hits

november 2015

Nye innkjøp fra eBay!

For noen dager siden bestilte jeg en hel haug med ting fra eBay. Altså, den nettsiden der. Der kan man sitte og bestille ting i evigheten, og med tanke på at jeg bestilte over 70 pakker, var det nesten akkurat det jeg gjorde også.. Haha! Jeg elsker at alt er så innmari billig. Her snakker vi kun en dollar (8,- kr) for de fleste ting. Så nå har jeg hamstret inn alt ifra hårstrikker til maskara og pepperkakeformer. Det eneste som er litt kjipt med eBay er at frakten som regel er 2-3 uker, og noen ganger enda lengre. Men, det er virkelig verdt ventetiden når man får tingene så billig!

Tenkte jeg kunne vise noen av tingene jeg handlet på eBay, så får dere noen idèer til hva man kan handle der. For det syns jeg at alltid er så vanskelig. Det er så altfor mye fint å handle, at man ikke aner hvor man skal starte. Linker ligger nederst i innlegget! 


Hårsmykke  /  Maskara  / Mobildeksel

Leppestift  /  Grønn leppestift (som blir rød)  / Øredobber

Øyenskygger  / Navelpiercing  / Armbånd

 

 

Hva pleier du å handle på eBay?
Kom gjerne med tips til ting man kan få tak i billig! 

Ukens spørsmål #85

Hvorfor startet du å blogge?
- Da jeg var 17 jobbet jeg litt som modell. Kusinen min hadde på den tiden veldig peiling på blogging, og anbefalte meg å starte en blogg for å vise bilder fra photoshoots, også at jeg kunne ha et sted å skrive om det. Det gikk virkelig ikke lang tid før jeg var helt hekta på blogging, og begynte å skrive om helt andre ting. Vips noen år etter holder jeg på med det på fulltid og storkoser meg! Så jeg er veldig glad den dag i dag, for at kusinen min fikk meg til å starte en blogg. 

 

Hva er din hobby?
- Hmm. Tror egentlig ikke jeg har noen "hobby-hobbyer". Men kan man kalle trening en hobby? I så fall blir det min hobby! Bloggen var jo hobbyen min før, men nå holder jeg jo på med en på fulltid, så det blir vel ikke akkurat noe hobby lengre. 

 

Hvem sine blogger leser du? Vis du leser noen da. 
- Av norske leser jeg Sophie Elise sin. Syns hun har mye bra meninger å komme med. Leste Caroline B.E sin før, men syns den har blitt litt for "voksen" for min del. Er liksom ikke så interessert i å lese om babyer og familieidyll lengre. Selv om jeg fortsatt titter innom iblant. Ellers enn det liker jeg NetteNestea fordi hun har bra klesstil. Men jeg leser også noen svenske blogger som Kissies og Kenzas. Leser også noen norske og svenske til, men det blir mer tilfeldige jeg klikker innom iblant. 

 

Om du bare kunne hatt 1 sminkeprodukt som du skulle brukt resten av livet. Hvilket sminkeprodukt ville det vært?
- Vanskelig å velge! Men jeg tror nok det ville vært foundation. Det skjuler liksom over alle urenheter. Mascara og leppestift er ikke like viktig. Men jeg er veldig glad jeg heldigvis ikke trenger å kun holde meg til et produkt resten av livet!

Håret ditt er veldig vakkert, men har du ikke lyst til å farge håret eller bare prøve noe nytt?
- Takk! Jo det har jeg. Jeg har lyst til å ha det enda litt lengre, og mørkere. Har planer om å endre det innen ganske kort tid, så det blir spennende. Men å endre håret mitt ekstremt ville jeg nok ikke gjort. Vet godt at jeg ikke ville kledd rosa / grått hår, som så mange bloggere farger det for å teste ut noe nytt. Tror heller ikke ikke jeg ville farget det blondt eller lysbrunt. Vet veldig godt at jeg kler mørkt hår best, og da helst ganske langt. Hehe! 

 

Hva heter søsteren din?
- Hun heter Madeleine!

 

Hvilke nettsider bestiller du mest fra?
- Nelly, blivakker og Ebay. Til å bo midt i byen føler jeg at jeg handler ekstremt lite i butikk i forhold til på nett. Man skulle jo tro at siden jeg bodde så sentralt, at jeg heller ville dratt ut i butikken. Men, som jeg leste på en instagram quote for ikke så lenge siden "Det er kun på nettshopping at man kan shoppe i pyjamasen mens man sitter i sofaen hjemme". Så det er vel grunnen! Har forresten handlet noe helt sinnsykt mye på eBay de siste dagene. Så jeg tenkte å enten ha en haul video, eller innlegg der jeg viser hva jeg handlet, så dere kan få litt tips og idéer. Hva tenker dere om det?

Er det noe du ikke tåler? (Mat, pollen osv)
- Jeg er egentlig veldig heldig her, og tåler nesten alt. Bortsett fra rå hvitløk. Da får jeg merkelig nok vondt i leddene i kroppen. Rar reaksjon eller hva? Men jeg har også magesår, så jeg må være ganske forsiktig med veldig mye mat og drikke. Men der er det som regel bare å ta en syredempende pille, også er det null stress! 

 

Hvor mye trener du på en uke?
- Det varierer fra uke til uke. Kommer veldig ann på om jeg har en veldig busy uke eller ikke. Har jeg mye å gjøre prøver jeg å få til to økter hjemmetrening. Har jeg god tid trener jeg tre ganger på gymmet. Kjenner dørterskelen er så mye verre nå som det er mørkt og kaldt hele tiden. Da blir det ekstra seigt å ta på seg treningstøy og komme seg på gymmet. 

 

Hvor er den hvite toppen fra?
- Den er fra Bik Bok! Elsker den :-)

Siden du er ateist, hva tror du på da?
- Jeg tror egentlig ikke  på noe. Jeg "tror" på det som vitenskapen har bevist. Ellers enn det tror jeg mer på karma og det gode i mennesker. Er man snill mot andre mennesker, blir man belønnet av universet på en eller annen måte. Er man en slem mot andre, kommer det å biter deg i rumpa som regel! Jeg er vel mer innenfor humanetiker samfunnet. Det er i alle fall der jeg ble konfirmert. Lærte så mye fantastisk da jeg ble konfirmert der. Der lærte man mye mer om mennesker rundt i verden, versus en eller annen gud som man faktisk ikke aner om finnes. 

 

Kan du ha DIY på youtube kanalen din?
- Hmm, ja det var en god idè. De fleste av DIY prosjektene jeg har hatt tidligere, er det jo så mye lettere å vise på video, enn i innlegg. Så skal absolutt lage noen DIY videoer fremover!

 

Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"?

 

Sunday Mood

Okey, nå kommer dere faktisk til å få sjokk. Jeg som vanligvis ikke er så flink med barn, og har egentlig null erfaring med de, passet tanteungen min på 4 år i hele går, og hun har til og med sovet hos meg. Og det har faktisk gått veldig bra! I går tok vi toget fra Mjøndalen og inn til Oslo sammen. Så tok jeg med henne på en godteributikk som hun fikk gå helt bananas i.

Deretter ble det Frozen og Prinsesse Sofia hele kvelden. I dag stod vi opp halv 12 og satt oss forran tv'en igjen, og spiste frokost i hver vår pyjamas. Veldig koselig! Hvem skulle trodd at det skulle gå så bra når jeg passet på et barn? Nå skal det sies at søsteren min har oppdratt henne ekstremt bra, så det gjorde det nok litt lettere. Men fordet da, stjerne i boka på meg nå syns jeg!

Nå skal jeg sette igang med planlegge uken, og svare på ukens spørsmål. Ser dere forresten at jeg har kjøpt ny stol til skrivebordet mitt? Var innom IKEA på torsdag og kjøpte inn masse nytt kontorutstyr. Følte det virkelig var på tide å kaste vekk den gamle klapp stolen, som i tillegg hadde knekt. Haha, den burde vel vært byttet ut for lenge siden. Men jeg er virkelig maks treg noen ganger!Uansett, håper dere har hatt en fin helg og har kost dere masse! 

 

Spiser jeg godteri?

Veldig ofte får jeg spørsmål av dere som leser bloggen min, om jeg spiser godteri. Klarer jeg å holde meg helt unna? Eller spiser jeg godteri hver dag? Svaret er nok en mellomting av de to. Jeg prøver virkelig å holde meg til å kun spise godteri en gang i uken, og når jeg først spiser det prøver jeg å ikke overspise det. Jeg har alltid tenkt at alt er greit i moderate mengder. Så lenge man ikke stapper innpå med godteri hver eneste dag, men heller spise litt en gang i uka, er det null stress. Sånn anbefaler jeg egentlig alle å tenke. 

Når det kommer til trening er det heller ikke sunt å overdrive. Blir man helt ekstrem på å telle alle kalorier man spiser, og man tvinger seg på trening 7 dager i uka, kan man fort få litt forvrengte tanker i hodet sitt. Det er jo i alle fall ikke bra! Så mitt lille råd til dere på lørdagsformiddagen er; alt med måte. Ikke vær livredd for å spise godteri i dag, men ikke overspis så du nesten ikke klarer å bevege deg etterpå. Og når uken kommer, ikke overtren deg så du nesten går på veggen!

 Video: Black Friday + Mine favoritter!

// annonse

Nå er det Black Friday, og salgene går helt amok! På blivakker.no kan du nå få 25-80% på hele butikken. Se mer informasjon om dette i blogginnlegget. Jeg viser også mine favoritter fra blivakker.no i blogginnlegget, så der kan du få masse tips til ting du kan handle! 

PS; Det er forlenget returrett, frem til 15 januar 2016. I tillegg har de fri frakt! 

Trykk HER for å melde deg på julekalenderen. 

Fuck me, i'm famous

Å være i det offentlige øyet er virkelig ikke alltid lett. Det merker jeg nesten hver dag. Hver gang jeg åpner munnen min, må jeg alltid passe helt ekstremt på hva jeg sier. Ofte kan en liten kommentar gjøre at mange klikker helt i vinkel, og ting blir dratt helt ut av proposjoner. Ta for eksempel gårsdagens video. Der jeg leste opp noen hatkommentarer jeg har fått på bloggen. Jeg sa i videoen at jeg undret litt om hvorfor alle som slang dritt, hadde så ekstremt mye skrivefeil. Og betvilte det at alle kunne ha dysleksi. Ja, noen av de har sikkert det, og da er de mer enn unnskyldt.

Men når folk som ikke har dysleksi har så ekstremt mange skrivefeil, og de legger igjen hatkommentarer, kan man jo begynne å lure på hvor smarte disse menneskene er. Men det var det selvfølgelig mange som skulle vri og vrenge på, og gjøre om til at jeg mobber de som har dysleksi. Altså, what the actual fuck? Her satt jeg og leste kommentarer av folk som hadde vært slemme mot meg, også sympatiserer en del av dere med de som faktisk slenger dritt? Skjønner meg ikke på mennesker alltid. Noen ganger tenker jeg, hva er det jeg har begitt meg ut på? Her bretter jeg ut så mye av mitt liv, mine tanker og følelser på nett, for alle og enhver til å lese og bedømme. Jeg har bokstavelig talt en fanklubb i Russland som følger med på hva jeg skriver. Når jeg stopper og faktisk tenker på hele bloggen, er det jo egentlig ganske fucked up. Hvem som helst kan lese alt mulig om meg. Hvem som helst kan lese hva jeg gjorde for 3 år siden, hvem som helst kan lese om at jeg har hatt depresjoner og gått til psykolog, hvem som helst kan se bikinibilder jeg har lagt ut på bloggen, hvem som helst kan se hvem vennene mine er.

Det er en litt skummel tanke egentlig. At hvem som helst der ute kan i bunn og grunn vite alt om meg. Jeg må ærlig si at jeg noen ganger blir litt redd. Redd for at det finnes mennesker bak hatkommentarene som vil meg vondt. Redd for at de skal finne meg, og skade meg. Hver gang jeg er på utesteder i Oslo er jeg alltid veldig obs. Jeg har som regel alltid med noen kompiser som vet om hvordan ting er, og som kan passe på meg. Men det har skjedd noen ganger da jeg har gått alene i maks 2 minutter, at jenter (og gutter) har kommet bort og sagt stygge ting til meg. Hva hvis de plutselig blir litt vel fulle, også angriper de meg? Selv om jeg trener en del, er jeg fortsatt ganske lav og spinkel, og hadde nok ikke klart å forsvare meg så godt om noe skulle skje. Så det er egentlig litt skummelt å tenke over. 

Det er mange ting som har skjedd, som jeg aldri har delt på bloggen. En av de tingene jeg syns er mest creepy er da jeg bodde hjemme hos foreldrene mine. Da var det en gutt som flere ganger var utenfor huset, og la igjen lange brev i postkassen hvor han fortalte at han elsket meg, og at jeg aldri kom til å finne ut hvem han var. Brevene var som regel på flere sider, og de kom flere ganger.

Hadde det vært for 30 år siden hadde det vært mye mer normalt å legge igjen en brev i noens postkasse. Men nå for tiden er det virkelig ikke innafor. Nå sender man heller en melding på facebook og skriver at man syns personen er pen eller noen i den duren. Man oppsøker ikke noen som bor på skjult addresse, lister seg utenfor huset dems, og legger igjen et brev på flere sider om hvor mye man elsker vedkommende. Det blir bare sjukt creepy. Hva om den personen har spionert på meg? Hva om den personen har stått og sett inn igjennom vinduene mens jeg har sovet? Usj, kjenner jeg grøsser bare av tanken.

Så til dere som alltid skal slenge med leppa om hvor jævlig enkelt det er å blogge, og at man bare sitter på ræva og pengene renner inn. Dere tar feil. Det er selvfølgelig helt ekstremt mye bra ting med å blogge. Jeg har verdens snilleste og koseligste lesere. Men jeg har også en del som ikke er så snille, og som jeg hele tiden har en frykt for at skal gjøre meg noe vondt. 

 

 

 

Pynt til jul med Dr Lykke!

annonse

Nå nærmer julen seg med stormskritt, og jeg har allerede begynt å pynte med litt jule dekorasjoner i leiligheten. Siden julen er så koselig, liker jeg å dra den ut for at den skal vare lengst mulig. Derfor valgte jeg mest juleting, da Dr Lykke ville sende meg litt pynt for en uke siden. Syns det er så fint og koselig her nå! Det er utrolig hva litt pynt i hjemmet kan gjøre.

For de av dere som ikke har hørt om Dr Lykke før, så er det en interiørbutikk på nett. De selger alt ifra møbler til pynteting, i shabby chic og minimalistisk utseendet. Prisene er også veldig gode, så du får mye for pengene! De har også en egen avdeling i nettbutikken med julepynt, som du finner HER. I tillegg har de black week, og dagens tilbud er 20% rabatt på alle glassartikler, de finner du HER. 

Roser  //  Telys  // Blomstervase

 

Disse er perfekte til å ha julekaker i. Julegavetips til moren din!

Mrs. always rights cookie jar til venstre  //  Mrs. always rights cookie jar til høyre  // KopperKleshengereJulekuler  //  Juletre  //  Merry Christmas pose Merry christmas tallerken

 

Nå skal jeg i samarbeid med Dr Lykke ha en give away. Dersom du melder deg på nyhetsbrevet dems, ved å trykke HER, kan du vinne alt som er på bildet under. I tillegg får du en mail med en rabattkode på 100,- kr som du kan benytte ved kjøp over 399,- kr. Gjelder også allerede rabatterte tilbud, men ikke med andre rabattkoder hos drlykke.no. De trekker en heldig vinner 30. november! 

 

Video: Leser hatkommentarer

En gang iblant kommer det en hatkommentar, eller en veldig seksuell kommentar her på bloggen eller på youtube. Men hvordan tror dere at jeg egentlig reagerer når jeg leser disse kommentarene? Det kan du se i denne onsdagens video!  

Hvordan reagerer du på slike kommentarer? 

Flytte ut hjemmefra? Tips!

Lurer du på hvordan det egentlig er å ha flyttet ut hjemmefra? Vel, nå skal jeg avsløre noen ting jeg selv fikk ganske sjokk over etter at jeg hadde flyttet ut hjemmefra. Det er godt over et år siden jeg flyttet ut fra foreldrene mine, og over 5 måneder siden jeg flyttet inn i leilighet alene. På denne tiden har jeg lært veldig mye, som jeg skal dele med dere nå!

 

Ansvar

- Når man bor helt alene har man alt ansvaret. Ting som man før ikke ville tenkt over, blir fort noe man går og bekymrer seg over 24/7. En ting som kan være ekstremt smart er å ha en sparekonto med noen ekstra kroner på i tilfelle det kommer uventede utgifter som legebesøk eller altfor høye mobilregninger.

Det er litt skummelt at man har så mye utgifter, som man selv er ansvarlig for å dekke. Her snakker vi husleie, strøm, mobil, nettleie, internett, tv, osv. 

 

 

Budsjett

- For å holde orden på økonomien bør du ha et budsjett du kan følge. Sett opp alle utgifter du har. Alt ifra de utgiftene jeg nevnte over, til mat og transportutgifter. Da får du mye bedre kontroll på hva pengene skal gå til, og du slipper å feilberegne så hardt at du må ty til å mastercard eller å ringe hjem til mamma for penger.

Og når vi er inne på mastercard, vil jeg absolutt anbefale dere å aldri gå til anskaffelse av det. Ta en kjapp titt på luksusfellen, så ser du hvor fort du kan havne i skikkelig knipe om du kjøper ting du egentlig ikke har råd til. 

 

Rot 

- Når man bor hjemme har man lett for å sette igjen mat tallerkner rundt i huset, legge igjen litt klær her og der, og når det kommer til støvsuging er det en ting man gjør i skuddåret. Vel, sånn går ikke når man bor alene. For da er det kun du selv som må rydde og vaske. Jeg prøver alltid å gå over hele leiligheten og rydde hver kveld, sette på oppvaskmaskinen, og støvsuge annenhver til hver 3 kveld. Da holder leiligheten seg ryddig og ren.

I tillegg har jeg en dag i uken som jeg vasker gulvene, skifter på senga, vasker dusjen, tørker over støv, vasker alt av skittentøy, vasker alle speil, vasker do og vask på badet, vaske inne i kjøleskapet, osv. Vaskelisten er lang, og det tar som regel evig lang tid å gjøre alt. Men, det må gjøres! Det er absolutt noe jeg selv fikk sjokk over. Hvor mye ting man faktisk må vaske for å holde det rent!

 

Mat

- Når jeg bodde hos foreldrene mine fylte alltid mamma opp kjøleskapet og lagde middag hver dag. Men sånn er det ikke når man bor for seg selv. Da må man på butikken gjerne flere ganger i uken, og man har alltid det evig vanskelige spørsmålet "hva skal jeg lage til middag i dag?" i bakhodet. Å lage middag tar også mye tid.

Så jeg har blitt litt vel glad i Fjordland etter at jeg flyttet for meg selv. Jadda, sånn blir det når man ikke gidder å sette av tid til å lage mat + at man har null kreativitet til hva man skal spise. Heldigvis har jeg blitt litt flinkere etterhvert. Men det er absolutt en ting man må lære seg!

 

Frihet

- Dette er absolutt det største grunnen til at jeg elsker å bo for meg selv. Når man bor alene er det ingen andre å ta hensyn til. Da gjør det ingenting om du kommer hjem klokken 5 om morgenen på en tirsdag, eller står og lager mat halv ett på natta. Du trenger heller ikke å si ifra til noen hvor du skal.

Nå skal det sies at jeg kommer fra et hjem der jeg alltid har hatt ganske frie tøyler, så for meg er det ikke en helt ekstrem forskjell. Men hvis du kommer fra et hjem der foreldrene dine har vært veldig strenge, og du ikke engang har kunnet hatt med venner hjem, kommer du til å merke en ekstrem forskjell når du flyttet for deg selv.

 

 

Interiør

- Før du flytter for deg selv kan det være veldig smart å ha satt av en del kroner til ting du trenger til leiligheten. Da snakker vi alt ifra sofa, til stekepanner. Da jeg flyttet inn i leiligheten jeg bor i nå brukte jeg 9000-10000,- kr kun på ting til leiligheten. Men nå skal det sies at jeg kjøpte alt på IKEA, og der er alt veldig billig. Så jeg fikk både sofa, seng, stuebord, pult, alt av servise, og mye mer for de pengene. Så når du flytter for deg selv bør du kjøpe ting på billige steder som IKEA og gjerne brukt på finn.no.

Skal du kjøpe på finn.no anbefaler jeg å kjøpe ting som er lett å vaske. Tror aldri jeg selv kunne kjøpt sofa eller seng som er brukt. Da det fort kan bli litt ekkelt. Men hyller og skap er absolutt genialt å kjøpe på finn.no! Vil også si at en av de beste tingene med å bo helt for seg selv, er at man kan innrede akkurat slik man vil ha det. Ble ganske overlykkelig at jeg endelig kunne bestemme 100% hvordan ting skulle se ut! 

 

Bedre forhold til foreldre

- Da jeg bodde hjemme kranglet jeg en god del med foreldrene mine. Sånn blir det ofte om man går oppå hverandre så mye. Ofte forstod ikke faren min helt jobben min, så da jeg satt med mobilen eller pcen trodde han bare at jeg latet meg, mens jeg egentlig jobbet.

Så da begynte han alltid å mase på meg om at jeg skulle gjøre ditt og datt. Men nå som jeg er hjemme bare en gang iblant, og man slipper å gå og irritere seg over hverandre hele tiden, er forholdet med begge foreldrene mine mye bedre. 

 

 

Har du flyttet ut hjemmefra?

 

Slik ser jeg ut med rødt hår!

Har du noen gang lurt på hvordan du ville sett ut med blondt hår, grønne øyne, røde lepper, eller svart hår? Vel, nå trenger du ikke eksperimentere med hårfarge, linser og sminke lengre. Nå kan du teste ut alt på nettet! Det er en side som heter taaz.com som du kan laste opp ditt bilde, også kan du eksperimentere med masse forskjellige ting. Du kan til og med legge på hårsveiser til kjendiser. Så hvis du lurer på hvordan du ville sett ut om du hadde hatt håret til Kim Kardashian eller Selena Gomez, kan du få vite det nå!

Selv syns jeg det er veldig interessant å se hvordan jeg ser ut med andre hår- og øyenfarger. Det gjør så utrolig stor forskjell! I tillegg blir det lettere å vite hvilke farger som kler meg best, og hva jeg burde ha av hårfarge og sminke. 

Under kan du se noen bilder der jeg har redigert mitt eget hår til forskjellige farger, tatt på linser og mer sminke. Ganske sykt hvor forskjellig man kan se ut med litt andre farger! 


Selv syns jeg faktisk at originalen kler meg best. Men det er jo egentlig veldig betryggende, for da vet jeg at jeg har det som kler meg best. Test gjerne ut siden og fortell meg hvordan det gikk med deg!

Ukens spørsmål #84

Hvor ser du deg selv om 10 år?
- Vanskelig spørsmål. Jeg regner med at jeg er gift med en fantastisk mann, som jeg har det bra med. Når det kommer til barn er jeg virkelig ikke sikker om det er noe jeg vil ha. Så det får vi se ann! Og når det kommer til jobb tipper jeg at jeg jobber med noe som ikke finnes enda. Men jeg håper det blir noe ala blogg og youtube. Har også lyst til å starte mitt eget merke innenfor noen beauty ting, uten at jeg skal gå altfor mye inn på det. Har også lyst til å gi ut en bok, men vet ikke helt hva den skulle blitt om. Men tar ting litt sånn det kommer. Jeg tenker at så lenge man jobber mye og gjør de riktige tingene, løser ting seg alltid

 

Hvor kjøper du bh/bikini fra? Sliter selv med å finne bh/bikini som passer ettersom jeg er tynn, men har ganske store pupper.. Tenkte derfor jeg kunne få litt svar på dette av en med litt lik kroppsform som meg selv. 
- Jeg liker bikiniene som er fra Cubus. Pleier også å kjøpe bh bikinier, istedenfor sånne som bare går rett over. Sånne som går rett over gjør at jeg ser ekstremt bredskuldret ut, i tillegg får puppene rar form, så de holder jeg meg langt unna. 

 

Når pleier du å legge deg?
- Det er litt forskjellig fra dag til dag. Men ofte blir det veldig sent. Jeg får mest gode idèer og arbeidsflyt når jeg jobber om natten, så jeg ender som regel opp med å sovne i 3-4 tiden. Haha! Så har litt annerledes døgnrytme enn folk flest. 

 

Har du førerkort?
- Det har jeg! Det tok jeg 8 juli 2011. Så har hatt det en god stund allerede! Fun fact; moren min og jeg tok billappen på akkurat samme dato med 30 år mellomrom. Og det verste er at det ikke var planlagt engang. Ganske morsom tilfeldighet! 

 

Savner du ikke å ha kollegaer rundt deg som du kan spise lunsj sammen med og utveksle helgens bravader f.eks?
- Nei faktisk ikke. Når man har "vanlige" jobber må man være med folk man jobber med, men nødvendigvis ikke liker. Husker det var ganske mange jeg ikke har likt på mine tidligere jobber. Så er egentlig veldig glad jeg slipper det. I tillegg så er jeg ikke sånn ekstremt glad i å være rundt mennesker veldig mye. Så jeg bruker heller den tiden jeg vil være med mennesker på å være med venner og mennesker jeg liker, fremfor tilfeldige jobb kollegaer.Hvor mye bruker du på mat pr mnd?
- Altfor mye! Tror jeg i gjennomsnitt bruker 4000-5000,- kr i måneden på mat. Med tanke på at jeg kun er en person er det litt mye. Men sånn får det bare være! 

 

 

Hvor ofte drar du ut på byen for å "ta deg en drink" hvis du forstår?
- Det kommer veldig ann på. Om sommeren liker jeg veldig godt å dra ut, siden det er så lett og morsomt. Men nå som det er vinter merker jeg at jeg stenger meg mye mer inne, fordi det er så mørkt og kaldt ute. Så da frister ikke bylivet like mye. Men selvfølgelig hender det at jeg fortsatt drar ut og fester med venner, men ikke like ofte. I tillegg begynte jeg å feste da jeg var veldig ung, så jeg er på en måte litt lei av å feste hver helg.

 

Hva er det beste du vet med å blogge?
- Dere! Uten tvil. At dere er så skjønne og gir meg så mye positiv feedback har alltid vært det som betyr mest for meg. 

 

Feirer du jul selvom du er ateist?
- Ja. Mange i familien min er kristne, så jeg feirer som regel fordi de er kristne. I tillegg er julen mer tradisjon og noe man gjør for å ha koselige familieselskaper og sette litt mer pris på hverandre. For meg er ikke julen noe religiøs. Husker da jeg var yngre og veldig anti kristendom, pleide jeg å bytte ut jesusbarnet i krybben hos bestemoren min med en skinke. Bare for å vise hvor avsky jeg hadde for religion. Haha! Men nå som er eldre har jeg blitt mer likegyldig til religion. Folk får tro på hva de vil, og så lenge de ikke prøver å få meg til å tro på det, går det greit.

 

Har du en fetter på Jevnaker?
- Ja, fetteren min Nikolai bor der!

 

Du sa du kjøpte studio lysene dine på eBay.. Kan du legge i link? Følger det med lyspære, og er det sånn utenlandsk stikk kontakt?
- Lysene får du tak i HER. OBS; frakt og moms kommer i tillegg, så prisen havner på ca 1000,- kr. Lyspære følger med. De har utenlandsk stikk kontakt, så du må kjøpe konverterer. Men det er bare å ta bilde av kontaktet, og stikke på en el butikk og kjøpe konvertere. 

 

Hvor er treningstightsen fra? Den så veldig behagelig ut!
- Den er fra H&M. Den er veldig behagelig!

 

 Hvis du måtte velge en ting du fikk gått tilbake i tid for å endre (det du angrer på at du gjorde, som du helst ville endre) hva ville det ha vært?
- Det er mange ting jeg har opplevd i livet mitt som jeg gjerne skulle vært foruten. Men alle de tingene har jeg klart å vokse av, og de har bare gjort at jeg jobber hardere for å aldri havne i slike situasjoner igjen. Og jeg er nå på et sted i livet der jeg har det ekstremt bra, og hadde ikke alle de vonde (og gode) tingene skjedd, hadde ikke livet mitt sett ut som det er nå. Så nei, jeg ville ikke endret noe. Det eneste jeg vet er at jeg vil bestemme fremtiden, og at mange mennesker som har gjort meg vondt, aldri får lov å være en del av fremtiden min.

 

Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"?

 

Knee-high boots and Michael Kors

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en liten sushidate med June. Helt perfekt på en rolig søndag. Det er helt merkelig hvor fort tiden går mellom hver gang vi rekker å møtes, så vi har jo alltid veldig mye å catche up på. Gøy med litt skikkelig girl talk! Før vi gikk inn på restauranten fikk vi knipset litt antrekksbilder. Ah, jeg elsker virkelig de nye skoene mine. De er så varme og komfortable, og fine. Love 'em! 

 Michael Kors - Veske  //  Din Sko - Sko

Gina Tricot - Bukse  //  Sheinside - Jakke

Only - Vest  //  Bik Bok - Solbriller

Ebay - Øredobber
Nå skal jeg gjøre noen småting som må gjøres, før jeg skal ta toget hjem til en god venn. Så vi får blogges mer senere dere! Legger ut ukens spørsmål etterpå :-)

 

 

 

Endelig nye vintersko!

God helg! Hvordan har lørdagen deres vært så langt? Min har vært veldig rolig og behagelig. Nå skal jeg snart begynne å lage litt videoer til youtubekanalen min. Vet den ene kommer til å bli veldig morsom, men også litt klein å gjøre. Så følg med på onsdag! 

I går var jeg innom Oslo City en tur etter at jeg hadde vært i møte. Har lett etter noen ny sko for vinteren en stund nå, og endelig fant jeg to nye par. Ble så fornøyd med de! De knehøye skoene var også veldig varme, noe som er et ekstremt stort pluss for meg som alltid fryser om vinteren. I tillegg så er de jo veldig fine, og mye mer voksne enn ugg'sa jeg har brukt som vintersko så langt i år. Føler liksom at jeg begynner å bli litt vel voksen for uggs og boblejakke. Haha! 
Anyways, nå må jeg komme meg en kjapp tur på butikken og kjøpe inn melk. Stod akkurat og skulle lage kaffe, og ble så super skuffet over at jeg hadde glemt å kjøpe inn melk. Kan ikke ha kaffe uten melk vet dere! Og dere vet jo hvor avhengig jeg er av kaffe.. Så nå får jeg komme meg ut, også blir det å lage videoer etter det! Håper dere får en fin-fin lørdag og koser dere masse! 

Hva er dine planer for helgen?

 

7 Beauty hacks alle jenter må kunne!

Helt fra jeg var 11-12 år gammel har jeg brukt sminke, og etterhvert har jeg lært mange nyttige triks, eller såkalte "hacks" som mange kaller det. Det er sminketips som magasiner vanligvis ikke nevner, så man må lære de litt på egenhånd. Sånn var det i alle fall for meg. Men, jeg vil gjøre det litt lettere for dere. Så derfor vil jeg fortelle dere noen av mine "beauty hacks". Jeg har enda flere tips på lager, så si ifra i kommentarfeltet hvis du vil at jeg skal lage flere slike innlegg! 

 

Fremhev blå øyne

- Hvis du ser på øyenskyggen min, er den nesten alltid i bruntoner. Det er fordi at brun øyenskygge fremhever blå øyne. Sleng på litt ekstra maskara og litt eyeliner i tillegg, og de blå øynene dine vil poppe frem!

 

Maskara

- En ting som er typisk at mange gjør om maskaraen begynner å bli tom, er at man pumper den opp og ned for å få mer produkt på børsten. Ikke gjør dette! Når du gjør dette kommer det inn masse luft som tørker ut maskaraen. Prøv heller å "swirle" kosten nede i tuben, for å få mer produkt på.

Statisk hår

- Veldig ofte når jeg ikke har produkter i håret mitt, og har kun rettet det ut, blir håret mitt veldig statisk. Det som jeg pleier å gjøre da er at jeg sprayer litt hårspray inne i håndflaten min, gnir hendene litt mot hverandre, og forsiktig drar håret igjennom hendene, så det kommer et lite lag hårspray i håret.

 

 

Naturlig lys

- Opplever du ofte at sminken ser helt annerledes ut det sekundet du kommer ut i hjemmefra? Det er på grunn av lyset. Lyset på badet er som regel veldig mørkt, og gul aktig, og kan få sminken din til å se annerledes ut. Hvis du sminker deg i det lyset, kommer du til å se veldig merkelig ut når du kommer ut av døren og i vanlig dagslys. Derfor vil jeg anbefale deg å sminke deg forran et vindu som gir godt med dagslys, for å få best mulig sminkeresultat. Nå som det er vinter er det ganske mørkt om morgenen, så da kan du gjerne gå til innkjøp av en lampe som gir hvitt naturlig lys, som du kan sminke deg i.

 

 

Matte lepper

- 99% av alle leppestiftene mine er altfor glossy for min smak. Men det som jeg har funnet ut at fungerer veldig bra er å ta et "translucent" pudder, og en stor pudderkost, og lett påføre litt pudder på leppene. Fargen på leppestiften holder seg like fin, og leppene blir fine og matte.

Foundation nedover

- Alle mennesker (både jenter og gutter) har små hår i hele ansiktet, og det er helt vanlig. Men veldig ofte har jeg opplevd at sminken kan bli litt rar på grunn av disse småhårene. Derfor påfører jeg alltid foundation nedover, sånn at hårene legger sent pent inntil huden og nedover. Swirler du kosten mye rundt i ansiktet, kan hårene ofte synes mye bedre, så det er kjekt å være obs på dette! Sølt maskara?

- Nesten hver gang jeg påfører maskara søler jeg en hel haug på toppen av øyelokkene mine, og gjerne litt på nesa. I know, jeg er tidenes sølekopp! Men jeg regner med at jeg ikke er den eneste. Det som alltid fungerer best for å fjerne sølet, er å vente til maskaraen har tørket 100%, også tar jeg en tørr qtips og forsiktig drar sølet vekk. Fungerer hver gang!

 

 

Har du noen gode tips du vil dele?Helt dilla på snapchat!

Så mye som jeg har oppdatert snapchat det siste døgnet, har jeg vel aldri vært i nærheten av. Har funnet ut at snapchat er genialt til sånn mikro vlogging, så nå prøver jeg å bruke video så mye som mulig der. Jeg har jo så mye jeg ønsker å dele med dere. Men alt passer ikke like godt inn på en blogg, instagram eller youtube. Så snapchat er genialt for å være litt uten filter, og bare være litt småteit. Add meg gjerne om du vil, heter "stinablogg" der.

Alle som adder kan både se mystory og sende meg snapchats. Bare ikke send snaps på 190 sekunder eller random fellessnaps er du grei, hahahaha. Prøver å se igjennom snappene dere sender meg, selv om jeg ikke alltid får svart. Så vil bare si det her, tusen takk for alle gode ord dere sender til meg. Det betyr virkelig mye for meg. Det er virkelig et stort lysglimt på dagen når jeg går igjennom koselige meldinger fra dere! 

Anyways, så langt i dag har jeg vært hos Nettavisen på et lite morgenmøte. Etterfulgt av litt shopping. Fikk kjøpt ny bukse og genser, pluss en drøss med undertøy. Det er et merke fra Cubus som jeg virkelig sverger til, siden de er de eneste som har min størrelse. Og nå merket jeg virkelig at noen av bh'ene mine trengtes å byttes ut. Bh'er er virkelig forbruksvarer.

Altså, jeg hadde på meg en bh fra den linjen som jeg kjøpte for 8 måneder ish siden, versus en ny en. Wow folkens, forskjellen er stor. Den gamle ble puppene sånn æh, helt ok i. Ikke akkurat noe å juble over. Men i den nye bh'en, som til og med var en cup størrelse større, så de så mye bedre ut i. Det er utrolig hvor mye en bh har å si på hvordan puppene ser ut. Så jenter, husk å bytte ut bh'ene regelmessig, så du slipper å gå med slitne bh'er som gir kjipe pupper. Haha! 

Men men, nok skravling fra meg. Nå må jeg shine opp leiligheten, for her ser det virkelig ikke ut. Ser nesten ut som om det har gått en tornado igjennom hele leiligheten. Verste var at det var helt strøkent i går kveld. Ere mulig?? Folkens, følg med etterpå, for da har jeg noen geniale tips jeg skal dere med dere! 

10 Hverdagsgleder å sette pris på!

Ofte er det lett å glemme hverdagens gleder. Vi er så opptatte av å glede oss til helgen, at vi helt glemmer bort uken. Livet består av flest hverdager, så hvorfor ikke nyte de litt mer? Sett litt mer pris på de små og koselige tingene som skjer i hverdagen. Jeg vil gjerne høre hva du liker best med hverdagen! Her er det 10 tingene jeg liker aller best med hverdagen.

 

Lese

- Å sette seg ned forran en pc og lese igjennom favorittbloggene mine, er så avslappende og en fantastisk måte å koble ut på. Noen av mine favoritter når det kommer til blogger en Kissies, Angelica Blick og Kenzas. 

 

To do lista

- Den følelsen når man endelig er ferdig med den milelange to-do listen og man kan synke godt ned i sofaen forran tv'en, da er det god stemning. 

 

Sms og snapchat

- Å våkne opp til en koselig melding eller en snap, er virkelig den beste starten på en hverdagsmorgen. Og morsomme snapvideoer fra venninner, er helt pricelss! 

 

Trening

- Jeg trener for det meste i hverdagen, og det gjør hverdagen så mye bedre. Den herlige endorfin følelsen man  har i kroppen etter en god treningsøkt skal det mye til å slå!

 

Roser

- Nye ferske roser i hjemmet er virkelig noe som får meg i godt humør. Det pynter opp, dufter fantastisk og gir en beroligende og fin følelse.

Trikk

- Når man skal et sted og tar trikken, og er heldig med at det er lite mennesker, så man kan bare sitte i sin egen verden med musikk på ørene, og se ut av vinduet, på fineste Oslo by. 

 

Ren leilighet

- Duften av en ren leilighet er det få ting som slår. Det er så deilig når man endelig er ferdig med å rydde og vaske hele leiligheten, og man slipper å ha det helt kaotisk rundt seg. 

 

Kaffe

- Å starte morgenen med en stor kopp kaffe, gjerne med litt melk oppi, er virkelig hverdagslykke på sitt beste. 

Høstvær

- Når solen titter frem og skinner igjennom høstløvet, og man kan ta på seg en jakke og gå en lang tur ute i parken. Det er fantastisk det! Dessverre blir det færre og færre av de dagene fremover, men heldigvis kommer snart snøen og det blir lyst og fint, og julestemning. Stor tommel opp for det!

 

Café

- Nå er dette kanskje noe som er mer vanlig i Oslo. Men en av mine hverdagsgleder er å stikke innom en koselig kafé med en venninne, slappe av og skravle mens man nyter en stor kopp kaffe.Hva er dine hverdagsgleder?

Video: Alt om blogging - Tips og triks!

Veldig ofte får jeg spørsmål om hvordan man kan få flere lesere, hvordan man kan tjene penger på bloggen, og hvordan man kan få en bedre blogg. Jeg har skrevet litt om temaene før, men jeg syns det er så mye lettere å forklare på video. Så derfor har jeg laget en video til dere hvor jeg snakker om blogging. Noen av temaene er; penger, pr, design, utstyr, bilder, og mye mer! Filmen er litt lang, så sett deg godt ned i godstolen med litt sunn snacks og kos deg med videoen! 

Endelig ny Macbook Pro!

Æææææh!  Nå er jeg så utrolig glad! I dag har jeg endelig kjøpt meg Macbook Pro retina. Det var virkelig på tide! Den pc'en jeg har hatt de siste to årene synger virkelig på siste vers. Her snakker vi stor sprekk langs hele skjermen, batteriet er helt ødelagt så man må alltid ha i lader og er man så uheldig at man får dratt ut laderen, skrur pc'en seg av med en gang og går ut av alt man var inne på, og for ikke å snakke om skjermfestet til pc'en. Det har nesten knekt helt av, så hver gang jeg skal lukke pc'en opp og igjen må jeg ta meg god tid, hvis ikke knekkes skjermen rett av og pc'en blir helt ødelagt. I tillegg har den også blitt ganske treg.

Ah, det var en lang liste med grunner til hvorfor det virkelig var på tide å gå over til Macbook. Nå er jeg så utrolig lei av pc. Etter at jeg har hatt de i ett år blir de alltid ødelagt. Her snakker vi 9-10 pc'er siden jeg var 13 år. Så håper virkelig Macbook'en holder litt lengre enn et år. Haha! 

Det eneste problemet er at jeg ikke skjønner bæret av Mac. Så dette kan bli rimelig interessant.. Men jeg har hele kvelden, så nå skal jeg bli mac ekspert! Whoop whoop! Om noen av dere har noen tips til hvordan man skjønner Mac er det bare å si ifra. Tar imot all hjelp med åpne armer og en stor klem! 

Noen vil alltid være bedre enn deg!

Det vil alltid være noen som er rikere, mer kjent, penere, smartere og mer suksessfull enn deg. Men betyr det egentlig noe? Vi mennesker er veldig glad i å peke på andre, og si at de gjør livet vårt vanskeligere. Ta for eksempel Victoria's secret modellene. Hvor mange er det ikke som skylder på dem for kroppspress, når de isteden burde se på dem som kvinner som jobber beinhardt for å nå målene sine her i livet.

For om dere tror at de damene har fått den kroppen de har, ved å spise drittmat mens de slapper av forran tv'en på sofaen hver kveld, tar dere feil. De jobber med kroppen sin 24/7, året rundt. Det er tross alt jobben dems. Tenk hvor bra din kropp hadde sett ut hvis du selv hadde fokusert like mye på kroppen din. 

Istedenfor å hele tiden være sjalu på andre, burde vi heller jobbe mer med oss selv. Rett og slett bli mer selvsentrerte. Se heller på ditt eget liv. Hva slags positive sider har du? Hvilke ting jobber du med for å bli en bedre versjon av deg selv? 

Se på andre mennesker som inspirasjon, men aldri sammenlign deg med andre. For fakta er at du kommer aldri til å bli den personen du sammenligner deg med. Men det er en bra ting! For tenk så kjedelig om du bare skulle blitt som et annet menneske, og ikke vært deg selv lengre! 

Nei folkens, bli mer selvsentrerte. Fokuser så mye mer på deg selv og ditt liv. Ikke heng deg så mye opp i hva Kim Kardashian eller Ariana Grande driver med. Bry deg litt mer om hva du kan få til. Tenk om du går all in på et prosjekt du har hatt lyst til å starte på lenge, men ikke har turt, og om 3 år endelig har muligheten til å leve av dette? Og kanskje også har ekstremt stor suksess? La drømmene dine løpe litt løpsk, og tørr og satse på det du vil! Du vil bli overrasket over hvor mye du selv kan få til, om du glemmer å se på andre! 

Lykke til! Siden sist!

God mandag! Ny uke folkens! Er dere klare? Det er virkelig jeg! I går satt jeg opp en skikkelig plan for uken, og nå er jeg veldig giret på å komme igang. Jeg tror mange av oss har et litt hat forhold med mandager. Rett og slett fordi helgen er over. Men tenk heller på alle de fantastiske tingene du kan gjøre i løpet av uken. Sett deg noen mål for uken, og plutselig blir mandag din favorittdag også! For å starte uken tenkte jeg at jeg kunne vise dere litt bilder fra instagrammen min, som jeg har lagt ut den siste tiden. 

Følg meg gjerne om du ikke allerede gjør det. Heter "stinablogg" ♥

Skriv gjerne din instagram i kommentarfeltet så sjekker jeg den ut i kveld! 7 Grunner til å kutte ut godteri!

Jeg er av den typen som blir veldig fort avhengig av godteri. Jeg blir så gal etter godteri at jeg faktisk har kjørt scooter, i pøsregn, halv 4 på natta, for å kjøpe godteri. Jeg vet at godteri ikke er bra for meg. Men noen ganger kan det være vanskelig å slutte med det. Her er 7 gode grunner du kan minne deg selv på, hver gang du står ved godtedisken.

1. Kviser. Det er et velkjent faktum at man får kviser av sukker. Så kutt ut godteriet for skjønnhetens skyld!

2. Energi svingninger. Når man spiser godteri flyr blodsukkeret rett til værs. Men det går fort ned igjen, og man blir mer sliten enn man var fra før.

3. Fedme. Det er ikke å stikke under en sten at man blir feit av godteri.

4. Penger. De fleste studenter har som regel ikke verdens beste økonomi. Derfor er det dumt å sløse bort masse penger på godteri. Litt å tenke på; en banan koster 3-4 kr, mens en sjokolade koster vanligvis 25 kr. Spar penger! 5. Diabetes type 2 begynner å bli mer og mer vanlig blant nordmenn. Dette er på grunn av det store sukkerinntaket våres. Å få diabetes i voksen alder er langt fra morsomt. Man må legge om kostholdet sitt helt, og ta medisiner. De siste 50 årene har faktisk antall mennesker i Norge som har diabetes type 2, firedoblet seg. En liten tankevekker! 

6. Frukt og grønnsaker er så mye bedre for deg! Hvorfor skal man spise godteri som bare gjør deg vondt, når man heller kan spise frukt og grønnsaker som kun gjør det godt? Bytt ut den vanlige filmsnacksen som består av; potetgull, dip og sjokolade med noe sunnere. Prøv ut grønnsaker med dip (bruk kesam istedet for seterrømme),  snack a jack, nøtter og frukt. Mye bedre!

 7. Avhengighet. Nå snakker jeg mest for meg selv, men regner med at jeg ikke er den eneste som føler det slik. Godteri er som nikotin for meg. Jeg blir sinnsykt avhengig og har veldig vansker for å slutte å spise, når jeg først har startet. Til slutt sitter jeg  igjen med vondt i hodet og dårlig samvittighet. 


Klarer du å slutte med godteri vil du føle deg så mye bedre! Du vil også se enda sunnere og friskere ut. Lykke til! 

Ukens spørsmål #83

Har du hatt spiseforstyrelse?
- Nei, det har jeg aldri hatt. Jeg har egentlig sett veldig lik ut kroppsmessig hele livet mitt. Har faktisk veid nesten det samme de siste 10 årene, så det er ganske sykt. Sluttet forresten å vokse da jeg var 13-14 år. Hadde jeg hatt spiseforstyrrelse hadde jeg nok vært enda tynnere enn jeg er. Men fordi jeg har vært forholdsvis slank hele livet, og vært klar over det, har jeg aldri fått noe spiseforstyrrelsestanker. Også hjelper det nok veldig at jeg har vokst opp i et hjem der vi alltid spiste middag sammen hver dag, og der jeg fikk et sunt forhold til mat. 

 

Er du ofte i utlandet?
- Hmm, kommer ann på hva du syns er ofte. Men de siste to årene har jeg reist på litt ferier. I fjor besøkte jeg Frankrike, England, Portugal, Hellas, Tenerife. Og i år har jeg vært i Tyskland og på Kypros. Jeg er veldig glad i å reise og prøver som regel å reise så ofte jeg har muligheten. Regner med jeg kommer til å ta en tur ut av landet i vinter, til litt varmere strøk. Klarer ikke å gå en hel vinter og fryse lengre. Haha! 

Om du hadde flyttet til utlandet hvilket land hadde det vært?
- Fra jeg var veldig ung hadde jeg lyst til å flytte til USA. Men jeg liker Norge veldig godt, så jeg tror nok ikke jeg noensinne kommer til å flytte dit. Har litt lyst til å flytte dit for 3-6 måneder, bare for å ha testet det ut. Men ikke for å bo der fast. Ellers enn USA er det vel ikke så mange andre land jeg kunne tenke meg å flytte til. Norge er et fantastisk land som er trygt å bo i, både når det kommer til økonomi og kriminalitet. 

 

Har du lyst på barn? Å hvis hvor mange? 
- Er faktisk ikke sikker! Jeg kunne aldri tenkt meg å få barn akkurat nå. Men om noen år kan det jo hende jeg har en annen mening. Jeg tar egentlig ting litt som det kommer. Når det kommer til hvor mange eventuelt, så tror jeg 2 barn er det beste. Da slipper det ene barnet å bli ensom, også kan de være venner.Hvilke idretter var du med på når du var yngre? Hvilke hobbyer hadde du?
- Jeg har aldri vært noe idrettsmenneske. Da jeg var rundt 6-7 år testet jeg ut turn, men etter en halvtime fant jeg ut at det virkelig ikke var noe for meg. Da jeg ble 11-12 år begynte jeg på freestyle dans, og gikk faktisk på det i 1,5 år. Hadde fortsatt enda lengre, men de flyttet til et nytt sted, så det ble litt for langt å reise. Men ellers enn det har jeg aldri vært noe sporty av meg. Det var først da jeg var 17-18 år at jeg begynte å trene og like det. Når det kom til hobby så hadde jeg egentlig ikke så mye hobbyer. Jeg var for det meste med venner og hadde det gøy! 

 

Jeg lurer på hvor du kjøper navlepiercingene dine, hvilket metall de har og når du byttet for første gang? Jeg har hatt min snart 3 månder nå, og vil snart bytte. Men aner ikke hvor jeg skal bestille i fra.
- Jeg har kjøpt på forskjellige steder. Vanligvis bare på sånne "jalla" sjapper, der du får en piercing for en hundrings. Også har jeg kjøpt en del av de i syden. Men det tryggeste er nok å kjøpe på piercing studio. Da vet du at du får riktig kvalitet. 

Hva har du tenkt til å gjøre på den 100 ukens spørsmål? Har du tenkt til å gjøre noe spesielt?
- Det har jeg ikke tenkt så mye på! Men jeg har definitivt lyst til å gjøre noe ekstra. Kanskje at jeg lager en livestream der jeg svarer på spørsmål fra dere? Hva tenker dere?

 

En ting jeg har lurt litt på er hvorfor folk trener med "korsett" ? Mange har begynt med dette i det siste, spesielt når det kommer til kardashian søstrene.. Men hva gjør det egentlig? Hvorfor bruker man det? Og er det sunt å bruke det mens man trener?
- Vet mange bruker det for å få smalere midje. Men om det er bra for kroppen er veldig vanskelig å si. Jeg kan dessverre ikke nok om det til å uttale meg om det. Har hørt at det kan flytte på organer og være litt skummelt egentlig. Så hvis dere skal teste det ut, vil jeg anbefale dere å gjøre research på dette først. 

 

Hvor er speilet fra som du har i stua ? Regner med det er fra Ikea, men kunne du linka produktet?
- Det er fra IKEA, og du finner det HERHvor redigerer du videoene og bildene dine?
- Jeg redigerer bildene i Adobe lightroom. Der fikser jeg lys og farge. Tekst legger jeg som regel på hos picmonkey.com. Når det kommer til video redigerer jeg i Adobe premiere pro. 

 

Hei, hvor kjøper du tannbleking og er du ikke redd for at det sliter på tennene?
- Jeg bruker tannbleking fra smilelab. Det skader jo emaljen på tennene litt, men jeg har brukt tannbleking mange ganger i flere år, og har ikke merket noe skade på tennene. 

 

Hvor er den rosa pysjen din i fra, den var så fin?
- Den er fra Bik Bok. Er helt forelsket i den!

Hvordan kommer du på alle ideene til bloggen din? Har blogg selv men oppdaterer den sjelden p.g.a jeg ikke har noe å skrive om!
- Hmmm.. Godt spørsmål egentlig! Jeg får veldig mye tips fra dere, i tillegg så gjør jeg ekstremt mye research. Tror jeg bruker ca 2-4 timer hver dag bare på research. Da er det alt fra å se youtube videoer, til å lese nettaviser. I tillegg til det pleier hodet mitt aldri å ta seg fri fra jobben, så jeg kommer ofte på nye idèer når jeg er ute, eller midt på natten før jeg skal sove. En ting som jeg alltid gjør når jeg kommer på nye idèer til ting å skrive om, er at jeg skriver ned idèen på notater på telefonen min. Også bruker jeg idèen en dag jeg ikke kommer på noe å skrive om. 

 

 

Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"?

 

Ufattelig at noe sånt kan skje

I går kveld kom søsteren min hjem til meg for å sove over. Nesten rett etter at hun hadde kommet fikk hun sms fra kjæresten sin, om at vi måtte skru på nyhetskanalen. Jeg fikk helt grøsninger av å se hva som hadde skjedd. Bomber og skytinger midt i Paris. Så langt er over 120 mennesker drept, over over 180 mennesker skadd. At noe så grusomt kan skje midt i Paris er helt utenkelig for meg.

At så mange uskyldige mennesker skal bli drept, på grunn av en religion, får meg til å bli sint. Jeg har alltid vært ateist av en grunn. Religion kan være en fin greie så lenge man ikke tar det for seriøst. Men når man blir så ekstreme som IS, da er det noe fryktelig galt. At dette er en hevn for fornærmelse av profeten, gjør meg sint. Skal religion være så viktig at man dreper mennesker for det? 

 

EDIT: Det jeg mener når det kommer til religion, er at jeg er imot de som tar religion og jeg vrir det om og nærmeste bruker religion som en unnskyldning for å gjøre grusomme handlinger. Jeg vet godt at det finnes millioner av fredelige muslimer der ute. Og jeg syns det er synd at "alle" muslimer blir dratt under en kam, fordi IS og andre terrorister gjør grusomme handlinger. 

Jeg sender ut mine varmeste tanker til familie og venner av ofrene.
Tiden fremover vil bli tung, og ingen vet hva som er i vente. Det eneste vi kan håpe på er fred.

 

Dette gjør jeg på fredager!

Endelig fredag og helg! For de aller fleste betyr dette helt fri fra jobb, gullrekka på tv'en eller en god fest. For min del betyr fredag "pamper day". Det er den dagen da jeg virkelig slapper av, og pleier kropp og sjel. I dag har jeg tatt selvbruning, ansiktsmaske, hårkur, tannbleking (noe jeg gjør hver dag i 14 dager nå), pedikyr og manikyr. Med andre ord, en skikkelig plei-deg-selv dag. For min del er det så viktig å kunne føle seg fresh, og det gjør jeg alltid etter en slik rutine. 

I tillegg til å pleie meg selv, bruker jeg også å alltid rydde og vaske leiligheten på fredager. Jeg pleide å gjøre det på søndager før, men da er det som regel altfor mye jobb å gjøre. Så da blir det fredager! I dag har jeg vært litt vel treg med å komme igang med fredagsvasken av leiligheten, så den skal jeg begynne på nå snart. Det er drøyt hvor fort det blir rotete hjemme hos meg. Altså, her snakker vi helt totalt kaos bare jeg skal finne ut hva jeg skal ha på meg. 

Hmm.. Kan ikke en av dere bare trylle sånn at jeg blir skikkelig ryddig av meg? Eventuelt gi meg noen gode tips. For jeg elsker jo å ha det ryddig. Men det går bare ikke. Noen som kjenner seg igjen kanskje?Uansett, ønsker dere en fin-fin helg. Så blogges vi straks igjen!

Bildene som aldri kom på bloggen!

Å ta bilder til bloggen er ikke alltid like lett. Ofte får man helt latterkrampe mens man tar bilder, eller så går man rett på trynet, eller så vil ikke kameraet fungerer og man blir helt oppgitt. Problemene er mange, og bildene blir som regel ganske morsomme å se på i etterkant! Siden jeg alltid syns det er morsomt å se andre bloggere legge ut "bildene som aldri kom på bloggen" innlegget, vil jeg legge ut et selv. La ut et for en stund siden, og nå har det fylt seg opp igjen med mange morsomme bilder som bare må deles! 


- Etter 10 selfies klarer jeg som regel ikke holde meg seriøs - 
- Når June bare "seeeelfie" og jeg er helt inn i å forklare noe" 


- Når katten ikke kunne gitt mer f i bildet. No fucks were given that day - 


- Til slutt flyktet han - 


- Dette bildet forklarer Nora og meg. Hun som en litt streng voksen dame, og jeg som den rosablogger fjortis høl i hue jenta - 


- Skal bare klø litt i øyet - 


- og spise en blomst - 


- Og nesten gå på rumpa rett ned i sofaen - 


- Søsteren min på typ nesten alle bilder av oss. Alltid like oppgitt -


- Når jeg er barnevakt for Liam og han nekter å ligge noen andre steder enn på fanget mitt - 


- Når Donna og jeg skal prøve å ta selfie, men dunker hodene i hverandre. Auch! -


- Når kameraet nekter å samarbeide - 

 

Haha, uff dette var nesten litt flaut. Men håper du fikk en god latter! Fortell meg gjerne i kommentarfeltet om du vil at jeg skal lage flere slike innlegg, så kommer det flere etterhvert! 

Video: Lava Art 5 i 1 compact cushion!

Ny onsdagsvideo der jeg viser dere hvordan jeg påfører Lava Art foundation. 

Følg Lava Art på facebook! 

Her kan du bestille ditt Lava Art compact cushion.

 

Obs; når du bestiller compact cushion blir du automatisk abonnent (les vilkår under bestillingsskjema på Lava Art sin kjøpsside HER), men om du ikke vil være abonnent er det bare å sende epost til support@lavaart.no innen 14 dager etter bestilling, og si at du ikke vil være abonnent :-)

 

Slik ser min leilighet ut!

Tenk at det allerede er 5 måneder siden jeg flyttet inn i leiligheten jeg bor i! Tiden har gått så fort, at jeg nesten blir litt skremt! På disse månedene har jeg virkelig fått innredet leiligheten min skikkelig, og jeg føler meg endelig fornøyd med den. Derfor tenkte jeg at jeg kunne ha en liten "apartment tour", der jeg viser bilder. Har vist leiligheten på video før, som du kan se HER. Men syns det er så mye bedre å se på bilder også. 

Da jeg flyttet inn her var jeg litt nervøs for at leiligheten skulle bli for liten. Den er jo bare 38 kvm. Men med mange geniale løsninger har det gått veldig bra. Jeg har plass til stort kjøkken, kontorhjørne, spisestuebord, sofahjørne, separat soverom, bad og et par store skap til klær og sko. I tillegg har jeg en liten bod på loftet der jeg har alt av klær jeg ikke bruker, noen møbler, og andre småting. 

Jeg tror at mye av grunnen til at leiligheten min ikke virker liten, er fordi det er ganske høyt under taket, hvite vegger og fordi jeg har brukt ganske hvitt og nøytralt interiør. Hadde jeg valgt masse flashy og fargespreke ting hadde det nok føltes veldig smått her. Så det kan være noe å tenke på om du skal flytte inn i et krypinn selv. 

Underveis i dette innlegget har jeg lyst til å gi dere noen tips til hvordan man kan få mest mulig ut av en liten plass. Veldig mange kjekke tips om du skal flytte inn i en liten hybel, eller bare vil ha bedre løsninger på jenterommet ditt.  

- Speil på halve garderoben på soverommet gir illusjon av større rom - 

- Spisebord som er like høyt som kjøkkenbenk gir en luftigere følelse, i tillegg til at man kan bruke det som benkplass - 

- Innerst under bordet er det skap som gir ekstra oppbevaringsplass -  

- Kjøkkenskap som går helt opp til taket gir ekstra oppbevaringsplass - 

- Nøytrale pyntegjenstander, som også kan brukes til matlaging gjør at kjøkkenbenken ikke blir overfylt - - Skap under skrivebord gir ekstra oppbevaringsplass - 
 

- Speil ved siden av sofa, og i gangen gir rommet illusjonen av at det er større - 

- Bak speilene i gangen er det innebygd garderobe til jakker og sko - - Lyse og nøytrale farger, uten for mye pynt gjør at rommet føles større - 

- Bruk plassen under vasken til å oppbevare håndklær - 

- Dusj som kan foldes inn gir ekstra plass på badet - 

- Til høyre på badet er det også vaskemaskin og tørketrommel satt oppå hverandre for å spare plass -

- Garderobe i to deler, der man kan lukke helt igjen for å unngå å måtte se på alt hele tiden. Som gjør at rommet føles mer ryddig - - Rom som er smalt og akkurat plass til dobbeltseng. Bruker ikke opp plass til å ha gang ved siden av seng - 

- Hylle langs hele rommet gjør at man kan pynte uten at det tar opp plass - Håper du fikk noen smarte tips til hvordan du kan innrede for å få mest mulig ut av plassen. Fortell meg gjerne i kommentarfeltet, hva ditt beste innredingstips er! 

10 Turn on hos gutter!

Rett før helgen skrev jeg et innlegg med 10 ting som er turn off hos gutter. I dag har jeg lyst til å skrive hva jeg syns er turn ON. Hvilke ting jeg liker at gutter gjør, og hvilke ting som stiller høyt på listen, og gir en stjerne i boka. Jenter; fortell meg gjerne hvilke ting dere syns er turn on i kommentarfeltet. 

 

Når de gir komplimenter

- Gutter som viser at de syns du er vakker og fantastisk er de beste. Det er spesielt om morgenen når man våkner med skikkelig bustete hår, og gjerne gårsdagens sminke man glemte å ta av, at det er ekstra koselig at de sier at du er vakker. 

 

Når de uoppfordret gir massasje

De sier at veien til en manns hjerte er igjennom mat og sex. For kvinner er definitivt massasje veien til hjerte. Ingenting slår når en gutt virkelig gir en god massasje. Og da snakker jeg ikke om noe dirty shit. Men er skikkelig god nakke/rygg massasje som fjerner alt av ukas stress!

God selvtillit

En mann som er sikker på seg selv er så sexy. Når han vet hvor bra han er, og ikke klager på alle ting ved seg selv. Og den gode selvtilliten smitter som regel over på den man er sammen med også! Det eneste som er viktig når det kommer til god selvtillit, er at gutten ikke blir klysete. I starten kan det være vanskelig å se om han er en klyse eller bare har god selvtillit. Men det finner man fort ut ved å se hvordan han behandler andre mennesker. Folk som er frekke mot servitører eller kassadamer for eksempel, de er det bare å styre langt unna. 

 

Når de sender god morgen melding

- Uten å våkne opp med den man er sammen med, er det nest beste å våkne opp til en skikkelig koselig morgen melding. Det trenger ikke være mer enn "god morgen, håper du får en fin dag". Men det gjør så utrolig mye forskjell. Det er koselig å vite at den personen tenker på deg.

 

Gentlemen

- Kall meg gjerne litt gammeldags på dette punktet. Men jeg syns det er skikkelig koselig når menn spanderer på date. Det trenger selvfølgelig ikke å være sånn hver gang. Men en gang iblant er ekstra koselig! 

 

Når de tar vare på seg selv

- Menn som alltid ser nystelt ut er det beste. Når de viser at de har gjort en liten "effort" for å se bra ut, er det noe vi jenter setter pris på. De fleste av oss jenter bruker jo veldig lang tid på å sminke oss og fikse håret hver dag. Så hvorfor skal ikke gutta fikse seg litt ekstra på håret og ha en fin klesstil også?

 

 

Når de viser at du er den eneste for dem

- Gutter som får deg til å føle at du er den eneste jenta for dem er det beste. Fortell gjerne jenta du dater at du virkelig ikke er interessert i noen andre enn henne. Det er så koselig! + at det får jenter som er litt sjalu til å roe seg ned 15 hakk. 

 

Når man kan snakke uten at det blir kleint 

- Å kunne snakke skikkelig sammen som voksne mennesker er så viktig for min del. Det er viktig å kunne tøyse og tulle mye også. Men hvis man ikke kan ha en eneste seriøs samtale blir det for useriøst for min del. 

 

Når de har ting på stell

- Menn som bor for seg selv, og har en ordentlig jobb er de beste. Da føler man at man dater en mann og ikke bare en gutt. Selvfølgelig kommer det ann på livssituasjonen man selv er i. Men for meg, som bor for meg selv og har fulltidsjobb, hadde det blir veldig rart å være sammen med noen som bodde hjemme hos morra si og ikke hadde en ordentlig jobbb. 

 

Utseendet

- Det er jo ikke akkurat å stikke under en stol at et pent utseendet er turn on. Litt muskler, pent ansikt, fint hår og bra klesstil så er jeg solgt. Hehe! 

 

 

Hva syns du er turn on hos gutter?

 

 

📱Follow me on Instagram: @stinablogg     👻 Snapchat: stinablogg

Ukens spørsmål #82

Hvordan tjener du penger på bloggen din?

- Det er fra litt forskjellige ting. Men jeg kan prøve å forklare litt hvordan jeg tjener penger på blogging, siden jeg vet det er mange der ute som selv vil leve av dette. Den ene metoden jeg tjener penger på er at jeg får betalt for sidevisninger. Dere ser den reklamen som er på bloggen min? Vel, vg og dagbladet har samme greia. Hver gang noen går inn på siden dems tjener man penger. På blogg.no er det kun de bloggene som ligger under Nettavisen / Side2 som tjener penger på sidevisninger. Jeg er heldigvis en av de.

I tillegg får jeg betalt for sponsede innlegg. Da får man en viss sum penger for å skrive om et produkt. Det er veldig mange nybegynnere som går på en smell her og takker ja til absolutt alt de får tilbud om, uansett om de liker produktet eller ei, og det er veldig dumt. For min del ville det skadet min tillit med dere om jeg skrev om produkter som jeg selv ikke kunne gå god for. Derfor er jeg veldig nøye med å alltid teste ut produktene godt før jeg skriver om de. 

Den tredje måten jeg tjener penger på er igjennom affiliatenettverk. Jeg jobber blant annet med Nelly, og hver gang jeg linker til noen som er fra dem, og noen går inn og kjøper den tingen, får jeg en viss andel av prisen for tingen. 

I tillegg tjener jeg en viss sum fra youtube. På videoene mine har jeg som regel en reklame før videoen spilles av, og det er en sum jeg får betalt for. I tillegg til det har jeg også instagram og snapchat som jeg kan ha sponsede poster på, sånn som på bloggen. Det gjelder forsåvidt også youtube. 

Alt i alt blir dette nok penger til at jeg klarer å leve av bloggen. Akkurat hvor mye jeg tjener er ganske forskjellige fra måned til måned. Dere ser jo nå hvor mange forskjellige faktorer som spiller inn. Så derfor ønsker jeg ikke å snakke om hvor mye jeg tjener. 

Når det kommer til det å tjene penger på bloggen min så syns jeg det er helt fair. Jeg legger såpass mye tid ned i bloggen, og desto mer penger jeg tjener desto bedre kan jeg gjøre bloggen. For da får man råd til å gjøre mer ting som å reise rundt, og kjøpe bedre kamerautstyr. Så basically, at jeg tjener penger på bloggen gjør egentlig at bloggen blir enda bedre. Haha, nå ble dette tidenes lengste svar. Men ville gå litt dypt inn på temaet, i og med at dette er noe jeg blir spurt om nesten daglig. Også håper jeg det kan gi litt tips til dere der ute som drømmer om å kunne leve av blogging :-)Har du noen gang vært hekta på et spill som Minecraft eller noe sånt, greier bare ikke se for meg det hahaha!
- Da jeg var rundt 10-14 var jeg helt hekta på the sims. Jeg spilte det flere timer hver eneste dag, og elsket det! Har faktisk en del av spillene enda, og det hender en sjelden gang iblant at jeg har spilt det. Men interessen er dessverre ikke like stor lengre. Derimot er jeg en racer på candy crush. Måtte faktisk slette spillet fra mobilen min for noen dager siden, fordi jeg brukte altfor mye tid på det. Men da var jeg på level 280 ca. Så ja, her snakker vi dilla!

 
 

Reiser du mye kollektivt eller har du bil? Jeg flytter til oslo( vil ikke si hvor, men ganske nært sentrum) og er avhengig av trikk f.eks siden jeg ikke har bil. Kan du si litt om den kollektive transporten i Oslo, og om det er lett å komme seg rundt?
- Jeg har ikke bil. Siden jeg bor i Oslo sentrum er det nesten litt dumt å ha bil. Å finne parkeringsplass i sentrum er alltid sykt vanskelig, og for ikke å snakke om dyrt. I tillegg er det ofte raskere å ta kollektivt siden man ikke trenger å tenke på parkering. Når det kommer til kollektivt er det veldig gode tilbud i Oslo. Vil anbefale deg å bruke appen google maps, når du skal forskjellige steder. Da skriver du bare inn addressen dit du skal, også viser den hvor du må gå og hvilke busser / trikker du må ta. Er det veldig kaldt og det er langt å gå fra bussen til hjem pleier jeg ofte å ta Uber. Det er en veldig mye billigere og lettere måte å ta taxi på. Man bruker bare appen på telefonen, og alt er veldig enkelt.

 
 

Komedie eller skrekk film?
- Jeg liker begge veldig godt. Men det er nok mest komedier jeg ser på. Så det blir nok det som er favoritten! Når det kommer til film liker komedie, action og skrekk aller best. Så nettopp James Bond på kino, og den var veldig bra. Kjærlighetsfilmer og sånne super seriøse Oscar nominerte filmer derimot, ikke så fan. 

 

  
Hvorfor har ikke du macbook?
- Jeg har alltid likt pc veldig godt. Men jeg har tenkt til å kjøpe en ny nå snart, og da kommer jeg nok til å gå for macbook. Helt siden jeg var 12 år har jeg måttet kjøpe ny pc hvert eneste år, fordi de har blitt ødelagt. Så det blir spennende å se om en macbook overlever med meg. PS: nå skal det sies at jeg bruker pc'en ekstremt mye hver dag, så jeg skjønner godt  at de har blitt ødelagt fort. Haha! 
 
 
Hvor kjøpte du "verdenskartbilde"? 
- Det er fra Desenio.no. Jeg elsker det! Det er så enkelt og fint! 
 


Lurer på hva du drikker når du skal på fest? Tenker du på vekten da? 
- Jeg drikker som regel drinker og vin. Ofte drikker jeg en drink på byen som heter Skinny Bitch som er vodka, farris og en lime. Den har lite kalorier. Men ellers enn det tenker jeg ikke så mye på kaloriene. Jeg danser og går så mye rundt uansett, så det er ikke noe problem for min del. 
  

Hva og når spiser du på en dag?
- Det er veldig forskjellig fra dag til dag. Men jeg spiser som regel alltid frokost - lunsj - middag - kvelds. Men hva jeg spiser til hvert måltid varierer som regel alltid, og kommer ann på hvor god tid jeg har og hva jeg har lyst på.
 
 

 Hvor er tankene dine på å kjøpe en leilighet?
- Det er nok noe jeg sikkert kommer til å gjøre etterhvert. Men da kommer jeg nok til å vente til jeg skal kjøpe med en samboer (kjæreste). Å skulle kjøpe leilighet er veldig vanskelig i dagens marked da man må ha en så ekstremt stor egenandel. I tillegg til at da blir det mye vanskeligere å være fri. Der jeg bor nå leier jeg, og kan si opp med 3 måneders oppsigelse. Skal man selge en leilighet kan det fort ta veldig lang tid om man ikke finner rette kjøper. Og i min jobb er det viktig for meg at jeg kan være ganske fri sånn sett. Er man to om det er det også mye lettere å håndtere slike ting, enn om man kun er alene. 

 

 

- Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"?

 

 

 

📱Follow me on Instagram: @stinablogg     👻 Snapchat: stinablogg

Vinn sminke fra Sør - Korea!

Vinnerne er trukket. Det ble; Aurora, Marissen, Malin, Liv Mona, Pernille. På instagram ble det; Marit og Elise Helene. Gratulerer! Følg med på mailen deres :-)

 

I dag skal jeg fortelle dere om noe veldig spennende. For et par uker tilbake ble jeg kontaktet av et sør koreansk sminkemerke igjennom Side2. Selv har jeg aldri testet ut noe som helst Sør Koreansk sminke, så jeg var veldig spent. Faktisk er det per dags dato ingen Sør Koreansk sminke på det norske markedet. Så det å få testet ut og jobbet med disse produsentene fra Sør Korea er veldig spennende. Spesielt med tanke på at de fokuserer veldig mye på at ingrediensene skal kun være naturlige, istedenfor kjemikalier som ødelegger huden. 

De skal nå lansere et helt nytt produkt fra merket Lava Art. Dette er en flytende 5 i 1 foundation. Den har BB cream, BB concealer, Hudkrem, Solkrem (SPF 50) og CC cream. Jeg har testet den ut i et par uker allerede, og jeg er ekstremt fornøyd. Den dekker helt utrolig godt, uten at den føles tung på huden (se lengre ned i blogginnlegget for før / etter bilder). 

Det som jeg liker veldig godt med foundationen er at den faktisk pleier huden. Det er veldig viktig for meg som sliter med kviser. Allerede etter et par ukers bruk har jeg merket at huden min har blitt bedre, og når jeg tar av sminken på kvelden har huden en ekstra glød. Grunnen til dette er fordi foundationen inneholder antioksidanter som beskytter mot forurensning, fjerner urenheter og roer ned sensitiv hud. Så dette er en foundation som faktisk er bra for huden. Hvor ofte finner man det liksom?

 

Bestiller du produktet nå får du det til 50% rabatt, og da koster det kun 174,- kr inkludert porto. Gå inn på www.lavaart.no for å bestille i dag. PS; produktet blir lansert i slutten av november, så du kan forhåndsbestille produktet i dag for å være en av de første som får mottatt det!


Før og etter påføring. Rimelig drøyt hvor godt den dekker, ikke sant?
PS; på bildene øverst har jeg brukt litt translucent pudder for å "feste" foundationen og for å matte ned. 


 

I videoen under kan du se hvordan du enkelt påfører produktet. Legg et tynt lag om du vil ha mild dekkevne, legg et ekstra lag om du vil dekke over urenheter og mørke ringer.

 

Konkurranse!

I samarbeid med Lava Art skal jeg dele ut foundation til 5 heldige lesere. Det eneste du trenger å gjøre  for å vinne er å like Lava Art sin facebookside ved å klikke HER, og legge igjen en kommentar på dette blogginnlegget med din e-mail (så vi kan kontakte deg om du vinner). 

 

Trekker vinner på bloggen 15 november

 

Hvordan fort gå ned i vekt!

Nesten daglig får jeg spørsmål fra dere som leser bloggen min, om slanking. Hvordan man fortest mulig kan gå ned i vekt, og hvilke smarte tips jeg har å dele. Derfor har jeg lyst til å lage et innlegg der jeg snakker om slanking og en sunn livsstil. 

Når det kommer til slanking, så er ikke det noe som skjer over natten. Akkurat som at du ikke la på deg 20 kg ekstra over natten, kommer ikke de 20 kiloene til å forsvinne over natten. Det finnes drøssevis med slankepiller, kosttilskudd, dietter, og "smarte" råd der ute, som lover deg at du skal gå fort ned i vekt. Senest her om dagen så jeg en reklame for slankekaffe. Mange av oss som ser disse tingene hopper rett på i håp om å fort få en fin kropp. 

Det eneste problemet er at ingenting av dette fungerer i lengden. Ja, du kan enkelt gå ned 3-5 kg ganske fort om du vil. Men å holde de av, og gå ned mer enn det blir nærmest umulig hvis man ikke gjør ting skikkelig. 

Å begynne på den nyeste detox eller suppedietten hver uke, er noe altfor mange gjør. Hvorfor? Man blir lovt raske resultater der man ikke trenger å gå grundig til verks. For hvis vi skal være helt ærlige, er altfor mange av oss late og vi gidder egentlig ikke å gjøre så mye for å endre livet våres. Vi har det noenlunde godt, og for de fleste er det godt nok. Men skal det virkelig være sånn at "noenlunde godt" er godt nok? Skal vi fortsette å slenge oss på to ukersdietter i håp om drømmekroppen?

NEI!

Hvis du vil ha faktiske resultater som varer er du nødt til å gjøre endringer DU kan LEVE med. Her snakker vi ting som du kan gjøre over flere år, og som passer din hverdag. Har du en tidsplan som er helt kaos er ikke 7 treningsøkter i uka noe for deg. Hater du å trene på treningsstudio, er ikke treningsstudio noe for deg. Ikke tving deg selv til å gjøre noe du egentlig ikke vil gjøre.

Trening og et sunt kosthold skal være noe som er bra for deg. Det skal være noe du blir motivert av, og det skal være noe du har lyst til å gjøre over tid.

Hvis du vil ha tips til hvordan du kan rase ned i vekt, og gå like fort opp igjen, er ikke dette innlegget noe for deg. Da får du heller søke opp andre blogger som skriver om detox og slankepiller. Men hvis du vil komme i form og få en godt trent kropp kan du lese videre.

 

Det er noen prinsipper som er enkle å forklare, og som du enkelt kan tilføye hverdagen din. Disse tingene skal jeg nå fortelle deg:

 

Alkohol
- Alkohol og rusmidler er veldig skadelig for kroppen. Å dra på fylla fredag og lørdag hver helg kommer til å ødelegge kroppen din både innvending og utvendig. En tur på byen en sjelden gang iblant er helt ok, men prøv å hold alkoholinntaket lavt.

 

Sukker og junkfood
- Hold godteri og junkfood til det minimale. Når du får cravings er det bedre å bytte ut godteriet med en smoothie eller litt dipp med grønnsaker. Spiser du mye godteri og junkfood til vanlig, kommer du til å merke stor forskjell om du kutter det ut. Humøret blir bedre og du får mer energi av sunnere mat. 

 

Trening
Finn deg en treningsform du liker. Personlig har styrketrening 2 ganger i uken og kondisjon en gang i uken passet perfekt for meg. Da får jeg styrke i kroppen som gir definisjon og volum de rette stedene i tillegg til at muskler forbrenner mer fett. Kondisjon er supert for å holde fettprosenten nede, i tillegg til at man får mye helsefordeler som hjelper innvending.

Men igjen, finn ut en treningsmetode som passer for deg og din timeplan. Og noe som du kan gjøre et par ganger i uka. Det må nesten til 2-3 økter i uka for å få resultater. En halvdårlig økt på gymmet annenhver uke gir nærmest ingen resultater dessverre. 

Kosthold
- Her er det to ting som er viktig. Proteiner og grønnsaker. Resten kan du supplere med. Ha alltid som tanke når du skal lage mat eller bestille på restaurant at det skal være noe kjøtt / fisk / fugl og grønnsaker. Ja, du kan overleve om du er vegeterianer også. Men da blir ting rimelig mye mer komplisert. Det letteste er å bare tenke kjøtt og grønnsaker. Proteiner er veldig viktig for at musklene skal vokse. Mer muskler = høyere forbrenning og mer muskuløs kropp. Grønnsaker gir vitaminer og mineraler som kroppen trenger, i tillegg er de fleste grønnsaker lavkalori. Fun fact; det er like mye kalorier i tre hele brokkolihoder som det er i en halv liten cheeseburger fra mcdonalds. Ganske sykt eller hva? 


Ta en tur til legen
- Gjør det til en vane at du tar en liten rutinekontroll hos legen hver 6. måned. Be de ta blodprøve for å sjekke om du har noen sykdommer / mangler. Har du for eksempel B12 mangel (noe jeg selv har, og har slitt med de siste årene) kan du bli ekstremt slapp og nærmest deprimert om du ikke har tatt sprøyter med B12. Og da er det ganske vanskelig å komme inn i gode treningsrutiner om du hele tiden er superslapp og trøtt. 

Stress mindre
- Har du en veldig stressende jobb, eller mye stress på det private kan dette gå utover kroppen. Aner ikke hvor mange jeg vet om som har lagt på seg mye fordi de har mye stress. I tillegg er det altfor lett å bruke mat som en trøst, om man har det vondt. Så mitt råd er; gjør noe med jobbsituasjonen din om den er for stressende, snakk med familie / venner / psykolog om det er noe på det private som plager deg. 

 

Håper disse rådene kan hjelpe deg til å få et sunnere liv og en sprekere kropp. Husk; disse endringene hjelper deg over tid. Så ikke gi opp om du ikke ser forskjell etter to uker. Lykke til alle sammen! 

10 Turn off hos gutter!

Når man dater gutter er det alltid noen ting som veldig mange gjør, som er skikkelig turn off. Nå kan jeg selvfølgelig ikke snakke for alle jenter. Men det er noen ting som jeg selv virkelig ikke takler, som jeg gjerne vil dele med dere. Gutter; les og lær. Jenter; fortell meg gjerne hva du syns er turn off hos gutter PS; det er helt lov å være anonym i kommentarfeltet.

 

Snus / Røyk

- Å kysse en gutt som har snus i overleppa er rimelig ekkelt. For ikke å snakke om røyk. Når noen har røyket stinker det alltid sigg av de, og det gjør meg ganske kvalm. Gjør deg selv en tjeneste, og kast snusen og stump røyken.

  

Party all the time 

- Det er helt i orden å ta seg en fest i ny og ne. Men å skulle være sammen med en gutt som må feste hver fredag og lørdag kan fort bli veldig useriøst, og slitsomt. Det er faktisk veldig koselig å slappe av hjemme med en film også! 

 

Selvopptatt

- Gutter som tar 50 selfies for å legge ut et bilde på instagram burde man styre unna. Ja, vi jenter kan godt gjøre det. Men det er fordi vi er jenter. Hvis en gutt står og tar selfies, og flexer i speilet halve dagen, er det virkelig ikke sexy. Bli litt mindre narsissist så kanskje noen gidder å være sammen med deg. 

Dårlig selvtillit

- Å date noen som har dårlig selvtillit er ganske skummelt egentlig, og for ikke å snakke om slitsomt. Når en gutt hele tiden må spørre om han ser bra ut, og alltid snakker seg selv ned, er det ikke et godt tegn. Altfor ofte vil gutter som ha dårlig selvtillit rakke ned på den de er sammen med også. Og det er virkelig ikke bra!

 

Urenslighet 

- Jaja, menn skal være menn. Men det er ingen unnskyldning for å droppe og dusje etter trening, eller å ha dårlig ånde. Det hjelper ikke om du ser ut som Brad Pitt eller Justin Bieber, om du lukter dritt. Gutter; ta en dusj og sleng på litt parfyme, og puss tennnene, så blir ting veldig mye bedre!

 

Mr Hairy

Å ha langt skjegg, masse hår på brystet, og tidenes busk der nede, er virkelig ikke sexy. Vi er ikke huleboere lengre, så trim håret er du grei. Frister ikke akkurat så mye å skulle ligge på brystet til noen som har masse hår der. Greit at menn skal få være litt hårete altså. Men det finnes grenser. Trim det i alle fall!

Player 

- Å være på date med en gutt som hele tiden må svare på meldinger fra jenter er ganske shady. Har han fortsatt tinder etter at dere har datet en måned er det på tide å dumpe han. For mest sannsynlig er han kun ute etter et ligg, og ikke noe seriøst.

 

Gule tenner 

Altfor ofte ser jeg gutter (og jenter) som har veldig gule tenner. Å skulle kysse noen som har gule tenner er så ekkelt. Altså, pusser han ikke tennene eller? Igjen, hygiene folkens. Og om du har veldig gule tenner er det bare å stikke på VITA og handle inn tannbleking. Det gjør så stor forskjell! Tror virkelig ikke at det finnes noen der ute som får lyst til å kline med en gutt som har skikkelig gule tenner. 

  

Sjalu

- Sjalu gutter er det minst sexy som finnes, og det kan også bli skummelt i lengden. Gutter som sniker seg inn på telefonen din, eller som tvinger deg til å vise dem telefonen din, bør du styre langt unna. Psycho much... Gutter som er veldig sjalu er som regel ekstremt slitsomt i lengden, og man føler man hele tiden må passe på så man ikke sier "hei" til en kompis. Gutter som er veldig sjalu; gå til en psykolog. 

 

Ungskarsbolig

- Når menn bor for seg selv kan ting gå to veier. De kan enten ha innredet litt guttete, men det er fortsatt ryddig og rent. Eller de kan ha det totalt rotete og møkkete. Sistnevnte er så ekkelt. Det tar faktisk ikke så lang tid å skifte på senga, og dra over med en støvsuger iblant. Jeg husker en gang jeg ble med en kompis hjem og det var faktisk så møkkete at jeg nektet å ta av skoene mine. Han fikk høre det etterpå for å si det sånn!Så ja, det var en god del ting jeg syns er skikkelig turn off hos gutter. Kunne sikkert kommet på en god del ting til, men dette var de tingene som stiller sterkest. Fortell meg gjerne hva du syns er turn off i kommentarfeltet! 

 

 

 📱Follow me on Instagram: @stinablogg     👻 Snapchat: stinablogg

Slik sparer du mye tid i hverdagen!

Vi har alle like mye tid. 24 timer får vi utlevert av universet hver eneste dag. Hverken mer eller mindre. Men hvorfor er det sånn at det er noen som aldri rekker igjennom det de skal gjøre, mens andre rekker igjennom alt med glans? Hvordan er det noen alltid klarer å rekke alle de hundre forskjellige tingene de skal i løpet av dagen, mens man selv ikke engang rekker å komme halvveis i leksene eller to-do listen. 

Jo, grunnen til det er fordi de har lært seg mange små vaner, som gjør at man blir mye mer effektiv og rekker å gjøre enda mer. 

Selv har jeg en god del ting jeg gjør for å ikke havne i tidsklemma, og noen av de tingene skal jeg dele med dere.

- Bruk minst mulig tid på å se tv. Bruker du to timer mindre på tv om dagen enn hva du allerede gjør, kan du heller bruke de to timene på å gjøre ting du egentlig må gjøre. Eventuelt kan du skru på tv'en og ha den i bakgrunnen mens du trener, spiser eller rydder. 


- Når du skal rydde rommet ditt / leiligheten din, bør du sette på en alarm. Bestem deg for at du skal bruke 15 / 30 / 45 minutter til å rydde. Etter det er du helt ferdig. Men på de minuttene du rydder skal du rygge så effektivt som overhodet mulig. Skru på litt musikk også, så blir du enda mer effektiv. Det som skjer da er at du bruker kanskje 15 minutter på å rydde det du vanligvis ville bruke 30-45 minutter på. 


- Lakker neglene mens du studerer / leser. Man må jo vente på at neglene skal tørke, så da kan man like så godt gjøre noe effektivt mens man venter!


- Hver gang det kommer opp noe du må gjøre, sett det på en to-do liste på mobilen. Hver gang du har litt ledig tid, går du igjennom listen og blir ferdig med tingene. 


- Spis frokosten mens du sminker deg og fikser håret om morgenen

- Finn frem antrekket du skal ha på deg, dagen i forveien. Hvor mange av oss har ikke surret rundt om morgenen og slengt på seg noe de angret på rett før de måtte løpe ut til bussen?


- Tar du mye buss / tog? Bruk tiden effektivt til å lese lekser, svare på mail, og andre ting.


- Bor du alene? Lag dobbel porsjon med middag, så slipper du å lage middag dagen etter. Det kan også være smart å handle inn all maten for uken i løpet av en handletur


- Kjøp en nøkkelfinner eller ha et standardsted hvor du legger nøklene dine. Aner ikke hvor mye tid jeg har kastet bort på å lete etter nøklene! 

 

Så nå håper jeg at du får en mer effektiv hverdag, sånn at du får mer tid til å være med venner og kjære! 

 

- Pleier du å ha dårlig tid?

Ebay Guide - Mine beste tips!

På Ebay finnes det et hav av billige kupp. Du kan finne så og si alt du måtte se lete etter. Selv handler jeg ofte småting på ebay. Alt ifra mobildeksler, til smykker og vipper. Å handle på ebay er som regel null stress, men det er noen kjøreregler jeg alltid følger, for å finne de beste kuppene. Disse "reglene" skal jeg dele med dere nå!Det alle første du må gjøre, om du ikke har handlet på ebay eller andre nettsteder før, er å opprette en konto hos paypal.com. Det gjør at betalingen blir trygg og det blir ikke trekt mer penger enn det skal fra kortet ditt.

Deretter må du lage en brukerkonto på ebay. 

La oss starte. Det første jeg alltid gjør når jeg går inn på ebay.com er at jeg skriver inn hva jeg vil ha tak i, i søkefeltet. Her prøver jeg å skrive så spesifisert som mulig, for å få best søkeresultat. Deretter trykker jeg på "search". 

Da kommer det opp en haug med søkeresultater. Det første jeg gjør da er å krysse av på "new" under "condition". For å få et produkt som er ubrukt. 

Deretter trykker jeg på "buy it now". Du kan også handle på "auction", men da må du ofte vente litt, og det er ikke så mye penger å spare hvis du bare skal kjøpe småting. Skal du kjøpe noe veldig spesifikt, kan du godt ha på "all listings" istedenfor. 

Deretter huker jeg at på "free international shipping". Dette kan være smart så du slipper at produktet plutselig blir mye dyrere. Om du skal kjøpe noe veldig spesifikt er ikke dette noe vits i å huke av. 

Deretter finner jeg det produktet jeg liker. Sjekker alltid at det er en "top-rated seller". Og at jeg får den billigste prisen. Ofte ligger de samme produktene ute fra forskjellige selgere, så hvis du bruker et par minutter ekstra på og sjekke prisene, kan du spare noen kroner. 

Deretter velger jeg ut det mobildekselet jeg ønsker. 

Krysser av på mobilmodellen jeg har. 

Og velger "buy it now". Det er også noen produkter som du kan velge "Add to cart". Da legger du produktet i vognen, og du kan velge ut flere produkter som du kan betale for samtidig.

Deretter endrer jeg addressen min under "change address" og velger "pay with paypal". Her får du også vite når produktet ankommer i posten. Trykk på "continue". 

Så logger du inn på paypal kontoen din.

Sjekker at leveringsaddressen og kontaktinformasjonen er riktig. (jeg har skjult min info siden jeg legger dette ut på bloggen). Trykk på "bekreft og betal"

Nå er kjøpet ferdig, og du får frem kvitteringen ved å trykke på "view and print your order details". Du får også kvittering på email. Håper du lærte hvordan du enkelt og trygt kan handle på ebay. Følger du disse kjørereglene blir handleopplevelsen din mye bedre! 

Pleier du å handle på ebay? Og hva handler du?

Sånn går det når man tar treningsfri

Nå skal jeg snart på treningsstudioet. I dag står fullkroppsstyrke på planen. Helt frem til forrige uke hadde jeg en ganske lang pause fra treningen. Det begynte først med at det var sommer, så da trappet jeg ned. Også slo nakken min seg helt vrang, og jeg kunne ikke trene på noen uker. 

Men nå er jeg endelig tilbake på gymmet! Og det føles godt! Det eneste som er så dumt med å ta en så lang pause er jo at jeg har blitt kjempe svak og ute av form på denne tiden. Uæh, klarer nesten ikke løfte noe vekter engang. Heldigvis kommer formen fort tilbake igjen. Men enn så lenge får jeg bare være litt pinglete! Haha! 

Uansett, her er dagens antrekk! Det var endelig litt fint vær i dag, så da benyttet jeg anledningen til å knipse litt bilder!Brandy Melville - Topp

Sheinside - Jakke

Nelly - Sko (dessverre utsolgt)

Lycke - Veske

Ukjent - Bukse
Nå kan snapchat selge dine private bilder!

I dag tidlig leste jeg en ganske sjokkerende nyhet på TV2.no. Snapchat gjorde nylig en endring i reglene sine, der de blant annet har valgt å kunne lagre alle bildene dine, og selge de uten å informere deg om det. For å sette det litt på spissen, så kan faktisk de selfiene du sender til kjæresten din, som kun skulle være private, bli offentliggjort og solgt på nett. 

For den vanlige "mannen i gata" kommer det nok ikke til å skje så altfor mye. I og med at massemediene ikke bryr seg om du sender en halvdirty snap til kjæresten din. Men for de med mange følgere på snapchat, kan konsekvensene bli fatale. Jeg vil tippe av snapchat har en generering som gjør at den plukker opp bildene til populære snapchattere, og lagrer de. Dermer kan plutselig Kim Kardashian eller Fotballfrue sine private selfies bli solgt på nett.

Ganske sykt eller hva?

Selv vil jeg tippe at snapchat aldri ville hatt noen interesse av mine bilder. Men det er fortsatt ekstremt viktig å være obs på hva man sender til andre. Husk at det finnes apper som gjør at man kan ta screenshot av noens snapchatbilde, uten at personen får vite om det. Så nestegang du sender en småfrekk snap til gutten du liker, bør du vite at han kan lagre bildet og bruke det imot deg senere. Aner virkelig ikke hvor mange jeg vet om som faktisk blir truet av sine egne kjærester, hvor kjæresten truer med å lekke bilder om de slår opp. Rimelig skrudd eller? Ah, dagens samfunn altså. Blir helt sprø jeg!

Men uansett folkens. Det jeg vil frem til med dette innlegget, er at dere må tenke dere om før dere sender bilder på snapchat. Samme gjelder facebook, kik, instagram og hele sulamitten. Ting kan bli brukt mot deg senere, og det er ikke noe gøy å få et nakenbilde av seg selv spredd rundt på sosiale medier og pornosider. 


Hva tenker du om at snapchat kan bruke dine bilder som de vil? Og har du sendt bilder du angrer på?

Ukens spørsmål #81

 

Er det dyrt og bo i leiligheten siden den er så vakker og "moderne" hvis jeg kan kalle det, det
- Den ligger på vestkanten og er i et veldig fint strøk, så ja. Den er ganske dyr. Akkurat hvor mye jeg betaler i leie føler jeg ikke akkurat for å si. Men du kan jo titte litt rundt på finn og se på priser selv, så skjønner du hvor dyrt det er å bo på vest i Oslo. Men, selv om det er dyrt, er det absolutt verdt det. Kort vei til sentrum, en leilighet jeg storkoser meg i, og det er et rolig og trygt nabolag.

Jeg så nettopp på en video du la ut i januar angående en "30 dagers challenge" med å ikke spise sukker, og lurte på om du kunne ha en lignende challenge på bloggen igjen snart? Med innlegg med inspirasjon for sunn snacks/retter osv? :-)
- Tenker kanskje jeg kommer til å lage en ny challenge etter nyttår. Men det tar jeg litt som det kommer :-) 

 

Jeg lurte også på om du har prøvd yoga og pilates, og hva du eventuelt synes om de treningsformene?
- Jeg har testet ut yoga flere ganger da jeg var på surfecamp i fjor. Men for å være helt ærlig gir det ikke de resultatene jeg er ute etter. Jeg vil ha muskler og en definert kropp, og det får man ikke av yoga og pilates. Derimot kan yoga og pilates være veldig bra for å bli mer myk i kroppen, og det har nok veldig gode helsegevinster. Men det passer ikke for meg. Jeg lurer på om du har vært i Thailand eller har lyst til å reise dit?
- Jeg har aldri vært i Thailand, men jeg har veldig lyst til å reise dit på ferie en vinter. Det ser så utrolig fint ut der, så det er absolutt et sted som er på min bucket list! 

 

Hvorfor flytta du alene?
- Jeg var veldig lei av å bo med andre mennesker, så jeg ville teste ut hvordan det var å bo helt alene. Siden jeg var barn har jeg alltid likt å være alene i eget selskap, og jeg er fortsatt avhengig av å være alene for å skrive best mulige bloggposter. Så da ble det altfor slitsomt å måtte bo med noen i kollektiv hvor man er veldig oppå hverandre, om dere skjønner hva jeg mener? Pluss at det er veldig mye mer fritt å bo alene. Her er det kun jeg som bestemmer. Så om jeg vil ha venner på besøk eller jobbe midt på natten, er det opp til meg selv. 

Kunne du tenkt deg å flytte tilbake til moren din?
- Jeg kunne virkelig ikke tenkt å flytte hjem til mamma og pappa. For meg blir det å ta et stort steg bakover, og det blir virkelig ikke aktuelt. 

 

 

Jeg har et spørsmål: Du bor vel alene? For hvis du gjør det: Låser du døra når du skal på do? Haha, litt rart spm, men det er jo noe jeg lurer på.
- Hahaha! Ja, det gjør jeg faktisk. Har alltid hatt for vane å låse døren til doen, og det gjør jeg ofte enda, selv om jeg bor alene. Merkelig egentlig! 

 

Men hva tenker du om fremtiden? Kommer du til og blogge fram til du er 70? Eller skal du finne deg en annen jobb? Jeg har lysr til og blogge, og flytte til Kypros. Men hvordan skal du løse framtiden din?
- Er det èn ting jeg har lært, så er det at man kan ikke planlegge fremtiden. Men å spørre om jeg skal jobbe som blogger til jeg er 70 år, blir som å spørre noen i en klesbutikk eller en snekker om de skal jobbe der til de er 70 år. Livet er så utrolig langt, og det kommer alltid nye og spennende eventyrer. Det viktigste for meg er at jeg jobber med noe jeg selv liker, og der jeg kan være ganske så selvstendig. Men tror nok jeg kommer til  å jobbe som blogger/youtuber ganske lenge. For dette elsker jeg!Jeg er agnostiker og har hørt at du er ateist og jeg føler vi har mange av de samme meningene :) så jeg lurte på om du tror at livssynet ditt har noe å si på noen av meningene dine?
- Hmm.. Jeg det vil jeg absolutt tro at det gjør. Jeg tror at om man er muslim, kristen, ateist eller buddhist så styrer det meningene til en selv. Siden jeg er ateist tror jeg nok at jeg tenker litt annerledes enn andre som er religiøse. Jeg tror mer på vitenskap, og det at jeg ikke har noen religiøse regler som ingen sex før ekteskap, at man ikke kan drikke, at man må bruke hijab, osv er ting jeg ikke trenger å tenke på. Så det gjør nok at meningene mine blir annerledes.

 

 

Men jeg lurer på hvordan får du en orkide oppi kåhler vasen (har samme str som deg) men når jeg prøver å få den nedi så ser jeg liksom den greia den står i og all jorda vises... Håper du kan gi meg et svar!
- Potten som orkideen står i er ganske liten, så den faller ned i vasen. Det letteste er nok bare å kjøpe den minste størrelsen du finner i orkide og teste om det fungerer. Det hadde vært gøy å sett deg på farmen neste år.. Er det noe du kunne tenkt deg å bli med på?
- Nei aldri i livet! Jeg er ganske redd for det meste av dyr, så det tror jeg at ville vært et mareritt. I tillegg er jeg litt for glad i å bo i 2015, så det å gå 100 år tilbake i tid blir uaktuelt for meg. I tillegg hadde det heller aldri gått og ta en så lang pause fra bloggen. 

 

Et liten random spørsmål fra meg. Jeg er litt kritisk til å handle på nett. Klikket meg inn på Makeup Mekka og det er flere produkter som skriker til meg! Er det helt trygt å handle fra denne nettsiden? Syntes det er så skummelt å legge inn en del penger på nett da jeg er redd for å bli lurt. Har du selv erfaringer? Håper det går fint at jeg stiller spørsmålet!
- Har aldri handlet på Makeup Mekka, men jeg er ganske sikker på at de er trygge. Selv pleier jeg å handle hos blivakker.no, der er det som regel alltid billigere enn andre steder, og det er trygt å handle der. 

 

 

Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"?

Halloween med jentene!

Nå er jeg endelig hjemme igjen etter en veldig bra Halloween feiring! I går var jeg i Drammen med en god gjeng med venninner, og hadde det veldig gøy. Vi startet å vorse hos Marita med masse drinker, drikkeleker, sminking og allsang til Wannabe med Spicegirls og Hey baby! Så her snakker vi skikkelig god steming.

Utover kvelden tok vi turen til Z som ligger i sentrum. Der var det mildt sagt stappfullt med mennesker, og nesten alle hadde kledd seg ut. Det var så gøy å se det! Skikkelig bra når alle gjør litt ekstra ut av halloween. Kvelden gikk med til mye dansing og drikking. Så mye at jeg er helt utslitt i dag. Men gud det var så verdt det! Selv om jeg kjenner det skal bli en stund til neste gang. Haha! Var litt vanskelig å ta bilder inne på utestedet, men har lagt ut masse videoer på snapchat som du kan titte på. Så får du sett masse glimt fra hele kvelden! Heter forresten stinablogg om du ikke allerede har lagt meg til!