hits

desember 2015

Antrekk - Nyttårsaften!

Godt (snart) nytt år! Nå er både Per Fredrik og jeg i full gang med å gjøre oss klare for kveldens feiring. I kveld skal vi feire med en gjeng av hans venner i Sandefjord. Så det blir veldig gøy! Har bare møtt en av kompisene hans fra før av, så blir koselig å bli kjent med flere av de! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Haha, må bare le litt av gårsdagens snapchat emner. Veldig sent i går kveld begynte jeg og Per Fredrik og diskutere hvordan man uttaler "kullsyre". Greit at Sandefjord og Hokksund ikke er så langt ifra hverandre. Men gud så mange ord vi sier forskjellig. Så etter litt diskusjon la vi ut video på snapchat og ba dere sende en video der dere sa "kullsyre". Wow, for en respons dere ga! Her snakker vi hundrevis av videoer på noen få minutter. Etter en liten stund la vi også ut "lakris" og "mobiltelefon". Etter rundt 2000 snapchats fra dere, vant Per Fredrik på både "kullsyre" og "mobiltelefon", mens jeg vant "lakris". Haha! Se gjerne videoene på min snapchat "stinablogg". 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Anyways, ønsker dere alle en fin feiring! Nå må vi dra hjemmefra!

 

Mine nyttårsforsetter!

Wow, endelig er nyttårsaften her! 2015 har virkelig vært litt av et år. Jeg har jobbet veldig hardt, og har føler jeg har kommet så mye lengre i livet mitt det siste året. Jeg føler jeg endelig begynner å bli etablert, og har kommet godt igang med voksenlivet. Hvert år prøver jeg alltid og sette noen nye mål. Mål som går på jobben, privatlivet, helsen, osv. Nyttårsforsetter er virkelig en genial måte å gi seg selv et skikkelig spark i baken, og si "dette er året du virkelig skal klare det". 

Mine nyttårsforsetter i år er både små og store, men alle veldig viktige for meg. La deg gjerne bli inspirert til å skrive noen nyttårsforsetter du også, og del de gjerne i kommentarfeltet, sånn at vi kan inspirere hverandre! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mine nyttårforsetter er;

- Null godteri og brus frem til 1. mars (med unntak av 5. februar, siden det er bursdagen min)

- Rydde leiligheten hver eneste kveld, så jeg slipper at det ender opp med å se opp som en et lynnedslag har skjedd!

- Trene minst 2 ganger på gymmet i uken, helst 3. 

- Bruke mindre penger på ting surrete innkjøp. Bli mer bevisst på maten jeg kjøper, så jeg ikke kjøper masse bomkjøp. 

- Spise mye sunnere. Mer kjøtt og grønnsaker.

- Bli mer aktiv i hverdagen, og gå flere turer ute.

- Bli flinkere til å spare penger, og sette de inn på sparekonto

 

Hva er dine nyttårsforsetter? 

Årskavalkade - Del 3 - Juli - September

Da var det på tide med del 3 av årskavalkaden. Denne gangen er det juli - september som vi skal mimre tilbake på! Herlige sommer og middager ute. Ah, nå må denne vinteren snart ta slutt! 

Juli

Feiret bursdagen til skjønneste Maria Kassandra!

Løp mye rundt Sognsvann!


Fikk dilla på marble, og gjorde om stuebordet til marblebord! Se hvordan HER Trente mye styrke! Reiste en tur til BergenSnakket om det å være youtuber i DagbladetAntrekkSpiste tapas ute med søsteren min. Ah, herlige sommerkvelder med god mat. Savn!


Fikk dilla på pionerSpiste mange middager med Donna på Aker BryggeAugust

Reiste til KyprosAntrekkMin egen neglelakk ble endelig lansert, i samarbeid med TL Design. Er den ikke fin?Var på whiteparty / innflytningsvors hos DonnaHadde photoshoot med Kyle Meyr og tok blant annet dette bildet!Nådde 25'000 abonnenter og hadde en hel uke der jeg la ut en ny video hver dag!September

Antrekk

Snakket om kroppspress i VG helgVar med June på Olivia og spiste herlig middag!Hvilket minne fra disse månedene husker du best?

Godteristopp etter nyttår?

I overigår var jeg og Maria Kassandra en tur på Storo kjøpesenter. Det er jo helt vilt mye salg nå, så vi måtte innom og sjekke om det var noe fint. Jeg fant et par nye topper fra Bik Bok + litt nye treningsklær. Kjenner jeg gleder meg skikkelig til nyttår er omme, og jeg kan begynne å trene igjen. Helt ærlig, den siste tiden har det blitt nærmest null trening og mye usunn mat. Her snakker vi risgrøt, pannekaker og tomatsuppe til nesten hvert måltid. Haha! Virkelig ikke bra!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så fra nyttår av har jeg bestemt meg for å kutte ut unødvendig sukker, alkohol og usunn mat, i bytte mot trening og sunn mat. Tror det virkelig kommer til å gjøre underverker! Kjenner jeg er så gira på å komme igang! Men frem til da skal jeg trykke i meg så mye usunn mat, godteri og alkohol, at jeg nesten sprekker! Og forhåpentligvis blir skikkelig lei det! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skal du bli sunnere etter nyttår?

 

Stor endring på snapchat!

Nå begynner det å bli en god stund siden jeg lagde en offentlig snapchat bruker. De siste månedene har jeg prøvd å bli flinkere til å oppdatere. Men jeg har funnet ut at jeg må gjøre en ganske stor endring om jeg skal klare å fortsette med snapchat, og hvis jeg skal klare å gjøre snapchat bedre. 

Greia er at per dags dato har jeg to brukere. En som er offentlig (stinablogg) og en privat. Hver gang jeg skal oppdatere den offentlige må jeg logge ut av den private, og inn på den offentlige. Dette tar som regel bokstavelig talt 8-10 minutter hver eneste gang. Ganske frustrerende, spesielt når jeg ofte bare vil legge ut noe kjapt i midten av et øyeblikk. Derfor ender det opp med at jeg ofte ikke får lagt ut noe annet enn "nå har jeg blogga" snapchats. Og det er jo ganske kjipt for dere som følger meg der (sykt at det er 14'000 av dere som ser på mystoryene mine!). 

 

Derfor er jeg nødt til å gjøre en endring. Hver eneste dag får jeg sikkert 200 snapchats som ikke engang er ment til meg. "Ut på kjøretur" eller "dagens middag" er ting som bare blir spam for min del. Så derfor kommer jeg fremover til å gjøre sånn at ingen kan sende meg snapchats, bortsett fra noen får venner jeg selv kommer til å legge til. Men dere kan fortsett se mystory'en min. Og hvis jeg skal for eksempel ha en snapchat Q&A eller hvis det er noe jeg ønsker å få deres feedback på, kommer jeg til å åpne sånn at alle kan sende snapchats i en viss tidsperiode. Skjønte dere hva jeg mente nå?

Så derfor må jeg gå igjennom hele snapchatten min og slette alle som jeg tidligere har lagt til (dette kommer til å ta laaaang tid..). Sånn at jeg kan begynne å kun bruke den offentlige. Dette kommer til å bli mye bedre for alle, da jeg får lagt ut mye mer mystory og slipper å bruke veldig lang tid hver eneste gang jeg skal legge ut en mystory. 

Anyways, long story short. Om du ser at jeg har slettet deg, er dette grunnen. Du kan fortsatt se alle mystory jeg legger ut :-)

Årskavalkade - Del 2 - April - Juni

Her er del 2 av årskavalkaden. Syns det er så gøy å gå igjennom månedene i arkivet. Kjenner jeg virkelig lengter etter sommeren etter å ha sett igjennom disse bildene! 

 

April

Jeg skrev innlegget "10 tegn på at han er en player", og det gikk mildt sagt viralt, og ble lest av 150'000 mennesker!Jeg fikk endelig en perfekt garderobe løsning på rommet i kollektivet. Bare dumt jeg ikke får hatt den her i leiligheten. Men men! Var gøy så lenge det varte!Jeg testet ut Flash Tattoes, og fikk mildt sagt helt dilla!


Endelig begynte det å bli skikkelig vår i Oslo, og jeg startet å trene ute i Frognerparken!

Antrekk20. April hadde jeg 5 årsdag som blogger, og feiret det med en god middag sammen med Donna. Utrolig å tenke på at jeg har blogget i over 5 år!Jeg dro med June på veldedighetsmiddag til inntekt for sultne barn i Afrika. AntrekkJeg og 7 andre bloggere gikk sammen for å designe en egen neglelakk. Først hadde vi photoshoot sammen, som dere kan se på bildet under. Gjett om det var vanskelig å holde det hemmelig her på bloggen at jeg skulle lansere egen neglelakk!Jeg var mildt sagt overlykkelig over at det var full blomstring og nesten sommer i Frognerparken!AntrekkJeg testet ut biffsushi (!!) sammen med June. Overraskende godt!Jeg dro til Berlin på en jobb for Restylane og fikk møte Sharon Stone!1 Juni flyttet jeg endelig ut fra kollektivet jeg bodde i, og inn i egen leilighet. Gjett om det var helt fantastisk å gå fra å ha et rom på 9 kvm til en egen leilighet på 38 kvm! Lagde også en flyttevlog som du kan se HERJeg begynte å løpe en fast runde rundt nabolaget. Er det lov å si at ens eget nabolag er det alle fineste? I så fall, er det det jeg sier!Jeg hadde mitt første vorspiel i leiligheten med en gjeng kompiser!Og mitt andre rett etterpå med familie og venner!Jeg gjorde en tutorial for NRK der jeg viste hvordan man kan lage blomsterkranser! Se hele videoen HERVictoria kom på besøk og var hos meg noen dager!

Søsteren min Madeleine, og tantebarnet mitt Emmeline kom på besøk!Hvilket minne husker du best fra disse månedene?

Del 3 kommer i morgen!

Årskavalkade - Del 1 - Januar - Mars

Wow! Nesten et år er omme, og jeg sitter igjen med mange fantastiske minner. En av de aller beste tingene ved å være blogger, er at jeg kan se tilbake i bloggen og mimre. Siden vi er i slutten av 2015, vil jeg mimre litt tilbake på året som har gått. Om du nettopp har begynt å lese bloggen er dette en genial måte å bli oppdatert på det siste. Har du fulgt meg igjennom hele året, kan du være med å mimre tilbake! 

Januar 

Et av mange antrekksbilder fra Frognerparken. Som var mitt favorittsted å ta bilder da jeg bodde på Majorstua.

Jeg hadde en skikkelig jentekveld på byen, med en  gjeng av mine nærmeste venninner!

Maria og jeg fikk helt dilla på sushi!


Jeg dro på Vixen blog awards med et knippe herlige bloggvenninner!

 

Februar

Jeg fikk helt dilla på å gå på ski. Kjenner jeg gleder meg som en liten unge til snøen får lagt seg skikkelig her i Oslo, så jeg endelig kan gå på ski igjen!

Jeg feiret 22 årsdagen min med herlige venninner!Kusinen min Eveline kom på besøk til Oslo, og vi hadde en kusinedate på Olivia!Jeg vant årets videoblogger under Gullsnutten 

Jeg ble hektet på DIY innlegg, og skrev blant annet DETTE innlegg

Jeg fikk kontrakt med Side2 / Nettavisen, og ble blogger hos de. Et samarbeid jeg fortsatt er under, og er ekstremt fornøyd med. Helt fantastisk å være hos så flinke mennesker!

Maria og jeg gjorde en "food challenge". Mildt sagt en morsom video!

Jeg dro på P4 vinterlyd konsert!

Jeg bodde i kollektiv, og slik så rommet ut! Mars

Jeg dro på hyttetur med Nordic Screens og en god youtubere.
Hele serien kan du se HER, min vlog kan du se HERAntrekksbilder i Frognerparken

Donna, June og jeg fikk helt dilla på Villa Paradiso!

Jeg dro til Drammen for å se skisprinten med Victoria.
Typisk at vi må stå på en svær kloss for å rekke opp til å se noe!
#shortgirlproblems

Våren begynte endelig å komme, og jeg fikk helt dilla på utetrening i Frognerparken

Maria og jeg hadde en fantastisk morsom kveld ute på byen!
Antrekk

Jeg var på Side2 fest der jeg ble kjent med mine kollegaer i Side2

Antrekk

 

Del 2 april - juni kommer ut senere i dag!

 

Ukens spørsmål #89

 

Hvordan holder du deg så tynn?
- Hmmm, nå vil jeg si at jeg er mer slank enn tynn. Men samma det! Måten jeg i alle fall holder kroppen min som den er på, er ved en del gode vaner. Jeg drikker nærmeste aldri kalorier. Å drikke kalorier blir helt borte i natta for meg. Eneste jeg drikker kalorier er igjennom melk i kaffe, eller vin ved en sjelden anledning. Men nesten alltid drikker jeg kun vann. Ellers enn det prøver jeg å holde meg i aktivitet. Det er ikke alltid jeg orker eller har tid til å trene.
 
Men fordi jeg går veldig mye hver dag, redder jeg meg inn på det. Når det kommer til mat prøver jeg å aldri overspise. Man kan godt spise godteri en gang iblant, så lenge man ikke stapper i seg en hel sjokoladeplate og en potetgullpose. Alt er ok i moderate mengder. Ellers handler det egentlig kun om å bruke huet. Jeg tror de fleste skjønner at man ikke kan stappe i seg hamburger fra Mc Donalds hver dag, og forvente å være slank.
 


 
Hvor mange selfies tar du hver dag?
- Det kommer litt ann på hva man regner som en selfie. Hvis man kun regner de man tar der man holder mobilen / kameraet i handa, er det overraskende få. Men om man teller med de der jeg har kameraet på tripod, er det ganske mange flere. Da vil jeg tippe rundt 100 i gjennomsnitt hver dag. Når jeg tar bilder er det jo mye som må stemme; lys, farger, posering,fokus, osv. Og da er man heldig om man treffer blinkskudd på første forsøk. Hehe!
 
 
Hvor er morgenkåpen fra? Utrolig fin farge!
- I know! Får nesten litt sånn Victorias secret følelse av den, siden det er ganske lik farge. Den er forresten fra eBay! Link HER
 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 
Lurte på om du komme legge ut en link til korsettet du kjøpte fra EBay og hvilken størrelse du har? 
- Jeg har det i xs. Du får tak i det HER.
 

 

Jeg bare lurte på hvilke vipper du kjøper på eBay?
- Jeg bruker litt forskjellige. Men HER er et par jeg liker veldig godt. 


 

Jeg fikk så lyst på det kameraet du fikk av foreldrene dine, og kan du skrive hva det heter? Jeg vet at du sa hva det heter, men jeg hørte det ikke så tydelig og jeg aner ikke hvordan du skriver det så jeg bare lurte på om du kunne skrive det? ps: Jeg prøvde å se den delen der du sa det mange ganger. Videoen var og er superbra!
- Kameraet er fra Olympus, og heter Pen e-pl7. Så langt er jeg veldig fornøyd med det. Tenker å skrive et oppfølgingsinnlegg om en måneds tid der jeg forteller hvordan jeg syns kameraet har vært å bruke!


 

Hvordan skal man ta av løsvipper? Hvis du bruker vippe lim?
- Jeg pleier å ta tak helt i selve vipperemsen ytterst ved øyet, og dra forsiktig innover. Enkelt og fjerne så lenge man ikke tar på helt ekstreme mengder vippelim.

 

Det var en sykt fin kjole! Hvor kjøpte du den? Du var veldig fin i den, men du er jo alltid fin du<3
- Takk! :-) Den er fra Nelly. Men den er dessverre utsolgt!

Hvilken ansiktsskrubb bruker du?
- Jeg bruker Ole Henriksen "walnut complexion scrub". Har brukt den en god stund, og er veldig fornøyd!

 

Hvor er skoene og buksen fra?
- Buksen er fra Bik Bok og skoene er fra Din Sko. 


Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"?

 

Video: Dette fikk jeg til jul!

Som jeg nevnte i gårsdagens innlegg, skal jeg vise dere hva jeg fikk til jul i video. Endelig er videoen klar, så nå er det bare å se på! Litt morsomt å laste opp på en søndag, og ikke en onsdag. Så det blir en liten bonusvideo. Det kommer også en video på onsdag forresten!  

Hva fikk du til jul?

Endelig tilbake!

Hvordan har julen deres vært? Min har vært veldig koselig! Nå er jeg endelig tilbake igjen i Oslo, etter å ha vært både i Hokksund og Sandefjord noen dager. Jeg har allerede kommet godt igang med bloggjobbingen, og har spilt inn et par videoer som jeg snart skal sette igang med å redigere. Det var egentlig planen å vise dere hva jeg fikk til jul, i et innlegg i dag. Men siden flere av dere spurte om jeg heller kunne lage en video, så blir det heller det! Så i morgen kommer video der jeg viser alt jeg fikk til jul!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal jeg sette igang med å redigere litt videoer, så får dere ha en fin jul videre! Vet mange av dere har ferie til over nyttår. Og mitt smarteste råd til dere er; nyt det til det fulleste. Stapp i deg godteri og se på tv dagen lang. Det jo tross alt jul!

 

Min julefeiring!

I går hadde jeg en veldig koselig julefeiring sammen med familien min, hos moren og faren min. Vi var rett over 10 personer, så det ble en god gjeng! Mamma hadde laget skikkelig god norsk tradisjonsmiddag, med ribbe og alt som hører til. Men så norsk jeg er, så spiste jeg heller kylling. Haha!

Takler virkelig ikke ribbe. Aner ikke om det er fordi jeg er livredd for å knekke tennene på svoren, eller om det er alt fettet i kjøttet, eller hva det enn er, men jeg bare klarer ikke ribbe. Så mamma var veldig snill som hadde laget kylling i tillegg til meg! 


meg - Cornelia (tantebarnet mitt) - Madeleine (søsteren min)


Molle leker fotograf!
Jeg fikk en hel del veldig fine gaver. Blant annet et nytt kamera og fotolys. Pluss masse pynt til å ha i hjemmet. Tydelig at de i familien min leser bloggen min, for her passer absolutt alt rett inn i leiligheten min. Tror kveldens mest brukte setning ble "den var bloggvennlig" Haha! Skal lage et innlegg i morgen, så kan dere se alt jeg fikk. Mye eyecandy!
Madeleine - Fetteren min Nikolai - meg


Standard meg og alltid skulle tulle på bilder!

Antrekk - Julaften!

Har dere hatt en fin julefeiring? Det har virkelig jeg! Skal legge ut litt bilder etterpå fra selve julefeiringen, men først vil jeg vise antrekket. Altså, hvor fin er ikke denne kjolen? Syns den passer så perfekt til julefeiringer, siden diamantene på den ser ut som små snøkrystaller. 

Nå har jeg nettopp kommet hjem til Per Fredrik i Sandefjord. Vi har nettopp vært på en liten brunsj hos foreldrene hans, så det var veldig koselig! Oppdaterer dere litt senere med bilder fra i går! 

Tidlig julefeiring!

God jul! I går ble det en veldig koselig feiring med en god gjeng fra familien. Tror vi ble rundt 12 stykker, og med tre barn ble det ganske mye liv. Men det ble veldig koselig! Siden Per Fredrik var med i går, ga vi gavene til hverandre i går. Jeg har litt av en snill kjæreste, som hadde kjøpt både Diva ring light og ny piercing til meg. Så det var veldig snilt av han! Kan vise dere bilder av alt jeg har fått til jul senere forresten. 

Utover kvelden hentet vi hver vår valp fra valpene som pappa har, og koste med de nesten hele kvelden. Finnes det noe søtere enn en border collie valp? De er så skjønne at jeg får helt vondt i hjertet hver gang vi må sette de inn til moren igjen. Skulle ønske de hadde den størrelsen de har nå for alltid. Da skulle jeg lett hatt en selv!

Søsteren min, interiørbaben som hun er, hadde selvfølgelig pyntet julebordet veldig fint!


Nå skal jeg se Mikkes Jul og kose meg med enda mer godteri!

Det beste vorspielet for TV3! Del 2!

Da er endelig del 2 av "Det beste vorspielet, julespesial" ute! Syns episodene har blitt veldig morsomme og bra. Så dette er absolutt god juleunderholdning. Må bare le litt når jeg ser meg selv. I flere av scenene ser jeg så sykt sur og misfornøyd ut at det er helt latterlig. Men nå skal det sies at idet vi satt oss ned for å spise middag begynte magesåret mitt og klikke noe helt vilt. Så jeg hadde ekstremt vondt bak ribbena. Og selvfølgelig hadde jeg glemt å ta med piller. Heldigvis kom mamma med piller utover kvelden. Men det tok en del timer før jeg rakk å ringe henne, siden vi filmet hele tiden. Så ja, det er grunnen til at jeg ser litt sur ut under middagen. Haha! 

 

Men ellers var det veldig gøy å spille inn denne episoden. Har blitt ganske godt kjent med både Petter Pilgaard og Iselin Michelsen igjennom denne og forrige episode der Halvor var vert, i tillegg til juleverkstedet. Og jeg må bare si det. Jeg vet de kanskje har litt trashy rykte på seg. Men gud så herlige mennesker! Petter er fantastisk morsom og drar alltid opp stemningen. Iselin er så utrolig søt og koselig, og det finnes ikke noe vondt i henne!

 

Dette skal jeg i julen!

Puh! Da har jeg endelig fått satt meg ned forran pc'en og kan oppdatere dere! I dag har virkelig dagen sust forbi. I går feiret jeg bursdagen til Per Fredrik med han hos foreldrene hans, så jeg kom ikke hjem fra Sandefjord før midt på dagen i dag. Og da var det rett innom posten og hente en pakke, før jeg dro rett hjem og fikset meg og dro rett videre til Oslo city med June. Jeg som trodde jeg var ferdig med julegavene.. Vel, der tok jeg feil!

Så da ble det siste innspurt på julegaver og litt cathc up med June. Rekker nesten ikke å være med venninner om dagen, siden jeg er så mye med Per Fredrik og jobber så mye. Men får håpe det blir litt roligere over nyttår, så jeg kommer tilbake i litt hverdagsrutiner igjen, som å være med venninner og trene litt mer.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Nå skal jeg snart sette igang med å pakke. Jeg reiser til Hokksund i morgen og skal med feire en liten julaften sammen med familien min og Per Fredrik. Så det blir veldig koselig! Han har allerede rukket å møte noen fra familien min. Så han blir heldigvis ikke kastet rett inn i julekaoset. Haha!

Dagen etter det blir det full julefeiring hos mamma og pappa med pakker og det hele. Kjenner jeg gleder meg masse til god julemat. For ikke å snakke om julemorgen med julestrømpe (hint hint mamma! ikke tro du slipper unna det selv om jeg er 22 år, hehe!). Må alltid se Mikkes jul og 3 nøtter til askepott. Det er så tradisjon og koselig! Også har vi noen veldig skjønne Border Collie valper hjemme, som jeg også gleder meg til å kose halvt ihjel. Hehe!

Første juledag blir det selskap i Sandefjord hos foreldrene til Per Fredrik. Har møtt veldig mange i familien hans allerede, og alle er så skjønne og gode! Så det blir veldig koselig! 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ah, nå må jeg kaste i meg litt sushi og starte og pakke. Hvordan pakker man for 3 dager borte når det er julefeiringer liksom? 

 

7 Viktige skjønnhetsvaner!

Jeg har alltid vært veldig jentete når det kommer til utseendet. Jeg liker veldig godt å ta vare på kroppen min,  og ettersom årene har gått har jeg lagt meg til noen skjønnhetsvaner som gjør at jeg både ser ekstra fresh ut, men også føler meg fresh. Det er selvfølgelig noen av vanene som er litt selvfølge for mange av dere. Men en god ting kan man aldri bli mint på for mye. Og kanskje dette blir den gangen du faktisk legger til deg vanen, istedenfor å bare lese om den?

 

Body lotion

- Hver eneste morgen og kveld (gjerne rett etter at jeg har kommet ut av dusjen) smører jeg inn hele kroppen med en god fuktighetskrem. Det gjør at huden min ikke blir tørr, og nå som det er vinter er jeg ekstra påpasselig med det siden huden min begynner å klø hvis jeg ikke bruker lotion. Det som gjorde at jeg ble hekta på denne rutinen er fordi jeg hørte på et talk show at grunnen til at de med mørk hud hele tiden smurte inn kroppen med body lotion. Det kan jo forklare hvorfor så mange hvite mennesker blir helt ekstremt rynkete, mens "black don't crack". 

 

Vann

- Å drikke vann er ekstremt viktig for alle kroppens funksjoner. Drikker du for lite vann blir du ikke bare veldig trøtt og slapp, men huden din vil i tillegg bli veldig tørr og gusten. En liten smart regel for å vite hvor mye vann du skal drikke er; 1 ml per kcal inntatt. Altså; om du spiser 2000 kcal hver dag, skal du drikke 2 liter vann.

 

Søvn

- 8 timer uavbrutt søvn hver natt er ekstremt viktig for hele kroppen. I løpet av søvnen produserer huden nye hudceller, og dersom kroppen ikke får nok søvn, kan det ende i at sår (gjerne fra kviser) gror mye saktere. I tillegg er det en hel rekke andre ting som skjer hvis du ikke får nok søvn. Mørke ringer rundt øynene er bare en av de. Derfor; pass på så du alltid får 8 timer uavbrutt søvn.

Skrubb

- Jeg pleier alltid å skrubbe ansiktet og kroppen 2 ganger i uka. Det gjør at jeg får vekk døde hudceller, som ofte kan tette igjen porer og gjøre at jeg får kviser. I tillegg får man en fin glød, fordi det grå laget med hud blir borte.

 

Rens

- Hver morgen og kveld renser jeg ansiktet. Det er så ekstremt viktig. I løpet av natten skiller huden ut mye døde hudceller, man svetter, osv. Det må vekk om morgenen. I løpet av dagen kommer du i kontakt med alle mulige bakterier, sminke, eksos, osv. Det er også veldig viktig å rense dette vekk. Derfor er en god ansiktsrens morgen og kveld, et must i min skjønnhetsrutine.

 

Hold det rent

- Ta et lite øyeblikk til å tenke over hvor mye dritt som kommer inn i sminkekostene dine hver gang du bruker de. Tenk på hvor mye svette og hudceller som kommer på sengetrekket. Tenk på alt skitt som kommer på tastaturet på pc'en din. Vil du at alt det drittet skal komme i ansiktet ditt? Nei? Da må du bli flinkere til å vaske det. Gjør det til en vane at du minst en gang i uka går over slike bakteriebomber. Kjøp gjerne et ekstra putetrekk sånn at du kan skifte det ut 2 ganger i uka.

 

 Sol

- En av de alle mest skadelige tingene mot huden din, er solen. Den brenner bort og aldrer huden din. Derfor er det veldig viktig at du alltid bruker solkrem (til og med om vinteren). Ofte holder det med å ha SPF i foundationen din. Velg gjerne en som har SPF 50 for full sunblock. Hold deg også langt unna solariumssenger. Å se ut som du er 40 år når du egentlig er 25 år er det ingen som vil. Men sånn blir det om du tar for mye sol. Om du vil bli brun er det mye raskere, lettere og tryggere å bruke en selvbruning. 

 

 

Hva er din viktigste skjønnhetsvane?Det beste vorspielet for TV3!

Da er endelig del 1 av det beste vorspielet, julespesial ute! Jeg og en rekke andre herlige mennesker er med i episoden. Sett deg ned med noe snacks, og kos deg med en julete episode! Del 2 kommer forresten på onsdag. Kommer til å legge ut episoden her på bloggen da den kommer ut! 

 Du kan se episoden rett under, eller på tv3play.no

Hjemmetrening på 10 minutter!

Den siste tiden har jeg fått helt dilla på å trene med treningsbånd hjemme. Det er veldig enkelt og effektivt, og man kjenner det veldig godt på kroppen. Jeg har planer om å lage en video etter jul med en treningsøkt på dette for dere. Men imens vil jeg vise dere tre av mine favoritt øvelser, som dere enkelt kan gjøre hjemme. Gjør gjerne hver øvelse 12 repetisjoner x 3 sett, så får du en bra treningsøkt som du kan gjøre hjemme. 

Treningsbånd får du forresten kjøpt i de fleste treningsbutikker og på Clas Ohlson. De fleste av de har liten - medium - sterk motstand som du kan velge mellom å kjøpe. Jeg gikk for medium, og syns det fungerer veldig bra!


 

Biceps 

- Velg mellom å ha båndet under begge bena for mest motstand, eller kun et ben for mindre motstand. Ha bena i skulderbredde avstand, og begynn med armene i den posisjonen som er på bildet. Dra armene mot overarmen, som i en vanlig bicepscurl.

Legger og lår

- Hold et stramt grep på båndet slik at det blir mye motstand. Ha båndet under begge bena, og begynn i posisjonen du ser på bildet. Trekk bena ut og inn mot kroppen.

Mage

- Holde båndet slik som er på bildet. Bruk magen til å gå fra side til side. Båndet vil skape motstand for å trene opp musklene i magen.


 

 

Har du trent med treningsbånd før?

Ukens spørsmål #88

Er du og Pellek kjærester? Når skjedde det?

- Vi er kjærester. Vi har datet i ca 3 måneder, og den 12. desember gikk vi offentlig ut med at vi er sammen. Så det er veldig koselig! Har fått en del spørsmål om hvordan vi ble kjent også, så kan jo svare på det. Vi ble kjent igjennom innspillingen for gullsnutten som var for et år siden, også har vi holdt kontakten siden det. Han bor i Sandefjord, så når han var med i skal vi danse tidligere i høst, var han mye i Oslo, så da ble vi bedre kjent og vi ble mer enn bare venner. Hehe! 

Hei. Kan du plis sjekke innboksen på instagram? Har et spørsmål til deg, og jeg vet ikke om jeg får tid til å lese gjennom alle spørsmåla på bloggen neste spørsmålsrunde..
- Har sagt det en del ganger nå, men tipper du ikke har sett det, som er grunnen til at du spør om dette. På instagram får jeg så mange meldinger, at det blir helt kaos, og mange meldinger blir borte. Pluss at jeg blir lagt til i en haug med gruppesamtaler, så hele greia blir bare surr og spam. Om du lurer på noe anbefaler jeg deg å sende meg en melding på den offentlige facebooksiden min, som du finner HER. Der pleier jeg å gå igjennom innboksen og svare hver gang jeg rekker. 

 

Har du noe imot å bli mamma? Virker som du virkelig ikke har lyst på noe barn etter det jeg leser!
- Nei, jeg har absolutt ikke noe imot det. Jeg tror det hadde vært fantastisk koselig å være mamma. Men, det er et ekstremt stort ansvar som jeg ikke tar lett på. Og i den livssituasjonen jeg er i nå, og som jeg kommer til å være i de neste årene, fungerer det ikke å være mamma. Om jeg får barn i fremtiden, vil bare fremtiden vise, men imens vil jeg heller være en god tante for tantebarna mine. 

Hei, du skrev et innleg om løsvipper fra eBay tidligere, jeg bare lurer på om det er med lim i pakkene? Kunne du ha laget youtube video om hvordan du setter de på?
- Lim følger ikke med. Anbefaler dere å bruke duo vippelim, og kjøpe det i en norsk butikk. Kan lage en video om det på nyåret. Har et par triks som gjør det superlett å sette på vipper!

 

Er det mye press og sånn om mote, sminke og merkeklær i storbyen? Jeg bor på på bygda og her er det ikke slik. Folk går med akkurat hva de vil om det er moteriktig eller ikke. Joggebukse er helt innafor på skolen. Mange bruker heller nesten aldri sminke, bortsett fra på fest. Løsvipper? Extensions? Sjeldent syn. De fleste syns det er latterlig å kjøpe dyre merkeklær eller vesker til ti tusen liksom! Så glad jeg bor på bygda - hadde ikke orket det stresset/presset!

- Jeg har ikke gått på skole i Oslo, men kun Drammen. Der er det et visst press på å være litt moteriktig. Men man blir ikke utstøtt om man går med joggebukse heller, hehe! I Oslo er det nok enda mer press på å se bra ut. Men jeg tror det kun gjelder visse menneskegrupper. Bor man på vest er det litt press om å være rik, bor man på Grunerløkka er det litt press på å være hipster. Men generelt sett er det bare å være seg selv. I Oslo er det så ekstremt mye mennesker, at de fleste slutter å bry seg om hvordan andre går kledd. Man kan bokstavelig gå kledd som et freak show, og ingen hever et øyenbryn engang. Gjør man det på bygda derimot, da blir det helt skandale. Så, jeg vil faktisk si at det er mindre press i Oslo enn på mindre steder. 

Jeg lurer på om hele familien/vennene dine er ateister eller om det bare er du? Har du oppvokst som ateist ? Hvilken religion hadde du valgt om du måtte tro på noe ?Elske bloggen din btw !
- Det er veldig mange kristne på den ene siden i familien min, den andre er litt mer som meg (ateist). Da jeg gikk i 4. og 5. klasse gikk jeg på en privat adventistskole, som virkelig har gjort at jeg skyr unna alt av religion. Uansett hvilken religion man tror på, er det ikke bra når det blir ekstremt. Og den skolen var nokså ekstrem. Vi måtte be til gud hver morgen, fikk ikke lov å spise kjøtt på skolen, vi måtte synge i et kristent kor, osv. For meg som ikke var kristen, ble dette helt feil. Så jeg har nok fått religion litt oppi vrangstrupen, og det er nok derfor jeg ikke liker det.

BTW: Grunnen til at jeg gikk på skolen, var fordi jeg kom ekstremt dårlig overens med læreren jeg hadde på den offentlige skolen. Når det kommer til hvilken religion jeg ville valgt om jeg måtte tro på noe, blir det ingen. Jeg føler ikke at jeg trenger en religion som skal fortelle meg hvilke regler jeg må følge. Jeg er et fritt menneske, og vil gjøre akkurat som jeg vil. Vet sikkert mange kommer til å si "man kan jo gjøre hva man vil om man er kristen", men nei, om man er faktisk ordentlig kristen, kan man ikke det. Da snakker vi ingen alkohol, ikke sex før ekteskap, osv. De fleste i dagens samfunn er "hobby kristne" og det syns jeg er helt ålreit, fordi da prakker de ikke kristendommen sin på andre, og de har gud mer som en hyggelig ting å tro på, versus de som er skikkelig kristne som dømmer alle som ikke er det. Jeg kunne sikkert skrevet om dette i evigheten, men velger å avslutte spørsmålet her. Haha! 

 

Hei Stina, jeg har bare er spørsmål som ikke har så mye med innlegget å gjøre, venninna mi og jeg har hatt en diskusjon om du har tatt Restylane i leppene. Så jeg lurte på om du har gjort det eller ikke?
- Nei, jeg har ikke Restylane. Har heller ikke botox, silikon, eller noe av det der. Eneste som er fake på meg er håret, vippene, neglene og brunfargen. Hehe! 

 
 
Skal du ha juletre i leiligheten din?
- Nei, jeg har ganske liten leilighet så det får jeg ikke plass til. Skal uansett være mye i Hokksund og Sandefjord i julen, så å ha tre hjemme i Oslo føler jeg uansett ikke at blir noe vits i å ha. 
   
 
 
Hva er alle sosiale mediene du har og hva er brukernavnene på de?
Facebook - stina.blogg.no
Instagram - @stinablogg
YouTube - stinablogg
Snapchat - stinablogg
Bloglovin - stina.blogg.no
 
 
 
Hvor er toppen fra? 
- Den er fra Nelly. Men den er dessverre utsolgt!Har du noen tips til hvordan man kan få noen som hater deg til og elske deg?
- Hmm.. Vanskelig! Jeg tenker at alle kan ikke like en. Så hvis noen hater meg for eksempel, får de bare gjøre det. Jeg kan ikke få noen til å elske meg, hvis de hater meg fra før av. Men en ting som aldri slår feil uansett, er å bare være snill og hyggelig, og kanskje ikke gi de en grunn til å hate deg?
Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"?

Mine mest leste blogginnlegg! Vol 2!

For litt siden la jeg ut et innlegg med noen av mine mest leste innlegg, og da var det flere av dere som spurte om jeg kunne lage et innlegg med mine 50 mest leste innlegg. 50 tror jeg blir litt vel i overkant. Så derfor tar jeg heller mine 30 mest leste innlegg! Jeg syns alltid det er gøy å titte tilbake i arkivet, og se hva jeg har skrevet tidligere. Og kanskje finner du litt godt lesestoff på lørdagskvelden! Have fun!

"10 Tegn på at han er en player"

"Drittlei ekte kropper"

"Min kleine tinder date"

"Jordbær smoothie oppskrit"

"Stram rumpe på 10 minutter!"

"10 Turn off hos gutter"

"Pakketips til sydenturen"

"Sminkefritt blad gir meg dårlig selvtillit"

"Om meg"

"Hvordan komme over en eks"

"Dårlig forbilde fordi jeg trener?"

"Anbefaling av redigeringsprogram"

"10 Aktiviteter som øker forbrenningen"

"Hvordan bli kvitt kviser"

"10 Geniale måter å spare penger på"

"10 Grunner til å dumpe han"

"Kjære fitnessdust"

 "10 Ting jenter elsker at gutter gjør"

"Video: London innkjøp"

"Så mye sukker er det i drikken din"

"Hvordan fremheve blå øyne"

"Alt du trenger å vite om tape extensions"

"Ikke en jente-jente"

"Sannheten om chiapudding"

"Video: Sannheten om maten du spiser"

"10 Turn on hos gutter"

"Skal man invitere alle?"

"Hvordan fort gå ned i vekt"

"Hvem faen bryr seg?"

"10 Typiske jenteproblemer"

"OK å snikfotografere fordi jeg er blogger?"

 "Hvordan se bra ut på bilder"

"Mye har skjedd på et år"

 "Video: Leser hatkommentarer"

 "Fuck janteloven"

 "Folk er syke i hodet"

"Victorias secret til Norge?"

"Derfor fungerer ikke dietten"

"Den jævla hora skal dø"

"Hadde jeg vært feit, hadde ingen sagt noe"

"Truet med vold på åpen gate"

"Disse matvarene er proppfulle med proteiner"

"Video: Ting jeg hater"

 "Forbedringer på kun 2 uker"

"Slik ser jeg ut med rødt hår"

"Sannheten er.."

"Princess dress"

"Coca-Cola har laget en egen brusflaske med mitt navn på"

"Feite mobbere"

"Mitt rom i kollektivet"

 

 

Hvilke innlegg er dine favoritter?

Satse mer på Youtube?

Endelig helg folkens! I dag startet jeg dagen med et morgenmøte hos Nordic Screens. Vi snakket om youtube, og litt rundt det. Er litt usikker på om jeg skal legge ut videoer oftere eller ikke. På den ene siden er det veldig gøy med youtube, men da må jeg nedpriotere bloggingen litt, og det vil jeg ikke.

Så da blir det litt vanskelig igjen! Men tror nok jeg kommer til å fortsette med video hver onsdag sånn som jeg allerede har. Hva tenker dere egentlig? Vil dere se mer videoer, og færre blogginnlegg, eller omvendt?

Dagens antrekk

Nå skal jeg i alle fall slappe av hjemme hos Per Fredrik. Har nettopp kommet hjem til han, så vi skal slappe av her i kveld. Blir kos! Ha en fin fredag dere og!Stina tester: Korsett

Den siste tiden har det florert mye bilder av jenter i korsetter på instagram. Selv ble jeg veldig nysgjerrig på denne trenden, og bestilte et korsett fra eBay og fikk det i posten for et par dager siden. Har allerede rukket å teste det ut litt. Behagelig å ha det på, er det virkelig ikke. Men det blir spennende å se om jeg får smalere midje av å bruke det! Det gjør det i alle fall mye lettere å ha god holdning mens jeg jobber på pc'en. Så det er et stort pluss! 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Har hørt at flere av Kardashian jentene, spesielt Kim, bruker korsett flere timer om dagen for å få smalere midje. Om det stemmer eller ei, er usikkert. Men det kan i alle fall forklare hvorfor Kim K. har så formfull kropp og så smal midje. Hmm.. Hva tenker dere? Er korsett bare tullball, eller kan det fugere?

 

 

7 Tips for lengre hår!

For noen år tilbake tok jeg imot et veldig dumt råd, og klipte håret mitt til en bob. For meg som elsker å ha langt hår, tok det ikke mer enn to måneder før hair extensionet var på plass. Til den dagen i dag angrer jeg bittert på at jeg klipte håret så kort, og har på disse årene gjort mye forskjellige for at mitt naturlige hår skulle vokse fortere.

Men det er nesten bare det siste året at håret mitt virkelig har vokst, og hvor jeg ser etterveksten er på 2,5 cm etter 5-6 uker. Og til tross for at jeg bruker hair extensions, blir ikke mitt eget hår slitt. Rimelig sykt eller hva? Jeg vil tippe på at jeg ikke er den eneste jenta som er glad i langt og fint hår, så derfor skal jeg fortelle dere noen av tingene som har hjulpet meg for å få lengre naturlig hår.

 
desember 2015  /  september 2014   - Ganske stor forskjell ikke sant?
Litt vanskelig å se fullt og helt siden jeg har krøller til venstre, men dere skjønner sånn ca!


Kosthold 

- Kosthold har ekstremt mye å si på hvordan du ser ut. Jeg merker veldig godt at i de periodene jeg er flink til å spise mye proteiner og grønnsaker, at håret mitt vokser mye fortere. Neglene og vippene vokser også fortere i de periodene. 

 

Klipp håret hver 3-6 måned

- Dersom du følger frisørens råd om å klippe håret hver 6. uke, kommer det til å ta 10 år før du har klart å vokse håret mer enn 5 centimeter. Normalt sett pleier hår å vokse 1 - 1,5 cm i måneden. Så hvis du klipper håret ditt hver 6. uke, og frisøren tar 2-3 cm (noe mindre enn det er nesten umulig å klippe) vil håret ditt over tid bli kortere. Derfor er det bedre å være flink med å behandle håret ditt, og heller stusse det hver 3-6 måned. 

 

Unngå bleking og varmebehandling

- Å bleke håret er som å be om å ødelegge det. Jeg aner ikke hvor mange jeg har hørt om som har kommet hjem fra frisøren med 15 cm kortere hår, fordi de brakk av mens de bleket det. Så unngå bleking for enhver kost. Varmebehandling er også viktig å unngå. Men om du ikke kan unngå det helt, er det viktig at du alltid har på lavest mulig varme på rettetang / krølltang (175 grader er å anbefale), og selvfølgelig bruker varmebeskyttende spray.

 

Unngå stramme sveiser

- Hvis du går med håret ditt i en stram eller høy hestehale, vil det slite på håret, både ved hårsekkene sånn at hårstrå vil bli dratt ut, og også der hårstrikken siden den gnager på håret og knekker det av. Vil du ha håret vekk fra ansiktet er det mye bedre å ha håret i en løs flette. 

 

Vask håret maks hver 2. dag

- Å vaske håret sliter det ut veldig. Tenk alle prosesser håret må gå igjennom for at det skal bli rent. Derfor bør du vaske det hver 2. - 3. dag. Bruk gjerne tørrshampo om det blir litt fett de dagene du ikke vasker det. Unngå å bruke en hårføner når du har vasket håret, for å unngå slitasje. Vask heller håret på kvelden, et par timer før du skal legge deg, sånn at det rekker å lufttørke. Så sparer du litt tid om morgenen også!

 

Hårkur 

- For at håret ikke skal bli slitt, er det viktig å pleie det. Dra til frisøren og spør hva slags hårkur de anbefaler for ditt hår. Husk; alle har forskjellige hårtyper, så det venninna de bruker, er ikke sikkert at passer til deg. Bruk gjerne hårkur hver 2. - 3. gang du vasker håret for å gi godt med pleie. Husk å alltid avslutte med kaldt vann når du vasker håret. Og bruk lunkent vann når du vasker det. 

 

Bruk flette

- Når du sover er det viktig å ha håret i flette. Da unngår du veldig mye tugger. Bruk gjerne flette i løpet av dagen, gjerne når du er hjemme og bare skal slappe av, sånn at du unngår tugger. 

 

 

 Har du noen gode hårtips å dele?

Video: Julesminke!

I denne onsdagsvideoen viser jeg dere hvordan man kan gjøre den ultimate sminken for julebord og julaften. Enjoy! Fortell meg gjerne hva du syns om looken i kommentarfeltet! 

Shop hos lava art her: www.lavaart.no

Følg Lava Art på facebook ved å klikke HER

Sjekk Lava  Art sin egen video HER

Hva vil DU lese om?

Det er ekstremt sjelden at jeg har en pusur-mandag. Vanligvis hopper jeg nesten i taket av glede over en ny uke. Men i dag er hodet mitt helt blokkert, og jeg er så slapp og sliten at det ikke skulle vært lov. Derfor tenkte jeg at det kunne være genialt med et blogginnlegg der jeg spør dere om litt innspill!Selv om denne bloggen handler om meg og mitt, liker jeg veldig godt å høre hva dere vil lese om. Er det noe DU skulle ønske at jeg kunne skrive om? Da kan det være alt ifra leppestift til mensen liksom. Haha! Så skal jeg skrive ned alle idèene deres, og blogge de etterhvert! 

 

Vinn et års forbruk av foundation!

// annonse

Husker dere for litt siden da jeg skrev om Lava Art compact cushion? 

Vel, om du ikke husker kan jeg gi deg en liten oppfriskning. Det er en foundation, primer, cc cream, bb cream og hudpleie i en og samme flytende foundation. Den dekker fantastisk bra, og holder seg fin igjennom hele dagen. Selv har jeg alltid slitt med kviser, og etter at jeg begynte å bruke denne har huden min blitt mye finere. I tillegg dekker den veldig godt over de gjenværende kvisene. Helt perfekt! 

Nå er det jo både julesesong, og nyttår rett rundt hjørnet. Regner med mange av dere skal på julebord, juleball, og andre festligheter. Da er det jo viktig at sminken holder seg fin igjennom hele kvelden, og det gjør virkelig denne! 

Lava Art er et helt nytt merke i Norge, og ble lansert i november. Produktet er fra Sør-Korea der rene ingredienser og god kvalitet er viktig. Produktet er heller ikke testet på dyr, så det er fantastisk. Jeg har også laget en video der jeg viser før / etter som du kan se HER.

Det som er enda mer fantastisk, er at du nå kan vinne et års forbruk av Lava Art compact cushion. Alle som bestiller produktet får det til 50% rabatt, altså kun 174,- inkludert porto, og er med i trekningen av et års forbruk. For å vinne må du legge igjen eposten din i kommentarfeltet på dette innlegget, når du har bestilt. Trykk HER for å bestille produktet. 

 

PS; det er 18 års grense på å bestille produktet, og du blir automatisk abonnement hos Lava Art når du bestiller, men om du ikke ønsker å være abonnement er det bare å sende de en mail å si ifra. Les mer om dette under kjøps og abonnementsbetingelser når du bestiller produktet. 

 

 

Lykke til! Fortell meg gjerne hvordan dere syns produktet er når dere har fått testet det ut!

 

 

Ukens spørsmål #87

Jeg har en blogg og jeg bare lurer på hvordan man tjener penger på den? Jeg har hatt bloggen min lenge også nå så jeg på blogg-videoene dine på YouTube også tenkte jeg bare å spørre deg om dette. håper jeg får svar snart. 
- Man kan tjene penger på litt forskjellige måter. Det viktigste er at du først og fremst har en stor leserskare over tid. Har du over 2000 unike i gjennomsnitt hver dag, så kan du begynne å se på det å tjene penger. Men før det blir det ganske vanskelig. Det er flere måter man kan tjene penger. Men noe av det jeg selv gjør er at jeg tjener penger på sidevisninger. Hvis du ser over headeren min er det er banner, det får jeg betalt for at dere skal se. I tillegg jobber med mye med samarbeidspartnere, som jeg reklamerer for og får betaling av. Heldigvis er det Nettavisen / Side2 som ordner alt dette for meg, så jeg slipper å tenke på det selv. 

Elsker bloggen din, og følger med på den nesten vær dag, men lurer på hva som gjør deg mest irritert?
- Hmm.. Det må nok være mennesker som er respektløse. Jeg blir for eksempel veldig irritert når folk kommer for sent. Det er så respektløst å kaste bort andres tid. Så også en video av Ariana Grande da hun var i en donut sjappe forleden, og hun stod og spyttet på maten og slengte dritt til de som jobbet der. Mer respektløs kjerring skal man lete lenge etter. Hjelper fint lite å være kjendis om man oppfører seg sånn. Så ja, mitt svar til ditt spørsmål er folk som er respektløse.  

 

Går du aldri i joggebukse? Du sitter vell ikke hjemme i dongeri og magetopp?
- Hehe! Joda. Jeg går en god del i kosebukse og chill genser. Har vel vist det et par ganger her på bloggen også! 

 

Kan du lage et nytt innlegg om extensionet ditt?
- Akkurat nå har jeg begynt med et nytt hair extension merke, som ikke er fra Locks and bonds. Så jeg vil gjerne teste ut håret litt ordentlig før jeg begynner å skrive om det. Vil vite at det er god kvalitet før jeg anbefaler det videre til dere. Du som er så tynn, markert og trent, altså en perfekt kropp i mine øyne, har du en spiseforstyrrelse? Siden du må ha challenger osv der du ikke spiser godteri. Jeg er fult klar over at godteri ikke er sunt hver dag, men å kose seg en gang i blandt er det jo ingenting i veien med.
- Nei, jeg har ingen spiseforstyrrelse. Men jeg er tidenes godteri menneske. Så jeg må være ganske streng med meg selv hvis jeg ikke skal spise godteri hver eneste dag. Aner ikke hva det er, men jeg får helt sykt cravings. Så da er det faktisk bedre å gå helt uten, sånn at søtsuget avtar! Hehe!

 

Hvorfor bruker du løsvipper fremfor vippeextensions? Du kler begge deler altså, men extensions sparer jo veeldig mye tid med tanke på at du bruker vipper hver dag mener jeg!
- Har brukt vippe extensions før. Men jeg likte det ikke. Det så veldig fint ut den første uken, og etter det så det ganske halvveis ut. Så da var det alltid to av tre uker som vippene virkelig ikke var on-point. I tillegg elsker jeg å kunne ta av all sminke og klø meg selv i øynene, og det går ikke om man bruker vippe extensions. Derfor er det mye bedre med løsvipper. Og når det kommer til tid, bruker jeg maks 5-10 min på å sette de på. Så jeg hadde ikke spart så mye tid uansett. 

Fikk en del spørsmål om vipper, om hvordan man setter de på, hvilket lim jeg bruker, osv. Så jeg kommer til å lage en egen video om hvordan man setter på vipper, der jeg forteller alt dere trenger å vite om vipper :-)

Favoritt Kardashian/Jenner søster?
- Hmm.. Må nok bli Kim da jeg syns hun er penest og virker mest snill og profesjonell. Khloe er så stappfull av injeksjoner i ansiktet, at hun ser helt snål ut. Kourtney virker alltid sur. Kylie virker bare fjern og stappfull av dritt i trynet. Kendall er veldig søt og profesjonell, så hun liker jeg godt! 

 

Var du høy eller lav eller vanlig da du var sånn rundt 12 år? Digger bloggen din! 
- Så koselig å høre at du digger bloggen min! Jeg var ganske midt på treet når det kom til høyde. En god periode var jeg også litt høyere enn mange. Men så sluttet jeg å vokse da jeg var ca 14 år, så da vokste plutselig alle andre fra meg. Hehe! 

 

Kan du tenke deg å få barn?
- Akkurat nå? Nei. Hadde jeg fått barn nå hadde jeg måttet gi opp så mange av de tingene jeg elsker i livet. Om jeg skal ha barn senere i livet, er jeg veldig usikker på. For å være ærlig vil jeg heller være en god tante for tantebarna mine, enn å være en mor selv. 

 

Hvis du skulle hatt kjæledyr, hvilket dyr ville du hatt?
- Det hadde definitivt blitt hund! Jeg elsker hunder og blir så glad av de. Susanne som er en venninne av meg, har to pomerianian, og de er virkelig verdens søteste. Blir helt forelsket i de hver gang jeg er hos henne. I tillegg er jeg veldig glad i Papillon. Så jeg kommer nok til å få meg hund etterhvert, men venter til jeg har et liv som er litt mer rolig.

Kan du lage et slags innlegg der du linker til de 50 mest leste innleggene eller noe? Fant så mange bra innlegg i topp 10 innlegget. 
- Det kan jeg godt gjøre! Skal prøve å få lagd et slikt til uka!

 

Du har jo veldig mye på bloggen din om trening. Men jeg lurer på når du sier at du burde trene så og så mye om det er til en spesiell aldersgruppe? Du sa jo at du ikke var noe spesielt glad i trening før 10 kl. Ca. Så da betyr det at disse treningstipsene er til de litt eldre, eller? Men uansett om treningstipsene er til de litt eldre kommer jeg til å fortsette å lese bloggen din, den er veldig bra.
- Jeg skulle veldig ønske at jeg hadde fått opp øynene for andre treningsmetoder tidligere. Da hadde jeg nok elsket å trene fra ung alder. Men jeg fikk bare lære om trening via skole, og fotball / håndball er ikke noe for meg. Derfor prøver jeg å spre treningsglede til alle som leser bloggen min, uansett alder, så flere kan interessere seg for trening. 
Ikke for å være frekk, men jeg føler du har noe imot religioner og trossamfunn!? 
- Det har jeg ikke! Så lenge folk oppfører seg bra, bidrar til samfunnet, og ikke skader andre, gir jeg blaffen i om de tror på Gud eller en pannekake. Haha! Selv har jeg gått på en privat adventist skole, så jeg vet godt med meg selv at jeg ikke er kristen. Det eneste jeg ikke liker med religioner er at de ofte støter ut menneskegrupper, som for eksempel homofile og at det blir mye rare og strenge regler folk må følge. Men men, folk må få tro på akkurat hva de vil så lenge de oppfører seg. 

 

Trener du da uten hestehale? Har så sykt vurdert extensions men, jeg trener jo, og synes det er digg m håret i topp/hestehale hjemme og sånn. problem!! what2do Btw, jeg elsker bloggen din, du er seriøst dritpen.
- Tnåw, så koselig å høre! Jeg trener som regel uten hestehale ja. Det hender jeg setter noe av håret bakover, men som regel ikke mye. Håret mitt er veldig tungt, så det å ha det i hestehale gjør veldig vondt. I tillegg til at det river i festene. 

 

Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"?

 

TV innspillinger og Julebord!

Wow! For en helg dette har vært. Fredagen startet jeg med juleverksted sammen med Marthe Borge og Petter Pilgaard. Der filmet vi inn en episode til pengeprinsene, som kommer ut på onsdag (om jeg husker rett). Det ble mye latter og morro! Vi lagde verdens styggeste pepperkakehus, pyntet tre og drakk gløgg. Må også le veldig godt av humoren til Petter. Mer drøy og morsom humor skal man lete lenge etter!

Rett etter innspillingen var ferdig dro jeg kjapt hjem en tur før jeg dro opp til Nordic Screens for å være med på julebord. Der ble det grøt og mingling i et par timer, før vi dro videre på House of Nerds og festet hele kvelden. Må bare si det, men hvis jeg hadde vært en skikkelig gamer, så hadde House of Nerds vært himmelen. Det var gaming rom etter gaming rom, og sykt bra utstyr. Nesten så rosabloggærn også ble med og spilte! Hehe! 

I går var det innspilling av den siste episoden til "det beste vorspielet". Da var vi en god gjeng herlige deltakere som hadde julebord sammen. Blant andre Paradise deltakerne Iselin, Lord Audun og Martine var med. Og Petter Pilgaard var host for kvelden. Så det ble en veldig morsom kveld i går. Det kommer til å bli to episoder av julespesialen, så det er bare å følge med. Er ikke helt sikker når de episodene kommer ut, men jeg sier ifra her på bloggen! 

Det er utrolig hvor gøy det er å gjøre noe litt annerledes i bloggjobben min. Å være med på innspillinger til programmer er veldig gøy! Fikk også veldig skryt av TV crewet, som syntes at jeg var så flink forran kameraet, og at jeg var så naturlig og utadvent. Så det er veldig stas å høre! Jeg liker jo dette veldig mye, så vi skal ikke se bort ifra at det blir flere innspillinger etterhvert! Hehe!

På toppen av alt dette, er det kanskje noen av dere som har fått med dere hva som har skjedd på facebook? Nå er ikke denne jenta singel lengre! Hehe! :-)

7 Retters gourmet

For et par dager siden var Per Fredrik (eller, PelleK som mange av dere sikkert kjenner han som) ute og spiste på en veldig bra restaurant. Vi spiste en 7 retters middag, som var bare helt fantastisk! Her snakker vi gourmet mat og viner med inspirasjon fra Frankrike og Italia, som smakte helt amazing! Veldig gøy var det også at de før hver rett fortalte litt om retten og vinen.

Det ble en god del vin etterhvert, i og med at man får et nytt glass vin for hver rett. Så jeg ble ganske fnisete. Men det var bare morsomt! Hehe! Anbefaler dere virkelig å ta turen til Engø Gård på Tjøme og teste det ut. Maten og servicen er virkelig upåklagelig. Også er det veldig koselig der også! Hehe!

Har du testet ut gourmet mat før?

Over 50'000 følgere!

Uæh, dette er så stas! På torsdag bikket instagramkontoen min over 50'000 følgere. Hvor sykt er ikke det? Klarer virkelig ikke skjønne hvor mange mennesker det er. Men gøy er det i alle fall! Det er utrolig hvor mye glede dere gir meg. Hver gang dere legger igjen skjønne kommentarer, lyser det virkelig opp dagen min. Så tusen takk til dere alle, dere betyr så mye!
Nå skal jeg komme meg ut av pysjen, og begynne å gjøre meg klar for kvelden. I kveld skal jeg på innspilling med TV3. Så det blir veldig spennende og gøy! Får dessverre ikke lov å snapchatte under innspilling, men skal prøve å knipse litt bilder som jeg kan oppdatere dere med når jeg får lov. Hehe! Ha en fin lørdag dere!

 

Min favoritt parfyme!

Da jeg var på Vixen blog awards for nesten et år siden, fikk alle hver sin lille flaske av Versace bright crystal parfyme i goodiebagen sin. Helt siden da har jeg vært helt forelsket i denne parfymen. Den lukter som en blanding av blomster, sommer, rosa og friskt. Midt i blinken for meg! I tillegg er den også veldig fin å se på. Jeg sparer på hver flaske og bruker de som pynt, fordi de er så utrolig dekorative. 

Anbefaler dere virkelig å teste ut denne neste gang dere er innom et parfymeri. Kanskje noe å ønske seg til jul?

Hvilken parfyme er din favoritt?

Ønskeliste til jul!

Nå nærmer virkelig julen seg med stormskritt! Jeg er skikkelig i julehumør, og gleder meg til å feire julen med familie. Heldigvis er jeg allerede ferdig med å handle inn julegaver *klapp på skulderen*. Men jeg vil tippe at mange av dere fortsatt holder på med handelen.

For å gjøre det litt lettere for dere å finne julegave til venninner, finne ut hva man selv ønsker seg, og for dere gutter som skal kjøpe gave til dama, her er noen forslag til hva du kan kjøpe. Dette er hva jeg selv ønsker meg til jul, men bruk det gjerne som inspirasjon til egne julegaver. Link til alle produktene finner du nederst i innlegget! 

Tenkte også å gi et tips som jeg vet mange har tabbet seg ut på før. Ikke kjøp klær eller undertøy til venner / kjæreste. Det er få ting som er kleinere enn når man kjøper feil størrelse. Så det smarteste er å kjøpe ting som enkelt faller i smak! 

// reklame linker
Polaroid kamera  /  ghd rettetang  / Versace parfyme  

Anastasia dip brow pomade  / iPhone cover  /  Michael kors jet set travel tote 

Michael Kors selma large satchel  / Voluspa lys  / Fitbit armbånd

ghd krølltang / happy plugs headset  / anastasia contour kit

klokke  / marc jacobs computer case  / Michael Kors multi tote

 

 

Fant du noe du vil ha til jul?

 

Spennende ny treningsmetode!

For litt siden kom jeg over noen treningsvideoer på youtube, der de viste hvordan man trener med et treningsbånd / resistance band. Det er jo helt genialt for min del! Siden jeg liker best å trene hjemme, da det krever mindre tid og planlegging. Men ofte syns jeg det er vanskelig å få godt nok utbytte av treningen, om man ikke bruker noe tilbehør. Så et treningsbånd er helt perfekt!

Har trent dette ca 3 ganger i uken de siste ukene, og jeg merker forskjellen det gjør allerede. Det som er genialt er at jeg både får trent styrke og kondisjon samtidig. Tenkte jeg kunne lage en video etterhvert der jeg viser dere noen av øvelsene jeg gjør. Så si ifra om dere er interessert i det! Har du trent med treningsbånd før?

 Endelig langt hår!

Lovte dere litt bedre bilder av håret, so here it comes! Er så fornøyd med lengden at jeg kan ikke få sagt det nok. Har hår fra en annen leverandør denne gangen, altså ikke locks and bonds, så derfor kunne jeg endelig velge lengre hår denne gangen. Har ikke lyst til å si hvor håret er fra, før jeg har fått testet det ut en liten stund, for å se hvordan kvaliteten er. Men så langt lover det godt! 

Som jeg nevnte litt i forrige innlegg er håret 65cm, så det er veldig langt. Vanligvis pleier jeg å ha 56 cm, og stusse det litt. Så det er gøy med noe nytt! Har forresten fortsatt tape extensions fester om dere skulle lure. Det er virkelig det som fungerer best for meg! Tror aldri jeg ville klart å bruke vanlig clips noensinne igjen. Hehe! 


Så hva syns dere? Jeg syns det er så mye finere enn bare mitt naturlige hår!Sneakpeak: Nytt hår!

Det var veldig koselig at så mange av dere syns mitt naturlige hår var fint. Morsomt å vite at jeg kan ha naturlig hår, og dere syns fortsatt at det er fint. Men det er liksom ikke helt meg med kort / halvlangt hår. Jeg elsker langt hår som får meg til å føle meg som rapunzel. Nå har jeg faktisk enda lengre hår enn noensinne.

Vanligvis bruker jeg 56 cm langt tape extensions, men denne gangen gikk jeg for 65 cm. Så det er ekstremt langt! Men Gud som jeg elsker det! Syns det er så fint med skikkelig langt og tykt hår. Aner ikke helt hvor den fascinasjonen min med langt hår har kommet fra. Men vil tippe det er fra Disney prinsesser og Barbie dukker. Skal vise dere litt bedre bilder av håret etterpå. Er bare så utrolig ivrig, så måtte legge ut bilde med en gang jeg kunne! 

Slik er mitt ekte hår!

Da har jeg endelig fått tatt av alt hair extensions, og farget mitt ekte hår. Er nesten litt sjokkert over hvor fint og langt mitt naturlige hår har blitt. Et års tid til nå, så kanskje jeg dropper hair extensions. Føler meg ikke helt som meg selv når jeg har mitt naturlige hår. Langt hår er liksom "meg", om dere skjønner? Men er litt betryggende at jeg faktisk kan gå uten hair extensions, og fortsatt føle meg fin på håret. Det har tatt sin tid! Hehe! Det er utrolig hvor mye det har vokst det siste året. Det har jo skutt helt fart. I tillegg har jeg klippet tuppene litt, så det var enda litt lengre før jeg klipte det. Uæh, hva syns dere? Fremmed ikke sant? Jeg skvetter litt hver gang jeg går forbi speilet! 

 

Deilig å være ferdig!

Uææææh, for første gang i hele mitt liv er jeg ferdig med julehandelen så tidlig! Gud for en deilig følelse. På kun to timer fikk jeg unnagjort gaver til alle jeg skal kjøpe til, og med litt for mange poser klarte jeg å komme meg inn på trikken i tillegg. Måtte le litt av meg selv når jeg bokstavelig talt gikk sidelengs inn og ut av trikken. Haha! Har også rukket å kjøpe litt "julegaver" til meg selv også. Et par nye gensere slår aldri feil!

Fikk også kjøpt litt hårfarge, og andre småting. Så nå skal jeg straks sette igang med å farge håret mitt, og ta av alt hair extensionet. I morgen skal jeg til Susanne og sette på nytt, og gjett om jeg gleder meg. Har gått altfor lenge over tiden nå, så festene har vokst ut herfra og til månen. Så føler jeg har hatt dårlig hårdag konstant de siste 2-3 ukene. Ikke en god følelse når man må legge ut bilder av seg selv hver eneste dag.

Men nå skal jeg i alle fall få fikset opp i håret. Hvis dere ser på bildene over, så ser dere at jeg har ganske lang ettervekst også. Rimelig sykt at det blir så mye på litt under to måneder bare. Her snakker vi hår som vokser fort ja! Skal prøve å legge ut litt bilder i kveld, så dere kan se hvordan mitt naturlige hår ser ut. Vet jo at mange av dere lurer på det. Og for å være ærlig, er jeg småspent selv. Aner virkelig ikke hvor mye det har vokst siden sist!

Ukens spørsmål #86

Du har sykt fin kropp, hvordan klarte du det, tar du noe for å bli tynn, eller hva gjør du egentlig?
- Tusen takk :-) Nei, jeg tar ikke noe. Det eneste jeg gjør er å spise noenlunde sunt og trene regelmessig. I tillegg prøver jeg å holde meg unna søtsaker og junkfood. Brus drikker jeg heller aldri. 

 

Har du noen gang brukt hestehale mens du har hatt hair extensions? Har du bilde av deg med hestehale?
- Ja, det hender jeg bruker hestehale. Men det er sjeldent. Håret mitt er ganske tung (350 gram) så å ha det i hestehale blir veldig tungt og vondt for nakken, i tillegg til at det virkelig ikke er bra for festene. 


Hva var drømmejobben når du var sånn ca 6 år?
- Husker ikke helt. Men jeg tror det var popsanger eller skuespiller. Litt morsomt i og med at jeg er elendig til å synge, og klarer ikke å holde pokerfjes i et sekund engang. Så jeg hadde nok aldri klart noen av delene. Men jeg har alltid visst at jeg skulle bli noe annerledes, og ikke ha et vanlig yrke. 

 

Siden du ofte går med magetopper, blir du ikke ganske kald når du er ute?
- Nei, egentlig ikke. Det er jo bare å lukke igjen jakken da, haha!Kan du ha en del to på ringer abonnenter?
- Det skal jeg ha! Tenker å ha en nyttår, men også kanskje før. Vi får se hva jeg rekker! Men det var veldig morsomt og koselig sistgang, så jeg har veldig lyst til å gjøre det igjen!

Hvor har du bodd?
- Frem til jeg var 18 bodde jeg hos foreldrene mine i Hokksund. Deretter flyttet jeg til Høvik i Bærum i noen måneder, før jeg flyttet hjem igjen. For litt over et år siden flyttet jeg til grunerløkka og bodde der noen måneder, også flyttet jeg til Majorstua etterhvert, før jeg til slutt flyttet hit jeg bor nå, som er på vest i Oslo. Akkurat hvor ønsker jeg ikke å si. 

 

Jeg lurer på hvor du kjøper løsvipper billigst?
- Etter at jeg fant ut hvor billig det er for løsvipper på eBay, har jeg kun handlet der. Jeg bruker som regel vipper hver eneste dag, og da er det viktig for meg at de er fine og billige, og disse er mine favoritter. Tror det blir 1,30,- kr per par med vipper. Så det er jo ekstremt billig, med tanke på at et par vipper koster 80,- kr i butikk. 

Hvilket innlegg fra din bloggkarriere er du mest stolt over?
- Vanskelig spørsmål! Tror det er umulig å velge et innlegg. Jeg vil heller si jeg er mer stolt over alle innleggene, og at jeg har blogget så lenge som jeg gjør. Hehe!

 

Hvor gamle tror du de som leser bloggen din er?
- For noen måneder siden gjorde jeg en leserundersøkelse, der over 3000 personer deltok. Så da fikk jeg faktisk tall på alderen til de som leser bloggen min. 15% er under 12 år, 34 % er mellom 13-15 år, 35% er mellom 16-19 år, 16% er over 20 år. 

 

Jeg elsker bloggen din og youtubekanalen din så høyt! Ser på videoer hver eneste onsdag jeg kan! Jeg synes det var veldig gøy og se på der du viste fram leiligheten din! Jeg lurer på om du kan gjøre det igjen? Liksom sånn at vi blir litt oppdatert.
- Så koselig å høre! La nettopp ut et innlegg med masse bilder av leiligheten min, som du kan se HERHva er dine mål for fremtiden?
- Hmm.. Noen av mine mål er å bli enda flinkere med bloggen. Kanskje oppdatere youtube 2 ganger i uken, istedenfor 1 gang. I tillegg ønsker jeg å komme inn i skikkelige gode treningsvaner og få opp muskelmassen min igjen. Ellers enn det vil jeg også bli bedre med kostholdet. Vurderer å gjøre en challenge etter nyttår der jeg ikke spiser godteri i det hele tatt. 

 

Hva synes du om at folk lager fanpage til deg?
- Det syns jeg er veldig koselig! Blir skikkelig rørt når jeg ser at noen bruker så mye av tiden sin til å legge ut bilder av meg på fanprofiler på instagram. Det varmer hjertet mitt skikkelig!

 

 

Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"?

Tidenes søteste valper!

Lovte dere litt bilder av de helskjønne valpene i går, and here they are! Herregud, se så skjønne de er! De har syv valper nå, så flere av oss satt med hver vår valp på fanget og koste med de i timesvis. Min sovet på fanget mitt flere ganger, også lagde sånne små babylyder. Ble helt forelsket jeg! Fikk så lyst til å ta den med hjem.

Men de er altfor unge nå, i tillegg til at border collie dessverre ikke passer helt i en liten byleilighet. Men om de kunne holdt seg så små resten av livet sitt, hadde jeg garantert beholdt noen selv. For de er så nydelige! Gjorde helt vondt i hjertet å forlate de. Hehe! Blir så glad i små dyr at det nesten er litt skummelt!Var de ikke søte? Helt forelsket jeg!

Hjertesmelt!

Nå er jeg på vei hjem til mamma og pappa i Hokksund. Vi skal ha tacokveld med tante, kusinen min og bestemoren min. Så det blir veldig koselig! Rekker sjeldent å se familie, så det er alltid hyggelig når vi kan møtes. Men sånn blir det fort når man bor en time unna alle i familien. Søsteren min er vel den jeg ser oftest. Men det er mest fordi hun jobber i Oslo nå. Hmm, rart hvordan ting blir når man bor langt unna hverandre.

Den ene hunden til pappa har også fått valper nå. Så de gleder jeg meg skikkelig til å se! Det er få ting som er søtere enn border collie valper. Tnåw, hjertet mitt smelter bare av tanken. Får så lyst til å ta med en hjem. Men det går jo ikke, siden de må være med mammaen sin. Også blir de jo altfor store til å ha i en leilighet etterhvert også. Men, gud som det frister. Hehe! Skal prøve å knipse et par bilder av de, så kan de se hva jeg mener med nydelige!Mine mest leste blogginnlegg!

Noen ganger er det gøy å sjekke på google analytics, om hvilke innlegg som har blitt mest lest her på bloggen. Det er ganske gøy å se hva dere liker å lese, og hva som har blitt populært igjennom årene. Nå vet ikke jeg hvor lenge akkurat DU har lest denne bloggen, så derfor tenkte jeg at det kunne være litt gøy å ha en liten "throwback thursday" og se på de innleggene som har blitt mest populære. Så finner du kanskje litt morsomme innlegg du kan lese igjennom!

 

"10 Tegn på at han er en player"

- Her skrev jeg en litt drøy liste som var satt ganske på spissen, over ting gutter som blir sett på som playere ofte gjør. Innlegget ble delt 3700 ganger, og er lest av over 150'000 mennesker. Noen som tydeligvis er redde for playere. Haha!"Stram rumpe på 10 minutter"

- Mine beste hjemmetreningstips for rumpa!"Drittlei "ekte" kropper"


- Her skrev jeg om hvor drittlei jeg var av at samfunnet kun så på jenter som hadde mye ekstra fett, og strekkmerker som ekte. Gjett om det ble reaksjoner..! Innlegget ble delt over 1900 ganger, og over 350 kommentarer kom inn. I tillegg skrev flere bloggere krasse innlegg på bloggene sine om det. Selv lo jeg litt for meg selv over at noe sånt kunne skape så mye diskusjoner. "Min kleine tinder date"

- Etter å ha vært på det som må ha vært tidenes kleineste tinder date, fortalte jeg om det på bloggen, og det var mildt sagt en god del som fikk en god latter! 

 

"10 Typiske jenteproblemer"

- Det er mange problemer kun vi jenter har, og i dette innlegget skrev jeg mine "favoritter". Vær forberedt på å kleint kjenne deg igjen."Sminkefritt blad gir meg dårlig selvtillit"

- Det Nye gå ut et magasin tidlig i vår, der de hadde en sminkefri versjon. Jeg var mildt sagt oppgitt og frustrert over at de hadde valgt Jenny Skavlan, som er kjent for å være naturlig (altså usminket) vakker, og ikke en tradisjonell sminkejente til å ha på forsiden. Totalt i bladet var det mange sminkefrie kjendiser, men de så mere fresh ut enn den andre. Sleng inn noen jenter som har akne, så slipper alle oss som har kviser å føle oss som outcast. "Så mye sukker er det i drikken din"

- Her gikk jeg igjennom de vanligste drikkevariantene, og viste hvor mye sukker det var i hver og en av dem. Må si jeg selv fikk et stort sjokk, og priser meg glad for at jeg nesten aldri drikker noe annet enn vann. "Slik kutter du ut søtsaker

- Her bevisstgjorde jeg hvor mye kalorier det faktisk er i en vanlig lørdagsporsjon med godteri, og viste gode varianter å bytte ut med. Anbefaler alle som vil få en sunnere hverdag til å lese dette innlegget!

 

"Hvordan få en bedre blogg - 10 tips!"

- Her skrev jeg et innlegg med noen av mine beste bloggtips. Absolutt smart å lese om du selv blogger! Selv om det skal sies at innlegget er skrevet for 3 år siden, er det fortsatt ganske mange smarte tips. Hehe!"Silikonpupper?"

- Den evige debatten. Har hun silikonpupper, eller ikke? FIY; Jeg har ikke silikon :-)Så det var noen av blogginnleggene. Er en del fra de siste månedene også som har blitt ganske populære, men gadd ikke ta med de siden de er så nye. Fortell meg gjerne hvilket innlegg du husker best fra bloggen min, i kommentarfeltet. Gøy å høre!

 

Bursdagsfeiring på Olivia!

I går feiret jeg bursdagen til Nora med henne på Olivia. Hun feiret egentlig i helgen, men da var jeg barnevakt for Emmeline. Så jeg fikk dessverre ikke vært med. Derfor tok jeg henne heller med ut i går og feiret litt på Olivia. Tror den restauranten er min favoritt i hele Oslo. Det har liksom blitt stamstedet, uansett hvem jeg er med. Men det er jo veldig koselig der, i tillegg til at maten er fantastisk. Så det er kanskje ikke så rart?


Nora og jeg skravlet oss igjennom hele kvelden. Det er helt merkelig hvor fort tiden går, men vi hadde ikke sett hverandre på cirka to måneder. Uæh, det er litt vel drøyt! Hvorfor går tiden så altfor fort? Uansett, vi hadde veldig mye å snakke om. Så vi ble sittende i flere timer, mens vi spise både middag og dessert, og drakk godt med vin. 

Jeg smakte til og med på rødvin. Det var egentlig ganske skummelt. For jeg har ikke drukket det på mange år, og sist jeg drakk det hatet jeg det skikkelig. Men da jeg smakte det i går, likte jeg det veldig godt. Merkelig hvor mye smaksløkene forandrer seg! Så fremover kommer jeg nok til å drikke mye mer rødvin når jeg spiser biff. Må jo sjekke ut hva all the fuzz is about. 

Nå må jeg komme igang med litt av dagens gjøremål. Har allerede vært innom både posten, og i møte hos Nettavisen for å snakke om planer for neste år. Føler virkelig at 2016 blir et veldig spennende år! Og jobbmessig er jeg virkelig hos de aller beste! Har faktisk begynt å sette meg litt mål og nyttårsforsett for neste år. Så det sier litt om hvor giret jeg er for året som kommer! Er det noen av dere som er like gira på 2016, og har tjuvstartet litt med nyttårsforsettene?

 

10 Kjoler til under 500,-

// reklamelenker

Nå er det snart sesong for julebord og juleball. Julaften og nyttår er også rett rundt hjørnet, så nå er det virkelig på tide å finne seg et antrekk! Jeg har allerede funnet en favorittkjole. Men kjenner jeg meg selv rett, kommer jeg nok til å klikke hjem enda flere kjoler. Tenkte jeg kunne vise dere noen av mine favorittkjoler fra Nelly. De har så mye fine kjoler som er perfekt for enhver festlig anledning i desember. Linker til hver kjole finner du under bildene! 


Rød kjole - HER 


 

Video: Min første hjemmefest!

I dag blir onsdagsvideoen er storytime video, der jeg forteller dere om min første hjemmefest. Alltid morsomt å mimre tilbake til starten av ungdomsårene! Fortell meg gjerne i kommentarfeltet om du vil se flere storytime videoer!  

 

EDIT: Ble litt rart forklart i videoen. Men moren min syntes aldri at det var ok at jeg drakk før jeg var 18 år, men hun visste at jeg kom til å drikke uansett hva hun sa. Så derfor viste hun heller omsorg ved at jeg kunne komme hjem om jeg hadde drukket, uten å være livredd for å få husarrest i ukesvis i etterkant. Og når det kom til hjemmefesten syns hun ikke det var ok at noen av oss drakk, og hun fjernet alkoholen med en gang hun fant ut at vi drakk. Men istedenfor å kjefte på alle og la de sove i grøftekanten, så lagde hun pizza og lot folk sove over. 

Dette kan du glede deg til i desember!

Gledelig 1. desember! Endelig er den beste måneden i vinterhalvåret kommet. Nemlig, desember! Måneden som er fylt med glede, omtenksomhet og generøsitet. Dette er virkelig den måneden der vi mennesker blir litt ekstra snille mot hverandre. Det er så mye å glede seg over denne måneden, og her er en liste med de tingene jeg gleder meg mest til!

 

- Julefilmer - 

Helt siden jeg var liten har jeg alltid sett Mikkes Jul, snekker andersen og askepott på julaften. Det har blitt en tradisjon hjemme hos foreldrene mine, og det er like koselig hvert år. I førjulstiden er jeg veldig glad i å se "Bad santa", "Polarekspressen", "Jingle all the way", "The grinch" og "Christmas vacation". De filmene setter deg garantert i julehumør. 

 

- Julemusikk - 

Uansett hva slags julete aktivitet man skal gjøre. Bør man ha julemusikk i bakgrunnen. Mine favoritter er definitivt "It´s beginning to look a lot like christmas", "Driving home for christmas" og "All I want for christmas is you".  


- Juledekorasjoner -

Å vandre rundt i Oslo´s gater ved juletid er så ufattelig koselig. Det er pyntet med lys både i gater og butikker. For ikke å snakke om hvor koselig det er når man drar frem julepynten og pynter skikkelig i hjemmet før jul. Ekstra koselig er det når man pynter juletreet.


- Julekaker - 

I mine øyne er pepperkaker selve tegnet på jul, og jeg spiser det gjerne nesten hver dag i førjulstiden. Ekstra koselig er det å bake julekaker sammen. Helt fra jeg var liten har jeg alltid vært med mamma da hun bakte julekaker, og det har alltid vært så koselig!

 

- Mat - 

Selv om jeg ikke liker hverken ribbe eller pinnekjøtt. Er jeg veldig glad i kalkun, og det har alltid vært standard i min familie å spise det på julaften. Når mamma eller bestemoren min Molle lager det, er det virkelig ingenting i verden som smaker bedre! I tillegg er jeg veldig glad i risgrøt og spiser det veldig mye i førjulstiden. Må innrømme at jeg spiser det litt året rundt også da, hehe! 
- Julehandel -

Jeg pleier alltid å vente til desember før jeg kjøper en eneste julegave. Sånn at når jeg først kjøper julegaver, kan jeg gå i butikker som har full julestemning. Det er så koselig! Husk; det er lov å gi en julegave ekstra til de som trenger det. Søk gjerne opp "God jul, lillevenn" på facebook så kommer det opp arrangementer i byer nær deg, som du kan dra til og donere julegaver. 

 

Hva gleder du deg til i desember måned?

 

På toppen av Oslo

I dag har jeg knipset litt antrekksbilder med Stephen, som endelig har flyttet tilbake til Oslo. Har ikke sett han på evigheter, så det var veldig koselig å sees igjen! Vi stakk til operaen i Oslo for å ta litt bilder, og jeg er så glad for at vi dro akkurat dit. Selv om jeg bor i Oslo, drar jeg nesten aldri dit for å ta bilder. Men det blir jo så fint når man knipser der! Utsikten over Oslo er bare helt magisk! 

Bik Bok - Vest  /  Din Sko - Sko  /  SheInside - Jakke

WOW - Bukse  /  Ukjent - Øredobber  /  Gina Tricot - Genser

Merker virkelig at det er 1 desember i dag. For julestemningen har kommet for fullt! Men mer om det senere i kveld! Så følg med :-)