hits

desember 2012

Mine nyttårsforsetter

Endelig er 2012 snart ferdig. Dette året har jeg møtt på mange opp- og nedturer. Har heldigvis kommet sterkt ut av det. Men det skal bli deilig å starte med nye blanke ark, og et nytt år. Derfor syns jeg det er viktig å alltid sette noen nyttårsforsetter. Selv om halvparten aldri blir holdt. Så her er mine. Gjerne skrive ned dine også! Alltid gøy å høre! 
 

http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/09/hjerterosa.png Trene mer. Minst 3 ganger i uken. 

http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/09/hjerterosa.png Blogge enda mer, og bedre.

http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/09/hjerterosa.png Total godteristopp.

http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/09/hjerterosa.png Ha det ryddig på rommet og klesrommet. Har vært dårlig på det i år!

http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/09/hjerterosa.png Ikke kaste bort penger på mat og annet surr.

http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/09/hjerterosa.png Jobbe hardt meg skolen og få gode karakterer. 

http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/09/hjerterosa.png YOLO - Ikke bare leve i fremtiden, men gjøre det beste ut av tiden som er nå. Ukens spørsmål #4

Hvilket program redigerer du videoer i? 
- Windows movie maker. Har svart på det ca. 9999 ganger nå. Så ja, det er det jeg bruker!

Hvilket kamera filmer du med? Ble så bra kvalitet!
-  Bruker Nikon J2. Fikk det av Nikon for litt siden. Utrolig bra kamera! 

Hva er din naturlige hårfarge?
- Ca den jeg har nå. Har ikke farget håret mitt på en stund nå, og har enda ikke fått noe ettervekst.

Wow, du likner på Emma Stone (og det er et skikkelig kompliment). Har du hørt det før?
- Ja, faktisk! Digger Emma, så det er alltid gøy å høre det!Kan du lage video der du viser hva du fikk til jul?
- Nei. Fikk for det meste bare penger. Og gidder uansett ikke sitte å brife med gaver. Syns det er litt kleint.

Kanskje litt personlig. Men hvor mye veier du? Og hvor høy er du?
- Akkurat nå veier jeg 46 kg. Men det varierer jo fra dag til dag hvor mye man veier. Er ca 162-163 cm høy.

 De helt svarte skoene med knyting, hvor har du kjøpt de? Dritkule!
- De er fra skopunkten. Kjøpte de i vår da jeg var i Oslo.

 

Kan du lage et innlegg, evt en video blog hvor du viser mageøvelser som funker?
- Kan prøve å få til en ny treningsvideo, siden så mange har spurt om det!

Hva mener du om H&M sminkebørste og øyeskygge?
- Har en del fra H&M selv, og syns det er ganske bra. Selvfølgelig er det ikke like bra som de ekstremt dyre merkene. Men det fungerer helt fint!

Lurer på en ting, hvor ofte trener du og hvilken sunn mat spiser du for å holde deg så tynn? Syns du er heldig som har så fin kropp!
- Akkurat nå har jeg hatt en "dritt" måned, som jeg bare har spist drittmat og ikke trent. Så jeg skal savne trening og sunn mat (var litt lei av å være sunn, hehe!). Men til vanlig pleier jeg å trene 2-3 ganger i uken og spise noenlunde sunt. Prøver å ikke spise så mange kalorier heller. Men har ikke lyst til å skrive for mye om det på bloggen. Syns det blir litt feil. 

Har du et bilde av deg selv uten extensions?

Har fått fjernkontroll til kameraet mitt til jul, men får den ikke til å fungere. Hjelp!
- Nå vet ikke jeg hvordan kamera du har. Men på mitt kamera (sony a330) så må jeg gå inn på bruksmodus (der du kan sette på selvutløser) og skru på fjernstyring. Da skal det fungere!

Du har nydelig hår! Gjør du noe for at det skal bli slik?
- Tusen takk :-) Bruker jo tape extensions fra locksandbonds.com, også er jeg veldig nøye på hvordan jeg behandler det. 

Hva het sangen i Lana Del Rey sminkevideoen?
- Den heter Radio, Lana Del Rey som synger den (ofcourse!).

Gjør du noe spesielt for å holde vippene lange?
- Hmm.. Jeg bruker egentlig ikke noe spesielt. Men jeg tar alltid (nesten) av maskaraen før jeg legger meg. Og jeg bruker varmt/lunka vann før å bløte vippene før jeg bruker sminkeserviett. Siden det er veldig lite skånsomt på vippene å bare gni på de, uten at de har blitt bløtgjort først.

Lærer meg photoshop!

I går installerte jeg endelig photoshop cs6 på pc'en. Så i hele går kveld/natt satt jeg å lærte meg litt teknikker. Gud så avansert det er! Man må jo ha lange oppskrifter til alt jo! Også var jeg litt dum å installerte det på norsk, når alle tutorials er på engelsk. Så den var litt kjip. Men syns jeg fikk til å endre bakgrunn ganske bra.  hva syns dere? 

EDIT - Sykt mange som lurer på om jeg har kjøpt det. Jeg har prøveversjonen akkurat nå. Hvis jeg liker det så skal jeg fikse så det blir gratis, ikke spør hvordan, for det aner jeg ikke. Får hjelp til det :-)

Før

Etter


Fulgte denne tutorialen for å gjøre det. 

Kanelsnurrer - Oppskrift

I dag har jeg gjort noe jeg ikke har gjort på lenge. Jeg har nemlig bakt kanelsnurrer! Tror ikke jeg har bakt det siden jeg gikk på 1. vgs, og det er jo tre år siden! Siden de ble så gode, tenkte jeg at jeg kunne dele oppskriften med dere. Til ca. 32 snurrer trenger du:

150 g smør eller margarin, 5 dl melk, 50 g gjær, 1/2 ts salt
1 1/2 dl Sukker, 2 ts malt kardemomme, ca. 13 dl hvetemel.


Smelt smøret i en kaserolle, varm melken opp til den er fingervarm og tilsett i smøret. Deretter smuldrer du gjæren, og tilsetter litt av væsken. Rør til gjæret har løst seg opp, og tilsett så resten av melken. Ta så salt, sukker, kardemomme og 2/3 av melet. Arbeid deigen til den er fin og smidig. Tilsett resten av melet og kna til deigen slipper bollen.

Hev deretter deigen under plast på et lunt sted til den blir dobbelt størrelse.


Ta deigen på kjøkkenbenken og kjevl den ut til en firkant. Ta litt smør eller vann på deigen, og deretter ønsket mengden sukker og kanel.


Rull så deigen sammen som en pølse, og skjær i biter. Deretter skal deigen heve igjen, i 30 minutter før den er klar til steking. Forvarm ovnen på 250 grader, og stek bollene midt i ovnen i 8-10 minutter.


Avkjøl på rist, og nyt deilige kanelsnurrer! 

Selve oppskriften er hentet fra kristinaandersen.no

Tilbakeblikk 2012, del 4

I september og oktober 2012

 

Satt på tape extensions. Brukte micro ringer før. Elsker tape håret! Det er forresten fra Locksandbonds.com 

Var på fjelltur med skolen. Utrolig koselig tur! Fikk ny telefon. Samsung galaxy S3. Elsker den! Mye bedre enn iPhone 4. 

Var en del på fylla.. 

Prøvde ut litt russeklær

Noen antrekk


Var i bryllup til tanten og onkelen min, Kjerstin og Arne.

Var på fotokurs med Nikon. Fikk et lite og søtt rosa kamera.


June og meg

 

Lagde min første DIY shorts. Video er HER på hvordan man gjør det. 

Calm the fuck down

I dag har jeg for en gang skyld tatt det helt med ro. Har sett på Taken 2, og nå skal jeg se på Ted. Har sett Ted før, men den er så rå! Elsker den!  Lagde nettopp en sminkevideo til dere. Skal prøve å få postet den i morgen. Tar alltid litt tid å redigere og laste videoen opp. Men alt for dere!

Hadde blitt veldig glad om alle kunne stemt på meg som "årets skjønnhetsblogger" på Vixen blog awards HER. Den prisen betyr utrolig mye for meg. Setter veldig pris på alle som stemmer på meg ♥ 

Anbefaling av redigeringsprogram

Siden jeg ofte får spørsmål om hvilke redigeringsprogrammer jeg bruker, skal jeg vise dere de nå. To av de er helt gratis, men det nederste koster 4,99 dollar i måneden.  Dette er de tre jeg veksler mellom å bruke. Jeg bruker aldri noen andre enn disse tre, siden jeg er så fornøyd med de! 


Pixlr express - Nettside HER

Her kan man legge på filtre, tekst, overlay, rammer, fikse lys/skarhet, lage kollasjer og mange flere ting. 

 

Picasa 3 - Kan lastes ned HER 

Dette pleier jeg å bruke til å fikse på lys, røde øyne, skarhet, svart-hvitt, legge på tekst. Dette bruker jeg også til å lage kollasjer. 

 

Picmonkey.com - Nettside HER. 

Her kan du croppe bildet, justere farger/lys/skarphet/kontraster, legge på filtre. Det er også en "beauty" avdeling hvor du kan bruke air brush, mascara, spray tan, teeth white, wrinkle remover, osv. Man må ha brukerkonto (koster 4,99 dollar i måneden) for å få lov til å bruke redigeringene. Men jeg syns det er så bra program at det er verdt å betale den lille summen for. - Bruker du noe redigeringsprogram?

Feite mobbere!

Dette innlegget er ment til alle overvektige som har mobbet tynne mennesker. Jeg har ikke noe som helst imot mennesker som er overvektige. Men de som mobber, har jeg noe imot. Del gjerne dette innlegget hvis du er enig med meg, og imot mobbing. 

Hele oppveksten min har jeg opplevd å blitt snakket stygt til av overvektige mennesker. Jeg har blitt bedt om å spise mer og å gå opp i vekt. Jeg har fått kommentarer slengt etter meg som; jævla syke anoreksia vrak, spis litt mer eller så knekker du, og listen fortsetter.. Andre som er overvektige tror det er greit å slenge ut med hva som helst til andre som er tynne. Fordi det er moralsk sett på som slemt å kalle noen for feit, men å kalle noen tynn er ikke slemt. Hvorfor er det slik?

Etter gymtimene når man var i garderoben, var det alltid noen jenter som glante veldig. Mange lagde type "sjokk-lyder" og sa; Herregud du er så tynn. Og slang med et dømmende stygt blikk. Det de fleste ikke tenker over er at det å bli kalt tynn er like sårende som å bli kalt feit. Å bli kalt syk er aldri gøy. Spesielt når man faktisk ikke er syk. Å være tynn av natur er ingen sykdom. 

Bare fordi man spiser sunt og trener er man ikke ett sykt menneske. Man er heller ikke noe dårlig forbilde. Se på Caroline Berg Eriksen AKA Fotballfrue, hun er en nydelig jente som stråler sunnhet. Hun trener og spiser sunt. Men hun blir kalt ett dårlig forbilde. Hvorfor blir hun det? Er det fordi hun ikke sitter på sofaen og stapper i seg potetgull etter en middag på Mc Donalds? Er det en jente som ikke fremmer anoreksia vil jeg si at det er Fotballfrue. Hun forteller jenter gang på gang, at det er lov å spise. Men det er også lov å trene

Det er en spesiell kommentar som har satt seg fast i hjernen min. Det var når jeg gikk i 7 klasse jeg fikk den kommentaren. Jeg hadde blitt med en venninde hjem, og når jeg skulle hilse på faren (som var nokså overvektig) gadd han nesten ikke hilse på meg, før han sa; "Herregud å tynn du er a, får du ikke mat hjemme eller?" At ett voksent menneske kan si noe sånt til en tolvåring er i mine øyne helt sykt. Hadde jeg vært like slem tilbake og sagt "Herregud å feit du er a, du burde slutte å spise", hadde jeg nok fått en kjeftesmelle ut en av en annen verden. Men hvis man ser på de to setningene, så ser man at begge tingene er like slemt å si. Ingen av setningene er ok å slenge i ansiktet til en tolvåring. 

Det har alltid vært fokus på at man ikke skal mobbe andre som er overvektige. At det å bli kalt feit er helt grusomt. Men hvis jeg hadde gått til en lærer på barne/ungdoms skolen og sagt at jeg hadde blitt kalt tynn. Hadde nok læreren sett dumt på meg og sagt "Ja, hva er problemet med det? Du er jo tynn.." Jeg har heldigvis ikke fått så mange stygge kommentarer på bloggen. Men de gangene jeg har fått det, har det vært kommentarer om at jeg er for tynn. At jeg burde begynne å spise mer, osv. Det er selvfølgelig ingen som tør å skrive sitt eget navn. Alle gjemmer seg bak ett anonymt alias. Men det er mange andre bloggere som har fått gjennomgå. Fotballfrue er den som har måttet gjennomgå mest (av det jeg vet) med anonyme kommentarer som sier at hun er sykelig tynn. Hva får ett menneske til å skulle hakke ned på andre på den måten? 

Man får ikke noe bedre selvtillit, utseendet eller flere venner av å være slem mot andre. Uansett om man kaller noen stygg, feit, tynn eller hore er det ikke noe man vinner på. Har du som mobber noensinne satt deg ned og tenkt litt på hva du får ut av å mobbe? Vil du virkelig kaste bort tiden din å gjøre andres liv dårlig? Vil du være ett så dårlig menneske? 

Herregud! 28. plass!

Etter at krisssy linket meg har lesertallet mitt gått veldig opp. I går hadde jeg hele 4933 unike lesere innom bloggen. Helt sykt! Havnet også på 28 plass på blogg.no, ny rekord. Tusen takk til både Krisssy og alle dere som er så søte og følger bloggen min. Det betyr mye ♥ 


Grunnen til at tallet på blogg.no er lavere er fordi de trekker fra alle utenlandske lesere (teit!!).  

 

Nye innkjøp

Var innom Gulskogen tidligere i dag for å bytte litt gaver og handle litt på salget. Skinnbuksen jeg kjøpte på Gina Tricot for ikke så lenge siden hadde selvfølgelig klart å revne. Men fikk heldigvis byttet den! Fikk også en parfyme til jul som tante hadde kjøpt litt feil. Hun hadde kjøpt one million og ikke lady million. Så der måtte det byttes litt. Selv om jeg elsker one million, hadde det blitt litt kleint å gå å lukte som en gutt. Haha! 


Gensere - Gina Tricot // Sminke - H&M // Parfyme - Lady Million, Kicks.

Bilder fra fylla!

I går dro jeg, Isabella og Lisa på Onkel Thor. Det ble veldig bra der! Møtte igjen masse kjentfolk. Møtte også en del blogglesere, veldig koselig at dere kom bort og sa hei! Setter veldig pris på det! Det var så mange der at vaktene måtte slutte å slippe inn folk. Det er ganske godt gjort til å være i Vestfossen. Et lite bildedryss fra gårsdagen! 

Dagens outfit

Håper dere alle har hatt en herlig jul, og nyter ferien. Det gjør i alle fall jeg. I dag er jeg helt frisk og rask igjen. Deilig! Fikk også en veldig søt overraskelse i går. Krisssy.blogg.no hadde nemlig linket bloggen min. Tusen takk til henne! Elsker bloggen hennes, så det var veldig gøy at hun linket meg. Jeg var en av de tre som ble valgt ut blandt 647 stk (!). Så det var ganske stas! 
Shorts - HER // Genser - Bik Bok // Sko - HER 

I love curls #BeautyTip

Er det noe som kan sprite opp et antrekk så er det krøller. Det er så jentete og pyntelig med fine krøller. Selv elsker jeg det! Da trenger man heller ikke å bruke så mye sminke. De fleste pleier kun å krølle håret sitt hvis de skal på fest eller en større anledning. Men hvorfor skal man kun se glamorøs ut en sjelden gang i blant? Det er tross alt hverdagen man lever i. Så krøll gjerne håret i hverdagen også! Du vil føle deg såå mye finere. Det eneste som er kjipt med å skulle ha krøller er at det tar så lang tid å lage de. Men da anbefaler jeg dere å anskaffe et godt krølljern (selv bruker jeg dette) som gjør at krøllene holder lenge. Når jeg krøller håret mitt pleier det å sitte i ett par dager. Dette er også fordi jeg holder ganske lenge (12-14 sekunder) på hver seksjon av hår, når det krølles. Litt bedre forklart i videoen som ligger under. 

Sang: Chris Crocker - Second to none
 
  
Flere som elsker krøller? 
 
 

Syk på julaften

I går feiret jeg julaften hjemme med familie. Typisk meg at jeg ble syk natt til julaften. Så jeg var rimelig dårlig i hele går. Men heldigvis begynner jeg å bli bedre nå. I går begynte jeg dagen med å se på de faste filmene som Askepott og Mikkes Jul. Får utrolig julestemning av de. Senere på dagen kom hele familien og vi koste oss med god mat og pakker. Et lite bildedryss fra gårsdagen: Gale damer!

Tenk  at det er julaften allerede i morgen! Har ikke julestemning i det hele tatt. Skal se litt julefilmer i dag, i håp om at julestemingen kommer. Noen som har noen anbefalinger til julefilmer? Akkurat nå ser jeg på mafiafruer. Elsker det programmet. Gale damer! Alltid masse drama. Og det elsker jeg!Ukens spørsmål #3

 

Hvilken linje er det du har lyst til å gå på?
- Vil gå journalistikk neste år. Håper på høyskolen i Oslo. Men alt kommer ann på karakterene jeg får.

Jeg har lyst til å begynne å bruke morrocan oil selv. Men jeg lurer på; hvor ofte bruket du det?
- Jeg bruket det som regel hver dag, når jeg er ferdig med å rette/krølle håret mitt.

 

Hei! Jeg er fast bruker av hair extensions fra Locks & Bonds, men har bare brukt clipsene derfra. Nå har jeg veldig lyst til å bestille meg enten tape eller micro ringer, men siden jeg ikke har erfaring med tape derfra - så lurte jeg på hvilken av metodene du anbefaler meg? Om jeg burde velge micro ringer eller tape?
- Jeg er veldig glad i tape extensions. Det er litt flere ting du må være obs på når du bruker det, som vasking av håret, sette det i hestehale, osv. Men med micro ringer både kjenner man og ser man fort at man har extensions. Med tape så hverken syns det eller kjennes det. Så jeg anbefaler absolutt tape hår. Har skrevet mye om extensions HER.

 

Hvorfor startet du å blogge?
- Ville ha et sted å poste bilder og promotere meg selv som modell. Men jeg fant fort ut at blogging var noe jeg virkelig likte. Så to og et halvt år etter er jeg fortsatt i gamet.

 

Utrolig pen! Hvor i Tyrkia var du?
- Tusen takk :-) Var i Marmaris. Det ligger langs egerhavskysten. Det var helt nydelig der, anbefales til de som vil til Tyrkia. Det eneste dumme var at det ikke var noe nordmenn der, bare engelske og tyske.

 

Kjempe fint antrekk, hvor er genseren din fra?
-  Den er fra Gina Tricot

Oi! Isabella og Lisa var veldig like, er de søstre eller noe? og btw, du var veeldig fin med svart hår! 
-  De er tvillinger. Tusen takk, savner litt å ha svart hår.. 

 

Hva syns du om gutter som trener i singlet?
- Haha, det var også noe å spørre om. Er ikke det ganske vanlig a?

 

Hvor redigerer du videoer?
- I windows movie maker

 

Så veltrent du var! Er du fortsatt slik? Er veldig gøy og se på anfre som har motivasjonen til å trene kroppen så bra. 
- Nja. Har vel det. Men den siste måneden har jeg gitt litt blanke i treningen, og da forfaller ting fort dessverre! 

Masse fine bilder! Hvordan ble du modell og liksom fikk det som et "yrke"? 
- Takk :-) Har skrevet om det HER.  

 

Når har du bursdag? Jeg har 8.mars
- 5 februar. Blir 20 da. Gleder meg som en liten unge!

 

Hvor mange kameraer har du? Syns jeg har lest at du har fått to i forbindelse med noe "blogg-greier", hehe :-)
- Jeg har 4 stk. som jeg bruker. Det lille rosa pleier jeg å ha med på fest, siden det passer så godt nedi små lommer/bh'en/clutcher. Det hvite bruker jeg til å filme videoblogger, det sykt bra. Pleier også å ha det med hvis jeg skal noe. Siden den svarte speilrefleksen er så stor. Men den svarte speilrefleksen bruker jeg til å ta bilder når jeg er hjemme, siden jeg har fjernkontroll til det. Både det rosa og det hvite kameraet har jeg fått av Nikon. 

Sliter tape extensionet på håret ditt? Mistet du mye hår eller opplever du mye floker når du skal ta det av? Hvordan er kvaliteten etterhvert?
- Tape er det som sliter minst på håret av absolutt alt extensions. Har nettopp tatt det av og på, siden det hadde vokst ut en del. Mistet ikke mye hår når jeg tok det av. Man mister ca 100 hårstrå hver dag, og når disse har sittet fast i extensionet, mister man de ikke før man tar av extensionet. U see? Litt dårlig forklart! Nå har jeg hatt på håret i over to måneder, og det er nesten ikke slitt.  

Hvordan klarte du å farge håret fra svart til brunt? Stripet du det gradvis eller?
- Har skrevet et innlegg om det HER som du kan lese.  

 

Har du noen hårkurer å anbefale? Jeg har krøllete, brusete og slitt hår. 
- Anbefaler deg å dra til en frisør og få råd der. Har ikke brusete og krøllete hår selv, så vet ikke om noen hårkurer. Det eneste jeg må råde deg til, er å ikke kjøpe hårkur på steder som H&M/Cubus/Kiwi osv. De hårkurene har som regel silikon i seg, og det skader håret mer enn det pleier det.

 

Sneakpeak på sminke- og hårvideo!

I dag har jeg laget en Lana Del Rey sminkevideo og hårvideo. Syns jeg fikk det til ganske bra. Akkurat nesen var litt vanskelig siden hennes er så sykt forskjellig fra min. Men håret gikk veldig bra! Skal starte med redigering av filmen nå, så den kommer nok ut i morgen. Husk å sjekke innom da! Du kan forresten abonnere på youtube kanalen min HER, så får du mail så fort videoen er lagt ut. 
Semi finalist

På onsdag fikk jeg den flotte nyheten om at jeg er semifinalist til årets skjønnhetsblogg på Vixen blog awards. Tusen takk til alle som har nominert meg, og tusen takk til juryen! En slik pris betyr så mye for meg. Bare det å være en av topp 10 skjønnhetsblogger i Norge er utrolig gøy! Stemmingen åpnet i dag, og om du vil stemme på meg som "årets skjønnhetsblogg" hadde jeg blitt veldig glad! 

Tilbakeblikk 2012, del 3

I juni, juli og august 2012..

 

Farget håret mitt fra svart til brunt

Tok jeg mye antrekksbilder

 

Var på kurs hos bareMinerals

Dro til Tyrkia en tur. Var også innom Kos mens jeg var der. 

 

Var på cafè med søsteren min, tanten min og Molle (bestemoren min). Veldig koselig! 

 

Var en del på fylla med Lisa. Herlige tider!Var på i Hønefoss fylla med fetteren min, Magnus!

 

Var på elvefestivalen med Jeanette og Isabella

 

Begynte på skolen igjen..

Dagens outfit

Siste dag før jul i morgen. Gleder meg virkelig til ferie nå! Fant forresten ut at stemmingen til Vixen blog awards ikke åpner før i morgen. Så det er grunnen til at mange av dere ikke fikk til å stemme. Men veldig koselig at dere ville stemme på meg! Hadde time med rådgiver på skolen i dag. Så har bestemt meg for å virkelig satse på skolen etter nyttår. Må jobbe med lekser minst en time hver dag. Tidligere har jeg nesten ikke jobbet med lekser.. Må ha 5,2 i snitt for å komme inn på den linjen jeg skal på. Så her må det bli skjerpings!Tilbakeblikk 2012, del 2

I april og mai 2012.. 

 

Trente jeg mye

Lagde også en treningsvideo som har fått over 5'000 visninger på youtube, helt sykt!


Malte hele rommet mitt hvitt. Beste valget jeg har gjort med rommet mitt. Er så fornøyd!

 

Var på fylla med jentene fra modellbyrået

 

Var enda litt mer på fylla..
Tok mye antrekksbilder

Shoppet også litt..

Nominert til Vixen blog awards!

Fikk en veldig fin mail i går om at jeg var nominert til "årets skjønnhetsblogg". Ble så utrolig glad når jeg fikk den mailen! Det er et stort privilegium å være blant de ti utvalgte. Hadde aldri trodd at jeg skulle bli valgt ut som semifinalist. Veldig gøy å bli ekstra lagt merke til!

Innlegget mitt er på aftenposten.no!

Ble så glad da jeg tittet innom aftenposten.no på morgenen i dag. Innlegget jeg skrev "Hvor lenge skal man være jomfru?" lå på forsiden. I skrivende stund har innlegget mitt blitt delt hele 76 ganger. Så stas at det ble postet der! Du kan lese det på aftenposten HER. Tilbakeblikk 2012, del 1

Tilbakeblikk fra januar til mars 2012.


Tok mye antrekksbilder


 Fikk langt svart hår
Var på photoshoots 


Fotograf - Ramona Kamfjord


Fotograf - Tor Gunnar Berland 


Fotograf - Remi Salievski

Begynte å trene ordentlig

 

Feiret bursdagen min


Var på mote med mening fashionshow. Var gjesteblogger for Isadora.

 

Ukens spørsmål #2

I wanted to ask, how tall you are :))) Btw. you are soooo lovely. I like you blog :)
- Thank you so much :) I am about 163 cm.  

 

Hvordan lagde du en slik leserundersøkelse og hvordan la du den ut på bloggen?
- Lagde den HER. Tok bare print screen av den og la den ut som et bilde, men link på.  

 

Hvordan kamera tok du det gif bildet med? Og hvordan redigerte du det slik?
-Jeg brukte Nikon J2 kameraet mitt. Hadde på innstillingen "bare valgt farge". Så satt jeg kameraet på stativ og tok bilde av armbåndet med forskjellige farge innstillinger på kameraet. Så la jeg bildene sammen i photoscape under "Animert gif".

Hvordan fikk du lagt ut gif på bloggen?
-Jeg lastet opp bildet på tinypic.com og kopierte det inn på bloggen. Det går ikke ann å legge ut gif's ved å laste de opp på den tradisjonelle måten. Så det er grunnen til at jeg gjør det slik. 

 

Wow :O Bruker du extensions til vanlig? :) På det bildet der også? :)
- Ja. Bruker tape extensions, fra locksandbonds.com. De sitter på hele tiden. Du kan lese mer om de her: http://stina.blogg.no/1352037082_alt_du_trenger__vite_.html
 

 Hva jobber du med/som?
- Bloggen er først og fremst jobben min. Men jobber også som servitør en gang iblandt. Og modell da.

 

Kanskje litt dumt spørsmål, men er det bare sånn vanlig olivenolje som man bruker i mat? Som man bruker til å vaske sminkekostene sine til?
- Ja. Jeg bruker helt vanlig olivenolje blandet med zalo.

Favoritt produkter til håret mitt

Siden det er mange av dere som spør hva slags produkter jeg bruker til håret mitt, kan jeg vise dere mine favoritter nå. Bruker også shampo, tørrshampo, balsam og hårkur. Men syns ikke de er sånn sykt bra, så vil ikke anbefale der her på bloggen. 

Morrocanoil- LOVE IT. Denne har blitt et must for meg. Jeg tar alltid et "pump" og fordeler det i håret. Denne gjør at håret blir mykt, så det ikke floker seg så lett. Kan kjøpes hos frisører.

Wella stay styled - Denne bruker jeg alltid når jeg har krøllet håret mitt. Da holder krøllene mye lengre. Man får heller ikke sånn "ned-sprayet" hår med denne, siden den sitter så lett. Kan kjøpes hos frisører.

Syoss heat protect - Denne bruker jeg alltid før jeg varmebehandler håret mitt. Det er veldig viktig å alltid bruke en god varmebeskytter før du retter, krøller eller føner håret. Eller så blir det veldig slitt. Kan kjøpes hos H&M.Tangle teezer - Denne hårbørsten er min absolutte favoritt. Den er så utrolig skånsom mot håret og "river" ikke i det. Kan kjøpes HER.

Extension combibørste - Denne ser mer ut som den tradisjonelle hårbørste. Men den er veldig skånsom mot håret, og passer godt til extensions. Kan kjøpes HER. 

 

- Bruker du noen av disse?

Reklame

Er det greit å gi bloggere skylda?

I det siste har det vært mye i media om bloggere. At de er dårlige forbilder som kun gjør at andre jenter får dårlig selvbilde, og utvikler spiseforstyrrelser. Caroline Berg Eriksen (Fotballfrue) blir selvfølgelig blir mest utsatt, siden hun er norges største blogger, og blogger mye om trening og kosthold. Men mye av det som blir skrevet om bloggere er etter min mening, helt feil.

Jeg har lest bloggen til Fotballfrue veldig lenge, og det eneste jeg får fra den er positivitet. Det er få som ser så positivt på livet som henne. Hun oppfordrer mennesker til å spise sunt og trene. Og hva er vel galt med det? Hadde hun oppfordret andre til å sitte på sofaen og spise dritt hver dag, hadde det påvirket andre skadelig. For ja, lesere blir påvirket av hva bloggerne gjør og skriver. Men folk må også få lov til å tenke selv. Jeg regner med at de som leser blogger i Norge skjønner at alt ikke er ekte. 

Ting er satt til det "perfekte" for at bloggen skal være interessant. Folk vil mye heller lese om folk som lever i en rosa boble, enn de som sitter på sofaen hver dag og syns synd på seg selv, og bare er negative. Topplista i Norge er et bevis på det. De som ligger på toppen er pene, sunne (med noen unntak), trente og har en fin klesstil. De bruker også hverdagen sin til mer enn hva andre gjør. Det finnes drøssevis med blogger som er av den negative og "ekte" sorten, men det er ikke de folk vil lese om. 

Folk leser blogger for å "drømme" seg bort i en annens hverdag, og for å hente inspirasjon. Jeg får ofte høre av lesere at de er innom bloggen min hvis de mangler inspirasjon til helgens festantrekk eller lignende. Det er nettopp det en blogg er til for; å inspirere andre. Jeg skriver ofte om veldig overfladiske ting. Men også om dypere ting som; "Hvor lenge skal man være  jomfru?", "Fuck Janteloven!", "Hvordan få bedre selvtillit", "Ja, jeg vet at jeg er lav", "Feite mobbere", osv. Nettopp fordi jeg syns det er viktig å snakke om ting som kan være vanskelig å snakke om med venner og familie. Jeg har såpass mange lesere innom bloggen min hver dag, at jeg faktisk kan gjøre en liten forskjell med den. Å få en jente til å få bedre selvtillit, bli sikker på sex, skjønne at det er greit å være stolt av seg selv, osv er noe av det jeg faktisk har fått til med bloggen min, og det er jeg veldig stolt over. 

Men det å kaste alle bloggere under bussen, og si at vi burde stenges, er helt feil. Det å si at bloggere gir jenter anoreksia er helt feil. Modeller har alltid fått skylda for denne, men nå er det bloggerene som får det. Hvis man faktisk ser litt på bloggere, så ser man fort at det ikke er dem sin skyld. Hvis man syns at bloggere er så dårlige forbilder, hvorfor lese bloggen da? Hvis du ikke liker det mediene sier om utseendet, hvorfor skru på tv'en og lese blader da? Hvis du ikke takler at andre har det bra med seg selv, og ser bra ut, må du heller stenge mediene ute. 

For alle tolker ting forskjellig, og noen er kun ute etter å gjøre andre vondt. Det er mange som går inn på bloggen til Fotballfrue og kun legger igjen negative kommentarer som at hun er for tynn og må spise mer. Men Fotballfrue gjør noe som mange ikke gjør. Hun trener! Når man ser kroppen hennes ser man en sunn og trent kropp. Ikke en jente som sliter med spiseforstyrrelser og som er utmagret. Hun er et godt forbilde. Fordi hun er sunn og positiv. 

Så til slutt; å gi bloggere skylden for å gi jenter anoreksia er ikke riktig. Foreldre burde ta mer ansvar, og lære barna sine at alt ikke er ekte. Og lære de å faktisk få et godt selvbilde, så de kan se på en blogg som noe positivt, og ikke negativt. 

Meg for ett år siden

Så litt tilbake i bloggarkivet mitt. Har forandret meg ganske mye det siste året. Har farget håret fra svart  til brunt. Har mye lengre hår nå. Ser også ganske annerledes ut i ansiktet. Sminker og kler meg ganske annerledes nå også. 

Forskjell eller?
Chill saturday

Jobbet for første gang i går, siden august. Så kan ærlig si at jeg var helt gåen i bena når jeg kom hjem. Men var gøy å jobbe igjen. Har ikke sett alle folkene på lenge, så det var veldig koselig! Hadde savnet de masse. I kveld skal jeg se litt på film og kose meg med godteri. Har bestemt meg for å gi litt blaffen i kostholdet frem til neste år. Må være lov å unne seg litt ekstra godt i julen. Regner ikke med at jeg er den eneste? Fikk også Stella tilsendt i posten i går, så skal kose meg med litt lesing i kveld. 

Silikon or not?

Fikk en liten melding på facebook i går om at det var lagt ut innlegg om meg på toppsladring.org. Der hadde det blitt skrevet en ganske latterlig påstand. Der var det nemlig en leser som var sikker på at jeg hadde tatt silikon. Leseren skrev følgende: 

-"Hei toppsladring.
jeg leser en blogg stina.blogg.no og hun sier hun ikke har silikonpupper i dette innlegget http://stina.blogg.no/1338596972_silikonpupper.html. men når man ser på bildene av hun på det innlegget og dette her http://stina.blogg.no/1354628323_hvordan_fremheve_bl_y.html så ser man at hun MÅ ha noe. hva synes dere?
ps.elskerdere <3"

Kan med en gang si at jeg har ikke tatt silikon. Hvis jeg noensinne kommer til å ta det, kommer jeg til å være åpen om det. Og da får dere lesere vite det. Har skrevet innlegg om dette før. Men var visst ikke så lett å tro på meg. Så derfor sier jeg det igjen. NEI, jeg har ikke tatt silikon. OK?

Bildet leseren mente at det så ut som jeg hadde tatt silikon. Syns nå ikke det ser sånn ut jeg da men..

Dagens outfit

I natt sov jeg utrolig nok 11 timer. Det er lenge siden sist det! Powernappet først 4 timer, også sov jeg 7. Gud så deilig! Tror jeg må innføre fast sovedag igjen. Hadde det når jeg gikk 1. og 2. året på vgs. Da sov jeg fra jeg kom hjem fra skolen og til neste dag. Høres sikkert helt merkelig ut! Men det hjelper veldig, siden jeg bare får sovet 5-6 timer hver natt. Og vi jenter må ha skjønnhetssøvnen, eller hva? 

Har forresten fikset i problemene som var med rabattkoden til madlady. Den nye koden er "stina15blogg". Da får du 15% rabatt på alt hos madlady.sePakke fra Madlady

Når jeg kom hjem fra skolen i dag, ventet det en pakke til meg på fra madlady. I dag fikk jeg en ny genser. Elsker den allerede! Kommer nok kun til å bruke den på fest og litt større anledninger. Er ikke akkurat den type genser man går med til hverdags. Men syns den var veldig kul, og annerledes! Siden jeg har så søte lesere skal dere få en rabattkode på madlady. Den gir dere 15% rabatt på alle varer. Rabattkoden varer til og med 24 desember. Hvis du vil bestille pakker og ha de innen jul, bør du kjøpe klærne senest 14 desember 16:00. Rabattkoden er "stina15blogg".
Genseren kan du finne HER. 

Reklame

Hvordan unngå kviser

Jeg får ofte spørsmål av både gutter og jenter, agående kviser. Siden jeg har lært meg en del råd, som kan hjelpe de fleste, skal jeg dele de med dere. Hvis du har ekstremt mye kviser anbefaler jeg deg å gå til legen. Det er ikke sikkert du selv gjør noe feil, men at du har en hudsykdom. Vet om flere som har fått hjelp av leger. Men for alle dere andre (95% av dere som har kviser) kan disse rådene hjelpe. 

Hygiene:
Det er viktig å ha det rent rundt seg for å unngå kviser. Mange av de kvisene man får er fra bakterier.

- Vask mobiler, pc, fjernkontroller, osv med alcogel. Da får du vekk alle bakterier som fort smitter over til ansiktet.

- Skift sengetøy minst en gang i uken. Da unngår du å få bakterier i ansiktet ditt, som kan gi deg kviser. 

- Vask ansiktet hver morgen og kveld. Hvis du bruker sminke er det veldig viktig at den alltid blir fjernet før du legger deg på kvelden. Gjerne ta den av så fort du kommer hjem fra skole/jobb og vet at du ikke skal ut noe mer den kvelden. Da får huden litt mer "fri" til å puste.

-  Vask hendene dine ofte. Når du tar på mat eller andre ting, kan du få bakterier og fett i ansiktet. Det er ikke bra for huden. Derfor må du vaske hendene så ofte som det er mulig. Husk å bruke en mild såpe, så ikke hendene dine tørker helt ut.

- Vask sminkekoster og svamper ukentlig. Dersom du bruker flytende foundation er det viktig at det du bruker til å påføre den med, er helt rent. Vask det annenhver dag. De kostene du bruker til pudder bør vaskes en gang i uken.Kosthold:
Hva vi drikker og spiser har mye å si på hvordan huden våres blir. 

- Alltid få i deg nok med vitaminer og mineraler. Jeg hater å ta piller, så jeg spiser vitaminbjørner og omega3 fisker hver morgen.

- Hold deg unna sukker og hvitt mel. Det mange kanskje ikke vet, er at hvitt mel blir omdannet til sukker i kroppen. Så dersom du spiser mye loff, boller, pizza, baguetter (lyse), osv får du i deg masse hvitt mel. Når vi tilfører kroppen sukker går hormonene i kroppen litt crazy, og man får kviser. Hvis du ikke tror på meg; prøv å gå 4 uker uten hvitt mel og sukker, så skal du fort se at huden din blir mye bedre.

- I stedet for å spise godteri som snacks, kan du spise grønnsaker og frukt (ikke altfor mye av frukt, siden det inneholder fruktsukker) med mager kesam og dipmix. Det inneholder også mye mindre kalorier (for dere som tenker på vekten!). 

- Alkohol er en killer. Hver gang jeg har vært på fylla kan jeg banne på at jeg alltid får en ny kvise. Siden alkohol er som en gift for kroppen, reagerer kroppen din med å gi deg kviser.Andre råd:

- Trening er absolutt en god ting! Da går blodstrømmen mye bedre gjennom kroppen, og du får ikke så lett kviser. Men husk å fjerne sminken før du trener, og tørk av svetten ofte. 

- Dette er et råd som strider litt imot alle regler. Men det har fungert på meg og på mange andre. Når jeg få kviser lar jeg den ikke være gul og gå bort av seg selv, selv om dette er hva mange anbefaler. Jeg bruker en nål og "tømmer" den helt. Haha, dette høres ekkelt ut. Men grunnen til at vi får kviser er fordi at kroppen må kvitte seg med en del "dritt". Så hvis man bare lar det være, har man lettere for å få veldig stygge arr. Jeg har hatt mange kviser gjennom ungdomstiden, man har ikke et eneste arr. Det er kun fordi jeg har gjort dette. Har sett mange venner som har latt kvisene være gule, og latt de gå bort av seg selv. Og de har fått dype og stygge arr. Grunnen til det er fordi at kviser "graver" seg ned i huden, og når den endelig blir borte, er det igjen en grop i huden. Det er selvfølgelig forskjell fra hudtype til hudtype. Men dette er et råd for dere som ikke ønsker å få arr etter kviser.

 

Sliter du mye med kviser?

Fremføringen gikk strålende!

I dag hadde jeg fremføringen i norsk om blogging. Var veldig nervøs siden den kun skulle være på 15 minutter, og når jeg gikk gjennom presentasjonen i går var den på 29 minutter. Så fikk litt panikk! Men klarte heldigvis å ta den på bare 16 minutter. Så tiden matchet perfekt! Fikk 5+, så var veldig fornøyd med karakteren. Fikk mye skryt for at jeg ikke brukte manus og at jeg snakket om noe jeg kunne så godt. Så til dere som skal ha fremføringer fremover, memorer manuset så du slipper å bruke det. Det gir en god bonus på karakteren!
Fremføring om blogging

Hei søtinger! Titter bare kjapt innom. Holder på å øve til norsk fremføringen jeg skal ha i morgen. Har gått gjennom det et par ganger nå, men flere skal det bli. Skal forresten ha om blogging. Så dette må bli bra! Har egentlig ikke noe sceneskrekk, spesielt ikke forran er klasse. Har jo gått catwalk forran 15'000 mennesker før, så dette burde ikke være noe problem. Det eneste jeg er redd for, er at jeg skal begynne å surre. Får håpe det går bra for det. Wish me luck!

Veldig hyggelig at det kom inn så mange positive tilbakemeldinger på innlegget jeg la ut i går, "Hvor lenge skal man være jomfru?". Veldig interessant å lese alle kommentarene som kom inn. Koselig at dere ville dele så private ting på min blogg ♥Bildene er forresten tatt med kameraet jeg vant fra Nikon. Elsker det allerede! Det er så lite og hendig, samtidig som det er bra. 

Ukens spørsmål #1

Siden jeg får mange like spørsmål av dere, skal jeg begynne å samle opp de jeg får hver uke, og svare på de hver søndag. Bruker veldig mye tid på å svare alle hele tiden, og da rekker jeg ikke å svare alle. Og vil jo gi dere svar på ting dere lurer på, så da kommer svar på spm. på søndager. 

 

Jeg lurer på om du kunne ha hjulpet meg med headeren min. jeg har bilder i god kvalitet med samme bakrunn? jeg kan også linke deg om du ønsker det ?
Lager ikke headere til andre. Gå inn på headerplease.com og legg ut ønske der. Da får man masse fine headere. Det er slik jeg fikk min header.

 

Nydelige bilder! Elsker den brunfargen du har på det 3 eller 4 nederste bildet, rett over de du får veldig mørkt hår igjen. Hvilken farge har du brukt der? Fra dette innlegget. 
Jeg hadde en blanding av tawny mocha og bronzed caramel. Var i alle fall den fargen jeg hadde på extensionet fra locks and bonds.

 

Så fin genser, hvor har du kjøpt den :)? 
Den er fra madlady.se 


Hvor er tapehåret ditt fra ? Og hvor mye betalte du? :)

Det er fra locksandbonds.com. Får det sponset så betalte ikke noe for det. 
 

Hvor kjøpte du din adapter til krølltangen? Hvilken butikk? Takk på forhånd :)
Kjøpte den på expert eller elkjøp. Det beste er å ta med krølltangen i butikken så du kan teste at du får riktig.

Hvor lenge skal man være jomfru?

Alle blir født jomfru. Når vi slutter å være jomfru er opp til oss selv (med mindre man blir tvunget). Jeg hører om så mange jenter som har sex helt ned i 12 års alderen. Jenter som blir gravide som 13 åringer. Hva har skjedd med samfunnet?


Når jeg var 12 år følte jeg meg som et barn, jeg var et barn. Sex var absolutt noe jeg ikke ville prøve ut så tidlig. Så hva får jenter til å debutere seksuelt så tidlig? 
Er det på grunn av at man ikke kan snakke om sex hjemme? Mange som presser rundt deg? Hva er det egentlig? Statististisk sett er jenter gjennomsnittlig jomfru til de er 16,7 år. Mens gutter er jomfru frem til de 18 år. Jeg synes det er helt greit å ha sex når man er 17-18 år for jenter.
 

 

 

Jeg syns det er viktig at man skal være komfortabel på den man har sex med. Man trenger ikke være sammen med personen i 3 år før man har sex, det sier jeg ikke. Men at man føler seg klar, og vet at man ikke angrer. For det kjipeste som finnes er å være 14-15 år og dra på fest, bli sanseløs full og ha sex med en random stranger. Og angre seg grenseløst dagen etter. 

 

Mange gutter føler seg presset til å ha sex tidlig siden "alle andre har det". Men har virkelig "alle andre" det? Sikker på at kompisen din som tok jomfrudommen sin i syden virkelig gjorde det? Og at han ikke bare finner på at han gjorde det for å slippe å si til alle at han fortsatt er jomfru? Alle gutter som sier dere har hatt sex med mange. Er dere stolte over å hatt sex med så mange? Tror dere at dere blir supergode i senga av 79482 one-night stands? Det blir dere ikke. Gutter (og jenter) som er i lange forhold får prøvd ut ting, man lærer og man blir flinkere. Har man mange one-night stand betyr det ikke at man er god. Så jenter, fordet om gutten har hatt sex med over 100 stk, betyr det ikke at han er god i senga! 
 

 

Jeg syns det er viktig å vente til man er godt moden med å ha sex fordi det er så lett å angre. Selv har jeg hatt venner som har sagt "faen at jeg pulte han, angrer så sykt". Da har jeg alltid tenkt at det må være utrolig kjipt å gå rundt med den tanken at man angrer for at man hadde sex med en person. Jeg sier ikke at man ikke kan angre seg for å hatt sex med noen, når man tar jomfrudommen når man er moden, men da er det lettere at det ikke blir så mange man angrer på. Når man er 17-18 år tenker man helt annerledes enn når man er 13-14. 

 
 


Tips til foreldre som har tenåringer:


- Snakk åpent om sex med barna dine, men ikke oppfordre til sex. 
- Ikke døm barna dine. Ikke noe er vanskeligere for barn enn når du dømmer de. Da klarer de ikke å snakke med foreldrene sine om noe.
- Ha en god "harmoni" i hjemmet. Statistikk viser at jenter og gutter som kommer fra "dårlige" hjem debuterer seksuelt tidligere enn andre.  

 

♥ Når syns du man bør debutere seksuelt?

♥ Hvor gammel var du første gang du hadde sex? (her er det helt greit å være anonym om man ønsker det!).

 

 

Gjerne del dette innlegget! Det hadde jeg satt veldig stor pris på, siden dette er en viktig sak! 

Panikk!

Nå sitter jeg og prøver å få vekk hangoveren etter gårsdagens festligheter, med litt is og potetgull. Elsker Ben & Jerry's cookie dough. Favorittisen! Skal prøve å få øvd en del på naturfagen i dag. Skulle egentlig hatt prøven på fredag. Men siden jeg var så syk på onsdag og torsdag, fikk jeg den utsatt til i morgen. Må også få gjort ferdig norsk fremføringen min. Skal faktisk ha om blogging. "Er blogging en sjanger?" er problemstillingen min. Det eneste problemet jeg har nå, er at jeg ikke får redigert powerpointen min. Siden jeg ikke har det programmet på hjemme pc'en, og skole pc'en min har kapitulert. Så har litt panikk nå! 

Kommer forresten et litt "dypere" innlegg ut senere i dag. Så da er det bare å følge med! 
The beauty of being drunk

I går var jeg og kusinen min, Eveline på fest. Festen var hos en som bor like ved meg. Møtte igjen en del folk fra ungdomsskolen, som jeg ikke har sett på lenge. Så det var veldig koselig! Danset og drakk hele kvelden egentlig. Kveldens høydepunkt var vel på dansegulvet, da en av guttene la seg ned på gulvet og fikk de til å se ut som om han hadde et anfall. Det så helt latterlig ut! Jeg og Eveline kalte det bare for banan dansen. Måtte virkelig oppleves! Hahahah.  

Flere som festet i går?

 

Hvilken rett har du til å dømme meg?

Er det en ting jeg har merket ettersom bloggen min har blitt større. Så er det at folk skal absolutt gi seg selv retten til å dømme meg. Ja, jeg skriver om overfladiske ting. Jeg legger ut sminketips, antrekk og videoblogger, som viser at jeg fikser håret mitt. Mange som kommer inn på bloggen min tenker sikkert at jeg kun tenker på utseendet. At det er alt som betyr noe.

Men fakta faen er at bloggen er ikke hele meg. Bloggen min er kun en refleksjon av det overfladiske i min hverdag. De som leser blogger har kun lyst til å lese om positive og overfladiske ting. Hvis jeg har en skikkelig dårlig dag, eller hater noe, er ikke dette noe jeg vil dele på bloggen. Mest fordi at jeg vil holde en god og positiv tone her på bloggen. Hvis jeg skulle skrevet om alt som skjedde i livet mitt, så hadde nok bloggen vært en annen.Selv om jeg bruker hair extensions, sminke og shopper klær i ny og ne. Betyr ikke at jeg er overfladisk som person. Å være overfladisk er å dømme andre folk etter hvordan de ser ut. Noe jeg aldri ville gjort. Jeg har alltid lært av faren min at man ikke skal dømme noen, før man har tatt seg tid til å bli kjent med dem. Jeg syns det er noe av det viktigste man kan lære her i livet. Hvis man skal gå å dømme folk etter utseendet hele tiden, går man glipp av så mange fantastiske mennesker. 

Mange har tidligere reagert på at jeg tørr å legge ut bilder i bikini her på bloggen. Siden hvem som helst kan se bildene, og de kan bli misbrukt så er det en sjanse jeg selv tar. Jeg har opplevd at bilder som jeg har lagt ut her på bloggen, har blitt misbrukt. Falske facebook profiler har blitt lagd, bilder har havnet på porno sider (kun bikinibilder som ligger her på bloggen). Men jeg har valgt å ikke bry meg om det. For hvorfor skal noen tapere, som ikke engang tørr å bruke sin egen identitet, stoppe meg? Jeg er stolt av min egen kropp, og den jeg er, og da ser jeg ingen grunn til å bure meg selv inne.

Skal man gå hele livet og være redd for at noen skal gjøre deg vondt, kan man like så godt melde seg ut av samfunnet nå. 

Jeg syns det er på tide at folk klarer å se forskjellen på det mennesket man er på bloggen, og den man er i virkeligheten. Jeg gir meg ikke ut for å være en annen her på bloggen. Men siden man kun ser 30-40% av hvem jeg er her, så blir de tingene man ser på bloggen veldig forsterket. Jeg skriver aldri om hva jeg snakker med venninder om, hvem jeg dater, familien min, hvor mye lekser jeg gjør, osv. Fordi dette ikke er relevant for bloggen. Men det er fortsatt en stor del av meg. 

Neste gang du tenker på å dømme noen, bli kjent med personen først. Så blir tanken fort en annen. 

Havnet på sykehuset..

Grunnen til at jeg ikke blogget i går var fordi jeg havnet på sykehuset. Under heldagsen i norsk på tirsdag begynte jeg å få veldig vondt i magen. Og da jeg våknet opp på onsdag morgen var smertene enda verre. Så da måtte jeg først dra til legen, som sendte meg videre på sykhuset i Drammen. Der måtte jeg ta masse blodprøver og vente i flere timer på svar. De trodde enten det var blindtarmbetennelse, leveren, nyrene eller magesår. Det var sistnevnte som var grunnen til magesmertene mine. 

Jeg ble sendt hjem fra sykehuset i går. Så når jeg kom hjem var jeg så sliten og trøtt at jeg orket ikke å oppdatere bloggen, regner med at dere skjønner det! I dag har jeg fortsatt veldig vondt i magen, men er på bedringens vegne. 
My daily makeup

Siden mange av dere spør meg om hva slags sminke jeg bruker, og jeg ikke har fått vist det ordentlig i videoer. Tenkte jeg å vise dere det nå. Sminken jeg bruker fra bareMinerals har jeg brukt i ca 8 måneder, og er helt hekta. Har prøvd mye forskjellig foundationer opp gjennom tidene, men denne slår alle. Den dekker veldig bra. Det eneste minuset er at den holder bare i ca 8 timer, så man må etterfylle i løpet av dagen. Men den gjør huden din sunnere, og den er ikke testet på dyr. Leppestiften fra Maybelline har vært min favoritt i tre år. Elsker nudefargen på den, og konsistensen. 

 

Har du prøvd noen av disse produktene?

 

Hvordan fremheve blå øyne

Er det en ting jeg elsker å gi andre tips om, så er det skjønnhet. Enten om det er sminke eller hud. Det er en ting jeg får mye komplimenter av dere leserne mine om, og det er nemlig øynene mine. Så derfor skal jeg gi dere noen tips til hvordan dere kan fremheve blå øyne. Disse tipsene fungerer best på blå øyne. Hvordan de fungerer på andre farger, det vet jeg dessverre ikke. 


Pupiller
Jeg har nesten alltid sykt store pupilelr. Så de fleste som ser på øynene mine når jeg er inne, tror at det er svarte. Har faktisk blitt spurt et par ganger om jeg doper meg, siden pupillene mine er så store. Men det kan jeg love at det har jeg ikke gjort! De er bare sånn naturlig. Men det som jeg pleier å gjøre for at de skal krympe sammen og få vanlig strl, er å stille meg ute i sterkt lys. Eller forran et vindu når jeg tar bilder. Det er det jeg har gjort på bildet nederst til høyre. Da krymper puppillene sammen, og fargen i øynene syns bedre. 

Hårfarge
Når jeg hadde svart hår syntes de blå øynene mine mye bedre. Dette er fordi at det ble en så sterk kontrast, og at kalde farger gikk igjen. Men da jeg farget håret mitt veldig lyst brunt, ble plutselig de blå øynene litt borte. På bilde over så kan dere se hvor mye hårfargen har og si når det gjelder øyefargen.

Redigering. 
picmonkey.com kan du gjøre øynene mørkere og mer raffinerte. Jeg pleier å fjerne røde øyne først. Også gjør jeg de mørkere ved å legge på "mascara" under "touch up". Under kan dere se forskjellen før og etter jeg har fikset på øynene.  Sminke
For å fremheve blå øyne liker jeg best å bruke brun øyeskygge, og en svart mascara. Mascaraen lager en kontrast som gjør at øynene popper mer frem. Jeg syns også at en svart liner oppe gjør øynene enda der definerte. Men pass på så du ikke rammer inn øynene dine altfor sterkt, det er ikke pent! 

 

Likte du tipsene?

Jeg vant kamera fra Nikon!

Husker dere eventet jeg var på med Nikon for en måneds tid siden? Der var vi nemlig 20 bloggere som fikk et fotokurs. Alle fikk med seg et nikon coolpix S01 kamera. Den som lagde det beste innlegget fra kvelden vant et Nikon J2 kamera. På torsdag trakk de en vinner. Og gjett hvem den heldige var!? Det var meg! Ble så utrolig glad når jeg fikk en mail om at jeg hadde vunnet. Trodde aldri at jeg skulle vinne siden det var så mye flinke bloggere med på kvelden; Carolinemaria, Andreabadendyck, Junesundet, Haawt og enda flere. Dette var forresten den pakken i posten jeg snakket om på torsdag. 

Gleder meg til å ta bilder, og filme med det nye kameraet. Da blir kvaliteten på videobloggene (forhåpentligvis) enda bedre! 

Konkurranse - Vinn epilator fra Braun

Nå som julebord og nyttårsaften snart kommer er det viktig at leggene er hårfrie. Og hvor kjedelig er det ikke å dra frem barberhøvelen hver eneste gang du skal ut? Vi jenter liker stæsj og duppeditter som gjør hverdagen enklere, og da er epilering en god og enklere løsning enn barbering. 


I samarbeid med Braun skal en heldig vinner få en Braun epilator "silk epil 5". Denne epilatoren har en veil. pris på 1200,- kr. 

Det du må gjøre for å vinne er:
- Like facebooksiden til bloggen min HER.
- Dele dette innlegget på facebook ved å trykke på "liker" knappen og "publiser på facebook". 
- Legge igjen e-mail i kommentarfeltet så jeg kan kontakte deg.  


3 gode grunner til å epilere:
1. Bena dine forblir glatte i opptil 4 uker.
2. Hårene som vokser ut igjen er både tynnere og bløtere enn tidligere. I tillegg opplever mange at det vokser ut færre og færre hår etter hver epilering.
3. Du trenger ikke vente på at håret skal nå en viss lengde, slik som du må ved for eksempel voksing. En epilator fjerner selv de korteste hår.

 

Trekker den heldige vinneren 10 desember! 

Twilight med Isabella

I går dro jeg og Isabella for å se på Twilight. Har alltid litt miksede følelser om Twilight. Siden det er så chick film, og jeg liker best å action. Men selve filmen var nokså bra. Men savnet litt action, og da det endelig var action ble det en teit slutt. Men skal ikke røpe for mye om filmen, siden det sikkert er mange som vil se den. 
Etter vi hadde vært på kino dro vi på Picasso en tur. Det er en koselig liten restaurant som ligger mellom Glass og studioet til Rolf-Ørjan Høgseth. Der satt vi å drakk kaffe og skravlet i det vide og det brede. Når vi er med hverandre er det ikke stille et sekund. Digger det! 
Flere som har sett Twilight enda?
 

Dagens outfit

Skal straks dra på kino i Drammen med Isabella. Vi skal se på twilight. Håper virkelig den er bra, og ikke bare masse teite klisjèer som det ofte er. Flere som har sett den enda? Fikk forresten inn en ny genser fra madlady.se i stad. Er den ikke fin? Digger den selv! Utrolig behagelig, men samtidig lett å pynte. Må stikke nå. Blogges senere! 
Genser - Madlady.se // Skinnbukse - Bik Bok // Øredobber og sko - Husker ikke

Favoritt krølltang

Får ofte spørsmål om hva slags krølltang jeg bruker på håret mitt. Den jeg har er fra herstyler, og heter 3P. Grunnen til at den heter 3P er fordi den kommer med 3 forskjellige størrelser, så du kan få; løse, stramme og vanlige krøller. Jeg pleier å bruke den mellomste, siden den er samme strl som de flese andre krølltenger. Men den store er også kjekk hvis du har dårlig tid og bare vil ha kjappe og fine krøller/bølger.

Selve krølltangen bruker bare to-tre minutter på å bli varm, så da slipper du å sitte å vente på at den skal varmes opp. Det som er veldig bra med tangen er at krøllene holder lenge. Jeg kan ha fine krøller i tre dager etter jeg har krøllet det. Krølltangen kan du finne HER. 


Under kan du se to videoer der jeg viser hvordan jeg krøller håret mitt.