hits

oktober 2015

Satanist på Halloween!

Er dere klare for Halloween? Det er jeg! Nå er jeg endelig ferdig med sminke og hår, og har fått knipset et par bilder av kveldens antrekk til dere. Har valgt å gå for djevelsk engel / lucifer looken jeg viste dere på video HER. Syns den looken er så kul! Og som en cherry on the top, eller prikken over i'en, slengte jeg på et opp-ned kors for å virkelig få til den satan looken. Ble det ikke kult?Nå skal jeg straks hoppe på toget til Drammen for å dra hjem til en venninne. Vi er en gjeng på 6 stykker som skal vorse hos Marita, også skal vi på byen utover kvelden. Og muligens et ekstra vors. Er ikke sikker enda! Det eneste jeg vet er at det blir så gøy å feste med Drammensjentene mine igjen! De er det altfor lenge siden jeg har festet med! Nå er jeg veldig spent på å høre hva DU har kledd deg ut som i kveld, og hva dine planer for kvelden er. Fortell meg i kommentarfeltet! 

 

New in from Nelly

// annonselinker

For noen dager siden fikk jeg en pakke i posten med to av plaggene fra Annette Haga sin kolleksjon, for Nelly. Syns det er så gøy at bloggere lager kolleksjoner for store klesmerker, så stor tommel opp for Annette! Begge antrekkene passer veldig godt til både nyttårsaften, og en festlig kveld på byen. Liker veldig godt at den mørkeblå er en playsuit, for da blir den litt lettere å kunne bruke på fest uten at man føler seg helt overpyntet.

Direktelink til plaggene finner dere under bildene. PS; har de ikke din størrelse går det ann å trykke "overvåk størrelse" og legge igjen emailen din. Er du heldig kommer plagget til salgs igjen, og du får beskjed om det!Two piece - HER Playsuit - HER Hva syns du om plaggene?

Slutt på popcorntime?

De siste dagene har det kommet frem en skikkelig kjip beskjed. Det er slutt på popcorntime. Strømmetjenesten som tilbyr oss alle de nyeste episodene av favorittprogrammene våre, er nå lagt ned. Jeg syns dette er så ufattelig kjipt! Det er ingen andre strømmetjenester som faktisk tilbyr de aller nyeste filmene og episodene av favorittprogrammene mine. Jeg håper virkelig popcorntime kommer tilbake, bare at vi heller betaler en hundrelapp i måneden. Det hadde vært så mye bedre!

Det er så kjipt at vi nå må vente ekstremt lenge, eller gå igjennom masse virus sider hvis vi skal se nye episoder av favorittprogrammene våre. Kunne ikke de heller sett på markedet, og laget et like bra tilbud som man kunne betalt for? Markedet sånn som det er nå, er jo helt ræva. Netflix for er eksempel, har kun filmer som er veldig gamle og har aldri nye episoder av noe som helst. Hadde vi i alle fall hatt den amerikanske versjonen av Netflix, hadde det hjulpet betraktelig. Men neida. 

Her i Norge er utvalget så dårlig, at vi heller ender opp med å bruke sider som gir pc'en mer virus enn limewire ga oss på tidlig 2000' tallet. Hvorfor er det ingen som faktisk tilbyr et bedre utvalg? Jeg tror de fleste nordmenn har null problem med å betale en hundrelapp i måneden for å strømme. Så pengene er vel ikke problemet. Hmmm. Blir spennende å se om popcorntime kommer ut med en betalingsversjon i fremtiden. Da kommer jeg til å stå først i køen i så fall!

Hva syns du om at popcorntime har blitt lagt ned?

Det beste vorspielet for TV3!

Husker dere da jeg for et par uker siden, la ut en del videoer på snapchat med Kong Halvor og Paradise Iselin? Vel, det var fordi jeg var på innspilling for "Det beste vorspielet" for TV3play. Vi hadde Halloween vorspiel og det ble ganske morsomt utover kvelden. I begynnelsen var det helt ærlig veldig kleint. Resultatet kan du se i videoen under!

 

 📱Follow me on Instagram: @stinablogg     👻 Snapchat: stinablogg

Skal vi slutte med Halloween?

Helt siden jeg var liten har jeg feiret Halloween. Det var den ene dagen i året der jeg kunne kle meg ut som noe skikkelig skummelt, og gå rundt i nabolaget fra dør til dør med venninnegjengen min. Vi planla kostymene våre lenge i forveien, og gledet oss skikkelig. Selv om ikke alle helt hadde skjønt hva halloween var for noe, gjorde vi fortsatt ingen "trick" mot dem. Var lyset utenfor et hus skrudd av, skjønte vi at de ikke feiret halloween, så de droppet vi å gå til. Jeg husker det var en familie i nabolaget som alltid hadde pyntet ekstremt mye på utsiden av huset, og moren hadde alltid kledd seg ut. Dit gledet vi oss alltid til å gå. Det var så stas når de voksne også var med og kledde seg ut!

Å gå trick or treat på halloween er noe av det morsomste fra min barndom, og noe jeg unner alle barn der ute og oppleve. Men takket være en gretten kjerring som mener at Halloween er en amerikansk tradisjon, som skal vekk, har hun laget en facebookside og fått med over 120'000 mennesker til å være imot Halloween. De mener at man skal bytte ut halloween med julebukk. Julebukk er jo god gammeldags norsk tradisjon, og nye tradisjoner er jo så skumle, at de må vi holde langt unna. 


Ane Marte, June og jeg klare for Halloween i fjor

 

Da jeg så denne siden fikk jeg hakeslepp. Hva feiler det sånne mennesker som er imot halloween? Hvis dere tror halloween er det eneste vi har tatt fra andre land tar dere feil. Kan jo bare nevne juletreet, santa lucia og valentinesdagen. Halloween gjør den lange høsten litt morsommere og gir et lyspunkt til mange der ute. For en kveld glemmer man bort hvor kjip høsten er, og man kan ha det morro med vennene sine. For de som mener at vi burde bytte ut halloween med julebukk, skjønner dere ikke at dere tar fra mange barn en veldig stor glede? Skjønner virkelig ikke hvorfor de skal mase om julebukk. Det er aldri noe som har vært tradisjon så lenge jeg har levd, og det var borte lenge før halloween kom. I julen har folk allerede nok å kose seg med. Så hvorfor ikke fordele lyspunktene litt utover høsten og vinteren? Da har både voksne og barn mer å glede seg til!

Istedenfor å gå helt imot det. Kan man ikke lage litt regler som gjør det bedre for alle? For eksempel; har noen skrudd av lysene utenfor huset sitt, betyr det at man ikke feirer halloween, ergo man dropper å gå til det huset. Foreldre bør også bli flinkere til å gå med barna sine. Vær obs på at man går hjem til ukjente folk, så ikke send barna deres ut for å gå alene til hvem som helst. Og når det kommer til kostyme, så er det mye som kan gjøres veldig billig og gratis, så man slipper dette kjøpepresset som alle grinebitre kjerringer bitcher om. Og godteri går det ann å kjøpe på steder som Europris, der de som regel alltid har billig smågodt før halloween. 

Så folkens, ikke ødelegg halloween for de som liker det. Omfavn denne nye tradisjonen og ha det gøy isteden. Ikke vær så gammeldagse for en gangs skyld. Vi nordmenn må virkelig skjerpe oss, og ikke bokstavelig talt slenge døra i trynet på nye tradisjoner. 

 

 Syns du vi skal slutte med Halloween?

Video: Creepy doll makeup for Halloween!

Nå nærmer Halloween seg med stormskritt! Hvis du fortsatt er usikker på hva du skal kle deg ut som, bør du ta en titt på videoen under. Her viser jeg hvordan du enkelt kan sminke deg selv til å se ut som en creepy porselensdukke. 

Klikk HER for å se hvordan du kan sminke deg som en djevelsk engel, og HER for å se hvordan du kan sminke deg som en vampyr. 

Vi har det så jævlig bra

Å være hvit og oppvokst i Norge, er som å ha vunnet i lotto. Vi har det så bra at vi ikke engang skjønner det selv. Ikke engang jeg skjønner hvor heldig jeg er. Jeg har vokst opp i et hjem der det var middag på bordet hver eneste dag, jeg fikk gratis skolegang, skulle jeg ha vann kunne jeg bare skru på springen. Jeg har aldri vært redd for at jeg skulle tråkke på en mine, eller at noen skulle komme inn i huset og drepe hele familien min. Jeg har aldri måttet flykte på en båt med 100 andre mennesker for å komme vekk fra krig. Jeg har aldri opplevd at noen har behandlet meg dårlig, fordi jeg hadde en annen hudfarge enn hva de hadde. Jeg har aldri vært så sulten at jeg har vært nær døden. 

Fy faen, jeg er så heldig.Jeg kom nettopp over et bilde på twitter som vekket så mange tanker og følelser i meg. (se bilde over). Denne lille gutten har mistet begge bena sine. Hvordan vet jeg ikke. Men tipper jeg rett, er det fordi han har tråkket på en mine. Han ser hjemløs og fattig ut. Jeg kjenner det svir inne i hjertet mitt. Hvordan kan jeg sitte her å klage over at telefonen min går fort tom for strøm, og at jeg ikke har nok klær i klesskapet, når denne lille gutten sitter på andre siden av jordkloden uten bein og et hjem?

Vi har alle hørt frasen "sultne barn i Afrika". Men har vi faktisk forstått hvordan de har det? Har vi gitt det noe som helst av tiden vår, til å faktisk forstå andres situasjon? For meg er det å forstå sånt nærmest umulig. Det blir så virkelighetsfjernt. Men samtidig prøver jeg å forstå. 

Det er så sinnssykt mye jeg har tatt for gitt. Jeg kjenner jeg blir helt kvalm av å se på forskjellen mellom hvordan vi har det her i Norge, og hvordan de som bor i fattige og krigsrammede land har det. Her sitter så mange nordmenn på facebook og bitcher over at MDG vil ha et bilfritt Oslo sentrum. Men vet du hva? Det er så sinnssykt mye verre problemer der ute. De som har flyktet fra Syria for eksempel. Hvordan kommer det til å gå med alle flyktningene? Tanken på alle som allerede har dødd da de tok båter over havet, er forferdelig å tenke på.

Er det blitt sånn at vi fokuserer på overfladiske problemer, for da er det lettere å sovne om natta? For meg har det definitivt vært sånn. Bare tanken på hvor grusomt så mange andre mennesker har det, gjør at jeg blir dårlig. Så da er det lettere å irritere seg over at mobilen går fort tom for strøm, eller gruble om man har råd til å kjøpe en ny laptop snart. 

For tanken på denne lille gutten er for vond. Tanken på at det er millioner av mennesker som det der ute, er for vond å tenke på.

 

Fra nå av skal jeg sette så mye mer pris på det jeg har. Både penger, og at jeg har en fantastisk familie og fantastiske venner. Jeg skal sette pris på helsen min og at jeg er frisk. Jeg vil også begynne å hjelpe de som ikke har fått livet servert på et sølvfat. Jeg vil hjelpe de, så de får det bedre.

Jeg ønsker at du som leser dette, skal tenke godt over livet ditt. Tenk over hvor godt du faktisk har det. Det at du i det hele tatt kan lese dette innlegget på en pc/mobil gjør at du allerede har det økonomisk bedre enn millioner av mennesker der ute. Sett deg ned og tenk grundig over livet ditt. Tenk på alle de fantastiske tingene du har. Tenk på måter du kan hjelpe andre til å få det bedre. Hva kan du bidra med for å gjøre verden til et bedre sted? Hva kan vi gjøre for å gjøre verden til et bedre sted?

 

Hadde jeg vært feit, hadde ingen sagt noe

Jeg kjenner jeg blir sint og oppgitt når jeg leser igjennom en del av kommentarene angående vekten min, i gårsdagens innlegg. Hele livet mitt har jeg alltid fått slengt så mye dritt etter meg, fordi jeg er slank. Det virker som at det er helt i orden å påpeke at noen er "skremmende undervektig", men hvis jeg hadde sagt til noen at de var "skremmende overvektig" hadde 3. verdenskrig brutt ut. 

Jeg er så drittlei samfunnets dobbeltmoral. Når noen googler rundt på 7 forskjellige nettsteder, for å slenge det i trynet mitt at jeg er undervektig, er ikke det noe som er ok. Jeg har et sunt kosthold der jeg også trener mye. Jeg sitter ikke og sulter meg, og går på ekstreme slankekurer. Så fordi det står 44 kg på vekten min, skal det plutselig gjøre det greit for andre å slenge "undervektig" som at jeg var syk i ansiktet på meg. 

Tenk om jeg skulle gått rundt og gjort det samme? Hadde du syntes det var ok om jeg googlet opp vekten og høyden din, og påpekt om du var skremmende overvektig (om bmi'en din sa "overvektig") ? Nei. Sånt er faktisk ikke ok. 

Så lenge man er sunn og holder kroppen igang er det egentlig samme faen hva en BMI forteller deg. En BMI forteller ikke en dritt om hvor mye muskler og fett du har på kroppen. Jeg kan være ekstremt usunn og kun ha fett og veie 44 kg, og jeg kan være sunn og ha muskler og veie 44 kg. Så helt ærlig, vekten har ikke så mye å si egentlig. Det er hvordan man faktisk ser ut, innvendig og utvendig som har noe å si på om du er frisk og sunn eller ikke. 

Så folkens, kan vi vennligst drite i å google BMI'en min og slenge i trynet mitt at jeg har en skremmende vekt, som gjør at andre får anoreksia? 

Tapas på Aker Brygge

Rett før jeg skulle i et møte med Side2 i dag morres, ringte søsteren min meg og spurte om vi skulle finne på noe. Et par timer senere kom både hun og mormoren min Molle. Molle har enda ikke rukket å se leiligheten min her i Oslo, så det var litt gøy at hun kom på besøk. Etterhvert tok vi turen ned til Delicatessen på Aker Brygge for litt tapas og skravling! Er ikke så ofte jeg rekker å se familie. Så det er alltid veldig mye å catche up med når vi først møtes igjen.Ah, tapas. Elsker det!Nå skal jeg svare på litt mail, før jeg tar turen på treningsstudioet. Blogges senere! 

Ukens spørsmål #80

Hvor mye veier du?
- Det er jeg faktisk ikke helt sikker på. Men sist jeg veide meg, som er et par måneder siden, stod det 44kg på vekten. Er ikke helt sikker på om det er akkurat det jeg veier lengre, siden jeg ikke har hatt vekt på noen måneder. Men det er sånn ca der vekten min ligger. 

Kan du begynne å legge ut to videoer i uken?
- Jeg har veldig lyst til å legge ut mer videoer. Jeg tenker at etter nyttår kommer jeg til å lage videoer litt oftere. Kanskje annenhver mandag/søndag og hver onsdag. Hva tenker dere om det? Jeg elsker jo å lage videoer, så det er virkelig noe jeg vil gjøre mer av! 

 

Hvor er skoene fra?
- Det vet jeg dessverre ikke. Det er veldig lenge siden jeg kjøpte de, så de er nok ikke til salgs uansett lengre. 

Jeg lurer på om du hadde mye kviser som liten. Sånn rund 12-13 år?
- Nei, veldig lite. Det var først da jeg var rundt 16-17 år at jeg begynte å få kviser. Det har aldri vært ekstremt ille med kviser, men har hatt en god del i diverse perioder. Men nå begynner endelig huden min å bli bedre. Men det er vel virkelig på tide! Man burde vel ikke ha kviser i en alder av 22 år? 

 

Hvor har du kjøpt det hvite sengesettet med de små rosene på?
- Det er fra IKEA. Men jeg tror dessverre de har sluttet å selge det. Jeg har i alle fall ikke sett det de siste gangene jeg har vært innom IKEA. Veldig kjipt egentlig, fordi det er så fint sengetøy! 

Hei, jeg lurer bare på om du er ofte inne på snapchat eller instagram, jeg har prøvd å legge deg som venn, men tror ikke det går:-) har også sendt et bilde på instagram til deg, kan du sjekke det??
- På instagram blir mange meldinger ofte borte, så anbefaler deg å bruke facebook siden min (du finner den HER) til å sende melding. Der får jeg alltid alle meldinger, og prøver å svare så godt jeg kan. Når det kommer til snapchat gjelder det samme som på instagram, veldig mange meldinger og snaps blir borte. Det er også veldig mye spam som blir sendt på snapchat, så derfor er det best om du heller sender melding på facebook siden min. 

 


Har du farga håret ditt? ser sånn ut på nr 3.
- Nei. Jeg har med vilje en del lysere hair extensions enn mitt eget hår, sånn at det skal bli en del spill i håret. Men håret mitt ser veldig forskjellig ut når det kommer til farge fra bilde til bilde. Så det er sikkert derfor du tror at jeg har farget det nå. 

Kunne du ha tenkt deg å være med på skal vi danse neste år?
- Det tror jeg virkelig ikke. Jeg tror det kunne vært veldig morsomt! Men samtidig vet jeg også hvor mye de må trene. Her snakker vi 5 timer hver eneste dag i flere måneder. Tror nok det hadde blitt altfor slitsomt for min del. Men igjen, tror nok også det hadde hatt mange morsomme sider ved seg! 

 

Hvor er buksa fra og hvilken størrelse har du den i? Den var utrolig kul.
- Den er fra ONLY i størrelse XSMALL. Er ikke så altfor lenge siden jeg kjøpte den, så den er sikkert til salgs enda!Hvorfor tar du alltid ut tungen på snapchat når du drikker?
-  Haha, ja gud veit egentlig! Det har bare blitt en vane som jeg har hatt i mange år. Syns bare det er en morsom ting å gjøre når jeg har drukket et par drinker for mye! 

Så bordflatene dine har et marmor utseende, lurte på hvordan man får tak i det? er det slags belegg man kan klistre på?
- Det er det! Det er et DIY prosjekt som du kan lese mer om HER.Hei jeg bare lurte på hvordan du vasker beauty blenderen din?
- Jeg tar som regel et par dråper zalo på den, og holder den under rennende vann mens jeg skviser den opp og igjen, helt til den er helt ren. 

 - Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"?

Dårlig selfiegame!

I går ble det fullt fest med reunion! Det var så gøy og koselig å se igjen hele gjengen. Merker virkelig hvor mye jeg har savnet alle! Det er sykt hvor mye mange hadde forandret seg. Et par av guttene kjente jeg nesten ikke igjen. Så det sier jo litt! Det ble en veldig morsom kveld hvor vi alle fikk catchet up med hverandre, drakk oss litt fulle sammen, og hadde det veldig gøy. 

Utover kvelden dro noen få av oss ned til Z i Drammen og holdt festen gående til stengetid. Det er helt merkelig hvor stor forskjell det er fra å være på byen i Drammen til Oslo. I Drammen rekker jeg såvidt å gå 5 meter før jeg møter igjen noen jeg kjenner, mens i Oslo har jeg flaks om jeg møter en kjent person i løpet av 4-5 kvelder. Men gud så gøy det er å møte igjen kjentfolk. Både på reunion, og ute på byen. Selfiegamet var ikke helt sterkt i går, så dette var den eneste selfien jeg tok. Men jeg filmet en god del og la det ut på snapchat, så da kan dere få med dere litt fra kvelden der. Heter forresten stinablogg om du ikke har lagt meg til enda! Nå skal jeg prøve å få sniket inn en liten powernap. Kjenner virkelig på kroppen hvor gøy jeg hadde det i går. Men det var virkelig verdt det! 

Klar for reunion!

I kveld skal jeg på reunion med en gjeng fra 3. VGS. Har ikke sett de aller fleste siden vi gikk ut av skolen for 2 år siden. Så det blir veldig gøy å se igjen alle, og se hvordan det går med de. Det er jo alltid så spennende å se igjen venner man ikke har sett på en stund. Catche opp med hverandre om hva man driver med nå, og planer for fremtiden. Ah, dette blir så kos!

Før jeg løper ut døren tenkte jeg å vise dere kveldens antrekk. La ut tre forskjellige antrekk på snapchat, siden jeg ikke ante hva jeg skulle ha på meg. Så da var det kjekt med litt tips fra dere! 

Hva er dine planer for kvelden?

Skal man godta nettmobbing?

En ting som jeg alltid har fått slengt i trynet, siden jeg startet å blogge, er at "du må jo tåle litt drittkommentarer da". Uansett hvor grove kommentarer jeg har fått, virker det som at det er bare noe man må tåle, siden jeg selv har valgt å være i det offentlige øyet. 

Den siste uken har serien "haterne" kommet ut på TV2 sumo. Det er en serie der flere offentlige personer, blant annet Sophie Elise og Sandra Borch, tar et oppgjør med noen av de som har hetset dem på nett, og konfronterer de ansikt til ansikt. Det er veldig fascinerende å se hvordan forskjellige mennesker reagerer. Noen reagerer med at de viser anger ovenfor hva de har skrevet, og forklarer at de var sinte i øyeblikket da de skrev kommentarene, og at det er noe de angrer seg for. Mens mannen som hadde snakket stygt til flere personer over nett, blant annet Sophie Elise, viste ingen anger. Dette var en mann i femtiårene, med en datter. 

Det at en voksen mann kan lire av seg så stygge og hetsende kommentarer til andre mennesker, er forkastelig. Å skrive stygt om andre på nett er faktisk ikke greit. Uansett om det er en jente i klassen eller en blogger du skriver stygt til, er det virkelig ikke ok! 

For mange er det ekstremt lett å være tøff i trynet over tastaturet. Slenge inn noen ekstra stygge kommentarer, for å få den bloggeren til å føle seg ekstra dritt. Jeg aner ikke hvor mange drittkommentarer jeg har fått i løpet av tiden jeg har blogget, men det har vært en god del. Alt ifra at jeg må begynne å ta hestepiller for å vokse, siden jeg tydeligvis er dverg, til at jenter jeg trodde var venninnene mine har skrevet lange hatinnlegg om meg på bloggen sin. 

I løpet av de siste årene har jeg fått mye tykkere hud. Det har jeg bare vært nødt til for å overleve som blogger. For hvis jeg sier imot folk, og sier at det faktisk ikke er greit å slenge dritt, får jeg bare motstand. Det virker som at fordi jeg en blogger, kan folk få lov til å lire av seg så mye dritt de bare vil. 

Men vet du hva kjære deg. Du som skriver dritt til meg på bloggen min, som skriver hatinnlegg om meg på bloggen din. Jeg ser alt dere gjør. Jeg vet hvem dere er. For selv om du skriver kommentaren anonymt, legger du igjen IP adressen din når du legger igjen kommentar på bloggen min. Og hvis jeg virkelig vil, kan jeg lett finne ut hvem du er, så lenge jeg har IP addressen din. 

Så til dere der ute som anonymt slenger dritt til meg, og andre bloggere. Tenk litt over hva du gjør. For det å mobbe noen over nett er ikke ok. Og i "beste" tilfelle, kan jeg anmelde kommentaren din og du kan bli dømt og få fengselsstraff. Eller ringe foreldrene dine, og fortelle hva slags grusomme ting barnet dems skriver til andre på nett. Selv om kommentarene er digitale, er de fortsatt like ekte. De sårer like mye, og de er like alvorlige. 

Er det sånn det er å være voksen?

Når det kommer til hvordan dert ser ut i hjemmet, så er det utrolig hva litt blomster kan gjøre. På tirsdag dro jeg på Plantasjen en tur, og gikk litt bananas kan du si! Jeg kom hjem med 7 nye planter til hjemmet. I og med at jeg har ganske liten leilighet, så er det en del kan man trygt si! Men gud for en stor forskjell det gjorde! Det føles så mye mer koselig og fint med litt friske planter. 

Det er litt morsomt egentlig. Da jeg bodde hjemme hos mamma og pappa, brydde jeg meg ingenting om blomster. Jeg hadde et par falske blomster i vinduskarmen, men dert var det. Nå derimot, har ting forandret seg helt. Jeg har helt fnatt om jeg ikke har en eneste levende blomst eller plante i leiligheten. Er det sånn det er å være voksen?

Har du like blomsterdilla som meg, eller gir du blaffen?

Nytt kontorhjørne! For 3. gang!

Helt siden jeg var liten har jeg alltid ommøblert rommet mitt veldig ofte. Jeg kom hele tiden på nye løsninger som jeg ville teste ut, som kunne gjøre at rommet mitt ble bedre. Den vanen har nok fulgt med meg inn i voksenlivet, fordi jeg har nå for 3. gang siden juni byttet ut kontorhjørnet mitt. Jeg startet med en liten kontorpult, som jeg fort fant ut at var altfor liten. Jeg fikk plass til pc, men det gikk ikke ann å notere på ark mens jeg jobbet på pc'en. Så det var et stort minus.

Da jeg var på IKEA for en stund siden med en venninne, fant jeg på en ny løsning. Nemlig å bruke det gamle klesstativet mitt, og bytte ut stengene med en hylle. Lurer du på hvordan det ble, kan du titte HER. Det eneste problemet med det, var at det ble ganske vinglete. Så hver gang jeg skrev på pcen eller i en kladdebok, ristet hele pulten. Ganske irriterende kan man si!

På lørdag ga jeg rett og slett opp kampen, og hentet ned den gamle skrivepulten min fra loftet. Den pulten har jeg hatt i et par år, men topp platen har blitt ganske stygg (ikke så rart i og med at jeg har brukt den såpass mye). Så etter et par snapchats frem og tilbake med søsteren min, kom vi frem til at jeg kunne legge en marmortopp på den, slik jeg også har gjort på stuebordet.

Så ville den se fin ut! Og jaggu hadde hun rett! Resultatet ble veldig fint! Jeg har også satt pulten mot vinduet, og ikke bare veggen slik de andre pultene har vært. Så slipper jeg gjenskinn i pc skjermen, og jeg kan se ut av vinduet. Smart eller hva?

DIY prosjektet der jeg viser hvordan man legger marmortopp, kan du lese HER

Endelig et kontorhjørne med god plass! Nå tenker dere sikkert, hvorfor brukte du ikke det skrivebordet fra starten av? Tja, når det står den samme veien som de andre pultene har stått, blir det nemlig ikke plass. Og så korttenkt som jeg er, tok det meg 4,5 måned før jeg tenkte på at jeg kunne ha pulten mot vinduet isteden. Regner med en stor applaus for den der altså. Haha! 


Uansett, ble det ikke fint? Jeg er veldig fornøyd!  

Video: Djevelsk engel - Halloween makeup tutorial

I forrige uke var jeg på en innspilling for TV3 play der jeg skulle kle meg ut i Halloween antrekk. Da jeg skulle gjøre looken, lagde jeg like så godt en video av det også. To fluer i en smekk! Syns sminken ble veldig kul, og den var heller ikke så vanskelig å gjøre! Om det er noe du lurer på er det bare å spørre i kommentarfeltet. 

Husk også å abonnere på youtubekanalen min ved å trykke HER, eller søke opp "stina blogg" på youtube.


Klikk HER for å se hvordan jeg krøller håret mitt, og klikk HER for å se hvordan jeg gjorde hudsminken.

 

Mye har skjedd på et år..

For et år siden flyttet jeg ut fra et ekstremt turbulent forhold og inn et bokollektiv. Jeg hadde ingen anelse om hva som ventet i fremtiden. Det eneste jeg visste var at alt kom til å bli så mye bedre. Forholdet jeg hadde vært i hadde lenge vært skadelig og jeg kunne ikke vært mer lykkelig den dag i dag, for at min gode venn Nora satt seg ned med meg og slo neven i bordet og sa at nok var nok. Nå var det på tide at jeg kom meg ut av det, og begynte å bygge opp meg selv igjen. 

Det siste året har vært fylt med opp- og nedturer. Mest oppturer. Det har vært vanskelig. Å flytte inn i et bokollektiv med 3 helt ukjente jenter, som jeg kun hadde møtt på visning 2 dager i forveien var veldig merkelig. Det gikk overraskende greit. Det var en stor forbedring. Selv om det førte til at jeg i 7 måneder sov på en madrass på gulvet. Jeg bodde, sov og jobbet på et rom som var knappe 9 kvadratmeter. (anbefaler dere å måle med et målebånd for å forstå hvor lite det rommet faktisk var). Det var ingen dans på roser å skulle bo med 3 andre jenter jeg ikke kjente, når jeg nettopp hadde kommet ut av det forholdet jeg hadde kommet ut av. Men de tok meg godt imot, så det gikk overraskende bra. 

Etterhvert som tiden gikk begynte endelig ting å skje, og jeg vant årets YouTuber og fikk bloggkontrakt med Nettavisen/Side2. Inntektene økte veldig ettersom nettavisen tok seg av den økonomiske delen, som jeg selv ikke var så god på. 

Innen 1 juni kunne jeg endelig flytte inn i egen leilighet for meg selv. Ikke bare hvilken som helst leilighet. Men en leilighet som virkelig har vært drømme leiligheten. Jeg elsker hvordan leiligheten min ser ut, jeg elsker nabolaget den ligger i, og mest av alt elsker jeg at jeg bestemmer alt selv her. Her er det ingen som kan si til meg at jeg må være musestille etter klokken har blitt 21, eller som jeg må spørre før jeg tar med venner hjem eller har vors. Her er det kun jeg som bestemmer.

En av de aller første kveldene etter at jeg hadde flyttet inn her, var fra da jeg forstod hvor fritt jeg faktisk hadde det. Jeg lagde boller klokken 01:30 på natten, hadde på musikk og bare trallet rundt i min egen lille boble. Da forstod jeg virkelig hvor godt jeg endelig hadde fått det. De siste månedene som jeg har bodd her har virkelig vært en helt ny start.

Jeg har det så mye bedre med meg selv, og har fått igjen mye mer kontakt med venner og familie. Endelig smiler livet skikkelig, og det føles helt fantastisk! Endelig er jeg på et sted i livet, der jeg virkelig har det skikkelig bra, og jeg ikke har en eneste ting å klage på. 

 

Det jeg ønsker å si med dette innlegget, er at selv om ting kan virke ekstremt tungt og håpløst, må du ikke gi opp. Er du i en situasjon der du har det vondt, så må du ikke være redd for å gjøre noe med det. Livet har så mye fantastisk å tilby, so dont settle for anything less than amazing. 

Vi mennesker er så vanvittig sterke hvis vi bare vil det nok. Vi har fått mennesker til månen, vi har utviklet den mobilen eller pcen du leser dette innlegget på. Vi har gjort så mye ting som er større enn hva man kan drømme om. Men det hele har alltid startet med en drøm og et ønske. Har du det, er du allerede langt på vei. Husk at uansett hva drømmen eller ønsket ditt er, så kan du klare det.

Er du i et drittforhold med noen som behandler deg jævlig, kom deg ut av det. Har du lyst til å bli en svær popstjerne, gjør det! Har du lyst til å finne opp en sykt kul ny teknologisk ting, gjør det! Uansett hva dine drømmer og dine ønsker (store og små) her i livet er så kan du klare det! Du er så jævlig mye mer sterk enn du tror! Du må bare gutse litt! Så kommer du til å bli overrasket over hvor mye du faktisk kan få til! 

Når man jobber midt på natten!

Har dere hatt en fin dag så langt? Jeg var våken og jobbet til 2-3 tiden i natt, så jeg har nettopp inntatt frokosten. Hehe! Det er et eller annet med det å jobbe på natten, som virkelig får frem mine innerste tanker og meninger. Det var en av dere som fortalte meg for en stund siden at forfattere ofte jobber om nettene, og det skjønner jeg virkelig godt hvorfor!

Uansett, nå har jeg nettopp spist en veldig god frokost. I dag ble det gresk yoghurt med musli, jordbær og kiwi på toppen. Ved siden av hadde jeg et par appelsiner med en halv lime som jeg hadde i en blender, før jeg hadde masse isbiter i en flaske og helte det over. Resultatet ble veldig godt! Absolutt å anbefale om du skal lage en skikkelig god frokost, eller lunsj etter skolen! 

Nå skal jeg sminke meg litt kjapt før jeg skal ut en tur. Skal blant annet på Plantasjen og kjøpe inn litt nye blomster til leiligheten. De jeg har nå, synger allerede på siste vers, så nå er det på høy tid med noen nye friske blomster! Etter det må jeg innom Storo storsenter en tur og kjøpe inn litt småstæsj til et par bloggprosjekter. Også må jeg innom Get sitt kontor og hente ny internett boks.

Den jeg har nå har vært skikkelig tullete de siste dagene, så jeg har måttet bruke nettet fra min egen telefon = kommer til å bli en dyr mobilregning. Haha! Men men, sånn går det noen ganger. Var veldig greit at jeg får dra rett innom de og får fikset det i dag. Grunnen til at det har tatt så mange dager er rett og slett fordi jeg har vært litt vel treg til å ringe dem. Ere mulig, sier jeg bare! 

Men men, nok morgensnakk. Nå må jeg komme igang med dagen. Så blogges vi senere!

Victoria's secret til Norge!?

Leste nettopp en skikkelig gladnyhet på minmote.no. Victoria's secret utlyser stillinger, og skal åpne 2 butikker i Oslo. En i Karl Johan og en på Oslo City. Dette blir butikker der man får tak i parfymene, sminken, hårproduktene og litt av undertøyet fra linjen PINK. Nå er det ikke bekreftet av Victoria's secret enda. Men gud så gøy det hadde vært hvis de faktisk åpner butikker i Oslo. I følge minmote skal butikkene åpne før jul. Så dette blir veldig spennende!

Jeg tror de aller fleste jenter (meg selv inkludert) har en ganske stor ting for Victoria's secret. Så om de åpner butikker i Oslo blir dette kjempe stas! Jeg krysser fingrene for at ryktene er sanne! Vi har jo allerede fått Starbucks rundt i landet, så det er det jo på tide med en Victoria's secret også.Våre kjære naboer svenskene har jo allerede en butikk. Så da er det på tide at vi nordmenn også får en!

Vil du ha Victoria's secret i Oslo?

Viktigheten av å kunne matche klær!

"Det handler ikke om hvor mange plagg man har, men om hvor mange ganger man klarer å matche plaggene."

Dette er et motto jeg alltid har fulgt når det kommer til klær, sko og  vesker. Selv om man kanskje ikke har 500 forskjellige plagg, er det veldig enkelt å få det til å virke som om man har det, hvis man bare matcher riktig. Å investere i noen basic plagg er viktig. Og med basic mener jeg plagg som kan passe til det meste. En mørk blå jeans som passer til både fest topper og til lyse hverdagstopper. Et par sko som er svarte og som kan brukes til fest og hverdags, er også smart å investere i. Den svarte vesken jeg har fra Michael Kors er en perfekt basic veske. Den er svart, har en enkel form, og passer til nesten enhver anledning. 

På bildene under har jeg den samme buksen på alle tre bildene. Men fordi det jeg har matchet den på forskjellige måter, er det null problem å bruke den flere ganger. Det samme gjelder vesken! Det å kunne matche klær er en viktig ting som er nyttig å lære seg. Ikke bare sparer du lommeboka de, men du sparer også skapplass. Etter at jeg flyttet for meg selv og ikke har et svært walk in closet lengre, men heller et normalt skap, har jeg merket hvor mye mer jeg må tenke på hvor mye klær jeg har. Derfor er det så viktig å kunne bruke plaggene sine ved flere anledninger. Tips til deg; neste gang du er på shopping og skal kjøpe et nytt plagg, tenk på dette "Kan denne matches med flere ting? Eller passer den kun med en type ting? Er det førstnevnte er det bare å kjøpe! Mens sistnevnte bør du styre unna! 

Ukens spørsmål #79

Innlegget inneholder adlink

Hvordan tror du livet ditt hadde vært uten bloggen?
- Det er vanskelig å si. Men jeg tror nok at jeg hadde hatt et mer A4 liv. Med en jobb der man jobbet fra 8-16. Hadde nok vært mye mer rolig enn hva hverdagen min er nå. Men om det hadde vært noe bedre, er vanskelig å si. Tror nok jeg er litt for rastløs til å takle en slik hverdag.

 

Hvor har du kjøpt teppet med stjernene?? Har lyst på sånt selv, men vet ikke hvor jeg får kjøpt det.
- Det kjøpte jeg på Princess eller Kid interiør. Husker faktisk ikke helt! Men regner med de har noe lignende på de butikkene! 


Kjole - HER (adlink) 

Kan du skrive hvordan komme over typen-tips? Jeg har lenge holdt på med en gutt, og han ble en stor del av mitt liv! Han avslutta det, og det knuste meg. Han bryr seg ikke om meg lengre, mens jeg sitter igjen med alle spørsmålene, tanker og følelser - å det tar opp alle mine tårer og energi!
- Uff, vondt å høre! Lagde et innlegg om akkurat dette for en stund siden, som du kan lese HER

 

 

Hvor er genseren fra bli vakker videoen fra? Den var kjempe fin! Har spurt om det før, men har aldri fått svar så hadde vært fint å få det nå!
- Husker faktisk ikke hvor den er fra! Så kan ikke gi noe svar på det dessverre! Men det er uansett veldig lenge siden jeg kjøpte den, så tviler på at den hadde fortsatt vært til salgs om jeg hadde visst hvor den var fra. 

Beskriv deg med 3 positive og 3 negative ord?
- Hmm.. Positive; utadvent, uavhengig ( får som regel til det meste på egenhånd), snill.  Negative; surrete, skvetten (skvetter ekstremt bare noen gjør lager en liten lyd), utålmodig

 

Kan du vise et bilde av då du var 12 år? Var du tynn som nå, normal eller lubben? Hvor høy var du da du var 12 år? Tviler litt på meg. Vil bare vite hva som er normalt. Elsker deg utrolig mye!
- Hmmm.. Tror nok jeg var ganske normal. Har jo alltid hatt den type kropp som jeg har nå. Men nå skal det jo sies at mye har skjedd blant unge de siste 10 årene. Gjennomsnittet på befolkningen har jo gått opp veldig. Når det kommer til høyde var jeg litt over middels høy. Husker ikke akkurat høyden min. Men jeg sluttet å vokse da jeg var 14-15 år, så jeg ble fort blant de laveste igjen. Hehe! Hvis du skulle bodd i U.S.A , hvor lenge hadde du bodd der? Og hadde du forsatt med norsk blogg? Har ikke lyst at du skal slutte vertfall! Du lyser dagen min opp!
- Hadde nok bodd der maks 6 måneder. Det jeg kunne tenkte meg er å bodd der i 3 måneder for å oppleve USA. Da hadde det enten blitt New York eller Los Angeles. Hadde definitivt fortsatt å blogge, og på norsk. Hadde vært gøy å kunnet dele opplevelser derfra! 

 

 

Hvor er buksa fra?
- Den er fra Cheap Monday. Men har laget hullene i den selv, siden jeg syns den var litt kjedelig. Så den er ikke helt original! 

Hei, jeg lurte bare på om du kunne lage en video der du viser hvordan du redigerer videoene dine og hvilket program du bruker?
- Kommer ikke til å lage noe hvordan der jeg viser hvordan jeg redigerer videoene mine. Jeg er virkelig ingen ekspert når det kommer til programmet jeg bruker, så vil heller anbefale dere å se på DENNE kanalen. Der viser en god venn av meg som heter Truls hvordan man redigerer videoene sine i Adobe Premiere, som er det programmet jeg bruker. Han er veldig dyktig, så han sine videoer om programmet er mye bedre enn hva mine ville blitt. Haha! 

 

Hvor er toppen fra?
- Den er fra WOW. 

Jeg lurer på om du kan skrive om ditt første blogginnlegg eller din første video som blogger? Kom over noen videoer fra 2011 og 2012 og synes det var veldig artig å se forskjellen. Så det hadde vært veldig gøy å lese ditt første innlegg og video. 
- Kan lage et innlegg med litt throwback til uken, der jeg tar frem litt gamle flaue bilder. Haha! 

 

Hvor kjøper du sugerørene som du viste i morning routine, og som du ofte har på bilder på snapchat?
- De fargerike papirsugerørene er fra Ebay, clas ohlson, kremmerhuset og søstrene grene. Hvis du skal kjøpe like er det billigst å kjøpe på ebay. Søk på "paper straw" så finner du masse å velge mellom. Der koster det ca 5-10,- kr for en pakke med 25 stk sugerør.  

- Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål?"

 

 

Over 11'000!

Den siste tiden har jeg blitt mer og mer ivrig på snapchat! Det er jo så enkelt og gøy å legge ut bilder og videoer der! Også er det ekstra gøy at det begynner å bli en del av dere som følger meg der nå. Nå er det faktisk over 11000 som ser på mystoryene, så det er skikkelig stas! Prøver alltid å legge ut ting som ikke kommer på bloggen. For eksempel om jeg er på noe, som jeg ikke skal blogge om, så legge jeg det heller ut på snapchat.

Pleier alltid å legge ut hver gang jeg har blogget også, sånn at dere lettere kan følge med. Har hentet noen av de siste bildene jeg har lagt ut på snapchat, som dere kan se! Er også en del videoer, men de ble litt vanskelige å ta med. Så dere får heller legge meg til "stinablogg" og følge med. Hehe! :-)
Send meg gjerne en hilsen på snapchat når du har lagt meg til, så sjekker jeg den ut! 

Nysgjerrige pengegriske nordmenn

I natt kom skattelistene ut. En dag som mange nysgjerrige nordmenn har ventet lenge på. Nå kan du endelig luske på hva naboen din tjener, og se hva favorittbloggeren din tjener. Jeg vil tippe at mange av dere allerede har søkt opp diverse mennesker og lusket rundt på skatteetatens sider, for å se hva andre tjener. Jeg logget inn selv i stad, ikke for å søke på andre, for det har jeg rett og slett ingen interesse av, men for å se hvem som hadde søkt på meg. Og da jeg så at en ganske god venninne av meg hadde søkt på meg, ble jeg ganske satt ut. Det er en ting at tilfeldige mennesker jeg ikke kjenner søker på meg. For det driter jeg i. Om du vil titte på hva jeg tjente de siste månedene av 2014 året, da jeg faktisk hadde inntekt, be my fucking guest. Men at en venninne søker meg opp. Det syns jeg bare blir rart. Er det greit å gjøre det liksom? Jeg syns virkelig ikke det. Og det kleineste av alt, er jo at man ser hvem som søker på deg. Så om du snusker rundt, så ser folk det. En faktisk tommel opp for den funksjonen skatteetaten. 

Når det kommer til det at vi lever i et land der vi er så pengegriske, og misunnelige på hverandre, at vi ender opp med en stat som legger ut inntekten vår på nettet, syns jeg at er ganske drøyt. Til nå har jeg til gode å høre om andre land som har samme ordning. Jeg skjønner liksom ikke greia. Selv snakker jeg aldri om økonomi med noen som helst. Ikke engang foreldrene mine. Rett og slett fordi jeg syns sånt er privat, og fordi at sånt endrer alt. Sier man at man har tjent mye penger en måned, forventer folk at du skal spandere på dem på byen. Forteller du folk at du har tjent dårlig en måned, regner folk at du tjener det beløpet hele året, og de ser nesten ned på deg fordi du ikke tjener fett. Greit, nå er kanskje ikke alle sååå pengegriske. Men fy fader, hver eneste gang jeg er så dum at jeg uttaler meg om økonomi med noen som helst, så endrer det alltid alt.

Jeg syns det er idiotisk at vi skal bry oss så sinnsykt mye om penger. Klikker du deg innom vg, dagbladet og nettavisen er det artikler om hva kjendiser tjener. Når de skriver om bloggere er det lett at mange blir sinte, fordi de ser de ekstreme summene mange bloggere tjener. Men det som ikke står der er hvor mye bloggerne jobber for de pengene. At de jobber hver eneste dag, året rundt, og blottlegger seg totalt på nett. Nei, det står ikke der. Så derfor er det mange som elsker å lese artiklene, og hate på oss bloggere fordi vi tjener mer enn brannmenn og sykepleiere. 

Brannmenn og sykepleiere er jo yrker som virkelig hjelper folk. Men det gjør også bloggere. Ja, det finnes utallige bloggere som er totalt rosa og aldri skriver noe deep shit. Men de hjelper andre også. Vi bloggere gir mange der ute et lite avbrekk i hverdagen. Hele målet med min blogg har alltid å kunne gjøre hverdagen til unge jenter litt lettere. Ha et sted der man kan koble ut og drømme seg bort mens man ser på antrekk og cafèbesøk. Få et ekstra dytt i rumpa til å komme igang med treningen, og se på videoer hvor man kan lære nye sminketips. Lese innlegg med samfunnsdebatter om alt ifra feminisme til utestengelse blant venner. Mitt mål med denne bloggen har alltid vært å kunne gjøre deres hverdag bedre og lettere, og ha en good feel på det hele! 

Uansett. Det jeg vil med dette innlegget, er å be dere tenke mindre på andre sine penger. Ikke døm de andre jentene i klassen etter hva foreldrene dems tjener. Og ikke bli så sinte på rosabloggere fordi mange av oss tjener en del penger. In the end of the day, så er det bare penger. Penger kjøper hverken lykke eller et snillere hjerte! 

Folkens, det er bare penger! 

Klar for Halloween?

Nå er det kun litt over 2 uker igjen til Halloween, og jeg gleder meg skikkelig! Halloween er virkelig den dagen i året man kan kle seg skikkelig ut, og ta frem de mørkeste sidene sine. Husker selv da jeg pleide å gå trick or treat sammen med venninnene mine. Det var så gøy det! Nå som jeg har blitt litt eldre pleier jeg alltid å dra ut og feste isteden. Men fortsatt fullt påkledd i halloween kostyme! 

I år er jeg ikke helt sikker på hva jeg skal kle meg ut som. Det er jo så mye å velge i! Og jeg tipper jeg ikke er den eneste som ikke har klart å velge enda. Derfor har jeg funnet en del halloween bilder for inspirasjon, så det blir lettere å finne det perfekte kostymet! 3 Forskjellige nudes!

At jeg er en stor fan av nude lepper, er ingen hemmelighet. Jeg syns nude fargede lepper er det alle fineste, og det som kler meg selv best. I flere år har jeg vært stor tilhenger av dette, og i løpet av årene har jeg testet ut en god del forskjellige leppestifter i nude farge. Èn felles betegnelse er at det er veldig vanskelig å finne den perfekte nude leppestiften, siden nesten alle alltid er for mørke. Siden jeg ofte får spørsmål om hvilke leppestifter jeg bruker, tenkte jeg at jeg kunne vise tre av mine favoritter. 


the Balm - Mai billsbepaid 
- Denne gir finest og naturligst farge. Hverken for lys eller for mørk. Det eneste jeg ikke liker med den er at den er litt glossy. Men det problemet fikser jeg alltid med litt translucent pudder. På bildet over har jeg ikke påført noe pudder over. 
Inglot - 403
Denne er veldig nude, så den er så og si min favoritt. Liker veldig godt at den er matt, og holder seg fint på leppene over noen timer. Når man påfører den kan den kjennes litt seig ut, men når man har hatt den på i 5-10 minutter føles den mer "normal" ut.  


Isadora - 50 Naked
- Denne har en del mer pigmenter. Jeg liker den best til hverdags, og når jeg ikke skal ta bilder. Syns den blir en del finere i virkeligheten, enn på bilder. Denne er også matt så det er et stort pluss!

 

 

Hvilken syns du at var finest?

Video: Morgen rutine!

Da var det virkelig på tide med en ny og oppdatert morgenrutine! Her får dere følge meg fra jeg står opp om morgenen, til jeg er klar for å dra ut hjemmefra! Husk å abonnere på youtubekanalen min, ved å trykke HER eller søke opp stina blogg på youtube!

Les innlegget om vampire diaries HER 

Generasjon prestasjon

I dagens samfunn handler det om å prestere. Vi skal få 6'ere på skolen, ha tusenvis av følgere på instagram, trene 5 dager i uken så vi ser ut som topptrente atleter, vi skal ha en jobb der vi tjener fett, klærne skal være fra dyre merker som Chanel og Louis Vuitton, vi må ha verdens beste kjæreste, på byen kan vi kun drikke Moèt og hvis vi ikke får hundrevis av gratulasjoner på facebook på bursdagen vår, er vi mislykket. Vi er generasjon prestasjon. 

Alt vi gjør, skal gjøres perfekt, og vi skal være bedre enn alle andre. Vi skal rett og slett være kongen på haugen. 

Alt handler om penger, makt og popularitet. Vi bruker Michael Kors vesker, Parajumper vinterjakker og glitter uggs for å vise at vi har penger. Vi bruker ekstremt mye tid på å legge ut bilder på instagram, fordi desto flere følgere man har, desto mer populær blir man på skolen. For å finne den perfekte kjæreste bruker vi en app på telefonen, der man kan velge og vrake kun etter utseendet. Fordi personlighet kommer i andre rekke. Utseendet er det andre ser, så det er viktigst. 

Selv om Norge har gratis skoler, skal man gå på private skoler. Man skal bruke tusenvis hvert semester, fordi BI er bedre enn universitet. Vi bryr oss ikke lengre om hvordan folk faktisk har det, eller hva vi kan hjelpe de med. Det eneste vi tenker på, er hva de kan gjøre for oss. Vi velger venner etter hva de kan gjøre for oss, og de som ikke kan gjøre noe for deg, faller utenfor. 

For å lykkes i alt blir vi mer kyniske for hver dag som går. Vi driter i om vi tråkker på noens tær, så lenge vi kommer til toppen av haugen. For det som er viktigst her i livet, er jo å være kongen på haugen, eller hva?

Nå er den første delen av dette innlegget skrevet litt på spissen. Men hvis dere tenker dere om, ser dere nok at det er litt sånn samfunnet har blitt. Da jeg var med på "ung igjen" som gikk på VGTV for litt siden, begynte jeg å tenke litt over dette fenomenet. Om dere ikke har sett programmet, handler det om en mann på nesten 60 år som bytter liv med en 20 åring i en uke. Man får virkelig se hvor mange flere ting man må prestere på nå, fremfor i gamle dager. Da foreldrene mine vokste opp var det ingenting som het instagram og tinder. Utdannelse utenfor ungdomsskolen og videregående var noe kun de færreste tok, og man kunne møte kjæresten sin på fest eller på matbutikken. Jeg skulle ønske at jeg kunne gå inn i en tidsmaskin og se om jeg hadde blitt mer lykkelig for 30 år siden. 

Personlig tror at jeg alt stresset som finnes i dagens samfunn gjør mange ungdommer ulykkelige. Det er så ekstremt stort press på å prestere på så mange plattformer, at hvis man skal være flink i alt, ender man opp med å måtte bruke narkotika for å holde ut. Stadig vekk hører jeg om studenter som bruker narkotika for å holde ut under studietiden. Presset er for stort, og for å klare seg igjennom må de ty til slike midler. Hvor sykt er det ikke at samfunnet har blitt sånn? Skal vi unge virkelig ha et så stort press på oss at vi må ty til narkotiske stoffer for å klare oss? 

Men hvordan kan vi stoppe opp denne utviklingen? Hvordan kan vi fjerne dette enorme presset?

Jeg tror det viktigste er at vi starter med oss selv. Bry oss litt mindre om alt, og litt mer om færre ting. Man trenger ikke være perfekt på alle ting. Det holder i massevis å gjøre så godt du kan, på noen få ting. Det å få 6'er i alle fag, samtidig som du har masse venner, er populær på sosiale medier og er topptrent, er nærmest umulig å klare. Så ikke bli altfor lei deg om du kun er halvveis god i kun en av tingene. Det viktigste er at du er et godt menneske, som ikke gjør andre noe vondt. Å komme seg til topps i noe, er ikke verdt det om du må slenge noen andre under bussen for å komme deg dit. 

Hva syns du vi bør gjøre for å fjerne dette presset?

På Google sitt hovedkontor

// innlegget inneholder reklamelink

Nå har jeg nettopp vært på et YouTube seminar på Google sitt hovedkontor i Norge på Aker Brygge. Jeg og to andre YouTubere; Pellek og Pistol Shrimps snakket om youtube, hvordan vi jobber med det, og litt rundt det, forran 50-60 annonsører. Så det var veldig gøy! Vi fikk også et lite innblikk i YouTube og hvordan de jobber, så det var veldig interessant. Haha, må bare le litt av selve google kontoret. Ja, det er veldig likt som på film. Masse google stæsj overalt, og en haug med morsomme og geniale ting! I inngangen hadde de blant annet hengt gud vet hvor mange fiskekroker i forskjellige farger, som stavet Google. 

Tenkte jeg kunne titte innom og vise dere dagens antrekk! 
ONLY - Jakke  //  WOW - Bukse  //  Nelly.com - sko (reklamelink)  //  Ukjent - Topp

Nå skal jeg spise litt middag, før jeg setter igang med et innlegg til senere i kveld. Ha en fin dag så lenge dere! 

Ukens spørsmål #78

Skjer det noen ganger at du ikke syntes det er morsomt og blogge eller at du føler deg forplikta til det, eller er det bare gøy?
- Hvis jeg har dager hvor jeg er veldig uinspirert, syns jeg ofte at det kan være vanskelig å skrive. Så da hender det at det blir litt slit, fordi jeg det siste jeg vil her i verden, er å skuffe dere. Men 99,99% av tiden elsker jeg å blogge og har det alltid gøy med det! I tillegg så er dere veldig flinke til å komme med ønsker til innlegg dere ønsker å lese. Så det gjør jo jobben min ganske mye lettere! 

 

Ønsker du deg kjæledyr? 
- Ja og nei. Jeg har hatt ekstremt lyst til å kjøpe en hund. Men jeg har insett at i min jobb er det virkelig ikke noe smart. En av de mange gode tingene ved å jobbe med blogg på heltid, er at man blir veldig fri. Om jeg vil reise til Afrika i morgen, så kan jeg det så lenge jeg tar med pc og har nett. Får jeg en hund, blir den muligheten borte. Da blir det å reise veldig vanskelig i og med at man må ha noen til å passe hunden alltid. I tillegg blir man veldig bundet til hjemmet om man får en hund. Man må jo tross alt ut med hunden 3 ganger om dagen. Så jeg kan ikke akkurat være ute hele dagen, og komme tilbake dagen etter. Så ja og nei, jeg skulle gjerne hatt en liten hund, men jeg har bestemt meg for å vente noen år, frem til jeg er klar for det. 

 

Hva er drømme jobben din?
- Den jobben jeg har nå. Å leve av å blogge og drive med youtube! Håper jeg får muligheten til å drive med det i mange år. For dette er så gøy! Elsker å kunne leve av kreativiteten, tankene og meningene mine. Det beste jeg vet er virkelig å skrive, ta bilder, filme og snakke med dere. Elsker virkelig det å kunne styre hverdagen og livet mitt helt på egenhånd, og den friheten jeg får som blogger er helt fantastisk. 

 

Hvor er toppen og buksa fra?
- Begge er fra Bik Bok 

Hvis du kunne bodd hvor som helst i verden, hvor ville du bodd? 
- Hmm.. Vanskelig spørsmål. Jeg liker meg veldig godt i Oslo. Det eneste "problemet" er at man er litt lite fri i en by. Jeg kan såvidt høre på lav musikk fra tven etter 21 på hverdagen. Så det er litt kjipern, i og med at jeg elsker å være våken til ganske sent og høre på musikk. I tillegg er det jo en følelse at man konstant har veldig mye mennesker rundt seg. Men samtidig liker jeg Oslo og alt det har å by på, ekstremt godt. Når det kommer til andre steder å bo, kunne jeg godt tenkt meg å bo i USA en kortere periode bare for å ha opplevd det. Tror det kunne vært ganske spennende! 

 

Jeg så du skrev at du ikke ønsker egne barn, så mitt spørsmål til det er: Hva gjør at du ikke ønsker egne barn?
- Det er litt forskjellige grunner til det. Helt siden jeg var ganske ung tenåring har jeg ikke likt barn (under 5 år). Jeg syns de er veldig slitsomme, de skriker, griner, og maser. I tillegg kan man ikke snakke med de som et "normalt" menneske i og med at de ikke har lært seg å snakke skikkelig enda. Jeg vet mange syns det ser skikkelig kos ut og ha en liten baby. Men for meg blir det veldig uaktuelt. En annen grunn til at jeg ikke ønsker barn er fordi livet endres så ekstremt mye når man får et barn. Plutselig må man sette et annet menneske foran sine egne ønsker og behov.

En annen av grunnene til at jeg heller ikke vil ha barn er rett og slett fordi graviditet freaker meg ut. Begge gangene søsteren min var gravid turte jeg såvidt å ta på magen hennes. Jeg vet at de å være gravid er en av de aller mest naturlige tingene å gjøre her i verden. Men jeg syns det er sykt freaky at man har et menneske inne i seg i 9 måneder. Tror nok jeg hadde fått ganske panikk. Så ja, dette er bare noen få av de mange grunnene til at jeg ikke har lyst på barn. Om jeg føler det sånn om 10 år eller ei, er en annen sak. Men jeg tenker sånn, når man lever i en verden som er overfull av mennesker allerede, er det ganske idiotisk å få barn om man ikke har ekstremt lyst på det. 

 

Hvor er buksen og jakken fra?
- Jakken er fra Gina Tricot og buksen er ukjent. 

 

Jeg lurte på om du kunne ha sånn dag at du møter liksom fansen din. Det hadde vært utrolig gøy. Elsker deg
- Jeg har veldig lyst til å ha et meet up her i Oslo. Men er ikke helt sikker hvordan jeg skulle fått det til. Har veldig lyst til å møte dere og hilse på dere alle. Så har veldig lyst til å få til noe. Kom gjerne med idèer til hvordan vi kunne fått det til, om dere har noen!

 

Hva er din drømmejobb uten om bloggen?
- Jeg er faktisk ikke sikker. Det må være en jobb der jeg er min egen sjef, og kan styre jobben selv. Har alltid elsket å skrive og ta bilder. Så blogging passer jo best, haha! Men hvis jeg ikke kunne vært det, så hadde kanskje det å skrive en bok vært noe. Hvem vet, kanskje jeg skal gjøre det uansett, sånn ved siden av bloggen? Eller så tror jeg det kunne vært gøy å jobbet med fotografi. Eventuelt noe med tv. Det tror jeg at kunne vært ganske gøy. Er jo veldig komfortabel forran kameraet, og jeg har allerede vært noen ganger på tv. Så det kunne sikkert gøy og et alternativ. Men blogging og youtube er definitivt morsomst! 

 

- Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"? 

Kveldens antrekk

// innlegget inneholder adlink

Nå står jeg på farten og skal straks ta toget til Hokksund. I dag skal jeg på bursdag for søsteren min. Så det blir koselig! Er så sjeldent jeg får vært med søsteren min, når hun kun er seg selv. Og ikke trenger å være både mamma og kjæreste. Så dette blir gøy! Tror ikke jeg kommer til å dra ut på byen, selv om det frister litt. Men å våkne fyllesyk i morgen frister så utrolig lite. Så vi får se hva som skjer! Uansett, her er kveldens antrekk! 
Bik Bok - Bukse og topp  //  Sko - HER (adlink) // ONLY - Jakke Så lenge man har det gøy!

I dag har jeg virkelig fått unnagjort så mye jobb, og det føles så fantastisk! Har en del igjen, som jeg skal gjøre utover kvelden. Men tenkte bare å titte innom her og ønske dere en god fredagskveld! Kan tippe at de fleste av dere er på vei til fest eller slapper av forran tv'en i kveld. Men i morgen skal jeg gjøre noe ala det samme. For i morgen skal jeg i bursdag til storesøsteren min. Hun blir 26 på søndag, så da skal vi feire henne i morgen. Så det blir veldig koselig! 

Men nå er det back to work. Skal begynne å redigere en video for et møte jeg skal i på tirsdag, pluss enda en video til. Så dette blir nok en lang kveld. Men så lenge det er bloggjobb og jeg har kaffe, så har jeg det gøy. Haha! Men sånn er det jo heldigvis med den jobben jeg har. Alt er for det meste alltid gøy, og da gjør det meg ingenting å jobbe litt! 

 

Slik vasker jeg sminkekostene mine!

I dag vil jeg snakke litt med dere om sminkekoster. Vi jenter som bruker mye sminke, må bli flinkere til å vaske sminkekostene våres. Selv har jeg vært litt vel slurvete på det den siste tiden, og jeg kjenner jeg grøsser bare tanken på alle de bakteriene som har fest i sminkekostene mine. Når det kommer til koster og svamper man bruker til foundation er det så ekstremt viktig å vaske de regelmessig. Helst er par ganger i uken.

Siden det er fuktig er det veldig mye lettere for bakterier å formere seg, og resultatet kan bli ganske kjipt. Man kan ende opp med ille hudutslett og mer kviser. I tillegg fungerer ikke kostene like bare når de er fulle av produkter. Så jenter! Vask sminkekostene deres oftere! (og ja, dette er en lite note to myself også!). Pudderkoster holder det forresten å vaske 1 gang i uken, eller hver 14. dag. Det kommer litt ann på hvor mye produkt du bruker, og om de er i kontakt med fuktighet. Den pudderkosten du bruker rett etter foundationen for eksempel, den får mye fuktighet. Så den kan være smart å vaske oftere enn øyenskyggekosten.Hvis du lurer på hvordan du skal vaske sminkekostene dine, kan du se videoen under. Det er en video jeg laget for noen år tilbake, men jeg bruker enda metoden. Har prøvd å bruke shampo til å vaske kostene. Men føler aldri de blir rene nok. Derfor bruker jeg heller zalo (som er bakteriedrepende) og olje (som gir fuktighet til kostene). Når jeg er ferdig med å vaske kostene lar jeg de tørke på en klut eller to. Også er det viktig å ha en flaske eller noe du kan lene de inntil, sånn at de ligger i en oppoverbakke. Se på bildet så skjønner du hva jeg mener. Grunnen til det er fordi at hvis det kommer masse vann ned i kosten, kan det løsne opp limet og da er kosten ødelagt. 

- Hvor ofte vasker du sminkekostene dine? 

Kommer det flere Girl Talk videoer?

Wow, for en respons på videoen jeg postet i stad! Dere altså! Det er så utrolig gøy å se at dere likte den så godt, og at den hjelper så mange av dere. Jeg husker selv hvor mange ting jeg lurte på, men som jeg aldri turte å spørre noen om, fordi det var litt flaut. Derfor syns jeg det er så viktig med slike Girl Talk videoer. Og det er veldig godt å se at jeg ikke er den eneste som tenker sånn. Det å kunne gjøre deres problemer litt lettere å hanskes med, er så utrolig viktig for meg. Jeg elsker å være som en venninne / storesøster for dere, og blir alltid så glad når jeg får kommentarer av dere om at dere ser på meg som det. Det varmer virkelig hjertet mitt!

Og folkens, en liten gladnyhet. Jeg kommer til å lage flere Girl Talk videoer! Det er jo så utrolig mange emner jeg har lyst til å snakke om, som dere har forespurt. Så flere videoer kommer. Tenker å lage dette som en slags liten Girl Talk serie på youtube kanalen min og her på bloggen. Der jeg hver 3. til 5. uke legger ut en ny video der jeg snakker om jenteproblemer. Så det er bare å fortsette å sende inn ønsker om temaer, så noterer jeg de ned også snakker jeg om noen temaer i hver video. Høres ikke det bra ut? Det syns jeg!Kjenner jeg bare har lyst til å lage masse Girl Talk videoer fremover. Det er jo så gøy og spennende å kunne snakke åpent og ærlig om sånne temaer. Kommer forresten også til å snakke om temaer for oss som er på vei ut av puberteten og inn i voksenlivet også. Vet så altfor godt om hvor mange bekymringer man får når det kommer til skole, å flytte ut hjemmefra, hvordan håndtere at et langvarig forhold tar slutt, osv. Selv om jeg kun er 22 år, føler jeg at jeg sitter på så mye erfaringer, og kan gleder meg til å dele de med dere!

-

Video: Girl Talk - Sex, Mensen og Gutter

I denne onsdagsvideoen snakker jeg om jenteting. Ting som ofte kan være litt kleint å snakke med foreldre/lærere/venninner om. Jeg snakker blant annet om sex, mensen og gutter. Fortell meg gjerne i kommentarfeltet, om dette er en type video du vil at jeg skal lage flere av! 

Trykk HER eller søk opp "stina blogg" på youtube, for å abonnere på kanalen min. 

New in from Nelly

// inneholder reklamelinker 

I dag tidlig var jeg innom posten og hentet en pakke fra Nelly med noen nye høst favoritter, jeg bestilte i forrige uke. Det er utrolig hvor fornøyd jeg blir med tingene fra Nelly. Altså, hver eneste gang jeg bestiller noe derfra er alt som det skal. Størrelser er riktige, klærne ser like ut i virkeligheten som på bildet, og kvaliteten på klærne er bra. Aner ikke hvor mange skrekkhistorier jeg har hørt av venninner som har bestilt klær på diverse nettsider, og fått noe helt annet i posten. Heldigvis er ikke Nelly sånn.


Kjole - HER Sko - HER 

Jakke - HER 

Og folkens! Gjett hva? Jeg har endelig kjøpt meg selfiestang. Det var virkelig på tide syns jeg! Enhver blogger med respekt for seg selv, må jo ha det! Eller hva? Det som jeg fant ut som var så genialt er at jeg kan koble det vanlige lille kameraet mitt til stangen også. Sånn at jeg kan bruke selfiestangen neste gang jeg lager en vlog. Whoop whoop! Ellers så var det veldig lett å bruke den til telefonen. Jeg trodde at man måtte bruke en spesiell app, og at det var masse styr.

Men neida, det var bare å koble ledningen inn i headsett utgangen på telefonen, og åpne kameraet, og trykke på kamera knappen som er på håndtaket på stangen, så knipset man bilder. Veldig enkelt og greit! Så nå blir det nok litt mer selfies på snapchat og instagram fremover. PS; har du ikke lagt meg til på de to tingene, er det bare å gjøre det. Heter stinablogg på begge (og egentlig overalt), så det er ganske lett å finne meg :-) På snapchat pleier jeg også å bruke hvis jeg skal lage videoer på onsdagene, og vil ha forslag eller innspill fra dere. Så der er det litt mer interaksjon! 


Selfiestang - HER 

 

Var ikke klærne og skoene fine? Gleder meg til å bruke de masse i høst! Kjolen er jo perfekt å bruke på høsten. Sleng på en litt tykkere strømpebukse og en kul jakke, og man har et perfekt høst hverdagsantrekk! 

Som å være i Mexico!

I går var jeg ute med Lykke Sofie og spiste litt middag. Istedenfor å havne opp på de stedene jeg pleier å dra på, dro vi til et helt nytt sted, som jeg aldri har testet ut før. Jeg ble utrolig positivt overrasket, og hit kommer jeg nok til å dra igjen! Stedet vi dro på heter Tijuana og ligger på Grunerløkka, rett ved Olaf Ryes Plass. Der får man en skikkelig ekte meksikansk opplevelse. Maten, interiøret og musikken gjør at du føles ut som om du er i Tijuana.De hadde utrolig mye forskjellige på menyen, og vi begge gikk for quesadilla. Jeg valgte kylling, og Lykke valgte skogsopp. Begge var så utrolig gode! Ved siden av middagen ble det litt drinker. Jeg elsker hvor mye forskjellige, og annerledes drinker de hadde der. Jeg gikk for en mango margharita med masse tequila. Husker ikke hva Lykke valgte, men begge hadde mye tequila for å si det sånn. Så her ble det fart og morro!I tillegg til god mat og drinker, ble det selvfølgelig litt churros på oss. Må jo ha det når man er på meksikansk restaurant. For dere som ikke har spist churros før. Så er churros en slags meksikansk versjon av smultring, bare at den smaker mye bedre og er lang og ruglete. Klarte selvfølgelig ikke å huske og ta bilde av den (#dårlig blogger). Men den var sykt god! "Heldigvis" hadde servitøren misforstått oss litt når vi bestilte desserten, så vi endte opp med en dessert på deling. Det var helt ærlig like greit, fordi den var så sykt mektig. Når vi var ferdige med å spise trillet vi nærmest ut døren! Haha!Så folkens, om dere vil spise meksikansk i Oslo, er dette virkelig stedet. PS; dette er ikke noe sponset. Skriver om det kun fordi jeg virkelig vil anbefale stedet! 

En utrolig viktig sak!

Oktober er rosa måned, og jeg syns det er fantastisk at det brukes en måned i året til å bringe frem åpenhet om brystkreft. I Norge er det over 3000 kvinner som årlig får brystkreft, og derfor er det viktig å gi støtte ved å bruke en rosa sløyfe eller donere penger til brystkreftforeningen. For de som blir rammet av brystkreft er det hele 90% som overlever de 5 første årene. Dette er veldig mye takket være at det har blitt mye åpenhet om brystkreft, sånn at mange blir flinkere til å sjekke brystene sine jevnlig, og tidligere finne svulst. 

Brystkreft er noe som rammer hver 12 kvinne i Norge. Det kan være en tante, en venninne, moren din eller deg selv. Derfor er det så utrolig viktig at man har større fokus på brystkreft, sånn at enda flere blir flinkere til å sjekke brystene sine jevnlig. Fra man fyller 30 år bør man sjekke brystene jevnlig hjemme, og også ta mammografi. Husk; desto tidligere man oppdager brystkreften, desto større er sjansen for å overleve. 

Selv om jeg vet at de fleste av dere som leser bloggen min er under 30 år, syns jeg det er viktig at vi viser omtanke. Bruk en rosa sløyfe i oktober for å vise omtanke til de rundt deg, som selv har/ har hatt brystkreft og til de som har venner/familie som er rammet av brystkreft. Anbefaler dere også å ta turen innom Lindex, Mester Grønn, Kid, Vitus Apotek eller Coop og kjøpe dere en rosa sløyfe. Inntektene fra salget går til forskningsprosjekter som øker kunnskapen om behandlingen av brystkreft. Du finner også mange forskjellige produkter på kreftforeningens nettside HER

Du kan også lese mer om brystkreft, behandling, symptomer og undersøkelser HER.♥ Sammen kan vi støtte kampen mot brystkreft ♥

 

Sett deg mål!

God mandag! ♥ Er dere klare for en ny uke? Det er virkelig jeg! Jeg har allerede fått unnagjort noen ærender, og nå skal jeg sette meg ned og planlegge uken, og sette noen mål for uken. Jeg syns alltid det er så viktig å ha noen planer og mål for hva man skal gjøre. Det trenger ikke å være noen store mål, eller en milelang to do liste. Men kanskje dette blir uken som du endelig skal få ryddet vekk sommerklærne, eller klarer å unnagjort 4 treningsøkter? 

Sett deg ned med penn og papir, og skriv ned hva du vil oppnå med uken. Hva er det du har utsatt altfor lenge? Det er på tide å gjøre noe med! Husk; jo lengre du utsetter ting, desto verre blir det. Dette er uken du skal komme a jour med to do listen din. Skriv ned 5-10 punkter med ting du ønsker å få gjort denne uken, og bestem deg for at du skal gjøre de. Skriv gjerne også opp hvilke dager du skal gjøre hver ting. Da blir det enda lettere å få unnagjort tingene! 


Bik Bok - Bukse  //  H&M - Topp //  ONLY - Jakke  //  Ukjent - Sko og veske

 

Hva er dine planer og mål for uken?

Ukens spørsmål #77

Ser du på deg selv som en kjendis eller toppblogger?
- Nei, det gjør jeg ikke. Selv om tusenvis av mennesker klikker seg inn på bloggen min hver uke, merker jeg veldig lite til det. Hadde jeg vært en artist og dratt rundt på turne, hadde jeg nok merket mer til sånt. Men for meg blir det nesten bare tall på en skjerm. Det er først når jeg møter noen av dere på gaten at jeg merker noe til at så mange følger med på bloggen. Men ikke engang da går det helt opp for meg. Men jeg tror egentlig det er like greit. Det siste jeg vil er å bli høy på pæra, og bli sånn "move bitch, i'm famous". Nei uff, det er virkelig ikke meg! 

 

Hva skjedde med salgsbloggen din? skal du ikke ha den lengre?
- Den er det veldig lenge siden jeg har brukt. Grunnen til at jeg ikke bruker den lengre, er fordi det ble ekstremt mye jobb og styr. Så istedenfor har jeg heller bare hatt klessalg i Oslo en gang med noen andre bloggere. Vet ikke om jeg kommer til å ha noen flere klessalg i fremtiden. Men det kan jo hende! 

 

Hei Stina jeg skal pusse opp rommet, og jeg syntes sofaen din er så fin. Jeg lurer på hvor sofaen din er i fra, og ca hvor mye kostet den?
- Den er fra IKEA og koster 4500,- kr. Ganske rimelig sofa egentlig, i tillegg til at den er super comfy. Jeg elsker den! Du finner den HER Synest du det er flaut når familie og venner ser på youtubevideoene dine? Jeg synest det var drit flaut når jeg holdt på med youtube
- Det kommer litt ann på. Jeg blir som regel litt klein hvis de ser på videoer da jeg er der. Men jeg vet jo at flere av familiemedlemmene mine følger med på bloggen og ser på videoene mine, og det syns jeg bare at er koselig. 

 


Er det sant at du sminker formene på magen din når du tar "treningsbilder"?
- Haha, nei! Absolutt ikke :-) Jeg har jo laget flere videoer også der jeg har bar mage, så jeg tror dere ville sett det om jeg hadde sminket magen min. Haha! Er det forresten noen som gjør det? Det må jo se veldig rart ut!Hva er det du gjør hele dagen? Har du en fast tid på dagen hvor du slutter med jobben, eller starter du på noe spesielt tidspunkt? Og har du mer fritid enn andre folk med andre jobber? Og et siste spørsmål: har du en travel hverdag??
- Det er litt forskjellig fra dag til dag. Men mye av dagene mine går med til research. Jeg prøver alltid å skrive innlegg der jeg reflekterer over forskjellige saker. Det er slike innlegg jeg liker best å skrive, men de kommer virkelig ikke lett. Så research er en veldig stor del av jobben. Ellers enn det bruker jeg mye tid til å skrive selve innleggene, ta bilder, svare på kommentar og mailer, være i møter, lage videoer, redigere videoer, og mange andre småting. Jeg har egentlig ingen tidspunkt for når jeg jobber. For hjernen min er alltid på jobb på en måte. Siden bloggen handler om livet mitt og mine meninger, er det jo aldri noe som er fritid egentlig. Selv om jeg er på lunsj med en venninne pleier jeg ofte å blogge om det. Så helt fri har jeg så og si aldri. Men blogging er jo mer en livsstil enn en 8-16 jobb. Så det er jo bare sånn det er. Jeg er i alle fall veldig glad for å ha muligheten til å leve av blogging, og kunne jobbe med det på heltid. Synest du det er ensomt å bo alene?
- Nei. Jeg har alltid vært veldig glad i å være alene. Og det at jeg bor alene gjør også at jeg er flinkere til å være med venner. Da jeg bodde i kollektiv og hjemme hos foreldrene mine var det alltid mye mennesker rundt meg, og det ble jeg ganske sliten av. Så da fikk jeg overfylt behovet for å være rundt andre mennesker, som endte med at jeg var veldig dårlig til å ta kontakt med venner. Jeg syns også det er deilig å ikke måtte ta hensyn til andre, når det kommer til det å bo alene. Jeg kan være våken og jobbe 4 om natten, uten at jeg forstyrrer noen, og det er en ganske deilig og befriende følelse. 

 

Hvor er vasen med striper på det ene bildet fra?
- Den er fra Kahler. 

Hei, Stina! hvor ser du deg selv om 20 år?
- Wow, vanskelig spørsmål! Jeg har faktisk ingen anelse. Om 20 år er jeg 42 år, så da håper jeg at jeg er lykkelig gift og har en jobb jeg elsker hvor jeg kan drive med det jeg liker. Når det kommer til barn er jeg virkelig ikke sikker på om det er noe jeg vil ha. Jeg er utrolig glad i niesene mine. Men å ha barn selv.. Hmm.. Det er jeg ikke så veldig interessert i. 

 

Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"?

 

Følg meg på facebook og instagram 

Denne sesongen må dere se!

// annonse

Når jeg skal slappe av og koble helt ut, elsker jeg å se på serier. En av mine favorittserier er Vampire Diaries. Hver gang en ny sesong kommer ut, får jeg helt dilla og jeg må se alt som er tilgjengelig med en gang! Syns Vampire Diaries er så spennende, og hver gang en ny sesong har kommet ut, elsker jeg å se hele sesongen rett etter hverandre. Vampire diaries er alltid så sykt spennende, og man må bare vite hva som skjer i neste episode. Så da blir det alltid til at jeg ender opp med å leve i vampire diaries verdenen i et par dager, og er helt oppslukt! Nå har nettopp hele sesong 6 kommet ut på dvd og på nett. Jeg har sett sesongen, og den er virkelig verdt å få med seg. Det skjer så utrolig mye spennende at det ikke skulle vært lov! Uten å gi for mange avsløringer, skal jeg gi noen hint til hva som skjer. Noen kommer til å ta kuren for vampyrisme, noen kommer til å komme tilbake fra de døde, noen sin mor kommer til å komme tilbake. Uæh, folkens. Denne sesongen må dere bare se! Under kan du se en trailer for sesongen. Får lyst til å se igjen hele sesongen bare jeg ser traileren. Spennende! 

Hele sesong 6 kan du kjøpe på dvd HER eller se på nett HER

Sesong 7 av vampire diaries begynner allerede 8 oktober. Så dette blir veldig spennende! Forresten; om du liker Vampire Diaries bør du også sjekke ut serien "The originals" det er en del av vampyrene fra vampire diaries som er i en egen serie. Den er også veldig spennende!

 

Liker du vampire diaries?

En oppklaring om "fitness duster"

Etter at jeg la ut innlegget "kjære fitness dust" har det strømmet inn med tilbakemeldinger. Veldig mange hyggelige, og som skjønte hva jeg mente med innlegget. Men også noen som vrir ting ut av proporsjoner, og misforstår alt det jeg mener. Mulig det er min skyld at mange har misforstått. Så da skal jeg prøve å forklare litt bedre hva jeg mente med innlegget.

Hele tanken bak innlegget var å få frem hvor ekstreme mange mennesker er når det kommer til fitness, og at det skaper et sterkt press blant både unge og voksne i dagens samfunn. Jeg har lenge vært opptatt av å spise sunt og trene. Men ikke til det ekstreme. Uansett hva du holder på med, om det er dataspill eller fitness, er det å gjøre noe til det ekstreme sjeldent sunt for kropp og sinn. Selv om jeg ofte skriver sunne oppskrifter på bloggen, legger ut treningsbilder, og oppfordrer dere som leser bloggen min til å trene, har jeg alltid vært nøye med å presisere at dette er noe som skal være en del av livet deres, og ikke noe som skal være hele livet deres. Trening og sunn mat er noe som skal styrke livet deres, og gjøre det bedre. Man skal ikke måtte sitte igjen med verdens dårligste samvittighet fordi man spiste en pakke med sjokoladeboller i lunsjen, eller ikke fikk trent en uke eller to. 

Jeg har selv sett flere personer som står meg nærme blitt ødelagt av spiseforstyrrelser. Ortoreksi har blitt mer og mer vanlig i dagens samfunn. Og det er lett å gjemme det under en stol for "man spiser jo bare sunt da..". Men nei, det å være ekstremt opptatt av å spise sunt, er ortoreksi, og det kan ødelegge den fysiske og psykiske helsen din. 

I dagens samfunn blir veldig mange mer og mer overvektige, og tiltak må gjøres. Å legge ut sunne oppskrifter og treningstips kan hjelpe mange som trenger en ekstra push for å komme seg inn på sunnere veier. Man så altfor mange drar det til det ekstreme, og ender opp med å bli syke av det. 

Og når det kommer til innlegget jeg skrev, så var det en generalisering av mange fellesting ved de som er fitness entusiaster, som var satt veldig på spissen. For å få frem et poeng i mylderet av ting som skrives der ute, er man nødt til å gå litt hardt ut mot ting. Ja, jeg kunne skrevet innlegget mye mer vennlig og hyggelig. Men da hadde jeg aldri fått frem tanker og følelser i dere, som gjør at dere enten sa dere enige, eller uenige. Jeg syns det er viktig å tenke over hvordan man blir påvirket når det kommer til trening og kosthold igjennom sosiale medier. Nå er det ikke bare fitness folk som gjør at unge mennesker i dag får spiseforstyrrelser. Ser man på Victoria's secret show, så føler man seg sikkert ikke like fantastisk fin. Men grunnen til at jeg skrev om akkurat fitness folk er fordi det er en gruppe som vokser veldig fort, og som viser den ekstreme siden av det. 

Og nei, alle fitness folk er ikke like ekstreme. Alle er forskjellige. Men de jeg sikter til er de som oppfyller de aller fleste av de tingene jeg skrev i "kjære fitness dust" innlegget. Jeg sikter ikke til Kari Nordmann på 24 år som nettopp har fått unge og vil i bra form igjen. Jeg sikter ikke til de som syns trening er en gøy og morsom hobby å holde på med. De jeg sikter til, er det som gjør det så ekstremt, og som ikke klarer å kunne leve et "normalt" liv, og som lar trening og spising komme i veien forran alt. 

Så ja, om dere fortsatt ikke helt skjønner hvor jeg vil. Så får det bare være. Jeg har i alle fall sagt det jeg tenker om denne saken, og sier meg egentlig ferdig med det her nå. Takk til alle dere som har kommet med hyggelige kommentarer, og som bare er gode. Dere setter jeg så stor pris på! 

 -

Følg meg på facebook og instagram 

Home sweet home!

Nå er jeg hjemme hos mamma og pappa i Hokksund en liten tur. Har nettopp vært innom Susanne og fikset litt på håret mitt, så da må jeg ta den tradisjonelle turen innom foreldrene mine og være med på fredagstaco. Er litt morsomt egentlig, fordi jeg er nesten kun hjemme når jeg har vært hos Susanne. Til vanlig rekker jeg det liksom ikke. Men, det er i alle fall koselig å være hjemme en liten tur. Kose litt med katten min også, som egentlig ikke var super interessert i å være med på en selfie. Men er man blogger, så er man blogger, eller hva?Følg meg på facebook og instagram 

Kjære fitness dust

Kjære fitness dust. Ja du ja, du som må veie all maten din og nøye telle kaloriene, før du spiser det. Du som trener splittprogram 7 ganger i uka. Som oppdaterer instagram hver eneste dag med flexe bilder og en lang quote om hvor hardt fitness livet. Som skriver om hvor mye du har trent og hvor hardt du jobber, og selvfølgelig må legge til #myfitnessjourney.

Du som har med deg matbokser fylt med kylling, ris og grønnkål hvor enn du går. Bortsett fra på lørdager, fordi da er det cheatday og da er det kun Nutella som gjelder. Instagram må selvfølgelig oppdateres med bilde av at du spiser Nutella, siden det er viktig å vise følgerne dine at du spiser drittmat iblant også. Og selvfølgelig må du legge til #cheatday sammen med en quote om hvor viktig det er med en cheatday i uken. Du tok et månedskurs hos AFPT for å bli personlig trener, og plutselig har du blitt ekspert og vet like mye som de som har tatt en master i samme tema. Du som dedikerer måneder av livet ditt for å kunne stille i bikini fitness eller mens physique for å vinne den gjeve premien på 2500,- kr og forhåpentligvis litt fame som gjør at du får noen nye følgere på instagram. Du som setter fitness forran alt av familie, venner, jobb og utdanning. Hvem trenger vel venner og en jobb når man har fin kropp? Det er vel fortsatt innafor å bo hjemme hos mamma til man er 25, er det ikke? 

Nei vet du hva. Ta dette som en wake up call. Det finnes mer i livet enn en godt trent kropp. Ja, du drar kanskje litt ekstra damer på byen med de musklene du har. Men hva hjelper vel det når de blir med deg hjem og ser at du fortsatt bor hjemme hos mamma, og den eneste jobben du har er en ræva betalt deltidsjobb. 

Trening er noe som skal hjelpe deg med å komme lettere igjennom hverdagen. Som skal gjøre at du får mer energi, og klarer å gå opp en trapp uten å bli andpusten. Trening er noe som skal være gøy og som kan gi deg litt avkobling i hverdagen. Hver dag får jeg spørsmål av dere som leser bloggen min om hva jeg spiser, hvor mye jeg trener, og så videre. Men for å være helt ærlig. Så spiser jeg akkurat det jeg vil. Om jeg vil spise pannekaker på en tirsdag, så gjør jeg det. Om jeg vil droppe treningen en uke eller to så gjør jeg det. Jeg orker ikke slenge meg på den nyeste chiapudding-soyabaserte-grønnkål-glutenfrie dietten. Bare fordi en rosablogger eller en fitnessdust anbefalte det. Nei vet du hva, sånt syns jeg bare blir teit. 
Til alle dere unge der ute. Kan dere love meg at dere ikke lar fitness duster ødelegge dere? Kan dere love at dere ikke slenger dere på noen ekstreme dietter, fordi en rosablogger sa hun hadde gjort det? Kan dere love meg at dere ikke begynner å veie og telle hver eneste lille matbit dere spiser, fordi dere så en fitness dust på instagram sa at man måtte det? Kan dere love meg at dere ikke lar noen gjøre dere psykisk syke på grunn av noe så lite viktig, som hvordan man ser ut? 

 

LES: "Oppklaring av "fitness duster

 

Følg meg på facebook og instagram 

Throwback Thursday

En av de morsomme tingene ved å ha blogget i mange år, er at man kan se tilbake på hvordan livet var langt tilbake i tid. Siden det er torsdag, og den 1 oktober. Tenkte jeg å se tilbake på hvordan jeg hadde det i oktober 2012, 2013 og 2014. Kanskje er det noe du kjenner igjen? Fortell meg gjerne hvor lenge du har lest bloggen min i kommentarfeltet under! 

 

Oktober 2012.

Jeg hadde nettopp startet på VG3 allmenn påbygg, og gikk på skole i Drammen. Hadde medier som fordypningsfag og ble enda mer interessert i blogging. Ble også kjent med masse nye mennesker fra klassen min, blant annet Victoria/Vicky som jeg enda er veldig god venninne med. 

I et par uker ble jeg veldig lei hair extensions, og gikk helt uten. Det tok ikke lang tid igjen før jeg savnet langt hår, og siden den gang har jeg ikke hatt en eneste pause uten! Hehe! 

Jeg hadde også vært i Tyrkia på sommeren og hadde blitt sinnsykt brun. Kunne jeg ikke vært så brun året rundt? Ja takk, gjerne det! 

 

Oktober 2013

Dette var noen måneder etter skolen var ferdig, og jeg begynte å drive med blogging på heltid. Veldig gøy, men også en helt annerledes hverdag! 

dwa

Prøvde meg litt som barnevakt for tantebarnet mitt Emmeline. 

Var på masse presseting, blant annet med June på Samsung!

Festet med Victoria! 

Dro på premieren til kjærlighetsredet med Nora. Husker vi tenkte vi skulle dra den helt ut og feste til langt på natt. Men da klokken nærmet seg 01 var vi stuptrøtte og dro hjem til Nora med hver vår Ben and Jerrys isboks og så på film! 

 

Oktober 2014

Dette var måneden da jeg gjorde det slutt med eks samboeren min, og flyttet ut fra han og inn i kollektiv. Det var veldig rart å flytte inn i et kollektiv med tre helt ukjente jenter. Men den dag i dag, er jeg så ekstremt glad for at jeg gjorde det!

Avsluttet måneden med en skikkelig halloweenfeiring med Ane Marte og June. De jentene altså! 

Det er så merkelig å se hvor mye livet mitt har forandret seg på disse årene. Den dag i dag bor jeg helt for meg selv, og føler jeg har blitt skikkelig voksen. Bloggen er noe jeg lever 100% av, og jeg storkoser meg virkelig med det. Skål for flere år med blogging og morro! 

 

 

Følg meg på facebook og instagram