hits

november 2014

Video: Lage YouTube videoer på norsk eller engelsk?

Den siste tiden har jeg tenkt en del på om jeg skal lage videoene mine på engelsk eller norsk. Jeg når jo ut til et mye større publikum hvis jeg snakker på engelsk. Men samtidig vet jeg at mange av dere som leser bloggen min og som ser på videoene er norske. Se videoen og vær med på å bestemme om jeg skal snakke norsk eller engelsk!

1. Advent - Vinn personlig almanakk! AVSLUTTET!

I dag er det første søndag i advent. Hvor sykt er ikke det? Julen er offisielt startet! Er dere like gira på jul som jeg er? Jeg er helt i ekstase! Siden det er første søndag i advent tenkte jeg å ha en liten konkurranse. Jeg har fått lov av personligalmanakk.no til å dele ut hele almanakker til hele 5 heldige lesere! Disse almanakkene har jeg vært stor fan av veldig lenge. Har brukt  de til og holde orden på ting jeg skal huske, og gjøre i flere år. Jeg elsker at man kan velge forside, bakside, hvilket design man vil ha inni, størrelse, og startmåned. Så man kan velge alt selv! Genialt eller hva?

For å bli med i trekningen må du:

- Legge igjen e-mailen din i kommentarfeltet (i dette innlegget).

 

Vinnere ble: Stine Sørensen, Pia Fjeldstad, Janikke Tettli, Thea Andreassen, Ida RygnestadTrekker vinneren 2. søndag i advent.

En liten helgehilsen!

Hei hei dere!

Har dere hatt en fin helg så langt? Jeg ble kjempe dårlig natt til fredag, så jeg har tatt det ekstremt med ro. Formen begynner å bli litt bedre i dag. Men i hele går hadde jeg sikkelig feber. Må virkelig lære å kle meg varmt nok på vinteren. For denne feilen går jeg på hvert eneste år. Hehe! Men men, nok sykdomsprat. Nå må jeg ut en tur og fikse et par. Tenkte bare å titte innom for å ønske dere en fin lørdag!

Dere må forresten huske å melde dere på konkurransen jeg har på bloggen, HER. Hvor du kan vinne smykkesettet jeg har på meg. Er det ikke fint? Jeg elsker det!


Black Friday - 20% rabatt hos Nelly!

Nå kan du få tak i både jule - og nyttårskjolen til en billig penge! Siden det er black friday i dag, får man 20% rabatt på alle ordinære varer hos Nelly.com (med unntak av noen få merkevarer), hvis man handler for over 500 kr. Nelly har også en rekke nydelige sko til kun 200,- Så her kan du gjøre mange kupp! Har du ikke funnet den perfekt jule- eller nyttårskjolen enda? Da har du muligheten nå! Nelly har også masse sminke, treningsklær, hverdagsklær, og mye mer! Så nå kan du gå helt crazy, og kjøpe alt du trenger!

Husk å oppgi koden BLACKFRIDAY når du kommer til kassen for å få 20% rabatt på dine ordinære varer!

Sjekk alle festkjoler HER, og skoene til 200 kr-, HER.


her
  //  her  //  her


her
  //  her  //  her

Min hudpleie rutine!Den siste tiden har jeg blitt helt forelsket i Ole Henriksen sin hudpleieserie. Den har virkelig forbedret huden min! Jeg har slitt med kviser så lenge jeg kan huske, men denne serien har virkelig hjulpet meg! Huden min er så mye finere, og jeg har mye mindre kviser. Jeg har vært veldig nøye med å rense huden hver eneste morgen og kveld, og gi den nok næring, og det har virkelig gitt resultater! Derfor tenkte jeg at jeg kunne tipse dere om denne serien, og min hudpleierutine.

Steg 1. Ole Henriksen Aloe Vera Deep Cleanser
- Denne rensen bruker jeg hver morgen og hver kveld. Jeg dobbelrenser alltid, for å først få vekk sminke og bakterier, og en gang til for å dyprense huden. Rensen inneholder kamomillete og aloe vera. Kan kjøpes her.

Steg 2. Ole Henriksen Grease Relief Face Tonic
- Denne bruker jeg rett etter at jeg har renset huden, og tørket huden. Da tar jeg litt produkt på en bomullspad og klapper i hele ansiktet mitt. Dette er et ansiktsvann som beroliger og balanserer fet og uren hud. Kan kjøpes her.

Steg 3. Ole Henriksen Vitamin Plus Balancing Creme
- Etter at ansiktsvannet har trukket godt inn i huden, påfører jeg denne kremen. Den balanserer og regulerer oljet hud og glansfullhet. Aloe veraen gir masse fuktighet og helbreder huden (perfekt hvis du sliter med kviser!). Kan kjøpes her.

Steg 4. Ole Henriksen Walnut Complexion Scrub
- Denne skrubben bruker jeg 2 ganger i uken. Da skrubber jeg hele ansiktet godt. Det hjelper til å skrubbe vekk døde hudceller, og hjelper huden med å fornye seg. I tillegg blir huden babymyk etter at man har skrubbet den, og man får en nydelig glød i ansiktet fordi man har fjernet det ekstra hudlaget med døde hudceller! Dette er virkelig et av de viktigste stegene for å få en bedre hud! Kan kjøpes her.

//sponsede produkter

"Søtt og farlig"

I dag startet jeg dagen på pressefrokost hos Gina Tricot. Vi fikk se vår- og sommerkolleksjonen dems, og den var så fin! Tok litt bilder som dere skal få se etterpå! Men tenkte å vise dere dagens antrekk først. Etter pressefrokosten gikk jeg, Andrea og Stephen bort til Akershusfestning og tok litt antrekksbilder. Syns de ble skikkelig fine, og veldig høst-aktig. Er dere ikke enige?

Sheinside.com - Jakke

WOW - Bukse

Jeffrey Campbell - Sko

Bik Bok - Vest

Ukjent - Smykker

H&M - GenserSenere i dag skal jeg til kiropraktoren en tur. Også står egentlig trening på planen. Men tror kanskje jeg dropper treningen, siden jeg fortsatt ikke er helt frisk enda. Det hjalp veldig å ta det helt med ro i går. Så lurer på om jeg skal ta det med ro i dag også, for å bli helt frisk igjen! Kanskje jeg får lest litt i en bok jeg har leid på biblioketek. Har allerede rukket å lese litt i den, og den er så spennende! Den heter "Søtt og farlig" og handler om hvordan sukker påvirker helsen til oss mennesker. Veldig lærerik!

 

Video: Sminke og hår til Juleballet!

Siden en god del av dere som leser bloggen min går på ungdomsskolen, og snart har juleball. Har jeg laget en liten sminke- og hårtutorial til dere. Denne looken er også veldig fin til julebordet og nyttår. Så dere som ikke skal på juleball, kan godt bruke den til en av disse anledningene. Håper dere liker videoen! :-)

Krølltangen er dessverre utsolgt hos Herstyler!  //  Kjole, HER  // Øyenskyggepallett: Isadora Eyeshadow Quartet #96 Coffee & Poetry

New in from VILA

I dag tidlig dro jeg, Andrea og Marie til nyåpningen av VILA på Metrosenteret på Lørenskog. De har nettopp åpnet en ny butikk der, så da måtte vi sjekke den ut! Inredningen var nesten like fin som alle klærne. Så hvis dere er i nærheten av Lørenskog bør dere ta turen innom! Vi fikk velge ut litt nye klær, så da ble det en ny jakke, bukse og et skjørt på meg.(Alle klærne, bortsett fra den hvite genseren er fra VILA. Genseren er fra Gina Tricot)

Akkurat nå kjenner jeg at jeg skal ta det med ro resten av dagen. Tror det er en liten sykdom (feber) på gang her. Har vanvittig vondt i halsen, hodet og hele kroppen verker. Trooooor det kan ha noe med at jeg gikk i kjole på byen på fredag. Tåler virkelig ikke å gå for tynt kledd. Da blir jeg syk med en gang! Note to myself: ta på boblejakke og skidress neste gang jeg drar på byen! Haha! Heldigvis er jeg ferdig med videoen som skal opp senere i dag. *Onsdagsvideo, wiii*. Så da kan jeg faktisk ta det med ro resten av dagen. Det skal bli godt! Får prøve å bli frisk som en fisk igjen. For jeg har virkelig ikke tid til å bli syk nå!

Hvordan få lengre hår! Tips og triks!

Jeg har vært en ivrig fan av hair extensions i mange år. Mye fordi mitt eget hår alltid har vært veldig skjørt, og har vokst så sakte. Jeg husker når jeg hadde farget håret mitt svart for et par år tilbake. Da trengte jeg kun å ta etterveksten hver 3. måned. Det sier litt om hvor sakte håret mitt vokste!

Men de siste månedene har håret mitt virkelig begynt å vokse. Det er mye sunnere og det blir ikke slitt sånn som det ble før. Jeg tror mye av grunnen til dette er fordi jeg har blitt flinkere til å spise nok proteiner. Tidligere har jeg ikke vært så flink med det, men siden jeg trener mye styrke for tiden må jeg spise mye proteiner. Og da har håret og neglene mine virkelig begynte å vokse. Altså, det er jo ikke så rart at håret mitt har begynt å vokse mer nå som jeg spiser mer proteiner. Siden hår og negler faktisk er bygd opp av proteiner.Men jeg tenkte fortsatt å tipse dere litt om det. For nesten uansett hvor jeg søker etter tips til hvordan man kan få lengre hår. Kommer det kun opp veldig ekstreme tips som: drikk ølgjær, spis masse b-vitamin piller, ta hestepiller, osv. Det er så mye rart av tips der ute, så man kan bli helt forvirret. Jeg må ærlig innrømme at jeg selv har blitt veldig forvirret over alle disse rådene selv. Og jeg har prøvd å ta b-vitamin piller før. Uten at det ga noe spesielt virkning/forskjell. Mulig det er fordi jeg faktisk fikk i meg nok b-vitaminer igjennom vanlig kosthold. Ikke vet jeg!

Men det jeg i alle fall vet er at det har hjulpet veldig på hårveksten å spise masse proteiner. Jeg spiser ca 1,5-2 g. protein per kilo kroppsvekt hver dag. Så det ender som regel på ca 80. gram protein hver dag. Mye av grunnen til at jeg spiser så mye protein er fordi jeg trener veldig tung styrke. Så dere som trener "vanlig" trenger ikke like mye proteiner :-)


Vil også tipse dere om at det er veldig viktig å faktisk ta vare på håret sitt. Plei det godt og du vil se forbedringer! Noen tips:

♥ Vask håret maks annenhver dag, helst hver tredje dag. Siden vasking er ganske skadelig for håret, siden du vasker vekk en del fett og oljer bør hårvasken ikke gjøres så altfor ofte. Hvis du er vandt med å vaske håret hver dag, kan du begynne å vaske det annenhver dag og bruke litt tørrshampo de dagene du ikke vasker håret ditt.

♥ Ikke varmebehandle håret mer enn nødvendig. Bruk kun rettetang/krølltang når du trenger det. Hvis du vasker håret på kvelden kan du la det lufttørke før du legger deg, så slipper du å utsette det for skadelig føning. Bare pass på at håret er tørt før du legger deg.

♥ Når du skal varmebehandle håret ditt er det kjempe viktig å bruke en god varmebeskyttende før du starter. Jeg har prøvd en god del forskjellige opp igjennom tidende, og min favoritt er ghd style heat protect. Det gjør at håret blit silkemykt og glansfullt, samtidig som den beskytter håret. ghd sin heat protect spray kan kjøpes HER.

♥ Hvis håret ditt har lett for å splitte seg i tuppene anbefaler jeg deg å bruke en anti-snap leave-in kur. Jeg bruker Redken sin alltid rett etter at jeg har dusjet, når håret mitt har blitt håndkletørt. Da fordeler jeg ca. 3 pump i hele håret (jeg bruker veldig mye produkt siden jeg har såpass langt og tykt hår). Den forsterker håret, så det ikke brekker like lett. Redken anti-snap leave-in kur kan kjøpes HER.

♥ Bruk en hårkur som passer din hårtype, og ha i hårkuren 2 ganger i uken. Jeg pleier å ha i hårkuren mens jeg skrubber huden og barberer meg, så da får den vært i, i ca. 15 minutter. Det er selvfølgelig forskjellig fra hårkur til hårkur hvor lenge de skal være i. Men finn en rutine som passer deg, sånn at du får kuret håret ofte nok. Jeg liker veldig godt Redken sin extreme hårkur, har brukt den lenge og kan virkelig anbefale den! Den kan du kjøpe HER.

 

Håper du likte tipsene!

Klarer du å gjette..?

I dag var det så fint vær ute at jeg bare måtte ut og ta litt antrekksbilder. Har jo blitt altfor få av de den siste tiden. Siden det har regnet og vært så grått ute. Men sånn var det ikke i dag! Så da tok jeg turen til Vigelandsparken for å ta litt bilder. Ble de ikke fine? Jeg elsker lyset på de! Ble så fornøyd med de *stolt*

Nå skal jeg begynne å redigere videoen som kommer ut i morgen. Lagde en video til dere på søndag. Men har ikke fått til å redigere den enda. Er så treg med sånne ting! Det tar jo evigheter å redigere sånne videoer. Blæææh. Men håper den blir bra! Vil ikke røpe hva videoen handler om. Men dere som er venn med meg på snapchat (stinablogg) har allerede fått en liten sneakpeak. Klarer dere andre å gjette hva videoen handler om?Nelly.com - Jakke (denne er på 50% avslag nå!)

Junkyard.no - Bukse

Jeffrey Campbell - Sko

Ukjent - KjedeJulegavetips: Venninne, mor eller søster
I dag er det akkurat en måned til jul. Uæææh, kjenner det kribler skikkelig i magen! Selv om det ikke har kommet noe snø her i Oslo enda. Får jeg like mye julefølelse når jeg går nedover Bogstadveien og ser alle julelysene som henger i gatene, og alle butikkene som har pyntet til jul. Siden det er kun en måned igjen til jul er det virkelig på tide å handle inn julegaver.

Hvert år er jeg alltid for sen, og aner aldri hva jeg skal kjøpe hverken til familie eller venner. Og jeg tipper at jeg ikke er den eneste! Derfor har jeg laget en liten liste med 25 julegavetips til dere. Her er det noe for enhver jente/dame. Så her kan du finne gaver til søsteren, venninnen, moren, tanten og bestemoren din. Happy shopping ♥bareMinerals startkit  //  Makeup store sminkepung  //  Sovesett  //  Øyenskyyge  //  Marc Jacobs Daisy parfyme

Tangle teezer  //  Lue  //  Ole Henriksen start kit   //  ghd rettetang

 

 

 

Automatisk visp  //  Kjøkkenmål og vekt i ett   //  Kristine Weber sunnere og sterkere kokebok

Cup cake maker  //  Rosa vekt   //  Juicemaskin  //  Yoghurt on the go 

 

 

Prozyme proteinpulver  //  Treningsmatte  //  Treningsdagbok  //  Smoothie on the go, blender 

Proteinshaker  //  Questbar(Alle smaker)  //  Styrkebibelen for jenter  //  2XU tights  //  Kari Traa ullgenser -  (Underdel)

 

Oppskrift: Hjemmelaget blomkålsuppe

På høsten og vinteren syns jeg det er så godt med supper. Spesielt hvis man kommer inn etter en lang dag ute i kulda. Da er en suppe perfekt å varme seg med. Godt er det også! Altfor ofte blir posesuppe valget for de fleste. Men hvis man lager suppen selv blir den så mye bedre på smak, og ikke minst sunnere. Det er kjempe lett å lage hjemmelaget suppe, og det tar heller ikke lang tid.

Dagens suppe ble en blomkålsuppe toppet med baconbiter. Denne metter veldig mye og den tok kun 15 minutter å lage!

Dette trenger du:

(suppen er til 2-3 porsjoner)

♥ 1 vanlig løk (kepaløk).

♥ 1-2 ss olje

♥ 1 blomkålhode

♥ 5-6 dl vann

♥ 1 grønnsaksbuljongterning

♥ 0,5 dl melk eller matfløte

♥ Salt og pepper

♥ Bacon. 2-3 skiver per porsjon.

Fremgangsmåte:

1. Kutt opp løk i små biter

2. Kutt opp blomkålen i små buketter. Legg av noen pene buketter som du kan ha hele i suppen til slutt.

3. Varm oljen i en kjele. Tilsett løk og surr den til den blir myk og blank.

4. Tilsett grønnsaker og vann.

5. Smuldre buljongterningen og rør den inn i suppen. Kok opp.

6. La suppen koke i 10 minutter. Når den har kokt i 10 minutter moser du supper med en stavmikser eller matprosessor.

7. Mens suppen koker skjærer du opp 2-3 skiver med bacon til per porsjon. Skjær vekk det verste fettet, og skjær de opp i biter som du steker i stekepannen.

8. Tilsett melken i suppen, og smak til med salt og pepper. Legg oppi blomkålbukettene og la suppen koke i 2-3 minutter.

9. Server suppen og dryss baconbiter over. 

Håper det smaker!

Den aller første gangen..

Siden så mange av dere har forespurt om jeg kunne lage et "den aller første gangen" innlegg, sånn som Marthe Borge. Har jeg endelig fått gjort det! Var ganske morsomt å gjenoppleve alle disse rare og morsomme øyeblikkene. Håper dere syns dette er like morsomt å lese, som jeg syntes det var å skrive! Hehe :-)

Mitt første kyss...
-
Da var jeg 13 år og gikk i 8. klasse. Husker jeg hadde blitt skikkelig fjortis kjæreste med en gutt i klassen. Vi hadde vært hjemme hos meg med noen venner, og når de skulle dra fulgte jeg gjengen et stykke før hele vennengjengen "tvingte" oss til å kysse. Husker det var veldig flaut, men kjempe søtt. Haha, den gang da!

 

Min første ferieflørt...
Hmm.. Nå må jeg virkelig tenke her! Min første ferieflørt må ha vært da jeg var i Kreta da jeg var rundt 12 år. Husker både jeg og søsteren min ble stupforelska i hver vår greker. Min hadde mørkt hår og blå øyne. Gud så fin han var! Husker vi hang med de hver eneste dag, og siden jeg elsket å snakke engelsk ble jeg oversetter for min søster. Haha!

 

Min første ordentlige kjæreste...
-
Hmm.. Litt vanskelig å vite hva som hva min første "ordentlige" kjæreste. Men den jeg selv ser på som min første ordentlige kjæreste var en gutt jeg var sammen med i 10 klasse og litt utover 1 VGS. Husker han var veldig kjekk, hadde tatovering og skjegg, også var han litt eldre enn meg. Skikkelig bad ass!

 

Mitt første møte med alkohol...
Åh gud. Tørr jeg å skrive om det da? Når jeg og barndomsbestevenninnen min var 12 år teltet vi ute i hagen hjemme hos meg. Litt utover natten ble vi litt eventyrlystne og dro hjem til foreldrene hennes og stjal litt sprit som vi blandet med shcweppes russian. Husker vi syntes det smakte såå godt! Gode og brisne ble vi også. Har faktisk film på en gammel harddisk fra den kvelden. Alltid morsom å se på! Men gud så rart å tenke på hvor lenge siden det er!

Min første ekstrajobb...
Venninnen min Susanne og jeg begynte å jobbe allerede som 15 åringer. Flinke eller hva? Vi ringte rundt til alle bedrifter, og til slutt fikk vi napp hos et telefonselger firma. Vi fikk 77 kr timer, og nesten ikke noe ekstra i provisjon. Men et sted måtte man jo starte! Husker jeg aldri turte å bruke mitt eget navn når jeg ringte rundt. Så jeg het alltid Sara Larsen (hvis jeg husker riktig!). Det ble mange morsomme dager på jobb. Spesielt når man jobbet med bestevenninnen sin, og masse morsomme kollegaer. Det var forresten der jeg møtte min første "ordentlige" kjæreste.


Min første hjemmefest...
Det var en gang i 9. klasse. Vi var en jentegjeng på rundt 10 stykker som hadde fått søsteren til hun ene i gjengen til å kjøpe inn masse alkohol til oss. Vi gjemte all alkoholen under sengen min i flere dager, før lørdagen endelig kom. Da var hele gjengen boltret sammen på det gamle jenterommet mitt, mens vi drakk oss gode og fulle. På den tiden fikk jeg egentlig ikke lov av foreldrene mine å drikke enda, så vi prøvde virkelig å skjule at vi drakk. Men når den ene etter den andre kom sjanglende opp trappa for å gå på do, var det vanskelig å skjule det. Men jeg har alltid hatt en snill mamma, så istedenfor å bli sint så dro hun på butikken og kjøpe pizza til oss (sikkert for å få oss mer edru, haha!). Dagen derpå hadde en del av jentene konfirmasjonstime i kirken, så da kjørte mamma dem dit, fine og fyllesyke! Det var tider det!


(masse brunkrem, høyt hår, og en altfor posete genser. 16 år og klar for fest!)
 


Mitt første kjæledyr..
Helt fra jeg var liten har vi alltid hatt både katt og hund. Men jeg husker ikke om jeg fikk kanin, marsvin eller hund først. Jeg trooor det var hund. Hunden var en gammel, søt og nydelig Shih Tzu. Jeg overtok henne siden den gamle eieren hennes hadde fått kreft. Rikke var en helt vidunderlig hund. Husker hun sov i sengen min hver eneste natt. Siden hun var så gammel, var hun veldig rolig og bare lå i bagen hele dagen mens jeg hadde henne med på skolen. Kjenner det gjør veldig vondt i hjertet mitt bare jeg tenker på henne. Jeg hadde så mange fine år med henne.

Min første catfight..
Når jeg var yngre var jeg Miss Drama. Så jeg har vært i så mange cat fighter at jeg ikke husker hvilken som var den første. Husker jeg alltid skulle lage drama og yppe på andre. Spesielt igjennom ungdomsskolen. Heldigvis har dette roet seg ekstremt ned etter at jeg ble voksen!

Min første bh...
Jeg husker at jeg var en av de første jentene i klassen som begynte med bh. Ikke fordi jeg hadde størst pupper, eller var den som fikk pupper først. Men jeg husker jeg syntes det så ekkelt ut å gå uten hvis man hadde begynt å få pupper, haha! Så jeg tror det var i 6. eller 7. klasse jeg begynte med bh. Og kjenner jeg meg selv rett så handlet både jeg og barndomsbestevenninnen min bh for første gang sammen! Måtte jo gjøre alt likt. *knis*. Husker vi var først ute med det meste. Både sminke og g-string. Som var en ganske big deal den gangen vi var små. *flaut*

Konkurranse: Vinn smykker fra A-Hjort AVSLUTTET!

For et par dager siden fikk jeg en pakke fra A-Hjort i posten, med et par nydelige smykker. Både kjedet og ringen er helt i min stil! Rosa, søtt, og classy. Ser allerede for meg mange antrekk jeg kan bruke disse smykkene til. Siden jeg likte smykkene så godt, har A-Hjort sendt meg et ekstra sett som jeg kan gi til en heldig leser. Er ikke det fantastisk? Jeg er i ekstase!

For å vinne smykkesettet må du legge igjen e-mailen din (så jeg kan kontakte deg hvis du vinner!) i kommentarfeltet i dette innlegget, og like facebooksiden til A-Hjort HER, og følge de på instagram HER.

Vinner ble: Tine Irèn

Anbefaler dere å ta en liten tur innom nettbutikken til A-Hjort.no. De har så mye forskjellige lekre smykker. PS; selv om de er danske så har de lager her i Norge, så du slipper å måtte betale for toll :-) A-Hjort har mange forskjellige merker som Pernille Corydon (som dette smykkesettet er fra), Woonit, ByJulieStokholm, Lulu Badulla, osv. Kjøper du noe fint til deg selv, eller en julegave nå ha du full retur helt til 10 januar!


Ringen kan du finne HER, Kjedet kan du finne HER

Sjekk også ut resten av smykkene til Pernille Corydon HER


//REKLAME

NRJ Music Awards og homsebar!

I går hadde jeg det fantastisk gøy! Jeg begynte kvelden hjemme med Stephen, mens vi drakk hver vår flaske vin veldig raskt. Vi rakk kun å vorse i en halvtimes tid, så da måtte alkoholen fort inn! Stephen hadde nemlig fått et par billetter til NRJ Music Awards, og da var han så søt at han spurte om jeg ville være med. Selv om planen min egentlig var å jobbe masse i går kveld, så tenkte jeg bare YOLO. Haha! Hvorfor ikke bli med? Litt spontan må man være!

På NRJ møtte vi mange artister, blant annet søteste Alexandra Joner. Som vi snakket litt kort med før det ble prisutdeling. Det var også en del artister som fremførte et par sanger. Blant annet den "snufs kokaiiiiin". Så da ble det god stemning!

Videre utover kvelden dro vi på et sted som heter Et Glass. Tror det er et homofilt utested, for det var kun veldig velkledde menn der som var veldig interessert i hverandre. Hehe! Etter mange glass øl tok vi turen bort til Elsker. Det er et homofilt/lesbisk/transeksuelt utested. Selv om jeg ikke er noen av delene, syns jeg det er så gøy å være der! Folk er så søte og inkluderende, og det er alltid utrolig bra stemning der! Dansegulvet er alltid stappfullt med danseglade mennesker som vil ha det gøy!Må si det kjennes at jeg hadde det så gøy i går. For nå er jeg veldig sliten og dårlig. Kjenner hele kroppen verker. Uff uff, sånn er det dagen derpå! Tror jeg skal ta turen ned på butikken og få kjøpt meg litt "syns-synd-på-meg-selv" mat. Masse junkfood og godteri, kombinert med et par filmer. Dette blir bra!

Hva er planene deres for kvelden?

Idèer til innlegg?

I dag har jeg hatt en skikkelig planleggingsdag. Har kommet på mange idèer til innlegg og videoer jeg skal lage fremover. Dette blir så spennende! Er ikke helt ferdig med å skrive ned idèer enda. Men er i alle fall veldig godt igang. Planen min er å bruke denne helgen til å lage opp så mye innlegg og videoer som overhodet mulig. Sånn at alltid har noen innlegg på lur, når hverdagen blir for kaotisk.

Vil jo at bloggen skal være så bra som overhodet mulig, for dere. Så da trengs det litt planlegging og jobb. Dere må gjerne komme med forslag til innlegg og videoer, hvis det er noe dere vil at jeg skal lage :-)Nå er det tilbake til planlegging igjen. Ville bare titte innom og ønske dere en fin helg ♥ Og vise dere denne nye two-piece kjolen (blir det riktig å kalle det? haha) som jeg fikk av lookbookstore.co for et par dager siden. Syns settet er utrolig kult! Passer nok best hvis man skal ut på byen eller på fest. Selv om det kan bli litt vel kaldt på vinteren, hehe! Kan kjøpes HER forresten.

Princess dress

Da jeg var hjemme hos foreldrene mine i går, mottok jeg en sponsorpakke fra lookbookstore.co. Med blant annet den jakken jeg hadde på meg i forrige innlegg. Og den kjolen som er på disse bildene. Ble helt forelsket med en gang jeg så den! Den er jo så meg som den kan bli! Føler meg nesten som en prinsesse når jeg har den på!

Det som er enda sykere er at den kun koster 300,- kr. Hvor billig er ikke det? Så hvis du skal på juleball snart, og trenger en billig men fin kjole, kan jeg virkelig anbefale denne! Jeg har den i størrelse XS, og den sitter helt perfekt! Er så sinnsykt fornøyd med den! Kjolen kan du kjøpe HER.


EDIT: Fikk en del spørsmål om frakt, toll osv så svarer her :-) Lookbookstore.co leverer pakker til hele verden, inkludert Norge. Frakten er gratis (dersom man velger økonomi frakt), og leveringstiden er på ca. 10-20 dager. For meg tok frakten 11 dager. Man kan velge raskere frakt som tar 5-10 dager, men dette koster 29,- dollar (196 norske kroner).

Siden jeg fikk klærne fra lookbookstore.co sponset, så betalte ikke jeg noe toll, siden de fikset det for meg. Men hvis du kjøper for eksempel denne kjolen til 49 dollar (334,- kr) så blir toll og moms på 129,- kr til sammen. Da kommer kjolen på totalt 463,- kr, etter frakt, toll og moms. Du kan selv sjekke på importkalkulatoren hvor mye du betaler i toll og moms hvis du skal handle andre ting fra butikken, HER.


Hva syns du om kjolen?

Dagens antrekk

Nå er det virkelig år og dag siden jeg har postet ordenltig antrekksbilder. Syns det virkelig var på tide å begynne med litt antrekksbilder igjen. Det er jo så gøy og ta bilder, så må prøve å få til mer av det fremover! I morgen skal jeg forresten ha en liten planleggingsdag av blogginnlegg fremover. Skal planlegge litt juleinlegg- og videoer, og litt andre ting. Så hvis det er noen innlegg eller videoer dere vil at jeg skal lage, si ifra! :-)Lookbook.com - Jakke  //  WOW - Bukse  //  Bik Bok - Genser  //  CMYK - Klokke  //  Ukjent - Ring //  Modekungen.se - Sko

Video: Bli motivert til å trene!

Jeg får ofte spørsmål av dere hvordan jeg holder treningsmotivasjonen min på topp. For veldig ofte kan akkurat dette være veldig vanskelig. Dørstokkmila blir ofte veldig hard, og derfor er det viktig å ha noen triks på lager! I denne videoen forklarer jeg dere hvilke tips og triks jeg selv bruker for å holde meg motivert til å trene.

Styrkebibelen for jenter kan kjøpes HER.
Loggboken til treningsøkter kan kjøpes HER.

Vinn goodiebag fra The Body Shop AVSLUTTET!

For et par uker siden var jeg på et event med The Body Shop, og da fikk jeg med en goodiebag med produkter hjem. Men istedenfor å ta goodiebagen selv, tenkte jeg at jeg heller kunne gi den bort til en av dere søte leserne mine! Jeg vet jo hvor glade dere blir når jeg har sånne konkurransen her på bloggen. Og siden det snart er jul så vil jeg være ekstra snill med dere! I goodiebagen er det en bodylotion, en shower gel, en håndkrem, to bådesvamper (hvor søt er ikke den hvite bjørnen?), badesalt, en bade gele og en body polish. Så her kan en heldig leser virkelig kose seg!

For å vinne goodiebagen må du legge igjen e-mail addressen din i kommentarfeltet, og like facebooksiden min HER.

VINNER BLE: Julia Westermann

Comfy and Classy - Antrekk

I dag har jeg virkelig vært frøken effektiv! Klokken 8:00 spratt jeg opp av sengen og hev i meg en kaffe, før jeg sminket meg og fikset håret. Dere jenter vet jo hvor lang tid sånt tar! Etter at jeg var ferdig med å fikse meg spilte jeg inn en video til dere. I morgen er det jo video-onsdag. Så da må videoen spilles inn i dag! Røper ikke hva videoen handler om helt enda. Men kan si at det er i kategorien trening. Så nå kan dere glede dere!Har også rukket å ta et par bilder til dere av dagens antrekk, som dere kan se under :-) Ble en liten blanding comfy og classy i dag! Syns det er så behagelig å gå med slike skjørt som det jeg har på meg. Ta på et par strømpebukser også, så er man klar for vinterkulden! Eller høstkulden kan jeg vel heller si. For vinteren har ikke lurt seg til Oslo enda. Den har kanskje kommet til noen av dere?Nå skal jeg straks opp til Nydalen på Nordic Screens sine kontorer. Skal få litt hjelp til et par "backstage" ting i dag. Er jo veldig mye jobb med en blogg, som man kanskje ikke ser på bloggen. Så da er det greit å få litt hjelp! Nå må jeg nesten løpe. Ønsker dere en fin-fin dag videre! ♥

 

Nye ting til rommet!

På lørdag var jeg på IKEA med Donna en tur. Hadde egentlig ikke tenkt til å kjøpe så veldig mye ting. Men dere vet hvordan det er å gå rundt på IKEA. Det er helt umulig å ikke kjøpe med seg masse ting. Så jeg kjøpte inn noen hvite bokser (man kan aldri få nok bokser!!), et nytt klesstativ, og litt håndklær. Så det var egentlig ikke så mye! Men det ble en ganske stor forskjell på rommet. Siden jeg endelig har to klesstativ. Istedenfor et veldig fullstappet et.

Så nå henger endelig alle klærne mine på rad og rekke bortover. I love it! Er også veldig mye lettere å holde det ryddig nå som jeg har bokser til å ha alle mulige småting og stæsj oppi! Kjøpte meg også speil for noen dager siden, som jeg virkelig elsker å ha. Syns det er så mye bedre å stå inne her på rommet og fikse meg enn å måtte stå inne på badet. Litt kjedelig for 3 roomies å måtte vente på at jeg skal sminke meg og krølle håret hver morgen. Haha!


Hva syns du? Ble det ikke fint?

Innspilling av musikkvideo

I går var over 30 YouTubere fra hele landet samlet i Nydalen, for å spille inn en musikkvideo, for sangen headset-hår. Så vi var en god gjeng med masse forskjellige gamere, artister og vloggere. Var så utrolig koselig å bli litt mer kjent med hele gjengen. Siden vi alle er signert i Nordic Screens får vi et lite slags "samfunn" oss i mellom. Veldig koselig!

Vil ikke røpe for mye om selve musikkvideoen enda. Men den kommer ut ca i midten av desember. Så det er bare å glede seg! Det gjør i alle fall jeg!


Alle fikk hvert sitt ark med YouTube navnet sitt på, som skal vises i musikkvideoen. Dette kan bli gøy!
Hele gjengen samlet!Ukens spørsmål #50

Hei stina!Jjeg er din sørste fan:) har du falske pupper eller er de ekte? bruker du falske vipper? jeg trener annenhver dag også går jeg på turning. kan du lage en innkjøpsvideo snart?
- Hei! Så koselig å høre :-) Haha, puppene mine er nok ekte. Akkurat nå bruker jeg vippe extensions, men pleier ikke å gjøre det til vanlig. Kan prøve å få til en innkjøpsvideo snart!

 

Hvilke klesbutikker handler du mest på ? Og hvilken sminke anbefaler du? Jeg syns du er så utrolig pen og veldig fine klær :)
- Tusen takk :-) Jeg handler veldig mye på Bik Bok, Cubus, WOW, og Nelly.com.

 

Elsket trenings-bhen din. Hvor er den fra?
- Liker den veldig godt selv! Den kan kjøpes HERFRA.

Hvilke øvelser bruker du når du trener mage?
- Jeg trener ingen spesifikke mageøvelser. Men i veldig mange av øvelsene jeg har i treningsprogrammet mitt, er magetrening involvert.


Utforsker du alt mulig før du faktisk kjøper produketene/varer? Lissom, syns du det er greit å spise dyr som du veit ingenting om, eller er du bare en motstander av pels?

- Jeg er dessverre altfor dårlig til å undersøke ting grundig. Jeg prøver å kun spise norsk kjøtt, siden dyr i Norge blir behandlet bra. Prøver også å kun bruke produkter som ikke tester på dyr.

Flotte bilder! Hvor er den fine toppen fra?
- Takk :-) Den er fra Bik Bok.

 Hvorfor har det tatt så lang tid før du har svart på ukens spørsmål? Hvorfor svarer du ikke på konstruktiv kritikk, men bryr deg heller om så kalte "haters"? Føler du at du tar "vare på" leserne dine? Blir veldig skuffa hver gang jeg legger igjen en kommentar hvor jeg lurer på noe, føler jeg sjeldent får svar..
- Jeg pleier som regel å svare på spørsmålene deres en gang i uken, i et eget innlegg. Det er jo mange av dere som lurer på samme ting, så syns det er best å gjøre det sånn. Vet jo også at mange av dere liker å lese "ukens spørsmål" innleggene jeg skriver, for da blir dere kanskje litt mer kjent med meg i tillegg til at dere får svar på ting dere lurer på :-) Syns ikke akkurat at jeg pleier å svare "haters" så mye akkurat. Så skjønner ikke helt hvor du får det fra. Syns jeg tar vare på leserne mine ganske godt i og med at jeg har ukens spørsmål, i tillegg pleier jeg som regel alltid å lage innlegg og videoer som dere ønsker at jeg skal lage.

 

Hvilken størrelse har du i den jakken? Skal bestille en selv, bruker mye L/Xl. Så er litt usikker om den er passe, liten eller stor i strl? :o
- Jeg har den i strl XS. Den er ganske "riktig" i størrelsen :-) Kan kjøpes HER.

Hva syntes om at unge jenter helt nede i 11 års alderen driver med selvskading?
- Det syns jeg at er helt forferdelig trist. Ingen uansett alder burde gjøre noe sånt. Hvis man har det så forferdelig at man føler at selvskading kan hjelpe, anbefaler jeg deg å heller snakke med noe. En forelder, en venn, en lærer eller noen andre. Å kutte seg selv er aldri en løsning.


Hvordan var det du ble modell?
- Det begynte med at jeg var med i en modellkonkurranse som het The Norwegian Beauty. Derfra jobbet jeg egentlig bare videre, og fikk kontrakt i Starlet etterhvert.

Hvordan har du det fortiden? Hilsen en stoor fan, elsker deg!<3
- Takk som spør søte du! Jeg har det faktisk veldig bra. De siste ukene har vært litt vanskelige. Siden jeg har flyttet fra eksen etter at vi gjorde det slutt. Men føler jeg endelig er virkelig forbi det. Så begynner endelig å ha det veldig bra!

 

Noe du lurer på til neste ukens spørsmål?

Blogger-selfie!

Har dere hatt en fin helg så langt? I dag sov jeg skikkelig lenge! Gud så deilig det er å gjøre det iblant. Sov faktisk til klokken var godt over 11! Nå skal jeg straks på IKEA med søteste Donna. Vi skal handle inn litt småting begge to, og litt møbler til henne. Vet ikke hva det er med IKEA. Men jeg bare elsker det stedet! Alt er så billig og fint. Ah, I love it! Tar med meg kameraet så skal jeg se om jeg får knipset et par bilder. Bloggere på tur, hehe!

Et par selfies av dagens look!

Forbedringer på kun 2 uker!

Da var ukens tredje treningsøkt fullført! Det er så deilig å kjenne og faktisk se at treningen fungerer. De siste 2 ukene har jeg vært veldig flink med både treningen og kostholdet. Og det gir virkelig resultater! Nå skal det sies at jeg hadde et ganske godt utgangspunkt fra før av, og endringene er ikke ekstreme akkurat. Men litt endringer er det, og mer skal det bli!

Nå har jeg endelig kommet godt inn i programmet, og øvelsene begynner virkelig å sitte. Så fra neste uke skal jeg sette repetisjonene ned fra 12 til 8, så jeg kan kjøre på med tyngre vekter, for å bygge mer muskler. Dette blir så gøy og spennende! Kjenner det klør i fingrene etter å komme igang med neste økt. Så stor treningsglede som jeg for tiden, kan jeg ikke huske å noensinne ha hatt. Og det er en fantastisk følelse!

I dag ble treningen slik:

Knebøy: 27,5 kg * 12 repetisjoner * 3 runder = Totalt: 990 kg.

Brystpress på skråbenk: 8 kg * 12 repetisjoner * 3 runder = Totalt: 288 kg

Roing med manual: 10 kg * 12 repetisjoner * 3 runder = Totalt: 360 kg

Arnold press: 4 kg * 12 repetisjoner * 3 runder = Totalt: 144

Hoftehev på matte: 6 kg * 12 repetisjoner * 3 runder = Totalt: 216

Bulgarsk utfall: 2 kg * 12 repetisjoner * 3 runder = 72

Bakover spark: 12 repetisjoner * 3 runder

Grunnen til at jeg skriver totalen er fordi det er det totale antall kilo man løfter i en øvelse. Så det prøver jeg å øke for hver uke, og noen ganger for hver trening. Men det er forskjellig fra øvelse til øvelse. Sånn som knebøy er jeg ganske sterk i, så den kan jeg øke en god del mer i, enn jeg kan i arnold press, som jeg ikke er like sterk i.

Tidligere i dag var jeg innom biblioteket og leide et par treningsbøker, så de skal jeg lese litt i etterpå. Syns det er så gøy å lære enda mer om trening og kosthold. Så slike bøker elsker jeg å lese! Ønsker dere en fin-fin fredagskveld videre, og en god helg ♥

Har du trent i dag? Hvis ja, hva har du trent?

8 Chick flicks du bør se!

Er det èn ting som alltid får meg i godt humør så er det chick flicks. Masse humør, litt gråting, kjærlighet og masse drama. I love it! Jeg tørr vedde på at jeg ikke er den eneste som elsker chick flicks. Am I right? Derfor har jeg funnet 8 av mine favoritt chick flicks filmer, som dere burde se! Nå på høsten/vinteren har vi alltid litt ekstra tid til å se på filmer, så her er 8 anbefalinger.

Alle filmene kan sees på Netflix (med unntak av the other woman).

Heartbreakers - En mor og datter er lykkejegere, som ikke skyr noen midler for å kunne lure rike menn.

Mean girls - Dette er den ultimate jentefilm. Har du ikke sett den enda, må du se den asap! Filmer byr på intriger, ødeleggelse av den populære gjengen, jentedrama, kjærlighetsdrama, og mye mer!

Confessions of a shopaholic - Shopoholikeren Rebecca finner seg en jobb, for å betale ned sine skyhøye shopping regninger, hvor hun blir forelsket i en rik entreprenør.

The other woman - Da tre kvinner finner ut at mannen i dems liv er den samme mannen, finner de på en plan for å ta hevn på den utro'e drittsekken.

Hardbreakers - To single blondiner på sjekker'n. Mange latterkuler på vei!

Bachelorette - Da tre venninner blir bedt om å være brudepiker for en jente de pleide å erte på ungdomsskolen, blir det en minneverdig kveld, kvelden før bryllupet.

Legally blonde -Dette er virkelig en av mine all-time favorittfilmer. Den er så jentete og rosa som en film kan bli, og jeg elsker det. Med Reese Witherspoon i hovedrollen som den blonde rikmannsjenta som begynner på college får man er reall dose humør.

Material girls - To riksmannsjenter som er vandt med å få alt servert på et sølvfat, får verden snupp og ned når kredittkortet blir tatt fra dem.

 

- Har du sett noen av filmene? Hvilke er dine favoritter?

My christmas wishlist


Selv om det er litt over en måned til julaften, er det aldri for tidlig å starte planleggingen. Jeg elsker å bruke hele desember på å kose meg skikkelig med juletradisjonene. Se på masse julefilmer mens jeg ligger under et teppe og drikker kakao, gå ut og spise med venner og pynte til jul. Derfor syns jeg det er best å starte litt tidlig med julegavene. Få det unnagjort før julen plutselig er her! For er det èn ting jeg nesten alltid tabber med ut på hvert år, så er det at julen kommer altfor fort. Vips så er det julaften.

Jeg regner med at jeg ikke er den eneste som har godt av å få unnagjort julehandlingen litt tidlig. Så derfor har jeg laget min ønskeliste til jul. Kanskje du blir inspirert og finner noe du selv ønsker deg? Eller en fin presang til en venninne?

HER
  //  HER  //  HER
HER
  //  HER

 TIGHTS - HER  //  TOPP - HER  //  SKO - HER
GRÅ TIGHTS - HER  // TOPP - HER  //  LILLA TIGHTS - HER


LIPGLOSS - HER  //  PARFYME - HER  //  KRØLLTANG - HER 

ØYENSKYGGE - HER  //  NEGLELAKK - HER
SMINKEPUNG - HER  //  NEGLELAKK - HER  // LEPPESTIFT - HER

ØYENSKYGGE - HER  //  PARFYME - HER  // CONTOUR KIT - HER

 

reklamelenker

Video: Morsomme fakta om meg

Denne onsdagen ble det en "morsomme fakta om meg" video. Tenkte det var litt smart så dere kan bli litt mer kjent med meg. Det er sikkert mange av tingene dere som har lest bloggen min lenge, allerede vet. Men kanskje dere finner ut et par nye ting?

Fortell meg gjerne hvis du har noen ønsker eller idèer til videoer du vil at jeg skal lage. Lager ny video hver eneste onsdag, og da er det greit å vite hva dere vil se :-)

Favoritter fra Victoria's secret

Helt siden jeg var i London tidlig vår, har jeg hatt helt dilla på Victoria's secret produktene. Hver gang jeg har vært i utlandet og på en flyplass der de selger produktene, har jeg hamstret masse. Men nå trenger jeg ikke hamstre lengre når jeg ute og reiser! For nå kan jeg endelig klikke produktene rett hjem fra pc'en, og jeg slipper å betale masse i toll.

Fordi jeg kan endelig kjøpe mange av produktene fra Victoria's secret på bangerhead.no. Det er en norsk nettside, så man trenger ikke betale tollavgift og dyr frakt. Faktisk får man gratis frakt hvis man handler over 500 kr. Hvor bra er ikke det?

Jeg har funnet 3 favoritter fra Victoria's secret som de selger hos bangerhead. Som jeg tenkte jeg kunne tipse dere om! Du kan forresten se alt de selger fra V.S HER. Alle produktene er mye billigere enn jeg hadde trodd også. Så stor tommel opp for det!

Begge body lotionene inneholder Aloe Vera, havre, vitaminer og antioksiden E og C. De gir utrolig mye næring og fuktighet til huden. Kremen absoberes fort, og gjør huden myk og smidig.

Strawberries & Champagne, Body Lotion -
Dette er min absolutt favoritt body lotion. Den lukter jordbær og champagne. Kan kjøpes HER.

Pure Daydream -
Denne body lotion dufter orkide og rosa vinbær. Kan kjøpes HER.

Mango Temptation - Denne body sprayen dufter fantastisk mango og hibiskus. Jeg pleier å spraye den på om morgenen, for en oppsfriskende følelse. Body mist er en "svakere" versjon av vanlig parfyme, og man kan spraye den på hele kroppen. Kan kjøpes HER.

annonselenker

Presset er for stort!

I dag har jeg lyst til å skrive litt om noe som har plaget meg lenge. Og det er presset vi unge har på å utdanne oss. Personlig har jeg null peiling på hva jeg vil utdanne meg som. Så jeg venter med utdanningen til jeg faktisk har bestemt meg for hva jeg vil studere. Det å ta en utdanning er utrolig dyrt, og man legger ned mye tid i utdanningen sin. Så hvorfor skal man bare hoppe på et studium, bare fordi man føler seg presset til å starte på utdanningen?

Hvorfor har folk det så travelt med utdanningen? Hvorfor ikke leve litt nå som man er ungdom. Reise rundt i verden. Se ting. Oppleve ting. Jobbe med noe som man faktisk brenner for. Jeg vil ikke bruke opp ungdomstiden min på skolebenken med hodet langt nede i en bok. Jeg vil jobbe med blogging. For det er det jeg brenner for. Det er det jeg føler jeg virkelig mestrer. Bloggen gjør at jeg kan leve hvor jeg vil, jeg kan dra på reiser, jeg kan legge opp hverdagen min slik jeg vil, jeg kan ha den livsstilen jeg vil ha. Samtidig som jeg tjener penger på det.

Så hvorfor skal så mange henge seg opp i mine valg? Hvorfor skal folk si at jeg må starte på utdanningen min nå. Jeg blander meg ikke opp i andre sine valg. Så hvorfor blander de seg opp i mine valg? Jeg har alltid vært sta på at jeg vil gjøre mine egne valg. Jeg vil gjøre det som er riktig for meg. Så da bryr jeg meg ikke om hvilken vei andre mennesker har gått. Jeg vil gå min vei

Jeg er ung. Jeg har så mye jeg vil oppleve før jeg begynner på voksenlivet med en A4 fulltidsjobb, barn og hus. Nå vil jeg ut og se verden. Jeg vil lage minner. Jeg vil gjøre alle de tingene man skulle ønske man hadde gjort, den dagen man sitter på gamlehjemmet. Om 10 år har jeg lyst til å se tilbake på livet mitt og tenke at jeg gjorde ting på min egen måte. Jeg gjorde det jeg selv ville. Jeg var meg.

Enkel, rask og sunn lunsj!

I går lagde jeg meg noe helt nytt til lunsj. Det var så godt og enkelt at jeg bare må dele det med dere! Salmalaks med mange og avocado. Masse proteiner fra fisken, sunt fett fra avocadoen og fisken og masse vitaminer fra mangoen. Sunt og godt!

For denne kjappe og enkle lunsjen brukte jeg:

- 1 pakke salmalaks i skiver. Da følger det med både sesamfrø og soyasaus.

- 1/2 avocado

- 1/2 mango

 

Skjær opp mangoen og avocadoen og servær med laksen. Dryss sesamfrøene over, og server sausen ved siden av. Enkelt, kjapp og godt!

Håper det smaker!

Ukens spørsmål #49

Bruker du pels?
- Nei, det gjør jeg ikke. Før tenkte jeg ikke så mye over sånne ting, så da hadde jeg en kanin pelsjakke og litt andre småting. Men nå har jeg blitt mye mer bevisst på sånne ting. Så jeg bruker ikke pels. Prøver også å kun bruke produkter som ikke er testet på dyr. Som bareMinerals, The Body Shop, Ole Henriksen, Victoria's secret, osv.

Hvor er genseren din fra? Utrolig fin!
- Den er fra Gina Tricot. Elsker den genseren! Den er så søt, varm og utrolig behagelig.

Jeg lurer på om du har noen tips til hvilke frukter og bær som smaker best sammen i vann?
- Jeg syns det er veldig godt med sitronvann, jordbærvann, limevann, ellers er appelsin og blåbær godt sammen også. Her er det uendelige alternativer, så det er bare å være kreativ :-)

 

Kan du lage et innlegg om hvordan du lager havregrøten din?
- Er ikke akkurat vits i å lage noe eget innlegg om den, siden den er så enkel. Det jeg bruker er 1 dl lettkokt havregryn og 3 dl melk. Lar det som regel koke i et par minutter, så er det klart til å spises. Liker å toppe havregrøten med masse kanel, jordbær og blåbær. Nam nam

På innlegget "25 tips til sunnere livsstil" tok du squats om jeg forsto det riktig. Hvor mye kg tar du?
- Det gjør jeg! Har det i treningsprogrammet mitt. Akkurat hvor mye jeg løfter i øvelsen er litt vanskelig å svare på, da det øker fra trening til trening. Men i dag tok jeg 25 kg * 12 repetisjoner * 3 runder.

 

Lurer på hvor mye koster det å sette tape extensions hos frisør? Og vet du hvilke frisører som setter tape fra nettet, skal bestille tape extensions fra L&B, btw digger bloggen din <3, om du kan sende meg link til akkuratt det håret du bestiller, vil ha like tykt og fint hår som deg <3, du er kjempe pen.
- Det vet jeg faktisk ikke, men jeg tror det koster rundt 800-1200 for å kun sette på håret hos en frisør. Det er fullt mulig å få noen du kjenner til og sette på håret for deg. Video med beskrivelse av hvordan man setter på håret ligger på L&B sine sider. Har skrevet masse om hva slags hår osv i DETTE innlegget, så anbefaler deg å lese det :-) Tusen takk for søte komplimenter!


Hvor mye tenker du er greit å unne seg i helgen?
- Dette er så utrolig forskjellig fra person til person. Så det er veldig vanskelig å svare på. Men det jeg pleier å gjøre hvis jeg skal unne meg litt ekstra i helgen er at jeg spiser en liten sjokolade, eller litt smågodt, sånn ca 100 gram kan jeg tenke meg. Selvfølgelig litt forskjellige fra gang til gang. Hehe!

 

Jeg lurte på om hva du synes om at folk kommer bort til deg og vil ta bilder? Er det noen som har tatt bilder med deg i det siste, og hvor?(altså jeg tenker på blogglesere o.l.) (:
- Jeg syns det er kjempe koselig! Blir alltid veldig glad når dere kommer bort og spør om å ta bilde med meg, eller kommer bort og hilser på. Sistgang var vel når jeg var på vei hjem fra butikken, for noen dager siden. Hehe!

 

Så nydelige bilder! Elsket kåpen. Kan jeg spørre hvor den er fra?
- Tusen takk! Den er fra H&M. Men det begynner å bli en god stund siden jeg kjøpte den. Så tror dessverre ikke de har den i butikk lengre.

Hei, jeg lurer på hvis man har gjort rumpe og lår øvelser + mageøvelser, skal man tøye ut rumpe og lår før eller etter mageøvelsene?
-Jeg pleier ikke å tøye ut hverken før eller etter trening. Dette er fordi jeg ikke har som mål å bli noe mykere. Men hvis du har som mål å bli mykere er det best å tøye ut helt på slutten av treningen. Husk å være god og varm i hele kroppen når du skal tøye ut :-)

 

Kjempefine bilder! Jeg lurte på hvordan du får bildene fra speilrefleksen over til instagram uten å miste kvaliteten? Kan hende dette er noe alle vet men jeg spør likevel.
- Det jeg pleier å gjøre er at jeg lagrer bildene fra bloggen. Men dette kan kun gjøres på iPhone. Har prøvd å gjøre det via Samsung telefon, og da ble kvaliteten helt elending. Et annet alternativ er å laste opp bildene fra pc'en til Dropbox og laste den ned på telefonen derfra. Dette er litt mer tungvindt så det pleier jeg kun å gjøre hvis bildet ikke ligger på bloggen min :-)

 

- Noe du lurer på til neste ukens spørsmål?

Treningsmål fremover!

God mandag ♥ Er dere klar for en ny uke? Det er jeg! Jeg har allerede vært på Evo og hatt ukens første treningsøkt. Denne uken har jeg bestemt meg for å trene styrke mandag, onsdag og fredag. Kjenner det er ordentlig godt å være godt igang med styrketreningen igjen. I sommer tok jeg meg en altfor lang pause, og kom aldri skikkelig igang igjen. 

Men nå blir det rutiner fremover! Men jeg kjenner virkelig at jeg skal begynne å trene litt senere på dagen. For da klokken var 10:00 og jeg var på treningssenteret, var jeg altfor trøtt til å prestere 100%. Og det er ikke bra! Er virkelig ikke et morgen menneske. Haha! Mulig det også var helgens festligheter som hang litt igjen. Hmm, ikke vet jeg!

Tenkte jeg kunne vise dere litt ordentlige bilder av hvordan kroppsformen er nå. Syns det er så gøy å se tilbake på forandringene, når man har trent en stund. Så håper virkelig jeg klarer å gjøre noen forbedringer på kroppen fremover. Målene mine er større armer, større rumpe, mer markert mage og en sterkere kropp som tåler mer. Har satt meg et lite mål, som jeg virkelig ikke aner om er mulig å oppnå. Men har det som et cirka mål fordet. Målet mitt er å klare å løfte 45 kg (egenvekt) i knebøy minst 3 ganger innen nyttår.

Er litt usikker på hva jeg klarer å løfte på maks akkurat nå. Men i dag kjørte jeg 25 kg * 12 repetisjoner * 3 runder. Så da burde ikke målet være heeelt uoppnåelig. Men vi får se! Dette blir en spennende tid fremover!

Har du satt deg noen treningsmål frem til nyttår?

Preworkout, fylla og Baroque

I går hadde jeg en veldig morsom tur på byen med min kjære Nora, aka Longoria. Vi har ikke vært ordentlig ute på byen sammen, på altfor lenge. Så nå var det virkelig tide med en ordentlig tur ut sammen! Vi startet kvelden på The Broker, som ligger i Bogstadveien. De har så utrolig gode drinker der, så vi ble sittende noen timer, mens vi skravlet om alle verdens ting. Mest jenteting da. Gutter og sånt, hehe!

Etterhvert begynte vi å bli litt sultne. Eller Nora var sulten, og begynte å snakke om å stikke på en restaurant. Før vi visste ordet av det kom servitøren bort med en forrett til hver av oss, "on the house". Så den servitøren har virkelig lest tankene våre. Hehe! Ikke nok med det, men de kom med en dessert til oss litt etter også. Så snilt og hyggelig. Stjerne i boka der, The Broker!

Etter en god del drinker dro vi videre på et vors hos en venn av meg på Frogner. Hvor jeg blant annet fikk en liten pre-workout. Haha, tror den må ha gjort susen! For jeg pleier alltid å bli kjempe trøtt når jeg er ute på byen. Men i går ble jeg ikke trøtt før klokken nærmet seg 4. Etter en god del drinker på vorset, stakk vi til Baroque Bygdøy Allè. Har vært der en gang før på lanseringsfesten til Kjærlighetsredet. Så visste sånn noenlunde at det pleide å være bra der. Og i går var intet unntak. En fullstappet bar med masse herlige mennesker, som alle var klare for å feste!

Alt i alt ble det en utrolig bra kveld på byen. Og det kjennes godt i dag. Akkurat nå har jeg lagt meg godt under dyna, med godteri, vann og "New Girl" på Netflix. Så her kommer jeg til å ligge i dag. Hehe! Noen av dere som var ute i går? Eller tok dere det rolig?

Video: Lunsj med Rolfie

I går var jeg som sagt med Rolf-Ørjan Høgset og filmet litt, og tok litt bilder sammen. Nå er videoen ute på YouTube, så dere må sjekke den ut! Var veldig gøy å gjøre noe litt annerledes. Så gjerne si hva dere syntes om videoen!

The Body Shop, julelansering

 

I går var jeg på et event med The Body Shop i forbindelse med lanseringen av årets juleprodukter. De har fått inn så mye utrolig gode produkter som dere må sjekke ut! Jeg ble helt forelsket i «glazed apple» serien dems. Den lukter virkelig helt himmelsk!

Vi fikk med en stor goodiebag hjem med masse produkter som vi kan prøve ut. Vurderer om jeg skal gi bort min goodiebag til en av dere søte leserne mine. Som en liten julegave. Høres ikke det koselig ut?

 

I dag dro jeg hjemmefra kl 11:30 og opp til Nordic Screens sine kontorer. Har filmet inn masse spennende med Rolf-Ørjan Høgset. Han har en serie på sin YouTube kanal som heter «Lunsj med Rolfie». Så da har vi spilt inn en liten episode til den serien i dag! Rolf-Ørjan tok også en del bilder av meg, så da blir det kanskje en ny header. Skal gå igjennom bildene nå, så det blir spennende å se!

Nå må jeg nesten si ha det, for nå er toget mitt straks i Mjøndalen. I kveld skal jeg på jentekveld hos tanten min. Alle jentene, eller damene i hele familien er invitert på pizza. Så det blir koselig! Ønsker dere en fin-fin fredagskveld!

En dårlig dag. Eller et dårlig liv?

Noen dager våkner jeg med en stor klump i halsen. Jeg får følelsen av at noe er ordentlig galt. Spesielt etter at jeg har hatt mareritt. I natt hadde jeg det ene marerittet etter det andre. Det verste er at jeg blir så sinnsykt påvirket av marerittene mine. Jeg buker hele dagen til å gruble over hva de betydde. Hvorfor må mitt eget hode være min største fiende?

Dagen i dag har vært ganske tung. Det er så mye som har skjedd og som skjer rundt meg om dagen. Og det føles virkelig ikke godt. Når ting er som nå begynner negative tanker å spinne rundt i hodet mitt, og jeg blir så forferdelig trist, redd og bekymret. Jeg føler jeg har null makt over mitt eget liv. Og at jeg bare må stå på sidelinjen og se at alt går til helvete. Det er en syk og jævlig følelse.

Når ting blir som nå er det så lett at alt annet i livet mitt føles mye verre og. Har slitt med depresjoner for litt over et år siden, og jeg kjenner virkelig igjen denne følelsen jeg sitter med nå. Følelsen av at man ikke er bra nok, at alle hater en, og at man er så maktesløs ovenfor sitt eget liv. Fra man står opp og til man legger seg går man med selvdestruktive tanker, og man er på gråten hele tiden. Når jeg var innom en butikk i stad, og så en borddekorasjon som minte meg om noe, begynte jeg nesten å gråte og måtte gå ut av butikken med en gang. Det er en så tung og rar følelse. Jævla dritt. Har så lyst til å bare skrike høyt og slå i veggen. Men jeg prøver å holde meg rolig. Men jeg blir bare så sykt lei meg, sint, provosert, forbanna og redd på en gang. Og da er det ikke så lett.

Etter en lang telefonsamtale med søsteren min tidligere i dag, følte jeg at ting ble litt bedre. Det hjelper veldig å snakke med noen når man har problemer. Få råd, og bare det å snakke ut hjelper også veldig mye. Nå skal jeg straks møte June og ta en kaffe før vi stikker på et event sammen. Håper det hjelper litt på alt jeg føler nå. For dette er ikke noe godt.Vet ikke helt hvor jeg ville med dette innlegget. Men noen ganger føler jeg at det hjelper å få ut litt negative tanker av systemet. Åpne seg litt for andre. Ikke bare sitte alene med tankene. Hmm.. Har dere noen gode råd kanskje? Hva man skal gjøre når ting blir ekstra tøft?

Stor tommel opp for..!

I dag har jeg vært så fryktelig trøtt. Vet ikke om det er høsten, eller helgens festligheter som er grunnen. Men etter en god powernap midt på dagen, tok jeg meg en god tur ut i det friske høstværet. Jeg har som altfor mange andre, en jobb der jeg sitter inne altfor mye. Så da er det viktig å komme seg ut og trekke litt ordentlig frisk luft iblant!

I dag tok jeg turen til Frognerparken. Jeg må bare si WOW, det er så fint der! Nydelige høstfarger, crazy statuer (litt vel porno for min del. Hehe!), stor park og masse stier. Helt midt i blinken for denne jenta! Nå som jeg har blitt singl og kun trenger å konsentrere meg om mitt eget, syns jeg det er så mye lettere å trene. Nå kan jeg legge opp dagen akkurat slik jeg vil, og jeg har endelig mye mer tid til å rekke ting jeg vanligvis aldri rekker. Stor tommel opp for det!

Har du trent i dag?

Tacosalat med en vri

Helt siden jeg flyttet inn i bokollektiv har jeg fått helt dilla på å spise salater. Det er så godt, enkelt, sunt og raskt. Jeg pleier alltid å lage litt ekstra pasta og kylling som jeg har i zip-lock poser i kjøleskapet. Så jeg kan lage en kjapp salat når jeg er sulten. De siste dagene har jeg fått helt dilla på en salat jeg fant på for noen dager siden. Tacosalat, med en liten vri. 

Det jeg bruker i salaten er:

(Salaten er til 1 porsjon)

- 1 kyllingfilet

- 1/2 avocado

- 1-2 små never ukokt fullkornspasta

- 1-2 ss mais

- 1/2 paprika

- Litt agurk

- 1-2 ss mager kesam

- 2 ss tacosaus

- Tacokrydder

Sånn gjør jeg:

- Renskjær kyllingfileten og del den opp i biter. Stek bitene i stekepanne og dryss tacopulver over. Brun kyllingen på sterk varme, og skru ned varmen og gjennomstek kyllingen.

- Kok pasta som anvist på pakningen

- Kutt opp grønnsaker. (Mais, agurk og paprika kan du gjerne kutte opp litt ekstra av og legge i en zip-lock pose i kjøleskapet).

- Ha alle grønnsakene, kyllingen, pastaen og sausene på en tallerken, og vips så har du en god frokost eller lunsj!

Den siste tiden..

Nå er det lenge siden jeg har lagt ut bilder fra instagrammen min! Pleier å oppdatere hver dag, så da har det blitt en del bilder siden sist! Heter stinablogg på instagram, så bare å følge meg! Legg igjen en kommentar på et av bildene mine på insta, så sjekker jeg ut din instagram også :-)


1. Antrekk  //  2. Ferdig trent!  //  3. Kort hår! Uæh, helt rart å se!  //  4. Heldigvis langt hår igjen. Flinke Susannne som satt på!  //  5. Krøllete hår. Wii!  //  6. Klessalg med søteste Donna!  //  7. Frokost  //  8. Antrekk  //  9. Antrekk


1. Smiiiil!  //  2. Ute på tur i høstværet  //  3. Antrekk  //  4. Brunost muffins. Kjempe gode!  //  5. Trening!  //  6. Flower power!  //  7. Time to flex some abs!  //  8. Antrekksdetaljer  //  9. New in


1. Søteste June og meg  //  2. Good morning!  //  3. Antrekk  //  4. Selfie  //  5. Enda mer smiiil!  //  6. Ny treningstights!  //  7. Ane Marte og meg på Halloweeen  //  8. Rommet mitt i bokollektivet!  //  9. Ferdig med å trene!

Slik trener jeg!

Nå har jeg nettopp spist litt tacosalat etter en god treningsøkt. I dag trente jeg styrke på Evo Fitness. Kjenner det er så godt for kroppen og trene ordentlig styrke igjen. Ble veldig støl etter forrige trening, så jeg tok det litt roligere i dag enn forrige trening. Hadde maks uflaks og klarte å komme midt i rushtiden, så når jeg trente var det ekstremt mye folk der. Får alltid litt panikk når det er masse folk rundt meg når jeg trener. Spesielt når jeg er den eneste jenta i hele frivektsavdelingen. Hehe!

I dag ble treningen slik:

Knebøy: 22,5 kg * 12 rep * 3 runder = 810 kg

Brystpress på skråbenk: 6 kg * 12 rep * 3 runder = 216 kg

Roing med manual: 8 kg * 12 rep * 3 runder = 288 kg

Arnold press: 4 kg * 12 rep * 3 runder = 144 kg

Hoftehev på matte: 4 kg * 12 rep * 3 runder = 144 kg

Bulgarsk utfall: 12 rep * 3 runder

Bakover spark: 12 rep * 3 runder

 

Hver økt jeg trener har jeg fokus på å øke totalen litt etter litt. Jeg prøver å ikke øke for mye på hver trening, for da er det fort at man stagnerer. Kommer til å oppdatere dere fremover med hvordan øktene blir fremover. Gleder meg til å få se forskjeller på kroppen, og kjenne forskjeller på helsen fremover. Dette blir gøy!

 

Har du trent i dag?

25 kjoler til Julebordet / Juleballet

Nå nærmer julebordsesongen seg med stormskritt. Mange av dere som jobber skal nok på julebord, og dere som går på skole skal på juleball. Nå som vi allerede er i november er det virkelig på tide å se etter en kjole til julebordet / juleballet. Anbefaler dere å være tidlig ute med å kjøpe kjole, for de fineste blir fort utsolgt! Jeg har sett litt rundt på Nelly.com og funnet 25 utrolig nydelige kjoler, som passer perfekt til juleballet / julebordet. Alle kjolene er rimelige, og prisene ligger mellom 299,- og 799,- kr.

Nelly har forresten fri frakt hvis du handler for over 100,- kr, og de har 14 dagers angrerett.

PS: Noen av kjolene finnes i flere farger, så hvis du liker kjolen, men ikke fargen, anbefaler jeg deg å klikke deg inn på kjolen og se om de har den i en farge du liker :-)


her
  //  her  //  her

 


her
  //  her 

 


her
  //  her  //  her
her
  //  her
her
  //  her her
  //  her
her
  //  her 

 her
 
//  her  //  herher
  //  her 

 her
  //  her 
her  //  her

 

Hvilken kjole ble din favoritt?

Mitt rom i kollektivet!

Nå er det snart to uker siden jeg flyttet inn i bokollektivet. Så da er det virkelig på tide å vise litt bilder av rommet mitt! Har rukket å komme ganske godt på plass allerede. Selv om jeg mangler et par småting som søplebøtte, skittentøyskurv og et stort speil. Men det kommer etterhvert! Er så mange av dere som har spurt meg hvordan rommet ser ut, så nå klarer jeg ikke vente lengre! *hihi*

Er skikkelig fornøyd med hvordan rommet mitt har blitt. Det er så meg som det går ann å bli! Rosa og hvitt ♥ Masse friske blomster, et par englevinger, hvite fine vegger og klærne på stativ. Akkurat slik jeg liker det!Hva syns du om rommet? Hvis du lurer på hvor noen av tingene er fra, er det bare å spørre i kommentarfeltet :-)

Dåp til lille Cornelia!

Nå har jeg nettopp kommet hjem etter en lang dag på farta. Dro hjemmefra klokken ni på morgenen, så nå var det deilig å være hjemme igjen! Grunnen til at jeg har vært ute i hele dag er fordi jeg har vært i dåp til tantebarnet mitt. Skjønneste lile Cornelia! Hele familien var samlet i Haug Kirke, i Hokksund, for å se Cornelia bli døpt. Jeg er faktisk fadder til begge tantebarna mine. Ikke at jeg aner hva det å være fadder er for noe da. Hehe!

Det var dekket på med søte lyserosa roser og duker. Maten var helt fantastisk. Rensdyrsgryte. Ah, nam nam! Spiste så mye mat at jeg enda er stappmett!Fineste bestemødrene mine!Tanten min er så utrolig dyktig til å pynte og lage kaker. Altså, har dere sett noe så fint før?


Nå skal jeg planlegge uken som kommer. Skrive ned idèer til innlegg og onsdagsvideo. Elsker å ha en plan over hva jeg skal blogge om. Da blir jobben min så mye lettere! Forresten: hvis dere har noen ønsker til innlegg/video er det bare å si ifra! :-)

Min Halloweenfeirig

På fredag feiret jeg Halloween med søteste June og hennes roommate Ane Marte. Vi sminket oss og vorset først i kollektivet hos June. Før vi stakk videre på et annet vors hos en venninne av Ane Marte. På bussen på vei til vorset møtte vi på mange andre som virkelig hadde kledd seg ut! Så en gutt og en jente som hadde masse gull glitter i hele ansiktet. Tenk det må være vanskelig å få av dagen derpå? Haha!

 På vorset hadde vi en drikkelek som var en slags ordlek. Man skulle si et ord, og bokstaven som ordet sluttet på skulle den ved siden av deg si et ord som begynte på den bokstaven. Og hvis man ikke fant på et ord innen 5 sekunder, så måtte du drikke en slurk alkohol. Fant ut at det er sykt mange ord som slutter på bokstaven E. Så hver gang det var min tur klarte jeg å si de samme ordene, og måtte drikke! Hehe!

Utover kvelden dro vi på et sted som heter Gudruns. Det ligger rett ved kondomeriet i Karl Johan. Det er helt sykt, for på dagen kan man ikke se at det er et utested der. Når jeg kom inn ble jeg helt sjokkert over hvor stort det var, hele 3 etasjer!Nå må jeg kjappe meg med å blli ferdig. For nå skal jeg nemlig i dåp til tanteungen min, Cornelia. Vi blogges senere! ♥

Video: Joachim og Stina leker med Gresskar

Håper dere hadde en fantastisk Halloween feiring! Gikk dere knask og knep, eller festet dere med venner? Siden det var Halloween i går lagde Joachim og jeg en liten Halloween video, hvor vi skjærte ut et gresskar. Ingen av oss hadde prøvd det ut før, så dette ble veldig gøy! Se videoen under for å se hvordan det gikk! Husk å sjekke ut kanalen til Joachim HER.