hits

november 2016

Du vet det er jul når..

.. rumpa har vokst seg ut av buksa. Om jeg kanskje har kost meg med litt ekstra mat den siste tiden? Tja, skal ikke se bort ifra det!

Visste ikke om jeg skulle le eller grine når jeg såvidt fikk på meg buksa for rumpa var for stor. Men pytt pytt! Det er jo bare kropp! Og jeg har helt ærlig ingenting imot å få litt større rumpe. Hah!

Fikk heldigvis buksa på til slutt! Nå er det ut på middag med gutten min!

Video - Sminke for nybegynnere

Jeg blir ofte spurt av dere som leser bloggen min, om jeg kan gjøre en sminkevideo er jeg forklarer det som er mest basic med sminke. Altså er sminkevideo for nybegynnere, eller for dere som bare ønsker å vite litt mer om hva de forskjellige produktene gjør, og hvordan man skal bruke de. Så derfor har jeg nå laget en sminkevideo der jeg viser hvordan jeg gjør basis sminke, der jeg forklarer nøye hva alle tingene er, og hvordan de brukes.

Håper dere liker videoen, og husk å abonnere på youtube kanalen min, da det ikke er alle videoer som havner på bloggen. Trykk HER for å abonnere!

5 Ting som ødelegger håret ditt

Om du har lyst på langt, sunt og vakkert hår, er det noen ting du bør droppe å gjøre. Dette er ting du kanskje ikke har tenkt over at kan skade håret, eller som du trenger en påminnelse om at skader håret. Så her you go; 5 ting som skader håret ditt!

 

Du børster håret feil
- Visste du at du alltid bør børste håret nedenfra og opp? Altså; starte med å børste håret nederst, og deretter jobber du deg oppover. På den måten løser du opp floker mye enklere, og du skader håret mye mindre.

Du bruker for mye hårspray
- Hårspray inneholder en del alkohol som propanol, propyl og isopropyl. Disse stoffene tørker ut håret ditt veldig. Så om du liker å tuppere håret i toppen av hodet og spraye med hårspray, er dette noe som virkelig kan ødelegge håret ditt. Da tørker du hele tiden inn det nye og friske håret, og det kan i verste fall bli så slitt at det knekker av, og gjør at håret ditt blir kortere over tid. Mange hårsprayer gjør også at håret ditt kleber seg sammen, og dermed blir det ekstremt vanskelig å børste det uten å rive ut mange hårstrå.

 

Styling av vått hår
- Om du retter / krøller håret ditt når det fortsatt er fuktig, blir det litt som å steke bacon. Håret ditt blir ganske fritert og veldig skadet. Så om du nettopp har fønet håret tørt, og skal ha i varmebeskyttende spray er det viktig å la sprayen tørke før du krøller / retter håret ditt.

Du sover med håret løst
- Om du har litt lengde på håret vil jeg virkelig anbefale deg å sove med håret i en slak flette, med en strikk som ikke skader håret. Dette gjør at håret ditt holder seg i fletten, og du slipper å våkne opp med en haug floker som er nærmest umulig å børste ut. 

 

Silikon
- Om du bruker shampo eller balsam fra billige merker er det ofte masse silikon i produktene. Dette gjør at håret blir glansfullt og mykt, men det gir absolutt ingen styrke til håret, og ofte knekker håret rett av etter man har brukt disse produktene en periode. Sykt kjipt! Anbefaler dere å heller kjøpe frisørsjampo og balsam som ikke inneholder silikon, som faktisk gir det den pleien det trenger, og husk hårkur! Selv har jeg i lange perioder gått på den smellen at jeg brukte billigshampog og balsam, og tenkte det gikk helt fint siden håret mitt var så mykt og glansfullt. Vel, det var helt til det nesten ikke vokste, fordi det knakk av så mye. Kjip erfaring. 

 

PS; har flere slike tips på lager. Så si ifra om dere vil vite flere ting som ødelegger håret deres!

Opptatt med filming!

Nå sitter jeg i pysjen i sofaen med Chloe liggende på fanget. Det er første gang jeg setter meg ned for å slappe av i dag, så det var skikkelig deilig å få et "pust i bakken". I dag har det vært fullt kjør med filming og redigering. Jeg stod opp rett før 07 for å gjøre sminke og hår, og gjøre klart alt som skulle filmes, sånn at da Per Fredrik stod opp, kunne vi filme sammen.

 

Tror vi filmet inn i sånn 3-4 timer. Eller, med ommøblering i stua og alt som kommer med når man filmer, så tok det 3-4 timer. Også var det rett til å redigere og sende inn video så den skulle bli godkjent. Så vi har hatt litt av en dag! Tror vel det ble 9 timer totalt på alt sammen!

Så vi har hatt nok å gjøre for å si det sånn! Har i det siste fått helt dilla på å filme med 2-3 forskjellige vinkler når jeg lager videoer, og da tar både filmingen, og spesielt redigeringen lang tid! Men det er veldig gøy så det gjør meg ingenting å bruke ekstra tid på det!

Men var egentlig mest for å gi dere en liten forklaring til hvorfor det ble litt sen oppdatering i dag!

Nå skal jeg se en kjapp episode av Blindspot og spise en sen lunsj. Haha, er jo egentlig langt forbi middagstider. Men sånn går no dagan! Etter litt mat skal jeg tvinge meg en tur på tredemølla på treningsrommet her hjemme. Bruker den mølla altfor sjeldent, så nå er det full skjerpings!

Flytte til utlandet??

Jeg må faktisk innrømme en ting. Veldig ofte ser jeg på Finn.no annonser på hus i utlandet. Dette høres jo sikkert ganske rart ut, med tanke på at Per Fredrik og jeg nettopp har kjøpt hus i Sandefjord sammen. 

Men så er det dette med høst og vinter da. De kalde, grå og sure dagene. Høsten. Kjenner jeg grøsser bare av ordet. Det er mye fint med høsten. Solnedgangene og de fine fargene på bladene. Men der stopper det egentlig. Det er sikkert ikke så mange av dere som vet dette. Men om høsten / vinteren går jeg med mye smerter hele tiden. Fordi kroppen min er veldig skjør får jeg vondt bare jeg blir litt kald. Der er jo helt rart og man skulle trodd jeg var 70 år i kroppen noen ganger.

Så når jeg halve året må gå rundt med smerter, frister tanken om hus i varmere strøk ekstremt. Herregud så digg det hadde vært å hatt et hus i et varmt land, som man kunne dratt til fra september til mars. Ah, det hadde vært en drøm det! 

Nei folkens, når jeg blir "voksen" altså litt mer voksen enn jeg er nå, da skal jeg virkelig gjøre alvor av det. Da skal jeg få med Per Fredrik på å kjøpe hus i utlandet så jeg slipper å gå med smerter halve året. Og dere, tenk så sinnsykt deilig det må være å kunne våkne opp til fint vær hver dag. Bare kunne gå i lette sommerkjoler og bade i bassenget om morgenen. Ah, det hadde vært noe det!

I mellomtiden kryper jeg under dyna, skrur opp varmeovnen på fullt og prøver å se de positive sidene med dette iskalde landet. Men får i alle fall veldig julefølelse når det er snø da! Hehe! Også får jeg heller dra på ekstra mange sydenturer om vinteren! 

Pynte juletreet før 1 desember?

Herregud så deilig det er at Per Fredrik er hjemme igjen! Da han var i Sverige fra torsdag forrige uke, til i går kveld, savnet jeg han så mye! Å være alene i huset uten han var skikkelig rart. Heldigvis hadde jeg Chloe så jeg var ikke helt alene. Men jeg savnet fortsatt gutten min veldig mye!

Det er helt rart hvor vandt man blir med å være med hverandre alltid. Bare vi skal avgårde noen timer fra hverandre så savner vi hverandre. Er jo ikke uten grunn at vi begynte å se på hus etter vi hadde vært sammen i bare 3 måneder. Orket ikke å være avgårde fra hverandre vi! Uansett, i dag dro vi ut og spiste skikkelig god lunsj i Sandefjord sentrum. Det er en restaurant som heter "Kokeriet" og den er det så koselig å spise på! De hadde pyntet med masse julelys, det var åpne flammer (et slags ildssted) og vi fikk rett og slett en skikkelig julefølelse.

Nå som det er juletider syns jeg det er helt ok å kose seg litt ekstra i hverdagen, så jeg gikk for burger. Herregud så god den var! Søtpotetchips, masse digg løk, smeltet ost, og digg burgerkjøtt. Ah! 

 

Etter en veldig god lunsj dro vi rett videre til Plantasjen, for å (hold-dere-fast) kjøpe juletre! Nå tenker sikkert 99% av dere at det er altfor tidlig å kjøpe juletre. Tradisjonelt sett setter de fleste opp juletre lille julaften. Men ikke vi! Neida, vi skal sette den opp nå straks vi! Det er jo så mye mer koselig å ha et fint juletre hele desember, som pynter opp stua skikkelig.

Også er det ekstra koselig å ta masse bilder forran det, når det er pyntet skikkelig. Har helt ærlig aldri skjønt greia med å sette det opp lille julaften. Da har man det bare i noen få dager. Selv om jeg har en liten følelse om at vi må kjøpe nytt i løpet av måneden. Hehe! Noen som har erfaringer med dette forresten?

6 Kjoler til julebordet fra Nelly!

// reklamelinker

Gjett hvilken dag det er i dag? Cyber Monday! Jeg er så stoked nå! Nå er det massevis av fantastiske tilbud rundt på nettet, og Nelly som er min favoritt klesbutikk på nettet har masse salg! Siden vi nærmer oss julebordsesongen, julaften og alle andre anledninger som er rundt julen, tenkte jeg å gi dere litt inspirasjon til hva dere kan ha på dere! 

Så derfor har jeg plukket ut 6 forskjellige kjoler som passer disse anledningene. Man kan jo selvfølgelig bare se på bildene på Nelly om hvordan klærne ser ut, men som jeg fikk en kommentar på, og som jeg er enig i, så er det mye lettere og bedre å se hvordan klærne faktisk ser ut i "virkeligheten". Har forresten alle kjolene i XS, om noen skulle lure!

Nelly har masse rabatter som gjelder frem til 23:59 i kveld. Kjøper du for over 500,- får du 15% rabatt, kjøper du for over 1000,- får du 20% rabatt, og om du handler for over 1500,- får du 25% rabatt. Bare husk å bruke koden "CMDEAL" når du kommer til kassen! Stor tommel opp for rabatter! 

Denne kjolen er veldig fin og passer til alle festlige anledninger. I tillegg har den en åpen rygg som gjør den ekstra fin! 

Kjolen finner du HER og skoene finner du HER

 

Denne kjolen får meg virkelig til å føle meg som en gudinne! Altså, har dere sett en så fin kjole? Siden den er svart så passer den perfekt til alle festlige anledninger!

Kjolen finner du HER og skoene finner du HER

 

Denne kjolen passer perfekt nå i julen siden den er litt mørk rød. Den er ikke superpyntet, så om du skal på byen eller et julebord der det kanskje ikke er super pyntet, er den perfekt! Den er også perfekt til deg som liker å pynte deg, men ikke gå all out! PS; den er litt liten i størrelsen. Så anbefaler dere å gå opp en strl.

Kjolen finner du HER og skoene finner du HER

 

Denne kjolen er så fin! Den er pyntet, samtidig som den er lårkort, så den passer perfekt til festanledninger. Ta den på deg på julebordet eller til nyttår!

Kjolen finner du HER og skoene finner du HER

 

Her snakker vi gudinne kjole igjen! Denne ser bare så fabulous ut! Perfekt til både julaften og nyttårsfeiringen! 

Kjolen finner du HER og skoene finner du HER

 

Denne kjolen er bare så lekker, og skikkelig partygirl! Perfekt til julebordet!

Kjolen finner du HER og skoene finner du HER


 

Hvilken kjole likte du best?

Uken som gikk #3

Ukens nedtur
- Per Fredrik reiste til Sverige på torsdag og var der helt til i kveld, på jobbtur. Veldig kjipt å være så lenge borte fra han! Har forresten ikke sagt noe om det på bloggen, da jeg ikke liker å fortelle når jeg er alene i huset, av sikkerhetsmessige årsaker, som dere sikkert forstår! Ukens tanke
- Begynne å fokusere mer på hva jeg selv vil gjøre, og ikke tenke over hva alle andre måtte mene om det. Jeg bryr meg altfor mye om hva nære og fjerne har å mene om hva jeg gjør, og det må jeg slutte med. Det er virkelig på tide å rett og slett ta kontrollen selv!

 

Ukens sang

- "Crowded house - Don't dream it's over (skibblez house edit)". Den sangen fant jeg via en instagram video der en gutt som så ut som han var 2,5 meter høy spilte basketball. Skikkelig random egentlig. Men har digget den sangen helt siden det! Og den gir meg skikkelig jobb motivasjon! 

 

Ukens høydepunkt
- Definitivt jentekveld med hele Drammensgjengen! Utrolig koselig!

Ukens innkjøp
- Denne uken har jeg nesten ikke kjøpt noe som helst! Med unntak av en del julebordkjoler og sko fra Nelly, som jeg skal vise dere i morgen. Ah, gleder meg til å vise spesielt den ene kjolen. Den er helt amazing! 

 

Ukens mest leste innlegg

"Mine tanker om silikon og restylane"

"Alle samboere bør ha 2 bad"

"Dere gjetter aldri hva jeg har gjort"Ukens gullkorn
- Da Camilla helt plutselig stoppet mens hele venninnegjengen var inne på matbutikken, for å lukte på vaskemiddel. Endte med at hele gjengen stod og luktet på alle mulige vaskemidler, og sammenlignet de! 

 

Ukens irritasjonsmoment
- At jeg ikke har bil selv. Har merket det veldig godt når Per Fredrik har vært i Sverige og har tatt med bilen. Det var 4 dager hvor jeg ikke hadde bil, og for å komme meg inn til sentrum måtte jeg ta taxi. Jess da. Kjøpe meg bil når jeg får lønn i januar ja?? MhmmmmUkens kommentar

"Jeg har fulgt bloggen din en stund. Selv har jeg vært svært lite opptatt av sminke og klær. Og interiør, nei det skulle jeg i alle fall aldri bli opptatt av. Så mange fine bilder med sterke farger. Dette inspirerte meg. Det er synd hvis kommentarene skal ødelegge blogglysten for deg, men klart negative kommentarer vil alltid komme. Noen liker å kommentere bare for å gjøre livet surt for vedkommende som skal lese det. Dessverre. Men jeg synes det var artig da du lagde "Girl talk". Det var noe jordnært over det og girl talk er jo en super ide for folk som lurer på forskjellige ting gjennom tenårene. :-) Et tiltak som kan få usikre tenåringer i en krevende fase til å føle seg aksepterte fordi de innser "åja, var det flere som lurte på det". Et tips er jo også engasjere seg f.eks i veldedighet/Røde kors. Å skrive om det viktige arbeidet de gjør. Jeg har selv vært aktiv der. Du er jo flink til å skrive så hvorfor ikke bruke det til å skrive om slike temaer. For slike temaer som veldedige formål og andre ting kan ikke bli gjentatt ofte nok. Bruk det du har som blogger til å skape fokus på saker som står for toleranse. Så stå på videre. Jeg er sikker på du har flere slike ideer på lur. - minrefleksjon  " 

- Wow. Denne kommentaren var bare så god! Og jeg elsker kommentarer der dere gir med tips om hva dere liker, og hva dere syns jeg burde gjøre! Girl talk er noe jeg har veldig lyst til å begynne med igjen, da det er veldig mange temaer som unge lurer veldig på. Tusen takk for en skjønn kommentar <3

 

 

 

Hvordan har uken deres vært?

Ryktet går..

I går hadde jeg besøk av venninnegjengen min fra Drammen! Det er jo altfor lenge siden vi har vært samlet alle sammen, så da inviterte jeg alle hit for en skikkelig jentekveld! Vi har jo vært gode venninner siden vi gikk 3. året på vgs, så det begynner å bli noen år som vi har vært en liten gjeng sammen! 

meg - Camilla - Marita - Trine - Victoria

 

Vi bestemte oss for å ha tacokveld, så første vi gjorde var å dra på matbutikken sammen, og handle inn haugevis med taco og sikkert 15 forskjellige potetgullposer. Aner ikke hvor lang tid vi brukte på å bestemme oss for hvilket potetgull vi skulle gå for, så til slutt gikk vi for alle. Haha!Det ble mildt sagt mer enn nok taco! 

Noe som er sååå typisk når man skal lage seg taco er å ta på altfor mye på lefsa. Her gikk Trine på en skikkelig bom for å si det sånn! 

"Ta begge lefsene sammen kanskje?"

"Dette går jo ikke!"

"Hey hey, endelig!"

Det er så morsomt når man skal ta bilder med kamera og selvutløser. For halvparten av gangene på gruppebilder, er ikke noen klare. Jeg var fullt opptatt med å følge med på Chloe, Marita prøvde å leke plante, Trine og Camilla gjorde gud veit hva, og hvor var Victoria??

Og til slutt får man endelig et blinkskudd, der i alle fall halvparten av gjengen er med i bildet! Haha! 

Så som dere kan se ble det en veldig morsom og koselig kveld i går! Vi spilte "ryktet går" og "charades" til langt på kveld. Jeg hadde aldri spilt ryktet går før, men herregud så morsomt det var! Det er jo et spill der man har hver sin blokk, også får man et ord man skal tegne, også skal nestemann gjette hva du tegnet, også går det sånn i en runde. Jeg tapte så det sang! Jeg er helt utrolig latterlig dårlig til å tegne, og klarer aldri å gjette på tegninger heller. Haha! Men gøy var det da! 

 

Ukens spørsmål #137

// reklamelinker

Hvor mange år tok det før du i det hele tatt tjente noe på bloggen din?
- Jeg begynte å blogge i april 2010. Men de første 3-4 årene tok jeg det ikke så seriøst, og gjorde det mest som en hobby. Så da tjente jeg nesten ingenting. Hendte jeg fikk reiser og sminke sponset, men aldri nok penger til å leve fullt og helt av det. Men da jeg virkelig gikk inn for å komme igang med bloggingen i 2014 begynte jeg å tjene mer penger på det.

Etter at jeg kom inn til Nettavisen / Side2 i februar 2015 tjente jeg veldig godt, og mer enn nok til å leve av det. Så ja, det tok en god stund før jeg tjente noe på bloggen. Men det var mye fordi jeg ikke visste helt hvordan jeg skulle tjene penger på bloggen, og fordi markedet ikke betalte noe penger enda.


kjolen min finner du HER


Har du tips til hvordan å sortere sminken?
- Jeg har nylig laget en video der jeg viser hvordan jeg organiserer all sminken min. Videoen kan du se HER.

 

Kunne du hatt innlegg der du viser "Dette spiste jeg i dag" vet de er populære på YouTube. Altså slike innlegg der man viser hva man spiser i løpet av dagen
- Det har jeg tenkt på å lage flere ganger! Så jeg skal definitivt få til å lage en slik video! Har så mange gode ideer til videoer jeg vil lage, men siden jeg kun lager video 1 gang i uken (noen ganger oftere) så tar det litt tid før jeg får lagd video av alle ideene mine. Hehe! 

 

Kan du vlogge mer på snapchat?
- Det har jeg faktisk ikke tenkt på at jeg kan gjøre. Men det var en veldig god ide! Skal absolutt begynne å legge ut flere videoklipp fra hverdagen der! 


toppen min finner du her


Ditt favoritt sminke merke?
- Oi, jeg har faktisk ikke noen favoritt merke. Det er så utrolig mange gode produkter der ute, så det blir helt umulig å finne en favoritt!Kunne du tenkt deg prøve å være veganer i en hel uke?
- Det høres spennende ut! Men jeg vet ikke hvordan jeg skulle klart å fått i meg nok proteiner. Men jeg skal gjøre litt mer research på det, og kanskje tar jeg en uke der jeg prøver å være vegetarianer i en hel uke. Veganer blir nok altfor vanskelig. Hehe!Kan du beskrive en perfekt date?
- Har egentlig ingen sånne ideer til perfekte dater. Men så lenge jeg er med kjæresten min er det alltid en perfekt date! 

Hva er favoritt godteriet ditt?
- Oi, vanskelig altså! Jeg tror det må bli "m" sjokolade. Også er jeg veldig glad i sjokolade og salt potetgull generelt. Men det er som regel "M" jeg kjøper på lørdager!


Hvordan var det når du bodde på kollektiv, hvorfor flytta du ikke hvis det var dårlig plass?
- Jeg ville veldig gjerne bo i Oslo sentrum, og det er ekstremt dyrt. Siden jeg ikke hadde blitt signert hos Side2/Nettavisen enda tjente jeg en helt vanlig lønn, og det er ikke nok om man vil bo alene i leilighet i Oslo sentrum. Så da ble kollektiv alternativet. Jeg flyttet inn i en egen leilighet etter en stund, og selv om den kun var 37 kvm kostet den 13000,- i måneden. Noe som er ganske sinnsykt! Så det sier jo litt om hvor dyrt det er å bo i Oslo sentrum..

Føler du at du er på et bra sted i livet ditt nå?
- Ja det føler jeg virkelig! Jeg bor sammen med kjæresten min i et hus jeg bare kunne drømt om, vi har en skjønn hund, jeg er endelig helt frisk fra alt av B12 mangel og magesår, og begynner å få en hverdag på nytt sted! 

 

Jeg har begynt å lagt merke til at bildene dine ser litt urealistiske ut de siste dagene. Har du photoshoppa de? De ser litt, eller, jeg vet ikke. Jeg er bare veldig nysgjerrig og håper på svar. Dette er ikke ment som hat!
- Siden det er høst og det er mørkt nesten hele tiden, blir alltid bakgrunnen på bildene mine litt mørk når jeg bruker studiolys. Så derfor har jeg begynt å redigere bakgrunnen litt lysere. Men ser at jeg trenger litt øving, for er enig i at det kan se litt photoshoppa ut. Haha! 


toppen min finner du her


Hva drev du med som hobby da du var liten?
- Jeg hadde egentlig ikke noen spesielle hobbyer eller idretter jeg gikk på. Men frem til jeg var sånn 11-12 år gammel lekte jeg ekstremt mye med Barbie. Jeg har alltid hatt helt Barbie dilla, og ser fortsatt på Barbie serier og filmer i voksen alder, hehe! 

 

Hvor gammel har Chloe blitt nå?
- Hun er 4,5 måneder. Så hun begynner å bli stor jente. Hun har vokst så mye siden vi fikk henne at det er helt sinnsykt! Da vi fikk henne veide hun liksom 1 kg og nå veier hun rett over 3 kg. 


 

Hvorfor flyttet du fra Oslo?
- Per Fredrik og jeg hadde veldig lyst til å kjøpe hus sammen. Så vi måtte uansett ut av Oslo kjernen, da det er helt sinnsyke priser for hus der, i tillegg til at det er umulig å ikke ha naboer der. Vi hadde veldig lyst på et stort hus, som det var et stykke til neste nabo så vi fikk privatliv, og gjerne ved vannet, så da ble Sandefjord plassen. Per Fredrik er jo fra Sandefjord så det falt litt naturlig på det. 

 

Hvem av dere er det som lager maten?
- Vi bytter litt på egentlig. Men ofte så blir det til at det er jeg som lager maten også finner han noe vi kan se på mens vi spiser. 

 

 

Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål?"

 

 

Det er helt galskap!

Nå er jeg helt sjokkert. Å se hvordan folk oppfører seg på Black Friday er jo helt rystende! Så nettopp en video aftenposten hadde lagt ut fra sørlandssenteret, der det var Black Friday. Folk var så gale at de tråkket over en gammel dame som falt ned i menneskemengden. Altså, hva er galt med verden? Er det såååå jævla viktig å få rabatt på en ny tv at du må tråkke over gamle mennesker? Nei fysj! Kjenner jeg blir helt kvalm av å se hvor gale enkelte mennesker kan bli av salg i butikker! Filmen kan dere forresten se HER. Det er også flere folk som begynner å krangle inne på butikken om varer. Altså, skal vi virkelig bli så gale som amerikanere er på film? Really???

Ny pelsvest fra eBay!

// reklamelink

For noen dager siden fikk jeg endelig den nye pelsvesten min i posten. Jeg elsker å gå med pelsvester, fordi de pynter opp og varmer. Samtidig som at det ikke blir altfor mye klær. Er det en ting jeg ikke takler så er det å gå rundt nedlasset i altfor mye klær. Så da er en pelsvest det perfekte alternativet! Og ja folkens, det er fuskepels. Jeg er imot å bruke ekte pels, så jeg kjøper kun fuskepels. Skjønner virkelig ikke hvorfor folk ønsker å støtte en så grusom virksomhet, ved å bruke ekte pels. Men det får være en annen sak.

Vest - HER  //  Sko - HER  // Genser - Forever 21  //  Bukse - WOW

Uansett, for et par uker tilbake klikket jeg hjem en rosa pelsvest. Jeg har en i hvit fra før av, som jeg har kjøpt et annet sted, så da jeg fant denne på eBay (av alle steder) ble jeg helt i ekstase! Jeg elsker å bruke rosa så det passet meg perfekt! 

 

Altså, hvor søt og fin er ikke denne pelsen? Jeg elsker den!


Liker du å bruke fuskepels?
Hva er dine tanker om dette?

Favoritter fra Black Friday hos Nelly

// reklamelinker

Black Friday shoppingkaoset har startet! Det er ekstremt mye tilbud overalt, og min favoritt klesbutikk har masse salg. I dag har Nelly 20% rabatt på alle varene sine (med unntak av noen få merker). Her snakker vi tusenvis av kjoler, sko, sminke og mye mer! I tillegg har de timestilbud, der de har ekstreme rabatter. Frem til 13:00 har de 40% rabatt på alle hverdagskjoler. Pass på å følge med hver eneste time, for det er ekstremt mange gode tilbud som kommer!

For å hjelpe dere å finne noen fine kjoler til julebordet / ballet og alle de andre festlighetene som kommer, har jeg funnet noen av mine favoritt kjoler fra salget. Husk å skrive inn "black20" i kassa, for å få 20% rabatt. 


HER  //  HER  //  HERHER  //  HER  //  HERHER  //  HER  //  HER

 

Hvilken kjole likte du best?

Flette tutorial til skole / jobb!

// reklamelink

Den siste tiden har jeg fått helt flette-dilla! Jeg har jo i åresvis tenkt at fordi jeg har tape extensions, så kunne jeg ikke lage noen andre fletter enn kun de helt basic som ikke går inntil hodet. Men herregud så feil jeg tok der! Det er jo et helt hav av spennende flettesveiser jeg kan lage! Jeg har testet ut mange forskjellige i det siste, og har nå en ny flette jeg vil dele med dere! Denne fletten er en såkalt "pull through" flette, og den er så fin! 

Den tar 5-10 minutter å gjøre, avhengig av hvor mye hår du har, og hvor dreven du er. Denne er genial å bruke på skolen / jobben, da den gir en fin look, samtidig som du får håret vekk fra ansiktet! 

Slik gjør du:

✨ 1. Del håret opp i skillen du ønsker å ha. Ta ut to seksjoner fra hver side. 


Kjolen min finner du HER


✨ 2. Sett de to seksjonene sammen med en hårstrikk i midten av hodet bak. Dette blir da flette nr 1.

✨ 3. Sett denne fletten opp med en klype på toppen av hodet.

✨ 4. Ta ut to nye seksjoner fra forran.

✨ 5. Sett de i en strikk i midten av bakhodet. Dette blir flette nr 2.✨ 6. Ta flette nr 1 ut av klypen, del den i to deler, som du henger forran over skuldrene. 

✨ 7. Klyp flette nr 2 opp i en klype oppe på hodet. ✨ 8. Blend flette nr 1 med håret, og lag en ny flette, som du setter i en strikk. Deretter gjør du det samme som i steg 6 og 7. 

✨ 9. Gjenta hele prosessen til fletten er helt nederst. Når du den er helt nederst setter du alt i en strikk.

✨ 10. Begynn å dra i alle seksjonene, for å gi fletten fylde. Begynn øverst og jobb deg nedover. Bruk gjerne et ekstra speil for å sjekke at alle flettene har blitt dratt ut like mye. 

✨ Og slik blir resultatet! Fint ikke sant? Jeg syns den fletten er så vakker! ✨Tenkte forresten å prøve og legge ut en ny flette tutorial ukentlig.
Hva syns dere om det?

Beauty hack #5

I dag skal jeg gi dere et genialt triks, som gjør at dere kommer til å spare mye tid om morgenen, når dere skal sminke dere. Da jeg reiste i sommer, merket jeg hvor utrolig mye lengre tid jeg brukte på sminken, fordi alt lå nede i en svær sminkemappe.

Så da måtte jeg stå og lete etter hver eneste lille ting, hver gang jeg skulle påføre et nytt produkt. Og når man bruker 20-30 forskjellige produkter og koster, så er det mye tid som går tapt til å lete etter ting. 

Derfor begynte jeg heller å helle ut alt av sminkemappen og legge det i den rekkefølgen jeg skulle bruke det, bortover bordet. Da sparte jeg veldig mye tid, og sminken ble mye lettere! Så mitt tips til dere er; legg klar alt sminken i den rekkefølgen du skal bruke den, med koster, på bordet om kvelden.

Da sparer du masse tid om morgenen, og slipper å stresse deg igjennom sminken i full frustrasjon fordi du ikke finner ting i sminkemappen!


Smart, eller hva?

Dere gjetter aldri hva jeg har gjort

I dag har jeg gjort noe som jeg aldri tror dere klarer å gjette på. Jeg blir faktisk overrasket av meg selv, at jeg faktisk gjorde det! Jeg kan jo begynne med å fortelle om dagen min som ledet opp til dette. Jeg stod opp 07:00 i dag for å redigere ferdig en video, spise frokost, sminke meg, gå tur med Chloe og svare på en haug mailer før Per Fredrik og jeg reiste inn til Oslo. 

I dag var det nemlig møte med United Screens, som er YouTube nettverket som vi er med i. Dette er de som hjelper oss med kanalene våre, sånn at de blir så bra som mulig i tillegg til at de forhandler mange av avtalene som gjør at vi begge tjener penger på YouTube. Så i dag var det duket for lunsj med hele den norske staben og også en del av det svenske teamet, så vi ble 8 stykker rundt lunsjen, og det var så gøy å snakke masse YouTube! Elsker å være med andre som har samme lidenskap og interesse for de samme tingene! YouTube er jo så gøy, og jeg prøver hele tiden å bli enda flinkere på det! 

Etter lunsjen var Per Fredrik og jeg litt usikre på hva vi skulle. Vi hadde jo allerede vært ute og spist, så noe kafé ble bare kjedelig, og shopping i kulda er jo ikke akkurat supergøy. Så da vi gikk forbi nasjonalgalleriet foreslo Per Fredrik at vi kunne ta en tur inn og se. Så "kulturell" av meg som jeg er, var jeg jo litt skeptisk. Men overraskende ble det veldig morsomt og inspirerende! Dere som har lest bloggen min en stund vet jo at jeg ikke akkurat er en kunst person, så dere ville nok aldri gjettet at jeg dro på kunstmuseum i dag!


Skoene mine finner dere HER, og vesten min finner dere HER.

 

Altså, disse maleriene her er bare så utrolig vakre! Det er i mine øyne ekte kunst!


Hadde vært så gøy å hatt et bilde som lignet på den blå med vinternatten. Ah, blir rolig i sjelen bare av å se på det!

Noe som var veldig surrealistisk, var å se alle maleriene man hele barne- og ungdomsskolen har blitt fortalt om. Så da vi så både "Madonna" og "Skrik" fikk vi begge en skikkelig merkelig og morsom følelse. Nesten litt starstruck. Hehe!Er dere glade i kunst?

Video: Glam makeup tutorial!

// annonse

Nå som det straks er både julebord, juleball nyttårsaften, julaften og en haug andre festligheter, har jeg laget en sminketutorial for å gi dere en god dose inspirasjon til festsminke aka glam makeup. Nå som black friday straks kommer, har blivakker.no kjørt på og har black week, det vil si at det er 25-80% rabatt på alt i hele nettbutikken, til og med fredag! Woho! Hvor fett er ikke det? Nå er det bare shoppe favorittsminken, og nye spennende favoritter til en billig penge!

 

Produkter brukt i video;

VIPPER:   Ardell Dual Lash Applicator  // Ardell Vippelim Duo Lash Clear  //  Ardell Natural Fashion Lashes 117 Black

KOSTER:   Shelas Sminkekoster Sett 12 Deler  //  Shelas Sminkekost Kabuki  //  

LEPPER: NYX Lingerie Liquid Lipstick Exotic LIPLI12  //  NYX Lingerie Liquid Lipstick Bedtime Flirt LIPLI08  // NYX Retractable Lip Liner Vanilla Sky Light Beige 

ØYENSKYGGE:  Makeup Revolution Iconic 

KONTUR: Makeup Revolution Ultra Blush Palette Hot Spice //  The Balm Mary-Lou Manizer Aka "The Luminizer" Highlighter  //  The Balm Bahama Mama

HUD:  NYX Concealer Wand Light  //  NYX Studio Finish Powder Translucent   //   NYX Stay Matte But Not Flat Liquid Foundation  //  NYX Stay Matte But Not Flat Powder Foundation Ivory  //   NYX Mineral Finishing Powder Light/Medium //   NYX Concealer Jar Porcelain 

PRIMER:  Nyx Pore Filler //  Beauty UK Prime FX Foundation Primer 

ØYNE: NYX Lush Lashes Mascara XXL  //  The Balm Liquid Eye Liner Schwing  //  NYX Tame & Frame Tinted Brow Pomade 

Er jeg prippen?

// reklamelink

Nå har jeg nettopp lest igjennom kommentarene deres fra forrige innlegg, og jeg må bare komme med litt tanker! Det var jo mange av dere som mente at jeg kanskje var litt prippen og fin på det. Men jeg tror nok de fleste hadde takket ja til to bad om økonomien gjorde at man hadde mulighet. Både fordi det er deilig å kunne gå på do alene, men også fordi det er praktisk når det kommer til dusjing.

Nå skal det sies at Per Fredrik og jeg ofte bader og dusjer sammen, og vi pusser som regel alltid tennene sammen om kvelden på hovedbadet, som er rett ved soverommet. Men sånn "til vanlig" er det veldig deilig å ha eget bad.


Genseren min finner du HER
 

Jeg har jo bodd i kollektiv der vi var 4 jenter om et bittelite bad. Det var stress det! Også har jeg bodd hjemme med foreldrene mine og på det meste var vi 5 voksne og 1 barn som brukte et bad sammen, og det var i alle fall kaotisk og stress!

Så da Per Fredrik og jeg skulle kjøpe eget hus, og hadde råd til et hus med 2 bad, så kjøpte vi det. Hvorfor ikke liksom? Ærlig så syns jeg ikke at man skal dele alt med kjæresten sin. Altså, gå og promp et annet sted liksom. Haha!

Men jeg må jo si at jeg syns det er ganske morsomt å lese om at flere av dere faktisk går på do mens kjæresten står i dusjen. Altså, jeg tror jeg hadde dødd om jeg skulle gjort det samme! Per Fredrik og jeg er ekstremt trygge på hverandre, men det får da være grenser! 

Uansett, nok baderomsprat for i dag. Morsomt tema, og definitivt delte meninger! Gøy med debatt! 

Nå skal jeg straks sette igang med å lage en video som skal ut i morgen. Har nettopp vært på butikken og kjøpt inn sånne lys som gir fin bokeh effekt i bakgrunnen på videoen, så nå gleder jeg meg til å sette igang!
 

Alle samboere bør ha 2 bad.

// reklamelink

Da Per Fredrik og jeg skulle finne hus, var det spesielt en ting som vi satt høyt på ønskelista. Nemlig; 2 bad. Vi endte heldigvis opp med et hus som har 2 bad, der det er dusj og do på begge bad, og det er vi så glade for den dag i dag. Grunnen til at vi ville ha 2 bad, er rett og slett fordi at det å dele bad kan fort drepe romansen i et forhold.

Du kan jo tenke deg å gå inn for å dusje, rett etter at samboeren har gjort nummer 2. Det er rimelig pinlig! Altså, det er mange som sier at det er det mest naturlige i verden, men altså. Man trenger ikke dele alt med samboeren sin liksom. Noen ting kan man holde for seg selv.  


Genseren min finner du HER

 

I tillegg er det jo evig kjipt å måtte vente til hverandre er ferdige i dusjen, og selv om jeg ikke sminker meg på badet, men heller forran sminkebordet mitt, liker jeg å bruke god tid på badet. Det er jo få ting som er mer kjedelige enn å måtte stresse fordi samboeren skal bruke badet. 

Jeg vet ikke med dere, men for meg hadde det blitt helt uaktuelt å noensinne flytte til et hus der det ikke er 2 bad. 

Hvordan er det med dere? Deler dere bad med samboeren?
Eller har dere hvert deres bad?

Mine tanker om silikon og restylane

Jeg må innrømme det at når det kommer til plastiske operasjoner og injeksjoner, spesielt da silikon i pupper og restylane i lepper da det er mest vanlig, er noe jeg ikke klarer å bestemme meg helt for hva jeg tenker om. På den ene siden syns jeg at man skal være fornøyd med seg selv slik man er skapt. For vi er alle vakre på hver vår unike måte. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Men samtidig føler jeg det blir ganske dobbelmoralsk av meg å si. Selv bruker jeg foundation til å skjule kviser, hair extensions for å få lengre og fyldigere hår, falske negler for å få fine negler som ikke er korte og knekker. Så jeg gjør selv ting som endrer hvordan jeg ser ut naturlig. Dette er jo langt ifra det å sprøyte noe inn i kroppen eller operere.

Men det er litt i samme tankegang. Man vil endre hvordan man ser ut naturlig. Jeg må innrømme at, hvis jeg hadde for eksempel hatt ekstremt tynne lepper, som jeg følte at ikke passet meg selv, så hadde jeg nok tatt restylane. Men siden jeg er fornøyd med mine naturlige lepper, blir det ekstremt lett for meg å være imot restylane, og si til andre at de skal være fornøyd med seg selv. 

Jeg tenker litt sånn at vi er alle frie mennesker, vi har retten til å gjøre hva enn vi vil med vår egen kropp. Enten om dette er å ta en gigantisk tatovering som dekker hele ryggen, silikon i puppene eller restylane i leppene. Man bør alltid gjøre hva man selv vil og føler er riktig.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Men en ting er sikkert; tenk nøye igjennom det før du setter igang. Det er så kjipt å ta en tatovering eller en operasjon som man angrer på. Tenk over hvorfor du ønsker å ta det. Ønsker du å ta det fordi du faktisk bare vil se bedre ut, og tror dette er noe som oppriktig vil hjelpe deg? Eller sliter du med selvbildet og bør heller gå til en psykolog? Det er så mange jeg har hørt om som har tatt silikon fordi de sliter med selvbildet, men så endres ingenting og man fortsetter å operere til man blir halvgal, og selvtilliten er på bunn.

Så ja, det er jo vanskelig å vite om operasjoner faktisk vil hjelpe deg eller ikke. For mange så hjelper det ikke selvbildet i det hele tatt, og mange av de får bedre selvbilde kun etter at de faktisk har jobbet beinhardt med seg selv. Mens hos andre kan operasjoner være løsningen. 

Uansett hva man velger er det opp til en selv å gjøre det man vil. Personlig ønsker jeg per dags dato ikke å gjøre noe mot min kropp, men jeg dømmer ingen som velger å legge seg under kniven. 

 

En innrømmelse

// reklamelinker

Phew, endelig får jeg oppdatert dere! Denne dagen har virkelig bare sust avgårde! I går filmet jeg inn en video til YouTubekanalen min, og brukte typ 4-5 timer på filming og på å redigere deler av den. Så da jeg fortsatte å redigere den i dag tenkte jeg at det skulle gå så fort, og at jeg skulle bli ferdig til 11:00. Vel, der tok jeg feil. Kl 15:30 var jeg ferdig. Altså, whaaat! Men heldigvis er den en video det var veldig gøy å jobbe med, så det gjorde meg ingenting!

Genser - HER  /  Bukse - WOW  /  Sko - HER  /  Veske - HER


Bortsett fra at da jeg endelig skulle ut for å ta bilder av dagens antrekk var selvfølgelig dagslyset borte,så da måtte jeg ta noen selfies inne, før jeg dro ut med Per Fredrik for å spise en litt sen lunsj. Vi har vært ute og spist sen lunsj to dager på rad nå.

I går var vi på en gresk restaurant som jeg virkelig likte. Gresk mat er jo så godt, og de var skikkelig flinke, så der skal jeg nok få med Per Fredrik flere ganger! I dag testet vi ut et annet sted som var litt mer sånn alt-mulig restaurant med masse forskjellig mat, så det ble veldig spennende det også!

Haha, jeg må innrømme en liten ting da. Jeg er en liten gambler når det kommer til Flax lodd. Jeg kjøpte et flakslodd på fredag, som jeg vant typ 75,- på, og når jeg vinner noe må jeg alltid kjøpe nye lodd til jeg ikke vinner lengre. Så siden fredag har jeg holdt på å kjøpe nye lodd. Tror vel jeg har kjøpt 15-20 lodd siden da. Av en eller annen grunn vinner jeg alltid masse små summer på Flax lodd.

Husker når jeg var hjemme hos mamma og pappa for en god stund siden, og gikk ut og inn av butikken sånn 8 ganger for å kjøpe nye, og bytte inn de jeg vant på. Helt merkelig! Kunne jeg ikke heller vunnet en million da? Det hadde vært så gøy! Da hadde jeg dratt rett til New York på shopping. Ah, tenk så magisk det er rett før jul da! Okey, nå drømmer jeg meg skikkelig bort her. Men litt hverdagsdrømming må da være lov?


 

Har du vunnet noe på flaxlodd eller gambling før?

 

Uken som gikk #2

Ukens opptur
- Jeg klarte faktisk flere dager på rad å stå opp 06:00 og være skikkelig produktiv. Det var deilig det! Selv om det gikk fort over.. bahhh!

 

Ukens innkjøp
- En hel haug nye klær fra Nelly. Alle klærne kan du se i DETTE innlegget. Favoritten min er uten tvil kjolen på bildet under! Du finner den forresten HER. 

Ukens tanke
- Denne uken har vært veldig opp og ned, fordi jeg har stanget hodet mitt i veggen av å bare sitte inne å blogge. Det er jo ikke bra for psyken min, og er jo heller ikke så morsomt for dere å lese om. Så derfor har jeg satt meg noen mål som kommer til å gjøre at jeg må mye mer ut av huset og gjøre ting aktivt ute. Kjenner jeg trenger å leve livet mye mer! Jeg er tross alt bare 23 år, det er nå jeg skal leve livet, og ikke bare jobbe. Heldigvis kan jeg ta med meg jobben min på det meste, så dere får være med!

 

Ukens nedtur
- Veldig mye stygge og krasse kommentarer i kommentarfeltet. Ikke noe god følelse. 


Genseren min finner du HER
 

Ukens sang
Africa - Bacall, Malo. Okey, Africa er bare en sånn sang jeg får dilla på. Så hver gang jeg hører en ny versjon av den, hører jeg på de  24/7. 

 

Ukens høydepunkt
- Datenight med Per Fredrik i går da vi så "Fabeldyr" var veldig koselig! Og på fredag var jeg hos moren min med søsteren min og vi hadde jentesnakk hele kvelden. To utrolig koselige kvelder!  

Ukens mest leste innlegg
- "Tvangstanker jeg har"

- "En side av blogging få vet om"

- "DIY: Marmor sminkebord" 

Ukens irritasjonsmoment
- At jeg ikke har fått til å blogge så mye som jeg egentlig vil blogge. Jeg har liksom satt meg ned for å skrive til dere flere ganger, men da har det bare stoppet helt opp. Det er så vanskelig å forklare det, fordi det er så merkelig, og jeg forstår det ikke helt selv. Men forhåpentligvis blir uken som kommer mye bedre!

 

PS; Om dere har noen ønsker til punkter dere vil at jeg skal skrive i "uken som gikk" er det bare å skrive de i kommentarfeltet!

Skal vi ha barn?

Noe Per Fredrik og jeg blir spurt om veldig ofte av venner, familie og blogglesere er; "Skal dere ha barn?". Dette er noe vi har diskutert veldig mye frem og tilbake. På den ene siden er det helt fantastisk å ha barn. Da får man en enorm ekstra glede i hverdagen, man får oppdratt et menneske, og det å få barn er nok også veldig givende. Det er jo ingen tvil om at det å få barn er en av livets største gleder.

Men på den andre siden er det ekstremt mye ansvar å ha barn. Man skal tross alt oppdra et menneske og forme det. Gjør man det feil kan man ende opp med å få et grusomt barn som ender opp som en psykopat (ja, dette er worst case scenario). Men det er fortsatt et ekstremt stort press på at man hele tiden skal gjøre alt riktig med barnet. Jeg kan jo bare tenke meg hvordan mammabloggere har det, som får høre det fra folk om hvordan man skal oppdra sitt eget barn. 

Så det er ingen tvil om at det er mye ansvar. I tillegg er jo det å ha barn ekstremt tidskrevende. Skal man ha barn må man være villig til å sette av ekstremt mye tid til barnet de neste 18 årene. Det er litt av en jobb! For ikke å snakke om hvor begrensede muligheter man får. Man kan liksom ikke bare hoppe på et fly og reise til Tokyo i morgen om man har barn. Da må man reise på barnevennlige reiser, og det er jo ikke bra å reise for mye med barn heller, da det ofte kan være stressende for de aller minste. Skal man ut og ha date med mannen sin, må man alltid ordne barnevakt, og det er jo ikke bare-bare å finne det alltid. Man vil jo beskytte barnet sitt, og da er det viktig at man har en barnevakt man stoler 110% på. 

Også er det jo tiden før man får barnet. Tiden man går gravid. Det er så mye skummelt som kan skje mens man går gravid. For ikke å snakke om hvor uheldig man kan være. Man kan bokstavelig talt ligge over doskåla og spy i 9 måneder mens man er et følelsesmessig vrak. Eller man kan ha flaks og ha en fantastisk graviditet. Men man vet aldri, og det skremmer meg. 

Jeg tror nok at når man får barn, så endrer tankegangen seg helt. Da gjør det ingenting at man ikke kan reise spontant, eller at man revnet fra topp til tå under fødselen. For da har man skapt et menneske, og det er jo et under i seg selv!

Uansett. Vi har bestemt oss for at det kommer til å bli en god stund før vi får barn. Personlig vil jeg at vi skal ha vært gift en stund, ha en ekstremt god økonomi (så man ikke trenger å stresse over pengeproblemer, for barn er jo ekstremt dyrt!) også vil jeg at vi begge skal føle at vi faktisk er klare for å få barn. Når den tiden kommer er vi ikke sikre på. Det kan være om 2 år eller om 8 år. Vi får bare ta ting som det kommer!

 

Ukens spørsmål #136

// reklamelink

Hva setter du mest pris på ved å ha en kjæreste, og hva er det mest irriterende ved det?
- Oi, vanskelig å finne bare en ting jeg setter mest pris på. Men det er nok det å ha noen å dele livet med som jeg setter mest pris på. Dele tanker, meninger, minner og kjærlighet er helt fantastisk! Det som jeg syns er mest irriterende er når en av oss må avgårde på jobbreiser / turer, så savner vi hverandre ekstremt. Vet mange sier at det er sunt å savne hverandre litt, men herregud så fælt det er å savne hverandre!


 

Hvordan kjenner du Donna fra "ingen kjære mor"?
- Donna ble jeg kjent med for mange år siden på bloggeventer, og vi har vært gode venner siden den gang. Nå har hun flyttet et stykke utenfor Oslo, og det samme har jeg, så vi ser hverandre ikke like ofte dessverre. Men hun er en knall jente! 

Kunne du hatt en sånn "besøk til Stina" dag? Sånn for eksempel at du trekker noen få personer som liksom "vinner" da, også kan de komme å besøke deg?
- Nei, det hadde blitt helt feil for meg. Jeg elsker å møte dere når jeg utenfor hjemmet mitt. Da er det bare koselig! Men når jeg er hjemme er det privat. Så det hadde jeg aldri gått med på. Er jo en grunn til at vi har skjult adresse og tlf nr. Litt privatliv må vi også ha :-)

 

Hvem er favoritt artisten din? Utenom Per Fredrik
- Oi, vanskelig å si! Jeg har egentlig ingen favoritt artister. Men jeg er veldig glad i Twisted Sister, Kiss og en god del av nåtidens trance / partymusikk.


Her møtte Per Fredrik og jeg sangeren i Twisted Sister, på en metalfestival som Per Fredrik sang på
 

Koster det noe for å legge igjen en kommentar her på bloggen/i kommentarfeltet?
- Nei, det er helt gratis! Dere trenger heller ikke å ha en bruker eller logge inn noe sted. Når dere legger igjen en kommentar står det at man kan fylle ut; navn, epost og url. Her er det egentlig bare nødvendig å fylle inn navn. Selv om man ikke trenger å gjøre det heller. 

 

Er Chloe rampete? Leser bloggen din hver dag.
- Hehe, ja hun er ganske rampete! Hun er jo bare 4 måneder gammel, så hun er ganske rampete enda! Spesielt når hun blir veldig gira. Hun går og henter sko 24/7 som hun spiser på. Hun har til og med lært seg å åpne skyvedørsskapet for å kunne gå inn og ta sko. Så ja, hun er en liten ramp! 


Genseren min finner du HER
 

Har du noen gang spilt håndball eller noe sånt?
- Nei, jeg har aldri spilt noe sport. Jeg har derimot gått på freestyle dans i 1,5 år og en halvtime på turn (hahaa). Men ellers enn det har jeg alltid likt å trene på egenhånd. Lagsport har aldri helt vært min greie.

 

Hvor er sminkespeilet med lysene på fra?
- Det er fra ikea. Speilet finner jeg ikke på IKEA sine sider, så det er nok utsolgt, lysene finner du HER.


 

Ville du vært med i serien Bloggerne om du ble spurt? Hvorfor/hvorfor ikke?
- Ja det ville jeg! Har alltid syntes at den serien har vært så morsom å følge med på, og mange av de som har vært med har delt så ekstremt mye av livene sine. Så jeg tror nok det ville vært gøy å vært med på! 

 

Hva er det beste med å bo i Sandefjord?
- Det er nok at det er så nærme vannet. Jeg elsker hvor deilig det er å se ned mot vannet og gå ned til stranden!Har dere hele huset for dere selv? Du har ikke sagt noe om det.
- Hmm.. Trodde jeg hadde sagt noe om det! Men ja vi har hele huset for oss selv. Det er kun Per Fredrik, jeg og Chloe som bor her. Vi har ingen leieboere eller noe sånt noe. 

 

Hva er forskjellen på vippe extensions og løsvipper? Er kanskje litt rart å ikke kunne det, men er ikke helt med på akk det, så jeg bare lurer.
- Syns ikke det er noe rart spørsmål, er sikker mange som lurer på det samme! Vippe extensions er vipper man setter på hos en vippesalong, da sitter vippene på i 2-5 uker og de blir limt på dine egne vipper. Løsvipper er vipper som sitter på en remse som man kjøper på butikker der de selger sminke. De setter man på hver dag, og tar av om kvelden.  

Hvis man skal få seg en hund, og man er allergisk, hvilke raser anbefaler du da? (vil ha en som er liten og søt).
- Det er flere raser som er såkalt allergivennlige. Men det er etter hva jeg har hørt og erfart, veldig forskjell fra person til person på dette. HER finner du er oversikt over raser som er allergivennlige. Men før dere kjøper en hund, anbefaler jeg å passe på en hund av samme rase i 3-7 dager (minst) for å se om man er allergisk mot rasen.

Da vi skulle ha Chloe passet vi på en annen papillon i noen dager, for å se om Per Fredrik ble allergisk mot den, noe han heldigvis ikke ble, og derfor turte vi å kjøpe Chloe. Fordi Per Fredrik er allergisk mot en del hunder, katter og andre dyr, var det veldig viktig å sjekke på forhånd om han tålte rasen. Husk folkens; det er bedre å heller gjøre litt testing med en annen hund dere passer, enn å kjøpe en hund og bli superglad for at man har kjøpt den, og så finne ut at man er allergisk og ikke kan ha den.  

Har du noen tips til å få et finere jenterom?
- Her kommer det nok veldig ann på hva slags stilsmak man selv har. Men noe jeg selv gjorde for å få et finere jenterom, da jeg bodde hos foreldrene mine var; male veggene hvite, ha en stor hvit seng med himmelnetting over, sette inn sminkebord, sette inn hyller med bokser så det ble ryddig, og henge opp bilder som var fine, og ha noen blomster på rommet. Rommet man har hjemme hos foreldrene sine er som regel ikke ekstremt store, og da kan det være smart å henge opp speil og ha hvite farger, for å få rommet til å se større ut. 

Da jeg bodde i kollektiv hadde jeg et mye mindre rom enn da jeg bodde hjemme. Da var rommet mitt bare på 9 kvm, mens hos foreldrene mine var det 16 kvm. Så i kollektivet fikk jeg ikke like mye plass, men det ble fortsatt fint og koselig, og jeg fikk plass til det jeg trengte!

Er det ikke noe du kan spise eller drikke for å unngå B12 mangel ?
- Det er mange ting man kan spise for å unngå B12 mangel. Men problemet mitt er at jeg ikke tar opp B12 i kroppen på samme måte som andre mennesker. Så derfor får jeg veldig lavt nivå av det. Jeg kunne sittet å gomlet B12 piller uten at det hadde hjulpet noe som helst. Jeg må ha det med sprøyte, og sånn er det bare. Det er noe som er veldig vanlig at kan skje hvis man har hatt kyssesyken eller operert noe inne i magen / tarmsystemet.

 

Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål?"

Det sårer ekstremt

// reklamelink

De siste dagene har jeg slitt skikkelig med å blogge. Jeg føler det har sagt helt stopp oppe i hodet mitt, og hver gang jeg har logget inn på bloggen har jeg mottatt en hel haug med drittkommentarer og kjeft. Jeg har prøvd å være åpen med dere om hvordan jeg føler at ting er, men når jeg blottlegger mine innerste følelser, og får så mye dritt igjen frister ikke akkurat tanken om å være åpne med dere. Da frister ikke tanken om å blogge i det hele tatt egentlig. Så derfor har jeg de siste dagene oppdatert skikkelig dårlig, med 0 innlegg noen dager, og 3 andre dager (hvor jeg har hatt blogglyst). 

Men vet dere hva, fuck det her. Jeg gidder ikke å la noen anonyme drittkjerringer på internett ødelegge for meg. Jeg elsker å blogge, så da får dere si hva enn dere vil om hva jeg mener. Eneste jeg vet er at det å være åpen om mine tanker, er noe jeg ikke kommer til å være igjen på en stund. I alle fall ikke så åpen. For jeg stiller meg veldig sårbar når jeg er så ærlig, og når jeg får så mye dritt tilbake er det en skikkelig drittfølelse. Dere aner ikke hvor mange kommentarer jeg har slettet de siste dagene, for å si det sånn, og det sårer å lese slike kommentarer.


Genseren min finner du HER
 


Anyways, en ting som er sikkert er at jeg er nødt til å begynne og fokusere mer på meg selv, og ikke på bloggen hele tiden. Så fremover har jeg satt meg en del mål og tanker om hvordan jeg skal få det bedre i hverdagen. Det kommer nok til å gjøre at jeg sikkert kommer til å blogge 1-2 ganger om dagen. Men det får så være. For meg er det viktigste å ta vare på meg selv. 

I går tok jeg nesten helt fri fra bloggen, og fokuserte på å være med andre. Jeg var masse med Per Fredrik på dagen, da vi dro rundt og gjorde mange ærender sammen, og dro ut for å spise lunsj sammen. På kvelden dro jeg hjem til mamma en tur og satt hele kvelden og skravlet med hun og søsteren min. Dette trengte jeg for å si det mildt! Å bare kunne skravle, og koble helt ut fra jobben, er så ekstremt viktig. 

I kveld skal Per Fredrik og jeg ha date night, og i kveld er det Per Fredrik sin tur til å bestemme hva vi skal finne på. Så nå er jeg spent på å se hva vi skal gjøre!

 

En side av blogging få vet om

Akkurat nå har jeg lyst til å snakke om en side av blogging, som gjelder mest for de bloggerne som blogger på heltid. Altså; vi som har det som heltidsjobb. Dette er en side av jobben som sjeldent blir snakket om, men som er veldig reell for mange av oss.

Tingen er den at det å blogge kan til tider være ekstremt isolerende. 

De aller fleste som jobber med blogging på heltid, jobber hjemmefra. Da tenker man kanskje at det er sykt chill, og på mange måter er det det. Man kan tusle rundt i pysjen så mye man vil, man kan stå opp når man vil, man kan jobbe når man vil, man trenger ikke jobbe ute i kulda og snekre opp et bygg eller tørke rumpa til gamle mennesker på gamlehjem.

Sånn sett er det ganske chill.

Men det som mange ikke tenker på er hvor mye jobb det er med blogging, og hvor isolerende det er. Har man hjemmekontor har man ingen kollegaer man kan prate med, og fordi man er nødt til å jobbe så har man ikke tid til å være med venner og familie. Er man blogger så har man ikke fri i helgene, så man har aldri noe ekstra tid til å catche opp på ting. Er en grunn til at plenen hjemme hos oss ble rimelig lang i sommer og at vi har noen som vasker huset for oss.

Jeg vet det er ekstremt mange der ute som tenker at å blogge tar opp 20 minutter av dagen, og det er det. Men nei, å ta bilder, skrive innlegg, svare på 50-100 kommentarer, svare på ca 40-50 mailer, filme videoer, redigere videoer og gjøre research tar mye tid. Så det er sjeldent man har energi og tid igjen til å faktisk gå ut av døren og gjøre noe sosialt eller annerledes. 
 

Hadde jeg ikke vært sammen med kjæresten min, hadde jeg nok gått på veggen for lenge siden. Vi jobber hjemmefra begge to og vi har hverandre, også har vi lille Chloe da, så vi har mye sosialisering i hverandre. Det er jeg ekstremt glad for, og jeg får vært med begge to veldig mye i løpet av dagen. 

Jeg tror man må være litt workaholic for å overleve med å ha hjemmekontor. Hvis ikke får man aldri gjort noe som helst. Men det som er negativt er at man alltid setter jobben først. Men glemmer helt bort å dra ut av huset og oppleve ting og ta tid til å bare være seg selv. Nå snakker jeg jo ikke for alle andre bloggere, for jeg kan ikke vite hvordan alle andre faktisk har det. Men det er i alle fall sånn jeg har det. 

// Genseren min finner du HER  //

Grunnen til at jeg snakker om dette akkurat nå, er fordi jeg har snakket en del med søsteren min om det. Hun ringte meg i går og ga meg egentlig et skikkelig spark i rumpa, på at jeg må bli flinkere til å tenke mer på meg selv, og komme meg ut av hjemmet og oppleve mer. Et slikt spark i rumpa trengte jeg skikkelig kjenner jeg. For det er så altfor lett å prioritere jobben først, og gjøre noe som er innenfor sin egen komfortsone.

Så fremover skal jeg bli mye flinkere på å pushe meg selv til å gjøre ting utenfor hjemmet. Dra på kino, bowle, ta et matlagingskurs, dra på spa, teste ut klatring, være med venninner, hjelpe til på suppekjøkken eller bare et eller annet som er annerledes. For jeg tror virkelig det er viktig for oss mennesker å få nye inntrykk og opplevelser, spesielt i en jobb der jeg hele tiden tømmer meg for inspirasjon. 

Så ja, dette ble en del kanskje litt snåle tanker fra meg. Men noen ganger liker jeg rett og slett bare å fortelle dere om hva jeg tenker, så håper jeg i alle fall at dere fikk et litt bedre innblikk i hvordan deler av blogglivet er. 

Video: Slik organiserer jeg sminken min!

Beklager at det ikke ble noe onsdagsvideo i går. Jeg ble skikkelig dårlig, og klarte derfor ikke å redigere onsdagsvideoen ferdig. Men nå er formen fantastisk igjen, og nå er onsdagsvideon klar, selv om det blir torsdagsvideo da. Hehe! 

Denne gangen filmet jeg inn hvordan jeg oppbevarer sminken og de andre skjønnhetsproduktene mine, i sminkehjørnet mitt. Jeg husker før jeg fikk eget rom til å ha sminke (og kontor) så kunne jeg sitte i timesvis og scrolle igjennom Pinterest og YouTube for å se etter inspirasjon til hvordan jeg skulle oppbevare tingene på en smart og fin måte. Så siden jeg har en følelse at jeg ikke er alene om å like å se hvordan andre oppbevarer sminke og skjønnhetsprodukter, tenkte jeg å vise dere hvordan jeg oppbevarer mitt!

 

Hadde blitt veldig glad om dere vil abonnere på YouTubekanalen min. Det er helt gratis, og det eneste du trenger er en youtube konto. Trykk HER for å abonnere på kanalen min!

DIY: Marmor sminkebord

// reklamelink

I dag fikk jeg endelig gjort et DIY prosjekt som jeg har hatt lyst til å gjøre i evigheter, men som jeg aldri har rukket å gjøre! Nemlig å marmorisere sminkebordet mitt. Jeg har jo helt dilla på marmor utseendet på ting, og elsker å gjøre DIY prosjekter på akkurat dette. Jeg har lenge syntes at toppen på sminkebordet mitt er litt kjedelig, så derfor ville jeg gjøre den om til marmor så den kunne bli ekstra fin, og det ble den virkelig!

Her kan dere se før og etter! Rimelig stor forskjell, eller hva? Nå ser det 100x finere og mer eksklusivt ut!

Det du trenger for å gjøre dette er:

- Sminkebord (mitt heter malm og er fra IKEA)

- Marmor kontaktplast (min er fra Panduro)

- Tapetkniv

- Linjal

- Nål

 

✨ Begynn med å fjerne alt som er oppå sminkebordet. I mitt tilfelle var det pynt, glassplate og geleknotter.


Kjolen min finner du HER

 

✨ Deretter måler du opp hvor mye kontaktplast du trenger

✨ Skjær av det du trenger. Her la jeg plasten en del til høyre, så jeg kunne støtte skjæringen halvveis på bordet. PS; ikke skjær ned på selve bordet. 


✨ Sett på plasten utover bordet. Bruk en linjal samtidig som du gjør dette, for å unngå luftbobler så den blir jevn og fin. Når plasten er helt fordelt utover, og satt på plass på bordflaten, går du over med linjalen igjen for å fjerne luftbobler. På så store flater som dette blir det alltid ekstremt mye luftbobler! 

✨ Skjær av rundt kantene. Jeg valgte å ha kontaktplast litt nedenfor toppen, sånn at det gir en illusjon av at hele platen er av marmor.

✨ Bruk en nål for å fjerne resten av luftboblene. Det er alltid mange små igjen, som er veldig vanskelig å fjerne med linjal, men med nål er det superlett!

✨ Legg på glassplaten igjen, og dekor bordet!

Og slik ble det til slutt! Utrolig fint, ikke sant? Jeg føler det virkelig gjorde en stor forskjell på sminkebordet, og ga det en ekstra fin look! 

 

 

 

Starten på et nytt liv?

// reklamelink

Okey, nå kommer dere nesten ikke til å tro meg. Men dette er faktisk sant. Jeg som alltid sover til 9-10 og som er slapp nesten 24/7, spratt opp av senga 06:00 i dag morres, og det sykeste av alt, er at jeg våknet av meg selv! Altså, hvor drøyt er ikke det? Per Fredrik og jeg la oss i går da klokken var rett før 1, og da jeg våknet 06:00 var jeg helt uthvilt. 

Jeg satt meg nemlig som mål i går at jeg skulle begynne å stå opp tidligere, slik at jeg fikk mer ut av dagene, og fikk jobbet bedre. Å stå opp 06:00 hver dag, var et av målene. Men at jeg skulle sprette opp av senga helt uthvilt så tidlig hadde jeg aldri trodd! Jeg vurderte å presse meg til å sovne igjen, siden jeg var helt sikker på at jeg kom til å bli sykt trøtt utover dagen om jeg stod opp så tidlig. Men der tok jeg feil. Heldigvis stod jeg opp, og har i dag hatt mer energi og fått unnagjort en hel haug med arbeid! Så det føles helt fantastisk ut!

Å stå opp tidligere og få mer rutiner i livet mitt er noe jeg har hatt lyst på lenge. Å jobbe for seg selv, og har mulighet til å styre hverdagen slik som jeg gjør, har en ekstremt stor negativ side; det er lett å bli slapp. Fordi det er ingen som kommer og kjefter på meg, eller i det hele tatt sier noe om jeg begynner å jobbe 06:30 eller 11:00. Så da har det ofte falt på det siste tidspunktet, og det er jo virkelig ikke bra! 

Spesielt nå som det er høst, har jeg virkelig følt på at jeg ikke har fått noe ut av dagene. Ofte har det begynt å blitt mørkt igjen før jeg i det hele tatt har rukket å komme igang med å ta bilder. Og er det en ting som ikke går ann, så er det å ta bilder uten dagslys! Det blir sjelden noe fint!

Kjolen min finner du HER

 

Men i alle fall. I går tok jeg en "fridag" fra bloggen. Det vil si at jeg ikke oppdaterte bloggen, jeg svarte ikke på mail, og jeg satt ikke inne på kontoret. Jeg tok heller en dag til å få samlet tankene mine. Finne ut hva jeg faktisk vil, og hvordan jeg vil at hverdagen min skal være. Jeg hadde en lang prat med Per Fredrik i går kveld om alt dette med jobb, og vi kom frem til veldig mye bra og smart. Er det en ting jeg er veldig glad for, så er det at jeg har en kjæreste som driver med mye av de samme tingene (selv om han holder på med musikk på youtube) fordi da kan vi snakke med hverandre om jobbting, og faktisk forstå hva den andre snakker om.

En av tingene jeg gjorde i går, var at jeg lagde en timeplan for meg selv. Der det er full oversikt over når jeg skal stå opp, når jeg skal ta matpauser i løpet av dagen, når jeg skal ta bilder og skrive innlegg, når jeg skal svare på mailer, osv. Jeg håper virkelig at denne timeplanen kan hjelpe meg å få mer struktur i hverdagen, så jeg slipper å surre rundt og ikke få noe ut av dagen. 

Oi, det her ble mye prating. Men jeg elsker å fortelle dere om hva jeg tenker på, og hvordan jeg har det. Så da håper jeg det ble interessant for dere også. Hehe!

Forresten; jeg har jo ikke vist dere ordentlige bilder av hvordan håret mitt ble etter at jeg farget det på onsdag i forrige uke. Haha, treig med å ta bilder, much? Jeg la inn en del lysere striper, og syns det ble så fint med masse spill i det! Er dere ikke enige?
 

Nye klær fra Nelly!

// reklamelinker

I går fikk jeg en veldig stor pakke levert på døren, med masse nytt fra Nelly. Som sikkert veldig mange av dere vet, så er elsker jeg å shoppe på Nelly! De har alltid så mye fint å velge mellom, klærne er rimelige, frakten er rask, klærne er like som på bildene på nettsiden, og jeg blir alltid fornøyd med det jeg klikker hjem!

I går fikk jeg som sagt en veldig stor pakke, med 10 nye produkter, som jeg gleder meg veldig til å se vise dere! Linker til produktene er under hvert bilde.
 

 

Utrolig søt kjole, eller hva?


Kjole

 


Genser / BukseGenser  /  Sko

 

Disse skoene er bare så fine! Style de med en baggy genser og en svart tights, og de er perfekte til hverdags på høst / vinter. Eller kombiner de med en kjole, og bruk de til fest!


Sko 

 

Denne kjolen følte jeg virkelig at satt som et skudd! Fordi de er veldig basic i fargen er det veldig lett å bruke den til hverdags, og styler du den opp er den perfekt til fest!


Kjole  /  SkoSko

 

Denne ullgenseren er bare helt fantastisk! Den er egentlig en del lengre, men siden jeg er ganske lav, dyttet jeg litt av den ned i buksa, så den ble kortere, og fikk en kul look. Perfekt til hverdags, spesielt på kalde dager! 

Buksen er bare så kul! Denne er en litt baggy skinnbukse, og jeg elsker den! Tidligere når jeg har kjøpt skinnbukser har de sittet som pølseskinn, og nærmest føltes ut som en tvangstrøye. Men denne er kul og comfy. Perfekt!


Genser  /  Bukse  /  Sko

 

De perfekte vinterbootsene som passer perfekt til hverdags. De har bittelitt hæl, så man ser litt ekstra fresh ut! 


SkoGenser  /  Bukse
 

 

Fant du noe du likte?

 

Uken som gikk

Ukens opptur
- Endelig farget håret mitt mørkere, og føler meg så hairfresh! Altså, det er jo litt teit at hår skal ha så mye å si. Men det har det virkelig! Følte meg så rar og ikke meg med det andre håret. Hehe!Ukens tanke
- Den siste uken har definitivt valget i USA snurret rundt i tankene mine. At Trump kunne vinne er jo helt ufattelig, og jeg er nervøs for hva det har å si for fremtiden. Forhåpentligvis klarer han å stable USA opp på beina og ut av dårlig økonomi. Men han har vist ekstremt mye dårlige sider av seg selv under valgkampanjen, så det er ikke så lett å være optimistisk.

 

Ukens innkjøp
- Jeg kjøpte litt forskjellige ting i uken som gikk. Men denne rosa sløyfen til Chloe var virkelig det søteste kjøpet! Altså, har du sett noe så skjønt? Lille bærta jenta mi må jo selvfølgelig pyntes litt! Og før dere whatever haters begynner å bitche; nei hun får ikke vondt av å ha den på, og hun har den ikke på lenge av gangen.Ukens sang
- Renegades av X Ambassadors. Den sangen gir meg en skikkelig fin og god feeling!

 

Ukens nedtur
- Den siste uken har jeg vært i veldig dårlig form, så det har uten tvil vært en nedtur. Akkurat nå ligger jeg på sofaen under pleddet og har bankende hodepine og er så trøtt og sliten! Håper inderlig at jeg blir bedre igjen i morgen!

 

Ukens høydepunkt
- Denne uken er definitivt høydepunktet at vi endelig fikk Chloe vandt med å kjøre bil. Lenge har hun pepet og blitt bilsyk når vi har kjørt med henne. Men etter rundturen på torsdag da jeg kjørte med henne i totalt 3,5 time ble hun kurert. Ah, deilig å slippe spying og piping fra baksete!
 

Ukens mest leste innlegg
- "Folk frarådet oss det"

"Drittlei!"

"Hva vil dere lese om?" 

Ukens irritasjonsmoment
- At snøen plutselig kom, og vi hadde ikke rukket å sette på vinterdekk. Så fra lørdag til torsdag hadde vi ikke bil. Det var greit kjipt kan du si! Enda "morsommere" er at så fort vi fikk satt på vinterdekkene, smeltet nesten all snøen i Sandefjord sentrum der vi bor. 

 

Har forresten tenkt til å begynne å legge ut "uken som gikk" innlegg hver søndag fremover, etter at veldig mange av dere har spurt om jeg kan begynne med denne spalten. Har sett en del andre bloggere som pleier å poste den, og syns personlig det er så gøy å lese!

How to: Kardashian fletter med en tvist

Etter at jeg kom over noen flette tutorials på YouTube for et par dager siden, har jeg fått helt dilla på disse flettene! De er inspirert av flettene som Kardashian søstrene har brukt veldig mye, forskjellen er at disse er mer løse og casual. Personlig elsker jeg de, og syns de er så fin! 

I dag tenkte jeg å vise dere steg-for-steg hvordan jeg gjør disse flettene!

🎀 Steg 1: Del håret inn i to seksjoner, som går igjennom midten av hodet.


🎀 Steg 2: Ta ut en liten trekant med hår, og del opp i 3 deler. Deretter tar du den delen som er lengst vekk fra ansiktet, og legger under delen som er i midten. Legg deretter delen som er nærmest ansiktet under midtdelen. Deretter tar du inn litt ekstra hår på den bakerste delen, og legger inn under midtdelen. Så legger du inn litt ekstra hår fra forran og legger inn i seksjonen forran, og legger under midtdelen. Fortsett slik til fletten er ferdig. Pass på å flette ganske stramt, og opp og bakover. 🎀 Steg 3: Flett deretter den andre siden på samme måte. Nedenfor kan du se hvordan det skal se ut til slutt.

🎀 Steg 4: Dra strikken ned 2 cm og løsne i fletten, så den blir ganske løs over hele. 

🎀 Og slik blir resultatet! 🎀

Fint ikke sant?

 

Ukens spørsmål #135

Kunne du tenkt deg å hatt barn etter å ha sett hvor mye tid valpen tar?
- Før vi fikk Chloe hadde Per Fredrik og jeg lyst på barn om en stund (typ om 3-5 år). Men nå frister ikke den tanken litt engang. Om vi en dag får barn er veldig mye mulig. Men enn så lenge er det noeees. 

Hvordan føles det å bli assosiert med alle de overfladiske rosabloggerne der ute?
- Ah, jeg blir så oppgitt av slike holdninger som denne her! Vet du hva? Jeg kjenner så mange av de bloggerne som er langt opp på topplisten, og jeg kan si deg en ting, de er langt ifra overfladiske. Bare fordi man skriver om sminke og andre jenteting, betyr det ikke at man er overfladisk. Hvis dere faktisk leste ordentlig på de bloggene som ligger langt opp, ville dere sett at de aller fleste av bloggerne er så langt ifra overfladiske som det er mulig å bli.

 

Hva syntes du om fans som kommer bort til deg og vil ta bilde med deg?
- Jeg syns det er så utrolig koselig! Jeg elsker når dere kommer bort og sier hei, eller bare spør om å ta et bilde sammen med meg. Dere er alltid så utrolig skjønne og søte å møte på, og det er så koselig å møte dere!

 

Har du noen gang tenkt å få deg en annen hårfarge enn brunt?
- Jeg har prøvd utallige parykker i både blondt og rosa hår. Men herregud som det ser ut. Eller, rettere sagt, det ser ikke ut. Jeg kler virkelig ikke for lyse hårfarger, og når håret mitt ble for lyst nå før jeg farget det, følte jeg at jeg ble helt rar i ansiktet. Så nei, jeg kunne ikke tenkt meg å farge det noen andre farger enn mørkebrunt / svart. Har du musical.ly?
- Nei, det har jeg faktisk ikke. Jeg føler jeg allerede har nok av sosiale medier jeg må oppdatere, med tanke på at jeg oppdaterer bloggen, snapchat, instagram og facebook hver eneste dag. Men jeg har hørt mye morsomt om musical.ly, så vi skal ikke se heeelt bort ifra at jeg skaffer meg det!
 

Jeg lurte på, sover du med hair extensions?
- Ja det gjør jeg! Jeg bruker noe som heter tape extensions, og de sitter på i 6-8 uker av ganger, avhengig av når man selv ønsker å ta de av og på for å heise de. Så det håret sover og dusjer jeg med.  

Er det mulig å kunne se studioet der PF holder seg til? Virker som dere har gigantisk hus når du sier at han har studio på andre siden av huset, som jeg tror og husker du selv sa på bloggen.
- Ja det er mulig for dere å se! For en stund siden lagde jeg en housetour der jeg viser hele huset, inkludert studioet til Per Fredrik, så dere kan se studioet hans i den videoen. Videoen finner dere HER.

 

Syns du det er flaut å lage videoblogger når Per Fredrik er i huset?
- Han er alltid i studioet sitt når jeg lager videoer, for å si det sånn. Studioet hans er forresten lydtett, så han hører ikke meg. Tror jeg hadde blitt veldig klein om jeg skulle sittet og snakket inn i et kamera når han er tilstede. Husker da jeg bodde i kollektiv med 3 andre jenter, og måtte lage videoer. Det var kleint det! Det var alltid noen hjemme, så jeg måtte bare passe på å filme da de var på rommene sine. Men var fortsatt veldig kleint! Haha!

 

Har du begynt med løsvipper i stedet for vippe extensions?
- Ja det har jeg. Jeg har lenge fikset vippene mine hos Spa Miami i Oslo, og har vært veldig fornøyd med de! Men etter at jeg flyttet til Sandefjord har det rett og slett blitt altfor mye jobb å reise helt inn til Oslo for å fikse de. Da går liksom en hel arbeidsdag bort til å kun fikse vippene mine, og det har jeg ikke akkurat tid til. Så da har jeg rett og slett måttet begynne med løsvipper igjen. Forresten; nå i november har de 20% rabatt på vipper, om du bruker koden "lashes20". (behandlingen jeg fikk hos de var sponset). Hva gjør du egentlig hvis noen står i nærheten av deg og røyker?
- Da går jeg avgårde. Jeg hater røyk og klarer ikke stå i nærheten av noen som røyker. Det verste jeg vet er om sommeren når det er uteservering, og folk røyker ved bordene, og røyken blåser bort på meg. Da blir jeg så irritert! 

 

Hva er ditt favoritt sted å dra på ferie?
- Oi, det er jeg ikke sikker på! Men definitivt et sted der det er varmt. Jeg elsker å reise steder hvor jeg kan bade og sole meg, men også oppleve stedet. 

 

Hvor gammel kan Chloe bli?
- Hun kan bli 13-15 år. Hun er jo en liten hund, så hun lever en del lengre enn hva store hunder gjør. Men jeg er veldig glad for at hun kan bli så gammel. Da får Per Fredrik og jeg ha henne i så mange år, og kose masse med henne!Hvorfor ville du bli blogger?
- Da jeg startet å blogge var det egentlig ikke for å bli blogger. Jeg begynte å blogge for å ha et sted å poste bilder fra photoshooter fordi jeg jobbet sånn halvveis som modell. Selv om det fort ble til veldig mye mer enn bare det! Ønsket om å kunne jobbe med blogging har nok kommet mer og mer etterhvert, ettersom jeg ble mer og mer hekta på blogging!

 

Hvor mange piercinger har du?
- Jeg har piercing i navelen, og hull i ørene. Jeg vet ikke om hull i ørene telles som piercing akkurat. Hehe! Men da jeg var 15 tok jeg piercing i underleppa på venstre side, og syntes det var sååå kult. 3 måneder etter tok jeg den ut, og har aldri angret. Haha! 

Hvordan har du det nå? Med tanke på B12
- Takk som spør! Den siste uken har jeg vært ganske dårlig, fordi jeg fikk veldig mangel igjen. Egentlig skulle jeg vente 2 måneder til neste sprøyte, men jeg måtte ta etter kort tid, så jeg tok en på torsdag da jeg var avgårde. Nå begynner jeg å bli litt bedre igjen, men kjenner at jeg fortsatt er en del redusert. 

 

Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"?

 

 

 

Føler meg 10 kg lettere!

God lørdag! Håper dere har hatt en fin helg så langt! Jeg har virkelig hatt en to-do helg så langt! I går satt jeg i timesvis med mail og en haug andre ting som ikke akkurat er supergøy å gjøre. Men Gud så deilig det føles når jeg først ble ferdig med alt.

Jeg ble liksom så mye mer ryddig oppe i hodet mitt, fordi det var ikke 947189 forskjellige ting jeg visste jeg måtte gjøre. Så i dag har jeg bare fortsatt med ting og fått unnagjort så utrolig mye jobb! Og det er vikelig en fantastisk følelse!

Nå er Per Fredrik og jeg på vei til foreldrene hans for å feire farsdag. Så det blir veldig koselig! Chloe er med og koser seg i buret i baksetet. Hun har blitt så flink til å være i bil etter den rundturen hun ble med meg på, på torsdag. Så det er skikkelig bra!

 

Uansett. Nå må jeg løpe! Blogges senere! 💕

Salat til middag?

Whoop whoop! Da var det på tide med en ny oppskrift. I dag har jeg en oppskrift på en salat som passer like god til lunsj som til middag, men ekstra godt til middag! Ikke bare er den god og metter lenge, men den er også veldig sunn! 

Det du trenger er:

 ✨ 1 avocado

🌱 1 håndfull spirer

🧀 Noen biter fetaost

🍈 1/6 honningmelon

🍤 Ca 70-80 gram pillede reker. 

✨ Balsamico krem

🍅 6-8 plomme tomater 

Kutt opp alle grønnsaker og blant sammen i en bolle. Hell over litt balsamico kremsaus, og nyt!  

Ser sykt godt ut, ikke sant?

Beauty hack #4

Å legge neglelakk kan virkelig være tidskrevende. Man må sitte i det som føles ut som hundre år, for å vente på at neglelakken skal tørke. Men i dag har jeg et genialt triks til dere, som gjør at neglelakken tørker mye fortere! 

Når du har lagt neglelakken ferdig på alle negler, venter du 10 sekunder, også tar du neglene i en bolle med iskaldt vann. Hold de i vannet i ca 1 minutt. Så tar du neglene inntil hverandre, for å kjenne om de har blitt tørre. Er de tørre kan du ta de opp. Er det ikke helt tørre, har du de i vannet til de er helt tørre. 

Dette trikset kommer til å spare deg for masse tid når du fikser neglene dine, og nå som det tar mye kortere tid å lakkere neglene, kan du jo variere fargen mye oftere også! 
 


Genialt, ikke sant?

Slik holder du huset ryddig!

Helt siden jeg flyttet inn i hus, og ut av leilighet, har jeg blitt veldig mye flinkere til å holde det ryddig. Da jeg bodde i leilighet for meg selv, leide jeg den, og selv om den var ganske fin, var den ikke min. Så derfor følte jeg aldri noe spesielt behov for å holde den skikkelig ryddig hele tiden. Så det ble fort kaotisk! I tillegg hadde jeg så ekstremt mye ting overalt, at det var umulig å holde det ryddig. 

Da Per Fredrik og jeg flyttet inn i hus sammen forandret dette seg veldig. Jeg elsker huset vårt, og syns det har blitt så fint! Så nå har jeg en indre lyst om å faktisk holde det fint og ryddig hele tiden. Selvfølgelig er det litt rot her og der en gang iblant. Men for det meste er det ganske ryddig! Men det har virkelig ikke gjort seg av seg selv. Jeg har lært en god del triks for å holde det ryddig, som jeg nå skal dele med dere!- Fordel oppgaver - 

Da Per Fredrik og jeg flyttet sammen ble vi enige om hvem som skulle gjøre hva. Det tror jeg er ganske viktig, sånn at ting ikke hoper seg opp. Vi ble blant annet enige om å alltid ta skittentøyet våres selv. Så ingen av oss måtte føle at vi hele tiden vasket masse klær for den andre. Også er det jo bare rettferdig at man vasker sine egne klær. Så det var et av stegene vi gjorde for at ting skulle være rettferdig og enkelt. 

 

- Ha vaskehjelp - 

Okey, dette kommer sikkert til å høres litt rart ut, som et tips. Men vi har vaskehjelp som kommer et par ganger i måneder, og vasker hele huset skikkelig. Da er det to personer som holder på i ganske mange timer hver gang, og gjør det skikkelig rent. Sånn at det eneste vi trenger å "vaske" mellom gangene de er her er bare småting, som å støvsuge gulvene og vaske kjøkkenbenkene. Og selvfølgelig litt flere småting.

Men dette gjør at man slipper den store vasken selv. Da jeg bodde i leilighet ble det fort kaotisk fordi jeg ikke hadde vaskehjelp som tok den store vasken iblant. Så derfor måtte jeg bruke masse energi på å gjøre det selv. Og når man skal gjøre sånt selv klarer man aldri å være like nøye og effektive som vaskehjelper. Så derfor er det rett og slett kjekt å ha en vaskehjelp som tar seg av stor vaskingen, så man heller kan være ekstra flink til å holde det ryddig selv.

- Ha et lagerrom - 

Vi har utrolig mye ting som vi ikke bruker til vanlig, men som det hender vi trenger. Derfor er det smart å ha et eget lagerrom hvor man kan oppbevare alle mulige ting man vanligvis ikke bruker. De fleste hus og leiligheter har som regel en bod eller et rom som man kan bruke til dette, og det er gull verdt! Men pass på; lag et oversiktlig og ryddig lagerrom. Hvis ikke blir det totalt kaos! Sett opp hyller og bokser som dere sorterer ting i, sånn at det er lett å finne ting når dere trenger de. 

 

- Selve huset - 


Okey, nå har vi fått unnagjort veldig mye av tingene som man trenger for å få grei orden på huset / leiligheten sin. Men et hus blir ikke ryddig av seg selv, så nå skal jeg gi dere noen tips til akkurat dette. 

- Pynt - 

Har du veldig mye pynt overalt vil huset / leiligheten føles ekstremt mye mer rotete enn det trenger å være. Derfor kan det være smart å heller ha mindre pynt, og heller ha pynt som er litt større. Istedenfor å ha 452501 små duppeditt pynt i vinduene, er det finere og mer ryddig å kun ha en stor blomst. Tro meg; i leiligheten jeg bodde i før, var det så mye drit overalt som pyntet opp, men som egentlig bare skapte kaos. I huset vi har nå har vi vært ekstremt nøye på å ikke ha så mye pyntedall overalt, og det gir en mye mer clean og ryddig look. 

 

- Oppvask - 

Dette er en sånn standard ting som alltid skaper mye rot og møkk på kjøkkenet. Så derfor er det viktig å alltid ta ut og inn av oppvaskmaskinen så fort den er ferdig, så det slipper å bygge seg opp tårn med tallerkner og glass. Har du ikke oppvaskmaskin bør du legge til deg som vane å alltid vaske ting med en gang du blir ferdig med det. 

 

- Kveldsrydding - 

Sett deg som et mål at hver eneste kveld går over huset / leiligheten og rydder vekk alt rot som ligger rundt. Da slipper du at alt rotet skal bygge seg opp. Gjør gjerne dette før du setter deg for å slappe av på kvelden. Da slipper du å se på rot hele kvelden, i tillegg til at du slipper at det skal bygge seg opp masse rot overalt. 

- Effektiv rydding - 

Hvis du vil være skikkelig effektiv med å rydde huset / leiligheten bør du gjøre dette: skru på høy musikk som du kan danse etter og som gjør deg gira. Begynn med å fjerne alle klær som ligger rundt i huset / leiligheten. Legg de som skal til vask til vask, og de som er rene legger du ved garderoben. Deretter rydder du alt inn i garderoben. Deretter fjerner du absolutt all oppvask som ligger rundt i huset. Deretter fjerner du alle ting som ligger rundt i huset og legger det der det skal være. Til slutt går du over sofaen og setter putene fint, bretter pledd, og helt til slutt rer opp senga. 

 

Phew, dette ble et litt langt innlegg. Men jeg hadde så mange tips og tanker jeg ville dere med dere! Håper disse tipsene kan hjelpe dere med å få et ryddigere hjem. Jeg vet ikke hvordan det er med dere, men når jeg har det ryddig hjemme føler jeg meg mer ryddig i topplokket også. Hehe! 

Ny hårfarge!

// hår fra luxushair er sponset

Endelig ser jeg mer ut som meg selv igjen! Nå har jeg nettopp farget håret mitt, og jeg ser endelig ikke ut som en gulrot. Nå gleder jeg meg veldig til å se om faktisk fargen holder seg, eller om den sklir ut. Men siden det er hjemmefarging, har jeg virkelig troa på at fargen holder seg. Selv om det sikkert kommer til å bli bittelitt lysere etter et par vask. Men så lenge jeg ikke blir gulrot igjen, er jeg fornøyd. Haha! 

Som dere ser er fargen ganske mørk. Men den er ikke svart. Den er liksom så mørk brun som det på en måte går ann. Og noe som jeg virkelig jublet over, er at jeg kler rosa igjen! Varmt brun hår + rosa = superkræsj. Og jeg har virkelig ikke kledd å bruke rosa mens håret mitt har vært så gyllent, i tillegg til at fargen i ansiktet mitt har vært helt rar. Så nå er jeg overlykkelig. Okey, kanskje litt vel overfladisk ting å bli så glad over. Men shit au. Jeg kan være så ærlig å innrømme at jeg liker overfladiske ting!

Nå skal jeg straks kjøre opp til Åmot for å hente nytt hår hos Luxushair. Siden håret mitt er mørkere nå, må jeg ha mørkere tape extensions også. Deretter skal jeg videre i bursdagsfeiring til samboeren til storesøsteren min. Før jeg drar videre til tante for å ta B12 sprøyte. Har virkelig gått på tomgang de siste dagene, og kjenner jeg trenger en ny en! Deretter skal jeg til Susanne for å sette på det nye håret. Haha, litt av en rundtur! Chloe skal være med, så det blir ekstra koselig! 

Video med Chloe

Det er helt rart å tenke på at Chloe snart blir 4 måneder gammel. Det er jo akkurat 2 måneder siden vi hentet den lille jenta vår hjem. Og på denne tiden har hun vokst kjempe masse, og vi har blitt så glade i henne! 

Siden jeg lagde en "pet tag" med henne da vi hadde hatt henne i bare 3-4 dager. Tenkte jeg det var gøy å lage en ny med henne nå. Så dere kan se henne, og se hvor stor hun har blitt! Og se hvordan det går med henne. 

Ubegripelig

At en mann som er rasist, ikke tror på global oppvarming og ikke eier respekt for kvinner, kan bli valgt ut til å være en av verdens mektigste mennesker forstår jeg ikke. Det er faktisk helt ubegripelig. Jeg var nesten helt sikker på at Hillary Clinton kom til å vinne valget i USA. Frem til for et par dager siden da Trump begynte å ta henne igjen. Da skjønte jeg det nesten allerede da, hva som kom til å skje.

At folket i USA kan velge en slik mann er helt på trynet. For 8 år siden ble Obama valgt ut som president. Den første svarte presidenten i USA, og endelig var USA på vei mot å ta smartere valg. Derfor var jeg lenge sikker på at de kom til å velge Hillary. Endelig en kvinne som hadde jobbet med politikk lenge, og som har peiling på hva hun driver med. En kvinne som virkelig kunne fått USA på beina, og gjort mye fantastisk!

Men neida. USA valgte en idiot. USA tok 10 skritt i feil retning, og jeg grøsser bare tanken på hvordan fremtiden kommer til å bli. Når en mann ikke klarer å takle en twitterkonto; hvordan skal han takle å ha så mye makt over et land

 

Folk frarådet oss det

Da Per Fredrik og jeg kjøpte hvit sofa da vi flyttet sammen var det mange som frarådet oss å gjøre det. Og jeg skjønner nå veldig godt hvorfor! Det er faktisk sykt mye jobb med hvit sofa! Den må vaskes veldig ofte og søler man bittelitt på den, syns det ekstremt godt.

Så i går kveld etter at vaskehjelpen hadde vært her, fikk vi (jeg) det for oss at vi skulle vaske hele sofaen. Per Fredrik var ikke akkurat sykt interessert i å dra av over 20 putetrekk på alle sofaputer og dra fra hverandre sofaen for å kunne få av alle trekkene.

 

Men jeg fikk helt panikk av sofaen som hadde blitt så møkkete! Er sikkert, uten å tulle, hele 3 uker siden vi vasket den sist. Så det var på tide!

Så da var det bare å dra av alle trekk, vaske de, legge de på badet til tørk før jeg fikk jobben om å sette de på i dag.

Legg til en god dose trance (syremusikk) og en stor kopp kaffe så fikk jeg faktisk unnagjort det!

Selv om Chloe fløy litt rundt og var helt crazy mens jeg holdt på. Noe som ikke akkurat gjorde jobben lettere. Legg til et kjøttbein så var det ikke mer masing fra den bærta!

Og vips så var det en hvit og helt ren sofa! Eller. Vips og vips. Gikk ikke akkurat veldig fort! Haha!

 

Men sånn på den positive siden er jeg veldig glad for at vi har hvit sofa og blir litt tvingt til å vaske den. Dere kan jo bare tenke dere hvor mye ekkelt som ligger i sofaputene på en sofa som er mørk i fargen, og ingenting syns på. Æsj!

 

Nei. Nå kjente jeg at jeg ble ekstra glad for at vi har hvit sofa, og jeg har støv på hjernen, som gjør at jeg ikke klarer å se små flekker på en hvit sofa. Haha!

Vanskelig å blogge privat

Nå har jeg lest igjennom mange av kommentarene deres fra undersøkelsen jeg la ut i går, og det er spesielt en ting som går igjen flere ganger. Nemlig et ønske om at jeg skal være mer privat. Men for å være ærlig så syns jeg dette er ganske vanskelig, men kanskje ikke av den grunnen man skulle tro.

Før i tiden har jeg gått igjennom mye vondt. Her snakker vi langvarige forhold der det var psykisk og fysisk vold. Jeg har hatt jobber jeg hatet. Jeg har bodd steder der jeg var livredd og nesten ikke turte å sove om natten. Jeg har bodd steder der jeg bodde med andre jeg ikke engang kjente, på et lite rom. Jeg har hatt venner som har vært falske og stukket meg rett i ryggen.

Men da var det lettere å skrive dype innlegg og være privat. Da hadde jeg sinne eller frustrasjon jeg måtte få ut, og bloggen ble et utløp for mye vondt. Men nå, for første gang i mitt liv, så har jeg det helt fantastisk. Jeg er skikkelig lykkelig. Jeg har verdens snilleste og mest fantastiske kjæreste, vi har verdens søteste lille hund sammen, og vi har et stort og flott hus som vi eier sammen. Alle de falske drittvennene jeg hadde før, har jeg fjernet fra livet mitt, og nå sitter jeg igjen med kun snille og gode venninner. 

Så sånn bortsett fra at jeg har vært en del slapp og dårlig på grunn av B12 mangel, så jeg det helt perfekt. Det ligger liksom ikke så mye sinne og frustrasjon i et perfekt liv. Så det gjør det ganske vanskelig å være privat. Jeg har ingenting imot å være privat, og føler at jeg er det hele tiden. Men når det private er helt perfekt, så føles det sikkert for dere, som at det er veldig overfladisk og pyntet på. 

Så folkens, jeg prøver alt jeg kan å være privat og vise dere hverdagen min. Men jeg har ingen mørk side å vise dere lengre, for den er borte. Personlig kunne jeg ikke vært mer lykkelig for det. Men det gjør det kanskje til litt overfladisk lesing for dere. 

Drittlei!!

// hår fra luxushair er sponset

Nå begynner jeg å bli veldig drittlei og frustrert! For 5 uker siden bleket jeg håret mitt og farget det til en fin kald brunfarge. Etter bare et par uker hadde ekstremt mye av farge sklidd ut, og håret ble mer og mer oransj for hver gang jeg vasket det.

Så jeg dro til frisøren og farget det igjen, for å få vekk oransj fargen. Vel, nå er det straks 2 uker siden jeg farget det kjempefint og kaldt brunt. Og da jeg farget det fikk jeg beskjed at den kanskje kom til å bli litt lysere. 

Vel, nå er det litt mer enn bare litt lysere for å si det sånn. Nå er det nesten helt oransj når man ser håret i lyset! Kjenner jeg blir så oppgitt og frustrert. Hvorfor blir hårfargen borte så fort? Jeg har alltid farget håret mitt hjemme med Garnier Nutrisse hårfarge, og den har sittet helt sinnsykt bra i håret mitt.

Men da jeg for en gangs skyld skulle dra til frisør, blir det totalt mislykka, og jeg ender opp med å se ut som en gulrot. No offence til dere som har naturlig oransj hår. Dere kler det sikkert, siden dere er født med det. Men jeg er gul i huden, og oransj blir totalt kræsj på meg.Så nå har jeg gitt opp å farge håret hos frisører. Heretter blir det tilbake til Garnier Nutrisse sin hjemmefarge, så får vi krysse fingrene på at den fortsatt fungerer like bra som den alltid har gjort. For nå er jeg ganske lei av å ha dårlige hårdager.

Og det som er så kjipt er at hair extensionet jeg bruker, som er fra Luxushair, er i veldig fin brunfarge, som jeg egentlig skulle hatt. Så nå kræsjer jo det med hårfargen min. Dere kan jo bare se på det øverste bildet, så ser dere forskjellen på mitt hår og hair extensionet liksom! Aff! Nei, nå gleder jeg meg til å farge håret kjenner jeg!
 

PS; tusen takk til alle dere skjønne som svarte på undersøkelsen min i går! Setter så utrolig stor pris på at dere hjelper meg! Nå er det i skrivende øyeblikk akkurat 2002 som har svart på den. Så det er jo helt fantastisk! Om du ikke har tatt undersøkelsen enda, og vil gjøre det, kan du gjøre det HER

Hva vil dere lese om?

Veldig ofte syns jeg det er vanskelig å vite hva jeg skal blogge om. Derfor vil jeg nå spørre dere; hva vil dere lese om? Hadde satt ekstremt stor pris på om dere kunne fylt ut spørreundersøkelsen under. Dere trenger ikke å registrere dere, eller å skrive navnet deres. Dette er helt anonymt, og det er kun jeg som resultatene. Håper dere vil ta dere 1 minutt til å fylle ut undersøkelsen. Det hadde hjulpet meg veldig 💕

Trykk HER for å ta undersøkelsen på telefon.

Beauty hack #3

I dag syns jeg det er på tide med et nytt beauty hack, og trikset jeg skal lære dere i dag er genialt nå som det er vinter / høst. For hvor ofte er det ikke man drar på seg vinterjakka, også svever håret opp, fordi det er så statisk? Dette skjer typisk om høsten / vinteren, og nå skal jeg lære dere hvordan dere kan unngå dette! 

Finn frem hårsprayen din, og spray en god del inn i handa de. 

Gå forsiktig over håret slik at du legger et slags lag med hårspray på ytterhårene. Dette gjør at håret "forsegles" og ikke svever opp når det typisk ville blitt statisk. Genialt eller hva?

Proteinrik salat til lunsj!

I dag eksperimenterte jeg litt rundt på kjøkkenet da jeg skulle lage lunsj, og kom frem til en fantastisk god salat. Den ble så godt at jeg bare må dele den med dere! Prøv den gjerne til lunsj på jobb / skole i morgen, så garanterer jeg deg at du vil få en god pause midt på dagen!

Denne salaten kan du gjerne lage kvelden i forveien. Bare sett den i en tupperware boks i kjøleskapet. Så er den good-to-go dagen etterpå! 

Det du trenger er:

✨ 70 gram fullkornspasta (ukokt)

🍤 70 gram pillede reker. Bruk gjerne frosne / ferske som du piller selv, for best smak.

✨ 1 ss lett majones

🍋 1-2 skiver lime eller sitron

✨ 2 ss mager kesam

🌿 1/2 håndfull dill

✨ 1/3 mango

🍈 1 håndfull honningmelon

Gjør dette:

💚 Begynn med å sette pastaen til koking

💛 Rens reker

💚 Deretter kutter du opp mango og honningmelon. 

💛 Bland mango, kesam, majones og dill sammen i en bolle.

💚 Når pastaen er ferdig med å koke, skyller du den i kaldt vann, til den er helt kald.

💛 Ha pasta, reker, honningmelon i bollen sammen med det du allerede har blandet, og bland sammen. Skvis litt lime over, og bland. 

Voilá er du ferdig! Og du har en fantastisk god lunsj som er proppfull av proteiner og god smak!Håper det smaker! 

Ukens spørsmål #134

Krangler du og Per Fredrik aldri? Du nevnte at dere er flinke til å snakke sammen, men har dere ikke engang små diskusjoner/ små krangler?
- Vi har aldri sånne skikkelig krangler der vi er fly forbanna på hverandre. Det hender selvfølgelig vi er uenige om ting, eller diskuterer ting. Men det jo helt vanlig. Men Per Fredrik er veldig forståelsesfull, så når jeg er i sånn sulten-forbanna humør vet han at han skal slenge en snickers bort til meg og komme tilbake når jeg har spist den opp. Haha! Tror det er litt typisk jenter å bli sinna fordi de er sultne, men ikke forstå hvorfor de er sinna, også blir de heller bare sinte på kjæresten sin, og det er jo virkelig ikke bra! Jeg har såpass selvinnsikt at jeg kan si det rett ut; når jeg er sulten, blir jeg en skikkelig forbanna bitch. Så jeg prøver rett og slett aldri å gå så veldig sulten. 

Har du noen gang surfa eller liknande?
- Ja det har jeg! For et par år siden var jeg på surfecamp i Portugal og surfet masse! Det er veldig gøy. Men herregud så slitsomt! Men om man er i god form, og drar til et sted som er varmt, er det veldig gøy med surfing!

Hvor handler du klær mest?
- Hmm, det er nok Nelly eller Bik Bok. Liker utvalget på Nelly best. Også handler jeg litt på WOW også! Hehe! 

 

Hva er din favoritt neglelakk?
- Jeg har ikke noe favoritt merke eller type neglelakk. Men jeg elsker å ha hvit neglelakk. Så nesten alltid når jeg fikser neglene mine går jeg for hvite negler. Men bortsett fra hvit er jeg veldig glad i rosa og lyseblå.Hva ville du jobbet med hvis du ikke lengre blogget eller drev med youtube?
- Oi, vanskelig å si! Men jeg ville nok jobbet med noen der jeg kunne vært kreativ i form av video eller blogging. Det er jo det jeg brenner for, så jeg hadde nok gjort noe ala det samme!
 

Hvor lenge har du og Per Fredrik vært sammen?
- Vi har vært sammen siden 12 september 2015, så snart 1 år og 2 måneder. Beste tiden i mitt liv ❤️Hvilket produkt liker du best å bruke til brynene dine?
- Jeg elsker dipbrow fra beverly hills anastacia. Det er helt fantastisk!

 

Er du et A eller B menneske? Liker du å sove lenge eller stå opp tidlig?
- Jeg er dessverre et B menneske. Men jeg prøver iherdig å bli et A menneske. Jeg elsker de dagene jeg klarer å stå opp tidlig, og får masse ut av dagen! Det er så fantastisk! Men jeg er litt for glad i å sove lenge og legge meg sent.. Hehe! 


Bor selv med kjæresten min, og tenker litt på dette. Er du ikke redd for at dere kan bli lei av hverandre når dere er så mye med hverandre?
- Da vi kjøpte hus var veldig bevisste på at vi kunne ha et hus der vi fikk plass til oss selv. Så vi ikke måtte gå oppå hverandre. Siden vi begge jobber hjemmefra, hadde vi nok gått oppå hverandre ekstremt mye om vi ikke hadde hatt slik planløsning som vi har i huset. Men siden Per Fredrik har egen husdel til studioet blir vi på en måte stengt av fra hverandre mens vi jobber.

I tillegg er vi veldig flinke til å ha hver vår egentid, så det hjelper mye! Men jeg tror uansett det skal ekstremt mye til før vi blir lei av å se hverandre. Vi har jo bodd sammen i 5 måneder, og for noen dager siden var Per Fredrik borte i 24 timer for tv innspilling, og jeg savnet han så ufattelig mye! Til og med de gangene jeg bare skal avgårde og ta en kaffe med venninner, så savner vi hverandre veldig mye. Så ja, vi går nok ikke lei hverandre med det første. Hehe!

 

Hvor er stolen du har ved sminkebordet ditt fra?
- Den er fra IKEA.Hvordan går det med Chloe? Har hun det bra?
- Hun har det veldig bra, og begynner å bli en stor jente! Hun begynner å bli mer rolig nå som hun ikke er sååå liten baby valp lengre. Men hun er fortsatt veldig sånn at hun sover mye og når hun er våken er hun ganske hyper. Men sånn på læringsfronten har hun blitt veldig flink til å tisse ute, og tisser ikke like mye inne lengre.

I tillegg har hun lært sitt og bli, så hun er veldig flink! Og ekstra positivt; hun sover igjennom hele natten. Det er deilig det! Lengter ikke tilbake til de nettene Per Fredrik og jeg måtte bytte på å sove på sofaen med henne. Hvordan blir du ikke oransje i fjeset når du tar på foundation? Haha, veldig rart spørsnål men jeg blir alltid veldig oransje i fjeset etter jeg har sminket meg og går ut.
- Hehe, det er nok fordi jeg bruker en foundation som matcher hudtonen min. Bruker du en foundation som er for mørk for deg, kan du ofte bli ganske oransje i ansiktet. 

 

Jeg hater at det er blitt sånn at en blogger ikke kan si sin mening, uten at de må legge til og "unnskylde" seg med en kommentar etterpå. At man på forhånd må unnskylde seg, for man vet at lesere garantert kommer til å kommentere og henge seg opp i det etterpå, derfor må man være føre var...det er synd! Hvorfor ikke bare si rett ut, jeg hater når det er surt å kaldt ute...men du vet sikkert på forhånd at noen kommer til og kommentere etterpå : herregud ikke bo i Norge da...derfor så legger du det til med en gang ! Hvorfor kan vi ikke mene masse rart uten at en må forsvare seg, eller legge så masse i det ..ARG, hehe ! Ga det noe mening? litt dårlig eksempel..
- Vet du hva? Jeg er ganske enig i det du sier. Fordi jeg får dritt uansett, og da mener jeg uansett hva jeg sier, så har jeg nok blitt litt mer forsiktig på hva jeg sier. Jeg tørr jo nesten ikke si hva jeg virkelig mener om ting lengre. Skal jeg si noe må jeg virkelig hoppe over og under 15 forskjellige hindre for å ikke tråkke på alle mulige mennesker sine føtter, og det er ganske slitsomt. Kan du lage nærmere mot jul en "christmas gift/pynt diy?
- Det kan jeg gjøre! Har allerede et par ideer til DIY julepynt som jeg skal gjøre. Så det er bare å følge med! 

 

Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"?

 

Kjæresten kjøpte barneklær!

Okey, nå har jeg en litt morsom historie å fortelle dere! For et par dager siden fortalte Per Fredrik noe til meg, som gjorde at jeg ble stående midt i stua i gapskrattende latter! 

Mange av dere vet jo at jeg handler en del klær på klesbutikken WOW. Dette er en klesbutikk for barn og unge jenter i alderen 8-14 år. Grunnen til at jeg kjøper klær derfra er fordi de har små størrelser, og buksene dems passer meg. Jeg er ganske lav, så om jeg kjøper bukser i "vanlige" butikker blir de altfor lange på bena. Men over til historien. Per Fredrik hadde ikke helt fått med seg at butikken var for barn / unge i den alderen, så en dag når han var på shopping, stakk han innom WOW for å se etter litt klær til meg. Etter et par minutter inne i butikken ble han spurt om han trengte noe hjelp, og Per Fredrik forklarte at han lette etter klær til kjæresten sin (altså meg). Nå skal det nevnes at jeg er 23 år, og Per Fredrik er snart 30 år. Men dette nevnte han ikke når han var i butikken. 

Så hun som jobbet i butikken må jo virkelig ha begynt å lure. Altså, en voksen mann på nesten 30 år, som kommer inn i en butikk for 8-14 åringer, og som skal kjøpe klær til dama si? Å herregud! Hun må jo ha trodd at Per Fredrik var sammen med en 12 åring eller noe. Haha! Kan bare tenke meg hva hun har tenkt!

Heldigvis er ikke akkurat jeg 12 år, så det ble en ganske uskyldig ting. Men jeg skulle likt å sett ansiktet hennes, og visst hva hun tenkte, da han sa han skulle kjøpe klær til kjæresten sin! Haha!

Nå kan du se hvem som kjøper følgere på Instagram!

Har du noen gang lurt på om noen du kjenner, eller kanskje ser opp til, har kjøpt følgere på instagram? Vel, nå kan du finne det ut! Lenge har det vært mulig å kjøpe falske følgere på instagram, og det er mange som har benyttet seg av dette for å virke mer populære. Til og med en del bloggere som er sånn halvkjente har gjort dette, for å få flere ting sponset. Dette er jo helt sinnsykt! Tenk så mange som har lurt seg unna med dette! Og det er jo ren svindel!

Selv fikk jeg vite om nettsiden via bloggen til ida wullf, da hun linket til nettsiden for et par dager siden. Endelig tenkte jeg! Endelig kan man finne ut hvem som faktisk kjøper falske følgere. 

Image and video hosting by TinyPic

Måten nettsiden finner ut om man har falske følgere er at de tar 150 tilfeldige følgere iblant alle følgerne man har, også sjekker de hvor mye de har fylt ut av profilen sin, om de har lagt ut bilder, hvor mange de følger vs hvor mange følgere de har, etc. Ofte er falske følgere slik at det er helt tomme profiler uten bilder eller noe.

De fleste på instagram har noen "falske" følgere. Det vil si at det er noen som har laget en profil, fulgt en del folk, også har de ikke gjort noe mer med instagramprofilen sin. Men dette er da ekte følgere, men som på den nettsiden blir sett på som kjøpte følgere. Så alle instagrambrukere har ca 5-10% "kjøpte" følgere. 

Image and video hosting by TinyPic

Men måten du kan se om noen faktisk har kjøpt følgere er å se hvor stor andel av følgerne som er kjøpt. Har noen for eksempel 10'000 følgere, men 4000 er kjøpte. Så har de kjøpt ca 3500-3800 følgere. 

Siden finner du HER. Ser allerede at mange profiler har blitt søkt opp. Så det er bare å bla nedover på siden for å se andre norske profiler. PS; for å søke opp profiler må man logge på, men det vet jeg ikke hvor trygt er, bare så dere er obs på dette!

 

 

Får jeg lengre hår av dette?

For et par dager siden begynte jeg å google en del rundt, etter tips for å få lengre hår. Som dere vet så elsker jeg å ha langt hår, og skulle virkelig ønske at jeg hadde det naturlig. Vel, for å si det sånn. Jeg kom over mange rare tips og triks. Alt ifra å drikke ølgjær til å stå på hodet. Men det var spesielt et triks som jeg leste som jeg tenker at kanskje kan fungere. 

Jeg så at flere youtubere som var veldig kjente anbefalte trikset, og derfor tenkte jeg å fortelle dere om det, for å høre hva dere tenker om det. Kanskje har noen av dere testet det ut, og har noen erfaringer med om det fungerer eller ikke. Trikset er å massere hodebunnen i 10 minutter hver eneste dag. Gjerne mens man bøyer hodet ned, så hodet er opp-ned. Dette skal tydeligvis få igang blodsirkulasjonen og virkelig sette fart på hårveksten på hodet.

Det høres jo ganske logisk ut, ikke sant? Så det hadde jo vært veldig kult om det faktisk fungerte! Leste blant annet at det var ei som hadde fått håret til å vokse 7-9 cm på kun 2 uker. Dette var instagrammeren @farahdhukai som også brukte en slags hårmaske som hun blandet og hadde i håret. Så om man må bruke hårmasken, eller om det holder å kun massere hodet vet jeg ikke. 

Men jeg tenkte å starte med dette fremover, og se om jeg faktisk ser noen resultatet. Så i dag skal jeg starte med dette, og nå har jeg målt over håret mitt. På det lengste er håret mitt 51 cm, dette er på toppen av hodet. Nederst på hodet, ved nakken er håret mitt 40 cm. Så om 2-3 uker skal jeg gi dere en ny oppdatering, med måling på hvor langt håret mitt er. Forhåpentligvis har det vokst ut masse, og jeg har superlangt hår. Haha! Lov å håpe! Men det hadde vær gøy om det faktisk vokste litt ekstra. Vi får bare se igjen om 2-3 uker. 

Imens kan dere jo fortelle meg i kommentarfeltet om dere har testet ut denne metoden. Hvis dere har noen andre hårtriks som dere tror at kan hjelpe, er det bare å fortelle i kommentarfeltet. Tar imot alle tips og råd med åpne armer! 

Høst / Vinterfavoritter fra Nelly!

//reklamelinker

God lørdag! Jeg aner ikke hvor mange snapchatter jeg har åpnet i dag av fantastisk snø, og det er så fint å se! Her jeg bor derimot, er det 2+ grader, så det regner og blåser helt ekstremt mye. Men det er dessverre ingen snø! Så for å få litt vinterstemning, gikk jeg heller inn på Nelly for å se på litt julebordkjoler og andre fine vinter / sen høst klær. Og jeg fant så mye fint, som jeg vil dere med dere!

 

Hvor fine er ikke disse? Elsker den beige body'en. Den er jo perfekt til alle fester! Og det røde kjolen er perfekt til julebord!

HER // HER  // HER

 

Eller fant jeg også en haug fine hverdagsklær. Blant annet den veldig kule jakken du kan se under! 
HER // HER  // HEROg hvor kule er ikke disse skoene da? Elsker de!
HER // HER  // HER

Og den mørkegrønne jakken med fuskepels var jo også bare helt sykt fin! Elsker at den viser frem midjen. Er jo så typisk at man blir helt formløs i lange vinterjakker!
HER // HER  // HER

 

Rosa glitter iPhone cover fra eBay!

For en liten stund siden, kom jeg over noen utrolig fine glitter iPhone covre på eBay, som jeg bare måtte klikke hjem! I dag kom endelig det ene coveret i posten, og jeg må bare vise det til dere! Altså, har du sett noe så fint og jentete som et rosa glitter cover?

Jeg syns det er så fint, også gir det virkelig iPhonen min det lille ekstra. Nå glitrer virkelig iPhonen min! 
 

For å ta på coveret må du bare pusse over telefonen med en pusseklut (denne følger med), så det ikke er noe fett der du setter på plass klistremerkene. Pass på at du bruker god tid, og setter alt helt riktig. Det er veldig lett å sette de litt skjevt, så her er det viktig å være nøye! 

Når du setter det på er det viktig å vite om du vil at Apple logoen skal synes eller ikke. Om du ikke vil at den skal synes må du dytte den forsiktig ut av klistremerket før du setter det på.Og slik ble det til slutt! Sykt fint eller hva? Eneste som er litt kjipt er at det sikkert kommer til å falle av litt på sidene, om jeg ikke er forsiktig. Men når noe koster 15 spenn, så er ikke det sååå nøye!Coveret finner du forresten HER.

 

Fint, eller hva?

Beauty hack #2

Da var det på tide med et nytt beauty hack! I dag skal jeg lære dere et triks som gjør at beina deres ser lengre ut, og man ser litt høyere ut. Genialt om du er som meg, og ikke er av den høyeste sorten, men vil jukse deg litt høyere. Hehe! Dette trikset fungerer også hvis du har en veldig lang overkropp, og vil gjøre at den ser kortere ut. 

Det du gjør er rett og slett å bruke highwaist jeans. PS; de bør sitte godt etter. Er de baggy blir det ikke samme virkning. 

På bildene kan dere jo se forskjellen det blir med vanlig jeans og highwaist jeans. Ganske kult hvor mye lengre bena mine ser ut til høyre, og at jeg også ser høyere ut, ikke sant?
 

Masse spennende prosjekter!

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en skikkelig DIY shopping runde. Jeg har masse spennende prosjekter som jeg bare klør i fingrene etter å starte med. Så i dag kjøpte jeg inn en hel haug av hobbyting på Panduro og Søstrene Grene. Jeg fant dessverre ikke alt jeg skal ha, så jeg må innom et par butikker i morgen tidlig også. Så skal jeg endelig sette igang med DIY prosjektene jeg skal gjøre! 

Kommer selvfølgelig til å blogge om alle prosjektene. Hehe! 

Hvor søte var ikke S og P koppene? Fant de små søte koppene med forbokstavene til Per Fredrik og meg ❤️Nå begynner det virkelig å bli ganske sent på kvelden, så nå skal jeg sette igang med litt middagslaging. Men først skal jeg svare på kommentarene deres. Nå som jeg endelig har mer energi igjen, syns jeg det er så koselig å svare deres kommentarer! 

Video: 10 ting jeg hater!

I dag var jeg i skikkelig "hat" humør da jeg lagde onsdagsvideoen, så da ble det rett og slett "10 ting jeg hater". Håper du syns videoen er morsom, og abonner gjerne på YouTube kanalen min ved å trykke HER. Det er allerede over 47'000 som har abonnert, og det gjør meg så glad! Ps; det er helt gratis å abonnere på kanalen min. 

Hunder som dreper

For bare et par dager siden ble pomeranianen Barney, drept av en annen hund. Denne hunden var en ulovlig blanding av amstaff og old english bulldog. Hendelsen er helt grusom, og mine tanker går ut eieren av hunden.

Denne hendelsen har gjort meg enda mer skeptisk til hunder. Selv har jeg en liten Papillon på 3,5 måneder som veier 2,5 kg. Hadde en hund angrepet hun, hadde hun ikke hatt en sjans til å overleve. Helt siden vi fikk henne har jeg vært ekstremt skeptisk til å la henne være med andre hunder. Hunder som jeg ikke kjenner eieren og hunden til, har jeg rett og slett nektet henne å hilse på, av den enkle grunn at man vet ikke hva som kan skje. 


Tenk om noe skulle skje med henne. Hun er jo som barnet mitt. Og da tenker jeg; hvordan ville det føltes etter at jeg hadde hatt henne i 12 år? Jeg har bare hatt henne i 2 måneder, og allerede er hun som en baby for meg. Så jeg kan nesten ikke tenke meg hvor grusomt det måtte være at hun skulle blitt drept av en annen hund, når jeg hadde hatt henne i 12 år. 

Noe jeg syns er ganske sykt er disse menneskene som har hunder som er ulovlige. Skjønner de ikke selv hvorfor disse hundene er ulovlige å ha? Amstaff er en rase som er ekstremt farlig, og som man faktisk ikke skal ha. Tenk om den hadde angrepet et barn? Vel, man trenger ikke tenke på det. For sånt har så altfor ofte skjedd. Folk skal ha "tøffe" hunder, også ender det opp med at disse hundene går til angrep mot barn og andre hunder, og skader de. I verste fall dreper. 

Nei folkens, personlig kommer jeg til å vokte over min egen hund som en hauk når jeg er ute blant folk. Det er jo selvfølgelig ikke min skyld om en annen hund skulle angrepet. Men det kan ikke jeg kontrollere selv dessverre.

For dessverre finnes det altfor mange mennesker der ute som har ulovlige hunder som er farlige, og lovlige hunder som de ikke har lært seg å kontrollere. Så det er så ekstremt viktig at vi passer veldig godt på våre egne hunder, og alltid har alle hunder i bånd. For å unngå at flere slike grusomme hendelser skal skje. 

 

 

 

Oppskrift på fantastisk god grønn juice!

// reklamelink

Etter at hadde handlet inn masse frukt og grønnsaker tidligere i dag, prøvde jeg meg frem litt på kjøkkenet, og kom frem til en utrolig god juice oppskrift. Den ble så god at jeg bare må dele den med dere! Denne juicen er perfekt om morgenen når du vil ha noe raskt og godt, eller ved siden av lunsjen / middagen. 

Altså, sjekk den grønnfargen! Den juicen her er så god! 

Dette trenger du:

🍌 1 banan

 🍊1 appelsin

🍏 1 eple 

🌱 1 liten bolle spinat

🍍 1/2 liten bolle frossen ananas

🍋 1/4 sitron

🌿 1 håndfull sitronmelisse

🍋 Skjær av skallet på appelsinen og sitronen, og del opp i biter som passer juiceren. Skjær eplet opp i fire biter, og fjern frøene inni. Fjern skallet fra bananen og del den i to. 

🍏 Ha alt i juiceren og juice i vei. Tips: juice spinat og sitronmelisse først, da det ofte ikke lar seg juice ordentlig om det blir tatt sist. 


Juiceren jeg bruker finner du HER

Violá, så har du en fantastisk god juice som gir deg masse vitaminer!Pleier du å lage din egen juice? I så fall, hva liker du best å juice?

10 Ting jeg vil gjøre i November

Wow, tenk at vi er i november allerede? 2 måneder igjen av året, og nå er det på tide å gjøre siste innspurt for målene man har satt seg for 2016. Selv hadde jeg satt meg som mål å blogge enda mer og bedre, og det føler jeg virkelig at jeg har fått til.

Det hjalp veldig å flytte inn i hus, og få mer frihet når det kommer til bildene. For ikke å snakke om hvor deilig det var å endelig flytte sammen med kjæresten min. Ah, det var herlig det! Nå som vi er i november, tenkte jeg å lage en liten liste med 10 ting jeg vil få gjort i løpet av måneden. Skriv gjerne dine mål for måneden i kommentarfeltet. Elsker å høre hva deres mål er! 

🍁 Komme inn i sunne vaner igjen. Som jeg skrev i forrige innlegg har jeg hatt dårlig matlyst på grunn av B12 mangel, og nå som det er fikset, skal jeg virkelig komme inn i sunne matvaner igjen! 

🍁 Gjøre klart for vinteren i hagen. Jeg har en hage med masse blomster, og i innkjørselen våres er det veldig mye trær. Så her må jeg virkelig gå over med løvblåseren og fjerne resten av løvet. Plenen bør klippes en siste gang, og blomstene må dekkes over med sekker så de overlever vinteren. Elsker peonebusken min, og nekter å la den dø. Hehe!🍁 Gå masse turer ute i den friske høstluften. Nå kommer snart snøen, og jeg vil gå masse ute før det blir for kaldt!

🍁 Planlegge desember måned. Gjøre klart til julekalender til Per Fredrik, og finne en haug med filmer vi kan se hver dag igjennom hele desember.

🍁 Kjøpe vinterdress til Chloe. Lille babyen fryser så fælt bare vi går ut med henne i 2 minutter, og det blir jo bare kaldere fremover. Så vi må virkelig kjøpe en vinterdress til den lille bærta, så hun slipper å fryse. Neste år er hun heldigvis voksen og har mye lengre hår, så da slipper vi å tenke på det, forhåpentligvis. Hehe!

🍁 Ta en stor opprydding på lagerrommet. Altså det rommet der. Det blir så fort rotete at man skulle virkelig ikke tro det! Så denne måneden skal det virkelig gåes over, og masse ting skal inn på siderommet i garasjen. 

🍁 Komme igang med nye DIY prosjekter. Jeg elsker å pusle rundt med do-it-yourself prosjekter. Men den siste tiden har jeg ikke tatt meg tid til det, og det må det virkelig gjøres noe med! Fremover har jeg så mange prosjekter jeg har lyst til å gjøre, at det kribler i fingrene mine!

🍁 Ta masse fine bilder ute i høstløvet. Selv om det er en litt kald og mørk årstid, så er høsten utrolig vakker på en soldag. Da er løvet så fint å se på, og det må jeg virkelig få knipset flere bilder av!

🍁 Drikke masse kakao under pleddet på sofaen, mens jeg leser en god bok. Noen som har noen gode bøker å anbefale forresten?

🍁 Shoppe masse nye klær. Kjenner jeg er så lei av mange av klærne mine, og jeg trenger virkelig noe nytt. Så denne måneden blir det en del shopping. Hihi! 

 

🍁 Hva har du lyst til å gjøre i november?

 

 

 

På tide å bli sunn igjen

Den siste tiden har jeg pga B12 mangelen, hatt så dårlig matlyst. Jeg tuller ikke når jeg sier at det eneste jeg klarte å spise var mat som ikke smakte noe. Mat som var veldig mye mel, og som jeg vanligvis aldri ville spist. Her snakker vi tomatsuppe fra pose, pannekaker og nudler. Så ikke akkurat sunt.

Kjøtt fikk meg til å nesten kaste opp, så da sier det seg selv, at når jeg ikke klarte å spise kjøtt og heller ikke frukt/grønnsaker fordi det smakte for mye, ble det ikke akkurat veldig sunt. 

Men nå som B12 mangelen er fikset, har jeg ekstremt mye bedre appetitt, og jeg har endelig lyst til å spise sunn mat igjen. Så i dag tok jeg meg en tur på butikken og handlet inn masse frukt og grønt, så jeg kan lage masse smoothies og juicer, som jeg kan drikke på når søtsuget kicker inn.

For ja, etter å ha spist drittmat altfor lenge, har jeg så søtsug, at jeg virkelig trenger noe annet som kan dempe det. 

I tillegg kjøpte jeg inn forskjellige grønnsaker og frukter som jeg kan bruke til salater. Så nå gleder jeg meg til å spise en del sunnere igjen. Det skal bli så deilig! Og jeg gleder meg veldig til å ikke være ekstra slapp og sliten, på grunn av søppelmaten.Hvordan er det med dere? Spiser dere sunt eller usunt om dagen? Føler høsten er litt den tiden hvor man enten skal skikkelig inn i treningsvaner igjen, eller så bruker man høsten for å kose seg litt skikkelig!