hits

desember 2014

Mitt nyttårsantrekk

Godt nytt år ♥

Nå er det ikke mange timene igjen av 2014. Dette året har vært en berg og dalbane uten like! Ord kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til et nytt år, med blanke ark. Jeg bor i midt i Oslo, er singel, har endelig all min tid til å dedikere til blogg og trening. Det er virkelig ingen grenser for hva som kommer til å skje i 2015! Jeg har lagt så mange planer og er så forberedt på et sykt kult år! Nyttårsforsett listen min er evig lang, og det blir ikke enkelt. Men jeg skal klare målene jeg har satt meg! Vil ikke røpe for mange av nyttårsforsettene enda. Så dere får følge med på bloggen fremover. For dette blir gøy! Iiiik, jeg er så gira! Klarer nesten ikke vente med å kickstarte det nye året! 


Kjole - HER  //  Sko - Utsolgt  //  Klokke - HER


Nå skal jeg straks hoppe på toget og dra hjem til kusinen min Eveline. Vi skal spise litt middag før vi stikker på et vors på Konnerud. Rett før 12 skal vi ned til sentrum og se på rakettene på torget i Drammen, også blir det mer fest etter det. Det er i alle fall planen. Så får vi se hva som skjer utover kvelden! Forresten; hvis noen av dere skjønne leserne mine skal se på fyrverkeriet i Drammen må dere gjerne komme bort og si hei til meg! Syns det er så koselig å hilse på dere ♥

 

Hvordan skal du feire i dag?

Video: Nyttårskavalkade!

Nå er snart året omme, og jeg har laget en liten video til dere med en oppsummering av mitt YouTube år. Dette året har min YouTube kanal vokst så utrolig mye, takket være dere. Og jeg ser frem til et nytt år med ny videoer hver onsdag!

Endelig hjemmekontor

Da jeg kom hjem til Oslo på fredag tok jeg med meg skrivebordet som hadde stått igjen i Hokksund. Helt siden jeg flyttet inn i bokollektivet har jeg savnet det å ha et eget sted å sitte og skrive. Det å sitte i en seng og skrive  er virkelig ikke godt for hverken rygg eller arbeidslyst. Så derfor er jeg helt i ekstase nå som jeg endelig har skrivebord igjen! Det er helt ekstremt hvor mye mer produktiv jeg blir når jeg sitter ved et skrivebord fremfor i en seng. Og med tanke på hvor mye jobb jeg har å gjøre i 2015 trenger jeg virkelig dette. 

Siden stolen jeg egentlig hadde til skrivebordet ble litt i største laget, dro jeg på IKEA på lørdag med Nora og kjøpte en ny. Hadde egentlig sett meg ut en hvit kontorstol, men den var de selvfølgelig utsolgt for! Etter ekstremt mye om og men endte jeg faktisk opp med en klappstol som jeg har lagt et syntestisk saueskinn over (takler ikke ekte saueskinn, de lukter for mye sau, haha!). Og det ble faktisk veldig bra! Kjøpte også en sånn liten rund stolpute som jeg har under saueskinnet. Så nå er stolen skikkelig god og varm å sitte på. Og det beste av alt; jeg har faktisk god holdning når jeg sitter på den. Stor tommel opp for det! 

Kjøpte med en oppslagstavle mens jeg først var igang. Den er så genial! Her henger jeg opp To-Do lister, sånn at jeg alltid har oversikt over ting som må gjøres. Og hvis jeg får idèer til blogginnlegg skriver jeg de på en gul lapp og henger de opp med en gang. Genialt eller hva? Skjønner ikke hvorfor jeg ikke har skaffet meg en sånn tidligere! 

Både skrivebord, vase, oppslagstavle, stol, saueskinn, telys og hvite bokser som er på gulvet er fra IKEA, hvis noen skulle lure :-) Glad i IKEA sa du? Burde nesten få rabattkort der snart. Tihi! 


 

Årskavalkade, del 4. Oktober-Desember

Dette er en den siste delen av årskavalkaden for 2014. Det har vært et utrolig år. Jeg har hatt det fantastisk og jævlig. Jeg har opplevd, lært, sett og gjort så mye. Dette året er virkelig et år jeg kommer til å huske resten av livet. Jeg klarer nesten ikke vente med å se hva 2015 vil bringe. Men først en oppsummering av oktober-desember. Fortell meg gjerne hva du husker best fra bloggen min fra hele året som har gått!

Jeg var mye ute og jogget langs Akerselva. Der er det så nydelig på sommeren og om høsten. 

Jeg bakte masse og begynte endelig å elske matlaging igjen

Jeg var på Olivia for første gang i mitt liv

Jeg ble enda mer dedikert til treningen

Den 20. Oktober tok livet en brå omvending. Jeg gikk ut av et ett års langt forhold, og flyttet ut fra eksen og inn i et bokollektiv. Det var et ekstremt hardt valg. Men jeg vet i dag at det var det rette valget. 

Jeg kunne endelig dedikere all min tid til jobb og trening.

Jeg lagde en halloween tutorial

Feiret halloween med to flotte jenter! Den byturen kommer jeg til å huske lenge. Tihi!

Jeg var i dåp til tantebarnet mitt Cornelia

Jeg hadde endelig kommet i orden på det nye rommet her jeg bor. Selv om det ser litt annerledes ut nå!

Det ble mange løpeturer i Frognerparken

Jeg var på presseevent med The Body Shop

Jeg hadde en uforglemmelig morsom og yolo kveld med min kjære Longoria

Jeg var med på musikkvideo innspilling til sangen headsethår. Den har forresten nettopp kommet ut, og dere kan se den her.

Jeg fikk verdens fineste prinsessekjole fra lookbookstore

Jeg ble med Stephen på NRJ music awards, avsluttet kvelden på elsker. For en kveld!

Jeg feiret 22 års dagen til Nora. 

Var på lunsj med fineste Donna

Var på middag på jentene mine!

Var på bursdag hos Victoria!

Var på TV innspilling av Gullsnutten

Feiret jul hjemme hos familien

Det er først nå som jeg har sett igjennom hele året at jeg ser hvor glad jeg er for at jeg har dokumentert det hele. Det er så fantastisk morsomt å kunne se tilbake på alt jeg har opplevd og vært med på! Klarer 2015 å toppe dette året? Det skal mye til! Men jeg har store planer for året som kommer, og dere skal få lov å være med på hver eneste opplevelse! 

Ukens spørsmål #53

Har tenkt å bo i kollektiv lenge?
- Det vet jeg faktisk ikke. Akkurat nå stortrives jeg i kollektiv, og jeg liker veldig godt stedet i Oslo som jeg bor. Men selvfølgelig er det jo noen ulemper med å bo i kollektiv også. Men vi får se hvordan livet mitt utvikler seg etterhvert. Er det èn ting jeg har lært det siste året, så er det at man aldri vet hva som venter i neste sving, og det er ingen vits i å planlegge altfor langt fremover. 

 

Hvilke objektiver bruker du for å få den fine blurry bakgrunnen på bildene dine?
- Når jeg får den blurry bakgrunnen på bildene bruker jeg 50mm 1,4 linse. Da stiller jeg inn kameraet manuelt og stiller inn blender til 1,4, og iso og lukkerhastigheten ettersom hvor mye lys det er der jeg tar bildene. Når man bruker denne linsen anbefaler jeg å bruke et stativ til kameraet. Hvis ikke kan bildene bli sinnsykt uklare. Merker det veldig fort når andre skal ta bilder av meg, at bildene blir veldig uklare fordi de ikke bruker stativ til kameraet. 

Hei! Jeg har tenkte å kjøpe en treningsmaskin, 5 minutes shaper! Men jeg blir usikker fordi jeg føler at den er litt for god til å være sann! Jeg lurte på om du visste noe om den eller om du eller noen du kjenner har den? Eller vet du noe om den?
- Sånne tv-shop produkter som lover deg en godt trent kropp hvis du kun trener 5 minutter hver dag, er som regel jug. Det eneste målet dems er å selge deg produktet, uansett hvor mye de juger til deg. Produktet i seg selv kan faktisk være bra, men det trengs mye mer enn 5 minutter med trening for å få en godt trent kropp. Anbefaler deg heller å begynne på et treningsstudio og trene ordentlig tung styrke, og få et godt kothold.

 

Har du noen tanker om hva du vil studere?
- Vell. Akkurat nå har jeg satt den studere greia ganske hylla, og der skal den stå i noen år. Så det er det som er å si om den saken!

 

Hvor ofte fester du?
- Det vet jeg faktisk ikke. Så ofte jeg vil egentlig. Jeg syns man skal kunne feste og ha det gøy så mye man vil. Det har jo blitt mer etter at jeg ble singel, men det er bare naturlig. 

Du har sikkert fått spørsmål dette spørsmålet flere ganger, men er ny leser og lurer på hvordan du får tid til både youtube og blogg? Jobber du? Elsker bloggen din forresten! 
- Jeg jobber med dette på heltid, og har muligheten til å dedikere all min tid til blogg og youtube. Det tar ekstremt mye mer tid enn hva noen kunne innbille seg. Men det er dette jeg liker å gjøre, og siden jeg også har muligheten til å leve av dette, gjør jeg det. Men jeg jobber som regel fra jeg står opp til jeg legger meg, hver eneste dag hele uken.  

 

Er du en spontan person? Hvorfor/hvorfor ikke?
- Tja, nokså spontan i alle fall. Innenfor rimelighetens grenser. Jeg har jo dratt på 3 nokså spontane turer til Paris, London og Tenerife i år, hvor reisen har blitt planlagt to dager i forveien. Jeg er litt sånn at jeg ikke liker å planlegge ting lenge i forveien. For da får jeg ofte litt panikk og vil droppe hele greia. Så spontanitet fungerer faktisk best for meg! Hehe!

 

Hvilken hårfarge har du på det øverste bildet? Den var sykt fin!
- Litt usikker. Men jeg pleier alltid å farge håret mitt med garnier fructise dark brown, så da regner jeg med at det er den fargen jeg har der! Men hårfargen min ser alltid utrolig forskjellig ut fra bilde til bilde fordi det er så forskjellig lys på bildet. Så man skal ta det med i betraktning når man ser på bilder av håret mitt.

 

Synes du det er greit at blogglesere kommer bort til deg når som helst, hvor som helst?
- Ja, det syns jeg. Med mindre jeg er i en situasjon der det virkelig ikke hadde passet. Men kommer egentlig ikke på noen slike situasjoner, hehe :-) 

 

Kan du tenke deg dine egne barn i fremtiden?
- Ja, faktisk. Men det blir nok en god stund til. Er virkelig ikke klar for alt det som har med barn å gjøre enda! 

 

Elsker håret ditt, du er veldig flink på hårstyling. Hvilken rettetang synes du er best? Jeg har lyst til å kjøpe meg en ny rettetang med er ikke sikker på hvilken. 
- Min favoritt er uten tvil ghd ecplise. Den er helt fantastisk! Har brukt den i 1,5 år, og jeg elsker den!  Har skrevet en anbefaling med masse informasjon om rettetangen som du kan lese her. 

Liker du best koselig venner/venninner fest hjemme eller ordentlig partyparty med høy musikk og masse folk?
- Hmm.. Det må nok bli sistnevnte! Jeg elsker å dra på utesteder der det er skikkelig stort diskotek med masse folk og bra liv. Da koser jeg meg skikkelig! Men selvfølgelig er det koselig med rolige jentekvelder også. Men en god fest kommer alltid på første plass!

 

Har du noen tips til å få vekk søtsug?
- For det første bør du kutte ut alt som gir søtsug. Altså godteri, brus, osv. Produkter som Pepsi Max gir også et søtsug, selv om de ikke inneholder sukker. Prøv å få i deg godt med ordentlig mat, og masse proteiner. Da skal du nok se at søtsuget går ned :-) 

 

- Noe du lurer på til neste ukens spørsmål?

Årskavalkade, del 3. August - September

I august hadde jeg nettopp flyttet inn til Oslo og var klar for nye eventyr! 

Jeg startet måneden med å dra på bursdag hos Roberta!

Tok en selfie med en av de mange rare kreasjonene utenfor Blå

Jeg var på pressefrokost hos Moods of Norway

Kjøpte meg Michael Kors veske

Offentliggjorde at jeg hadde flyttet til Oslo med eksen

Ble fort fast stamkunde hos Espresso House

Kom godt igang med treningen etter sommerferien

Var på Miinto fashion show

Var på julevisning hos Polhem PR

Fikk verdens beste massasje hos Daikai. Gud så godt det var for kropp og sjel! Dit vil jeg igjen!

Var på presseevent med The Body Shop

Var veldig mye på Friday's

Dro på kino med kusinen min Eveline

Etter filmen drakk vi sinnsykt gode drinker på en bar på Grunerløkka

Var på Espresso House (sjokk) med jentene

Episoden av Det Nye jenta der jeg var med kom på tv

Spiste nydelig crepe på Creperie de Marie på Grunerløkka

Var på kicks presseevent og ble kjent med både Marthe Borge og Emilie Nereng. To skjønne jenter!

Var på bloggerlunsj på Lilleasia

Var på event med Nora 

Var på julevisning hos Mildh Press

Var på pressefest med Coverbrands

Besøkte Mathallen

Gikk en lang tur med June i slottsparken mens vi snakket om viktige fremtidsplaner

Fikk dilla på vann med frukt og bær

Var på Change event og fikk se Britney Spears! Iiiiik, det var så gøy!

Solgte mange av mine gamle skatter sammen med disse herlige jentene!

 WOW! Jeg var virkelig på mange eventer i august/september. Her skal man virkelig få med seg alt altså! Tihi!

Shoppingtur på IKEA

I dag har jeg vært på IKEA en tur med Nora. Vi dro dit ganske tidlig i dag, med en liten frykt om at det skulle være helt ekstremt mye mennesker der. Men vi hadde flaks! Det var mindre mennesker der enn hva det vanligvis er, så vi fikk en rolig og fin shopping dag der! Når jeg dro hjem til Oslo i går, tok jeg med meg pulten som jeg hadde stående i Hokksund. Men kontorstolen jeg hadde fra før av, ble altfor stor. Så derfor måtte jeg ta en tur på IKEA og kjøpe en som passet litt bedre inn. 

Også er det jo alltid 100 ting man kommer på at man trenger når man først skal på IKEA. Blant annet søppeldunke, oppslagstavle, blomster, osv. Det er dessverre altfor mørkt nå til at jeg kan ta bilder. Men skal vise dere hva jeg kjøpte i morgen! Ble skikkelig fornøyd med innkjøpene!Hvor MEG var ikke dette rommet? Masse rosa og blomster!

En av tingene jeg kjøpe var en ny kosebamse. Lov å være litt barnslig iblant eller hva? Denne var altså så god og myk at jeg måtte bare ha den! Nora og jeg har allerede døpt den Longoria Junior. Siden vi har hatt en intern spøk om at vi heter Longoria begge to. Skal ikke gå inn på den altfor lange historien om hvorfor, men kan si at vi fant det på når vi var fulle. Hehe! 

IKEA hadde visst en kampanje nå, hvor de donerer 1 euro til Unicef når noen kjøper en kosebamse. Så vi kjøpte oss hvert vårt kosedyr og støttet en god sak. 

Drømmesoverommet!

Hvor morsomt er det ikke at det var hengt opp Nora bokstaver på veggen? 

Helt forelsket i den nye bamsen min!

Med en gang jeg kom hjem fra IKEA stakk jeg rett ut i Bogstadveien og kjøpte litt småting til bloggjobbing. Blant annet en knæsj rosa perm som jeg skal ha alle planer, idèer og mål for 2015 i. Gleder meg utrolig til det nye året kommer! 

Årskavalkade, del 2. Mai-Juli

Fra mai til juli opplevde jeg så utrolig mye kult. Jeg var i tre forskjellige land og opplevde mye jeg vil huske resten av livet, disse reisene skal jeg nå ta deg med på igjen.

Jeg startet mai måned med en liten photoshoot i skogen, der min flinke søster Madeleine tok bilder av meg. Jeg ble så utrolig fornøyd med disse bildene. De er nesten litt eventyr aktige. Eller hva?

Etter å ha vært på en makeup kveld med GOSH var jeg plutselig i Vita magasinet

Jeg farget håret  mitt ombre. Det var veldig fint de første to ukene, men etter at jeg hadde vært i Portugal og fått litt sol på det, var det ikke like fint lengre!

Jeg var i babyshower for søsteren min

Jeg dro på surfecamp til Ericeira i Portugal med Victoria. Selv om vi nesten blåste vekk, fikk det mye morsomt fordet! 

Vi fikk surfe og sole oss på denne stranden

Vi fikk dra til Lisboa og shoppe

Vi spiste verdens beste sushi. Husker veldig godt når vi skulle betale for da var vi helt i "take all my money" humør, og da det sinnsykt mye driks!

Vi dro på vingård og smakte på mange forskjellige gode viner. Denne vingården var så utrolig nydelig! Når den dagen kommer at jeg skal gifte meg, så blir det her!

Vi trente mye på stranda

Vi spiste verdens beste biff. Steak on stone het den. Da fikk vi rå biff som vi selv stekte på en stein. Sykt godt!

Når jeg kom hjem fra Portugal dro jeg rett på casting for Det Nye jenta. Dessverre gikk jeg ikke videre, men jeg ble kjent med mange herlige jenter den dagen!

Bare noen dager etter dro jeg til Ios i Hellas med Victoria. Ut på tur igjen!

Ios er utrolig vakkert, og jeg ble kjent med verdens herligste mennesker!

Hver morgen startet vi med en smoothie og gresk yoghurt på en av strand restaurantene!

Her bodde vi!

Meg og Renè som er deleier i Life is a beach party. Det var det reiseselskapet som vi reiste med.

Blåskjell på våres favorittrestaurant. Ble noen turer hit for å si det sånn!

Gikk ganske bananas på Victoria's secret på vei hjem til Norge!

Hadde blitt ganske brun etter 2 uker i Portugal etterfulgt av 2 uker i Ios. Gud som jeg savner den brunfargen nå!

Pappa fikk seg ny hund, Bruno. Verdens skjønneste lille guttevalp! 

Som jeg gikk på tur med hver eneste dag. 

Jeg begynte endelig å bli i god treningsform!

Jeg ble tante til lille Cornelia

Jeg dro på mange visninger på leiligheter i Oslo med eksen min

Jeg dro på jentekveld hos Victoria. Skikkelig barbequeparty!

Jeg dro til Paris med eksen min, og så Champs Elysee, Eiffeltårnet, Notre Dame, Disneyland, og mye mer!

 Hvilke av disse minnene husker du best? 

Snart hjemme igjen!

God morgen ♥

Det er allerede en time siden alarmen på min telefon ringte. I dag drar jeg hjem til Oslo igjen. Det skal bli godt det! Det har vært kjempe koselig å være hjemme hos familien min noen dager. Jeg har fått unnagjort så mye jobb mens jeg har vært hjemme på "ferie". Haha, forteller meg selv alltid at nå skal jeg ha ferie. Men blir det slik? Nope! Men det er veldig deilig å ha unnagjort masse forberedelser for neste år. Det er fortsatt en del jobb igjen som venter på meg når jeg kommer hjem til Oslo. Kjenner jeg savner den byen så ufattelig fort. Ingen andre steder i verden jeg føler meg mer hjemme enn der! 

Nå kommer snart fetteren min Kristoffer, så skal han kjøre meg hjem til Oslo. Er en del ting jeg må ha med meg, så da er det kjekt å få litt hjelp! Tok et par bilder før vi hadde julebrunsj i går. Så slenger ved de nå! Ser ikke akkurat helt fotoklar ut nå! Tihi! Kjenner dere igjen jenterommet mitt i bakgrunnen? Ikke mye som har forandret seg der siden jeg flyttet ut! 

Min Julaften

I går feiret jeg julaften sammen med familien min hjemme hos søsteren min. Vi var en god del av familien som feiret sammen, både voksne og barn. Siden det var julaften prøvde jeg å legge jobben litt til side, så jeg fikk ikke tatt så mange bilder under selskapet. Men rakk å ta noen bilder av juletreet og middagsbordet som min flinke storesøster hadde pyntet, før alle gjestene kom.

Skjønneste tanteungen min, Emmeline

Julaften ble feiret på tradisjonsvis med både ribbe og kalkun til middag. Jeg har aldri likt ribbe, så kalkun har blitt julemat for meg i alle år. Syns det er så godt! Etter en fantastisk god middag pakket vi opp alle gavene, mens vi fikk besøk av julenissen. Jeg fikk masse fint i år, blant annet tidenes fineste vinglass fra Hadeland Glassverk. Fikk også masse penger, så nå skal jeg shoppe litt på jule/januar salget. Men skal være flink pike å spare mesteparten! 

Etter en ganske kaotisk åpning av julegaver. Haha, hadde litt elleville barn som var veldig glade for å få julegaver! Så ble det risgrøt og litt kaffe. Eller, det ble ganske mye kaffe på meg. For når selskapet var over satt jeg meg til å jobbe litt med planlegging av året som kommer, og jeg holdt det gående til 2 på natten! 

Hvordan var din julefeiring? Fikk du mye  fint i år?

Mitt juleantrekk

Gledelig jul ♥ I dag startet jeg morgenen slik som jeg har gjort alle julemorgener så lenge jeg kan huske. I sofaen slynget forran tv'en med julestrømpe og askepott, og med søsteren og moren min ved siden av meg. I år var også tantebarna mine og kjæresten til søsteren min med. Så det ble skikkelig koselig! Må jo lære lille Emmeline tradisjonen om at vi skal se på askepott hvert år.

Rett etter at askepott var ferdig hoppet jeg rett i dusjen, og begynte å fikse meg. Når man har så langt og tykt hår som jeg har, så tar det å dusje og krølle håret utrolig lang tid. Så da må man være ute i god tid. Hehe! Rakk heldigvis å bli ferdig sånn at jeg kunne ta litt bilder og vise dere jule antrekket mitt. Er ikke denne kjolen fin? Brukte den på julaften i fjor også, men siden den er så julete av seg, har jeg ikke fått brukt den siden det. Så da måtte jeg utnytte anledningen nå!


Nå må jeg kjappe meg og pakke inn gavene, for når klokken er 16 skal vi ned til søsteren min. Jada, jada, jeg vet at jeg er evig sent ute med å pakke inn gavene. Men ble kjempe dårlig for to dager siden, så i går lå jeg rett ut hele dagen. Men men, fortsatt god tid, eller hva? Haha! 

Ønsker dere en riktig fin julefeiring! ♥

Video: Hollywood Glamour Krøller

Siden julaften er på en onsdag, kommer onsdagsvideoen i dag. I denne videoen viser jeg dere hvordan dere kan lage Hollywood Glamour krøller. Disse krøllene passer perfekt til julaften, nyttårsaften, og andre anledninger hvor du vil være litt ekstra fin!

Abonner på kanalen min her

Hjemme for å feire Jul

Da var jeg på plass hjemme hos foreldrene mine i Hokksund. Skal være her noen dager for å feire jul. Med en gang jeg gikk inn døren hjemme ble jeg møtt av kattepusen min. Gud som jeg savnet den lille kosebamsen. Ble nesten på gråten, fordi jeg hadde savnet han så mye! Mens jeg skriver nå ligger han rett ved siden av meg og koser med meg. Kjenner det er skikkelig trist at jeg ikke får ha han med meg hjem til Oslo. Men det går ikke siden jeg bor i bokollektiv midt i byen. Tror han hadde blitt ganske redd og ulykkelig hvis han måtte være innestengt i en leilighet hele tiden. Så han får heller bo på landet med foreldrene mine. Også får jeg heller kose han halvt ihjel hver gang jeg er hjemme. Tihi!

Nå skal vi snart spise middag. Rakfisk står på menyen, og jeg gleder meg! Jeg er jo ikke så glad i vanlig fisk, men rakfisk er en stor favoritt. Helt merkelig å få mat servert hjemme. Har laget middag til meg selv hver eneste dag siden jeg flyttet til Oslo for snart 5 måneder siden. Når jeg tenker over det, så har jeg ikke sovet hjemme hos foreldrene mine siden jeg flyttet til Oslo heller. Så det blir veldig rart, men koselig å være hjemme noen dager! 

Når mamma hadde hentet meg på togstasjonen i stad, kjørte vi litt lengre oppe i veien der foreldrene mine bor. Fikk knipset noen bilder av det fine lyset som var på himmelen. Det var helt merkelig. Når jeg så den ene veien var det tykt med tåke. Men når jeg så den andre veien var det klar himmel og perlemorskyer. Utrolig nydelig!4. Advent - Vinn goodiebag fra The Body Shop AVSLUTTET

Denne helgen har vært tidenes jobbhelg. Jeg har klart å komme meg skikkelig inn i en god jobbeboble, og har fått unnagjort så ufattelig mye arbeid. Jeg har lagt masse planer for videoer for hele neste år, laget et par videoer og redigert de, jobbet med mye "backstage" ting på bloggen, og mye mer. Har en del ting igjen på min to-do liste, som skal gjøres ferdig i dag. Kjenner jeg blir så mye lettere til sinns etter å ha gjort all denne jobben. Det sparer meg for så ekstremt mye tid neste år, for ikke å snakke om hodebry. 

Nå skal jeg snart hoppe tilbake til jobbeboblen, men før det skal jeg trekke en vinner av forrige adventskalender. Der man kunne vinne en stor beauty goodiebag. Det var over 900 (!!!) påmeldte! Uæh, så sykt kult! Vinneren av konkurransen ble Tone Gilje. Sjekk mailen din, for jeg har sendt deg en e-mail :-)

Nå er det siste søndag i advent, og det betyr en ny konkurranse. Denne gangen kan du vinne en goodiebag med 3 neglelakker, 4 forskjellige såper, 1 bodylotion, 3 håndkremer, 1 lipgloss, 1 neglelakkfjerner og en øyenskygge fra The Body Shop. For å være med i trekningen må du legge igjen mailen din i kommentarfeltet, og like facebooksiden min HER. For å øke sjansene for å vinne, kan du dele innlegget på facebook ved å trykke på "DEL" knappen nederst i innlegget. 

 

Vinneren av denne konkurransen ble: Ragnhild KnutsenMitt 2014 - Januar til April

En av de morsomste tingene med å ha en blogg, er at jeg kan se tilbake flere år i bloggarkivet mitt. I år har jeg opplevd så mye fantastisk, og dere har vært med meg hele veien. Nå er snart året omme, og da syns jeg at vi kan ta et lite tilbakeblikk på året som har gått. For at innlegget ikke skal bli for langt har jeg valgt å dele det opp i flere deler. Jeg starter nå med januar til april, også tar jeg mai til august, og september til desember litt senere. 


Jeg begynte året som jeg har gjort de siste årene. Fyllesyk herfra til månen, etter en fantastisk nyttårsfeiring. 


Jeg skrev et innlegg om hvordan jeg kom meg ut av depresjonen. Du kan lese innlegget her


Et av mange antrekk fra året som har gått

Jeg var på tidenes blogger vors hos June. Vi var rundt 15 bloggere som gjorde oss klare for Vixen blog awards!


Jeg hadde fått kjøpt meg ski, og ble helt forelsket i det. Stod på ski så ofte jeg hadde muligheten til det!

Kattepusen min var med på alle bloggbildene. Kjenner jeg savner den lille godklumpen! Siden jeg bor i kollektiv i Oslo, har jeg ikke mulighet til å ha han med meg hit. Så han er fortsatt hjemme hos foreldrene mine. Heldigvis skal jeg hjem i julen, og da skal han få koseoverdose av mamman sin!

Jeg var på Oslo Trend

I 21 årsgave fikk jeg en tur til et 5 stjerners luksushotell på Tenerife. Gud som jeg koste meg! Jeg fikk virkelig slappet av, og opplevd masse morsomt. Blant annet fikk jeg se delfiner, spekkhoggere, pingviner, jaguarer og mye mer! 

Plutselig var jeg tilbake i kalde Norge, med masse snø!

Jeg var på Taj Mahal med søsteren og kusinen min. Skikkelig jentekveld!

Jeg var på fotokurs med Nikon, der flinkeste Solveig Selj ga oss fototips. 

Jeg skrev et innlegg der jeg svarte på deres hemmeligheter. Du kan lese innlegget her.

Kom godt igang med treningen

Jeg var på sminkekveld med GOSH Cosmetics

Jeg arrangerte jentekveld med noen av de beste jentene jeg kjenner. Taco, vin og drikkeleker stod på planen!

Kusinen min og jeg fikk skikkelig sushidilla, og spiste det så ofte vi kunne!

Jeg dro til London for første gang i mitt liv. Elsket virkelig den byen, og jeg kan love dere at jeg skal dit flere ganger! Jeg fikk oppleve Big Ben, slottet, madame tussaud, the London eye, Oxford Street, og mye mer! Hvis du vil lese mer om London turen, og en guide kan du lese her

Jeg jobbet masse på WOW Gulskogen

Den 13. mars var det endelig varmt nok til å gå med shorts. Jeg var overlykkelig! Kjenner jeg virkelig gleder meg til varmen kommer tilbake. For ikke å snakke om at det var sol og lyst til langt på kveld!

Jeg var på mange løpeturer med denne skjønne frøkna!

Den 20. april hadde jeg blogget i akkurat 4 år. Det er helt bisart å tenke på at jeg har dokumentert livet mitt så lenge. Og nå er det kun 4 måneder til jeg har blogget i 5 år. Uæææh, det er jo helt sinnsykt! En oppsummering av de 4 årene kan du se i videoen under.

 

Kunne ikke vært mer lykkelig over at jeg kunne gå i shorts! Dette bildet er tatt på kvelden i 19-20 tiden. Sykt å tenke på at lyset var så fint da! Summer, please come back!

Flere lunsjer med min skjønne kusine!

Jeg var mildt sagt drittlei av falske profiler. Stadig vekk fant jeg falske profiler på facebook, instagram, nettdatingsteder, osv. Ganske ekkel følelse!

 

Flere løpeturer med Tessa!

Det var del 1 av 3 av hva jeg har gjort dette året. Rart å se hvor mye forskjellig jeg har gjort! Har du fulgt med hele veien, eller er du ny leser her på bloggen? Hvilket innlegg fra denne tiden husker du best?

 

Norges beste YouTuber skal kåres!

I februar skal Gullsnutten kåre norges beste YouTubere. Gullsnutten er et TV program som er helt nytt, og skal gå på TV Norge. Meningen med programmet er å løfte hele YouTube Norge, og de flinkeste YouTuberne. Dette blir så gøy, og jeg gleder meg skikkelig til å se hvem som vinner prisene! Har hørt rykter om at noen av kategoriene blir; årets YouTuber, årets vlogger, årets  gamer, osv. Spennende! I går spilte vi inn en del av introen til programmet, og jeg fikk prøve meg litt som skuespiller. Det var veldig gøy! Vi spilte inn to forskjellige scener, og jeg gleder meg skikkelig til å se de! Skal ikke røpe for mye av hva vi filmet. Dere får følge med på Gullsnutten i februar!Her kom til og med brannvesenet på filmsettet! Haha, det var selvfølgelig ikke med vilje da!Vi var ikke ferdige med å filme før klokken var godt over syv på kvelden. Og da måtte jeg rett til Storo kjøpesenter for å handle inn julegaver. Så derfor ble det ikke noe blogging på denne frøkna i går! I dag har jeg vært helt utslitt, og etter en tur innom både kiropraktor og Polhem PR ble det en lang powernap på meg. Kjenner det skal bli veldig godt med litt juleferie nå. Håper det går greit for dere at jeg kommer til å oppdatere litt mindre akkurat nå i julen? Trenger litt ferie for å kunne gi alt igjen når det nye året kommer. Onsdagsvideoene er jeg allerede godt igang med, så de kommer selvfølgelig. De kommer forresten på lille julaften og lille nyttårsaften, som er tirsdager. Siden jeg regner med at de fleste av dere har nok å gjøre på julaften og nyttårsaften!

Video: Fest sminke

Da var det onsdag igjen, og det betyr video! Denne onsdagen ble det en sminkevideo, der jeg viser dere en festsminke. Denne looken passer veldig godt til jul, nyttårsaften, og andre festlige anledninger. Husk å stille inn kvaliteten på videoen til 1080p! 

 

Abonner på kanalen min HER.

reklamelinker 

♥ FÅ 10% RABATT HOS TLBEAUTYSTORE VED Å BRUKE KODEN "STINA" NÅR DU SKAL BETALE I KASSEN ♥

Vipper  //  Vippelim  //  Vippeapplikator

♥ SMINKE SOM BLIR BRUKT I VIDEO ♥ 

Primer  //  Flytende foundation  //  bareMinerals pudder foundation  //  bareMinerals rouge, the one  //  Leppestift

 

Slik er mitt treningsprogram!

Da jeg la ut en treningsvideo her på bloggen for et par uker siden, fikk jeg spørsmål om jeg kunne vise dere det treningsprogrammet jeg følger. Jeg har lagt ut en litt annerledes utgave av det en gang før. Men tenkte jeg kunne legge ut det programmet jeg faktisk trener nå. Tenkte å lage en treningsvideo der jeg viser styrke og core delen etter nyttår. Må bare få med meg noen som kan filme meg på treningsstudioet. Hehe! Oppvarmingsdelen har jeg laget en video på en gang før, som du kan se HER.

Måten mitt treningsprogram er lagt opp på er at det er delt inn i 3 deler. Det er et fullkroppsprogram, så dette er det jeg trener hver gang jeg er på gymmet. Jeg trener ca 2-3 ganger i uken, og da følger jeg dette programmet. Som oppvarming gjør jeg kun de øvelsene som er oppgitt under. Jeg løper ikke på tredemølla eller noe sånt. Det er kun de øvelsene. Det er fordi at de varmer opp kroppen utrolig bra, og gjør klar hele kroppen for styrkeøvelsene.

Styrkeøvelsene gjør jeg i den rekkefølgen de står i. Under kan du se hva jeg løftet i dag. Men kiloene øker nesten ukentlig, så om 2 måneder er de nok helt annerledes. Hvis du skal følge dette styrkeprogrammet anbefaler jeg deg å begynne med vekter som er litt lette i forhold til det du selv klarer, og når du har kommet godt inn i øvelsene og klarer å utføre de korrekt, kan du øke tyngden på vektene.

Den siste delen er core øvelser. Det er øvelser som styrker ryggen og er ekstremt viktige for meg som sitter så mye forran pc som jeg gjør. Core øvelser bygger ikke akkurat muskler som man ser så tydelig. Men de er veldig viktige for ryggen og helsen. Øvelsene jeg gjør har jeg fått av min kiropraktor. Så det er han som har valgt ut hvilke øvelser jeg gjør.  

 

Oppvarming: 

- Utfall med rotasjon: 5 rep per bein. 

- Strekk til bøy: 5 rep

- Setehev: 5 rep per bein

- Skulderbladarmhevinger: 10 rep

 

Styrke: 

Knebøy: 35 kg * 8 rep * 3 sett

Brystpress på skråbenk: 8 kg * 8 rep * 3 sett

Roing med manual: 14 kg * 8 rep * 3 sett

Arnold press: 6 kg * 8 rep * 3 sett

Bulgarsk utfall: 6 kg * 8 rep * 3 sett

 

Core øvelser:

Plankehoftevridning: 15 rep

Eselspark: 15 rep

Planke med sidevri: 10 rep

Ben og armløft: 15 rep

Strake benløft: 12 rep

Planke: 50 sekunder

Ligge på albue ryggstrekk: 20 rep

Hva pleier du å trene?

Når alt blir feil

Nå har jeg nettopp kommet hjem etter en sen middag med Nora. Den jenta der. Hun kan man virkelig snakke med når man har noe på hjertet. Det siste døgnet har hodet mitt vært ganske kaotisk, og jeg sovnet ikke før 4 i natt, fordi jeg lå og tenkte på alle verdens ting. Det er helt rart hvordan hodet mitt bare vender og vrir på alt, fordi jeg innerst inne vet at noe ikke er som det skal. Så i kveld skal jeg prøve å se fremover. Jeg skal sette meg ned og skrive litt mål for det nye året. Litt planer om ting jeg vil gjøre og oppnå i året som kommer. Nyttårsforsett er virkelig en smart ting!

Føler at desember er en sånn måned hvor alt blir satt på pause og man gir ganske blanke i det meste som heter jobb og sunnhet. Som hun ene jeg bor med sa "Nå trener jeg skikkelig masse, så jeg kan gi skikkelig blanke i jula". Den mentaliteten har jeg veldig om dagen selv. Ikke akkurat når det kommer til trening. Men med vanlige ting i hverdagen. Men nå får det være slutt på denne pauseknappen, for å være helt ærlig syns jeg det er super slitsomt å ha livet på pause. Jeg vil opp og frem, og bort og videre. Kjenner det klør i fingrene etter å skrive nyttårsforsetter (som jeg forresten skal begynne å jobbe på asap!). Kanskje noen av dere som har begynte på nyttårsforsettene deres? Noen som vil dele noen forsetter?

Men over til noe helt annet! I dag våknet jeg av at budbilen ringte meg, for da stod de på døren med en pakke, med to nydelige Daniel Wellington klokker. Jeg er så heldig at jeg fikk velge ut to fine klokker som jeg fikk sponset av D.W. *tommel opp og stort glis*. Jeg har tidligere fått en klokke av de da merket var ganske nytt. Den klokken har jeg brukt så mange ganger, og den er så fantastisk tidløs, så den kan matches til alt! 

Det samme gjelder klokkene jeg fikk i dag. Jeg likte at uret ikke var så altfor stort. For da fikk de en mer feminin og voksen look. Klokken som jeg har i rosa og blå kan man kjøpe andre reimer og skifte ut så ofte man vil. Så hvis man plutselig vil ha rød og blå, eller hvit og blå klokkereim kan man bytte til det! Genialt eller hva? Jeg er virkelig ikke den eneste som liker D.W klokkene. De har blitt ekstremt populære og det er mange andre bloggere som også bruker det, blant annet fineste Caroline Berg Eriksen (fotballfrue). 

Siden det snart er jul har jeg fått lov til å gi dere en rabattkode på 15% rabatt på alle kjøpt hos Danielwellington.com. Skriv inn koden "HolidayStina" når du kommer til kassen for å få rabatten. Koden er gyldig frem til 15 januar. Så nå er det bare å shoppe! 

Rosa og blå Daniel Wellington klokke kan kjøpes HER.

Svart og sølv Daniel Wellington klokke kan kjøpes HER.

Oppskrift: Proteinrike kyllingnuggets

I dag ble min lunsj kyllingnuggets med grønnsaker. Hadde aldri prøvd det ut før, så var litt skeptisk. Men gud så godt det ble! Mye, mye bedre enn de man kjøper hos Mc Donalds. I tillegg har disse masse proteiner, så denne retten er ganske så sunn! Denne retten er veldig kjapp og enkel å lage, og den metter virkelig mye!


 

♥ 1 kyllingfilet

♥ 2 ss mandelmel (kan kjøpes HER). 

♥ 2 ss revet parmesan

♥ 1 egg

♥ Litt olje

♥ 1 avocado

♥ 1/4 lime

♥ ca 5-7 miniplommetomater

 

 


1. Visp egget og ha det i en bolle for seg selv. Bland mandelmel og parmesan og ha i en egen bolle.

2. Renskjær kyllingfileten og kutt den i store biter.

3. Dypp hver kyllingbit i bollen med egg også i bollen med mandel og parmesan. Ha rett kyllingbitene rett i pannen og stek på middels varme med litt olje, til de er gjennomstekte.

4. Kutt opp grønnsaker. Skvis litt lime over avocadoen, for en frisk og god smak.

5. Server alt sammen.

♥ Håper det smaker! 

Ukens spørsmål #52

Hvordan tar du detaljebildene egentlig ? Er det du som tar vanligvis tar alle bildene av deg selv? MÅ jeg invistere i en fjernkontroll og sånn selfieskjerm ting ? Bildene dine er jo fantastiske, skills hvis du klarer å ta alt selv ;) Veldig imponerende.
- Jeg gjør alt selv ja, så takk takk :-D Anbefaler deg å investere i det, med mindre du har en person som alltid kan ta bilder av deg. Hvilket er veldig vanskelig å få til. Det beste er å lære det selv!

Kan du gå i spagaten?
- Hehe, I wish! Skulle virkelig ønske at jeg var så myk. Men det er jeg uheldigvis ikke!

 

Jeg og noen jenter skal til Oslo i slutten av januar. Hvilke utesteder vil du anbefale? (20 års grense)
- Jeg har ikke rukket å dra ut så mye enda i Oslo. Men de stedene jeg kan anbefale er:
Baroque Bygdøy Allè. Det ligger på Frogner, veldig "pappagutt" sted. 
Gudruns. Ligger i Karl Johan, veldig mye forskjellige mennesker. 3 etasjer med barer, dansegulv og sittegrupper. Min favoritt!
Lawo. Ligger i en sidegate ved Karl Johan. Veldig stort sted, med stort dansegulv og en god del sitteplasser. 
Elsker. Dette er en homsebar som ligger i Pilestredet. Har vært der mange ganger med lesbiske/homofile venner. Alltid morsomt!

Har lyst til å starte en blogg selv. Men hva slags utstyr trenger man?
- Nå spørs det hvor profesjonelt du vil gjøre det. Men som kan være greit å ha som en startpakke og som de fleste bloggere som er veldig flinke har er; speilreflekskamera med 50mm 1,4 linse, pc/mac, kamerastativ, fjernkontroll til kamera. Hvis du skal ta bilder inne bør du ha store vinduer som slipper inn masse lys, hvis ikke du har det må du gå til innkjøp av ekstra fotolys.

 
 

Tjener du penger på å lage YouTube videoer?
- Det gjør jeg! De reklamene som vises før videoene starter, får jeg en viss andel penger for å vise. Men man skal ha ganske mange visninger før man tjener noe spesielt med penger på de reklamene. Man tjener heller ikke penger på videoene sine med mindre YouTube gjort sånn at man kan tjene penger. Litt usikker på hvordan jeg fikk den godkjenningen av YouTube, men man må ha et visst antall abonnenter, visninger og videoer. Hvis man er med i et nettverk, som f.eks: Nordic Screens, som jeg er med i, får man mulighet til å tjene penger, uten å måtte ha godkjenning av YouTube. 


(mange av YouTuberne i Nordic Screens)

 

Hvordan får man folk til å se bloggen sin? Hvordan blir den kjent?
- Det er så utrolig mange forskjellige måter å få en kjent blogg. Nå vil jeg ikke akkurat si at min er så veldig kjent. Men det jeg har gjort for å ha de leserne jeg har er at jeg alltid har vært veldig flink til å oppdatere bloggen. Minst 1-2 innlegg hver eneste dag. Året rundt. Jeg har noenlunde god kvalitet på bilder og innlegg. Man må klare å skrive noe interessant på de dagene hvor blogglysten er nede på null, eller man er syk. Så jeg tror mye av hemmeligheten til å få lesere er å holde bloggen gående over tid. I begynnelsen kan det være smart å kommentere litt rundt på andre blogger, så de legger merke til din blogg. Men for all del, ikke skriv "sjekk ut min blogg". For det er som regel ikke veldig hyggelig for den du kommenterer hos. 
 

 

Har du gått ned noen kilo etter at du begynte å trene?
- Vekten min er ganske stabil. Men jeg har gått opp litt i muskelmasse, også har jeg gått ned litt i fettmasse. Så jeg har nesten samme vekt, men jeg har blitt mer trent og markert. 

 

 Syns du det var kjedelig på skolen?
- Det kom alltid veldig ann på! Noen dager syntes jeg skolen var så kjedelig at jeg bokstavelig talt sovnet i timene. Men det var noen fag jeg likte veldig godt. Da jeg gikk kokkelinja likte jeg veldig godt når vi lagde mat og da vi hadde samfunnsfag, og når jeg gikk påbygg likte jeg veldig godt gym, media og historie. Men for min del har det alltid kommet veldig ann på læreren. I de fagene jeg har hatt en bra lærer har det vært mye lettere å like faget. Jeg har alltid vært sånn at jeg fulgte veldig godt med i timene, men aldri gjorde lekser. Så for min del var læreren viktig.

 

 

 Noe du lurer på til neste ukens spørsmål?

Ready, set, go!

Mandag - og endelig ny uke! Jeg er kjempe gira! I forrige uke hadde jeg altfor mye sosialt på planen, og rakk ikke å jobbe så mye. Men denne uken har jeg mye mer fritid, så nå får jeg masse tid til å jobbe. Jeg har allerede rukket å lage to videoer i dag. Regner med det blir litt mye å gjøre rundt juletider, med selskaper og det hele. Uæh, bare 9 (!!!) dager igjen! Så nå må jeg være flink til å planlegge og få unnagjort ting mens jeg har tid. //sponset behanling

I forrige uke var jeg innom A Good Feeling i Drammen og fikset på neglene mine. Nå har jeg gått dit i snart et helt år, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Cecilie er så utrolig dyktig til å fikse neglene mine. Jeg er jo altfor lat og tar meg aldri tiden til å fikse på neglene selv. Så da er det perfekt å alltid ha fine negler med fransk manikyr. Hvis du vil ha like fine negler anbefaler jeg deg å bestille time hos Cecilie, ved å ringe 32 22 10 21. Du kan også sjekke ut hjemmesiden til agoofeeling.no for priser og flere behandlinger. 3. Advent - Vinn beautygoodiebag - AVSLUTTET

Da er det 3. advent, og det betyr en ny konkurranse! Vinneren av 2. adventskonkurransen, der man kunne vinne en krølltang fra Remington ble Linn Eliassen. Gratulerer til deg! Vinneren av konkurransen der du kunne vinne en Honor 6 smarttelefon ble Malin Austad (da Malin Austad ikke svarte mail, har det blitt trukket en ny vinner. Den nye vinneren ble Stine Cassandra. 

Denne søndagen kan du vinne en beauty goodiebag med 3 lipbalmer fra Eos, 2 håndkremer fra Eos, en munnspray fra Hello (elsker disse!), 2 lipglosser fra Estelle & Thild, og et sett med sminkekoster fra Real Techniques. For å vinne denne herlige goodiebagen må du legge igjen e-mailen din i kommentarfeltet, og like facebooksiden min HER.


Trekker en heldig vinner søndag 4. advent.

Bursdagsvors og jentetur ut på byen!

I går hadde jeg en fantastisk morsom kveld med mye bra mennesker. Kvelden begynte hjemme hos Victoria med et skikkelig jente-bursdagsvors. Der spiste vi pizza og cup cakes, mens vi drakk paraplydrinker og hadde forskjellige drikkeleker. Kjente kun noen av jentene fra før av, men alltid like koselig å bli kjent med nye søte mennesker. 


Marita, meg, Victoria og Trine
Selin og Madelen
 

Videre utover kvelden dro hele gjengen på Z i Drammen. Der hadde vi det mildt sagt veldig morsomt! Vi var rundt 10 stykker når vi kom, og klarte overraskende å holde oss samlet i noen timer. Det er jeg nesten litt overrasket over! Utover kvelden ble det veldig bra med liv og stemning på Z, og vi fikk danset masse! Og drukket X antall drinker.. Hehe! Min favoritt er uten tvil strawberry daquiri. Den er så god!


Silje og MaritaAlt i alt holdt både jeg og Marita det gående til 7 på morgenen i dag. Så dere kan tenke dere at jeg er ganske sliten nå! Men det var så verdt det! For så gøy har jeg ikke hatt det på lenge! Heldigvis har jeg kun litt jobb jeg må gjøre i dag. Så jeg kan ta det helt med ro, og pleie min ganske så fyllesyke kropp. Hehe!

- Hvordan var din kveld i går?

 

Klar for byen!

For et par dager siden fylte Victoria 20 år. Uæh, tenk at lille Viczot er 20 allerede! Så i kveld skal vi feire bursdagen hennes og dra ut på byen. Har ikke festet med Victoria siden vi var i Ios i sommer. Så dere kan tro jeg har savnet det! Gøy at hun endelig kan bli med på byen! Har med kameraet så skal prøve å få knipset noen bilder i kveld. Ønsker dere en fantastisk lørdag!

- Skal du ut i kveld? Eller blir det rolig førjulskos?

Kjapp tur innom!

Ville bare titte veldig kjapt innom før jeg løper videre! Skal straks opp på Nordic Screens på et lite julebord. Formen min begynner heldigvis å bli litt bedre. Fikk tatt en liten powernap midt på dagen i dag, etter at jeg hadde vært innom Junkyard sitt hovedkontor en tur. Må nesten løpe nå, så rekker ikke skrive mer! Men ha en fin fredag (uæh, er det fredag allerede?) alle sammen ♥
i

Frisk på magisk vis?

Den siste uken har jeg hatt veldig mye å gjøre, og det kjente jeg veldig godt i dag morres, for å si det sånn. Jeg våknet opp og hadde kjempe vondt i hele kroppen og halsen. Så etter at jeg hadde vært på en pressefrokost, en tur hos kiropraktoren og fikk unnagjort en et par ærender i sentrum fikk jeg endelig kommet meg hjem og har tatt det knasende med ro siden. Har nettopp våknet etter en liten powernap, og jeg føler meg egentlig like dårlig enda. Det er så sinnsykt typisk meg å bli syk nå. Har masse koselige ting jeg skal på i helgen.. Argh!  

Skal straks ned på butikken en tur og handle inn masse appelsiner i håp og å få et lite c-vitamin sjokk, så jeg magisk blir frisk igjen. Haha, lov å håpe eller hva? En rolig kveld blir det i alle fall på meg! For i morgen er det pressevisning kl 10, og julekos hos Nordic senere på dagen. Så nå må jeg virkelig lade opp batteriene her! Håper dere har hatt en flott dag, og uke så langt! ♥

Video: Juleutfordring med Lykke!

Da var på det onsdag igjen, og det betyr video! På lørdag var Lykke Sofie en tur i Oslo, og da filmet vi inn en vanvittig morsom film sammen. Tror ikke jeg noensinne har hatt det så gøy når jeg har lagd film før. Vi fant på tre morsomme utfordringer som vi måtte gjøre. Resultatet ser du i videoen under! PS: Dere får se en veldig usensurert og ny side av meg! 

Tips: Sunn frokost

Det er et spørsmål jeg får veldig ofte av dere, og det er "Har du noen sunne forslag til frokoster?". Det har jeg selvfølgelig. I dag tenkte jeg å tipse dere om en frokost som er veldig sunn, rask og utrolig god. Nemlig gresk yoghurt med frukt, bær og usaltede nøtter. Når jeg var i Ios i Hellas i sommer, hadde jeg helt dilla på dette og spiste det til frokost nesten hver eneste dag.

Det er veldig lett å lage frokosten. Man kutter bare opp jordbærene og mangoen, og drysser det sammen med nøtter og blåbær over litt gresk yoghurt. Da får man i seg fiber og vitaminer fra frukten og bærene, sunt fett fra nøttene og proteiner fra den greske yoghurten. 

Tenkte jeg skulle lage litt flere slike tips fremover. Hvis dere vil det? 

15 Kjoler til Nyttårsfesten!

Nå er det snart nyttårsaften, og i den anledning tenkte jeg å vise dere noen av mine favorittkjoler som er helt perfekte til nyttårsfeiringen. Jeg vet jo selv hvor vanskelig det kan være å finne den perfekte kjolen, i jungelen av klær fra alle mulige butikker. Derfor har jeg gjort det veldig enkelt for dere, og jeg har funnet 15 nydelige kjoler. Anbefaler dere å kjøpe kjolen i god tid, så det ikke er tomt i din størrelse, og sånn at du rekker å bytte den hvis den ikke skulle passe :-) Nelly har også gratis frakt hvis du handler over 100,- kr, og de har åpent kjøp frem til 8 januar 2015. 


her  //  her  //  herher  //  her  //  her

 


her  //  her  //  her

 


her  //  her  //  her

 


her  //  her  //  her

 

 

Ukens spørsmål #51

Hvordan ser en kostholdsplan ut for deg i løpet av en dag, ettersom du får i deg nok proteiner? Hva slags mat spiser du som innholder masse proteiner?
- Jeg følger ingen bestemt kostholdsplan. Det tror jeg at hadde blitt veldig slitsomt for meg, og hadde nok gjort at jeg fort kunne fått litt "feil" tanker når det kommer til mat. Nå vet jeg ikke hvordan det er med andre, men jeg vet selv at hvis jeg hadde måttet vært ekstremt streng på kostholdet så hadde jeg begynt å hate trening og mat, og hatt litt for stor sjanse til å utvikler spiseforstyrrelser. Heldigvis har jeg et ganske avslappet forhold til kosthold. Jeg spiser som regel det jeg selv vil. Men jeg prøver å kutte ned på søtsakene og drittmaten. Det er jo så mye godt som er sunt, så da spiser jeg heller det! Men litt tilbake til spørsmålet igjen. I løpet av en dag prøver jeg å spise mye kjøtt (siden det inneholder mye proteiner), grønnsaker, frukt, nøtter, meieriprodukter (som melk, skyr, kesam, osv), og grove kornprodukter. Hvis det er dager som jeg ikke klarer å få i meg nok proteiner igjennom kostholdet pleier jeg å drikke en proteinshake. 

 

Du har sikkert fått dette spørsmålet før, men hvor har du kjøpt lysene du har i bakgrunnen? Er utrolig fan av bloggen din btw <3
- Tnåw, så koselig å høre! De har jeg kjøpt på Clas Ohlsson. Tror de kostet 200,- kr. Det er egentlig sånne julelys som man har enten på juletreet eller ute. Men jeg syntes de passet så fint å ha i bakgrunnen på bilder og videoer, så derfor kjøpte jeg de!
 

Ble det sånn at du prater engelsk på videoene dine nå?
- Det var egentlig planen. Men jeg har ombestemt meg! Så det blir norsk fra nå av :-) 

 

Er det data eller ps spill? Og er det ute i butikk? 
- Vi spilte det på data, så da regner jeg med at det er det. Aner ikke om det er ute i butikk! Det var i alle fall ganske morsomt spill, selv om det var litt skummelt! Skvatt et par ganger for å si det sånn!
 

Du har ikke muligheten til å gå inn i en skoleklasse, og sagt akkurat det budskapet; at det dyreste er ikke alltid det beste, det er kun merke du betaler for og stå frem som et forbilde og gi bort telefonen til noen der før jul?
- Hehe, det skulle jeg gjerne gjort! Det er dessverre så altfor mange mennesker der ute som kun ser på merket, og ikke tingen de faktisk kjøper. Det er ikke bare sånn med telefoner, men også med klær. Selv har jeg alltid kjøpt klær på Cubus, H&M og Bik Bok og aldri hatt noe problem med det. Men det er jo altfor mange der ute som kun kjøper dyre merke ting som Parajumper, Uggs og iPhone for å passe inn. Sånn burde det virkelig ikke være!

 

Hei, lurer på hvor denne toppen her er fra? Nydelig på deg!
- Takk :-) Den er fra Bik Bok. Kjøpte den tidlig i høst, så det kan hende de fortsatt har den i butikk.

Etter at jeg leste og L&B på bloggen din har jeg vært fast bruker av det , men ikke hele tiden. Jeg er dessverre ikke den personen som klarer å sette på ting selv - selv om jeg ønsker å være den personen, hvor enkelt er det? For jeg går til frisøren og betaler 1500 kr eller blir sponset av frisørsalongen pga bloggen men likevel - er det rart å gå til frisøren for at de skal sette på håret mitt fra L&B ? Jeg klarer å fjerne det selv når jeg må ha det av men ja.
-  Jeg pleier å få en venninne til å sette det på for meg. Det er ikke en god idè å sette på tape håret selv, siden man ikke ser i bakhodet og da kan det bli veldig skjevt og stygt. Men hvis du bruker denne videoen, til å lære hvordan man setter det på, kan nok en venninne hjelpe deg :-)

 

Hvor er buksen fra? 
Den har jeg fått sponset fra junkyard. Direktelink til buksen HER

Men jeg lurte på om du ikke kunne laget en video med alle skoene dine?? Syntes skoene dine er helt utrolige kule!
- Hmm.. Har allerede laget et innlegg med alle mine høye sko HER. Så tror nok ikke jeg kommer til å lage noe video.  

 

Virker som du er veldig flink med kostholdet ditt, men hvor ofte spiser du egentlig noe usunt? Og synes du det er greit å f.eks ta seg en bolle når man er på café med en venninne?
- Jeg spiser godteri ganske ofte. Men da spiser jeg så lite at det har ikke så mye å si egentlig. Da kan det være sånn 5 vingummi biter. Men jeg drikker aldri brus eller energidrikker.Hvis jeg er på cafè med en venninne og jeg har lyst på en bolle, så spiser jeg en bolle. Men ikke 10 boller. Skjønner dere hva jeg vil frem til? Det er lov å unne seg litt ekstra. Så lenge man klarer å begrense seg :-) 

 

- Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"?

Tidenes mest usunne helg!

Nå har jeg nettopp kommet hjem etter en beinhard treningsøkt. Kjenner kroppen er helt død akkurat nå! Men for en utrolig fantastisk følelse man sitter igjen med etter en slik økt. Kan ikke beskrives! Det skal bli godt å komme igang med litt rutiner og sunn spising igjen. For denne helgen har vært alt annet enn sunn. Her snakker vi pizza til middag både fredag, lørdag og søndag, og altfor mye søtsaker.

Apropos pizza. I går var jeg på Olivia i Hegdehaugsveien med skjønneste Donna og June. De jentene der altså! De er så gode ♥ Når vi er med hverandre så har vi alltid så altfor mye å snakke med hverandre om. Så vi ble sittende på Olivia i noen timer, mens vi snakket om alt fra gutter til krig i verden. Hehe! Bildene er lånt av June

 

 

Skifter tilbake til Norsk på YouTube!

I går var jeg på Nordic Screens kontorene og filmet inn to utrolig morsomme filmer med Lykke Sofie. Hun lager også videoer på YouTube, i samme sjanger som meg. Så når hun var i Oslo sistgang ble vi kjent, og ble enige om at vi måtte lage video sammen neste gang hun var i Oslo. Og nå i helgen var hun endelig i Oslo igjen. Vi hadde ikke planlagt hva vi skulle lage video om i det hele tatt, og vi tok ting veldig på sparket. Men vi fikk lagd to veldig bra og hysterisk morsomme videoer! Skal ikke røpe så mye mer enn at de har juletema. Den første videoen kommer ut på tirsdag, på lykke sin kanal. Den andre kommer på onsdag. 

Det har jo vært ekstremt mye språkdebatt siden jeg la ut videoen om jeg skulle begynne å snakke på engelsk, eller om jeg skulle fortsette på norsk. Planen min var å gå over til engelsk, og jeg lagde jo en treningsvideo på engelsk. Men jeg har forandret meningen min, og jeg skal snakke på norsk igjen. Føler det blir mest riktig i og med at dere som allerede følger meg er norske. Så det var en gladnyhet til dere som er norske og ser på videoene mine! 

I dag har jeg vært på Olivia en tur med June og Donna. Skal vise dere litt mer bilder fra det i morgen. Men ville bare titte innom nå og vise dere dagens antrekk. Som ble et veldig casual søndagsantrekk. Det er vel kanskje første gangen dere ser meg gå med slike type sko? Syns det er veldig deilig å gå med slike sko en gang iblant. Hehe! Nelly.com - Jakke

Michael Kors - Veske

Junkyard.no - Bukse

Gina Tricot - Genser

Junkyard.no - Sko

Lindex - Smykke

 

//Innlegget inneholder sponsede produkter og reklamelenker

2. Advent - Vinn krølltang! AVSLUTTET

Da er det 2. advent, og det betyr en ny konkurranse! Vinnerene av 1. adventskonkurransen, der man kunne vinne en personlig almanakk ble Stine Sørensen, Pia Fjeldstad, Janikke Tettli, Thea Andreassen, Ida Rygnestad. Gratulerer til dere! Jeg har gitt mailen deres til personlig almanakk, så dere får en mail i løpet av noen dager.

Har også trukket vinnerne på de andre konkurransene jeg har hatt her på bloggen. 

Vinner av smykker fra A-Hjort ble: Tine Irèn
Vinner av goodiebag fra The Body Shop ble: Julia Westermann
Vinneren av Honor 6 smarttelefon blir trukket neste søndag! 

 

Denne søndagen kan du vinne en krølltang fra Remington. Krølltangen er utrolig bra, og den gir utrolig fine krøller! For å vinne krølltangen må du legge igjen e-mailen din i kommentarfeltet, og like facebooksiden min HER


Trekker den heldige vinneren 3. søndag i advent.

Se meg bli skremt av å spille Outlast!

For et par uker siden var hos Nordic Screens og prøvde ut et nytt pcspill. Jeg har ikke akkurat så veldig mye peiling på gaming. Men det var ganske morsomt, og ikke minst skummelt. Spillet vi spilte inneholdt masse blod og gørr, og en del scener man skvetter veldig av. Mens jeg spilte ble jeg filmet, så dere kan se reaksjonen min til spillet. Haha, må le litt av meg selv når jeg ser det nå i etterkant! 

Mine 10 beste skjønnhetstips

Nå er snart helgen her! Jeg har masse spennende på planen denne helgen, og jeg kan nesten ikke vente med å starte. Men før helgen starter, vil jeg fortelle dere om mine beste skjønnhetstips. En del av de er kanskje ting dere har lest på bloggen før, men det er virkelig ikke uten grunn. Disse 10 punktene følger jeg nesten slavisk selv, og de fungerer virkelig! Del gjerne dine skjønnhetstips i kommentarfeltet! :-) 

♥ Jeg kurer alltid håret mitt 1-2 ganger i uken. Det gjør at håret mitt blir sterkt og glansfullt.

♥ Jeg skrubber alltid kroppen og ansiktet mitt 2 ganger i uken. Gjerne samtidig som jeg kurer håret mitt. Når jeg skrubber huden min gjør det at jeg får vekk døde hudceller, og huden min får en frisk glød. I ansiktet er det ekstra viktig å skrubbe sånn at de døde hudcellene ikke tetter igjen porene, som kan resultere i at man får kviser.

♥  Jeg sover alltid 8 timer hver natt. Det er utrolig viktig for meg. Søvn motvirker stress (man kan få kviser av for mye stress), mørke ringer under øynene, og det gjør også at man restituerer raskere (viktig hvis man trener). 

♥ Jeg vasker alltid alle sminkekostene mine minst 1 gang i uken. Tenk så mye bakterier man får i ansiktet hvis man ikke vasker kostene sine. Æsj! Derfor er jeg veldig nøye med å vaske pudderkostene minst 1 gang i uken og foundation kosten 1-2 ganger i uken. Se video HER for å se hvordan jeg vasker mine koster. ♥ Jeg er kjempe nøye med å alltid rense huden min morgen og kveld. Det er utrolig viktig så man får vekk sminke og annet skitt. Veldig viktig å bruke en god fuktighetskrem sånn at huden får masse næring og fuktighet. Les mer om min hudpleierutine HER.

♥ På vinteren får jeg alltid veldig tørr hud pga at det er så mye temperaturforskjell fra man er inne til ute. Så derfor er jeg veldig nøye med å bruke en god bodylotion. Jeg pleier ikke å bruke hver dag. Men ca 3-5 ganger i uken.

♥ Jeg er veldig nøye med å spise masse proteiner (minst 1,5 g per kg kroppsvekt). Proteiner er ikke bare viktig for å bygge muskler, men det styrker også negler og hår. 

♥ Jeg vet ikke helt hvor skjønnhetstips dette blir. Men èn ting som er veldig viktig for meg er å trene. Det gir huden min en utrolig fin glød, og jeg har fått mye renere og bedre hud etter at jeg startet å trene. Det er nok også litt pga. at jeg har blitt bedre med kostholdet også. 

♥ Èn ting som er så utrolig viktig uansett om du er gutt eller jente så er det å ha hvite tenner. Gule og misfargede tenner ser så ekkelt og lite innbydende ut. Røyk, snus, brus og kaffe er virkelig de tre ting som gjør at man får gule tenner. Når jeg ser tilbake på gamle bilder av meg selv fra noen år tilbake gremmes jeg. For jeg hadde virkelig gule tenner. Usj! Heldigvis har jeg blitt veldig flink til å holde tennene mine hvite. Jeg bruker smilelab (affiliatelink) tannbleking ca hver 6. måned, også bruker jeg pepsodent tannkrem til vanlig. Det gjør virkelig susen!

♥ Jeg prøver å ha minst en dag i uken som jeg går helt uten sminke. Da får huden min virkelig pustet, og det får "reparert" skader som huden min har fått, for eksempel kviser. 

 

Har du noen gode skjønnhetstips du vil dele? ♥

Ny favoritt krølltang!

De siste to årene har jeg vært veldig stor fan av Herstyler sin krølltang. Men for et par uker siden fikk jeg en sponsorpakke fra Makestyle med en Mast Volume 2 big curler krølltang, og da fikk jeg en ny favoritt! Denne krølltangen er virkelig helt fantastisk. Jeg bruker den hver eneste gang jeg krøller håret mitt, og jeg er helt forelsket i den. Denne krølltangen gir store fine bølger, som holder lenge. 

Jeg liker veldig godt at den er en del bredere på toppen enn nederst, sånn at krøllene blir helt perfekte! Da blir det mye volum og litt løsere øverst, også får man en fin krøll nederst. Helt perfekt!

En av tingene jeg liker veldig godt med denne krølltangen er at den varmes opp utrolig fort. Jeg pleier å bruke den på 180 grader, og da tar det maks 2 minutter fra den er helt kald, til den er klar. Perfekt for meg som ikke orker å vente på at krølltangen skal blir varm! 

Jeg ble helt sjokkert når jeg så prisen, for den var mye billigere enn hva jeg hadde trodd. Hos makestyle.no koster den kun 799,- kr. Du kan finne den HER.

Oppskrift: Kylling med gulrotstappe

Denne matretten er like sunn, som den er billig og rask å lage. Den passer perfekt etter en god treningsøkt, eller til hverdags hvis du har litt dårlig tid. Jeg brukte ikke mer enn 15 minutter på å lage hele retten. Så her er det ingen unnskyldninger med at man har dårlig tid, som blir godtatt! Denne retten smaker også helt fantastisk, prøv den til middag i dag! 

Det du trenger er:

♥ 1 kyllingfilet

♥ 4 medium gulrøtter

♥ Meieri smør

♥ Ekstra lett lettmelk

♥ Salt og pepper

 

1. Begynn med å skrelle og kutte opp gulrøttene i skiver, og kok de i 10 minutter så de blir møre.

2. Mens gulrøttene koker renskjærer du kyllingfileten og steker den på middels varme i en stekepanne til den er helt gjennomstekt. Husk å snu fileten en gang iblant. 

3. Når gulrøttene er ferdigkokt heller du av nesten alt vannet. La det være igjen ca en spiseskje med vann. Mos gulrøttene og ha i en halv ss smør og en liten skvett melk. Smak til med salt og peper

4. Når kyllingen er ferdigstekt serverer du den med gulrotstappen. 

 

Håper det smaker!

Video: Fitness workout routine!

Denne onsdagen ble det en veldig etterlengtet treningsvideo. Har ikke laget en der jeg viser øvelser på altfor lenge. Så tenkte det var på tide med en ny en! Som dere hører i videoen snakker jeg engelsk. Det var veldig mange av dere som ville at jeg skulle snakke på engelsk, og forstod hvorfor jeg ville gjøre det. Så derfor kommer jeg til å snakke på engelsk i videoene mine fremover. Håper dere har forståelse for at jeg vil snakke engelsk. Uansett så lærer man jo engelsk på skolen, og da burde de alle fleste forstå hva jeg sier, og det burde jo ikke være noe problem :-)

Vinn en Honor 6 smarttelefon! AVSLUTTET!

//reklame

Nå har det nettopp kommet ut en ny smarttelefon på markedet, som jeg har vært så heldig å få teste ut. Denne telefonen har de samme spesifikasjonene som andre smarttelefoner har, forskjellen er at denne telefonen er mye, mye billigere! En iPhone 6 koster rundt 7000,- kr. Mens Honor 6 koster kun 2700,- kr! Det er prisforskjell det! Man kan kjøpe telefonen i enten svart eller hvit, så denne passer til alle smaker.

Denne telefonen har også en levetid på batteriet som er mye lengre enn hva iPhone har. Ved vanlig bruk holder den i 2 dager, og hvis du bruker den ekstremt mye holder den i over en dag. Det er noe annet enn en iPhone som dør etter 3 timer med browsing av facebook og instagram! Så hvis du ønsker deg en ny telefon til jul i år, anbefaler jeg deg å be foreldrene dine om å kjøpe denne telefonen til deg! Den kan kjøpes blant annet på komplett.no. Der står det også mer om spesifikasjonene til telefonen!

 

Jeg har også vært så heldig å få lov til å gi bort en telefon til en heldig leser. Hvor sykt kult er ikke det? For å vinne må du:

- Fortell meg hvorfor du vil vinne telefonen (trenger ikke å være en lang forklaring) og legge igjen e-mailen din i kommentarfeltet. 

Altfor mye å gjøre!

I dag startet jeg dagen med en frokost/lunsj på jordbærpikene  på Storo storsenter, med skjønneste Donna. Har aldri vært på Storo før, men det var faktisk veldig stort og bra senter. Så dit må jeg dra flere ganger! Donna jobber på VILA på Storo, så derfor tok vi turen på jordbærpikene. Syns alltid at de har så god mat der! Også er det alltid så koselig å catche up igjen med venninner. Selv om de fleste venninnene mine bor i Oslo, går det ofte fort et par uke mellom hver gang vi sees!
Nå har jeg nettopp spilt inn en ny treningsvideo til onsdagsvideoen, der jeg viser en veldig bra treningsrutine du kan gjøre hjemme og på gymmet. Har masse råmateriale til blogginnlegg som jeg skal lage i dag, i tillegg til å redigere treningsvideoen. Så denne jenta kommer nok til å sitte noen timer på pc'en utover dagen/kvelden. Skal også prøve å skrive ned en plan over innlegg jeg skal skrive i desember. Og det er litt av en jobb. Wish me good luck!

 

Dette kan du glede deg over i juletiden!

Nå er vi endelig i desember! Jeg syns det er så koselig at julen nærmer seg med stormskritt. Nå kan man endelig gå inn i julemodus, og sveve litt på et sky laget av pepperkaker og julepynt. Det er så godt at det er en måned med masse festligheter og ting å kose seg med, midt inne i denne mørke årstiden. Jeg vet ikke hvordan det er med dere, men når høsten kommer så får jeg alltid litt høstdepresjon. Hvor alt blir kjempe tungt og dritt. Men når julelysene blir hengt opp i gatene, butikkvinduene blir pyntet med juledekorasjoner, og "jul i blåfjell" kommer på tv'en, blir jeg så mye lettere til sinns og da er det plutselig bare koselig at det er mørkt ute!
Denne desembermåneden har jeg lyst til å nyte til det fulleste. Derfor har jeg laget en liten liste med ting man kan gjøre i juletiden. Med mange små hverdagsgleder, og noen større gleder. Kanskje du finner et par ting på listen du også vil gjøre?

♥ Se på julefilmer. Mine favoritter er tre nøtter til askepott, mikkes jul, bad santa, polarekspressen og the santa claus.

♥ Drikke gløgg

♥ Stå på ski, slalom, akebrett eller snowboard

♥ Dra på julebord med jobb / juleball med skole

♥ Handle julegaver til venner og familie

♥ Pynte hjemme med juledekorasjoner

♥ Bake pepperkaker

♥ Høre på julesanger. Mine favoritter er; bjelleklang, på låven sitter nissen, it's beginning to look a lot like christmas, last christmas, all I want for christmas, driving home for christmas og o holy night.

♥ Drikke varm kakao, mens det er kaldt ute

♥ Kjøpe julekjole og nyttårskjole

♥ Donere julegaver til frelsesarmeen, fattighuset, eller andre veldedigheter

♥ Gå på julemarked

♥ Skriv takkekort til venner, familie eller kollegaer som har vært ekstra snille og støttende den siste tiden.

♥ Dra på hyttetur på fjellet

♥ Gå en tur og se på alle julelysene i byen eller i nabolaget. Kanskje har naboen pyntet ekstra til jul i år?

♥ Dra på julekonsert

♥ Spis masse julegrøt. Husk mandel i grøten, og marsipangris til vinneren.

 

Har du noen ting du liker å gjøre i juletiden, som ikke står på listen?

Fra Hippier til BI gutter!

I går fylte Nora 22 år. Så da feiret vi bursdagen hennes hjemme hos henne! Hun hadde laget masse sinnsykt god mat og desserter. Visste virkelig ikke at den jenta kunne lage så god mat! Har enda en liten følelse av at hun hadde et bra cateringfirma. Hehe! Hun hadde bedt inn en del av vennene sine, så da ble jeg kjent med masse nye mennesker!Planen min var egentlig å ikke drikke i går. Siden jeg har vært litt syk i helgen. Men man lever jo bare en gang. Så da må man jo ha det litt gøy. Eller hva? Det ble i alle fall veldig mye alkohol på denne frøkna i går! Når klokken nærmet seg 23 stakk en del av oss ned til en bar på Aker Brygge. Klarer ikke å huske hva den heter! Men det var veldig mye bra folk der, og veldig god stemning.

Utover kvelden tok vi turen til Gudruns. Har vært der en gang før, og da var det veldig bra, og denne gangen skuffet heller ikke! Det er veldig mye forskjellig klientell der. Alt fra vaskeekte hippier som har tidenes lengste skjegg, og en rusa på alt mulig rart, til BI gutter. Så det stedet er virkelig for alle! Alt i alt hadde jeg en helt fantastisk kveld, og jeg ble kjent med så mange nye og kule mennesker!