hits

oktober 2016

Nelly wants!

// reklamelinker

Ah, de har så mye fint på Nelly nå, at jeg ikke vet hva jeg skal gjøre! Får lyst til å bestille hjem en hel haug med nye klær! Etter å ha sett igjennom masse av de fine tingene dems, tenkte jeg å vise dere noen av mine favoritter. Så dere kan bli litt inspirert! Kommer definitivt til å klikke hjem noen nye kjoler og litt topper etter jeg har skrevet ferdig dette innlegget. Hehe!

HER //  HER  //  HER

 


HER //  HER 


HER //  HER  //  HER

 


HER //  HER  //  HER

 

Hvilke likte du best?

Da jeg var 13 visste jeg ikke hvor sjuke folk kan være

Woho! Endelig Halloween! Dagen veldig mange barn har gledet seg til. Nå er det på tide å ta på kostymer og gå knask eller knep.

Husker selv hvor mye jeg gledet meg til Halloween da jeg var liten. Husker alltid hele venninnegjengen min samlet seg hos meg også sminket vi oss super skumle før vi gikk ut i mørket.

Selv har jeg ikke feiret Halloween så mye i år. På lørdag var jeg ikke akkurat i Party humør så jeg dro heller ut med en venninne i Drammen og spiste masse god mat og koste oss skikkelig!

I dag skal jeg derimot spise masse godteri (i Halloween ånd) og kaaaanskje se en skummel film. Vi får se om jeg tørr! Har blitt så ekstremt pyse etter at jeg ble voksen. Klarer liksom ikke å se de skumle filmene hvor mennesker er onde mot hverandre.

Får så noia for at det skal skje i virkeligheten. Men det kan hende at er fordi jeg har sett så mye syke mennesker, at jeg vet at sånt finnes utenfor skumle filmer.

Da jeg var 13 visste jeg jo ikke akkurat hvor sjuke folk kan være, og da tenkte jeg at bare sånt var på TV. Guess i was wrong there. Haha! Herregud, dette ble brått skikkelig mørkt. Men er jeg heldig finner jeg noen episoder av American Dad eller Modern Family med Halloween spesial. Hehe!

Beauty hack #1

Som mange av dere vet, så elsker jeg å skrive om skjønnhetstips. Så derfor tenkte jeg å begynne med en ny "serie" av blogginnlegg, som skal hete "beauty hack #(også tallet i rekkefølgen det er)". For hvert innlegg skal jeg gi et genialt skjønnhetstriks, som jeg også skal vise og forklare med bilder. På denne måten får dere tips, samtidig som at dere ser hvordan det gjøres også.

Har jo lagt ut beauty hacks tidligere, men da har jeg aldri vist hvordan tingene gjøres, og da er det ofte vanskelig å forstå og huske trikset. Så om du har lyst til å få flere tips og triks innen skjønnhet er det bare å følge med på disse innleggene fremover. Kommer til å legge ut 1-2 ganger i uka! 

Beauty hack #1 triks er å bruke en blending børste til å blende ut øyenskyggen. Før jeg fikk meg en slik kost, fikk jeg ofte veldig harde kanter på øyenskyggen, og det er sjeldent fint på en hverdags look. 

På bildet under til venstre kan du se før, hvor det ikke er blendet ut. Der er det ganske hard linje, og det ser ikke så "fint" ut. 

På bildet under til høyre er det blendet ut, og øyenskyggen ser mer ut som en skygge, og ikke bare en fargeklatt på øyelokket. 

Måten jeg blender ut på, er at jeg bruker kosten (se hvordan den ser ut øverst i innlegget), og børster frem og tilbake der kanten hvor øyenskyggen slutter går. Enkelt og kult triks, eller hva?

Ukens spørsmål #133

Hva er din største frykt?
- Oi. Min største frykt er at det skulle skjedd noe med noen av mine aller nærmeste. Vet virkelig ikke hva jeg hadde gjort om det hadde skjedd Per Fredrik, Chloe eller noen i familien min noe.

Men sånn av "hverdagsfrykter" er nok fugler min verste frykt. Jeg hater de, og er livredd for at de skal komme i nærheten av meg. Er så redd for at de er smittebringere av noen skikkelig nasty sjukdommer. For meg er fugler rotter med vinger. Usj! Med mindre det er sånne bittesmå søte fugler, som holder seg 10 meter unna meg. Haha! Leser du andre sine blogger? Isåfall hvilke?
- Det gjør jeg! Jeg syns det er veldig gøy å følge med på andre blogger både fra Norge og Sverige, og også USA. I Norge er jeg som regel innom de som ligger fast på topplista, og fra Sverige leser jeg blant annet Kissie sin blogg. Fra USA er jeg veldig glad i å lese "The sweetest thing". 

 

Er på utkikk etter ringlight, og lurer på hvor du har kjøpt ditt?
- Jeg fikk min av kjæresten min, så jeg vet ikke hvor han kjøpte den. Men vet at det er flere som selger på ebay. Så det er bare å søke opp "diva ring light" og kjøpe av noen som har over 95% fornøyd prosent, så de ikke lurer deg. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skal dere etter hvert henge opp gardiner og bilder og ha tepper eller liker dere å ha det såpass kleent som dere har det nå?
- Vi kommer ikke til å ha noen tepper før Chloe har blitt 100% stueren. Men vi kommer sikkert til å få noen tepper eller noe etterhvert. Gardiner kommer vi ikke til å ha på de svære vinduene ut mot vannet, rett og slett fordi vi elsker utsikten, og da vil vi ikke dekke over den.

Men vi har jo satt opp solskjermere (gardiner) på den de små vinduene over sofaen, så det ikke blir så mye innsyn og sol. Men når det kommer til bilder er det litt vanskelig, fordi vi vil ha noe som er litt spesielt, og som ikke bare kan kjøpes på IKEA. Så da er det litt vanskelig å finne. Men så langt er vi veldig glade i å ha en clean stil, uten for mye dill dall overalt. Jeg hater rot, og føler det fort kan se veldig rotete ut og man stapper inn masse stæsj overalt. Har du og Per Fredrik feiret jul sammen før? Hvordan får du ordentlig julestemning?
- I fjor feiret vi julen sammen. Da var vi hos min familie lille julaften, og feiret sammen. På julaften var vi hos hver vår familie, og andre juledag var vi hos familien til Per Fredrik. Så det var veldig koselig! I tillegg kjøpte vi juletre og pyntet det sammen, der Per Fredrik bodde før.

I år skal vi være med hverandre alle dagene, og vi har lagt masse planer for hvordan vi vil feire julen. Per Fredrik elsker julen, og det syns jeg er så koselig! Så vi kommer nok til å starte pyntingen ganske tidlig, og har skikkelig julestemning hele desember. 

Skal du aldri klippe håret veldig kort igjen?
- Nei. Jeg hater å ha håret kort, og følte meg ikke som meg selv. Det er mange som liker å ha kort hår, og kler det. Men personlig kunne jeg ikke hatet det mer på meg selv. Kjenner jeg får helt panikk bare tanken på det. Målet mitt er derimot å la mitt eget hår vokse så langt at jeg ikke trenger så mye extensions lengre, og jeg er allerede godt på vei! 

Hvordan monterte du sminkelysene? Jeg aner ikke hvordan jeg skal gjøre det
- Vi fikk en elektrikker til å montere de, så alt ble riktig, og han la også inn en lysbryter til de. Anbefaler deg å få en elektriker til å gjøre det, så det ikke blir noe galt. For det er ganske vanskelig å gjøre det selv!
Kan du ha en video av første gang chloe møter med snøen? det er så søt å se på <33
- Å herregud! Jaaa! Det må jeg filme! Hun kommer nok ikke til å skjønne noenting, og sikkert bli helt vill og leke. Så det må jeg virkelig filme!Er du allergisk?
- Jeg er veldig heldig med at jeg kun er allergisk mot hvitløk. Jeg tåler alt annet, og det er jeg skikkelig glad for! Hvitløk tåler jeg når det er pulver, og ikke ferskt. Og jeg dør heller ikke om jeg får i meg litt hvitløk. Jeg får av en eller annen rar grunn bare veldig vondt i leddene i kroppen. Veldig rar reaksjon. Men sånn er det! 

 

 

Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"?

 

Ny hårfarge!

Herregud så oransj håret mitt hadde blitt nå! Det er jo bare 3 uker siden jeg tok avfarging og farget det, men det hadde lysnet og blitt mye mer oransj/rødt så sykt fort! Det er veldig mye fordi vi tok avfarging og farging samme dag. Da sitter ikke fargen så godt.

Så i går var jeg frisøren igjen, og farget håret en del mørkere og mye kaldere. Så nå er det endelig slik jeg vil at det skal være! Nå føler jeg at håret er skikkelig meg, og det er helt perfekt! Så nå er endelig håret fint igjen. Nå er det liksom brunt og mørkt, uten at det blir for mørkt, i tillegg kommer det til å lysne bittelitt etter et par hårvask. Så nå er jeg veldig fornøyd! Legg forresten merke til Chloe øverst til høyre. Hun skal alltid leke rundt meg når jeg tar bilder. Hehe! 

Se så søt hun er! 

Wow, i dag har jeg hatt tidenes løvblåser-dag! Der vi har innkjørselen vår er det en haug med trær, så det har jo kommet litt løv på bakken, og jeg som har støv (og løv) på hjernen, klarte ikke å se på det ligge lengre. Så da holdt jeg på i sånn 1,5 time og det ble 2,5 stappfulle søppelsekker med løv. Herregud så mye det ble! Men, på den positive siden trenger jeg ikke å ta det opp senere. Så det er jo kjekt!

Foreldre nekter barna å feire Halloween

Da jeg gikk inn på vg.no i dag, ble jeg møtt av flere artikler, der det ble skrevet om facebookgrupper som ønsket at barn ikke skulle feire Halloween. En av gruppene har over 120'000 medlemmer. De ønsker at man slutter å feire Halloween «fordi det ikke er en norsk tradisjon, og det skaper kjøpepress», også vil de helle at barn skal gå julebukk. 

Jeg kjenner jeg blir rimelig matt. Altså. Hvilket år er det vi lever i? Sist jeg sjekket var det 2016, og ikke 1950. Da jeg var liten var jeg i den første generasjonen som gikk Halloween. Det var ingen som hadde gått julebukk på mange år, og det var for lengst en tradisjon som hadde dødd ut. Halloween kom til Norge, og jeg har elsket det fra første sekund. Tenk; en dag i året kan man kle seg ut som det skumleste man vet om, gå rundt med venner om kvelden, og få godteri. Hvor fantastisk er ikke det? Jeg gikk «knask og knep» helt til jeg var 14/15 fordi jeg syntes det var så gøy. Om vi hadde glemt å kjøpe inn veldig mye Halloween stæsj, var det bare å gå i sminkepungen og finne masse svart eyeliner og øyeskygge, og være litt kreative med sminken. Slenge på en topp jeg ikke lengre brukte, og gjøre den ganske skummel. 

Jeg tenkte aldri over at det ikke var en norsk tradisjon, eller at det skapte kjøpepress. Vet du hvem som tenker på sånt? Foreldre som ikke lar barna sine ha det gøy. Skal man seriøst være så gammeldags og redd for nye ting at man ikke skal la barna ha det gøy? Nei vet du hva. Det blir for dumt. Har man lite penger er det faktisk bare å dra på steder som europris eller nille. De har alltid masse billig godteri og kostymer. 

Hvis et argument skal være at man føler på kjøpepress, så er vel kanskje ikke julen noe for deg heller da? Julen er vel den tiden i året der flest bruker mest penger, og der alle kjøper gaver til hverandre. Det er et vanvittig kjøpepress. Men du hører aldri noen sutre over det. Vel, det er fordi julen er koselig. Det vet alle, i alle aldre. Sånn er det med Halloween også. Bare mest for barna da. De får endelig en dag i året der de kan ha det skikkelig gøy, og føle seg litt rampete, uten at de egentlig er det. 

Så foreldre som er imot Halloween, og som mener at vi skal dra frem en gammel tradisjon med å gå julebukk; slutt. Slutt å ødelegg morroa for barna deres, og slutt å klage. Om så folk har lyst til å gå julebukk når den tid kommer, så er det ingenting i veien for at man kan gjøre det. Herregud, det er jo bare å gjøre begge deler. Men ikke ødelegg en så morsom og kul dag for barn som gleder seg skikkelig til å kle seg ut som små hekser og monstre. 

Bloggen kræsjet!

Klokken 08:50 i dag morres prøvde jeg å logge meg inn på bloggen som vanlig for å legge ut dette innlegget, men da fant  jeg ut av hele blogg. no var nede. Ikke bare var blogg.no nede, men nettavisen, side2 og side3 var nede. Akkurat hvorfor dette har skjedd har jeg ikke fått noen annen beskjed enn at det er strømbrudd der serverne står, så da er alt nede.

Så da skriver jeg heller dette på notater på mac?en, også får jeg publisere det på bloggen når blogg.no er oppe og går igjen. Det er jo faktisk ganske utrolig hvor sjeldent det skjer noe galt hos de. Ser jo andre bloggplattformer og andre nettsteder sliter med serverfeil i hytt og pine. Så Nettavisen skal ha skryt for at de nærmest aldri har problemer. 

 

Edit: nå har bloggen min var oppe i noen timer. Men først nå har blogg.no åpnet igjen og jeg kan blogge! 

Men uansett. I dag klarte jeg å stå opp litt tidligere enn i går. I dag ble det 07:40. Hey! Det begynner å bli ganske bra eller hva? Målet er å komme inn i rytme så jeg fint klarer å stå opp 07:00 hver eneste morgen. Det hadde vært så deilig det! Merker hvor utrolig mye mer jeg får ut av dagen, og hvor mye mer motivert jeg blir når jeg står opp tidlig. Så det skal jeg absolutt fortsette med!

 

Også kan jeg jo ikke akkurat klage på den fantastisk fine soloppgangen som titter frem over vannet. I dag fikk jeg endelig tatt skikkelig bilde av den, mens jeg var på ute på terrassen og luftet Chloe litt. Se så fint!

Men dere, se så stor og søt Chloe er! Hun vokser som et lyn, og nå veier hun litt over 2500 gram. Da vi fikk henne veide hun bare 1000 gram. Så hun har virkelig vokst! Gleder meg så utrolig til å se hvordan hun kommer til å bli seende ut da hun blir voksen!

Nå er nettopp havregrøt frokosten inntatt, og Chloe har sovnet på sin faste plass på kontoret mitt. Nemlig på et stort teppe under sminkebordet. Der elsker hun å ligge! 

I dag skal jeg til Hokksund til frisøren og farge håret. Det er jo bare 3 uker siden sist jeg farget det, men håret mitt har blitt ekstremt rødlig og «varmt», så det må fikses på. Er det én ting jeg ikke kler, med min gule hud, så er det varme hårfarger. Så nå er jeg veldig spent på hvordan det blir med litt farge touch-up. Skal holde dere oppdatert med hvordan det blir seende ut!


 

12 Problemer med lange negler!

Å ha lange negler er veldig fint. Det pynter liksom opp hendene, og man føler seg litt mer fresh. Også er det jo veldig jentete om man slenger på litt fin neglelakk også! Men, å ha lange negler byr på mange problemer som man kanskje ikke tenker over før man har lange negler selv. Så om du har lyst på lange negler, kan det være smart å lese disse 12 punktene først. 

- Det gjør fysisk vondt å kutte grønnsaker på fjøla. For å ikke kverke fingertuppene, må man ta "kokketrikset" med fingrene for å holde deg bakover, og når man gjør det er det nesten som å rive av neglene. Auch!

- Det er helt umulig å ta seg på et kjede. Å få tak i den lille låsen og faktisk klare å hekte den på, er mission impossible.

- Har du akryl eller gele negler, er de sjelden veldig skarpe, og det er helt umulig å klø seg med de. Man skulle tro at lange negler gjorde at man fikk kløpinner. Men neida. Ofte hvis jeg klør på armen, må jeg låne hånda til kjæresten for å klø liksom..

- Det er helt umulig å åpne brusbokser og matbokser uten hjelp. Om du prøver å åpne opp på egenhånd kan du banne på at neglene knekker. Så om du er ute og skal drikke brus fra en boks, og ikke har noen å spørre, eller noe verktøy å bruke, er du sjanseløs.

- Å ta på linser er sinnsykt vanskelig. Selv bruker jeg ikke linser til vanlig. Takk gud. For det ville vært slitsomt med mine negler. Men da jeg for litt siden skulle lage et par videoer der jeg brukte linser, var det ekstremt vanskelig å få på linsene på grunn av neglene.

- Det er ikke bare kjeder som er vanskelig å ta på. Øredobber er nærmest umulig det også. Bakdelen til øredobben faller alltid "inni" neglen fordi det er helt umulig å holde den fast. 

- Alle hører når du skriver noe på telefonen din. Så jada. Du kan prøve å skru den på lydløs, men det hjelper ikke en dritt.

- Hvis du mister en mynt eller bankkortet ditt på gulvet, kan du bare glemme å få det opp igjen. Dette gjelder mest om du har akryl eller gelenegler, siden de er tykkere er det umulig å få tak i tynne ting som ligger på bakken. 

- Å kneppe igjen noe er umulig. Det er bare å glemme og kneppe igjen skjorter fremover.

- Å ha på plasthansker fungerer veldig dårlig. De lange neglene borrer hull i hanskene, og før du vet ordet av det har du fått masse dritt inn i hansken.

- Å skrive på et pc tastatur som ikke er flatt er helt umulig. Mac har helt flatt tastatur på sine stasjonære mac'er, og takk gud for det. Vanlige pcer derimot. De har som regel sånn tastatur som stikker opp, og de er helt umulige å bruke. Glemmer aldri da jeg skulle bruke kjæresten min sin ekstra pc, for å skrive, og det så ut som jeg hadde skrevet i fylla..

- Du kan bare glemme å påføre sminke med fingrene. Til og med primer er vanskelig. Alt av produkter fester seg nedi neglene, og det blir bare griseri.

 

Så ja, det er ikke akkurat så "smart" eller "handy" å ha lange negler. Men hey, det er fint da. Og det er jo det som er viktig, eller hva? 


 

Et tips for å bli effektiv

// reklamelinker

Woho! I dag har jeg virkelig vært effektiv! Jeg klarte å stå opp ganske tidlig i dag, og det er jeg så glad for! Som dere kanskje har sett på snapchatten min (stinablogg) la jeg ut bilde av den utrolig fine soloppgangen som var jeg kunne se utenfor huset. Det så jo helt magisk ut, og gjorde det ekstra koselig å stå opp tidlig. Nå skal det sies at jeg stod opp rett før 8. Så det var ikke ekstremt tidlig. Men for meg er det ganske tidlig. Hehe! 

Det er helt utrolig hvor mye jeg har rukket siden jeg stod opp. Jeg har allerede rukket å gå igjennom typ 120 mailer, svare en hel haug og slette en hel haug random reklame mailer. I tillegg fikk jeg endelig tatt litt antrekksbilder! Testet ut det nye kameraet mitt til dette for første gang, og syns det fungerte ganske greit, spesielt med tanke på hvor dårlig lys det er ute om dagen!

Etter at jeg hadde tatt litt antrekksbilder fikk jeg også tatt bilder til resten av dagens innlegg, som kommer senere i dag. Så nå skal jeg straks ta meg en god pause, og se på litt kardashians før jeg begynner å jobbe igjen! 

Tenkte det er mer inspirerende for dere å se bilder av tingene, og enkelt finne hvor dere kan kjøpe de. Enn at jeg bare skriver butikkene, også må dere lete dere ihjel. Hehe! Så da er det bare å klikke på bildene av tingene, for å finne der produktene er fra. Obs; reklamelinker! 

     

Dagene bare forsvinner

Kombinasjonen av dårlig døgnrytme og høst er virkelig ikke bra. I dag stod jeg opp rett før 11, etter at jeg måtte sitte våken med Chloe til langt på natt. Oh yes, den bærta nekter å sove før klokken er sånn 02. Og jeg har ikke akkurat som en god vane å legge meg tidlig heller. Så da ble det en sen start på dagen. Når det er sommer gjør det liksom ikke noe om man har litt dårlig døgnrytme. For da går ikke solen ned før sånn 22 tiden, og man føler man har en eviglang dag.

Mens om høsten blir det jo mørkt mye tidligere. Allerede klokken 15 fikk jeg følelsen av at det var sent på kvelden. Og jeg er sånn type person som ikke orker å gå ut når jeg føler det er kveld. Jeg ser på det tonnet av løv som en i gårsplassen, og tenker jeg burde gjort noe med det. Men så er det sent på kvelden, så da tenker jeg heller at jeg gjør det en annen dag. Selv om klokken egentlig bare er 16. Jeg har alltid vært et sommermenneske, og hvert år gruer jeg meg til høsten. Om sommeren er alt så fint og fantastisk, og alt er så mye lettere å gjøre. Mens om høsten blir dørstokkmila ekstra lang, uansett hva man skal. Og det er så demotiverende! 

Er det noen andre som føler det sånn? Eller er det bare jeg som faktisk ikke liker høsten, og som allerede har planlagt hvordan jeg skal innrede uteterrassen ned til hver minste lille detalj så fort våren kommer? 

Altså, jeg tror nok det kan hjelpe ekstremt å stå opp tidligere på dagen. Så jeg må nok tvinge meg opp tidligere, selv om jeg hater det. Jeg har liksom aldri vært sånn opp-og-hopp klokka 6 om morgenen person. Men det er trist å si det. Men jeg tror jeg må bli det. Eller. Faktisk. Om jeg står opp da kommer jeg sikkert til å føle at jeg står opp på natta. Så da er det jo like ille da. Blæh. Fuck høsten

Hekta på forbilde

Okey, den forbilde boken til Sophie Elise. Den var bare helt fantastisk! Jeg begynte å lese den i går kveld, og i løpet av dagen i dag, ble den allerede lest ut. Og jeg må bare si wow. For et liv hun har hatt så langt! Så mange vonde historier, og så mange interessante. Og herregud så flink hun er til å skrive!

Jeg har ikke lest mange bøker i mitt liv, rett og slett fordi jeg er så kresen, og syns nesten aldri noen skriver interessant. Men hun, hun skrev på en måte som gjorde at det var umulig å legge fra seg boken! 

Men over til noe helt annet. Jeg har blitt helt hekta på denne morgen/nattkåpen som jeg kjøpte på fredag. Altså, den er så fin og komfortabel at jeg har ikke ord! Å gå rundt i den med tøfler, og en kopp kaffe i hånda mens jeg nyter morgenen, er det ingenting som slår!

Kjøpte den forresten på H&M, og hadde sykt flaks med at den siste som var igjen var i min størrelse! Whoop whoop! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal Per Fredrik og jeg begynne på middagen. I dag står tikka masala på menyen, og jeg gleder meg! Det er så godt! Og kjenner jeg oss rett blir det enten American Dad eller en god film på tv'en! Ha en fin kveld dere 💕
 

Resultat fra legen

I dag var jeg hos legen og fikk svar på resultatet fra blodprøvene som ble tatt for en uke siden. Som jeg har nevnt tidligere, så har jeg vært ekstremt slapp og sliten de siste månedene. Og den siste tiden har det blitt mye verre. I tillegg til å hele tiden være ekstremt sliten, har jeg hatt veldig ukontrollert humør.

Plutselig kunne jeg begynne å gråte eller bli forbanna helt uten grunn. Hver eneste gang jeg så en episode av Modern Family ble jeg så rørt at jeg begynte å gråte. Noe som er veldig ulikt meg. Jeg er nesten aldri sint eller lei meg, og det skal mye til før jeg blir rørt. Så det var veldig tydelig at noe var galt. 

For et par år siden gikk jeg på B12 sprøyter lenge, og det hjalp meg veldig. Etter kyssesyken hadde jeg fått skikkelige mangler, og kroppen klarte ikke å ta opp B12 på egenhånd. Jeg regnet med at dette var samme sak nå, så derfor dro jeg til tanten min rett etter at jeg hadde vært hos legen i forrige uke, og tok en B12 sprøyte.

Etter sprøyten har jeg følt meg som et nytt menneske. Plutselig hadde jeg energi igjennom hele dagen, og klarte å gjøre ting som et normalt menneske. I tillegg var humøret ekstremt mye bedre. Så det var ingen tvil om at det var B12 som var mangelen. Det var jeg sikker på.

Da jeg kom til legen fikk jeg resultatet at blodprøvene var helt i orden, og her var det null problem. Helt til jeg begynte å grave en del. B12'en var i det lavere siktet, selv om det ikke var ekstremt mangel, er det tydelig at kroppen min ikke tåler så lave verdier. Legen var veldig forståelig og enig, og vi har nå blitt enige om at jeg skal ta B12 sprøyter fast hver 2. måned. Så det var en veldig god nyhet! Endelig en lege som forstod seg på meg, og ikke bare dyttet det vekk med "ta noen B12 piller iblant så ordner det seg" slik som min forrige lege sa.. 

Så ja, nå ser jeg en del lysere på ting. Endelig har jeg fått litt mer svar, og en bekreftelse på at det var det jeg trodde hele tiden. Så da er det bare for meg å fortsette å ta B12 sprøyter hver 2. måned, så blir ting mye lettere. 

Etter at Per Fredrik og jeg kom hjem fra legen (snille gutten min som ble med meg), tok vi oss en tur i skogen og ned til vannet med lille babyen vår. Eller, hunden vår da. Jeg liker å kalle henne babyen vår. Hun blir liksom det. Og hun har blitt så flink til å være hjemme alene. Når vi kom hjem etter legebesøket, lå hun rolig i buret sitt, og halvsov. Så det er veldig deilig! Da kan vi endelig få litt mer frie tøyler, og dra ut uten å få dårlig samvittighet for at hun er alene litt. 

Uansett, vi tok oss en tur ned til vannet. Nå som det er høst er det så vakre farger ute, at på solskinnsdager som i dag, ser skogen helt magisk ut! Og jeg kjenner jeg er så glad for at jeg bor i Sandefjord, hvor det er masse natur, nå som det er så fint ute. Husker da jeg bodde i Oslo. Da kunne man nesten ikke se forskjell på sommer, høst og vinter. Alt var asfalt uansett, så man så ingen forskjell.

Men herregud, nå har jeg babla så mye her! Hadde bare så mye på hjertet, og ville gi dere en skikkelig oppdatering fra i dag. Har jo fått mange kommentarer fra dere om dette med at jeg har vært syk, så da syntes jeg det var viktig å gi dere en skikkelig forklaring og oppdatering! Uansett, nå skal jeg leke litt med Chloe. Hun er så glad i den nye ballen Per Fredrik jeg har kjøpt til henne. Så hun løper rundt meg og vil at jeg skal leke med henne!

 

Forbilde

Etter å ha lest bloggen til Sophie Elise i gud vet hvor mange år, og blitt kjent med henne, er det ingen tvil om at jeg er spent på å lese boken hennes. Hun har jo alltid ekstremt mye interessant å si på bloggen, så jeg håper boken er like bra! Med over 12'000 solgte bøker allerede, er ikke jeg den eneste som vil lese boken. 

Syns det er så gøy når fellow bloggkollegaer gir ut bøker, og knocker ut andre "vanlige" forfattere. Det viser jo bare hvor flinke vi bloggere er til å skrive. Har jo allerede lest boken til Eirin Kristiansen som hun ga ut tidligere i år, og nå gleder jeg meg veldig til å lese Sophie Elise sin. Om du allerede har lest den, er det strengt forbudt å komme meg spoilers i kommentarfeltet. Hehe! Neida. Bare å fortelle om du har lest den! Og fortell gjerne hva du syns om den også! Regner med dere skjønner det, men sier bare ifra i tilfelle det skulle være noen forvirrelser rundt dette. Dette er ikke en sponset eller betalt bloggpost. Heier masse på Sophie og syns det er så gøy at hun har gitt ut bok, så skriver på eget initiativ! 

Masse nye blomster til hjemmet!

Du vet det er på tide å dra en tur på Plantasjen når alle orkideene rundt i hjemmet virkelig har null blomster igjen, og krydderurtene på kjøkkenet er halvspiste og virkelig ikke ser ut i måneskinn lengre. Akkurat sånn var det her hjemme tidligere i dag. Så da fikk jeg dratt med Per Fredrik en tur på blomstershopping, og det ble en god del nye blomster til hjemmet! 

Måtte virkelig le av denne lille hagenissen, om man kan kalle den det, altså, sjekk det uttrykket på den da! Sååå fornyød!

En ting som jeg elsker å ha i hjemmet er virkelig orkideer. De pynter så fint opp, uten at de tar for mye "plass" visuelt, om dere skjønner? De bare er der på en fin måte!Her er litt av det vi kjøpte. Legg merke til de små plantene i sølv pottene. Se så fine! Perfekte til å ha på badet!

Og gutten min som den sirkus artisten han er,  begynte han å kaste blomsterpotter opp i været. At han turte sier jeg bare. Hadde jeg gjort det hadde den potta gått i tusen knas, for å si det sånn. Hehe! 


 

Noe jeg tydeligvis ikke har fått med meg, er at de nå selger orkideer til syreparty. Så om du skal ha skikkelig rave hjemme, er det bare å dra på Plantasjen. Haha!

Så her er alt vi kjøpte. Det ble et par planter for å si det sånn. Hehe! Men, nå blir det ekstra fint hjemme. Og når jeg tenker meg om, passet det jo perfekt å kjøpe inn planter i dag, siden hushjelpen er her for å vaske. Så da blir det ekstra fint. Wii! 


En skikkelig jentekveld

På lørdag var jeg i bursdag til søsteren min, og det var så koselig! Jeg har jo vokst opp med de fleste venninnene hennes, så de kjente jeg allerede veldig godt fra før av, i tillegg til at jeg også ble kjent med noen nye venninner av henne!

Uansett, vi hadde en lang kveld med taco, masse vin på de andre, jeg drakk veldig mye redbull (siden jeg kjørte bil holdt jeg meg unna alkoholen), masse musikk og en god dose skravling. Altså; en skikkelig jentekveld. Siden jeg holdt meg unna alkohol, var jeg ikke noe redusert i går, og wow, for en to-do dag jeg hadde i går! Siden jeg har vært så ekstremt slapp og sliten de siste ukene, har jeg hengt såååå langt etter på alle ting jeg har måttet gjøre. Så i går fikk jeg unnagjort en hel haug av tingene som har hopet seg opp. Jeg har blant annet for vane å lage taleopptak mens jeg kjører, for å "skrive" ned ideer jeg får mens jeg er på biltur.

Og i går gikk jeg igjennom alle de opptakene, pluss en haug andre notater, tror det var sånn 130 stk eller noe, så det ble litt av en jobb. Og jeg fikk endelig begynt på det evige mail kaoset. Selv om jeg er langt fra ferdig der, for å si det sånn..! Men hva er vel søndager til? 

Ukens spørsmål #132

Kommer du til å slutte og blogge om du ikke blir frisk igjen?
- Oi, vanskelig. Jeg kommer nok aldri til å slutte og blogge. Men selvfølgelig blir det vanskelig å klare og blogge så bra som jeg vil, om jeg ikke blir frisk igjen. Men det skal sies at jeg har blitt ekstremt mye bedre i formen, etter at jeg fikk B12 sprøyte. Så jeg tror nok ikke det blir noe problem uansett. 

Hvilket kamera er det du har kjøpt?
- Jeg ønsker ikke å si noe om det før jeg har fått testet det ut en liten stund. Hvis det ikke er noe bra, ønsker jeg ikke å skrive navnet på det, for da kan det være at noen av dere kjøper det i tro om at det er bra. Så ja, venter til jeg får testet det før jeg skriver noe om det! 

 

Liker du vinter eller sommer best?
- Jeg er definitivt er sommermenneske. Jeg hater kulde og mørke, så høsten er verst. Vinteren er helt ok, da det er snø og det gjør det lysere, og man kan stå på ski. Men det er ingenting som slår når det er varmt ute, og man kan være ute til alle døgnets tider, og det er lyst og fint. I tillegg er det myeeee lettere å jobbe som blogger når det er sommer, da det er lyst og fint hele tiden.

Blir ikke håret ditt slitt om du retter og krøller det nesten hver dag? 
- Det blir overraskende lite slitt. Mulig det er fordi jeg ikke kjører rettetangen og krølltangen oppi 220 grader. Jeg har de maks på 180 grader, og bruker alltid varmebeskyttende spray. I tillegg retter / krøller jeg det nærmere annenhver dag, istedenfor hver dag. Kunne du hatt "en dag i mitt liv" youtube video, så vi kunne sett hvordan en dag i ditt liv er? Med tanke på bloggjobbingen, og hvordan du gjør ting, og for å se hvor mye jobb du legger i bloggingen.
- Hmm, det høres ut som en god ide! Men jeg har lyst til å vente til jeg er helt frisk igjen, da jeg fortsatt er ganske dårlig, og ikke jobber 100% av hva jeg vanligvis gjør. Men det hadde absolutt vært gøy å gi dere litt mer innblikk i hvordan en bloggdag ser ut, så om dere har lyst til at jeg skal lage det, er det bare å si ifra!


Kan du ha flere Halloween tutorials?
- Jeg har allerede lagt ut 2 de siste par ukene, i tillegg til flere fra før av, så det får holde for akkurat nå. Hehe! Alle videoene kan du forresten finne i DENNE spillelisten. 

 

Hvis du ble spurt om å være med på skal vi danse, hva hadde du svart?
- Jeg hadde nok svart nei. Per Fredrik var jo med på det i fjor, og jeg sa hvor ekstremt slitsomt det er. I tillegg har ikke akkurat jeg en jobb der jeg kan ta fri den tiden jeg holder på med skal vi danse. Så det hadde nok blitt altfor mye for meg å dra på dansetreninger hver eneste dag, pendle frem og tilbake til oslo hver dag, i tillegg til bloggjobbing. Selv om det er jo et fantastisk program, som hadde vært gøy å vært med på! 

Hvordan fordeler dere med tanke på penger når dere handler ting til huset som mat, møbler osv? Betaler dere halvparten hver eller?
- Vi betaler likt på alt av mat, strømregninger, fellesutgifter, osv. Og selvfølgelig møblene, hehe! Da vi flyttet sammen opprettet vi 2 bankkontoer, som er felles for oss begge. En til mat, som vi har et kort på, og vi begge setter inn like summer med penger hver måned. Det kortet bruker vi når vi handler inn mat til oss begge. Og den andre kontoen er til fellesutgifter som strøm, tv, internett, husforsikring, osv. Der setter vi også inn lik sum med penger hver måned. Anbefaler virkelig dere som skal flytte sammen med kjærestene deres å gjøre det samme. Da blir det veldig rettferdig og enkelt! 

 

Hvordan klarer du å holde huset ditt så ryddig? virker som det er ryddig til alle døgnets tider! Innlegg?
- Hmm.. Har egentlig ikke tenkt over at huset er så veldig ryddig. Men kanskje jeg skal skrive et innlegg med litt tips om dette? Er det noe dere vil lese? 

Kan du strikke/sy med symaskin, har du symaskin?
- Nope! Da vi hadde om det på ungdomsskolen fulgte jeg virkelig ikke med i timen, og jeg likte virkelig ikke å strikke og sy, så det er ikke noe jeg kan. Jeg kunne jo strikke back in the days, men det er glemt for lengst!

 

Kan du lage videoer oftere?
- Jeg syns egentlig det holder med 1 gang i uka. Da klarer jeg å lage video, samtidig som jeg ikke får for dårlig tid med bloggingen. Å lage en video tar fort en halv eller en hel dag, så det er ikke noe som bare kan trappes opp uten videre. Så jeg tror nok at jeg kommer til å holde meg til å legge ut videoer på onsdager. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"?

 

 

Kveldens antrekk + nytt kamera!

Nå skal jeg straks kjøre til Hokksund, for å feire bursdagen til søsteren min. Både Per Fredrik og jeg var i Hokksund forrige helg for å feire henne, men da var det med familie. I dag er det jentebursdag, så det blir veldig koselig!

I går kveld kom endelig det nye kameraet jeg hadde bestilt, og i dag fikk jeg virkelig testet det ut. Kjente jeg ble litt oppgitt i starten da det var nærmest umulig å skjønne noe som helst av det. Men etterhvert klarte jeg å forstå meg på det, takket være ørten youtube tutorials. Så da fikk jeg tatt litt antrekksbilder til dere, før jeg drar til Hokksund! Uansett, nå begynner jeg å få litt dårlig tid, så jeg må nesten runde av. Men tar med meg kameraet mitt, og skal prøve å knipse noen bilder fra bursdagen i kveld! Husk å følge meg på snapchat "stinablogg", skal prøve å oppdatere der i løpet av kvelden!

 

Endelig kan jeg gå ut døra

Herregud så deilig det er å ha mer energi igjen! I dag fikk jeg faktisk dratt ut av huset og på shopping. Kan ikke huske sist jeg hadde energi til det! Så det var gøy å endelig få tid til det!

Det er helt rart og skummelt å tenke på hvor syk jeg har vært den siste tiden. Selv om jeg virkelig ikke er heeelt på topp enda, så er jeg så mye friskere nå enn hva jeg var for 3 dager siden. Utrolig hvor fort ting endrer seg!

Uansett. Tenkte jeg kunne vise dere litt av hva jeg kjøpt på shopping i dag!

Denne jakken bare måtte jeg ha! Rosa høstjakke er perfekt for meg!

Den her ble ikke kjøpt for å si det sånn. Haha, ser ut som verdens laveste jente i denne genseren! Snakk om short girl problems!

Og hvor søt er ikke denne da? Smelter helt jeg! Også er den helt ekstremt comfy. Den har sånn pusete fleece som er på babyting, både utenpå og inne i!

Endelig fikk jeg tak i en rosa silkekåpe. Gud som jeg har lett meg ihjel etter det! Har sikkert lett igjennom 4987 forskjellige nettbutikker. Men på hm hadde jeg hellet med meg. Ikke bare fant jeg den perfekte, men den siste som var igjen var i min størrelse. Sjelden jeg har så flaks når det kommer til å finne xs!

Så her er noe av det jeg kjøpte! Kjøpte også noen ting til. Men de får dere se senere! Nå er det snart på tide med litt taco kveld her hjemme og full fredags chill out!

 

Dette var problemet

Jeg er så glad nå! Formen min er så mye bedre nå enn hva den var for 2 dager siden. Selv om jeg ikke er heeeelt i hundre enda, så klarer jeg mye mer nå enn hva jeg klarte for bare litt siden. For to dager siden holdt jeg på å gå i bakken bare av å ta bilder i 20 min. Mens i går klarte jeg å jobbe 4 timer med å lage en video. Hodet mitt hadde fortsatt ikke blitt helt bra igjen, så jeg klarte ikke å få ut et eneste blogginnlegg. Men litt jobb fikk jeg i alle fall gjort!Jeg kjenner jeg blir mer og mer sikker på at det er B12 som var årsaken til at jeg var så ekstremt slapp og sliten, og ble på gråten og frustrert 24/7 helt uten grunn. Selv om jeg kjenner at formen er ikke helt på topp enda. Så jeg må nok ha en del sprøyter til før jeg er fin i formen igjen. Men jeg kjenner på nytt håp, og det er helt fantastisk! Nå klør jeg i fingrene etter å faktisk klare å gjøre mer enn å bare ligge rett ut på sofaen, og det skal bli så fantastisk!


 

Jeg har også bestilt meg et nytt kamera, som jeg håper at kan være litt mer brukervennlig for meg. Så jeg endelig kan få tatt litt bedre bilder til bloggen igjen. Kjenner jeg gleder meg til å virkelig få blogget bra for dere igjen. Dere er jo så gode og fantastiske, at jeg vil gjøre mitt beste for å gi dere en best mulig blogg. Forresten, jeg er så glad for å ha et åpent kommentarfelt igjen. Kommentarene deres de siste dagene har vært så støttende og gode at jeg kan ikke få sagt tusen takk nok ganger!

Dere er bare så fantastiske!

 

Tidenes søteste kjæreste

Okey, nå må jeg bare skryte litt av kjæresten min. Siden jeg har vært ganske dårlig den siste tiden, og spesielt de siste dagene, har han vært så snill og forståelsesfull med meg.

I dag kom han til og med hjem med en stor bukett røde roser, så jeg skulle ha noe koselig å se på mens jeg lå på sofaen og slappet av. Altså, hvor skjønt er ikke det? I tillegg ryddet han opp i hele stua, så det ble ekstra fint og koselig, så jeg virkelig kunne slappe av. Ah, det er kjæresten sin det!

Så her har jeg ligget i nesten hele dag og bare sett på serier, og slappet av, mellom jobbslagene. I stad da jeg hadde sminket meg og tatt bilder, hadde jeg kanskje brukt en time på det, og da sloknet jeg på sofaen i 1,5 time. Så det har blitt mye avslapping her i dag.

Meeeen, på den positive siden, har jeg virkelig fått catchet up på alle favorittprogrammene mine. Så det er jo veldig nice! Og jeg får lest kommentarene deres, og dere er så søte og skjønne. Blir helt rørt av å lese kommentarene deres jeg! Selv om jeg ikke får svart alle, så leser jeg absolutt alle, og dere skal vite at jeg setter så stor pris på støtten deres!Nå skal jeg bare slappe av enda mer (sjokk) og forhåpentligvis føler jeg meg mye bedre i morgen! Krysser fingrene nå!

Forresten; når det kommer til onsdagsvideoen, så kommer ikke den. Siden video er veldig mye jobb, har jeg dessverre ikke hatt energi til å lage den. 

 

Dyremishandling?

Helt siden vi fikk Chloe har vi nesten behandlet henne som vår egen lille baby. De første ukene sov vi annenhver av oss i stua sammen med henne, på madrass utenfor buret, så hun skulle bli trygg. Nå som hun har vært her i over 5 uker, sover hun hele natten alene og har blitt så flink!

Noe som vi begynte med nesten med en gang vi fikk henne, var å veie henne. Det er jo utrolig spennende å se hvor mye hun vokser, så vi har veid henne jevnlig siden vi fikk henne. Og herregud som hun vokser! Da vi fikk henne  9. september veide hun litt over en kilo. Allerede den 27 september hadde hun gått opp til 1570 gram, og da vi veide henne i dag veide hun 2150 gram. Så hun har vokst med over en kilo siden vi fikk henne! Ikke rart vi føler vi nesten kan se at hun vokser forran oss.

Jeg har lest litt rundt på nettet at når en valp er 3 måneder (gjelder små raser), er den halvveis i vekstfasen, og man kan doble vekten for å se hva hunden blir i voksen alder. Vel, om det stemmer, blir Chloe som veide ca 2050 gram på 3 månedersdagen sin, litt over 4 kg når hun blir voksen. Så hun blir ikke noen stor hund akkurat. Hehe! Heldigvis blir hun ikke superliten heller, så det er jeg veldig glad for! 

Haha, det ser så komisk ut når vi veier henne. Siden hun er så liten blir badevekta veldig ukorrekt. Så vi har en egen glassbolle vi pleier å sette henne oppi, på toppen av matvekta, for å veie henne. Se så søt da! Selv om det sikkert kommer til å hagle inn "dyremishandling" kommentarer. "Er jo heeeelt forferdelig å veie hunden, det lager jo et kroppspress på den lille uskyldige valpen". Hahaha!

Er det én ting jeg har merket etter at jeg fikk valp, og har hatt henne en del på bloggen, så er det at det alltid er en haug med personer som mener at alt man gjør er dyremishandling. Til og med her om dagen, da jeg svarte på hvor Chloe sover, og viste frem buret hennes, som er gigantisk til å sove i, mente mange at det var dyremishandling å ha henne i et såååå lite bur. Altså, hun ligger bokstavelig talt der kun når hun sover, og buret er egentlig altfor stort til henne. Så jeg vet ikke helt jeg. Tror nok ikke det er så ille som folk skal ha det til. 

Men, nå begynner jeg i alle fall å få ekstremt mye mer forståelse for mammabloggere. De får sikkert kjeft for alt mellom himmel og jord, og der er de midt oppi bleieskift og ammetåke, med et faktisk barn. Uff! Føler med dere! 

 
 

Hva slags liv blir dette??

I går var jeg hos legen. Vi tok ekstremt mange forskjellige prøver, og de testet blant annet for B12-, jern- og vitamin D mangel. De testet også om jeg har lavt stoffskifte, og en haug andre ting. Jeg får resultatene fra prøvene på tirsdag. Så frem til da må jeg bare gå og vente. Vente i en slags rar spenning på å se hva resultatet blir. Har jeg B12 mangel slik som jeg har hatt tidligere, er det enkelt å fikse. Da er det bare å ta B12 sprøyter også blir jeg vanlig igjen.

Men jeg har også en frykt for at det ikke er det som feiler meg. Tenk om det er noe som ikke kan fikses? Tenk om jeg må være sånn her for alltid? Hva gjør jeg da? Hvilket liv kommer jeg til å ha da? Et liv hvor jeg som 23 åring har blitt så dårlig at jeg såvidt klarer å jobbe en time om dagen, og såvidt klarer å gå til postkassen. 

Jeg håper ekstremt på at det er B12 som er nøkkelen til det hele. Jeg hadde mangel på det før jeg flyttet til Oslo for et par år siden, og da ble det fikset opp. Men da jeg flyttet til Oslo fikk jeg en lege, som det frister å skrive navnet på for å legge det ut for alle på nettet hvilken ekstremt dårlig lege hun var. Hun har ødelagt mye for meg.

Hun nektet meg B12 sprøyter, enda jeg hadde store mangler på prøvene. Hun sa bare at jeg skulle spise litt mer kjøtt og ta en B12 vitamin pille om dagen. For dere som ikke har hatt B12 mangler før, så kan jeg informere dere om at hvis man har mangel på dette og man har et vanlig kosthold, så er det fordi kroppen ikke klarer å ta opp B12 i tarmen. Jeg kan spise så mye kjøtt at det tyter ut av ørene mine, og jeg blir fortsatt ikke noe friskere. Det er kun sprøyter som fungerer, men det nektet hun å gi meg. Så siden den gang har jeg egentlig blitt dårligere og dårligere og nå orker jeg nesten ingenting. 

I går kveld dro jeg til tanten min og tok en B12 sprøyte. Så om det er B12 mangel som er problemet, kommer jeg til å kjenne meg mer normal innen torsdag kveld. Herregud som jeg håper på at jeg blir bedre nå.

Det her ble kanskje litt mye medisin snakk. Men jeg vil fortelle dere hvordan ting er nå og være helt åpne med dere. Og jenter: om dere ikke har sjekket dere for B12 mangel, gjør det! Det er så ekstremt mange jenter der ute som får mangel på dette, og ikke vet om det. 

Slik sminker jeg leppene større! Steg-for-steg!

I det siste har jeg fått veldig mye spørsmål om hva jeg bruker på leppene mine. Så derfor tenkte jeg i dag å vise dere hvilke produkter jeg bruker, og hvordan jeg gjør ting steg-for-steg! Når jeg sminker leppene mine legger jeg vekt på å gjøre de større enn det de egentlig er, siden jeg liker å ha de litt større enn mine naturlige. I tillegg elsker jeg nude farger, så her er det nude som gjelder! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Produkter jeg bruker er:

♥ H&M lip definer #Au naturel

♥ NYX lingerie liquid to matte #satin ribbon

♥ Mac #fleshpotVoilá! Slik er det ferdige resultatet! 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Håper dere forstår..

Jeg er så drittlei av å være syk. Alltid vært sliten, og aldri orke ting jeg faktisk vil. Jeg får nesten daglig kommentarer fra sinte blogglesere, som kjefter på meg fordi jeg ikke svarer alle kommentarer her på bloggen. Men når jeg har sittet i timesvis å skrevet innlegg og tatt bilder, da er det ikke energi igjen til å svare dere som betyr mest. Jeg har lenge slitt med at energien er ekstremt lav. Og det har bare blitt verre de siste månedene.

Hodet mitt fungerer virkelig ikke heller. Helt på starten av dagen, da jeg har energi, fungerer hodet mitt helt fint. Men utover dagen, og da snakker vi etter bare noen få timer, så fungerer ikke hodet mitt lengre. Da klarer jeg nesten ikke regne 1+1 engang. Så det sier jo litt. Helt tiden er synet mitt ekstremt blurry, fordi jeg er så sliten. Jeg har vært hos optiker, og det er ikke synet i seg selv det er noe galt med. Det fungerer helt fint. Men fordi jeg er sliten så blir alt blurry og ufokusert hele tiden. Ofte kan jeg sitte i timesvis bare for å prøve og finne ut hvordan jeg skal skrive noe, fordi hodet mitt ikke fungerer. Og når jeg til slutt endelig får frem noen ord som jeg selv syns er bra nok, og publiserer det, ja da får jeg kjeft av lesere, fordi det ikke er godt nok. Når man er blogger er det ikke noe som heter sykemelding. Hadde jeg vært i en "normal" jobb hadde jeg garantert blitt sykemeldt på langtid, fordi jeg er så syk. Men fordi jeg jobber som blogger, og ikke vil skuffe dere, så prøver jeg alt jeg kan å skrive gode blogginnlegg til dere hver dag. Jeg vet ikke helt hvor jeg vil med dette. Annet enn at jeg vil bare gi dere litt innsyn på hvorfor ikke bloggen er helt tipp-topp om dagen, og hvorfor jeg ikke svarer alle spørsmålene deres i kommentarfeltet. Håper dere har forståelse, og ikke slenger mer drittkommentarer til meg om dette. 

 

Ukens spørsmål #131

Hvor mange timer bruker du på å jobbe med bloggen hver dag?
- Oi, det er jeg faktisk ikke sikker på! Det kommer veldig ann på. Om jeg ikke må ut og gjøre noe en dag, jobber jeg gjerne fra sånn 09:00-20:00 men en pause eller to i midten. Men om jeg skal til Oslo eller noe sånt, får jeg ikke jobbet like mye. Så da prøver jeg å jobbe på morgenen før jeg reiser, og på kvelden når jeg kommer hjem. Det virker kanskje ikke sånn når man ser en blogg, men det er faktisk veldig mye jobb.

Jeg blogger jo som regel 2-3 ganger hver dag, i tillegg til at jeg lager 1 video hver uke. Så det er mye bilder som må taes, redigeres, og innlegg som må skrives. Også har jeg ikke akkurat noen fridager, som vanlige jobber har. Så det blir mange jobbtimer i løpet av uke. Men heldigvis elsker jeg jobben min, så det gjør meg ingenting å jobbe så mye som jeg gjør! 

Hva mener du med unike lesere?
- Hehe, er kanskje ikke så lett å forstå om man ikke driver med blogging. Selv skjønte jeg ikke bæret før jeg hadde jobbet med blogging en stund. Men unike lesere betyr antall unike mennesker. Altså; om jeg for eksempel har 10'000 unike innom bloggen en dag, vil det si at 10'000 forskjellige mennesker fra forskjellige ip adresser har vært innom bloggen. 

 

Har du noen gang hatt lyst til å jobbe med noe annet enn blogging?
- Nei, faktisk ikke. Jeg elsker å jobbe med blogging, og jeg kunne virkelig tenke meg å holde på med det i mange år fremover!

 

Har du tenkte til å melde Chloe på hundekonkurranser eller skjønnhetskonkurranser?
- Nei. Jeg har ikke tid til å holde på med sånne ting, da det tar opp veldig mye av tiden. Bloggjobbingen tar allerede opp ekstremt mye av tiden min, så det lille jeg har av fritid bruker jeg heller på kvalitetstid med Per Fredrik og Chloe. 

Hvordan var det å ha border collie? Vi skal kanskje ha det så kanskje jeg kan få ett tips eller noe sånt?
- Border Collie er en rase som er ekstremt aktiv, og trenger mye mosjon. Så det er ikke noe typisk familie kosehund. Skal man ha en slik rase bør man ha mulighet til å gå minst en times tur med hunden hver dag, også er det viktig at den kan løpe mye fritt. Men rasen er jo helt fantastisk! De er ekstremt smarte og snille, så om man er aktiv, så er det en fantastisk rase å ha. Selv om jeg personlig liker papillon rasen veldig mye bedre, da de er mye mindre og lettere å håndtere.Har du noen favoritt neglelakk?
- Nei egentlig ikke. Men jeg elsker å ha hvite negler. Så jeg pleier bare å ta hvit shellac hos negleteknikkeren jeg går til, også fyller jeg bare på med en hvit hjemme når den begynner å vokse ut. Kan du ha en unboxing video en gang?
- Hmm, ja kanskje det! Hva slags unboxing video tenker dere da? Sminke, kameraer, klær, osv?

 

Hvordan er det å rette/krølle hele håret med hair extension, blir ikke festene ødelagt? 
- Det er null problem. Festene sitter helt inntil hodet, så det skal jo veldig mye til for å komme inntil de med rette/krølltangen. 

Jeg lurer på hvor lenge du har hatt svart hår?
- Jeg hadde det vel i 5-6 måneder ca. Men før det hadde jeg veldig mørkt hår. Så nå har jeg lysere hår enn jeg har hatt på veldig lenge. 

 

Jeg lurer på hvor du får tak i så mange fargerike klær? Jeg sliter veldig med å finne klær som har ordentlig farger og ikke kun hvit, grå og svart
- Oi, godt spørsmål! Selv syns jeg det er vanskelig å finne fargerike klær. Men jeg prøver bare alltid å se etter det når jeg shopper. Så er dessverre ingen hemmelige tips å dele her! 

 

Hvor sover Chloé?
- Chloe har et eget bur som hun sover i, som står i stua. Der sover hun både om dagen og om natten. Hun er jo fortsatt en liten valp så hun sover sånn 18-20 timer i døgnet, så hun ligger der mye. Hehe! Men hun har jo ganske stort bur, i tillegg til at vi har lagt inn masse gode tepper, så hun sover som en prinsesse. Nå sover hun endelig igjennom hele natten også! Og tisser heller ikke i buret. Så hun har blitt veldig flink! I begynnelsen måtte vi jo opp en del ganger i løpet av natten for å gå ut med henne. Hehe!  

Hvordan syntes du lysene du har på hver side av speilet funker? Blir sminken fin ute også, når man sminker seg ved speilet?
- Jeg syns de fungerer veldig bra! De gir veldig klart hvitt lys, så det gjør at det blir nesten som å sminke seg forran vinduet. Så det er veldig bra! Lysene, speilet, bordet, og alt av møblene egentlig er fra IKEA om noen skulle lure på det. 
Er snart russ, og lurte på hvordan du tjente penger til russetiden? Var det mye selging osv, og var det stress?
- Jeg var ikke på noe russebuss eller noe sånt, da skolen jeg gikk på ikke hadde så mange russ. Siden det kun car 60 elever av 1200 som gikk 3. året. Så jeg brukte ikke så mye penger på russetiden. Alt av russeklær og billetter til ting, fikk jeg også sponset siden jeg samarbeidet med et russefirma via bloggen. Så det lille av penger jeg brukte tjente jeg bare på bloggen. 

Siden du tjener penger på reklame og at hver gang vi går inn på bloggen din så tjener du litt penger, så lurte jeg på om vi betaler noe for å gå inn på bloggen?
- Nei, dere betaler ingenting. Det er annonsørene som betaler for at dere skal se annonsene som er på min blogg. Så ingenting å tenke på der. Hehe!

 

Lure på om det går bra med deg? Har du fått hvilt deg? Var bekymra over innlegga dine her om dagen...
- Det går sånn helt ok med meg. Energien er virkelig ikke på topp. Skal til legen på tirsdag og ta masse prøver, så får se hva resultatet blir der. Tipper det er B12 mangel som er problemet, siden jeg har hatt det før. Men vi får bare se! Og krysse fingrene for at det ikke er noe alvorlig. Men om bloggingen min ikke er helt på topp om dagen, så vet dere i alle fall at dette er grunnen. Er litt vanskelig å jobbe så bra som jeg vanligvis gjør, når energien er helt på bunnen. 

 

 

Så mye koster huset vårt

Da vi kjøpte huset tidlig i mai, gjorde vi ganske mye store endringer på det, for å gjøre det mer om til vår egen stil. Vi byttet ut det gamle kjøkkenet og satt inn nytt, vi skiftet ut gulvene i nesten hele huset, vi lagde walk in closet og Per Fredrik bygget seg et stort musikk studio. Så det var mye som ble gjort!

En av meglerne som vi kjøpte huset av, hadde vært inne på bloggen min og sett en del av bildene jeg hadde lagt ut, og sa at vi burde ta en ny prisvurdering på huset. Siden han mente at det hadde gått opp en del i takst.
Vi kjøpte jo huset for 5'7 millioner, så vi var veldig spente på å se hvor mye det var verdt. Vel, for en uke siden var en takstmann og megler her for å prisvurdere huset, og i går fikk vi vite den nye verdien. 6'5 millioner er det nå verdt! 800'000 opp i verdi! Så det er veldig stor forskjell!  

Det er så utrolig gøy å se at endringene vi har gjort har endret verdien på huset så mye. Selv om vi ikke har tenkt til å selge det, er det jo veldig gøy å vite at man har enda mer i egenkapital, så det er stas! Så det var en liten gladnyhet på lørdagsmorgenen! 

 

Elsker denne pelsen!

Whoop whoop! God fredagskveld folkens! I dag har virkelig dagen bare sust forbi. Så jeg har ikke rukket å oppdatere dere før nå. I dag dro Per Fredrik og jeg tidlig fra Sandefjord til Hokksund for å dra i bursdagen til søsteren min. Chloe ble med, og dette ble en skikkelig prøvelse på bilkjøring for henne. Og det gikk overraskende bra! Hun pep bare de første 10 minuttene og spydde rett før vi var fremme. Så det var veldig bra i og med at det var biltur på nesten 2 timer.

Men uansett. Det ble veldig koselig middag hos søsteren min med hele familien min. Familien min er jo noe crazy morsomme så heldigvis hadde jeg med en vinflaske til Per Fredrik så han holdt ut. Haha!

Nå skal vi straks kjøre hjem til Sandefjord igjen og jeg er så stappmett etter masse taco og kake! Her er forresten litt av antrekket jeg hadde på meg i dag. Elsker denne fake pelsen! Den er så fin og perfekt å bruke inne!

 

Det er som å ha en baby

Jeg hadde faktisk ikke trodd det. Men det å få seg en valp, er veldig som å få seg en baby. Man får veldig mye ansvar for et annet vesen, i tillegg til uendelig stor kjærlighet for dette lille vesenet. Det var egentlig ikke før i går, at det faktisk slo meg akkurat dette med at det er som å ha en baby. Per Fredrik og jeg ble invitert av søsteren min til Drammen for å spise middag ute sammen. Og vi hadde jo veldig lyst. Helt til vi innså; vi kan jo ikke dra fra Chloe så lenge!

Det meste hun har vært 100% alene i huset er vel 30 minutter tror jeg. Ellers enn det har hun jo vært litt alene når jeg ikke har vært hjemme, og Per Fredrik har vært i studio. Men å skulle la henne være hjemme alene i 5 timer ble jeg rett og slett for lenge syntes vi. Så vi måtte droppe det.I morgen skal vi hjem til familien min i Hokksund, og da skal Chloe være med. Kjenner jeg er veldig spent på hvordan hun kommer til å takle en så lang biltur. Den lengste bilturen hennes så langt er vel 30-40 min eller noe. Så det blir en del lengre enn hva hun er vandt med. Også blir det jo mye nye mennesker. Så det er jeg ekstra spent på å se hvordan går!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Men, det som er litt poenget mitt her, er at man må plutselig ta veldig mye hensyn når man får en liten valp. Altså, vi kunne jo vært de type eierne som bare setter henne timesvis i buret, og drar avgårde ofte. Men hun har liksom blitt lille babyen vår, så det har vi ikke hjerte til.

Uansett, litt mye baby hundesnakk her. Men tenkte dere kanskje syntes det var interessant med en liten update om hvordan det er å ha lille babyen!

 

Jeg får panikk av å tenke på det!

God morgen!

Nå er jeg klar for en tur til Oslo. I dag skal jeg ta vippe extensions refill, og det kjenner jeg at blir så digg nå! De siste dagene har de ikke vært on fleek for å si det sånn. Og da føler jeg meg bare ikke like fresh. Så nå blir det ekstra deilig å få fikset på de!

Men herregud. Noe som ikke var helt gått opp for meg før nå, er at søsteren min på tirsdag ble 27 år. Det vil si at jeg blir 24 år i februar. Noe som helt ærlig freaker meg ut ganske mye. Altså, hver gang noen spør meg hvor gammel jeg er sier jeg fortsatt 20 uten å tenke meg om. Selv om jeg egentlig er 23. Det er ikke sånn at tiden har gått så sykt fort. For jeg har gjort så mye med tiden min. Så det er ikke saken her. Det er bare det at alderen min har gått så fort. Plutselig har jeg blitt voksen liksom. Og skikkelig voksen også da..!

På mange måter elsker jeg at jeg er voksen, og friheten det fører med seg. Men samtidig får jeg litt panikk over at jeg begynner å bli så "gammel". Hmm.. nei folkens. Å bli eldre er ikke en enkel sak å snurre hodet rundt.

Men på en helt annen side. Se hvor sykt fine krøller jeg hadde da jeg stod opp i dag da? Det er liksom 2 dager siden jeg krøllet håret mitt, og enda er krøllene så sinnsykt fine! Ah! Det er bare så deilig det! Og tidssparende! Haha!

Okey. Det her ble bare tidenes mest surrete innlegg med tanker om alt mulig. Men det blir fort sånn når jeg setter meg ned for å blogge og ikke har bestemt meg på forhånd hva jeg skal skrive om. Anyways, nå skal jeg inn på kjøkkenet og lage meg en kaffe til å ha med i bilen også må jeg vekke gutten min som skal passe lille Chloe i dag!

 

Kan man stole på blogg spons??

Som de fleste av dere vet, så lever jeg av blogging. Det vil si at jeg lever av å reklamere på bloggen, instagrammen, snapchatten og YouTubekanalen min. Dette er reklame i form av banner annonser som blir plassert på bloggen og YouTubekanalen min av enten nettverket jeg er i, eller YouTube selv på YouTube. Den andre måten jeg reklamerer på bloggen min er i form av sponsede innlegg. Det er her jeg tjener mest penger og her mesteparten av levebrødet mitt er. Den tredje måten jeg tjener penger på er ved å bruke affiliate linker. Da linker jeg produkter og tjener en % av salget.

De to siste metodene her er noe som har blitt diskutert mye rundt i media den siste tiden. For ja, det er mange bloggere som blir sponsa i hue og ræva med alt mulig stæsj og sier ja takk til alt fra sminke til kasinoer.

Jeg derimot. Jeg er der hvor jeg har en såpass stor leserskare at jeg har mange sponsorer å velge mellom, at det ikke koster meg noe å si nei til sponsorer jeg ikke ønsker å jobbe med.

Selv om det har ikke alltid vært slik. Før i tiden da jeg hadde mindre lesere kunne jeg ikke velge fritt blant mange forskjellige. Så vet du hva jeg gjorde? Jeg sa nei til de jeg ikke kunne gå god for å jobbe med, og tjente heller mye dårligere. Noe som var grunnen til at jeg bodde i et kollektiv med 3 andre jenter i en lang tid. For meg har det alltid vært ekstremt viktig at jeg kan gå god for de tingene jeg reklamerer for. Tanken jeg har bak ting jeg reklamerer for, er at de skal være så bra at jeg ville brukt egne penger på å selv kjøpe de. Og hvis de ikke er det. Da skriver jeg rett og slett ikke om produktet.

For meg er det så viktig å være ærlig om reklame, fordi jeg ønsker ikke å lure dere. Jeg ønsker ikke å reklamere for noe som er dritt, for da er det mange av dere som kjøper tingene og blir skuffet av hvor dårlig tingene er. Og det er det siste jeg vil. Derfor tester jeg alltid ut produktene før jeg skriver om de, og jeg ville aldri anbefalt noe jeg ikke likte selv.

Uansett, her har dere i alle fall mine tanker og meninger om sponsa ting. Så om dere ser at det står annonse eller sponsa i et av innleggene mine, så vet dere at det er ting jeg går god for, men som jeg har vært så heldig å blitt betalt for å skrive om.

 

Slik er soverommet! House tour!

Noe jeg kom til å tenke på tidligere i dag, var at jeg enda ikke har gjort en house tour på soverommet. Jeg har jo vist dere nesten alle rommene i den delen av huset der jeg er til vanlig. Men soverommet mangler! Så derfor tenkte jeg å benytte sjansen i dag til å gi dere en bedroom tour, om man skal være så fancy og kalle det for det! 

Soverommet er vel det rommet vi har gjort minst på i huset, og som ble fortest ferdig egentlig. Vi har planer om å gjøre om på soverommet etterhvert. Male det i en annen farge, og skifte ut gulvet. Haaaater furu utseendet på ting, og siden alle gulvene i huset er grå, så passer det virkelig ikke inn.

Men hey, det får bli etterhvert. Akkurat nå er jo soverommet veldig fint, til tross for at jeg ikke liker gulvet, og syns at veggene er litt i det mørkeste (og bruneste) laget. Hehe!

Tegningen på nattbordet mitt fikk jeg av Per Fredrik til bursdagen min. Hvor flink er ikke han til å tegne da?

Tv var virkelig høyt på lista over ting vi bare måtte ha på soverommet. Det er sååå koselig å ligge under dyna når det er kaldt ute, og se på en fin film mens jeg ligger på armen til Per Fredrik. 

 

Lille Chloe har blitt en skikkelig linselus, og ville være med på alle bildene. Ah, sett noe så skjønt da?

En av de beste tingene med soverommet er selvfølgelig utsikten. Enten om vi ligger i senga og ser ut mot havet, eller nyter en kaffekopp på verandaen rett utenfor soverommet, er det bare helt fantastisk!

Så det er slik soverommet ser ut nå. Kom også nettopp på at jeg ikke har vist dere noen ordentlige bilder av badet. Kanskje jeg skal gjøre det? Fortell meg gjerne i kommentarfeltet om dere vil det!

 

 

Se også house tour på disse rommene:

- Walk in closet

- Kontor / sminkerom

- Stue

- Kjøkken

 

Snapshots fra hverdagen min

I dag tenkte jeg å gjøre noe helt nytt. Nemlig å vise dere noen snapshots fra den ufiltrerte hverdagen min. Der ikke alt er superrosa, og pyntet opp. Men heller mer hverdagslig. Så lets go! 

 

Ute på shopping med Per Fredrik og Chloe. Dette er første gang Chloe har vært med inn i en butikk, og oppe i en veske. Og det gikk så utrolig bra! Selv om hun noen ganger prøvde å komme opp til meg, var hun for det meste flink og lå i veska. Fikk en deeeel blikk fra andre som sikkert lurte på hva hun var for noe. Haha!

Når søsteren min var hos meg på overnatting for et par uker siden, blogget vi om det. Og slik så det ut "behind the scenes". Jessda, må opp med masse studiolys for å ta bloggbilder om kvelden.

Hver gang jeg parkerer tar jeg alltid bilde av at jeg har låst bilen. Har vært på vippetime et par ganger for mye, til å ikke gjøre det. Anbefaler ingen å ligge på en benk i 2 timer mens man må ha øynene lukket, og tenke "hmm, husket jeg å låse bilen?".

Søte jenta mi som alltid vil ligge så nærme meg som overhodet mulig. Så her har hun sin faste plass mens jeg jobber. Altså på pulten min.

Veldig ofte går jeg på tur med Chloe ned til vannet, og det er så vakkert her!

Ute på biltur med Per Fredrik og Chloe. Skal sies at bilen ikke var i fart på bildet, sånn bare for å understreke det til dere som liker å pirke på aaaalt.

Per Fredrik og jeg har kjøpt sikkert 10 forskjellige leker til Chloe. Men hva liker hun best å leke med? Bh'ene mine.. Hver eneste gang jeg glemmer å lukke døren inn til walk in closet, og har lagt igjen klær på gulvet, kommer hun løpende ut med bh'en min i munnen. Så løsningen var enkel; hun fikk en av mine gamle som er altfor små. Jaja, shtøgg farge og perfekt for Chloe. Haha!


Alt om det nye håret mitt!

// annonse

Whoooho nå kan jeg endelig fortelle dere alt om det nye håret mitt! Som mange av dere fikk med dere i forrige uke, så gjorde jeg en ganske stor hårtransformasjon. Jeg gikk fra helt svart hår, til medium brunt. Og resultatet ble så utrolig fint! 

Selv om mitt eget hår har fått ganske mye lengde, er det veldig typisk norsk, hvilket vil si; ekstremt tynt (som dere kan se på før bildet under). Så det alene er ikke akkurat så veldig fint. Så derfor har jeg satt inn masse tape extensions fra Luxushair, som gjorde håret mitt så utrolig fint! Og det er jeg ikke alene om å synes, de siste dagene har jeg fått så mange komplimenter på det nye håret mitt, at det ikke skulle vært lov! Så det er veldig gøy! 

Siden jeg gjorde håret mitt mye lysere var jeg veldig nervøs på om jeg kom til å finne farger som passet det nye håret. Så jeg dro opp til Luxushair sitt kontor i Åmot, og de hjalp meg med å finne den perfekte kombinasjonen til det nye håret mitt. Løsningen ble 3 pakker med farge #2 og 1 pakke med farge #7. Grunnen til at vi tok en pakke med farge #7 var for å få litt spill i håret, og gjøre at alt passet sammen enda bedre. Og resultatet ble jo ekstremt fint! Alle pakkene er i lengde 65 cm. 

Når det kommer til selve håret fra Luxushair har jeg brukt det i snart 1 år, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Nå har det også fått en ny linje med hår som heter LH+ som er enda bedre enn den vanlige, og det er den nye jeg tester ut nå. Så langt er jeg helt amazed! Om du har lyst til å kjøpe like fint hår, finner du håret jeg bruker HER.

Om du kjøper for over 499,- kr får du også fri frakt, så det er jo veldig kjekt! Om du heller vil teste ut clip on extensions, istedenfor tape som jeg har, så har jeg en stor gladnyhet til deg! I hele oktober er det 20% rabatt på clip on extensions, og den rabatten får du ved å bruke rabattkoden "clipon". 

En annen gladnyhet er også at du nå kan utsette betalingen din til 5 desember rentefritt. Så om du vil se smashing ut nå, men ikke har penger heeelt enda, kan du bare utsette betalingen. Genialt!

Husk også å følge luxushair på facebook for å få med deg rabatter og nyheter, ved å trykke HER

 

Er det sånn det skal være??

Å herregud. 11 timer med søvn tok det før jeg følte meg normal igjen i dag. Altså, er det virkelig sånn det skal være? Må jeg sove halve døgnet for å føle meg som et normalt menneske?

Aff, jeg skulle ønske jeg kunne si at gårsdagen var et engangstilfelle, og at jeg sjeldent hadde slike dager. Men det kan jeg dessverre ikke. Så altfor ofte har jeg slike dager hvor jeg etter bare noen få timer med jobb stuper ned i sofaen av utmattelse.

Kjenner det er så frustrende at det skal være sånn når jeg kun er 23 år gammel liksom..! Men uansett, tusen takk for veldig mange godt råd og tips. Skal absolutt komme meg til en lege og få sjekket både stoffskifte, jernmangel og alle mulige ting. Får virkelig håpe at det er noe så "enkelt" som jernmangel eller B12 (som jeg har hatt før). For det kan kureres med litt sprøyter. Håper bare ikke det er noe mer alvorlig som ME eller andre utmattelsessykdommer..

 

HVA ER GALT MED MEG?!

Hva er galt med meg?.. Uff. Jeg blir så sliten. Vel, la meg forklare.

I dag hadde jeg veldig mye å gjøre, så jeg hadde planlang til den minste detalj hvordan jeg skulle komme igjennom dagen og få alt gjort. Jeg stod opp klokken 8, og etter jeg hadde spist frokost med Per Fredrik og Chloe så gikk jeg rett på dagens første arbeidsoppgave, nemlig å lage en video til dere. Videoen krevde mye forarbeid så jeg fikk ikke startet å filme før klokken 13, og etter mye prøving og feiling var jeg ferdig ca tre time etter. 

Når jeg endelig, etter en hel halv dag med jobb var ferdig, så jeg at videoen ikke var slik jeg ville den skulle være, så jeg bestemte meg for å begynne på nytt og gjøre den bedre. Det som er greia med denne videoen er at jeg måtte putte et gigantisk bord inn i stua, rydde og sette opp kulisser og masse styr, så hele huset så helt bomba ut. Når jeg kom ut i stua og så alt jeg hadde lagt i den forrige videoen som ikke ble bra nok mistet jeg bare all energien min og ble helt motløs. Dette har skjedd mange ganger før også, og det er helt forferdelig slitsomt å leve med. Jeg ringte til kjæresten min Per Fredrik (som jobber i studioet sitt på andre siden av huset) og fortalte situasjonen. Når jeg hadde fortalt ham alt sammen så sa han at jeg burde legge meg ned å slappe av litt fordi jeg så så sliten ut. Jeg sovnet momentant, og våknet nå, mange timer senere, og føler på alt jeg skulle rukket i dag, og på at at ingenting ble gjort.

Hva er galt med meg? Er det meningen at en jente på 23 år skal bli så utslitt etter 6 timers jobbing? Ikke vet jeg, men jeg er fortsatt sliten, så dette blir nok det eneste innlegget i dag. Heldigvis ryddet Per Fredrik opp i alt rotet og vasket huset så jeg kan starte på blanke ark i morgen. Ha en fin kveld dere, Jeg håper ikke det er noen av dere som har det sånn her, men hvis noen har det som meg så legg gjerne igjen en kommentar, så kanskje jeg blir litt klokere

 

10 Jente problemer

Å være jente er virkelig ikke bare-bare, og vi støter på mange problemer gutta slipper. Selv om vi slipper millitæret og stå å tisse, så har vi virkelig våre problemer vi og, og noen av de tenkte jeg å fortelle dere om nå. Fortell meg gjerne i kommentarfeltet hvilke av disse problemene du kjente deg igjen i!

 

- Å ta på en tynn strømpebukse er mission impossible. Spesielt om man har lange negler. Da river man hull i strømpebuksen før den i det hele tatt er over knærne. Og det å få den til å sitte riktig, er ikke akkurat noen enkel sak heller.

- Det er helt umulig å dra ut på byen med venninner, uten at en eller annen ekkel fyr skal komme bort og slenge noen smålig ufine kommentarer i håp om å sjekke deg opp. - Man må alltid huske på å ta med en tampong overalt. Man vet jo aldri heeeelt når man får mensen. Selv om man går på p-piller kan man plutselig få en mellomblødning fordi man glemte en pille. Og hvis man ikke har med en tampong er man kjørt. 

- Det er ikke å legge skjul på at vi jenter har mye hormoner. Spesielt rundt den tiden i måneden. Da er det nærmest umulig å kontrollere følelsene. I det ene øyeblikket er vi sååå glade, i det neste gråter vi over en reklame på tv'en og plutselig klikker vi fordi fjernkontrollen ikke vil fungere når man styrer den feil vei. Sorry gutter, vi kan ikke noe for at vi blir el diablo en gang i måneden.

- Sminke er ikke akkurat lett heller. Å lage en winged eyeliner som blir lik på begge sider, uten at den blir for tykk / tynn er virkelig helt umulig. Ja, instagram har ekstremt mange jenter som klarer det perfekt. Men dessverre er det instagram. I virkeligheten er alle winged eyelinere ganske skjeve, med mindre man hadde 20 min ekstra om morgenen.

- Og når vi snakker om sminke. Jenter; ikke kjøp dere en hvit sofa med hvite puter. Jeg gjorde det. Hvis jeg er litt sliten og glemmer å fjerne sminken før jeg legger meg ned på sofaen om kvelden, kan du banne på at den blir full av sminke. Aner ikke hvor mange ganger jeg har vasket putetrekkene på sofaen..

- Neglelakk er heller ikke noen enkel sak. Om man er høyrehendt, blir alltid venstrehanda helt on fleek. Der er liksom bare neglelakken perfekt. På høyrehanda derimot, ser det mer ut som en 5 åring har lekt. 

- Å ha på bh er som å ha på en tvangstrøye. Uansett hvor riktig størrelse man bruker, og hvor "komfortabel" den var når du tok den på om morgenen, blir den helt jævlig utover dagen. Spilene gnager seg inn i puppene, og stroppene strammer. Man teller til slutt ned timene til man kommer hjem og kan ta av seg bh'en / tvangstrøya.

- Å ha langt hår om høsten er ingen spøk. Det blåser helt ekstremt ute, og man kan bare glemme å se hvor man skal, for håret blåser forran ansiktet ditt hele tiden. Den sveisen du brukte 40 minutter på til morgenen, som du ble sykt fornøyd med, er nå ødelagt etter 3 minutter ute i vinden.

- Høsten har også en annen downside. Man får helt ekstremt tørre hender. Hvis man glemmer igjen håndkremen hjemme, kan man banne på at hendene har sprukket opp og blør innen man er hjemme fra jobb. Og selv om man har håndkrem, så er ikke det bare-bare heller. Å sitte med hender som er fulle av håndkrem er som å være megasvett inne i hendene i 45 minutter, før den til slutt tørker. 

 

Ukens spørsmål #130

Liker Chloe å gå med klær, eller var det bare for gøy?
- Hun syntes det bare var gøy. Hadde hun hatt noe imot det hadde hun begynt å pipe. Tro meg, den jenta sier ifra om hun syns at noe ikke er greit. Hadde uansett bare på klærne i totalt 10 minutter så var ikke lenge uansett. Ville aldri latt henne gå med klær i mange timer, det blir veldig feil. Men sånn som vinterdresser og regnfrakken kommer jeg til å kjøpe til henne så hun kan bruke på tur, så hun slipper å fryse. 

Hvor lenge blogget du før du fikk mye lesere?
- Hmm. Det er jeg faktisk ikke sikker på. Det tok jo ganske lang tid før jeg fikk noe spesielt med lesere. Men vil si at det tok ca 3-4 år før jeg var oppe i sånn 5000 unike hver dag. 

 

Hva fikk deg til å farge håret? 
- Jeg var så lei av at alt så ekstremt mørkt og rocka ut uansett hva jeg hadde på meg. Altså, dont get me wrong, jeg elsker å kle meg rocka en gang iblant. Jeg har jo en svart skinnjakke med masse nagler på. Men jeg ville ikke se rocka ut 24/7 og det følte jeg at jeg gjorde med det svarte håret.

I tillegg ble jeg ganske bleik med det håret, i tillegg til at det så veldig hardt ut på meg. Så derfor farget jeg det brunt. Også må jeg jo si at brunt virkelig er en hårfarge jeg elsker, i tillegg til at nå har jeg min naturlige hårfarge, og det er jo den jeg kle best. 


Hvor lenge har dere bodd i huset?
Vi flyttet inn 1 juni så nå har vi bodd her i 4,5 måned. Wow det har gått fort! Samtidig som det føles ut som en evighet siden jeg bodde på Frogner i Oslo. 

 

Er du fornøyd med det nye huset? Og er alt ferdig?
- Jeg er veldig fornøyd! Det har blitt akkurat slik jeg vil at det skal være. Nesten alt er helt ferdig det er vel bare soverommet jeg vil gjøre noen endringer på, også vil jeg endre ganske mye på treningsrommet. Der er det så mørkt! Og jeg haaaater gulvet der inne! Men når vi kommer til å gjøre disse endringene vet jeg ikke. Er jo ikke akkurat noe som haster, så vi tar det som det kommer.  

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kunne dere laget et mini walk in closet til Chloe?
- Hehe. Tror nok ikke det er så mye poeng. Akkurat nå har hun 3 plagg så hun får nok heller en skuff i skapet mitt. 

Hvor ville du flyttet om du ikke skulle bodd i Norge?
- Hmm.. Tidligere ville jeg nok ha sagt USA. Men etter å ha sett hvor mye rare ting som skjer i politikken og hvor skummelt det egentlig er der, ville jeg nok ikke flyttet dit. Jeg har sykt lyst til å reise dit, men det er ikke noe sted å bo for min del.  Italia derimot. Det syns jeg at er et utrolig vakkert sted. Og der kunne jeg godt tenkt meg å bodd om jeg ikke skulle bodd i Norge. Hva syns du er det beste med å være voksen? 
- Det er så mye jeg liker med voksenlivet. En av tingene jeg setter høyest er nok at jeg ikke går på skole lengre. Jeg har aldri hatet skolen, men herregud så drittlei jeg var på de siste skoleårene. Så det er jeg ekstremt glad for å være ferdig med. Ellers enn det syns jeg det er veldig deilig å kunne bestemme alt selv og ikke måtte spørre foreldrene mine om lov til å gjøre ting. Nå skal det sies at jeg ikke hadde strenge foreldre i det hele tatt. Men fortsatt kjenner man en stor forskjell. 

 

Er det vanskelig / stressende å drive en blogg?
- Til tider kan det være både vanskelig og stressende. Å finne ut hva jeg skal skrive om kan være vanskelig, og det er dager der jeg får helt skrivesperre. Og jeg vet jo at det er tusenvis av jenter som venter på nye innlegg, og jeg vil jo ikke skuffe de. Så da blir jeg stressa om jeg ikke får skrevet noe. Ellers enn det er det jo litt stressende å drive eget firma.

Siden jeg er blogger har jeg ikke noe fast inntekt. Så inntektene mine kan variere veldig fra måned til måned. Og det kan være ekstremt stressende. Om sommeren for eksempel tjener vi bloggere ganske dårlig, siden det ikke er så mange som vil annonsere. Mens før jul tjener man ekstremt bra, da alle vil reklamere. Så ja, det er en ting man kan bli ganske stressa over. Hvor lang tid tar det før man får eBay pakker i posten? 
- Det varierer veldig. Men som regel tar det 2-3 uker. Når man kjøper noe står det alltid forventet leveringstid, så man må egentlig bare se på den. Får du sponset mye sminke og sånn?
- Før sa jeg ja til all mulig spons. Men problemet er jo at jeg må skatte av alt jeg mottar. Så hvis jeg får sminke til 10'000 må jeg ut med 3500-4000 kr i skatt. Så det blir jo ikke akkurat gratis. I tillegg er jo blogging jobben min, og jeg tar som alle andre firmaer, betalt i penger, ikke spons. Selv om mange firmaer ofte prøver seg.

Altså, man går ikke til en snekker å ber om å bygge huset ditt i bytte mot en ny hammer og noen spikre. Så hvorfor noen annonsører tror at man kan gi samme deal til bloggere forstår jeg ikke. Wow, dette ble langt svar. Men nei, jeg mottar ikke mye spons, selv om jeg kunne sikkert fått uendelig mye sminke og klær. Hvem av deg og Per Fredrik er mest sammen med Chloe?
- Siden Per Fredrik jobber med høy musikk ikke på studioet sitt er Chloe med meg på dagen. Er jo ikke bra for en hund med den høye lyden så hun er aldri inne på studioet når Per Fredrik spiller musikk. Hun er med med på kontoret mitt også tusler hun litt rundt i huset. Men Per Fredrik er jo inne her og spise frokost og lunsj i løpet av dagen, så hun er mye med han. I tillegg til hele kvelden hver dag. Hvordan har det gått siden du åpnet kommentarfeltet?
- Det har gått greit. Er selvfølgelig noen som slenger dritt, og da svarer jeg de med samme mynt, eller så sletter jeg kommentaren og blokkerer de. Syns ikke det skal være sånn at jeg må være hyggelig mot folk som slenger dritt. De blir for dumt syns jeg. 

 

Chloe er veldig søt! Men lurer veldig på om hun bjeffer mye, og om Papillon rasen bjeffer mye?
- Papillon rasen er ekstremt smarte, så det er lettere å trene de opp til ting enn andre små hunder. Så man må bare trene de opp til ikke å bjeffe. Chloe bjeffer ikke så mye nå. Det er kun hvis hun er helt hyper og løper rundt og leker. Da bjeffer hun litt. Ellers enn det er det bare hvis det kommer noen hjem hit. 

Hvor mange lesere må man ha før man kan tjene penger på bloggen? 
- Man bør ha minst 2000-3000 unike lesere hver dag over lang tid før det er noe vits for annonsører å annonsere. Men man selvfølgelig tjene noen småkroner på affiliate før den tid. Men man må opp i minst 4000-6000 unike hver dag for å kunne leve av det. 

 

Nå som jeg har åpnet kommentarfeltet igjen, kommer jeg til å ta spørsmål her fra bloggen til ukens spørsmål fremover. Så om du lurer på noe til neste ukens spørsmål, er det bare å spørre i kommentarfeltet! 

 

Høst inspirert sminke

Nå som det er høst, blir fargene i motebildet endret. Typiske høstfarger er brunt, mørke grønt og burgunderrød. Man ser endringene både i klærne og fargene på trærne. Selv er jeg glad i ganske lyse farger og er nok mer en sommerperson. Men høstfargene begynner virkelig å vokse på meg, og jeg syns det er mer og mer gøy å eksperimentere med høstfarger i sminkeveien. Derfor sminket jeg en høstlook i dag morres, og jeg syns det ble ganske kult! 

Skyggepalett fra makeup revolution og liquid to matte fra Lime Crime #cashmere
Jeg brukte en blanding av gylne brunfarger og mørk rosa som øyenskygge, og resultatet ble ganske kult, om jeg kan si det selv. På leppene gikk jeg for en mørkere liquid to matte enn hva jeg vanligvis gjør, men det passer sminken veldig bra syns jeg! 


 

Har du begynt med litt mørkere sminke nå som det er høst?

 

6 filmer du kan se på lørdagskvelden

Whoop whoop, endelig lørdag! Nå er det på tide å kjøpe inn god mat og en haug godteri og kose seg i sofaen. Men, så kommer det problemet som man alltid får når man skal sette seg ned og slappe av på lørdagskvelden. Hva skal man se på? Vel, jeg elsker å se på filmer. Men jeg syns det er så vanskelig å finne noen som faktisk er bra.

Og jeg vil tippe jeg ikke er den eneste som sitter å blar igjennom trailere på youtube i 40 min før jeg skal spise, mens maten blir kald, og man blir skrubbsulten, før man klarer å finne en film. Derfor tenkte jeg å tipse dere om 6 av mine favorittfilmer. Jeg suger til å skrive filmanmeldelser, så sjekk heller trailerne på de på youtube. Filmene er i alle fall drit bra, og her er det litt for enhver smak!Håper dere liker filmene. Har du en god film å anbefale kan du gjerne skrive den i kommentarfeltet! 

 

Kjoler fra eBay til valpen!

For en stund tilbake fikk jeg en morsom idè om å kjøpe litt hundeklær på eBay. Resultatet ble to kjoler og en kosedress til lille Chloe. Og i dag kom endelig pakken med klærne! Altså, hvor søt er hun ikke bare da? Hun er så søt og morsom å se på at jeg nesten ikke vet hva jeg skal gjøre! 


Altså, har dere sett noe så søtt før? Haha, blir helt latterpint av hvor morsom og søt hun ser ut! Siden jeg bestilte kjolene fra eBay kostet de kun 25,- kr per stykk, noe som er vanvittig billig. Gjett om jeg kommer til å kjøpe enda flere søte kjoler, kosedresser og sløyfer til henne! Lille babyen min! 

Kjolene kan du forresten finne HER og kosedressen HER.

 

80 venner mindre

Jeg fatter virkelig ikke at medlemstallene på "Mannegruppa Ottar" fortsatt er så høye. Det siste døgnet har det jo økt også. Altså, hvem melder seg frivillig inn i et gruppe der det er så ekstrem mannsjovenisme og der de tuller med incest, barneovergrep, krybbedød og seksuelt trakasserer flere jenter. Altså, hvaaaa faen? 

For et par dager siden gikk jeg inn på gruppa for å se om noen jeg var venn med var medlem, og jeg fikk litt av et sjokk. Jeg hadde over 80 venner som var medlem der. At så mange jeg kjenner kan være medlem av en så forkastelig gruppe gjør meg kvalm. Nå aner ikke jeg om noen av de har skrevet noe i den gruppen. Men bare det å være medlem er nok. Når man er medlem av en slik jævlig gruppe så betyr det at man støtter gruppen, og dens utsagn. Så vet dere hva jeg gjorde? Jeg slettet like greit samtlige av de som jeg var venn med, som var medlem der. Er det en ting jeg virkelig ikke tolererer, er det slike holdninger mot kvinner. Og mennesker som støtter dette, vil jeg holde meg så langt unna som overhodet mulig. 

Og folkens; jeg oppfordrer dere til å gjøre det samme. At mennesker holder på sånn som denne gruppen er så langt ifra ok som overhodet mulig, og det er viktig at vi sier stopp!

 

Slik ble håret til slutt!

Nå kan jeg endelig vise dere hvordan håret mitt ser ut! I stad gikk jeg ut og fikk tatt litt ordentlige bilder av håret i dagslys, så dere kan se hvordan det ser ut. Jeg er så fornøyd med resultatet! Det ble akkurat den fargen jeg ville ha, og jeg er så glad for at jeg valgte å farge det brunt. Det gjorde at jeg plutselig så mye mer brun ut, i tillegg til at det ikke ble så "hardt" rundt ansiktet mitt. 

Håret mitt er fra Luxushair, (sponset) og jeg skal fortelle dere masse om fargene jeg har brukt, lengden, antall pakker, osv litt senere. Nå ville jeg bare vise dere hvor fint håret har blitt! Aaaaah, er så pumped up over det nye håret! 


Mens jeg stod ute og tok litt bilder kom Per Fredrik ut en tur, og ble med på et par selfies. Han er så skjønn at det skulle ikke vært lov! Haha, må le litt av hvor nervøs han ble i går. Før jeg la ut tulleinnlegget med at jeg hadde blitt oransj farget i håret, sendte jeg bildet til han og bare "seee, ble det ikke fint?".

Så søt som han er var han veldig støttende og bare "så fin du ble jenta mi". Helt til jeg fortalte at det var en tull, og at jeg hverken skulle ha så lyst hår, og ei heller oransj. Da var det en gutt som ble lettet for å si det sånn! 7 Life hacks for jenter

- Skal du hamre opp noe, men du mangler en hammer? Da kan du bruke hælen på en et par høye hæler.

- Om du noensinne har prøvd å ta på et armbånd alene, kan du nok være enig i at det er helt umulig. For å gjøre det mulig, kan du feste litt teip på den ender du fester i, og vipps så klarer du det på egenhånd. - Alltid ha et par ekstra joggesko i bilen. Det er ingenting som er mer ubehagelig enn å kjøre i høye hæler.

- Når du skal kjøpe skjønnhetsprodukter som sjampo og balsam bør du sjekke om det er billigere å kjøpe på nettet. Blivakker.no har som regel alltid billigere enn andre steder. Sjampo og balsam er sånn man kan spare mye penger på å kjøpe på nett, og ikke hos frisør.

- Alltid ha et ekstra headsett i veska. Det er ingenting som er kjipere enn å sitte på tog / buss alene uten å kunne høre på musikk. Også er det genialt å ta på headsett om du skal på shopping, og ikke orker at de som jobber i butikken skal mase på deg.

- Alltid ha en hvit og en svart stroppløs bh. Når man skal gå med topper og kjoler som er stroppløse, er det ingenting som er mindre lekkert enn bh stropper.

- Kjøp en superfin kaffekopp som gjør det litt lettere å starte dagen når mandagen kommer. 

 

 

Slik ble håret!

Nå folkens! Nå kan jeg vise det endelige resultatet av fargingen! Det ble så nærme som min naturlige hårfarge som går ann, og jeg elsker det!

Det ble brunt med lyst og mørkt spill, og jeg elsker fargen! Kunne virkelig ikke vært mer fornøyd og jeg er så glad for å ha brunt hår igjen!

Tenkte jeg kunne vise dere litt før og etter bilder. Så kan dere se hvordan det faktisk så ut da det var oransj. Selv syns jeg virkelig ikke at det er en farge som kler meg, selv om mange av dere var søte og syntes det. Oransj er mer enn sånn farge man må være født med for å kle føler jeg. Men uansett, her er litt før, underveis og etterbilder!


Så slik ble håret til slutt! Har også fått satt på tape extensions. Men de tok jeg nettop på, og siden det er så mørkt ute nå venter jeg til i morgen med å vise det!

 

Forandring fryder! Nytt hår!

Wiii! Nå er endelig fargingen ferdig og jeg ble så fornøyd! Altså hvor kult ble det ikke? Vi gikk for en ganske rødlig tone i håret, og jeg syns det ble så kult og spenstig!

Hahaha! Neida folkens! Sitter fortsatt i frisørstolen med farge i håret og det skal bli brunt, og ikke oransje! Hehe! Oppdaterer dere med etter bilder etterpå :-)

 

Nå skal håret forandres!

Nå sitter jeg i frisørstolen med bleking i håret. Eller, avfarging heter det vel egentlig. Nå skal håret mitt bli en del lysere! Og jeg gleder meg skikkelig! Er så lei av å ha svart hår at jeg nesten blir gal. Så det blir så spennende med nytt hår nå!

Har allerede blitt enig med frisøren om hvilke farger som skal i håret etter at avfargingen er ferdig. Så det blir kalde brunfarger. Hvor mørkt /lyst det blir får dere nesten vente med å se til etterpå! Skal legge ut før og etterbilder når jeg er ferdig. Så dere får bare følge med på bloggen senere i dag!

 

Nå kan dere sende post til meg!

For en liten stund siden opprettet jeg meg postboks. Egentlig var den ment kun til å bruke til firmaet mitt, så jeg slipper å måtte vise adressen min på gulesider. Men så husket jeg at veldig mange av dere har spurt om jeg kan lage en postboks, så dere kan sende meg post. Så derfor åpner jeg denne postboksen, sånn at dere også kan sende meg post!Nå vet ikke jeg hvor mange av dere som har lyst til å sende post akkurat. Men de av dere som har lyst til å sende brev eller noe annet, kan i alle fall sende det til "Stina Bakken, pb1532, 3206 Sandefjord". Om veldig mange av dere sender ting, så kan jeg jo kanskje lage en video om det? Hadde vært gøy i alle fall!

Også må jeg bare si det; herregud så koselig det er å ha kommentarer igjen her på bloggen! Jeg kjenner bloggmotivasjonen er så mye større nå som jeg faktisk kan snakke med dere igjen. Da føler jeg liksom at jeg skriver en til dere, og ikke bare til noen tall som leses av på et statistikk skjema. Skal også prøve å bli flinkere til å svare dere også! Har bare ikke rukket å komme inn i de vanene helt enda!

 

Uten sminke

Har dere lagt merke til at hver gang en kjendis blir hyllet for å gå uten sminke, så ser de helt smashing ut?! Enten om det er Kim Kardashian som går under Paris fashion week og ser helt sjukt bra ut uten sminke, eller da Alicia Keys gikk på den røde løperen uten sminke og bare så helt fabulous ut, så blir de rost opp i skyene. Men når er det vi ser kjendiser som faktisk ser ut som vanlige folk uten sminke, bli hyllet?

Altså, selv har jeg mørke ringer rundt øynene, 15 arr etter kviser, og 2462 kviser at the moment. Og jeg tipper jeg ikke er den eneste som ikke har plettfri hud. Men hvorfor ser vi ikke dette på kjendisene? Denne trenden med å gå uten sminke er egentlig en bra ting, sånn i teorien. Men når det kun er jenter som har plettfri hud så blir hyllet frem, setter det opp enda større press på oss "vanlige" mennesker, som ikke har et svært hollywood team rundt oss som hjelper oss med utseendet. Før holdt det å være fin med sminke, nå må man være fin uten sminke også.

Og hvem er vel egentlig plettfri uten sminke?

Kanskje noen 12 år gamle jenter som ikke har truffet puberteten enda. Men har man bikka puberteten har både kvisene, rynkene og de mørke ringene under øynene kommet. Og hvorfor skal vi late som noe annet? Hvorfor skal mediene hylle plettfrie kjendiser, som at "dette er sånn jenter skal se ut uten sminke". Når ingen egentlig ser sånn ut?

Så fordi ingen medier faktisk viser et ekte bilde av hvordan jenter som ikke har plettfri hud ser ut, kan jeg vise dere det. Her er ansiktet mitt uten sminke. Kvisete, mørke ringer rundt øynene, ikke akkurat noe Cara Delevigne øyenbryn, og en god dose fregner fra solen. Et mer ekte ansikt enn hva vi ser i media.

Føler jeg meg superfresh uten sminke? Nope! Men jeg syns det er på høy tide at medier viser et mer realistisk bilde av jenter uten sminke. Så fordi jeg har en blogg der jeg når ut til tusenvis av jenter hver dag, tar jeg det første steget for å faktisk vise frem et ansikt som ikke er plettfritt.  

 

 

Video: Slik vasker jeg sminkekoster!

Jeg får ofte spørsmål om hvordan jeg vasker sminkekostene + beauty blenderene mine, og hva slags produkter jeg bruker. Så derfor lagde jeg like greit en video der jeg viser hvordan jeg gjør det. I tillegg får dere vite hvorfor det er så viktig å vaske sminkekostene!

Hevnporno

Den siste tiden har hevnporno og seksuell trakassering kommet frem i media, da ofre har stått frem. Sophie Elise har blant annet vært et av ofrene, og har vært utrolig tøff som har tørt å stått frem og snakket om dette. Senest for noen dager siden la hun ut et innlegg på bloggen sin der hun la ut navn på flere av mennene som hadde vært med på å spre bilder av henne i en facebook gruppe "Mannegruppa Ottar". Etter dette har også flere jenter stått frem og fortalt om hvordan de har blitt seksuelt trakassert, og utsatt for hevnporno via denne gruppen og andre steder på nett.

Når jeg leser om disse sakene kjenner jeg at jeg blir så utrolig forbanna. Hva faen er det visse menn tenker med? Tidligst i dag leste jeg at en en 35 år gammel familiefar hadde sagt at en 13 år gammel jente det var diskusjon om, burde utsettes for seksuelle og voldelige overgrep. Og når han ble konfrontert med dette, var unnskyldningen at han hadde drukket 3 pils og satt i sin egen boble med guttekompiser. Han la det vekk som at det ikke skulle vært noe.Men hvordan tror dere at den 13 år gamle jenten følte det? Når en 35 år gammel mann sier at hun burde utsettes for seksuelle og voldelige overgrep? Tror dere at hun syntes at dette var bare fleip og moro? Hadde noe sånt skjedd med meg da jeg var 13 år gammel, hadde jeg blitt livredd og aldri turt å gå ut av døren igjen. 

Skjønner ikke disse mennene at hevnpornoen og den seksuelle trakasseringen på nett ødelegger liv? Det er ekstremt mange av disse jentene som sliter psykisk i mange år etter slike hendelser, og flere tar til slutt livet sitt. Har disse mennene virkelig så mindreverdighetskomplekser at de må ødelegge andres liv, for å føle seg bedre med sitt eget liv?

Dette mannsjåvinistiske synet tilhører hjemme på 1800 tallet, ikke her i 2016. Det er på høy tid at politiet og staten innfører strengere straffer som gjør at disse mennene får mer enn et klask på handa, når de ødelegger livet til jenter. 

Det skal ikke være sånn at vi i 2016 som kvinner skal bli utsatt for slike ting. Samfunnet, politiet og staten burde ha kommet ekstremt mye lengre enn dette! Kvinner skal ikke være leketøy for menn sin underholdning. Det skal ikke være sånn at når en voksen mann har fått i seg et par pils og henger med noen kompiser, så skal jenter sitt liv ødelegges.

 

Jeg åpner kommentarfeltet igjen!

Nå er det litt over en måned siden jeg stengte kommentarfeltet her på bloggen. På denne tiden har jeg vært mye frem om jeg skulle åpne det igjen, eller om jeg skulle holde det lukket.

Jeg har endelig fått mye av de stygge kommentarene på avstand, og det har virkelig gjort at jeg har det bedre med meg selv.

Men når jeg stengte kommentarfeltet stengte jeg også ut de positive kommentarene fra dere. De positive kommentarene fra dere har virkelig betydd mye mer enn jeg forstod, og for å være helt ærlig har jeg savnet det skikkelig. Bloggmotivasjonen min har virkelig sunket skikkelig denne måneden, og det er ingen tvil om at dette er grunnen.

Jeg savner skikkelig å kunne spørre dere om ting i blogginnleggene mine, og få en skikkelig samtale og diskusjon i kommentarfeltet. Det er jo det som gjør blogging veldig spesielt. Men er så heldig at man kan kommunisere med leserne sine. Slike goder får ikke de som driver med TV og skriver blader.

Så etter mye tenking har jeg bestemt meg for å åpne kommentarfeltet igjen. Jeg vet det sikkert kommer til å komme en haug drittkommentarer over tid. Men fuck de folkene som er så tapere at de mobber på nett. De skal ikke få vinne her. Nei, her skal de som faktisk legger igjen positive kommentarer vinne. Så jeg kommer til å åpne kommentarfeltet igjen, og de som slenger dritt blir blokkert med en gang. Enkelt og greit!

 

Naturlig hår

Uæææh folkens! Nå har jeg tatt av hair extensionet mitt og har helt naturlig hår!

På torsdag skal jeg bleke og farge det, for å få det brunt. Så da tenkte jeg det var smart å ta av hair extensionet nå, så jeg kan kure håret mitt helt sinnsykt mye før jeg skal bleke det. Får liksom bare kuret lengdene av håret når jeg har i extensions, så derfor måtte det av nå. Bleking skader håret ganske heftig, så jeg vil at håret mitt skal være mest mulig forberedt.

Gleder meg skikkelig til å få brunt hår igjen. Er så lei av å ha det svart! Føler liksom det blir så hardt på meg, og at det blir veldig mørkt nå som det ikke er sommer lengre!

Skal også sette på nye teip extensions på torsdag. Så det gleder jeg meg skikkelig til!

Hahaha! Er helt umulig å ta en selfie uten at Chloe er med. Lille babyen er helt mammadalt og skal alltid være helt oppå meg. Men, klager ikke akkurat det. Er jo så koselig!

Ukens spørsmål #129

Ser du på hunden din som barnet ditt?
- Ja, jeg gjør vel det på en måte. Altså, det er jo ikke et barn. Men det blir jo litt som det når man får en valp. Man passer liksom på den lille så utrolig mye, og det blir nesten som en liten baby. Vanskelig å forklare det, man må nesten bare oppleve det selv!Kan du lage flere girl talk?
- Oi, nå er det veldig lenge siden jeg har lagd girl talk. Kanskje jeg skal lage det igjen? Vet liksom ikke hvilke temaer som jeg kan snakke om, siden jeg føler jeg har snakket om de fleste som er interessante..

 

Hvor høy er du?
- Jeg er 160cm. Så litt under gjennomsnittet for å si det sånn. Hehe! Hvilke utfordringer har du møtt på etter at du flyttet til Sandefjord?
- Ikke så mange egentlig. En ting jeg har merket veldig godt er at jeg bor veldig langt unna alt av venner. De fleste vennene mine bor i Oslo og Drammen, så jeg får ikke sett de så ofte. Så det er litt kjipt. Men ellers enn det er det ikke noe spesielle utfordringer jeg har hatt! 

 

Hvor gammel er hunden din?
- På fredag ble hun 11 uker gammel. Så hun er bare en liten baby enda!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Går det ann å sende post til deg?
- Jepp! Jeg åpnet faktisk en postboks for en stund siden, men har helt glemt å si noe om den. Men om dere vil sende meg noe post, er det bare å sende til PB1532, 3206 Sandefjord. 

 

Vet du om noen concealer som er bra, og som koster under 200 kr?
- Ja! Selv er jeg helt hekta på H&M sin concealer. Den koster vel sånn 40-50,- kr, og er superbra!Er du ofte hos tantebarna dine og besøker de?
- Jeg prøver å besøke de så ofte jeg kan. Men det bor 1,5 time unna, så det er en ganske lang kjøretur. Så det er ikke så ofte jeg rekker dessverre! 

 

Beste og verste med å ha hund?
- Beste er at jeg kan kose masse med henne hele dagen når jeg jobber. Verste er vel at hun er valp, så hun har ikke lært seg å bli stueren enda, også klør hun i tennene så hun biter på alt mulig. 

Har du hatt dyr før du fikk Chloe?
- Jepp! Jeg har hatt border collie hunder, en shih tzu hund, katter, kaniner og marsvin

 

Hva er de røde merkene du har ved halsen?
- Jeg fikk en slags reaksjon på at jeg hadde hatt på parfyme når jeg var ute i solen. Så det var skikkelig rødt og tørt i noen uker. Nå er det heldigvis borte igjen!

 

På grunn av at jeg har stengt kommentarfeltet (les hvorfor HER), spør jeg heller på snapchat hva dere lurer på til ukens spørsmål. Så om du vil sende inn spørsmål til ukens spørsmål er det bare å legge meg til på snapchat "stinablogg", og følge med på søndager da jeg sier ifra når jeg åpner snapchatten min for spørsmål! 

Høstens 12 fineste jakker

Nå som høsten er her, og det har blitt kaldere i luften, er det virkelig på tide med en ny høstjakke. Jeg aner liksom ikke hva slags høstjakke jeg vil ha i år, så jeg ble sittende å se igjennom en hel haug fine jakker på Nelly. Siden jeg vil tippe at jeg ikke er den eneste som ikke har kjøpt høstjakke enda, tenkte jeg å vise dere 12 av mine favoritter. Kanskje finner du en ny høstjakke du og?

// affiliatelinks


HER  //  HER  //  HER


HER  //  HER  // jakke dessverre utsolgt


HER  //  HER  //  HER
HER  //  HER  //  HER

 

7 Life hacks for jenter

- Tørr å si nei når det er noe du ikke vil gjøre. Vi jenter er altfor dårlige til å si nei til ting vi ikke vil gjøre. 

- Alltid ha noe sunn snacks ved siden av deg mens du jobber / studerer. Dette gjør at du holder blodsukkeret oppe mens du jobber.

- Gjør ting med en gang du kan. Dersom du utsetter å gjøre ting, vil det hele tiden være i bakgrunnen av hodet ditt og minne deg på at du må gjøre disse tingene. Derfor er det best å gjøre ting du kanskje ikke har lyst til, men som du må, med en gang. Da sparer du deg selv for mye stress. 

- Husk å ta mammografi av puppene dine fra du er 35 år gammel, og celleprøve fra underlivet fra du er 25 år gammel. Dette kan gjøre at man finner kreft på et tidlig stadie, der sjansene for å overleve er store. 

- Fest håret i en høy hestehale, og kun krøll håret som kommer ut av hestehalen. Dette gjør at du får store og fine bølger i håret, på halve tiden.

- Bruk en barberhøvel for å fjerne lo fra klær.

- Er du kald på føttene? Eller bare frysen i hele kroppen? Bruk en hårføner på føttene med varm luft for å bli varm raskt. 

 

Jeg selger tingene mine!

For en stund siden spurte jeg dere på snapchat, om jeg skulle lage en salgsblogg. Og da ba jeg deg dere om å ta skjermbilde om dere ville at jeg skulle lage det, og det var helt utrolig mange av dere som tok skjermbilde. Så derfor har jeg laget en salgsblogg! Eller, ikke en blogg. Men heller en instagramprofil. Tenkte det var mye lettere og mer oversiktlig for dere. Så nå har jeg lagt ut en god del ting på den kontoen. Kommer til å legge ut mer etterhvert, så bare å følge med.Søk opp "stinabloggsalg" eller trykk HER, for å gå inn på instagramprofilen der alt ligger til salg. Om dere er interessert i noe er det bare å sende direktemelding. Alle klærne blir sendt i posten, og betaling skjer via nettbank.