hits

november 2012

Ukens blogg

Kom nettopp på at jeg har helt glemt bort å kåre denne ukens blogg! Dette ble den siste ukens blogg på en stund. Syns det har blitt så mye fokus på ukens blogg i det siste. I tillegg så var det ikke like mange som syntes det var det beste ved bloggen min, i spørreundersøkelsen. Denne ukens blogg ble i alle fall nydelige Ida Martine, som blogger på --> idafla.blogg.no <--. Elsket bildene hennes! Det er det absolutt viktigste ved en blogg, og det har hun absolutt nailet! 

Dagens outfit

Hei dere! Nå har jeg kommet hjem fra skolen og er klar til å jobbe videre med historie fremføringen, jeg skal ha i morgen. Var veldig effektiv på skolen i dag, så klarte å gjøre hele fremføringen på 2 timer. Mangler bare å øve på den noen ganger forran speilet. FIkk også en utrolig gladelig mail i stad. Jeg har vunnet noe. Skal ikke røpe hva det er før det kommer i posten, og jeg kan vise det til dere. Noen som gjetter hva det kan være? Det har en verdi på ca 3500,- kr. 
Jakke og genser  - H&M // Bukse - Bik Bok // Sko - DNA // Jakke uten pelskrave - Gina Tricot // Kjede - Glitter

Bilder fra Gründercamp i Drammen

I dag har jeg vært på grundercamp. Hele påbygg på åssida dro dit i dag. Det var første gangen jeg har vært med på det, så visste ikke helt hva det handlet om. På forhånd hadde vi blitt delt inn i lag på 5 personer, det var totalt 30 lag på campen, fra Åssida, Kongsberg og Drammen Først fikk vi en liten introduksjon og ble fortalt oppgavene vi kunne velge i. Så bestemte vi oppgaver, oppgaven vi valgte var følgende "Hvordan er ditt lokalsamfunn ledende på energisparing i 2050?".

Etter mye jobbing, spising av pizza og dødtid, var det semifinale som 11 lag ble valgt ut. To lag vant og fikk en tur til Trondheim der de kunne videreutvikle ideen sin. Blant de to lagene som vant var et lag fra klassen våres. De hadde en veldig god ide, så de fortjente virkelig å vinne! 
Våres idè

LITT pizza, sa du?


Vinnerlaget fra klassen

 

Noen som har vært på grundercamp før? 


Dagens outfit

Husk å melde deg på ukens blog HER - Trekker ut vinner i morgen. Dette blir siste ukens blogg på en stund, så her gjelder det å melde seg på!


Jakke - H&M // Bukse og genser - Gina Tricot // Smykker - lml.no // Vest - DIY se video HER // Sko - DNA // Veske - Morris 

Details

Er det en ting jeg syns er viktig til antrekk er det smykker. Det blir så plain og kjedelig uten litt smykker. I dag har jeg på meg favorittkjedet mitt som er fra lml.no. Hva forresten laget vesten selv utifra en jeansjakke. Video HER. Mange som spør om hvor den er fra. 

Viser dere resten av antrekket i kveld. 

Gründercamp

Goooood morning!
I dag skal jeg på gründercamp. Vet ikke helt hva vi skal. Vet bare at vi skal lage en idé til noe som sparer miljøet. Så dette kan bli spennende! Har med meg speilrefleksen, så skal prøve å få tatt en del bilder så dere kan se.
Kveldstrening

I kveld dro jeg på en liten treningsøkt på fitness one. Er så deilig å trene på kvelden. Da er det færrest folk på treningssenteret. Det er utrolig nok da jeg har mest energi (rart ikke sant?). Også kan jeg bare hoppe i dusjen og legge meg til å sove, når jeg har kommet hjem fra trening. Det elsker jeg! Nå skal jeg opp å drikke en proteinshake før jeg hopper i dusjen. Shaken jeg drikker smaker sykt digg, not! Brekker meg nesten hver gang jeg drikker den. Noen som har tips på gode diet proteinshaker med jordbærsmak? 

I kveld trente jeg: 
- 15 minutter på tredemølle som oppvarming 

- Beinpress

- Rompe spark 

- Sittende hantelcurl

- Knebøy

- Situps på skrå benk

- Rygghev på stativ

 

Svar på spørsmål

Jeg lurte på om du kunne lage et innlegg om hvordan du legger inn ukens blogg i sidemenyen?
Jeg legger den inn i html kodene. Men det er forskjellig fra design til design. Så det er best at du leser på DENNE bloggen om html koder. 

Hvordan trener du?
Har skrevet et innlegg om treningsprogrammet mitt HER.

Hva skal til for at du skal lese en blogg?
Fint og lyst design. Store og gode bilder. At bloggeren skriver personlig

Hvor er nagle bh'en fra?
Den er fra madlady.se 


Har du weheartit?
Jepp! weheartit.com/stinablogg

Hvilket kamera har du?
Bruker to forskjellige. Speilrefleksen min er Sony a330. Minikameraet mitt Nikon coolpix S01. 

Har du snapchat?
Ja. Men vil helst ikke legge den ut på bloggen. Orker ikke masse surrebilder fra fremmede. 

Er du kristen, altså tror du på gud og jesus å sånt?
Nei. Absolutt ikke! Har aldri trodd på gud, og kommer ikke til å gjøre det heller.  

 

Når var du med i hotel cæsar?
Var i desember 2009. Husker dessverre ikke helt hvilken episode det var.. 

Hvilke redigerings-program bruker du for bilder/videoer?
Videoer redigerer jeg alltid i windows movie maker. Bilder redigerer jeg i picasa, picmonkey.com og pixlr.com. Kan lage en bildetutorial om hvordan jeg redigerer bildene

Dagens outfit

Nå har jeg nettopp laget cupcakes med søsteren min. Vi lagde med sjokolade og vanilje bunn. Smørkremen lagde vi i fem forskjellige smaker; sjokolade, lime, bringebær, mango/ananas og blåbær. Den med sjokoladebunn og mango/ananas ble sykt god! Nå skal jeg prøve å få gjort litt matte. Har satt meg som mål å jobbe med skolearbeid minst 30 minutter hver dag. Så da får si håpe på at jeg klarer det. Vil virkelig ha gode karakterer i år! 

Antrekksbildene ble litt mørke. Men syns det er så kjipt med bilder innendørs. Så skal prøve å få tatt utendørs så lenge det er mulig! Leserundersøkelse!

Hadde satt veldig stor pris på om alle kunne brukt 2 minutter og svart på spørreundersøkelsen som dere kan se under. Det er kun 6 spørsmål og dere trenger kun å krysse av på de. Hadde en leserundersøkelse for litt over en måned siden, men der fikk jeg bare sett de 100 første svarene. Siden jeg fikk inn nesten 400 svar vil jeg gjerne gjøre det på nytt, så jeg kan høre alle meningene deres! Er så nysgjerrig på hvor gamle lesere jeg har, hva dere vil lese, osv. Håper så mange som mulig kan ta undersøkelsen. På forhånd, tusen takk! ♥

Instagram den siste uken

Elsker virkelig instagram. Finner så mange fine og inspirerende bilder der! Mine favoritter der er; nettenestea, fotballfrue, camillapihlno, jeffreestar og martineegeland. Heter forresten stinablogg. Har dere noen favoritter på insta? Meld deg på ukens blogg!

Kjører i gang en ny runde med ukens blogg. Den som blir ukens blogg får bilde (bruker bilde fra vinner sin blogg) og link i sidemenyen min. Den blir også annonsert i ett innlegg på bloggen. Trekker ut ukens blogg på torsdag. 

For å bli ukens blogg må du:
- Følg meg på facebook HER (konkurransen gjelder kun for de som følger meg der) 
- Legge igjen adressen til bloggen din i kommentarfeltet. Helt sykt!

Kvelden i går ble faktisk veldig bra! Vi startet med å vorse hos søskenbarna mine, Magnus og Eveline. Så dro vi til det nye utestedet i Vestfossen, som lå på papirkjelleren. Det var helt sykt hvor mange som kom! Selve stedet var veldig stort og var delt inn i flere rom, og hele stedet ble rimelig fullt. Møtte igjen sykt mange fra ungdomsskolen, så det var ganske koselig. Men en del akward moments ble det også, uten at jeg trenger å gå nærmere inn på det. Men selve kvelden ble bra, fikk danset masse! 

Glemte å ta med meg det lille kameraet mitt, så fikk bare tatt bilder med iPhonen. Bruker iPhone som fyllemobil, siden jeg er veldig redd for å få ødelagt S3'en min. Til alle dere som lurer på hvilken telefon av iPhone og samsung galaxy S3 som er best, så vinner S3. Jeg skal aldri ha iPhone igjen, den suger så sykt. Anyways, her er litt bilder fra gårsdagens festligheter!


Eveline og megVar du ute i går?

Party party!

Er på vors nå. Skal ut i vestfossen (av alle steder!) i kveld. Er nytt utested der som åpner i dag. Håper det blir bra! Flere som skal ut i kveld?
Lyst på gratis header?

Jeg får ofte spørsmål av lesere om jeg kan lage gratis headere til dere. Selv har jeg ikke lagd min egen header, og har ikke tenkt til å starte med det heller. Men jeg har et veldig smart tips til dere! På siden headerplease.com kan du registrere deg (gratis) og legge ut ønsker til header. Da laster du bare opp bilder du vil at skal bli brukt, også skriver du hvordan du helst vil ha headeren. Husk også å skrive strl i px, dette finner du i stilsettet ditt. 

Da lager andre bloggere header til deg, og du velger selv ut hvilken header du vil bruke. Selv fikk jeg inn 12 veldig fine headere på en til to dager. Så dette burde alle som ønsker header en ny header prøve ut! Får ikke noe penger for å skrive om denne siden. Men skriver om den fordi den er så genial!

Her er noen av headerene jeg mottok


Laget av: http://nergizsadik.blogg.no 


Laget av: http://andreahufsa.blogg.no 
*

Laget av: http://carmenl.blogg.no/

 

Har du prøvd ut headerplease før?

 

Nye innkjøp!

Stakk innom senteret i stad for å kjøpe litt nye klær. Ble så glad da det endelig var mine strl i klær. Kjøpte nye bh'er også. Og de har så sjelden min strl. Sucks to be me. Neida. Joda, litt så. Men i alle fall, i dag fant jeg en ganske kul bukse. Har lenge hatt lyst på en skinnbukse som sitter fint. Den jeg fant var ganske genial. Skinn forran, og olabukse bak. Love it! 
Genser og bukse - Gina Tricot

DIY: Kameralenke

Har lenge syntes at kameralenken til kameraet mitt er så kjedelig. Det står bare Sony på den. Lite upersonlig blir den ogå. Så da lagde jeg meg en ny en. For en stund tilbake klarte jeg å ødelegge en veske, så jeg kjøpte en til som var helt lik. Så da brukte jeg kjettingen på den ødelagte vesken til en ny kameralenke. Det var veldig enkelt å gjøre det. Jeg brukte bare en tang til å dra opp en lenke. Så bandt jeg skinndelen av lenken fast til kameraet. Enkelt og veldig kult! 


Selve vesken kjøpte jeg på Morris

 

Kul eller hva?

Lættis bilkjøring - Video


Sanger i videoen, i rekkefølgen de ble spilt:
Bingo players - Rattle
PSY - Gangnam style
Chris Crocker - Second to none
Celine Dion - My heart will go on
Finner ikke navnet til
Alesso - Calling
Bingo players - Rattle
Chris Crocker - Second to none
Icona pop - I love it  

 

 

Syns?

 

Likte du videoen? Gjerne del innlegget ved å trykke på "liker" knappen under! 

Hva har jeg gjort i livet?

En ting som jeg syns er morsomt, er det å sitte ned og tenke over alt du har gjort i livet. Skrive en liten liste over alle de tingene du har gjort, som gjør deg til den du er i dag. Både morsomme og stolte øyeblikk her i livet. Og flaue øyeblikk jeg ikke er like stolt av.. 

 

Her er min liste:

- Jeg har vært med i hotel cæsar

- Jeg har drukket hjemmebrent

- Jeg har vært med i en modellkonkurranse som het "The Norwegian Beauty"

- Jeg har spist chicken nuggets på Mc Donalds klokken 03:30 på morgenen 

- Jeg har kommet til kvartfinalen i frøken Norge

- Jeg har både snust og røyket fast, men heldigvis sluttet. 

- Jeg har jobbet som telefonselger

- Jeg har vært med på god kveld norge fordi jeg var på photoshoot med en fra Big Brother

-  Jeg har bodd i bærum

- Jeg har vunnet buskerud mesterskap for kokker på 2 VGS og fått 3 plass på fylkesmesteskapet. 

- Jeg har danset på en strippestang på en bar i Rhodos (jeg strippet heldigvis ikke)

- Jeg har konfirmert meg borgerlig

- Jeg har gått catwalk forran 15'000 mennesker i Oslo

- Jeg har konkurrert med faren til min forrige bestevenninde om hvem som var flinkest i spillet; bubble shooter. Etter det jeg husker, vant jeg

- Jeg har både iphone og ipad, men nekter å gå over til mac

- Jeg har gått ut av kokk og servitør som den eneste jenta i mitt kull, som fikk 5 i gym

- Jeg har vært black metal satanist. Thank god det er over! Kommer aldri til å legge ut bilder av den perioden på bloggen. Var altfor stygg! 

- Jeg har vært på klassisk intimkonsert på Aker Brygge

 - Jeg har spilt elgitar. Fikk det til jul av foreldrene mine. Ville gjøre karriere av det. Spilte 5 ganger på den før jeg solgte den videre. Great achievement!

- Jeg har latet som jeg var fra London mens jeg snek meg inn på Plaza hotell i Oslo. Fikk privat omvisning klokken halv 4 på natten.

- Jeg har hatt sex med 157 gutter. Neeeida, er ikke så slut.

- Jeg har vært blogger for Isadora

- Jeg har hatt photoshoot på en nedlagt mentalsykehus

- Jeg har gått catwalk for Fam Irvoll

- Har vært i Drammens tidende, Eiker avisen og Lågendalsposten

- Jeg har vært i Rhodos, Kos, Tyrkia, Tyskland, Sverige, Kreta, Danmark og KyprosHva har du gjort i livet ditt?

Mine favorittsmykker

Det er mange av dere som har spurt meg om jeg kan vise favorittsmykkene mine. Så siden jeg ser litt sliten og trøtt ut i dag, tenkte jeg at jeg kunne vise de. Hengerne er fra fuzzyhead.no. Har mange flere smykker enn disse. Men disse er mine absolutt favoritter. Har ikke tatt med klokker og ringer. Siden de ikke kan henges på hengerne. 


Øredobber med fjær - H&M // Trekant øredobber - Blingme.no


Fjær øredobber - H&M // Skullkjede - LML.no // Uglekjede - Husker ikke // Kjede nest til høyre - Cubus // Kjede til høyre - Blingme.no


Animal øredobber - Cubus // Spike øredobber - Glitter // Skull øredobber - LML.no // Armbånd med fjær - Blingme.no

 

Fant du noen favoritter?

Ny leserrekord!

I går fikk jeg ny rekord på antall unike visninger på bloggen, med hele 2791 unike visninger! Tror mye av grunnen til at statistikken hoppet opp var på grunn av det ene innlegget jeg skrev i går; "Fuck Janteloven". Må bare si tusen takk til alle som delte innlegget og kommenterte på det. Betyr veldig mye for meg. Å bli kvitt Janteloven her i Norge er noe jeg brenner sterkt for. Så det var veldig hyggelig å se at så mange var enige med meg. 

 Fuck janteloven

Er det en ting jeg er drittlei av er det at janteloven er så inngrodd i oss nordmenn. Her i Norge skal man ikke tro at man er noe. Hvis man har fått suksess er det fordi man har arvet eller har hatt flaks. Vi nordmenn undergraver hverandre, istedet for å løfte hverandre opp. Det eneste janteloven gjør med oss nordmenn er å ødelegge folkets selvtillit og få oss til å føle oss mindreverdige. 

Vi jenter er værst. Så fort vi ser en annen jente som er pen, kommer vi med spydige kommentarer bak ryggen hennes "Hun er ikke såå tynn da", "Hun ser sikkert jævlig ut uten sminke", osv. Kun fordi vi ikke klarer å si at vi faktisk er misunnelige på at den jenta er pen. I janteloven står det følgende "Du skal ikke innbille deg du er bedre enn oss", så når vi jenter ser andre som er bedre enn oss selv, angriper vi med en gang. Kun fordi at janteloven er så trykt ned i halsen på oss at vi ikke vet bedre. Men nå har jeg fått nok, jeg er sikker på at jeg ikke er alene. Det er på tide at vi nordmenn begynner å heie på hverandre. Vi må bygge hverandre opp, og hjelpe hverandre med å oppnå suksess. For det er kun da Norge som nasjon kan bli noe enestånde, og ikke bare en grå mus som lever av store oljefond. Hvis man ser på USA legger man fort merke til at de har en "Go-vilje" i blodet sitt. Der handler det om å oppnå "The american dream", som er suksess. I USA er alle hverandres heiagjeng. Vi nordmenn kan virkelig lære av USA på så mange måter. Det er ikke for ingenting at de har verdenskjente filmer, artister, vitenskapsmenn, oppfinnere, restauranter, produkter og så mye mer. Det er fordi de har troen på seg selv og at de kan oppnå noe. De ser muligheter, mens vi nordmenn ser problemer. 

Siden jeg er så imot janteloven, har jeg nå laget en ny lov. Den heter "Du-er-best loven" og den handler om at man ikke skal være redd for å ha troen på seg selv. Du skal tørre å oppnå drømmene dine. Du skal også hjelpe andre med å oppnå sine drømmer. 

Det vi alle kan begynne med er å gi hverandre komplimenter. Hvis du liker blusen til en du møter på, så si det. Ikke send et sjalu og stygt blikk til vedkommende. Sett deg som mål å gi 5 komplimenter til andre hver dag. Du kommer også til å føle deg mye bedre selv. 

 

Enig med meg? Da kan du dele dette innlegget ved å trykke på "liker" knappen under. 

Details from the summer

Kjenner jeg savner sommeren helt sinnsykt nå. Da man kunne gå i shorts og bikini. Istedet for lue, votter og vinterjakke. Skulle gjort mye for å dratt vekk fra Norge og til et varmt land nå. Men i mellomtiden kan jeg mimre tilbake til sommeren..Meld deg på ukens blogg! - AVSLUTTET

Kjører i gang en ny runde med ukens blogg. Den som blir ukens blogg får bilde (bruker bilde fra vinner sin blogg) og link i sidemenyen min. Den blir også annonsert i ett innlegg på bloggen. Trekker ut ukens blogg på torsdag. 

For å bli ukens blogg må du:
- Følg meg på bloglovin HER (konkurransen gjelder kun for de som følger meg der) 
- Legge igjen adressen til bloggen din i kommentarfeltet. 
Discobowling

I går var jeg på bowling med søsteren min Madeleine, og typen hennes Daniel. Tidligere har jeg kun bowlet to ganger; i 7. klasse og for ca ett år siden. Så har ikke akkurat de store ferdighetene! Men klarte faktisk å få en strike. Ble litt stolt da! Madeleine og Daniel derimot, de hadde ganske mye mer ferdigheter enn hva jeg hadde.. Men var veldig gøy å dra ut å bowle. Er så standard at man ender opp på kino eller ut på byen, så var gøy å gjøre noe annet. I tillegg er det mye mer sosialt enn å sitte på kinoen også! 


Madeleine og meg


Mmm, øl og nachochips! 
Daniel og Madeleine. Er de ikke søte sammen?


Resultatene etter første runde! 

Mitt treningsprogram!

I dag startet jeg dagen med solarium etterfulgt av en god treningsøkt på fitness one. Det er veldig mange av dere som har spørt meg om hvordan jeg trener, og hvilket program jeg følger. Så da skal jeg dele det med dere! Vær obs på at dette programmet er tilpasset min kropp og min styrke, så det er ikke dermed sagt at det passer alle. Til de som trener på Fitness One anbefaler jeg å ta kontakt med Mathias som jobber der, og få han til å sette opp et program for dere. Det er han som har satt opp program for meg, og han er veldig flink på det. Sjekk ut hjemmesiden til Fitness one HER. Mitt treningsprogram: 

Oppvarming på tredemølle, ca 10 minutter hard jogging
Bein: Beinpressmaskin - 8 rep * 3 sett - 50 kg
Bein: Rompespark - Max rep * 4 sett
Bryst: Skråbenk m/hantel - 12 rep * 3 sett - 7,5 kg
Skuldermaskin - 12 rep * 3 sett - 22 kg
Biceps: Sittende hantelcurl 12 rep * 3 sett - 5 kg
Triceps: Dips på stang - Max rep * 3 sett 
Mage: Skrå situps på benk m/stang - Max rep * 3 sett
Mage: Beinhev på benk - Max rep * 3 sett 
Rygg: Rygghev på stativ - Max rep * 3 sett - 5 kg


Rep betyr repetisjon og sett er antall runder du gjør det. Jeg gjør programmet i akkurat denne rekkefølgen. Hvis du lurer på hvordan du gjør de forskjellige øvelsene er det best å spørre noen på treningsstudioet du trener på om å vise deg, så du lærer det på best mulig måte. Hele programmet tar ca en time, det er inkludert tøying. Så her er det ingen unnskyldning for å ikke ha tid til å trene!

 

Hvordan trener du?

Ukens blogg er kåret!

Da er denne ukens blogg kåret! Likte veldig godt hvordan hun tar bilder og redigerer de. De viktigste på en blogg (etter min mening) er absolutt bilder. Fine bilder er key, og denne jenta har det! Denne ukens blogg ble midaw.blogg.no. Som heter Mina og er 16 år. Verdt å ta en tur innom! 

  

Vært innom bloggen hennes før?

Harrytur til Sverige med gutta!

I dag ble jeg spontant med noen av guttene fra klassen på harrytur til Sverige.Sluttet 11 på skolen, så da passet det perfekt! På veien til Sverige satt vi og spilte "truth or dare" på iPaden. Ble mange latterlige og småkleine spørsmål og dare's" som ble spurt. Steffen måtte blant annet si "Vil du ha pommes frites med det?" til alt vi spurte han om på hele turen. Ble ganske komisk etterhvert! Når vi kom på Nordby senteret gikk vi første rundt og tittet i klesbutikker. Var mye kule klær på New Yorker butikken, men var ikke helt game på å handle klær så utelot det.


Endelig i candy land, elsker godtebutikken! Husker når jeg var liten og gikk helt bananas når jeg så alt godteriet. Klarte ikke helt å styre meg i dag heller og endte opp med 3,5 kg med godteri! Skal smake (spise mye) i kveld mens jeg velger ut ukens blogg. Så det blir bra! 
Haha, Anders og Alex er klare for godterihamstring! 


Endte opp med 3,5 kg godteri, 2 pakker capri sonne og en kasse med 24 Corona. Skulle egentlig ha proteinpulver (hahaha, høres ut som Dj Broiler!), men de hadde selvfølgelig ikke det jeg skulle ha. 


Hele gjengen (bortsett fra Geir som tok bildet) har handlet! Meg - Steffen - Alex - Anders


Ikke trygt! 

Bilder av rommet mitt!

Ah, endelig ferdig med å rydde rommet! Det tok sin tid. Ryddet ordentlig under sminkebordet mitt. Er år og dag siden det ble ryddet der, så der var det mye hybelkaniner! Men deilig å endelig bli ferdig. Nå skal jeg endelig begynne på historien. Får håpe det går kjapt for jeg har mye jeg vil få gjort i kveld. Føler at kveldene går altfor for om dagen. Men uansett, siden jeg har ryddet rommet og gjort det litt fint, kan jeg vise dere litt bilder av det. Får ofte spørsmål om jeg kan vise rommet mitt også, så da benytter jeg anledningen nå! Pakke i posten!

Når jeg stod opp i dag var jeg så trøtt at det kjentes ut som om jeg var dritings. Sjanglet opp trappen, mens jeg småfniste for meg selv. Etter en frokost og en Gerimax pille hadde jeg våknet nok til å klare å komme meg på skolen. Har ikke sovnet i en eneste time i dag, så Gerimax pillen har virkelig hjulpet! Så filmen Van Hellsing på skolen i dag. Likte den veldig godt. Hadde en god spenningskurve og drama, samtidlig som den hadde humor. Men den var litt for "hollywood" til tider også. Men absolutt er bra film! 


Haha, bussen min kommer alltid så tidlig på skolen. Så er alltid førstemann i klasserommet. Når jeg kom hjem hadde jeg fått en pakke i posten. Det var det nyeste bladet av Stella og nye sminkeprodukter. Trengte en ny mascara nå, så det passet meg midt i blinken! Nå skal jeg rydde rommet mitt, før jeg begynner på fremføringsoppgaven vi har i Historie. Wish me luck!

Hva skal du i dag?

Vinn personlig almanakk! - AVSLUTTET

Er det en ting jeg er helt avhengig av er det almanakken min. Den bruker jeg til å organisere alt i livet mitt; prøver, innleveringer, blogginnlegg, treninger, notater, møting med venner, fester og mye mer! Syns det er så greit å ha alt samlet på et sted. Hater å bruke mobilen til litt, treningsbok til litt og måtte bruke bloggen til å se hva jeg gjorde de forskjellige dagene. Med tanke på at jeg er verdens flinkeste (not) til å huske på ting er denne en lifesaver! 

Nå skal en heldig leser få en slik almanakk. Det som er så bra med disse almanakkene er at du kan lage egen forside og bakside. Du kan også velge ut hvordan den skal se ut inni, hva du skal ha med, hvilken måned den skal starte i, osv. Almanakken kan du finner på personligalmanakk.com. Trekker ut vinneren på søndag!

For å vinne en almanakk må du: 
- Like facebook siden til personlig almanakk  HER
- Like facebook siden min HER
- Legge igjen navn og email adresse i kommentarfeltet 

Dagens antrekk

Hei søtinger! Kom hjem for litt over en time siden. I kveld skal jeg rydde rommet og bare slappe av. Er så sinnsykt støl i armene og ryggen etter i går. Har sluntret unna med treningen en stund nå, så tok to treningsøkter i går. Ble visst litt for tungt for kroppen min. Trodde ikke at jeg hadde fått tatt i nok i gymmen, siden vi hadde badmington. Så jeg tok en treningsøkt på Fitness One senere i går kveld. Men er sinnsykt støl i "tennis-albuen" i dag, så hadde visst tatt i mer enn jeg trodde. Thank God at jeg ikke trengte å skrive i dag, det hadde ikke gått så lett! 

Kommer en konkurranse i kveld, hvor premien er noe jeg bruker nesten hver dag og er helt avhengig av. Noen som gjetter hva det kan være?


Sko - HER // Bukse - Vero Moda // Veske - Louis Vuitton // Genser og jakke - H&M // Pelsvest (fake pels) - VILA

Ønskeliste til jul

Fikk spørsmål om jeg kunne legge ut ønskelisten min til jul. Til jul ønsker jeg som alltid mest penger. Men det er alltid litt gøy med gaver også. Så her er noen av ønskene mine! Det er fortsatt god tid til jul. Men gud så kjekt det er å bli ferdig med gavene tidlig. Skal man nyte juletiden godt, er det best å bli ferdig med jule-gave stresset nå. Hva ønsker du deg til jul?


Genser - Her // Skjorte - Her // Kjole - Her


Rettetang - Her // Sko - Her // Morrocon oil - Her // Selvbruning - Her // Klokke - Her // Parfyme - Her // Negllakker - Her 

Skal jeg ta restylane?

Jeg har lenge hatt lyst på større lepper. Har alltid syntes at overleppen min er så sinnsykt liten. Spesielt når jeg smiler med munnen åpen. Så vurderer virkelig å ta restylane. Det varer bare i 6-12 måneder, så det er ikke noe som er der for alltid. På bildene under har jeg redigert leppene mine større på høyre bilde. Syns det er sykt fint, og ikke minst sexy med store lepper. Syns dere jeg skal gjøre det? Vil gjerne høre litt meninger fra gutter også!


Naturlig - Redigert

Nominer meg til Vixen Blog Awards!

Hadde satt utrolig stor pris på om dere kunne brukt to minutter til å nomiere meg til Vixen blog awards. Fristen for nominering går ut om bare fire dager. Så nå gjelder det virkelig! Du kan nominere meg HER. Gjerne under kategorien årets skjønnhetsblogg, årets moteblogg eller årets blogger. Håper alle vil nominere meg! Ville betydd utrolig mye for meg å bli nominert til en pris som denne.
Har du nominert meg?

Meld deg på ukens blogg!

Kjører i gang en ny runde med ukens blogg. Den som blir ukens blogg får bilde (bruker bilde fra vinner sin blogg) og link i sidemenyen min. Den blir også annonsert i ett innlegg på bloggen. Trekker ut ukens blogg på torsdag. 

For å bli ukens blogg må du:
- Like fanpagen min HER (sjekker om du har liket siden). 
- Legge igjen adressen til bloggen din i kommentarfeltet. Topp 10 favorittbloggere

Mange av dere spurte om hvilke blogger som var favorittbloggene mine i sist spørsmålsrunde. Så dette er mine topp 10 favoritter. Følger alle fast på bloglovin. Syns bloglovin er så smart sted å følge favorittbloggene sine. Da får man med seg hver gang de kommer med et nytt innlegg. Veldig kjekt! Du kan gjerne følge meg på bloglovin HER. 

Fotballfrue, Nettenestea, Sophie Elise, Fanny Lyckman, Krisssy, Cath in the city, Andrea Badendyck, Carolinecf, Kristinabe og Fashiondiaries.

 

Har du noen favorittblogger?

5 skjønnhetstips1.Smør babyolje på leggene før du barberer dem! Oljen beskytter huden og de blir kjempemyke! Oljen gjør at du får 10-15% mer fuktighet, i forhold til bodylotion.

2.Bruk mineralpudder istedet for foundation. Selv hadde jeg mye mer kviser før når jeg brukte foundation, enn nå som jeg bruker mineralpudder fra bareMinerals. Pudderet fra bareMinerals har hverken parabener eller parfyme i seg. 

3. Har du trett eller irritert hud? Da kan du legge på eggehvite (inneholder proteiner som gir fuktighet) som en ansiktsmakse, ha den på i 5 min.

4.Får du en kvise, ikke klem på den! Ta heller en ren klut under varmt vann og hold den på kvisen i minst et minutt. Varmen vil åpne poren og etterpå er det bare og forsiktig tørke bort kvisen (det hvite) med kluten. Denne metoden er super, og er mye bedre enn å klemme, ettersom man ikke irriterer huden. Eller så kan du gjøre det etter en varm dusj.

5.Har du poser under øynene kan det være lurt å ha isbiter liggende i fryseren for å holde under øynene i noen minutter. Dette er kaldt, men absolutt verdt det.

Nye smykker!

For noen dager fikk jeg en søt liten pakke i posten fra lml.no. I pakken lå det litt forskjellige smykker. Under kan du se mine tre favoritter. Kan vise dere resten senere! Det som er veldig fint med ringen og armbåndet er at det kan justeres. Metallet kan nemlig bøyes, så da slipper man at det skal bli altfor stort/smått. Veldig kjekt for meg som har så tynne håndledd. Alle armbånd detter alltid av, men ikke dette!  


Kjede - Her // Armbånd - Her // Ring - Her


annonse

Dagens antrekk

Yes! Halvveis ut i uken og halvdagsen i nynorsk gikk strålende (håper jeg). Følte at jeg virkelig klarte å gjøre det bra på den. Men skal ikke jinkse (er det sånn det skrives?) meg selv og få for høye forhåpninger. Gleder meg i alle fall veldig til å få igjen karakter på den. Nå skal jeg straks øve litt mer til samfunnsfagsprøven vi har i morgen. Har fått alle spørsmålene vi har på prøven. Men det er så mye man må lete gjennom for å finne svar, og man må klare å huske alt også. Ikke lett! 

Har forresten blitt flinkere til å bruke iPaden min. Tidligere er det kun mamma som har brukt den til VG og sånt. Men skal prøve å droppe kladdebøkene, til fordel for iPaden. Blir bare masse rot med 40 kladdebøker, litt på pc'en og litt overalt. Må klare å ha litt orden i sakene hvis jeg skal få gode karakterer i år. Og det, det skal jeg klare! Hvordan ligger dere ann på skolen så langt? 


Vest - DIY (se hvordan HER) // Genser - Bik Bok // Bukse - H&M // Sko - Skopunkten 

7 grunner til å kutte ut godteriet

Jeg er av den typen som blir veldig fort avhengig av godteri. Jeg blir så gal etter godteri at jeg faktisk har kjørt scooter, i pøsregn, halv 4 på natta, for å kjøpe godteri. Jeg vet at godteri ikke er bra for meg. Men noen ganger kan det være vanskelig å slutte med det. Her er 7 gode grunner du kan minne deg selv på, hver gang du står ved godtedisken.

1. Kviser. Det er et velkjent faktum at man får kviser av sukker. Så kutt ut godteriet for skjønnhetens skyld!

2. Energi svingninger. Når man spiser godteri flyr blodsukkeret rett til værs. Men det går fort ned igjen, og man blir mer sliten enn man var fra før.

3. Fedme. Det er ikke å stikke under en sten at man blir feit av godteri.

4. Penger. De fleste studenter har som regel ikke verdens beste økonomi. Derfor er det dumt å sløse bort masse penger på godteri. Litt å tenke på; en banan koster 3-4 kr, mens en sjokolade koster vanligvis 20 kr. Spar penger! 

5. Diabetes type 2 begynner å bli mer og mer vanlig blant nordmenn. Dette er på grunn av det store sukkerinntaket våres. Å få diabetes i voksen alder er langt fra morsomt. Man må legge om kostholdet sitt helt, og ta medisiner. De siste 50 årene har faktisk antall mennesker i Norge som har diabetes type 2, firedoblet seg. En liten tankevekker! 

6. Frukt og grønnsaker er så mye bedre for deg! Hvorfor skal man spise godteri som bare gjør deg vondt, når man heller kan spise frukt og grønnsaker som kun gjør det godt? Bytt ut den vanlige filmsnacksen som består av; potetgull, dip og sjokolade med noe sunnere. Prøv ut grønnsaker med dip (bruk kesam istedet for seterrømme),  snack a jack, nøtter og frukt. Mye bedre!

 7. Avhengighet. Nå snakker jeg mest for meg selv, men regner med at jeg ikke er den eneste som føler det slik. Godteri er som nikotin for meg. Jeg blir sinnsykt avhengig og har veldig vansker for å slutte å spise, når jeg først har startet. Til slutt sitter jeg  igjen med vondt i hodet og dårlig samvittighet. 


Klarer du å slutte med godteri vil du føle deg så mye bedre! Du vil også se enda sunnere og friskere ut. Lykke til! 

 

Gjerne del dette innlegget ved å trykke på "liker" knappen under. 

Helt sykt! Levende barbiedukker?

Noe som fascinerer meg er disse jentene som ser ut som barbie dukker. Det er helt uvirkelig hvor like de er. Mange av de prøver å se ut som barbie eller japanske tegneseriefigurer. De bruker mye tid og penger på å operere seg og sminke seg, så de kan se ut som dukker. Noen av de mest kjente blant barbie jentene er; Valeria Lukyanova (russisk), Anzhelika Kenova (russisk), Anastasiya Shpagina (ukrainsk) og Dakota Rose (amerikansk). Med store øyne, små neser og slanke kropper har disse jentene blitt godt kjent på internett. 

Selv syns jeg at de faktisk er ganske pene og søte. Men også litt skumle. Jeg blir veldig sjokkert over hvor dukke-aktig de faktisk klarer å få seg selv til å se ut.
 

Valeria LukyanovaDakota RoseAnzhelika KenovaAnastasiya Shpagina♥ Hva er din mening om disse jentene?


Gjerne del dette innlegget ved å trykke på like-knappen!

Getting ready - Videoblogg

Husk å abonnere på kanalen min HER. Legger alltid ut videoene der før de havner på bloggen. 

Husk å endre kvaliteten på tannhjulet til 1080p.  

Sanger: Far East Movement - Turn up the love // Far East Movement - Where the wild things are

OMG! Jeg fikk tak i billetter!

I dag fikk jeg endelig tak i billetter til favorittartisten min. Jeg dro på skolen ekstra tidlig, så jeg kunne sitte helt klar for å kjøpe billetter til konsert med Lana Del Rey. Elsker sangene og klesstilen hennes så utrolig mye. Den 10 april 2013 kommer hun til Oslo Spektrum. Det var egentlig sentrum scene, men de har nettopp byttet det. Syns det var veldig dårlig at de byttet det, siden sentrum scene ville blitt en mer intim konsert. Mens spektrum blir så sinnsykt mye mennesker.  

Billettene som egentlig skulle være til sentrum scene ble solgt ut på under 10 minutter. Så de gikk ganske hett for seg i morgentimene. Men selv om det blir i spektrum blir det nok sykt bra. Med Lana kan det umulig bli dårlig. Gleder meg til jeg og søsteren min skal dit. Noen flere som skal?


Meld deg på ukens blogg!

Kjører i gang en ny runde med ukens blogg. Den som blir ukens blogg får bilde (bruker bilde fra vinner sin blogg) og link i sidemenyen min. Den blir også annonsert i ett innlegg på bloggen. Trekker ut ukens blogg på torsdag. 

For å bli ukens blogg må du:
- Like fanpagen min HER (sjekker om du har liket siden). 
- Legge igjen adressen til bloggen din i kommentarfeltet. 
Fylla med de beste!

I går var jeg ute, og det kjenns i dag! Vondt i huet og litt skjelven i kroppen. Men det går nok over snart. Kvelden begynte med vorce på strømsø i Drammen. Møtte masse nye folk, alle var politistudenter faktisk. Kun jeg og Isabella som ikke var politistudenter. Kjente kun Isabella og Julijana på vorcet. Men de andre var lett å bli kjent med, så det var ikke noe problem!

Vi spilte en drikkelek som alle fikk hvert sitt papir. Så skulle de skrive "Hva hvis.." etterfulgt av navnet til en i rommet og skrive noe litt smådirty. Så byttet alle om lappene også skulle man skrive ned svaret på spørsmålet som stod på lappen. Etter det skulle en person si spørsmålet som stod på lappen sin, og sidemannen skulle si sitt svar. Hver gang noe skikkelig morsomt kom opp, skulle man skåle. Ble sykt mange latterkramper og skålinger, for å si det mildt. 

Meg og IsabellaMeg, Håvard? (dårlig på navn) og JulijanaIsabella, meg og Anders


 

Etter vorcet dro vi på et utested i Drammen. Savnet å danse litt. Men det ble mest å sitte å skravle med folk hele kvelden. Men hyggelig det også! Fetteren min hadde bursdag i går, og ble 20 år (gratulerer på overskudd!). Så han var ute på samme utested med noen kompiser. Alltid gøy å være med fetteren min på fylla! 


Meg og fetteren min Magnus

Dagens outfit

Nå skal jeg straks dra avgårde på vorspiel. Skal ut på byen senere i kveld med Isabella og noen flere venner. Er altfor lenge siden jeg har vært på byen nå. Så dette blir gøy! Skal ta med meg det nye kameraet mitt, så skal prøve å få tatt litt bilder. Det er jo så lite kamera, så passer i bh'en!


Vest - DIY // Skjorte - Vero Moda // Bukse - Cubus // Sko - Skopunkten

Har du instagram?

Får alltid litt forskjellige spørsmål fra dere. Men noe som går igjen er spørsmålet om jeg har instagram. Selvfølgelig har jeg det! Du kan følge meg HER, heter stinablogg på instagram. Kaller meg stinablogg på de fleste steder, så det er lett for dere å finne meg. Hva heter du på instagram?Hva er din blogg?

Bli ikke noe fest på meg i kveld. Skulle egentlig på et russearrangement i Kongsberg. Men politiet/kommumen stoppet det. Jævler. Ble rimelig forbanna når jeg fant ut bare timer før festen at det var avlyst. Er så dritt at det ikke er noe som helst utesteder i Drammen, Kongsberg, Oslo som det går ann å dra på som har ID18. Kjipt for oss som ikke har fylt 20 enda. Men siden det ikke ble ut på meg i kveld skal jeg slappe av og lese igjennom blogger. 

Men jeg vil vite om litt nye blogger. Skriv bloggaddressen din i kommentarfeltet, så linker jeg den beste i kveld/morgen. 


Pus er sååå glad i å bli tatt bilde av. Alt for bloggen!

DIY: Studded denim vest

I går fikk jeg enda et lite gjør-det-selv innfall. Har lenge hatt lyst på en denim vest med nagler. Men har liksom ikke funnet noen jeg har falt helt for. Så jeg lagde like så greit en selv! Brukte en denim jakke som jeg har hatt fra før. Først klipte jeg av armene, her er det viktig å klippe pent og etter sømmen. Så brukte jeg sølv neglelakk til å farge gullknappene, sølv. La et lag med Essie "ready to go" blank neglelakk over, for å forsegle det. Så til slutt satt jeg på nagler på det ene brystet. Naglene er kjøpt HER. Selve jakken kjøpte jeg hos H&M for litt over ett år siden.  

Jeg syns den ble sykt kul. Noe av det jeg liker med DIY prosjekter, er at man får ting akkurat sånn som man selv vil. Kul eller hva?
Slik så den ut før

Ikke klag over at du er feit

Det aller værste jeg ser er overvektige personer som ligger på sofaen, drikker cola og spiser pizza, mens de klager over at de er feite. Jeg har ikke noe imot personer som er overvektige. Folk skal få se ut akkurat som de vil. Men når de som er overvektige klager over det, uten å gjøre noe med det, da blir jeg kvalm.
 
Tenker de ikke over sin egen helse? Hvem har lyst til å dø i en alder av 40 fordi de ikke klarte å holde seg unna godteposen? For det er harde fakta; fedme ødelegger kroppen. Skjellettet svikter fordi det klarer ikke å holde den tunge kroppen oppe lenger. Man kan også få hjerte og -karsykdommer og diabetes. Noe av det slemmeste jeg ser er når foreldre gir barna sine junkfood hver dag. Barn på 8 år vet ikke selv sitt eget beste, og da er det opp til foreldrene og gi barna sunn mat så de kan leve et sunt liv. Det er faktisk barnemishandling å gi barna junkfood og godteri hele tiden. Man ødelegger helsen til barnet, og barnet kan bli utsatt for mobbing.  

Det som gir meg inspirasjon er å se på slankekrigen. Det er folk som virkelig setter et eksepsjonelt eksempel på at man kan leve en sunn livsstil, selv om man ikke alltid har gjort det. Det er nåtidens helter det! 
 
Til slutt vil jeg bare si; hvis du skal klage over at du er feit, bør du legge fra deg godteposen og komme deg på gymmen først. 

 

Gjerne del dette innlegget hvis du er enig!

"Hvor har du kjøpt naglene på shortsen?"

Det er sinnsykt mange av dere som har spurt meg om hvor jeg har kjøpt naglene jeg brukte til shortsen min. Alle naglene mine er fra ebay. Der kan man finne alle mulige former, til alle mulige priser. Jeg har kjøpt tre forskjellige type nagler der. Firkantet, bullet og runde. Jeg brukte runde og bullet i videoen. Husk å alltid betale med paypal hvis du skal handle på ebay. Det er det tryggeste.

Når jeg handler på ebay pleier jeg alltid å huke av "free shipping" og "buy it now" i menyen til venstre. Da slipper jeg at varen plutselig blir mye dyrere. Det tar ca tre uker før varer fra Kina kommer i posten. Kina er der de alle fleste varer selges fra. Men det står ofte hvor lang shipping tid det er på varene.  

 

Firkantet - Her
Runde - Her
Bullet - Her