november 2017

Tips! Mer aktiv i hverdagen!

De fleste av oss har en hverdag hvor vi først sitter 8 timer på jobb eller skole. Deretter kommer vi hjem også blir det mye stillesitting med lekser, tv titting og internett-scrolling. Derfor er det viktig at man er aktiv når man kan, sånn at man får beveget kroppen.

Det er viktig å holde seg aktiv så man får mer energi, bedre humør og orker mer! Men, hvordan blir man mer aktiv i en allerede hektisk hverdag? Her er mine tips! - Trapper - 
Legg til som regel at du alltid skal ta trappene. Som regel tar det like lang tid å gå i trappene, som det tar å ta heisen / rulletrappene. Eneste forskjellen er at hvis du tar trappene får du litt trim! 

 

- Gå -
Har du pause på jobben eller friminutt bør du gå deg en liten tur. Det trenger ikke å være noe langt, men så lenge du får vært litt aktiv og får litt frisk luft kan det hjelpe deg veldig med å komme igjennom dagen på jobb / skole. Har du litt dødtid om kvelden anbefaler jeg deg å gå en tur. Ta en halvtimes runde, og ha høyt tempo så du får opp pulsen litt. 

- Challenge -
Gjør en 30 dager challenge der du bestemmer deg for at du må ta x antall situps, squats eller andre øvelser hver eneste dag. Begynn for eksempel med 10 første dagen, også øker du med 5 for hver dag. 

 

- Gå til steder -
Skal du til en venninne, eller på butikken? Gå dit! Selv går jeg alltid til og fra butikken, og det blir ganske god trim å bære tunge bæreposer et par km. 

 

- Aktiviteter - 
Ta med deg en venninne eller to på tur i svømmehallen, en tur i skogen eller på klatrevegg. Her får du trening uten at du engang tenker over det! 

- Gå til jobb / skole - 
Om du går eller sykler til skolen / jobben gjør du deg selv en kjempe tjeneste. For det første får du god trim. For det andre får du våknet opp og du får frisk luft, så skole/jobbdagen blir mye bedre! Dersom du bor langt unna og må ta bussen, kan det være en løsning å hoppe av noen busstopp lengre unna. 

 

- Hjelp til -
Å vaske huset, måke snø, rave løv, gå tur med hunden og klippe gress er ting som foreldrene dine garantert vil takke deg veldig om du hjelper til med. Plusset er at det er supergod trening! 

5 Beauty hacks!

♥ La huden få fuktighetsbad. Kok opp vann i en kjele, med litt eterisk olje. Len hodet over dampen, mens du har et håndkle som dekker hodet over kjelen. Dette vil gjøre at porene åpner seg og kvitter seg med avfallsstoffer. 

♥ Hvis du vil at leppestiften skal sitte ekstra lenge bør du legge pudder på leppene, før du legger på leppestift. ♥ Bruk en bomullspad for å fjerne foundation / pudder som har festet seg i hårfestet.

♥ Når det kommer til under øynene dine, er less is more virkelig et faktum. Siden huden under øynene er så ømfintlig og tynn er det bedre å kun legge concealer og blende den ut med foundation, så ikke produktene legger seg i striper under øynene. 

♥ Hvis du har litt tungthengende øyelokk vil det alltid gi et løft å rydde opp i buskete øyenbryn. Form brynene så de ikke går rett bortover, men heller har et punkt som er litt høyere enn resten av brynet, så de går i en bue. 

Gruet meg til dette i 5 år!

I dag har jeg gjort noe jeg har gruet meg til de siste 5 årene.. Det har vært mye smerte rundt dette, og nå måtte jeg til slutt bare gjøre det. For en liten uke siden dro jeg til tannlegen for første gang på 5 år.

Jeg sjekket alle tennene mine, og det er mye som må fikses. Tidligere tannleger har lagt utrolig dårlige fyllinger som enten er i ferd med å falle ut eller allerede har falt ut.

Jeg har jo snakket en del med dere om dette, men jeg var ekstremt mye hos tannlegen før. Jeg hadde på et tidspunkt 9 hull samtidig i tennene. All denne boringen og turer til tannleger som ikke var særlig dyktige gjorde at jeg til slutt fikk helt skrekken for å dra til tannleger. Derfor har jeg de siste 5 årene gått med mye vondt i tennene mine, men jeg har ikke turt å gjøre noe med det.

Per Fredrik har lenge anbefalt med å dra til hans tannlege, og til slutt har jeg endelig turt å dra dit. I dag hadde vi første rundt med å fikse fortennene mine. Det er jo en gammel fylling som har falt ut bakfra og lagd en stor svart flekk på tanna veldig lenge. Dette er noe som har syntes godt hvis man så på tennene mine nærme, og det er noe jeg har hatet skikkelig. På mange bilder har jeg redigert det vekk, fordi jeg syntes at det var så stygt. Så det er virkelig noe som har plaget meg.

I dag skulle vi fikse det, og jeg var ekstremt nervøs. Kom det til å gjøre vondt? Kom det til å faktisk bli fint igjen?

Per Fredrik var med for moralsk støtte, og han var så god som holdt meg i hånden igjennom hele timen. Tannlegen var veldig nøye og forsiktig når han jobbet, og det var nesten ikke vondt i det hele tatt. Jeg ble helt sjokkert over hvor flink han faktisk var! Når han endelig var ferdig fikk jeg se meg selv i speilet, og jeg var helt på gråten. Tannen min var endelig fin igjen! Etter åresvis med stygge fortenner som har plaget meg, var endelig fortennene mine fine igjen! Det er virkelig en helt fantastisk følelse! 

Fremover skal vi gjøre en del mer nødvendige ting med tennene mine for å fikse de, og til slutt skal vi gjøre en del kosmetisk. Jeg har tatt en del før- bilder og jeg gleder meg til vi er helt ferdige og jeg kan vise dere før- og etterbilder! Det skal bli så deilig å endelig kunne ha tenner som ikke gjør vondt, og som faktisk er fine!

 

5 Positive ting med å ha mensen

inneholder reklame

For de fleste av oss kommer mensen en gang i måneden, og lager mildt sagt et helvete. For noen av oss betyr det dagesvis med kramper og dårlig humør. Men, mensen har faktisk noen positive sider også (tro det eller ei!). De skal jeg fortelle dere om nå, sånn at neste gang tante rød kommer på besøk kan du huske på de! 

Følelser - Når man har både PMS og mensen løper følelsene ganske løpsk og man kan være lei seg i et øyeblikk og sint i det neste. La dette være en god mulighet til å rense opp med alle følelser du har dyttet vekk den siste tiden, og sett deg ned med den mest triste filmen noensinne, typ Titanic, og bare grin alt du kan. Det er lov å ha følelser. 

Helse - Du får en indikasjon på om det er noe galt med helsen din. Om du er veldig overvektig / undervektig, eller stresser mye kan mensen utelates, og du bør ta det som er varsellampe på at du må forbedre helsen din.

Skjørt - Gina Tricot, HER  

Genser - HER 

Choker - Gina Tricot, HER

 

Unnskyldning - Å ha mensen er kjipt, og man får helt sinnsyke cravings på godteri. Men gjør det til din fordel. Gi deg selv litt ekstra egenpleie de dagene som det står på som verst. Ta et langt bad, med litt sjokolade og en ansiktsmaske. Det er lov å unne seg litt ekstra når man har mensen.

Ikke gravid - Er man seksuelt aktiv er det veldig greit å få mensen en gang i måneden som en gratis graviditetstest, som forteller deg at du ikke er gravid. Det er noen ganger jeg har vært litt susete med pillene, og da har jeg blitt veldig glad når tante rød kommer på besøk. Hehe! PS; om du bare får en mellomblødning kan det være smart å ta en graviditetstest for å være helt på den sikre siden.

Lever lengre - I følge en rekke studier er det mye som viser til at vi kvinner lever litt lengre enn menn, fordi vi mister jern da vi har mensen. 

Veske til 14'000,- kr

inneholder reklame

Foredraget i dag gikk virkelig bra, og det ble så gøy! Vi snakket mye om Youtube og hvordan det er med å samarbeide med merkevarer når man er YouTuber, og jeg tror jeg fikk lært mediebyråene mange smarte ting som er viktig å tenke på når man jobber med en influencer.

Det ble en 40 minutters session der både jeg og en stor svensk YouTuber svarte på spørsmål. Etterpå fikk jeg masse skryt om at jeg virkelig hadde svart bra, så det var jo veldig gøy! 

Noe som er litt morsomt er at før / etter slike ting blir jeg alltid spurt om jeg er nervøs. Men det blir jeg faktisk aldri. Helt siden jeg var liten har jeg alltid elsket å holde fremføringer på skolen, og jeg var den som alltid ville at vi heller skulle ta det muntlig enn skriftlig. Jeg tror også det at jeg gikk på catwalk foran 14'000 mennesker da jeg var 17-18 år gammel kurerte det meste av nervøsitet jeg hadde. Hehe! Nå syns jeg bare sånt er supermorsomt! Jeg la ut litt bilder og videoer fra rett før foredraget startet, så om dere vil se mer av hvordan det så ut er det bare å sjekke snap (stinablogg). 

Etter foredraget tok jeg meg en liten shoppingrunde i Oslo. På mandag har jeg nådd et veldig stort mål og da skal jeg inn og kjøpe med en skikkelig belønning for strevet. På mandag har jeg nemlig blogget 3x hver eneste dag i 150 dager i strekk. Det var et mål jeg aldri trodde at jeg skulle nå, og det er helt sykt å tenke på at jeg har klart det! 

Jakke - Bik Bok, HER // Genser - HER

Jeg har jo en stund nå hatt lyst på en av "marmont" veskene til Gucci, og nå står det mellom den sorte modellen og den hvite modellen på bildene over. Jeg heller mot den sorte, da jeg syns den er finest og mest klassisk, også kan jeg matche den med mest. Skal man først bruke 10'000 - 14'000,- kr på en veske er det jo greit å velge noe som man kan matche med en del antrekk, hehe! Samtidig syns jeg at den hvite også er veldig fin! Men jeg får nesten bare ta det på feelingen på mandag da jeg skal tilbake for å feire med Per Fredrik! 

 

Derfor stod jeg opp 05:00

Nå sitter jeg på toget på vei til Oslo. Jeg var oppe allerede 05:00 i dag, som dere kanskje så på Snapchat? Jeg pleier ikke å stå opp sååå tidlig, så jeg ble helt forvirra og trodde det fortsatt var natt da jeg så ut av vinduet. 

I dag skal jeg på ANFO frokostseminar sammen med United Screens. Det kommer cirka 100 personer fra forskjellige mediebyråer og merkevarer. Jeg skal sammen med en svensk YouTuber og Helle fra United Screens, snakke om hvordan det er å være blogger og youtuber, når det kommer til å gjøre kommersielle samarbeid. Jeg har jo gjort mange samarbeid med forskjellige merkevarer, så det blir gøy å dele mine erfaringer, tips og råd til bransjen. 

Resten av seminaret er jeg spent på å se hvordan blir, og jeg tror jeg kommer til å lære mye spennende i dag! Gleder meg veldig. Skal prøve å holde dere oppdatert på Snapchat derfra. Så følg meg gjerne på snap (stinablogg) ☺️

 

7 Ting som er typisk meg

// inneholder reklame

Vi har alle noen ting som kjennetegner oss, og som er veldig typisk at vi gjør. Nå skal jeg røpe 10 ting som er veldig typisk meg!

Jeg er skikkelig fascinert av plastiske operasjoner, og jeg ser veldig ofte på programmet "kirurgiske katastrofer". Jeg elsker å se på intervjuet av "levende" barbier, og hele den verdenen hvor man kan endre helt på utseendet fascinerer meg veldig. Jeg tror nok ikke jeg ville gjort så store endringer på meg selv at jeg så helt annerledes ut. Men det at andre gjør det er interessant å se på.

Redbull - Jeg drikker Redbull hver eneste dag, og er helt avhengig av det. Tidligere drakk jeg kaffe og brukte det for å få koffein, men etter i sommer gikk jeg over til Redbull. Jeg passer på at jeg ikke drikker for mye av det, for det er jo ikke helt bra med så mye koffein. Men herregud, det er så godt også gir det meg et skikkelig kick! 

Sykt effektiv og prokrastinerer - Jeg kan sitte i sykt lang tid og bare surre rundt med ting, men når jeg først setter igang med å gjøre noe går jeg 110% inn og er ekstremt effektiv. 

KJOLE - HER

Statistikk - Jeg elsker statistikk! Jeg kan føre statistikk på seriøst alt mulig. Har ført statistikk på blant annet hvor mange cm jeg er rundt midjen min siden jeg var 12 år, og hvor mange blogglesere jeg har hatt hver eneste dag siden 2011. Aner faktisk ikke hvorfor jeg gjør det, men det er bare en sånn ting jeg syns er fascinerende å følge med på. Så fort jeg begynner med noen nytt fører jeg alltid statistikk på det. Haha! Jeg er rar..

Jeg ELSKER små hunder og katter, og går alltid bort og koser med de. Hvis jeg kjører bil og ser en søt hund så klarer jeg ikke å holde igjen, da må jeg bare si "aww hellanussen ååååååå". Haha! Jeg er altfor glad i små søte dyr. 

Jeg er livredd for at bilen ikke er låst. Hver gang jeg parkerer må jeg alltid ta bilde av at jeg drar i døren, for å vise at den faktisk er låst, om ikke blir jeg sykt stressa. Før jeg kjøpte min egen bil lånte jeg Per Fredrik sin bil, og den låste seg automatisk opp hvis man dro i bildøra når man hadde nøkkelen på seg. Så jeg kunne aldri dra i bildøra for å sjekke at bilen var låst. En gang ble jeg så stressa for at jeg ikke hadde låst bilen, at jeg måtte gå ut og sjekke at den var låst midt i en vippetime. For å si det sånn. Man kan ikke akkurat bare ta en pause i midten av en vippetime.. 

Syremusikk - Jeg har en litt sær smak når det kommer til musikk, og til dags dato er det kun Rebecca jeg noensinne har møtt som liker den samme musikken. Musikken jeg hører på er egentlig musikk som man nærmest må ha tatt syre for å like og kunne følge med på. Hehe. Jeg tar ikke narkotika forresten, og har aldri gjort det heller.

 

⭐️⭐️⭐️

20'000,- kr for en telefon!!

I dag ble jeg med Per Fredrik en tur til frisøren. Han ville klippe håret sitt litt kortere, så da måtte jeg som den kontrollfriken jeg er, bli med. Jeg er jo alltid nervøs for at frisøren skal klippe han superkort eller dårlig, så da må jeg passe på. Haha!

Det er jo noen frisører som bare klipper håret rett av og altfor kort, så man vet jo aldri! Men heldigvis har Per Fredrik er superflink og koselig frisør som alltid klipper håret hans helt perfekt! Etter frisørtimen dro vi rett videre til et nytt sted som har åpnet her i Sandefjord. Det er et sted som selger gourmet burger, og er det én ting jeg liker, ja så er det det! Burgerne var veldig gode! Men om det er ny favoritt er jeg fortsatt litt usikker på, hehe! I går skjedde noe som er ganske kjipt. Jeg kjøpte en ny telefon i mai da min forrige nettopp hadde knust. Det gikk ikke lange tiden før den nye telefonen min knuste, og jeg måtte punge ut sure penger for å fikse den.

I går skjedde det igjen; telefonen min knuste. Det sykeste er at jeg mister den ofte i gulvet, og har egentlig bare flaks med at den ikke knuser oftere. Men i går falt den fra sofaen og ned på gulvet, som egentlig er superlav høyde, og selvfølgelig knuste den! Altså, er det mulig? 

Så etter Per Fredrik og jeg hadde spist lunsj sammen bar det rett videre for å fikse telefonen min. Er det én ting jeg ikke takler så er det å ha en knust telefon. Jeg er seriøst livredd for å skjære med på det knuste glasset..! Så da var det bare å punge ut igjen..

Så langt har jeg betalt nærmere 20'000,- kr for telefon siden mai, så dette har mildt sagt blitt en dyr affære. Meeeen, sånn er det når jeg vil ha en dyr telefon som jeg ikke klarer å beskytte. Haha! Kan ikke annet enn å le av meg selv, for jeg er såå langt forbi det å bli sint for sånne ting. Det gidder jeg faktisk ikke bli lengre! 

Når jeg kom hjem hadde jeg så sykt lyst på cup cakes, så Per Fredrik dro rett i butikken for å handle ingredienser. Hvordan det gikk kan dere se på snapchat (stinablogg).

Er jeg en kontrollfreak?

inneholder reklame

I dag gikk jeg for en skikkelig høst-look på antrekket! Den nye kjolen min er helt perfekt for høsten, både fordi den er burgunder farget, men også fordi den er så sykt fin og behagelig! Perfekt for hverdag med et par varme strømper under.

Jeg er egentlig en jeans-jente, men det er jo litt kjedelig å gå med jeans hver eneste dag, og da er kjole med strømper under helt perfekt! Kjolen er også langermet så den varmer ekstra mye, noe som er et must nå som det virkelig begynner å bli kaldt!

Til antrekket tok jeg på biker jakken min i suede. Elsker den modellen av jakken så mye at jeg har den i tre forskjellige farger. Haha! Men det er jo ikke så rart! Ikke bare er den sykt fin! Men det er også skikkelig behagelig og den kan brukes til både hverdag og til fest! 

Jakke - HER  //  Kjole - HER

Sko - HER 

Veske - HER  //  Kjede - HER

🍂🍁🍃

Nå skal jeg ut en tur til Sandefjord sentrum med Per Fredrik. Han skal klippe håret sitt, så da skal jeg være med. Kall meg gjerne en kontrollfrik, men jeg er livredd for at noen skal ødelegge håret hans og klippe det dårlig. Syns han er så fin med det lange håret sitt, og det er enkelte frisører som ikke ser forskjell på 2cm og 10 cm. Haha! 

Tips; Sunne frokost-vafler!

Når det kommer til frokost og lunsj prøver jeg alltid å lage noe som er både sunt og spennende. Brødskiver med gulost på, blir veldig kjedelig i lengden. Så det spiser jeg kun de dagene jeg ikke orker å gjøre noe som helst annet.

I dag derimot følte jeg for å eksperimentere litt på kjøkkenet, og lagde to forskjellige vaffel kombinasjoner som ble utrolig gode! Begge er perfekt til frokost, og det også ann å pakke de med i nistepakken så du har lunsj på jobb / skole. 

Selve basen er vaffelen. Den lager jeg av 1,5 dl hvetemel 💚 1,5 dl sammalt hvete 💚 1 dl havregryn lettkokte 💚 1/2 ts bakepulver 💚3 egg 💚 2 ss flytende margarin 💚 4 dl lettmelk. Dette blander jeg sammen, og det gir cirka 6-7 store vafler.

Det holder som regel med 1-2 vafler til frokost / lunsj, men jeg liker å lage noen ekstra som jeg kan la ligge i kjøleskapet så både Per Fredrik og jeg kan spise mer av senere. Det går helt fint ann å lage vaflene kvelden i forveien om du skal ha de til frokost.

Oppå vaflene hadde jeg to forskjellige toppinger. På vaffelen under hadde jeg en stor spiseskje med philadelphia light 💚 et kokt egg 💚 noen tomater 💚 litt balsamico cream. I dag var jeg helt tom for basilikum så jeg måtte improvisere litt, men jeg anbefaler å ta et par blader med basilikum på toppen. Utrolig god kombinasjon, som også mettet helt utrolig mye!

Anrett alt sammen oppå vaffelen og nyt! Her er det fullt med proteiner og fiber! 

Den andre vaffelen ble litt mer dessert aktig. Den hadde jeg en stor spiseskje philadelphia light 💚 en håndfull honningmelon 💚 noen jordbær 💚 sitronmelisse. Den kombinasjonen ble veldig god!

Jeg kommer nok til å lage den øverste kombinasjonen mye fremover, for den ble altså så god! 

Slik organiserer jeg livet mitt!

reklame

For en liten stund siden bestilte jeg hjem en kalender fra ban.do, så jeg kan organisere livet mitt skikkelig. Jeg har jo haugevis av blogginnlegg, videoer, deadlines på annonse innlegg, møter og treninger å holde styr på, så det er uten tvil viktig for meg å ha orden i sakene. Hvis ikke blir det helt kaos! Tidligere har jeg skrevet litt ting her og der, og det blir det totalt kaos av! 

Nå derimot; nå skriver jeg absolutt alt i kalenderen. Den har også en del notat sider tilhørende hver måned, så der skriver jeg ned alle ting jeg må gjøre når jeg har ekstra tid. Det er seriøst helt genialt å organisere livet mitt sånn! 

Husker da jeg gikk på videregående, da hadde jeg alltid kalender for å holde styr på alt av innleveringer, prøver og andre ting. Da er en kalender virkelig et must! Det er én ting å ha det på telefonen, men da syns jeg ofte at man får litt lite total-oversikt. Man får liksom ikke sett alt i perspektiv, om dere skjønner? Hehe!

Jeg er i alle fall helt avhengig av en kalender, og det er jo en stor bonus når kalenderen er like fin som denne! Det følger også med klistremerker som kan sprite opp hverdagen og gjør kalenderen enda finere! Den har også mange morsomme ukes challenger. Denne uken er det "wear your pajamas all day". Morsomme små utfordringer i tillegg til masse fine quotes, gjør virkelig at akkurat denne kalenderen skiller seg ut! 

Jeg bestilte den forresten HER

Tommel opp for tidenes fineste kalender! 👍🏼💗

Det som er kjipt med å bo i Sandefjord..

// inneholder reklame

I dag våknet jeg opp til et helt fantastisk syn. Det var masse snø overalt! Okey, kanskje ikke masse sånn i forhold til Altså. Men her i Sandefjord er det seriøst aldri snø, så for oss var det mye. Det var så koselig å se på all snøen ute mens jeg spiste frokost, og det var så fint når det dalte ned!

Dessverre ble det fort varmt her, og snøen er nesten helt borte igjen. Jeg som håpet at det skulle bli full vinter og at jeg kunne stå på ski! Vel, der ble jeg skuffet. Jeg håper virkelig at det kommer mer snø i år enn i fjor, for i fjor var det bokstavelig talt snø i 1,5 døgn til sammen.. Jeg rakk såvidt å ta på skiene før snøen hadde smeltet. Så det var sykt kjipt! Jeg elsker snø og å gå på ski, så at det nesten aldri kommer snø hit er litt kjipt. Det er vel faktisk den eneste kjipe tingen med å bo i Sandefjord.

Men, på den positive siden så går det jo heller ann å dra til skisteder og leie hotellrom / hytte, også få full vinter der! Så kan vi heller ha sommer her i Sandefjord. I fjor når jeg tok antrekksbilder ute i solen i desember, så det seriøst ut som juni, så jeg kan jo egentlig ikke klage! Hehe! 

Genser - HER

Jeg fikk i alle fall gått en lang tur med Chloe i småsnøen før den ble borte, så vi fikk kost oss litt med det. Hehe! Etterfulgt av gåturen var en varm chai latte. Har fått helt dilla på å lage det hjemme, og det er bare så godt! 

6 Ting som motiverer meg til å trene!

Nå som høsten virkelig har kommet, tipper jeg det er mange av dere som har lyst til å komme igang med treningen etter en lat sommer. Men det er ikke alltid like lett å være super-motivert! Derfor skal jeg dele noen av tingene som motiverer meg mest med trening, så dere kan få litt ekstra motivasjon!

Hverdag
- En av de tingene jeg syns er fantastisk med å trene, er at hverdagen blir enklere. Plutselig er det null stress å løpe til bussen, gå opp noen trapper eller bære matvarene hjem. Alt blir mye lettere, og jeg får mye mer energi i hverdagen.

 

Mat
- Personlig syns jeg det er mye lettere å spise sunt når jeg trener. Da vil jeg liksom ikke kaste bort all den gode treningen, med å spise drittmat. Husk; for å få maksimalt ut av treningsresultatene er du nødt til å ha en sunt kosthold også. Pass på at du får i deg nok med mat. Trener du veldig tungt, trenger du ofte mer mat enn du tror. Men pass på at maten er sunn, og ikke stappfull av sukker og mettet fett.

 

Søvn
- Når man har trent godt og har brukt kroppen, er det mye lettere å sovne om kvelden. Kvaliteten på søvnen blir også bedre når du trener jevnlig. 

Kropp
- Det er jo virkelig ikke til å stikke under en stol at man får en slankere og mer "fit" kropp av å trene. Selvtilliten øker, og kroppen ser bedre ut enn noensinne. Ja, det er kanskje litt overfladisk å bruke trening til å se bedre ut. Men er vi ikke alle litt opptatte av å se fine ut da? 

 

Helse
- Om jeg ikke trener på en liten periode får jeg helt ekstremt vondt i nakken. Fra før av har jeg to nakkeskader + at jeg jobber forran en pc dagen lang. Da er det ekstremt viktig for meg å trene musklene i nakke og rygg, for ikke å få vondt i nakken. Sliter du mye med hodepine for eksempel, kan det være fordi du sitter rett opp og ned forran en pc dagen lang. Trening kommer til å hjelpe noe veldig da! 

Det er jo også en hel rekke andre fantastiske ting trening gjør for kroppen din, og for at du skal leve et langt og sunt liv er du nødt til å legge inn mosjon i hverdagen. Husk; å gå en halvtimes tur rundt i nabolaget er ofte godt nok!

 

Mål
- En ting som ofte kan motivere meg til å trene, er å ha et mål. Da blir jeg mye mer fokusert og jeg har ekstra lyst til å nå det. Eksempel på mål kan være; ta x antall push ups, løfte x antall kilo i knebøy, løpe 1 km / 3 km / 10 km på x antall minutter, x antall treningsøkter i uka. Sett deg et mål du vet du kan klare om du jobber skikkelig hardt! En ekstra bonus kan være at du gir deg selv en belønning når du har klart målet. For eksempel at du kjøper noe nytt fresht treningstøy når du har nådd målet. 

💪🏼💪🏼💪🏼

Jeg er sinna!

Nå er jeg sinna! Det er altfor lenge siden mamma har latt meg blogge, og jeg så nettopp en kråke utenfor huset, så nå er jeg skikkelig sinna! Nå har jeg sagt til mamma at hun må la meg få lov til å blogge, og ikke bare være assistent.

Så nå skal jeg fortelle dere om uken som gikk. Det har skjedd så mye spennende, og jeg har snusa på så mye kult!

I går tok vi veldig koselig bilde sammen, og nå har jeg en liten challenge til dere; gjett hvilken vei jeg ligger!

Jeg stod på verandaen og følte meg så fab. Plutselig så jeg en katt og jeg ble så sinna! Den får ikke lov til å være inne på min eiendom! Så jeg klikka på den og jagde den vekk! 

Mamma og pappa dro avgårde og da var jeg hos Konrad og Kaisa. Konrad er sånn som meg, bare at han er litt liten. Mens Kaisa er brun. Det var så koselig å være der, og jeg lekte masse med ball sammen med alle sammen. Også gikk vi på masse turer i skogen. 

 

Mamma og pappa tok meg med på en lang gåtur, og på veien hjem fant jeg en skikkelig god pinne. Fikk ikke lov til å ta den med inn, så jeg ble skikkelig sinna. Men jeg ser på den fra vinduet, og passer på at ingen katter kommer og tar den. Jeg hater katter! 

Mamma står opp veldig tidlig hver dag, men ikke meg og pappa. Så hver morgen får jeg hoppe opp i senga med pappa og sove med han til vi skal stå opp. Det er skikkelig koselig!

Jeg har også suttet mye på teppet mitt. Jeg prøver å få inn minst 10 timer med sutting hver eneste dag.

Når jeg ikke sutter hjelper jeg mamma med bloggen hennes. Noe dere ikke visste er at det egentlig er jeg som skriver alle blogginnleggene. Haha, neida! Bare tulla! Men jeg er veldig flink på instagram da, så der bare mååå dere følge meg! @chloe_thepapillon

 

Dog out! ✌🏼🐶

5 Ting jeg hater

Sofaen - Av en eller annen grunn blir jeg alltid så sykt trøtt og slapp så fort jeg setter meg ned på sofaen. Om det så kun er for å se litt på tv mens jeg spiser frokost, kan du banne på at jeg har sovnet rett etter jeg har spist opp.

Skjønner virkelig ikke hvorfor, men jeg klarer aldri å sette meg ned i sofaen på dagtid uten å sovne. Haha! Det har blitt så ille at jeg kun spiser lunsj ved skrivebordet mitt..

Facebook feeden min - Hver gang jeg går inn på facebook for å svare noen på en melding begynner jeg automatisk å scrolle. Jeg skjønner ikke hvorfor, men det bare skjer. Hver gang blir jeg like oppgitt og irritert. Folk legger ut så mye syke ting på facebook jeg faktisk ikke vil se.

Å se en baby elefant bli brent levende, eller at en avis forteller at "i denne parken bor det kun sexforbrytere", eller enda et Farmen oppslag som jeg ikke gidder å bry meg om eller reklame for et eller annet dritt. Dette er faktisk ting jeg ikke vil se, og sånn er det hver gang jeg går inn på facebook. Jeg håper jo at det skal komme noe som faktisk interesserer meg, men det er som regel kun sminkereklamene jeg faktisk liker. Hahaha!

Helsen min - At jeg ikke er flink nok til å dra jevnlig til legen for å sjekke at alle vitamin-nivåene mine ok, er noe jeg hater. Det går jo ekstremt utover hverdagen min når jeg får så lavt jerninnhold i kroppen at jeg nesten svimer av. Men drar jeg til legen for å fikse det? Pffft. Nei. Slikt drøyer jeg hele tiden. Det er virkelig noe jeg må skjerpe meg på. First thing in the morning; skal jeg ringe rett til legen og be om å ta full sjekk på vitamin-nivåer. Tipper det er mye mangler, for herregud så slapp og sliten jeg er for tiden!
 

Høye hæler & is - Tidligere i dag var jeg hos dekkhotellet i Tønsberg for å skifte dekk, og jeg hadde som alltid tatt på høye hæler. Vel, det holdt på å gå skikkelig galt på vei ut av bilen. Selv om det var plussgrader ute, var det litt vel glatt og jeg var som bambie på glattisen, da jeg holdt på å tryne ut av bilen. Vel, fremover er det bare å gå som en pingvin om jeg skal ha på høye hæler når det er is på bakken! 

Grammatikk og uttrykk - Jeg tar veldig ofte feil av norske uttrykk og det kan fort bli ganske flaut. Som når jeg for eksempel er helt overbevist om at det heter "hjerneteppe" eller "turteldurer". Norsk grammatikk er også noe jeg hater og det er spesielt én ting jeg er skikkelig dårlig på. Nemlig å sette sammen ord.

I det engelske språk setter de sjeldent ord sammen, her i Norge derimot, setter vi gjerne sammen 3 ord til ett mens vi først er igang. Er det rart det går i surr for meg? Ekstremt mye av jobben min foregår på engelsk, og det å bytte mellom hverandre er ikke bare-bare alltid. 

 

🌟🌟🌟

De beste adventskalenderne

reklame

Helt siden jeg var liten har jeg hatt en adventskalender. Når jeg var liten hadde jeg sjokoladekalender, og syntes det var så stas med en ny sjokolade hver eneste dag. Det var en morsom måte å telle ned dagene til jul på! Etterhvert som jeg ble eldre var det ikke like gøy med en sjokoladekalender lengre, og det ble byttet ut med kalendere med sminke og hudpleie i. Noe som er så mye mer spennende og morsomt når man er glad i slikt! 

Jeg tipper jeg ikke er den eneste som er litt for voksen for sjokoladekalender, men fortsatt "barnslig" nok til å ville ha adventskalender, så nå har jeg funnet frem de beste adventskalenderne som finnes. Her er det noe for enhver smak! 

Her får du neglelakker så det holder i alle mulige farger! Kalenderen finner du HER

I Yankee Candle kalenderen får du 24 forskjellige lys i forskjellige juledufter og fasonger. Perfekt for deg som liker å kose deg med telys og kjenne juledufter. Kalenderen finner du HER

Bath bombs er en stor favoritt av meg! Jeg elsker å slippe de ned i badekaret, når jeg skal kose meg litt ekstra. De lukter godt, og også gjør de at vannet får en kul farge! Den blå kalenderen finner du HER, og den rosa HER

 

Rituals er virkelig et merke som har fantastisk hudpleie, og det gir virkelig en spafølelse. Selv er jeg helt hekta på håndkremene dems! I denne kalenderen har Rituals funnet frem de beste produktene sine og satt sammen en kalender. Kalenderen får du tak i HER.

 

Om du er glad i sminke er dette kalenderen for deg! Her får du øyenskygge, leppestifter, lipglosser, sminkekoster +++. Kalenderen finner du HER.

 

Nå kjenner jeg at julestemningen virkelig er på vei, og jeg gleder meg til å starte desember!

Starte julen nå?

inneholder reklame

I går hadde Per Fredrik og jeg date night, så vi tok turen til Tønsberg. Vi har jo vært på Kverneriet er par ganger før, så vi dro dit. De har virkelig tidenes beste gourmet hamburgere. Jeg har aldri opplevd så sinnsykt gode burgere i mitt liv som det er her! Kan virkelig ikke forklares, må bare oppleves. 

🌟 Genser - HER 🌟

Mens vi spiste skravlet vi i vei om alt mulig rart, og kom inn på temaet om jul. Det er jo snart desember, og vi er begge så gira på julen. Det er så utrolig mye forskjellige koselige ting vi har lyst til å gjøre i desember.

Jeg har virkelig lyst til å gå all-in med julen i år. Vi skal blant annet ha pakkekalender til hverandre, hvor vi gir hverandre en liten gave hver dag fra 1.-24. desember. Det blir så koselig!

Jeg har også en hel haug med planer om DIY prosjekter og forskjellige morsomme juleting som jeg skal gjøre i desember. Gjett om jeg gleder meg!

Har nettopp sittet over en time på Pinterest og funnet inspirasjon til så mange julete ting! I år blir det full julestemning, og jeg har allerede startet i det små med å høre på julemusikk og handle gaver. 

Det er litt rart. Men før jeg møtte Per Fredrik gledet jeg meg nesten ikke til jul. Jeg syntes det bare var stress og mas, og fant ikke den store julegleden alle snakket om.

Men etter at jeg ble sammen med Per Fredrik, som er så glad i jul har jeg virkelig sett hvorfor det er så koselig med jul! Dette blir vår 3. jul sammen, og gjett om vi begge gleder oss! Tuller ikke når jeg sier at vi hører på julemusikk nesten hele tiden her hjemme om dagen. Hehe!

🎅🏻🎄☃️🎁

 

Blogg-lønninger, Mitt ekte navn, Blogger jeg leser ++ Ukens spørsmål #185

// inneholder reklame

Hva er ditt fulle navn?
- Det er Stina Marie Bakken. Helt siden jeg var liten har jeg aldri brukt mellomnavnet mitt. Det har liksom aldri føltes ut som at det var et navn som passet til meg. Den dagen Per Fredrik og jeg gifter oss kommer jeg nok til å fjerne "Marie" delen, og bytte den med Åsly. Det føles mye mer naturlig for meg! 

Hvilke norske blogger leser du?
- Jeg leser egentlig ingen helt fast. Men jeg er innom flere av disse bloggene når jeg ser at de har lagt ut noe spennende; Rebecca, Maria KassandraSophie, Isabell, Anne Brith, Isabelle, Andrea

 

Hvor lenge har du og Per Fredrik vært sammen? Og hvor lenge har dere bodd sammen?
- Vi har vært sammen i litt over 2 år. Vi ble sammen 12 september 2015. Vi kjøpte hus sammen i mars 2016, og flyttet inn juni 2016. Så vi har bodd sammen i litt over et år. De siste to årene har vært de mest fantastiske i livet mitt! Kunne aldri drømt om å ha det så bra med et menneske som jeg har det med Per Fredrik.

Har dere det alltid ryddig hjemme hos dere? Det ser alltid så ryddig ut på bilder.
- Som regel er det alltid veldig ryddig her hjemme. Vi har ikke dekorert med så ekstremt mye dill-dall overalt, så da er det litt lettere å holde det ryddig. Men det hender selvfølgelig at jeg ikke rekker å ta ut av oppvaskmaskinen fra morgenen før på kvelden, og da kan det bli litt rotete. Hehe!

Holder du styr på økonomien selv, eller har du regnskapsfører?
- Jeg har regnskapsfører som tar seg av alt med firmaet mitt. Hadde virkelig ikke klart å styre alt på egenhånd! Privatøkonomien, og hvor mye jeg skal bruke / spare på firmaet styrer jeg også selv. Det hender det er litt vanskelig siden lønningene varierer så ekstremt når man er blogger. Tuller ikke når jeg sier at lønninger kan plutselig være på 150'000,- kr en måned, og den neste kan det være 40'000,- kr. Men det går som regel alltid bra, og jeg har blitt vandt med at det er sånn. 

Instagram eller snapchat?
- SNAPCHAT! Ah, er så sykt lei instagram. Jeg var en av de aller første brukerne som skaffet det, og jeg startet å bruke det på en privatkonto allerede 3 måneder etter de lanserte det. Men instagram er virkelig ikke det som det en gang var. Det gir meg liksom ikke så mye inspirasjon. Før var jeg mye mer aktiv på instagram, og jeg tok egne bilder som var kun til app'en. Men nå skal alt være så sykt god kvalitet og overtenkt, at jeg aldri legger ut noe annet enn bilder fra bloggen.. Blæh.

På Snapchat derimot; omg der er det mye morro! Jeg følger massevis av mennesker som inspirerer meg på Snapchat, og det er mye lavere terskel for å legge ut noe, så jeg oppdaterer dere med alt mulig forskjellig bilder og videoer fra hverdagen min. Heter forresten stinablogg på begge plattformene ✌🏼

 

Favoritt øyenskygge palett?
- Det er uten tvil nude palettet fra Maybelline. Det har virkelig alle farger jeg bruker til hverdags og til fest. Det gir den perfekte bronzed og nude looken! Fargene sitter også utrolig bra og har mye pigment! Du finner forresten palettet HER

Hva slags rase er Chloe?
- Hun er en Papillon. Det er en aktiv og ekstremt smart rase. Faktisk den smarteste rasen av alle små hunder. Så hun er veldig lett å lære nye triks! Kan til og med sette sammen flere kommandoer til setninger, også skjønner hun det. Ganske sykt egentlig! 

Åpner snapchat for spørmål på søndager så dere kan sende inn spørsmål til ukens spørsmål! Følg meg på snapchat; stinablogg for å kunne sende inn spørsmål!

Savner jeg å bo i Oslo?

Siden jeg pendler så mye frem og tilbake til Oslo, får jeg ofte spørsmålet om jeg savner å bo i byen. Jeg bodde jo i Oslo i 2 år før jeg flyttet til Sandefjord. Oslo var en by jeg drømte om å flytte til helt fra jeg var 8 år gammel, og som jeg pendlet frem og tilbake til ofte fra jeg var 16 år.

Da jeg endelig flyttet til Oslo var jeg overlykkelig. Men det ble ikke helt som jeg hadde sett for meg. Når jeg bodde der tok jeg mulighetene jeg hadde for gitt. Jeg dro ikke så mye ut i byen, og det jeg var mer i sentrum før jeg bodde der enn da jeg faktisk bodde der.

Å bo i Oslo ble for min del veldig slitsomt og jeg skjønte at det var feil for meg. Da jeg flyttet til Sandefjord tok det en god stund før jeg vendte meg til hvordan ting var, og ble "kjent med" byen. Nå som jeg har bodd her i 1,5 år kunne jeg ikke vært mer glad for at jeg flyttet. 

Her er det mye mer idyllisk å stå opp, se soloppgangen komme opp over vannet mens rådyr er utenfor verandaen, enn i Oslo der jeg ble vekket av at det var byggningsbråk og når jeg så ut av vinduet, så jeg rett inn i naboenes leiligheter. Å starte dagen her er virkelig en fryd. 

Det er så mye mer behagelig og deilig å bo her. Mye av det kommer selvfølgelig fra at vi bor rett ved vannet, og har en nydelig utsikt å se ut mot. Men det er også deilig å ha mer av det "ekte" rundt meg.

Oslo er en by som jeg blir veldig inspirert av, og som jeg drar til ganske ofte for å få nye inntrykk. I jobben min trenger jeg store doser inspirasjon, men også ro og fred rundt meg. Derfor er det perfekt kombinasjon å bo i Sandefjord og pendle til Oslo. 

Så kort fortalt; nei, jeg savner faktisk ikke å bo i Oslo. 

Jeg har kastet bort tusenvis på dette..!!

inneholder reklame

I dag har jeg virkelig fått ryddet opp i sminken min. Jeg hadde en ganske stor skuff under sminkebordet som var på rommet her frem til jeg pusset opp, og den skuffen var full av sminke. Men det var jo kun sminken jeg brukte til hverdags, så det kunne jo umulig være mye sminke i den.

Tenkte jeg.. Vel, det ble en full IKEA pose med sminke. I tillegg har jeg en skuffeseksjon som er 1,5 meter høy inne på lagerrommet som også er full av sminke. Så jeg har mildt sagt ekstremt mye sminke.

(dette er ETTER at jeg hadde pakket ut nesten alt)
 

Skjønner nesten ikke hvordan jeg har klart å samle opp så mye sminke. Greit at jeg har fått en del via bloggen. Men det får da være grenser. Eller? Jeg må nok innse at jeg må begrense shoppingen på sminke litt.. Hehe! Det er utrolig mange av produktene som jeg har kjøpt og kun brukt 2-3 ganger, fordi jeg ikke likte de. Så note to self; sjekk varen godt før du kjøper! Gud vet hvor mange tusenlapper jeg har kastet bort på sånt for å si det sånn..!

Uansett. Jeg renset all sminken med sminkeservietter og organiserte alt i forskjellige kurver som er i skuffeseksjonen under pulten min. Herregud så deilig det er at alt bare er skikkelig organisert, rent og ryddig! Det er en frys for øye og sjel. Det kjedeligste jeg vet om når jeg skal sminke meg, er å måtte lete etter ting. Det slipper jeg virkelig nå! 

Jeg har ikke lyst til å ha massevis av pynt rundt på pultene her inne. Så derfor går jeg heller for noen få men skikkelig fine ting. En av disse er det nye lyset mitt fra Voluspa. Det dufter helt nydelig av prosecco og roser. Selv om det ikke er er tent på, fyller det hele rommet med nydelig lukt! I tillegg er det jo helt veldig pent å se på. Så dette passer perfekt inn! Du får forresten tak i lyset HER.Nå begynner virkelig det nye sminkerommet og kontoret å ta form, og det er nesten ferdig. Det mangler fortsatt litt pynt på veggene, men ellers enn det så er det så og si ferdig. Utrolig hvor fort dette gikk egentlig! Jeg bestemte meg for bare en uke siden om å gjøre noe med dette rommet, og vips så var det gjort! Det er i alle fall en god ting med at jeg får helt oppheng i ting, og det er at ting virkelig blir fort unnagjort. Hehe! 

Gleder meg skikkelig til å vise dere det nye kontoret. Det har blitt så fint! Det er skikkelig åpent og lyst her, med en super clean look. Ah, elsker det! 

🌟

Denne sminken er jeg avhengig av!

inneholder reklame

I dag ble det en liten shoppingrunde sammen med Rebecca. Jeg trengte masse nye kurver til å ha sminke i, i skuffene under de nye bordene på kontor / sminkerommet. Så da ble Rebecca med!

Jeg kjøpte rundt 40 (!) kurver i forskjellige størrelser, så nå har jeg mer enn nok. Haha! Jeg har jo veldig mye sminke, og er helt avhengig av at alt er helt organisert for at ikke sminken om morgenen skal ta lengre tid enn den må. Den tar allerede nok tid for å si det sånn! 

Kjede - Gina Tricot  // Genser - HER
Jakke - HER

Etter litt shopping på både Bik Bok og H&M for litt sminke til oss begge, og klær til Rebecca tok vi turen innom jordbærpikene for en liten kaffe. Også en liten catch-up siden sist! Vi ser hverandre ganske ofte, men det er alltid så mye å snakke om. Så det er aldri stille når vi er sammen. Hehe!

Veske - Gina Tricot, HER

Mens vi spiste kaffe la jeg merke til at leppestiften min nesten var tom, så da var det rett bort og kjøpe litt påfyll. Jeg elsker Isadora sin leppestift. Den gir en naturlig nude look, som har litt glans men fortsatt er matt. Så den sitter helt perfekt! Bruker den hele tiden så jeg kjøpte like så godt 2 stykker av den. Du finner den forresten på nett HER.

Kjøpte også matchende lipliner. Pleier å bruke det om jeg vil at leppene skal se ekstra fine ut! Liplineren finner du HER

Nå skal jeg sette igang med å rydde inn sminken i kurvene, også inn i skuffer. Har en hel IKEA pose full av sminke, så dette kan ta sin tid. Haha! 

Vlog - Backstage på konsert + YouTube møte!

Da Per Fredrik og jeg var i Oslo denne uken vlogget jeg igjennom hele dagen. Jeg syns det er så gøy å vlogge! Da får jeg gitt dere et mye større innblikk i hverdagen min og hvordan jeg er, i tillegg til at dere får se mye av de "små" tingene som ikke kommer på bloggen. Håper dere liker vloggen! 

Helt nytt hår! Jeg fikk sjokk!

reklame

I går fikk jeg helt nytt hår hos Hendrix på Majorstua. Dette er jo hair extensions som jeg har hørt om i mange år, og alltid vært nysgjerrig på, så det er veldig gøy at vi endelig får samarbeidet sammen!

Carina som er frisøren jeg gikk til, startet med å farge alt håret mitt. Jeg hadde jo litt av en ettervekst, så det trengte litt skikkelig med farge! Deretter satt hun i 4 pakker med Hendrix sitt eget hår, som du får tak i på alle Hendrix salongene.  

Noe jeg la veldig godt merke til med håret er hvor små festene er. De er både tynne i tillegg til at de er veldig små å se på, noe som er helt perfekt når det kommer til å skulle skjule festene. Det gjør også at det er lettere å style håret, enn om det er større fester. 

Når hun var ferdig med å sette på håret fikk jeg helt sjokk. Det var så lett! Hun hadde satt på mye, og da mener jeg MYE hår. Men enda føltes det så ekstremt lett! Det føltes egentlig bare som at jeg hadde lengre hår naturlig. Jeg har testet mye tape og clip on extensions i mitt liv, og ingen av de kommer i nærheten av hvor lett dette var! 

Jeg har jo ikke rukket å prøve det ut skikkelig, så det er vanskelig å si hvordan kvaliteten er over tid. Men Hendrix har garanti på håret, at det skal vare til minst 2 heisinger, så det varer nok en god stund. Er veldig spent på å se hvordan håret holder seg over tid.

Fikk med masse spennende produkter som jeg skal bruke til håret. Når man har hair extensions er det veldig viktig å bruke riktige produkter sånn at håret holder seg. Å plukke ut riktige produkter er noe frisørene på Hendrix kan hjelpe deg med, så det slipper du å prøve og feile på, hehe! 

Så langt er jeg i alle fall ekstremt fornøyd, og syns håret føles og ser helt amazing ut! Stor takk til CarinaHendrix Majorstua som gjorde håret mitt så nydelig! Om du vil bestille time for farge, klipp eller hair extensions er det bare å trykke HER eller ringe til 22605083. 

Kommer til å skrive en oppdatering på hvordan håret har holdt seg når jeg heiser det for første gang om et par måneder. Er så spent på hvordan kvaliteten blir. Har jo hørt ekstremt mye bra om håret, så det lover i alle fall veldig godt! 

Sneakpeak; Nytt kontor og sminkerom!

Nå er jeg midt oppi oppussingen av kontor- og sminkerommet! Alle de gamle møblene er tatt ut, og skal enten opp på loftet eller inn på lagerrommet. Noe jeg innså da jeg pakket ut av den store hyllen i midten av rommet, var hvor ekstremt mye ting jeg hadde der inne!

Man skulle jo tro at det var litt grenser for hvor mye dritt man faktisk trengte. Men neida. Der var det virkelig alt mulig rart! Det skal opp på loftet nå for å si det sånn! 

Som dere kan se så var det ganske kaotisk mens vi tok ut møblene! Både skuffeskesjonen og hyllen er nå tatt ut, og de skal rett videre inn på lagerrommet. 

Nå begynner endelig pulten her inne og ta form. Jeg har også satt opp en skuffeseksjon helt til høyre, etter at jeg knipset bildene. Så den får dere se senere. Akkurat nå er det veldig rotete og nakent her. Pynt kommer litt etterhvert! Jeg har kjøpt hyller til å ha pynt på som skal opp på veggene, så da blir det nok litt mer å se på. Hehe!

Nå får jeg komme igang igjen med å rydde. Det er seriøst helt kaotisk i hele huset nå! La ut noen videoer på snapchat (stinablogg) på morgenen i dag, der jeg viste dere hvor kaotisk det var. Det er ekstremt for å si det sånn. Haha! Krysser fingrene for at jeg kommer superlangt i dag, og nesten blir ferdig. Det hadde vært så deilig! 

Dårlig hårdag? Her er 7 tips!

Hender det at du har en dårlig hårdag, hvor uansett hvor mye du prøver å fikse på håret ditt, så vil det ikke se ut som noe annet enn et fullstendig kaos? Vel, da bør du lese disse tipsene her, så er du forberedt neste gang du har en dårlig hårdag!


Livløst hår?
- Er håret helt flatt og uten liv, kan du gjerne krølle det litt for ekstra volum. Om du bytter hårskill vil du også få mer volum i håret. 

Fett hår?
- Om du har dårlig tid, er tørrshampo en livredder. Spray litt lagvis ved hårrøttene, og la det trekke inn før du masserer inn produktet. Om du har bedre tid er en hårvask det beste. Da får du fjernet fettet helt.

 

Messy bun 
- Om du føler håret ditt bare er litt kjedelig, prøv å gjøre noe nytt med det. Sett det opp i en fin hestehale, flett en flette, eller ha det i en messy bun.

Frizzy hår?
- Er håret ditt veldig frizzy? Prøv å rette det ut, og avslutt med å fordele litt olje i håret. Da får du silkemykt og fint hår på 1-2-3!

 

Bedre lukt
- Spray litt parfyme i håret, så lukter det mye bedre. Det hjelper kanskje ikke så mye på hvordan håret ser ut, men det gjør i alle fall at håret dufter fantastisk! 

Ingenting som fungerer?
- Da er det bare å ta på seg en caps eller lue, og gå for en mer casual look den dagen. 


Ofte dårlig hårdag?
- Om du ofte har dårlig hårdag, kan det enkelt skyldes at du har feil frisyre. Klipp håret i en ny og bedre frisyre, som passer deg, og plutselig er problemet løst! x

IKKE gjør dette på IKEA

Da jeg var ferdig i frisørstolen i dag tok jeg turen rett videre til IKEA for å handle inn møbler til kontor- og sminkerommet som jeg holder på å pusse opp. Jeg vurderte først å ta hjemmelevering siden det var så mange ting jeg trengte, men da måtte jeg vente et par uke før tingene kom i posten. Det er ikke akkurat en hemmelighet at jeg er litt vel utålmodig, så det droppet jeg for å si det sånn. Hehe!

Jeg startet med den obligatoriske runden oppe, som man alltid går selv om man vet akkurat hva man skal ha. Jeg elsker å få masse inspirasjon derfra, så jeg må alltid innom. Når jeg kom opp skjønte jeg nesten ingenting, for alt var helt annerledes. De har pusset opp skikkelig, og det har blitt så fint! 

Til slutt kom jeg meg ned i hallen, fylte opp handlevognen med 100 ting jeg egentlig ikke trenger, men som jeg også virkelig trenger. IKEA er sånn. Man skulle bare ha noen ting, også kommer man på at det egentlig er supernødvendig at man kjøper inn 4 nye kjøkkenkjeler og pepperkakeformer. 

Innen jeg kom til kassa var det spesielt en ting som hadde skjedd ganske mange ganger, og som jeg må advare dere imot. Ikke bruk er gul genser, slik som den jeg har på meg, med mindre du har lyst til å bli stoppet sånn 5 ganger for å bli spurt om "Hva er prisen på denne?", "Hvor finner jeg telys?".

Altså. Er folk litt blinde eller? Haha, greit at jeg hadde på meg en gul genser. Men det stod ikke akkurat IKEA på den, og sist jeg sjekket går ikke de ansatte med svarte skinnbukser? Anyways. Ikke ta på dere gult på IKEA for det er mange som glemmer brillene sine igjen hjemme!

Jeg fikk i alle fall tak i alt jeg skulle ha, og til min store overraskelse ble det plass i bilen også! Nå har Per Fredrik bært inn alt fra bilen, og det klør i fingrene mine etter å komme igang. Jeg gleder meg så sykt til hele rommet blir ferdig!

Slik er mitt naturlige hår!

Reklame for negler

Nå sitter jeg i frisørstolen med masse farge i håret. I dag skal jeg både farge håret og sette på nytt tape extensions. Jeg er veldig spent på hvordan det kommer til å bli, siden jeg aldri har brukt dette håret før.

I går kveld tok jeg av det forrige håret mitt. Det er så rart når jeg ikke har på noe hår. Da kjennes det nesten ut som at jeg ikke har hår på hodet. Hahah! Jeg benyttet muligheten til å få en skikkelig hodebunnsmassasje av Per Fredrik, og herregud så digg det er! Det er jo noe jeg ikke kan få til vanlig siden det er så mange fester i veien.

Siden jeg har helt naturlig hår nå så tenkte jeg å vise dere hvordan håret mitt ser ut. Det begynner endelig å få litt lengde, så det er veldig gøy! Men det er langt ifra så langt og tykt som jeg liker, så takk Gud for hair extensions, haha!

Nå får jeg spise opp lunsjen min fra Joe and the juice. Var innom der og kjøpte med lunsj, etter at jeg hadde fikset neglene mine. De ble forresten sykt fine i dag! Miranda på Eger Skin Clinic er så ekstremt flink og la ombre negler. Er helt forelsket i de! De er delikate å se på! Også passer de til alle farger. Helt perfekt!

Gå inn på egerskinclinic.no for å lese mer om behandlinger de utfører og bestille time.

💗💗💗💗💗

4 Tvangstanker jeg har

inneholder reklame

Jeg tror at vi alle har noen rare tvangstanker, enten om man ikke klarer å gå på kommelokk, kan kun gå på de hvite stripene på fotgjengeroverganger eller alltid måtte ringe 3 ganger på dører. Men det er nok mange av oss som ikke tenker så mye over at disse tvangstankene.

Det blir liksom en slags vane å alltid gjøre disse tingene. Så i dag tidlig ble jeg sittende å tenke "Hvilke tvangstanker har egentlig jeg?". Det er jo mange ting som jeg ikke tenker over, men som jeg alltid må gjøre. Så derfor ble jeg sittende å gruble, og kom frem til en del ting jeg alltid må gjøre. Så disse skal jeg nå fortelle dere om.

Telle bokstaver
- Dette er noe jeg aldri har hørt om noen andre som sliter med, så nå lurer jeg veldig på om jeg er den eneste som gjør dette, eller om noen av dere også gjør det. Jeg teller nemlig bokstaver. Hvis jeg ser på en film eller en serie, hvor det er tekst, begynner jeg alltid å telle over bokstavene og prøver alltid å få de til og gå opp i 5-10-15 osv.

Jeg får helt fnatt hvis det ikke går opp riktig, og da må jeg alltid legge til et par ord i mitt eget hode, sånn at det fungerer. Yes, I know, ganske rart. Men på den positive siden har jeg blitt veldig god i hoderegning! Den negative siden er at hvis jeg ser på filmer et sted hvor jeg ikke kan skru av teksten (som på kino) får jeg ikke med meg så veeeeldig mye av filmen. 


Genser - NLY  //  Belte - Bik Bok  //  Skjørt - NLY

Hoste
- Hvis jeg ser eller hører noen hoste eller kremte, eller jeg bare tenker på hosting, må jeg hoste. Det er veldig irriterende ting om høsten, når alle er småsyke og kremter / hoster hele tiden, fordi da må jeg også hoste. Og tro meg, jeg har prøvd å ikke hoste når andre hoster, men da blir jeg nesten kvalt. Så det er ikke akkurat en løsning. Haha! Bare mens jeg har skrevet om hoste, har jeg sikkert hostet 15 ganger, fordi det er snakk om hosting. 

 

Floker i håret
- Å ha langt hår passer egentlig ikke så bra med den ene tvangstanken min. Nemlig at jeg alltid må ha helt flokefritt hår. Jeg takler ikke å ha floker i håret, og holder på å klikke hver gang håret mitt er bustete. Heldigvis så bruker jeg bra hair extensions, så de floker seg ikke så lett. Men alt hår floker seg uansett, så jeg er god venn med hårbørsten for å si det sånn.


Neglebånd
- Jeg takler ikke å se neglebånd som har vokst utover negler. Spesielt på meg selv. Jeg må alltid sitte å dytte de bakover, og grøsser når jeg ser andre som har neglebåndene langt nedover neglene. Aner ikke hvor mange ganger jeg har mast på kjæresten om å dytte tilbake neglebåndene hans. Han er jo mann, så han gidder jo ikke akkurat å bry seg om sånt. Men jeg får helt hetta, og jeg aner ikke hvor mange ganger jeg har dyttet neglebåndene hans bakover.

 

Slik unngår du høst-depresjonen!

Høsten kan fort bli en lang og kjip tid. I oktober kunne vi se frem mot Halloween, og ha det morsomt med å finne kostymer, dra på fester og andre skumle ting. I desember er det jo fullt opp med julestemning overalt, og man blir nesten automatisk i godt humør.

Men hva med november? Jeg føler november er litt som å bli 19 år. Det er midt mellom to veldig kule ting, men det er egentlig ikke noe som skjer akkurat nå. 

November kan fort bli en lang måned der man føler seg trøtt, slapp, sliten og smådeppa. Dette er det flere forskjellige grunner til, og forskjellige løsninger som jeg skal tipse dere om! 

Grunnen til at man kan føle seg nedfor i november er fordi at det ikke er noe særlig å se frem til. Man drar på skolen / jobben når det er mørkt, og man kommer hjem når det har blitt mørkt. Vi får altfor lite sollys og det gjør at mange av oss får D-Vitamin mangel, i tillegg gjør det å kun være i mørket noe med sinnsstemningen våres. 

Derfor er det viktig å ta grep! Pass på at du får nok sollys i løpet av dagen. Ta gjerne med deg en ekstra tykk jakke og ta en gåtur utendørs i lunsjen, så du får både frisk luft og D-vitamin av solen. Er det fortsatt sol når du kommer hjem bør du absolutt ta deg en gåtur så du får ekstra med sollys.

Om du ikke har mulighet til å være utendørs i sollyset, kan det være en idé å ta noen korte runder på solariumet. Bare pass på at du smører deg godt inn med masse solkrem så ikke huden din blir skadet, og ikke sol deg i for mange minutter av gangen.

En annen ting du kan gjøre for å lette på sinnsstemningen er å gjøre noe hver dag som gjør at du kommer i godt humør. Ta deg en tur på trening og få opp pulsen, lag deg en stor kopp med kakao / chai latte / kaffe latte og kos deg med noe ekstra godt, slik som jeg gjør på bildene, hehe!

Les noen bøker som du har hatt lyst til å lese lenge, eller se på en fin film. Det viktigste er at DU gjør noe DU syns er koselig, og som gjør at du kommer i godt humør. Avtal gjerne en venninnekveld eller to der dere møtes og gjør noe koselig sammen, sånn at du har noe fint å se frem til og tilbake på fra november.

Eller så kan du bruke måneden til å pusse opp et rom hjemme som du lenge har hatt lyst til å gjøre noe med. Selv holder jeg på å pusse opp kontor / sminkerommet om dagen, og det er så gøy! 

Så folkens; la oss gjøre november til en koselig måned der vi har det skikkelig bra. Ta vare på hverandre, og få masse sollys og kos dere litt hver eneste dag 💗

Dette må dere teste!

Nå har vi nettopp kommet hjem fra en utrolig koselig Oslo-tur! Som jeg skrev i går, har vi vært på både konsert med Dragon Force og i møte med United Screens. Begge deler var veldig morsomme!

Syns det er så koselig at de som jobber i  United Screens er så koselige. Å ha så gode kollegaer som dem gjør det så mye bedre å jobbe sammen!

I dag startet våknet vi opp på hotellet på Grunerløkka, rett ved Mathallen. Så vi tok like godt frokosten på Mathallen. Der er det så mye spennende å se og smake på! Jeg hadde helt cravings på Crépe så det ble frokosten min. Utrolig godt! Kjøpte også med makroner og chai te hjem.

Makroner så virkelig et lite stykke kunstverk. Det er både utrolig godt, samtidig som det er vakkert å se på! Chai te skal jeg lage masse chai latte av utover høsten. Det blir så godt det! Vet ikke om noen av dere har smakt på chai latte før? Det er i alle fall utrolig godt, og perfekt om man vil ha en latte på en annerledes måte. Absolutt noe dere burde teste ut! 

Har forresten filmet masse mens vi har vært på tur, så jeg kan lage en vlog til dere! Skal redigere den så fort som mulig, så forhåpentligvis rekker jeg å legge den ut i morgen. 

På veien hjem hentet vi Chloe, og hun har virkelig storkost seg sammen med en annen Papillon og en russisk toy terrier hos en venninne av oss. Nå har vi nettopp kommet hjem, så nå skal jeg bare pakke ut av bagen også blir det en tur på posten etterpå. Kalenderen min kommer i posten i dag, og jeg gleder meg skikkelig til å hente den! Skal vise dere masse bilder av den senere. Den er bare såå fin! 

10 Ting jeg aldri kommer til å gjøre

Vi har alle mange ting vi vil gjøre her i livet. Mange av oss har til og med skrevet ned hele bucket listen sin, og er spente for å krysse av punktene. Men, har du noensinne skrevet en anti-bucket list? Her er min! 

Hoppe i fallskjerm - Altså, jeg blir livredd bare av å sitte i karuseller. Da kan dere jo tenke dere hvordan det skulle gått om jeg skulle hoppet i en fallskjerm! Nei fy, det hadde jeg aldri turt! I tillegg er det jo en stor risiko med å hoppe i fallskjerm, og den sjansen tar ikke jeg.

Slutte å skrive - Jeg elsker å skrive! Enten om det kommer til å bli på en blogg, i et magasin eller en bok i fremtiden er fortsatt usikkert. Men en ting er sikkert, jeg har altfor mye på hjertet til å slutte og skrive!

Bruke ekte pels - Altså, jeg ser virkelig ikke poenget med å bruke ekte pels. Selv har jeg en fake pelsvest, som ser helt ekte ut. Men den kommer ikke fra et stakkars dyr som har blitt torturert. I tillegg har jeg også en strutsejakke som er faux fjær, altså ikke ekte fjær. Poenget mitt er; jeg skjønner ikke hvorfor enkelte velger ekte pels når det finnes så mange gode alternativer. Nei, den slags tortur av dyr er kvalmt!


Sove i telt på festival - Jeg har alltid fått høre fra venninner som har vært på festivaler, at det er sååå gøy på festivaler og at man må sove der. Selv ville jeg aldri gjort dette. Det å sove i telt i seg selv er stress nok, men på en festival hvor alt er møkkete og man ikke får dusjet ordentlig på flere dager. hvor alle kan komme inn i teltet, og ting kan bli stjålet blir for mye for meg. Jeg hadde blitt så stressa og ukomfortabel om det var jeg som skulle sovet i telt blant så mange mennesker. Nei uff, skal jeg på konsert sjekker jeg heller inn på et fint hotell. 

Spist hund, katt, kanin eller andre kjæledyr. - For meg blir det rett og slett for sjukt å spise dyr man har som kjæledyr. Jeg vet de spiser hunder i Kina under den grusomme festivalen dems, men for meg blir det helt f****d up.

Prøve narkotika - Jeg har aldri prøvd noen form for narkotika, og har virkelig ingen planer om å noensinne teste det ut. Helt fra jeg var liten har jeg lært om hvor farlig det kan være å bruke det, i tillegg til at jeg selv har sett hvor ille det kan gå for mange som bruker det, så da holder jeg meg 10 mil unna. 

Flytte til Nord Norge - Ok, jeg er verdens største frysepinne så for meg hadde det blitt altfor kaldt oppe i Nord Norge. Selv om det skal sies at jeg har hørt det er ekstremt fint der oppe da. Men nei, altfor kaldt!

Flytte inn i kollektiv igjen - NEI TAKK! Å bo i kollektiv med 3 andre jenter på et 9 kvm rom i 7 måneder holdt for livet for å si det sånn. Jeg tror nok heller aldri at jeg hadde klart å flytte inn i en leilighet på 37 kvm heller, i alle fall ikke nå som jeg har et hus på over 200 kvm! Jeg kjenner jeg får klaustrofobi bare tanken på å ha så lite plass for å bo på. Men da igjen, er jeg veldig glad for at jeg har gjort det, for da setter jeg ekstra stor pris på å ha det huset jeg har nå.

La meg bli tråkket på - Når man er ung er det virkelig ikke alltid at man tørr å si ifra når noen tråkker på en, personlig har jeg altfor ofte havnet i situasjoner der jeg har blitt behandlet dårlig / urettferdig og ikke turt å si ifra. Den tid er over for å sirrre sånn. 

Ha en A4 jobb - Jeg er nok et altfor rastløst, kreativt og selvstendig menneske til å noensinne klare å ha en "vanlig" jobb. Spesielt en jobb der man har en sjef som bestemmer alt man skal gjøre. Nei, det har jeg hatt nok av tidligere, og det håper jeg at jeg slipper så lenge jeg lever. Jeg elsker å ha en så fri jobb som jeg har nå, og kommer til å jobbe hardt hele livet for at det alltid skal være like fritt.

 

Det er også en hel haug andre ting jeg aldri vil gjøre som; å være utro, skade noen, osv. Men det tar jeg som en selvfølge at de fleste skjønner, så det tok jeg ikke med. Hehe!

 

Folk får sjokk når jeg forteller det

Nå har vi nettopp kommet opp på hotellrommet etter en skikkelig bra konsert! Vi gikk litt mellom backstage området og selve konsertområdet, så vi kunne være med bandene og se på konsertene.

Vi var jo der for Dragon Force sin del, men det var også et band som het twilight force som varmet opp for de. Begge bandene var utrolig flinke, og dert er så gøy å høre skikkelig flinke band live! 

Jeg vet egentlig ikke hvor mange av dere som vet at jeg liker sånn type musikk som det her, altså metal. Men joda, rosabloggeren hører på skikkelig metal og hard rock. Haha. Det syns ikke akkurat på utseendet mitt, og de fleste blir sjokkerte når jeg sier det til de. Jeg dro jo med meg søsteren min på Kiss konsert tidligere i år liksom, så det sier jo sitt Hadde dratt med Per Fredrik, men han var dessverre syk da! 

Nå skal vi prøve å finne noe mat. De fleste steder er jo stengt nå siden det er såpass sent. Så vi er ikke heeelt sikre på hva vi gjør. Men det blir nok en del googling også mat til slutt. Hehe! 

Han spilte med de foran 80’000 mennesker

Nå sitter vi backstage på metal konsert! Dagen i dag har bare sust unna, så la meg starte fra begynnelsen. Vi startet dagen i dag med å hente bilen min på verkstedet.

Jeg har kun hatt bil i 0,5 år, så jeg aner jo ingenting om det. Haha. Fikk litt av et sjokk da jeg så hvor mye det kostet for vanlig fiks og service. Bil er dyrt ass! Enda godt man er blogger. Haha, Neida.

Så fort jeg fikk hentet bilen min gikk turen rett videre til Larvik for å sette av Chloe hos barnevakt. Deretter ble det rett til Oslo for møte med United Screens. Det er YouTube nettverket både Per Fredrik og jeg er i. Så vi tok en utrolig koselig middag sammen!

Etter middagen bar det rett videre til Vulkan Arena for å møte Dragon Force. Det er et band som Per Fredrik spilte med i fjor på et par konserter. Dere husker kanskje vloggen jeg lagde fra Tyskland i fjor? Der spilte Per Fredik på Wacken med de forran 80’000 mennesker. Ganske syk opplevelse! Fikk sett han fra scenen og det var så gøy!

Nå som de er i Norge ble vi invitert av de til å komme hit for å møte de. Det er jo tredje gangen de inviterer Per Fredrik, så det var gøy at vi endelig kunne!

Så nå er vi med hele gjengen backstage og har det veldig gøy! De spiller snart på scenen så da blir det gøy å se de spille igjen!

Inspirasjon og innkjøp til det nye kontoret!

// inneholder reklame

Nå som jeg har bestemt meg for å pusse opp kontor- og sminkerommet, sitter jeg mye på Pinterest for å finne inspirasjon. Jeg har lyst til å gjøre rommet skikkelig inspirerende med fine plakater, blomster, og diverse pynteting.

Samtidig som at det har en clean look, som gjør at det er lett å holde det ryddig. Av en eller annen grunn blir det alltid veldig fort rotete rundt meg, så jeg må finne en måte så det ikke blir sånn, for det er ikke særlig bra for jobbmiljøet mitt. 

Når det kommer til fargetema tror jeg at jeg kommer til å gå for hvit, lys rosa, gull og noen marmor detaljer her og der. Syns det er en lekker og tidløs kombinasjon. Jeg kommer til å gå for litt store pyntegjenstander, og heller ha bare noen få, istedenfor en haug småting som fort kan gjøre det rotete.

Akkurat nå kjenner jeg at jeg angrer meg litt for at kommentarfeltet er stengt, for jeg vil gjerne ha tips av dere til hvor jeg kan finne søte kontor/sminkerom pynt. Men om dere har noen gode tips er det bare å sende meg på instagram @stinablogg. Syns det er veldig koselig med tips fra dere!

Så langt har jeg gjort kun et innkjøp til det nye kontoret, men det er veldig viktig innkjøp føler jeg. Innkjøpet er en helt ny almanakk. Jeg har en fra før av, men den er altfor stor så det er litt kjipt. Men denne derimot; ah. Den ser helt perfekt ut!

Den er delt opp på morsomme måter med inspirerende quote sider, det er lett å finne frem til måneden man skal til, også er den rett og slett skikkelig fin å se på! Gleder meg skikkelig til den kommer i posten! Om du fikk lyst på en lik finner du den HER på Miinto. 

💗💗💗

5 Life hacks for jenter

// inneholder reklame

💗 Om du har på deg body som ikke har knepping nederst, eller som rett og slett er et helvete å kneppe igjen, kan du bare dra hele body'en til siden når du skal tisse. Så slipper du å kle helt av deg bare for å gå på do. 

💗 Alltid ha en ladebank, tyggis, vann og litt ekstra sminke liggende i bilen. Du vet aldri når telefonen går tom for strøm, og det er så kjipt å glemme igjen sminken hjemme når man skal ut med venninner / på en date!


💗 Noe jeg får spørsmål om nesten hver gang jeg har på en topp som er stroppløs er; hvordan får du kløft når du ikke har på vanlig bh? Vel, trikset er enkelt! Istedenfor å bruke vanlig stroppløs bh, som sjeldent gjør at man får kløft eller noe som helst, bruker jeg heller DISSE stick-on bh'ene fra Cubus. De sitter veldig godt på, og gjør at man kan få kløft når man har stroppløse topper. Om du skal ha en kjole / topp med bar rygg er denne bh'en et must, da den kun synes foran. 

💗 Legg en tampong / bind i alle innerlommer på vesker og jakker. Da har du alltid en i tilfelle tante rød plutselig kommer på besøk. Man vet aldri når man får en mellomblødning.. 

💗 Bruk vaskepose til bh'er når du vasker de. Aner ikke hvor mange ganger jeg har glemt det, og hempene har rivd opp en annen topp eller snurret seg rundt den 50 ganger. Sykt irriterende. Slike vaskeposer får du forresten tak i HER (25% rabatt nå!) på Cubus. 

 

Jeg har gruet meg til dette i 4 år..

I dag har jeg gjort noe jeg har gruet meg til å gjøre i 4 år.. Sist jeg dro dit var det så smertefullt at jeg hylgråt av smerte. Jeg hadde skrekk fra før av, og etter denne opplevelsen ble det ikke særlig bedre. 

Det hele startet da jeg var 17-18 år gammel. Jeg fikk sjokkbeskjeden av tannlegen: jeg hadde 9 hull på en og samme gang. Det er jo en ganske sinnssyk beskjed å få. Jeg hadde allerede boret en god del ganger fra før av, men det var ingenting i forhold til dette. 

I tiden som kom ble det mange smertefulle boringer, og det er jo ikke akkurat noen hemmelighet at skoletannleger ikke har det nyeste utstyret, så det gjorde at det ble ekstra smertefullt. Til slutt taklet jeg det ikke mer. Jeg turte ikke fortsette behandlingene. Jeg måtte ha hjelp. Jeg endte opp på sykehuset for å få lystgass så jeg kunne tørre å borre. Det hjalp ikke litt engang. 

Etter den episoden ble jeg enig med tannlegen om at jeg kunne dra til klinikken hans også kunne jeg får midler for å rett og slett dopes ned. Første gangen jeg gjorde det ble jeg totalt bevisstløs og jeg husker ingenting av det. Han fikset tennene mine der og da. 

Men etter en stund fikk jeg ekstremt vondt i den ene tanna mi. Jeg dro til en ny tannlege som moren min anbefalte. Jeg fikk igjen en ny sjokkbeskjed. Jeg måtte ta rotfylling på en tann som var helt full av verk. Det endte opp med at jeg på 20 års bursdagen min tok rotfylling i denne tannen som den forrige tannlegen hadde ødelagt såpass mye. Det var helt ekstremt smertefullt og jeg gråt meg igjennom det. Etter dette har jeg ikke turt å gå inn på et tannlegekontor. Jeg orket ikke mer smerte. 

Siden den gang har jeg fått en del vondt i tennene, og har visst at jeg burde komme meg til en tannlege. Men jeg har ikke klart. Per Fredrik har lenge anbefalt tannlegen sin, siden har er veldig flink og hyggelig. Men jeg har ikke klart å få meg til å bestille en time. På lørdag møtte vi tannlegen tilfeldigvis på matbutikken, og da fikk jeg endelig meg selv til å bestille en time. 

I dag har jeg endelig vært hos tannlegen og tatt en full sjekk. Det er en god del som må fikses for å si det sånn. Tidligere tannleger har gjort mange ekstremt dårlige behandlinger, og nesten alt jeg skal fikse på, er ting som tidligere tannleger har ødelagt. Borrskader, fyllinger som sitter løst, hull som ikke har blitt tettet etter boring og fyllinger som har skalet av. Rett og slett mye dårlig arbeide av andre tannleger. 

Som dere kan se på bildet har jeg boret MYE på tennene mine. Alle de hvite prikkene er fra fyllinger.. ganske mange for å si det sånn. 

Fremover blir det minst 3 tannlegetimer for å fikse opp i dette. Deretter kommer jeg til å gjøre en del kosmetiske ting for å gjøre tennene en del finere å se. Gjett om jeg gleder meg til å bli ferdig med alt dette! Det kommer til å koste meg mange tusen og mye smerte, men det blir nok verdt det!

 

 

7 Tips for å bli mer aktiv i hverdagen!

De fleste av oss har en hverdag hvor vi først sitter 8 timer på jobb eller skole. Deretter kommer vi hjem også blir det mye stillesitting med lekser, tv titting og internett-scrolling. Derfor er det viktig at man er aktiv når man kan, sånn at man får beveget kroppen. Det er viktig å holde seg aktiv så man får mer energi, bedre humør og orker mer! Men, hvordan blir man mer aktiv i en allerede hektisk hverdag? Her er mine tips! 

- Trapper - 
Legg til som regel at du alltid skal ta trappene. Som regel tar det like lang tid å gå i trappene, som det tar å ta heisen / rulletrappene. Eneste forskjellen er at hvis du tar trappene får du litt trim! 

- Gå -
Har du pause på jobben eller friminutt bør du gå deg en liten tur. Det trenger ikke å være noe langt, men så lenge du får vært litt aktiv og får litt frisk luft kan det hjelpe deg veldig med å komme igjennom dagen på jobb / skole. Har du litt dødtid om kvelden anbefaler jeg deg å gå en tur. Ta en halvtimes runde, og ha høyt tempo så du får opp pulsen litt. 

 

- Challenge -
Gjør en 30 dager challenge der du bestemmer deg for at du må ta x antall situps, squats eller andre øvelser hver eneste dag. Begynn for eksempel med 10 første dagen, også øker du med 5 for hver dag. 

 

- Gå til steder -
Skal du til en venninne, eller på butikken? Gå dit! 

- Aktiviteter - 
Ta med deg en venninne eller to på tur i svømmehallen, en tur i skogen eller på klatrevegg. Her får du trening uten at du engang tenker over det! 

 

- Gå til jobb / skole - 
Om du går eller sykler til skolen / jobben gjør du deg selv en kjempe tjeneste. For det første får du god trim. For det andre får du våknet opp og du får frisk luft, så skole/jobbdagen blir mye bedre! Dersom du bor langt unna og må ta bussen, kan det være en løsning å hoppe av noen busstopp lengre unna. 

 

- Hjelp til -
Å vaske huset, måke snø, rave løv, gå tur med hunden og klippe gress er ting som foreldrene dine garantert vil takke deg veldig om du hjelper til med. Plusset er at det er supergod trening! 
 

💪🏼💪🏼💪🏼

Silikon i rumpa, Kjendisfarmen, Homofili ++ Ukens spørsmål #184

inneholder reklame

Har du tenkt til å ta silikon i rumpa?
- Nei, det har jeg ikke tenkt til. Jeg skal ikke si aldri, for man vet jo faktisk ikke. Men er fornøyd med kroppen min slik den er, og hvis jeg vil ha litt større rumpe får jeg heller ta mer squats. Hehe! 

Hva syns foreldrene dine om at du blogger? Og hvorfor viser du de aldri på bloggen?
- I starten skjønte de ikke så mye av hva jeg holdt på med, men nå skjønner de mye mer av hele greia. Mamma leser bloggen min veldig ofte og er superskjønn! Pappa har ikke like stor interesse av å lese om sminke, så han følger ikke så godt med. Hehe!

Grunnen til at jeg ikke nevner navnene dems eller viser ansiktene dems her på bloggen er rett og slett for å skåne dem for all negativitet. Det finnes så mye sjuke mennesker der ute, og jeg er ikke interessert i at foreldrene mine skal få dritt slengt etter seg fordi de har en datter som blogger. 

GenserHER

 

Hvilken treningsklokke bruker du?
- Jeg bruker DENNE fra Fitbit. Den er helt amazing, og jeg elsker at den er så liten og fin for da kan jeg bruke den til ethvert antrekk uten at det ser ut som at jeg er på trening. Når jeg har den på merker jeg at motivasjonen for å gå ekstra skritt bare suser opp. Den måler forresten alt mulig; skritt, km du går per dag, pulsen på håndleddet ditt (altså, trenger du ikke ha noe ekstra utstyr for å måle dette), hvor mye du sover, antall kalorier du forbrenner, osv. Syns det er så gøy å følge med på hvor mye i løpet av natten jeg faktisk sover og hvor ofte jeg våkner. Fikk litt sjokk i begynnelsen for å si det sånn.

Har du godt forhold til andre bloggere?
- Ja, til en god del av de! De fleste som er under Side2 og på topplista kjenner jeg, og har en god tone med. Men jeg bor et stykke unna mange av de, så det er ikke så ofte jeg får sett de. Anne Brith er en av de bloggerne jeg er aller tettest med, og vi ringes veldig ofte for å snakke blogg. Vi er begge veldig lidenskapelige av jobbene våre, og det er så gøy å kunne dele tanker og idéer med hverandre!

Genser - Gina Tricot, HER 50% rabatt NÅ

 

Hvor mange leser bloggen din?
- Det varierer fra dag til dag. Men i oktober var det gjennomsnittlig rett over 14'000 unike innom hver dag, og 45'000 unike innom hver uke. Så det er ganske mange! Klarer ikke skjønne at det faktisk er så mange mennesker innom bloggen min. Det er så gøy, men også litt nervepirrende å tenke på!

 

Hvordan er din drømmebolig, og hvordan ville den vært?
- Jeg føler egentlig at jeg har drømmehuset nå. Vi har jo et stort hus, som er pusset opp akkurat slik vi vil ha det, i tillegg til at det er rett ved vannet, så utsikten er helt amazing. Det eneste jeg skulle ønske jeg kunne endre var at vi hadde større hage.

Hagen vi har nå er helt ok størrelse, men den skulle gjerne vært større. I tillegg skulle jeg ønske vi hadde et innendørsbasseng. Ah, det hadde vært helt amazing! Men, det kan jo godt hende vi kjøper et enda større hus den dagen vi får barn og vil ha bedre plass til de, og da bare må vi ha innendørsbasseng!

Hvordan er det å få så mye hat på bloggen? Mister du ikke litt motivasjonen til å blogge?
- For å være ærlig så er det ganske kjipt. Jeg takler det når det bare er litt. Men etter at jeg ble mer aktiv her på bloggen, og lesertallene økte, har det kommet inn mye mer hat. Det virker som at visse mennesker elsker å "ta meg" på den minste lille ting. Har jeg én stavefeil i innlegget raser det inn kommentarer om at jeg er elendig på jobben min og at jeg burde gjøre noe annet enn å blogge. Altså.. Det sier jo litt om hvor sjuke folk er. Når de henger seg opp i så små ting.

Jeg har jo faktisk stengt kommentarfeltet her på bloggen, fordi jeg ikke orker mer anonyme bullshit kommentarer. Hvis noen har lyst til å si noe til meg, kan de heller skrive på facebooksiden min HER eller instagram HER. Morsomt at det ikke kommer inn noe drittkommentarer der. Men det er vel fordi at der må folk faktisk stå for det de skriver. Lol. 

Genser - Gina Tricot

Hva tenker du om homofili?
- Jeg syns det er like naturlig og normalt som å være hetero. Rett og slett. Syns det er så trist at mange behandler de dårlig, og ikke gir de like rettigheter som hetero mennesker har. Jeg har flere venner som er lesbiske og homofile, og jeg støtter de 100%. Jeg har til og med gått i homseparaden i Oslo med en venninne som er lesbisk, fordi jeg vil være med å kjempe for deres rettigheter! 

Genser - HER
Skjørt - Gina Tricot, HER

 

Kunne du vært med på kjendisfarmen?
- Neeeei. Jeg er livredd for nesten alle dyr som er på gårder, i tillegg er jeg ikke noe særlig glad i gårdslivet. Så det hadde virkelig ikke vært noe for meg! Hadde heller ikke hatt lyst til å være borte fra Per Fredrik og Chloe så lenge heller, og en pause fra bloggen er det ikke snakk om at jeg tar. Hehe! 

 

Åpner opp snapchat (stinablogg) så dere kan sende inn spørsmål neste søndag. Så følg med der, for å kunne sende inn spørsmål! 

 

Jeg skal pusse opp kontoret!

Skal jeg fortelle dere noe rart? De siste månedene har jeg nesten ikke brukt kontoret mitt i det hele tatt. Jeg har kun brukt sminkedelen av rommet. Kontordelen derimot, har jeg ikke brukt siden før sommeren. Grunnen til det har rett og slett vært at jeg syns det er altfor dårlig benkeplass der inne.

Jeg har jo en pult jeg bruker som jeg sitter på, men der har det stått en gigantisk mac jeg ikke kan bruke pga nakken. Så jeg har blitt sittende i stua. Ikke akkurat veldig optimalt, med tanke på at det alltid blir litt rotete i stua, og hele arbeidsplassen blir så midlertidig. Derfor har jeg bestemt meg for å pusse opp hele rommet, så jeg endelig kan bruke det igjen! Ut med alt sammen, og inn med helt nye møbler! 

Her er hvordan det ser ut nå. Selv syns jeg at det er utrolig fint! Men det blir altfor mye ting, og nesten ikke noe benkeplass. I tillegg blokkerer mac'en hele vinduet, og det er jo kjipt når utsikten er rett ut mot havet! 

Jeg har lekt meg rundt i design programmet på IKEA sine nettsider i noen timer nå, og har kommet frem til en løsning der jeg får massevis av benkeplass. Så jeg virkelig har god plass å jobbe på!

På veggene der den stasjonære mac'en står kommer jeg til å henge opp noen veldig tynne rammer som jeg kan la bøker og litt pynt stå på. Jeg kommer også til å henge opp en del rammer med plakater eller lignende inni for å pynte opp litt. 

Dette kommer til å bli så gøy! Jeg gleder meg skikkelig til å få god plass til å jobbe på, på kontoret mitt. Det blir så deilig å slippe å jobbe i stua, og heller kun jobbe inne på kontoret mitt. Kommer selvfølgelig til å holde dere oppdatert underveis! 

 

Vi overvåkte hunden vår

I dag overrasket Per Fredrik meg med en skikkelig koselig lunsj / middag på restaurant i Sandefjord. Vet ikke helt om jeg kan kalle det lunsj, siden det var to-retters med rødvin. Meeen, hehe! Sykt godt og koselig var det i alle fall!

Vi har jo en veldig hektisk hverdag, og selv om vi er mye sammen hjemme prøver vi å være flinke til å dra ut sammen og gå på dates. Jeg tror det er veldig viktig for alle forhold at man husker å være kjærester, og ikke bare samboere. 

Når vi var ute lot vi Chloe gå fritt rundt i huset. Vi ryddet vekk alt av ledninger, matrester og ting vi visste at ikke var bra for henne, så det skulle være trygt for henne. Hun er jo over 1 år gammel nå, så det er jo på tide å lære henne at hun kan gå fritt rundt i huset alene, og ikke bare være i buret sitt. Syns jo at det er så kjipt når hun må stå i buret i flere timer. Så det prøver vi å slippe nå! 

Når vi kom hjem var huset helt i behold, og hun hadde ikke ødelagt noe som helst. Hun hadde heller ikke tisset inne, så det var jo helt fantastisk! For morro skyld skrudde vi på kamera før vi dro, så den filmet en timelapse. Vi var jo veldig nysgjerrige på hva hun faktisk kom til å gjøre mens vi var borte. Vel. Jeg vet ikke om jeg skal le eller gråte av resultatet. På de to timene vi var borte satt hun kun i vinduskarmen og så ut mot veien HELE TIDEN. Altså. Hvordan er det mulig?

Den eneste gangen hun beveget seg var for å hente leken sin. Ellers enn det satt hun bare og fulgte med på veien. Blir litt trist hvis det var fordi hun savnet oss og ventet på at vi skulle komme hjem. Men jeg håper at det bare er fordi hun syns det er spennende å følge med på hva som skjer! Hun pleier jo nesten aldri å stå i vinduet når vi er hjemme med henne. Så jeg har en dårlig følelse på at hun ikke helt klarer å roe seg ned når vi ikke er hjemme. Men forhåpentligvis vender hun seg til det etterhvert.

Uansett, i dag har det blitt ekstremt mye baking. Dere som følger meg på snapchat (stinablogg) har jo fått med ere hvor mye jeg lagde. Overdriver ikke når jeg sier at jeg har laget 80 grove pizzasnurrer og boller. Go big or go home! Eller hva? Sånn bortsett fra at jeg var hjemme da. Jeg ble litt ekstra revet med, og tenkte at siden jeg først var igang kunne jeg jo lage ekstra mye. Det er jo så kjekt å ha grove pizzasnurrer liggende i fryseren så jeg enkelt kan lage lunsj. 

Nå skal vi se på litt film og kose oss. Klokken har bare sust unna i dag og jeg så først nå hvor sent det faktisk er. Herregud. På tide å legge fra seg jobben nå. Hehe!

 

 

7 Skjønnhetstabber jeg har gjort

inneholder reklame

Jeg tror vi alle har gjort noen skjønnhetstabber i søket på de perfekte måtene å gjøre seg fin på. Selv har gjort en hel haug, som å bleike håret, men ende opp med å se ut som en gulrot, eller bruke altfor mye solpudder så man ser ut som en jente dyppet i gulrotolje. I dag tenkte jeg å fortelle dere om 7 av de verste tabbene jeg har gjort med utseendet mitt.

- Overnappe brynene mine - 
Helt siden jeg var liten hadde jeg perfekte mørke fine og fyldige bryn. Vel, det endret seg på ungdomsskolen da jeg begynte å nappe brynene mine selv, og det var in med tynne bryn. Til den dag i dag har fortsatt ikke endene på brynene mine vokst ordentlig ut.

 

- Barbere legger med barberskum - 
Man ville tro at man det beste er å barbere leggene med barberskum, ikke sant? Vel, det er det virkelig ikke. Da jeg var yngre og ikke hadde lest at man heller burde bruke dusjsåpe eller balsam, brukte jeg barberskum. Det gjorde at det ble ekstremt mye lettere å kutte seg. Vel, den dag i dag sitter jeg igjen med greit mye arr på legger etter barbering. 

Genser - HER
Skjørt - Gina Tricot, HER


- Klippe bob - 
Jeg har alltid elsket å ha langt hår, og på den tiden jeg klipte bob brukte jeg hair extensions rett før jeg klippet håret. Jeg hadde nemlig blitt overtalt av modellbyrået jeg var i på den tiden, at jeg kom til å få mange flere jobber, og se mye lengre ut om jeg klipte håret mitt. 18 år gamle meg trodde selvfølgelig på det, så da klipte jeg håret.

Etter maks 2 uker hatet jeg det helt ekstremt, og jeg har angret siden den dag på at jeg klipte det. Jeg fikk ingen nye jobber, og jeg fikk heller ikke lov av byrået til å bruke hair extensions. Etter 3 måneder orket jeg ikke mer, og jeg begynte med hair extensions igjen. Helt siden den gang jeg har konstant brukt hair extensions, og håret mitt har enda først nå grodd tilbake til den lengden det originalt var. Vel, takk for det fantastiske rådet altså. Aldri om jeg hører på noen som helst andre enn meg selv når det kommer til mitt eget hår.

 

- Elektrisk øyenbrynstrimmer - 
Da jeg gikk i 8. klasse hadde mamma kjøpt et stort sett med øyenbryn og negletrimming til meg. Helt uerfaren med dette prøvde jeg ut den elektriske øyenbrynstrimmeren en sen kveld da jeg stod på badet alene. Vel, på brynene gikk det veldig fint, men det jeg ikke hadde sett var at bladet så dirret opp og ned, også kom borti vippene mine. Vel, det er en fortvilet 13 år gammel jente som kom opp og vekte moren sin på kvelden uten vipper. Ikke veldig kult å gå på skolen de neste 2 ukene uten vipper. Thank god for mørk øyenskygge som skjulte det litt. 

 

- Solarium - 
Om jeg kunne sagt en ting til meg selv da jeg var 12 år, så ville det vært "hold deg langt unna solarium". For herregud som jeg har skadet huden min av all solingen i solarium. Litt solarium her og der er ok og sikkert bare sunt for vitamin D om vinteren. Men å sole seg 45 minutter 4x i uka er ikke særlig bra. 

- Ikke bruke vipper - 
Hadde jeg innsett litt tidligere at jeg burde bruke falske vipper, hadde nok sminkegamet mitt vært mye bedre fra ung alder. Mine naturlige vipper er ikke mye å skryte av, og når man har ganske store øyne som jeg har, må vippene matche. Det gjør ikke mine. Så uten ekstra vipper blir ansiktet mitt helt rart proposjonert. 

 

- Epilere under armer -
Som mange av dere sikkert vet, epilerer jeg armene mine. Rett og slett fordi jeg har naturlig mørkt hår, og da syns det veldig godt når det er på armer som kanskje ikke er de bruneste. Å epilere på armene er null stress, og gjør nesten ikke vondt. Så for litt siden fikk jeg den "gode" ideen at jeg skulle epilere under armene mine. Vel, det begynte å sylblø og det sved helt ekstremt i flere dager etterpå. Auch!

 

 

Følg meg på snapchat "stinablogg" for oppdateringer som ikke kommer på bloggen. 

Slik ser jeg ut i dag!

Inneholder rekame

I dag var jeg skikkelig inspirert av høstmoten da jeg skulle kle på meg. Jeg elsker å ha på meg skjørt, men det er jo så kaldt nå! Løsningen; supertykk strømpebukse fra H&M med fleece på innsiden. Varmer som bare det! Jeg syns jo at det ofte kan bli vanskelig å kle meg varmt og fint når det er høst / vinter, men dette løser jo problemet! 

I dag gikk jeg for de nye bootsene mine, og herregud folkens; hvor kule er ikke de? Jeg elsker slangeskinnsmønsteret på de, og det ga antrekket en litt mer røff look. Love it! Jakken er den tredje i samme kolleksjon som jeg har nå. Haha!

Jeg har den både i lys grå og i mørk rosa, og det er ikke uten grunn at jeg har så mange av de. De er jo virkelig nydelige! I tillegg er de i suede og er litt løse, samtidig som de sitter fint, så de er skikkelig behagelige!

Genser - HER  ⎮  Skjørt - Gina Tricot, HER  ⎮ Sko - HER

   Jakke - HER  Veske - Gina Tricot, HER

 

Nå har jeg nettopp laget masse bolledeig og deig til pizzasnurrer. Det så dere jo kanskje på snapchat? (@stinablogg) Melder om skikkelig julestemning. Tihi!

Jeg elsker å lage masse mat som jeg kan fryse ned, og enkelt spise i hverdagen så jeg slipper å bruke masse tid på å lage mat. Veldig enkelt og greit! I dag skal jeg lage sykt mange pizzasnurrer. Så jeg har litt av en jobb foran meg! Men først skal jeg ut og lunsje litt med Per Fredrik mens deigene hever seg. 

🍃🍁🍂

New in from Nelly! Gigantisk pakke!

reklame

I går mottok jeg en gigantisk pakke fra Nelly, fullstappet med helt nydelige klær og sko! Jeg plukket virkelig ut høstens fineste klær, som kan brukes MYE til både hverdags og til fest! 

Denne kjolen er helt perfekt til hverdags! Jeg kommer til å bruke et par tykke svarte strømper, noen boots, og en lang jakke sammen med den. Det kommer til å bli så fint! Du finner kjolen HER.

Hvor kul er ikke denne gule genseren? Jeg har allerede brukt den masse i dag, og det er nok ikke siste gang dere ser den på meg! Den lyser virkelig opp rommet, og er helt amazing når man matcher den med svart. I tillegg så er den skikkelig romslig og god å ha på, og det er perfekt når man skal sitte i timesvis på skole / jobb. Genseren finner du HER

Hvor sykt kul er ikke denne genseren? Jeg elsker knytingene på skuldrene, og da ga den virkelig det lille ekstra en sort genser trenger. Denne kan styles både opp og ned så den passer både til fest og til hverdag. Genseren finner du HER.

Super basic men utrolig fin beige genser. Elsker hvor fint den sitter og hvor flatterende det er med bare skuldre. Genseren finner du HER.
 

Gult er kult! Denne genseren er så kul! Perfekt sammen med en svart bukse som på bildene. Du finner den HER.

Søt og fin bluse. Perfekt sammen med et olaskjørt. Syns den ble litt kjip sammen med helt svart bukse, så jeg anbefaler mørke blått til den. Hehe! Blusen finner du HER

Altså. Hallo. Hvor sykt nydelig er ikke denne kjolen? Det er virkelig julebordskjolen sin det! Ah, den er bare så lekker! Kjolen finner du HER.

Denne jakken er i semsket stoff og er så behagelig å ha på at du nesten ikke tror det. Match den med en grå strikkegenser, så holder du deg både varm og fashionable i vinter! Jakken finner du HER.

Sykt mye fint, ikke sant? Gleder meg til å sette alt sammen til antrekk fremover. Det blir så gøy det! 

Vi må vente et halvt år på dette

I dag har vi hatt en skikkelig koselig familiestund ute i hagen. For en liten stund siden kjøpte jeg inn masse blomsterløker, og i dag fikk vi endelig plantet de! Jeg har jo virkelig ingen anelse på hvordan man planter slike løker.

Men jeg gravde opp litt jord, slang de nedi, tok masse jord over igjen, også krysser vi fingrene og håper på det beste! Vi må jo vente et halvt år før vi får se resultatet, så da får vi bare vente og se!

Det blir så spennende å se til våren når de skal blomstre. Tenk så sykt fint det blir med masse lille tulipaner og hvite et eller annet. Har virkelig ingen anelse på hva de hvite heter, men de var veldig fine da! Lurer veldig på om det kommer kun 1 blomst per løk, eller flere. Hmm, noen som vet det? Svar gjerne på facebooksiden min HER, siden kommentarfeltet mitt er stengt. 

Chloe syntes det var så spennende med planting og løp rundt og stjal blomsterløker og spader hele tiden. Haha, den lille sniken!

Nå skal jeg straks kjøre Per Fredrik og fetteren hans på fotballkamp. Sandefjord spiller i dag og de skal på stadion og se på. Så fort jeg har sluppet de av, skal jeg rett til Rebecca og hente hun. Så blir det en liten tur ut på oss to! 

Fortjener jeg det?

Nå har nettopp nominasjonsrunden til Vixen influencer awards åpnet, og jeg kjenner at jeg faktisk er ganske gira i år! De siste årene har jeg ikke nevnt Vixen her på bloggen, rett og slett fordi jeg hverken har blitt nominert eller vunnet noe på mange år. På de 7 årene jeg har blogget har jeg blitt nominert 1 gang liksom. 

Men i år gir jeg det en sjans, og håper på at jeg i alle fall blir nominert. Det hadde vært skikkelig gøy og morsomt å faktisk få en anerkjennelse på at dere liker innholdet jeg skaper for dere.

I år ser de ikke bare på blogg, men også på YouTube. Så det er jo veldig gøy! Jeg lager jo mye videoer til dere på kanalen min. Jeg har sett litt rundt på kategoriene, og jeg vil tro at de kategoriene jeg passer best inn i er: 

"Årets influencer: beauty: Årets influencer innen beauty har hovedfokus på skjønnhet med full oversikt over det siste på makeupfronten i tillegg til å dele både tips, triks og inspirasjon. Kreativitet vil veie tungt i denne kategorien"

Denne føler jeg at passer best til meg siden jeg ofte legger ut sminkevideoer, sminketips, produkt anbefalinger, og generelle beauty tips. Sminke og skjønnhet er jo noe jeg er lidenskapelig opptatt av, og det kommer jo godt frem her på bloggen! 

"Årets influencer - Årets influencer har i løpet av det siste året utmerket seg med unikt innhold, sterk personlighet og det lille ekstra som både underholder, inspirerer, engasjerer, og kanskje også provoserer. Hver eneste dag"

Denne føler jeg at passer rett og slett fordi jeg er en blogger som tørr å virkelig være meg selv, si hva jeg tenker på, uansett hva folk måtte mene om det. Jeg oppdaterer jo både bloggen min 3x hver dag og youtubekanalen min minst en gang i uka, så "hver eneste dag" passer jo veldig godt. Hehe!

 

Uansett. Om jeg blir nominert eller ikke er ikke verdens viktigste ting for meg. At dere følger meg her på bloggen, og alltid er så gode; det er det som betyr mest for meg. Men om dere syns jeg fortjener å bli nominert til Vixen influencer awards kan dere gå inn HER for å stemme. 

5 Ting du ikke visste om meg!

inneholder reklame

⭐️ Visualiserende - Jeg er veldig glad i å ha ting visualisert. Jeg tipset jo dere for en stund siden om hvordan jeg organiserer alt jeg er nødt til å gjøre. Da skrev jeg opp alt jeg måtte gjøre på post-it lapper og hang de opp i rangert rekkefølge på en tavle. Slik er jeg med så mange forskjellige ting! Jeg elsker å faktisk kunne enkelt se hva jeg er nødt til å gjøre, hvilke mål jeg har satt for meg selv, osv. 

CHOKER - HER

⭐️ Elsker excel - Excel er seriøst det programmet med unntak av google chrome, som jeg bruker mest på mac'en min. Det er så enkelt og oversiktlig, også gjør det at jeg får mye mer oversikt over alle mulige tall. Jeg er veldig mattenerd og elsker å ha oversikt på alle mulige tall, så da er excel tha shit! 

⭐️ Med en gang - Hvis jeg først får en tanke om at jeg virkelig må gjøre noe, så gjør jeg det med en gang. Et godt eksempel på dette er da jeg bodde i kollektiv og hadde kjøpt klesoppheng. Jeg var tilbake fra IKEA i 22 tiden, og de fleste ville vel satt opp opphenget dagen etter. Vel, jeg klarte ikke å vente, så jeg holdt heller på til klokken var 3 på natten så jeg kunne bli helt ferdig med det... 

⭐️ Spontan - Jeg er veldig spontan av meg. Jeg er en sånn person som kan booke en reise også dra avgårde neste dag. Da Per Fredrik og jeg dro til Finland i oktober fikk vi forespørselen 3 timer før vi måtte dra hjemmefra. Altså, da er man virkelig spontane! 

⭐️ Kjapp - En ting som jeg uten tvil har arvet av moren min er effektiviteten min.Uansett hva jeg skal gjøre, må jeg alltid gjøre det så kjapt som mulig. Om jeg for eksempel skal ta ut og inn av oppvaskmaskinen må jeg sende Per Fredrik rett ut av kjøkkenet, om ikke flyr jeg han rett ned. Så fort går det unna! Haha! Jeg klarer heller aldri å gå sakte, eller skrive sakte. Alt jeg gjør må jeg gjøre så effektivt som mulig, hvis ikke så blir jeg helt stressa oppe i hodet mitt. Jeg får helt fnatt hvis jeg må gjøre noe sakte eller gå med noen som går skikkelig sakte. Det takler jeg faktisk ikke. Haha! 

⭐️💗⭐️

Så mye klær har jeg!

inneholder reklame

I dag har jeg virkelig fått ryddet unna på walk in closet mitt! På morgenen i dag så det helt bomba ut! Det var klær overalt, skoene lå slengt rundt og det var to svære IKEA bagger fulle av klesvask! Mildt sagt et fullstendig kaos! 

Etter en god time med rydding med hjelp av lille Chloe assistent var det helt ryddig og plettfritt. Så deilig! Chloe var veldig flink og passet på sånn at det ikke var noen som helst katter eller fugler som kunne få stå utenfor vinduet. Hehe! Hun passer alltid på! 

CHOKER HER   PUMPS - HER  

Som dere kan se er jeg veldig nøye med å henge alt etter farge. Det gjør det så ekstremt mye lettere å velge ut klær, enn om det bare hadde hengt tilfeldig. Om du har klær hengende i skapet anbefaler jeg deg å gjøre det samme. Da sparer du så mye tid! Også er det en fryd for øyet om du er som meg og har litt OCD. 

Her henger alle kjolene jeg har. Disse må jeg virkelig gå igjennom og se hvilke jeg vil beholde / selge, for akkurat nå er det altfor mange. Jeg telte over i stad og jeg tuller ikke når jeg sier at jeg har over 50 kjoler!

Altså, hvem trenger så mange kjoler? Ikke jeg! Det som er så ekstremt latterlig er at jeg nesten aldri bruker kjoler, så jeg skjønner virkelig ikke hvorfor jeg har så mange! 

For å si det sånn; når det blir klessalg så kommer jeg til å selge MYE av klærne mine. Jeg har altfor mye klær, og det blir jo stadig vekk nye klær i garderoben min, så jeg må virkelig være flink til å shine opp! 

Nye innkjøp!

reklame

I går var jeg på shopping med søsteren og moren min, og jeg fant noen skikkelig fine nye ting! Jeg fant endelig en skikkelig vinterjakke som er skikkelig varm, også ser den helt amazing ut! 

Slike fuskepelsjakker er skikkelig hotte i år! Jeg fant denne og jeg bare måtte ha den! Jeg prøvde flere fra forskjellige butikker, men alle var veldig tynne og varmet ikke, eller så var fuskepelsen rett og slett ikke særlig fin.

Denne derimot; den varmer skikkelig! I tillegg ser fuskepelsen skikkelig fin ut, og ikke sånn tacky som fuskepels fort kan gjøre. Hehe! Jakken finner du HER (bikbok)

Hvor amazing er ikke denne chokeren? Den er så sykt kul og gir virkelig det lille (store) ekstra til ethvert antrekk. Jeg klarer vanligvis bare å bruke chokers som er i stretchy stoff,  om ikke får jeg ikke puste. Haha!

Men denne er så bred at man trenger ikke ha den stramt på for at den skal sitte fint, så den var bare behagelig å ha på! Du finner chokeren HER (gina tricot).

Hvor fin er ikke denne blusen? Jeg syns den er så søt! Føler den passer perfekt til både hverdags og til fest. Så den er virkelig allsidig! Du finner den HER, den finnes også i blå HER. (gina tricot)

Denne genseren sitter virkelig som et skudd! Den er veldig tykk i stoffet, så den blir ekstra flatterende i tillegg til at den er ekstra varm. Elsker volang armene på den! Genseren min finner du HER. (gina tricot). 

Disse øredobbene er bare så søte! Dusker på øredobber har jo blitt så inn i motebildet den siste tiden, og jeg skjønner virkelig hvorfor! Du finner øredobbene HER. (gina tricot). 

Som dere ser ble det en del fine innkjøp! Min favoritt er uten tvil jakken. Den er så fin og kul! Kommer til å bruke den MYE i vinter. Hehe! Fikk nettopp en pakke fra Nelly med massevis av klær, så det må jeg bare vise dere i morgen! 

Første gang jeg tester det..!

I dag har jeg virkelig vært på tidenes shoppingrunde med moren og søsteren min! Vi startet på "Soho" med en utrolig god og fresh lunsj. Jeg blir alltid så inspirert i matveien når jeg er der.

De har så mye spennende og frisk mat som også har mye sunne ingredienser. Perfekt mat når man skal shoppe og ikke vil være sprengmat og dorsk etter maten, hehe!

Prøvde for første gang chiapudding. Det har jo vært såå mye i media og på blogger i chiafrø, og jeg har liksom ikke helt hengt meg på. Som regel er sånt bare oppspinn og folk som prøver å tjene penger på å lure folk til at de spiser mat som har syke krefter i seg.

Vel. Det var veldig godt, og siden det inneholder mye gode næringsstoffer skal jeg prøve meg ut å lage det litt til frokoster. Chiapudding toppet med jordbær, mange og blåbær er virkelig ikke en dårlig start på dagen! 

Etter en god lunsj var det rett på shopping. Jeg fant en del fine klær, blant annet en sykt fin jakke som jeg gleder meg til å vise dere i morgen! Fant også en del nye kjeder som jeg falt helt for! Da jeg var på Bik Bok fant jeg virkelig et helt nydelig skjørt. Problemet er bare at det virkelig ikke passet!

Jeg prøvde det på i XS og det var altfor stort i midjen. Greit at jeg er 55 cm rundt midjen, men altså. Det får være grenser til hvor store klærne skal være på meg da! Det er jo helt umulig å finne skjørt som faktisk passer! 

Etter mye klesshopping var det rett igang med å finne gaver til pakkekalenderen til Per Fredrik. Det var ikke bare-bare akkurat. Hehe! Men når jeg kom igang ble det mye lettere, og nå har jeg funnet 19/24 gaver.

Så jeg er virkelig godt igang! Da gjenstår bare 5 pakkekalender-gaver, 1 bursdagsgave og 1 julegave. Omg... Enda godt jeg har god tid med de to siste! 

Kjenner jeg gleder meg så sykt til å pynte huset til jul. Det var mildt sagt veldig mye pynt i butikkene nå, og det kribler i magen av å se på all den fine pynten! Teller ned dagene til jeg kan starte og pynte hele huset. 

Nå skal jeg shine opp huset, henge opp 2 fulle IKEA poser med klesvask. Det blir mye å gjøre, så nå gleder jeg meg til å slappe av og spise middag med skatten min! 

10 Ting jeg skal gjøre i November

Wow, tenk at vi allerede er i november! Jeg kjenner jeg får litt panikk av å tenke på hvor fort dette året har gått. Dette året har virkelig vært fullt av gleder, opplevelser og noen sorger. Tiden fremover blir veldig koselig, men også ekstremt hektisk.

Dette er jo virkelig høysesongen når det kommer til bloggjobber, så det blir mye å gjøre fremover. Men det gleder jeg meg til!

Denne måneden blir det mye forberedelser for juletiden og det nye året. Jeg har allerede mange planer for hva jeg skal gjøre denne måneden, og her er noen av tingene!

☕️ Nyte mørketiden - Det er ingen tvil om at november er en mørk måned, og jeg får litt panikk over det. Men jeg må rett og slett bare lære meg å leve med det, og nyte det. Derfor skal jeg være flink til å stå opp 06:00 hver eneste dag, så jeg får med meg mest mulig dagslys, og når kvelden kommer kan jeg krype under pleddet med en varm kakao. Dere har kanskje sett på snapchat at jeg har startet mye med det kakao allerede? Har funnet en favoritt som er så god! Kanskje jeg skal lage innlegg om den! Hmm.. 

🎁Pakkekalender - I år har Per Fredrik og jeg bestemt oss for at vi skal ha pakkekalender. Det er ikke bare-bare å handle inn 24 forskjellige små gaver, i tillegg til julegave og bursdagsgave (PF har bursdag 21 des). Men dette skal jeg klare! Jeg har allerede kjøpt inn 19 forskjellige pakker til pakkekalenderen. Så jeg er veldig godt igang! Det blir så koselig med en liten og koselig gave til hverandre hver eneste dag i adventstiden!

💇🏻 Hair extensions - Nå er det et par måneder siden jeg fikset håret mitt sist, så det har mildt sagt vokst ut MYE. Håret mitt har virkelig begynt å vokse fort, så festene henger litt som en snurr! Haha! Ikke lett å få en supergod hårdag akkurat. Men, neste uke skal jeg til frisør for å farge mitt eget hår og sette på nytt hår. Dette er hår fra en ny sponsor, og dette blir et nytt samarbeid som jeg er veldig spent på!

🎁 Handle julegaver - Desember kommer til å fly unna fortere enn jeg klarer å si julaften, så derfor har jeg som mål å bli ferdig med alle julegavene før desember. Da slipper jeg alt jaget rundt det å finne riktige gaver, og jeg kan bare slappe av vel vitende om at alt er fikset.

🎄 Handle pynt - Så fort det blir 1. desember kommer dette huset til å være fylt opp med masse julepynt overalt! I år tenker jeg at vi skal gå all-out og virkelig pynte opp masse både ute og inne. Det blir jo så fint og koselig med ekstra mye pynt. I tillegg så er det litt oppløftende i den mørke tiden når det er masse lys utendørs i hagene til folk man kjører forbi. 

🤓 Lese - Jeg har nettopp kjøpt 4 nye spennende bøker! Blant annet sminkeboken til Dajana og selvbiografien til Vendela Kirsebom. Begge bøkene er jeg superspent på å lese, og i november håper jeg at jeg får tid til å lese de!

👗 Klessalg - Jeg har avtalt med noen flere bloggere om at vi skal ha klessalg sammen i slutten av november / starten av desember. Det gleder jeg meg skikkelig til! Blir så gøy å møte dere, og jeg har så ekstremt mye klær jeg må få solgt unna. Hehe!

🌲 Skogen - Selv om det begynner å bli kaldt ute, har jeg lyst til å bli flinkere til og komme meg ut i skogen og nyte den friske luften. Ta med en engangsgrill og lage pølser og pinnebrød, mens man drikker kakao. Ah, det er så koselig det!

🎅🏻 Planlegge fester - I desember har Per Fredrik og jeg planer om å stelle istand en skikkelig stor fest med masse venner i juletema. Gløgg, stygge julegensere, pepperkaker og hele greia! Blir så koselig! Men slike fester trenger en del planlegging, så det må jeg begynne med allerede nå i november.

🍁 Høstpynt - Jeg har lyst til å ta meg en tur ut og skogen, for å hente masse løv, kongler, osv og lage en skikkelig fin DIY pynt ut av det. Har massevis av idéer på lager, så nå kribler det i fingrene mine etter å komme igang!

 

☕️🍁

På vei til..

Nå skal jeg straks en tur til Gulskogen i Drammen og shoppe litt med moren og søsteren min. Jeg har nesten ikke rukket å sett de siden vi var på Mallorca så seter virkelig på tide med litt kafé og shoppekos!

Sa prøve å finne en ny jakke som er litt varm, noen topper og litt forskjellig. Skal vise dere om jeg finner noe fint!

I dag har jeg virkelig gått for rosa og hvitt. Syns det er så fin kombinasjon! Kanskje ikke så veldig «høstete». Men man må vel ikke gå i burgunder 24/7 bare fordi det høst? Hehe!

Nå får jeg rundt av her. For nå må jeg løpe!

hits