hits

oktober 2014

Hva skal du være denne Halloweeen?

Happy Halloween! ♥

I dag er en av mine favorittdager i året. Nemlig Halloween. I dag kan man kle seg ut skummelt og gå Trick or Treat. Husker hvor morsomt jeg syns det var når jeg var yngre. Nå som jeg har blitt litt eldre har den årlige Trick og Treat turen blitt byttet ut med å feste med venner. Nå skal jeg snart til June og fikse meg for å bli klar for Halloween. I dag skal jeg være Vampyr!

Tok disse bildene den dagen jeg filmet inn min Halloween sminke tutorial, som du kan se HER. Jeg syns denne looken ble sykt kul! Hva syns du? Skal du og feire Halloween i år? Hva skal du kle deg ut som?

Kjole HER

Før - Etter Vippe Extensions

(sponset behandling) I går var jeg i Drammen og satt på Vippe Extensions. Har ikke hatt det på noen måneder, så var veldig godt å få på vippene igjen! I går var det flinkeste Cecilie fra A Good Feeling som satt vippene på meg. Nå som sommeren er virkelig over, syns jeg det er veldig fint å ha på vipper. På sommeren blir vippene veldig fort slitte siden man bader så mye. Men på høsten/vinteren er de helt perfekt!

Nå som det snart er masse julefeiring syns jeg det er fint med det lille ekstra. Dere som skal på julebord og juleball leter kanskje etter det lille ekstra som piffer opp ethvert antrekk? Da bør du virkelig teste ut vippe extensions. Det er så utrolig fint! Frem til nyttår har A Good Feeling rabatt på vippene sine. Til vanlig koster det 1800,- kr for å sette det på første gangen (refill er billigere), men nå koster den kun 1300,- kr. Så dette er et tilbud dere virkelig burde ta i bruk! Ring A Good Feeling på 32 22 10 21 for å bestille time!Ble det ikke fint? Jeg elsker det!

Nytt treningsprogram!

I dag startet jeg dagen hos Evo Fitness. Har nettopp satt opp et nytt treningsprogram, som jeg prøvde ut i dag. Syns programmet ble veldig bra! Har laget et fullkroppsprogram som jeg kommer til å trene 2-3 ganger i uken. Syns det er så deilig og endelig ha litt mer tid til meg selv, og da blir virkelig trening prioritert. Gleder meg til å komme skikkelig inn i treningsrutiner, og se skikkelige resultater!Dette blir gøy!

I programmet mitt har jeg lagt ganske mye vekt på rumpe og armer. Det er ingen av øvelsene som jeg kun trener mage, siden jeg trener magen i flere av øvelsene. Som for eksempel knebøy. Slik ser mitt treningsprogram ut:

Oppvarming:
Utfall med rotasjon: 5 x per bein x1
Strekk til bøy: 5 x 1
Setehev: 5 x per bein x 1
Skulderbladarmhevinger: 10 x 1

 

Økt:
Knebøy: 12 x 3
Brystpress på skråbenk: 12 x 3
Roing med manual: 12 x 3
Arnold press: 12 x 3
Hoftehev på matte: 12 x 3
Bulgarsk utfall: 12 x3
Bakover spark: 12 x 3

 

(det første tallet står for antall repetisjoner, det andre tallet står for antall runder)

Hvis du lurer på hvordan øvelsene skal utføres kan du sjekke min YouTube kanal (HER). Der viser jeg noen av øvelsene. De resterende øvelsene er det nok lettest å google seg frem til.Video: Halloween sminke, sexy Vampyr!

Da var endelig denne onsdagens video ferdig opplastet. Denne onsdagen ble det en Halloween makeup tutorial. Der jeg viser dere hvordan man kan sminke seg som en sexy vampyr. Sminken er kjapp og lett å legge, og man trenger ikke masse spesial utstyr. Perfekt for deg som er ute i siste liten, eller som ikke vil bruke så mye penger på Halloween. Håper dere liker videoen!

Tagg meg gjerne på instagram #stinablogghalloween hvis du velger å bruke denne looken på Halloween! ♥ Gleder meg til å se!

Kjole HERFRA.

Nytt bloggdesign!

Som en den av dere allerede har sett, har jeg fått meg nytt design. Jeg er så utrolig fornøyd med det! Syns det ble mye mer ryddig, voksent og moderne. Trengte virkelig en liten forandring på bloggfronten nå, og dette var den perfekte forandring. Er fortsatt veldig uvandt å ikke ha sidemeny. Men tror jeg kommer til å vende meg til det. Hva syns dere? Liker dere designet?

Må takke søte Albertine, som driver bloggen albiss.blogg.no. Hun har vært så snill og søt og laget dette fine designet gratis til meg. Tusen takk ♥ Hun lager skreddersydd design på bestilling. Så hvis du vil ha nytt design er det bare å sende hun en mail. Anbefaler dere å sjekke ut bloggen hennes på albiss.blogg.no.
YouTube møte

Nå har jeg nettopp kommet hjem etter et lite YouTube møte med Nordic Screens. De hadde bedt inn mange av sine youtubere på Chateu Neuf her i Oslo, så vi kunne bli litt kjent med hverandre. Vi fikk pizza, et lite kurs av Canon og ble bedre kjent med hverandre. Idol deltagerne var også innom, så var koselig å hilse på de også. Det er så mange flinke og gode youtubere der ute, og det er så koselig å være en del av et nettverk som gjør at man blir bedre kjent hverandre!

Nå skal jeg spise litt mat og gå igjennom litt mails, før jeg tar kvelden. Husk å sjekke innom bloggen i morgen. Da kommer den ukentlige videoen! Denne gangen blir det en Halloween video. Så nå kan dere glede dere!Oppskrift: Egg- og pastasalat!

Hei hei dere! Har dere hatt en fin dag så langt? I dag har jeg virkelig fått teste ut ferdighetene mine i filmredigeringsprogrammet Adobe Premiere Pro. Jeg filmet nemlig inn en film i går, som jeg redigerte i dag. Og gud, det tok sin tid! Brukte nesten 3 timer på å redigere den. Når man skal klippe, legge på musikk, legge på stemmer, osv tar ting virkelig lang tid. Men det er så verdt det. For resultatet ble jeg veldig fornøyd med! Filmen kommer ut i morgen. Noen som klarer å gjette hva den handler om? Dere som er venn med meg på Snapchat har allerede fått en liten sneakpeak. Heter forresten stinablogg der. Syns det er kjempe koselig om dere vil legge meg til :-)

Men over til noe helt annet. Nemlig hva dette innlegget handler om.De siste dagene har jeg fått helt dilla på salater. Det er så lett å lage, i tillegg er denne varianten som jeg lager fullspekket av proteiner, sunt fett og gode karbohydrater.

Det jeg bruker i min salat er:

- Ca. to never ukokt fullkornspasta.

- 1/2 avocado

- Ca. 20 cashewnøtter (usaltede)

- 2 egg

- 1/2 paprika

- Litt agurk

- 1 ss mager kesam

 

Sånn gjør du:

- Kok pastaen etter anvisning på pakken. Kok eggene i 10 minutter. Både eggene og pastaen kan man koke kvelden i forveien og legge i kjøleskapet, så det tar kortere tid å lage salaten, hvis du skal ha den på morgenen eller som lunsj.

- Kutt opp alle grønnsakene og bland det sammen med pastaen, eggene og en spiseskje mager kesam.

Håper det smaker!

Super fresh!

I forrige uke fikk jeg en pakke med litt godbiter fra Zalando. Blant annet denne superfreshe tightsen! Den er utrolig behagelig, og jeg bare elsker fargen! Prøvde tightsen under dagens styrkeøkt hjemme, og den var helt perfekt til styrketrening. Gleder meg til å prøve den ut på løpetur også. Tightsen kan du forresten få tak i HER (sponset).

Det blir bedre..

Nå er det en stund siden jeg har logget inn på bloggen. De siste dagene har vært veldig tunge og harde. Et brudd er virkelig ikke lett å gå igjennom. Og når man i tillegg flytter til et nytt sted og familien er langt unna, blir det ekstra hardt. Jeg tror at uansett hvorfor og hvordan man gjør det slutt, kommer man alltid til å være ganske trist en stund etter.

Jeg fikk en del råd av dere i innlegget jeg skrev på tirsdag, hvor dere sa at jeg burde ta litt tid for meg selv. Så det er nettopp det jeg har gjort de siste dagene. Jeg har gjort ting som jeg vanligvis ikke får tid til og ikke lar meg selv gjøre. Nemlig å se x antall episoder av forskjellige favoritt serier på Netflix, mens jeg har spist masse godteri. Jeg har også tatt meg et par gode joggeturer for meg selv. Blant annet tok jeg meg en god joggetur langs Sognsvann i går. Jeg kjenner at jeg virkelig trengte noen dager helt for meg selv, for å få på plass en del tanker i mitt eget hode.

Selv om jeg har øyeblikk der jeg er litt trist, føler jeg meg mye bedre nå. Har virkelig troen på at ting blir bedre fremover. Jeg skal passe på meg selv og lære meg å stå på egne ben igjen. Det kommer nok til å bli tungt. Men det er verste er allerede over! Fra nå av blir ting bedre. Det er jeg sikker på. 

Uansett hvor tungt ting føles, smil til verden, for da smiler faktisk verden tilbake!

Helt sykt!

Først og fremst må jeg bare si tusen takk, dere er virkelig fantastiske! Etter at jeg postet mitt forrige innlegg har det kommet inn så utrolig mange kommentarer, meldinger fra bekjente og fremmede, med gode og trøstende ord. Kan ikke få sagt hvor takknemlig jeg er for all støtten jeg har fått av dere! Det betyr så utrolig mye for meg. Da jeg postet innlegget hadde jeg aldri trodd at 25'000 personer skulle lese innlegget. Så har mildt sagt blitt ganske overveldet! 

I går brukte jeg dagen på å flytte alle tingene mine inn på rommet mitt i bokollektivet. Har et rom på 12 kvadratmeter. Så jeg får god plass til en enkeltseng (som så langt bare er en madrass, haha!), klærne og skoene mine, også er det igjen en del gulvplass. Rommet passer meg midt i blinken for det er store vinduer (perfekt fotolys, hihi) og en liten balkong med fin utsikt. 

I dag føler jeg meg ganske bra. Dette er en ny start, og jeg får endelig tid til å fokusere mer på bloggen og meg selv. Selv om humøret er ganske mye bedre enn forventet, går jeg rundt og er skikkelig kvalm hele tiden. Har såvidt spist noe de siste dagene, fordi jeg har vært så dårlig. Litt usikker på om det er det psykiske som er grunnen, eller fordi jeg nettopp har vært forkjølet.. 

Uansett, nå skal jeg straks se den tredje episoden av The Big Bang theory, så langt i dag. Det programmet er skikkelig terapi for meg. Man lever seg skikkelig inn i programmet, og får hjernen på helt andre tanker. Har bokstavelig talt sett alle episodene sikkert 5 ganger per episode, fra før av. Så nå gjenstår de episodene som har kommet ut så langt av sesong 8. Wii! 

Nydelige glatte legger, med Hydro Silk!

//ANNONSE

Er det èn ting som jeg elsker, så er det følelsen av glatte, nybarberte legger. Selv pleier jeg alltid å barbere leggene annenhver dag, så jeg alltid har glatte legger. Selv om det er høst og jeg ikke går i shorts lengre, er det fortsatt viktig for meg å føle velvære. Jeg har opp igjennom tidende testet ut mange forskjellige barberhøvler. Men de fleste ender opp med å bli en dyr bomtur. 

De siste ukene har jeg fått prøve ut Wilkinson Sword sin Hydro Silk barberhøvel. Jeg var litt skeptisk i starten, siden den er så mye billigere enn andre barberhøvler som er på markedet. Men etter å ha prøvd den endret jeg fort mening. Denne barberhøvelen er bare helt fantastisk! Den etterlater huden glatt og nydelig. I tillegg inneholder hvert blad et unikt serum som aktiveres i vann, og tilfører huden en blanding av ekstrakter fra havet og shea butter. 

Nå kan du prøve ut denne barberhøvelen gratis! Det eneste du betaler er frakten som er 39,- kr. Prøvepakken inneholder 1 barberhøvel og 2 barberblader. Når du bestiller den blir du automatisk abonnent. Men hvis du ringer og gir beskjed innen 2 uker etter at du har fått prøvepakken, slipper du å være abonnent. Så hvorfor ikke prøve? Bestill prøvepakken din HER. Helt forelsket!

Nå har June og jeg nettopp gått en tur langs Akerselva. Kan ikke få sagt hvor mye jeg elsker høstfargene. Det er så utrolig fint og idyllisk! June hadde med seg kameraet sitt, så vi fikk knipset litt bilder mens vi gikk. Anbefaler dere som bor i Oslo området å ta dere en tur langs Akerselva nå på høsten! 

På veien tilbake møtte vi på tidenes søteste Chihuahua. Jeg ble så forelsket i den! Den så ut som en blanding av Chihuahua og Papillon. Mine to favorittraser! Måtte bare stoppe og klappe den skikkelig lenge. Herregud, så nydelig den var! 

Intervjuet av Drammens Tidende!

For en ukes tid siden ble jeg kontaktet av en journalist fra Drammens tidende, som ønsket å intervjue meg på grunn av bloggen min. Har allerede vært noen ganger i avisen med bloggen min, men jeg syns det er like gøy hver gang de kontakter meg. Det ble et ganske langt og bra intervju, som dere kan lese HER. Tror intervjuet skal komme ut i papirversjon om et par dager, så hvis du bor i Drammensområdet er det bare å følge med i avisen!

Aldri fornøyd

Når det kommer til oss jenter er jeg ganske sikker på at vi har en evig kamp med å få den perfekte hårsveisen. Vi kan være superfornøyd med håret det ene sekundet, også ser vi plutselig hårsveisen til en annen jente, også er vi plutselig misfornøyd med våres egen hårsveis igjen. 

Akkurat sånn har jeg det når det kommer til mitt eget hår på om jeg skal ha det rett eller krøllete. Den ene dagen syns jeg krøller er sååå fint, men dagen etter kan jeg være drittlei det. Det samme er det når det kommer til rett hår.. Så det jeg lurer på er, hva syns egentlig dere jeg kler best? Som regel ser man seg jo så blind på seg selv, og da er det jo veldig greit å høre hva andre tenker. 

I dag er en sånn dag jeg syns krøllete hår er finest. Mens i går var jeg omvendt. Haha. Klarer aldri å bestemme meg! Frøken kissy face!

God morgen, og snart god helg! ♥

De fleste av dere er sikkert godt i gang med dagen og er på skole eller jobb. Jeg sitter i kosedressen og skal snart begynne å sminke meg litt. Har allerede rukket å være hos kiropraktoren en tur. Lærte en del baseøvelser jeg skal begynne å gjøre fremover som tillegg til treningsprogrammet mitt. Øvelsene er for å styrke hele kroppen min, spesielt rygg. Men jeg kan fortelle dere mer om det senere!

I går spanderte skjønneste June lunsj på meg. Så da stakk vi en tur på Egon og koste oss med hver vår tacosalat. Er så godt å ha en så god venninne som June her i Oslo. Var jo veldig spent på hvordan det kom til å bli når jeg flyttet hit. Men det har gått veldig bra, heldigvis! :-)

Fineste June! June har forresten en blogg, den må dere sjekke ut. Hun er en utrolig dyktig blogger, så hun havner nok fort i favorittene deres! Sjekk ut bloggen hennes påjuneholm.blogg.no

Etter lunsjen tok vi turen til Byporten og Oslo City for å shoppe litt. De to senterne har jo nesten alt man måtte trenge! Ble noen nye innkjøp på meg, som dere kan se i forrige innlegg. Smask smask! 

Nye høst innkjøp

I dag var jeg innom Oslo City en liten tur for å se etter litt nye høstklær. Denne høsten har jeg helt dilla på hvitt, grått og lys rosa. Til min store glede er det farger som virkelig er inn denne høsten. Så dere kan gjette om jeg fant noen nye ting! Oh yes I did!Comfy genser fra H&M

Denne buksen som er fra WOW har jeg faktisk hatt en av før, og den er storfavoritt! Men dessverre har min forrige blitt altfor stor. Så jeg måtte innom WOW og kjøpe en i en mindre størrelse. Anbefaler virkelig stretch buksene til WOW. De er fantastisk fine og behagelige! Når jeg tok på disse sokkene var det som å tre rett inn i en god dyne. De er så sykt behagelige, og jeg kommer nok til å bruke de masse nå på høsten! Kakao, disse søte  og comfy sokkene og en god film. Kan det bli noe bedre kombinasjon? Både disse pusesokkene og de hvite er fra Cubus.

Selv om dette skjørtet er fra WOW (som er en barne/ungdomsbutikk) syns jeg det var veldig voksent i looken. Ikke minst utrolig fint! Haha, ler litt av meg selv når jeg må ha samme størrelsen som 8 åringer i skjørtet. Men men, sånn er det vel å være petite! 

Slik lager jeg min smoothie!

Hver morgen starter jeg dagen med en smoothie. Den metter mye, frukten gir med masse vitaminer og antioksidanter og den smaker friskt og utrolig godt! Anbefaler dere virkelig å drikke hjemmelaget smoothie mer, for det er så sunt og godt! Husker det var ei i klassen min på VG3 som fikk meg hekta på smoothie, for hun hadde alltid med seg et stort beger med smoothie hjemmefra, hver eneste morgen.

Denne oppskriften gir ca 1 liter smoothie.

- 1 appelsin

- 1 liten mango eller en halv stor mango

- 400 gram frosne jordbær

- 2 små never blåbær

- 2 ss mager vanilje kesamTips: Ha smoothien i en krukke og oppbevar den i kjøleskapet, så slipper du å lage ny blanding hver morgen! Drikker du smoothie?

Video: Min hverdagssminke!

I dag har mesteparten av dagen gått med til å spille inn en sminkevideo til dere. Siden videoer skal bli en stor del av bloggen fremover vil jeg gjøre de så bra som overhodet mulig. Så derfor har jeg begynt å redigere videoene i et nytt program Adobe Premiere PRO.

Heldigvis har jeg lært ganske mye allerede da jeg fikk et lite kurs av Alacho for noen dager siden. Men det er mye nytt og spennende å sette seg inn i, så da tok det mye lengre tid enn jeg hadde trodd! 

Vet mange av dere har spurt om jeg kan vise hverdagssminken min en stund. Så da håper jeg videoen faller i smak :-)

8 Filmer du bør se!

De siste månedene har jeg sett en del på film med Roger, og jeg har virkelig fått noen nye favoritter. Jeg vet selv hvor vanskelig det kan være å velge ut en film man skal se på, og derfor tenkte jeg at jeg kunne anbefale noen av mine favoritter. Her er det alt fra teite komedier om jentedramaer til dypere psykotiske filmer. Alt for enhver smak!

Alle filmene kan sees på Netflix.

Revenge of the bridemaids
To venninner går sammen om å ødelegge bryllupet til en tidligere venninne, fordi hun stjal kjæresten til bestevennen dems. Denne filmen er en typisk chickflick, med mye humor! 

White chicks
To FBI agenter får i oppgave å kjøre kjendissøstrene Wilson fra flyplassen til the Hamptons. På veien klarer de å krasje og søstrene får et lite kutt i ansiktene sine. De nekter å dra på arragementet de skulle på, så FBI agentene får en smart idè om at de skal kle seg ut som søstrene og late som de er dem mens de er i the Hamptons. Denne filmen byr virkelig på mye latter, og den er absolutt en bra komedie. 

 

Rush
Denne filmen er basert på en sann historie om de to rallysjaførene Niki Lauda og James Hunt. De blir både fiender og venner mens de kjemper imot hverandre om å vinne VM-tittelen. Lauda er kjent for å være en ordentlig og målrettet mann, mens Hunt var en kjekkas som var litt for glad i damer og festing. Under det ene billøpet krasjer Lauda og er nær ved å dø. Vi får se hans utrolig kamp tilbake til livet for å kjempe mot Hunt om VM-tittelen.

Snabba cash
JW lever et dobbeltliv. Vennene hans tror at han er en rikmannsgutt, mens han i virkeligheten er en fattig student. For å oppretteholde livsstilen som rikmannsgutt begynner han som løpegutt for noen av de største dopselgerne i Sverige. Han blir jagd mellom to verdener, mens han desperat prøver å flykte fra politiet og mafiaen. 

Requiem for a dream
Et ungt kjærstepar blir hektet på heroin over en sommer. Den sommeren klarer de seg veldig bra, og begynner å selge heroin til andre. Etterhvert begynner ting å forverre seg, og de blir nødt til å ty til ekstreme løsninger for å kunne fortsette med sin avhengighet til heroin. Moren til gutten i kjæresteparet begynner med ulovlige slankepiller fordi hun skal være med på tv, og hun ender opp på sinnsykehus. Dette er en film som absolutt er verdt å se! Man får virkelig et innblikk i hvordan verden med narkotika er. 

 

The butterfly effect
Har du noen gang lurt på hvordan livet ditt hadde vært hvis du hadde gjort noe annerledes i fortiden? I "The butterfly effect" lærer Evan seg å endre fortiden. Men hver gang han går tilbake og endrer fortiden, er det noe som går galt. Kan han klare å redde seg selv og de rundt seg?LOL
Lola som er hovedrollen i denne filmen blir dumpet, og er helt knust. Det tar ikke lang tid før hun finner en ny kjærlighet, men ting blir komplisert. Forholdet til moren blir enda mer komplisert da moren ved et uhell leser dagboken til Lola, og får vite at hennes datter Lola ikke er like uskyldig som hun trodde. Dette er en typisk kjærlighetskomedie som får deg til å både le og gråte. 

American Psycho
Den kjekke og suksessfulle Patrick Bateman jobber på Wall Street i New York. Han lever et dobbeltliv, og må skjule sin psykopatiske side fra alle han kjenner. Hans psykotiske fantasier om å drepe kvinner blir mer og mer ekte. 

 

Håper dere fant noen nye filmfavoritter! Skriv ned hvilke filmer du liker best! 

Pastell pink outfit

I dag har jeg vært på Nordic Screens sine kontorer i Nydalen en liten tur. Håvard (Alacho) var så snill at han ga med et lite lynkurs i hvordan man bruker videoredigeringsprogrammet Adobe Premiere Pro. Kjenner virkelig at behovet for et bedre redigeringsprogram enn Windows movie maker har vært stort.

Ble helt forbløffet over hvor mye kult man kan gjøre med Premiere. Fikk prøvd det ut litt i dag, men skal prøve det mer ut på onsdag da jeg lager ukens videoblogg. Kjenner det klør i fingrene etter å prøve det ut!

H&M - Jakke  //  Lycke, Bagorama - Veske  //  Bik Bok - Genser og bukse

CMYK - Klokke  //  Jeffrey Campbell - SkoNå har jeg nettopp spist litt middag mens jeg snakket med Roger på telefonen. Han dro til Haugesund for å jobbe i dag, og blir borte i ca. 3 uker. Så det er ganske kjipt! Kjenner jeg savner han allerede. Heldigvis kommer June hit en tur etterpå, også skal vi ut på byen en tur! Er så morsomt hvor mye mer liv det er her på mandager, fremfor i Drammen!

3 Effektive treningsøvelser!

Jeg vet ikke hvordan det er med dere, men jeg elsker mandager! Det er virkelig en perfekt måte å starte med blanke ark og nye mål. Man trenger ikke vente helt til nyttår eller den 1. i måneden. Bruk en mandag til å få en fresh start! Denne mandagen kickstartet jeg uken med tre veldig effektive hjemmeøvelser. Fikk virkelig trent hele kroppen godt. Vil du også kickstarte uken? Da bør du prøve ut disse øvelsene så fort du kommer hjem fra jobb eller skole!

Jeg gjorde økten slik i dag: 15 repetisjoner av hver øvelse * 3 sett * 2 runder. Hoftestrekk med bøyd kne
Muskler du trener: Setemuskler, bakside lår, skrå bukmuskler.

Hvordan utføre: Stå på alle fire, så hendene er under skuldrene og knærne er under hoftene. Finn din nøytrale ryggstilling herifra, og behold denne gjennom hele øvelsen. Fra denne stillingen skal du strekke ut i hofteleddet på ett ben mens kneet holdes bøyd i ca 90 grader. Hold gjerne topposisjonen noen sekunder og kjenn at du klemmer setemusklene for å holde benet der, og unngår å svaie i ryggen. 

Pushups

Muskler du trener: Brystmuskler,triceps, fremside skulder, muskler rundt skuldeblader og kjernemuskulatur. 

Hvordan utføre: Stå med føttene eller knærne i hoftebredde og armene plassert litt bredere enn skulderbredden din. Start med å trekke sammen skulderbladene og tenk at du drar deg ned til gulvet i stedet for å falle ned. Hold spenn i kjernemuskler og setemuskler under hele øvelesn. Bunnposisjonen er når brystet treffer bakken. Om noen del av ansiktet treffer bakken før brystet kan du forsøke å trekke inn haken og lage dobbelthake under øvelsen. Armene skal danne omtrent 45 grader vinkel ifra kroppen gjennom øvelsen. Trykk deg opp igjen og pass på at du presser deg så langt ifra gulvet du klarer, så du skyver frem skulderbladene på toppen av øvelsen.  

Ettbens glutebridge
Muskler du trener: Setemuskler, bakside lår og kjernemuskler

Hvordan utføre: Hold ett ben bøyd 90 grader i hoften, og løft hoften opp så langt du klarer ved å stramme rumpa. Unngå å svaie korsryggen, og unngå å rotere hoften. Hold gjerne topposisjonen i 10 sekunder for å få maksimalt utbytte av øvelsen. Lykke til med treningen!

Disse matvarene er proppfulle av proteiner!

Uansett om man trener eller ikke er proteiner en livsviktig del av kosten. Kroppen bruker proteiner til å bygge opp muskler og reparere vev. En rekke studier viser også at et proteinrik kosthold øker metthetsfølelsen, som igjen gjør det lettere å holde seg unne snop i hverdagen. Det er ofte anbefalt av vi bør få i oss minimum 1 gram protein per kilo kroppsvekt per dag. For optimale forhold for muskelvekst bør du ha 2 g per kilo kroppsvekt per dag. Men hvordan skal man få i seg nok proteiner? Hvilke matvarer har mye proteiner, uten at du får i deg for mye kalorier fra karbohydrater og fett? 

Forenklet sett har jeg satt to kriterier for hvilke matvarer jeg har valgt ut som sunne proteinkilder. Det første kriteriet er hvor proteinkilden kommer fra. Det er ikke likegyldig om du dekker behovet for proteiner med animalske proteinkilder kontra vegitabilske proteinkilder, da kvaliteten på proteinene fra animalske kilder oftest har høyere innhold av essensielle aminosyrer. Det andre kriteriet er forholdet mellom proteiner, fett og karbohydrater. Der minimum 60% av kaloriene må komme fra proteiner. Det betyr ikke at matvarer som har en lavere prosent enn 60 er dårligere matvarer, men at de er vanskeligere å passe inn i et kosthold som ikke inneholder for mye kalorier. Ta for eksempel Laks, som er både en super proteinkilde OG en fantastisk kilde til omega3, men inneholder mye fett i forhold til protein. 

alle matvarer er oppgitt i per 100 gram.

 Hvis du ikke får i deg nok proteiner via vanlig mat, kan proteinpulver være et godt tilskudd. Det å velge deg et merke i jungelen av alle levrandører der ute, kan være en vanskelige oppgave, det er lett å gå for for de som har mest reklame, kulest navn eller blankest etikett. Det dere heller bør gjøre er som jeg har vist dere i dette innlegget, se på innholdsfortegnelsen. Når du kjøper et proteinpulver, bør det jo være mest mulig "rene" proteiner fra en god kilde og med god smak. Om du har funnet deg noen merker som du syntes har tilfredstillende kvalitet, kan du ofte sende mail til levrandøren og be om smaksprøve.

Min favoritt er Tech Nutrition sitt Prozyme proteinpulver. Det er godt på smak og ha et veldig høyt innehold av proteiner. Kan kjøpes HER

 

Håper dere lærte litt nytt i dette innlegget. Fortell meg gjerne om du likte det, for da kan jeg lage flere slike innlegg. Ha en god søndag videre ♥

En liten sneakpeak

Har dere hatt en fin helg så langt? Det har virkelig jeg hatt! I går startet Roger og jeg helgen med at familien hans kom en tur på besøk. Syns alltid det er så koselig å være med dem! Utrolig hvor godt jeg har blitt kjent med de bare det siste året. 

Nå skal Roger og jeg en tur ned til Aker Brygge og kose oss i det fine været. Kanskje flere av dere som er ute og koser dere i dag? Hvis ikke, så burde dere i alle fall gjøre det! Utnytt det fine været, for snart kommer vinteren og da er det plutselig for kaldt til å være ute! Uansett, ville bare stikke innom og si hei til dere før jeg stikker ut, og gi dere en liten sneakpeak på dagens antrekk:-) Ønsker dere en god helg videre!
Anbefaling av sportsbh

For noen dager siden var jeg innom Polhem PR og hentet en liten goodiebag med spennende nyheter. En av tingene var denne sportsbh'en, som jeg falt her for! Har lenge lett etter en sportsbh som er stram jevnt over hele bh'en. Ikke bare stram rett under puppene. Denne holder virkelig puppene godt på plass, uten at den er ubehagelig å ha på. Så den er helt perfekt når jeg skal løpe. Vil virkelig ikke ende opp med å ødelegge elastisiteten i puppene mine, så det er viktig for meg å ha en god sportsbh så jeg ikke ender opp med hengepupper. Hehe! 

Jeg bruker vanligvis XS. Men siden den minste størrelsen som finnes i disse bh'ene er small, så måtte jeg velge det. Men den passet perfekt! Så vær obs på at de er litt små i størrelsen. Sportsbh'en kan du få tak i HER og shorts kan du få tak i HERsponset

Vakre negler!

sponset behandling

I går var jeg i Drammen en tur for å fikse neglene mine hos A Good Feeling. Blir alltid like fornøyd med resultatet. Cecilie er så utrolig dyktig og ikke minst koselig å snakke med! Det pleier å ta litt i overkant av en time og fikse neglene, men den tiden går veldig fort!

Grunnen til at jeg blir så fornøyd med disse neglene er fordi at de ser lange ut, uten at de er det. De går kun såvidt utenfor fingertuppen, og da kommer de ikke i veien til vanlig. Det Cecilie gjør er at hun legger gele oppå mine naturlige negler, og derfor blir neglene heller ikke tykke og klumpete. Men heller delikate og vakre. De er også utrolig slitesterke, så det skal mye til for å ødelegge de! Hvis du ønsker fine negler bør du absolutt bestille time hos A Good Feeling i Drammen. Ring 32 22 10 21 eller sjekk ut hjemmesiden dems på agoodfeeling.no

9 Nydelige høstjakker fra Nelly

Denne høsten er lyse farger veldig mye å se i motebildet. Grå, beige, rosa og blå er farger som går igjen i de fleste plaggene. Personlig elsker jeg denne trenden, og den kunne ikke passet min stil bedre! Siden høsten ofte kan bli litt mørk er det viktig at man lys og liv igjennom fine jakker. Under kan du se 9 av mine favorittjakker fra Nelly. Har allerede kjøpt jakke nr 7 for et par uker siden, og jeg er helt forelsket i den! 


her  //  her  //  her her  //  her  //  her

 


her  //  her  //  her

 

♥ Hvilken jakke likte du best?

Video: Spørsmålsrunde

Har dere hatt en fin dag så langt? Når jeg la ut spørsmålsrunde innlegget på lørdag hadde jeg virkelig ikke trodd at det skulle komme inn så mange spørsmål som det har gjort! Blir helt sjokkert jeg! Veldig gøy å se at dere er så engasjerte og ikke minst nysgjerrige. Nå har jeg svart på mange av spørsmålene deres på video. Videoen ble litt lang, men dere vet jo hvor glad jeg er i å forklare og utdype svarene mine. Så håper det går greit at den ble litt lang :-)

One Year Ago

Noen antrekk fra september/oktober i fjor. Syns det er så gøy å se tilbake på hvordan klesstilen min har endret seg det siste året. Før var den litt mer rocka, i forhold til hva den er nå. Selv om jeg fortsatt liker rocka elementer i antrekket, blir det mer lyse klær på meg nå for tiden. 

dwa

På den tiden begynte også depresjonene mine å gå over, og livet begynte endelig å bli lysere igjen. Helt siden da har livet mitt vært veldig bra, og den dag i dag har jeg det fortsatt veldig bra.

Støtt kampen mot brystkreft!

Oktober er måneden hvor brystkreft blir satt ekstra i fokus. Det blir samlet inn masse penger hvert år til brystkreftforskning. Brystkreft er den vanligste formen for kreft blant kvinner, og derfor er det ekstra viktig at denne type kreft blir forsket på. Så mye som hver 12. kvinne opplever å få brystkreft i løpet av livet sitt. Så det sier vel sitt om hvor mange brystkreft rammer.

Jeg syns det er helt fantastisk at det samles inn så mye penger til brystkreftforskningen hvert år. Det hjelper utrolig mange kvinner i hele Norge. Hvis du ønsker å lese mer om brystkreft, risikofaktorer, selvundersøkelse, osv kan du lese på brystkreftforeningen.no.  

Siden 2011 har Eos jobbet aktivt for å støtte og promotere bevisstheten rundt brystkreft. Nå i oktober selger de det rosa kitet som er på bildet over, med to leppomader og en håndkrem, og gir 100% av overskuddet til brystkreftforsking. Jeg syns dette er et fantastisk tiltak, som kommer til å tjene inn mye penger til forskningen. Vær med å støtte brystkreftforskingen du også!

Tips: Bruk rosa denne måneden for å vise din omtanke til de som er rammet av brystkreft, og deres pårørende!
Oppskrift: Brunost muffins

I dag prøvde jeg ut en ny oppskrift på muffins, og de ble så gode at jeg bare må dele oppskriften med dere! Disse muffinsene har lite sukker og hvetemel i seg, så man kan godt spise de til hverdags. Perfekte til kveldskos eller en liten ekstra kos i lunsjen på jobb/skole. 

Dette trenger du til 16 minimuffins:

♥ 0,5 dl havregryn

♥ 0,5 dl vann

♥ 70 gram brunost

♥ 1 dl hvetemel

♥ 0,5 dl sammalt hvete, grov

♥ 1,5 dl sammalt hvete, fin

♥ 1 ts bakepulver

♥ 25 gram solsikkeolje

♥ 2 egg

♥ 200 gram yoghurt naturell

Slik gjør du:

♥ Forvarm stekeovnen til 200 grader.

♥ Legg havregryn i vannet i ca. 5 minutter, så det bløtes opp.

♥ Del brunosten opp i små terninger.

♥ Bland alt melet, den sammalte hveten og bakepulveret

♥ Visp sammen egg, olje og yoghurt. Tilsett melblandingen

♥ Rør inn havregryn og brunostbiter

♥ Fordel røren i muffinsformer på et stekebrett. Fyll formene 2/3 deler fulle.

♥ Stek de i midten av ovnen i ca 20-25 minutter.
Håper det smaker!

Casual Monday - Outfit

Hei hei dere! Håper dere har hatt en fin start på uken! Det har nemlig jeg! I dag har jeg fått unnagjort en god del ærend, og er godt i gang med uken. I dag startet jeg dagen hos kiropraktoren, med et par knekk og noen tester av ryggen. Har gått der en liten stund nå, så derfor tok vi nye tester for å se om ryggen min har blitt noe bedre. Får resultatet neste tirsdag, så det blir spennende å se! 

Deretter tok jeg turen til Polhem PR for å hente et par ting. Blant annet fikk jeg capsen som jeg har på meg på bildene. Rart å se meg med caps eller hva? Syns det var veldig uvant, men gøy å prøve en caps igjen. Har ikke gått med caps på gud vet hvor mange år. Men det skal absolutt brukes mer fremover! Også matchet den jo antrekket, så det passet midt i blinken!Nå skal jeg sette igang med å lage noen muffins som passer helt perfekt nå på høsten. De er nokså sunne også, så de passer perfekt i ukedagene. Oppskrift kommer senere i kveld, så følg med! :-)

PS: Du kan følge bloggen min både på facebook og bloglovin for å få med deg alle mine blogg oppdateringer! 

Spørsmålsrunde!

Nå er det virkelig år og dag siden jeg har hatt en god gammeldags spørsmålsrunde her på bloggen! Vanligvis pleier jeg å svare på de spørsmålene som har kommet inn i løpet av uken, skriftlig på søndager. Men denne gangen vil jeg gjøre ting litt annerledes! Siden jeg har bestemt meg for å legge ut en ny videoblogg hver onsdag, kan jeg jo bruke muligheten til å lage en spørsmålsrunde video. Høres ikke det gøy ut? Litt variasjon er jo alltid bra! Så nå er det bare å fyre løs med masse spørsmål, så skal jeg svare på de på onsdag i en video! Det er selvfølgelig lov til å spørre om hva, og så mye du måtte lure på :-)

♥ Hva lurer du på?

På forskudd

Håper dere har hatt en flott uke så langt. Mange av dere har vel kanskje høstferie nå? Da må dere kose dere masse, og lade opp batteriene til den kommende tiden. Fremover er det mye spennende som skjer på jobbfronten, og på det private. Gleder meg til å fortelle dere mer om det!

I går var Roger og jeg hos foreldrene hans i Mjøndalen. Siden Roger har bursdag nå til onsdag, feiret vi bursdagen hans i går. Han reiser offshore på mandag, så da måtte det bli sånn. Syns alltid det er så fælt når han drar offshore, for da får jeg ikke sett han på flere dager.. I går feiret vi i alle fall med kaffe og kaker. Fikk møte litt flere av familiemedlemmene til Roger, og det var veldig koselig! Tidligere har jeg ikke vært noe spesielt glad i sånne familieting, men jeg begynner virkelig å like det mer og mer!

 

25 Tips til en sunnere livsstil

Nå som høsten er her er det sikkert mange av dere som har tenkt til å starte med trening. Da kan det være kjekt med noen ekstra tips i bakhodet! Disse tipsene hjelper på kostholdet, treningsmotivasjonen og selve treningen. Lykke til :-) 

♥ Bytt ut vanlig yoghurt med Skyr. Skyr er rik på proteiner og har lite fett. Vanlige yoghurter har veldig mye sukker.

♥ Kjøp inn nytt treningstøy i spreke farger. Det hjelper på motivasjonen! Ingenting er mindre motiverende enn å stå i en grå og hullete Adidas joggebukse. "If you feel good, you do good". Husk det!

♥ Hvis det er mulighet: gå eller sykle til jobb. 

♥ Gi deg selv belønninger! Hvis du har lyst på et par nye sko, så sett deg selv som mål at du ikke skal kjøpe de før du har utført X antall treninger. Da har du på en måte en ting som pusher deg, og som belønner deg når du har vært flink til å holde deg til treningen! 

♥ Skriv opp en treningsplan og hold deg til den! Bestem hvilke dager du skal trene, og sett av tid til treningen de dagene.

♥ Ha alltid med en vannflaske i vesken/sekken så du kan drikke litt hele tiden. 

♥ Logg treningsøktene dine. Det er viktig å se progresjon fra måned til måned, og da kan det være genialt å skrive ned hvor mye du klarer å løfte hvis du trener styrke. Eller hvor lang tid du bruker på antall kilometer. Dette er også en skikkelig booster for treningsmotivasjonen, når man ser at man blir sterkere og raskere! 

♥ Mangler du motivasjon? Jeg pleier alltid å følge en del treningsmotivasjonsbrukere på instagram. Da får jeg konstant motivasjon! Noen av mine favoritter er: @fitsp0 @eathealthyworkhard @destinationsexy @fit_and_fab @fiitspoo @gettingfiitttt @f0reverfit_  @losingitnow @skinnywayoflife

♥ Kutt ut all brus, energidrikke, saft, osv. Drikk heller vann!

♥ Pass på å drikke nok vann. Hvis kroppen mister 1% vann, mister du 10% energi.

♥ Last ned appen "Endomondo". Den kan du blant annet bruke når du er ute og går, løper, sykler, står på ski og snowboard. Den måler hvor mange kalorier du forbrenner, hvor langt og hvor fort du har beveget deg, høydestigning, gjennomsnittlig fart, og selvfølgelig tiden. Den lagrer også alle treningsøktene dine, så du kan se tilbake for å se om du har forbedret deg. 

♥ Gode proteinkilder: kjøtt, kylling, fisk, ost, skyr, egg, questbar og proteinshake. 

♥ Lag en skikkelig "pump" spilleliste med dine favorittsanger på telefonen din. Det booster deg ekstra på treningen! Hvis du vil kan du subscribe til min spotify treningsspilleliste HER

♥ Hvis du vil gå ned i vekt er styrketrening en veldig god metode. Da bygger man muskler, og forbrenner mye fett. 

♥ Pass på å få i deg nok proteiner. Man skal ha ca. 1,8 gram proteiner, per kilo kroppsvekt. Altså: om du veier 50 kg, skal du spise 90 gram proteiner hver dag. 

♥ Søvn er veldig viktig for treningen. Pass på å sove minst 7 timer hver natt. Helst 8 timer! 

♥ Har du ikke råd til å trene på studio? Fortvil ikke! Jeg har laget flere treningsvideoer som du kan se HER, og noen enkle treningsøvelser som du kan lese om HER. Alle øvelsene kan gjøres hjemme (og på studio), så her er det ingen unnskyldning for å droppe treningen! 

♥ Rett deg opp i ryggen! En god holdning er ikke bare fin å se på, men med en god holdning forhindrer man mange ryggproblemer.

♥ Mange har ofte en dårlig vane med å kjøpe med seg en sjokolade/coca cola når man er innom butikken. Man tenker som regel ikke over det heller. Det er lov å unne seg godteri en gang iblant. Men hold deg unna søtsaker i ukedagene. Det er de dårlige vanene man som regel legger på seg av.

♥ Tren noe du liker! Dette er sinnsykt viktig for motivasjonen, og det er nesten umulig å trene noe i lengden som man ikke liker. Prøv forskjellige treningstyper, og finn ut hva som passer for deg!

♥ Hvis du trener styrke er det helt utrolig viktig å utføre øvelsene riktig. Det er også viktig at noen setter opp et treningsprogram for deg, og viser deg hvordan du utfører øvelsene. De fleste treningsstudioer har PT som kan hjelpe deg med dette.

♥ Alltid ha med treningstøy i bilen/skolesekken. Hvis man må dra hjemom for å hente treningstøy er det veldig lett å legge seg ned på sofaen i fem minutter. Og da blir de fem minuttene ofte mye lengre. Og man ender opp med å ikke dra på trening i det hele tatt. 

♥ Skriv opp 10-15 grunner til hvorfor du vil trene. Hver gang du ikke føler deg i treningshumør, se på hva du skrev ned. Da kommer treningslysten fort tilbake!

♥ Ta alltid trappene fremfor heisen.

♥ Sist men ikke minst. Ikke gi opp! Resultater kommer ikke over natten, heller ikke på en uke. Det tar ofte lang tid å bygge opp muskler, gå ned i vekt eller å få bedre kondisjon. Men når du når målet ditt så er det verdt alt slitet!

Likte du tipsene?

Shades of pink and grey

I dag tok Roger og jeg en tur til sentrum for å titte litt rundt. Er så glad for at jeg har en kjæreste som er like glad i å shoppe som jeg er. Da gjør det ikke noe om man går og titter i butikker i timesvis. Det ble ikke noe med hjem på meg, men Roger fant seg noen fine ting. Kan nesten ikke få sagt hvor deilig det er å bo i Oslo. Alt er så tilgjengelig her!

Tidligere hvis jeg ville shoppe måtte jeg sette meg i bilen og kjøre 30 minutter, for så å gå på et kjøpesenter. Mens her kan jeg bare hoppe på trikken i noen minutter også er jeg på et sted man kan shoppe. For ikke å snakke om hvor mye mer utvalg man har i shopping her. Karl Johan, Oslo City og Bogstadveien er helt klart mine favoritter!

Pimkie - Jakke  //  Bik Bok - Genser og bukse  //  Ukjent - Sko  //  Lycke, Bagorama - VeskeVideo: Hvordan få perfekte øyenbryn

Den siste tiden har jeg fått mange spørsmål av dere, om hvordan jeg fikser øyenbrynene mine. Når det kommer til øyenbryn er det veldig lett å gjøre mange feil. Tro meg, jeg har selv prøvd og feilet når det kommer til dette. Øyenbryn er veldig viktige for å ramme inn ansiktet riktig. Søk på "celebrities without eyebrows", hvis du ikke tror meg. Hehe! Uansett, her er en liten video til dere hvor jeg viser dere hvordan jeg fikser brynene mine.