hits

desember 2013

Favorittantrekk fra 2013

Happy new year!

I dag er det endelig nyttårsaften, og året er straks omme. Helt rart å tenke på hvor fort det siste året har gått. Mye har skjedd, og mye har forandret seg. En av tingene som har forandret seg igjennom året er klesstilen min. Jeg elsker å bytte mellom rocka og søtt! Og i år har jeg virkelig gjort det 982 ganger! Under kan dere se noen av mine favorittantrekk fra januar til desember! 

picmonkey collagewqsd

 

I 2013 har jeg..

Hei hei dere!

Nå er snart 2013 over, og det er så fantastisk morsomt å se tilbake på året som har gått. Alle minnene jeg har fått, og alt jeg har opplevd. En av de store fordelene med å ha en blogg, er at jeg dokumenterer alt jeg gjør. Så i dag har jeg sittet å sett igjennom arkivene fra hele 2013, og WOW jeg har gjort mye forskjellig. Hadde nesten glemt bort halvparten av tingene som har skjedd! Så derfor tenkte jeg at jeg ville dere noen av høydepunktene fra året som har vært. Minnene ligger ca i riktig rekkefølge, så da er det bare å titte igjennom året mitt!

 

♥ Vært på forsiden av Drammens Tidende hele to ganger! Den ene gangen var det fordi jeg var nominert til Vixen blog awards, og den andre gangen var det fordi identiteten min ble misbrukt på nettet. 

 

♥ Blitt nominert til årets skjønnhetsblogger i Vixen Blog Awards. Jeg ble blant topp 5! Sykt morsomt å tenke tilbake på. 

♥ Feiret 20 års dagen min med fetteren min og noen kompiser på byen i Drammen. Hihi, første gangen jeg dro ordentlig ut i Drammen!

 

♥ Vært russ. Mye morsomme minner fra fester hjemme hos Marius, russeknuter som ble tatt og alle russefestene. Det aller morsomste var vel russetoget. Da tok hele gjengen helt av og hadde det sykt morsomt!

♥ Vært på Russeball

♥ Festet på Geilo med Vicky og June en hel helg. Utrolig morsom helg!

♥ Fått en egendesignet Cola med mitt navn på. Hehe, jeg og Sophie Elise var to av bloggerne i Norge som egne Colaflasker fra Coca Cola, som de produserte med vårt navn på. Så det var veldig stas! Hvis man skal finne en flaske med navnet "stina" på, må man helt til Sverige!

♥ Vært på Lana Del Rey konsert. Ah, den dama er fantastisk! Stemmen, utseendet og ikke minst håret hennes. Helt fantastisk! Jeg gråt faktisk når hun sang Video Games. Snakker vi ekte fan eller?

♥ Vært på skeive dager. Var med og stod på lasteplanet til helseutvalget i selve paraden. Sinnsykt morsomt! 

♥ Blitt ferdig med VGS. Hell yeah!

♥ Trent utrolig mye! Spesielt på sommeren. Da løp jeg 7 km minst 2-3 ganger hver uke. *stolt*

 ♥ Vært på Gardeball

♥ Vært i Sommarland i Bø med min kjære fetter Magnus

♥ Møtt mange av mine fantastiske lesere

♥ Vært på Tusenfryd med Vicky. Var hes lenge etterpå, etter all skrikingen. Var like redd hver gang vi tok karuseller! Til om med de små..

 ♥ Vært på masse pressevisninger

♥ Spilt inn sminkevideo med Max Factor

♥ Vært mye på fylla. Hihiihi

♥ Vært på Eric Saade konsert med Nora

♥ Møtt Helena Christensen under et pressemøte for Beaute Pacifique. Ble ganske så starstruck!

♥ Vært på premierefest for TV3 Kjærlighetsredet

 

.. Og jeg har skrevet 681 innlegg på bloggen.

Puh for et år! Jeg har blitt kjent med så mange fantastiske mennesker, og jeg har fått opplevd så utrolig mye morsomt. Håper på at 2014 blir minst like bra! I 2014 er planen å reise og oppleve mye, fortsette å ha det like fantastisk som jeg har det nå, og trene enda mer og bedre. 2014; I'm ready for you!

 

Vippe-extensions

Hei dere!

 

På fredag var jeg hos A Good Feeling helse- og velværeklinikk og satt på vippe-extensions. Jeg har prøvd det ut en gang før, hos en annen salong. Men ble ikke helt fornøyd med resultatet, og da så det ikke så naturlig ut. Men når jeg satt på hos A Good Feeling ble jeg utrolig fornøyd. Resultatet ser naturlig og nydelig ut! I tillegg er vippene skikkelig svarte, så man trenger ikke mascara på de. 

Litt om behandlingen: Selve behandlingen tar ca. 2 timer, og det blir satt på mellom 80-160 enkeltvipper på hvert øye. Alt ettersom hvilken lengde og tykkelse man ønsker å ha på vippene. Man kan også velge mellom siberian mink og silke vipper. Så hvis man er imot pels er silkevipper et godt alternativ å velge. Selve vippene pleier å holde i ca. 3-4 uker før man må ta påfyll. Men hvis man er flink til å ta vare på de varer de opptil 5 uker. Dine egne naturlige vipper skiftes normalt ut etter 60 dager, så det er mye av grunnen til at man bør fylle på nye vipper minst hver 5. uke for best resultat.

Disse vippene kan man både svømme og bade med, og de blir ikke påvirket av varme. Så man kan trygt ta seg en dusj eller en tur i svømmehallen uten å være redd for å ødelegge de. Man kan også bruke mascara på de (selv om det egentlig ikke er nødvendig), man må bare huske å fjerne mascaraen med en sminkefjerner som ikke inneholder olje. 

A Good Feeling klinikken ligger i Drammen sentrum, og jeg anbefaler virkelig det stedet til de som ønsker å sette på vippe-extensions. Dere kan sjekke ut hjemmesiden dems på agoodfeeling.no eller ringe 32331021 for å bestille time! 


sponset behandling

Svar på spørsmålsrunde, del 2.

Hei hei dere!

Har glemt helt bort å svare på spørsmålsrunden del 2. Så her kommer spørsmålene og svarene. Del 1 kan du se HER. Valgte å skrive del 2 siden jeg vet at det er mange av dere som liker det ene eller det andre, så da er det greit å blande litt :-)

 

♥ Studerer du noe nå, eller har du planer om å gjøre det i fremtiden?
- Akkurat nå har jeg friår-ish. Jeg vet ikke hvor lenge jeg kommer til å ta et avbrekk fra skolen, men det blir til jeg vet hva jeg vil drive med. Akkurat nå trives jeg veldig godt med å jobbe som blogger, så vi får se hvor jeg ender opp. Hvis jeg skal studere har jeg lyst til at det skal være noe innen mote/skjønnhet. Men akkurat hva vet jeg absolutt ikke enda. Syns det er så utrolig vanskelig å bestemme seg hva man vil være resten av livet, når man såvidt vet hvem man selv er. Jeg vil ut og utforske verden før jeg slenger meg noen år tilbake på skolebenken. For da vet jeg at når jeg først setter meg tilbake på skolebenken igjen, så er det fordi jeg studerer noe jeg faktisk vil studere.

 

♥ Har du lyst på barn?
Jeg blir helt stressa og skremt når jeg ser at så mange på min alder har fått barn allerede. I dagens samfunn er det faktisk godtatt å ta en utdannelse og "leve litt" før man slår seg til ro og stifter familie. Når man får barn så tidlig er det ofte man angrer for at man ikke ventet lengre. Jeg sier ikke at alle som får barn tidlig sitter å angrer, men jeg vet at mange gjør det. Og jeg vil absolutt ikke være blant de som angrer. I tillegg er jeg ikke så veldig interessert i barn, så det er nok mange år til jeg skal få noen barn.

♥ Hva er dine tanker om selvskading? Hva tenker du om folk som skader seg selv?
- Jeg syns det er helt grusomt at mennesker har det så vondt inne i seg, at de må ty til selvskading. Hvordan ble samfunnet så ødelagt at vanlige tenåringer sitter hjemme på rommet sitt og skader seg selv? Jeg vet godt selv hvordan det er å være langt nede psykisk. Selv om jeg aldri har drevet med selvskading, er det perioder i mitt liv der jeg har hatt det helt forferdelig med meg selv. Og det eneste som faktisk hjelper er å snakke med noen om det. Snakk med foreldre, lærere, psykolog, venner. Eller så kan du ringe hjelpetelefon på 116 123, les mer HER. Der kan man være helt anonym, og da er det kanskje mye lettere å få snakket med noen om problemene sine. For det er faktisk steg 1 i det å bli bedre, snakk med folk og forstå at man ikke har det bra. Husk: It's OK not to be OK. Vi er alle mennesker, og det er umulig å være sterke hele tiden, men det er mulig å jobbe med problemene sine. 

 

♥ Når har du bursdag?
- Jeg har bursdag 5. februar, så nå er det ikke lenge til jeg fyller 21 år. Uæææh, rart å tenke på at jeg har blitt så "gammel". Jeg er jo voksen jo! Merkelig følelse..

 

♥ Beskrivelse eller kjennetegn på deg, uvaner / "tvangstanker" / vaner? Feks. er det noe du bare må gjøre? Eks. noen går kun på det hvite i fotgjengerfeltet osv. Hva er typisk deg?
- Hmmm. Jeg har nok mange små og rare vaner som jeg nesten ikke tenker over. Men en "tvangstanke" jeg har er at jeg må telle ordene på teksten på tv/film. De må liksom gå opp i riktig tall. Veldig sært egentlig, tror ikke jeg har hørt om noen andre som gjør det heller. Men det er veldig slitsomt når jeg skal se på en god film, og det eneste jeg klarer å gjøre er å telle ord og bokstaver. Ellers enn det kan jeg nesten ikke komme på noen andre rariteter. 

 

♥ Hvor høy er du?
-
Jeg er 160cm. Før pleide jeg å hate høyden min siden folk hele tiden påpekte den. Men etter mye hard jobbing med meg selv, liker jeg faktisk høyden min veldig godt. Jeg liker å være liten og petite.

♥ Hvorfor startet du å blogge, og hvor lenge har du blogget?
- Jeg har blogget i snart 4 år. Shit det har gått fort! Min første bloggpost postet jeg 20 april 2010 på min forrige blogg. Jeg begynte i hovedsak å blogge for å poste ting fra photoshoots jeg hadde vært på som modell, osv. I starten skrev jeg ganske mye surr på bloggen, og skrev egentlig bare om alt som falt meg inn. Var heller ikke noe flink til å ta bilder, så kvaliteten på bloggen ble ganske dårlig. Men jeg bedret meg etterhvert, og lærte meg mye nye teknikker og triks. Og i dag er jeg stolt over hvor mye flinkere jeg har blitt til å blogge, og hvor langt jeg har kommet siden den gang. 

 

♥ Hvorfor er du imot religion?
- Jeg har skrevet et mer utfyllende innlegg om mine tanker om religion HER. Men jeg vil bare si en ting så det er helt klart. Jeg har absolutt ikke noe imot mennesker fordi de har en religion, uansett om de er kristne, muslimer eller whatever. Jeg respekterer det på det sterkeste at folk tror på det de selv vil. Men jeg vil bare ikke at de skal prakke det på meg. Derfor føles det helt feil for meg å sitte i en gudstjeneste og høre på masse ting jeg ikke i mine villeste drømmer kunne trodd på. 

 

♥ Bruker du høye hæler på jobben?
- Når jeg jobber på wow gulskogen så får vi ikke lov til å bruke høye hæler. Veldig kjipt, men sånn er det bare. Så derfor bruker jeg aldri høye hæler når jeg jobber der. Men bruker det 90% av resten av tiden min. Elsker høye hæler! Jeg føler meg så mye bedre når jeg går med høye hæler, enn når jeg dasser rundt i UGGs. Hæler gjør virkelig noe med hele holdningen og utstrålingen til et menneske!  

 

♥ Kan du beskrive en vanlig arbeidsdag på WOW?
- Når jeg jobber på WOW gjør jeg ganske mye forskjellig i butikken. Som regel pleier jeg å jobbe alene, og da må man gjøre alt selv på en måte. Jeg går alltid over hele butikken og fyller på varer, hjelper kunder med å finne klær og størrelser, gjør kassaarbeid, pakker opp varer, og rydder i butikken. Alle disse tingene pleier jeg å gjøre hver gang jeg er på jobb, så det er mer enn nok å gjøre. Men jeg trives veldig godt med at det er mye å gjøre, for da flyr tiden fort forbi. Tror virkelig ikke jeg hadde klart å jobbe i en butikk det er det er null ting å gjøre. Da hadde jeg blitt helt sprø!

♥ Hva er ditt beste tips for å få en bedre blogg?
- Ting jeg syns er viktig er å ha et bra og stilrent design. Ikke masse jalla blink-blink ting, og ikke masse forskjellige farger. Ha en dus eller hvit bakgrunn, og svart farge på teksten. Hvis du virkelig vil ta bra bilder anbefaler jeg deg å investerer i et godt speilreflekskamera. Jeg kan anbefale det jeg bruker: Canon EOS 650D på det sterkeste. Det er det lett å lære seg å bruke, i tillegg har den en skjerm som kan vris ut, så du kan se deg selv når du skal ta bildene. Veldig kjekt når man er blogger! Jeg har skrevet et ganske utfyllende innlegg om "Hvordan få en bra blogg", så det kan være kjekt å lese hvis man vil ha flere tips. Har også skrevet et innlegg "Hvordan se bra ut på bilder", det kan være kjekt å lese i samme slengen!

 

 

 

På farta

Hei hei dere!

I dag har jeg vært på farta i hele dag, så derfor har jeg ikke rukket å oppdatere dere før nå! Jeg har vært på A Good Feeling klinikken i Drammen og satt på vippe extensions. Ble helt utrolig fornøyd. Skal skrive et innlegg om vippe extensionet i morgen, så da får dere se bedre bilder! Rett etter at jeg hadde vært på klinikken, dro jeg på Gulskogen senteret en tur med Roger og shoppet litt. Fant meg to nye topper på Gina Tricot. Men gud så lite fint det er i butikkene nå. Ble helt oppgitt når jeg var innom Bik Bok jeg.. Der pleier de alltid å ha masse fint, men nå var det virkelig ingenting. Men men, Gina Tricot hadde heldigvis litt fint! Mine julegaver

Hei dere!

Da var det meste av julefeiringer vel overstått, og da kan jeg vise dere hva jeg fikk til jul. En av julegavene fikk jeg for et par uker siden (pc'en) fordi jeg trengte den da. Så mamma var så snill at hun ga meg den tidlig. Fikk også veldig mye penger, føler ikke helt for å gå inn på akkurat hvor mye penger jeg fikk, siden det blir litt for privat. Men det er tydelig at jeg har vært snill jente i år :-) Gleder meg skikkelig til å prøve ut oppskriftene i "sunn og sterk med protein" boken jeg fikk av tante. Nå er det virkelig på tide å bli sunn!

Nå skal jeg snart begynne å dolle meg litt opp, for jeg skal ut og feste litt i dag. Det er jo tross alt 2. juledag, og da er tradisjon tro for meg at jeg drar ut og fester! Planen er å dra ut i Drammen by, så det blir nok like gøy som alltid! - Har dere fått noe fint til jul i år? ♥

Barnedåp!

Hei hei dere!

Nå har jeg nettopp hoppet inn i pysjen under den deilige dynen min. I dag har jeg vært i barnevelsignelse for barnet til kusinen min på Betel i Mjøndalen. Jeg var ikke med i selve velsignelsen. På grunn av at jeg er imot religion. Men jeg var med på selskapet etterpå. Det er jo det som er mest koselig uansett, syns nå jeg da! 

Det var koldtbord med masse god mat: røkelaks, kalkun, potetsalat, skinke, waldorfsalat, flatbrød, ribbe, rødkål, og mye mer. Nam! 

Fine dåpskaken for lille Benjamin!


Nå skal jeg snart lese litt igjennom favorittbloggene mine; Fotballfrue, Sophie Elise, Kenza, Caroline Roxy og Kristina Andersen. Har jo ikke rukket det de siste dagene!

1. Juledag antrekk

Hei hei dere!

Håper dere alle hadde en fantastisk feiring i går, med god mat og masse pakker! Selv feiret jeg julaften på lille julaften, så i går tok jeg det helt rolig hjemme med foreldrene mine. Vi spiste god julemat, og så på juleprogrammer på TV. Dagen i går startet jeg med godteri i julestrømpen og tre nøtter til askepott. Den må jeg få med meg hvert år! Etter askepott ble det Mikkes Jul (det er min favoritt!), og Kong Salomon kvitebjørn. Sistnevnte er jeg ikke så veldig glad i, siden jeg syntes den var skikkelig skummel når jeg var liten. Så når jeg så den i går syntes jeg den fortsatt var skummel. Haha!Kjole - Nelly.com HER // Sko - Nelly.com (dessverre utsolgt i akkurat denne fargen).

 

Nå skal jeg straks dra til Betel i Mjøndalen i dåp til barnet til kusinen min. Jeg og pappa ble ikke med på selve gudstjenesten. Fordi pappa ikke klarer å sitte lenge på stoler pga nakken sin, og jeg er veeeeldig imot alt av religion. Så jeg takler ikke å sitte i timeslange gudstjenester. Jada, jeg vet at julen er kristen osv. Men for meg handler den om familie og å ta vare på de rundt seg. Ikke masse kristendom som noen fant på for 2000 år siden. 

Men nå må jeg nesten stikke. Vi blogges senere! ♥

 

Julefeiring: Bildedryss

God jul dere!

I dag har jeg feiret julaften med familien min. Vet at det er lille julaften i dag, men vi tok feiringen i dag, siden det passet bedre for alle sammen. I dag har vi spist skikkelig god mat: kalkun, rosenkål, gulrøtter, poteter og saus. Det var så utrolig godt! Kalkun er virkelig en av favorittrettene mine! Og desidert favorittjuleretten min! Etter middagen gikk vi inn i stuen og da kom nissen på besøk! Lille Emmeline var litt redd i starten, men så ble veldig stas etter litt. Nissen delte ut julegavene, og jeg fikk mange fine gaver fra venner og familie. Kan vise dere gavene i morgen :-) 

Etter vi hadde pakket opp alle julegavene var det tid for litt dessert. Og da ble det selvfølgelig riskrem *tradisjoner* og multekrem. Selv er jeg storfan av multekrem, så den satt jeg og nærmest slikket bollen tom av. Siden jeg ikke sov så mye i natt, sloknet jeg på sofaen ganske tidlig, og våknet først for en halvtime siden. Haha, tror ikke jeg har sovnet i selskap før! Alt i alt var det en fin og utrolig koselig feiring, med herlig familie. 

Ønsker alle dere som skal feire i morgen, en herlig feiring. Og husk å sette pris på hverandre. Det er tross alt det julen handler om ♥

Hehe, tante Stina måtte selvfølgelig være først ute med å gi Barbiedukke til Emmeline. Gjett om den falt i smak a? Husker selv hvor dilla jeg hadde på Barbie. Her snakker vi storfrelst langt ut i barneskolen!


Mitt juleantrekk

God jul alle sammen! ♥ 

I dag skal vi feire jul hos storesøsteren min Madeleine. Vi valgte å ta hele julefeiringen i dag, siden søsteren min og kjæresten hennes skal til han sin familie i morgen. Så i dag skal jeg, mamma, pappa, begge bestemødrene mine, tanteungen min Emmeline, og Madeleine og kjæresten hennes feire julaften. Vi er litt utradisjonelle av oss, så vi skal spise kalkun i år. Mmmm, blir sulten bare av tanken på det. I hele dag har det duftet herlig kalkun i hele huset. Nam! Selv syns jeg at kalkun er tusen ganger bedre enn ribbe og pinnekjøtt! 

I morgen tidlig skal vi selvfølgelig se på tre nøtter til askepott og spise godteri fra julestrømpene. *juleidyll*. Håper dere får en fin julefeiring i morgen! Store juleklemmer fra meg til dere alle ♥

Kjolen er fra Nelly.com, og kan fåes tak i HER.


Varmegrader, say what?

Hei søtinger! 

Når jeg kom hjem fra Roger på morgenen i dag viste gradestokken hele 7 varmegrader. Gud, hvor sykt er ikke det? Blir så glad jeg! Selv om det er jo fint med snø osv. Men jeg har aldri vært noe glad i denne norske kulda! California here I come, når jeg blir voksen, sier jeg bare. Nå skal jeg straks dra på jobb på WOW Gulskogen. Må jo alltid dra i veeeeldig god tid, siden det pleier å være sykt lang kø der. Spesielt nå i juleshoppingtiden! 

Håper dere alle har hatt en fin førjulstid. Det har i alle fall jeg!Oslo

Hei hei! Nå skal jeg og Roger snart spise litt julegrøt til frokost (hehe, har fått helt dilla på risengrynsgrøt nå!), før vi tar toget inn til Oslo. Roger trengte ny skjorte og klokke, så da ble det en liten tur inn til Oslo. Tar med meg kameraet, så skal prøve å få knipset noen bilder til dere! 

Playing with light

Når jeg og Roger var hjemom meg en tur istad, lekte vi litt med lys og kamera. Det er veldig morsomt å tenke på hva man kan gjøre med kamera hvis man bare er litt oppfinnsom. Når vi tok disse bildene satt vi lukkertiden på "bulb" og brukte fargeskjerm på mobilen til å lage lyseffektene. Syns det ble veldig kult! Og det som er morsomt er at alle bildene er 100% uredigerte. Hvor sykt er ikke det?

Dagens antrekk

Hei folkens! :)

I dag har jeg hatt en skikkelig rolig dag med Roger, vi har bare kost oss med julegrøt, julefilm og julemusikk (jeg haaater egentlig julemusikk!). Veldig koselig med juletiden vi er på vei inn i nå da, men jeg må si at jeg savner snøen litt, den gir liksom den lille ekstra stemningen og det fine lyset. Nå skal vi en tur til foreldrene til Roger for å spise pinnekjøtt, noe jeg ikke liker... så jeg har med egen ferdig pizza på besøk hehe.. (det er jo faktisk Norges mest spiste julemiddag, thats a fact!! ) 

Ha en fin julekveld og unn dere litt ekstra kos nå  frem mot julaften.

 

Har du fått julestemningen enda?Vest og bukse- Bik Bok

Genser - Cubus

Sko - Jeffrey Campbell, nelly.com

Veske - 

Holy shit

Hei hei!

Nå skal jeg straks dra på jobben. Men før jeg gjør det må jeg innom senteret og kjøpe julegave til Victoria, og en ny tørrshampo. Har blitt helt forelsket i Batiste sin tørrshampo. Den er så bra! Den gjør virkelig håret helt "nyvasket", og ikke bare hvitt og ekkelt. Sånn som 99% av de tørrshampoene jeg tidligere har prøvd, gjør. Gjett hvem som er i det forelskede hjørnet i dag, etter at en viss person kom hjem fra offshore i går? Hehe, det er meg det! Roger kom endelig hjem etter en tre uker lang offshore tur. Kjente det var skikkelig hardt å være borte fra han så lenge. Men vi hadde heldigvis telefon og skype, som vi snakket sammen i et par timer hver dag. Uten det vet jeg ikke hva jeg hadde gjort! 

Jobber frem til midnatt i dag (hehe, nattåpent..). Så rekker nok ikke å legge ut flere innlegg på bloggen i dag. Men måtte jo titte innom og si hei til dere før jeg stikker! Får veldig dårlig samvittighet når jeg blogger så lite. Men håper dere forstår at jeg ikke rekker noe mer ♥

Vinn krølltang og rettetang fra Remington! - AVSLUTTET

Siden det snart er jul så er jeg i det gavmilde hjørnet her på bloggen! Og i den anledning skal jeg dele ut en rettetang og en krølltang fra Remington til en heldig leser. Har prøvd ut begge, og de er helt fantastiske! Grunnen til at jeg gir de bort, er fordi jeg allerede har rettetang og krølltang. Og da vil jeg heller gi bort dette til en heldig leser, istedenfor å ha dobbelt opp! 

For å vinne må du:

- Like facebooksiden min HER

- Dele dette innlegget på facebook ved å trykke på "LIKER"  knappen nederst i innlegget

 

Husk å legge igjen emailen din i kommentarfeltet, så jeg kan kontakte deg hvis du vinner :-) Lykke til! Vinneren trekker jeg på søndag 22 desember!

VINNEREN ER KONTAKTET

Stressende morgen!

Hei hei!

I dag ble en veldig stressende morgen. Jeg hadde egentlig planlagt at jeg skulle ha god tid og rekke et par ærender før jeg skulle begynne på jobb 17:00. Men når sjefen min ringte meg for en halvtime siden, og sa at jeg måtte begynne 12:00 ble plutselig morgenen hakket mer hektisk! Så nå har jeg løpt rundt i halve huset for å rekke det jeg måtte! Har ikke rukket å ta antrekksbilder i dag, men hadde glemt å publisere et jeg tok for noen dager siden. Så da får dere se det! Juleshopping med Vicky

I dag har jeg vært på Gulskogen senteret en tur med Victoria. Nå var det altfor lenge siden sist vi møttes. Så skravla gikk i et kjør på oss begge! Begge hadde masse nytt å fortelle! Vi gikk først på jordbærpikene en tur og spiste litt lunsj. Jeg bestiller alltid bruschetta med mozzarella og kylling. Det er så utrolig godt! Mmmmm.. Etter spising og masse skravling, var det tid for juleshopping. Jeg hadde fortsatt en del julegaver jeg måtte kjøpe. Fikk heldigvis unnagjort noen av de! Nå har jeg bare et par stykker igjen, så er alt i boks! Kanskje flere enn meg som har vært på juleshopping i dag?

Ble en liten gave på meg selv også. Ny håndkrem og handsker fra The Body Shop. På vinteren får jeg alltid helt ekstremt tørre hender, så da er jeg alltid på jakt etter den perfekte håndkrem! Victoria hadde prøvd denne håndkremen fra før av, og den passer veldig bra på tørre hender som lett sprekker opp. Så da måtte jeg bare prøve den! 

 

Life is a Beach Party!

Hei folkens! Nå til sommeren skal jeg på en helt sinnsyk festferie med Life is a beach party. Dere har kanskje hørt om de før? TCMN dro nemlig med de i fjor. For dere som ikke har hørt LIABP fra før av, så kan jeg fortelle litt om det. LIABP er et konsept som tre gutter startet i 2011. Og selv om det er ganske nytt, er det et utrolig bra konsept. LIABP er en tour du kan dra på som går til Ios og Ayia Napa. Flybilletter og hotell er allerede booket igjennom LIABP. 

Når man booker igjennom LIABP får man informasjon om de beste festene, man får ekslusive tilbud og arrangement. I tillegg er LIABP der hele tiden for å hjelpe deg og de du reiser med, så dere får en best mulig ferie. Det som også er ganske kult er at de man tar flyet ned med, bor man også på hotell sammen med. Siden de drar ca. 100 stk per tur, så man blir ofte en samlet gjeng. Så da gjør det ikke noe om man bare drar et par venner, eller helt alene! For man blir kjent med så mye folk uansett! Men selv om man reiser med LIABP trenger man selvfølgelig ikke å være med på alle tingene. Man kan gjøre akkurat det man selv vil, og gjøre ferien til sin egen. Men hvis man vil kan man selvfølgelig være med på alle LIABP arrangementene! 

Det er sikkert mange av dere som blir litt usikre på om dere tørr å bestille igjennom LIABP, siden det er så nytt. Men de har kontrakter med hoteller og fly. De har også booket 100 seter på Norwegian flyet til den første destinasjonen. Så man kan med god sikkerhet reise med de. I tillegg er det en god betryggelse at TCMN dro med de i fjor. Dere kan også lese kommentarer fra folk som har reist med de på hjemmesiden lifeisabeachparty.com, rett under videoene der det står "What others say about LIABP?".

Jeg gleder meg helt vilt til å reise med de, og jeg vet at det kommer til å bli en reise jeg husker resten av livet. Jeg får frysninger bare av å se videoen som de filmet i Ios i sommer. Anbefaler virkelig alle å se den videoen, da skjønner dere virkelig hvor bra det her blir! 

Den første turen som er booket er til Ios og er fra 14 juni til 26 juni. Prisen ligger på 7699,- kr. Inkludert i denne prisen er:
- Fly tur-retur til Santorini (fra Gardermoen).
- Transport tur-retur Santorini til Ios.
- Alle netter under turen på et av Ios største partyhotel: Skala hotel
- LIAPB singletter
- 1 Pool party med drinker inkludert. 
- LIAPB armbånd som gir deg rabatter på de beste nattklubbene, restaurantene, LIAPB arrangementer og vannsport i Ios. 

 - Hvis dere booker igjennom meg, altså skriver "stina" på bonuskode feltet så får dere en vorspielpakke gratis, med forskjellig drikke. 

Du kan lese mer og bestille tur --> HER <--. Bookingen har alleree åpnet, så her må dere være raske om dere vil sikre dere en tur! Du kan også lese mer og se bilder fra tidligere reiser på facebooksiden dems HER.

 

Den første turen som er til Ios er den jeg skal være med på, og jeg håper så mange av dere som mulig vil være med på en uforglemmelig festferie! 


Dagens outfit

God søndag! 

Nå skal jeg snart dra på Gulskogen med Victoria. Vi skal spise litt lunsj, også blir det sikkert litt juleshopping også! Nå er det altfor lenge siden vi har sett hverandre. Så gleder meg til å møte henne! Vi har jo vært altfor opptatt med hvert vårt, til å rekke å møtes. Hun har nettopp hatt masse eksamener, og jeg har hatt bloggen, Roger og WOW jobben.

Har forresten trukket vinnerne av personlig almanakk konkurransen, og vinnerne ble *trommevirvel* Maria Aune, Anja Bjørnsen og Matilde Bang. Har sendt mail til personlig almanakk, så dere får mail asap!

 

Her er dagens antrekk Vest - Bik Bok

Bukse - Junkyard.no

Sko - Bubbleroom.no

Genser - Sheinside.com

Lately @instagram

Noen bilder fra instagrammen min de siste par ukene. Har blitt flinkere til å ta mer bilder med mobilen, og ikke bare bruke bilder fra bloggen. Håper dere vil følge meg der! Heter @stinablogg  :-) Skriv gjerne ned hva du heter også, så kan jeg sjekke ut din instagram! ♥Skulls and burgundy

Hei hei!

Nå skal jeg straks ut og starte bilen. Hehe, etter all regningen og snøingen i natt har hele bilen frosnet totalt. Så kan bli gøy å måke den etterpå.. I dag skal jeg nemlig på jobb, på WOW Gulskogen. Tror det kan bli veldig hektisk i dag siden det er lørdag, og rett før jul. Men hektisk er bra! Elsker når det er masse å gjøre på jobb. Da flyr tiden unna! 

Jeg hadde egentlig tenkt meg ut på byen i dag. Men vet virkelig ikke om jeg gidder! Kjenner jeg har blitt skikkelig tafatt når det kommer til festing for tiden. Mulig det er fordi jeg allerede har fått fisken, og da gidder jeg liksom ikke å dra ut på fisketur. Hehe! If you know what I mean ;-) Så regner med at det blir en rolig kveld på meg, med masse bloggjobbing!

En liten gladnyhet: I dag ligger bloggen min på 22. plass på blogg.no topplista. Wiii! Gøy å se at de esktra besøkene fra nettavisen fikk meg oppover! 


Genser - Sheinside.com (HER)

Bukse - Cubus

Jakke - Sheinside.com (HER)

Ringer - Ukjent

Sko - Jeffrey Campbell (HER)

3 Nye kjoler fra Nelly

I dag var jeg innom posten og hentet kjolene jeg bestilte fra Nelly.com på tirsdag. Ble overrasket over at leveringstiden var så kort når det er midt i julehandelen. Så det var veldig positivt. Var nervøs for at kjolene ikke skulle passe. Men de satt helt perfekt, så der hadde jeg flaks! Jeg har alle kjolene mine i XS forresten. Så de er veldig korrekte i passformen i forhold til vanlig klær. Lyserosa kjole - HERFRA
Svart kjole - HERFRA


Rød og svart kjole - HERFRAHvilken likte du best?

På forsiden av Nettavisen.no!

God helg!

 

I dag har jeg fått unnagjort masse bloggarbeid. Ah, det er så deilig når man endelig klarer å stå opp tidlig, og får gjort så mye! Det er en god følelse det! Har fortsatt et par ting til jeg må gjøre, før det blir helg. Men ville titte innom og vise dere dagens antrekk først. I dag har jeg faktisk på meg skjørt - det er lenge siden sist det! Det er faktisk så lenge siden at jeg ikke engang husket at jeg hadde det! 

Forresten: Noen av dere som har vært innom nettavisen.no i dag? Det forrige blogginnlegget jeg la ut "Fuck janteloven" har havnet på forsiden. Hvor kult er ikke det!? Jeg syns det er så stas når mine blogginnlegg blir brukt av andre nettsider. Da er liksom blogginnlegget mitt "godt nok", hvis dere skjønner? Hehe! Genser - Sheinside.com (HER)

Armbånd - Glitter

Sko - Jeffrey Campbell (HER)

Tights - Ukjent

Klokke - DanielWellington.com

Jakke - H&M 

Skjørt - Madlady.se (HER)

Kjede - Sheinside.com (HER)

Fuck Janteloven!

Er det en ting jeg er drittlei av er det at janteloven er så inngrodd i oss nordmenn. Her i Norge skal man ikke tro at man er noe. Hvis man har fått suksess er det fordi man har arvet eller har hatt flaks. Vi nordmenn undergraver hverandre, istedet for å løfte hverandre opp. Det eneste janteloven gjør med oss nordmenn er å ødelegge folkets selvtillit og få oss til å føle oss mindreverdige. 

Vi jenter er værst. Så fort vi ser en annen jente som er pen, kommer vi med spydige kommentarer bak ryggen hennes "Hun er ikke såå tynn da", "Hun ser sikkert jævlig ut uten sminke", osv. Kun fordi vi ikke klarer å si at vi faktisk er misunnelige på at den jenta er pen. I janteloven står det følgende "Du skal ikke innbille deg du er bedre enn oss", så når vi jenter ser andre som er bedre enn oss selv, angriper vi med en gang. Kun fordi at janteloven er så trykt ned i halsen på oss at vi ikke vet bedre. Men nå har jeg fått nok, jeg er sikker på at jeg ikke er alene. Det er på tide at vi nordmenn begynner å heie på hverandre. Vi må bygge hverandre opp, og hjelpe hverandre med å oppnå suksess. For det er kun da Norge som nasjon kan bli noe enestånde, og ikke bare en grå mus som lever av store oljefond. Hvis man ser på USA legger man fort merke til at de har en "Go-vilje" i blodet sitt. Der handler det om å oppnå "The american dream", som er suksess. I USA er alle hverandres heiagjeng. Vi nordmenn kan virkelig lære av USA på så mange måter. Det er ikke for ingenting at de har verdenskjente filmer, artister, vitenskapsmenn, oppfinnere, restauranter, produkter og så mye mer. Det er fordi de har troen på seg selv og at de kan oppnå noe. De ser muligheter, mens vi nordmenn ser problemer. 

Siden jeg er så imot janteloven, har jeg nå laget en ny lov. Den heter "Du-er-best loven" og den handler om at man ikke skal være redd for å ha troen på seg selv. Du skal tørre å oppnå drømmene dine. Du skal også hjelpe andre med å oppnå sine drømmer. 

Det vi alle kan begynne med er å gi hverandre komplimenter. Hvis du liker blusen til en du møter på, så si det. Ikke send et sjalu og stygt blikk til vedkommende. Sett deg som mål å gi 5 komplimenter til andre hver dag. Du kommer også til å føle deg mye bedre selv. 

 

Enig med meg? Da kan du dele dette innlegget ved å trykke på "liker" knappen under. 

Victoria's secret fashion show

Etter litt leting på youtube og et par blogger, fant jeg endelig en video med hele Victoria's secret fashion show som ble sendt på amerikansk tv for et par dager siden. Kjenner jeg blir veldig misunnelig når jeg ser alt det flotte undertøyet. For ikke å snakke om de utrolig vakre jentene! Gud de har virkelig jobbet hardt med kroppene sine, for å se ut som de gjør! Nå skal jeg legge meg i senga og spise litt cookies, mens jeg ser på showet. Haha, ikke alle som gidder å jobbe like hardt med kroppene sine som Victoria's secret modellene! 

Roses and leather

Hei hei søtnoser!

Gjett hvem som klarte å skru av alarmen i søvne i dag? Hehe.. Det var selvfølgelig meg det! Så når jeg våknet 13:30 og trodde at klokken var mindre enn 11, ble jeg rimelig stresset! Jeg hadde så mye jeg skulle rekke i dag. Som jeg bare kan glemme å rekke nå! Men jeg må få ryddet både klesrommet og soverommet mitt. Jeg tror det er en eller annen som går og roter på rommene mine. For det blir alltid så sinnsykt rotete! Hmmm..  Må også få dratt en tur på trening og solarium i dag. Har sluntret unna litt vel mye i det siste. Så nå blir det skjerpings! 

 

Her er dagens antrekk!

t


Jakke - Sheinside.com

Bukse - Gina Tricot

Sko - Bubbleroom.no

Veske - H&M 

Genser - Sheinside.com

Lue - Bik Bok

I Love You

Nå sitter jeg i den nye og supersøte pysjen min. Hehe, er den ikke søt? Toppen er litt i det barnsligste laget - Men samma det vel? Pysjen er forresten kjøpt hos Cubus, hvis noen skulle lure! Nå skal jeg straks opp og lage meg litt kveldsmat. Siden jeg kom hjem litt sent fra Oslo, så har jeg ikke rukket å spist middag enda. Så det må skje asap!  

Håper dere har hatt en flott dag, og får en fantastisk uke. Nå nærmer julen seg med stormskritt, og da er det viktig å være mye med venner og familie ♥ Og husk å puste ut, og ta det med ro midt i all juleshoppingen også! No need to stress! Julen er til for å nytes - Ikke stresses! :-)

Rundt halve Oslo

Hei hei dere!

 

Nå sitter jeg på toget på vei hjem fra Oslo. Har vært på farten i hele dag, så har ikke rukket å oppdatere dere! I går kveld la jeg meg sjokkerende tidlig ? til å være meg. Allerede 23:30 var jeg under dyna, og på vei til drømmeland. Men etter at jeg våknet sikkert 5 ganger i natt, klarte jeg ikke å dra meg ut av senga før klokken var nærmere halv ti.

Og siden jeg måtte dra hjemmefra litt tidlig for å dra på en casting, så ble det ikke noe tid til å oppdatere med dagens antrekk, som jeg egentlig hadde tenkt til! Men men, kan ikke fortelle dere noe om castingen på en god stund i alle fall. Men prosjektet virker utrolig spennende, så jeg håper virkelig på å få være med på det!

 

Etter castingen dro jeg for å møte Nora. Og vi raidet kanskje halve Oslo for å finne en ny veske og pysj til meg. *Frøken-aldri-fornøyd*. Endte opp med en skikkelig søt og god pysj (kan vise dere den bedre etterpå). Og en veldig fin, men minimalistisk veske fra H&M. Jeg gidder nesten aldri å kjøpe noe spesielt dyre vesker, siden jeg bytter de ut annenhver uke, uansett. Så derfor passet H&M vesken mye bedre enn en veske fra Michael Kors, for eksempel.

Aaaah, det er så koselig i Oslos gater nå!

 


Nye kjoler fra Nelly

Sene netter + nelly = nye kjoler!

Flere enn meg som får skikkelig shoppingdilla på natten? Jeg er kanskje tidenes nattemenneske, og i natt klikket jeg hjem tre nye kjoler fra nelly.com. Hehe, som om det ikke var nok å shoppe på Gulskogen senteret, så måtte jeg innom nelly en tur også! Gleder meg skikkelig til jeg får de i posten. Skal selvfølgelig vise hvordan de sitter på, og hvordan de er i størrelsen, osv. Leste på nettet at de var bra i størrelsen. Så håper de sitter som et skudd! 


Baby doll trim dress - Denne kjolen er så utrolig søt og fin! Og den passer perfekt til alle anledninger egentlig. Både til jul, nyttår og sommerfester. Så denne er det ingen fare for at blir ubrukt! Kjolen kan kjøpes HER.

 


Aztek beaded sweetheart bustier dress - Denne var skikkelig julekjole og passer utrolig bra nå i julen. På grunn av strassteinene så syns jeg at den passer til flere anledninger enn bare julen. Gjerne en tur på byen også! Kjolen kan kjøpes HER.

 


Pamela off shoulder dress - Denne er absolutt den lille sorte, men en liten vri! Den er tettsittende og elegant, og voksen og sofistikert look. Perfekt om man ikke vil skille seg for mye ut i mengden, men samtidig være pyntet. Tror nok jeg kommer til å bruke denne på mange fester fremover! Kjolen kan kjøpes HER

Nye innkjøp

Hei hei!

I kveld har jeg vært på Gulskogen med kusinen min Eveline. Ble en spontan shoppingtur, siden jeg brått ble veldig rastløs. Planen var å kjøpe litt ny sminke og kosedress. Men endte selvfølgelig opp med noen flere ting, og ingen kosedress. Fant med et par nye tøfler som er helt utrolig gode å gå med! De sitter ganske godt på foten også, så man slipper at de skal falle av når man går. Husker jeg kjøpte et par som var sinnsykt fine på Accesorize, men det gikk ikke ann å gå rundt i huset med de. Holdt på å tryne ned trappen en gang også, haha! 

Ble også en fin liten sparebøsse (eller.. den var egentlig ganske stor!). Får se om jeg klarer å spare noe penger i den da! Kanskje jeg skal spare penger til sydentur i den? Tror jeg må spare ganske lenge da, hvis jeg bare skal putte oppi småpenger! Eller hva tror dere?

Tøfler fra Eurosko // Sparebøsse fra søstrene grene


Bukse og grå tskjorte - Cubus // Svart skull tee - CarlingsØyeskygge og lip pen - H&M // Ear cuff - Glitter

Q&A: Tape extensions

Når jeg hadde spørsmålsrunde nå sist, fikk jeg mange spørsmål angående håret mitt. Så istedenfor å svare på de under spørsmålsrunden, svarer jeg på de i dette innlegget. Jeg har skrevet mye om håret mitt før, men nå er det lenge siden sist. Så dere som er nye lesere vet sikkert ikke så mye om det enda! 

Jeg har brukt hair extensions helt siden jeg gikk i 10. klasse på ungdomsskolen. Jeg begynte på clip on fra luxushair.no, men de siste 2,5 årene har jeg kun brukt hår fra locksandbonds.com. Jeg har også prøvd ut hår fra ebay og mange andre steder. Men locks and bonds (L&B) er aller best! De bruker europeisk hår av veldig god kvalitet. Er det èn ting jeg har lært når det kommer til extensions, så er det at man får det man betaler for. Så hvis man kjøper hår for 400,- kr på ebay (ja, det har jeg faktisk gjort) så er kvaliteten mye, mye værre enn hvis man kjøper dyrere hår fra en god side. Håret som jeg bruker fra L&B er dyrere enn billigkjedene, men det er rett og slett fordi det har utrolig god kvalitet. Og man kan bruke håret mye lengre, så egentlig sparer man på det! 

Når det kommer til extensions så har jeg prøvd ut clip on, micro ringer og tape hair. Sistnevnte har jeg brukt i over 1 år, og jeg er helt forelsket i det! Det kjennes og ser så utrolig naturlig ut. I tillegg til at det er utrolig skånsomt mot ditt eget hår. Både clip on og keratin (keratin er punktfester man fester med lim) er veldig skadelig for håret, og man mister mange hårstrå. Med clip on legger man ikke så godt merke til det fordi man tar håret av og på hver kveld. Mens keratin ser man det veldig godt når man skal ta av håret etter å ha hatt det på i noen måneder. Da er det ofte at ditt eget hår blir sinnsykt skadet. Selvfølgelig kan du være heldig og slippe unna med få skader, men de fleste opplever å få veldig slitt og ødelagt hår.

Derfor anbefaler jeg alltid tape extensions til både venner og lesere. Det siste året da jeg har brukt det, har mitt eget hår blitt tykkere og lengre, og fått minimalt med skader fra extensionet. 

Så til litt fakta om håret jeg bruker. De festene jeg bruker er 56 cm lange, men jeg har klipt de litt for å få riktig form på frisyren min. Så mine er kanskje 50 cm lange nå. Jeg syns det er veldig fin og naturlig lengde. Noe lengre enn dette ser som regel ikke så ekte ut på de fleste. Jeg bruker ca 280 gram med hår, det vil si 7 pakker fra L&B. Når man skal bruke extensions er det sinnsykt viktig å bruke nok hår, så det blir ordentlig tykt. Det er så altfor mange frisører, og extensions selgere, som anbefaler mindre hår enn det man faktisk trenger. De fleste anbefaler ca 150-200 gram hvis man skal ha hårforlengelse (altså: bruke extensions som er lengre enn ditt eget hår). Men av erfaring syns jeg dette er altfor lite. Man bør ha 250-280 gram med hår, dersom man vil at det skal se naturlig og fint ut. 

Hair extensionet fra L&B pleier å vare i ca. 6 måneder dersom man behandler det noenlunde bra. Jeg brukte rettetang hver eneste dag, og vasket det annenhver dag, og kuret det ca 1 gang i uken. Og da holdt det seg fint i 6 måneder. Så det tåler mye varmebehandling! Hver 2. måned må man ta av og på håret, og heise det opp. Dette er fordi at ditt eget hår vokser ut, og limet holder seg ikke 100% sterkt i lengre enn dette. Det jeg pleier gjøre når jeg skal ta av håret er at jeg dusjer håret i varmt vann, og dynker på med masse balsam (her kan du kjøpe en billig balsam og bruke den!). Pass på å få masse balsam inni festene, sånn at teipen glir av håret. La det være i ca 15 minutter, før du veldig forsiktig tar av festene. Hvis noe teip sitter igjen i håret kan du godt bruke "pure adhesive remover" (kan kjøpes hos locksandbonds.com). Den fjerner alt av teip rester. 

Så pleier jeg å ta av all teip fra festene, før jeg fester på ny teip (bruke super tape, som også kan kjøpes hos L&B). Det er viktig og også sette på ny teip første gang når du får extensionene, siden den teipen som sitter på fra før av ikke er god nok. Det er også kjempe viktig (!!!!) å vente minst 72 timer før man vasker håret, etter å ha satt på festene. Sånn at limet rekker å tørke ordentlig. 

På bildet under kan du se hvordan festene ser ut! 

Når det kommer til daglig vasking er det viktig å aldri vaske håret i varmt vann. Alltid bruk lunkent vann. Hvis du bruker varmt vann blir limet i festene varmet opp, og festene detter av. Bruk sjampo øverst på hodet, og mellom alle festene, men ikke i lengdene. Bruk så en hårkur i lengdene og la den være i 5-15 minutter (hårkur trenger man bare å bruke hver 2-3 gang man vasker håret). Avslutt med en balsam som du kun har i lengdene på håret. Det er veldig viktig å aldri ha hårkur eller balsam inntil festene, fordi det løsner opp limet. Så vær obs på dette når du vasker håret!

Jeg bruker shampo, hårkur og balsam fra Redken i extreme serien. Den er absolutt best når det kommer til extensions, og til slitt og skadet hår. Sjampo (kan kjøpes her), hårkur (kan kjøpes her), balsam (kan kjøpes her). 

Det ble et litt langt innlegg det her! Men nå tror jeg at jeg har fått med all fakta og ting som er kjekke å vite om extensions. Hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre meg i kommentarfeltet, så skal jeg svare så godt jeg kan :-) Vet selv hvor vanskelig det er å finne frem i jungelen av extensions, så det er grunnen til at jeg skriver et så utfyllende innlegg. Har selv gjort mange feil, og jeg har absolutt lært av de! Så derfor ønsker jeg å hjelpe dere så mye som mulig! 

Mine instagram favoritter

Vi har alle noen favoritter blant de vi følger på instagram, og her er mine favoritter. Kanskje noen nye for deg, eller er de kjente fjes? Skriv gjerne ned dine favoritter så kanskje jeg får flere favoritter også!

@fannylyckman

@carolineroxy

@thegigigorgeous

@kenzas

@lillyghalici


Konkurranse: Vinn personlig almanakk! - AVSLUTTET

Hei hei!

I samarbeid med personligalmanakk.no skal jeg nå få lov til å dele ut almanakker til 3 heldige lesere. Er ikke det fantastisk? Jeg har brukt almanakk derfra i over 2 år, og er utrolig fornøyd med almanakkene, eller.. Jeg elsker de! De er så utrolig kjekke å ha med seg rundt når man skal huske på forskjellige avtaler og ting. Når jeg gikk på VGS brukte jeg min almanakk flittig til å skrive ned lekser, innleveringer, karakterer, og mye mer. Nå bruker jeg den til å skrive ned når jeg trener, jobber, skal huske på ting, eller gjøre ting. 

Det som er smart med de er at man kan velge startmåned helt selv. Så hvis man bestiller nå kan man for eksempel velge januar som startmåned. Så man slipper å måtte vente med å bruke den, som sånn man må med skolealmanakker. I tillegg kan man velge forside, bakside og innholdsdesign helt selv. Så den kan se ut akkurat sånn som du vil at den skal se ut! Så hvis du vil gi en til en venninne til jul kan du for eksempel lage en fin forside med bilder av dere to. Høres ikke det bra ut? 

For å bli med i konkurransen må du:

- Følge facebooksiden min HER.
- Følge personligalmanakk på facebook HER eller instagram @personligalmanakk (dette er valgfritt).
- Skrive mailen i kommentarfeltet så jeg kan kontakte deg dersom du er en av de tre heldige vinnerne! 

 

Vinneren trekkes torsdag 12. desember! 

15 Days challenge: Day 15

  day 15: Rommet ditt

 

Uæh, tenk at dette er siste dag i challengen! Jeg syns det har gått så utrolig fort. Syns ikke det er lenge siden jeg la ut challenge day 1. Denne challengen har vært utrolig morsom. I tillegg til at da har jeg på en måte visst hva jeg skulle blogge om de forskjellige dagene. Det kan jeg love dere at gir et boost på blogg motivasjonen!

Dagens challenge er å vise rommet mitt. Jeg begynte å pusse det opp for et års tid siden, og nå er jeg endelig fornøyd med det. Jeg syns at interiør skal ta litt tid. Det er da man faktisk blir fornøyd! Da får man kjent litt på hvordan man vil at ting skal se ut. Dere ser kanskje på rommet mitt at jeg er veldig glad i hvitt og rosa. Syns det blir så minimalistisk og fint. I tillegg blir ikke rommet så lite heller, noe det fort kan bli hvis man har mye mørke farger. Så det er et lite tips til dere som vil at ungdomsrommet skal se større ut!

15 Days challenge: Day 13

  Day 13: 5 ting du ønsker deg

 

 En toppleilighet i New York City.

 Å bli heeeelt frisk igjen. Har en del fysiske ettervirkninger av kyssesyken som fortsatt henger igjen. Men jeg blir bedre for hver dag som går!

♥ Å kunne jobbe som blogger de neste årene. Verdens mest fantastiske jobb!

 Reise jorda rundt og besøke; Thailand, England, Frankrike, Italia og selvfølgelig USA.

  Være med Røde Kors til Afrika og være hjelpearbeider. Tror det kunne blitt en vekker for meg, og en stor opplevelse! 

 

Siden jeg har alt det materialistiske jeg ønsker meg, så ble dette mer enn "ting jeg drømmer om" liste. Men kanskje morsommere det? Den siste tingen på listen er noe jeg virkelig hadde hatt lyst til å være med på, og som jeg tror enda flere burde vært med på. Å hjelpe andre er noe av det beste som finnes!

Nå har jeg fått skikkelig munch på rømmegrøt (av alle ting!). Så da skal jeg ned på butikken og kjøpe inn det til litt sen middag. Hehe! Blir rolig fredagskveld på meg i dag. Må lade opp batteriene siden jeg jobber på WOW på lørdag og søndag. Så det kan bli hektisk! Men veldig morsomt!  

Dagens antrekk

Hei hei!

I morres hadde jeg skikkelig tungt for å stå opp. Jeg ville egentlig bare ligge under den varme og gode dynen. Kjente jeg ble ganske skremt i går, da vindværet sto på for fullt. Trærne hos naboene knakk som fyrstikker, og de lå strødd utover jordene på morgenen i dag. Strømmen gikk også av og på en del ganger. Men den kom heldigvis tilbake igjen. Håper virkelig ingen ble skadet under alt vindværet i går!

Nå skal jeg straks dra til Drammen en tur i møte. Etter jeg har vært der skal jeg i et annet møte på Gulskogen. Så blir mye møtesitting i dag. Men greit å få det unnagjort også! Jakke- H&M // Genser - Sheinside.com // Sko - Nelly.com // Bukse - Madlady.se // Ring - Glitter

15 Days challenge: Day 12

  Day 12: Et sted du vil besøke eller flytte til

Det første stedet jeg tenkte på når jeg leste dagens challenge var New York. Helt siden jeg var liten har jeg hatt så utrolig lyst til å dra til New York. Det er hele stemningen i New York som fascinerer meg. "Byen som aldri sover". Folkene, bygningene, stedene, og selvfølgelig at det er en av verdens motehovedstader. En piknikk i central park, ta en helikoptertur for å se frihetsgudinnen, se en musikal på broadway, ta bilder på times square og besøke Chinatown er bare noen av tingene jeg har lyst til å oppleve! Og selvfølgelig shoppe på Madison Avenue!

Om jeg vil flytte dit er jeg veldig usikker på, siden jeg aldri har vært der. Men å besøke det, det kan du banne på at jeg har lyst til. Jeg har jo til og med familie som bor der, så hvorfor jeg enda ikke har dratt dit, kan man undres. Men jeg har bestemt meg for å spare opp en del penger, og besøke New York. Det er nå jeg er ung, det er nå jeg kan. Nå trenger jeg ikke å bekymre meg for barn, hus og bikkje, eller studier for den slags skyld. Nå har jeg faktisk muligheten, og da må jeg gripe den!

Endelig ny pc!

I flere måneder har jeg hatt lyst på en ny pc. Valget sto mellom Mac og Lenovo, og til slutt falt valget på Lenovo. Jeg bestilte pc'en på komplett.no for et par dager siden, og i dag kom den endelig i posten. Så langt skjønner jeg fint lite av det nye operativsystemet til windows 8. Men jeg har sett et par videoer på youtube som forklarer. Så læringen skal nok gå fort! Gud så deilig det er med en ny og mindre pc. Den forrige var så svær og tung, at jeg ikke fikk hatt den med meg noen steder. Ikke engang på fanget i senga.. Men denne er liten og lett, og passer helt perfekt til meg! 

Pc'en jeg har kjøpt heter forresten Lenovo U330 HD Touch. Så jeg har touchskjerm på pc'en. Litt usikker på hva jeg føler om det enda, og hvor mye jeg kommer til å bruke det. Men det låter bra i alle fall! Jeg kan sikkert skrive et innlegg om den når jeg har fått prøvd den ordentlig ut, hvis dere vil det?

PS: I dag er siste dagen dere kan melde dere på goodiebag konkurransen min, der premien er en stappfull skjønnhets goodiebag til verdi av 3000,- kr. Meld deg på HER.


New in:Sheinside + Madlady

Hei hei!

I stad var jeg innom postkontoret og hentet tre nye pakker med klær. Syns det er like stas hver gang jeg får pakker i posten. Spesielt når jeg får fra sheinside, siden leveransetiden er på et par uker, så glemmer jeg helt bort hva jeg har bestilt. Men da er det ekstra gøy å åpne pakkene! I dag fikk jeg to nye kjoler fra madlady.se. Disse kommer jeg nok til å bruke på julaften og nyttårsaften. I tillegg fikk jeg tre varme og deilig gensere fra sheinside jeg kan bruke til vanlig. Og en blondetopp og et utrolig kult kjede. Tror nok at dere kommer til å se mye av det kjedet fremover! 


Kjole - HERKjole - HERGenser - HERGenser - HERGenser - HERBlondetopp - HERKjede - HER

15 Days challenge: Day 11

  day 11: Innholdet i vesken din

Vi jenter har alt mulig av forskjellige ting i veskene våre. Bare vi skal ut døren må vi ha med oss sysaker og alt av sminke. Dette er selvfølgelig en jentegreie, som veldig få menn forstår seg på. Spesielt hvis du ber en gutt om å finne en ting for deg i vesken din, da kan du banne på at han kommer til å lete ganske lenge. Og han vil bli veldig oppgitt over alt mulig forskjellig som vi bare "må" ha med oss. 

Jeg er absolutt blant de jentene som har med seg halve hjemmet i veska. Selv om jeg prøver å være litt kritisk til hva jeg putter oppi der. "Trenger jeg virkelig dette?" pleier jeg å tenke hver gang jeg pakker veska. Så da sparer jeg meg for mye ekstra vekt! Men det er noen ting som alltid må være med, og det er tingene på bildene under! Solbriller - Både på sommeren og vinteren er solbriller et must for meg. Jeg har ekstremt ømfintlige øyne, så jeg ser nesten ingenting hvis jeg har vært inne i et par timer, og plutselig skal gå ut i lyset, hehe! 

Visittkort - Dette har jeg alltid med når jeg skal til Oslo på presseeventer/visninger. Da blir man alltid kjent med nye mennesker i bransjen, og for å huske alle, og bli kjent med de i ettertid, er det viktig å bytte visittkort med hverandre. 

Kortmappe med nøkkelring - Denne er genial for meg! Jeg pleide alltid å glemme nøkkelen til huset hjemme, overalt. Men nå sitter den fast i kortmappen min, så da slipper jeg å måtte vente ute i 2 timer i kulden før noen kommer hjem (ja, det har faktisk skjedd!).

Hårbørste - Et must hvis man har extensions eller langt hår.

Headsett - Music on, world off. Er det ikke det de sier? 

Mobilen min - Samsung galaxy S4 Zoom.

Leppestift - #715 Choco cream, Maybelline New York (kan kjøpes HER). Uansett hvor jeg går har jeg alltid med meg leppestiften. Uten den føler jeg meg helt naken, haha! 

Kabukibørste fra Isadora og bareMinerals foundationpudder - Viktig å ha med i vesken, så man kan fikse på sminken i løpet av dagen! 

iPad - Denne har jeg alltid med meg når jeg skal ta mye tog eller buss. Og hvis jeg skal på møter der jeg må notere ting. Jeg pleier alltid å skrive litt på innlegg, gjøre research og andre småting når jeg har den med. Men den kommer nok til å bli byttet bort når jeg skal på lengre turer, med den nye pc'en min som jeg får snart!

Vann - Er det èn ting jeg aldri kan gå en dag uten, så er det vann. Hvis jeg går noen timer uten, blir jeg slapp og gretten. Så for meg er det viktig å alltid ha med en vannflaske. Imsdal har også noen søte barneflasker jeg pleier å kjøpe for å ha i vesken, så de slipper å ta så mye plass. De er helt geniale! 

♥ Antibac - VIKTIG! Jeg takler ikke å gå rundt med masse bakterier på hendene. Så derfor er antibacen en god venn på farten!

♥ Håndkrem - Denne er helt perfekt å ha med i vesken, siden den er i reisestørrelse. I tillegg er den kjempegod, og lukter herlig violet.

♥ Personlig almanakk - Jeg har brukt disse almanakkene i godt over 2 år nå, og jeg er helt "in love". Disse kan man velge forside, bakside, innhold, startdato, osv selv. Så man blir alltid 100% fornøyd med de. Jeg bruker de til å skrive opp treninger, jobb, møter, ting jeg skal gjøre og har gjort, osv. Alt mulig! 

 ♥ Kameraet mitt - Dette fikk ikke være med på bildene siden det var det jeg brukte til å ta bildene. Men kameraet mitt er alltid med på tur!

Dette var mine must i vesken. Du har kanskje noen must selv? Fortell meg gjerne om de i kommentarfeltet! 

15 Days challenge: Day 10

 

  Day 10: Din mening om din egen kropp, og hvor komfortabel du er med den

Nå om dagen er dette med kropp et veldig omdiskutert tema. Er man tynn fordi man trener og spiser sunt, blir man kalt et dårlig forbilde og man får høre at man setter usunne mål for andre jenter/kvinner. Men hvis man veier litt ekstra, later seg på sofaen hele dagen og kvelden, mens man stapper handa godt ned i potetgullet, så blir man hyllet, og rost fordi da er man et godt eksemplar av en kvinne! Personlig syns jeg dette er så på trynet at det ikke finnes grenser. Jeg syns at så lenge man spiser sunt og trener regelmessig, så er man et godt forbilde, og et sunt menneske. Uansett hva man skulle veie.
Selv er jeg veldig komfortabel med min egen kropp, men jeg har ikke alltid vært det. Jeg har trent mye de siste 2-3 årene, og jeg har jobbet mye med min egen psyke for å bli komfortabel med min egen kropp. Jeg har aldri vært av det overvektige slaget, men heller av det tynne. Jeg kan fortsatt huske når jeg gikk på badestranda og gutter skrek "Spis litt mer mat a! Jævla anorektiker". Koselig? Nei. Jeg har aldri hatt noe spiseforstyrrelser. Men helt fra jeg var liten har jeg alltid vært både lav og tynn, og den minste i vennegjengen. Så jeg har alltid fått høre at jeg var mindre enn andre, og ikke på en positiv måte. Så jeg fikk et ganske dårlig forhold til min egen kropp. 

Det var først når jeg begynte som modell at jeg ble ok med min egen kropp. Da så jeg på det å være slank som en positiv ting, og i tillegg begynte jeg å trene. Nå har jeg trent 2-3 år, og jeg begynner endelig å bli fornøyd med min egen kropp. Selv om det selvfølgelig er noen ting jeg er misfornøyd med, og som sitter igjen. Men det kommer nok til å gå over. Jeg gjør i alle fall det jeg kan både fysisk og psykisk for å være komfortabel i min egen kropp. For er det èn ting som er helt jævlig, så er det å være i en kropp man ikke kan fordra. 

That perfect light

Hei hei!

Gjett hva jeg gjorde i går! Jeg bestilte meg endelig en ny pc! Den jeg har nå begynner virkelig å bli sliten.. Batteriet er dødt, så laderen må være i hele tiden (er nesten som å ha en stasjonær pc, haha!). I tillegg så virker ikke musetastene, så jeg må alltid bruke pc mus ved siden av. Og som ikke det var nok så suser viften som en rakettmotor, og skjermen henger på en halv snurr. Så nå var det virkelig på tide å kjøpe en ny pc.

Og ja, dere leser rett. Jeg kjøpte en PC og ikke en MAC *(uæææh, en blogger som ikke har mac. Hva skjer med verden?). Jeg føler at det er så mye som ikke fungerer på mac, i tillegg til at man må punge ut 10'000 kr for en middelmådig maskin. Så derfor kjøpte jeg meg heller en pc som jeg vet at jeg kommer til å elske. Kommer ikke til å røpe hvilken jeg har kjøpt, før jeg får den i posten. Gjett om jeg gleder meg til den er her a! Jeg er sikkert tidenes pc nerd, så dette blir morro! 

Tok forresten litt bilder ute i stad. Ble ikke lyset fint? Jeg syns det er så vakkert når det er solnedgang og kaldt i luften. *fotolykke*

15 Days challenge: Day 9

  Day 9: Din verste uvane

Min største uvane er nok at jeg er sinnsykt tiltaksløs. Hvis ikke jeg har noe som pusher meg igang til å gjøre det, blir det ikke gjort. For eksempel hvis jeg bestemmer meg for å trene tre ganger i uken, så gjør jeg det kanskje i 1-2 uker. Og etter det er det helt no go. Det samme er det hvis jeg bestemmer meg for å holde rommet mitt helt ryddig. Da gidder jeg aldri å rydde det før jeg faktisk må, hvis jeg skal få besøk eller lignende. 

Sånn er det med bloggen også. Hvis jeg har ekstra god tid en dag, og kan få unnagjort massevis med jobb. Så kan jeg love dere at nesten ingenting blir gjort.. Haha, ere mulig? Skjønner ikke helt hvorfor jeg er så sinnsykt tiltaksløs. Selv om jeg tror det kanskje er fordi jeg har så lite struktur i hverdagen min. Kanskje noen av dere som har noen gode tips på lager mot akkurat dette?- Hva er deres største uvane?

Spørsmålsrunde!

Nå er det år og dager siden jeg har hatt spørsmålsrunde, der jeg svarer på video. Jeg vet jo at mange av dere syns det er gøy når jeg lager sånne videoer. Så derfor kan dere spørre meg om hva som helst (eller.. ikke for personlig da! Hehe), så skal jeg prøve å svare så godt jeg kan i video. Kommer til å velge ut ca 15 spørsmål som jeg svarer på, så videoen ikke blir for lang og kjedelig. Lager videoen på onsdag eller torsdag, så nå må dere være kjappe med å spørre! 15 Days challenge: Day 8

  Day 8: Et 3 år gammelt bilde av deg Dagens challenge var ganske lett siden jeg er blogger, og har blogget i snart 4 år. Så da var det bare å bla seg bakover i arkivet og finne masse gamle bilder av seg selv. Dessverre hadde jeg null peiling på fotografi den gangen, så alle bildene hadde helt ræva kvalitet. Men dere kan jo se et par modellbilder av meg som ble tatt for tre år siden. På den tiden var jeg veldig ofte på photoshooter, og da var jeg veldig glad i det. 

Syns faktisk ikke at jeg har forandret meg så altfor mye på disse tre årene. Det eneste jeg har forandret er vel litt sminken (gud så dårlig jeg var til å tegne øyenbryn). Syns dere jeg har forandret meg noe spesielt kanskje?

 

PS: Siste sjanse til å melde seg på konkurransen der dere kan vinne 900,- kr gavekort fra sheinside HER i dag. Trekker vinneren i kveld! 

Julebord med jobben!

 Hei hei!

I går var jeg på julebord med to av jentene fra WOW Gulskogen. Siden vi bare er 5 totalt på hele WOW Gulskogen, og to stykker ikke kunne bli med, så tok vi det som et litt utradisjonelt julebord. Vi leide oss hotellrom på My City Home som ligger rett ved Karl Johan, så det var veldig sentralt. Der spiste vi god og tradisjonell julemat, nemlig kyllingpizza! Som var kjøpt på det nærmeste gatekjøkkenet! Etter at vi hadde spist oss stappmette på pizza, sminket vi oss og begynte å vorse med litt rusbrus og vin, før vi dro på Lawo utested.

Der hadde jeg heldigvis fikset oss på gjestelisten, så vi slapp å stå ute i den iskalde og lange køen. Jeg hadde aldri vært på Lawo før, men selvfølgelig har jeg hørt mye positivt om stedet. Og det levde helt opp til forventningene. Veldig stort lokale, mye folk, og ikke minst bra folk. Med et stort dansegulv og bra musikk ble det en del timer med dansing! På grunn av at det var så utrolig mye folk på dansegulvet måtte vi stikke ut en del ganger, for å bli litt kalde, før vi hoppet inn i danseklyngen igjen. Hehe, det er akkurat sånn jeg syns det skal være! 

Meg, Kathrine (hvit topp) og Marlene (svart topp)

Når klokken nærmet seg halv 3 hentet vi jakkene våre, og da var det på høy tid med litt nattmat. Jeg haaater jo kebab, så vi måtte stikke på Max (nesten likt som Burger King) for at jeg skulle kjøpe med litt chilli cheese og løkringer. Gud så godt det er! Helt himmelsk. Spesielt sent på natten! Da jeg våknet opp på morgenen i dag var formen faktisk helt på topp. Men utover dagen kjenner jeg at den har blitt litt værre dessverre. Men det var så verdt det! 

Håper dere også har hatt en flott helg :-) Nå er jeg veldig spent på å høre hva dere har brukt helgen deres på!