hits

november 2017

5 Ting som ødelegger håret ditt

- Høy hestehale over tid - 
Om du alltid har høy hestehale blir håret ditt etterhvert gnagd rett av. Dette er fordi at strikken må være såpass stram at den kan klare å holde oppe en høy hestehale. Har du i tillegg håret i strikk samme sted hele tiden, blir håret gnagd av der strikken er.

Dette er noe som skjer over tid selvfølgelig, så man merker det ikke med en gang. Men om håret ditt blir tynnere og tynnere, kan dette være grunnen.

- Du glemmer å kure håret ditt- 
Hår trenger ekstra pleie iblant, og derfor er det viktig å kure håret. Om du vasker håret hver dag, til annenhver dag, anbefaler jeg å kure håret 1 gang i uken. Selv kurer jeg nesten annenhver gang jeg vasker håret. Men dette er mye fordi jeg har hair extensions.
 

- Du retter / krøller håret hver eneste dag-
Denne varmebehandlingen er helt drepen for håret ditt! Test ut flettekrøller, flettefrisyrer eller bare kjør på med naturlig hår. Eventuelt invester i en faktisk god hårspray som gjør at krøllene holder i et par dager av gangen, når du først krøller håret. 


- Du vasker håret hver eneste dag - 
Når du vasker håret strippes det for naturlige oljer, i tillegg til at hele runden med hårføner, å gni håret inn med shampo, og eventuelt rette / krølle skader håret mye. Så prøv å vask håret heller annenhver, eller hver 3 dag.

- Du bleker håret - 
Okey, den her sier seg jo selv. Men har du faktisk tenkt over hvor mye bleking skader på håret? Da jeg gikk fra svarthåret til brunette (som failet fordi frisøren ikke gjorde en god jobb), bleket hun håret mitt, og etter det ble håret mitt skikkelig skadet. Så da kan du jo tenke deg hvor mye håret ditt blir skadet hvis du hele tiden bleker det. 

Jeg forstår DNA testen nå..!

For en stund siden tok jeg en DNA test. Jeg har hele livet mitt hatt en anelse om jeg ikke var helt norsk, men vi har aldri visst om noen i familien som ikke var norske. Så det har kun være spekulasjoner.

Moren min ser jo ikke akkurat helt typisk norsk ut, da hun har mørkt hår og brune øyne, i tillegg til at faren hennes var veldig mørk i både øynene og håret. Så vi hadde alltid en anelse om at det var noe som ikke var helt norskt der. 

Da jeg tok DNA testen fikk jeg vite at jeg var 15% irsk. Jeg ble ganske sjokkert, fordi jeg var helt sikker på at de som var irske var som skandinavere i utseendet. Altså blå øyne, lyse i huden og lyse i håret. Så jeg fikk det ikke helt til å stemme. Moren min trodde nesten ikke på testen engang.. 

Nå har jeg vært i Irland i et par dager, og for å si det sånn. Den DNA testen er mye mer forståelig nå. Den typiske irske looken er mørkebrunt hår og brune øyne, akkurat slik moren min og bestefaren min er. Det er helt rart å virkelig forstå at dette er faktisk stedet en del av mitt DNA stammer fra. Nå er det riktignok bare 15%, så det har ikke så mye utslag på meg. Men det er jo fortsatt en del.

Mens jeg har vært her har jeg prøvd å legge merke til hvordan menneskene her er. Det eneste jeg virkelig håndfast kan si så langt er at de er sykt høflige. Altså. Jeg har reist i mange land, og har møtt på både høflige og ekstremt uhøflige kulturer hos mennesker, så jeg har blitt vandt med litt av hvert.

Irske folk er så sykt høflige, og de spør alltid "how are you" og venter skikkelig på et faktisk svar på hvordan det går med deg. Det er ikke bare sånn overfladisk "hey how are you" greier. I tillegg er de veldig til å si "sorry" av den minste ting, og det er rett og slett bare skikkelig good feeling sted. Her er folk hyggelige og høflige, og man kommer i snakk med mennesker veldig lett. Så det er jo veldig gøy å se at folk fra stedet jeg kommer fra er hyggelige. Mer enn det har jeg ikke rukket å se enda. 

Men det er veldig gøy å være i et land som jeg faktisk kommer fra, uten at jeg har peiling hvem i familien som faktisk er herfra. Hehe! Jeg tok forresten DNA testen på myheritage.com, om noen er interessert i å teste seg selv. Dette er ikke noe jeg får betalt eller spons for å si, men får alltid sykt mange spm om det så da sier jeg det bare på forhånd. Hehe! 

Bildene i innlegget er forresten fra da jeg fikk DNA testen. Ligger rett ut i senga med feber, så tenkte de passet best. Hehe! 

Glad det ikke er slik i Norge..!

Heisann fra Dublin! I dag har hele dagen gått med til shopping og slappe av. Jeg har blitt skikkelig syk, så jeg har vekslet på å være ute og shoppe, og å være inne og bare sove. Haha! Litt av et opplegg kan man si.

Jeg startet dagen med en en tur på Primark. Sist jeg var på Primark var i september da jeg var på Mallorca med moren og søsteren min. Da handlet jeg nesten ingenting. Men nå derimot.. Haha, nå handlet jeg så mye at jeg måtte ha dobbel pose og til og med da sprakk hele papp posen.

Jeg måtte løpe panisk inn på en tilfeldig butikk for å finne et stort handlenett som ikke var at papir for å bære tingene mine. Er så glad for at vi ikke bruker papirposer på butikker i Norge. Tenk å komme med 4 stappfulle matposer også hadde de bare gått i oppløsning. Da hadde jeg mildt sagt blitt ekstremt oppgitt og sinna! 

Uansett. Tilbake til shoppingen. Jeg fikk tatt turen innom både Disney Store, Topshop, River island, Forever 21 og de andre jeg alltid er innom når jeg er i utlandet. Jeg har funnet så mye fint! Så det gleder jeg meg til å vise dere! 

Nå har Per Fredrik nettopp kommet tilbake fra innspilling. Han har vært på innspilling for Vikings i hele dag, og jeg gleder meg til å høre hvordan det har gått! 

Slik kan du spare TUSENVIS

Uansett om du bor hjemme hos foreldrene dine, er "fattig student" eller har heltidsjobb og bor for deg selv, er det viktig å ha kontroll på økonomien. Jeg aner ikke hvor ofte jeg ser unge mennesker på luksusfellen, som har gjort mange store økonomiske tabber, som har kostet dem dyrt.

Det er så mange av tingene som enkelt kunne vært unngått. Nå skal det jo mye til for å havne i en slik situasjon, men uansett om du har gått på mange økonomiske tabber eller du bare vil spare litt ekstra penger så du kan dra på sydentur med venninnene dine, har jeg noen råd så du kan spare mer penger!

Kjøp shampo, balsam og dusjsåpe på salg.
- H&M og VITA har ofte salg på shampo, balsam og dusjsåper. Her kan du spare mye penger! Hver gang jeg ser det er salg pleier jeg alltid å hamstre inn, så jeg slipper å måtte kjøpe det dyrere på matbutikken. Hvis du gjør som meg og bruker sunsilk shampo og balsam, pluss nivea dusjsåpe, og bruker ca 3 flasker av hver i måneden. Koster dette 450,- kr i måneden og 5400,- kr i året om jeg kjøper det på matbutikken. Handler jeg derimot på salg blir det 180,- kr i måneden, og 2160,- kr i året. Så her kan du spare 3240,- kr i året. 

Tenker du på samme måte med andre småting, får du fort mer penger til overs.

 

Unngå dyr streaming
- Hvis du har abonnement hos Netflix, TV2, Spotify Viaplay, HBO Nordic. Så blir dette ca 500,- kr i måneden. På et år er det 6000,- kr. Mye penger, for kun å se på ting på nett. Bruk heller gratis sider som YouTube og TV3 Play. 

Gå igjennom kjøleskapet
- Jeg aner ikke hvor mange ganger jeg har kjøpt dobbelt opp av melk, grønnsaker, egg eller rømme. Og etter en uke har jeg måttet kaste halvparten, fordi jeg ikke har rukket å brukt det opp. Hadde jeg bare tatt en titt inn i kjøleskapet før jeg dro til butikken, hadde jeg spart meg selv for mye penger!

 

Kutt ut småtingene. 
- Å kjøpe en halvliter Coca Cola, en pakke tyggis og en liten sjokolade er ikke dyrt der og da, men i lengden kan det fort koste deg mye. En halvliter med Coca Cola hver dag koster deg 600,- kr i måneden, og 7200,- kr i året. Kjenner jeg de fleste rett som drikker coca cola på regelmessig basis, så blir det som regel ikke bare en brus om dagen heller. Så denne summen kan fort bli enda høyere. Bytt heller ut brusen med vann, så sparer du penger og helsen din. Ha som vane at du alltid har med en flaske så du kan fylle opp med vann når du er på farten!

 

Stump røyken og kast snusen. 
- Når det kommer til sløseri med penger, er nok røyk og snus de to aller største synderne. Og det verste av alt er at dette er ikke noe du faktisk trenger. Gjør helsen og lommeboken din en stor tjeneste, og stump røyken! Røyker du en pakke røyk hver dag koster dette deg over 3000,- kr i måneden. På årsbasis blir dette 36'700,- kr. Det er vanvittig mye penger! For den summen av penger kunne du kjøpt en ny tv, en ny pc, en ny mobil, en sydentur og mat for en person i tre måneder. Det sier litt om hvor mye penger man røyker opp i luften. Og når det kommer til snus så er ikke det noe billigere!

 

Få oversikt
- Gå igjennom kontoutskrifter og få oversikt over hva du bruker penger på. Kanskje bruker du opp mye mer penger på mat eller klær enn hva du hadde trodd. Personlig fikk jeg sjokk da jeg sa hvor mye penger jeg faktisk hadde brukt på mat. Spar gjerne på kvitteringer, så du kan få enda bedre oversikt over hva pengene ble brukt til.

Bruk ebay
- Det er ekstremt mange ting man ofte finner til 1/5 av prisen på Ebay. Mitt tips; skal du kjøpe deg noe nytt. Sjekk om det finnes på ebay først. OBS: kosmetikk bør ikke kjøpes på ebay da det ofte kan være falske produkter.

 

Til partyløven
- Hver gang du skal ut på byen, kan det være smart å drikke nok på vorset. En drink på byen koster som regel 120,- kr. Skal du ha 5-7 drinker i løpet av kvelden blir dette 600-800,- kr. Kjøp heller en vinflaske på polet til en hundrelapp og drikk den på vorset, så sparer du mye penger om du fester ofte! 

 

Grunnen til at vi er i Dublin..

Nå har vi nettopp vært ute på shopping. Vi er jo her siden Per Fredrik er med som skuespiller i Vikings (tv-serien), men jeg fikk tatt med Per Fredrik på "Brown Thomas" som er et slags kjøpesenter med mye eksklusive merker som Chanel, Prada, Gucci, Hermes og mange andre. Det ble mye vindusshopping, for det er jo ikke akkurat sånn at jeg kjøper en veske til 30'000 helt spontant. Hehe!

Men jeg fikk shoppet en god del julepynt og andre koselige ting. I øverste etasje var det en stor avdeling med helt sinnssyk fin julepynt. Altså, bare se på bildene under så skjønner dere.. Det er vilt liksom.

Fikk også kjøpt Huda Beauty øyeskyggepalettet som jeg har hatt lyst på veldig lenge. Gleder meg så sykt til å teste det ut. Tror det er skikkelig bra! Det var i alle fall sykt mange fine farger! Tok også turen innom Mac der jeg testet bokstavelig talt 40 forskjellige leppestifter, før jeg til slutt fant den perfekt leppestiften. Haha, hånda mi så ikke ut etterpå! Jeg brukte sånn 5 sminkeservietter til å fjerne leppestift testingen.. 

Etter masse shopping tok vi en lunsj sammen hvor jeg fikk tidenes beste drink. Det var en bringebær mojito drink som bare var så fresh og digg at jeg nesten ikke kan beskrive det! Skulle ønske jeg hadde bartender skills og klarte å lage slikt. Kanskje jeg skal ta et kurs på det?

Nå har vi nettopp kommet tilbake på hotellet, og vi har bestilt roomservice. I kveld skal vi bare ta det med ro og sovne tidlig. Per Fredrik må opp tidlig i morgen for å være klar til Vikings innspilling.

På flyet til..

I dag stod vi opp rett over 5 så vi kunne dra avgårde til Gardermoen i god tid. Så når jeg kjørte inn til flyplassen var jeg mildt sagt ganske trøtt. Men vi skrudde på julemusikken, drakk Redbull og skravlet hele veien inn, så det ble det null stress. 

Jeg syns alltid det er skikkelig deilig å ha god tid på flyplassen til å både spise og shoppe litt. Så vi fikk spist en tidlig frokost. Ah, jeg fikk virkelig tidenes beste fiskesuppe! 

Også ble det litt shopping. Kjøpte skikkelig fine Gucci solbriller. Glemte helt å ta bilde av de i butikken, så jeg får vise dere når vi kommer frem. Tror det er de dyreste solbrillene jeg noensinne har kjøpt, spesielt på impuls. Men de var sykt fine, så why not liksom?

Nå sitter jeg på flyet til Dublin. Vi er fremme om en liten time, så da kan jeg jo bruke tiden til å blogge litt. Jeg har nettopp sett en episode med Blindspot. Noen som har sett det før? Nå har det kommet en ny sesong, og jeg er så hekta! Det er virkelig tidenes mest spennende action krimserie. 

Utsikten her oppe er helt amazing. Noe som jeg aldri har tenkt over, er at det alltid er fint vær når man kommer helt opp i luften. Så alt av tåke, regn, grå skyer osv blir helt borte. Ikke så rart med tanke på at man flyr jo faktisk over skyene. Men det er bare så mindfuck, haha! 

Nå skal jeg bruke resten av tiden frem til flyet lander, til å rydde opp i notater på mac?en min. Jeg tuller ikke når jeg sier at jeg har over 1200 notater med alt mulig, hvor det bare er kaos. Så det må jeg virkelig gjøre noe med!

Slik sparer du tid om morgenen!

Spis frokost mens du gjør deg klar
- Helt siden jeg gikk på ungdomsskolen har jeg hatt en vane med å spise frokosten samtidig som jeg sminker meg og fikser håret. Da rekker jeg å spise, uten at jeg bruker opp unødvendig tid. Husk; frokost er et veldig viktig måltid og er viktig for at du skal klare deg igjennom skole / jobbdagen, så dette er et måltid du ikke bør droppe!

Planlegg antrekk kvelden i forveien 
- Å sette sammen et antrekk om morgenen når man er stressa og trøtt, kan fort ta mye mer tid enn planlagt. Planlegger du derimot antrekket kvelden i forveien, kan du spare deg for mye tid, og du slipper å løpe rundt som en galing på jakt etter den ene genseren du bare mååå ha på deg. PS; Husk å sjekke været så du ikke går for shorts når det er meldt regn. 

 

Unngå å slumre
- "If you snooze you loose" er et ordtak som jeg er veldig enig i. Å prøve og sove 10 minutter lengre, er aldri en god idè. Man ender som regel opp med å få veldig dårlig tid, i tillegg til at man blir enda mer trøtt. Er du smart så legger du telefonen så langt unna senga at du må stå opp for å skru av alarmen. 

Dusj om kvelden
- Å vaske håret om morgenen kan fort ta veldig lang tid. Derfor er det mye bedre å vaske håret kvelden i forveien, og kun ta en kjapp kroppsdusj om morgenen. Avslutter du dusjen med litt kaldt vann i ansiktet, våkner du litt ekstra opp også. 

 

Legg sminken klar
- En ting som alltid er smart å legge sminken klar kvelden i forveien. Legg alt i den rekkefølgen du skal bruke de, så du slipper å lete i bunnen av sminkevesken for å finne eyelineren. 

Planlegg frokosten dagen før
- Skal du lage pannekaker til frokost? Lag røren kvelden i forveien, så sparer du masse tid!

 

Pakk skolesekken / jobbvesken kvelden i forveien
- Hvis du må ha med masse forskjellig ting på skolen / jobber er det smart å pakke det ned kvelden i forveien. Pakker du det om morgenen, er det lett å glemme gymtøy eller lader til pc'en. 

 

10 Problemer brunetter har

Å være brunette sine fordeler og ulemper. Selv elsker jeg å ha brunt hår, og ville aldri endret det. Men selv om jeg elsker å være brunette, byr det på en del problemer. 

💗 Dip dye syns ikke. Bare å glemme og farge håret rosa nederst, fordi det er ingen som kommer til å se det uansett.

💗 Umulig å bleke håret blondt uten å totalødelegge håret sitt. Og hvis du først klarer å bleke det blondt, og ikke bare gult, kommer en veldig "pen" ettervekst etter kort tid.

💗 Om sommeren er det glovarmt. Sleng på litt hair extensions i tillegg, og det er varmere enn i sahara.

💗 Har du nettopp bruke 45 minutter på å flette en fin frisyre? Vel, ikke forvent at noen kommer til å se hvor fin den er. Fletter syns nesten ikke i mørkt hår.

💗 Glemmer du å barbere leggene, syns det ekstremt fort.

💗 Man ender opp med å se ut som en goth rocka jente, det sekundet man kler seg i noe som helst svart. 

💗 Du kan egentlig bare farge håret to toner lysere / mørkere, og det er det helt ærlig ingen som legger merke til. 

💗 Røyting syns veldig godt. Du får alltid skylden for å tette igjen sluket på badet, fordi det er kun de mørke hårene som syns. 

💗 Du kunne aldri kle deg ut som askepott, tornerose eller rapunzel da du var liten.

💗 Hårene på armene syns veldig godt. Jadda, enda et sted som må barberes.. 

 

Slik har vi pyntet huset utendørs til jul!

inneholder reklame

Wiiii! Nå er vi endelig ferdig med å pynte med juletrelys ute! Herregud for et resultat dette har blitt. Jeg hadde aldri sett for meg at det skulle bli så fint, da jeg begynte å planlegge det.

I år har vi virkelig gått all-in med massevis av lys på huset og rundt i hagen utenfor huset, og for å si det sånn; huset våres lyser virkelig opp midt i mørket. Hehe!

Jeg har alltid syntes at det er skikkelig koselig med masse lys ute. Det gjør virkelig noe med humøret. Jeg hater jo egentlig når det er mørkt, fordi det blir så trist og kjipt. Men nå gleder jeg meg bare til det blir mørkt ute, for da syns alle lysene så godt! 

Jakke - Bik Bok, HER

 

Vi er jo veldig tidlig ute med alt sammen i år, men vi reiser jo til Dublin i morgen og vi ville at alt skulle være helt klart og ferdig til 1 desember. Det er det nesten! Nå er det bare noen siste finpussinger innendørs, også er vi helt ferdige med å pynte!

Det har virkelig vært litt av et prosjekt å pynte så mye i år, men jeg syns det virkelig har vært gøy og koselig! Jeg elsker å pusle med pynteting og gjøre ting finere. Så dette passer midt i blinken for meg. Hehe!

Nå skal jeg starte på et lite gren-pynte-prosjekt til stua. Var i skogen i stad med Chloe og fant en stor gren som vi skal pynte med, og jeg tror virkelig at det blir skikkelig fint! Gleder meg til å vise dere resultatet! 

Derfor har vi 3 juletrær!

Som jeg nevnte i det forrige blogginnlegget, har vi nå 3 juletrær. Haha! Det er jo ganske mye! Vi har selvfølgelig ikke alle i stua. Der har vi kun et som er 210 cm høyt med masse pynt, som jeg allerede vist dere. De to andre derimot, de har vi på soverommet og ved inngangsdøren.

Jeg har nettopp pyntet opp skikkelig på soverommet, og nå kan jeg vise dere en liten sneakpeak. Det har blitt ekstremt fint der inne! Mangler bare et par litt store puter og noen pynteputer, så er rommet helt ferdig. Gleder meg til å vise dere det! 

Liten fun fact. Chloe ligger alltid i nærheten av meg, uansett hvor i huset jeg er. Hele tiden mens jeg pyntet på soverommet lå hun på teppet og suttet på det, og koste seg halvt ihjel. Altså.. Hun sutter så mye på det teppet at det er helt merkelig..! 

Nå skal jeg pynte litt mer rundt i huset. Jeg begynte å pynte utendørs i går, og herregud for et lys-show det blir! Her snakker vi nesten amerikansk stil altså. Mangler bare litt lys rundt den ene store tuja busken og et par små busker, så er det helt ferdig. Det er litt av et syn for å si det sånn!

Gud som jeg gleder meg til å vise dere alt sammen. Kommer til å lage en house tour video der jeg filmer både inne og ute når alt er ferdig, så da får dere sett alt! 

Det holder ikke med bare 1 juletre..!

inneholder reklame

Nå er jeg midt i julepyntingen, og holder på å sette opp to nye juletrær. Her i huset holder det nemlig ikke med bare ett. Hehe! Skal fortelle dere litt mer om det etterpå!

Mens vi er inne på temaet med jul, så kan jeg jo vise dere genserne jeg går veldig mye med om dagen her hjemme. De er så gode og perfekt til juletiden! 

Altså, har dere sett en så søt julegenser før da? Jeg har aldri brukt julegensere noe særlig, rett og slett fordi jeg aldri har vært et skikkelig julemenneske. Men i år går jeg all-in på julen, og har kjøpt inn flere julegensere som er koselig å ha på seg mens jeg pynter, drikker kakao foran peisen eller bare koser meg på sofaen!

I fjor lagde Per Fredrik og jeg julekort hvor vi hadde på oss hver vår julegenser. Det ble så koselig! I år skal vi gjøre det samme, og gjett om jeg gleder meg til å bruke julegenseren min på bildene. Disse genserne er også perfekt å bruke på venninnekvelder hvor dere baker pepperkaker sammen og drikker litt vin. Super koselig! 

Denne røde genseren er på 20% rabatt på Gina Tricot KUN I DAG.
Genseren finner du HER.

Hvor sykt søte er ikke disse rådyrørene? De passer jo perfekt sammen med genseren og skogstemaet vårt i år! Både genseren og rådyrørene er det 20% rabatt på KUN I DAG hos Gina Tricot. 

Rådyrører - HER  //  Blå julegenser - HER 

Denne t-skjorten er bare så sassy og morsom! Den passer perfekt å bruke på skolen / jobben også, siden den er litt mer casual! T-skjorten er også på 20% rabatt KUN I DAG hos Gina Tricot. 

T-skjorten finner du HER

Nå skal jeg fortsette å pynte her hjemme. Herregud så julete og fint det blir her i år! Gleder meg skikkelig til å vise dere alt sammen. Dere kommer til å få sjokk over hvor julete det blir!

 

CYBER MONDAY:

Siden det er Cyber Monday i dag er det MYE tilbud rundt på nettet. Tilbudene varer KUN I DAG! Her er mine favoritter!

Lyko: 25% rabatt på nesten ALT. 

Ellos: Opptil 50% rabatt på skjønnhet, interiør og dameklær. 

Bik Bok: 20% rabatt på ALT online.

Cubus: 20% rabatt på ALLE varer

NA-KD: 30-40% rabatt på 2000 plagg

Nelly: Kjøper du 2 plagg = 15% rabatt, 3 plagg = 20% rabatt, 4 = 25 % rabatt, 5 = 30% rabatt. 

🎄🎁🎅🏻🌟

Nye innkjøp!

reklame

I dag er det endelig CYBER MONDAY! Det betyr massevis av ville salg på nettet! I dag har Gina Tricot 20% rabatt på ALT unntatt jeans, og jeg skal vise dere noen av mine favoritter til festsesongen som jeg kjøpte for et par dager siden.

Her blir det både kjoler og topper, til både julebord, byturer med venninner, datenights med kjæresten, julaften og nyttårsaften. Rett og slett en god blanding av alle festklær du trenger fremover, MED 20% RABATT!

Denne toppen er virkelig helt nydelig! Den fremhever alle de kvinnelige formene på en veldig fin måte. Siden det er en topp er det litt lavere terskel på å bruke den, så denne kan du bruke til alt fra julebord til date med kjæresten!

Toppen finner du HER
20% rabatt KUN I DAG. 

Denne kjolen får jeg skikkelig Kim Kardashian vibber av. Hun bruke en lignende mesh kjole for en stund siden, og etter det har mesh blitt skikkelig in! Selv elsker jeg kjolen, og siden den ikke er overpyntet kan den brukes til mange anledninger. Tipper jeg kommer til å bruke den etter julesesongen også. Hehe!

Kjolen finner du HER
20% rabatt KUN I DAG. 

Denne kjolen er skikkelig party! Perfekt for både nyttårsaften og andre festlige anledninger. Den er stretchy i stoffet, så den sitter perfekt inntil kroppen.

Kjolen finner du HER
20% rabatt KUN I DAG. 

Denne kjolen har jeg rukket å vise dere litt allerede, og jeg må bare si som jeg har sag tidligere; jeg føler meg som en gudinne i den! Den er så glamorøs og nydelig, og jeg tror dette blir kjolen jeg skal bruke på julaften! PS; den har sånn strikk bak på rumpa, så man får ekstra fin rumpe i den. Hehe!

Kjolen finner du HER 
20% rabatt KUN I DAG. 

Denne toppen er i nydelig fløyel og den er bare så lekker! Perfekt å bruke sammen med et skjørt eller en mørk jeans / skinnbukse. 

Toppen finner du HER
20% rabatt KUN I DAG.
  

🎅🏻🎁🎄

12'000 i shopping, Tannlege nedtur, Julepynt ++ Uken som gikk!

Ukens innkjøp
- Altså.. Den uken her har jeg shoppet som en galing.. På mandag handlet jeg for 12'000,- kr hos Gucci, og på onsdag handlet vi julepynt for mange tusen. Også har jeg handlet en god del klær som jeg har vist frem her og på snapchat. Så det er helt umulig å vise alt sammen!

Mye av det kommer jeg til å vise dere i morgen både på snapchat (stinablogg) og her på bloggen, da det er cyber monday og mange crazy gode tilbud! Så følg med! Men det beste kjøpet er uten tvil vesken min fra Gucci. Jeg har ønsket meg den i månedsvis og endelig er den min!

Veske - Gucci, HER

Genser - HER

 

Ukens høydepunkt
- På mandag var Per Fredrik og jeg i Oslo og feiret at jeg hadde klart 150 dager i strekk med å blogge 3x hver eneste dag. Vi hadde en veldig koselig feiring hvor vi dro på julemarked og spiste veldig god mat. Også kjøpte jeg veske hos Gucci, og det var virkelig stas!

Ukens tanke
- Denne uken har virkelig jul vært i mine tanker. Per Fredrik og jeg handlet inn nesten alt vi trenger av julepynt på onsdag, og startet å pynte allerede da. Så langt har vi pyntet juletreet, på kjøkkenet, nesten alt ute og litt rundt i huset. Det er fortsatt en del som gjenstår, så vi er ikke helt ferdige enda.

Men vi har virkelig kommet langt! I år skal julen bli amazing, og så langt er det så koselig å ha pyntet opp rundt i huset. Jeg hører på julemusikk hele tiden, og koser meg skikkelig med det! Jeg har jo hatt en del ganske kjipe juletider av diverse grunner, så det er skikkelig gøy å endelig ha en skikkelig fin juletid! 

Julegenser - Gina Tricot, HER

Ukens koselige
- På tirsdag bakte Per Fredrik og jeg pepperkaker på kvelden. Det var så koselig! Vi stod i timesvis og lagde i alle mulige former og pyntet de mens vi hørte på julemusikk. Slike kvelder er gull! 

Ukens nedtur
- På torsdag var jeg hos tannlegen og fikset på to av tennene mine. Vi holder på å fikse en god del av tennene i munnen min nå, og denne gangen tok vi to av de. Det er sykt deilig at det endelig blir fikset opp i! Men herregud så vondt det var på torsdag og fredag. Jeg kunne ikke tygge i det hele tatt, og jeg måtte spise smertestillende for å holde den verste smerten unna. Skal tilbake til tannlegen igjen i morgen, og krysser fingrene for at det blir mindre vondt i etterkant denne gangen. 

 

Ukens sang
- Det kommer kanskje ikke som noe sjokk at dette blir en julesang? Denne sangen har "Let it snow" - Frank Sinatra blitt spilt sikkert 150 ganger her i hjemmet. Det er en så utrolig fin og klassisk sang, som bare er så jul som det kan bli! Det er litt morsomt, men før i tiden hørte jeg aldri på klassisk musikk. Men venninnen min Nora fikk meg helt hekta på blant annet Frank Sinatra, og når det kommer til jul har han den beste sangen!

Kjolen finner du HER

Ukens fokus
- Jul og tilbud! Jeg har tatt julen inn med alt den har og jeg bare elsker det! Her og spesielt på Snapchat har det blitt mye black week og friday tilbud som jeg har tipset dere om, så det har vært et stort fokus. Det er jo en jungel av tilbud der ute, og jeg elsker å tipse dere om mine favoritt! Som jeg skrev rett over, følg med på snapchat og på bloggen i morgen, for da kommer jeg til å vise dere mye amazing!

 

Håper dere har hatt en nydelig uke! ❤️

5 Beauty hacks!

inneholder reklame

💗 Unngå å tegne harde og tydelige streker når du skal markere brynene. Bruk heller korte og lettere strøk, for en jevnere og mindre hardt resultat.

💗 Å legge neglelakk tar som regel 100 år fordi man alltid må vente så lenge på at neglelakken skal tørke. Vel, det trenger ikke å være sånn. Ha en bolle med isvann forran deg, som du kan dyppe neglene i når de er lakkerte, så tørker de på 1-2-3!

💗 Visste du at det finnes deodorant for å bruke der nede? Det er jo ikke bare under armene man svetter, og når man går i tette klær man kan fort bli litt klam der nede, og det er jo ikke noe digg å svette mellom bena akkurat, hehe! Det slipper du hvis du bruker deodorant som er spesiallaget for akkurat dette. HER finner du en fra Deodoc som lukter friskt og godt som gjør at du slipper all klamhet der nede. 

💗 Dersom du vil at eyelineren pennen din skal bli mer gele aktig, og ikke så hard, kan du varme den opp med å bruke en lighter på den i et par sekunder. OBS; sjekk på hånda at den ikke er for varm før du bruker den! 

💗 Skal du bruke en beauty blender er det viktig at du fukter den godt. Hold den gjerne under rennende vann mens du pumper den til den har blitt helt stor, også trykker du den lett sammen for å skvise ut alt overflødig vann. Hvis du gjør dette blender foundationen mye bedre, enn hvis du ikke gjør det.

Flytte når vi får barn? Julepynting, 2,5 millioner abonnenter ++ Ukens spørsmål #187

inneholder reklame

Er det noen måte vi kan kontakte deg på til vanlig?
- Ja! Den letteste måten er å sende meg en DM på instagram. Jeg sjekker innom der ganske ofte, så det er det beste stedet å sende meg mld på. IKKE send meg e-mail. Om dere gjør det svarer jeg ikke. E-mailen min er KUN for business. Hehe! 

Blir ikke julestemningen litt borte innen jul når dere pynter så tidlig?
- Nei, tvert imot! Julen varer jo så altfort kort tid, så om vi hadde pyntet den 20 desember hadde vi såvidt rukket å komme i julestemning før alt var over. Nå derimot får vi god tid til å nyte alt og bare kose oss med det. Vi pyntet jo tidlig i fjor også, og vi begge liker best å gjøre det sånn.

Hvordan napper du brynene dine, uten at det gjør vondt?
- Jeg har nappet øyenbrynene mine siden jeg var 12 år, så jeg tror nok at enten så er hårsekkene så vandt med å bli nappet at det ikke gjør vondt lengre. Eller så er det bare fordi at jeg ikke er hårsår. Tror det avhenger mest av sistnevnte. 

 

Har Per Fredrik sin egen Youtubekanal?
- Ja, han har en musikk kanal der han legger opp covers på utallige språk og original sanger. Hans kanal er internasjonal, og han har mye fans i USA, Japan og Sør Amerika. Han har jo over 2,5 millioner abonnenter, så det er veldig gøy! Utrolig stolt av hvor mye han har fått til ❤️ Youtubekanalen hans heter forresten "pellekofficial". 

Hvor skal dere feire jul i år?
- Lille julaften skal vi feire hos søsteren min med en god del av min familie. Søsteren min skal jobbe på julaften i år, så derfor kommer de til å feire julaften på lille julaften. På selve julaften kommer vi til å være hos søsteren til Per Fredrik med en god del av han sin familie. Åh, som jeg gleder meg til å feire jul i år!

 

Har du bestemt deg for hvilken kjole du skal bruke på julaften?
- Jeg har fått / kjøpt så utrolig mange nye kjoler i det siste at jeg har virkelig ingen anelse! Men jeg heller mot kjolen fra Gina Tricot jeg har på bildene under. Den er så elegant og vakker! Perfekt for julefeiring! Den er forresten på 30% rabatt nå, og koster kun 349,- kr om det er noen der ute som ser etter en fin kjole til jul. Du finner den HER

Når dere får barn, kommer dere til å bo i huset dere bor i nå?
- Jeg er faktisk litt usikker. Mens barna er små kan vi jo bo her. Men soverommene er litt for små til å ha som barnerom når barna blir større. I tillegg trenger vi jo god plass til kontor til meg og studio til Per Fredrik, så vi kommer nok til å flytte den dagen vi får barn. Er jo deilig med god plass når man blir flere! 

 

Kan du ha ny housetour?
- Ja, det skal jeg ha! Når huset er 100% ferdig pyntet til jul har jeg lyst til å ha en juleversjon med house tour. Har sett mange slike house tourer på YouTube i det siste, og det er jo så gøy! Så det kommer snart. Men vi er ikke helt ferdige med å pynte enda, så vi må vente litt til.

Hva pleier dere å spise på julaften?
- Familien min pleier å spise enten kalkun eller medisterkaker+julepølser+surkål osv. Jeg elsker kalkun og selv om det egentlig er nyttårsmat, er det skikkelig julemat for meg. Jeg er ikke noe særlig glad i den vanlige julematen som pinnekjøtt og lutefisk. Rakfisk er også noe jeg syns er skikkelig god julemat! Rakfisken fra "Annes Hage" er uten tvil min favoritt. Den er den tanten og onkelen min som har oppdrett på, og den jeg har vokst opp med.

 

Siden kommentarfeltet mitt er stengt, åpner jeg alltid snapchat på søndager så dere kan sende inn spørsmål. Legg meg til på snapchat; stinablogg for å stille spørsmål og se enda mer fra hverdagen min! 

Julestemning i november

Nå har jeg nettopp hoppet inn i julegenseren min, og jeg skal straks begynne å pynte litt rundt i huset. Jeg var ute en liten tur i stad og kjøpte blomster og litt mer julepynt, for å fylle inn litt her og litt der. Huset er nesten ferdig pyntet, men det er jo litt her og der som mangler.

Det er jo bare sånn man ser etterhvert. Så jeg må nok på enda flere shoppingturer. Hehe! Skal vise dere alt av pynten etterhvert som det blir ferdig. Gled dere! Det har blitt så utrolig fint og julete!

I år er jeg i skikkelig julehumør, og jeg hører på julemusikk hele tiden mens jeg spiser pepperkaker og drikker kakao, og har på julegenser. Hehe! Morsomt at det ikke er 1 desember engang.. Men julen varer jo så kort tid at det jeg får ikke nytet den helt om jeg starter i midten av desember liksom. Julegenser - Gina Tricot, HER

 

I kveld skal vi bare ta det helt med ro her hjemme, og kose oss med en film. Har kjøpt inn masse godteri og digg, så det gleder jeg meg til! 

 

Nytt favoritt sted!

I går var Per Fredrik og jeg på date. Vi har fått oss et nytt favorittsted i Tønsberg! Restauranten ligger på brygga, og man kan se koselig utover vannet. Det er så romantisk! Den heter forresten "Papparazzi". De har utrolig god mat der, og det er alltid god stemning!

Merker at det er mange julebord om dagen, for herregud så mange langbord med mennesker det var der! Men det er jo virkelig sesongen for det nå.

La forresten ut en liten haul video med masse festklær på snapchat (stinablogg) i stad, så om du trenger inspirasjon til klær til julebordet eller bare festklær generelt kan du sjekke ut det! 

Vi koste oss i alle fall veldig mye i går med både blåskjellssuppe og and. Ah, det var så godt! Skulle ønske jeg orket å lage slik mat hjemme hver dag. Det hadde vært noe det! Det hender jeg gjør det en iblant. Men det er virkelig ikke ofte!

Klarer liksom ikke å bruke superlang tid på kjøkkenet for å lage middag. Å bake derimot.. Da kan jeg stå i timesvis og holde på og bare kose meg! Hehe! Da finner jeg virkelig indre ro. Det er nesten litt som meditering for meg!  

💋

30% Rabatt på alt til fest-sesongen!

reklame

I går fikk jeg en gigantisk pakke på døren fra Nelly, med en hel haug av festklær! Nå har jeg virkelig MYE å velge mellom når jeg skal noe denne sesongen! Jeg fikk så mange plagg at jeg må dele opp innleggene der jeg viser i flere deler, hehe!

Her kommer den første delen! Dette er partykjoler og jumpsuits som er perfekt å ha på julebord, nyttårsaften, julaften og andre festlige ting denne sesongen! 

I dag er det 30% rabatt på ALLE klærne i dette innlegget, så nå gjelder det å slå til! 

Denne kjolen er så utrolig fin! Jeg elsker grønnfargen på den, og siden den er grønn og har glitter kan den brukes til alle festlighetene!

Kjolen finner du HER.
PS; 30% rabatt i dag!

Denne kjolen gir meg romantiske vibber, og den er perfekt å bruke på date med kjæresten denne sesongen. 

Kjolen finner du HER
PS; 30% rabatt i dag!

Denne kjolen roper fest! Den gir meg skikkelig isprinsesse som er klar for fest følelser! Perfekt til å bruke på byen denne sesongen, og også på nyttårsaften!

Kjolen finner du HER
PS; 30% rabatt i dag!

Sexy og rød jumpsuit! Perfekt på date med kjæresten! Den har ikke noe glitter, så den er litt mer casual enn de andre, og er perfekt å bruke på anledninger der du ikke vil gå all-out med pyntingen. Som for eksempel datenight eller en bytur med jentene. 

Jumpsuiten finner du HER
PS; 30% rabatt i dag!

Denne paljettkjolen er bare amazing! Den er i nude farge, så den er party men samtidig fungerer den å bruke til mange anledninger. Pynt deg opp med den når du skal på fest med jentene, julebord med jobben eller nyttårsaften. 

Kjolen finner du HER
PS; 30% rabatt i dag!

Denne jumpsuiten gjør at jeg føler meg som er partydronning fra 70 tallet! Den er så utrolig kul! Elsker at den har glitter, men den er mørk og er jumpsuit. Så det kan liksom brukes til så mange anledninger! Jentetur på byen, julebord, nyttårsaften, you name it! 

Jumpsuiten finner du HER
PS; 30% rabatt i dag!

Håper dere fikk litt inspirasjon til hva dere kan ha på dere denne sesongen! Følte virkelig at det var noe for alle og enhver anledning her! Husk at det er 30% rabatt på alle plaggene I DAG! 

De beste BLACK FRIDAY tilbudene!

reklame

Nå har jeg nettopp vært ute på date med Per Fredrik. Vi har kost oss skikkelig i Tønsberg. Skal fortelle mer om det i morgen, og vise dere masse bilder!

Men først vil jeg vise dere kveldens antrekk. Skulle egentlig blogge før jeg dro, men det rakk jeg dessverre ikke! Da hadde vi nok kommet altfor sent til matserveringen. Hehe! 

I kveld gikk jeg for et skikkelig svart antrekk, med bare et hint av gull og mørkegrønt. Syns det passet veldig godt sammen! Spesielt med den store jakken! Den er det forresten 40% rabatt på nå som det er Black Friday. Link rett under! 

Jakke - Bik Bok, HER (40% Rabatt NÅ!)

Topp - Gina Tricot, HER

Veske - Gucci, HER

Øredobber - Gina Tricot, HER

Apropo Black Friday; herregud så mye ville tilbud som har vært rundt i dag! Selv har jeg fulgt med og oppdatert dere mye via Snapchat. Det kommer nok til å bli mye tilbud utover helgen og på mandag også, så da skal jeg fortsette å oppdatere dere! Det er jo en jungel av tilbud der ute, og de oppdateres gjerne flere ganger i løpet av dagen.

Så det er ikke bare-bare å følge med! Men herregud så kjekt det er med alle tilbudene. Da får man kjøpt alt man trenger av julegaver, kjoler til julebord, julaften og nyttårsaften og egentlig alt mulig til en mye billigere penge enn det vanligvis er! 

Akkurat nå er det mye gode tilbud. Her er noen av de beste tilbudene akkurat nå!

Nelly; 20% rabatt på absolutt ALT, HER

Gina Tricot: 30% rabatt på ALLE kjoler frem til midnatt i dag HER 
30% rabatt på alt strikket tilbehør HER.  

Bik Bok: 40% rabatt på ALT, HER

Lyko: 3 for 2 på alle varer, HER

 

 

Inntekt, Barn, Silikon, Vekt - Svar på spørsmål!

Det er noen spørsmål som jeg alltid får av dere som følger meg. Så derfor tenkte jeg at jeg kunne svare på de mest stilte spørsmålene i et innlegg! Da får dere svar på spørsmålene på en og samme gang. Hehe! 

Når skal vi få barn?
- Barn er noe vi har lyst til å vente med noen år. Vi har begge lyst til å ha en veldig stor egenkapital, så vi ikke trenger å tenke på økonomien i tillegg til det å faktisk få barna. Også har vi jo lyst til å oppleve mye mer av verden før vi slår oss ned og får barn. Selv har jeg lyst til å vente til jeg er sånn 27 år før jeg får barn. Men vi får jo se! Plutselig ombestemmer vi oss, og føler oss klare for det! 

Hvor mye tjener jeg?
- Det varierer veldig fra måned til måned. Om sommeren da ingen annonserer tjener jeg veldig lite i forhold til andre måneder. Da kan lønnen min ligge på 35'000,- kr. Mens andre måneder kan den ligge på nesten 150'000,- kr. Så som dere skjønner, så varierer det veldig! Jeg har rett og slett ikke noe fasit på hvor mye jeg faktisk tjener, siden det varierer så utrolig mye.

 

Har jeg tatt silikon?
- Dette har det vært spekulasjoner om i åresvis, og jeg har svart på dette spørsmålet ekstremt mange ganger. Nei, jeg har ikke silikon. Hadde jeg hatt det, hadde jeg sagt det. Det eneste kosmetiske eller hva det heter for noe, som jeg har gjort er å ta Restylane i leppene og botox i panna.

Hvor høy er jeg, og hvor mye veier jeg?
- Jeg er 160 cm, så jeg er ikke akkurat den høyeste jenta. Liten funfact, men det er sykt mange av oss bloggene som er akkurat rundt 160 cm. Hehe! Sist jeg veide meg stod det 46 kg på vekten. 

 

Det var svar på litt forskjellige ting som jeg ofte får spørsmål om. Håper dere fikk svar på ting som dere lurte på! 💗 

De beste julegavetipsene!

Annonse

I dag skal jeg vise dere de beste julegavetipsene til dere som er glad i hudpleie og sminke. Alle produkter jeg snakker om er linket under videoen! 

Her finner du produktene:

Decleor Harmie Soothing Light cream 

Decleor Intense Nutrition

Decleor Hydrating Starter Kit

Jeffree Star Lip Ammunition 

Shelas Artist Brush Collection 

NYX Ultimate Palette 

Mary Lou Manizer 

 

Sjekk ut enda flere tilbud på blivakker.no

12 Ting jeg skal gjøre denne julen!

Jeg er virkelig i julestemning om dagen, og i år gleder jeg meg som et lite barn til jul! Denne julen har jeg massevis av planer for ting vi skal gjøre, og her er noen av de! 

Julekort - Per Fredrik og jeg startet en tradisjon i fjor om at vi tok et skikkelig julebilde foran juletreet, og sendte det som julekort til hele familien. I år skal tradisjonen videreføres!

 

Handle julepynt i Dublin - Til uken skal Per Fredrik og jeg til Dublin fordi han skal være med på Vikings. Så da får jeg en dag med shopping i Dublin. Gjett om jeg skal handle ting til jul der!

Julemarked - Vi har allerede vært på julemarkedet som ligger i Oslo, men jeg sier meg ikke forsynt der! Det er blant annet et på Bygdøy som jeg har så lyst til å dra på. Skal også sjekke om jeg finner flere som er litt mer lokalt her i Vestfold.

Julefilmer - I desember skal vi se på massevis av julefilmer! Jeg la jo ut et innlegg i går med 24 filmer du kan se denne julen, hvor jeg fortalte dere om mine favoritter. Innlegget finner du HER

Pakkekalender - I år skal Per Fredrik og ha pakkekalender, og det blir så koselig! Jeg har allerede handlet nesten alle pakkene. Men jeg har fortsatt en god del igjen som må handles! Gleder meg skikkelig til å se hva Per Fredrik har kjøpt til meg, hehe! 

Pynte utendørs - Siden det har vært skikkelig dårlig vær i dag, har vi ikke rukket å pynte utendørs enda. Så det skal vi gjøre så fort det blir fint vær! Vi skal ha massevis med julelys og det blir så fint!

Julegaver - Jeg har ikke kjøpt en eneste julegave, og jeg begynner mildt sagt å få veldig panikk. Så det må jeg få startet på asap! Har ikke engang full oversikt over hvem jeg skal kjøpe til. Haha!

Skitur - Jeg krysser fingrene for at det blir nok snø i år til at jeg kan gå på ski. Jeg elsker å gå på ski, og i fjor tok jeg med Chloe i sekken og dro på tur! 

Danmark - Per Fredrik og jeg har så lyst til å reise en tur ned til Danmark og se julemarkedet som ligger på Tivoliet. Har hørt at det er skikkelig fint, så det gleder jeg meg til!

Kjøpe julekjoler til Chloe - Vi har allerede kjøpt en kjole til den lille bærta. Men det holder jo ikke med bare en. Hun skal virkelig få være med på julefeiringen, og hun elsker jo å tusle rundt i kjoler!

Kakao og pepperkaker - I juletiden skal jeg spise så mye pepperkaker og drikke masse kakao. For et par dager siden lagde Per Fredrik og jeg pepperkaker sammen, og det var så koselig! De ble også sykt gode!

Feire jul - I år skal vi feire jul med både Per Fredrik og min familie, og det blir så koselig! Jeg elsker familieselskaper i julen, så det gleder jeg meg skikkelig til! 

🎅🏻🎄🎁

Årets fineste julebordskjoler

reklame

Tidligere i dag var jeg på shopping med Rebecca, og jeg fant blant annet to helt nydelige kjoler og smykker på Gina Tricot. Kjolene er helt perfekt til å bruke både til julebord, julaften og nyttårsaften. De er også sorte, så man kan bruke de flere ganger uten at det syns, hehe! 

Denne kjolen er skikkelig party! Jeg syns den er råkul og paljettene gjør den så fin! Elsker at det er mønster på armene og det gjør den ekstra spesiell!

Kjolen finner du HER

Jeg matchet kjolen med tassel øredobber. De er så sykt fine! Tassel øredobber har jo blitt veldig in den siste tiden, og jeg skjønner virkelig hvorfor! De er jo så fine! 

Øredobbene finner du HER

Altså.. Hvor amazing er ikke denne kjolen? Jeg føler meg som en gudinne i den! Den glitrer opp og er bare så elegant! 

Kjolen finner du HER
Finnes i grå HER


Slik ble juletreet våres!

inneholder reklame

I går handlet Per Fredrik og jeg inn all julepynten og pyntet hele huset! Vi pyntet til og med juletreet! Hehe, nå tror dere sikkert at vi er helt gale som er så tidlig ute! Men altså. Julen er en gang i året, og den varer så altfor kort om man begynner å pynte først den 20 desember.

Derfor starter vi nå, sånn at vi kan virkelig nyte juletiden! Det blir jo mer enn nok mas og kjas med gavehandling og alle fester man må på, så da er det best å starte tidlig. 

Uansett, i år gikk vi for skikkelig juletema på juletreet. Jeg hadde på forhånd planlagt akkurat hvordan jeg ville at treet skulle se ut, og det ble enda finere enn jeg så for meg! Vi gikk for et plastikktre på 210 cm med massevis av hvit og sølvkuler, og noen små fugler for å følge skogtemaet.

Under treet la vi et par saueskinn, så det blir enda meg skogtema. Og på toppen av det hele ble det både nisse og rådyr ved siden av treet. Selv er vi ekstremt fornøyde med treet, og jeg tror faktisk aldri at jeg har sett et så fint tre! Nå blir det litt selvskryt her. Men det må da være lov en gang iblant, hehe! 

Jeg var ute og handlet med Rebecca tidligere i dag, og fant blant annet denne sykt søte julegenseren på Gina Tricot. Sånne gensere som dette aka "ugly christmas sweaters" har blitt så in de siste årene! Og jeg skjønner virkelig hvorfor! De er perfekte å ha på seg både på julekort, venninnekvelder hvor man lager pepperkaker sammen eller bare når du er hjemme og vil virkelig føle julestemning!

Denne genseren passet i alle fall helt perfekt inn i skogstemaet våres, så den kommer jeg til å bruke mye i år! Ps; den klør forresten ikke. Har prøvd en del sånne gensere, og ofte klør de, men det gjør ikke denne! 

Du finner genseren HER
Finnes også i grønn, grå, rød.

🎅🏻🎄🎁

Vi har pyntet juletreet!

Nå er hele stuen pyntet opp med julepynt. Per Fredrik og jeg har nettopp pyntet juletreet, og herregud så sykt fint det ble! Litt selvskryt her, men det må faktisk være lov iblant. Hehe! Det ble akkurat slik jeg så for meg at det skulle bli, om ikke enda mer perfekt også!

Skal knipse massevis av bilder av det senere så dere kan se det skikkelig. Nå kan dere få en smakebit av hvordan hele stua har blitt pyntet. Det har blitt så julete her og det er så koselig! Om det er fint vær i morgen så skal vi pynte ute også. Har masse planer for hvordan det skal se ut der, så det blir spennende å se hvordan det blir til slutt!

Må også ut og kjøpe en del juleblomster til å ha rundt i stua. Skal lage noen skikkelig store oppsatser på bordene. Så det blir sykt fint! Håper jeg da. Har ikke akkurat gjort det før. Men som Pippi sier "Det har jeg aldri gjort før, så det får jeg nok til!". Hehe!  

Nå skal jeg rydde og støvsuge her, for det er glitter og granbar over hele gulvet. Også blir det taco salat og tv titting sammen med Per Fredrik! 

Så mye julepynt shoppet vi!

I dag har Per Fredrik og jeg vært på tidenes julehandeltur! Vi har shoppet så ekstremt mye julepynt, at bilen var bokstavelig stappfull da vi var på vei hjem. Per Fredrik måtte til og med ha flere kasser med pynt på fanget. Haha! 

Vi har vært innom alle mulige butikker og vi har handlet inn juletre, pynt til juletre og mye pynt til både ute og inne! I år ville jeg virkelig gå all-in med julepynten og kjøre skikkelig julestemning i hjemmet! På søndag satt jeg meg ned og gikk igjennom hele Pinterest etter inspirasjon for hvilket tema jeg skulle gå for.

Jeg falt til slutt på skogtema, der vi har mye granbar, "snø" i form av hvite julekuler og andre diverse ting, og masse rådyr. Vi har rådyr som går utenfor hos oss hele tiden, så jeg ble inspirert av de! Jeg planla nøye akkurat hva jeg skulle ha i hvert hjørne og rom av huset, og skrev ned en lang handleliste. Den var uten tvil genial og et must-have da vi handlet i dag. Tidligere har jeg bare handlet litt tilfeldig og tatt det litt som det kommer. Men det er jo helt umulig å planlegge når man faktisk står i butikken.

Derfor var det genialt med helt ferdig handleliste! Da gikk det både kjapt og effektivt, og vi fikk alt vi trengte. Tror jeg da! Kan godt hende vi ser at vi trenger enda mer når alt er satt opp og pyntet. Men det får vi heller fylle på da. 

Chloe har til og med pyntet seg med julekjole. Hvor søt er ikke hun? Tror hun elsker å pynte like mye som meg, for hun følger med meg hvor enn jeg går!

Nå har jeg nettopp satt opp selve treet og gjort det klart sånn at Per Fredrik og jeg kan pynte det etterpå. Har også pyntet en god del rundt i stua allerede, men det er fortsatt mye igjen! Det er så koselig å pynte. Jeg hører på julemusikk på full guffe, og bare storkoser meg! 

 

 

24 Julefilmer du kan se i desember!

Hei hei dere!

Nå nærmer julen seg med stormskritt, og jeg er allerede i skikkelig julestemning! I fjor så Per Fredrik og jeg på en ny julefilm hver eneste dag i hele desember, og det var så koselig! I år har vi tenkt til å gjøre det samme, og jeg har allerede skrevet opp en lang liste over filmer jeg har lyst til å se! 

Siden dette er en så koselig ting å gjøre, som virkelig gir deg julestemning, skal jeg dele 24 film forslag med dere! Her er det en god blanding av mine personlige favoritter. Mikkes jul og Barbie nøtteknekkeren var filmer jeg elsket da jeg var liten, og som jeg av tradisjon må se enda!

Bad santa og A bad moms christmas er litt mer voksen humor med mye drikking, banning og andre morsomheter. Så her er det en god blanding av filmer for alle aldre, så her finner du garantert noen filmer som gir deg skikkelig julestemning!

Håper dere fant noen julefilmer dere vil se! 🎅🏻🎁🎄

Tidens julegavetips!

annonse

I dag skal jeg gi dere et helt fantastisk tips til julegaver! Både til venninner, kjæresten din, og ikke minst; til deg selv! Den siste tiden har jeg testet ut noen veldig spennende produkter fra Decrusto.

Alle produktene til Decrusto inneholder noe som heter "Wellmune Beta Bluganer", som forsterker immunforsvaret til huden. Hvor amazing er ikke det?

Jeg har jo fortalt dere en del om huden min før, men jeg kan kort forklare litt om hvordan den er. Jeg er så tørr i huden at den overproduserer olje og talg, som gjør at jeg fort kan få kviser. Dette er en veldig typisk nordisk hud, spesielt nå som det er vinter og vi er både ute i minusgrader, og inne i 20 grader.

Den temperaturforskjellen gjør at huden fort kan bli veldig tørr, og når man i tillegg til det bruker sminke. Ja da trenger man gode produkter for å unngå en tørr og kvisete hud! 

Jeg har jo prøvd mye forskjellig av det som er på markedet, og ble derfor veldig spent på å teste produktene til Decrusto. Jeg har mye å fortelle om de, så vi kan jo starte med "The original Black Peel Off Mask". 

Dere har kanskje sett hvor ekstremt mye hype det har vært rundt de svarte maskene som man drar av? Vel, dette er ORIGINALEN! Denne masken påfører man i t-sonen (der dere kan se at jeg har den på) og etter 25-30 minutter har den tørket helt inn og man kan dra den rett av.

Denne masken er helt perfekt for min hud da den fjerner hudormer, og absorberer overflødig talg. Jeg har brukt den to ganger i uka en stund nå, og jeg ser virkelig stor forskjell på antall kviser. Før kunne jeg få en gooood del, nå derimot har jeg så og si ingen. I tillegg er porene mine "renere" da det ikke er så mye hudormer i de! 

Den andre masken jeg har testet ut er "Beauty Ghost". Dette er en veldig spesiell maske, da den inneholder noe som heter ASO (aktivert stabilisert oksygen), det gjør at cellefornyelsen kick-starter, og man tilfører cellene masse oksygen. Denne masken strammer opp huden, samtidig som den gir mye fuktighet og etterlater huden glatt og frisk. Denne har jeg på i 25-30 minutter, etter at jeg har hatt på den svarte peel off masken. 

Siden maskene skal være på en liten stund pleier jeg å lage en god kopp kakao eller kaffe, og sette meg ned foran tv'en og kose meg mens jeg får litt egenpleie. Det er så deilig og avslappende!

Til slutt renser jeg huden godt og påfører ansiktskremen "Liposome Facial Cream". Dette er en ansiktskrem som kan brukes både morgen og kveld, og er perfekt spesielt under sminke da den også har ASO (aktivert stabilisert oksygen), så dette gjør at huden får oksygen selv om man har på sminke. HELT GENIALT!

Denne kremen gir mye fuktighet, og den reparer virkelig huden samtidig som den motarbeider fine linjer. Perfekt for meg som trenger fuktighet og som må ha en krem som reparerer huden etter all bruken av sminke. Denne kremen er også den første i VERDEN som inneholder "ASO, Aktivert stabilisert oksygen" som stimulerer collagen produksjonen, øker cellenes evne til regenerering, og har antibakteriell, hudrensende og desinfiserende effekt. 

Det har vært veldig spennende å teste ut disse produktene, og de har virkelig blitt fast inventar på min badehylle. Om du vil lese mer om produktene eller bestille de kan du gå inn HER

🎁🎄🎅🏻

Dette kjøpte jeg på Gucci!

inneholder reklame

I går var jeg i Oslo for å feire 150 dagers challengen min. En challenge jeg satt for meg selv for å se om jeg faktisk kom til å klare å blogge 3x hver eneste dag i 150 dager i strekk. Og det klarte jeg!

Før jeg startet trodde jeg at det var helt umulig. Hvordan skulle jeg komme på nok idéer? Hvordan skulle jeg rekke lage 3 innlegg til og med de dagene som jeg hadde mye på tidsskjemaet?Vel, det har blitt mange sene kvelder og det har blitt mye jobbing på restauranter og i bursdager. Men det har vært verdt det! Nå føler jeg en så mye større motivasjon og glede over det jeg holder på med, fordi jeg endelig føler at jeg gir dere nok innhold. I tillegg viser jeg mye mer av livet mitt nå som jeg blogger oftere!

Genser - HER

Som belønning for denne challengen kjøpte jeg meg en veske fra Gucci. Jeg har hatt lyst på en veske i denne kolleksjonen en god stund nå, og det har vært en ekstra liten motivasjon på veien til målet!

Jeg er jo ikke akkurat sånn som bruker 10'000,- kr på en veske. Men når man har jobbet hardt for det, og har nok penger syns jeg at det er helt innafor. 

Vesken jeg gikk for er sort og gull, og den er veldig tidløs både i farger og design. Den er også i skinn, så da holder deg seg pen ekstra lenge. Men først og fremst er den bare helt amazing nydelig å se på! Jeg elsker den! 

Jeg kjøpte også en matchende kortholder som jeg kan ha alle kortene mine i. Jeg bruker alltid små vesker, og da er det helt uaktuelt med en gigantisk lommebok som tar opp halve plassen i veska. Og hælt ærlig; man trenger jo faktisk ikke mer enn en kortholder. Hvem er det som bruker kontanter lengre, sånn bortsett fra hvis man er i syden?

Jeg er i alle fall veldig fornøyd med innkjøpet, og dette blir nok ikke min siste designerveske. Hehe! 

Dette ga oss julestemning!

inneholder reklame

I dag tidlig våknet jeg opp til at det hadde snødd masse ute! Hele gårdsplassen var dekket av snø! I fjor var det nesten ikke snø her vi bor, så jeg blir så glad så fort det kommer litt snø! Etter gårsdagen er julestemningen min helt på topp, og den ble ikke akkurat verre av at det hadde snødd i natt. Hehe!

Jakke - Bik Bok, HER

I går var Per Fredrik og jeg i Oslo, og etter at jeg hadde shoppet på Gucci stakk vi innom julemarkedet som ligger i midten av Karl Johan. Det er virkelig et helt nydelig julemarked som man absolutt bør besøke om man er i Oslo.

Der har de massevis av boder med alt mulig av julepynt, julemat og strikkede klær. Mest av alt er det bare skikkelig koselig å gå rundt og titte på alt, og bare la julefølelsen synke inn. 

Per Fredrik falt helt for denne julelandsbyen som til og med hadde et tog som kjørte rundt, så den kjøpte han med hjem så han kan ha på studioet sitt mens han jobber. Om ikke den gir julestemning, så vet ikke jeg! 

Etterhvert ble det skikkelig kaldt, så vi gikk litt inn på Paléet for å varme oss. Da måtte jo jeg selvfølgelig inn på Cornelias hus en liten tur.

De har alltid så utrolig mye fint der, og nå som det er julesesong var det helt ekstremt hvor mye nydelig pynt de hadde fått inn! Jeg har jo lyst til å pynte med skikkelig skogtema i år, og jeg fikk så mye inspirasjon! 

Det var så koselig å være i Oslo i går for å feire 150 dagers challengen min! Jeg skal vise dere hva jeg kjøpte på Gucci senere i dag! 

 

Shoppet for 12'000,- kr

I dag har vi virkelig shoppet og feiret! Jeg tok turen innom Gucci og handlet for 12?000 kr🙈💸 Skal vise dere hva jeg kjøpte i morgen! Det er mildt sagt sykt fint!

Etter shoppingen dro vi innom julemarkedet og så masse på fine ting og fikk skikkelig julestemning.

 

Tok masse bilder der som jeg kan vise dere i morgen! Byr på tidenes julestemning! Per Fredrik fant blant annet en sykt fin mini julelandsby med tog og alt sammen. Hehe!

Etter shoppingen dro vi på Theatercaféen for å spise middag. Jeg hadde sjekket litt på TripAdvisor om hvilke steder vi kunne spise som hadde skikkelig bra mat, og de skuffet virkelig ikke med både Rensdyr og Multer med konjakk. Utrolig spennende smaker og skikkelig høst / vintermat!

 

Fun fact: da jeg var liten ville jeg alltid ha indrefilet av rensdyr til julemat. Haha, de fleste 10 åringer ville sikkert ha spist taco eller pizza, men ikke sære lille meg. Lol!

Det ble en veldig koselig middag og feiring. Nå skal jeg sette meg nye mål for fremtiden og jeg gleder meg allerede nå til å knuse de! 👊

Helsen min var på bunnen, og jeg var livredd

inneholder reklame

I dag skal Per Fredrik og jeg en tur til Oslo for å feire noe helt spesielt! I dag er nemlig dag 150 på en challenge jeg har holdt på med. Tidlig i sommer var bloggmotivasjonen min skikkelig på bånn, og jeg kjente at jeg trengte noe som faktisk kicket meg igang til å blogge 3 ganger hver eneste dag.

Jeg hadde jo lenge prøvd å blogge mye og bedre, men det ble ofte til at jeg bare blogget 1-2 ganger hver dag, og noen dager fikk jeg ikke blogget i det hele tatt.Derfor satt jeg meg ned og satte meg som mål at jeg skulle blogge tre ganger hver eneste dag i 50 dager i strekk. Dette var et mål som jeg trodde at var umulig, og at jeg aldri kom til å klare. Jeg merket fort hvor vanskelig det kom til å bli. Allerede på den første uken måtte jeg sitte i bursdagen til en venninne og blogge derfra. Følte meg ikke akkurat særlig sosial, men jeg skulle virkelig ikke gi meg etter bare noen få dager!

Ettersom tiden gikk ble det mye jobbing til sent på kvelden, og jeg kan ikke huske sist jeg avsluttet å jobbe før kl 21 på kvelden. Det har vært mange ganger jeg har blogget fra restauranter mens jeg ventet på maten mens jeg var med kjæreste, familie eller venner. De 50 første dagene var skikkelig beinharde, og på dag 50 var helsen min helt nede.

Jeg fikk mange meldinger om at jeg mest sannsynlig hadde ME, og jeg var livredd for at jeg hadde slitt meg ut så mye at det hadde utløst ME. Jeg ble livredd, og etter bare noen dager fikk jeg gladnyheten fra legen om at det HELDIGVIS bare var ekstrem jernmangel, som hadde ødelagt helsen min så kraftig. 

Topp - HER (30% rabatt NÅ!)

Etter dette bygget jeg opp helsen min igjen, og fortsatte uten stopp på challengen. I dag er jeg på dag 150, og det er helt sykt å tenke på at jeg faktisk har klart dette så lenge! Jeg gikk i åresvis og tenkte at det kunne være gøy å blogge tre ganger om dagen, for å gi dere masse innhold. Men jeg tenkte alltid at jeg ikke kom til å klare det. Vel, om man setter seg skikkelig konkrete mål, er villig til å ofre mye og jobbe benhardt, og har en belønning for hvert steg, så er det faktisk mulig! 

I kveld skal Per Fredrik og jeg ut og feire at jeg er på dag 150. Så krysser vi fingrene på at jeg klarer 150 dager til. Det håper i alle fall jeg på! 

Snart reiser vi..

I går hadde Per Fredrik og jeg en utrolig koselig date-night! Vi dro først på kino og så "A Bad moms christmas". Det var helt hysterisk morsom! Det var så mange morsomme øyeblikk at jeg holdt på å le meg halvt ihjel!

Elsker hvor ekte de damene som spiller filmen er. Her er det ikke noen perfekt jul altså, haha! Dere bare må se den filmen! 

Etter kinoen dro vi til Papparazzi som ligger langs Tønsberg brygge. Det er en restaurant vi aldri har vært på før, så vi tok en sjangs. Gjett om vi var glade for at vi gjorde det! Maten og stemningen der var helt fantastisk.

Man ser utover mot vannet, og det er så romantisk der på kvelden! Maten var seriøst helt amazing, og suppen som Per Fredrik bestilte til forrett var helt mindfuck god. Klarer ikke forklare engang. Dit skal vi flere ganger for å si det sånn! 

I dag har mesteparten av dagen gått med til å planlegge julepyntingen. Jeg viste dere litt i det forrige innlegget av hvordan jeg skal pynte i år, og herregud så mye planer jeg har for hele huset! I år skal det virkelig pyntes.

Jeg har nettopp blitt ferdig med å skrive handleliste på absolutt alt vi trenger, og for å si det sånn; den listen er lang. Haha! Per Fredrik og jeg skal ut og handle på onsdag, og vi har litt av en jobb foran oss. Heldigvis er jeg er organiseringsnerd, så jeg har planlagt alt vi trenger ned til den minste detalj. Så det kommer nok til å gå ganske knirkefritt for seg (får vi håpe!). Hehe!

Jeg gleder meg helt sinnsykt til julen i år. I fjor var første året på mange, mange år som jeg faktisk gledet meg til julen. Men i år er julegleden helt enorm. I år har jeg så mange planer for hva vi skal gjøre, se og oppleve.

Vi skal ned til Dublin i slutten av måneden siden Per Fredrik skal spille inn mer til "Vikings", så da får vi nok sett mye fin julepynt der. Leste at det er topp 10 stedene i verden med best julestemning, så gjett om vi kommer til å kose oss!

Slik skal jeg pynte til jul!

Etter at jeg så "A bad moms christmas" i går ble jeg så inspirert til å pynte opp huset i skikkelig amerikansk julestil! Jeg har lyst til at det skal være skikkelig overdådig, og at man bare skal si "Wow" når man kommer inn. Samtidig som at det skal være veldig rene linjer, som gjør at det ikke ser for rotete ut. 

Hele morgenen i dag brukte jeg til å samle inspirasjon fra Pinterest, og jeg har skrevet et langt notat på akkurat hvordan jeg vil at pynten skal være.Dette er jo det andre året vi feirer jul i huset sammen, og i år skal jeg gå all-in på julen. Julepynten er først ut og den har jeg allerede bestemt meg for hvordan skal være!

Jeg vet om en god del steder jeg skal handle, og hvis dere har noen tips til hvor jeg skal handle, DIY prosjekter eller andre ting dere vil se på bloggen, så setter jeg sykt stor pris på om dere har lyst til å sende meg DM på instagram (stinablogg). Elsker når jeg får tips av dere! 

I år skal jeg gå for en skikkelig hvit jul. Jeg skal ha et stort grønt tre som juletre, og det skal dekoreres med masse hvit pynt og noen sølvgjenstander. Jeg har lyst til å ha rådyr stående rundt i stua, for å gjenspeile naturen utenfor. Vi har jo rådyr gående rundt huset vårt nesten hver dag, så det vil jeg virkelig gjenspeile.

Jeg har også lyst til å ha mye lys, hvit pels på pledd, puter og tepper under trær. Det hele skal være veldig hvitt og grønt, med noen innslag av sølv. Det skal bli mye natur både i det grønne og også i små dyr som kommer til stå rundt i huset. 

Dette blir så koselig og jeg klør i fingrene etter å komme igang! Ingen tvil om at dette kommer til å bli en fantastisk jul! 

 

Spiseforstyrrelser, Haters, Kjærlighet, Alder +++ Ukens spørsmål #186

inneholder reklame

Angrer du på at du stengte kommentarfeltet?
- Nå er det snart 3 uker siden jeg stengte kommentarfeltet. På den ene siden kjenner jeg at jeg savner å høre fra dere. Jeg savner å kunne spørre dere om hva deres syns om et tema jeg blogger om. Jeg savner alle de koselig kommentarene dere kom med, og samtalene med dere!

Men samtidig merker jeg at jeg er så ferdig med anonyme mennesker som ikke har noe bedre å gjøre her i livet enn å lire av seg alt mulig dritt i mitt kommentarfelt. Denne bloggen er min arbeidsplass, og du kan jo bare tenke deg hvor lite gøy det hadde vært å gått på jobb om det stod 50 mennesker klare for å slenge dritt til deg så fort du kom på jobben. Det er ikke særlig koselig, og ei heller motiverende. Det kan godt hende jeg kommer til å åpne opp kommentarfeltet igjen senere, men det blir ikke med det første.

GENSER - HER

 

Når du og Per Fredrik møttes for første gang, var det kjærlighet ved første blikk?
- Den aller første gangen jeg så Per Fredrik tenkte jeg bare; han skal jeg gifte meg med! Haha! Det er jo ganske sykt å få den tanken bare av å se noen, men jeg bare visste at han var den rette for meg! Per Fredrik følte det forresten på helt samme måte. På grunn av ting rundt oss tok det nesten et år før vi begynte å date fra vi møtte hverandre første gang, men vi hadde begge en følelse inne i oss at vi var rett for hverandre ❤️

GENSER - HER

 

Hvilke produkter bruker du på leppene for tiden?
- Nå for tiden bruker jeg egentlig bare en leppestift, siden den ser så naturlig og fin ut. Den er i tillegg veldig myk på leppene, samtidig som den er perfekt i balansen mellom matt og shiny. Leppestiften jeg bruker finner du HER og den er fra Isadora. 

Hvor gammel er du?
- Jeg er 24 år. Blir 25 den 5. februar. Holy shit så voksen jeg begynner å bli!
 

Kjøper dere julegave til Chloe?
- Jepp! Det kommer vi til å gjøre. I fjor fikk hun til og med strømpe med hundegodteri på julemorgen. I fjor kjøpte til og med broren til Per Fredrik og kjæresten til broren gave til Chloe. Det var så koselig! Litt usikker hva vi kommer til å kjøpe til henne i år, men det blir nok noe hun kommer til å kose seg mye med!

Hvilken øyenfarge har du? Og hvilken skulle du ønske at du hadde?
- Jeg har mørk blå med noen bruke flekker. Da jeg var yngre hadde jeg veldig lyst på brune øyne, og brukte fargelinser veldig mye! Nå derimot elsker jeg fargen jeg har på øynene mine. Det eneste som er kjipt er at jeg generelt har store pupiller, så det ser ut som at jeg nesten har svart øyne med mindre jeg står foran et vindu med masse lys. Haha! 

Hva er det beste du vet med å bake?
- Den roen man får i kroppen av å holde på med det. Det er så deilig å bare skru på noe god musikk og bake noe skikkelig godt. Da senker skuldrene mine virkelig seg! Også er jo hjemmelaget som regel mye bedre enn det man kjøper i butikken. Så det er jo en stor bonus!

Blir du ofte gjenkjent på butikken i Sandefjord, eller på gata? 
- Ja! Som regel hver gang jeg er ute på kjøpesentre eller steder med mye mennesker er det noen som kommer bort for si hei og ta bilder med meg. Det er så utrolig koselig! Elsker å møte dere "in-real-life" og faktisk se hvem dere er. Jeg ser jo bare tall på pc'en min, så det gjør det vanskelig å forstå hvor mange mennesker som faktisk følger med på meg. Så det gjør det mye mer ekte og gøy når jeg får møtt dere!

 

Hvordan går det med Chloe?
- Hun går det går bra! Akkurat nå ligger hun på et pledd på stolen ved siden av meg og sover supersøtt. Hun begynner å bli veldig voksen nå, og vi kan endelig la henne gå fritt rundt i huset når vi er borte. Det er veldig deilig, for da vet vi at hun har det mye bedre enn da hun la i buret bare, selv om det ikke var noe særlig kjipt for henne heller. Men jeg skjemmer henne bort, så jeg vil jo bare at hun skal ha det aller beste hele tiden. Hehe!

Har du noensinne slitt med spiseforstyrrelser?
- Helt siden jeg var veldig ung har jeg vært veldig slank, og har alltid fått mye kommentarer slengt etter meg om at jeg burde spise mer fordi jeg så anorektisk ut. Selv syns jeg at var helt normalt tynn, men folk har vel forskjellig syn på kropper, og elsker å slenge kommentarer etter andre som ikke passer inn i den vanlige standarden. Men fordi jeg alltid har vært tynn og har visst det, har jeg aldri hatt noen tanker eller behov for å skulle være tynn, så da har aldri slike tanker poppet inn i hodet mitt. Jeg har også vokst opp med et sunt forhold til kropp og mat, og det har nok gjort at jeg har sluppet unna slike psykiske lidelser.

 

Den største give-awayen noensinne!

Dette året har virkelig bydd på mange opp- og nedturer. Dere har fulgt meg igjennom alt sammen, og det har virkelig betydd så utrolig mye for meg! Derfor har jeg bestemt meg for å virkelig gi tilbake til dere!

I hele adventstiden, altså 1-24 desember skal jeg ha en give away HVER ENESTE dag på Snapchat (stinablogg)! Jeg kommer til å gi bort massevis av sminke, blant annet Kylie Jenner lipkit, hudpleie- og hårprodukter, og mye mer! Dette blir den største give-awayen jeg gjør noensinne!

Jeg gleder meg skikkelig til å dele ut masse til dere, og det eneste dere trenger å gjøre for å vinne produktene i pakkekalenderen, er å ta skjermbilde av bildet jeg legger ut med pakken hver dag. Også må dere selvfølgelig følge meg, så dere kan se pakkene og delta!

Dette blir så gøy! Mye av dette kommer til å gå rett ut av min egen lomme, rett og slett fordi jeg har så lyst til å få dette igang og gi masse tilbake til dere! Har allerede bestilt massevis av sminke som jeg skal gi bort, så dette kan dere virkelig glede dere til!

Dette skal vi i kveld!

Endelig lørdag, og det betyr jo date night! Per Fredrik og jeg har en fast greie, om at hver lørdag tar vi en date kvel sammen, og det er så koselig! I kveld skal vi til Tønsberg og se "A bad moms Christmas".

Vi har gledet oss skikkelig til å se den helt siden vi så traileren første gang! Vi har jo sett eneren på filmen også, og herregud så morsom den var! Så dette blir gøy!

Etter filmen skal vi en tur ut og spise litt digg mat. Det er jo julebordsesong, noe som jeg hadde glemt helt. Så det er jo fullbooket nesten overalt! Heldigvis fikk vi bord på akkurat det stedet vi ville på i Tønsberg, så der hadde vi flaks! 

Nå får jeg nesten løpe, for jeg er sjafør i kveld, og vi må kjøre nå om vi skal rekke kinoen! Standard meg å være ute i siste liten! Hehe! 

 

 

10 Ting du kan gjøre på lørdagskvelden

inneholder reklame

Endelig lørdag, og jeg skal snart ut på kino og restaurant med Per Fredrik. Vi har date night i kveld, så vi skal kose oss skikkelig! Lørdager er en sånn dag som jeg syns at er litt vanskelig å planlegge hva man skal gjøre.

Husker da jeg var singel, guuuud så vanskelig det var å velge hva jeg skulle gjøre. Tipper det er mange der ute som sitter og lurer veldig på hva dere skal bruke lørdagskvelden på, så her er noen forslag!

Bowling - Ta med kjæresten / venninna de ut på bowling. De fleste steder har også "diskobowling" etter kl 20:00 (om jeg husker riktig) og da serverer de alkohol, det er diskolys og 18 års grense. Så mye mer morsomt enn på dagtid! 

Kino - I kveld skal Per Fredrik og jeg som sagt på kino, og vi skal se "a bad moms christmas". Er helt sikker på at den er sykt morsom, så den vil jeg anbefale dere å se i kveld!

Filmkveld hjemme - Inviter en venninne, kjøp inn masse digg snacks og se på skikkelig jentefilmer sammen!

Fest - Lørdager er jo den beste dagen å feste på! Så om du er gammel nok er det bare å ta frem alkoholen, lage et vorspiel i siste liten og ta en tur på byen med venninnegjengen!

Restaurant - Ta med kjæresten eller venninna de og dra en tur ut og spis sammen. Det er så mange spennende restauranter overalt, og hva er vel mer koselig enn å spise sammen mens man skravler i vei om alt mulig?

GENSER - HER

Slapp av - Har du hatt en slitsom uke? Da er det faktisk helt innafor å slappe helt av! Ta deg et langt bad med en god bok og et glass vin (om du er over 18). 

Lær noe nytt - Kanskje dette er kvelden du endelig lærer å sminke deg på den måten du vil? På YouTube er det ekstremt mange videoer som viser alle mulige ting. Selv elsker jeg å se på sminkevideoer og cup-cake dekoreringsvideoer. Hehe!

Treningsøkt - Vel, kanskje ikke så "lørdagete". Men du får antageligvis hele treningssenteret for deg selv! Så om du vanligvis er redd for å teste ut vektene i vektavdelingen, er dette kvelden å teste det ut på! 

Besøk foreldrene dine - Når var sist du besøkte foreldrene dine? Mest sannsynlig er det en stund siden, og de har nok veldig lyst til å se deg! 

Vennemiddag - Lag middag med et vennepar og bruk kvelden til å spille spill sammen! 

 

Tips! Mer aktiv i hverdagen!

De fleste av oss har en hverdag hvor vi først sitter 8 timer på jobb eller skole. Deretter kommer vi hjem også blir det mye stillesitting med lekser, tv titting og internett-scrolling. Derfor er det viktig at man er aktiv når man kan, sånn at man får beveget kroppen.

Det er viktig å holde seg aktiv så man får mer energi, bedre humør og orker mer! Men, hvordan blir man mer aktiv i en allerede hektisk hverdag? Her er mine tips! - Trapper - 
Legg til som regel at du alltid skal ta trappene. Som regel tar det like lang tid å gå i trappene, som det tar å ta heisen / rulletrappene. Eneste forskjellen er at hvis du tar trappene får du litt trim! 

 

- Gå -
Har du pause på jobben eller friminutt bør du gå deg en liten tur. Det trenger ikke å være noe langt, men så lenge du får vært litt aktiv og får litt frisk luft kan det hjelpe deg veldig med å komme igjennom dagen på jobb / skole. Har du litt dødtid om kvelden anbefaler jeg deg å gå en tur. Ta en halvtimes runde, og ha høyt tempo så du får opp pulsen litt. 

- Challenge -
Gjør en 30 dager challenge der du bestemmer deg for at du må ta x antall situps, squats eller andre øvelser hver eneste dag. Begynn for eksempel med 10 første dagen, også øker du med 5 for hver dag. 

 

- Gå til steder -
Skal du til en venninne, eller på butikken? Gå dit! Selv går jeg alltid til og fra butikken, og det blir ganske god trim å bære tunge bæreposer et par km. 

 

- Aktiviteter - 
Ta med deg en venninne eller to på tur i svømmehallen, en tur i skogen eller på klatrevegg. Her får du trening uten at du engang tenker over det! 

- Gå til jobb / skole - 
Om du går eller sykler til skolen / jobben gjør du deg selv en kjempe tjeneste. For det første får du god trim. For det andre får du våknet opp og du får frisk luft, så skole/jobbdagen blir mye bedre! Dersom du bor langt unna og må ta bussen, kan det være en løsning å hoppe av noen busstopp lengre unna. 

 

- Hjelp til -
Å vaske huset, måke snø, rave løv, gå tur med hunden og klippe gress er ting som foreldrene dine garantert vil takke deg veldig om du hjelper til med. Plusset er at det er supergod trening! 

5 Beauty hacks!

♥ La huden få fuktighetsbad. Kok opp vann i en kjele, med litt eterisk olje. Len hodet over dampen, mens du har et håndkle som dekker hodet over kjelen. Dette vil gjøre at porene åpner seg og kvitter seg med avfallsstoffer. 

♥ Hvis du vil at leppestiften skal sitte ekstra lenge bør du legge pudder på leppene, før du legger på leppestift. ♥ Bruk en bomullspad for å fjerne foundation / pudder som har festet seg i hårfestet.

♥ Når det kommer til under øynene dine, er less is more virkelig et faktum. Siden huden under øynene er så ømfintlig og tynn er det bedre å kun legge concealer og blende den ut med foundation, så ikke produktene legger seg i striper under øynene. 

♥ Hvis du har litt tungthengende øyelokk vil det alltid gi et løft å rydde opp i buskete øyenbryn. Form brynene så de ikke går rett bortover, men heller har et punkt som er litt høyere enn resten av brynet, så de går i en bue. 

Gruet meg til dette i 5 år!

I dag har jeg gjort noe jeg har gruet meg til de siste 5 årene.. Det har vært mye smerte rundt dette, og nå måtte jeg til slutt bare gjøre det. For en liten uke siden dro jeg til tannlegen for første gang på 5 år.

Jeg sjekket alle tennene mine, og det er mye som må fikses. Tidligere tannleger har lagt utrolig dårlige fyllinger som enten er i ferd med å falle ut eller allerede har falt ut.

Jeg har jo snakket en del med dere om dette, men jeg var ekstremt mye hos tannlegen før. Jeg hadde på et tidspunkt 9 hull samtidig i tennene. All denne boringen og turer til tannleger som ikke var særlig dyktige gjorde at jeg til slutt fikk helt skrekken for å dra til tannleger. Derfor har jeg de siste 5 årene gått med mye vondt i tennene mine, men jeg har ikke turt å gjøre noe med det.

Per Fredrik har lenge anbefalt med å dra til hans tannlege, og til slutt har jeg endelig turt å dra dit. I dag hadde vi første rundt med å fikse fortennene mine. Det er jo en gammel fylling som har falt ut bakfra og lagd en stor svart flekk på tanna veldig lenge. Dette er noe som har syntes godt hvis man så på tennene mine nærme, og det er noe jeg har hatet skikkelig. På mange bilder har jeg redigert det vekk, fordi jeg syntes at det var så stygt. Så det er virkelig noe som har plaget meg.

I dag skulle vi fikse det, og jeg var ekstremt nervøs. Kom det til å gjøre vondt? Kom det til å faktisk bli fint igjen?

Per Fredrik var med for moralsk støtte, og han var så god som holdt meg i hånden igjennom hele timen. Tannlegen var veldig nøye og forsiktig når han jobbet, og det var nesten ikke vondt i det hele tatt. Jeg ble helt sjokkert over hvor flink han faktisk var! Når han endelig var ferdig fikk jeg se meg selv i speilet, og jeg var helt på gråten. Tannen min var endelig fin igjen! Etter åresvis med stygge fortenner som har plaget meg, var endelig fortennene mine fine igjen! Det er virkelig en helt fantastisk følelse! 

Fremover skal vi gjøre en del mer nødvendige ting med tennene mine for å fikse de, og til slutt skal vi gjøre en del kosmetisk. Jeg har tatt en del før- bilder og jeg gleder meg til vi er helt ferdige og jeg kan vise dere før- og etterbilder! Det skal bli så deilig å endelig kunne ha tenner som ikke gjør vondt, og som faktisk er fine!

 

5 Positive ting med å ha mensen

inneholder reklame

For de fleste av oss kommer mensen en gang i måneden, og lager mildt sagt et helvete. For noen av oss betyr det dagesvis med kramper og dårlig humør. Men, mensen har faktisk noen positive sider også (tro det eller ei!). De skal jeg fortelle dere om nå, sånn at neste gang tante rød kommer på besøk kan du huske på de! 

Følelser - Når man har både PMS og mensen løper følelsene ganske løpsk og man kan være lei seg i et øyeblikk og sint i det neste. La dette være en god mulighet til å rense opp med alle følelser du har dyttet vekk den siste tiden, og sett deg ned med den mest triste filmen noensinne, typ Titanic, og bare grin alt du kan. Det er lov å ha følelser. 

Helse - Du får en indikasjon på om det er noe galt med helsen din. Om du er veldig overvektig / undervektig, eller stresser mye kan mensen utelates, og du bør ta det som er varsellampe på at du må forbedre helsen din.

Skjørt - Gina Tricot, HER  

Genser - HER 

Choker - Gina Tricot, HER

 

Unnskyldning - Å ha mensen er kjipt, og man får helt sinnsyke cravings på godteri. Men gjør det til din fordel. Gi deg selv litt ekstra egenpleie de dagene som det står på som verst. Ta et langt bad, med litt sjokolade og en ansiktsmaske. Det er lov å unne seg litt ekstra når man har mensen.

Ikke gravid - Er man seksuelt aktiv er det veldig greit å få mensen en gang i måneden som en gratis graviditetstest, som forteller deg at du ikke er gravid. Det er noen ganger jeg har vært litt susete med pillene, og da har jeg blitt veldig glad når tante rød kommer på besøk. Hehe! PS; om du bare får en mellomblødning kan det være smart å ta en graviditetstest for å være helt på den sikre siden.

Lever lengre - I følge en rekke studier er det mye som viser til at vi kvinner lever litt lengre enn menn, fordi vi mister jern da vi har mensen. 

Veske til 14'000,- kr

inneholder reklame

Foredraget i dag gikk virkelig bra, og det ble så gøy! Vi snakket mye om Youtube og hvordan det er med å samarbeide med merkevarer når man er YouTuber, og jeg tror jeg fikk lært mediebyråene mange smarte ting som er viktig å tenke på når man jobber med en influencer.

Det ble en 40 minutters session der både jeg og en stor svensk YouTuber svarte på spørsmål. Etterpå fikk jeg masse skryt om at jeg virkelig hadde svart bra, så det var jo veldig gøy! 

Noe som er litt morsomt er at før / etter slike ting blir jeg alltid spurt om jeg er nervøs. Men det blir jeg faktisk aldri. Helt siden jeg var liten har jeg alltid elsket å holde fremføringer på skolen, og jeg var den som alltid ville at vi heller skulle ta det muntlig enn skriftlig. Jeg tror også det at jeg gikk på catwalk foran 14'000 mennesker da jeg var 17-18 år gammel kurerte det meste av nervøsitet jeg hadde. Hehe! Nå syns jeg bare sånt er supermorsomt! Jeg la ut litt bilder og videoer fra rett før foredraget startet, så om dere vil se mer av hvordan det så ut er det bare å sjekke snap (stinablogg). 

Etter foredraget tok jeg meg en liten shoppingrunde i Oslo. På mandag har jeg nådd et veldig stort mål og da skal jeg inn og kjøpe med en skikkelig belønning for strevet. På mandag har jeg nemlig blogget 3x hver eneste dag i 150 dager i strekk. Det var et mål jeg aldri trodde at jeg skulle nå, og det er helt sykt å tenke på at jeg har klart det! 

Jakke - Bik Bok, HER // Genser - HER

Jeg har jo en stund nå hatt lyst på en av "marmont" veskene til Gucci, og nå står det mellom den sorte modellen og den hvite modellen på bildene over. Jeg heller mot den sorte, da jeg syns den er finest og mest klassisk, også kan jeg matche den med mest. Skal man først bruke 10'000 - 14'000,- kr på en veske er det jo greit å velge noe som man kan matche med en del antrekk, hehe! Samtidig syns jeg at den hvite også er veldig fin! Men jeg får nesten bare ta det på feelingen på mandag da jeg skal tilbake for å feire med Per Fredrik! 

 

Derfor stod jeg opp 05:00

Nå sitter jeg på toget på vei til Oslo. Jeg var oppe allerede 05:00 i dag, som dere kanskje så på Snapchat? Jeg pleier ikke å stå opp sååå tidlig, så jeg ble helt forvirra og trodde det fortsatt var natt da jeg så ut av vinduet. 

I dag skal jeg på ANFO frokostseminar sammen med United Screens. Det kommer cirka 100 personer fra forskjellige mediebyråer og merkevarer. Jeg skal sammen med en svensk YouTuber og Helle fra United Screens, snakke om hvordan det er å være blogger og youtuber, når det kommer til å gjøre kommersielle samarbeid. Jeg har jo gjort mange samarbeid med forskjellige merkevarer, så det blir gøy å dele mine erfaringer, tips og råd til bransjen. 

Resten av seminaret er jeg spent på å se hvordan blir, og jeg tror jeg kommer til å lære mye spennende i dag! Gleder meg veldig. Skal prøve å holde dere oppdatert på Snapchat derfra. Så følg meg gjerne på snap (stinablogg) ☺️

 

7 Ting som er typisk meg

// inneholder reklame

Vi har alle noen ting som kjennetegner oss, og som er veldig typisk at vi gjør. Nå skal jeg røpe 10 ting som er veldig typisk meg!

Jeg er skikkelig fascinert av plastiske operasjoner, og jeg ser veldig ofte på programmet "kirurgiske katastrofer". Jeg elsker å se på intervjuet av "levende" barbier, og hele den verdenen hvor man kan endre helt på utseendet fascinerer meg veldig. Jeg tror nok ikke jeg ville gjort så store endringer på meg selv at jeg så helt annerledes ut. Men det at andre gjør det er interessant å se på.

Redbull - Jeg drikker Redbull hver eneste dag, og er helt avhengig av det. Tidligere drakk jeg kaffe og brukte det for å få koffein, men etter i sommer gikk jeg over til Redbull. Jeg passer på at jeg ikke drikker for mye av det, for det er jo ikke helt bra med så mye koffein. Men herregud, det er så godt også gir det meg et skikkelig kick! 

Sykt effektiv og prokrastinerer - Jeg kan sitte i sykt lang tid og bare surre rundt med ting, men når jeg først setter igang med å gjøre noe går jeg 110% inn og er ekstremt effektiv. 

KJOLE - HER

Statistikk - Jeg elsker statistikk! Jeg kan føre statistikk på seriøst alt mulig. Har ført statistikk på blant annet hvor mange cm jeg er rundt midjen min siden jeg var 12 år, og hvor mange blogglesere jeg har hatt hver eneste dag siden 2011. Aner faktisk ikke hvorfor jeg gjør det, men det er bare en sånn ting jeg syns er fascinerende å følge med på. Så fort jeg begynner med noen nytt fører jeg alltid statistikk på det. Haha! Jeg er rar..

Jeg ELSKER små hunder og katter, og går alltid bort og koser med de. Hvis jeg kjører bil og ser en søt hund så klarer jeg ikke å holde igjen, da må jeg bare si "aww hellanussen ååååååå". Haha! Jeg er altfor glad i små søte dyr. 

Jeg er livredd for at bilen ikke er låst. Hver gang jeg parkerer må jeg alltid ta bilde av at jeg drar i døren, for å vise at den faktisk er låst, om ikke blir jeg sykt stressa. Før jeg kjøpte min egen bil lånte jeg Per Fredrik sin bil, og den låste seg automatisk opp hvis man dro i bildøra når man hadde nøkkelen på seg. Så jeg kunne aldri dra i bildøra for å sjekke at bilen var låst. En gang ble jeg så stressa for at jeg ikke hadde låst bilen, at jeg måtte gå ut og sjekke at den var låst midt i en vippetime. For å si det sånn. Man kan ikke akkurat bare ta en pause i midten av en vippetime.. 

Syremusikk - Jeg har en litt sær smak når det kommer til musikk, og til dags dato er det kun Rebecca jeg noensinne har møtt som liker den samme musikken. Musikken jeg hører på er egentlig musikk som man nærmest må ha tatt syre for å like og kunne følge med på. Hehe. Jeg tar ikke narkotika forresten, og har aldri gjort det heller.

 

⭐️⭐️⭐️

20'000,- kr for en telefon!!

I dag ble jeg med Per Fredrik en tur til frisøren. Han ville klippe håret sitt litt kortere, så da måtte jeg som den kontrollfriken jeg er, bli med. Jeg er jo alltid nervøs for at frisøren skal klippe han superkort eller dårlig, så da må jeg passe på. Haha!

Det er jo noen frisører som bare klipper håret rett av og altfor kort, så man vet jo aldri! Men heldigvis har Per Fredrik er superflink og koselig frisør som alltid klipper håret hans helt perfekt! Etter frisørtimen dro vi rett videre til et nytt sted som har åpnet her i Sandefjord. Det er et sted som selger gourmet burger, og er det én ting jeg liker, ja så er det det! Burgerne var veldig gode! Men om det er ny favoritt er jeg fortsatt litt usikker på, hehe! I går skjedde noe som er ganske kjipt. Jeg kjøpte en ny telefon i mai da min forrige nettopp hadde knust. Det gikk ikke lange tiden før den nye telefonen min knuste, og jeg måtte punge ut sure penger for å fikse den.

I går skjedde det igjen; telefonen min knuste. Det sykeste er at jeg mister den ofte i gulvet, og har egentlig bare flaks med at den ikke knuser oftere. Men i går falt den fra sofaen og ned på gulvet, som egentlig er superlav høyde, og selvfølgelig knuste den! Altså, er det mulig? 

Så etter Per Fredrik og jeg hadde spist lunsj sammen bar det rett videre for å fikse telefonen min. Er det én ting jeg ikke takler så er det å ha en knust telefon. Jeg er seriøst livredd for å skjære med på det knuste glasset..! Så da var det bare å punge ut igjen..

Så langt har jeg betalt nærmere 20'000,- kr for telefon siden mai, så dette har mildt sagt blitt en dyr affære. Meeeen, sånn er det når jeg vil ha en dyr telefon som jeg ikke klarer å beskytte. Haha! Kan ikke annet enn å le av meg selv, for jeg er såå langt forbi det å bli sint for sånne ting. Det gidder jeg faktisk ikke bli lengre! 

Når jeg kom hjem hadde jeg så sykt lyst på cup cakes, så Per Fredrik dro rett i butikken for å handle ingredienser. Hvordan det gikk kan dere se på snapchat (stinablogg).

Er jeg en kontrollfreak?

inneholder reklame

I dag gikk jeg for en skikkelig høst-look på antrekket! Den nye kjolen min er helt perfekt for høsten, både fordi den er burgunder farget, men også fordi den er så sykt fin og behagelig! Perfekt for hverdag med et par varme strømper under.

Jeg er egentlig en jeans-jente, men det er jo litt kjedelig å gå med jeans hver eneste dag, og da er kjole med strømper under helt perfekt! Kjolen er også langermet så den varmer ekstra mye, noe som er et must nå som det virkelig begynner å bli kaldt!

Til antrekket tok jeg på biker jakken min i suede. Elsker den modellen av jakken så mye at jeg har den i tre forskjellige farger. Haha! Men det er jo ikke så rart! Ikke bare er den sykt fin! Men det er også skikkelig behagelig og den kan brukes til både hverdag og til fest! 

Jakke - HER  //  Kjole - HER

Sko - HER 

Veske - HER  //  Kjede - HER

🍂🍁🍃

Nå skal jeg ut en tur til Sandefjord sentrum med Per Fredrik. Han skal klippe håret sitt, så da skal jeg være med. Kall meg gjerne en kontrollfrik, men jeg er livredd for at noen skal ødelegge håret hans og klippe det dårlig. Syns han er så fin med det lange håret sitt, og det er enkelte frisører som ikke ser forskjell på 2cm og 10 cm. Haha! 

Tips; Sunne frokost-vafler!

Når det kommer til frokost og lunsj prøver jeg alltid å lage noe som er både sunt og spennende. Brødskiver med gulost på, blir veldig kjedelig i lengden. Så det spiser jeg kun de dagene jeg ikke orker å gjøre noe som helst annet.

I dag derimot følte jeg for å eksperimentere litt på kjøkkenet, og lagde to forskjellige vaffel kombinasjoner som ble utrolig gode! Begge er perfekt til frokost, og det også ann å pakke de med i nistepakken så du har lunsj på jobb / skole. 

Selve basen er vaffelen. Den lager jeg av 1,5 dl hvetemel 💚 1,5 dl sammalt hvete 💚 1 dl havregryn lettkokte 💚 1/2 ts bakepulver 💚3 egg 💚 2 ss flytende margarin 💚 4 dl lettmelk. Dette blander jeg sammen, og det gir cirka 6-7 store vafler.

Det holder som regel med 1-2 vafler til frokost / lunsj, men jeg liker å lage noen ekstra som jeg kan la ligge i kjøleskapet så både Per Fredrik og jeg kan spise mer av senere. Det går helt fint ann å lage vaflene kvelden i forveien om du skal ha de til frokost.

Oppå vaflene hadde jeg to forskjellige toppinger. På vaffelen under hadde jeg en stor spiseskje med philadelphia light 💚 et kokt egg 💚 noen tomater 💚 litt balsamico cream. I dag var jeg helt tom for basilikum så jeg måtte improvisere litt, men jeg anbefaler å ta et par blader med basilikum på toppen. Utrolig god kombinasjon, som også mettet helt utrolig mye!

Anrett alt sammen oppå vaffelen og nyt! Her er det fullt med proteiner og fiber! 

Den andre vaffelen ble litt mer dessert aktig. Den hadde jeg en stor spiseskje philadelphia light 💚 en håndfull honningmelon 💚 noen jordbær 💚 sitronmelisse. Den kombinasjonen ble veldig god!

Jeg kommer nok til å lage den øverste kombinasjonen mye fremover, for den ble altså så god! 

Slik organiserer jeg livet mitt!

reklame

For en liten stund siden bestilte jeg hjem en kalender fra ban.do, så jeg kan organisere livet mitt skikkelig. Jeg har jo haugevis av blogginnlegg, videoer, deadlines på annonse innlegg, møter og treninger å holde styr på, så det er uten tvil viktig for meg å ha orden i sakene. Hvis ikke blir det helt kaos! Tidligere har jeg skrevet litt ting her og der, og det blir det totalt kaos av! 

Nå derimot; nå skriver jeg absolutt alt i kalenderen. Den har også en del notat sider tilhørende hver måned, så der skriver jeg ned alle ting jeg må gjøre når jeg har ekstra tid. Det er seriøst helt genialt å organisere livet mitt sånn! 

Husker da jeg gikk på videregående, da hadde jeg alltid kalender for å holde styr på alt av innleveringer, prøver og andre ting. Da er en kalender virkelig et must! Det er én ting å ha det på telefonen, men da syns jeg ofte at man får litt lite total-oversikt. Man får liksom ikke sett alt i perspektiv, om dere skjønner? Hehe!

Jeg er i alle fall helt avhengig av en kalender, og det er jo en stor bonus når kalenderen er like fin som denne! Det følger også med klistremerker som kan sprite opp hverdagen og gjør kalenderen enda finere! Den har også mange morsomme ukes challenger. Denne uken er det "wear your pajamas all day". Morsomme små utfordringer i tillegg til masse fine quotes, gjør virkelig at akkurat denne kalenderen skiller seg ut! 

Jeg bestilte den forresten HER

Tommel opp for tidenes fineste kalender! 👍🏼💗

Det som er kjipt med å bo i Sandefjord..

// inneholder reklame

I dag våknet jeg opp til et helt fantastisk syn. Det var masse snø overalt! Okey, kanskje ikke masse sånn i forhold til Altså. Men her i Sandefjord er det seriøst aldri snø, så for oss var det mye. Det var så koselig å se på all snøen ute mens jeg spiste frokost, og det var så fint når det dalte ned!

Dessverre ble det fort varmt her, og snøen er nesten helt borte igjen. Jeg som håpet at det skulle bli full vinter og at jeg kunne stå på ski! Vel, der ble jeg skuffet. Jeg håper virkelig at det kommer mer snø i år enn i fjor, for i fjor var det bokstavelig talt snø i 1,5 døgn til sammen.. Jeg rakk såvidt å ta på skiene før snøen hadde smeltet. Så det var sykt kjipt! Jeg elsker snø og å gå på ski, så at det nesten aldri kommer snø hit er litt kjipt. Det er vel faktisk den eneste kjipe tingen med å bo i Sandefjord.

Men, på den positive siden så går det jo heller ann å dra til skisteder og leie hotellrom / hytte, også få full vinter der! Så kan vi heller ha sommer her i Sandefjord. I fjor når jeg tok antrekksbilder ute i solen i desember, så det seriøst ut som juni, så jeg kan jo egentlig ikke klage! Hehe! 

Genser - HER

Jeg fikk i alle fall gått en lang tur med Chloe i småsnøen før den ble borte, så vi fikk kost oss litt med det. Hehe! Etterfulgt av gåturen var en varm chai latte. Har fått helt dilla på å lage det hjemme, og det er bare så godt! 

6 Ting som motiverer meg til å trene!

Nå som høsten virkelig har kommet, tipper jeg det er mange av dere som har lyst til å komme igang med treningen etter en lat sommer. Men det er ikke alltid like lett å være super-motivert! Derfor skal jeg dele noen av tingene som motiverer meg mest med trening, så dere kan få litt ekstra motivasjon!

Hverdag
- En av de tingene jeg syns er fantastisk med å trene, er at hverdagen blir enklere. Plutselig er det null stress å løpe til bussen, gå opp noen trapper eller bære matvarene hjem. Alt blir mye lettere, og jeg får mye mer energi i hverdagen.

 

Mat
- Personlig syns jeg det er mye lettere å spise sunt når jeg trener. Da vil jeg liksom ikke kaste bort all den gode treningen, med å spise drittmat. Husk; for å få maksimalt ut av treningsresultatene er du nødt til å ha en sunt kosthold også. Pass på at du får i deg nok med mat. Trener du veldig tungt, trenger du ofte mer mat enn du tror. Men pass på at maten er sunn, og ikke stappfull av sukker og mettet fett.

 

Søvn
- Når man har trent godt og har brukt kroppen, er det mye lettere å sovne om kvelden. Kvaliteten på søvnen blir også bedre når du trener jevnlig. 

Kropp
- Det er jo virkelig ikke til å stikke under en stol at man får en slankere og mer "fit" kropp av å trene. Selvtilliten øker, og kroppen ser bedre ut enn noensinne. Ja, det er kanskje litt overfladisk å bruke trening til å se bedre ut. Men er vi ikke alle litt opptatte av å se fine ut da? 

 

Helse
- Om jeg ikke trener på en liten periode får jeg helt ekstremt vondt i nakken. Fra før av har jeg to nakkeskader + at jeg jobber forran en pc dagen lang. Da er det ekstremt viktig for meg å trene musklene i nakke og rygg, for ikke å få vondt i nakken. Sliter du mye med hodepine for eksempel, kan det være fordi du sitter rett opp og ned forran en pc dagen lang. Trening kommer til å hjelpe noe veldig da! 

Det er jo også en hel rekke andre fantastiske ting trening gjør for kroppen din, og for at du skal leve et langt og sunt liv er du nødt til å legge inn mosjon i hverdagen. Husk; å gå en halvtimes tur rundt i nabolaget er ofte godt nok!

 

Mål
- En ting som ofte kan motivere meg til å trene, er å ha et mål. Da blir jeg mye mer fokusert og jeg har ekstra lyst til å nå det. Eksempel på mål kan være; ta x antall push ups, løfte x antall kilo i knebøy, løpe 1 km / 3 km / 10 km på x antall minutter, x antall treningsøkter i uka. Sett deg et mål du vet du kan klare om du jobber skikkelig hardt! En ekstra bonus kan være at du gir deg selv en belønning når du har klart målet. For eksempel at du kjøper noe nytt fresht treningstøy når du har nådd målet. 

💪🏼💪🏼💪🏼

Jeg er sinna!

Nå er jeg sinna! Det er altfor lenge siden mamma har latt meg blogge, og jeg så nettopp en kråke utenfor huset, så nå er jeg skikkelig sinna! Nå har jeg sagt til mamma at hun må la meg få lov til å blogge, og ikke bare være assistent.

Så nå skal jeg fortelle dere om uken som gikk. Det har skjedd så mye spennende, og jeg har snusa på så mye kult!

I går tok vi veldig koselig bilde sammen, og nå har jeg en liten challenge til dere; gjett hvilken vei jeg ligger!

Jeg stod på verandaen og følte meg så fab. Plutselig så jeg en katt og jeg ble så sinna! Den får ikke lov til å være inne på min eiendom! Så jeg klikka på den og jagde den vekk! 

Mamma og pappa dro avgårde og da var jeg hos Konrad og Kaisa. Konrad er sånn som meg, bare at han er litt liten. Mens Kaisa er brun. Det var så koselig å være der, og jeg lekte masse med ball sammen med alle sammen. Også gikk vi på masse turer i skogen. 

 

Mamma og pappa tok meg med på en lang gåtur, og på veien hjem fant jeg en skikkelig god pinne. Fikk ikke lov til å ta den med inn, så jeg ble skikkelig sinna. Men jeg ser på den fra vinduet, og passer på at ingen katter kommer og tar den. Jeg hater katter! 

Mamma står opp veldig tidlig hver dag, men ikke meg og pappa. Så hver morgen får jeg hoppe opp i senga med pappa og sove med han til vi skal stå opp. Det er skikkelig koselig!

Jeg har også suttet mye på teppet mitt. Jeg prøver å få inn minst 10 timer med sutting hver eneste dag.

Når jeg ikke sutter hjelper jeg mamma med bloggen hennes. Noe dere ikke visste er at det egentlig er jeg som skriver alle blogginnleggene. Haha, neida! Bare tulla! Men jeg er veldig flink på instagram da, så der bare mååå dere følge meg! @chloe_thepapillon

 

Dog out! ✌🏼🐶

5 Ting jeg hater

Sofaen - Av en eller annen grunn blir jeg alltid så sykt trøtt og slapp så fort jeg setter meg ned på sofaen. Om det så kun er for å se litt på tv mens jeg spiser frokost, kan du banne på at jeg har sovnet rett etter jeg har spist opp.

Skjønner virkelig ikke hvorfor, men jeg klarer aldri å sette meg ned i sofaen på dagtid uten å sovne. Haha! Det har blitt så ille at jeg kun spiser lunsj ved skrivebordet mitt..

Facebook feeden min - Hver gang jeg går inn på facebook for å svare noen på en melding begynner jeg automatisk å scrolle. Jeg skjønner ikke hvorfor, men det bare skjer. Hver gang blir jeg like oppgitt og irritert. Folk legger ut så mye syke ting på facebook jeg faktisk ikke vil se.

Å se en baby elefant bli brent levende, eller at en avis forteller at "i denne parken bor det kun sexforbrytere", eller enda et Farmen oppslag som jeg ikke gidder å bry meg om eller reklame for et eller annet dritt. Dette er faktisk ting jeg ikke vil se, og sånn er det hver gang jeg går inn på facebook. Jeg håper jo at det skal komme noe som faktisk interesserer meg, men det er som regel kun sminkereklamene jeg faktisk liker. Hahaha!

Helsen min - At jeg ikke er flink nok til å dra jevnlig til legen for å sjekke at alle vitamin-nivåene mine ok, er noe jeg hater. Det går jo ekstremt utover hverdagen min når jeg får så lavt jerninnhold i kroppen at jeg nesten svimer av. Men drar jeg til legen for å fikse det? Pffft. Nei. Slikt drøyer jeg hele tiden. Det er virkelig noe jeg må skjerpe meg på. First thing in the morning; skal jeg ringe rett til legen og be om å ta full sjekk på vitamin-nivåer. Tipper det er mye mangler, for herregud så slapp og sliten jeg er for tiden!
 

Høye hæler & is - Tidligere i dag var jeg hos dekkhotellet i Tønsberg for å skifte dekk, og jeg hadde som alltid tatt på høye hæler. Vel, det holdt på å gå skikkelig galt på vei ut av bilen. Selv om det var plussgrader ute, var det litt vel glatt og jeg var som bambie på glattisen, da jeg holdt på å tryne ut av bilen. Vel, fremover er det bare å gå som en pingvin om jeg skal ha på høye hæler når det er is på bakken! 

Grammatikk og uttrykk - Jeg tar veldig ofte feil av norske uttrykk og det kan fort bli ganske flaut. Som når jeg for eksempel er helt overbevist om at det heter "hjerneteppe" eller "turteldurer". Norsk grammatikk er også noe jeg hater og det er spesielt én ting jeg er skikkelig dårlig på. Nemlig å sette sammen ord.

I det engelske språk setter de sjeldent ord sammen, her i Norge derimot, setter vi gjerne sammen 3 ord til ett mens vi først er igang. Er det rart det går i surr for meg? Ekstremt mye av jobben min foregår på engelsk, og det å bytte mellom hverandre er ikke bare-bare alltid. 

 

🌟🌟🌟

De beste adventskalenderne

reklame

Helt siden jeg var liten har jeg hatt en adventskalender. Når jeg var liten hadde jeg sjokoladekalender, og syntes det var så stas med en ny sjokolade hver eneste dag. Det var en morsom måte å telle ned dagene til jul på! Etterhvert som jeg ble eldre var det ikke like gøy med en sjokoladekalender lengre, og det ble byttet ut med kalendere med sminke og hudpleie i. Noe som er så mye mer spennende og morsomt når man er glad i slikt! 

Jeg tipper jeg ikke er den eneste som er litt for voksen for sjokoladekalender, men fortsatt "barnslig" nok til å ville ha adventskalender, så nå har jeg funnet frem de beste adventskalenderne som finnes. Her er det noe for enhver smak! 

Her får du neglelakker så det holder i alle mulige farger! Kalenderen finner du HER

I Yankee Candle kalenderen får du 24 forskjellige lys i forskjellige juledufter og fasonger. Perfekt for deg som liker å kose deg med telys og kjenne juledufter. Kalenderen finner du HER

Bath bombs er en stor favoritt av meg! Jeg elsker å slippe de ned i badekaret, når jeg skal kose meg litt ekstra. De lukter godt, og også gjør de at vannet får en kul farge! Den blå kalenderen finner du HER, og den rosa HER

 

Rituals er virkelig et merke som har fantastisk hudpleie, og det gir virkelig en spafølelse. Selv er jeg helt hekta på håndkremene dems! I denne kalenderen har Rituals funnet frem de beste produktene sine og satt sammen en kalender. Kalenderen får du tak i HER.

 

Om du er glad i sminke er dette kalenderen for deg! Her får du øyenskygge, leppestifter, lipglosser, sminkekoster +++. Kalenderen finner du HER.

 

Nå kjenner jeg at julestemningen virkelig er på vei, og jeg gleder meg til å starte desember!

Starte julen nå?

inneholder reklame

I går hadde Per Fredrik og jeg date night, så vi tok turen til Tønsberg. Vi har jo vært på Kverneriet er par ganger før, så vi dro dit. De har virkelig tidenes beste gourmet hamburgere. Jeg har aldri opplevd så sinnsykt gode burgere i mitt liv som det er her! Kan virkelig ikke forklares, må bare oppleves. 

🌟 Genser - HER 🌟

Mens vi spiste skravlet vi i vei om alt mulig rart, og kom inn på temaet om jul. Det er jo snart desember, og vi er begge så gira på julen. Det er så utrolig mye forskjellige koselige ting vi har lyst til å gjøre i desember.

Jeg har virkelig lyst til å gå all-in med julen i år. Vi skal blant annet ha pakkekalender til hverandre, hvor vi gir hverandre en liten gave hver dag fra 1.-24. desember. Det blir så koselig!

Jeg har også en hel haug med planer om DIY prosjekter og forskjellige morsomme juleting som jeg skal gjøre i desember. Gjett om jeg gleder meg!

Har nettopp sittet over en time på Pinterest og funnet inspirasjon til så mange julete ting! I år blir det full julestemning, og jeg har allerede startet i det små med å høre på julemusikk og handle gaver. 

Det er litt rart. Men før jeg møtte Per Fredrik gledet jeg meg nesten ikke til jul. Jeg syntes det bare var stress og mas, og fant ikke den store julegleden alle snakket om.

Men etter at jeg ble sammen med Per Fredrik, som er så glad i jul har jeg virkelig sett hvorfor det er så koselig med jul! Dette blir vår 3. jul sammen, og gjett om vi begge gleder oss! Tuller ikke når jeg sier at vi hører på julemusikk nesten hele tiden her hjemme om dagen. Hehe!

🎅🏻🎄☃️🎁

 

Blogg-lønninger, Mitt ekte navn, Blogger jeg leser ++ Ukens spørsmål #185

// inneholder reklame

Hva er ditt fulle navn?
- Det er Stina Marie Bakken. Helt siden jeg var liten har jeg aldri brukt mellomnavnet mitt. Det har liksom aldri føltes ut som at det var et navn som passet til meg. Den dagen Per Fredrik og jeg gifter oss kommer jeg nok til å fjerne "Marie" delen, og bytte den med Åsly. Det føles mye mer naturlig for meg! 

Hvilke norske blogger leser du?
- Jeg leser egentlig ingen helt fast. Men jeg er innom flere av disse bloggene når jeg ser at de har lagt ut noe spennende; Rebecca, Maria KassandraSophie, Isabell, Anne Brith, Isabelle, Andrea

 

Hvor lenge har du og Per Fredrik vært sammen? Og hvor lenge har dere bodd sammen?
- Vi har vært sammen i litt over 2 år. Vi ble sammen 12 september 2015. Vi kjøpte hus sammen i mars 2016, og flyttet inn juni 2016. Så vi har bodd sammen i litt over et år. De siste to årene har vært de mest fantastiske i livet mitt! Kunne aldri drømt om å ha det så bra med et menneske som jeg har det med Per Fredrik.

Har dere det alltid ryddig hjemme hos dere? Det ser alltid så ryddig ut på bilder.
- Som regel er det alltid veldig ryddig her hjemme. Vi har ikke dekorert med så ekstremt mye dill-dall overalt, så da er det litt lettere å holde det ryddig. Men det hender selvfølgelig at jeg ikke rekker å ta ut av oppvaskmaskinen fra morgenen før på kvelden, og da kan det bli litt rotete. Hehe!

Holder du styr på økonomien selv, eller har du regnskapsfører?
- Jeg har regnskapsfører som tar seg av alt med firmaet mitt. Hadde virkelig ikke klart å styre alt på egenhånd! Privatøkonomien, og hvor mye jeg skal bruke / spare på firmaet styrer jeg også selv. Det hender det er litt vanskelig siden lønningene varierer så ekstremt når man er blogger. Tuller ikke når jeg sier at lønninger kan plutselig være på 150'000,- kr en måned, og den neste kan det være 40'000,- kr. Men det går som regel alltid bra, og jeg har blitt vandt med at det er sånn. 

Instagram eller snapchat?
- SNAPCHAT! Ah, er så sykt lei instagram. Jeg var en av de aller første brukerne som skaffet det, og jeg startet å bruke det på en privatkonto allerede 3 måneder etter de lanserte det. Men instagram er virkelig ikke det som det en gang var. Det gir meg liksom ikke så mye inspirasjon. Før var jeg mye mer aktiv på instagram, og jeg tok egne bilder som var kun til app'en. Men nå skal alt være så sykt god kvalitet og overtenkt, at jeg aldri legger ut noe annet enn bilder fra bloggen.. Blæh.

På Snapchat derimot; omg der er det mye morro! Jeg følger massevis av mennesker som inspirerer meg på Snapchat, og det er mye lavere terskel for å legge ut noe, så jeg oppdaterer dere med alt mulig forskjellig bilder og videoer fra hverdagen min. Heter forresten stinablogg på begge plattformene ✌🏼

 

Favoritt øyenskygge palett?
- Det er uten tvil nude palettet fra Maybelline. Det har virkelig alle farger jeg bruker til hverdags og til fest. Det gir den perfekte bronzed og nude looken! Fargene sitter også utrolig bra og har mye pigment! Du finner forresten palettet HER

Hva slags rase er Chloe?
- Hun er en Papillon. Det er en aktiv og ekstremt smart rase. Faktisk den smarteste rasen av alle små hunder. Så hun er veldig lett å lære nye triks! Kan til og med sette sammen flere kommandoer til setninger, også skjønner hun det. Ganske sykt egentlig! 

Åpner snapchat for spørmål på søndager så dere kan sende inn spørsmål til ukens spørsmål! Følg meg på snapchat; stinablogg for å kunne sende inn spørsmål!

Savner jeg å bo i Oslo?

Siden jeg pendler så mye frem og tilbake til Oslo, får jeg ofte spørsmålet om jeg savner å bo i byen. Jeg bodde jo i Oslo i 2 år før jeg flyttet til Sandefjord. Oslo var en by jeg drømte om å flytte til helt fra jeg var 8 år gammel, og som jeg pendlet frem og tilbake til ofte fra jeg var 16 år.

Da jeg endelig flyttet til Oslo var jeg overlykkelig. Men det ble ikke helt som jeg hadde sett for meg. Når jeg bodde der tok jeg mulighetene jeg hadde for gitt. Jeg dro ikke så mye ut i byen, og det jeg var mer i sentrum før jeg bodde der enn da jeg faktisk bodde der.

Å bo i Oslo ble for min del veldig slitsomt og jeg skjønte at det var feil for meg. Da jeg flyttet til Sandefjord tok det en god stund før jeg vendte meg til hvordan ting var, og ble "kjent med" byen. Nå som jeg har bodd her i 1,5 år kunne jeg ikke vært mer glad for at jeg flyttet. 

Her er det mye mer idyllisk å stå opp, se soloppgangen komme opp over vannet mens rådyr er utenfor verandaen, enn i Oslo der jeg ble vekket av at det var byggningsbråk og når jeg så ut av vinduet, så jeg rett inn i naboenes leiligheter. Å starte dagen her er virkelig en fryd. 

Det er så mye mer behagelig og deilig å bo her. Mye av det kommer selvfølgelig fra at vi bor rett ved vannet, og har en nydelig utsikt å se ut mot. Men det er også deilig å ha mer av det "ekte" rundt meg.

Oslo er en by som jeg blir veldig inspirert av, og som jeg drar til ganske ofte for å få nye inntrykk. I jobben min trenger jeg store doser inspirasjon, men også ro og fred rundt meg. Derfor er det perfekt kombinasjon å bo i Sandefjord og pendle til Oslo. 

Så kort fortalt; nei, jeg savner faktisk ikke å bo i Oslo. 

Jeg har kastet bort tusenvis på dette..!!

inneholder reklame

I dag har jeg virkelig fått ryddet opp i sminken min. Jeg hadde en ganske stor skuff under sminkebordet som var på rommet her frem til jeg pusset opp, og den skuffen var full av sminke. Men det var jo kun sminken jeg brukte til hverdags, så det kunne jo umulig være mye sminke i den.

Tenkte jeg.. Vel, det ble en full IKEA pose med sminke. I tillegg har jeg en skuffeseksjon som er 1,5 meter høy inne på lagerrommet som også er full av sminke. Så jeg har mildt sagt ekstremt mye sminke.

(dette er ETTER at jeg hadde pakket ut nesten alt)
 

Skjønner nesten ikke hvordan jeg har klart å samle opp så mye sminke. Greit at jeg har fått en del via bloggen. Men det får da være grenser. Eller? Jeg må nok innse at jeg må begrense shoppingen på sminke litt.. Hehe! Det er utrolig mange av produktene som jeg har kjøpt og kun brukt 2-3 ganger, fordi jeg ikke likte de. Så note to self; sjekk varen godt før du kjøper! Gud vet hvor mange tusenlapper jeg har kastet bort på sånt for å si det sånn..!

Uansett. Jeg renset all sminken med sminkeservietter og organiserte alt i forskjellige kurver som er i skuffeseksjonen under pulten min. Herregud så deilig det er at alt bare er skikkelig organisert, rent og ryddig! Det er en frys for øye og sjel. Det kjedeligste jeg vet om når jeg skal sminke meg, er å måtte lete etter ting. Det slipper jeg virkelig nå! 

Jeg har ikke lyst til å ha massevis av pynt rundt på pultene her inne. Så derfor går jeg heller for noen få men skikkelig fine ting. En av disse er det nye lyset mitt fra Voluspa. Det dufter helt nydelig av prosecco og roser. Selv om det ikke er er tent på, fyller det hele rommet med nydelig lukt! I tillegg er det jo helt veldig pent å se på. Så dette passer perfekt inn! Du får forresten tak i lyset HER.Nå begynner virkelig det nye sminkerommet og kontoret å ta form, og det er nesten ferdig. Det mangler fortsatt litt pynt på veggene, men ellers enn det så er det så og si ferdig. Utrolig hvor fort dette gikk egentlig! Jeg bestemte meg for bare en uke siden om å gjøre noe med dette rommet, og vips så var det gjort! Det er i alle fall en god ting med at jeg får helt oppheng i ting, og det er at ting virkelig blir fort unnagjort. Hehe! 

Gleder meg skikkelig til å vise dere det nye kontoret. Det har blitt så fint! Det er skikkelig åpent og lyst her, med en super clean look. Ah, elsker det! 

🌟

Denne sminken er jeg avhengig av!

inneholder reklame

I dag ble det en liten shoppingrunde sammen med Rebecca. Jeg trengte masse nye kurver til å ha sminke i, i skuffene under de nye bordene på kontor / sminkerommet. Så da ble Rebecca med!

Jeg kjøpte rundt 40 (!) kurver i forskjellige størrelser, så nå har jeg mer enn nok. Haha! Jeg har jo veldig mye sminke, og er helt avhengig av at alt er helt organisert for at ikke sminken om morgenen skal ta lengre tid enn den må. Den tar allerede nok tid for å si det sånn! 

Kjede - Gina Tricot  // Genser - HER
Jakke - HER

Etter litt shopping på både Bik Bok og H&M for litt sminke til oss begge, og klær til Rebecca tok vi turen innom jordbærpikene for en liten kaffe. Også en liten catch-up siden sist! Vi ser hverandre ganske ofte, men det er alltid så mye å snakke om. Så det er aldri stille når vi er sammen. Hehe!

Veske - Gina Tricot, HER

Mens vi spiste kaffe la jeg merke til at leppestiften min nesten var tom, så da var det rett bort og kjøpe litt påfyll. Jeg elsker Isadora sin leppestift. Den gir en naturlig nude look, som har litt glans men fortsatt er matt. Så den sitter helt perfekt! Bruker den hele tiden så jeg kjøpte like så godt 2 stykker av den. Du finner den forresten på nett HER.

Kjøpte også matchende lipliner. Pleier å bruke det om jeg vil at leppene skal se ekstra fine ut! Liplineren finner du HER

Nå skal jeg sette igang med å rydde inn sminken i kurvene, også inn i skuffer. Har en hel IKEA pose full av sminke, så dette kan ta sin tid. Haha! 

Vlog - Backstage på konsert + YouTube møte!

Da Per Fredrik og jeg var i Oslo denne uken vlogget jeg igjennom hele dagen. Jeg syns det er så gøy å vlogge! Da får jeg gitt dere et mye større innblikk i hverdagen min og hvordan jeg er, i tillegg til at dere får se mye av de "små" tingene som ikke kommer på bloggen. Håper dere liker vloggen! 

Helt nytt hår! Jeg fikk sjokk!

reklame

I går fikk jeg helt nytt hår hos Hendrix på Majorstua. Dette er jo hair extensions som jeg har hørt om i mange år, og alltid vært nysgjerrig på, så det er veldig gøy at vi endelig får samarbeidet sammen!

Carina som er frisøren jeg gikk til, startet med å farge alt håret mitt. Jeg hadde jo litt av en ettervekst, så det trengte litt skikkelig med farge! Deretter satt hun i 4 pakker med Hendrix sitt eget hår, som du får tak i på alle Hendrix salongene.  

Noe jeg la veldig godt merke til med håret er hvor små festene er. De er både tynne i tillegg til at de er veldig små å se på, noe som er helt perfekt når det kommer til å skulle skjule festene. Det gjør også at det er lettere å style håret, enn om det er større fester. 

Når hun var ferdig med å sette på håret fikk jeg helt sjokk. Det var så lett! Hun hadde satt på mye, og da mener jeg MYE hår. Men enda føltes det så ekstremt lett! Det føltes egentlig bare som at jeg hadde lengre hår naturlig. Jeg har testet mye tape og clip on extensions i mitt liv, og ingen av de kommer i nærheten av hvor lett dette var! 

Jeg har jo ikke rukket å prøve det ut skikkelig, så det er vanskelig å si hvordan kvaliteten er over tid. Men Hendrix har garanti på håret, at det skal vare til minst 2 heisinger, så det varer nok en god stund. Er veldig spent på å se hvordan håret holder seg over tid.

Fikk med masse spennende produkter som jeg skal bruke til håret. Når man har hair extensions er det veldig viktig å bruke riktige produkter sånn at håret holder seg. Å plukke ut riktige produkter er noe frisørene på Hendrix kan hjelpe deg med, så det slipper du å prøve og feile på, hehe! 

Så langt er jeg i alle fall ekstremt fornøyd, og syns håret føles og ser helt amazing ut! Stor takk til CarinaHendrix Majorstua som gjorde håret mitt så nydelig! Om du vil bestille time for farge, klipp eller hair extensions er det bare å trykke HER eller ringe til 22605083. 

Kommer til å skrive en oppdatering på hvordan håret har holdt seg når jeg heiser det for første gang om et par måneder. Er så spent på hvordan kvaliteten blir. Har jo hørt ekstremt mye bra om håret, så det lover i alle fall veldig godt! 

Sneakpeak; Nytt kontor og sminkerom!

Nå er jeg midt oppi oppussingen av kontor- og sminkerommet! Alle de gamle møblene er tatt ut, og skal enten opp på loftet eller inn på lagerrommet. Noe jeg innså da jeg pakket ut av den store hyllen i midten av rommet, var hvor ekstremt mye ting jeg hadde der inne!

Man skulle jo tro at det var litt grenser for hvor mye dritt man faktisk trengte. Men neida. Der var det virkelig alt mulig rart! Det skal opp på loftet nå for å si det sånn! 

Som dere kan se så var det ganske kaotisk mens vi tok ut møblene! Både skuffeskesjonen og hyllen er nå tatt ut, og de skal rett videre inn på lagerrommet. 

Nå begynner endelig pulten her inne og ta form. Jeg har også satt opp en skuffeseksjon helt til høyre, etter at jeg knipset bildene. Så den får dere se senere. Akkurat nå er det veldig rotete og nakent her. Pynt kommer litt etterhvert! Jeg har kjøpt hyller til å ha pynt på som skal opp på veggene, så da blir det nok litt mer å se på. Hehe!

Nå får jeg komme igang igjen med å rydde. Det er seriøst helt kaotisk i hele huset nå! La ut noen videoer på snapchat (stinablogg) på morgenen i dag, der jeg viste dere hvor kaotisk det var. Det er ekstremt for å si det sånn. Haha! Krysser fingrene for at jeg kommer superlangt i dag, og nesten blir ferdig. Det hadde vært så deilig! 

Dårlig hårdag? Her er 7 tips!

Hender det at du har en dårlig hårdag, hvor uansett hvor mye du prøver å fikse på håret ditt, så vil det ikke se ut som noe annet enn et fullstendig kaos? Vel, da bør du lese disse tipsene her, så er du forberedt neste gang du har en dårlig hårdag!


Livløst hår?
- Er håret helt flatt og uten liv, kan du gjerne krølle det litt for ekstra volum. Om du bytter hårskill vil du også få mer volum i håret. 

Fett hår?
- Om du har dårlig tid, er tørrshampo en livredder. Spray litt lagvis ved hårrøttene, og la det trekke inn før du masserer inn produktet. Om du har bedre tid er en hårvask det beste. Da får du fjernet fettet helt.

 

Messy bun 
- Om du føler håret ditt bare er litt kjedelig, prøv å gjøre noe nytt med det. Sett det opp i en fin hestehale, flett en flette, eller ha det i en messy bun.

Frizzy hår?
- Er håret ditt veldig frizzy? Prøv å rette det ut, og avslutt med å fordele litt olje i håret. Da får du silkemykt og fint hår på 1-2-3!

 

Bedre lukt
- Spray litt parfyme i håret, så lukter det mye bedre. Det hjelper kanskje ikke så mye på hvordan håret ser ut, men det gjør i alle fall at håret dufter fantastisk! 

Ingenting som fungerer?
- Da er det bare å ta på seg en caps eller lue, og gå for en mer casual look den dagen. 


Ofte dårlig hårdag?
- Om du ofte har dårlig hårdag, kan det enkelt skyldes at du har feil frisyre. Klipp håret i en ny og bedre frisyre, som passer deg, og plutselig er problemet løst! x

IKKE gjør dette på IKEA

Da jeg var ferdig i frisørstolen i dag tok jeg turen rett videre til IKEA for å handle inn møbler til kontor- og sminkerommet som jeg holder på å pusse opp. Jeg vurderte først å ta hjemmelevering siden det var så mange ting jeg trengte, men da måtte jeg vente et par uke før tingene kom i posten. Det er ikke akkurat en hemmelighet at jeg er litt vel utålmodig, så det droppet jeg for å si det sånn. Hehe!

Jeg startet med den obligatoriske runden oppe, som man alltid går selv om man vet akkurat hva man skal ha. Jeg elsker å få masse inspirasjon derfra, så jeg må alltid innom. Når jeg kom opp skjønte jeg nesten ingenting, for alt var helt annerledes. De har pusset opp skikkelig, og det har blitt så fint! 

Til slutt kom jeg meg ned i hallen, fylte opp handlevognen med 100 ting jeg egentlig ikke trenger, men som jeg også virkelig trenger. IKEA er sånn. Man skulle bare ha noen ting, også kommer man på at det egentlig er supernødvendig at man kjøper inn 4 nye kjøkkenkjeler og pepperkakeformer. 

Innen jeg kom til kassa var det spesielt en ting som hadde skjedd ganske mange ganger, og som jeg må advare dere imot. Ikke bruk er gul genser, slik som den jeg har på meg, med mindre du har lyst til å bli stoppet sånn 5 ganger for å bli spurt om "Hva er prisen på denne?", "Hvor finner jeg telys?".

Altså. Er folk litt blinde eller? Haha, greit at jeg hadde på meg en gul genser. Men det stod ikke akkurat IKEA på den, og sist jeg sjekket går ikke de ansatte med svarte skinnbukser? Anyways. Ikke ta på dere gult på IKEA for det er mange som glemmer brillene sine igjen hjemme!

Jeg fikk i alle fall tak i alt jeg skulle ha, og til min store overraskelse ble det plass i bilen også! Nå har Per Fredrik bært inn alt fra bilen, og det klør i fingrene mine etter å komme igang. Jeg gleder meg så sykt til hele rommet blir ferdig!

Slik er mitt naturlige hår!

Reklame for negler

Nå sitter jeg i frisørstolen med masse farge i håret. I dag skal jeg både farge håret og sette på nytt tape extensions. Jeg er veldig spent på hvordan det kommer til å bli, siden jeg aldri har brukt dette håret før.

I går kveld tok jeg av det forrige håret mitt. Det er så rart når jeg ikke har på noe hår. Da kjennes det nesten ut som at jeg ikke har hår på hodet. Hahah! Jeg benyttet muligheten til å få en skikkelig hodebunnsmassasje av Per Fredrik, og herregud så digg det er! Det er jo noe jeg ikke kan få til vanlig siden det er så mange fester i veien.

Siden jeg har helt naturlig hår nå så tenkte jeg å vise dere hvordan håret mitt ser ut. Det begynner endelig å få litt lengde, så det er veldig gøy! Men det er langt ifra så langt og tykt som jeg liker, så takk Gud for hair extensions, haha!

Nå får jeg spise opp lunsjen min fra Joe and the juice. Var innom der og kjøpte med lunsj, etter at jeg hadde fikset neglene mine. De ble forresten sykt fine i dag! Miranda på Eger Skin Clinic er så ekstremt flink og la ombre negler. Er helt forelsket i de! De er delikate å se på! Også passer de til alle farger. Helt perfekt!

Gå inn på egerskinclinic.no for å lese mer om behandlinger de utfører og bestille time.

💗💗💗💗💗

4 Tvangstanker jeg har

inneholder reklame

Jeg tror at vi alle har noen rare tvangstanker, enten om man ikke klarer å gå på kommelokk, kan kun gå på de hvite stripene på fotgjengeroverganger eller alltid måtte ringe 3 ganger på dører. Men det er nok mange av oss som ikke tenker så mye over at disse tvangstankene.

Det blir liksom en slags vane å alltid gjøre disse tingene. Så i dag tidlig ble jeg sittende å tenke "Hvilke tvangstanker har egentlig jeg?". Det er jo mange ting som jeg ikke tenker over, men som jeg alltid må gjøre. Så derfor ble jeg sittende å gruble, og kom frem til en del ting jeg alltid må gjøre. Så disse skal jeg nå fortelle dere om.

Telle bokstaver
- Dette er noe jeg aldri har hørt om noen andre som sliter med, så nå lurer jeg veldig på om jeg er den eneste som gjør dette, eller om noen av dere også gjør det. Jeg teller nemlig bokstaver. Hvis jeg ser på en film eller en serie, hvor det er tekst, begynner jeg alltid å telle over bokstavene og prøver alltid å få de til og gå opp i 5-10-15 osv.

Jeg får helt fnatt hvis det ikke går opp riktig, og da må jeg alltid legge til et par ord i mitt eget hode, sånn at det fungerer. Yes, I know, ganske rart. Men på den positive siden har jeg blitt veldig god i hoderegning! Den negative siden er at hvis jeg ser på filmer et sted hvor jeg ikke kan skru av teksten (som på kino) får jeg ikke med meg så veeeeldig mye av filmen. 


Genser - NLY  //  Belte - Bik Bok  //  Skjørt - NLY

Hoste
- Hvis jeg ser eller hører noen hoste eller kremte, eller jeg bare tenker på hosting, må jeg hoste. Det er veldig irriterende ting om høsten, når alle er småsyke og kremter / hoster hele tiden, fordi da må jeg også hoste. Og tro meg, jeg har prøvd å ikke hoste når andre hoster, men da blir jeg nesten kvalt. Så det er ikke akkurat en løsning. Haha! Bare mens jeg har skrevet om hoste, har jeg sikkert hostet 15 ganger, fordi det er snakk om hosting. 

 

Floker i håret
- Å ha langt hår passer egentlig ikke så bra med den ene tvangstanken min. Nemlig at jeg alltid må ha helt flokefritt hår. Jeg takler ikke å ha floker i håret, og holder på å klikke hver gang håret mitt er bustete. Heldigvis så bruker jeg bra hair extensions, så de floker seg ikke så lett. Men alt hår floker seg uansett, så jeg er god venn med hårbørsten for å si det sånn.


Neglebånd
- Jeg takler ikke å se neglebånd som har vokst utover negler. Spesielt på meg selv. Jeg må alltid sitte å dytte de bakover, og grøsser når jeg ser andre som har neglebåndene langt nedover neglene. Aner ikke hvor mange ganger jeg har mast på kjæresten om å dytte tilbake neglebåndene hans. Han er jo mann, så han gidder jo ikke akkurat å bry seg om sånt. Men jeg får helt hetta, og jeg aner ikke hvor mange ganger jeg har dyttet neglebåndene hans bakover.

 

Slik unngår du høst-depresjonen!

Høsten kan fort bli en lang og kjip tid. I oktober kunne vi se frem mot Halloween, og ha det morsomt med å finne kostymer, dra på fester og andre skumle ting. I desember er det jo fullt opp med julestemning overalt, og man blir nesten automatisk i godt humør.

Men hva med november? Jeg føler november er litt som å bli 19 år. Det er midt mellom to veldig kule ting, men det er egentlig ikke noe som skjer akkurat nå. 

November kan fort bli en lang måned der man føler seg trøtt, slapp, sliten og smådeppa. Dette er det flere forskjellige grunner til, og forskjellige løsninger som jeg skal tipse dere om! 

Grunnen til at man kan føle seg nedfor i november er fordi at det ikke er noe særlig å se frem til. Man drar på skolen / jobben når det er mørkt, og man kommer hjem når det har blitt mørkt. Vi får altfor lite sollys og det gjør at mange av oss får D-Vitamin mangel, i tillegg gjør det å kun være i mørket noe med sinnsstemningen våres. 

Derfor er det viktig å ta grep! Pass på at du får nok sollys i løpet av dagen. Ta gjerne med deg en ekstra tykk jakke og ta en gåtur utendørs i lunsjen, så du får både frisk luft og D-vitamin av solen. Er det fortsatt sol når du kommer hjem bør du absolutt ta deg en gåtur så du får ekstra med sollys.

Om du ikke har mulighet til å være utendørs i sollyset, kan det være en idé å ta noen korte runder på solariumet. Bare pass på at du smører deg godt inn med masse solkrem så ikke huden din blir skadet, og ikke sol deg i for mange minutter av gangen.

En annen ting du kan gjøre for å lette på sinnsstemningen er å gjøre noe hver dag som gjør at du kommer i godt humør. Ta deg en tur på trening og få opp pulsen, lag deg en stor kopp med kakao / chai latte / kaffe latte og kos deg med noe ekstra godt, slik som jeg gjør på bildene, hehe!

Les noen bøker som du har hatt lyst til å lese lenge, eller se på en fin film. Det viktigste er at DU gjør noe DU syns er koselig, og som gjør at du kommer i godt humør. Avtal gjerne en venninnekveld eller to der dere møtes og gjør noe koselig sammen, sånn at du har noe fint å se frem til og tilbake på fra november.

Eller så kan du bruke måneden til å pusse opp et rom hjemme som du lenge har hatt lyst til å gjøre noe med. Selv holder jeg på å pusse opp kontor / sminkerommet om dagen, og det er så gøy! 

Så folkens; la oss gjøre november til en koselig måned der vi har det skikkelig bra. Ta vare på hverandre, og få masse sollys og kos dere litt hver eneste dag 💗

Dette må dere teste!

Nå har vi nettopp kommet hjem fra en utrolig koselig Oslo-tur! Som jeg skrev i går, har vi vært på både konsert med Dragon Force og i møte med United Screens. Begge deler var veldig morsomme!

Syns det er så koselig at de som jobber i  United Screens er så koselige. Å ha så gode kollegaer som dem gjør det så mye bedre å jobbe sammen!

I dag startet våknet vi opp på hotellet på Grunerløkka, rett ved Mathallen. Så vi tok like godt frokosten på Mathallen. Der er det så mye spennende å se og smake på! Jeg hadde helt cravings på Crépe så det ble frokosten min. Utrolig godt! Kjøpte også med makroner og chai te hjem.

Makroner så virkelig et lite stykke kunstverk. Det er både utrolig godt, samtidig som det er vakkert å se på! Chai te skal jeg lage masse chai latte av utover høsten. Det blir så godt det! Vet ikke om noen av dere har smakt på chai latte før? Det er i alle fall utrolig godt, og perfekt om man vil ha en latte på en annerledes måte. Absolutt noe dere burde teste ut! 

Har forresten filmet masse mens vi har vært på tur, så jeg kan lage en vlog til dere! Skal redigere den så fort som mulig, så forhåpentligvis rekker jeg å legge den ut i morgen. 

På veien hjem hentet vi Chloe, og hun har virkelig storkost seg sammen med en annen Papillon og en russisk toy terrier hos en venninne av oss. Nå har vi nettopp kommet hjem, så nå skal jeg bare pakke ut av bagen også blir det en tur på posten etterpå. Kalenderen min kommer i posten i dag, og jeg gleder meg skikkelig til å hente den! Skal vise dere masse bilder av den senere. Den er bare såå fin! 

10 Ting jeg aldri kommer til å gjøre

Vi har alle mange ting vi vil gjøre her i livet. Mange av oss har til og med skrevet ned hele bucket listen sin, og er spente for å krysse av punktene. Men, har du noensinne skrevet en anti-bucket list? Her er min! 

Hoppe i fallskjerm - Altså, jeg blir livredd bare av å sitte i karuseller. Da kan dere jo tenke dere hvordan det skulle gått om jeg skulle hoppet i en fallskjerm! Nei fy, det hadde jeg aldri turt! I tillegg er det jo en stor risiko med å hoppe i fallskjerm, og den sjansen tar ikke jeg.

Slutte å skrive - Jeg elsker å skrive! Enten om det kommer til å bli på en blogg, i et magasin eller en bok i fremtiden er fortsatt usikkert. Men en ting er sikkert, jeg har altfor mye på hjertet til å slutte og skrive!

Bruke ekte pels - Altså, jeg ser virkelig ikke poenget med å bruke ekte pels. Selv har jeg en fake pelsvest, som ser helt ekte ut. Men den kommer ikke fra et stakkars dyr som har blitt torturert. I tillegg har jeg også en strutsejakke som er faux fjær, altså ikke ekte fjær. Poenget mitt er; jeg skjønner ikke hvorfor enkelte velger ekte pels når det finnes så mange gode alternativer. Nei, den slags tortur av dyr er kvalmt!


Sove i telt på festival - Jeg har alltid fått høre fra venninner som har vært på festivaler, at det er sååå gøy på festivaler og at man må sove der. Selv ville jeg aldri gjort dette. Det å sove i telt i seg selv er stress nok, men på en festival hvor alt er møkkete og man ikke får dusjet ordentlig på flere dager. hvor alle kan komme inn i teltet, og ting kan bli stjålet blir for mye for meg. Jeg hadde blitt så stressa og ukomfortabel om det var jeg som skulle sovet i telt blant så mange mennesker. Nei uff, skal jeg på konsert sjekker jeg heller inn på et fint hotell. 

Spist hund, katt, kanin eller andre kjæledyr. - For meg blir det rett og slett for sjukt å spise dyr man har som kjæledyr. Jeg vet de spiser hunder i Kina under den grusomme festivalen dems, men for meg blir det helt f****d up.

Prøve narkotika - Jeg har aldri prøvd noen form for narkotika, og har virkelig ingen planer om å noensinne teste det ut. Helt fra jeg var liten har jeg lært om hvor farlig det kan være å bruke det, i tillegg til at jeg selv har sett hvor ille det kan gå for mange som bruker det, så da holder jeg meg 10 mil unna. 

Flytte til Nord Norge - Ok, jeg er verdens største frysepinne så for meg hadde det blitt altfor kaldt oppe i Nord Norge. Selv om det skal sies at jeg har hørt det er ekstremt fint der oppe da. Men nei, altfor kaldt!

Flytte inn i kollektiv igjen - NEI TAKK! Å bo i kollektiv med 3 andre jenter på et 9 kvm rom i 7 måneder holdt for livet for å si det sånn. Jeg tror nok heller aldri at jeg hadde klart å flytte inn i en leilighet på 37 kvm heller, i alle fall ikke nå som jeg har et hus på over 200 kvm! Jeg kjenner jeg får klaustrofobi bare tanken på å ha så lite plass for å bo på. Men da igjen, er jeg veldig glad for at jeg har gjort det, for da setter jeg ekstra stor pris på å ha det huset jeg har nå.

La meg bli tråkket på - Når man er ung er det virkelig ikke alltid at man tørr å si ifra når noen tråkker på en, personlig har jeg altfor ofte havnet i situasjoner der jeg har blitt behandlet dårlig / urettferdig og ikke turt å si ifra. Den tid er over for å sirrre sånn. 

Ha en A4 jobb - Jeg er nok et altfor rastløst, kreativt og selvstendig menneske til å noensinne klare å ha en "vanlig" jobb. Spesielt en jobb der man har en sjef som bestemmer alt man skal gjøre. Nei, det har jeg hatt nok av tidligere, og det håper jeg at jeg slipper så lenge jeg lever. Jeg elsker å ha en så fri jobb som jeg har nå, og kommer til å jobbe hardt hele livet for at det alltid skal være like fritt.

 

Det er også en hel haug andre ting jeg aldri vil gjøre som; å være utro, skade noen, osv. Men det tar jeg som en selvfølge at de fleste skjønner, så det tok jeg ikke med. Hehe!

 

Folk får sjokk når jeg forteller det

Nå har vi nettopp kommet opp på hotellrommet etter en skikkelig bra konsert! Vi gikk litt mellom backstage området og selve konsertområdet, så vi kunne være med bandene og se på konsertene.

Vi var jo der for Dragon Force sin del, men det var også et band som het twilight force som varmet opp for de. Begge bandene var utrolig flinke, og dert er så gøy å høre skikkelig flinke band live! 

Jeg vet egentlig ikke hvor mange av dere som vet at jeg liker sånn type musikk som det her, altså metal. Men joda, rosabloggeren hører på skikkelig metal og hard rock. Haha. Det syns ikke akkurat på utseendet mitt, og de fleste blir sjokkerte når jeg sier det til de. Jeg dro jo med meg søsteren min på Kiss konsert tidligere i år liksom, så det sier jo sitt Hadde dratt med Per Fredrik, men han var dessverre syk da! 

Nå skal vi prøve å finne noe mat. De fleste steder er jo stengt nå siden det er såpass sent. Så vi er ikke heeelt sikre på hva vi gjør. Men det blir nok en del googling også mat til slutt. Hehe! 

Han spilte med de foran 70'000 mennesker

Nå sitter vi backstage på metal konsert! Dagen i dag har bare sust unna, så la meg starte fra begynnelsen. Vi startet dagen i dag med å hente bilen min på verkstedet.

Jeg har kun hatt bil i 0,5 år, så jeg aner jo ingenting om det. Haha. Fikk litt av et sjokk da jeg så hvor mye det kostet for vanlig fiks og service. Bil er dyrt ass! Enda godt man er blogger. Haha, Neida.

Så fort jeg fikk hentet bilen min gikk turen rett videre til Larvik for å sette av Chloe hos barnevakt. Deretter ble det rett til Oslo for møte med United Screens. Det er YouTube nettverket både Per Fredrik og jeg er i. Så vi tok en utrolig koselig middag sammen!

Etter middagen bar det rett videre til Vulkan Arena for å møte Dragon Force. Det er et band som Per Fredrik spilte med i fjor på et par konserter. Dere husker kanskje vloggen jeg lagde fra Tyskland i fjor? Der spilte Per Fredik på Wacken med de forran 80?000 mennesker. Ganske syk opplevelse! Fikk sett han fra scenen og det var så gøy!

Nå som de er i Norge ble vi invitert av de til å komme hit for å møte de. Det er jo tredje gangen de inviterer Per Fredrik, så det var gøy at vi endelig kunne!

Så nå er vi med hele gjengen backstage og har det veldig gøy! De spiller snart på scenen så da blir det gøy å se de spille igjen!

Inspirasjon og innkjøp til det nye kontoret!

// inneholder reklame

Nå som jeg har bestemt meg for å pusse opp kontor- og sminkerommet, sitter jeg mye på Pinterest for å finne inspirasjon. Jeg har lyst til å gjøre rommet skikkelig inspirerende med fine plakater, blomster, og diverse pynteting.

Samtidig som at det har en clean look, som gjør at det er lett å holde det ryddig. Av en eller annen grunn blir det alltid veldig fort rotete rundt meg, så jeg må finne en måte så det ikke blir sånn, for det er ikke særlig bra for jobbmiljøet mitt. 

Når det kommer til fargetema tror jeg at jeg kommer til å gå for hvit, lys rosa, gull og noen marmor detaljer her og der. Syns det er en lekker og tidløs kombinasjon. Jeg kommer til å gå for litt store pyntegjenstander, og heller ha bare noen få, istedenfor en haug småting som fort kan gjøre det rotete.

Akkurat nå kjenner jeg at jeg angrer meg litt for at kommentarfeltet er stengt, for jeg vil gjerne ha tips av dere til hvor jeg kan finne søte kontor/sminkerom pynt. Men om dere har noen gode tips er det bare å sende meg på instagram @stinablogg. Syns det er veldig koselig med tips fra dere!

Så langt har jeg gjort kun et innkjøp til det nye kontoret, men det er veldig viktig innkjøp føler jeg. Innkjøpet er en helt ny almanakk. Jeg har en fra før av, men den er altfor stor så det er litt kjipt. Men denne derimot; ah. Den ser helt perfekt ut!

Den er delt opp på morsomme måter med inspirerende quote sider, det er lett å finne frem til måneden man skal til, også er den rett og slett skikkelig fin å se på! Gleder meg skikkelig til den kommer i posten! Om du fikk lyst på en lik finner du den HER på Miinto. 

💗💗💗

5 Life hacks for jenter

// inneholder reklame

💗 Om du har på deg body som ikke har knepping nederst, eller som rett og slett er et helvete å kneppe igjen, kan du bare dra hele body'en til siden når du skal tisse. Så slipper du å kle helt av deg bare for å gå på do. 

💗 Alltid ha en ladebank, tyggis, vann og litt ekstra sminke liggende i bilen. Du vet aldri når telefonen går tom for strøm, og det er så kjipt å glemme igjen sminken hjemme når man skal ut med venninner / på en date!


💗 Noe jeg får spørsmål om nesten hver gang jeg har på en topp som er stroppløs er; hvordan får du kløft når du ikke har på vanlig bh? Vel, trikset er enkelt! Istedenfor å bruke vanlig stroppløs bh, som sjeldent gjør at man får kløft eller noe som helst, bruker jeg heller DISSE stick-on bh'ene fra Cubus. De sitter veldig godt på, og gjør at man kan få kløft når man har stroppløse topper. Om du skal ha en kjole / topp med bar rygg er denne bh'en et must, da den kun synes foran. 

💗 Legg en tampong / bind i alle innerlommer på vesker og jakker. Da har du alltid en i tilfelle tante rød plutselig kommer på besøk. Man vet aldri når man får en mellomblødning.. 

💗 Bruk vaskepose til bh'er når du vasker de. Aner ikke hvor mange ganger jeg har glemt det, og hempene har rivd opp en annen topp eller snurret seg rundt den 50 ganger. Sykt irriterende. Slike vaskeposer får du forresten tak i HER (25% rabatt nå!) på Cubus. 

 

Jeg har gruet meg til dette i 4 år..

I dag har jeg gjort noe jeg har gruet meg til å gjøre i 4 år.. Sist jeg dro dit var det så smertefullt at jeg hylgråt av smerte. Jeg hadde skrekk fra før av, og etter denne opplevelsen ble det ikke særlig bedre. 

Det hele startet da jeg var 17-18 år gammel. Jeg fikk sjokkbeskjeden av tannlegen: jeg hadde 9 hull på en og samme gang. Det er jo en ganske sinnssyk beskjed å få. Jeg hadde allerede boret en god del ganger fra før av, men det var ingenting i forhold til dette. 

I tiden som kom ble det mange smertefulle boringer, og det er jo ikke akkurat noen hemmelighet at skoletannleger ikke har det nyeste utstyret, så det gjorde at det ble ekstra smertefullt. Til slutt taklet jeg det ikke mer. Jeg turte ikke fortsette behandlingene. Jeg måtte ha hjelp. Jeg endte opp på sykehuset for å få lystgass så jeg kunne tørre å borre. Det hjalp ikke litt engang. 

Etter den episoden ble jeg enig med tannlegen om at jeg kunne dra til klinikken hans også kunne jeg får midler for å rett og slett dopes ned. Første gangen jeg gjorde det ble jeg totalt bevisstløs og jeg husker ingenting av det. Han fikset tennene mine der og da. 

Men etter en stund fikk jeg ekstremt vondt i den ene tanna mi. Jeg dro til en ny tannlege som moren min anbefalte. Jeg fikk igjen en ny sjokkbeskjed. Jeg måtte ta rotfylling på en tann som var helt full av verk. Det endte opp med at jeg på 20 års bursdagen min tok rotfylling i denne tannen som den forrige tannlegen hadde ødelagt såpass mye. Det var helt ekstremt smertefullt og jeg gråt meg igjennom det. Etter dette har jeg ikke turt å gå inn på et tannlegekontor. Jeg orket ikke mer smerte. 

Siden den gang har jeg fått en del vondt i tennene, og har visst at jeg burde komme meg til en tannlege. Men jeg har ikke klart. Per Fredrik har lenge anbefalt tannlegen sin, siden har er veldig flink og hyggelig. Men jeg har ikke klart å få meg til å bestille en time. På lørdag møtte vi tannlegen tilfeldigvis på matbutikken, og da fikk jeg endelig meg selv til å bestille en time. 

I dag har jeg endelig vært hos tannlegen og tatt en full sjekk. Det er en god del som må fikses for å si det sånn. Tidligere tannleger har gjort mange ekstremt dårlige behandlinger, og nesten alt jeg skal fikse på, er ting som tidligere tannleger har ødelagt. Borrskader, fyllinger som sitter løst, hull som ikke har blitt tettet etter boring og fyllinger som har skalet av. Rett og slett mye dårlig arbeide av andre tannleger. 

Som dere kan se på bildet har jeg boret MYE på tennene mine. Alle de hvite prikkene er fra fyllinger.. ganske mange for å si det sånn. 

Fremover blir det minst 3 tannlegetimer for å fikse opp i dette. Deretter kommer jeg til å gjøre en del kosmetiske ting for å gjøre tennene en del finere å se. Gjett om jeg gleder meg til å bli ferdig med alt dette! Det kommer til å koste meg mange tusen og mye smerte, men det blir nok verdt det!

 

 

7 Tips for å bli mer aktiv i hverdagen!

De fleste av oss har en hverdag hvor vi først sitter 8 timer på jobb eller skole. Deretter kommer vi hjem også blir det mye stillesitting med lekser, tv titting og internett-scrolling. Derfor er det viktig at man er aktiv når man kan, sånn at man får beveget kroppen. Det er viktig å holde seg aktiv så man får mer energi, bedre humør og orker mer! Men, hvordan blir man mer aktiv i en allerede hektisk hverdag? Her er mine tips! 

- Trapper - 
Legg til som regel at du alltid skal ta trappene. Som regel tar det like lang tid å gå i trappene, som det tar å ta heisen / rulletrappene. Eneste forskjellen er at hvis du tar trappene får du litt trim! 

- Gå -
Har du pause på jobben eller friminutt bør du gå deg en liten tur. Det trenger ikke å være noe langt, men så lenge du får vært litt aktiv og får litt frisk luft kan det hjelpe deg veldig med å komme igjennom dagen på jobb / skole. Har du litt dødtid om kvelden anbefaler jeg deg å gå en tur. Ta en halvtimes runde, og ha høyt tempo så du får opp pulsen litt. 

 

- Challenge -
Gjør en 30 dager challenge der du bestemmer deg for at du må ta x antall situps, squats eller andre øvelser hver eneste dag. Begynn for eksempel med 10 første dagen, også øker du med 5 for hver dag. 

 

- Gå til steder -
Skal du til en venninne, eller på butikken? Gå dit! 

- Aktiviteter - 
Ta med deg en venninne eller to på tur i svømmehallen, en tur i skogen eller på klatrevegg. Her får du trening uten at du engang tenker over det! 

 

- Gå til jobb / skole - 
Om du går eller sykler til skolen / jobben gjør du deg selv en kjempe tjeneste. For det første får du god trim. For det andre får du våknet opp og du får frisk luft, så skole/jobbdagen blir mye bedre! Dersom du bor langt unna og må ta bussen, kan det være en løsning å hoppe av noen busstopp lengre unna. 

 

- Hjelp til -
Å vaske huset, måke snø, rave løv, gå tur med hunden og klippe gress er ting som foreldrene dine garantert vil takke deg veldig om du hjelper til med. Plusset er at det er supergod trening! 
 

💪🏼💪🏼💪🏼

Silikon i rumpa, Kjendisfarmen, Homofili ++ Ukens spørsmål #184

inneholder reklame

Har du tenkt til å ta silikon i rumpa?
- Nei, det har jeg ikke tenkt til. Jeg skal ikke si aldri, for man vet jo faktisk ikke. Men er fornøyd med kroppen min slik den er, og hvis jeg vil ha litt større rumpe får jeg heller ta mer squats. Hehe! 

Hva syns foreldrene dine om at du blogger? Og hvorfor viser du de aldri på bloggen?
- I starten skjønte de ikke så mye av hva jeg holdt på med, men nå skjønner de mye mer av hele greia. Mamma leser bloggen min veldig ofte og er superskjønn! Pappa har ikke like stor interesse av å lese om sminke, så han følger ikke så godt med. Hehe!

Grunnen til at jeg ikke nevner navnene dems eller viser ansiktene dems her på bloggen er rett og slett for å skåne dem for all negativitet. Det finnes så mye sjuke mennesker der ute, og jeg er ikke interessert i at foreldrene mine skal få dritt slengt etter seg fordi de har en datter som blogger. 

GenserHER

 

Hvilken treningsklokke bruker du?
- Jeg bruker DENNE fra Fitbit. Den er helt amazing, og jeg elsker at den er så liten og fin for da kan jeg bruke den til ethvert antrekk uten at det ser ut som at jeg er på trening. Når jeg har den på merker jeg at motivasjonen for å gå ekstra skritt bare suser opp. Den måler forresten alt mulig; skritt, km du går per dag, pulsen på håndleddet ditt (altså, trenger du ikke ha noe ekstra utstyr for å måle dette), hvor mye du sover, antall kalorier du forbrenner, osv. Syns det er så gøy å følge med på hvor mye i løpet av natten jeg faktisk sover og hvor ofte jeg våkner. Fikk litt sjokk i begynnelsen for å si det sånn.

Har du godt forhold til andre bloggere?
- Ja, til en god del av de! De fleste som er under Side2 og på topplista kjenner jeg, og har en god tone med. Men jeg bor et stykke unna mange av de, så det er ikke så ofte jeg får sett de. Anne Brith er en av de bloggerne jeg er aller tettest med, og vi ringes veldig ofte for å snakke blogg. Vi er begge veldig lidenskapelige av jobbene våre, og det er så gøy å kunne dele tanker og idéer med hverandre!

Genser - Gina Tricot, HER 50% rabatt NÅ

 

Hvor mange leser bloggen din?
- Det varierer fra dag til dag. Men i oktober var det gjennomsnittlig rett over 14'000 unike innom hver dag, og 45'000 unike innom hver uke. Så det er ganske mange! Klarer ikke skjønne at det faktisk er så mange mennesker innom bloggen min. Det er så gøy, men også litt nervepirrende å tenke på!

 

Hvordan er din drømmebolig, og hvordan ville den vært?
- Jeg føler egentlig at jeg har drømmehuset nå. Vi har jo et stort hus, som er pusset opp akkurat slik vi vil ha det, i tillegg til at det er rett ved vannet, så utsikten er helt amazing. Det eneste jeg skulle ønske jeg kunne endre var at vi hadde større hage.

Hagen vi har nå er helt ok størrelse, men den skulle gjerne vært større. I tillegg skulle jeg ønske vi hadde et innendørsbasseng. Ah, det hadde vært helt amazing! Men, det kan jo godt hende vi kjøper et enda større hus den dagen vi får barn og vil ha bedre plass til de, og da bare må vi ha innendørsbasseng!

Hvordan er det å få så mye hat på bloggen? Mister du ikke litt motivasjonen til å blogge?
- For å være ærlig så er det ganske kjipt. Jeg takler det når det bare er litt. Men etter at jeg ble mer aktiv her på bloggen, og lesertallene økte, har det kommet inn mye mer hat. Det virker som at visse mennesker elsker å "ta meg" på den minste lille ting. Har jeg én stavefeil i innlegget raser det inn kommentarer om at jeg er elendig på jobben min og at jeg burde gjøre noe annet enn å blogge. Altså.. Det sier jo litt om hvor sjuke folk er. Når de henger seg opp i så små ting.

Jeg har jo faktisk stengt kommentarfeltet her på bloggen, fordi jeg ikke orker mer anonyme bullshit kommentarer. Hvis noen har lyst til å si noe til meg, kan de heller skrive på facebooksiden min HER eller instagram HER. Morsomt at det ikke kommer inn noe drittkommentarer der. Men det er vel fordi at der må folk faktisk stå for det de skriver. Lol. 

Genser - Gina Tricot

Hva tenker du om homofili?
- Jeg syns det er like naturlig og normalt som å være hetero. Rett og slett. Syns det er så trist at mange behandler de dårlig, og ikke gir de like rettigheter som hetero mennesker har. Jeg har flere venner som er lesbiske og homofile, og jeg støtter de 100%. Jeg har til og med gått i homseparaden i Oslo med en venninne som er lesbisk, fordi jeg vil være med å kjempe for deres rettigheter! 

Genser - HER
Skjørt - Gina Tricot, HER

 

Kunne du vært med på kjendisfarmen?
- Neeeei. Jeg er livredd for nesten alle dyr som er på gårder, i tillegg er jeg ikke noe særlig glad i gårdslivet. Så det hadde virkelig ikke vært noe for meg! Hadde heller ikke hatt lyst til å være borte fra Per Fredrik og Chloe så lenge heller, og en pause fra bloggen er det ikke snakk om at jeg tar. Hehe! 

 

Åpner opp snapchat (stinablogg) så dere kan sende inn spørsmål neste søndag. Så følg med der, for å kunne sende inn spørsmål! 

 

Jeg skal pusse opp kontoret!

Skal jeg fortelle dere noe rart? De siste månedene har jeg nesten ikke brukt kontoret mitt i det hele tatt. Jeg har kun brukt sminkedelen av rommet. Kontordelen derimot, har jeg ikke brukt siden før sommeren. Grunnen til det har rett og slett vært at jeg syns det er altfor dårlig benkeplass der inne.

Jeg har jo en pult jeg bruker som jeg sitter på, men der har det stått en gigantisk mac jeg ikke kan bruke pga nakken. Så jeg har blitt sittende i stua. Ikke akkurat veldig optimalt, med tanke på at det alltid blir litt rotete i stua, og hele arbeidsplassen blir så midlertidig. Derfor har jeg bestemt meg for å pusse opp hele rommet, så jeg endelig kan bruke det igjen! Ut med alt sammen, og inn med helt nye møbler! 

Her er hvordan det ser ut nå. Selv syns jeg at det er utrolig fint! Men det blir altfor mye ting, og nesten ikke noe benkeplass. I tillegg blokkerer mac'en hele vinduet, og det er jo kjipt når utsikten er rett ut mot havet! 

Jeg har lekt meg rundt i design programmet på IKEA sine nettsider i noen timer nå, og har kommet frem til en løsning der jeg får massevis av benkeplass. Så jeg virkelig har god plass å jobbe på!

På veggene der den stasjonære mac'en står kommer jeg til å henge opp noen veldig tynne rammer som jeg kan la bøker og litt pynt stå på. Jeg kommer også til å henge opp en del rammer med plakater eller lignende inni for å pynte opp litt. 

Dette kommer til å bli så gøy! Jeg gleder meg skikkelig til å få god plass til å jobbe på, på kontoret mitt. Det blir så deilig å slippe å jobbe i stua, og heller kun jobbe inne på kontoret mitt. Kommer selvfølgelig til å holde dere oppdatert underveis! 

 

Vi overvåkte hunden vår

I dag overrasket Per Fredrik meg med en skikkelig koselig lunsj / middag på restaurant i Sandefjord. Vet ikke helt om jeg kan kalle det lunsj, siden det var to-retters med rødvin. Meeen, hehe! Sykt godt og koselig var det i alle fall!

Vi har jo en veldig hektisk hverdag, og selv om vi er mye sammen hjemme prøver vi å være flinke til å dra ut sammen og gå på dates. Jeg tror det er veldig viktig for alle forhold at man husker å være kjærester, og ikke bare samboere. 

Når vi var ute lot vi Chloe gå fritt rundt i huset. Vi ryddet vekk alt av ledninger, matrester og ting vi visste at ikke var bra for henne, så det skulle være trygt for henne. Hun er jo over 1 år gammel nå, så det er jo på tide å lære henne at hun kan gå fritt rundt i huset alene, og ikke bare være i buret sitt. Syns jo at det er så kjipt når hun må stå i buret i flere timer. Så det prøver vi å slippe nå! 

Når vi kom hjem var huset helt i behold, og hun hadde ikke ødelagt noe som helst. Hun hadde heller ikke tisset inne, så det var jo helt fantastisk! For morro skyld skrudde vi på kamera før vi dro, så den filmet en timelapse. Vi var jo veldig nysgjerrige på hva hun faktisk kom til å gjøre mens vi var borte. Vel. Jeg vet ikke om jeg skal le eller gråte av resultatet. På de to timene vi var borte satt hun kun i vinduskarmen og så ut mot veien HELE TIDEN. Altså. Hvordan er det mulig?

Den eneste gangen hun beveget seg var for å hente leken sin. Ellers enn det satt hun bare og fulgte med på veien. Blir litt trist hvis det var fordi hun savnet oss og ventet på at vi skulle komme hjem. Men jeg håper at det bare er fordi hun syns det er spennende å følge med på hva som skjer! Hun pleier jo nesten aldri å stå i vinduet når vi er hjemme med henne. Så jeg har en dårlig følelse på at hun ikke helt klarer å roe seg ned når vi ikke er hjemme. Men forhåpentligvis vender hun seg til det etterhvert.

Uansett, i dag har det blitt ekstremt mye baking. Dere som følger meg på snapchat (stinablogg) har jo fått med ere hvor mye jeg lagde. Overdriver ikke når jeg sier at jeg har laget 80 grove pizzasnurrer og boller. Go big or go home! Eller hva? Sånn bortsett fra at jeg var hjemme da. Jeg ble litt ekstra revet med, og tenkte at siden jeg først var igang kunne jeg jo lage ekstra mye. Det er jo så kjekt å ha grove pizzasnurrer liggende i fryseren så jeg enkelt kan lage lunsj. 

Nå skal vi se på litt film og kose oss. Klokken har bare sust unna i dag og jeg så først nå hvor sent det faktisk er. Herregud. På tide å legge fra seg jobben nå. Hehe!

 

 

7 Skjønnhetstabber jeg har gjort

inneholder reklame

Jeg tror vi alle har gjort noen skjønnhetstabber i søket på de perfekte måtene å gjøre seg fin på. Selv har gjort en hel haug, som å bleike håret, men ende opp med å se ut som en gulrot, eller bruke altfor mye solpudder så man ser ut som en jente dyppet i gulrotolje. I dag tenkte jeg å fortelle dere om 7 av de verste tabbene jeg har gjort med utseendet mitt.

- Overnappe brynene mine - 
Helt siden jeg var liten hadde jeg perfekte mørke fine og fyldige bryn. Vel, det endret seg på ungdomsskolen da jeg begynte å nappe brynene mine selv, og det var in med tynne bryn. Til den dag i dag har fortsatt ikke endene på brynene mine vokst ordentlig ut.

 

- Barbere legger med barberskum - 
Man ville tro at man det beste er å barbere leggene med barberskum, ikke sant? Vel, det er det virkelig ikke. Da jeg var yngre og ikke hadde lest at man heller burde bruke dusjsåpe eller balsam, brukte jeg barberskum. Det gjorde at det ble ekstremt mye lettere å kutte seg. Vel, den dag i dag sitter jeg igjen med greit mye arr på legger etter barbering. 

Genser - HER
Skjørt - Gina Tricot, HER


- Klippe bob - 
Jeg har alltid elsket å ha langt hår, og på den tiden jeg klipte bob brukte jeg hair extensions rett før jeg klippet håret. Jeg hadde nemlig blitt overtalt av modellbyrået jeg var i på den tiden, at jeg kom til å få mange flere jobber, og se mye lengre ut om jeg klipte håret mitt. 18 år gamle meg trodde selvfølgelig på det, så da klipte jeg håret.

Etter maks 2 uker hatet jeg det helt ekstremt, og jeg har angret siden den dag på at jeg klipte det. Jeg fikk ingen nye jobber, og jeg fikk heller ikke lov av byrået til å bruke hair extensions. Etter 3 måneder orket jeg ikke mer, og jeg begynte med hair extensions igjen. Helt siden den gang jeg har konstant brukt hair extensions, og håret mitt har enda først nå grodd tilbake til den lengden det originalt var. Vel, takk for det fantastiske rådet altså. Aldri om jeg hører på noen som helst andre enn meg selv når det kommer til mitt eget hår.

 

- Elektrisk øyenbrynstrimmer - 
Da jeg gikk i 8. klasse hadde mamma kjøpt et stort sett med øyenbryn og negletrimming til meg. Helt uerfaren med dette prøvde jeg ut den elektriske øyenbrynstrimmeren en sen kveld da jeg stod på badet alene. Vel, på brynene gikk det veldig fint, men det jeg ikke hadde sett var at bladet så dirret opp og ned, også kom borti vippene mine. Vel, det er en fortvilet 13 år gammel jente som kom opp og vekte moren sin på kvelden uten vipper. Ikke veldig kult å gå på skolen de neste 2 ukene uten vipper. Thank god for mørk øyenskygge som skjulte det litt. 

 

- Solarium - 
Om jeg kunne sagt en ting til meg selv da jeg var 12 år, så ville det vært "hold deg langt unna solarium". For herregud som jeg har skadet huden min av all solingen i solarium. Litt solarium her og der er ok og sikkert bare sunt for vitamin D om vinteren. Men å sole seg 45 minutter 4x i uka er ikke særlig bra. 

- Ikke bruke vipper - 
Hadde jeg innsett litt tidligere at jeg burde bruke falske vipper, hadde nok sminkegamet mitt vært mye bedre fra ung alder. Mine naturlige vipper er ikke mye å skryte av, og når man har ganske store øyne som jeg har, må vippene matche. Det gjør ikke mine. Så uten ekstra vipper blir ansiktet mitt helt rart proposjonert. 

 

- Epilere under armer -
Som mange av dere sikkert vet, epilerer jeg armene mine. Rett og slett fordi jeg har naturlig mørkt hår, og da syns det veldig godt når det er på armer som kanskje ikke er de bruneste. Å epilere på armene er null stress, og gjør nesten ikke vondt. Så for litt siden fikk jeg den "gode" ideen at jeg skulle epilere under armene mine. Vel, det begynte å sylblø og det sved helt ekstremt i flere dager etterpå. Auch!

 

 

Følg meg på snapchat "stinablogg" for oppdateringer som ikke kommer på bloggen. 

Slik ser jeg ut i dag!

Inneholder rekame

I dag var jeg skikkelig inspirert av høstmoten da jeg skulle kle på meg. Jeg elsker å ha på meg skjørt, men det er jo så kaldt nå! Løsningen; supertykk strømpebukse fra H&M med fleece på innsiden. Varmer som bare det! Jeg syns jo at det ofte kan bli vanskelig å kle meg varmt og fint når det er høst / vinter, men dette løser jo problemet! 

I dag gikk jeg for de nye bootsene mine, og herregud folkens; hvor kule er ikke de? Jeg elsker slangeskinnsmønsteret på de, og det ga antrekket en litt mer røff look. Love it! Jakken er den tredje i samme kolleksjon som jeg har nå. Haha!

Jeg har den både i lys grå og i mørk rosa, og det er ikke uten grunn at jeg har så mange av de. De er jo virkelig nydelige! I tillegg er de i suede og er litt løse, samtidig som de sitter fint, så de er skikkelig behagelige!

Genser - HER  ⎮  Skjørt - Gina Tricot, HER  ⎮ Sko - HER

   Jakke - HER  Veske - Gina Tricot, HER

 

Nå har jeg nettopp laget masse bolledeig og deig til pizzasnurrer. Det så dere jo kanskje på snapchat? (@stinablogg) Melder om skikkelig julestemning. Tihi!

Jeg elsker å lage masse mat som jeg kan fryse ned, og enkelt spise i hverdagen så jeg slipper å bruke masse tid på å lage mat. Veldig enkelt og greit! I dag skal jeg lage sykt mange pizzasnurrer. Så jeg har litt av en jobb foran meg! Men først skal jeg ut og lunsje litt med Per Fredrik mens deigene hever seg. 

🍃🍁🍂

New in from Nelly! Gigantisk pakke!

reklame

I går mottok jeg en gigantisk pakke fra Nelly, fullstappet med helt nydelige klær og sko! Jeg plukket virkelig ut høstens fineste klær, som kan brukes MYE til både hverdags og til fest! 

Denne kjolen er helt perfekt til hverdags! Jeg kommer til å bruke et par tykke svarte strømper, noen boots, og en lang jakke sammen med den. Det kommer til å bli så fint! Du finner kjolen HER.

Hvor kul er ikke denne gule genseren? Jeg har allerede brukt den masse i dag, og det er nok ikke siste gang dere ser den på meg! Den lyser virkelig opp rommet, og er helt amazing når man matcher den med svart. I tillegg så er den skikkelig romslig og god å ha på, og det er perfekt når man skal sitte i timesvis på skole / jobb. Genseren finner du HER

Hvor sykt kul er ikke denne genseren? Jeg elsker knytingene på skuldrene, og da ga den virkelig det lille ekstra en sort genser trenger. Denne kan styles både opp og ned så den passer både til fest og til hverdag. Genseren finner du HER.

Super basic men utrolig fin beige genser. Elsker hvor fint den sitter og hvor flatterende det er med bare skuldre. Genseren finner du HER.
 

Gult er kult! Denne genseren er så kul! Perfekt sammen med en svart bukse som på bildene. Du finner den HER.

Søt og fin bluse. Perfekt sammen med et olaskjørt. Syns den ble litt kjip sammen med helt svart bukse, så jeg anbefaler mørke blått til den. Hehe! Blusen finner du HER

Altså. Hallo. Hvor sykt nydelig er ikke denne kjolen? Det er virkelig julebordskjolen sin det! Ah, den er bare så lekker! Kjolen finner du HER.

Denne jakken er i semsket stoff og er så behagelig å ha på at du nesten ikke tror det. Match den med en grå strikkegenser, så holder du deg både varm og fashionable i vinter! Jakken finner du HER.

Sykt mye fint, ikke sant? Gleder meg til å sette alt sammen til antrekk fremover. Det blir så gøy det! 

Vi må vente et halvt år på dette

I dag har vi hatt en skikkelig koselig familiestund ute i hagen. For en liten stund siden kjøpte jeg inn masse blomsterløker, og i dag fikk vi endelig plantet de! Jeg har jo virkelig ingen anelse på hvordan man planter slike løker.

Men jeg gravde opp litt jord, slang de nedi, tok masse jord over igjen, også krysser vi fingrene og håper på det beste! Vi må jo vente et halvt år før vi får se resultatet, så da får vi bare vente og se!

Det blir så spennende å se til våren når de skal blomstre. Tenk så sykt fint det blir med masse lille tulipaner og hvite et eller annet. Har virkelig ingen anelse på hva de hvite heter, men de var veldig fine da! Lurer veldig på om det kommer kun 1 blomst per løk, eller flere. Hmm, noen som vet det? Svar gjerne på facebooksiden min HER, siden kommentarfeltet mitt er stengt. 

Chloe syntes det var så spennende med planting og løp rundt og stjal blomsterløker og spader hele tiden. Haha, den lille sniken!

Nå skal jeg straks kjøre Per Fredrik og fetteren hans på fotballkamp. Sandefjord spiller i dag og de skal på stadion og se på. Så fort jeg har sluppet de av, skal jeg rett til Rebecca og hente hun. Så blir det en liten tur ut på oss to! 

Fortjener jeg det?

Nå har nettopp nominasjonsrunden til Vixen influencer awards åpnet, og jeg kjenner at jeg faktisk er ganske gira i år! De siste årene har jeg ikke nevnt Vixen her på bloggen, rett og slett fordi jeg hverken har blitt nominert eller vunnet noe på mange år. På de 7 årene jeg har blogget har jeg blitt nominert 1 gang liksom. 

Men i år gir jeg det en sjans, og håper på at jeg i alle fall blir nominert. Det hadde vært skikkelig gøy og morsomt å faktisk få en anerkjennelse på at dere liker innholdet jeg skaper for dere.

I år ser de ikke bare på blogg, men også på YouTube. Så det er jo veldig gøy! Jeg lager jo mye videoer til dere på kanalen min. Jeg har sett litt rundt på kategoriene, og jeg vil tro at de kategoriene jeg passer best inn i er: 

"Årets influencer: beauty: Årets influencer innen beauty har hovedfokus på skjønnhet med full oversikt over det siste på makeupfronten i tillegg til å dele både tips, triks og inspirasjon. Kreativitet vil veie tungt i denne kategorien"

Denne føler jeg at passer best til meg siden jeg ofte legger ut sminkevideoer, sminketips, produkt anbefalinger, og generelle beauty tips. Sminke og skjønnhet er jo noe jeg er lidenskapelig opptatt av, og det kommer jo godt frem her på bloggen! 

"Årets influencer - Årets influencer har i løpet av det siste året utmerket seg med unikt innhold, sterk personlighet og det lille ekstra som både underholder, inspirerer, engasjerer, og kanskje også provoserer. Hver eneste dag"

Denne føler jeg at passer rett og slett fordi jeg er en blogger som tørr å virkelig være meg selv, si hva jeg tenker på, uansett hva folk måtte mene om det. Jeg oppdaterer jo både bloggen min 3x hver dag og youtubekanalen min minst en gang i uka, så "hver eneste dag" passer jo veldig godt. Hehe!

 

Uansett. Om jeg blir nominert eller ikke er ikke verdens viktigste ting for meg. At dere følger meg her på bloggen, og alltid er så gode; det er det som betyr mest for meg. Men om dere syns jeg fortjener å bli nominert til Vixen influencer awards kan dere gå inn HER for å stemme. 

5 Ting du ikke visste om meg!

inneholder reklame

⭐️ Visualiserende - Jeg er veldig glad i å ha ting visualisert. Jeg tipset jo dere for en stund siden om hvordan jeg organiserer alt jeg er nødt til å gjøre. Da skrev jeg opp alt jeg måtte gjøre på post-it lapper og hang de opp i rangert rekkefølge på en tavle. Slik er jeg med så mange forskjellige ting! Jeg elsker å faktisk kunne enkelt se hva jeg er nødt til å gjøre, hvilke mål jeg har satt for meg selv, osv. 

CHOKER - HER

⭐️ Elsker excel - Excel er seriøst det programmet med unntak av google chrome, som jeg bruker mest på mac'en min. Det er så enkelt og oversiktlig, også gjør det at jeg får mye mer oversikt over alle mulige tall. Jeg er veldig mattenerd og elsker å ha oversikt på alle mulige tall, så da er excel tha shit! 

⭐️ Med en gang - Hvis jeg først får en tanke om at jeg virkelig må gjøre noe, så gjør jeg det med en gang. Et godt eksempel på dette er da jeg bodde i kollektiv og hadde kjøpt klesoppheng. Jeg var tilbake fra IKEA i 22 tiden, og de fleste ville vel satt opp opphenget dagen etter. Vel, jeg klarte ikke å vente, så jeg holdt heller på til klokken var 3 på natten så jeg kunne bli helt ferdig med det... 

⭐️ Spontan - Jeg er veldig spontan av meg. Jeg er en sånn person som kan booke en reise også dra avgårde neste dag. Da Per Fredrik og jeg dro til Finland i oktober fikk vi forespørselen 3 timer før vi måtte dra hjemmefra. Altså, da er man virkelig spontane! 

⭐️ Kjapp - En ting som jeg uten tvil har arvet av moren min er effektiviteten min.Uansett hva jeg skal gjøre, må jeg alltid gjøre det så kjapt som mulig. Om jeg for eksempel skal ta ut og inn av oppvaskmaskinen må jeg sende Per Fredrik rett ut av kjøkkenet, om ikke flyr jeg han rett ned. Så fort går det unna! Haha! Jeg klarer heller aldri å gå sakte, eller skrive sakte. Alt jeg gjør må jeg gjøre så effektivt som mulig, hvis ikke så blir jeg helt stressa oppe i hodet mitt. Jeg får helt fnatt hvis jeg må gjøre noe sakte eller gå med noen som går skikkelig sakte. Det takler jeg faktisk ikke. Haha! 

⭐️💗⭐️

Så mye klær har jeg!

inneholder reklame

I dag har jeg virkelig fått ryddet unna på walk in closet mitt! På morgenen i dag så det helt bomba ut! Det var klær overalt, skoene lå slengt rundt og det var to svære IKEA bagger fulle av klesvask! Mildt sagt et fullstendig kaos! 

Etter en god time med rydding med hjelp av lille Chloe assistent var det helt ryddig og plettfritt. Så deilig! Chloe var veldig flink og passet på sånn at det ikke var noen som helst katter eller fugler som kunne få stå utenfor vinduet. Hehe! Hun passer alltid på! 

CHOKER HER   PUMPS - HER  

Som dere kan se er jeg veldig nøye med å henge alt etter farge. Det gjør det så ekstremt mye lettere å velge ut klær, enn om det bare hadde hengt tilfeldig. Om du har klær hengende i skapet anbefaler jeg deg å gjøre det samme. Da sparer du så mye tid! Også er det en fryd for øyet om du er som meg og har litt OCD. 

Her henger alle kjolene jeg har. Disse må jeg virkelig gå igjennom og se hvilke jeg vil beholde / selge, for akkurat nå er det altfor mange. Jeg telte over i stad og jeg tuller ikke når jeg sier at jeg har over 50 kjoler!

Altså, hvem trenger så mange kjoler? Ikke jeg! Det som er så ekstremt latterlig er at jeg nesten aldri bruker kjoler, så jeg skjønner virkelig ikke hvorfor jeg har så mange! 

For å si det sånn; når det blir klessalg så kommer jeg til å selge MYE av klærne mine. Jeg har altfor mye klær, og det blir jo stadig vekk nye klær i garderoben min, så jeg må virkelig være flink til å shine opp! 

Nye innkjøp!

reklame

I går var jeg på shopping med søsteren og moren min, og jeg fant noen skikkelig fine nye ting! Jeg fant endelig en skikkelig vinterjakke som er skikkelig varm, også ser den helt amazing ut! 

Slike fuskepelsjakker er skikkelig hotte i år! Jeg fant denne og jeg bare måtte ha den! Jeg prøvde flere fra forskjellige butikker, men alle var veldig tynne og varmet ikke, eller så var fuskepelsen rett og slett ikke særlig fin.

Denne derimot; den varmer skikkelig! I tillegg ser fuskepelsen skikkelig fin ut, og ikke sånn tacky som fuskepels fort kan gjøre. Hehe! Jakken finner du HER (bikbok)

Hvor amazing er ikke denne chokeren? Den er så sykt kul og gir virkelig det lille (store) ekstra til ethvert antrekk. Jeg klarer vanligvis bare å bruke chokers som er i stretchy stoff,  om ikke får jeg ikke puste. Haha!

Men denne er så bred at man trenger ikke ha den stramt på for at den skal sitte fint, så den var bare behagelig å ha på! Du finner chokeren HER (gina tricot).

Hvor fin er ikke denne blusen? Jeg syns den er så søt! Føler den passer perfekt til både hverdags og til fest. Så den er virkelig allsidig! Du finner den HER, den finnes også i blå HER. (gina tricot)

Denne genseren sitter virkelig som et skudd! Den er veldig tykk i stoffet, så den blir ekstra flatterende i tillegg til at den er ekstra varm. Elsker volang armene på den! Genseren min finner du HER. (gina tricot). 

Disse øredobbene er bare så søte! Dusker på øredobber har jo blitt så inn i motebildet den siste tiden, og jeg skjønner virkelig hvorfor! Du finner øredobbene HER. (gina tricot). 

Som dere ser ble det en del fine innkjøp! Min favoritt er uten tvil jakken. Den er så fin og kul! Kommer til å bruke den MYE i vinter. Hehe! Fikk nettopp en pakke fra Nelly med massevis av klær, så det må jeg bare vise dere i morgen! 

Første gang jeg tester det..!

I dag har jeg virkelig vært på tidenes shoppingrunde med moren og søsteren min! Vi startet på "Soho" med en utrolig god og fresh lunsj. Jeg blir alltid så inspirert i matveien når jeg er der.

De har så mye spennende og frisk mat som også har mye sunne ingredienser. Perfekt mat når man skal shoppe og ikke vil være sprengmat og dorsk etter maten, hehe!

Prøvde for første gang chiapudding. Det har jo vært såå mye i media og på blogger i chiafrø, og jeg har liksom ikke helt hengt meg på. Som regel er sånt bare oppspinn og folk som prøver å tjene penger på å lure folk til at de spiser mat som har syke krefter i seg.

Vel. Det var veldig godt, og siden det inneholder mye gode næringsstoffer skal jeg prøve meg ut å lage det litt til frokoster. Chiapudding toppet med jordbær, mange og blåbær er virkelig ikke en dårlig start på dagen! 

Etter en god lunsj var det rett på shopping. Jeg fant en del fine klær, blant annet en sykt fin jakke som jeg gleder meg til å vise dere i morgen! Fant også en del nye kjeder som jeg falt helt for! Da jeg var på Bik Bok fant jeg virkelig et helt nydelig skjørt. Problemet er bare at det virkelig ikke passet!

Jeg prøvde det på i XS og det var altfor stort i midjen. Greit at jeg er 55 cm rundt midjen, men altså. Det får være grenser til hvor store klærne skal være på meg da! Det er jo helt umulig å finne skjørt som faktisk passer! 

Etter mye klesshopping var det rett igang med å finne gaver til pakkekalenderen til Per Fredrik. Det var ikke bare-bare akkurat. Hehe! Men når jeg kom igang ble det mye lettere, og nå har jeg funnet 19/24 gaver.

Så jeg er virkelig godt igang! Da gjenstår bare 5 pakkekalender-gaver, 1 bursdagsgave og 1 julegave. Omg... Enda godt jeg har god tid med de to siste! 

Kjenner jeg gleder meg så sykt til å pynte huset til jul. Det var mildt sagt veldig mye pynt i butikkene nå, og det kribler i magen av å se på all den fine pynten! Teller ned dagene til jeg kan starte og pynte hele huset. 

Nå skal jeg shine opp huset, henge opp 2 fulle IKEA poser med klesvask. Det blir mye å gjøre, så nå gleder jeg meg til å slappe av og spise middag med skatten min! 

10 Ting jeg skal gjøre i November

Wow, tenk at vi allerede er i november! Jeg kjenner jeg får litt panikk av å tenke på hvor fort dette året har gått. Dette året har virkelig vært fullt av gleder, opplevelser og noen sorger. Tiden fremover blir veldig koselig, men også ekstremt hektisk.

Dette er jo virkelig høysesongen når det kommer til bloggjobber, så det blir mye å gjøre fremover. Men det gleder jeg meg til!

Denne måneden blir det mye forberedelser for juletiden og det nye året. Jeg har allerede mange planer for hva jeg skal gjøre denne måneden, og her er noen av tingene!

☕️ Nyte mørketiden - Det er ingen tvil om at november er en mørk måned, og jeg får litt panikk over det. Men jeg må rett og slett bare lære meg å leve med det, og nyte det. Derfor skal jeg være flink til å stå opp 06:00 hver eneste dag, så jeg får med meg mest mulig dagslys, og når kvelden kommer kan jeg krype under pleddet med en varm kakao. Dere har kanskje sett på snapchat at jeg har startet mye med det kakao allerede? Har funnet en favoritt som er så god! Kanskje jeg skal lage innlegg om den! Hmm.. 

🎁Pakkekalender - I år har Per Fredrik og jeg bestemt oss for at vi skal ha pakkekalender. Det er ikke bare-bare å handle inn 24 forskjellige små gaver, i tillegg til julegave og bursdagsgave (PF har bursdag 21 des). Men dette skal jeg klare! Jeg har allerede kjøpt inn 19 forskjellige pakker til pakkekalenderen. Så jeg er veldig godt igang! Det blir så koselig med en liten og koselig gave til hverandre hver eneste dag i adventstiden!

💇🏻 Hair extensions - Nå er det et par måneder siden jeg fikset håret mitt sist, så det har mildt sagt vokst ut MYE. Håret mitt har virkelig begynt å vokse fort, så festene henger litt som en snurr! Haha! Ikke lett å få en supergod hårdag akkurat. Men, neste uke skal jeg til frisør for å farge mitt eget hår og sette på nytt hår. Dette er hår fra en ny sponsor, og dette blir et nytt samarbeid som jeg er veldig spent på!

🎁 Handle julegaver - Desember kommer til å fly unna fortere enn jeg klarer å si julaften, så derfor har jeg som mål å bli ferdig med alle julegavene før desember. Da slipper jeg alt jaget rundt det å finne riktige gaver, og jeg kan bare slappe av vel vitende om at alt er fikset.

🎄 Handle pynt - Så fort det blir 1. desember kommer dette huset til å være fylt opp med masse julepynt overalt! I år tenker jeg at vi skal gå all-out og virkelig pynte opp masse både ute og inne. Det blir jo så fint og koselig med ekstra mye pynt. I tillegg så er det litt oppløftende i den mørke tiden når det er masse lys utendørs i hagene til folk man kjører forbi. 

🤓 Lese - Jeg har nettopp kjøpt 4 nye spennende bøker! Blant annet sminkeboken til Dajana og selvbiografien til Vendela Kirsebom. Begge bøkene er jeg superspent på å lese, og i november håper jeg at jeg får tid til å lese de!

👗 Klessalg - Jeg har avtalt med noen flere bloggere om at vi skal ha klessalg sammen i slutten av november / starten av desember. Det gleder jeg meg skikkelig til! Blir så gøy å møte dere, og jeg har så ekstremt mye klær jeg må få solgt unna. Hehe!

🌲 Skogen - Selv om det begynner å bli kaldt ute, har jeg lyst til å bli flinkere til og komme meg ut i skogen og nyte den friske luften. Ta med en engangsgrill og lage pølser og pinnebrød, mens man drikker kakao. Ah, det er så koselig det!

🎅🏻 Planlegge fester - I desember har Per Fredrik og jeg planer om å stelle istand en skikkelig stor fest med masse venner i juletema. Gløgg, stygge julegensere, pepperkaker og hele greia! Blir så koselig! Men slike fester trenger en del planlegging, så det må jeg begynne med allerede nå i november.

🍁 Høstpynt - Jeg har lyst til å ta meg en tur ut og skogen, for å hente masse løv, kongler, osv og lage en skikkelig fin DIY pynt ut av det. Har massevis av idéer på lager, så nå kribler det i fingrene mine etter å komme igang!

 

☕️🍁

På vei til..

Nå skal jeg straks en tur til Gulskogen i Drammen og shoppe litt med moren og søsteren min. Jeg har nesten ikke rukket å sett de siden vi var på Mallorca så seter virkelig på tide med litt kafé og shoppekos!

Sa prøve å finne en ny jakke som er litt varm, noen topper og litt forskjellig. Skal vise dere om jeg finner noe fint!

I dag har jeg virkelig gått for rosa og hvitt. Syns det er så fin kombinasjon! Kanskje ikke så veldig «høstete». Men man må vel ikke gå i burgunder 24/7 bare fordi det høst? Hehe!

 

Nå får jeg rundt av her. For nå må jeg løpe!