hits

desember 2016

Klar for nyttårsaften! - Antrekk!

Nå er det ikke lenge igjen av året! Her er sminken på, håret er krøllet og kjolen har jeg nettopp hoppet inn i. Så nå er jeg veldig klar for å feire nyttår! I kveld skal vi feire hjemme hos Per Fredrik og meg, med en god del venner av oss begge.

Per Fredrik og Marius lager kalkun, og det ser så godt ut! Kjenner jeg blir så sulten bare tanken på det. Kom nettopp på at jeg ikke har spist siden 11, så kan hende det er derfor jeg er litt ekstra sulten. Haha! 

Kjolen min finner du forresten HER. (sponset)Nå kommer straks alle gjestene, så jeg må runde av her. Godt nytt år til alle dere fantastiske leserne mine! Dere har vært så amazing å blogge for i år, og jeg er så takknemlig for at dere følger meg! 

Mitt 2016 - Høydepunktene

Wow, for et år dette har vært! Jeg har opplevd og lært så mye, og jeg har tatt dere med på turen. Nå tenkte jeg å gå igjennom høydeblikkene fra året som har gått. For å ikke gjøre innlegget så altfor langt, har jeg kun tatt med de største begivenhetene. Selv om det var veldig vanskelig å bare ta med noen få, da det er så mye som har skjedd dette året! 

 

Var på Vixen blog awards meg kjæresten min! Dette var det første offentlige arrangementet vi var på etter at vi ble offisielt sammen. Så det var veldig gøy å vise Per Fredrik bloggverdenen jeg jobber i! 

stina blogg kjæreste pellek forhold

I midten av januar ble vi bedt i bryllupet til en veldig god kompis av Per Fredrik, Staysman. Så da var det fullt bryllup, som hadde blitt planlagt på 3 døgn, og var med på senkveld surprise!

Per Fredrik og jeg ble intervjuet av Panelet om at vi hadde blitt sammen. Hele episoden kan du se HER, morsomt å se nå at den har blitt sett over 400'000 ganger! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

I februar og mars var vi fullt opptatt med å kjøpe hus. Vi var på haugevis av visninger, og det var så vanskelig å finne det rette huset. Så vi rakk ikke å gjøre så mye annet en visninger i løpet av disse månedene. 14 mars hadde vi endelig funnet drømmehuset og var på møte for å skrive under kjøpskontrakt. Det var så gøy det! 

Dagen før kjøpsmøtet var vi i Fredrikstad for å spille inn musikkvideoen til Per Fredrik. Hele videoen kan du se HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I slutten av mars tok Per Fredrik meg med på spontantur til Gøteborg, der vi sov på en gigantisk suite og spiste en fantastisk god 5 retters!1. mai overtok vi huset vårt, og vi begynte en måned med fullt huskaos. Det var mye som måtte fikses, kjøpes inn og planlegges. Så vi var fullt opptatte! 

Midt oppe i alt huskaoset fikk Per Fredrik spørsmål av metal bandet Amaranthe om å spille en konsert sammen med dem. Så det ble ekstra hektisk! Men kjæresten min er jo så flink, så det var jo null problem!

Helt i slutten av mai begynte vi endelig å sette inn møbler, og hjemmet vårt begynte å ta form. Selv om det så ganske kaotisk ut. Hehe! Jeg husker fortsatt veldig godt de første gangene vi besøkte huset vårt. Det var så nytt og spennende for oss! For meg som hadde bodd på bare 37 kvm, var det å flytte til et hus på 200 kvm helt enormt forskjell. Jeg kunne endelig få meg walk in closet og eget kontor!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I juni begynte huset endelig å bli ferdig innredet, og jeg var så overlykkelig! Endelig et hus som var våres og som vi hadde innredet akkurat slik som ville!Solen skinte og plutselig hadde jeg fått skikkelig grønne fingre. Så nå ble hele hagen pyntet opp med nye blomster! Kjenner jeg savner sommeren veldig når jeg ser på disse bildene!I slutten av juni dro Per Fredrik og jeg på roadtrip til Stavanger, siden han hadde en konsert han skulle spille. Dette var første gang vi begge var i Stavanger, og vi elsket denne byen! Stavanger er så fint!I midten av juli var vi på tur igjen. Da reiste vi til Roma og opplevde så mye spennende! Vi så Colosseum, Pantheon, Trevi fontenen og en haug fantastisk vakre kirker. Også ble det jo masse shopping på meg, og Pokemon go på gutten min!I august reiste vi ut igjen! Denne gangen dro vi først til Østerrike fordi Per Fredrik skulle gjøre ferdig en del voiceover ting til en film han har hovedrolle i. Mens han jobbet, ble det mye shopping på meg. Sjokk? Hehe! Vienna i Østerrike er faktisk et av mine favorittsteder når det kommer til shopping. De hadde alt jeg likte og kofferten ble veldig full på vei hjem. Hehe! 

Etter et par dager i Østerrike gikk turen videre til Hamburg i Tyskland. Per Fredrik hadde blitt hyret inn av Dragon Force for å være med å synge på metalfestivalen Wacken. Er så stolt at kjæresten min som sang forran 70'000 mennesker! Det hadde jeg aldri turt selv! 


Backstage på festivalen fikk vi også møtt et av mine store idoler, Dee Snider. Det er sangere i metalbandet Twisted sister. Gjett om jeg var glad! 


I september bestemte vi oss for å kjøpe hund. Etter å ha lett en liten stund, fant vi lille Chloe. Vi ble så forelsket i henne med en gang vi så henne at vi bare måtte ha henne! Hun har jo blitt lille babyen våres, og det er så gøy å se henne vokse opp!12 september hadde Per Fredrik og jeg 1 års dag, og nå har vi jo vært sammen i 1 år og litt over 3 måneder. Wow, som tiden har sust avgårde!

 

Utover høsten begynte jeg å bli sykere og sykere, og til slutt hadde jeg ofte dager hvor jeg ikke klarte annet enn å ligge i senga. Heldigvis fikk legene funnet ut av de meste som var galt, og jeg føler meg mye bedre nå! Men det var mange måneder der jeg ikke følte meg bra, og som har tatt tid å bygge seg opp igjen fra! Heldigvis har jeg verdens beste kjæreste og baby, så jeg fikk masse støtte og hjelp fra de! I slutten av november hadde jeg jentekveld hjemme hos meg, med venninnegjengen fra Drammen. Det var så koselig det! Endelig var det tid for desember og jul! Vi kickstartet hele måneden med å lage julekort og pynte opp skikkelig med juletre og julepynt! 

Litt senere i måneden dro vi på julemarked i Oslo. Resten av desember har vært fylt med masse koselig juleselskaper og juleting! Og den 21 desember ble Per Fredrik 30 år, så da lagde jeg full vinsmakingskveld her hjemme til han!Wow! For et år dette har vært! Dette året har virkelig bydd på mange fantastiske minner og opplevelser. 720 blogginnlegg har blitt publisert, og jeg har elsket å ta dere med på reisen i livet mitt. Nå kan jeg nesten ikke vente med å starte et nytt og fantastisk år! Måtte de nye året bli like fantastisk som dette! 

 

Shopping med en komiker!

// reklamelinker

Etter at vi fjernet juletreet og en haug orkideer som hadde dødd. Eller, de hadde mistet blomstene, og jeg er utålmodig så jeg kaster de istedenfor å vente på at de skal blomstre igjen. Så da måtte vi en tur på Plantasjen og handle inn en del nye planter! Og vi fant så mye fint! Jeg elsker jo å ha masse blomster, planter og urter rundt i huset. Det gjør det jo så fint og friskt! Per Fredrik ble med på shoppingtur, og jeg har aldri sett så mye random bilder på kameraet mitt før. Den gutten er alltid så morsom! Skulle nesten trodd han var komiker! 

Vest - HER  /  Bukse - Ukjent  /  Genser - HER  /  Sko - HER  /  Veske - Ukjent 

Altså, snakker vi random eller? Haha! 

 
Kan prøve å få knipset litt bilder rundt i huset i morgen, eller første nyttårsdag. Så dere kan se hvordan det ble med masse nye blomster! Det ble så fint, så gleder meg til å vise dere!

Det er 10 år siden sist..

I dag skal jeg møte en gjeng mennesker jeg ikke har sett på veldig mange år. De fleste har jeg ikke sett siden jeg gikk ut av ungdomsskolen faktisk. Det er jo 7 år siden allerede. De jeg skal møte i dag er de jeg gikk i klasse med på barneskolen. Som er 10 år siden jeg gikk ut av. Okey, følte meg nettopp litt gammel ja. Mhm. Så i dag blir det reunion fest med en god del av de jeg gikk hele barneskolen med. Det blir skikkelig rart å se igjen alle.

Tipper jeg ikke er den eneste som har forandret meg. Jeg var jo et helt annet menneske da jeg både gikk på barne- og ungdomsskolen. Så det blir spennende å se hvordan de andre er, og hvordan det går med de nå.

Det er jo sjelden jeg er med noen fra stedet jeg var oppvokst på, altså Hokksund. Det er jo 2,5 år siden jeg flyttet derfra, og enda lengre siden jeg sluttet å ha kontakt med de fleste derfra. Sist personen jeg så som jeg gikk på barneskolen med, var barndomsvenninnen min Pia. Vi var jo med hverandre 24/7 fra vi var 2 år til vi var 15 år. Men til slutt vokste vi fra hverandre, i tillegg til at vi gikk på forskjellige skoler. Så det ble vanskelig å holde vennskapet så tett. Det er jo 3 år siden jeg var med henne sist. Så det er en god stund siden! Så det blir veldig koselig å se henne igjen! 

Uansett, tror dette blir en veldig koselig kveld og jeg gleder meg veldig! Her er forresten antrekket jeg skal ha på meg i kveld. Jumpsuit og enkle svarte hæler. Veldig min stil! 


Skal oppdatere dere i løpet av kvelden på snapchat, så følg gjerne med der!

💙 Heter "stinablogg" der forresten! 💙

Sunnere i 2017? Slik klarer du det!

Etter en lang desember måned med mye julemat, godteri, julekaker og null trening, er jeg så klar for en sunn start på 2017. Bort med junkfood og inn med trening! Jeg tipper jeg ikke er den eneste som har som nyttårsforsett å bli sunnere i året som kommer. Men så kommer midten av januar, også har man plutselig skeiet helt ut igjen, og nyttårsforsettet er bare et vagt minne. Høres dette kjent ut?

Vel, det er nok fordi det sikkert har skjedd med deg, akkurat som det har skjedd med meg. Man bestemmer seg for å gjøre store endringer, som man klarer en uke eller to, før man til slutt gir opp og bestiller en pizza på døra.

Så hvordan kan man klare å holde nyttårsforsettet sitt?

Vel, det skal jeg forklare dere nå. Det første du må begynne med er små skritt. Hvis du for eksempel ikke trener i det hele tatt til vanlig, blir det helt kaos å plutselig begynne med 5 treninger i uka. Det klarer man ikke. 1: fordi man ikke er vant med å sette av tid til trening. 2: fordi kroppen ikke er vandt med å trene, og man har ikke energien til å trene så mye enda. 

Så derfor er det mye bedre å heller starte med at du skal trene fast 1 gang i uka. Gjør det helt til du er komfortabel med det, og det har blitt en vane. Deretter kan du øke til 2, også 3 når du føler for det. 5 treninger i uka er for de som virkelig satser innen idrett, så det er det ingen "normale" som bør ha som mål uansett. 

Det samme prinsippet gjelder når det kommer til mat. Hvis du vanligvis spiser veldig usunt (godteri i ukedagene, junkfood til middag, og brus i løpet av dagen), kan det være lurt å kutte ut en ting av gangen. Kroppen din kommer til å få helt sjokk om du kutter ut alt på en gang. Så ta ting skritt for skritt. Begynn for eksempel med å bytte ut brusen med vann. Ha en dag i uken der du fortsatt kan drikke brus og kose deg. Men hold brusen unna hverdagen. Når du er helt komfortabel med å kutte ut brus, kan du gå over til godteri eller junkfood. 

Å bli sunnere handler om å lage vaner. Ikke å være på en slankekur. Så det er derfor det er viktig å ta ting skritt for skritt. Da legger man til seg som vane å ikke drikke brus og spise godteri i uka. Før man vet ordet av det syns man det er helt rart å ta en sjokolade i uka. 

Selv gikk jeg fra å drikke brus og saft med sukker hver eneste dag, til hvert eneste måltid, til å kutte det helt ut. Nå drikker jeg kun brus en sjelden gang iblant. Saft som jeg elsket så høyt, har ikke fristet det minste på flere år. Så det er veldig mulig å kutte ut brusen / godteriet / junkfood'en. 

Men det er ikke bare for å lage vaner at du burde ta ting skritt for skritt. En ting du kanskje ikke visste er at du kan ødelegge forbrenningen din veldig av å kutte ned kalorier for fort.

La oss si at du plutselig vil gå ned noen kilo. Så du går fra å spise 2000 kcal til 1000 kcal om dagen (alle disse tallene er fiktive). Vanligvis klarer kroppen din å holde vekten stabil om du spiser 1800 kcal, men siden du kutter ned til 1000 kcal går du drastisk ned i vekt. Men siden du kutter kaloriene så drastisk, klarer du ikke å holde slankekuren så lenge, så du sprekker, og begynner å spise enda mer usunt enn vanlig. Plutselig spiser du 2300 kcal om dagen.

Fordi du kuttet kaloriene så drastisk har kroppen satt ned forbrenningen, så nå klarer kun kroppen å holde vekten stabil om du spiser 1500 kcal. Plutselig går du opp mye fortere i vekt enn hva du gjorde fra før du startet slankekuren. Så i tillegg til å være på en slankekur som var helt jævlig, har du nå i tillegg ødelagt forbrenningen din, og du må passe mer på hva du spiser. Veldig kjipt! 

Dette er mye av grunnen til at de som har gått på mange slankekurer, aldri klarer å holde kiloene av. Rett og slett fordi de for hver gang de er på slankekur, så ødelegger de forbrenningen mer og mer. 

Så folkens; ikke begynn på slankekurer! Hold dere langt unna de! 

Noe som også er helt grusomt med slankekurer er at det er veldig lett å utvikle spiseforstyrrelser, og det er ikke noe å tulle med. Det kan være livsfarlig og ødelegget livet ditt. Så nå håper jeg dere skjønner hvorfor dere skal holde dere unna slankekurer men heller legge om til en litt sunnere livsstil som dere både klarer å leve med, men som også er bra for kroppen deres. 

 

Okey, dette ble et veldig langt innlegg! Men jeg håper jeg fikk gitt dere litt inspirasjon og hjelp på veien mot et sunnere 2017. Jeg kommer nok til å skrive enda mer om trening og kosthold i året som kommer, da dette er noe jeg virkelig brenner for og kan mye om!
 

Greit ferdig med julen!

Ah, nå føler vi oss veldig som juletreet i stua. Veldig slitent, og greit ferdig med jula. Vi satt jo inn juletreet helt i starten av desember, så det har siget godt ned for å si det sånn. Haha! Snakker vi plastikktre neste år? Må nok ha det om vi skal sette det opp tidlig i desember i alle fall. Helt siden midten av november har det vært så ekstremt mye å gjøre når det kommer til jobbing og på den sosiale delen.

Drøssevis av annonsørjobber og selskaper med venner og familie, har virkelig slitt oss helt ut. For ikke å snakke om hvor halvveis "vanlige" ting har blitt. Brukte bokstavelig talt nettopp over en time på å rydde walk in closet mitt, og jeg er ganske kjapp. Så det sier jo sitt! 

Nå har jeg også nettopp ryddet hele stua. Juletreet er kastet ut, og mye av julepynten er borte. Nå står det kun igjen et par småting her og der, som bare er koselige, og ikke tar opp så mye plass. Stua føles jo helt tom nå som det ikke er et svært juletre der! Så må nok på Plantasjen en tur i morgen eller på fredag og kjøpe noen nye planter til å sette rundt i stua. Haha, her i huset er det forresten ikke bare juletreet som har dødd. Alle orkideene har dødd også. Så nå må det shoppes!
 

Men, til tross for helt julekaos og at det har vært ganske slitsomt. Har det vært ufattelig koselig og gøy! Jeg er så glad for alt vi har gjort nå i juletiden! Nå i desember har jeg virkelig gitt totalt blanke i alt som heter trening og sunn mat, så nå kjenner jeg at det skal bli veldig deilig at januar snart kommer. Da blir det inn i sunne vaner og masse trening! Apropo trening, nå skal siste strøk males på treningsrommet. Ah, blir så deilig å ha det helt fresht og fint der når januar starter!

 

Noen av dere som er lei julen?

Video: Tilbakeblikk på 2016

Nå som 2016 straks er over, ville jeg lage en video med tilbakeblikk på året som har gått. Dette har jo vært et helt fantastisk år på så mange måter, og jeg har tatt dere med på turen! Så her er en video med noen av øyeblikkene fra året som har gått. Kommer forresten til å lage et innlegg med tilbakeblikk fra bloggen, som ikke kom på video! 

Abonner gjerne gratis på kanalen min HER

Mine nyttårsforsetter

Nå er det kun 4 dager igjen av 2016. Dette året har vært så fantastisk på mange måter! Per Fredrik og jeg flyttet sammen, vi har reist mye, vi fikk Chloe og vi har hatt så mange fine stunder sammen. Det blir så spennende å se hva 2017 vil bringe.

Selv har jeg noen klare tanker om hva jeg skal bli flinkere på, og jobbe enda hardere med i året som kommer. Det er så viktig og ikke minst motiverende å sette seg noen mål for året som kommer. Så nå vil jeg fortelle dere om mine nyttårsforsetter. Fortell meg gjerne dine i kommentarfeltet. Jeg elsker å høre andres nyttårsforsetter!

✈️ Fortsette å reise og oppleve nye ting. Første reise er allerede planlagt. Gran Canaria i julegave fra gutten min! ✈️

💕 Bli mer strukturert når det kommer til jobbtider. Det er så altfor lett å bli sittende å scrolle igjennom facebook eller instagram, når jeg egentlig skal jobbe. Så det må det bli slutt på! Når det er jobbtider, så er det jobbtider! Jeg skal virkelig sette meg ned og skrive ned en timeplan jeg skal følge sånn at jeg får mest mulig ut av tiden min. 💕

💪🏼 Trene fast mandag, onsdag og fredag. Rutiner når det kommer til trening er så viktig! 💪🏼

🦄 Gi litt mer f*** i hva andre tenker om at jeg er blogger. Så altfor ofte blir jeg flau eller beskjeden når jeg skal ta bilder til bloggen. Fordi jeg ofte får kommentarer av de rundt meg "ikke smil sånn, da ser du helt dust ut" eller andre type ting. Men vet du hva? I året som kommer skal jeg gi blanke i hva andre måtte mene. Ingenting skal stå i veien for at jeg skal holde på med min lidenskap! 🦄

🍭 Spise godteri kun på lørdager. Wow, i desember.. Da har jeg gitt så blanke i trening og sunn mat. Så det blir helt fantastisk å bare spise sunt, og holde godteriet til lørdagene. Det kommer nok til å hjelpe veldig på humøret og energien! 🍭

🌸 Bli flinkere med bloggen! Det vil si: legge enda mer tid i å gjøre bilder fine, bruke mer tid på å skrive innleggene, og også klare minst 2 blogginnlegg hver eneste dag. 🌸

👑 Tørre å pynte meg mer på hverdagen. Jeg elsker jo å pynte meg! Men altfor ofte føler jeg på det hvis jeg er pynta i hverdagen. No more of that! Fra og med nyttår er det høye hæler og fine klær så ofte jeg selv vil! 👑 

✨ Stå opp 06:30 hver eneste dag, og 07:00 i helgene. Jeg elsker å stå opp tidlig! Da får jeg så utrolig mye ut av dagen! I tillegg til at nå som det er mørkt på vinteren, får jeg faktisk sett sollys om jeg står opp tidlig. Haha! ✨ 

💕 Bli flinkere til å holde det ryddig. Hjemme hos oss blir det altfor ofte helt kaos! Så jeg har som mål å rydde huset hver eneste kveld, så jeg slipper at det bygges opp rot overalt. Føler meg helt rotete i hodet når jeg har rot rundt meg! 💕

 

Så det var mine nyttårsforsetter! Fortell meg gjerne dine i kommentarfeltet! 💕

Jeg vant leken!

Phew, endelig får jeg satt meg ned og oppdatert dere! I dag har jeg vært overalt og gjort så mange ærender! Jeg begynte først med vippetimme i Holmestrand, må jo være vippefin. Hihi! Deretter bar det rett videre for å kjøpe nytt bur til Chloe. Lille jenta vår har jo blitt så stor at det første buret hennes har blitt lit lite for henne.

Så måtte jeg innom en malebutikk for å kjøpe maling til resten av treningsrommet. Er nesten ferdig med hele rommet, og det er så gøy! Gleder meg ufattelig mye til å endelig få det ferdig sånn at jeg kan virkelig kickstarte treningsåret 2017! Etter det var det innom en hel haug andre småting. Så tiden har bare flydd forbi i dag!

Men, over til det jeg egentlig skal blogge om. Nemlig juleselskapet Per Fredrik og jeg var i, i går. Tanten og onkelen til Per Fredrik bor også i Sandefjord, så en vi var en god del familie samlet hos de og fikk servert en utrolig god 3-retters! Kjente jeg ble så inspirert av å være hos de! Ikke bare til å bli flinkere til å lage mat, men de hadde så utrolig mye spennende kunst rundt i hjemmet.

Altså, nå skal ikke jeg bli noe kunstner. Jeg kan såvidt tegne en strekmann. Men det er så fascinerende å se kunst hvor kunstneren har vært så dyktig! Da fikk jeg skikkelig lyst til å bli enda flinkere i det jeg selv driver med, altså blogging. Det er jo på en måte en kunst i seg selv det også. Hehe! 

Den "newtons vugge" som dere kan se på bildet under, hadde blant annet onkelen til Per Fredrik lagd. Ganske sykt, eller hva?

På slutten av selskapet lekte vi pakkeleken. Det er jo noe helt nytt for meg! Vi lekte de 1. juledag i fjor hos foreldrene til Per Fredrik, men før det hadde jeg aldri hørt om det. Tipper jeg ikke er den eneste! Hehe! Morsomt er det i alle fall! Kanskje noe dere har lyst til å teste ut på nyttårsaften med venner?

Leken går i alle fall sånn; alle tar med en pakke hver. Det kan være alt fra sminke til godteri. Deretter legger man alle pakkene i en haug på bordet. Deretter skal alle kaste en terning på rundgang, og hvis man får en sekser, kan man ta en pakke. Så fortsetter man til alle pakkene er tatt. Når alle pakkene er tatt, setter man på en tidsalarm, som kun en vet hvor lang tiden er (f.eks; 10 min). Så kaster alle terning på omgang igjen, og hvis man får en sekser man kan stjele en pakke fra en annen person. Så fortsetter man slik til alarmen går. De pakkene man har igjen når alarmen går, blir dine. 

I går hadde jeg skikkelig flaks, og vant virkelig pakkeleken! Jeg fikk både skjønnhetsprodukter fra Lancomé og rosa marsipan. Woho! 

Broren til Per Fredrik, Sebastian, tapte så det sang! Han endte opp med en zalo flaske! Hehe! Jaja, nå er det bare å vaske juletallerkene! 

Så det ble en veldig morsom pakkelek, og et veldig koselig selskap. Familien til Per Fredrik er jo så skjønn, så det gjør det ekstra koselig! Nå føler jeg at jeg har bablet veldig mye her, men sånn går det når man har mye på hjertet. Nå får jeg runde av, og begynne å male resten av treningsrommet! 

Hvilket land kommer jeg egentlig fra?

Her går det virkelig unna i julen! I dag har vi vært på vårt 4. juleselskap siden lørdag! I går startet vi med julefrokost hos foreldrene til Per Fredrik med pakkeleker og det hele! Så bar turen rett videre til Hokksund, for å feire litt jul med familien min.

Vi skulle egentlig være hos tanten min, men der hadde alle blitt sjuke, så da ble det flyttet til søsteren min. Skjer med at så mange er syke nå for tiden? Er så typisk at det skal havne midt oppe i juletiden! God bedring til alle som er syke! Selv har jeg vært syk i flere dager, men nå er det kun litt tørrhoste som henger igjen! 

Herregud, nå snakket jeg meg helt bort her. Vi havnet i alle fall opp hos søsteren min sammen med en god gjeng av familien. Haha, Per Fredrik måtte le litt av alle tingene vi skravler om i familien vår. Det er jo ikke akkurat noe hemmelighet at jeg ikke ser så veldig norsk ut, og det samme gjelder jo resten av moren min sin side. Moren min har jo brune øyne, gulaktig hud og veldig mørkt hår. Så vi blir alltid sittende å diskutere om hvor vi egentlig er fra.

Selv blir jeg ofte forvekslet med å se russisk ut. Ofte når jeg er i utlandet går folk bort til meg og snakker russisk, og servitører gir meg ofte russiske menyer liksom. Haha! Selv ser jeg ikke helt greia! Men kanskje vanskelig å se selv! Jeg er jo ekstremt gul i huden i forhold til hva som er vanlig hos nordmenn, så noe utenlandsk må det være. Men gud vet hvorfra! 

Er jo nesten standard at vi begynner å diskutere hvor vi kommer fra i familieselskaper, så hele gjengen ble enige om at nå var det virkelig på tide at vi tok en DNA test for å finne ut hvor vi faktisk kommer fra. Så det skal jeg virkelig gjøre på nyåret! Blir spennende å se! 


 

Haha, jaja! Nok skravling om DNA testing og hvor man kommer fra. Det var som alltid veldig koselig å se igjen familien min! Selv om vi sees heldigvis ganske ofte. Vi har jo en sånn familie som gjerne samles 15 ganger i året for å feire alt mulig sammen, og da snakker vi tanter, onkler, søskenbarn og hele gjengen! Men det er så koselig! 

Nå får jeg runde av her, hoppe inn i kosedressen og bare slappe av resten av kvelden! Det skal bli deilig nå kjenner jeg! 

Chloe´s jul!

Nå er det Chloe som blogger! Jeg skulle egentlig blogge på lørdag, men da var det jo julaften! Så da ble det blogging i dag! På lørdag var det jo som sagt julaften, og jeg har så mye spennende å fortelle dere om hele dagen! 

På lørdag morgen vekte mamma og pappa meg med en stor strømpe med masse godteri og en ny bamse i! En av namme-nammene var til og med formet som en slikkepinne! Og den var så god! Mamma og pappa spiste også masse menneskenamme-nam, mens vi så på den hvite boksen i stua som lager lyd. Menneskenamme-nam får ikke jeg lov til å spise, men det gjorde ikke noe, for jeg hadde så mye godt og spennende i min egen julestrømpe! 

Utover dagen hentet jeg en kjole inne på klesrommet til mamma. Jeg har egen skuff der som alle kjolene, sløyfene og kosedressene mine ligger i. Så mamma hjalp meg å ta på favorittkjolen min, og jeg ble så fin! Fikk til og med mamma til å ta masse bilder av meg forran juletreet! Jeg tror kanskje mamma har hatt juletreet sitt litt vel lenge nå. For det henger veldig ned mot bakken. Men hysj hysj; ikke si noe til mamma! Det er jo fint fordet! Tihi!

Når det ble kvelden på julaften dro vi til bestemor og bestefar, og der fikk jeg så mye fint! Jeg fikk til og med møte en mann som var kledd i rød drakt! Mamma og pappa kalte han for julenissen, men jeg vet ikke helt hva det er for noe. Men han ga med masse leker, så han var veldig snill! 🎁

Favorittleken min fikk jeg fra Kappi. Det er bestevennen min! Det er en stor og oransj hund, og han er så snill! Han fikk jeg en rosa tyggeleke som mamma kan putte namme-nam i. Det er så gøy å leke med den! 

Når vi kom hjem var det på tide med tannpuss og bading. Jeg hater jo tannpuss! Usj! Selv om tannkremen smaker godt da. Tihi! Å bade var litt skummelt i begynnelsen. Men mamma passet skikkelig godt på meg, så det gikk heldigvis bra. 

Se så flaut bilde mamma tok av meg! Jeg er jo klissvåt og ser ut som en gremlins jo! 

Nei uffameg, gjemte meg heller under teppet mitt jeg, så mamma ikke kunne ta så mange flaue bilder! 


 

Så alle sammen, det var da min julefeiring. Gleder meg allerede til neste år da jeg får masse pakker og namme-nam! Åååååh, vil ha namme-nam nå jeg! Kanskje jeg skal late som jeg må tisse, så jeg kan få namme-nam av mamma? Tihih! 🐶🎁 Håper dere fikk masse namme-nam og leker til jul!

Ukens spørsmål #141

Hvilken julegave ble du mest fornøyd med?
- Julegaven jeg fikk av Per Fredrik var jo helt fantastisk! Reise til Gran Canaria! Ah, gleder meg så ekstremt mye! Teller ned dagene til februar da vi skal på tur!
Hadde du det fint på julaften?
- Jeg hadde det veldig fint! Per Fredrik, Chloe og meg har liksom blitt en liten familie, så det var så koselig at vi fikk feiret jul sammen. Det hadde bare føltes helt feil å ikke feire med hverandre. Også var det jo veldig koselig å feire med familien til Per Fredrik!

 

Hvordan har julen din vært?
- Den har vært veldig hektisk og utrolig koselig! Jobbmessig har jeg hatt veldig mye å gjøre helt siden begynnelsen av november. Så det har vært litt overveldende noen ganger. Men det er veldig gøy, så da gjør det ikke noe at det er hektisk! I hele desember så har Per Fredrik og jeg gjort masse julete ting sammen så det har vært så koselig!

 

Har du og Per Fredrik noen spesielle juletradisjoner som må gjøres?
- Dette er vår 2. jul bare. Så vi har ikke rukket å få noen juletradisjoner enda! Men en tradisjon som vi lagde i år, var å ta bilde til julekortet. Det skal vi definitivt fortsette med, for det er jo så gøy! Ikke minst koselig å se tilbake på!

Hva er det beste med julen?
- Oi, vanskelig å bare velge ut en ting! Men jeg tror det må være at man tar seg ekstra tid til å være med de rundt seg. Man drar i selskaper med familie, baker julekaker sammen, handler julegaver med venner, og rett og slett bare setter ekstra stor pris på hverandre.


Hva liker du å gjøre ute når det er snø?
- Jeg elsker å gå på ski! Langrenn er så morsomt i tillegg til at det er fantastisk trening! Så nå gleder jeg meg veldig til snøen kommer, sånn at jeg kan gå på ski. I fjor rakk jeg nesten ikke å gå på ski i det hele tatt. Så nå kribler det skikkelig i kroppen etter å spenne på skiene!Hva har du og Per Fredrik gjort for å få julefølelse?
- Vi begynte desember med å pynte opp med juletre og julepynt over hele huset, og vi hang opp masse julelys ute. Så det ble skikkelig julestemning! I tillegg har vi vært på julemarked i Oslo, vi har sett på julefilmer hver eneste kveld i hele desember, vi har tatt bilder til julekort, vi har spist julemat ute på restaurant, vært i flere familieselskaper og en rekke andre ting.

Så vi har virkelig fått julefølelsen! Dere har sikkert merket det godt på bloggen at det har vært mye juletemaer nå i desember, og det er jo fordi jeg har fått så juledilla! I år er vel første året siden jeg var liten, at jeg faktisk har hatt skikkelig julefølelse. 

Var det ikke litt rart å feire jul med andre enn familien for første gang?
- Jo, det var litt rart. Jeg savnet å være med familien min. Men jeg var med de i går, så da var det ikke så mye problem. Det var jo så koselig å være med familien til Per Fredrik at jeg ikke tenkte så mye på det egentlig!


Hva heter kaffemaskinen du fikk til jul?
- Den heter "Nespresso lattissima touch white". Har prøvd den ut en del ganger allerede, og den er helt fantastisk! I tillegg er den jo så fin!Hvordan var Chloe med juletreet og alt pakkepapiret på julaften?
- Hun var veldig flink! Hun stjal litt papir og la seg som regel i et hjørne og lekte litt med det. Men hun klikket ikke helt liksom. Hun var generelt veldig flink og rolig under hele julaften. Når vi spiste middag lå hun og sov i buret sitt, så det gikk veldig bra!
 

Har Chloe forandret seg mye siden dere fikk henne?
- JA! Herregud så stor hun har blitt i forhold til da vi kjøpte henne! Da vi fikk henne var hun 1 kg, nå er hun 3700 gram. Så hun har vokst mye! Og hun begynner å få mye lengre hår, så hun ser snart ut som en skikkelig Papillon!

 

På bildet under hadde vi bare hatt henne i en uke. Se så liten!

Dette er et bilde fra et par uker siden. Se så mye hun har vokst!


 

Har det vært utfordringer med Chloe rundt juletreet?
- Overraskende nok har det ikke vært det. Vi var veldig strenge med henne fra første sekund treet var inne, sånn at hun skjønte at det ikke var lov til å plukke på det. Vi har jo hatt det oppe helt siden starten av desember, og hun har faktisk kun stjålet en englevinge en gang. Så hun har vært flink! 

Hva lurer du på til neste "ukens spørsmål"?

Dette fikk jeg til jul i år!

Wow, for noen julefeiringer jeg har vært på i dag og i går! Og herregud så mye fint jeg fikk til jul! Jeg må virkelig ha vært snill i år, for jeg fikk veldig mye fint! 

Av mamma og pappa fikk jeg blant annet en kaffemaskin som jeg kan lage dødsgod kaffe med kapsel og melk i. Ah, det har jeg hatt lyst på så lenge! Har allerede lagd et par kaffekopper med den, og herregud! Det var så godt! En helt annen kaffeverden enn den instant coffee dritten jeg har drukket de siste 2 årene.. Hehe! 

Fikk også en morsom gave av Per Fredrik. Nemlig en dialektbok. Etter dialekt challenge videoen vi lagde har han tulla så mye med meg om at jeg ikke kan en eneste norsk dialekt! Så nå skal det øves! I boka forklarer de masse om hver dialekt i tillegg til at den har sånn høyttaler hvor man kan høre hvordan hver dialekt høres ut. Haha! 

Chloe fikk også flere gaver i år. Av Kappi (hunden til broren til Per Fredrik) fikk hun blant annet en rosa tyggeleke som man kan gjemme godbiter i, så hun kan grave de frem. Den var veldig populær!Gjett om jeg virkelig skal få kokkelert mye på kjøkkenet i året som kommer! Så nå at veldig mange av gavene har med mat å gjøre. Det er så gøy! Skikkelig motivasjonsboost til å starte året supersunt! Desember har ikke akkurat vært så sunn.. Hehe! 

Herregud ble helt satt ut da Per Fredrik fortalte meg om julegaven fra han! En tur til Gran Canaria i begynnelsen av februar, der vi skal bo på et sykt fint hotell i en suite på 78 kvm! Altså, hvor snill kjæreste har ikke jeg? Uæh! Han er så god han! Ah, kjenner det skal bli deilig å dra på ferie til varme strøk etter de hektiske månedene som har vært nå!
 

Fikk du noe fint til jul?

Min julefeiring!

Håper dere hadde en kjempefin julefeiring! Det hadde virkelig vi! Vi feiret som jeg sa i går, hos foreldrene til Per Fredrik. Sammen med storesøsteren hans med barn og mann, og lillebroren til Per Fredrik. Så vi ble en del mennesker! Jeg har jo aldri feiret julaften med noen andre enn min egen familie, men det ble så koselig at jeg ikke tenkte så mye på det!Siden det var julaften "logget" jeg litt halvveis av, så derfor ble det ikke så altfor mange bilder fra julaften. Personlig syns jeg det er så viktig at vi er med de rundt oss når det er jul, og ikke bare et annet sted oppe i hodet. Hehe!Nissen kom på tur og Chloe ble så spent og nysgjerrig! Det er litt rart. Men selv om Chloe bare er en hund, så har hun liksom blitt ungen vår. Så hun fikk julegaver og koste seg masse!


 

 

Julekaos! + Juleantrekk!

// spons

 

Nå står vi virkelig på reisefot, og skal akkurat til å reise til foreldrene til Per Fredrik. Det er så typisk, men jeg har hatt så god tid til å gjøre alt jeg måtte gjøre i hele dag. Men i siste øyeblikk løper jeg rundt og knipser bilder, pakker inn gaver, setter Chloe klar i buret, og pakker ting ned i veska. For et julestress! Men det er vel sånn det ofte er på julaften? Eller hva?

Kjole - HER 

Vi er i alle fall veldig klare for å feire julaften! Feberen har dempet seg en god del, men jeg er rimelig tett i hodet enda. Haha! Får kaste i meg en ibux eller to i bilen, så blir jeg nok i toppform. Håper dere får en fin julefeiring! Husk å ta vare på hverandre i kveld da ❤️

Syk på julaften

God jul! 🎁🎅🏻🎄 Her ligger vi rett ut med influensa og allergier, så julemorgenen har startet litt dårlig. Jeg har influensa for 4. dagen på rad. Men i dag er jeg heldigvis litt bedre i formen, så da håper jeg formen blir enda bedre utover dagen! 

Chloe har nettopp fått julestrømpen sin, med leke og masse hundegodt i. Så hun storkoser seg virkelig! Nå begynner snart tre nøtter til Askepott, så den skal vi se på sammen. Det er virkelig tradisjon, så det må jeg se på hvert år. Hehe! Senere i dag skal hele gjengen til foreldrene til Per Fredrik også skal vi feire julaften der. Så det blir veldig koselig!

 

Bursdagsfeiring og vinsmaking!

I går hadde kjæresten min bursdag, og jeg stilte istand full vinkveld som bursdagsgave til han. Per Fredrik har jo hatt helt dilla på rødvin så lenge jeg har kjent han, fordi han jobbet mye i Italia med en film han har hovedrolle i, og da ble han introdusert for den italienske vinkulturen.

Vi har jo lenge hatt lyst til å dra på vinsmaking, men man vet liksom aldri hva man ender opp med når man drar på slike ting. Så derfor kjøpte jeg heller inn 6 forskjellige italienske viner, masse oster, kjekser og sjokoladetrøfler, og lagde en skikkelig vinkveld her hjemme! Og han ble så glad for gaven! Så det var veldig gøy! 
 

Favorittvinen vår ble uten tvil den som er rød og ligger i eske. Den hadde veldig mye smak, og var så spennende! Så om du er glad i rødvin, og er over 18 år bør du teste ut den!

Sjokoladetrøflene jeg hadde kjøpt var også til å dø for. Jeg er ekstremt glad i sjokolade, og jeg tror faktisk dette er den beste sjokoladen jeg noensinne har smakt. Altså!! Herregud så gode de var! Kjøpte de forresten på Meny. 

Så alt i alt ble det en veldig koselig kveld og bursdagsfeiring av gutten min. Eller, kanskje jeg skal skrive mannen min? Han er jo 30 år nå. Hehe! Nei, fortsetter å kalle han for gutten min jeg. Hihi! 

Tusen takk for alle god bedringskommentarer i går, dere er så gode! Feberen er fortsatt ganske heftig på dagen, så har ikke orket å jobbe så mye i dag. Så derfor jeg ikke har rukket å svare på kommentarer. Men skal gjøre det så fort jeg føler meg litt bedre! 
 

Kjæresten har bursdag i dag!

Jeg skrev for et par dager siden at jeg det hadde vært noe galt med varmeovnen, så det hadde vært iskaldt når jeg sov. Vel, jeg trodde jeg slapp unna med bare litt smerter. Men der tok jeg ekstremt feil! Så i dag har jeg ligger rett ut med full feber. Ah, det er så kjipt! Så derfor har det ikke kommet noe onsdagsvideo i dag.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Men, i dag er en veldig koselig dag, til tross for feberen. Verdens beste kjæreste og samboer har bursdag i dag! Han ble 30 år i dag, så nå er jeg offisielt sammen med en voksen mann. Hehe! Selv om han holder seg så godt at han fortsatt blir legga på polet.. Så i kveld skal vi feire bursdagen hans sammen, og det blir veldig koselig! Jeg har en overraskelse i bursdagsgave til han, som jeg håper han kommer til å like! 

Nå får jeg runde av her, og ta meg en stor paracet og ibux, og håpe på at formen blir mye bedre!

Få tidlig tilgang til Nelly julesalg!

// reklamelink

Nå kan du få tidlig tilgang til Nelly sitt førjulssalg! Det starter egentlig i morgen fra 18:00. Men, ved å bruke min kode VIPSTINA kan du få tilgang allerede nå! Det er over 7000 forskjellige produkter å velge mellom, hvor mange har opptil 60% rabatt. Så her kan du virkelig gjøre mange salgskupp! Trykk HER for å få tilgang til salget. 

OBS: Det er tekniske problemer! Så salget fungerer ikke hos alle. Men om det ikke fungerer hos deg, prøv gjerne igjen senere. Beklager dette!


 

Bli klar for jul + nyttårsfeiring med disse smykkene! + Julegavetips!

// annonse

I dag skal jeg i samarbeid med Glitter vise dere noen utrolig flotte smykker som er perfekt å gi bort i julegave til en venninne, søster, mor (eller bare deg selv, hihi). Det er jo så hyggelig å gi noen skikkelig fine smykker i gave. Glitter har jo et enormt stort utvalg av smykker så de har noe for alle smaker! 

Nå er jo både julaften og nyttårsaften rett rundt hjørnet, og det er virkelig noen gode anledninger til å pynte seg litt ekstra. La deg inspirere av disse smykkene! Link til hver av smykkene finner du under hvert bilde. Alle smykkene kan også kjøpes i Glitter butikker. 

Som en ekstra bonus, har jeg en rabattkode til dere! Frem til midnatt på torsdag (22.12) kan du få 30% rabatt ved å bruke koden "stina30". Koden er gyldig både på online og i alle Glitter sine butikker rundt i landet. 

Øredobber i gull finner du HER (finnes også i sølv).
Strassøredobber finner du HER
Nydelige smykker i sterling silver! Ring finner du HER, kjede finner du HER og øredobber finner du HER

Denne smykkeboksen er bare så fin og genial! Her får du oppbevart smykkene så de ikke roter seg sammen. Siden alle smykkene ligger pent fremme i boksen, er det mye lettere å finne hva du skal ha på deg. Jeg tror de fleste kan kjenne seg igjen i smykker som floker seg sammen, og som gjør det umulig å finne det smykket man skal bruke. Vel, det slipper du her! Her ligger alt fint og organisert! Smykkeboksen finner du HERHåper du fant noe du likte! Husk å bruke rabattkoden "stina30" for 30% rabatt i alle Glitter butikker og på nett. 

House tour: Bathroom

Woho, i dag fikk jeg endelig tatt masse bilder av badet her i huset. Jeg har jo lovt dere i gud vet hvor lang tid, å vise dere litt ordentlige bilder av hele badet. Så nå var det virkelig på tide! Jeg tror kanskje badet er et av mine favorittsteder i huset. Vi har så sinnsykt deilig badekar, som har massasje, radio og lys så det er så deilig og avslappende å ta et langt bad!

- Så her har dere et "lite" bildedryss av hele badet - 

- Her kan man regulere hva slags massasje man vil ha, hvilken radiostasjon man vil høre på, om man vil ha lys som skifter farge, og man kan se hvor varmt vannet er - - Dobbeldusj med regnskogdusj gjør det ekstra deilig å dusje lenge! -- Dobbelservant, perfekt så både Per Fredrik og jeg kan pusse tennene sammen på kvelden - 


 

Så, slik ser da hele badet ut. Det er jo en del svart inne på badet, noe jeg ikke ville likt på vanlige rom. Men akkurat på badet syns jeg det er helt fantastisk! Da blir det liksom ekstra behagelig og beroligende! Har forresten ikke noe peiling på hvor hverken dusj eller badekar er kjøpt, da det var de forrige eierne som kjøpte de. 

How to: Julefrisyre på under 5 minutter!

Nå er jeg tilbake fra en skikkelig handlerunde! Først var jeg på Hvaltorvet for å handle inn siste rest av julegaver sammen med Rebecca. Så nå er jeg offisielt ferdig med å handle inn julegaver for i år. Ah, det er deilig det! Da er det én ting jeg kan krysse av på den lange to-do listen min. Etter vi hadde gått rundt og sett på sikkert 100 ting til oss selv også, altså, litt må man ha til seg selv vel? Endte jeg opp med litt småstæsj til meg selv, blant annet en veldig søt kakeboks. Tenkte å lage litt pepperkaker før jul, om jeg rekker!

Etter julegaveshopping dro jeg rett videre til en malebutikk, men med min flaks stengte de bokstavelig talt 1 minutt før jeg kom dit. Så da fikk jeg ikke tak i maling i dag heller.. Ah, er så typisk! Skjønner ikke hvorfor butikker skal stenge så tidlig. På lørdag stengte de 15 liksom.. Altså. Men men, fikk i alle fall tak i en ny treningsmatte til treningsrommet, så det var stor bonus! 

Men herregud, nå har jeg skravlet mye her. Hadde så mye jeg ville snakke om! Som jeg lovte dere tidligere i dag; en liten hårtutorial som passer perfekt til juleselskaper. Denne frisyren er jo så fin, også er den veldig enkel. Veldig kjekt når det går i 100 på julaften, og man vil bli fort fin og ferdig!

 

❤️ Så, til denne frisyren kan du ha hva slags tekstur du selv ønsker. Selv gikk jeg for rett hår, med litt krøller nederst. Men her velger du selv hva du vil ha!

❤️ Begynn med å ta ut en liten seksjon forrest ved hårskillen. Del den i 3 og flett en dutchbraid bakover. Ta med deg nytt hår inn i fletten, når du går bakover. 

❤️ Fest med en klype når du kommer til bakhodet. 

❤️ Gjenta samme fletten på andre siden av hodet. 

🎄 Kjolen jeg bruker er dessverre utsolgt, men du finner lignende HER  🎄

❤️ Sett de to flettene sammen i en gummistrikk. (slike strikker finner du blant annet på Glitter) 

❤️ Flett den nesten ned til bunnen, og fest med en ny gummistrikk. 

❤️ Bruk et rødt silkebånd til å lage en sløyfe rundt øverste del av fletten, for en skikkelig fin juleflette! 

Håper du syns frisyren var fin, og du får lyst til å teste den ut! 🎄🎁❤️

En dårlig start på dagen

I dag fikk jeg en ganske dårlig start på dagen. Varmeovnen hadde slått seg vrang, så vi våknet opp i et iskaldt rom. Ikke veldig gøy for meg akkurat, med tanke på at jeg får ekstremt vondt i leddene av kulde. Så da var det rett inn i en glodvarm dusj, sånn at jeg fikk varmen i meg.

Men siden formen ikke var helt på topp akkurat, brukte jeg morgentimene på å slappe av, se en julefilm, og kose meg med en god kopp med varm kaffe. Så det ble ganske chill fordet. Hehe! 

Hvor sykt søt er ikke koppen min? Den er ikke akkurat så veldig julete, men den er så jo så skjønn! Kjøpte den på en Disneybutikk da jeg var i Roma med gutten min i sommer.Fikk til slutt dratt meg opp fra sofaen, og har blant annet knipset inn bilder til en hair tutorial til dere, som er perfekt for juleselskaper. Skal vise dere den etterpå, så husk å sjekke innom i kveld! Nå skal jeg straks ut en tur for å handle inn litt julegaver sammen med en venninne i Sandefjord. 
 

Chloe's uke!

Da jeg la ut innlegget "Hvis en hund kunne blogge" i forrige uke, var det veldig mange av dere som ville at jeg skulle gjøre det til en fast spalte. Les gjerne det første innlegget her. Så, denne uken har Chloe gjort mye morsomt! Så nå kan vi jo la henne overta bloggen litt. Hihi!

Heisann folkens! Nå er det Chloe som blogger! Nå har endelig mamma latt meg få lov til å ha mitt eget blogginnlegg, og det er så gøy! Nå vil jeg fortelle dere om hvordan uken min har vært. Denne uken har virkelig vært spennende! Jeg har snust på så mye, og jeg har vært på så mange turer med både mamma og pappa!

 

🐶 "Ukens godbit"

- Denne uken har jeg fått så mange godbiter! Nå som jeg har lært meg sitt og chill (ligg) bruker jeg det hele tiden for å få godbiter. Den beste godbiten er en brun sløyfe, og den smaker så godt!

🐶 "Ukens hundelifehack"

- Denne uken har jeg et veldig smart triks til alle dere hunder der ute. Hvis det er kaldt om morgenen, og du ikke vil ut for å tisse, så kan du late som du ikke må tisse. Så bare tisser du under sofaen isteden. For da ser ikke mamma'en og pappa'en din det. Så slipper du å få kjeft for å tisse inne. Score!

 

🐶 "Ukens antrekk"

- Denne uken fikk jeg en ny kosedress fra mamma'en min. Så nå kan jeg se ut som en kanin! Var den ikke fin da?

🐶 "Ukens ugjerning"

- Denne uken er det faktisk mamma som gjorde en ugjerning. Hun stjeler teppet mitt hele tiden. Så jeg må ta det tilbake! Teppet er jo så godt å sutte på! Heldigvis gjemmer mamma alltid teppet på gulvet på kontoret sitt. Så da får jeg alltid stjålet det tilbake. Hihi! 

🐶 "Ukens treningstur"

- Denne uken har jeg virkelig funnet mye spennende ute på tur. Bare i dag møtte jeg på en nabohund som jeg hilste på. Men jeg tror den var litt gammel. Fordi den ville bare si hei, også gikk den videre. Også jeg som ville ha en bestevenn da..! 

Heldigvis fant jeg en grein som var så spennende å tygge på. Men jeg fikk den ikke med hjem, så det var teit! 

Når jeg kom hjem så skjønte jeg ingenting. Mamma og pappa hadde satt opp noe i gårdsplassen. Den lyste opp og så litt ut som meg selv. Men den ville ikke prate med meg, og den stod der helt stille. 

Men til slutt ble vi gode venner. Tror han bare er litt stille og sjenert. 
🐶 "Ukens favoritt leke"
- I går kveld lekte jeg masse "gå-å-ta-den" med mamma. Det er så morsomt! Da kaster hun bunny avgårde, så henter jeg den tilbake til hun, også får jeg en namme-nam. Så denne ukens favorittleke er bunny. Den lager også en morsom lyd når jeg spiser på den! Også har den store ører akkurat som meg. 

Nå håper jeg dere syns det var gøy å høre om min uke. Vi blogges kanskje neste uke da? Puppy out! ✌🏻

 

Ukens spørsmål #140

✨ Er det ting som du syns er flaut å gjøre i nærheten av PF?
- Hmm, å prompe ville jeg aldri gjort forran Per Fredrik. Men det ville jeg aldri gjort forran noen som helst. Haha! 

 

✨ Hvorfor valgte du og Per Fredrik og skaffe hund?
- Jeg hadde hatt lyst på en hund i gud vet hvor mange år, men det passet aldri helt livssituasjonen min. Men da vi endelig hadde flyttet inn i hus sammen, passet det veldig godt å endelig skaffe en hund. Så etter vi hadde prøvd oss litt frem med en Papillon vi passet på, ble vi helt sikre på at vi ville ha hund. Hunder er jo så koselige, og Chloe er alltid med meg når jeg jobber hjemme! Hun er så skjønn liten baby! ✨ Lurer litt på om du er på noen form for dressurkurs med Chloe eller andre sosialiseringskurs hvor hun omgås med andre valper? Og om hun har blitt stueren enda, og hva slags metoder dere bruker for at hun ikke skal gjøre fra seg inne? Har selv nylig fått valp som er litt yngre enn Chloe, men tisser fortsatt mye inne til tross for at vi er ute med henne flere ganger i timen

- Vi har ikke vært på dressurkurs med henne. Men vi har hatt henne med til flere hunder som er hundene til venner av oss, for å sosialisere henne. Hun er ca 90% stueren nå. Vi bygde en en innhegning til henne da hun var veldig liten, sånn at hun enkelt kan gå ut på verandaen og ned på gresset selv for å gjøre fra seg.

Så nå har hun blitt veldig flink til å si ifra at hun må tisse, ved å alltid gå bort til døren. Vi passer alltid på å rose henne skikkelig når hun sier ifra at hun må ut og når hun kommer inn etter at hun har gjort fra seg ute gir vi henne alltid en liten godbit. Så det har virkelig fungert! ✨ Får du "dårlig samvittighet" når du ikke svarer på alle spørsmål som blir sendt inn?
- Ja, jeg ønsker veldig gjerne å alltid svare dere. Dere er jo alltid så skjønne så jeg vil egentlig svare alle. Men det lar seg ikke alltid gjøre dessverre. I ukens spørsmål tar jeg kun med de spørsmålene jeg ser for meg at flere lurer på. Men jeg prøver så godt jeg kan å alltid svare i kommentarfeltet på mer individuelle spørsmål. 

 

✨ Hvor har du kjøpt bildene dine som henger på kontoret?
- De er fra Desenio. Syns de er så fine!✨ Synes du det er vanskelig og bestemme deg for hva du skal bruke til hverdag osv?
- Noen ganger syns jeg det er helt umulig å kle på meg! Da klarer jeg bare ikke å finne ut hvordan jeg skal matche klær, og alt føles bare feil. Men som regel går det ganske greit, og jeg klarer som regel etter å ha gått igjennom noen plagg, å velge ut hva jeg skal ha på meg. Men jeg har jo gjort det veldig mye lettere for meg selv, ved å ha et stort rom til å ha klærne i, sånn at jeg enklere kan velge ut plagg. ✨ Jeg lurte på hvor man får kjøpt sånn neglegreie, som du brukte til å organisere neglelakkene dine med. Mener den swatchen over fargene, hvis du skjønner!
- Den har jeg kjøpt på eBay. Syns den er så genial så jeg enkelt kan velge neglelakk! Du får tak i den HER. Selv om det tar ganske lang tid å lakkere alle swatchene da. Spesielt om man har 150 neglelakker.. Haha! Men det er bare å sette på litt KUWTK så går tiden fort! ✨ Hvor ser du på keeping up with the Kardashians?
- Jeg ser det på TV2sumo. Der kan man se alle sesongene helt fra den første sesongen til den siste sesongen som har kommet ut (sesong 12). Sumo pleier som regel å ligge ca en måned etter amerikansk tv når det kommer til KUWTK. Så de har alltid ganske ferske episoder. Om man skal se de helt nyeste episodene vet jeg dessverre ikke om noen steder man kan se det lovlig. Men kom gjerne med tips i kommentarfeltet, om dere vet om noen sider! 


✨ Kan du lage en video med søstera de snart?
- Ja kanskje det! Spørs om jeg får henne med da, haha! Hva slags video ønsker dere da?


Anita (venninne av oss) - Madeleine (søsteren min) 

 

✨ Hvor er det du har kjøpt den høye kommoden ved siden av sminkebordet ditt? Tror den er fra Ikea men hvis du skal søke på nett hva søker man på hvis man skal finne den eller den andre i litt mindre versjon? Fant den ikke så tenkte å spørre deg. Elsker bloggen din!
- Du finner den HER. Den heter alex skuffeseksjon, og jeg har den store. Under pulten min har jeg den lille. Elsker de skuffeseksjonene! De er så geniale for å holde ting organisert! Så koselig at du liker bloggen min 💕✨ Dumt spørsmål men hvordan fungerer bathbombs? Skummer de?
- Syns ikke det var noe dumt spørsmål! Lurte litt selv første gang jeg kjøpte det, hehe! Man kan enten slippe de oppi et badekar som allerede er fylt opp med vann. Da løser de seg opp og bruser mens de gjør det. Så blir det sånt fint belegg øverst på vannet. Eller så kan man holde den under dusjhodet så lager den skum.  ✨ Hvor bor du? Er det Oslo? Det er koselig at du deler det du gjør med oss! Tusen takk, og du er bare et stort forbilde!
- Tnåw, så koselig å høre! Jeg bodde på Frogner i Oslo før. Men 1 juni flyttet Per Fredrik og jeg til Sandefjord, da vi kjøpte oss hus. Sandefjord ligger forresten en time unna Oslo. Så det er ikke så langt til Oslo! 

 

✨ Hvis du måtte ha valgt en hund som ikke er papillon hva ville du valgt, og hvorfor ville du ha valgt den?
- Oi, vanskelig spørsmål! Papillon har alltid vært en rase jeg syns at passer perfekt til meg og min livsstil. Men om jeg ikke kunne valgt Papillon, hadde jeg nok gått for langhåret Chihuahua. Selv om jeg føler de hadde blitt litt for små for min del. Hehe! 


 

 

Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål?"

Uken som gikk #6

Ukens tanke
- Denne uken trengte jeg en liten pause fra bloggen. Så hele fredag og lørdag tok jeg fri fra bloggen, og alle sosiale medier. Jeg blogger nærmest 365 dager i året, og da er det greit å ta et par dager pause innimellom bare for å kunne tenke på andre ting, sånn at jeg kunne komme mye sterkere tilbake til bloggen, med ny motivasjon.

Jeg havner så altfor lett inne i en boble, der jeg glemmer helt bort hvor heldig jeg er som har fått denne sjansen, hvor jeg faktisk kan skrive om ting jeg interesserer meg for, også er det tusenvis av mennesker som leser det. Det er ganske sinnsykt å tenke på at så mange vil lese det jeg har å si. Så for å sette ekstra pris på hva jeg har, måtte jeg ta et par skritt unna og gjøre noe helt annet. Ukens innkjøp
- Denne uken har jeg virkelig handlet inn velværeprodukter. På mandag var jeg på julemarked i Oslo med Per Fredrik, og da stakk vi innom Lush en tur og jeg fikk kjøpt inn bathbombs og bubble bath. På fredag da jeg var ute og handlet fikk jeg kjøpt inn litt to nye romdufter fra Kremmerhuset. Syns det er så deilig å komme inn i et rom da det er god duft! 

Fikk også tak i en ny høyttaler som jeg kan bruke når jeg står i dusjen. Er jo helt umulig å høre noe fra iPhonen, så da er det genialt med høyttaler! I tillegg pleier jeg alltid å ha med iPad'en rundt i huset for å se på KUWTK eller Modern Family, når jeg skal rydde, og da er det kjekt med en høyttaler så jeg kan høre på i bakgrunn. Litt ansiktsmasker fikk jeg også kjøpt! Gjett om jeg skal ta meg et langt bad i kveld med både bath bombs og ansiktsmaske, og deilig musikk fra høyttaleren. Ah, som jeg gleder meg! 

Kom også nettopp på at jeg kjøpte Kiss konsert billetter. Haha, glemte helt når det var jeg kjøpte de. Men det var denne uken! Har vært Kiss-fan i over 10 år, så jeg gleder meg helt sinnsykt mye til å se de live! 
Ukens opptur
- Nå er jeg nesten ferdig med å male treningsrommet! Nå mangler bare 2. strøk på halve rommet og litt hvitmaling i vinduskarmen. Så er det ferdig! Gleder meg til å innrede det, og pynte opp med litt bilder, planter og andre pynteting. Det skal bli så digg å endelig ha et treningsrom jeg har skikkelig lyst til å gå inn på. Kjenner treningsmotivasjonen suser opp allerede!

- en liten sneakpeak på hvordan fargen blir! -Ukens sang
- "All i want for christmas - Mariah Carey" Den er så julete og fin! Har hatt helt dilla på den, den siste uken! Per Fredrik hadde en litt morsom vri på den, som kom fra en YouTuber han hadde sett. Istedenfor å synge "All I want for christmas is you" synger man heller "All I want for christmas is views". Hahahah!

 

Ukens høydepunkt
- Å dra på julemarked med gutten min var så utrolig koselig! Fikk så utrolig mye julestemning, og bare koste meg skikkelig!

Ukens irritasjonsmoment
- Den siste tiden har jeg ikke klart å få hodet til og fungere ordentlig. Skikkelig irriterende! Så bloggen har blitt litt halvveis. Spørs om jeg ikke må ta meg en ny B12 sprøyte. Hehe! 


Ukens mest leste innlegg
 
"Min favoritt"

"Når folk ikke bruker emoji.."

"Julemarked i Oslo - Ble livredd!"

Ukens nedtur
- Denne uken har jeg egentlig ikke hatt noen nedturer for å være ærlig. Hehe! 

 

Ukens dilla på
- Denne uken har jeg hatt helt dilla på søtpotetfries! Ah, det er jo sinnsykt godt! Å dippe det i enten majones eller guacamole er så godt. Ahhh! Uten tvil min nye favorittmat!

 

 

Hvordan har din uke vært?

Kardashians og maling

Endelig kan jeg begynne å male treningsrommet! Herregud så gøy det blir å få det lysere og finere! De siste 3-4 ukene har vært så hektiske, og jeg har ikke rukket å gjøre noe annet enn å bare ta på maskeringsteip på treningsrommet. Men endelig fikk jeg litt tid til overs, så nå skal det males!

Har heeeeelt dilla på Keeping up with the Kardashians, så det ser (hører) jeg på mens jeg maler. Tuller ikke når jeg sier at jeg alltid ser på det programmet når jeg sminker meg, rydder kjøkkenet eller walk in. Det får liksom kjedelige ting til å bli mer morsomt! Også får jeg massevis av inspirasjon fra de. Så det er ekstra stor bonus!

Foresten. Er mange av dere som har lurt på hvilken farge jeg skal male rommet i. Det blir samme lysegrå farge som i resten av huset. Elsker den fargen! Husker aldri hva den heter da. Haha

5 Ting som ødelegger håret ditt

- Høy hestehale over tid - 
Om du alltid har høy hestehale blir håret ditt etterhvert gnagd rett av. Dette er fordi at strikken må være såpass stram at den kan klare å holde oppe en høy hestehale. Har du i tillegg håret i strikk samme sted hele tiden, blir håret gnagd av der strikken er.

Dette er noe som skjer over tid selvfølgelig, så man merker det ikke med en gang. Men om håret ditt blir tynnere og tynnere, kan dette være grunnen.

- Du glemmer å kure håret ditt- 
Hår trenger ekstra pleie iblant, og derfor er det viktig å kure håret. Om du vasker håret hver dag, til annenhver dag, anbefaler jeg å kure håret 1 gang i uken. Selv kurer jeg nesten annenhver gang jeg vasker håret. Men dette er mye fordi jeg har hair extensions.
 

- Du retter / krøller håret hver eneste dag-
Denne varmebehandlingen er helt drepen for håret ditt! Test ut flettekrøller, flettefrisyrer eller bare kjør på med naturlig hår. Eventuelt invester i en faktisk god hårspray som gjør at krøllene holder i et par dager av gangen, når du først krøller håret. 


- Du vasker håret hver eneste dag - 
Når du vasker håret strippes det for naturlige oljer, i tillegg til at hele runden med hårføner, å gni håret inn med shampo, og eventuelt rette / krølle skader håret mye. Så prøv å vask håret heller annenhver, eller hver 3 dag.

- Du bleker håret - 
Okey, den her sier seg jo selv. Men har du faktisk tenkt over hvor mye bleking skader på håret? Da jeg gikk fra svarthåret til brunette (som failet fordi frisøren ikke gjorde en god jobb), bleket hun håret mitt, og etter det ble håret mitt skikkelig skadet. Så da kan du jo tenke deg hvor mye håret ditt blir skadet hvis du hele tiden bleker det. 
PS; Beklager det kun ble 1 innlegg i går. Måtte dra tidlig hjemmefra for å handle inn julegaver før jeg skulle til Molle (bestemoren min) sammen med alle damene i familien, på skikkelig jentekveld.

Det var så gøy med de andre, at det ble litt sent på kvelden før jeg kom hjem, så jeg rakk dessverre ikke å blogge mer enn 1 gang i går💕

Julegavetips! - Dette bruker jeg til håret mitt!

// annonse

I dag tenkte jeg å gi dere et veldig bra julegavetips! Veldig mange av dere spør meg om hvilke produkter jeg bruker i håret mitt, og hvilke jeg kan anbefale. Jeg har tidligere snakket om hvor viktig det er å bruke en god shampo / balsam / hårkur som ikke inneholder silikon. Men som inneholder pleiende ingredienser, som faktisk bygger opp håret og gjør det sterkere og mer glansfullt, produktene jeg skal snakke om i dag gjør akkurat sistnevnte!

Mange av dere har vel kanskje hørt om Moroccanoil før? De revolusjonerte hårpleiemarkedet for en del år tilbake, da den lanserte Moroccanoil treatment oljen sin. Jeg har brukt denne oljen i gud vet hvor mange år, og jeg elsker den! Men Moroccanoil har ikke bare olje, de har en hel serie med produkter som du kan bruke på håret for å få mykt, glansfullt og sunt hår. 

Nå har de nettopp lansert en serie som heter "Hydration" som virkelig hydrerer håret, og som er helt perfekt på vinteren, da håret fort kan bli veldig tørt. Selv har jeg testet ut denne serien, og jeg må bare si wow. Håret mitt ble mykt som silke allerede etter første vask! Så det er det jo helt amazing! (se hele serien HER)

Nå har Moroccanoil laget en egen gavepakke, som er helt perfekt å gi til en venninne, mor eller søster til jul (eller til deg selv, hehe!). Her får man shampo, balsam og treatment oljen. Så her får man rett og slett en skikkelig god pakke med pleiende hårprodukter. (mer info om gavepakken her)


I "Hydration" kolleksjonen finner du også flere produkter. Blant annet fuktighetskrem til håret, som man fordeler i våret når håret er håndkletørt. Den pleier og gir masse fuktighet, så håret blir ekstra glansfullt! I tillegg til at den fjerner frizz.I serien finner du også en veldig god hårkur. Som jeg virkelig anbefaler! Bruk den en gang i uken for å gi håret masse ekstra pleie og fuktighet! 

Sjekk gjerne ut Moroccanoil på facebook for å få med deg alle nyheter!

Julemarked i Oslo - Ble livredd!

I dag tok Per Fredrik og jeg en liten pause i alt julekaoset med jobb og alt mulig. Så vi dro inn til Oslo en tur for å se på julemarkedet. Det var så koselig der! Boder nedover Karl Johan (spikersuppa) med alt ifra churros til lammeskinn til elgeburger til julepynt. Alt for å få en skikkelig fin julefølelse. Og det fikk vi virkelig! 

Midt på julemarkedet er det et stort pariserhjul som Per Fredrik og jeg bare måtte opp i! Tanken min var liksom; se utsikten av Oslo, romantisk og søtt. Men så fort hjulet begynte å gå og vi kom lengre oppi lufta, kjente jeg plutselig at jeg ble skikkelig redd!

Jeg er jo livredd karuseller. Men altså, pariserhjul da?! Seriøst.. Det er så pysete å være redd for det! Men frykten ga seg ikke, så på bildene er det ikke vanskelig å se frykten i øynene mine, blandet med latter av hvor pyse jeg er. Haha!
 
De bildene her var det Per Fredrik som tok for å si det sånn. Jeg satt der stiv som en pinne og rimelig redd!

Men altså, sjekk den utsikten da! Ah, skulle ønske jeg ikke var så redd og kunne sett litt mer ut. Men hey, gjør noe du frykter hver dag, er jo et ordtak som ofte blir sagt. Så positivt; jeg gjorde det i dag. 
 

Etter julemarkedet fikk jeg dratt med meg Per Fredrik ned til Lush for å handle litt bathbombs. Jeg elsker jo å ha det i badekaret, så alltid når jeg er i nærheten av en Lush butikk, må jeg bare innom!

Nå har jeg nettopp filmet inn en video, svart en haug mail, og nå skal jeg endelig ta kvelden. Wow for noen lange dager det blir for tiden. Men herregud så gøy det er! 

Slik lager du de beste lussekattene! 

Gledelig lucia 💛 I dag er det luciadagen, og jeg har jo vært fysen på lussekatter i gud veit hvor lang tid. Men jeg har aldri giddet å bake det. Men i dag svingte jeg meg rundt på kjøkkenet og lagde masse lussekatter! Har faktisk aldri lagd det før, men det var jo veldig enkelt, også ble de så gode! Siden de ble så gode tenkte jeg å dele oppskriften med dere.

For å lage ca 16 lussekatter trenger du:

💛 0,5 liter melk

💛 150 gram smør

💛 125 gram melis

💛 0,5 gram malt safran

💛 50 gram gjær

💛 750 gram hvetemel

Til pensling:

💛 1 egg

💛 1 ss melk

Pynt: 

💛 Rosiner

Gjør dette:

💛 Kok opp melk, smør og melis i en kjele. Ta kjelen av platen og rør safranen godt inn. 

💛Avkjøl blandingen i et kaldt vannbad til den er 37 grader (fingervarm)

💛 Rør ut gjæren i væsken. 

💛 Bland inn hvetemelet og elt deigen til den blir smidig.

💛 Del opp deigen i biter 90 gram per stk. Rull ut hver bit til en pølse, og tvinn innover så det blir en lussekatt. 

💛 Legg alle bollene på et bakepapir på stekeplater, ta plast over og sett lunt og la det heve i 1 time. 

💛 Når det er ferdig med å heve pynter du med rosiner og pensle med egg som er pisket sammen med litt melk. 

💛 Stek bollene midt i ovnen på 230 grader i 7-10 minutter. Til de er gylne og gjennomstekte. 
 

Håper det smaker! 

Min favoritt..

Tid på døgnet: Oi, vanskelig! Før ville det vært 01 på natta. Da satt alltid hodet mitt seg inn i en helt spesiell jobbmodus. Men nå har jeg lagt om døgnrytmen så når liker jeg morgenen best. Da har man liksom hele dagen forran seg til å gjøre akkurat det man ønsker! 

 

Årstid: Min favoritt årstid er uten tvil sommeren. Jeg elsker at det er lyst til sent på kveld, og jeg bare føler meg så mye mer levende! Det er varmt så man trenger ikke lasse på seg et tonn med klær bare for å gå ut døren. Ah, nå kjenner jeg at jeg gleder meg til sommeren! Men først vinteren da, da blir det forhåpentligvis skiføre og jeg kan gå masse på ski!Tvprogram: Modern Family er uten tvil mitt favorittprogram. Jeg har bokstavelig talt sett alle episodene minst 10x og jeg husker alt utenat. Det er så morsomt program, som jeg også har fått Per Fredrik hekta på. Så vi ser det alltid sammen med en gang det kommer nye episoder! 


Podcast: Harm og Hegseth er virkelig min favoritt podcast! Den hører jeg alltid på når jeg kjører bil. De er så morsomme! Og jeg elsker hvor sassy Vegard Harm er. Har forresten møtt begge flere ganger da jeg og Per Fredrik har vært med på Panelet, og de er virkelig seg selv på podcasten for å si det sånn. Haha!

 

Outfit: Haha, litt av et bilde! Men akkurat nå er definitivt antrekket på bildet under mitt favoritt antrekk nå for tiden. Det er liksom casual samtidig som det er pyntet! 

Genser  /  Sko  /  Vest  /  Veske

 

Blogg: Jeg har faktisk (tro det eller ei) ingen favorittblogger. Jeg leser som regel de som er på topplista, og syns mange av de er veldig dyktige. Men det er altfor vanskelig å bare velge en. Hehe! 


Instagram: Akkurat nå for tiden er @mariakragmann min favoritt. Elsker bildene hennes og hun er så inspirerende!


Sko: Elsker virkelig overknee for tiden, og skoene på bildet under er definitivt mine favoritter!


Genser (utsolgt) /  Sko

 

 

Dag: Hmm. Enten mandag eller lørdag. Mandag fordi da er det en ny uke, og man kicker igang jobben skikkelig etter helgen. Men lørdag fordi det er den dagen i uken jeg tar det litt roligere når det kommer til jobb, og Per Fredrik og jeg har alltid date night. Så lørdag er nok min favorittdag! 


Matrett: Taco! Elsker å spise taco. Kunne seriøst spist varianter av taco til alle måltider uten å bli lei. Omg, vil ha taco nååå! 


Leppestift: NYX lingerie #satin ribbon er helt fab! Elsker at den er skikkelig matt-matt, og fargen er bare elsk!

Kjole

 

Nattklubb: Jeg drar ikke så mye ut på byen lengre, så jeg har faktisk ingen favoritt nattklubb.


Parfyme: Tidligere har det vært Versace bright crystal. Men for et par uker siden kjøpte Per Fredrik en overraskelsesgave til meg med Chanel Chance, og den har jeg lagt min elsk på. Den lukter så fantastisk! 


Veske: Michael Kors selma vesken min er nok definitivt min favoritt! Den er bare så fin!  

Drink: Strawberry daquiry er uten tvil favorittdrinken min! Den er så ekstremt god. Eneste som er dumt er at den er så god, at man glemmer at det er alkohol, så ofte drikker man litt for mye. Haha!

App: Instagram. Elsker å titte på alt fra katter som er søte, til jodlende weirdoes til sminkevideoer. Ah, instagram! Heter forresten "stinablogg" der! 

Frukt: Jordbær. Eller, det er jo et bær. Men jeg sniker det inn under frukt jeg. Haha! 

Når folk ikke bruker emoji..

Okey, er det bare meg, eller er det veldig vanskelig å forstå meldinger som blir skrevet uten emoji? Men vet liksom aldri om personen er glad, trist eller sur når den sender melding til deg. Det er jo ekstremt stor forskjell på "Hei 😀" og "Hei 😰". Og når personer ikke bruker emoji, så aner man liksom ikke helt hva som de skal frem til. Emoji'er gjør samtaler sååå mye lettere.

For eksempel så er det jo ekstremt stor forskjell når en jente skriver "Så fin kjole du har 😀" og "Så fin kjole du har😉". Skriver en jente blunkefjes til en annen jente da er det krig, men hvis en gutt skriver blunkefjes er han bare sleezy flørtende. Så ja, emoji's har så ekstremt mye å si. Skjønner meg helt ærlig ikke på unge (voksne er unnskyldt) mennesker som ikke bruker emoji. Sært! Hva tenker dere? Bruker dere alltid emoji's?

Slik blir du ekstra fin til julesesongen!

// annonse

Nå som julesesongen med julebord, julaften, nyttårsaften og en haug andre juleselskaper snart kommer, tenkte jeg å gi dere et tips til hvordan dere kan se ekstra fine ut! For når man skal i så mange selskaper er det jo gøy å kunne pynte seg litt ekstra. Og hva er vel finere enn å sette på litt ekstra hår? Selv bruker jeg hair extensions hele året, og føler meg alltid så fin med det lange og tykke håret! 

Som mange av dere vet så bruker jeg tape extensions fra Luxushair. Det har jeg gjort i litt over et år nå, og jeg elsker håret dems! Er det én ting jeg er ekstremt nøye på, så er det håret mitt. Det skal være i god kvalitet, vare lenge, ha fin farge, og ikke minst; se ekte ut. Luxushair sitt hår gjør akkurat dette.

Jeg aner ikke hvor ofte jeg får komplimenter på gata fra fremmede som syns jeg har så vakkert hår, og de blir alltid like forbløffet når jeg forteller at håret er extensions. Hehe! Så det sier jo sitt!

Uansett om du har lyst på clip on extensions som du kan feste på når du selv vil pynte deg litt ekstra, eller om du vil ha tape / keratin som sitter på hele tiden, anbefaler jeg dere å bruke Luxushair sitt hår.

De har forresten og 25% rabatt på hair extensions hvis du kjøper for over 2500,- kr. Altså, hvor sjukt bra rabatt er ikke det? (bare husk å bruke koden "savemore" når du kommer til kassa) Også har de fri frakt i hele desember! Og hvis du vil kan du også utsette med å betale til 3 februar. Så det er jo veldig kjekt!

Forresten; om dere skulle lure. Så kan jeg jo fortelle litt om håret jeg bruker akkurat nå! Jeg bruker 3 pakker med tapehair LH+ collection, det syns jeg gir akkurat perfekt mengde med fylde. 2 av pakkene er i fargen #1b mocca brown, og den ene pakken er #2 dark brown. Grunnen til at jeg har en pakke med litt lysere hår, er for å gi det naturlig fint spill. Håret mitt er forresten 65cm i lengden. 

Hvis det er noe dere lurer på angående håret er det bare å spørre i kommentarfeltet 💕

Uken som gikk #5

Ukens opptur
- Å ta et skikkelig koselig julekortbilde var definitivt ukens opptur. Et minne som skal rammes inn og bevares for alltid ❤️Ukens tanke
- Å stå opp tidlig og få noe ut av dagen er så ekstremt viktig. Vi har alle liten tid her på planeten, og derfor er det så viktig at vi bruker tiden vår rett. Og det å skrive en to-do liste kvelden i forveien er så viktig og ikke minst genialt!
 

Ukens innkjøp
- Denne uken har jeg kjøpt litt forskjellige ting. Men pulsklokken var definitivt det beste kjøpet! Med en gang jeg er ferdig med å male treningsrommet skal den brukes flittig!


 

Ukens sang
- "Electric avenue - Eddy Grant". Fikk helt dilla på denne sangen etter at jeg hørte den på The Simpsons. Haha, aner faktisk ikke helt hvorfor jeg fikk helt dilla på den. Men hey, den fenger virkelig! 

 

Ukens nedtur
- Det har vært ekstremt mye å gjøre, og når jeg i tillegg har hatt vondt i kroppen, har jeg ikke klart å blogge så mye + så bra som jeg vil. Så det er veldig kjipt! Får håpe uken som kommer blir litt mer rolig på jobbfronten så jeg rekker å blogge oftere!  

Ukens høydepunkt
- Jeg har endelig kommet igang med treningsromprosjektet, der jeg skal male treningsrommet og freshe opp hele rommet! Gleder meg ekstremt til det blir ferdig. Da skal det løpes mye! 

 

Ukens mest leste innlegg
"Dette gir meg ekstremt motivasjon"

"På tide med forandring"

"5 Ting du gjør som ødelegger håret ditt"


 

Ukens kommentar
"Synes det blir helt feil av deg å skrive "2ss cæsar dressing" og "2skiver bacon". Det er ingen fasit på hvor mye av en ting du skal ha oppi en rett. Det holder mer en nok å bare si feks "bacon, cæsar dressing". Det kan skape et vanvittig press for noen. Skal ikke være slik at noen tenker at det du beskriver her oppe skal være et "vanlig" måltid. For dette er ikke særlig mye mat. Dette har jeg reagert på flere ganger"

Dette var en kommentar som ikke var så hyggelig. Men som jeg kjente at jeg ble litt oppgitt av å lese. Når jeg legger ut oppskrifter pleier jeg alltid å legge ut hvor mye jeg selv har i porsjonen. Dette er for å gi en veiledning til cirka hvor mye man skal ha oppi. Om du tar mer / mindre enn det, er helt opp til deg. Men at man virkelig skal reagere sånn det at jeg skriver hvor mye som skal oppi en rett, kjenner jeg at jeg blir oppgitt av. Har vi virkelig kommet dit i samfunnet at vi skal henge oss opp i slike ting?? Hvor hårsåre skal folk være? Aff! Kan jeg ikke skrive en oppskrift lengre, uten at jeg får kjeft fordi jeg skrev hvor mye som skulle opp i den? Wtf. Ukens gullkorn
- Per Fredrik sin redigering på underbittet til Chloe er definitivt ukens gullkorn. Sett noe så morsomt? Ler meg halvt ihjel hver gang jeg ser bildet! 

Ukens irritasjonsmoment
- Denne uken, og egentlig i flere uker, har jeg hatt skikkelig vondt i kroppen, spesielt da leddene. Har funnet ut at det er mest sannsynlig på grunn av kulden, og har fått et par tips av moren min om hvordan jeg kan fikse det. Så i mellomtiden går det mye paracet. Haha! 


Hvordan uken din vært?

Ukens spørsmål #139

Bruker Per Fredrik sminke? Ser han alltid er så brun og har så fin hud, så bare lurer!
- Da jeg møtte Per Fredrik de første gangene lurte jeg på det samme. Han har jo så ekstremt fin hud, i tillegg til at han nesten alltid er ganske brun. Men neida, han bruker ikke sminke i det hele tatt. Han har bare sykt fin hud (litt misunnelig må jeg innrømme). Han har aldri tatt noe solarium eller solt seg mye, så han har veldig fin hud på grunn av det. Har du noe forhold med med Celina Karine,Agnes Louise,Hanna Martine osv.
- Celina Karine og Agnes Lovise kjenner jeg ganske godt, fordi vi har møttes på mye forskjellige ting tidligere, også har vi designet en neglelakk kolleksjon sammen. De er så gode og herlige! Hanna Martine kjenner jeg bare såvidt, siden vi kun har møttes et par ganger da vi begge er i United Screens. 

 

Hvor mye kostet huset deres?
- Det kostet 5'850'000,- også har vi pusset det opp en god del, så totaltprisen ble på 6'200'000,- også er det taksert til 6'500'00,-. Føler meg veldig heldig som i en alder av 23 år eier et slikt hus sammen med kjæresten min. 

Ser det er flere bloggere som får inn meldinger med rykter om at kjæresten har vært utro, gjort noe dumt, og slikt tull. Får du og Per Fredrik noen ganger noe sånt? i og med at dere begge er kjente personer.
- Jeg har faktisk aldri fått noen slike meldinger noensinne. Det er sikkert fordi at jeg ikke har masse fæle mennesker som vil ødelegge for meg, som leser bloggen min. De fleste som leser bloggen min er jo bare skjønne jenter, som vil meg godt. Men nå skal det sies, at om jeg hadde fått en slik melding, så hadde jeg ikke trodd på det et sekund. Jeg stoler 100% på kjæresten min, og vet at han ville aldri gjort noe sånt mot meg. 


Genser - HER 
 

Hva pleier du å spise på julaften?
- Jeg pleier som regel alltid å spise kalkun. Det er så godt! Jeg er ikke så veldig glad i svin og lam, så ribbe og fårikål er jeg ikke noe glad i. 

 

Har håret ditt vokst noe etter at du skulle begynne å massere hodebunnen hver dag?
- Oi, det har jeg glemt helt bort å gjøre! Haha, er det mulig? Får nok sette på en alarm eller noe så jeg husker det. 

 

Jeg ser at du kjøper mye på Nelly.com, hvor langt tid tar det før klærne kommer, hvordan er kvaliteten og hvis du bestiller størrelse s, passer den som den skal eller er det sånn at du må bestille str m for s blir for liten eller noe. 
- Som regel tar det 2-5 dager før jeg får pakken i posten. Da jeg bodde i Oslo tok det som regel en dag mindre. Men frakten er ganske rask! Man får også alltid sms / mail når pakken er fremme, så det er veldig kjekt! Kvaliteten er veldig bra, har vel bestilt over 100 plagg derfra og har aldri fått noe dårlig. Størrelsesmessig er de som regel ganske presise. Det er en ekstremt sjelden gang iblant at klærne er litt små i størrelsen, men som sagt er det en ekstremt sjelden gang iblant.


Kjole - HER 
 

Har du slutta med vippe-extensions? Synes vippene dine ser litt mer 2D ut enn før
- Jeg sluttet med vippe-extensions i en stund, fordi det ble for langt å kjøre til Oslo hver gang jeg skulle fikse de. Men nå har jeg endelig funnet noen som holder til nærmere, som er veldig flinke som jeg går til. Når det kommer til vippe extensions, så kan jeg virkelig ikke få sagt hvor viktig det er å sjekke hvor flink personen er på forhånd.

Det er så ekstremt mange der ute som virkelig ikke gjør en god jobb. Så alltid sjekk facebook / instagram siden til personen dere skal gå til, for å se hvordan jobbene dem har gjort ser ut. Okey, dette var egentlig ikke det som dere lurte på. Men ville bare nevne dette, da jeg følte det var et godt tips til dere som ønsker vippe extensions! 

Jeg lurte på om du kunne gjort det blogg innlegget med hvordan Chloe ville ha blogget til en fast greie. Hadde vært morsomt og lese hva Chloe gjør.
- Så utrolig gøy å lese alle kommentarene deres på innlegget "Hvis en hund hadde blogget". Kanskje jeg skal begynne å gjøre det til en fast ting i uken, hvor Chloe får blogge litt? Tror det kan bli veldig morsomt! Skal definitivt prøve å få til det. Hehe!


Kjole - HER 

 

Kan du ha housetour? Har så lyst til å se huset ditt!
- Jeg har laget en housetour før der jeg filmet hele huset, som du kan se HER. Men dette var da vi nettopp hadde flyttet inn, så er jo litt som er forandret siden den gang. Kanskje jeg skulle laget en housetour med bilder? Hadde blitt et ganske langt innlegg da vi har 14 rom i huset. Men hva tenker dere?

Hvem tar bilde av dere når dere er på restaurant?
- Vi spør som regel alltid servitøren, selv om jeg alltid er litt beskjeden på det. Hehe! Men hey, alt for bloggen, eller hva?


Genser - HER

 

Hvorfor pynter du ikke med rødt til jul?
- Jeg er så glad i rosa, så jeg elsker å pynte opp med det. Rosa og rødt kræsjer jo veeeeldig. Så da er det jo kjipt å ikke kunne pynte med rosa på en hel måned! Også er jo ikke rødt meg, og når det kommer til julen (og egentlig alt annet) syns jeg at man skal pynte med hva man liker selv. Så i år har vi gått for mye hvitt og sølv, men dæsj av rosa! 

 

Hvor har dere kjøpt englevingene som er på juletreet?
- De er kjøpt på Kremmerhuset. Syns de er så fine!


Genser - HER  //  Skjørte - WOW  //  Sko - HER

 

Hva gjør dere med Chloe når dere er ute og spiser på restaurant, eller er ute og gjør ærender?
- Når vi er ute så er vi som regel ute maks 2-3 timer, og da ligger hun og sover i buret og koser med favorittteppet sitt. Lille babyen! ❤️ Hvis vi skal være lengre borte enn det tar vi henne med, eller så spør vi venner / familie om de kan være barnevakt (eller hundevakt, haha). Har ikke hjerte til å la henne være hjemme i veldig mange timer av gangen. 

 

Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"?

 

 

Hvis hunden din kunne blogge

Noe morsomt som Per Fredrik og jeg begynte å tenke på er om Chloe skulle blogget. En skikkelig rosahundeblogg, med alle de typiske temaene, bare fra en hundsperspektiv. Tror nok bloggen ville blitt noe ála dette!

 

🐶 "Dagens godbit" - "I dag fikk jeg en skikkelig god namme nam, som mamma og pappa kaller det, og jeg trengte bare å tisse ute for å få den. Score!"

🐶 "Pappa har forlatt meg" (10 minutter etterpå) "Pappa kom heldigvis tilbake", Chloe sine overskrifter når Per Fredrik skulle en kjapp tur i matbutikken. 🐶 "Dagens antrekk" - I dag tok mamma på meg min favorittkjole, og jeg følte meg såå fin med den rosa kjolen!"🐶 "Dagens ugjerning" - "I dag tisset jeg på teppet til mamma'en min, i går dro jeg ut alt dopapiret og lagde en fin haug med det, og i morgen skal jeg snike meg inn i skoskapet og smake på mamma sine sko".

🐶 "Hundelifehack" - Hvis du vil ha ekstra godbiter, så kan du late som du må ut og tisse, men etter bare 1 minutt kommer du inn igjen, og later som du har tisset masse, sånn at du får en stor godbit".  

 

🐶 "Klar for jul" - "Julen betyr ekstra mye godbiter, og selv om jeg kan se litt Grinch ut er jeg glad i julen, lover altså"

🐶 "Dagens treningstur" - I dag tok mamma meg med på tur og vi så mange nye ting. Jeg snuste meg frem til 2 frosker i veien og jeg snuste minst 3 andre lukter fra hunder, så der måtte jeg bare tisse. Også møtte jeg på en skikkelig stor hund, og jeg var skikkelig redd i starten, men den var veldig snill, og nå er vi bestevenner for alltid"


 

 

Hvem vet, kanskje Chloe begynner å blogge en gang i fremtiden?

 

Cæsar salat på under 10 min - Perfekt til middag!

Min favoritt salat er nok definitivt cæsar salat. Det er en salat som er spekket med godbiter, i tillegg til at den har mye kylling, som igjen gir mye proteiner. Altså, til tross for dressingen så er den veldig sunn!

Lag den gjerne ferdig om morgenen og ta den med på jobben, for en skikkelig god lunsj! Bare husk å blande inn krutongene rett før den skal spises. Eller så kan du gjerne også ta den til middag, den metter mer enn nok til middagsmat!

Dette trenger du:

- 1 hjertesalat

- 1 håndfull krutonger (disse får du kjøpt i salatbarer)

- Litt revet parmesan

- 2/3 kyllingfilet

- 2 striper bacon

- 2 ss cæsar dressing


Slik gjør du:

- Skjær kyllingfileten opp i små skiver. Stek disse på middels varme til de er gjennomstekte. Pass på å ikke ha for høy varme, for da får du tykk stekeskorpe, og det er ikke godt!

- Stek baconet


- Skyll og rens hjertesalaten. Skjær den opp i biter.

- Bland salat, revet parmesan, dressing og krutonger. 

- Når baconet er ferdig stekt deler du det opp i mindre biter. 

- Bland baconet og kyllingen inn i salaten. 

Dander det i en bolle, og nyt en fantastisk god cæsar salat, som kun tok 10 minutter å lage!


 

Håper det smaker!

Flaue øyeblikk

Er det ett sted jeg tørr å virkelig være totalt uhøytidelig og bli skikkelig blaffen i hva andre mener, så er det definitivt snapchat! Der legger jeg ut bilder og videoer fra hverdagen, fra tider der ting går helt galt, eller når Chloe bare er skikkelig søt, eller når filteret bare er yassss. I tillegg legger jeg alltid ut når jeg har lagt ut nye innlegg, sånn at dere får med dere det! Vet jo at ekstremt mange av dere har spurt om jeg kan gjøre det, så det er lettere for dere å følge med, så da hører jeg selvfølgelig på dere der!

Hender også at jeg åpner snapchatten min om jeg vil ha feedback fra dere på ting dere ønsker at jeg skal blogge om, eller ting dere for eksempel lurer på til ukens spørsmål. Så uansett om du har lyst til å se søte bilder av Chloe, flaue øyeblikk eller bare vil vite når jeg legger ut nye innlegg på bloggen, syns jeg du bør legge meg til! "stinablogg" heter jeg forresten der!


Ha en fin fredagskveld da dere 💕
 

Nesten som å være på spa

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Noe jeg syntes var ekstra deilig med å flytte inn i huset vårt, er badet. Da jeg bodde på Frogner var badet på bokstavelig talt 2,5 kvm og der var det både dusj, vask, do, tørketrommel og vaskemaskin. Så det var ekstremt trangt! Ikke akkurat så beroligende å ta en lang dusj..

Men, da vi flyttet til huset, fikk vi et stort bad med dobbeltvask, do, bide, stor dusj og et veldig spesielt badekar. Dette badekaret er så deilig og beroligende! Det har både radio, massasjeinnstillinger og lys som skifter farge. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Noe av det jeg liker best å gjøre når jeg skal slappe av, er å tenne masse lys inne på badet, fylle opp badekaret med masse bobler, skru ned de vanlige lysene i taket, skru på lysene på badekaret, og bare høre på rolig musikk mens jeg får massasjevannstråler i ryggen. Ah, det er deilig det! Føles nesten ut som jeg er på spa når jeg er hjemme! 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så i dag tok jeg meg et langt bad, mens jeg hadde på ansiktsmaske og bare slappet av. Det er så herlig for kropp og sjel! Perfekt på fredagen når man endelig skal ta helg!

Årets julekort! En ny tradisjon!

I år har vi offisielt begynt med en ny tradisjon - å ta bilder til julekort! Jeg så på Keeping up with the Kardashians for en liten stund siden, og da hadde de en juleepisode der de viste at de alltid hadde tatt bilder til julekortet. Og herregud så koselig det er!

Da får man liksom tatt et skikkelig julebilde, som man kan ha som minne for alltid. Tenk om 10-20 år når vi har fått barn, og kan se tilbake på julekort bildene med familien. Se hvordan barna vokser opp, og hvordan man forandrer seg. Se hvor stor Chloe blir til neste år. Ah, dette er bare så koselig!

Vi tok litt bilder av Chloe da hun stod alene på stolen, også måtte vi jo tulle litt med henne. Hun har jo ganske underbitt, og når Per Fredrik redigerte det litt ekstra i photoshop, ble det bare så morsomt! Jeg lo så jeg nesten ikke klarte å puste da jeg så bildet! Gjett om det skal rammes inn! Haha!

Så i dag skal vi stikke til Tønsberg for å printe ut bildene, og lage et skikkelig julekort med en liten hilsen som vi kan sende til familie. Husker jo da jeg bodde hjemme og vi fikk julekort fra venner og familie, og det er jo så koselig!

Pleier du å ta bilder til julekort?
 

På tide å gi seg?

Wow, for en dag dette har vært! I går kveld satt jeg meg ned og skrev ned tidenes mest ambisiøse to-do liste. En hel A4 side med punkter over ting jeg måtte gjøre. Så da var det opp 06:30 i dag for å komme igang, og dagen i dag har virkelig sust unna! Og herregud så mye jeg har fått gjort.

Det å skrive en skikkelig to-do liste kvelden i forkant er jo genialt! Da vet jeg akkurat hva jeg skal gjøre når jeg står opp, og da blir jeg mye mer effektiv! Dere kan jo teste ut om det fungerer på dere også. Tipper mange av dere har ganske mange ting dere skulle ha gjort, spesielt nå i julekaoset! Hehe!

Midt oppe i hele dagen i dag rakk jeg en lunsj med gutten min i Sandefjord sentrum. Vi bor jo bare 5 minutter unna sentrum, så det er så kjekt å ta en matpause utenfor huset! Så vi stakk en tur på Kokeriet, som ligger på brygga. Der er det alltid så god mat og det er så koselig der! 

Burgeren der er jo ikke akkurat noe #healthylifestyle, men herreguuuuud så god den er! Også søtpotetfries med parmesan ved siden av da! Det er godt det! Må definitivt lære å lage det selv. For det er jo så nam-nam! 


 

Nå skal jeg straks lage litt middag sammen med gutten min. Er vel på tide å ta kvelden nå vel? Haha, etter å ha holdt på i 14,5 time!

5 Ting du gjør som ødelegger håret ditt

I forrige uke skrev jeg om ting mange av oss gjør, som ødelegger håret vårt. Ting som man kanskje ikke tenker over at faktisk skader håret, og ting som man trenger en påminnelse på at skader håret. Siden dere likte det forrige innlegget så godt, vil jeg fortelle dere 5 ting til som ødelegger håret deres. Jeg vet ikke hvordan det er med dere, men for meg er håret noe av det viktigste for utseendet, og da er det så viktig å ta vare på det!

 

Du bruker varme på hårføneren. 
- Du har kanskje ikke tenkt på at du kan bruke kaldluft på hårføneren? Vel, det bør du begynne med, med en gang! Når du bruker varmluft sliter dette veldig på håret. Så for å unngå dette varmebehandlingen bør du bruke kaldluft. Det gjør også at håret blir veldig mye mykere og smoothere når du har fønet det. Selv om det aller beste er å la det lufttørke. Meeen, er ikke alltid man har tiden til det.

Feil varme på rette- / krølltang
- Veldig mange rette- og krølltenger kommer med innstillinger der du kan stille inn varmen på de selv. Det som er litt skummelt her er at mange skrur opp varmen til 210 og krøller i vei. Det er helt krise! På så høy varmegrad svir du nærmest av håret. Det beste for håret og for å få hold i frisyren, er å ha varmegraden på 175. Du må kanskje holde hver krøll i et par sekunder mer. Men du skader håret ekstremt mye mindre.

 

Du klipper håret for ofte
- Det er veldig viktig å klippe håret om det er faktisk slitt. Legg merke til "faktisk slitt". Veldig mange av oss går til frisøren hver 6. uke, slik som frisører anbefaler, for å stusse tuppene. Frisører mener at håret blir så slitt at de må klippe det så ofte. I 99% av alle tilfeller er dette bullshit. Hvis du har bleket håret herfra og til månen så er det nok slitt ja.

Men for oss som ikke har gjort det, holder det å klippe håret en sjelden gang iblant. Noe man kanskje ikke tenker over, er at hvis man går til frisøren så ofte som de anbefaler, får du i løpet av et år faktisk 12 cm kortere hår. Sjukt eller hva? Umulig å spare ut hår om man hele tiden går til frisøren. Så om du vil ha lengre hår, stuss det når det virkelig trengs, men ikke oftere. 


Genseren er HERFRA
 

Du glemmer varmebeskyttende spray
- Yes jenter. Vi kan vel alle innrømme at vi har glemt varmebeskyttende spray en gang iblant, ikke sant? Men det er så ekstremt viktig å bruke det! Tenk den sinnsyke slitasjen håret ditt får når du hver dag retter eller krøller det. Så mye varme, men ingen beskyttelse.. Uff!

 

Du børster vått hår
- Nei nei nei! Aldri børst håret når det er vått. Det er én ting å ekstremt forsiktig kamme igjennom det når man står med hårkur / balsam i dusjen. Men å børste igjennom håret når du har kommet ut av dusjen, og det er vått, er helt krise! Når håret er vått er det ekstremt skjørt, og det skal veldig lite til for å skade det. Derfor anbefaler jeg deg å vente med å bruke børsten til håret er helt tørt. 
 

24 Julefilmer du bør se!

Nå er det allerede 8 desember, og jeg har så julestemning! Hvordan er det med dere? Har dere kommet i julestemningen enda? Vel, om dere ikke har kommet helt inn i stemningen enda, anbefaler jeg dere virkelig å se noen av disse filmene. Om du allerede er i julestemning er de også ekstremt koselig å se på! Så nå er det bare å sette seg ned forran tven, med litt godteri under pleddet og nyte en julefilm eller to. 

Jeg har plukket ut 24 av mine favorittjulefilmer som du kan se. Selv ser Per Fredrik og jeg en julefilm hver dag frem til jul, og det er så koselig! Mine personlig favoritter er nok; Bad Santa, Barbie in the nutcracker, Gremlins, Askepott og Mikkes jul. De to siste sparer jeg til julaften, for da er det tradisjon å spise godteriet fra julestrømpa og se de filmene om morgenen!

Hvilke julefilmer er dine favoritter?

På tide med forandring!

Vet dere hva som har irritert meg helt siden vi flyttet inn i huset? At treningsrommet er i mørkebrun farge. Altså, nå kommer dette sikkert til å høre ut som tidenes i-landsrosablogger problem.

Men altså, MØRK BRUN! For guds skyld da! Det er ikke noe som er mer demotiverende enn å gå inn på et mørkt rom for å trene. Spesielt nå som det er vinter, og da kommer det jo ikke akkurat noe sol inn for å lysne opp rommet heller.. Så nå tar jeg saken i egne hender (bokstavelig talt) og maler rommet selv! I går kjøpte jeg inn masse maling og i løpet av uken skal jeg virkelig få malt det treningsrommet. For nå er jeg så lei av å ikke orke og trene der inne. Jeg vil bli sporty og god trent igjen, og da er dette er stort steg i riktig retning for å booste motivasjonen.

Når det kommer til gulvet må jeg ærlig innrømme at jeg haaater det helt sinnsykt. Men det får vi fikse senere, når vi også skal fikse soverommet. Først og fremst må jeg få det litt lysere og finere der inne!Forresten; veggene er mye mørkere i virkeligheten enn på disse bildene. Fordi jeg bruker studiolys så ser de mye lysere ut. Men tro meg, this shit is dark.


Så nå er det bare å bringe frem min indre handywoman og male i vei! Jeg har jo malt rommet jeg hadde hos foreldrene mine, så dette klarer jeg nok uten problem! 

12 Ting du ikke vet om bloggen min

Nå skal jeg avsløre noen ting som du ikke vet om bloggen min. Etter å ha blogget i 6,5 år så er det mange ting dere vet, og ikke vet om meg. Men disse tingene vet dere mest sannsynlig ikke. Eller, om du har lest alle innleggene mine siden starten kaaan det hende at du vet noen av disse punktene! Men de fleste har jeg aldri røpet før!

💗 En av mine første spons var en krølltang som jeg fikk fra et merke i USA. Husker veldig godt at jeg syntes det var så stas at de hadde funnet bloggen min, i og med at de holdt til i Los Angeles. 

💗 På bloggen min er det 119'455 kommentarer. Det har sikkert kommet inn en rekke flere, men jeg har slettet veldig mange fordi de var veldig stygge.

💗 Jeg har publisert 3805 innlegg. 462 i antrekk, 1211 i hverdag og 388 i skjønnhet. 

💗 Jeg begynte å blogge fordi kusinen min overtalte meg til det. Jeg hadde holdt på en stund som hobbymodell, og ville ha et sted å poste bildene, men følte ikke akkurat at en blogg var noe for meg. Men etter en laaang samtale med kusinen min Eveline på toget hjem fra en photoshoot var jeg overbevist; jeg måtte begynne å blogge. Det har jeg gjort siden den gang! Rart å tenke på at det var starten på min bloggkarriere. 

💗 Så langt i år har over 680'000 forskjellige personer besøkt bloggen min. Noe som har resultert i over 4 millioner sidevisninger.

💗 Siden jeg begynte å blogge har jeg besøkt 19 steder i 13 land; Spania (Tenerife), Norge (Stavanger, Bergen) Portugal (Ericeira, Lisboa), Tyskland (Berlin, Hamburg) , Sverige (Gøteborg), Danmark (København), Frankrike (Paris), Hellas (Rhodos, Ios, Athen, Kos), Tyrkia (Marmaris), Kypros (Aya Napa), Østerrike (Wien), England (London) og Italia (Roma). 

💗 Jeg begynte å blogge da jeg var 17 år. 

💗 Jeg har kun hatt bloggen som jobb siden mai 2014. 

💗 Jeg har lagt ut 247 videoer på youtubekanalen min

💗 Jeg har fått tilbud om å flytte til andre bloggportaler og nettverk utallige ganger, (til og med før jeg var i Side2) men jeg har alltid takket nei. Det er på blogg.no jeg hører hjemme, og nå er jeg så heldig at jeg er hos Side2 på blogg.no

💗 Videoen "ting vi jenter lyver om" er den mest sette youtubevideoen min, med 298'000 visninger. Det var en sketsj jeg lagde på det gamle jenterommet mitt med helt amatørutstyr, med med mye morro!

💗 På Mac'en min har jeg over 23'000 bilder som er til bloggen. Dette er kun bilder fra april i år.. #selfieaddict

 

 

 

 

Dette gir meg ekstremt treningsmotivasjon!

I dag har jeg gjort noe som forhåpentligvis kommer til å gjøre en stor forskjell for meg. Jeg har kjøpt inn noen ting som virkelig skal hjelpe på treningsmotivasjonen min. Som mange av dere vet så har jo jeg slitt med B12 mangel lenge, og helsen min har generelt vært ganske shit det siste året.

Nå begynner jeg endelig å bli bedre igjen, men fordi helsen min har vært så ille har jeg trent kun minimalt. En økt iblant liksom.

Genser - HER 

Men nå vil jeg komme igang med treningen igjen! Jeg vil ha energi og overskudd, og jeg er så lei av å føle meg slapp og trøtt hele tiden. Men motivasjonen er liksom ikke heeeelt der. Så derfor har jeg i dag tatt litt grep. Jeg har kjøpt inn maling så jeg skal fikse opp treningsrommet (mer om det senere!) og jeg har kjøpt inn en pulsklokke.

Sistnevnte snakket jeg en god del med min gode venninne Susanne om i går kveld, og jeg kjøpte etter hennes anbefaling Polar M400. Det er en klokke man kan ha på seg hele tiden, så måler den hvor mye man går, forbrenner kalorier, hvor mye du sover osv. Det fulgte også med et belte som man kan ta på seg når man skal trene. Det gjør at den også måler pulsen, slik at treningsøkten blir målt helt korrekt.

Den har også gps så den viser hvor du har gått når du har skrudd på treningsøkt ute. Så det er veldig mye morsomme ting på den, og jeg kjenner at det gir meg et ekstra boost til å være mer aktiv i hverdagen, og yte bedre når jeg trener.

Jeg gleder meg skikkelig til å sove med den i natt, for å se hvor mye jeg faktisk sover. Jeg skrur jo alltid alarmen på sånn at det skal være 7,5 timer. Men jeg aner jo ikke hvor lang tid jeg bruker på å sovne og hvor mye jeg er våken i løpet av natten. Så dette blir veldig spennende!

Tenkte forresten å lage et innlegg om klokken når jeg har fått testet den ut en del mer. Du kan lese mer om den og kjøpe den HER. Klokken er forresten ikke sponset, selv om linken er en reklamelink. 


 

Uken som gikk #4

Ukens irritasjonsmoment
- Denne uken har jeg bare ikke klart å svare på ting. Det har vært så hektisk, så jeg har ikke rukket å svare på nesten noen kommentarer eller mailer, og det er så kjipt! Jeg elsker å snakke med dere og ha en skikkelig dialog i kommentarfeltet. Men det har jeg ikke rukket i det hele tatt den siste uken. Får håpe på at uken som kommer blir bittelitt mer rolig, så jeg rekker å svare dere mer. Dere skriver så mye koselig til meg, og da vil jeg jo alltid svare dere tilbake!

 

Ukens innkjøp
- Masse kjoler og sko til julesesongen. Alle klærne kan du se i dette innlegget! Min favoritt er definitivt kjolen på bildet under. Den er så fin!

Ukens opptur
- Å pynte til jul med gutten min var veldig koselig! Både å kjøpe julepynt og juletre var så koselig! Også var det ekstra fint å pynte opp i stua og gjøre klart til jul!

Ukens tanke
- Nå som det er juletider er det veldig viktig å vise omtanke for andre, og sette pris på alt man har. Derfor har jeg den siste uken tenkt mye på hvor viktig det er at vi hjelper andre som gruer seg til jul. Enten om det er ved å donere penger til kreftsaken eller kirkens nødhjelp (som jeg skrev litt om tidligere denne uken), eller om du kjøper inn pakker og donerer bort til frelsesarmeen eller andre sentre der familier som dessverre lite penger kan gå for å få gaver til barna sine. Jeg syns det er så viktig at man gjør noe fint for noen andre i denne måneden, egentlig hele året, men spesielt denne måneden da det er så stort kjøpepress, og mange familier dessverre faller utenfor. 

 

Ukens sang
- "Let it snow - Frank Sinatra". Denne sangen har gått på repeat hele uken! Den gir meg en skikkelig god julestemning, og Frank Sinatra har jo bare en fantastisk fin og behagelig stemme å høre på!Ukens nedtur
- Fordi det begynner å bli kaldere ute får jeg veldig vondt i leddene i kroppen min. Så det er veldig nedtur! Men jeg håper på at kroppen min klarer å bli litt mer vandt med kulden, og at det går seg til. Får bare krysse fingrene på det! Heldigvis er det jo ikke like kaldt som det vanligvis er på denne tiden av året. Så litt flaks der!

 

Ukens høydepunkt
- Jentetur til Oslo for å være i bursdagen til Renée var veldig gøy! Så jeg tror nok det blir ukens høydepunkt! Per Fredrik og jeg har vært ekstra mye sammen og funnet på ting utenfor huset, så det er jo også veldig gøy! Så blir vanskelig å velge. Hehe!Ukens mest leste innlegg
"5 ting som ødelegger håret ditt"

"Du vet det er jul når"

"Flytte til utlandet?"Ukens kommentar

"Jeg ville bare si at jeg blir så inspirert av deg atte hjelp! Jeg sliter med ME, og føler jeg går glipp av livet.. klarer ikke å jobbe, eller så mye som å gå på butikken. Da du skrev om den gangen du var så sliten fikk jeg på en måte håp. Du har virkelig lykkes i livet, og det er lett å se at du er en stå på person. Selv om du var/er sliten jobbet du på for leserene dine, og det gir meg så sinnsykt mye håp, på en eller annen måte! Tusen takk, stå på videre❤ jeg ønsker deg alt godt!"

- Wow. Dette var så rørende å høre! Det er så viktig uansett hva slags situasjon man er i her i livet, at man gjør det beste ut av det. Jeg har hatt lange perioder der jeg har vært så sliten at jeg har følt at jeg ikke har klart noe, men da er det ekstra godt å se at jeg har gitt deg håp. Ønsker deg virkelig alt det beste i livet! ❤ 

Ukens gullkorn
- "Det smakte jo død og fordervelse!" - Per Fredrik sin kommentar da han smakte på rakfisk. Hehe! Jeg elsket rakfisken, han derimot.. Ikke så fan.Til dere; Hva er det beste du har opplevd denne uken?

Date night med kjæresten

I går hadde Per Fredrik og jeg date night, og siden det var min tur til å bestemme hva vi skulle gjøre, bestemte jeg at vi skulle ta en tur til Tønsberg. Vi var der for en god stund siden, og spiste veldig god tapas, så dit ville jeg tilbake igjen!

Da vi kom til brygga i Tønsberg var det så koselig der! De hadde pyntet opp med masse lys til jul, og det var så fint å se utover vannet. Restauranten vi skulle på heter "Tapa" og ligger på brygga, så det gjør det ekstra koselig når man kan sitte å se utover mot vannet! 

Per Fredrik som er så glad i jul, gikk for skikkelig julemat. Som var overraskende exciting og fancy til å være ribbe. 


Selv er jeg ikke såå glad i ribbe. Så jeg tok heller skikkelig tapas mat. Jeg bestilte et stort tapas brett med manchego ost, spekeskinke, papatas bravas, kylling confitt og scampi, og det var så godt!

Jeg tuller ikke når jeg sier at jeg kunne bokstavelig talt momset på manchego ost til jeg sprakk. Med et glass rødvin ved siden av ble det ekstra godt! Nam nam! 

Så som dere skjønner ble det en veldig koselig og fin kveld ute! Selv om jeg er veldig glad i Sandefjord, er det gøy å dra andre steder iblant også. Det blir jo litt sånn når man bor ett sted. Da vil man gjerne se litt annet iblant! Hehe!


 

Ukens spørsmål #138

Hvor lang tid tok det før du og Per Fredrik snakket om økonomi? Tenkte liksom siden du er veldig privat når det kommer til økonomi. 
- Det tok en stund. Han var veldig åpen med meg om hva han tjente ogsånt. Men jeg snakker sjeldent om økonomi med hverken venner eller familie. Så jeg brukte litt mer tid. Men da vi begynte å se på hus sammen, snakket vi selvfølgelig om det, da det var en naturlig del av huskjøpingen. Vi begynte forresten å se etter hus i slutten av desember 2015, og ble sammen i september 2015.

Hvor mange er det som ser på snappene dine daglig?
- Når jeg legger ut en mystory så er det ca 19'000 som ser den. Jeg aner ikke hvor mange som følger meg på snapchat totalt, som ikke alltid sjekker alle snappene. Hadde egentlig vært gøy å funnet ut!

Hvis du ikke skulle hatt Papillon hund, hva slags rase skulle du gått for da?
- Hmm.. Jeg hadde lenge lyst på en langhåret Chihuahua. Men etter at jeg passet 2 forskjellige Chihuahua'er så fant jeg ut at det ikke var noe for meg. De ble rett og slett for små i størrelsen, og de er ikke så sporty som jeg ønsker at de skulle være. Jeg tenkte også litt på Malteser og Pomeranian, men ingen av de føltes riktig for meg. Papillon er liksom den rasen jeg har hatt lyst på så lenge jeg kan huske, og det er den rasen som passer meg best, da de er ekstremt smarte og sporty, samtidig som de er små og søte!Hva gjør du med beauty blenderne dine før du bruker de?
- Jeg holder den under vann mens jeg klemmer på den, til den har blitt helt stor. Så skviser jeg den så den er nesten helt tom for vann, men den fortsatt er fuktig. Litt vanskelig å forklare. Men håper dere skjønte! 

 

Hadde du brukt hair extensions den dag i dag, hvis du ikke hadde klippet håret for den modelljobben?
- Oi, det vet jeg ikke! Mitt naturlige hår er jo ganske tynt, så jeg hadde sikkert brukt litt for å gi håret fylde. Men jeg hadde nok hatt mye lengre hår nå enn om jeg ikke hadde klippet håret mitt kort. Argh, kjenner jeg blir skikkelig forbannet over at noen kunne tvinge meg til å klippe håret mitt kortere. Spesielt jeg som hater å ha kort hår! 

Hvordan er det å ha Chloe i huset?
- Det er veldig koselig! Hun er så selskapssyk så hun er alltid med meg overalt hvor enn jeg går. Skal jeg inn på do og tisse, så følger hun etter. Skal jeg ut på kjøkkenet og hente vann, da følger hun etter. Sitter jeg ved pulten og jobber, da skal hun alltid ligge oppå pulten og kose. Så ja, hun er ganske selskapssyk, men det er veldig koselig! 

 

Når møtte du Per Fredrik?
- Vi møttes for første gang under innspillingen til Gullsnutten i desember 2014. Husker jeg syntes at han var sååå fin! 


Bilde: Kampanje.com
 

Hvordan klarer du å takle så mye hat? Bare noen sier noe slemt / stygt eller fornærmende til meg, tenker jeg på det i sånn typ 2 uker.
- Å få dritt slengt mot meg har vært hverdagen min i mange år, og jeg er såpass vandt med det at jeg klarer å legge mye av det fra meg. I tillegg er det meste av det på anonymt på nett, så det føles ikke like ille ut som hvis noen hadde vært frekke ansikt til ansikt. Men tror det viktigste uansett om man er blogger eller ikke, så er det å ikke tenke på det. Bare dytt det unna. Noen ganger blir det vanskelig og man kverner på den ene drittkommentaren og lar den ødelegge dagen. Men det er så kjipt når det skjer. Prøv heller å tenk på at disse menneskene som slenger dritt, slenger dritt mest sannsylig fordi det er sjalu eller fordi de har det dritt og vil dytte dritten sin over på noen andre.

 

Hva syns du er det beste med å ha flyttet inn i eget hus?
- Privatliv. Gud som jeg elsker å ha det! Da jeg bodde i leilighet på Frogner, var det ekstremt lytt der, så om jeg snakket i telefonen kunne naboene høre hva jeg snakket om. Og i Oslo er det jo ikke akkurat sånn at du kan gå ut og få privatliv heller. For det er jo folk overalt. Så jeg merket stor forskjell da Per Fredrik og jeg flyttet inn i hus sammen. Deilig å endelig kunne høre på høy musikk uten å måtte sette opp nabovarsel på forhånd. Haha! Også er det jo sjukt digg å ha god plass. Nå har jeg eget rom til å jobbe på, walk in closet, svær stue og kjøkken, vi har hage og mye mer. Det er så digg! Da jeg bodde i leilighet måtte jeg ha halvparten av klærne mine på loftet, fordi jeg ikke hadde plass til de.. 

Hva er din favoritt del med å blogge om høsten?
- Vel, jeg tror nok det er det å slippe og ha dårlig samvittighet om man sitter inne og jobber. Om sommeren er det så stort press på at man hele tiden må være ute og gjøre noe, og da får jeg alltid dårlig samvittighet om jeg sitter inne og jobber. Men til tross for det, så elsker jeg sommeren mer enn noen annen årstid!

 

Har du tenkt til å drive med agility med hunden deres?
- Jeg har veldig lyst til at vi kan gjøre det for at hun skal få trent, og ha det gøy med det. Men jeg har absolutt ikke tenkt til å drive med det på konkurranse nivå. Det er ikke helt noe for meg. Hehe! Men hadde jo vært veldig gøy å dratt og sett på en agility konkurranse en gang, for litt inspirasjon. Jeg har jo vært på konkurranser med border collier før, for å se på, og det er så gøy! Det er så spennende å se hvor flinke hunder kan være om det blir trent opp til det!  

Hvorfor kjøpte dere så stort hus når dere er to personer? (200 kvm)
- Siden vi begge jobber hjemmefra var vi nødt til å ha såpass stort hus. Både fordi vi måtte ha plass til alt vi trengte. Men også så vi får plass til oss selv. Hadde vi hatt et lite hus hadde vi nok følt at vi gikk en del oppå hverandre, og det er jo ikke noe gøy!

 

Hvor skal du og Per Fredrik feire jul?
- Selve julaften skal vi feire med Per Fredrik sin familie i år. Neste år blir det hos min familie. Men vi skal jo i flere selskaper med min familie i julen, så det blir jo til at vi feirer med begge familier.Hva står øverst på ønskelisten i år?
- Oi, det er jeg faktisk ikke sikker på! Jeg føler liksom at jeg har det meste jeg trenger. Men noe jeg selv vil kjøpe egentlig er en skikkelig kick-ass kaffemaskin. Så det blir nok en liten julegave til meg selv. Jeg drikker jo kaffe flere ganger om dagen hver dag, og det er en liten ekstra glede i hverdagen, så da vil jeg gjøre den kaffen sånn at den smaker skikkelig godt! 

 

Hva gjør du når du ikke jobber med bloggen?
- Nå handler jo bloggen om hverdagen min, så på mange måter jobber jeg alltid med bloggen. Men når jeg skal legge alt av blogg vekk, så er jeg med kjæresten min og chloe, også ser vi på film, eller drar ut og gjør andre morsomme ting!

 

 

Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"?

Det var iskaldt!

I dag har vært en skikkelig lørdag-lørdag. Jeg stod overraskende opp ikke før klokken var rett over 11. Altså, det er jo så sent! Men én gang iblant er det jo lov! Hele dagen i dag har egentlig bare gått med til å gjøre husarbeid og mail arbeid. Har ryddet skikkelig inne på walk in closet og i stua. Så nå er det skikkelig julete her hjemme! 

Herregud så søt lille jenta mi er på dette bildet! 

Nå har jeg nettopp tatt en iskald dusj. Per Fredrik hadde badet rett før jeg skulle dusje, så det var helt tomt for varmtvann igjen. Det var greit kaldt! Har aldri vært så effektiv i dusjing noensinnne. Haha! Nå skal jeg bare ta på meg litt sminke og kle på meg, så skal vi ut og ha date night. I kveld er det min tur til å bestemme hva vi skal, så da gikk jeg for å spise ute i Tønsberg. Det er spesielt en restaurant jeg syns er så bra der, så dit vil jeg virkelig dra for å spise!

Håper dere får en fin lørdagskveld! ❤️

Vi var de yngste der..

I går var jeg på bursdagen til Renée, som er en venninne fra Drammen som har flyttet til Oslo. Vi har jo ikke sett henne på kjempe lenge, så det var veldig koselig å sees igjen! Vi feiret med masse biff, vin (på de andre siden jeg kjørte), julebrus (på denne frøkna), gaver, selfies og masse skravling! Flere av venninnene til Rene hadde jeg aldri møtt før, så det var ekstra gøy å bli kjent med de. De var så herlige! Etterhvert så stengte restauranten, så de andre jentene ville dra videre ut på byen. Men Trine, Victoria og jeg var ikke heeelt klare for byen. Så vi dro heller på en pub som lå rett ved Oslo S, som var skikkelig koselig! Selv om vi garantert var de yngste der. Tror snittalderen var typ 35 år, men det var faktisk bare gøy! For da gikk det liksom ann å ta en drink uten å bli mast på, eller måtte danse og klikke helt. Haha!
 

På vei hjem ble det allsang i bilen med "Dirrty" og "Dina - bli hos meg". Altså skikkelig jente sing-a-long! Så den timen i bilen suste forbi mens vi hørte på høy musikk og hadde det veldig gøy!

 

Endret stil??

Fredagskveld folkens! Nå skal jeg straks i bursdag til en venninne i Oslo. Så det blir veldig koselig! Har roadtrip med både Victoria og Trine på vei inn. Så det blir ekstra gøy!

Tenkte kjapt å vise dere kveldens antrekk før jeg løper videre! Gikk for en litt mer klassisk og voksen look i dag. Har fått litt mer dilla på å ha litt mer klassiske klær den siste tiden. Eller, elsker rosa enda. Men da er det mer duse farger enn knæsj crazy rosa. Hah!

Uansett. Nå må jeg løpe! Håper dere får en fin fredagskveld!

Endelig er juletreet ferdig pyntet!

Nå har virkelig julestemingen kicket inn! Mens jeg knipset disse bildene hørte jeg på "Driving home for christmas" og virkelig følte julestemningen komme. I dag fikk vi endelig pyntet treet ferdig med lys og pynt. Vi hadde visst kjøpt inn altfor lite lys. Vi kjøpte 12 meter og trodde det skulle holde. Men der tok vi veldig feil!

Så Per Fredrik dro på butikken tidligere i dag og kjøpte inn 12 meter til, så nå har vi 24 meter med 160 lys til sammen. Så nå kommer juletreet til å virkelig lyse opp! Ah, gleder meg allerede til å se det om kvelden. Vi hadde også bomma greit på hvor mye lys vi trengte ute, så der fikk vi endelig handlet inn en del til. Så nå blir det jul! Hehe! 

Voila! Slik ble treet til slutt! Ble det ikke fint? Jeg syns det er så fint, og skikkelig den stilen jeg elsker! Kanskje ikke så tradisjonelt å gå for rosa og hvitt, men jeg syns det ble veldig julete fordet jeg!
Noe som jeg syns er ekstra gøy er at dette er første året jeg noensinne kjøper inn julepynt til juletreet selv. Dette er jo 3. julen min siden jeg flyttet ut hjemmefra. Men da jeg bodde i kollektiv hadde vi ikke juletre, og da jeg bodde på Frogner hadde jeg så liten leilighet at jeg ikke følte jeg hadde plass til noe juletre.

Så det gjør det ekstra stas å endelig kunne velge ut pynten selv sammen med Per Fredrik. Han var forresten med å valgte ut alt sammen, sånn at det skulle bli noe vi begge likte. Så alle fuglene på treet er han som valgte ut, for å si det sånn. Hehe!

For første gang på flere år!

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en skikkelig julehandel med gutten min. Vi har handlet inn masse julepynt til juletreet, lys til å henge opp ute, pynteputer, stæsj til julekortet vi skal ta bilder til, julepysj og ikke minst vinglass! Haha, for en shoppingrunde!

Men gud så mye vi fikk handlet på relativt kort tid. Tipper det var fordi Per Fredrik var med. Han er jo litt typisk mann, altså ikke suuuuperglad i å shoppe i timesvis, så vi brukte ikke så mye tid på alt mulig surr som jeg alltid gjør når jeg shopper alene. Men, det skal sies at han ble med i alle butikkene jeg ville i, til og med typ 20 min på Kremmehuset, så den skal ha få en stor tommel opp for! 

Nå har vi nettopp kommet hjem. Så nå skal vi sette på litt julemusikk og pynte opp stua skikkelig. Det blir så koselig! Tror forresten dette faktisk er første året på mange år som jeg har skikkelig julefølelse, og har lyst til å gjøre masse julete ting. Tipper det er fordi jeg har det så bra med Per Fredrik, vi har eget hus sammen og vi har lille babyen vår! Så nå folkens, er det bare å stålsette seg på masse julete blogginnlegg fremover! Hihi!

 

Har dere begynt på julehandelen?

24 Ting jeg vil gjøre i desember!

// reklamelink

God 1 desember! Endelig har julemåneden virkelig begynt, og jeg gleder meg så til denne måneden! Det er så mye koselig som skjer, og det er juleglede overalt. Jeg er så glad for at julen finnes midt i denne lange mørketiden. Da pynter man opp med lys ute, julepynt inne, drar ut på juleshopping og alle virker mye mer glade. Det gjør meg så glad!

I desember er det mange ting jeg ønsker å gjøre, og derfor tenkte jeg det kunne være gøy å skrive ned en liten liste med 24 av tingene jeg vil gjøre denne måneden. 

❤️ Besøke julemarkedet i Oslo sentrum. Har sett noen bilder derfra, og det ser så koselig ut! Så dit må jeg få med Per Fredrik en tur!

🎁 Handle inn julegaver til familie og venner.

✨ Pynte huset utenfor med masse julelys. Ah, det blir så fint når det lyser opp i den mørke juletiden!

🎅🏼 Se askepott på julaften. Den filmen må jeg alltid se mens jeg spiser godteri fra julestrømpa!

❤️ Donere penger til de som ikke er like heldige denne julen. Kirkens nødhjelp har symbolske gaver du kan kjøpe, som for eksempel "en god start" som gir en kvinne i Malawi et barselsett så hun trygt kan føde, eller så har de også "geit" som gave der man kjøper en geit til en familie i blant annet Kongo.🍪 Bake julekaker. Pepperkaker og cookies for hele jula!

❄️ Gå på ski i vintersnøen. Håper virkelig på snø så jeg kan spenne på meg skiene og gå på tur!

🎄 Pynte huset med julepynt. Vi har allerede satt inn juletre og pyntet det med en del pynt, og pyntet litt rundt i stuen. Men jeg vil ha enda mer pynt! Så her må det handles inn masse mer pynt!

🎁 Skrive ønskeliste til jul

🎄 Høre på julemusikk. Jeg har allerede begynt å lage en egen spilleliste på Spotify med mine favoritt julesanger. "Last Christmas - Wham!" og "Let in snow - Frank Sinatra" er to av favorittene mine!

⛄️ Lage DIY julepynt 

Kjolen min finner du HER

 

🎅🏼 Feire julaften sammen med gutten min. I fjor feiret vi bare lille julaften sammen, men i år skal vi feire julaften sammen, og det blir så koselig!

📸 Ta bilde til julekortet sammen med gutten min og Chloe. Har en skikkelig god ide for julebildet! Blir så koselig å ta bilde sammen som den lille familien vi er! 

💫 Feire nyttår sammen med gutten min

🎅🏼 Juleselskaper med familie. Det blir så koselig! Gleder meg spesielt til å se igjen kusinen min som flyttet til England i sommer!

🎁 Vinne masse penger på julekalenderen. Gutten min har kjøpt en Flax kalender til meg, så nå er det bare å krysse fingrene!

🐶 Pynte Chloe i juleklær. Har allerede kjøpt inn noen veldig søte juleklær til den lille bærta! Får bare håpe at pakkene kommer frem før jul!

🦃 Spise julemat. Altså, det finnes ingenting som er bedre enn kalkun på julaften! Det er jo så mye god julemat at jeg blir helt sulten bare av å tenke på det! 

🎅🏼 Spise risgrøt. Jeg elsker risgrøt, så det skal jeg definitivt spise masse av denne måneden! 

⛄️ Se julevideoer fra mine favoritt youtubere. Det blir gøy det!

🐶 Feire Chloes første jul. Ah lille jenta mi skal feire sin første jul i år, og det er så koselig!

🎅🏼 Kjøpe en julekosedress og bruke den masse! Jeg elsker jo å gå i kosedresser, så jeg må definitivt ha en julete en! 

✨ Skrive nyttårsforsetter og mål for 2017

📺 Per Fredrik og jeg har bestemt oss for å se en julefilm hver dag frem til julaften, og vi har allerede tjuvstartet, og det er så koselig! Anbefaler dere "Four Christmases". Så den for et par dager siden, og den er så morsom!

 

 

Hva er på din to-do liste i desember?

Det smakte død og fordervelse!

I går kveld var jeg ute og spiste middag sammen med gutten min, og jeg fikk en skikkelig god latter av reaksjonen hans til den ene matretten! Jeg har jo lenge snakket om at jeg elsker rakfisk og syns det smaker så godt! Tanten og onkelen min driver jo en egen rakfisk produksjon, så jeg er jo veldig vandt med å spise rakfisk, og har vokst opp med å spise det. Mens Per Fredrik hadde aldri smakt det før, så han ante ikke hva det var for noe.

Så til forrett i går prøvde vi ut rakfisk, og Per Fredrik fikk mildt sagt et sjokk. Da maten kom på bordet begynte han veldig å lure hva den skikkelig ekle lukten var, han trodde seriøst noen på nabobordet hadde prompet helt ekstremt. Men neida, det var fisken som luktet. Haha! Vi hadde fått en annen slags rakfisk enn den jeg er vandt med, så denne var ganske heavy i lukten og smaken.

Etter litt dandering av maten, så fikk jeg han til slutt til å prøvesmake. Jeg har aldri sett han bli så kvalm før i hele sitt liv! "Det smaker jo død og fordervelse!" var det eneste han klarte å si, mens han nesten kastet opp. Selv syntes jeg at det var skikkelig godt og spiste masse! Selv om jeg må innrømme at tanten min sin rakfisk er hakket bedre, da den er en del mildere i smaken. Hehe! Kan også hende at jeg er bittelitt sær som syns rakfisk er så godt. Men jeg kan vel ikke være den eneste??

Heldigvis for gutten min hadde vi kun rakfisken som forrett, og vi hadde en ekstremt god hjort til hovedrett, så det ble heldigvis en veldig god middag på oss begge! I tillegg til en ekstremt god Barolo rødvin, så da ble middagen reddet! Hehe! 

Noen av dere som har testet ut rakfisk før?