Har aldri fått et eneste nei fra servitører, og de syns alltid det bare er gøy. De liker jo å være serviceminded mot gjestene sine, så det er jo noe å huske på om man skal spørre om sånt. 

Stor julegave-guide! - Sminke, Hudpleie, Trening, Baking ++

reklame

Nå er det ikke lenge igjen til jul, og det er på tide å starte med julegavehandelen. Jeg vet at mange syns det er vanskelig å finne julegaver til venninner, søsken, mødre, osv til jul og derfor har jeg nå laget en stor julegave-guide til dere! Her finner du virkelig noe til enhver jente! Her er det både sminke, hudpleie, treningsting, bakeutstyr og klær til hjemmekos. Linker til produkter er under hver kollasj. 

1 Topp fra Gina Tricot, HER  /  2  Gina Tricot pyjamas, HER /  3  Ellos kosesokker, HER  /  4 Morgenkåpe fra Gina Tricot, HER 

5 Kimono fra Gina Tricot, HER  /  6  Ellos kosesokker, HER7  Ellos pyjamas, HER  /  Topp fra Gina Tricot, HER

1 Skyggepalett, HER  /  2  Leppestift, HER  /  3  Depend løsvipper, HER  /  4 Contour palette, HER

5  Beauty blender, HER  /  6  Vippeserum, HER  /  7  Øyneskyggepalett, HER  /  8  Highlighter, HER

1  Spiralizer maskin, HER  /  2  Popcornmaskin, HER  /  3 Smoothie maskin, HER

4  Tristar muffinsmaskin, HER   /  Kjøkkenmaskin, HER  /  6  Vaffelskåljern, HER

1 Selvbruning HER  /  2  Bomb cosmetics bath bombds, HER  /  3 Bobleskum og bodylotion, HER  /  4 Urtekram body scrub, HER

5  Fuktighetsmaske, HER  /  6 Hugo Boss parfyme og body lotion, HER  /  7 Rituals gavesett, HER

1 Kari Traa treningsjakke, HER  /  2 Frontier rockering, HER  /  3 Åhkkå parkas, HER  /  4 Røhnisch vannflaske, HER

5 Casall yogamatte HER  /  6  Fitbit treningsklokke, HER  /  7 Adidas løpesko, HER 

 

 

Håper du fant noe fint å gi i julegave til noen du er glad i! 🎁🎅🏻

Hatkommentarer, BH triks, Jobbe som kokk? ++ Ukens spørsmål #188

inneholder reklame

Om du ikke var blogger, kunne du tenke deg å jobbe videre som kokk da?
- Nei, det tror jeg ikke. Jeg er glad i å lage mat, men jeg likte ikke å jobbe som kokk. Det var virkelig ikke et yrke for meg. Å være servitør derimot, det syns jeg at var veldig morsomt! Men jeg vet ikke om det er noe jeg ville gjort heller.Hvorfor har du ikke åpen snap, sånn at alle kan sende deg snapper?
- Jeg hadde det for lenge siden, men det resulterte i at jeg fikk så ekstremt mange snapper med alt mulig rart, som egentlig ikke var ment til kun meg. Jeg hadde jo snapchat åpent for å kommunisere med dere, ikke for at noen skulle sende meg bilde av kaffen sin eller en selfie med "kjeder meg" 1175910 ganger om dagen. Så derfor stengte jeg snapchat, så kun venner kan sende meg snapper. Nå derimot åpner jeg snapchat en gang iblant sånn at dere kan sende meg snapper til ukens spørsmål og andre ting. 

 

Er du ferdig med å pynte til jul?
- Nesten! Vi er så og si helt ferdige, det er bare litt småpirk her og der som mangler. Ellers enn det er vi helt ferdige. Det var så koselig å komme hjem fra Dublin 1. desember til ferdig pyntet julehus!

Kjole - Gina Tricot, HER 30% Rabatt NÅ!

 

Hva liker du best ved julen?
- Oi, vanskelig spørsmål! Jeg er veldig glad i at det er så mye lys overalt. Det lyser virkelig opp en tid som er mørkest i året. Jeg er også veldig glad i selve julefølelsen, det er liksom bare en måned i året der alt stopper opp litt, og vi koser oss ekstra mye og er ekstra hyggelige med hverandre. 

 

Hvilken bh bruker du til topper der du har bare skuldre? Du får alltid skikkelig kløft i de!
- Hehe, jeg bruker stick-on BH som du finner HER hos Cubus. De er seriøst helt geniale da man bare klistrer de rett på puppene og de sitter på som et skudd og gir deg kløft i stroppløse kjoler / topper. Perfekt om du skal ha en kjole med bar rygg, da disse kun syns foran. 

Hva syns du om livet ditt?
- Jeg er ekstremt fornøyd. Hadde jeg sagt til 20 år gamle meg selv at jeg kom til å ha en fantastisk kjæreste som jeg hadde hus og hund med, og at bloggen går så fantastisk som den går, og at vi reiser så mye som vi gjør, hadde jeg aldri trodd på meg selv. Jeg har mye mer enn hva jeg noensinne har drømt om, så jeg kan virkelig ikke klage!

Har du kontakt med de du bodde med i kollektivet med?
- Nei. Jeg flyttet jo inn til de ekstremt spontant fordi jeg hadde bare to dager på å finne et nytt sted å bo. Derfor måtte jeg bare ta det første jeg fant som var ledig, og endte opp med å bo sammen tre andre jenter som var veldig annerledes enn meg. Alle var veldig snille og hyggelige, men vi var helt forskjellige så vi fant aldri helt den tonen. I tillegg har vi jo flyttet overalt bort fra hverandre i landet. 

Hvor mange jobber har du hatt?
- Oi, det har jeg ikke telling på! Jeg fikk min første jobb som 15 åring, og siden den gang har jeg alltid hatt en eller annen jobb. Men jeg kan jo telle litt! Jeg har jobbet som tlf selger 3 forskjellige steder, jobbet i ferskvaredisken på Spar, i klesbutikken WOW, i kassa på Kiwi, som kokk på Strand restaurant og La Vida Tapas, servitør på Glass restaurant, pleiehjelper på gamlehjem, YouTuber hos Nordic Screens, så hos United Screens som jeg er hos nå og blogger hos Nettavisen / Side2.

Så det blir totalt 13 forskjellige jobber, så man kan trygt si at jeg har fått testet ut jobblivet en god del! Å være blogger / youtuber er uten tvil mine favorittjobber!

Genser - HER

 

Hvordan takler du hate?
- Vel, det er veldig opp og ned. Ofte klarer jeg å takle det helt fint, men det hender jeg får perioder der jeg bryr meg litt for mye om hva anonyme troll sier, og da ødelegger det veldig for meg. Å stenge kommentarfeltet her på bloggen var en av tingene jeg gjorde da jeg begynte å ta de stygge kommentarene for mye til meg. Det er jo der de aller fleste stygge kommentarene kommer, siden folk kan være anonyme. Det er sjelden jeg får noen stygge kommentarer på plattformer der folk faktisk må vise hvem de er.

Genser - Gina Tricot, HER

 

Hvor gammel var du da du flyttet hjemmefra første gang?
- 18 år. Ganske ungt, i og med at de fleste på min alder (jeg er 24) enda ikke har flyttet helt hjemmefra enda. Hehe! Men for meg føltes det bare riktig. 

 

🎅🏻🎁

Hver dag frem til 24. desember kommer jeg til å ha give away på Snapchat (stinablogg).
Jeg kommer til å gi bort massevis av sminke og hudpleieprodukter! Følg meg for å kunne delta! 🎅🏻🎁

12 Fordeler med å være lav

Å være lav er ikke alltid bare-bare. Du rekker aldri opp til noe som helst som er i hyller, buksene du kjøper er alltid for lange, og du blir alltid spurt om legg når du skal kjøpe vin på polet. Men, det er også mange fordeler med å være lav, og her er noen av de! 

 

- Du får nesten alltid stå forrerst på skolebilder. Fordi du bare blir borte om du står bakerst med de høye kidsa.

- Du får alltid plass til å sove på sofaen. Veldig digg når man sover over hos venninner!

- Du kan alltid ha på så høye hæler du vil uten at du blir høyere enn kjæresten din. Score!

- Du kan komme unna med nesten alt fordi du er lav, så tenker folk at du er søt og uskyldig. Jepp, enkelt å lure seg unna ting når man er lav.

- Du kan sove veldig komfortabelt på busser, fly og tog. Fordi et sete er som en stor seng når man er lav. 

- Du trenger aldri å bøye deg når det er lave tak. Og du blir automatisk mye bedre enn alle andre i limbo.

KJOLE - HER

- Du kan kjøpe klær i barneavdelingen hele livet. Veldig kjekt når man skal ha bukser, for da sparer man fort mye penger!

- Du har alltid god benplass når du sitter i biler og på busser. Deilig å kunne strekke seg ut, mens høye må sitte sammenkrøket. 

- Du ser yngre ut. Det er selvfølgelig litt kjipt å alltid måtte vise legg på polet, og man kan bare glemme å få kjøpt noe før man er gammel nok. Men, på den positive siden så ser vi ut som vi er 20 når vi er 30, så tommel opp for det!

- Du kan ligge alle veier i en dobbeltseng, og du har ekstremt god plass.

- Du tar mange flere skritt enn høye for å komme deg et sted, dermed forbrenner du mye mer, og holder deg alltid i form! 

- Du slipper at folk ser opp i nesa de. 

 

🎅🏻🎁

Hver dag frem til 24. desember kommer jeg til å ha give away på Snapchat (stinablogg).
Jeg kommer til å gi bort massevis av sminke og hudpleieprodukter! Følg meg for å kunne delta! 🎅🏻🎁

7 Sminke-tabber jenter gjør!

inneholder reklame

Når det kommer til sminke er det ikke alltid like lett å få det til å bli riktig. Eller, det er forsåvidt egentlig ingenting som heter riktig og galt. Det kommer jo ann på øyet som ser. For meg er å gå med knæsj grønn øyenskygge og rød leppestift sammen heeeelt feil.

Men det er jo sikkert noen som liker det. Uansett, tenkte jeg kunne skrive om noen av de tingene jeg altfor ofte ser jenter gjør feil med når det kommer til sminke. Ps; har selv gjort halvparten av feilene selv da jeg var yngre. Man lærer av å feile er det jo noe som heter. Hehe!

Genser - Nelly

 - Veldig sterk øyenskygge og sterk leppestift til hverdags. Nei nei nei. Du skal ikke på fest, du skal på jobb. Og uansett er det alltid penest å kun velge enten sterk øyenskygge eller sterke lepper. Skal du kjøre rød leppestift bør øyenskyggen være veldig minimal.

- For tydelig lipliner. Jeg kjenner jeg grøsser når jeg ser jenter med mørk lipliner og lys leppestift. Altså, man kan gjerne ha liplineren et hakk mørkere enn leppestiftene. Men husk at en lipliner er for å ramme inn leppene, ikke for å se ut som en pornostjerne. 

- Fester ikke foundation. Når jenter ikke bruker et pudder for å feste foundationen, så den ender opp med å skli rundt og man ser svett ut i ansiktet. Auch.

- Mørk øyenskygge opp til brynet. Dette gjør at man i 99% av tilfeller ser ut som en drag queen, og ikke en bra en. La skyggen avsluttes rett under der du kan kjenne at øyet slutter. 

- Knæsj farget øyenskygge. Som jeg nevnte tidligere er ikke knæsj grønn øyenskygge helt heldig. Det samme gjelder så og si alle farger. Om du skal bruke farger til øyenskyggen bør det være minimalt, og blendes inn sammen med grått eller brunt. Knæsj rosa eller lille øyenskygge tilhører 5 klasse da ingen av oss visste hvordan vi skulle sminke oss.

- Glemt å fjerne maskara søl. Jenter. Altfor ofte ser jeg jenter som har tatt på maskara og sølt som ville helvete. Selv søler jeg alltid litt selv. Men det er jo bare å vente til det tørker, og enkelt fjerne det med en qtips. Ekke verre gitt.

- For tynne øyenbryn. Syltynne øyenbryn hører hjemme i 2005, ikke 2017. Ramm inn de vakre øynene dine med fyldige bryn. 

 

🎅🏻🎁

Hver dag frem til 24. desember kommer jeg til å ha give away på Snapchat (stinablogg).
Jeg kommer til å gi bort massevis av sminke og hudpleieprodukter! Følg meg for å kunne delta! 🎅🏻🎁

12 Spørsmål og svar

inneholder reklame

1. Hva irriterer du deg over hos andre mennesker?
- Jeg irriterer meg veldig når folk skal legge seg opp i alt man gjør. Som blogger merker jeg dette ekstremt mye, og jeg må ærlig si at jeg er så ekstremt drittlei av å høre alle mulige meninger om hvordan jeg skal se ut og oppføre meg. 

 

2. Har du noe som du er skikkelig dårlig på?
- Jeg er ekstremt dårlig til å synge. Altså, herregud så jævlig der høres ut når jeg synger. Er så dårlig til å synge at jeg aldri synger med på bursdagssanger eller noenting. 

Genser - HER

3. Har du noen rare fobier?
- Jeg er ekstremt redd for føtter og fugler. Til og med bittesmå fugler som 99% av mennesker syns er supersøte er jeg livredd. Og føtter, ja trenger ikke begynne å snakke om engang. 


 

4. Hvilken sang elsker du i hemmelighet, og synger når ingen hører?
- Hmm.. Har som regel ingen faste sanger på hjernen eller som jeg elsker. Men akkurat nå om dagen har jeg både ghostbusters sangen og "sing me to sleep" på hjernen, så de nynner jeg mye på! 

 

5. Har du et navn som bare familien din kaller deg?
- Nei egentlig ikke. Har så og si aldri hatt noen kallenavn. Navnet mitt er jo så kort og enkelt, så aldri blitt noe av, heldigvis. Hehe!​

6. Har du noen nervøse vaner / hva gjør du når du blir nervøs?
- Jeg begynner som oftest å skjelve en del, også gjesper jeg sjukt mye. Selv om gjespingen gjelder mest når jeg er i situasjoner der jeg er veldig ukomfortabel eller klein. Haha. 

 

7. Hvilken side av sengen sover du på?
- Når man ser mot sengen, så er det venstre side jeg alltid sover på. Uansett hvor jeg sover blir det alltid sånn. Både hjemme hos Per Fredrik og meg, og i leiligheten jeg bodde i, på alle hotell PF og jeg har vært på, og overalt egentlig. Må liksom bare sove på den siden. 

8. Hva var ditt første kosedyr og hva het det?
- Det var en lyserosa bamse som bare het bamse, om jeg ikke husker feil. Har den faktisk enda! Men den ligger i en eske på lagerrommet da. 

 

9. Har du noe som du ber andre gjøre, men aldri gjør selv?
- Hmm, nei tror faktisk ikke det. 

 

10. Hvilken vei står du i dusjen?
- Mot munnstykket. Hadde aldri klart å stå med vannet bak meg. Uæh, nei det går ikke! Hehe! 

11. Hva er din favoritt mat som er junkfood men som du elsker?
- Pizza. Herregud som jeg elsker pizza! Jeg elsker ristorante mozzarella frossenpizza. Ah, nam nam! 

 

12. Er du utadvendt eller sjenert?
- Definitivt utadvendt. Jeg var nok en del mer sjenert da jeg veldig ung, men det vokste jeg av meg. Livet er for kort til å ikke tørre og syns! 

 

🎅🏻🎁

Hver dag frem til 24. desember kommer jeg til å ha give away på Snapchat (stinablogg).
Jeg kommer til å gi bort massevis av sminke og hudpleieprodukter! Følg meg for å kunne delta! 🎅🏻🎁

Slik vet du at venninnen din er falsk

Er det en ting jeg har opplevd mange ganger som jente, så er det hvor falske jenter kan være mot hverandre. Ofte er de man ser på som sine venner, ikke ekte venner. Og noen ganger er det nesten umulig å skille mellom hvem som faktisk er dine ekte venner og ønsker deg alt godt, og hvem som er falske og kun er der når det er noe å hente ut av det. 

Jeg vil tippe jeg ikke er den eneste jenta som har opplevd dette, og jeg er nok ikke den siste som kommer til å oppleve dette. Derfor vil jeg skrive litt om hvordan jeg selv har skjønt at enkelte venninner er falske, og hvordan du selv kan spotte en falsk venninne. 

Baksnakker
- Hvis venninnen din alltid snakker dritt om andre venninner dere har, er sjansen stor for at hun gjør det samme om deg. Er man faktiske ekte venner snakker man ikke dritt om hverandre. En ting er å fortelle den andre at man kanskje er bekymret for handlingene en person gjør, men å snakke usaklig dritt gjør man ikke om sine egne venner.

 

Du er alltid sist i rekke
- Dersom du gang på gang opplever at venninnen din setter deg i siste rekke. Altså, ringer halve kontaktlisten sin før deg, er dere nok ikke så nære venninner som man skulle tro. Enten er man rett og slett ikke så nære, eller så føler ikke den falske venninnen at det er noe å hente ut i dag, og derfor setter hun alle andre først. 

Sier ikke ifra
- Dersom du og en venninne har hatt en avtale om å møtes, og hun ikke gidder å si ifra at hun ikke kan før 5 minutter før, eller bruker evig lang tid på å svare på meldinger (selv om hun er aktiv på facebook), bør det lyse opp et varselsignal. Er man ekte venninner har man respekt nok for den andre til å si ifra, og ikke kaste bort tiden til den andre. 

 

Er kun der når det er noe å få ut av det
- Har du en venninne som du merker at kun er der, når det er noe å hente ut av det? Jeg har selv hatt "venninner" som kun gadd å være med meg når de kunne havne på bloggen. Sånn skal ikke et ekte vennskap være. Så om du har en venninne som kun gidder å være med deg fordi du spanderer kino, hun kan låne kule klær av deg, dere kan ha vors i leiligheten din, eller andre lignende hendelser så ville jeg revurdert vennskapet. 

Ikke den du kan ringe
- En ekte venninne er den du kan ringe klokka 3 på natta fordi du er lei deg og trenger å snakke. Her kan det falle to veier igjen. Enten så kan hun være en ekte venninne, men dere har rett og slett ikke kommet så nærme hverandre enda. Eller så er det en venninne du har hatt veldig lenge, som du føler du egentlig ikke kan åpne deg for. Ekte venninner skal man kunne snakke om alt mulig med, uten å være redd for å bli dømt. 

 

Nå er det selvfølgelig ikke sånn at hvis venninnen din kanskje høres ut som hun oppfyller et av disse punktene, så er hun en falsk drittkjerring. Men hvis du føler at du har en venninne som passet veldig godt til flere av disse punktene, og som du også har en dårlig magefølelse på, ville jeg revurdert vennskapet. Livet er altfor kort til å ha dårlige mennesker rundt seg. Tro meg når jeg sier dette; det er så mye bedre å ha 2-3 ekte venninner, enn 15 falske, uansett hvor bra det ser ut på instagram.

 

 

Slik unngår du sukker!

Veldig ofte får jeg spørsmål av dere angående sukker, og om jeg har noen gode tips til hvordan man kan begrense inntaket. Først og fremst vil jeg bare si at det er viktig å gi seg selv lov til å spise litt godteri iblant, om ikke sprekker man veldig fort.

Men i hverdagen er det smart å holde inntaket begrenset. Og for å gjøre det litt lettere for dere å gjøre det, kan dere følge noen av disse tipsene!

- Hold hendene opptatt når du ser på tv. Scroll gjerne litt ekstra igjennom instagram eller snapchat. Da slipper du at hendene havner oppe i godteriskåla fordi man vil ha noe å fikle med. Det aller beste er selvfølgelig å bytte ut godteriet med litt frukt eller grønnsaker. 

- Kutt ut sukker i kaffe / te. Bruk heller litt kanel og melk for å mildne smaken.

- Ikke bruk kunstige søtningstoffer, som for eksempel brus uten sukker. Da dette gjør at man ofte får høyere søtsug.

- Vær obs på at hvitt / raffinert sukker også kan hete: glukose, glukosesirup, fruktose, sirup og fruktosesirup.

- Ikke bruk strøsukker. Bruke heller honning i te / frokostblanding / grøt, osv.

- Les innholdsdeklarasjoner. Her får jeg selv ofte overraskelser, og forstår fort at ikke alle matvarer er like sunne som de selv prøver å fremstå som.

- Ha med sunn snacks i situasjoner du vanligvis ville spist godteri, som for eksempel i bursdager, på kino eller filmkvelder.  

 

6 Oppfinnelser jeg skulle ønske at fantes

For 30 år siden fantes det hverken iPhone, facebook eller pcer slik de er nå. Det å tenke på hvor fort ting blir funnet opp er veldig spennende. Tenk hvordan verden ser ut om 30 år! Tenk alle de oppfinnelsene som har blitt laget, som vi nesten ikke tørr å drømme om i dag. Det er sikkert så mange oppfinnelser som finnes i fremtiden, som vi nå skulle virkelig ønske at fantes. Jeg har en god del ting på min liste, som jeg gleder meg til blir laget, og det er blant annet disse! 

Sminke robot
En maskin som du stiller inn hvilken øyenskygge, leppestift, osv du vil ha på, også sminker roboten deg på veldig kort tid. Tenk så mye tid vi kommer til å spare! Endelig kan vi få mye mer tid til å gjøre enda flere ting! For ikke å snakke om at vi endelig ikke trenger å stuke med å gjøre en winged eyeliner i 20 minutter, som vi til slutt ender opp med å se ut som cleopatra. 

 

Hologram skype
Tenk så kult det ville vært å skype med vennnene dine ved å bruke hologram? Den dagen det blir satt inn i smarttelefoner er en dag jeg gleder meg til! Herregud så kult det blir. For ikke å snakke om hvor mye mer livaktig det blir å snakke med vennene sine. Plutselig slipper man å savne sine kjære som bor langt unna!

Flyvende biler
Omg. Denne gleder jeg meg veldig til! Tenk så kult det blir når de finner opp biler som kan fly! Tenk da. Da slipper vi å stå midt i rushen i mange timer. Vi slipper å kjøre på svingete og dumpete veier (ja, jeg blir fort bilsjuk). Og bare tenk på den morsomme følelsen av å faktisk fly en bil!

 

Rengjøringsrobot
Denne her gleder jeg meg virkelig til at kommer! Tenk den dagen da det kommer roboter som vasker opp for deg. Tar vekk klesvasken, støvsuger, rydder vekk middagen, og gjerne også lager middagen. Ah, det blir et deilig liv for oss kjære late mennesker. 

Hunde-oversetter
Jeg gleder meg til den dagen kommer at de finner opp en maskin som klarer å oversette hva hunden din sier, og den oversetter hva du sier, sånn at man kan snakke med hunden sin. Hunder er jo ekstremt smarte dyr, og de har nok mye kult å si! Tenk om jeg kunne skjønt hva Chloe sa liksom.

 

Tidsmaskin
Hvis de noensinne klarer å lage en tidmaskin, som gjør at vi kan oppleve historiske hendelser, uten at vi endrer fortiden, er jeg førstemann til å kjøpe en! Tenk så gøy det hadde vært å sett ekte vikinger, cleopatra, dratt på rockekonsert med Kiss på 70 tallet, sett sine egne foreldre da de var unge og så mye mer. Tenk de sykeste historietimene man hadde hatt på skolen om man hadde hatt en tidsmaskin!