hits

november 2011

GJENNOM TIDENDE

Jeg tenkte jeg skulle lage et innlegg til dere for å vise hvordan jeg har vært og sett ut, opp gjennom tenårene. 


8. klasse 

Her hadde jeg nettopp begynt på ungdomsskolen. Følte meg som en skikkelig stor og voksen jente, siden jeg tross alt var ferdig med barneskolen. Jeg ble veldig bertete i 8. klasse. Jeg gikk å så ting som "oh mye gaaaad" og "ewwww", til alt og alle. Mitt største idol på denne tiden husker jeg at var Paris Hilton. 

 

10. klasse

Dette var slutten av ungdomsskolen. 10. klasse var fylt med mye rart. Altfor mye sminke; brunkrem og mascara spesielt. Husker vi var en jentegjeng på 6-7 stk, der flere av oss brukte altfor mye brunkrem. "Vandrende brunkrem flaske" var noe av det vi selv kalte oss. Haha. Spesielle sminkevaner på den tiden. Bortsett fra sminken husker jeg ikke så veldig mye fra 10.klasse. Bortsett fra at jeg skjerpet meg veldig på skolen, og ble faktisk ganske flink! 

 

1. Videregående

Endelig var jeg ferdig med ungdomsskolen, når stod videregående for tur. Jeg begynte på restaurant og matfag. Her fikk jeg mange nye og gode venner, deriblant bestevenninden min Isabella (som jeg egentlig kjente fra før av). Jeg begynte også som modell på videregående.

Jeg ble også veldig avhengig av solarium. Det ser dere sikkert på bildene under. Hvis jeg får hudkreft noengang, vet jeg hvilken periode i livet jeg skylde på i alle fall. Hehe. Jeg hadde også fått meg 2 forskjellige jobber. Første jobben var telefonselger, også ble jeg ferskvareassistent. Dette var også året jeg begynte å blogge whoop whoop! 

2. Videregående

Her hadde jeg begynt på Kokk og servitør. Jeg hadde blitt veldig flink på skolen. Gikk ut derfra med 4,7 i snitt (må skryte litt da, hehe). Farget også håret mitt svart og satt i extensions utover året. Og solariums avhengigheten begynte endelig å dabbe av. Her begynte jeg endelig å "finne meg selv" også.  Når det kom til interesser og og venner, samt utseende. Eller.. ?

 

 

Love Stina <3

Om meg

Hei! Jeg heter Stina Marie Bakken, og er 24 år. Jeg har drevet denne bloggen i 7 år, og har de siste par årene holdt på med blogging på fulltid. På denne bloggen skriver jeg om hverdagen min, mote, trening, kosthold, sminke og jentetips. Jeg legger også ut videoer veldig ofte på min youtubekanal, som jeg også poster her på bloggen. Jeg bor i Sandefjord sammen med min kjæreste og samboer Per Fredrik (PelleK). Vi kjøpte hus og flyttet sammen 1 juni 2016. 

Følg meg gjerne på sosiale medier for å få med deg når jeg har lagt ut nye innlegg!

Facebook  -  Instagram @stinablogg  -  Snapchat: stinablogg  -  YouTube  -  Bloglovin - blogg.no venn

HVA HAR JEG GJORT I LIVET?

En ting som jeg syns er morsomt, er det å sitte ned og tenke over alt du har gjort i livet. Skrive en liten liste over alle de tingene du har gjort, som gjør deg til den du er i dag. Både morsomme og stolte øyeblikk her i livet. Og flaue øyeblikk jeg ikke er like stolt av.. Her er min liste:

- Jeg har vært med i hotel cæsar

- Jeg har drukket hjemmebrent

- Jeg har vært med i en modellkonkurranse som het "The Norwegian Beauty"

- Jeg har spist chicken nuggets på Mc Donalds klokken 03:30 på morgenen 

- Jeg har kommet til kvartfinalen i frøken Norge

- Jeg har både snust og røyket fast, men heldigvis sluttet. 

- Jeg har jobbet som telefonselger

- Jeg har vært med på god kveld norge fordi jeg var på photoshoot med en fra Big Brother

-  Jeg har bodd i bærum

- Jeg har vunnet buskerud mesterskap for kokker på 2 VGS og fått 3 plass på fylkesmesteskapet. 

- Jeg har danset på en strippestang på en bar i Rhodos (jeg strippet heldigvis ikke)

- Jeg har konfirmert meg borgerlig

- Jeg har gått catwalk forran 15'000 mennesker i Oslo

- Jeg har konkurrert med faren til min forrige bestevenninde om hvem som var flinkest i spillet; bubble shooter. Etter det jeg husker, vant jeg

- Jeg har både iphone og ipad, men nekter å gå over til mac

- Jeg har gått ut av kokk og servitør som den eneste jenta i mitt kull, som fikk 5 i gym

- Jeg har vært black metal satanist. Thank god det er over!

- Jeg har vært på klassisk intimkonsert på Aker Brygge

 - Jeg har spilt elgitar. Fikk det til jul av foreldrene mine. Ville gjøre karriere av det. Spilte 5 ganger på den før jeg solgte den videre. Great achievement!

 

 

♥ Hva har du gjort i livet?

 

Love Stina <3

HAIR EXTENSION PÅ STORESØSTER

I går skulle storesøsteren min på julebord. Så da ville hun være litt ekstra fin. Så derfor fikk hun låne hair extensionet mitt som er fra Locks and Bonds. Jeg satt det på for henne, og krøllet og stylet det litt. Jeg syns hun kledde det utrolig bra! Skikkelig fin ble hun!


Er vi ikke like? Hehe! 

 

Ble hun ikke fin?

 

Love Stina <3

PÅ VEI TIL PHOTOSHOOT

Nå sitter jeg på toget på vei til Drammen. Yes, you jeans right. Drammen. Pleier aldri å være på oppdrag i Drammen. Kun i Oslo. Men i dag skal jeg på photoshoot med Tor Gunnar Berland, og han har studio i Drammen. Deilig å ikke dra så langt!


I dag skal vi skyte en type svart-hvit serie. Er litt vanskelig å forklare. Skal legge ut bildene fra shooten så fort jeg får de. Dette blir faktisk første gang jeg skal ta bilder i studio med "kort" hår. Så nå gleder jeg meg!

 

Love Stina <3

PIGEN MED BESTEVENN

I dag har jeg hatt en helt fantastisk dag! Først dro jeg til frisøren og endelig fikk en frisyre jeg elsket. Etter det dro jeg til Drammen med Isabella (bestevenninden min). Vi gikk rundt og shoppet litt først. Fant en utrolig kul topp og kjole som jeg kjøpte. Kan vise dere det i morgen. Etter litt shopping gikk vi på en cafè som heter Pigen. Og gjett hvem som ikke klarte å motstå å kjøpe sjokoladefondant? Det var meg det! Men jesus. Den er helt himmelsk god! Kan ikke beskrives, den må prøves! 
Looking tasty, or what?


Isabella <3

 

♥ Hvordan har din dag vært?

 

Love Stina <3

DAGENS OUTFIT

Rakk ikke legge ut outfit bildene jeg tok før jeg dro til frisøren i dag. Så legger de ut nå :)
Genser, Bukse, Bluse - Bik Bok // Sko - Din Sko

 

♥ Hva syns du om dagens outfit?

 

Love Stina <3

JEG HAR KLIPT HÅRET!

Endelig! Endelig har jeg klippet en sveis jeg er glad i! Det ble utrolig stor forskjell. Men jeg likte den sykt godt!
Jeg klippe meg på Herr og Fru Eger på Eiker senteret. Han som klippet meg var utrolig flink! Sykt perfeksjonist! Og det likte jeg!
 

♥ Hva syns du om håret?


Love Stina

PÅ VEI TIL FRISØREN

Nå skal jeg endelig klippe håret mitt! Bestilte time hos frisøren på torsdag. Så nå har jeg gått å gru-gledet meg siden det! Det blir ganske stor forskjell fra hvordan det er til hvordan det skal bli. Legger ut bilde av hvordan det ble etter jeg er ferdig :)

Love Stina <3

I'M FEELING SEXY AND FREE!

I går hadde jeg en helt vill kveld med Nora. Vi begynte kvelden på en intimkonsert på Aker Brygge. Vi drakk og koste oss utrolig mye der, før vi dro videre på Escape. Vi danset og festet til klokken var halv 4 på morgenen i dag. Før vi havnet i husbåten til Nora.


I kveld er jeg på flasken igjen! Nå sitter jeg og småvorcer hjemme hos Susanne. Før vi skal kapre byen med storm! Dette blir en herlig kveld!Meg og Susanne
♥ Hva er dine planer for kvelden?

Love Stina

NÅR ER MAN FAKE?

Et ordtak som Lars Petter Granli (gullungene) sa var; It's better to be a fake somebody, then to be a real nobody. Jeg må si at jeg kjenner meg selv igjen i det ordtaket. Alle i verden "faker" seg selv for å bli noe.

 

Jenter sminker seg, farger håret, bruker silikon; både i pupper, rumpe, lepper og andre steder. Jenter (og gutter) tar også solarium, setter på hair extensions, farger øyebrynene, bruker fargelinser, tar ansiktsløft, og mye mer. Dette er kun for å se bra ut. For å bli "kjent" og komme seg lengre opp i den sosiale rangen. Men det er ikke kun utseende som kan være fake.Personligheten til mennesker kan også være fake. Enten at man later som man alltid er glad, og elsker alt og alle. Mens sannheten er stikk motsatt. Man kan også være falsk hvis man går bak andres rygg og lyver. Hva som er falskt når det kommer til personlighet, er veldig vanskelig å sette en pekefinger på.

 

Men tilbake til utseendet. Nå for tiden kan man endre uttalige ting fra topp til tå. Men kan gå fra å se helt forferdelig ut, til at man blir operert frem til en skjønnhet. Mange har sikkert sett TV programmet Bridalplasty. Det programmet går ut på at man skal se bra ut til bryllupet. Jentene som er med i programmet må gjennom mange, smertefulle operasjoner, mens de er med i programmet. 

Det å konkurrere for å få flest operasjoner, for å se best ut i sitt eget bryllup, blir for meg helt feil. Vanlige kvinner begynner plutselig å se store feil på seg selv. Selvbildet blir totalt forandret. Man får lyst til å legge seg under kniven selv, uten egentlig å trenge det. Men hvem får skylden for at kvinner får dårlig selvtillit? Modellene man ser i magasinene, selvfølgelig. For det er jo de som sier at man er nødt til å operere seg penere. NEI! Dette stemmer absolutt ikke. Det er alle disse TV programmene som gjør deg "10 år yngre på 10 dager". De gjør at man tyr til midler, der man blir fake.

Men er det greit å være fake? Er det greit å ha fake pupper, fake rumpe, fake lepper, fake hår, fake negler? Er det greit? Jeg syns det. Jeg syns at man skal velge sitt eget utseende, uansett hva. Om det å ha store pupper gjør de lykkelig her i livet, så er det greit å ta sillikon.
 

Men husk alle sammen. Skal du først gjøre noe fake, gjør det pent. Se på skredd advarslene under. Du vil virkelig ikke se ut som de.  

♥ Men da spør jeg igjen. Hvor mye fake må til før man er fake? 

 

Love Stina <3

MY HOUSE, MY RULES, MY PLEASURE

I dag kom endelig Versace kolleksjonen til H&M. Når jeg var på Sandvika senteret rundt 1, var det allerede stormfullt rundt der klærne hang. Selv fant jeg kun en kjole jeg syntes så pen ut. Men da jeg fikk den på meg, var den helt forferdelig ubehagelig! Jisses! 

♥ Hva syns du om kolleksjonen?

 

Love Stina <3

HAR FARGET HÅRET

Wii! Endelig har jeg farget håret mitt igjen! Er så glad nå. Har ikke farget det siden mai (?), så hadde verdens lengste ettervekst. Planen var egentlig å la det vokse ut. Meeen, det fant jeg ut at tok for lang tid. Så nå har jeg farget det igjen. Gjett hvilken farge!? Black of course, my darling. Har planer om å endre lengden på det også. Men sier ikke hvordan det blir. Skal til frisøren på mandag, så nå gleder jeg meg som en liten unge gleder seg til julaften! ♥ Hvordan syns du det ble?

 

Love Stina <3

BLOGGANBEFALING!

Kom nettopp over en utrolig bra blogg jeg må tipse dere om!  Mye god mote inspirasjon å finne. Klikk HER for  å komme inn på bloggen.

 

♥ Hva syns du om bloggen?

 

Love Stina <3

NY TRENINGSPLAN!

I helgen har jeg vært på modellkurs med byrået jeg er i. Der lærte jeg mye om hvordan jeg skal trene for å få riktig kropp. Så nå har jeg satt opp en ny treningsplan jeg skal følge. Jeg skal prøve alt jeg kan å følge den til punkt og prikke. Men lover ingenting. Hehe! 


Trykk HER for å komme til bellydance videoene // Trykk HER for å komme til pilates videoene

Treningsplanen min har jeg satt opp sånn at jeg skal bli trent, men ikke bygge muskler. På både bellydance og pilates får jeg styrke i hele kroppen (spesielt magen). Catwalk har jeg satt inn som trening siden det er viktig å ha en utrolig bra gange som modell. Men det er også smart for dere som ikke er modeller også. Siden det å gå pent på høye hæler ikke er en medfødt evne, dessverre! Hehe. Cardio har jeg satt inn siden jeg må ha en trening i uken som jeg kan trene kondisjonen min.

 

♥ Trener du?

 

Love Stina <3

I LOVE SUNDAYS!

Nå ligger jeg rett og sliten på sengen. Med det seneste nummeret av Streetstyle og en pose bamsemums, herlig! Har blitt helt addicted av Streetstyle. Elsker spesielt intervjuene av bloggerne, blir så inspirert av å lese de! Har også virkelig fått kjørt meg i helgen, kjenner jeg! Skal legge ut alle bildene i morgen + videoer av hele modellkurset + oppsummering av alt vi gjorde! Men nå skal jeg bare kose meg resten av kvelden og hvile helt ut. 

♥ Hva gjør du i kveld?

 

Love Stina <3

OPPDATERING FRA MODELLKURS!


I dag har vi gått gjennom så utrolig mye på modellkurset vi har med Starlet. Skal fortelle mer i kveld. Men ville bare komme med en kjapp oppdatering. 


Når vi var ferdige der vi hadde kurs måtte vi løpe ned til bussen og videre på toget til Oslo. Rett på photoshoot! Nå sitter vi 20 jenter og venter hver på tur til å gå inn til fotografen. Vi har bare 5 minutter hver, så her stresses det!


Snakker vi rotete?

Love Stina <3

9 OUTFITS

Satt i natt og så gjennom alle outfitsene jeg har lagt ut på denne bloggen. Overraskende få! Må bli mye flinkere til å legge ut oftere. Elsker bloggere som legger ut nydelige outfits med fine omgivelser, gjerne hver dag. Så derfor har jeg også lyst til å bli flinkere på det selv. Den første tingen jeg definitivt må gjøre er å kjøpe meg et nytt kamerastativ. Det forrige ble ødelagt, dessverre. Så føler meg utrolig handicapable uten det! Uff, nå må jeg slutte å bable her!

Her er 9 av favorittoutfitsene jeg har lagt ut på den bloggen her, hittil ♥

 

♥ Hvilket outfit likte du best?

 

Love Stina <3
 

SØTSUGEN? HER ER ET TIPS!

Jeg regner med at jeg ikke er den eneste personen på jordkloden som sliter med å være søtsugen 24/7. Jeg kan gå rundt å spise godteri hele tiden, uten stopp. Har faktisk vært så søtsugen at jeg kjørte til bensinstasjonen klokken 4 på natten. Da er det ille! Men nå har jeg endelig funnet ut noe som hjelper. Wii! Hvis man tygger tyggis som har smak hjelper det veldig. Jeg liker også veldig godt de nye pastillene til Fisherman Friend (til høyre på bildet). De hjelper også veldig. Men for at det skal fungere er det viktig å drikke mye vann ved siden av.

Håper tipset hjalp alle dere som er søtsugne ♥

 

 

♥ Er du mye søtsugen?

 

Love Stina <3

 

NYTT DESIGN!

Wii! Ferdig med det nye designet :D Jeg ble utrolig fornøyd. Synes det er mye bedre satt sammen både fargemessig og alt egentlig, enn det forrige designet. Syntes det var forrige ble litt rotete. Elsker det nye designet! Skikkelig rosa-jente design. Må ha noe som er søtt og lyst nå som det er så mørkt og deprimerende ute! 
Si gjerne ifra hvis det er noen knapper som ikke fungerer. Alt skal virke, men vet aldri :) 

FØR

  

♥ Hva syns du om det nye designet?  

 

Love Stina <3

NYTT DESIGN PÅ VEI

Nå sitter jeg helt oppslukt i HTML koder og bilder. Har holdt på å ordne nytt design siden klokken fire i dag! Så nå begynner jeg å bli mett på det. Heldigvis er jeg snart ferdig. Det værste er over (header). Er glad i å lage headere, don't get me wrong. Men jeg syns det er så vanskelig å bestemme meg for hvordan jeg skal ha det! Nå har jeg kun småting igjen før jeg er ferdig. Wii! Gleder meg! 

Kan avsløre så mye som at det blir rosa! ♥

 

Love Stina <3

SHOPPING I BOGSTADVEIEN

I dag har jeg shoppet så utrolig mye! Har kjøpt så utrolig mye jeg trenger, og har ønsket meg lenge! Men er det ikke det alle jenter sier? Hehe. Anyways. Skulle egentlig ta gatemote bilder til bloggen i dag. Men nå som det er høst pakker folk seg inn i store ufine jakker. Så det er veldig vanskelig å finne inspirerende antrekk bak boblejakkene. Så da ble det shopping istedet. Et herlig bytte! Elsker å shoppe i Bogstadveien. Det er så utrolig mye fine butikker der. Og man får skikkelig goodfeel av å gå der. 

Måtte le litt av meg selv når jeg skulle prøve klær på H&M. Jeg fant så mye fint at når jeg skulle gå til prøverommet, var klesstabelen jeg hadde i hendene så høy at jeg såvidt klarte å se hvor jeg gikk! Hehe. Typisk meg! 

Har tatt bilde av alle accesories tingene og den lille søte rettetangen jeg kjøpte. Klærne tar jeg bilde av i morgen, så dere kan se hvordan de er på :)


Skjerf, Vanter og Hårspray - H&M // Rettetang - Clas Ohlson 


Veske og Lommebok - Morris

 

 

♥ Hva syns du om innkjøpene?

 

Love Stina <3

DAGENS OUTFIT

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra storesøsteren min. Har vært hos hennes og typen hennes i hele kveld. Vi så faktisk på Idol. Jeg som faktisk ikke liker Idol i det hele tatt! Må si jeg er utrolig lei av alle disse sang konkurransene. Kan de ikke finne på noe nytt snart?

Her er i alle fall dagens outfit. Har faktisk gått uten sminke i hele dag! Til og med på kjøpesenteret. Er helt sjokkert over meg selv jeg!Poncho - Vintage // Jeans - Cubus // Klokke - CMYK // Ringer - H&M 

 

♥ Hva syns du om dagens outfit?

 

Love Stina <3

EN HVER JENTES BESTEVENN I EN TID SOM DENNE!

Først må jeg bare si at jeg syns det er helt grusomt det som skjer i Oslo i disse dager. Voldtekter og drap. Hva har skjedd med lille Norge? Og det som er værst av alt er at mesteparten av voldtektene er av menn med utenlandsk opprinnelse. Jeg ville trodd at når man kom fra et land hvor det var krig og fattigdom, at man ville sette pris på å komme inn i Norge. Men istedet voldtar de unge jenter, som får livet sitt ødelagt for alltid. 

Har både lest og hørt at flere muslimer sier de voldtar fordi norske kvinner fortjener det. De mener at norske kvinner som går i vanlige norske klær, er ute å har det gøy og lever livet sitt, fortjener å få livet ødelagt. Kvinnene som betaler skatt som igjen går til å betale skole, asylmottak og som gir muslimer penger når de kommer inn til Norge. Når man flytter til Norge (uansett hvor man kommer fra) er man faktisk nødt til å respektere menneskene i landet man flytter til. Man kan ikke gå rundt å voldta kvinnene!  

Jeg har aldri i mitt liv vært rasist. Jeg har ikke dømt mennesker på grunnlag av hvor de kommer fra, hvilken religion de har eller noe som helst sånt. Men når jeg får høre om slikt som det jeg nevnte ovenfor, kjenner jeg at det er vanskelig å ikke bli rasist. 

 


 

Når jeg går rundt i Oslo på kvelden nå for tiden føler jeg meg rett og slett veldig utrygg. Derfor har jeg gjort noen sikkerhetstiltak alle jenter burde gjøre. Jeg har kjøpt forsvarsspray, voldsalarm og installert Bsafe på Iphonen. Jeg har også tenkt til å gå på selvforsvarskurs. Personlig syns jeg ikke at det skal være sånn at man må gå rundt å være så beredt på å bli overfalt hele tiden. Men da politiet ikke har fått satt igang noe som helst tiltak enda, er man nødt til å gjøre det.

Ta vare på dere selv jenter ♥
Voldsalarmen er kjøpt på Elkjøp


Forsvarssprayen er kjøpt på Pentagon som ligger rett ved Gunerius i Oslo sentrum

 

 

♥ Har du gått til innkjøpt av forsvarsspray eller voldsalarm?

 

Love Stina <3

UTE MED NORA!

Etter jeg var ferdig på oppdrag i dag hadde en liten lunsjdate med Nora, hehe. Vi gikk innom Egon på Karl Johan og spiste litt. Jeg har fått helt dilla på pizza buffeten dems! Føler jeg har blitt et junkfood vrak i det siste. Merkelig. Uansett. Vi koste oss og snakket om alt mellom himmel og jord. Og kom fram til blant annet at vi var nødt til å kjøpe oss voldtektsalarmer og forsvarsspray. 

Jeg kjenner jeg er redd når jeg går i Oslo på kvelden, etter alt det grusomme som har skjedd de siste helgene. Håper alle tar vare på hverandre når de er ute på kveldene nå ♥Wow, der må jeg si at jeg så brun ut! 

 

Er du redd for å gå ute i Oslo nå for tiden?

 

Love Stina <3

FASHION SMINKE

I dag satt jeg sminke modell for en make up artist student på imageakademiet i Oslo. Elsket sminken hun la! Den var skikkelig kul og fin. Her er noen bilder av sminken hun la :-)

♥ Hva syns du om sminken?

 

Love Stina <3

OUTFIT - GATEMOTE


Solbriller - Glitter // Genser - Bik Bok // Skjerf - Bik Bok // Bukse - Bik Bok // Veske - Mango // Sko - Converse


♥Hva syns du om outfiten?


Love Stina <3