hits

desember 2017

Alder spiller ingen rolle

I går var jeg i bursdag til Victoria. "Lille" bærta har endelig blitt 23 år! Vicky er jo bare et årskull yngre enn meg, men siden hun har bursdag så sent på året, og jeg har i februar så er hun nesten alltid 2 år yngre enn meg. Men altså, det gir jeg egentlig litt blanke i, haha!

Merker at alder ikke spiller noen rolle lengre. Husker jo da jeg var yngre. Da var det heeeelt krise å være venninne med noen som var 2-3 år yngre enn meg selv. Nå derimot, merker det ikke engang. Haha!

Men, nå sporer jeg fælt av her! Vi feiret bursdagen hennes på "Anchas bodega" i Drammen. Det er stedet å dra til om man liker tapas, for herregud så god mat de har der! 

Alt i alt ble det masse god tapasmat og en skikkelig koselig feiring av Victoria! Så det var virkelig den perfekte måten å avslutte uken på. 

Hele dagen i dag har gått med til å gå igjennom alle beauty produktene mine. Jeg har kastet så ekstremt mye produkter at jeg nesten blir litt kvalm. 3 stappfulle søppelsekker fylt opp til randen med sminke, kremer og hårprodukter. Herregud! Fant en del ting som jeg aldri har brukt før, så de tingene kommer jeg til å gi bort i give away på snapchat (stinablogg).

Gud så deilig det er å ha blitt kvitt alt av produkter jeg faktisk aldri kom til å bruke, for let´s be honest, det er mange ting man bare legger bort og tenker "den kommer jeg til å bruke en eller annen gang", vel den tiden kommer aldri. Noe som faktisk er skikkelig bra, er at nå får jeg god oversikt over alle produkter jeg har, så nå slipper jeg å kjøpe inn mer enn jeg faktisk trenger. Det er deilig det! 

Nå skal Per Fredrik og jeg lage litt middag, også skal vi se på julefilm. Det blir koselig det!

6 Ting jeg hater å gjøre

Jeg tror vi alle har ting som vi virkelig hater å gjøre. Så i dag tenkte jeg det kunne være gøy å dele noen ting med dere, som jeg virkelig hater å gjøre!

- Fjerne spam mail. Altså, den mailen min blir stappfull av alt mulig dritt hele tiden. Her snakker vi alt ifra tilbud på grønnsaker på matbutikken, 15 forskjellige google varsler som jeg ikke aner hvorfor jeg abonnerer på, og alle mulige pressebyråer som skal fortelle meg om de nye amazing sokkene som jeg bare mååå skrive om gratis. Å gå igjennom mail innboksen for å luke ut alle disse tingene tar altfor mye tid i løpet av dagen, og jeg hater å gjøre det. 

- Gå ut med søppel. Altså, jeg vet ikke hva det er med det å gå ut med søpla, men jeg bare hater det. Da jeg bodde for meg selv satt jeg alltid søppelposene ved døra, så jeg skulle huske å ta de med ut. Vel, det bygde seg som regel opp en gigantisk haug før jeg gadd å gå ut med de. Thank god at Per Fredrik tar seg av den delen her nå som vi bor sammen.

- Føne håret. Når man har langt og tykt hår som jeg har, er det å føne håret en kamp. Det tar evig lang tid, og ekstra lang tid siden jeg må føne med kaldluft (om ikke blir det floker herfra til månen). Så da sitter jeg der som regel i en halvtime og føner håret, og pådrar meg senebetennelse i armen.

- Vaske klær. Ah, gud så sinnsykt kjedelig det er å vaske klær. Man må sortere alt sammen, stappe det inn i vaskemaskinen, gå frem og tilbake for å skru på tørketrommelen hele tiden, og til slutt må man henge opp alt sammen og brette det. Ah, for et slit! 

- Barbere. Vi jenter har det faktisk ikke så lett når det kommer til barbering. Når vi går inn i dusjen så er det ikke noe chill-out og nyt en varm deilig dusj. Nei, da er det bare å sette igang med jobbingen, for her må alt barberes. Under armene, armene, leggene, lårene, der nede, og gud vet hvor. Jesus christ så mye som må barberes.

- Se på rot. Jeg hater å se rot liggende rundt, men dessverre har jeg nesten aldri tid til å gjøre noe med det, og hvis jeg først har tid så er jeg altfor sliten til å orke og gjøre noe med det. Så da blir jeg nesten nødt til å se på alt rotet som sakte men sikkert, eller egentlig jævlig fort, bygger seg opp. 

 

Hva er galt med meg??

inneholder reklame

Nå er jeg på dag 3 av ryddeprosjektet mitt, og jeg begynner å innse at jeg kanskje har et problem. Som dere vet så leste jeg boken til Marie Kondo "Magisk Opprydding", og den sa at man skulle gå igjennom alle tingene sine, kategori etter kategori og kaste alt man ikke får glede av. Så langt har jeg gått igjennom alle klær, sko, vesker, bøker og papirer. I dag står skjønnhetsprodukter på lista. 

Så jeg startet dagen med å hente frem alt av sminke, hårprodukter, neglelakker, body lotions og andre beauty ting fra lageret, badet og sminkerommet. Jeg satt alt midt i stua, og innså at jeg hadde et problem. Det var tusenvis av produkter, og halvparten har jeg hverken brukt eller hatt nytte av. Hvorfor har jeg beholdt alt dette?

Hvorfor har jeg beholdt 10 forskjellige parfymer jeg brukte da jeg var yngre? Den Britney Spears parfymen er det et tiår siden noen som helst brukte, inkludert meg selv. Og jeg som føler jeg aldri har noen som helst body lotions. Vel, jeg hadde 87 flasker fulle av body lotion, så jeg skjønner ikke helt hvordan jeg "aldri" hadde body lotion. 

Jeg tror kanskje det er mye av roten til problemet. Jeg har hatt altfor mange ting, også har det blitt så uorganisert og uoversiktelig at jeg ikke har visst hva jeg hadde. Så derfor har jeg kjøpt nytt, fordi jeg ikke visste at jeg allerede hadde det jeg faktisk hadde. 

Nå har jeg sortert alle produktene inn i hver sin kategori, og å skal jeg gå igjennom alle produktene, en etter en og sortere hva jeg skal kaste, og hva jeg skal beholde. Dette blir litt av et prosjekt, men jeg er så klar! Det blir så deilig å kvitte seg med enda flere ting som jeg faktisk aldri kommer til å bruke. 

Tskjorte - Gina Tricot, HER

Gud som jeg gleder meg til jeg er ferdig med å gå igjennom alle tingene mine. Det er jo litt av et prosjekt jeg har startet på, og det kommer nok til å ta lengre tid enn jeg først trodde. Men herregud så deilig det blir når jeg blir ferdig! 

Er folk utro på julebord?

inneholder reklame

I går hadde Per Fredrik og jeg date night, og det var så koselig! Vi Geir Skeie sin restaurant her i Sandefjord. Der har de så utrolig god gourmet mat! Jeg trodde de kun hadde åpent på sommeren, men der tok jeg heldigvis feil. De var åpne for vintersesongen, og enda godt var det! 

Kjole - HER  (fra gina tricot) 

Vi spiste en utrolig god 3 retters fiskemeny, og til og med jeg som ikke er noe særlig glad i fisk elsker fisken derfra. De bare lager den på en måte som fisken faktisk blir god. Jeg haaaaater vanligvis hvit fisk, men når det er gourmet er saken en helt annen! Samme med vanlig rød fisk også egentlig. Haha!

En ting jeg merker så utrolig godt nå som vi er i desember, er at veldig mange er på julebord. Som regel er det bare noen få par ute og spiser, og resten er julebord. Man hører jo mange vitser om at folk blir dritings og er utro mot ektefeller i på julebordet.

Håper virkelig det er vitser for å si det sånn. For herregud så fælt å kunne gjøre det mot den man er gift med. Men det er kanskje sånn voksne folk gjør på julebord? Ikke vet jeg! Eneste jeg vet er at jeg syns det er heeelt fucked up å gjøre noe sånt. 

Uansett, det ble litt mørkt tema. Så det sporer vi vekk fra! Kvelden i går ble skikkelig koselig, og jeg er så glad for at jeg har en så snill kjæreste som tar meg med ut på date og spanderer. Der er jeg så heldig! 

Restylane, Haters, Tjene penger på YouTube +++ Ukens spørsmål #1

inneholder reklame

Hvor mange abonnenter må man ha på Youtube for å tjene penger?
- Man tjener ikke noe på selve abonnentene. Det handler kun om hvor mange visninger man får på videoene sine, og om man har noen samarbeidspartnere. Eneste grunnen til å ha mange abonnenter er egentlig bare sånn at flere ser når du legger ut en ny video, og da er det større sannsynlighet for at videoene blir sett flere ganger. 

Har du noen tips til hvordan man kan bli komfortabel med å trene på treningssenter, og bruke apparater uten å føle at alle stirrer?
- Oi, den er vanskelig! Nå vet ikke jeg hvorfor du føler deg ukomfortabel. Men selv husker jeg at i starten da jeg begynte å trene, syntes jeg det var litt merkelig å frivekt avdelingen. Det er jo nesten aldri jenter der, så jeg følte meg jo litt teit. Men jeg klarte å kjempe igjennom det, og etterhvert gikk det bedre.

Det er jo typisk at det alltid er en del litt creepy gamle menn som stirrer når man trener, og som regel sender jeg de bare et sykt stygt blikk så de skal skjønne at det faktisk ikke er ok at de står og stirrer. Ellers enn det kan det jo være en idé å trene sammen med en venninne de første gangene, til du føler deg komfortabel? Trening skal jo være gøy, så det er viktig at du føler deg komfortabel på treningssenteret.

Hvordan får du så fin og gyllen hudfarge?
- Takk som syns jeg har det! Jeg bruker selvbruning, da jeg syns det er lettest og best. Tidligere brukte jeg DENNE fra St. Tropez, men for en måned siden fant jeg en ny selvbruning som jeg har falt helt for, da Therese Lindgren anbefalte den. Den holder som regel akkurat en uke, gir en gyllen og fin farge, som er veldig jevn.

Selvbruningen er en mousse så det er veldig enkel å påføre, og man trenger kun å ha den på i 1-3 timer avhengig av hvor brun man vil bli. Det sykeste er at den er vanvittig billig. En vanlig flaske i samme størrelse fra andre merker koster vanligvis 400-500,- kr. Mens denne kun koster 105,- kr for en flaske. Så det er ganske sykt hvor billig den er! Selvbruningen er fra Cocoa Brown, og du finner den HER

 

vilken highlighter bruker du? Syns alltid sminken din får det ekstra "poppet" av den!
- Den jeg bruker er seriøst helt amazing. Den gir sykt mye pigment uten at den blir glitrete, om dere skjønner? Jeg bruker den både til neseryggen for å lage illusjon om smalere nese, øverst på kinnbena, rett under enden av brynene og innerst i øyekroken for å gi det ekstra til sminken. Det gjør virkelig stor forskjell! Jeg bruker DENNE highligheten fra the Balm.

Har du fått klumper i leppene etter at du tok Restylane? Har selv fillers og føler de er klumpete!
- Nei, jeg har vært veldig heldig og har ikke fått noen klumper. Tror det er mye fordi jeg hadde en god behandler som stakk typ 40 ganger så det fordelte seg veldig jevnt, og ikke bare 4 stikk 4 klumper i leppene. Hehe! Om du har klumper fra Restylane vet jeg at man kan injisere noe på klinikken for å fjerne klumpene. Men siden du skriver at du har fillers aner jeg ikke hva slags det er. Men anbefaler deg å dra til en klinikk og se om de kan fikse det, for det er jo kjipt å måtte gå rundt med klumper i leppene. 

Tror du at du noengang kommer til å åpne kommentarfeltet på bloggen igjen?
- Jeg vet faktisk ikke. Jeg savner veldig å kunne snakke med dere, og få input fra dere. Men jeg savner virkelig ikke alle nett-trollene som fikk lov til å gå fritt frem her på bloggen og kommentere i vei. Det er jo faktisk virkelig ikke ok slik de holdt på. Så nei, jeg vet ikke. Kanskje jeg åpner det igjen. Men det får vi bare se ann! 

 

Følg meg på snapchat "stinablogg", for å se enda mer av hverdagen min! 

Slik ble walk in closet mitt!

Herregud for en ryddedag jeg hadde i går! Jeg gikk igjennom hele walk in closet mitt. Jeg dro ut alt sammen, og gikk igjennom hvert eneste plagg for å se om jeg ville beholde eller gi det vekk. 9 timer og 15 stappfulle søppelsekker senere, hadde jeg fjernet 1/4 av klesskapet mitt, og alt var organisert perfekt inn igjen.

Nå føler jeg at det nesten ikke er noen klesplagg der inne, så jeg får litt hetta. Men forhåpentligvis blir jeg fort vandt med det. Noe som er ekstremt deilig, er at jeg har full oversikt over alt sammen og nå er det kun de tingene jeg faktisk liker godt som er igjen. 

 

I de fleste skuffene har jeg kategorisert klærne, sånn at jeg kunne fordele de i plastikkbokser og gjøre det lettere å holde ryddig. Treningsskuffen min er en ny drøm for å si det sånn. Tidligere var den overfylt med alle mulige fine og slitne treningsklær, og den klarte aldri å holde seg ryddig og brettet. Nå derimot, er det kun de klærne jeg faktisk jeg syns er skikkelig fine og som sitter bra som er igjen, og nå er det mye lettere å holde det ryddig! 

Det blir sykt spennende å se hvor ryddig jeg klarer å holde det fremover. Nå er det jo helt plettfritt, men det er det som regel hver gang jeg har ryddet. Om to dager derimot.. Da får vi se om det er like kaotisk som det pleier å bli, eller ikke. Hehe!

12 Fordeler med å være jente!

Å være jente er egentlig ganske så fantastisk det! Altså, det har vi sine negative sider som mensen, måtte gå med en veldig ukomfortabel bh, og vi må alltid sitte på doen når vi skal på do (fælt på offentlige doer). Men sånn bortsett fra det og at vi må føde (auuu), så er det mange grunner til å juble over å være jente/kvinne! 

- Vi snakker mye mer om følelsene våres og klarer å jobbe igjennom problemene våre på en helt annen måte. Tenk å måtte holde alt inne i seg, fordi man er redd for å virke jentete når man snakker om hva man føler? No thanks! 

- Om vi ikke rekker å barbere oss en dag eller 4 kan vi bare ha på jeans og genser, og ingen legger merke til det.


- Hvis du vil lykkes som blogger i Norge, er sjansene dine ekstremt mye høyere om du er jente. Bare kikk kjapt igjennom topplista, så er den eneste mannen du finner der pappahjerte. 

- Vi har så mye mer å velge mellom når det kommer til klær. Bare se på H&M for eksempel. Der er det som regel 3 etasjer for kvinner, og 1 som deles til menn og barn. Og når vi skal pynte oss har vi så mye mer å velge mellom. Menn derimot, må alltid bruke dress. 

- Har vi kviser, eller bare vil se litt mer freshe ut kan vi slenge på litt sminke, og vi er good to go! Det er som å ha et ekstra filter på oss hele tiden. And I love it!

- Om man ikke er sterk nok til å bære noe kan man bare spørre en mann. Er man derimot mann vil stoltheten ryke om man må spørre noen om hjelp.

- Hvis vi vil spise sjokolade midt i uka, kan vi bare skylde på mensen. 

- Vi kan bruke høye hæler. Selv er jeg ganske lav, og de fleste ser uansett på det som fint, men om jeg vil være litt høyere er det bare å slenge på meg et par høye hæler. 

- Vi blir spandert på både på byen, kino, restaurant osv. 

- Vi kan gå på do sammen uten at det virker merkelig.

- Vi kan gråte mens vi ser en film, uten at noen løfter et øyenbryn.

- Hvis vi låner genseren til kjæresten våres, ser vi bare fine og søte ut. Låner de genseren våres derimot blir det ikke like fint..
 

 

- Følg meg gjerne! - 

♥ Instagram: @stinablogg

♥ Snapchat: stinablogg

♥ Facebook: HER 


 

Jeg kaster 15 søppelsekker med klær!

inneholder reklame

I dag har jeg virkelig gått bananas på walk in closet mitt! Jeg har gått igjennom absolutt alt av klær, sko og vesker nøye en etter en for å bestemme om jeg ville beholde eller kaste det. Det var så utrolig mange ting som jeg hadde som jeg faktisk ikke følte noen glede over lengre. Klær som jeg følte at jeg måtte ha bare "fordi" og som gjorde at resten av klærne så dritt ut. 

Etter 9 timer med å gå igjennom plagg og organisere alt på plass inn i skaper, har jeg nå kvittet meg med 15 søppelsekker med klær, sko og vesker. Altså. Ikke vanlige poser, men her snakker vi svære søppelsekker. Jeg skjønner ikke engang at jeg kunne ha så mye ting der inne! Det er jo faktisk ikke rart at det ble totalt kaotisk bare jeg snudde meg rundt.

Nå er det endelig luft og mellomrom mellom hvert plagg, så jeg kan se skikkelig godt hva som finnes. Før hadde jeg over 60 kjoler, og det var helt umulig å velge ut en kjole, fordi det var stappfullt. Nå derimot var det null stress, og jeg fant en kjole på sekunder! Amazing! 

Alt av ting jeg kvitter meg med kommer jeg til å gi til Fretex, så kan det være min julegave til veldedighet i år. Beholdt kun en liten søppelsekk med noen vesker og kjoler jeg tenker å selge, men ellers enn det går resten til Fretex og noe i søppelen selvfølgelig. Hehe! 

Etter at jeg var ferdig med å fjerne alle klær jeg ikke skulle ha lengre, vasket jeg hele walk in closet mitt sånn at det skulle være helt rent når jeg la inn nye klær. Det var mye støv rundt omkring for å si det sånn! Uffameg! Nå har jeg i alle fall lagt alt nøye inn i skaper, og har satt inn mange plastikkbokser i skuffer for at jeg kan lettere organisere ting. Skal vise dere masse bilder av alt sammen senere, så dere kan se! Nå er det så mørkt ute, så da blir det umulig å ta bra bilder for dere. 

Kjole - HER 30% rabatt NÅ! (fra gina tricot)

Nå er jeg skrubbsulten og helt klar for date night med Per Fredrik, så nå får jeg bare runde av her, for nå må vi straks kjøre for å rekke bordreservasjonen vår! 

Slik skal jeg rydde opp livet mitt!

På torsdag kveld kom jeg over en artikkel på et eller annet kvinnemagasin på nett, der de anbefalte er rydde- og organiseringsbok. Min første tanke var jo "Trenger man seriøst en bok for å lære seg å rydde?". Jeg skjønte ikke helt vitsen med hvorfor man skulle lære seg å rydde. Det er jo noe man bare kan, er det ikke det?

Men når jeg leste nedover i artikkelen må jeg ærlig innrømme at jeg kjente meg veldig igjen. De spurte spørsmål som "Rydder du ofte i lange tider, og tar det kort tid før det blir rotete?". Veeeel, JA! Jeg føler jeg kan gå rundt og rydde og rydde i timesvis, og to dager etterpå er det helt kaos igjen! Overalt i huset er det altfor fullt, og walk in closet mitt er stappfullt med hundrevis av plagg. 

Jeg bestemte meg fort for at jeg skulle lese denne boken. Det er jo absolutt verdt det om jeg faktisk klarer å få organisert "livet" mitt utifra den! Mottoet til boken er jo; "rydd en gang skikkelig, og aldri rydd igjen". For meg hørtes det altfor godt ut til å være sant. Men etter å ha hørt hele boken på lydbok da jeg kjørte til og fra Oslo og innom Hokksund i går, er jeg overbevist; dette er løsningen.

Så i dag har jeg satt igang! Nå skal jeg gå igjennom alle ting jeg eier, en kategori av gangen. Kaste det som ikke gir meg glede, og organisere det skikkelig når jeg har gått igjennom det. 

Først ut er walk in closet mitt. Det er det største prosjektet, og i "Konmari" rekkefølgen er klærne først ut. Akkurat nå er jeg nettopp ferdig med jakker og topper, og jeg overdriver ikke når jeg sier at jeg har fylt opp 5 søppelsekker med klær som skal kastet eller selges. DET ER HELT VILT! Det sykeste er at jeg gikk igjennom hele skapet mitt for bare en uke siden, og klarte kun å fylle opp en halv IKEA pose.

Men når jeg gikk grundig til verks nå, og tok ut alle klærne og gikk skikkelig igjennom de, ble saken en annen. Jeg orket ikke å telle alle plaggene. Men på jakkene gjorde jeg det. Jeg hadde totalt 42 jakker, og jeg beholdt kun 15 av de. Ganske sykt at 27 av jakkene mine ikke ga meg noe glede. Hvorfor har jeg hatt de så lenge? Det er så typisk at man bare beholder ting fordi man ikke har noen skikkelig grunn til å kaste det (som at det skulle vært ødelagt osv), og slik har det uten tvil vært i mitt tilfelle. 

Nå er jeg i alle fall ekstremt godt igang, og jeg er spent på å se hvordan walk in closet mitt kommer til å se ut når jeg er ferdig. For det er faktisk ikke ekstreme mengder jeg beholder, for å si det sånn. Hehe!

Holder dere oppdatert på hvordan prosjektet går! Boken heter forresten "Magisk opprydding", og på Storytel appen jeg hørte den på heter den "The life-changing magic of tidying, by Marie Kondo" (den er på engelsk). Anbefaler den på det varmeste! Og det er ikke uten grunn til at det har blitt solgt over 2 millioner eksemplarer. 

7 Problemer lave jenter har

Selv om det er fantastisk mange gode sider ved det å være lav. Man ser alltid søt og uskyldig ut, og man holder seg ung i utseendet mye lengre. Fører det med seg en del problemer. Her er 7 av problemene jeg støter på veldig ofte som lav jente.

Klær

- I en alder av snart 25 år er det ganske kleint at jeg fortsatt må kjøpe bukser på barnebutikker. Prøver jeg å kjøpe på Bik Bok eller Zara kan du banne på at buksa er en halvmeter for lang på bena. Og når vi er inne på klær. Har du noensinne sett meg bruke en veldig lang kåpe og lave sko? Nei? Det er det en god grunn til. Tar jeg på meg en sånn lang kul motekåpe ender jeg opp med å se ut som en liten smurf. 


 

Konsert / Kino

- Nesten alltid da jeg er på kino må jeg sitte helt oppreist igjennom hele filmen, for å rekke opp til å se noe. Når det kommer til konserter er det bare å glemme og stå blant publikum forran scenen. Da ender jeg opp med å se bakhodet på den forran meg igjennom hele konserten.

Må alltid stå på stol

- Hver gang jeg skal prøve og rekke opp til noe på kjøkkenet, må jeg enten klatre opp på benken og leke tarzan, eller hente en stol. Å rekke opp på egenhånd er det bare å glemme! For ikke å snakke om når jeg er på butikken. Aner virkelig ikke hvor mange ganger jeg har måttet spurt om hjelp for å rekke opp til ting. Altså, tror de som jobber i butikk at alle er over 180cm og klarer å rekke opp eller?

 

Legitimasjon

- Å glemme førerkortet hjemme hvis jeg skal på butikken er risikosport. La meg minne dere på at jeg blir 25 om noen måneder, og har enda ikke opplevd en eneste gang og ikke bli spurt om legitimasjon når jeg skal kjøpe alkohol. Til og med RED BULL blir jeg sjekket legg på. Ere mulig? Forever young sier jeg bare..!

 

Må stå på tå

- Hver gang jeg skal kysse kjæresten min (som er typ 185cm høy) er jeg nødt til å stå på tå. Noe som kan bli litt slitsomt i lengden! Altså, greit at gutten skal være litt høyere. Men noen ganger kan det bety problemer! For ikke å snakke om at jeg ser ut som en liten dverg ved siden av han. Haha!

Søt

- Nesten uansett hvor sexy man prøvde å kle seg før man dro ut på byen. Ender det alltid opp med at man får høre "aww, så liten og søt du er". Gjerne mens de også klapper deg på hodet. Ikke veldig gøy.

 

Ser ut som et barn

- Er man flere om å være lave sammen, har man fort et problem. Alle tror at man er barn. Da jeg og Victoria skulle til Portugal for noen år siden, vi er like høye (eller lave..) forresten, ble det ganske kleint på flyet. Siden vi er bittesmå begge to, tenkte flyvertinnen at vi var barn, og spurte oss hvorfor vi ikke hadde med oss "reiser alene" skilt... Auch! 

 

 

Fylt på leppene til jul

rabatt på behandling

I dag har jeg vært i Oslo en tur på litt bloggærender. Først var jeg innom Eger Skin Clinic en tur og fylte opp leppene med litt Restylane. Nå er det et par måneder siden jeg tok det sist, så nesten alt hadde gått ut.

Det er faktisk en kjip ting med å ha høy forbrenning. Restylanen brytes ned mye fortere.. Blæh! Men nå har jeg i alle fall fylt på igjen. Så nå føler jeg meg litt mer leppe-fresh! Og nå er leppene fylt på til jul! Hehe! 

Etter klinikken dro jeg rett på litt julegaveshopping. Nå er det ikke lenge igjen til jeg er ferdig med julegavene, og det er så digg! Nesten litt sjokkerende. Men jeg kjøpte ikke noe som helst til meg selv. Altså.. Whaat! Det er første gangen noensinne tror jeg!  

Etter litt shopping ble det møte ad sales, som er en av de som selger annonser her på bloggen. Satt lenge og skravlet med Caroline som jeg jobber med der, og hun er så søt og god! Syns det er så koselig å bli bedre kjent med de jobber med. Ofte ser man jo bare navnet på en mail også kjenner man ikke personen. Så da er det ekstra koselig å bli bedre kjent!

Nå er jeg hos foreldrene mine på taco-middag, med halve familien. Har vært her i noen timer, og her er det mye skravling for å si det sånn. Her i familien er det ikke stille et sekund, så det er høyt skravlenivå her for å si det sånn. Haha! 

5 Favoritt skjønnhets-produkter!

reklame

I dag vil jeg vise dere noen av mine favoritt beauty produkter. Dette er produkter jeg er helt avhengig av, og som jeg har brukt fast veldig lenge! Dette er produkter du gjerne kan unne deg selv, eller til en venninne i julegave. 

Cocoa Brown selvbruning

- Denne selvbruningen er jeg seriøst in-love-with. Altså. Den gjør at huden min blir skikkelig gyllen og fin! Den setter seg utrolig bra, og blir hverken oransj eller flekkete som ofte andre selvbruninger blir. Den holder veldig lenge, og for meg holder det å påføre den en gang i uka. Det som er genialt med den er at man trenger bare å ha den på i 1-3 timer, avhengig av brun man ønsker å bli. Det er jo helt fantastisk!

Husker før da jeg brukte en selvbruning som måtte være på i 8 timer før jeg kunne dusje den vekk. Det var virkelig noe herk! Da måtte jeg gå rundt klissete og superbrun hele dagen! Vel, det slipper jeg her! Selv pleier jeg bare å påføre den i 18-19 tiden også dusjer jeg den av før jeg legger meg. Denne selvbruningen er også ekstremt mye billigere enn mange andre på markedet, og den kom best ut i test da Therese Lindgren testet en stor rekke selvbrunene. 

Selvbruningen finner du HER.

The Balm highlighter

- Denne highlighteren er ekstremt populær, og det forstår jeg godt! Den er sagt til å være markedes mest pigmenterte highlighter, så denne får virkelig kinnbena dine til å poppe! Selv har jeg brukt den i flere år, og jeg elsker den! Selv om den gir mye sparkle til kinnbena, gjør den så det ser naturlig og fint ut, og ikke overkill. Denne er rett og slett helt perfekt! 

Highlighteren finner du HER.

NYX concealer green 

- Dette er et vidunderprodukt som jeg bruker hver eneste dag, og har gjort helt siden første gang jeg fant produktet for noen år tilbake. Om du har mye kviser eller rødheter rundt i ansiktet er dette virkelig produktet for deg. Selv slet jeg mye med kviser før, og har enda noen små her og der. I tillegg blir jeg ofte rød rundt nederst på nesen. For å jevne ut rødfarge trenger man den motsatte fargen på fargekartet, som da er grønn. Tar man grønt over rødt blir det jevnet ut. Derfor påfører jeg alltid denne concealeren på alle steder i ansiktet som jeg er rød, før jeg tar på foundation. Det er ekstremt hvor godt den dekker over de røde stedene. Plutselig syns ikke kvisene lengre!

Concealeren finner du HER

Isadora twist-up matt lips

- Denne leppestiften har jeg brukt i et par år nå, og den har bare blitt en større og større favoritt. Den føles og ser veldig naturlig ut. Selv om den er matt, blir den ikke så matt at leppene blir flate eller tørre. Neida, tvert imot! Denne fukter leppene skikkelig, og gir de det lille ekstra. Den finnes i flere forskjellige farger, og jeg skifter mellom den jeg har på, på bildene og en som har litt mer pigmenter. Alt ettersom hva jeg ønsker den dagen.

Leppestiften finner du HER

Rituals body lotion

- Nå som det er vinter blir jeg så tørr i huden, at når jeg legger med ned på senga om kvelden, kjenner jeg bare at det svir i huden fordi huden min er så tørr at den sprekker opp. Ikke digg! Derfor bruker jeg rituals sin body lotion hver eneste kveld, og jeg har virkelig merket at det har hjulpet mye! Forskjellen på denne body lotion og andre typiske lotions, er at denne trekker seg faktisk godt ned i huden og gir den ordentlig fuktighet, og ikke bare legger seg som et fett lag utenpå. 

Body lotion finner du HER

 

🎁🎄🎅🏻

Så det var noen av mine favoritt produkter. Jeg har jo anbefalt de på bloggen en rekke ganger før, og det er virkelig ikke uten grunn. Håper dere syns produktene er interessante, og kanskje fant en julegave til en venninne eller deg selv! 

5 Beauty hacks!

- Bruker du mørk neglelakk? Da bør du påføre 2 lag base coat for å unngå at det blir mørke flekker fra neglelakken på neglene dine.

- Alltid bruk fuktighetskrem og solkrem på halsen og hender. Det er de 2 stedene som viser aldring først.


 

- Usikker på om leppestiften har riktig undertoner? Blir tennene hvitere er den riktig for deg, blir de gulere bør du styre unna. Dette kan du teste med å ta leppestift på håndbaken i butikken og holde den opp ved siden av tennene dine.

- Alltid ha kun sterk øyenskygge eller sterke lepper. Aldri begge samtidig, da det fort kan se veldig too much ut.

- Påfør foundation i nedover bevegelser,  så ansiktshårene legger seg ned.

9 Triks for å spare tid i hverdagen!

Vi har alle like mye tid. 24 timer får vi utlevert av universet hver eneste dag. Hverken mer eller mindre. Men hvorfor er det sånn at det er noen som aldri rekker igjennom det de skal gjøre, mens andre rekker igjennom alt med glans?

Hvordan er det noen alltid klarer å rekke alle de hundre forskjellige tingene de skal i løpet av dagen, mens man selv ikke engang rekker å komme halvveis i leksene eller to-do listen. 

Jo, grunnen til det er fordi de har lært seg mange små vaner, som gjør at man blir mye mer effektiv og rekker å gjøre enda mer. 

Selv har jeg en god del ting jeg gjør for å ikke havne i tidsklemma, og noen av de tingene skal jeg dele med dere.
 

- Bruk minst mulig tid på å se tv. Bruker du to timer mindre på tv om dagen enn hva du allerede gjør, kan du heller bruke de to timene på å gjøre ting du egentlig må gjøre. Eventuelt kan du skru på tv'en og ha den i bakgrunnen mens du trener, spiser eller rydder. 


- Når du skal rydde rommet ditt / leiligheten din, bør du sette på en alarm. Bestem deg for at du skal bruke 15 / 30 / 45 minutter til å rydde. Etter det er du helt ferdig. Men på de minuttene du rydder skal du rydde så effektivt som overhodet mulig. Skru på litt musikk også, så blir du enda mer effektiv. Det som skjer da er at du bruker kanskje 15 minutter på å rydde det du vanligvis ville bruke 30-45 minutter på. 


- Lakker neglene mens du studerer / leser. Man må jo vente på at neglene skal tørke, så da kan man like så godt gjøre noe effektivt mens man venter!


- Hver gang det kommer opp noe du må gjøre, sett det på en to-do liste på mobilen. Hver gang du har litt ledig tid, går du igjennom listen og blir ferdig med tingene. 


- Spis frokosten mens du sminker deg og fikser håret om morgenen

 

- Finn frem antrekket du skal ha på deg, dagen i forveien. Hvor mange av oss har ikke surret rundt om morgenen og slengt på seg noe de angret på rett før de måtte løpe ut til bussen?


- Tar du mye buss / tog? Bruk tiden effektivt til å lese lekser, svare på mail, og andre ting.


- Bor du alene? Lag dobbel porsjon med middag, så slipper du å lage middag dagen etter. Det kan også være smart å handle inn all maten for uken i løpet av en handletur


- Kjøp en nøkkelfinner eller ha et standardsted hvor du legger nøklene dine. Aner ikke hvor mye tid jeg har kastet bort på å lete etter nøklene! 

 

Så nå håper jeg at du får en mer effektiv hverdag, sånn at du får mer tid til å være med venner og kjære! 

Endelig er kontoret ferdig!

inneholder reklame

Nå er det en liten stund siden jeg startet å pusse opp kontoret. Selve oppussingen gikk utrolig fort unna. Jeg var kjapp med å komme meg inn på IKEA, hente alt jeg trengte og spikre opp alt sammen.

Selve pyntingen derimot.. Den har tatt ganske lang tid! Nå er jeg endelig ferdig med å pynte, og har pyntet opp med litt julepynt også. Nå er det skikkelig koselig der inne!

Jeg valgte å ha en pult som gikk i et hele veien, sånn at det ikke ble noen unødvendige "hull" mellom skrivebord og sminkebord. Det var jo det før, så det ville jeg unngå. Jeg kjøpte bordplater i forskjellige størrelser og lengder så det etter en tur innom Maxbo der de skjærte til platene, passet sammen. 

På selve rommet har jeg valgt å kjøre en veldig clean look, med litt småpynt her og der, uten at det blir for mye dill-dall. Det kan fort blir rotete hvis det er altfor mye ting overalt, så det ville jeg unngå. 

På hyllene har jeg noen få detaljer som betyr mye for meg. En barbie jeg fikk av Per Fredrik, fordi han vet hvor mye jeg liker Barbie. En plakett jeg fikk av United Screens da kanalen min rundet 50'000 abonnenter, og medaljen min for å vinne "årets videoblogger". 

På bordet har jeg en nøtteknekker, fordi "barbie nøtteknekkeren" var en av mine favorittfilmer som liten, så denne måtte jeg bare kjøpe med da jeg var i Dublin forrige uke. 

Topp - HER (Gina Tricot)

Bukse - HER (Bik Bok)

Alt i alt har jeg blitt skikkelig fornøyd med rommet, og der er enda godt. For herregud så mye tid jeg bruker her! Hehe!
 

10 Ting alle søstre kjenner seg igjen i

Å ha en store- eller lillesøster kan være både morsomt og utfordrende. Man vokser opp sammen, og bor med hverandre i mange år. Man blir virkelig kjent med hverandre på en måte som ingen andre blir. Uansett om du har en lillesøster eller en storesøster, tror jeg definitivt du kan kjenne deg igjen i disse tingene!

- Når dere gikk på skolen passet alltid storesøster på lillesøster. Aner ikke hvor mange ganger søsteren min har forsvart meg i slåsskamper! Hehe!

- Man kan krangle så busta fyker, og 15 minutter etterpå er man venner igjen, uten at man trenger å si unnskyld. Man bare blir automatisk venner igjen. Det er bare magi. 

- Moren deres har garantert ropt feil navn til en av dere. Mammaen vår sin faste frase når hun skulle rope på meg var "Madlestina"

- På søndagsmorgenen kan du banne på at søsteren din har stjelt godteriet ditt, om hun har stått opp først. Aner ikke hvor mange ganger jeg ble sint på søsteren min fordi hun stjal bamsechipsen min, men det var jo heeeelt innafor når jeg stjal french friesen hennes.

- Selv om dere er helt forskjellige i personlighet, og har veldig forskjellige liv, er dere fortsatt fantastisk gode venner! 

- Helt fra man var små har dere delt hemmeligheter med hverandre, så når dere er voksne vet dere alt om hverandre. 

- Når man blir voksne er søsteren din den beste og mest trofaste vennen du kan ha, og dere kan snakke om alt uten å føle at man blir dømt av hverandre.

- Dere låner klær av hverandre. Er man heldig, sånn som jeg var, og er lillesøster får man alltid arve masse klær av storesøsteren sin! 

- Hadde du en storesøster, så var det garantert hun som introduserte deg til sminke. Husker da jeg var 12 år og skulle på skumparty med venninner, da var det kun søsteren min jeg lot sminke meg. Hehe!

- Søskenkjærlighet kan noen ganger være litt lite kjærlig, og man kan krangle og sloss over den minste lille ting. Husker en gang jeg ble litt vel sint over at søsteren min rappet fjernkontrollen fra meg og satte på et tv program jeg hatet. Vel, det endte ikke pent for å si det sånn!
 

Så selv om det var veldig opp og ned å ha en søster når man er ung, er det veldig koselig å ha hatt en søster mens man vokste opp, og ekstra koselig å ha en så god venninne når man er voksen! 

10 Tips for et bedre kjæreste forhold

Nå har Per Fredrik og jeg vært sammen i godt over 2 år. På disse årene har jeg lært mye om hva man skal gjøre for at forholdet fungerer best, og hvilke feller man kan gå i. Jeg har også vært i en del forhold tidligere, der jeg har lært mye om hva som faktisk ikke er greit i forhold. Heldigvis er jeg i forhold nå som jeg har det skikkelig bra i, og det er jeg veldig glad for.

Selv om alle mennesker er forskjellige, og det sikkert ikke er alt som fungerer for alle, så tenkte jeg å dele noen gode råd og tips til hvordan man kan få et bedre kjæreste forhold. 

Hvordan man snakker - Det er så mange som snakker til hverandre på en stygg / ufin måte. Om man stadig vekk gneldrer til kjæresten sin, blir det ikke særlig god stemning. Skal man spørre kjæresten sin om de kan gjøre noe, så kan man gjøre det på to måter. Man kan for eksempel enten si "Jeg hadde satt pris på om du kunne blitt bedre på å rydde opp etter deg" i en hyggelig tone eller man kan gneldre "kan du se til helvete å rydde opp etter deg? Nå er jeg så dritlei av at du alltid roter". Det er altfor lett å si det på den siste måten, men da blir det ikke akkurat god stemning, og jeg kan nesten love deg at den du er sammen med får ekstremt lite lyst til å faktisk gjøre det du sier. 

Kvalitetstid - Noe Per Fredrik og jeg har som fast vane er at vi alltid har date night på lørdager. Da får vi dratt ut av huset og satt av tid til å bare være kjærester. Man kan fort havne i den vanen at man kun halvsover foran tv'en sammen, men da får man jo ikke ordentlig kvalitetstid sammen. Om man har barn er det ekstra viktig med kjærestetid der man kun er kjærester, og ikke foreldre / samboere. Bli enige om hvor ofte dere skal ha date night, og gjør det til en prioritet. 

Gi hverandre oppmerksomhet - Små gleder i hverdagen er helt gull! Det kan være små gaver, en post-it lapp i matboksen med en koselig melding, roser, eller at man drar ut på kino på en tirsdag. Slike små ting gjør at kjæresten din vet at du setter pris på han / henne, og det er så viktig. 

Bygg hverandre opp - En kjæreste skal gi deg ros og komplimenter og få deg til å føle deg bra. En kjæreste skal derimot ikke snakke stygt til deg, fortelle deg at du er lite verdt eller andre ting som river deg ned. Jeg har sett så mange jenter være i forhold der de blir snakket nedlatende til av kjæresten sin, hvor kjæresten sier ting som "du kommer aldri til å klare og bli noe", "du er egentlig ikke noe pen", "ingen av vennene dine liker deg" og "eksen min var mye bedre enn deg i senga". Dette er ikke ting man skal godta at en kjæreste sier, og om kjæresten din sier slike ting til deg bør du virkelig revurdere om du ønsker å være sammen med den personen. 

Tillit er viktig - Man skal kunne stole på partneren sin. Derfor er det viktig at man fra starten av ikke lyver eller holder til skjult for kjæresten sin. Om man ikke har tillit til hverandre, kan det fort gnage ihjel et forhold, og skape mye problemer. 

Samboere; bestem dere for oppgaver i hjemmet. - Da Per Fredrik og jeg flyttet sammen fordelte vi oppgavene i huset med en gang vi flyttet inn. Det gjorde det veldig lett for oss å vite hva som er hverandres oppgaver, og vi slapp å føle at kun den ene dro lasset. Om man ikke har satt faste oppgaver, blir det fort til at den ene føler at den alltid vasker alt av klær og tar oppvasken. Et forhold skal være rettferdig, og derfor skal ikke kun den ene dra lasset.

Snakk ordentlig med hverandre - Hvis dere har problemer med noe er det viktig å kunne snakke skikkelig ut om det. Snakk til dere har fått sagt alt som er på hjertet og "tøm glasset helt", ikke la det være igjen litt dritt i bunnen, om dere skjønner hva jeg mener? For den dritten i bunnen blir fort en fullt glass igjen, og da renner det over ganske så fort. Derfor er det veldig viktig at man alltid snakker helt ut, og faktisk sier ifra til kjæresten sin når man føler at noe er galt. Ikke gå rundt og hold følelser og tanker ikke. 

Intimgrenser - Dette har jeg jo snakket en del om før, men jeg føler det passer godt å ta med her. Da Per Fredrik og jeg flyttet sammen var vi veldig klare på at vi skulle ha hvert vårt bad, og vi skulle vaske våre egne klær. Om man skal være sammen for alltid er det viktig å ha noen intimgrenser, da er det kanskje ikke så smart å vaske de skitne klærne til kjæresten sin eller gå rett inn på do rett etter at den andre har gjort nummer to. Det er ikke akkurat særlig sexy. Vi er mennesker alle sammen, men man trenger faktisk ikke vise alt til kjæresten sin. 

Venner - Bare fordi du får deg kjæreste, betyr det ikke at du skal kutte ut vennene dine. Venner er viktig, og det er faktisk ikke alt man kan / bør snakke om med kjæresten sin. Man trenger også innspill og inspirasjon fra venner. Derfor er det viktig å prioritere å være med venner iblant, selv om man ofte har lyst til å være med kjæresten. 

Bli enige om ting på forhånd - Om dere planlegger en fremtid sammen er det viktig å vite at man er på samme side. Om den ene har lyst til å reise rundt halve jorda og aldri få barn, mens den andre har lyst på hus og 4 unger kan det fort bli ekstremt problematisk. Derfor er det viktig at man i starten av forholdet, eller før man flytter sammen, at man setter seg ned og er helt ærlige om hva man faktisk vil her i livet. Det er ikke alltid man vet helt hva man vil med livet, men prøv å planlegg de neste 5-10 årene, og se hvordan det passer sammen med hverandres liv. Det er fryktelig dumt å bruke åresvis på å være sammen, for så å finne ut at man har helt forskjellige meninger den dagen man skal kjøpe hus / leilighet, eller få barn / ikke få barn. 

Nye innkjøp!

inneholder reklame

I går var jeg på shopping med Rebecca, for å finne noen nye jeans og gaver. Begge deler fant jeg! Jeg fikk unnagjort mye av julegavehandelen i går, så det var veldig deilig! Jeg var innom Gina Tricot og fant noen nye koseklær, og jeg falt helt pladask for en nattblå velourkosedress.

Den er altså så deilig å ha på! Og fargen er jo helt perfekt for årstiden som er nå. Denne kommer jeg nok til å ha mye på meg i juletiden, og egentlig resten av mørketiden. For den er jo ikke bare for julen akkurat, hehe! 

🌟 Velourdress - Genser HER, bukse HER 🌟

🌟 Pysjtopp - HER  /  Pysjshorts - HER 🌟

Jeg var en tur innom Accesoriez og fant tidenes søteste strikkegenser til Chloe! Altså, hvor søt er hun ikke med den? Hun ser så nydelig ut med den! 

Den passet helt perfekt til henne, da den er litt løs så hun kan gå rundt med den komfortabelt hele tiden. I tillegg varmer den når det trengs, også puster den, så hun blir ikke altfor varm. Rett og slett, midt i blinken til henne!

Var innom Bik Bok en tur og kjøpte to nye jeans, som er i samme modell, bare forskjellige farger. De jeansene her er seriøst de beste jeg har vært borti. De er super stretchy, så de er skikkelig behagelige. Også er de skikkelig fine i passformen, da de er highwaist og går akkurat opp til den midjen svinger inn, så man får fremhevet midjen.

Kjøpte den svarte tidlig i år, men jeg har brukt den så mye at jeg rett og slett trengte en ny. Haha! Jeg klipper forresten av alle bukser jeg har helt nederst ved bena, siden jeg er lav og har korte ben. Så de er ikke klippet av når de er i butikken. 

🌟 Jeans - HER 🌟

🌟 Jeans - HER 🌟

Jeg fikk endelig tak i favoritt kakaoen min i går! Den er så god, og anbefales på det varmeste. Den har smak av salt og karamell. Helt himmelsk! Kjøpte også en utrolig søt og morsom g-string. Den var bare så lættis at jeg måtte ha den! Du finner den HER på Gina Tricot. Fant også en sløyfe strikk, den var skikkelig fin så den måtte jeg bare ta med! Du finner den HER hos Gina Tricot. 

Også ble det litt beauty produkter. Ansiktsmaske er jeg helt avhengig av, og det hjelper masse på huden min! 

Til slutt fant jeg også en genser på Gina Tricot som jeg syns at var så kul! Elsker at den er litt rocka og oser av girl power! Du finner den HER.

Så, som dere ser ble det en del shopping på meg selv også. Men det er vel lov vel? Hehe! I think so! 

Shoppet så mye at vi måtte låne handlevogn på polet!

I dag har jeg vært på shopping med Rebecca og Carina, vi har virkelig storhandlet i dag! Tuller ikke når jeg sier at vi måtte låne handlevogn på vinmonopolet for å bære alt..! Altså. Vi shoppet mye! Eller, jeg shoppet ekstremt mye. Rebecca shoppet mer normalt vil jeg si. Hehe!

Jeg kjøpte for det meste julegaver, men jeg handlet også litt ting til meg selv som jeg kan vise dere i morgen. Kjøpte blant annet noen utrolig deilige koseklær, som jeg bruker nå og herregud. Det føles ut som at jeg sitter inni en velour drøm. Det er sykt digg. 

Midt i alt shoppingkaoset fikk vi tatt en skikkelig koselig lunsj sammen, nede på brygga i Tønsberg. Syns alltid at det er så koselig der nede! Jeg har jo vært i Tønsberg en del ganger siden jeg flyttet til Sandefjord, og det er virkelig et sted jeg syns er fint!

Det ligger jo i perfekt kjøreavstand fra Sandefjord også. Tar jo bare 20 minutter å kjøre dit med bil, så det passer jo perfekt!

 

Haha, det bildet her er så typisk Rebecca. Hun er alltid så morsom! Carina er forresten en ny venninne, som jeg ble bedre kjent med i dag igjennom Rebecca. Sykt koselig jente!

Nå får jeg runde av her, for nå skal Per Fredrik og jeg lage taco. Vi fikk så utrolig lyst på taco i dag, og selv om det ikke er taco-fredag er det innafor. Hehe! Tror faktisk jeg kunne spist taco hver eneste dag i en eller annen variant. Det er jo så godt!

Kaotisk julegave-handel!

inneholder reklame

Tidlig i dag morres dro Rebecca og jeg rett til Tønsberg for å shoppe, og jeg har virkelig kommet godt igang med julehandelen etter dagens shoppingrunde.

Per Fredrik har bursdag 21 desember, så jeg måtte finne både bursdagsgave og julegave til han. Det har ikke vært bare-bare for å si det sånn. Men endelig er jeg nesten i boks, og det er helt fantastisk!

Resten av julegavene er jeg halvveis igang med, så de stresser jeg ikke så mye over akkurat. Nå begynner jeg bare å glede meg til julehandelen, og pakke inn gavene. I år skal jeg virkelig kose meg med å pakke inn gaver. Det er jo noe jeg aldri har gjort før, men jeg har skikkelig mange idéer på hvordan jeg skal gjøre det. Så det blir gøy! Tenker å lage et eget blogginnlegg med litt tips til hvordan man kan gjøre litt ekstra ut av gave innpakkingen også!

Jeg må ærlig innrømme at jeg har vært ganske stressa over julegavene i år. Jeg syns det er  så vanskelig å finne ut hva jeg sakl gi til hver og en, så det har vært helt kaotisk i hodet mitt!

Skal fortelle dere mer om dagen min etterpå, men først vil jeg vise dere dagens antrekk. Denne jakken er virkelig min go-to jakke i år. Den varmer skikkelig, samtidig som den er skikkelig fin å se på! Perfekt kombinasjon! Vanligvis er jeg litt skeptisk til full fuskepelsjakke, men når den er sort blir det helt perfekt! Om du forresten trenger tips til julegaver, har jeg laget en STOR julegave-guide HER.

Jakke - Bik Bok, HER

Bukse - Vero Moda, HER

Sko - NLY

Veske - Gucci, HER

Genser - NLY, HER

Dyreste solbrillene jeg noensinne har kjøpt

I forrige uke var jeg i Dublin, og da Per Fredrik og jeg var på Gardermoen stakk vi innom en solbrillebutikk. Det var 5 minutter til boarding startet, så vi hadde ikke akkurat veldig god tid. Men Per Fredrik hadde glemt igjen solbrillene sine hjemme, og måtte kjapt kjøpe noen nye.

Mens han fikk hjelp av ekspeditøren tittet jeg litt rundt på solbriller, og fant et sykt fint par. De var jo veldig dyre (nesten 3000,- kr), så jeg hadde ikke akkurat tenkt til å kjøpe de så spontant. Jeg er ikke akkurat sånn som pleier å kjøpe dyre solbriller. Selv syns jeg at det er litt bortkastede penger, fordi jeg alltid klarer å ødelegge de på en eller annen måte. 

Så jeg sa litt tullete til Per Fredrik "kanskje jeg skal kjøpe de her? haha". Så fikk jeg tilbake fra Per Fredrik "Ja, hvorfor ikke? De var jo skikkelig deg, og du har jo jobbet mye i det siste". Jeg kunne jo ikke vært mer enig med Per Fredrik, så før jeg visste ordet av det hadde jeg kjøpt de. De er jo sykt fine, og veldig "meg" så why not? Jeg får bare passe på at jeg tar litt bedre vare på de enn alle andre solbriller jeg noensinne har hatt. Haha!

Føler meg så fin og sassy med de. Hehe! 

Dyre solbriller, men selv føler jeg at det var verdt det, og det er jo faktisk det som betyr noe! 🌟

Slik er kjøkkenet pyntet til jul!

Nå som vi har pyntet hele huset til jul tenkte jeg å vise dere litt og litt her på bloggen. Det er så mye jeg skal vise dere, så da må jeg dele det opp i flere runder. Hehe!

En av de første stedene vi pyntet var kjøkkenet. Her hengte vi opp en gigantisk girlander med masse lys, kongler og julekuler ved inngangen til kjøkkenet. Å ha girlander er jo ikke så veldig typisk norsk, så der tok jeg mye inspirasjon fra USA. 

Nederst ved girlanderen står en snømann med lykter på snø. Tips; "Snøen" er perfekt å bruke for å skjule kontaktene til girlanderen. Bare pass på at du bruker kun LED belysning og ikke noe som blir varmt, da det kan være brannfarlig. 

I vinduene har vi pyntet opp med små pepperkakehus med lys inni, små dyrefigurer som passer inn i skogstemaet vårt, også selvføgelig; kakao stasjon. Den viste jeg dere tidligere i dag, og den er jeg så fornøyd med! Per Fredrik og jeg har også bakt pepperkaker som vi har hengt opp i vinduet for å pynte opp. Det er så koselig å pynte med noe som vi har laget sammen! 

🎄 Julegenser - Gina Tricot, HER 🎅🏻

Når det er kvelden, og vi skrur av lysene på kjøkkenet får vi den fineste utsikten ut mot gårdsplassen og inngangen der vi har pyntet opp med massevis av lys. Vi har gått all-in ute i år, og jeg viste dere et stort bildedryss HER, som til og med Nettavisen delte som inspirasjon. Girlanderen lyser opp så vakkert og gjør det ekstra koselig i stua. 

Nå skal vi spise middag og kose oss. Per Fredrik har vært i Sverige i helgen med musikk produsenten sin, så jeg har savnet han så mye! Det var heldigvis bare to døgn. Men gud det føltes ut som en evighet! Nå blir det koselig å kose oss sammen!

7 Ting jeg syns er flaut!

I går fortalte jeg dere om 7 ting jeg syntes at var flaut før, men som ikke er flaut lengre. Nå tenkte jeg å følge opp det innlegget med å fortelle dere om noen ting jeg syns er super flaut! Kanskje du kjenner deg igjen i noen av tingene?

Rape - Jeg syns det er ganske flaut å rape foran andre, spesielt Per Fredrik som jeg vil være fin for. Jeg er jo ikke akkurat sånn som løper rundt og raper hele tiden, men om jeg drikker noe med kullsyre hender det at det kommer noen uheldige raper ut!

Spontant besøk når jeg ikke har rukket å rydde - Det er ikke særlig gøy med besøk som kommer uanmeldt, om jeg nettopp har gått igjennom huset som en tornado. Haha! Bare; "Hei hei, ja velkommen inn i rotet liksom".Heldigvis er det sjeldent det er så rotete her. Men det hender at det skjer, hvis jeg har hatt mye jobb å gjøre. Da kan det fort bli ganske kaotisk her. 

Snap til feil person - Det er sååå flaut å sende snap til feil person. Det har hendt at jeg har sagt noe om en person, også har jeg klart å sende det til den personen. Åh, det er så driti ut som det faktisk går ann å bli! Heldigvis har det ikke vært noe særlig slemt, men heller at jeg har vært bekymret for en person. Uffameg!

Åpen buksesmekk - Etter at jeg hadde et lite uhell for noen år tilbake der jeg klarte å gå igjennom hele Karl Johan med åpen buksesmekk har jeg blitt helt ekstrem på å alltid sjekke den. Jeg sjekker at den er lukket sikkert 30 ganger hver eneste dag..

Skrive om sex - Kall meg gjerne gammeldags men jeg syns det er flaut å skrive åpenlyst om sex her på bloggen. Jeg har vel sagt et par småting her og der, men å brette ut om sexlivet mitt er noe jeg ikke helt føler meg komfortabel med. Men det er jo kanskje ikke så rart? Det er jo en privat ting. Selv om halve blogg Norge er åpne om det da, haha! Syns faktisk mye av åpenheten er bra! Men det er bare ikke noe jeg hadde følt meg komfortabel med å fortelle om selv. 

Mumle for meg selv - Jeg mumler ofte for meg selv som en måte å tenke bedre på. Det flaue er bare hvis noen hører det! De må jo tro at jeg er super rar som nærmeste sitter og snakker med meg selv!

Bloggere som blogger stygt om hverandre - Jeg syns det rett og slett blir flaut og pinlig når diverse bloggere bruker bloggen sin til å henge ut andre bloggere, kun for å få klikk. Det blir bare for dumt, og jævlig slemt. Vi bloggere får nok hat fra anonyme nett-troll, så det siste vi trenger er at våre egne kollegaer slenger dritt om hverandre. 

 

 

DIY: Kakao stasjon!

inneholder reklame

Nå er vi endelig godt inn i desember. Selv har jeg vært i skikkelig julemodus en liten stund allerede! Vi har pyntet hele huset i skikkelig julestil, og en av tingene vi gjorde da vi pyntet var å lage en egen kakao stasjon.Her har vi kakaopulver, marshmallows, julekopper med teskjeer, sugerør, hjemmelagde pepperkaker som Per Fredrik og jeg lagde for litt siden og candy canes. Alt man trenger for å lage en skikkelig god kakao med godt tilbehør! 

Julegenser - Gina Tricot, HER

🎅🏻🎄

Vi har hatt denne lille stasjonen en stund allerede, og jeg har laget meg så mye kakao fra den. Det er så koselig å se ut på all snøen mens jeg lager meg en stor kopp med kakao. Det kan ikke bli mer idyllisk enn det!

Denne kakao stasjonen kommer jeg nok til å lage meg kakao fra mange ganger i vinter. Vi har kjøpt en spesiell kakao som er så god! Problemet er bare at den er helt umulig å få tak i! Første gangen jeg kjøpte den fant jeg den ved en tilfeldighet i Tønsberg på en interiørbutikk.

Men jeg var jo helt sikker på at de skulle ha den flere steder. Den er jo helt sinnsykt god med både karamell og havsalt, så jeg må tror jeg må tilbake dit igjen for å se om de har mer. De har i alle fall ingen andre steder. Hehe! 

🎅🏻🍪☕️

7 Ting som var flaut før

Som blogger er det mange terskler jeg har gått over, og det er mye jeg syntes var flaut før, som nå bare er hverdagspjatt. La meg fortelle dere hvilke ting jeg syntes var flaut før!

Å sminke meg ute på restaurant - Å fikse på leppestiften eller slenge på litt ekstra pudder etter at jeg er ferdig med å spise, er noe som endelig føles ok for meg å gjøre. Før derimot.. Da turte jeg det ikke. Folk er så ekstremt fordomsfulle når de ser noen som er hakket mer glad i sminke enn andre, og da stirrer jeg de veldig stygt. Ikke veldig hyggelig akkurat. Men fuck it, jeg gidder ikke å ha dårlig leppestift bare fordi en eller annen Ms Fordomsfull skal glane stygt på meg :-)


Ta selfies offentlig - Å stå midt på et kjøpesenter og ta selfies var noe jeg syntes at var såå flaut før. Nå derimot, har jeg faktisk innsett at vi lever i 2017 og det er helt innafor. Alle tar jo selfies overalt, og det er ikke noe å være flau over.

Å gjøre noe ut av ting - Før syntes jeg det var flaut å bry seg om ting, og gadd ikke å gjøre en effort. Aner ikke hvorfor jeg tenkte sånn, det er jo bare teit! I sommer var jeg i en bursdag hos to venninner i Drammen, og de hadde gjort skikkelig mye ut av bursdagen. Det var da jeg innså hvor koselig og morsomt det faktisk er å gjøre noe ut av ting. Å pynte opp skikkelig og lage god mat når man skal ha en fest er noe jeg aldri gjorde før, men nå derimot, nå er det et must for meg. Det er jo så mye mer morsomt! 

Si at jeg skal ha betalt - For noen år siden da jeg var i starten av å tjene penger på bloggen, syntes jeg at det var flaut å be om betalt for å skrive om produkter. Jeg fikk jo mailer i hytt og pine der folk spurte om jeg kunne blogge om produktene dems, men jeg syntes det var så flaut å si at jeg faktisk skulle ha betalt i penger og ikke bare produkter. Så fort jeg kom inn til Nettavisen og fikk beskjed hvor mye jeg skulle ha betalt for et blogginnlegg, endret jeg den holdningen ganske fort. Visst pokker skal jeg ha betalt for å skrive om et produkt. Det er jo ikke sånn at man ber en snekker om å bygge huset sitt i bytte mot en ny hammer liksom..

Å shoppe alene - Før syntes jeg at det var skikkelig flaut å dra ut på handlesenter og shoppe alene, så jeg gjorde det nesten aldri. Nå derimot er det null stress for meg å dra ut og handle alene. Det er jo ikke alltid at noen har tid / mulighet til å være med på shopping og da kan jeg jo bare dra alene. Det er jo faktisk mye mer effektivt å handle alene. Selv om det er koseligst å handle med noen!

Å gå uten sminke - Før hadde jeg ekstremt dårlig hud og mye kviser, så jeg hatet å gå rundt uten sminke. Nå derimot har huden min blitt ekstremt mye finere og jeg har gått fra å ha bokstavelig talt 40 kviser i ansiktet til maks 2 av gangen. Så nå elsker jeg å gå rundt uten sminke!

Å be folk ta bilde av meg - Før syntes jeg at det var altfor flaut å be folk om å ta bilder av meg. Spesielt på restaurant. Nå derimot spør jeg lett servitøren om de kan ta bilde av Per Fredrik og meg når vi er ute og spiser. Har aldri fått et eneste nei fra servitører, og de syns alltid det bare er gøy. De liker jo å være serviceminded mot gjestene sine, så det er jo noe å huske på om man skal spørre om sånt. 

Stor julegave-guide! - Sminke, Hudpleie, Trening, Baking ++

reklame

Nå er det ikke lenge igjen til jul, og det er på tide å starte med julegavehandelen. Jeg vet at mange syns det er vanskelig å finne julegaver til venninner, søsken, mødre, osv til jul og derfor har jeg nå laget en stor julegave-guide til dere! Her finner du virkelig noe til enhver jente! Her er det både sminke, hudpleie, treningsting, bakeutstyr og klær til hjemmekos. Linker til produkter er under hver kollasj. 

1 Topp fra Gina Tricot, HER  /  2  Gina Tricot pyjamas, HER /  3  Ellos kosesokker, HER  /  4 Morgenkåpe fra Gina Tricot, HER 

5 Kimono fra Gina Tricot, HER  /  6  Ellos kosesokker, HER7  Ellos pyjamas, HER  /  Topp fra Gina Tricot, HER

1 Skyggepalett, HER  /  2  Leppestift, HER  /  3  Depend løsvipper, HER  /  4 Contour palette, HER

5  Beauty blender, HER  /  6  Vippeserum, HER  /  7  Øyneskyggepalett, HER  /  8  Highlighter, HER

1  Spiralizer maskin, HER  /  2  Popcornmaskin, HER  /  3 Smoothie maskin, HER

4  Tristar muffinsmaskin, HER   /  Kjøkkenmaskin, HER  /  6  Vaffelskåljern, HER

1 Selvbruning HER  /  2  Bomb cosmetics bath bombds, HER  /  3 Bobleskum og bodylotion, HER  /  4 Urtekram body scrub, HER

5  Fuktighetsmaske, HER  /  6 Hugo Boss parfyme og body lotion, HER  /  7 Rituals gavesett, HER

1 Kari Traa treningsjakke, HER  /  2 Frontier rockering, HER  /  3 Åhkkå parkas, HER  /  4 Røhnisch vannflaske, HER

5 Casall yogamatte HER  /  6  Fitbit treningsklokke, HER  /  7 Adidas løpesko, HER 

 

 

Håper du fant noe fint å gi i julegave til noen du er glad i! 🎁🎅🏻

Hatkommentarer, BH triks, Jobbe som kokk? ++ Ukens spørsmål #188

inneholder reklame

Om du ikke var blogger, kunne du tenke deg å jobbe videre som kokk da?
- Nei, det tror jeg ikke. Jeg er glad i å lage mat, men jeg likte ikke å jobbe som kokk. Det var virkelig ikke et yrke for meg. Å være servitør derimot, det syns jeg at var veldig morsomt! Men jeg vet ikke om det er noe jeg ville gjort heller.Hvorfor har du ikke åpen snap, sånn at alle kan sende deg snapper?
- Jeg hadde det for lenge siden, men det resulterte i at jeg fikk så ekstremt mange snapper med alt mulig rart, som egentlig ikke var ment til kun meg. Jeg hadde jo snapchat åpent for å kommunisere med dere, ikke for at noen skulle sende meg bilde av kaffen sin eller en selfie med "kjeder meg" 1175910 ganger om dagen. Så derfor stengte jeg snapchat, så kun venner kan sende meg snapper. Nå derimot åpner jeg snapchat en gang iblant sånn at dere kan sende meg snapper til ukens spørsmål og andre ting. 

 

Er du ferdig med å pynte til jul?
- Nesten! Vi er så og si helt ferdige, det er bare litt småpirk her og der som mangler. Ellers enn det er vi helt ferdige. Det var så koselig å komme hjem fra Dublin 1. desember til ferdig pyntet julehus!

Kjole - Gina Tricot, HER 30% Rabatt NÅ!

 

Hva liker du best ved julen?
- Oi, vanskelig spørsmål! Jeg er veldig glad i at det er så mye lys overalt. Det lyser virkelig opp en tid som er mørkest i året. Jeg er også veldig glad i selve julefølelsen, det er liksom bare en måned i året der alt stopper opp litt, og vi koser oss ekstra mye og er ekstra hyggelige med hverandre. 

 

Hvilken bh bruker du til topper der du har bare skuldre? Du får alltid skikkelig kløft i de!
- Hehe, jeg bruker stick-on BH som du finner HER hos Cubus. De er seriøst helt geniale da man bare klistrer de rett på puppene og de sitter på som et skudd og gir deg kløft i stroppløse kjoler / topper. Perfekt om du skal ha en kjole med bar rygg, da disse kun syns foran. 

Hva syns du om livet ditt?
- Jeg er ekstremt fornøyd. Hadde jeg sagt til 20 år gamle meg selv at jeg kom til å ha en fantastisk kjæreste som jeg hadde hus og hund med, og at bloggen går så fantastisk som den går, og at vi reiser så mye som vi gjør, hadde jeg aldri trodd på meg selv. Jeg har mye mer enn hva jeg noensinne har drømt om, så jeg kan virkelig ikke klage!

Har du kontakt med de du bodde med i kollektivet med?
- Nei. Jeg flyttet jo inn til de ekstremt spontant fordi jeg hadde bare to dager på å finne et nytt sted å bo. Derfor måtte jeg bare ta det første jeg fant som var ledig, og endte opp med å bo sammen tre andre jenter som var veldig annerledes enn meg. Alle var veldig snille og hyggelige, men vi var helt forskjellige så vi fant aldri helt den tonen. I tillegg har vi jo flyttet overalt bort fra hverandre i landet. 

Hvor mange jobber har du hatt?
- Oi, det har jeg ikke telling på! Jeg fikk min første jobb som 15 åring, og siden den gang har jeg alltid hatt en eller annen jobb. Men jeg kan jo telle litt! Jeg har jobbet som tlf selger 3 forskjellige steder, jobbet i ferskvaredisken på Spar, i klesbutikken WOW, i kassa på Kiwi, som kokk på Strand restaurant og La Vida Tapas, servitør på Glass restaurant, pleiehjelper på gamlehjem, YouTuber hos Nordic Screens, så hos United Screens som jeg er hos nå og blogger hos Nettavisen / Side2.

Så det blir totalt 13 forskjellige jobber, så man kan trygt si at jeg har fått testet ut jobblivet en god del! Å være blogger / youtuber er uten tvil mine favorittjobber!

Genser - HER

 

Hvordan takler du hate?
- Vel, det er veldig opp og ned. Ofte klarer jeg å takle det helt fint, men det hender jeg får perioder der jeg bryr meg litt for mye om hva anonyme troll sier, og da ødelegger det veldig for meg. Å stenge kommentarfeltet her på bloggen var en av tingene jeg gjorde da jeg begynte å ta de stygge kommentarene for mye til meg. Det er jo der de aller fleste stygge kommentarene kommer, siden folk kan være anonyme. Det er sjelden jeg får noen stygge kommentarer på plattformer der folk faktisk må vise hvem de er.

Genser - Gina Tricot, HER

 

Hvor gammel var du da du flyttet hjemmefra første gang?
- 18 år. Ganske ungt, i og med at de fleste på min alder (jeg er 24) enda ikke har flyttet helt hjemmefra enda. Hehe! Men for meg føltes det bare riktig. 

 

🎅🏻🎁

Hver dag frem til 24. desember kommer jeg til å ha give away på Snapchat (stinablogg).
Jeg kommer til å gi bort massevis av sminke og hudpleieprodukter! Følg meg for å kunne delta! 🎅🏻🎁

12 Fordeler med å være lav

Å være lav er ikke alltid bare-bare. Du rekker aldri opp til noe som helst som er i hyller, buksene du kjøper er alltid for lange, og du blir alltid spurt om legg når du skal kjøpe vin på polet. Men, det er også mange fordeler med å være lav, og her er noen av de! 

 

- Du får nesten alltid stå forrerst på skolebilder. Fordi du bare blir borte om du står bakerst med de høye kidsa.

- Du får alltid plass til å sove på sofaen. Veldig digg når man sover over hos venninner!

- Du kan alltid ha på så høye hæler du vil uten at du blir høyere enn kjæresten din. Score!

- Du kan komme unna med nesten alt fordi du er lav, så tenker folk at du er søt og uskyldig. Jepp, enkelt å lure seg unna ting når man er lav.

- Du kan sove veldig komfortabelt på busser, fly og tog. Fordi et sete er som en stor seng når man er lav. 

- Du trenger aldri å bøye deg når det er lave tak. Og du blir automatisk mye bedre enn alle andre i limbo.

KJOLE - HER

- Du kan kjøpe klær i barneavdelingen hele livet. Veldig kjekt når man skal ha bukser, for da sparer man fort mye penger!

- Du har alltid god benplass når du sitter i biler og på busser. Deilig å kunne strekke seg ut, mens høye må sitte sammenkrøket. 

- Du ser yngre ut. Det er selvfølgelig litt kjipt å alltid måtte vise legg på polet, og man kan bare glemme å få kjøpt noe før man er gammel nok. Men, på den positive siden så ser vi ut som vi er 20 når vi er 30, så tommel opp for det!

- Du kan ligge alle veier i en dobbeltseng, og du har ekstremt god plass.

- Du tar mange flere skritt enn høye for å komme deg et sted, dermed forbrenner du mye mer, og holder deg alltid i form! 

- Du slipper at folk ser opp i nesa de. 

 

🎅🏻🎁

Hver dag frem til 24. desember kommer jeg til å ha give away på Snapchat (stinablogg).
Jeg kommer til å gi bort massevis av sminke og hudpleieprodukter! Følg meg for å kunne delta! 🎅🏻🎁

7 Sminke-tabber jenter gjør!

inneholder reklame

Når det kommer til sminke er det ikke alltid like lett å få det til å bli riktig. Eller, det er forsåvidt egentlig ingenting som heter riktig og galt. Det kommer jo ann på øyet som ser. For meg er å gå med knæsj grønn øyenskygge og rød leppestift sammen heeeelt feil.

Men det er jo sikkert noen som liker det. Uansett, tenkte jeg kunne skrive om noen av de tingene jeg altfor ofte ser jenter gjør feil med når det kommer til sminke. Ps; har selv gjort halvparten av feilene selv da jeg var yngre. Man lærer av å feile er det jo noe som heter. Hehe!

Genser - Nelly

 - Veldig sterk øyenskygge og sterk leppestift til hverdags. Nei nei nei. Du skal ikke på fest, du skal på jobb. Og uansett er det alltid penest å kun velge enten sterk øyenskygge eller sterke lepper. Skal du kjøre rød leppestift bør øyenskyggen være veldig minimal.

- For tydelig lipliner. Jeg kjenner jeg grøsser når jeg ser jenter med mørk lipliner og lys leppestift. Altså, man kan gjerne ha liplineren et hakk mørkere enn leppestiftene. Men husk at en lipliner er for å ramme inn leppene, ikke for å se ut som en pornostjerne. 

- Fester ikke foundation. Når jenter ikke bruker et pudder for å feste foundationen, så den ender opp med å skli rundt og man ser svett ut i ansiktet. Auch.

- Mørk øyenskygge opp til brynet. Dette gjør at man i 99% av tilfeller ser ut som en drag queen, og ikke en bra en. La skyggen avsluttes rett under der du kan kjenne at øyet slutter. 

- Knæsj farget øyenskygge. Som jeg nevnte tidligere er ikke knæsj grønn øyenskygge helt heldig. Det samme gjelder så og si alle farger. Om du skal bruke farger til øyenskyggen bør det være minimalt, og blendes inn sammen med grått eller brunt. Knæsj rosa eller lille øyenskygge tilhører 5 klasse da ingen av oss visste hvordan vi skulle sminke oss.

- Glemt å fjerne maskara søl. Jenter. Altfor ofte ser jeg jenter som har tatt på maskara og sølt som ville helvete. Selv søler jeg alltid litt selv. Men det er jo bare å vente til det tørker, og enkelt fjerne det med en qtips. Ekke verre gitt.

- For tynne øyenbryn. Syltynne øyenbryn hører hjemme i 2005, ikke 2017. Ramm inn de vakre øynene dine med fyldige bryn. 

 

🎅🏻🎁

Hver dag frem til 24. desember kommer jeg til å ha give away på Snapchat (stinablogg).
Jeg kommer til å gi bort massevis av sminke og hudpleieprodukter! Følg meg for å kunne delta! 🎅🏻🎁

12 Spørsmål og svar

inneholder reklame

1. Hva irriterer du deg over hos andre mennesker?
- Jeg irriterer meg veldig når folk skal legge seg opp i alt man gjør. Som blogger merker jeg dette ekstremt mye, og jeg må ærlig si at jeg er så ekstremt drittlei av å høre alle mulige meninger om hvordan jeg skal se ut og oppføre meg. 

 

2. Har du noe som du er skikkelig dårlig på?
- Jeg er ekstremt dårlig til å synge. Altså, herregud så jævlig der høres ut når jeg synger. Er så dårlig til å synge at jeg aldri synger med på bursdagssanger eller noenting. 

Genser - HER

3. Har du noen rare fobier?
- Jeg er ekstremt redd for føtter og fugler. Til og med bittesmå fugler som 99% av mennesker syns er supersøte er jeg livredd. Og føtter, ja trenger ikke begynne å snakke om engang. 


 

4. Hvilken sang elsker du i hemmelighet, og synger når ingen hører?
- Hmm.. Har som regel ingen faste sanger på hjernen eller som jeg elsker. Men akkurat nå om dagen har jeg både ghostbusters sangen og "sing me to sleep" på hjernen, så de nynner jeg mye på! 

 

5. Har du et navn som bare familien din kaller deg?
- Nei egentlig ikke. Har så og si aldri hatt noen kallenavn. Navnet mitt er jo så kort og enkelt, så aldri blitt noe av, heldigvis. Hehe!​

6. Har du noen nervøse vaner / hva gjør du når du blir nervøs?
- Jeg begynner som oftest å skjelve en del, også gjesper jeg sjukt mye. Selv om gjespingen gjelder mest når jeg er i situasjoner der jeg er veldig ukomfortabel eller klein. Haha. 

 

7. Hvilken side av sengen sover du på?
- Når man ser mot sengen, så er det venstre side jeg alltid sover på. Uansett hvor jeg sover blir det alltid sånn. Både hjemme hos Per Fredrik og meg, og i leiligheten jeg bodde i, på alle hotell PF og jeg har vært på, og overalt egentlig. Må liksom bare sove på den siden. 

8. Hva var ditt første kosedyr og hva het det?
- Det var en lyserosa bamse som bare het bamse, om jeg ikke husker feil. Har den faktisk enda! Men den ligger i en eske på lagerrommet da. 

 

9. Har du noe som du ber andre gjøre, men aldri gjør selv?
- Hmm, nei tror faktisk ikke det. 

 

10. Hvilken vei står du i dusjen?
- Mot munnstykket. Hadde aldri klart å stå med vannet bak meg. Uæh, nei det går ikke! Hehe! 

11. Hva er din favoritt mat som er junkfood men som du elsker?
- Pizza. Herregud som jeg elsker pizza! Jeg elsker ristorante mozzarella frossenpizza. Ah, nam nam! 

 

12. Er du utadvendt eller sjenert?
- Definitivt utadvendt. Jeg var nok en del mer sjenert da jeg veldig ung, men det vokste jeg av meg. Livet er for kort til å ikke tørre og syns! 

 

🎅🏻🎁

Hver dag frem til 24. desember kommer jeg til å ha give away på Snapchat (stinablogg).
Jeg kommer til å gi bort massevis av sminke og hudpleieprodukter! Følg meg for å kunne delta! 🎅🏻🎁

Slik vet du at venninnen din er falsk

Er det en ting jeg har opplevd mange ganger som jente, så er det hvor falske jenter kan være mot hverandre. Ofte er de man ser på som sine venner, ikke ekte venner. Og noen ganger er det nesten umulig å skille mellom hvem som faktisk er dine ekte venner og ønsker deg alt godt, og hvem som er falske og kun er der når det er noe å hente ut av det. 

Jeg vil tippe jeg ikke er den eneste jenta som har opplevd dette, og jeg er nok ikke den siste som kommer til å oppleve dette. Derfor vil jeg skrive litt om hvordan jeg selv har skjønt at enkelte venninner er falske, og hvordan du selv kan spotte en falsk venninne. 

Baksnakker
- Hvis venninnen din alltid snakker dritt om andre venninner dere har, er sjansen stor for at hun gjør det samme om deg. Er man faktiske ekte venner snakker man ikke dritt om hverandre. En ting er å fortelle den andre at man kanskje er bekymret for handlingene en person gjør, men å snakke usaklig dritt gjør man ikke om sine egne venner.

 

Du er alltid sist i rekke
- Dersom du gang på gang opplever at venninnen din setter deg i siste rekke. Altså, ringer halve kontaktlisten sin før deg, er dere nok ikke så nære venninner som man skulle tro. Enten er man rett og slett ikke så nære, eller så føler ikke den falske venninnen at det er noe å hente ut i dag, og derfor setter hun alle andre først. 

Sier ikke ifra
- Dersom du og en venninne har hatt en avtale om å møtes, og hun ikke gidder å si ifra at hun ikke kan før 5 minutter før, eller bruker evig lang tid på å svare på meldinger (selv om hun er aktiv på facebook), bør det lyse opp et varselsignal. Er man ekte venninner har man respekt nok for den andre til å si ifra, og ikke kaste bort tiden til den andre. 

 

Er kun der når det er noe å få ut av det
- Har du en venninne som du merker at kun er der, når det er noe å hente ut av det? Jeg har selv hatt "venninner" som kun gadd å være med meg når de kunne havne på bloggen. Sånn skal ikke et ekte vennskap være. Så om du har en venninne som kun gidder å være med deg fordi du spanderer kino, hun kan låne kule klær av deg, dere kan ha vors i leiligheten din, eller andre lignende hendelser så ville jeg revurdert vennskapet. 

Ikke den du kan ringe
- En ekte venninne er den du kan ringe klokka 3 på natta fordi du er lei deg og trenger å snakke. Her kan det falle to veier igjen. Enten så kan hun være en ekte venninne, men dere har rett og slett ikke kommet så nærme hverandre enda. Eller så er det en venninne du har hatt veldig lenge, som du føler du egentlig ikke kan åpne deg for. Ekte venninner skal man kunne snakke om alt mulig med, uten å være redd for å bli dømt. 

 

Nå er det selvfølgelig ikke sånn at hvis venninnen din kanskje høres ut som hun oppfyller et av disse punktene, så er hun en falsk drittkjerring. Men hvis du føler at du har en venninne som passet veldig godt til flere av disse punktene, og som du også har en dårlig magefølelse på, ville jeg revurdert vennskapet. Livet er altfor kort til å ha dårlige mennesker rundt seg. Tro meg når jeg sier dette; det er så mye bedre å ha 2-3 ekte venninner, enn 15 falske, uansett hvor bra det ser ut på instagram.

 

 

Slik unngår du sukker!

Veldig ofte får jeg spørsmål av dere angående sukker, og om jeg har noen gode tips til hvordan man kan begrense inntaket. Først og fremst vil jeg bare si at det er viktig å gi seg selv lov til å spise litt godteri iblant, om ikke sprekker man veldig fort.

Men i hverdagen er det smart å holde inntaket begrenset. Og for å gjøre det litt lettere for dere å gjøre det, kan dere følge noen av disse tipsene!

- Hold hendene opptatt når du ser på tv. Scroll gjerne litt ekstra igjennom instagram eller snapchat. Da slipper du at hendene havner oppe i godteriskåla fordi man vil ha noe å fikle med. Det aller beste er selvfølgelig å bytte ut godteriet med litt frukt eller grønnsaker. 

- Kutt ut sukker i kaffe / te. Bruk heller litt kanel og melk for å mildne smaken.

- Ikke bruk kunstige søtningstoffer, som for eksempel brus uten sukker. Da dette gjør at man ofte får høyere søtsug.

- Vær obs på at hvitt / raffinert sukker også kan hete: glukose, glukosesirup, fruktose, sirup og fruktosesirup.

- Ikke bruk strøsukker. Bruke heller honning i te / frokostblanding / grøt, osv.

- Les innholdsdeklarasjoner. Her får jeg selv ofte overraskelser, og forstår fort at ikke alle matvarer er like sunne som de selv prøver å fremstå som.

- Ha med sunn snacks i situasjoner du vanligvis ville spist godteri, som for eksempel i bursdager, på kino eller filmkvelder.  

 

6 Oppfinnelser jeg skulle ønske at fantes

For 30 år siden fantes det hverken iPhone, facebook eller pcer slik de er nå. Det å tenke på hvor fort ting blir funnet opp er veldig spennende. Tenk hvordan verden ser ut om 30 år! Tenk alle de oppfinnelsene som har blitt laget, som vi nesten ikke tørr å drømme om i dag. Det er sikkert så mange oppfinnelser som finnes i fremtiden, som vi nå skulle virkelig ønske at fantes. Jeg har en god del ting på min liste, som jeg gleder meg til blir laget, og det er blant annet disse! 

Sminke robot
En maskin som du stiller inn hvilken øyenskygge, leppestift, osv du vil ha på, også sminker roboten deg på veldig kort tid. Tenk så mye tid vi kommer til å spare! Endelig kan vi få mye mer tid til å gjøre enda flere ting! For ikke å snakke om at vi endelig ikke trenger å stuke med å gjøre en winged eyeliner i 20 minutter, som vi til slutt ender opp med å se ut som cleopatra. 

 

Hologram skype
Tenk så kult det ville vært å skype med vennnene dine ved å bruke hologram? Den dagen det blir satt inn i smarttelefoner er en dag jeg gleder meg til! Herregud så kult det blir. For ikke å snakke om hvor mye mer livaktig det blir å snakke med vennene sine. Plutselig slipper man å savne sine kjære som bor langt unna!

Flyvende biler
Omg. Denne gleder jeg meg veldig til! Tenk så kult det blir når de finner opp biler som kan fly! Tenk da. Da slipper vi å stå midt i rushen i mange timer. Vi slipper å kjøre på svingete og dumpete veier (ja, jeg blir fort bilsjuk). Og bare tenk på den morsomme følelsen av å faktisk fly en bil!

 

Rengjøringsrobot
Denne her gleder jeg meg virkelig til at kommer! Tenk den dagen da det kommer roboter som vasker opp for deg. Tar vekk klesvasken, støvsuger, rydder vekk middagen, og gjerne også lager middagen. Ah, det blir et deilig liv for oss kjære late mennesker. 

Hunde-oversetter
Jeg gleder meg til den dagen kommer at de finner opp en maskin som klarer å oversette hva hunden din sier, og den oversetter hva du sier, sånn at man kan snakke med hunden sin. Hunder er jo ekstremt smarte dyr, og de har nok mye kult å si! Tenk om jeg kunne skjønt hva Chloe sa liksom.

 

Tidsmaskin
Hvis de noensinne klarer å lage en tidmaskin, som gjør at vi kan oppleve historiske hendelser, uten at vi endrer fortiden, er jeg førstemann til å kjøpe en! Tenk så gøy det hadde vært å sett ekte vikinger, cleopatra, dratt på rockekonsert med Kiss på 70 tallet, sett sine egne foreldre da de var unge og så mye mer. Tenk de sykeste historietimene man hadde hatt på skolen om man hadde hatt en tidsmaskin!