hits

november 2013

Dagens antrekk

Hei folkens! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra jobb, ble sen kveldsjobbing på meg i dag. Men aldri feil det! Liker meg jo veldig godt på WOW så der er det alltid kos å jobbe. Spesielt når dere skjønne leserne kommer innom for å ta bilde med meg. Da smelter hjertet mitt helt! ♥ Kan dere som har tatt bilde med meg sende bildene på mailen min: stina_blogg@hotmail.com  Tenkte å lage et lite innlegg med bildene! 

Nå sitter jeg og venter på at paien skal bli ferdig i ovnen, så jeg endelig kan få i meg litt mat. Jeg rakk å spise før jeg dro hjemme ifra, men av en eller annen grunn blir jeg alltid skrubbsulten igjen med en gang! Hmmm.. Men men, nå må jeg stikke opp. Så blogges vi i morgen! 
Topp - Cubus // Jakke - H&M // Tights og shorts - Bik Bok // Sko - Jeffrey Campbell, bubbleroom.no

25% rabatt på hele Blivakker.no + Fri frakt!

I dag er det black friday, og da har blivakker.no 25% rabatt på alle sine varer, og fri frakt. I tillegg har de mange varer med opptil 50 % rabatt. Så i dag er det mye penger å spare! Jeg har kjøpt meg en ny body lotion fra Victoria Secret med duft av hvit nektarin og peon (her), en ny travel flaske for parfymen (disse er så geniale!), og ny shampoo, balsam og hårkur fra Redken. Jeg ble anbefalt disse hårproduktene av en venninne som utdanner seg til å bli frisør. Hun bruker de selv, og de er visst helt fantastiske hvis man har slitt og skadet hår. Og jeg som bruker hair extensions burde absolutt bruke de! 

Hele salget finner du på blivakker.no  


Shampoo HER // Balsam HER // Hårkur HER

15 Days challenge: Day 7

  Day 7: Favorittmaten din

 

Denne challengen skulle egentlig kommet for et par dager siden. Men de siste dagene har det vært så mye som har skjedd, på den private delen. I tillegg jobbet jeg tirsdag og onsdag. Så det har ikke vært så mye overskudd og tid til bloggen! Men nå begynner ting å klarne seg opp igjen, og da får jeg mer tid til dere! 

I dag er challengen favorittmaten min. Jeg er en stor matmoms, og elsker mye forskjellig mat! Derfor blir det nesten umulig å bare nevne en ting som min favoritt. Derfor vil jeg heller nevne flere. Kanskje dere får noen mattips også?

Blåskjell med pommes frites og majones // Muligatawny suppe // Sushi; laks med avocado // Cæsar Salat


Rakfisk med masse godt tilbehør: potetsalat, rødbeter, eggerøre, lomper, osv. // Louis P's Pastapizza fra Jonas B Gundersen. Kyllingpizza med pasta ♥ // 
Bruschetta med Mozzarella og Kylling

Taco er selvfølgelig en av mine største favoritter. Men har aldri tatt bilde når vi spiser taco hjemme, så det får jeg ikke vist noe bilde av. Vi lager en litt annen variant med guacemole og salsa!

 

- Hva er din favorittmat?

Vinn en Samsung Galaxy S4 zoom!

Den siste tiden har sikkert mange av dere fått med dere at jeg har fått meg en ny telefon. Nemlig Samsung Galaxy S4 Zoom. Jeg og 5 andre bloggere ble valgt ut til å prøve denne mobilens kamera. Jeg har tidligere skrevet et litt lengre innlegg om selve telefonen HER.

Vi bloggerne er nå med i en Zoom Challenge, hvor dere kan stemme ut hvem som har tatt det beste bildet. Alle som stemmer er med i trekningen av en Samsung Galaxy S4 Zoom mobil! Jeg hadde satt enormt stor pris på om dere ville stemme på meg ved å gå inn på app'en til samsungs facebookside HER (fungerer kun fra pc). Husk at du kan vinne en ny mobil, så her får dere virkelig igjen for 1 minutts innsats :-)  Dere kan stemme helt frem til 4. desember! 

Endelig vakre negler!

I går var jeg hos Monica og satt på gelenegler. Jeg har aldri hatt det før, så jeg var veldig spent på hvordan det kom til å bli. Spesielt siden jeg har veldig stygge negler fra før av. Visste veldig lite om de type neglene fra før av, så var veldig morsomt å se på når hun la de på. Måten hun gjorde det på var at hun støpte på gele som hardnet under spesiallamper. Fancy fancy! 

 

Neglene mine helt naturlige (ikke veldig pene!) 

Neglene etter første lag med gele

På bildet under kan dere se det ferdige resultatet. Jeg ble helt utrolig fornøyd! Neglene ser veldig velstelte, naturlig og delikate ut. I tillegg er de veldig behagelige å ha på. Når Monica satt på meg negler tok det ca et par timer, men refill (som man gjør etter 3-4 uker) tar kortere tid. Et lite deilig avbrekk i hverdagen! Jeg kan absolutt anbefale de som bor eiker og Drammensområdet å sette på negler hos Monica. Dere kan enten kontakte hun på facebook siden hennes HER eller sende henne en melding på tlf: 41766745. Hun holder til i Mjøndalen. Hun har forresten en konkurranse på facebooksiden sin, der en heldig vinner kan vinne et gavekort på negler. Så den må dere sjekke ut HER

Her er noen eksempler av negldesign hun lager!


sponset behandling

15 Days Challenge: Day 6

Day 2: En kjendis du ligner på

Denne var faktisk litt vanskelig, siden man aldri ser selv hvem man ligner på. Opp igjennom årene har jeg hørt at jeg ligner på mange forskjellige. Men det er noen kjendisnavn som går igjen, og det er Kaya Scodelario, Emma Stone og Lana fra Smallville. Selv ser jeg ingen likheter. Men det gjør kanskje dere? Eller er det noen andre dere syns jeg ligner på? 


 

Trening som faktisk funker!

Hei dere!

Så gøy å se at nesten 600 av dere har meldt dere på goodiebag konkurransen min (her). Når så mange melder seg på, så blir det selvfølgelig flere konkurranser fremover! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra Fitness One. I dag har jeg trent litt styrke. Det programmet jeg trener nå heter 5x5 Stronglifts, og det er ment for å bygge muskler. Jeg kjenner det godt i baken at jeg har kjørt noen tunge squats i dag, for å si det sånn. Hehe! Men gud så deilig å trene noe jeg vet at faktisk fungerer, og som jeg faktisk får muskler av. 

Nå skal jeg hoppe i dusjen, også drar jeg rett til Roger. Legger ut challenge day 6 etterpå. Så husk å sjekke innom da! Oppskrift: Sjokoladefondant med bringebærcouli

Her om dagen fyset jeg skikkelig på sjokoladefondant. Dette er jo en av mine favorittdesserter, i tillegg er den enkel og rask å lage. Jeg lærte å lage den mens jeg gikk på kokkeskolen, og siden har jeg lagd den flere ganger. Siden det sikkert er flere enn meg som er glad i en god sjokoladedessert, skal jeg dele oppskriften med dere! 


Til denne oppskriften trenger du:
(Denne oppskriften er for ca 6-8 porsjoner) 

♥ 100 gram kokesjokolade. Jeg brukte lys kokesjokolade, men mørk kan også brukes.

♥ 100 gram smør

♥ 4 egg

♥ 1 dl sukker (bruk gjerne sukrin dersom du vil unngå for mye sukker!)

♥ 1 dl hvetemel

Til bringebærcoulien: 

♥ 200 gram frosne bringebær

♥ 100 gram sukker ca. 

Slik gjør du: 

1. Forvarm ovnen til 220 grader.

2. Knekk opp sjokoladen og del opp smøret i terninger. La det smelte over et vannbad.

3. Visp eggene og sukkeret lett sammen og rør inn sjokoladeblandingen. Pisk til røen er jevn.

4. Sikt melet forsiktig inn. 

5. Smør formene og fyll de 3/4 fulle. Stek dem i ovnen i 8-10 minutter. Hvis man bruker aluminiumsformer blir steketiden kortere enn hvis man bruker Creme brulee former. Husk at kjernen skal være flytende! 

6. Mens sjokoladefondantene står i ovnen setter du bringebærene i vannbad. Når de har blitt romtemperert siler du de over en bolle (her må man trykke med en skjed for å få ut alt!). Smak til med sukker. Dersom man bruker ferske bringebær trenger man mindre sukker.

7. Server gjerne vaniljeiskrem ved siden av sjokoladefondaten og bringebærcoulien.

Håper det smaker :-)

Vinn goodiebag verdi 3000,- kr!

Siden jeg er skjønnhetsblogger får jeg mye produkter i posten, og ofte får jeg dobbelt opp av produktene. I tillegg er det mange av produktene jeg aldri tester eller bruker, så da blir de bare liggende på hylla. Siden det snart er jul er jeg veldig i give-away humør, og vil gi en god julegave til en heldig leser. Jeg har valgt ut en del forskjellige produkter, blant annet: 2 øyeskygger, 3 neglelakker, håndkrem, ansiktsvask, leppestift, CC Cream, mud mask, lipgloss, parfyme og mye mer! Alt som er på bildene under går til en heldig leser! 

For å vinne goodiebagen må du like facebooksiden min HER og dele dette innlegget på facebook. Veldig enkelt! Husk også å skrive e-mail addressen din i kommentarfeltet, i tilfelle DU vinner :-)Trekker en heldig vinner 5. desember! 

15 Days challenge: Day 5

Day 5: Noe du er redd for

Jeg er redd for så mye forskjellige ting. Jeg er redd for dyr, krig i Norge, miste noen jeg er glad i, måker (egentlig alle slags fugler), karuseller og bli overfalt når jeg går alene hjem fra byen. Men jeg er faktisk ikke så redd for de standard tingene som mange jenter (og gutter) er redd for som slanger og edderkopper. Har faktisk holdt en slange i handa, så det kan jeg faktisk si at jeg ikke er redd for de. Og edderkopper tror jeg at er mer redd for meg, enn jeg er for de. Er heller ikke redd for å stå forran store menneskemengder og holde foredrag/gå catwalk. Den frykten overvant jeg når jeg gikk catwalk forran 15'000 mennesker på Mela festivalen i Oslo. 

Men jeg er egentlig ikke skikkelig redd for noe. Jeg tror kanskje det er fordi jeg har sett så mange skumle filmer når jeg var liten, så jeg har fått et veldig rart forhold til vold og andre ting man kan være redd for. Det er jo ganske vanlig å ikke klare og sove etter at man har sett en skummel film. Men jeg sover faktisk like godt. Hehe! For meg er vel vold og grusomheter noe som kun skjer på film, og ikke i virkeligheten. Selv om jeg godt vet at grusomme ting skjer i virkeligheten. Men jeg klarer liksom ikke å sitte dritredd hjemme hos søsteren min, bare fordi det visstnok skal spøke der. Hehe! 

Nytt treningstøy

Hei hei!

Nå har jeg nettopp kommet hjem til Roger. Har vært på jobb på WOW Gulskogen fra 17 i dag, så kjenner jeg er småsliten nå! Fikk forresten en pakke i posten i stad fra X-life.no med litt nye treningsklær jeg kjøpte på onsdag. Skryt for kjapp frakt der! Genseren jeg kjøpte har jeg i lilla fra før av, men jeg elsker de. Så da måtte jeg ha en i rosa også! Man får skikkelig god holdning av genseren og sportsbhen fra Kari Traa, og det er viktig når man skal trene. Spesielt styrketrening som jeg holder på meg nå! 

Kari Traa sportsbh - HER

D-core Hotshorts - HER


Kari Traa genser - HER 

 

15 Days challenge: Day 4

  Day 4: Et bilde av deg selv som barn

Uæææh, er det ikke rart å se så gamle bilder av meg? Fra den alderen jeg var der ca, har jeg faktisk ikke endret selve utseendet (bortsett fra at jeg har blitt eldre) så veldig mye. Når jeg ser på bilder fra jeg var yngre enn det der, så kjenner jeg meg ikke igjen. Skikkelig rart egentlig! Men det er vel kanskje sånn med flere? Her ser dere forresten min naturlige hårfarge, og øyenbrynene mine før jeg begynte å gjøre noe som helst med de. Det er jo flere av dere som har spurt meg om hvordan min naturlige hårfarge ser ut, så her får dere svaret! Hehe :-)

Nå må jeg løpe for jeg skal på jobb på WOW Gulskogen. Var forresten utrolig koselig å møte flere av dere som leser bloggen min på nattåpent i går. Ble så glad at det var så mange av dere som spurte om å ta bilde med meg. Dere er så gode! Hadde blitt veldig glad om dere kunne sendt meg bildene på mailen min: stina_blogg@hotmail.com ♥ 

Skremmende kroppsfokus

Det er ikke alle treningsbloggene som sier at styrketrening er "in" som gir spiseforstyrrelser. Det er forsidene på VG og Dagbladet med sine dietter som nærmest skriker at du MÅ slanke deg 15 kilo før du kan gå ut i offentligheten som gir spiseforstyrrelser. 

Når de hele tiden prakker på med "Les om Victoria secrets modeller sine dietter" eller babymatdietten, så er det ikke rart man begynner å tro på det. Man kan ikke gå innom matbutikken og havne i en kø, uten at man får slengt disse diettene rett i trynet mens man hviler blikket over på avisene. Når ble dette greit? Skal vi bare godta alt kroppsmaset og gi etter? 

Jeg scrollet igjennom weheartit for treningsmotivasjonsbilder i går kveld, og det er mange skremmende bilder.
Bilder med skriften "Nothing taste as good as skinny feels like" og "Keep calm and the hunger will pass". Dette skremmer meg. Hvem bryr seg om krage- og hoftebeina dine ikke stikker ut? Hvem bryr seg om du ikke har et mellomrom mellom beina? 

For meg er det mye viktigere å ha et sunt forhold til sin egen kropp. Å spise sunn mat, men selvfølgelig gi seg selv lov til litt usunt en gang iblant. Å trene er sunt for deg, og man føler seg så mye bedre. Mye, mye bedre enn å sitte å sulte seg. Jeg sier absolutt ikke at man skal trene for å bli sykelig tynn. Tvert imot. Tren for å holde deg frisk. Ikke tenk så mye på hvordan jentene på weheartit eller forsidene av motemagasiner ser ut. For det er ALLTID mange triks bak utseendet dem. Photoshop og bilder som er tatt på morgenen da man er på sitt tynneste gjør store forskjeller. 

Jeg får daglig spørsmål her på bloggen om jeg kan skrive innlegg om hvordan man kan gå fort ned i vekt, eller hvordan man kan trene lårene tynnere, osv. Dette er spørsmål jeg får fra unge jenter helt nede i 10 års alderen. Når jeg var 10 år lekte jeg med Barbie og jeg brydde meg fint lite om vekt. Så da lurer jeg på: Hva har skjedd med samfunnet vårt? Når gikk det så galt at jenter på 10 år vurderer slankedietter? 

Hvem skal vi gi skylden? Oss bloggere? Foreldre? Motemagasiner? VG? 

En gang leste jeg en quote jeg syns er helt fantastisk "Hvis man godtar seg selv som man er, med de gode og negative sidene. Så er det ingen som kan skade deg". Jeg tror denne quoten kan hjelpe oss alle. For hvis vi godtar oss selv som vi er, så er det ingen som kan få oss til å føle oss mindre vakre enn det vi er. For vi er alle vakre. Uansett form og farge. Vi ble skapt forskjellige for en grunn. Hvis vi klarer å se på de positive tingene ved oss selv, fremfor de negative, tror jeg vi alle kan bli så mye mer lykkelige. 

Derfor vil jeg at DU skriver 3 positive ting om deg selv i kommentarfeltet. Skriv gjerne flere ting også! Jenter: nå gir jeg dere et lite spark i rumpa, og jeg håper dere tar det innover dere. Alltid fokuser på de positive tingene ved dere selv! <3 Jeg kan gjerne begynne først og nevne tre ting: Øynene mine, håret mitt og høyden min. Nå er det deres tur! 

15 Days Challenge: Day 3

♥ Day 3: Et bilde av deg selv tatt i dag

Hei hei!

Dagen i dag blir veldig hektisk, men utrolig morsom. I dag er det nemlig nattåpent på Gulskogen kjøpesenter, og jeg skal jobbe på WOW fra 19-00(24). Har aldri jobbet på nattåpent før, så tror det kan bli ganske stressende. Men regner med at det blir veldig gøy! Det er hele 30 % salg på hele butikken, så tror det kommer til å gå unna veldig mye klær! Jeg er i alle fall helt klar for jobb nå! 

Før jeg drar på jobb kommer Roger hit en tur. Han kommer endelig hjem fra offshore i dag. Så jeg gleder meg som et lite barn på julaften, til å se han igjen! Det er en hel uke siden han dro offshore, så dere kan tenke dere hvor mye jeg har savnet han! Det er nesten litt rart hvor mye man kan savne en person, bare på så kort tid, for en uke er egentlig ikke så lenge hvis man tenker over det. Han reiser igjen på søndag, og da skal han være borte i tre uker, så det blir nok mye værre! 

Men men, nok om det. Nå må jeg opp og rydde hele kjøkkenet. Etter det skal jeg gjøre ferdig et innlegg jeg begynte på 02:30 i natt.. Haha, er av en eller annen merkelig grunn er jeg veldig oppfinnsom på nettene. Skrivesperren blir totalt borte, og alle ideer kommer løpende inn i hodet mitt! Merkelig eller hva? Man skulle trodd at jeg var så trøtt på natten at jeg ikke klarte annet enn å maks se på tv, men neida sånn er det ikke!


 

15 Days Challenge: Day 2

  Day 2: 10 fakta ingen vet om deg 

Siden jeg har blogget så lenge jeg har, så er det vanskelig å komme på ting som ingen vet. Men jeg har kommet på 10 ting dere kanskje ikke vet! 

 Jeg er sinnsykt skvetten. En gang skvatt jeg faktisk av at noen gjespet.. 

Jeg hører aldri etter hva folk sier. Spesielt hvis folk forklarer veianvisninger. Da havner tankene på et helt annet sted, og alt annet blir interessant. Tror jeg har litt av det genet gutter har når jenter begynner å snakke om jenteting. 

♥ Jeg foretrekker action fremfor romantiske filmer. Dette er problem nr 1 med meg og venninner. Jeg har alltid lyst til å se på filmer med mye skyting og gjerne litt skumle, men de fleste jenter vil jo alltid se på filmer som Pretty Woman. 

♥ Jeg snakker i søvne. Dette var jeg faktisk ikke klar over før jeg ble sammen med Roger. Siden jeg sover hos han hver natt som han er hjemme fra offshore, så ser man hverandres vaner ganske godt. Og snakking i søvne er visst en ting jeg gjør! Haha, kleint om man sier noe slemt! 

♥ Jeg spiller Farm Heroes Saga på Facebook. Sånn typ: Alttfor mye. Blir nesten litt oppgitt av meg selv. Bruker altfor mye tid på det hver dag. ♥ Jeg må alltid se askepott og spise julestrømpe hver julaften. 

♥ Jeg hater å vaske av sminken mens andre er der. Så når jeg sover over hos Roger blir han pent jagd ut av badet mens jeg tar av meg sminken.

♥ Jeg har aldri smakt tran. Når man vet at noe smaker dritt, hvorfor smake på det da?

♥ Jeg liker ikke sjokoladesmak på noe annet enn sjokolade. Så sjokolademelk, sjokoladeis, sjokoladekjeks, milkshake, osv er æsj æsj! Men jeg elsker vanlig sjokolade, helst med nøtter i!

♥ Jeg er virkelig ikke et nachspiel menneske. Når jeg er på byen pleier jeg alltid å danse og bruke opp absolutt all energien min. Så innen jeg kommer hjem er jeg så trøtt at jeg sovner asap! 

 

Hva syns dere forresten om den nye headeren og profilbildet? Gjorde litt endringer i går med designet. Syns headeren ble mye finere nå som det var litt enklere skrift på den, og ikke så mye dill-dall! I tillegg har jeg endret headermenyen så nå kan dere lettere følge meg på facebooksiden til bloggen min, bloglovin og instagram 

20 Ball - og julebordkjoler

Nå er det snart tid for både juleball og julebord. Jeg husker selv når jeg skulle på juleball på ungdomsskolen. Den uendelig lange letingen etter den perfekte kjolen, som man gjerne måtte innom minst 15 butikker for å finne. I tillegg var ikke alltid budsjettet så stort, så derfor ble letingen enda vanskeligere! For å gjøre letingen deres litt lettere i år, har jeg funnet 20 kjoler som passer perfekt til julebord og juleball. I tillegg er alle kjolene veldig rimelige, så alle kan ha råd til de! Priser og direktelinker ligger under hver enkelt bildecollage :-) 

Blå kjole med gull paljetter 499,- // Mørkegrønn paljettkjole 599,- // Svart paljettkjole 699,-  // Blå og svart kjole 499,-  

 

Svart lang kjole med sølv detaljer 499,- //Blå paljettkjole 799,- //Lang grå kjole - 549,-  //Blå kjole med paljetter 499,- 

 

Svart kjole med paljetter 399,- //Rosa og svart kjole 499,- //Lang svart kjole med sølvpaljetter 499,- //Rosa kjole 319,-  


Blå kjole - 599,- //Svart kjole med blondeermer 299,- //Rød kjole 699,-  //Svart paljettkjole 499,- 

 

 

Hvilke kjoler likte du best?

15 Days Challenge: Day 1

♥ Dagens challenge: Mobilen min

Hehe, nei dette er ikke et kamera! Dette er faktisk mobilen min! Jeg har en Samsung galaxy S4 Zoom (puh, langt navn!). Den har jeg bare hatt i noen uker, men jeg er allerede forelsket i den! Den er akkurat lik i programvaren som S4, og har lik skjermstørrelse som S4 mini. Men den har en ordentlig linse bakpå, så man kan ta bilder med god kvalitet. Den har 16 megapixler så det blir store og fine bilder! Jeg har selv brukt den til å ta bilder til bloggen, og det blir faktisk ganske bra! Mye bedre enn hva iPhone noensinne ville klart..

Det er en del av dere som har lurt veldig på om jeg får plass til den i lomma, og om jeg tar den med på fest, osv. Svaret er nei til begge egentlig! Hvem jentebukser er det som får plass til en vanlig telefon nå tildags uansett? Og når jeg skal på fest/byen bruker jeg min gamle iPhone 4, siden den allerede er knust. Jeg har også fått noen spørsmål om hvor man kan kjøpe den, og jeg så på Elkjøp at de hadde den der. De har den sikkert mange andre steder også, så det er bare å titte litt rundt :-)

15 Days challenge

For en stund tilbake gjorde en del bloggere en 15 Days challenge. Det går ut på at man skal gjøre ett punkt på listen i 15 dager. Jeg syns det var ganske morsomt og interessant å lese disse challengene. Siden man bli mer kjent med bloggeren, og man finner kanskje ut ting man vanligvis ikke ville funnet ut. Derfor har jeg bestemt med for å sette igang med en 15 Days challenge. Hvis du har en blogg, så må du gjerne joine! Legger ut den første tingen på lista senere i kveld! 

Her er listen:

  day 1:  Mobilen din
  day 2: 10 fakta ingen vet om deg 
  day 3: Et bilde av deg selv tatt i dag
  day 4: Et bilde av deg selv som barn
  day 5: Noe du er redd for
  day 6: En kjendis du ligner på
  day 7: Favorittmaten din
  day 8: Et 3 år gammelt bilde av deg
  day 9: Din verste uvane
  day 10: Din mening om din egen kropp, og hvor komfortabel du er med den
  day 11: Innholdet i vesken din
  day 12: Et sted du vil besøke eller flytte til
  day 13: 5 ting du ønsker deg
  day 14: Noe eller noen du savner
  day 15: Rommet ditt

 

EDIT: Endret challengen til 15 dager istedenfor 30. Så challengen ikke blir for lang for oss alle :-)

Inspirasjon

Hver gang jeg er tom for inspirasjon er weheartit.com alltid stedet jeg går til. Der får jeg masse fotografi inspirasjon til bloggen. Her er noen av mine siste favorittbilder derfra ♥Utslitt

Hey folkens! Beklager for sen oppdatering i dag. Men hele dagen min har gått med til soving. Selv om jeg fikk mine 8 timer med søvn i natt, har jeg sovet masse midt på dagen. Så har egentlig ikke rukket å gjøre noe som helst i dag. Det er flere dager de siste par ukene som det har vært sånn, og nå kjenner jeg på kroppen at den ikke orker så mye mer. Skjønner virkelig ikke hvorfor jeg er så sliten. Det er jo ikke sånn at jeg gjør så altfor mye fysisk.. Noen som har noen tips? 
Vinn gavekort på 900,- kr fra Sheinside! - AVSLUTTET

I samarbeid med sheinside.com skal jeg gi et gavekort på 150 dollar (ca. 900 kr) til en heldig leser! Jeg har selv en del klær fra sheinside, og jeg elsker de! Kvaliteten er bra og klærne ser smashing ut! På sheinside er det et sinnsykt stort utvalg av klær, så det er noe for enhver smak. Blant annet Sophie Elise, Annijor, Matholck og Caroline Maria bruker klær fra sheinside, så det sier jo sitt om hvor populær denne butikken er! 

For å vinne gavekortet må du:

♥ Gå inn på sheinside.com og registrer deg
(det er gratis og tar maks 2 minutter. Man registrerer seg helt øverst i menyen der det står "Join/Sign in!").

♥ Like fansiden min på facebook HER

♥ Legg igjen emailen din i kommentarfeltet 

VINNEREN BLE: Karoline Raflund

Bytur med en gammel bestevenn!

I går var jeg på byen med Pia. Vi har kjent hverandre helt siden barnehagen, og vi var bestevenner i over 10 år. De siste årene har vi ikke hatt så mye kontakt, siden vi gikk litt til hvert vårt etter ungdomsskolen. Men i går bestemte vi oss for å dra ut sammen. Vi startet vorsingen hos meg med pizza, øl og sex on the beach. Og selvfølgelig veldig mye skravling, man har jo mye å snakke om når man ikke har vært med hverandre på lenge!

I går gikk turen til Z Bar & Cafè i Drammen. Der ble det veldig bra liv, og som alltid var det masse godtfolk!  På Z er det to forskjellige dansegulv i første etasje. Ett der det er veldig housemusikk, som jeg pleier å være mest på. Og et der det er litt mer gamle slagere fra 80' og 90'tallet, men også fra nåtiden. Vi endte opp på det dansegulvet i går, og vi hadde det utrolig gøy mens vi danset etter Kiss og Spice Girls! Jeg kom hjem ca 04:30 på morgenen i dag, og jeg sov helt til 13 på dagen i dag, og har nettopp våknet fra en aldri så liten totimers powernap. Så jada, jeg kjenner at jeg hadde det fantastisk gøy i går! 

Jeg trekker forresten vinneren av gavekortet på zalando konkurransen i kveld. Hvis du ikke har meldt deg på enda, kan du gjøre det HER

Steder jeg vil besøke

Hvis jeg noensinne hadde vunnet i lotto, ville jeg dratt rundt hele verden, og opplevd disse stedene. Det er så altfor lett å glemme hvor vakker den verden vi lever i er, når vi bare sitter hjemme. De vakre strendene i Bora Bora og de nydelige husene i Italia. Jeg vil oppleve alt og se alt! 

 

Portofine, Italia

Nafplio, Greece

Black forest, Tyskland

Bora Bora

Cheery blossoms in Yokohoma

Conrad maldives rangali island hotell

Disney World, Florida, USA.

Hallstatt, Østerrike

Scotland

Lake tekapo, New Zealand (mine favorittblomster!!)

Santorini, Greece

Tuscanny, Italia


Hvilke steder vil du besøke?

 

Dere er så skjønne!

God helg! ♥


I dag er virkelig timeplanen helt full! Jeg skal først på jobb på WOW Gulskogen fra 15-19. Kom innom og si hei hvis dere skal på senteret! Det er flere av dere som har spurt om dere kan ta bilde med meg mens jeg jobber. Og selvfølgelig kan dere det! Jeg syns det er så stas og koselig å ta bilde med dere. Dere er jo så herlige og skjønne! Syns det er like gøy hver gang jeg møter på noen som leser bloggen min, enten det er mens jeg på jobb, på butikken eller på byen. Da får man liksom se hvem ansiktenene bak statistikken er! 

På vei til jobb må jeg svinge innom vinmonopolet en tur. For i kveld skal jeg ut på byen med en venninne jeg ikke har vært med ordentlig på en del år. Vi var bestevenner helt fra barnehagen og til ungdomsskolen, og så endte vi litt hver vår vei. Men i kveld skal vi ut sammen! Og jeg gleder meg kjempe masse! Vi skal vorse hjemme hos meg mens vi sminker oss og blir klare for byen! Regner med at vi drar på Z bar & cafè i kveld, siden det pleier å være bra med liv der!Er ikke pus søt? Gym, tan, laundry

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en liten runde med trening og solarium. Har blitt helt hekta på begge! Er så deilig å komme inn i gode treningsvaner igjen. Så nå er mandag, onsdag og fredag mine faste treningsdager. Nå skal jeg straks opp og begynne å rydde på klesrommet mitt. Hehe, der blir det alltid kaos! Tips: Ikke gi en jente som har litt for mye klær, et eget klesrom! Så nå skal jeg vaske en del klær og rydde på plass resten. Etter det må jeg gå over rommet mitt en tur. Der ser det heller ikke ut! Tror jeg er tidenes rotehue! Heldigvis ser jeg det selv, så jeg tar det før det blir for ille! 

Er noen av dere som har lurt på hvor jeg trener. Og jeg trener på Fitness One på Loesmoen i Hokksund. Har trent der veldig lenge nå! Selv om jeg hadde en pause i sommer, da jeg jogget mest ute. De har pusset opp for ikke så altfor lenge siden, så nå er det veldig stort og bra der! De har alt fra styrketrening til saltimer, så bare å komme innom og ta en titt! Eller sjekk ut hjemmesiden dems: fitnessone.no

 Treningstopp HERFRA

 

- Har du trent i dag? Eller har du planer om å trene senere i dag?

 

Salgsfavoritter fra X-life

Mange av dere har spurt meg om hva som får meg til å få større treningslyst. En av tingene er nye treningsklær. Det booster alltid motivasjonen! Men treningsklær er ofte veldig dyre, spesielt hvis man skal ha gode treningsklær. Så derfor har jeg valgt ut noen salgsfavoritter fra X-life til dere! 


Løpetights - HER 

Butterfly roundneck fra Kari Traa (har denne selv i lilla, og den er en storfavoritt!) - HER 

Jakke fra Craft - HER  Hettegenser til før, under og etter trening - HER

Puma løpe tee - HER

Jakke fra Adidas - HER

adlinks  

 

5 Skjønnhetstips


 1. Hvitere tenner? Jeg er veldig fan av å ha hvite tenner. Men er ikke like fan av å bruke 500-1000 kroner på en vond tannbleking behandling. Derfor bruker jeg heller tannkremen fra pepsodent. Man får ikke resultater over natten. Men hvis man bruker den fast hjelper det utrolig mye. Det hjelper også å bruke en elektrisk tannbørste, siden den får vekk plakken bedre. Husk å børste tennene frem til de er helt glatte, hver eneste gang. 

2. Bikiniskille? Hvis du har vært i syden og solet deg, får du mest sannsynligvis noen bikiniskiller. Det er ikke alltid like pent. Det du kan gjøre for at de ikke skal synes er å bruke en selvbruner (helst krem) på de hvite skillene. Pass på å kun ta selvbruner der du har hatt bikinien. 

3. Fungerer ikke hårkuren? Da er dette kanskje fordi det er sillikon i den. I mange billige hårkurer er det faktisk tilsatt sillikon. Det gjør at håret blir speilblankt og utrolig fint etter at du har brukt den ett par ganger. Men etterhvert blir håret ditt mer ødelagt av å bruke kuren. Gå heller til en frisør og få de til å velge ut en hårkur som passer ditt hår. Det er bedre å betale enn hundrelapp eller to ekstra for en god hårkur, enn å få håret ødelagt av noe du kjøpte på kiwi. 

4. Dårlig hud etter bruk av sminke? Jeg har lenge hatt en del kviser på grunn av at jeg har brukt sminke. Men etter at jeg begynte med mineralsminke fra bareMinerals har huden min blitt mye bedre. Huden får puste, og jeg putter heller ikke mye kjemikalier på den. Genialt!

5. Stump røyken og kast snusen! Hvor usexy er det ikke med gule tenner, ekkel ånde, grå og slapp hud, mørke ringer under øynene og dårlig kondis? Hvis du vil bli så usexy kan du begynner å røyke eller snuse. Men hvis du heller vil ha det motsatte kan du stumpe røyken og kaste snusen. Det redder bokstavelig talt livet ditt! I tillegg til at det sparer deg for mye penger.

Rocked up


I dag er jeg i det rocka hjørnet, så da ble dagens antrekk veldig preget av det. Jeg har alltid syntes at man skal la klærne sine reflektere hvordan man føler seg de enkelte dagene. Så hvis jeg føler meg skikkelig jentete slenger jeg på meg masse rosa. Mens i dag følte jeg meg skikkelig rocka, så da ble det det! Har sittet å hørt på Soulfly, Nomy, og Avenged Sevenfold i hele dag. 

Senere i kveld skal jeg på trening. Jeg har begynt på et nytt treningsprogram for å bygge mer muskler. Skal selvfølgelig ikke bli sånn svær vektløfterjente.. Men vil bare bli litt sterkere, siden jeg føler meg så sinnsykt svak om dagen. Jeg begynte på programmet på mandag, og det virker veldig bra. Skal skrive mer om det når jeg har prøvd det ut en stund, og lært mer om det. Så langt har kjæresten min Roger hjulpet meg med å sette det opp, osv. Og han har litt mer peiling på trening enn meg, kan man trygt si! Så vil ikke skrive så mye mer om programmet enda! 

Forresten: Hvor sykt er det ikke at det er blomster ute enda? Når det er midt i november og jeg ser sånt, blir jeg bare lykkelig!
Jakke - sheinside.com // Bukse - Gina Tricot // Topp - Madlady.se // Sko - Bubbleroom.no // Smykker - ukjent 

 

- Den jævla hora skal dø

Må si jeg ble lettere sjokkert når jeg gikk inn på nettavisen.no tidligere i dag. Jeg scrollet nedover og plutselig lå det en artikkel om meg. Overskriften var "- Å ha vært modell har hjulpet meg". Rett under var det bilde av en facebookoppdatering med underskriften "- Den jævla hore skal dø". Haha.. Selvfølgelig er ikke den nederste artikkelen om meg. Men måten nettavisen hadde lagt det ut på fikk de det til å se ut som det å være modell var noe som hadde hjulpet meg gjennom det som stod i den nederste saken. Må bare le av det hele, dårligere plassering fra nettavisen.no sin side skal man lete lenger etter! 

Men gøy å se at videoen som de lagde i vinter, har blitt lagt ut igjen på nettavisen og side2 sine sider da ;-)

Dagens antrekk

Hey folkens! Nå skal jeg og Roger straks på kino og se Jackass presents: Bad grandpa. Har gledet meg til å se den utrolig lenge! Både jeg og Roger har snakket om filmen siden vi så traileren for første gang for utrolig lenge siden. Har vært fan av jackass guttene siden jeg gikk på barneskolen, så det er nesten litt nostalgisk å se slike filmer. Jeg husker jeg og venninnen min alltid måtte se alle episodene av Viva La Bam, Wildboys, Jackass og Homewrecker. Var nesten småforelsket i Bam Margera. Hehe! Så gleder meg til å se Johnny Knoxville i bad grandpa! 
Jakke - Choies.com // Genser - Gina Tricot // Bukse og topp - Bik Bok // Sko - Jeffrey Campbell lita cap, bubbleroom.no

 

Nye Jeffrey Campbell sko +++

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en shopping-trening-posten runde. Var først en tur på Buskerud Storsenter og shoppet litt. Planen var å kjøpe nye uggs, med svarte sequins. Men da jeg prøvde de var de altfor store, i tillegg så ser sånne sko altfor dassete ut. Og det er absolutt ikke noe fint hverken på bilder eller i virkeligheten! Så istedet prøvde jeg noen lave (eller.. 7 cm. Men lave for meg) sko. Men de falt virkelig ikke helt i smak! Enten så må skoene være helt flate som Converse. Eller normalt høye aka skyhøye som andre kaller de..

Så jeg endte opp med et nytt Jeffrey Campbell skopar. Disse er så fine! Og behagelige å gå på. Så dette ble vinterskoene mine! Hehe.. Det er mange av dere som har spurt meg om hvordan Jeffrey Campbell skoene er å gå på, og de er helt fantastiske. Siden de er ganske høye forran, og har tykk hæl bak er de stødige og behagelige. Love them ♥

Lita cap shoes ♥ Kan kjøpes på bubbleroom.no (direktelink).

Kjøpte også en ny topp på Bik Bok. Dessverre er ikke lyset på rommet på min side i dag, så får ikke vist dere hvordan den ser ut på enda. Men den er utrolig fin på! Har to stk i samme modell bare i hvit og blomstrete fra før av, og de er perfekt til fest! 

Litt småting som er kjekke å ha: Neglelakkfjerner, varmebeskyttende til håret og skopusser (er det riktig ord? haha). Sistnevnte er en utrolig undervurdert ting! Når man har skinnsko er det utrolig viktig å pusse skoene for at de skal holde seg fine. Selv om mine sko kan se slitte ut, så ser de ut som helt nye når de blir pusset. Så det er absolutt en ting man må huske å gjøre! 

Julegavetips: Vennine, mor eller søster

Nå som julehandlingen snart starter for fullt, er det greit å ha noen tips til julegaver i bakhodet. Jeg aner ikke hvor mange ganger jeg har blitt helt blank når jeg har skullet kjøpe julegaver til venniner, moren min og søsteren min. Man vil jo gi de beste julegavene til sine nærmeste, men når all julerushen nærmer seg er det ikke lett å finne de fineste tingene. Så derfor har jeg laget et litt lengre innlegg med masse tips til dere! Her er det noen for de aller fleste interesser og aldersgrupper! 

♥ Fotoramme - Gjør gaven personlig ved å ramme inn et fint bilde av deg og venninen/moren eller søsteren din. Rammen på bildet over kan fåes tak i her. 

♥ Tøfler - Disse tøflene er både søte og fine. I tillegg kan man legge de i mikroovnen i 90 sekunder, så blir de gode og varme. Den perfekte julegave til den som er mye på hytten, eller bare liker å kose seg med tøfler hjemme! Tøflene kan fåes tak i her. 

♥ Rettetang - GHD har utrolig bra rettetenger, og jeg er selv en stor fan av rettetengene dems. Kanskje en litt dyrere gave, men veldig snilt å gi til en søster. Eller kanskje et tips til dere mødre som lurer på hva dere skal gi døtrene deres til jul! Rettetangen kan kjøpes her. 

 ♥ Muffinsbrett - Dette må vel være den perfekt julegaven til den bakeglade! Med dette muffinsbrettet kan man lage muffins med bær, marshmallow, sjokolade eller karamell i midten. Brettet kan man få tak i her

♥ Anonnement på blad: Er det en ting de fleste jenter og mødre blir glade for, så er det abonnement på blader. Det er som regel en liten luksus i hverdagen, de fleste glemmer bort eller ikke tar seg råd til. Dette er heller ikke en dyr gave. De fleste abonnement koster bare 199,- kr for 6 måneder, man kan gi det bort som gave. Det finnes utallige blader å gi bort abonnement på, men mine favoritter er: Stella, Costume og Det Nye.

♥ Neglelakk - Det finnes tusenvis av neglelakker å velge mellom, og det er noe som nesten alle jenter elsker! Et neglelakksett fra Ciatè er den perfekt gaven til en vennine eller søster. Det kan fåes tak i her

♥ Bodylotion - Nå som det er vinter er det ekstra viktig at vi smører inn huden med masse bodylotion, og da er det jo genialt å gi bort en bodylotion eller to til en vennine, mor eller søster. Bodylotion fra Victoria Secret er absolutt favoritter blant unge jenter. "Secret craving, Victoria Secret" kan kjøpes her, og "Strawberry and champagne, Victoria Secret" kan kjøpes her

♥ Parfyme - Jeg er helt avhengig av parfyme, og har sikkert 25 stk hjemme. Selv om min absolutt favoritt er One Million fra Paco Rabanne! Men hvis man vil gi bort parfyme til en lillesøster eller til en vennine kan Justin Bieber "someday" parfymen falle i god smak. Den er å få tak i her

♥ Hårprodukter - Er det èn ting alle jenter og kvinner elsker, så er det gode hårprodukter! Gå til frisøren og forklar hvordan håret til personen du skal kjøpe til er, og kjøp en god hårkur eller shampo/balsam. Gavesett fra Biosilk passer til alle hårtyper, og kan kjøpes her

♥ Ansiktskremer - Jeg har selv brukt disse produktene fra Ole Henriksen, og jeg elsker de! De fleste unge jenter er altfor dårlige til å ta vare på huden sin, så hvis man vil være en veldig god vennine/søster så kan man gi et veldig godt gavesett, som kan kjøpes herTil den sporty jenta! Hot treningstøy er in som aldri før, og er en god motivasjon til å starte å trene! 

♥ Abonnement på sportsblad - Det Nye, Shape up inneholder mange gode tips, oppskrifter og skriv om trening. Et godt tips til jenter som liker å trene, eller som mangler treningsmotivasjon. Bladet kan man gi bort som abonnement her

♥ Treningsflaske - En sporty og rosa treningsflaske er alltid stas å få i julegave eller i pakkekalenderen! Flasken kan kjøpes her

♥ Treningsklær - Hvem sa at bløte pakker ikke er gøy? Selv elsker jeg bløte pakker, og spesielt treningsklær! Alle klærne er fra X-life.no og skoene er fra ellos.no  Til moren ♥ 

♥ Spasett - Gi moren din en liten unnskyldning til å ta et lite avbrekk fra hverdagen, og kose seg med et spasett på badet. I dette settet får du en herlig body scrub og body butter. Det kan kjøpes her

♥ Bodylotion - Jeg nevnte dette tipset lenger opp, og jeg nevner det igjen! Bodylotion er fantastisk! Rett og slett. Denne bodylotionen har jeg brukt mye selv, og den er helt perfekt. Den gjør om tørr vinterhud, til fuktet og silkebløt hud. Bodylotionen kan kjøpes her.

♥ Digital kjøkkenvekt og litermål - Denne er helt genial! Gi den til moren din, og hun slipper å dra frem både litersmål og kjøkkenvekt hver gang hun skal bake eller lage middag. Her får hun 2 i 1! Den er å få tak i her.

♥ Abonnement på dameblad - Gi moren din et abonnement på Tara, Allers, KK, eller Bo Bedre. 

♥ Ansiktspleie - Denne serien ansiktpleie fra Ole Henriksen er spesielt tilpasset eldre hud, og inneholder mye anti aging. En perfekt gave til mødre! Kan fåes tak i her.

 

Quick workout

Hei folkens! Nå er jeg nettopp ferdig med en kjapp kondisjonsøkt. Hadde ikke mer enn 45 minutter til å trene i dag. Så da ble det veksling mellom løping og roing, etterfulgt av tøying. Nå skal jeg på personalmøte med jobben. Så vi får blogges mer senere! Svarer på ukens spørsmål senere i dag. Så husk å spørre om ting dere lurer på nå :-)

Back on track

De siste par månedene har kostholdet mitt vært utrolig dårlig. Jeg har spist pizza og godteri nesten hver kveld. Hehe, sånn er det når man får seg kjæreste og begge er like late til å lage mat. Da blir det fort mye pizza! Men jeg har alltid lovt meg selv at selv om jeg får meg kjæreste, så skal jeg ikke bli blant de jentene som bare gir blanke i utseendet sitt. Og slutter å trene og spise sunt, og som bare dasser rundt i grå joggebukser. Det skal ikke bli meg! Så fra nå av blir det null godteri fremover, og kun pizza (junkfood) ved veldig spesielle anledninger. 

I tillegg skal jeg begynne å trene mer styrke igjen. Minst tre økter per uke. Dette skal jeg klare! Det må jeg bare! ...og jeg må ta mer sol. Gud så bleik jeg har blitt i det siste! Ikke veldig lekkert. Forresten, grunnen til litt sen update på bloggen er fordi jeg har vært i Oslo i dag og "løftet" hair extensionet. Altså ta det av og på, hehe! Det er jo kun Susanne som får lov til å gjøre noe som helst med håret mitt (stoler ikke helt på vanlige frisører!), så da blir det alltids en tur inn til Oslo hver gang jeg skal fikse håret! 


- Hvem flere blir med på godteristopp? Come on guys!

Dagens antrekk

Må først og fremst bare si tusen takk for at så mange av dere hjalp meg i går, med å rapportere den falske profilen. Det betyr mye for meg ♥ Det ser ut som profilen har blitt slettet, så det er veldig bra! Skjønner ikke hvorfor folk har så utrolig lite liv at de må lage falske profiler på nettet. Herregud, det eneste jeg har å si til det er: Get yourself a fucking life. Rett og slett. 

Nå skal jeg straks dra på jobb. Må innom et par ærender først, også spise litt mat. Så må dra litt tidlig! Hater når jeg får dårlig tid. PS: Dere må forresten kjøpe Aftenposten med a-magasinet i dag. Nora er med i en sak om studenter og alkohol. Har ikke rukket å kjøpe det enda, men gleder meg til å lese det etterpå når jeg skal innom butikken! 

// Bluse - Cubus // Topp - H&M // Bukse - Junkyard.no // Kjede - Ukjent // Sko - Jeffrey Campbell //

Jobb jente!

God morgen!

Nå har jeg nettopp satt meg ned med min favorittfrokost. Jordbærsmoothie (oppskrift her), havregrøt og selvfølgelig litt vitaminer ved siden av. Jeg er verdens største pingle til å ta piller, så jeg tar heller vitaminbjørner og grønnsaksbjørner. Mmm, de smaker som godteri! I dag skal jeg på jobb på WOW Gulskogen fra 15:00-21:00. Så hvis dere er i shoppinghumør og i nærheten, får dere stikke innom! Vi har fått inn masse fint i det siste :-) Får helt shoppingdilla selv når jeg er på jobb. Hehe! 

En ond sirkel

Hvis du fikk 86'400,- kroner hver dag. Du kunne brukt de på akkkurat hva du ville, men når dagen var over ble pengene nullstilt, og du fikk 86'400 kr på nytt. Hva ville du brukt pengene til? Ville du brukt opp alle pengene? Ville du investert pengene i fremtiden din, eller ville du brukt de til å gjøre noe morsomt med venner/familie?

Hver dag får vi tildelt 86'400 sekunder. 1440 minutter. 24 timer. Men bruker vi alle de timene, minuttene og sekundene på den måten vi faktisk vil? Vi går igjennom hele dagen og venter på å bli ferdig på jobb. Vi går igjennom hele uken og venter på at det skal bli helg. Vi går igjennom hele livet og venter på at vi skal bli lykkelige. Men hva gjør vi selv for at vi skal bli lykkelige?

Det er så mange mennesker som går igjennom livet, uten å faktisk leve det. De bare lar dagene gli forbi. Og det er så altfor lett å bli blant de menneskene. Jeg har selv vært blant de menneskene så altfor lenge. Jeg har slitt med depresjoner etter mye dritt som skjedde i livet mitt. Jeg kunne skrive ned lister, lange lister, over alt dritt som har skjedd. Men det gjorde ikke ting bedre. Å fokusere på hva som er negativt gjør aldri ting bedre. 

Den følelsen når man våkner opp hver morgen med en klump i halsen, og man egentlig vil bare legge seg igjen, er ikke god. Man vil bare gjemme seg vekk fra verden, for det hele er bare et stort mas. Man havner i en ond sirkel hvor man skulle ønske man var lykkelig og hadde det bra, men man orker ikke å gjøre noe for å komme seg dit. Jeg har måttet jobbe hardt med meg selv. For det er så mye lettere å ha det jævlig, enn å ha det bra. Og når man har det jævlig med seg selv, så er det så lite som skal til for at man gir opp. Man mister troen på seg selv, og man klarer ikke å klatre opp igjen. 

Den dag i dag har jeg det helt fantastisk. Faktisk. Jeg har to jobber som jeg elsker, verdens beste kjæreste, utrolig herlige venner, og en god familie. Men det kom ikke av seg selv. Jeg måtte faktisk få troen på meg selv igjen, og pushe meg selv ut i ting. Selv om jeg var redd for ting, måtte jeg. Fordi jeg vil ikke kaste bort livet mitt på å være ulykkelig. Livet er så altfor kort for det. Og vi vet aldri når det er over.

 

Julefølelse

Hei dere! Når jeg våknet i morres og skulle kjøre hjem fra Roger, fikk jeg litt av et sjokk. Det hadde kommet masse snø! Vanligvis hadde jeg sikkert begynt å hylgrine (er ikke så veldig fan av vinteren..), men i dag var det bare kos! Det blir så fint og lyst ute når det er snø. Får bare håpe at kulden ikke kommer også da! Maks -5 grader er innafor! Men når det blir kaldere enn det holder jeg meg heller inne under dyna, med en varm kopp kakao. 

Men det er jo nettopp litt av kosen med vinteren. Å være inne med familie og venner, se en koselig film, feire jul og nyttår, julehandlingen og pyntingen, og mye mer koselig! Nå er jo ikke jeg noe friluftsmenneske av meg, så jeg regner med at snowboardet og skiene blir liggende på hyllen i år også. Men innekosen gleder jeg med masse til! Selv om vi bare er litt uti november, har jeg skikkelig julefølelse allerede. Syns det er så koselig når butikkene får inn julekalendere, julegodteri og masse julepynt. Gleder meg skikkelig til jul allerede! Det er det kanskje flere som gjør?
Fake profil - Igjen..

Det er ikke ofte jeg gidder å bry med når folk lager fake profil av meg. Det er sykt å si, men jeg begynner faktisk å bli vant til det.. Vanligvis pleier jeg bare å rapportere personen, og da fikser facebook/instagram/blogg.no/blogg.se/møteplassen, osv det for meg. Denne gangen fikk jeg melding fra en ukjent person, som sa at hun holder på å legge til halve Malmø på profilen sin. Men siden hun jenta (eller gutten) har blokkert meg på face så får jeg ikke rapportert henne selv. Jeg måtte til og med logge inn på en venns facebook for å se profilen. Så jeg trenger deres hjelp! Kan dere vær så snill å rapportere profilen for meg? Bare på profilbildet hennes har hun fått over 170 likes, så det sier litt om hvor mange hun adder på profilen sin. 

Mine høst- og vinterjakker

Hey folkens! I dag har jeg vært på jobb på WOW Gulskogen fra 10:00-14:00. Så derfor ble det litt sen oppdatering. Men bedre sent enn aldri, right? Så gøy å se at så mange av dere har meldt dere på Zalando konkurransen! I det siste så har jeg fått en del høst- og vinterjakker. Og derfor ville jeg vise alle i et innlegg, med litt info om de. Er veldig fornøyd med alle jakkene, så hvis dere lurer på hvilke høst- og vinterjakker dere burde kjøpe, kan dere få noen tips her! 


- Whistle blower jacket
Denne sequin og armyfargede jakken er min største favoritt. Den er så fiiin! Hadde kjempe lenge lyst på en slik før jeg endelig fant den hos en australsk merke. Måtte til og med sende de mail for å få kjøpt jakken. Men til tross for sin skjønnhet er den dessverre ikke så varm.. Så den har blitt brukt mest på varme dager og kjøpesentre, men gleder meg til å bruke den igjen på våren! Jakken er fra madisonsquareclothing.com- Black contrast leather quilted sleeve zipper coar
Denne jakken fikk jeg i posten på lørdag, så den har jeg ikke rukket å bruke så mye enda. Men har prøvd den ut litt og den er utrolig god og varm, i tillegg er den litt lang så den varmer ekstra over stumpen! Hehe. Jakken er fra sheinside.com, får ikke linket til den siden det er noe galt med linkingen dit om dagen. Men hvis du søker på navnet til den så finner du den! 

 


Quilt detail winner leather jacket 
- Dette er absolutt favorittjakken min i år. Jeg fikk den fra choies.com for noen uker siden, og siden det har jeg blitt helt forelsket i den. Den passer til de fleste antrekk, i tillegg er den utrolig varm og god. Den har også fuskepels på kragen som varmer skikkelig godt! Jakke fra H&M
Denne kjøpte jeg på H&M i fjor. Den er utrolig søt og classy, og med fuskepelsen blir den ganske varm i tillegg. Bergans - Rjukan down lady jacket
- Dette er selve vinterjakken min. Kjøpte den fra Bergans i februar, så har ikke rukket å prøve den så mye enda. Men fikk prøvd den ganske godt ut på Geilo i vinter, og den er virkelig god og varm. Syns det er veldig fint at den ikke er så altfor lang, siden jeg er ganske liten. Så slipper jeg å drukne i den! Hehe. Jakken kan kjøpes på Bergans HER


Scenic biker jacket, ONLY
- Denne kjøpte jeg i fjor høst på Only. Ble helt forelsket i den fra første øyeblikk, den er så utrolig kul! I år har jeg ikke rukket å bruke den så mye enda, siden jeg har fått så mange nye jakker. Men kommer nok til å begynne å bruke den litt igjen snart! 

 

Vinn gavekort på 800,- fra Zalando! - AVSLUTTETHei søtinger! Siden dere liker når jeg har konkurranser, så skal jeg kjøre igang en ny en nå! Premien er et gavekort på zalando.no på hele 800,- kr! Da kan man kjøpe seg en ny vinterjakke, nye sko, treningstøy, babyklær, eller kanskje nye puter til hjemmet? På zalando har de noe for alle aldre og for begge kjønn, og de har et enormt utvalg! Jeg tuller virkelig ikke når jeg sier at de har et enormt utvalg, for de har over 100'000 produkter fra 1500 forskjellige merker! Det kaller man utvalg det! 

For å vinne gavekortet må du følge meg på facebook HER. Husk å legge igjen mailen din i kommentarfeltet, så jeg kan kontakte deg hvis akkurat du vinner! Lykke til alle sammen :-) Trekker ut en heldig vinner om 10 dager (15 november!).

 

VINNEREN ER TRUKKET - VINNEREN BLE LINE CECILIE LARSEN

Dagens antrekk

I har jeg endelig fått tatt litt solarium. Ser virkelig at jeg begynner å bli altfor blek. Så da er det på tide å få litt mer farge på huden! Kommer sikkert til å begynne med selvbruning utover vinteren istedenfor solarium, siden det er mye mindre skadelig for hud og helse! Men frem til da blir det solarium for alle penga! Hehe. 

Ellers enn det har jeg vært innom posten i dag og hentet neglelakkene (wihu, skrev ordet faktisk riktig!) jeg la ut innlegg om på søndag (les det her). Det var hele 32 (!!!) lakker, så her skal jeg virkelig få prøvd ut alle mulige kombinasjoner til antrekk. Jeg syns neglelakker gjør det lille ekstra til et hvert antrekk, og i det siste har jeg blitt mye flinkere til å bruke det! Skal absolutt legge ut bilder etterhvert som jeg prøver de! // Bukse - Junkyard.no // Jakke - Gina Tricot // Topp - Cubus // Sko - Nelly.com // Kjede - Sheinside.com //

Details from my room

Hei dere! Nå er det lenge siden jeg har vist dere litt ting fra rommet mitt. Har også kjøpt inn en del nye pynteting og smykker siden sist jeg hadde romvideo. Bare å spørre hvis dere lurer på hvor ting er kjøpt, så skal jeg prøve å svare på det så godt jeg kan! :-)

Dagens antrekk

Hei folkens! I dag har jeg virkelig fått unnagjort mye! Jeg har lagd en video til dere (forteller ikke hva det er enda! Men den kommer på bloggen i kveld), ryddet hele klesrommet (der så det helt katastrofalt ut), vasket en klesvask, og svart på mailer. Fikk endelig prøvd ut 50mm 1/4 linsen i dag, og jeg er helt forelsket i den allerede. Bildene blir så fine, og akkurat sånn som jeg vil ha de. *materialistisk lykke* Kjenner blogglysten bobler akkurat nå! Wiiii, endelig! 

Genser - Sheinside.com (får ikke linket direkte til genseren, men søk på "greenday" så finner dere den) // Tightsbukse - Bik Bok // Sko - Jeffrey Campbell, nelly.com // Kjede - 1929galore.com

 

Hva syns dere om genseren forresten? Fikk den i posten fra sheinside.com på lørdag. Personlig syns jeg den er skikkelig kul, men man må kanskje tørre å skille seg litt ut hvis man skal bruke den?

Ciatè julekit og kalender!

Hei folkens! Tenkte jeg skulle tipse dere om Ciatè sin julekalender og julekit. Dette er den perfekte gave til en søster eller en venninde, eller til seg selv! Selv syns jeg at negllakkene til Ciatè er utrolig fine, i tillegg til at de har god kvalitet. Så dette blir absolutt en god julekalender i år! I tillegg har makestyle.no gratis frakt hvis du bestiller nå! 

Julekit

Her får man seks lekre glitter negllakker i forskjellige farer. Mine favoritter er absolutt lilla og blå! De er pakket inn som julekuler, med signatursløyfen til Ciatè, så de passer perfekt på juletreet! Denne pakken passer veldig godt å gi til en venninde i julegave. Negllakkene kan kjøpes HER

 

Julekalender 

 I julekalenderen er det 24 minilakker, mini top og base coat, mini caviarperler, samt e fullstørrelse med paint pot. Denne kalenderen var en stor suksess i i fjor, og ble utpekt som årets must-have, og nå er den tilbake hos makestyle.no. Kalenderen kan kjøpes HERCiatè caviar luxe lustre - Gull

 Denne negllakken passer perfekt til julens festligheter, og den skiller seg veldig ut med at den har perler. Selv er jeg stor fan av disse lakkene, og denne kommer absolutt til å bli en storfavoritt denne sesongen! Negllakken kan kjøpes HER.

 

//reklame

Ukens spørsmål #31

Nå du løper 5km (langkjøring), løper du alt i ett da? Evt hvilken fart på mølle?
- Når jeg løper på mølle pleier jeg å løpe alt i ett uten å ta pauser, og da har jeg på 7-8 på farten. Når jeg løper ute pleier jeg å løpe der det er mye opp- og nedoverbakker. Så da hender det at jeg ikke klarer å løpe alt i ett, og må gå noen deler av distansen. 

 

 

Hvor er den hvite toppen fra? Den var skikkelig fin!
- Den er fra Bik Bok. Er helt enig i at den er skikkelig fin! Dessverre hadde de den bare igjen i small når jeg var der, så den ble for stor for meg..

 

Hva fikk deg til å starte og blogge?
- Det var kusinen min Eveline som fikk meg til å starte. Siden jeg jobbet som modell, og ville ha et sted jeg kunne legge ut bilder fra photoshoots og lignende. Så helt i begynnelsen var det mest modellting det gikk i her på bloggen, men etterhvert ble jeg skikkelig bitt av bloggbasillen og begynte å blogge om flere ting. Det er litt sykt å tenke at jeg allerede har blogget i 3,5 år! Er så utrolig glad for at jeg begynte. For jeg har fått oppleve så mye utrolige ting, som jeg ikke hadde fått opplevd hvis jeg ikke var blogger. Og da hadde jeg heller ikke hatt verdens søteste blogglesere ♥

 

 Har du en god anbefaling på mascara?
- Jeg er veldig fan av Loreal telescopic mascara. Siden den gir pene og lange vipper, uten at de klumper seg. Men det viktigste er å ha en god teknikk når man påfører mascaraen, og bruke en god vippetang. 

Hvor varm skal en krølltang være, og hvor lenge skal jeg holde den med håret i?
- Er ikke helt sikker på temperaturen. Men jeg pleier å holde i ca. 12 sekunder. Da blir håret ordentlig gjennomvarmt, og krøllene sitter ganske lenge. Jeg bruker en veldig god krølltang fra Herstyler sin 3P kolleksjon, og den er absolutt å anbefale. Har anbefalt den flere ganger på bloggen, og det er det virkelig en grunn til, fordi den er helt sinnsykt bra!

Hvorfor fortsatte du ikke med vippe-extensions? Anbefaler du det ikke?
- Jeg brukte mascara på mine, så de datt altfor fort av. I tillegg måtte jeg helt inn til Oslo hver gang jeg skulle fikse de. Så det ble altfor mye stress! Syns det var utrolig fint, og kjenner jeg savner det mye. Så skal ikke se bort ifra at jeg tar det på nytt igjen, hvis jeg finner et annet sted litt nærmere enn Oslo. Har forresten skrevet et innlegg om vippene jeg hadde før HER

 

Kan du legge ut treningsprogrammet du skal begynne med?
- Treningsprogrammet jeg skal begynne med heter "Stronglifts 5x5". Kan skrive mer info om det etterhvert når jeg har kommet litt inn i det!

 

Hva er forskjellen på 50mm 1/4 og 50mm 1/8?
- 1/8 linsen er laget av plast og er veldig lett, men gir ikke så bra kvalitet på bildene, og blendertallet er selvfølgelig høyere. I tillegg er det billigere (700-800,- kr ca). Men 1/4 er tyngre og gir mye bedre kvalitet, men det koster litt mer (ca. 2500,- kr).

Kan du lage en video på hvordan du fikser øyenbryna dine?
- Det kan jeg absolutt gjøre. Har laget en før, men det er veldig lenge siden, og den var ikke så bra. Så jeg kan absolutt prøve å få lagd en med litt triks og tips!

 

- Lurer du på noe til neste "ukens spørsmål"?

 

Ut i kveld


God lørdag alle sammen! Dette blir tidenes kjappeste innlegg. Siden jeg fant ut at jeg blir hentet nåå! Men ville bare titte innom, og vise dere litt av dagens antrekk! Skal på hjemmefest nå. Så vi får blogges mer i morgen! Endelig 50mm!

Jeg har lenge hatt sinnsykt cravings på en 50mm 1,4 linse til kameraet mitt. Har sett andre bloggere bruke den, og få utrolig fine bilder! Så på tirsdag bestilte jeg meg endelig linsen. Den er ganske dyr 2400,- kr ca. Men jeg tror den virkelig kommer til å bli verdt pengene! Må skryte litt av netonnet.no som jeg kjøpte den hos (det er samme sted som jeg kjøpte kameraet mitt), fordi de hadde utrolig rask leveringstid.

Jeg bestilte kameraet på tirsdagskvelden, og midt på dagen på fredag var det ankommet postkontoret. Ikke nok med det, men jeg hadde valgt leveringstiden som er gratis, som skal ta 6-10 dager. Så stor stjerne i margen for kort leveringstid! Nå kjenner jeg at jeg klør i fingrene etter å prøve det ut! Gleder meg som et lite barn på julaften! Hehe. 

Et lite tips: Når man skal kjøpe ny linse eller kamera. Husk å kjøpe med UV-filter. Det er et filter som sitter utenpå linsen, som et beskyttelseslag. Da slipper man å få riper i linsen! Det koster som regel bare 100,- kr, så det er virkelig verdt pengene. Mye billigere enn å måtte kjøpe ny linse!

 

Fikk prøvd det ut veldig kjapt i stad, og jeg er allerede helt forelsket!Dagens antrekk

 Hei folkens! Nå har jeg nettopp vært på trening med Roger. Vi gikk igjennom et nytt treningsopplegg jeg skal begynne med. Skal begynne å trene en del styrke fremover. Så det er det kjekt at noen som har peiling setter opp for meg! Så om 2 uker er jeg mega maskin! Haha, neida! Men skal bli deilig og ikke være så pinglete lenger. Ingen deilig følelse og ikke kunne løfte noe som helst uten å bli dødssliten!

Håper dere får en fin helg!Jakke og ring- H&M

Bukse - Junkyard.no

Skjorte - Bik Bok

Kjede - Choies.com

Sko - Jeffrey Campbell, Nelly.com

Party nails!

For et par dager siden prøvde jeg ut en ny negllakk fra Kicks "Sugar Lacquer" serie. Fargen jeg prøvde ut heter "Royal Velvet", og passer perfekt til festantrekk! I tillegg så får man en "sukret" overflate med denne negllakken, så den skiller seg litt ut fra andre. Jeg syns den er utrolig fin, og jeg kommer definivt til å bruke den til festanledninger.