hits

desember 2011

BLE FILMET PÅ SURPRISE CATWALK!

En venn av meg på Facebook sendte meg en link i går kveld. Og lurte på om det var meg i videoen. Jeg kunne ikke helt skjønne hva han mente, før jeg så det selv. Siden dette var en video som Fretex hadde laget. I fjor sommer hadde de en "surprise catwalk" på T-Banen i Oslo. Jeg ble dratt litt ufrivillig med på catwalken av en kompis (Omar). 

Trykk HER for å se videoen. Spol frem til 1.26 på video nr 1. Det er der jeg og Omar går. Hehe!


Superstar couple?


Haha, holdt på å dø av latter!

 

♥ Hva syns du om videoen?

 

Love Stina <3

OUTFITS OF 2011

Har samlet mange av antrekksbildene mine fra 2011. Jeg har forandret meg mye igjennom året. Har byttet mellom brunt hår, svart hår, langt hår, kort hår og mellomlangt hår. Kjenner jeg savner å ha svart langt hår, når jeg ser tilbake på bildene. Men er veldig fornøyd med håret jeg har nå. Slipper å stresse så mye for å få det sånn jeg vil ha det. 
♥ Hva syns du om outfitsene fra 2011?

 

Love Stina <3

I LOVE THIS

Hello sweeties! I dag klarte jeg faktisk å stå opp litt tidlig 10.30. Skulle egentlig stå opp klokken 10. Men jeg er altfor glad i slumreknappen! Tenkte jeg kunne vise en av tingene jeg fikk til jul. Det var to søte bokser, som hadde kopper inni. Fant endelig et sted å ha alle negllakkene mine. Har så utrolig mange negllakker. 49 faktisk! Tror aldri at jeg kommer til å bruke de opp! Hehe. 

♥ Har du også altfor mange negllakker?

 

Love Stina <3

OUTFIT 28.12.11

I dag har jeg vært på kino med en kompis fra VGS. Jeg har faktisk ikke sett han siden skoleslutt i juni. Så det var skikkelig koselig å se han igjen. Vi så på filmen Arme Riddere. Den var utrolig morsom! Hele salen holdt på å dø av latter flere ganger! Den var på mange måter som Tomme Tønner. I alle fall like morsom!

Nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden, og lese litt forskjellige blogger. Elsker å sitte å lese mote- og hverdagsblogger. Får så mye inspirasjon! 

Genser - H&M // Bukse - Only

 

♥ Har du noen blogger å anbefale?

 

Love Stina <3

Blogglisten

30 MINUTE WORKOUT!Jeg har fått helt dilla på en å danse bellydance. Det er faktisk mye mer morsomt og enkelt enn man tror! Og de treningsvideoene jeg bruker får man virkelig trent hele kroppen. Dette treningsprogrammet kan man gjerne gjøre hver dag. Siden det kun tar 30 minutter. Og det beste er at man slipper å svette ihjel! Det programmet her er veldig bra for de som vil stramme kroppen sin, uten å bygge muskler. 

♥ Har du prøvd bellydance før?
Love Stina <3

KLAR FOR PARTY MED DE BESTE JENTENE!

Håper dere har hatt en fantastisk jul frem til nå! Det har jeg.  Jeg har kost meg med masse god mat, fine presanger og den kjæreste familien min. I dag skal jeg ut med bestevennen min og tvillingen hennes. Vi holder på å vorce litt nå. Så bloggnerd jeg er så sitter jeg selvfølgelig her og skriver, mens Isabella er klistret forran sminkebordet og Lisa står og drikker rødvin.  

 

♥ Skal du også ut i kveld?

 

Love Stina <3

NYTT DESIGN!

Ble så utrolig lei av at designet mitt var så rosa. Så nå er det helt forandret! Er utrolig fornøyd med det nye designet!

 

Før

 

Etter 


 

♥ Hva syns du om det nye designet?

 

Love Stina <3

20'000 VISNINGER

God jul alle sammen! Håper dere har hatt en strålende jul sålangt! Har akkurat tippet over 20'000 visninger på youtube kanalen min. Er så glad nå! Wii! :D 

Trykk HER eller på bildet for å komme inn på kanalen min.  

♥ Har du en youtube kanal? Hvis ja, hva heter den?

 

Love Stina <3

IDÈ TIL VIDEOBLOGG?

Har fått helt dilla på å lage videoblogger nå om dagen. Har lagd 5 sminkevideoer (2 som ikke er publisert enda) bare de siste dagene. Men vil variere litt! Har dere noen forslag til hva jeg kan lage videoblogg om?♥ Har du noen ideer til videoblogg?

 

Love Stina <3

SLETTING AV INNLEGG

Siden jeg tydeligvis har tråkket på noen tær da jeg skrev innlegget "Hvor langt skal nordmenn bøye seg for muslimer?" har jeg nå slettet innlegget. Det var utrolig mange som misforsto innlegget mitt totalt. Mens mange også var enige med meg. 

Siden det var mange som mente jeg satt alle muslimer i en bås. De muslimene jeg prøvde å peke ut (som mange ikke forsto) er alle de som vil ødelegge hvordan Norge er. De som kommer til Norge uten å ville integrere seg, voldtar kvinner, ikke vil lære seg norsk, gjør Oslo utrygt, jobber svart, osv. Jeg personlig har absolutt ikke noe imot muslimer, så lenge de oppfører seg bra og følger norske lover. Jeg har selv flere muslimske venner og har ikke noe imot at de er muslimer. 

 

Love Stina <3

SKO CRAVINGS

Jeg har heeelt dilla på leopard nå for tiden! Syns det er så fint, og det er litt sånn "spotlight-ish" med leopard. Man blir liksom ikke noe grå mus når man bruker leopard. Men man må passe veldig på når man bruker leopard sånn at det ikke blir for mye eller at det ser ut som man nettopp har vandret ut av skippergaten, for det er litt kjipt. Men klarer man å bruke leopard riktig er det den perfekte måten å synes på!Sko til venstre: Herfra // Sko øverst til høyre: Herfra // Sko nederst til høyre: Herfra

 

 

♥ Hva syns du om leopard mønster?

 

Love Stina <3

 


NY TV PÅ ROMMET!

Nå har jeg endelig fått meg ny TV. Det var virkelig på tide. Den jeg hadde var 21'' og kjeeempe gammel. Så jeg har hatt lyst på en ny ganske lenge. Og siden det er jul nå var mamma veldig snill og ga den til meg i julegave. Har ikke jeg en snill mamma eller hva?

 

Litt forskjell eller!?♥ Hva ønsker du deg til jul i år?

 

Love Stina <3

HVORDAN VASKE SMINKEKOSTER!

Fant en video på youtube som forklarer på en utrolig bra måte hvordan man skal vaske sminkekostene sine. Har selv prøvd ut metoden, og den fungerte utrolig bra! Jeg har vært altfor dårlig til å vaske sminkekostene mine, og det ser jeg på huden min. Det er dessverre sånn at hvis man ikke vasker kostene sine ofte nok (foundationkost=hver dag, pudderkoster=1-2 ganger i uken) kan man få kviser. Jeg tror det kan være mye av grunnen til at jeg får kviser. 

Så fra nå av skal jeg være kjempe flink til å vaske kostene mine. Jeg har heldigvis 2 helt like foundationkoster, så da trenger jeg kun å vaske de hver 2. dag. Wii!

♥ Hvor ofte vasker du sminkekostene dine?
Love Stina <3

SMINKEVIDEO - LEOPARD EYES

Nå har jeg laget en ny sminkevideo til dere! Grunnen til at jeg snakker engelsk i videoen er fordi at youtube er et så stort marked, og da er det enklest å snakke engelsk. Så alle forstår hva man sier. Hvis du ikke forstår engelsken min så godt er det bare å se på hva jeg gjør i videoen.

Har tenkt til å legge ut en sminkevideo en gang i uken. Tenker onsdager kanskje, hva tror du? Husk å subscribe til kanalen min, ved å trykk HER  

♥ Hva syns du om looken jeg gjorde i videoen?

 

Love Stina <3

GODTERI STOPP

Nå har jeg bestemt meg for å ta en godteri stopp. Men god inspirasjon fra min bestevenninde Isabella, som har klart seg over 3 uker uten noe som helst godteri. Vil jeg prøve å klare det samme selv, hvis ikke lenger. Har en veldig stor svakhet for godteri dessverre, og det går veldig utover huden min. Får veldig dårlig hud av all godteriet. Who would have guessed? 

Mye av grunnen til at jeg sier helt stopp, og ikke bare kutter litt ned. Er på grunn av at noe jeg så på et legeprogram på TV. Når man spiser godteri utløser det endorfiner i hjernen, samme som skjer når man trener og har sex. Og da kan man veldig lett bli avhengig av godteriet. Noe som skjer veldig fort med meg, og da klarer jeg ikke å kutte ned, dessverre =( 

♥ Spiser du mye godteri?

 

Love Stina <3

SHOPPING INNKJØP

I dag har jeg vært en tur på Gulskogen med mamma, søsteren min og Isabella. Fikk kjøpt julegave til mamma og Isabella. Og selvfølgelig litt til meg. Klarer aldri å styre meg på shopping! Haha!


Elsket hvor klassisk den kjolen her var! Kjolen er fra H&M Cubus


Dette pudderet anbefales virkelig! Fåes kjøpt hos Vita

 

 

Var innom en kinesisk restaurant med Isabella. Var utrolig god mat der! Svin chopsuey♥ Hva syns du om innkjøpene?

 

Love Stina <3

SPONSORPAKKE FRA E.L.F

Fikk en søt liten sponsorpakke tidligere i dag fra E.L.F. Gleder meg til å prøve ut sminken i morgen. Er veldig nysgjerrig på hvordan kvaliteten er. Har hørt mye positivt om de! ♥ Har du prøvd noen av produktene til E.L.F før?

 

Love Stina <3

JULEBAKING

I dag har jeg vært med mamma på kjøkkenet. Vi har lagd flatbrød. Var skikkelig koselig å høre på julemusikk mens vi stod å bakte. Fikk skikkelig julestemning ♥

 

♥ Har du bakt enda i år?

 

Love Stina <3

BYGDEKJENDIS

Haha, skal ikke skryte på meg at den overskriften stemmer helt. Men var på fest i Kongsberg i går. Det var en russebuss (Brackenbury) som hadde leid et lokale og holdt en relativt heftig fest der. Til tross for alle de idiotiske guttene som skulle veive så utrolig med hendene når de danset, at de presterte å slå til alle rundt seg. Men uansett, tilbake til overskriften. Jeg og Isabella ble tatt bilde av ei som jobbet som journalist for Lågendalsposten. Og vi klarte selvfølgelig å si standardkommentaren min; rave to the grave! 

Trykk HER eller på bildet for å se flere bilder fra festen.  

♥ Var du ute i går?

 

 

Love Stina <3

HVORDAN BLI KVITT KVISER!

De siste par ukene har jeg prøvd ut ett nytt rensemiddel og et par kremer. Jeg ble anbefalt rensemiddelet av en venninde, og med tanke på at hun har så godt som null kviser, måtte jeg prøve det ut. Jeg har veldig fet hud, så jeg har veldig lett for å få kviser. Men det jeg bruker nå fungerer faktisk! Wii! Jeg har også begynt å ta B-vitaminer for; hud, hår og negler. Det anbefales! Merker at neglene ikke sprekker opp like lett som før, håret bli sterkere og huden har blitt bedre. 

 

1. På det første bildet her er det jeg bruker hver kveld. Veldig viktig å få vekk alt av sminke og bakterier som har satt seg i huden i løpet av dagen. Jeg bruker renseren fra L'oreal på morgenen også. 


2. På morgenen bruker jeg fuktighetskremen fra Neutral. Dette er for at huden min ikke skal tørke ut i løpet av dagen. På kvelden bruker jeg kvisekremen fra Clinique. Sånn at huden min skal tørke vekk kvisene om natten.  

♥ Tar du godt vare på huden din?

 

Love Stina <3

HVORDAN FÅ NEGLLAKKEN TIL Å SITTE EKSTRA LENGE!

Jeg er sikkert ikke den eneste personen, som sliter med at negllakken går vekk med en gang. Jeg kan ta på meg negllakk på morgenen og allerede på kvelden har halvparten flakket av (uansett hvilket merke jeg bruker). Kjipt..? Ja! Men for et par uker siden fant jeg ut noe smart! Hvis man filer oppå neglene, til de blir helt glatte, sitter negllakken lenge! Og den blir heller ikke så klumpete oppå. For å file oppå neglene må man bruke en spesiell type fil (på bildet under). Som heter poleringsfil. Den gjør at neglene dine blir helt glatte og pene. Jeg har kjøpt min hos Cubus. 

♥ Har du prøvd sånn neglfil før?

 

Love Stina <3

NY HEADER

Nå har jeg fått på plass ny header (som dere sikkert ser). Likte den forrige. Men har endret håret ganske drastisk nå, så den passet ikke helt lenger. La egentlig ut to headere i går som jeg ville bruke. Men de passet ikke inn i det rosa designet mitt. Så lagde heller en ganske lik header som den jeg hadde fra før. 

 

Før
Etter

 

♥ Hva syns du om den nye headeren?

 

Love Stina <3

 

PS: Videoblogg nr 1 fra spørsmålsrunden kommer senere i kveld 

HEADER VS HEADER

I dag har Madeleine Kristine tatt noen bilder av meg til header. Har lagd to forskjellige nå. Men aner ikke hvilken jeg skal bruke. 

♥ Hvilken likte du best, nr 1 eller nr 2? 

 

 

Love Stina <3

PRØVEKJØRT LAMBORGHINI

En kompis jeg har som bor i Oslo har en utrolig fin bil. Favorittbilen min faktisk, Lamborghini murcielago. I dag stakk jeg og Nora innom der han har bilen sin, og nærmest stod å siklet på bilen. Dessverre er Oslo fylt med snø og dumper, så vi fikk ikke kjørt den ute. Men kompisen min kjørte den rundt i bygget den stod i. Herregud, for en lyd i bilen. Bedre enn porno jo!  

♥ Fin bil eller hva? 

 

Love Stina <3

SPØRSMÅLSRUNDE - AVSLUTTET

Tenkte jeg skulle ha noe jeg ikke har hatt på kjempe lenge, en spørsmålrunde. Så nå kan dere spørre om hva dere vil, og hvor mye dere vil. Men veldig private spørsmål kommer jeg ikke til å svare på, men det skjønner dere sikker.

Skal prøve å få svart på spørsmålene i en videoblogg, siden det er litt mer gøy, enn å lese.

 

♥ Noe du lurer på?

 

Love Stina <3

5 FAVORITTSANGER

Flux Pavillon - Hold me close
 
 
Avicii - Levels
Cookie Monsta - Ginger pubes
 
 
 
 
Example - Changed the way you kiss me
 
 
 
 
Rihanna - Where have you been

KLAR FOR FEST! + SMINKEVIDEO

Tenkte jeg bare skulle legge ut ett kjapt innlegg til dere, før jeg tar toget til Oslo. I kveld skal jeg på bursdagen til Nora. Min Longoria har blitt 19 år! Den var litt intern, hehe. Fant en sminkevideo i stad, so m jeg prøvde ut. Fulgte den ikke helt til punkt og prikke. Men jeg ble fornøyd med resultatet. Selv om det ser litt annerledes ut på bildet, enn i virkeligheten da.
♥ Hva syns du om dagens look?
Love Stina <3