hits

oktober 2013

Nye innkjøp

I går var jeg på shopping på Kongsberg kjøpesenter en liten tur. Og jeg lovte dere jo å vise hva jeg kjøpte! Det ble ikke så altfor mye med hjem, men syns alltid det er morsomt å vise dere fordet! 


// Ny bukse fra Bik Bok // Ringer fra H&M


// Ny tightsbukse fra Bik Bok 


// Nye øredobber fra Glitter

 

Trick or treat!

Happy Halloween! 

I dag er dagen da tusenvis av barn/unge i hele verden kler seg ut og går "trick og treat" eller på godt norsk: Knask eller knep. Jeg har mange gode minner fra tidligere halloween feringer. Husker hvor gøy det var å kle seg ut, og slenge på all sminken på badet sammen med venninder. Også kunne man gå fra dører til dører og få godteri, eller gjøre noen knep *mohahaha*. Har kledd meg ut som litt forskjellige ting gjennom årene. Men djevel er absolutt favoritten! Passer ikke den godt til meg? Hehe! 

Lette litt i arkivet på bloggen og fant disse bildene fra da vi feiret Halloween hos en jente fra VGS. Tror det er den morsomste halloweenfesten jeg noensinne har vært på! Helt fantastiske mennesker, og jeg var utkledd som en søt liten fe! Er det noen av dere som skal gå Trick or Treat i kveld? Og hva skal dere kle dere ut som? Spent på å høre! 

 

Fått tilbake bakelysten!

I dag har jeg vært i Kongsberg en tur, og shoppet litt. Fant meg endelig en svart tightsbukse, med kule detaljer. Har en lik fra før av, men gud veit hvor den ligger. Har lett klesrommet rundt sikkert 4352 ganger etter den, men finner den ikke igjen! Så da kjøpte jeg en lik i dag, pluss en millitærgrønn bukse, og litt smykker. Kan vise dere innkjøpene i morgen! Tok forresten bildene med den nye telefonen min Samsung galaxy S4 Zoom. Syns kvaliteten på bildene ble utrolig bra! I tillegg var det sååå mye lettere å ta bilder når man bare kunne dra frem en telefon, fremfor et svært speilreflekskamera. 

Var innom Traktøren og kikket litt. Ble så fysen på kake at jeg nesten ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg! Må nok begynne å bake litt kaker fremover. Kjenner jeg savner den delen av kokkelinja. Husker jeg elsket å lage desserter! Så i dag fikk jeg inspirasjonen litt tilbake! 

Forresten: Mange av dere har spurt meg hvor man kan kjøpe smoothiebegere. Så at det var noen fine på Traktøren (se på bildet over), så der kan man få tak i noen fine! 

 

Fine hvit toppen! Kjipt at den ble for stor på magen, ellers hadde den blitt med rett hjem!

Dagens antrekk

Dette innlegget skulle egentlig vært publisert 11:30. Men på grunn av at de kjære folkene som bygger i veien utenfor huset vårt, som kuttet internettet våres i dag, så blir det publisert via mobilnett nå. Wiiii.

God morgen sweeties! Dette er vel den tidligste oppdateringen jeg har gitt dere på lenge? Bråvåknet klokken 08:00 i dag, og siden har jeg vært lys våken. Lå riktignok i sengen frem til klokken var nærmere halv ti. Men fortsatt en forbedring til meg å være! Nå skal jeg straks dra til Kongsberg en tur. Skal innom sykehuset, også skal jeg og mamma gå innom kjøpesenteret en tur etterpå. Så kanskje det blir litt shopping på meg i dag! Sier aldri nei til det i alle fall! 

dwa
img3124edit
img3139edit
picmonkey collagewqsd
img3147
img3146edit

Ny telefon med kameralinse!

I dag har jeg vært på et utrolig spennende pressemøte med Samsung. De har nettopp lansert en ny telefon, som passer perfekt til oss kameraglade mennesker. Nemlig en telefon med kompaktkameralinse! Mobilen har det beste fra kompaktkameraer og det beste fra telefonverdenen. Mobilen er i Galaxy S4 familien, som er toppmodellen til Samsung. Selve mobilen heter "Samsung galaxy S4 zoom", og skjermen har samme strl som S4 mini.

Jeg har lenge hatt S3 og er utrolig fornøyd med den, men jeg har syns at skjermen er litt for stor. Så jeg ble utrolig glad når jeg så at denne var mindre, og den sitter perfekt i handen min! Gleder meg til å prøve ut kameraet og mobilen fremover, og kommer selvfølgelig til å oppdatere dere!

 

Fine June var også med på pressemøtet! Alltid gøy å være med noen man kjenner godt når man er på slike ting! 

Underveis i møtet fikk vi servert utrolig god tapas fra Delicatessen. Har ikke smakt så god tapas før, så det stedet er absolutt å anbefale!


Dagens antrekk

Hey folkens! Nå skal jeg straks ta toget til Oslo. I dag skal jeg på et veldig spennende pressemøte med Samsung. De lanserer en ny telefon snart, som jeg skal få lov til å prøve ut. Så i dag skal jeg + noen bloggere få informasjon om mobilen og noen fototips. Men før jeg drar på pressemøte skal jeg møte June og ta en kjapp kaffe, før vi stikker sammen på pressemøtet. Har ikke sett June på en stund, så blir koselig å se henne igjen!  Jakke - H&M // Bukse - Junkyard.no // Topp - Cubus // Hvit jakke - Voguec.com // Veske - Bagorama, Lycke // Kjede - Husker ikke // Sko - Jeffrey Campbell // Armbånd - Glitter // Klokke - Danielwellington.com

 

Lately @instagram
Nå er det virkelig år og dag siden jeg har lagt ut en liten oppdatering fra instagram kontoen min. Så nå var det virkelig på tide! Legger som regel alltid ut bilde på instagram når jeg har oppdatert bloggen. Så det er egentlig en veldig kjekk måte for dere å se når den har blitt oppdatert på! Heter @stinablogg på insta, så bare å følge meg! Setter så utrolig stor pris på at dere legger igjen så søte kommentarer. Det varmer hjertet mitt skikkelig! 

Indisk lunsj

Hey folkens! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra Buskerud Storsenter. Var der en tur med søsteren min Madeleine, siden jeg skulle kjøpe meg et nytt objektiv til kameraet mitt. Så kløne som jeg er så klarte jeg å miste 50mm 1,8 linsen min i gulvet, så er nødt til å kjøpe ny.. Skikkelig kjipt! Men bruker anledningen til å oppgradere til 50mm 1,4 som er mye bedre, men en del dyrere. Jeg sjekket på Elkjøp sine nettsider både i gårkveld og i dag morres, for å se at de hadde den på lager. Sånn at jeg skulle slippe å dra dit og komme tomhendt hjem. Men gjett hva! De var selvfølgelig utsolgt.. Skikkelig dritt! Så må enten bestille den på nett (og vente flere dager) eller dra til en annen butikk. Jeg kjente jeg ble helt sinnsykt oppgitt, når det faktisk står på nett at de har den. Sjekket det også mens jeg stod i butikken. Men men, det hender jo at systemer ikke fungerer helt som det skal!

Etter vi hadde vært på Elkjøp gikk vi all-in for BH shopping. Det er jo mitt største mareritt, siden de aldri har den strl jeg bruker. Jeg er jo veldig smal under puppene, så er nesten umulig å finne bh'er til en rimelig penge som passer. Men til min store glede så hadde de det på Cubus. Ble så utrolig fornøyd med de som dem hadde der at jeg kjøpte tre forskjellige mens jeg først var igang. Så til dere som sliter med å finne riktige strl i bher, gå på Cubus!

Etter bh shoppingen stakk vi en tur på Tika Tika. Der har de så sinnsykt god indisk mat! Spiste koriander kylling og nanbrød, det var helt sinnsykt godt! Var veldig stor porsjon, men siden det var så godt klarte jeg faktisk å spise opp alt! Kjenner jeg er så mett at nesten ruller rundt nå! 

Fine Madeleine!Ukens spørsmål #30

Så fin du er! Hvor har du kjøpt toppen ?
- Tusen takk! Den er fra WOW. Er en stund siden jeg kjøpte den, så tror det er utsolgt de fleste steder. Kan du lage video med Roger?
- Hmmm.. Kanskje etterhvert! 


Hei! hvor er den svarte trenings tightsen fra? den med lilla skrift på siden? sykt fin!
- Den er fra Buyhelse.no. Den er sykt behagelig å trene med. Anbefales virkelig! Direktelink HER.

 


Hva heter den sangen du bruker i videoene dine?
- Sangen jeg har i introene mine heter Second to none, av Chris Crocker. 


Har du en søster som heter Silje?
- Nope. Har kun en søster og det er storesøsteren min Madeleine. Hun har forresten en blogg dere kan sjekke ut HER
Hvor ofte i uka trener du?
- Det varierer veldig fra uke til uke. Noen uker trener jeg 4 ganger i uka, noen ganger hopper jeg over en uke eller to. Så kan ikke gi noe konkret tall. Men jeg syns det er viktig å være aktiv i hverdagen også, ikke bare på trening. Hvis man setter seg en regel om at man alltid skal ta trappene istedenfor heisen, spise sunt, gå til steder istedenfor å kjøre, så er man langt på vei. Denne uken skulle jeg egentlig trene tre ganger. Men istedet ble det kun en økt, og fire dager på jobb. Når jeg jobber på WOW så går og løfter jeg mye ting hele tiden, så det er i seg selv en veldig god treningsøkt. Poenget mitt er: selv om man ikke flyr på treningssenteret 5 ganger i uken, kan man fortsatt holde seg i form og være sporty. Det handler bare om å være aktiv! Hva trener du?

- Det siste halvåret har jeg trent mye løping ute i naturen. Dere som leser bloggen min fast har kanskje fått med dere hvor mye jeg elsker å løpe. Så løping kommer jeg absolutt til å fortsette med fremover. Men kommer nok til å legge mer styrke inn i treningen fremover. 

 
Kjempebra tips! Hvilke blogger treningsblogger følger du? WeHeartIt, Tumblr, blogg osv? 
- Følger ikke så mange faktisk. De treningsbloggene jeg følger er vanlige rosabloggere som blander trening inn i bloggen sin. Blant de er fotballfrue og Eirin Kristiansen mine favoritter. På insta følger jeg @alexandrabring @f0reverfit_ @losingitnow @pro_fitness 

 
 
Lurte på noe. Jeg vet ikke hva jeg skal "trene" jeg elsker å jogge men ikke ute, jeg liker ikke å løpe ute i skogen. (Føler meg ikke helt vell da) og har ikke tilgang på tredemølle. Det hadde vært helt supert med noen tips!
- Hvis du ikke har tilgang på et treningssenter så kan du gjøre basisøvelser hjemme. Jeg pleier å gjøre de på rommet mitt. Man trenger ikke masse utstyr, bare et par vekter og en matte. Men er man oppfinnsom kan man finne andre ting man kan bruke! I videoene under viser jeg mine favorittøvelser for mage, bein og rumpe. 
 


 

Hvem tar bildene dine?
- De tar jeg som regel alltid selv. Jeg bruker en fjernkontroll til selvutløseren og et stativ til å ha kamera på. Syns det er utrolig greit å kunne ta bilder på egenhånd. Det må jo være ekstremt slitsomt å være avhengig av andre til å ta bilder av deg. I tillegg syns jeg det er best å ta bilder selv, fordi da får jeg brukt de innstillingene jeg vil bruke. Men det hender at søsteren min Madeleine tar bilder for meg, når vi tar antrekksbilder til bloggene våre. Men da får hun alltid veldig instrukser på hvordan jeg vil ha ting. Hehe *perfeksjonist*.

 

Hva slags program bruker du for å lage videoblogg/redigere videoene dine? 
- For å redigere videoene mine bruker jeg Windows live movie maker. Bilder redigerer jeg på picmonkey.com, og hvis jeg skal legge på filtre gjør jeg det på pixlr.com/express. Siden jeg blogger såpass mye og ofte som jeg gjør syns jeg det er best å bruke enkle redigeringsprogram. Orker ikke å stresse med photoshop hver gang jeg skal legge ut et bilde på bloggen. 

 


 - Noe du lurer på til neste ukes "ukens spørsmål"? 


 

Hvordan få en bedre blogg

Mange av dere spør meg om tips til hvordan dere kan bli flinkere bloggere. Har også fått mange forespørsler om jeg kan lage et innlegg med noen tips. Så nå har jeg 10 tips til dere, som har fungert for meg. Jeg skal ikke påstå at dette er en fasit til å havne på toppen etter 10 dager. For det er det ingen som gjør. Hvis man vil havne på topp må man bygge seg oppover og bli flink. Disse tipsene her kan hjelpe dere godt på vei. 

Design. 
Det første jeg ser når jeg kommer inn på en blogg er designet. Hvis du har en lys bakgrunn, mørk og tydelig skrift, og har et design som gjør det lett for leserne å finne frem er du man langt på vei. Ha gjerne også en meny enten under headeren, eller i sidemargen, der leserne dine kan bla igjennom de forskjellige kategoriene dine. Hvis man blogger om forskjellige kategorier (trening, skjønnhet, mote, hverdag, mat, foto, osv) så får man lesere med forskjellige interesser, og som kanskje bare er interessert i å lese visse innlegg. 

Det værste jeg vet når jeg kommer inn på en blogg er mørk/blinkende/mønstrete/distraherende bakgrunn. Med hvit skrift eller en annen lys skrift. Og et design som kun er et standard blogg.no design. Hvis jeg kommer inn på en blogg som dette, går jeg rett ut igjen. Jeg tar ikke bloggeren seriøst hvis man har et så dårlig design. 
 
Kvalitets innlegg. 
Det er viktig for leserne at du gir de et innlegg som de ønsker å lese. Tar man bilder av middagen moren har lagd til dem og poster det som "dagens middag" eller lignende, er ikke dette er innlegg som har noe som helst verdi for leserne sine. Skal man legge ut bilde av middagen sin kan man skrive oppskriften man brukte for å lage middagen, eller andre tips som har verdi for leseren. 
En stor feil mange også gjør med outfit innlegg, er at de tar bilde med webcammet sitt, iført joggebukse og hettegenser, og de bruker en rotete bakgrunn. Skal man legge ut outfit innlegg synes jeg personlig at det er best å ta bilder ute. Jeg synes at hvis man skal legge ut outfit bilder skal det ha noe verdi for leseren. En joggebukse og hettegenser er ikke det som inspirerer meg en smule.
Invester gjerne i et stativ og en fjernkontroll og ta det med ut når du skal ta bilder. Det gjør jobben din så mye lettere og etterhvert som man blir flinkere, får man veldig fine bilder! Jeg vedder på at det er en del der ute som ikke tørr å ta med stativet ut og ta bilder, fordi det kan være flaut om noen ser på. Og ja det kan det absolutt være! Men man venner seg til det etterhvert, og da går det helt knirkefritt!


Nisje 
Jeg har lenge slitt litt med å finne meg en spesiell nisje, siden jeg har lyst til å skrive om så mye forskjellig. Men det som jeg har kommet frem til er at jeg skriver om hverdagen min og det ovefladiske i den. Altså: sminke, mote, noe personlig og trening. Dette synes jeg at er en god blanding for meg. 

Men man må finne sin egen nisje. Å finne sin egen nisje betyr ikke å kun skrive om en hunderase eller kun legge ut outfit innlegg hver dag. Men å finne den kategorien man hører til i. Eksempel: hvis du er flink til å tegne kan du ha en tegneblogg. Hvis du er flink til å ta bilder kan du ha en bildeblogg. 

Det viktigste er å skrive om noe du er flink til og liker. 


Skrivefeil.
Det er utrolig mange ganger jeg leser på en blogg og det er fullt av skrivefeil. Det er veldig viktig å dele opp setningene riktig og bruke; komma og punktum. En smart ting er å lese teksten høyt og granske den for deg selv, før du publiserer den. Selvfølgelig blir det noen skrivefeil her og der (ingen er jo perfekte!), men prøv å hold deg unna de vanligste feilene. 


Navn på bloggen. 
Ingen kommer til å huske hva bloggen din heter hvis du kaller den "xoxostinamariebakken<3". Det blir for mye og for langt. Jeg brente meg selv litt på dette da jeg hadde Stinamariebakken.blogg.no som navn. Derfor byttet jeg over til stina.blogg.no. Det er viktig å ha ett kort navn. Gjerne noe som er lett å huske og som er fengende. Det er mange bloggere som har litt annerledes bloggnavn: Nettenestea, Fotballfrue, Explode, osv. Mulighetene er mange, det er kun fantasien som setter grenser!


Kvalitet på bilder. 
Jeg er personlig veldig glad i å lese blogger som bruker bra bilder. Derfor er det viktig å investere i et bra speilreflekskamera. Selv bruker jeg Canon EOS 650D og er utrolig fornøyd med det. Lek med kameraets innstillinger for å lære nye triks til å ta bilder. Husk at man blir ikke flink til å ta bilder over natten, men øvelse gjør mester! 
 
 
HTML
Hvis man vil ha ett bra design er det kjekt å kunne noen html koder. Det finnes kjempe mange blogger som forklarer html bra og som gir deg kodene. Jeg sier ikke at man skal lære å bygge et design fra bunn av, tvert imot. Det jeg mener er at hvis man bruker et gratis design er det kjekt å vite hvordan du kan gjøre det om så det passer bedre til din egen blogg. 

Kommenter andres blogger
Dette går mer på PR delen av bloggen, men tar det med fordet! For at andre skal vite om bloggen din er det viktig at du "reklamerer" litt for den. Det kan du gjøre ved å skrive kommentarer på andres blogger. Det er mange ganger jeg går inn på bloggen til en som har kommentert. 

Men for guds skyld, ikke skriv "kan du kommentere på bloggen min?", "kan du besøke bloggen min" eller lignende saker. Det blir bare spam og er heller ikke koselig for den bloggeren du kommenterer på innlegget til. 

Vær personlig. 
Jeg elsker å lese blogger som bloggeren er litt personlig. Der man på en måte blir kjent med bloggeren. Så fortell ting om deg selv. Gjerne videoblogg og ta bilder av deg selv. Vis leserne hvem du er! 

Vit hvem som er leserne dine. 
Noen ganger kan det være vanskelig å vite hvem som leser bloggen din. På Google analytics kan man finne ut hvilket land leserne dine bor i, til og med hvilken by de befinner seg i når de leser bloggen din, om de er faste lesere, hvor lenge de er inne på bloggen din, hvordan de finner bloggen din, og mye mer. Du kan også gå inn på de som kommenterer bloggen din for å se hva slags lesere de er. 

Jeg synes personlig at det er viktig å vite hvor leserne mine bor, hvordan de kommer seg inn på bloggen min, hvor lenge de er inne på bloggen min og om de er faste lesere. Det som er best er å ha mange faste lesere, og ikke masse lesere som er inne på bloggen din i ett minutt også kommer de aldri tilbake igjen (for eksempel). 

(Postet dette innlegget for rundt et år siden, men mange av dere har spurt om tips i det siste. Så det er grunnen til at jeg poster det igjen!)

Ny jobb!

Hey cuties ♥

Må starte innlegget med å oppklare en ting, videoen jeg la ut på bloggen i går var en tullevideo. Noe en del av dere virkelig ikke skjønte. Jeg trodde det var veeeeeldig åpenbart, med tanke på at jeg aldri snakker sånn i videoer (med mindre det er tullevideoer). Men neida, er visst noen som liker å slenge dritt så fort de har mulighet. Hehe, haters gonna hate!

Men over til noe helt annet. Grunnen til at jeg oppdaterer veldig sent i dag, og ikke rakk å oppdatere mer enn èn gang i går, er fordi jeg har fått meg jobb. *Trommevirvel*.... på WOW Gulskogen! Har begynt der som ekstrahjelp, så denne uken er jeg på opplæring. I går var første dag på opplæring og siden jeg jobbet sent, og skulle til kjæresten, så ble det ikke noe oppdatering på bloggen. Så langt stortrives jeg veldig godt på WOW. Jeg elsker jo å jobbe med klær og mennesker, så det passer midt i blinken for meg! 

Men nå skal jeg til Roger, så får nesten oppdatere dere mer senere. Håper dere har hatt en fin uke så langt, og får en fin uke videre!

 

Video: 10 ting jeg hater!

I går lagde jeg en video til dere, med 10 ting jeg hater. Fikk endelig lastet den opp i dag! Var en del av dere som spurte om jeg kunne ha en slik video, og jeg syns jo selv at det er veldig morsomt med sånne videoer. Gjerne kom med flere forslag til videoer, for jeg hører på ønskene deres, virkelig!

EDIT: For dere som ikke skjønner det, så tuller jeg ganske mye med måten jeg snakker på i denne videoen ;-) 

 Husk å stille kvaliteten til 1080p!!!

Tante Stina aka Barnevakt!

Treningen i dag gikk utrolig bra! Er så glad for at smerten i bena endelig har gått over. Tar det selvfølgelig litt rolig i starten, men skal absolutt begynne å trene en del igjen. Har virkelig savnet løpingen. Er det èn ting som klarner tankene mine så er det virkelig løping. Det er så deilig! Trodde ikke jeg kom til å få samme følelse når jeg løp på studio, men heldigvis fikk jeg det! *happy-happy*

I kveld sitter jeg barnevakt for tanteungen min Emmeline, siden moren hennes Madeleine (link til bloggen hennes) og kjæresten hennes skulle på kino. Så da måtte tante Stina stille opp! For tre år siden hadde jeg virkelig aldri hatt lyst til å sitte barnevakt. Men så lenge jeg slipper grining og skifting av bleier, så går det veldig fint! Nå har jeg nettopp lest natta eventyr på nynorsk for henne, haha, jeg skjønte virkelig ikke hva jeg leste. Men hun ble trøtt og glad, så da fungerte det som det skulle! 

Treningsplan uke: 43

God mandag! 

Denne uken er jeg veldig målrettet på å faktisk klare og holde treningsplanen min. Jeg sluntrer som regel alltid unna, og det er absolutt ikke bra. Så denne uken har jeg satt opp tre gode økter som jeg skal klare å gjennomføre. Har ikke lyst til å sette opp flere enn tre, for da kan det lett bli for mye, og da ender man bare opp med å droppe hele planen. Nå som det ikke går ann å trene ute lenger (buhu!!) så må jeg inn på Fitness One igjen. Er glad i studioer, men utendørs er absolutt favoritten! 

Skal prøve meg på litt løping i dag. Har jo hatt en liten pause fra treningen, siden jeg har hatt vondt i bena mine. Men på sist trening virket det som de var bra igjen, så da er det good to go! Nå venter jeg bare på at mamma skal komme hjem fra jobb, så jeg kan ta bilen ned til Fitness One og få startet treningen! 

Sånn ser ukens treningsplan ut:

Ukens spørsmål #29

Hvem er "R"?
- Nå som vi har blitt offentlig så kan jeg endelig fortelle dere hvem "R" er. Dere har kanskje lagt merke til at jeg har nevnt han en del i det siste. "R" er kjæresten min Roger, han er verdens mest fantastiske gutt, og vi har det så utrolig bra sammen!  Vet at en del av dere allerede har vært inne på facebookprofilen min og sett det allerede. Men tenkte jeg ville skrive det her også, siden jeg har fått en del spørsmål om det! 

 

Hvor mange timer må man minst trene i uken?
- Det kommer veldig ann på hva målet med treningen er. Den generelle regelen er 30 minutter trening hver dag. Men dette er forskjellig fra person til person, og hva slags trening man trener. Så kan ikke gi noe mer konkret svar enn det!

 

Siden du trener ogsånn, spiser du mye søtt eller? Påvirker det søte du spiser treningen, sånn at treningen du gjør ikke funker fordi du spiser søtt som Muffins/Kaker eller hva spiser du egentlig til hvert måltid? Lurer på det fordi jeg er så usikker på sånne ting selv, har liksom holdt meg unna godteri og godis på lørdager, spiser masse nøkkelhull merker, siden jeg enda ikke er 16 å kan trene på trenestudio så jogger jeg annenhver dag så jeg bare lurer på hva jeg burde spise, hvor mye og hva? Hva spiser du liksom du har så fin treningskropp! Du har liksom mye muskler, å det har jeg jo selv å da men er så vanskelig å holde seg unna søtt. Har du noen tips? Er det lurt å spise mye frukt?
- Uæææh, litt mange spørsmål. Men skal prøve å svare så godt jeg kan. Jeg prøver å holde meg unna mest mulig godteri og brus. Brus går helt fint, siden jeg ikke liker det lenger. Ganske sykt med tanke på hvor avhengig jeg var av det før. Godteri er litt værre, men så lenge man holder inntakene lave så går det greit å spise litt godteri iblant. Bare ikke sitt med en hel pose potetgull hver kveld. Kom nettopp på at jeg faktisk har skrevet et innlegg om kostholdet mitt før. Så det kan dere leser HER

 

Var du en av "de kule" på ungdomsskolen eller på videregående?
- Den tankegangen der syns jeg er så utrolig idiotisk. Det er så sinnsykt mange som legger altfor mye i hva man var på ungdomsskolen og vgs. Herregud. Jeg hadde verdens beste venner både på ungdomsskolen og vgs, og det holdt i massevis for meg. Om man var "kul" eller ikke på ungdomsskolen betyr virkelig ikke noe som helst når man blir voksen.   

 

Kan du komme med tips til forskjellige drikkeleker og drikke du anbefaler?
- Syns det blir litt feil å skrive om sånt på bloggen. Selv om jeg legger ut bilder fra jeg har vært ute og festet, så syns jeg ikke vi trenger å skrive noe mer om det enn det. Jeg har ganske mange unge lesere som jeg ikke vil oppfordre til å starte og drikke.

 

Kan du linke til genseren? Eller si hvilken kolleksjon den er fra / hva den heter?
 Den genseren her kjøpte jeg i fjor på Bik Bok. Så jeg tviler veldig sterkt på at de fortsatt har den til salgs :-( Jeg finner den i alle fall i noe sted på nettet! 

 

Kan du fortelle litt om da du var russ? Var det dyrt? Tror du det er verdt å være med på russebuss? Har du noen tips og erfaringer å dele til oss som skal være det i fremtiden?
- Siden jeg hadde et friår mellom 2. vgs og 3.vgs gikk jeg i klasse med de som var ett år yngre enn meg. Så jeg kjente veldig få av de fra før, skal man være med på russebuss er dette noe som må planlegges flere år i forveien. Russetiden var heller ikke det helt store for meg. Jeg er virkelig ikke typen som liker rølpefester, og det er virkelig hele russetiden. I tillegg var det så sinnsykt kaldt på alle russefestene (siden de var ute), så man måtte pakke seg inn i så sykt mye klær, så det ble ikke så veldig lett å danse og ha det gøy. Det som jeg syns var mest morsomt med russetiden var egentlig russetoget, for da tok jeg og Marius (en fra klassen) helt av, vi danset og klikket helt vilt. 

Når det kommer til det økonomiske så er det greit å spare opp en del penger i forveien, så man har til alkohol, sjafør frem og tilbake til russefestene, billetter til festene (disse pleier å være ganske dyre!), osv. En ting vi gjorde i klassen når det kom til russeknuter var at vi nesten alltid gjorde de sammen. Vi var en veldig sammespleiset gjeng (kjenner jeg savner de bare jeg skriver om de nå!) så vi gjorde det meste sammen. Vi hadde også en del hjemmefester sammen i russetiden, det bringte oss virkelig sammen! 

Hvis du vil lese mer om russetiden min kan du lese i kategorien "Russetiden" her på bloggen!

Tenker du å flytte for deg selv snart?
- Ja det gjør jeg. Jeg kjenner at jeg begynner å bli for gammel til å bo hjemme. Spesielt her i Hokksund, siden det er så langt unna alt og alle. Jeg har tidligere skrevet at jeg vil flytte til Oslo, men jeg har ombestemt meg litt angående det. Tenker jeg heller flytter til Drammen siden det er midt mellom familie og venner. I tillegg skal jeg prøve å få meg en deltidsjobb i Drammensområdet så jeg har litt fast inntekt ved siden av bloggen, så det er lettere å flytte ut!  

 

Hvordan får man mindre kviser, og hvordan kan man dekke til de man har?
-  Dette har jeg laget innlegg om før. Tips mot kviser kan du lese HER og hvordan jeg sminker huden for å dekke over kviser kan du se HER. 

 

Hvordan renser du ansiktet ditt daglig?
- Det har jeg skrevet et innlegg om HER. 

 

- Noe dere lurer på til neste uke?

 

En helt utrolig opplevelse

I fjor kom jeg helt til finalen i Vixen blog awards i kategorien "Årets skjønnhetsblogg". Det var en helt utrolig opplevelse, ikke bare å være blant topp 5 i hele Norge blant skjønnhetsbloggerne. Men det å være på selve Vixen blog awards showet, meet and greet festen og alle kursene som vi skjønnhetsbloggerne fikk være med på. Når man jobber så mye med bloggen sin på en daglig basis som jeg gjør, så er det helt vidunderlig å få så mye herlig tilbake. Og ikke minst, at en jury med fagfolk fra mote- og skjønnhetsbransjen syns at bloggen min er bra. Det betyr mye!

I år avholdes Vixen blog awards for fjerde året på råd, og nomineringen har allerede startet. Man kan nominere sine favorittblogger helt frem til 1. november. Jeg håper virkelig dere har lyst til å nominere meg. Det hadde betydd så utrolig mye for meg ♥ Siden min blogg handler om så mye forskjellig, så kan dere gjerne nominere meg til flere kategorier. Jeg tror de som passer til bloggen min best er: "Årets inspirasjonsblogg", "Årets skjønnhetsblogg", "Beste dagens outfit" og "Årets moteblogg". 

Dere kan nominere meg HER. Setter så utrolig pris på om dere gjør det ♥
Tequila and selfie

Hey skjønninger! ♥ Håper dere har hatt en fin helg, og en fin søndag så langt. 

I går rakk jeg ikke å blogge siden jeg kom hjem fra Roger så sent på dagen. Når jeg kom hjem måtte jeg skifte dekk på bilen, ned på butikker 3 ganger, rydde rommet mitt, og dusje og sminke meg. Så bloggen ble helt bortglemt i går! Men da får jeg heller blogge litt ekstra i dag!

I går var første gang på veldig lenge at jeg dro ut med Vicky. Siden hun ikke har fylt 20 år enda, så får ikke hun vært med på byen dessverre. Men i går var det ID18 på Onkel Thor, så da ble det ut der en tur. Vi startet å vorse hos meg, mens vi sminket oss og shottet Tequila (ikke en bra kombinasjon, hehe!). Så dro vi videre til leiligheten til Roger og vorset der, siden jeg hadde nøkkelen til leiligheten hans. Så da ble det enda mer alkohol og drikkeleker, og mye morro! 

Standard på jentevors - Seeeeelfie

// Vicky og Benedicte
Når klokken ble altfor mye dro vi på Onkel Thor, siden det var ID18 så var det selvfølgelig tidenes lengste kø. Gud som jeg hater køer, takler det virkelig ikke. Ikke fordi jeg tror at jeg er noe diva eller noe, men føler bare at det å stå i kø er så bortkastet tid. Men etter en stund kom vi inn og der var det fullstappet med masse kjentfolk. Utrolig hyggelig og gøy å møte igjen folk fra nærmiljøet! 

  

- Flere som var ute i går?

 

//Svarer på ukens spørsmål etterpå. Så hvis dere lurer på noe, så må dere huske å spørre i kommentarfeltet nå!

Heldigvis gikk alt bra!

Jeg er så glad nå! Treningen i dag gikk så utrolig bra, jeg fikk ikke vondt i bena i det hele tatt. Selvfølgelig tok jeg det veeeeldig rolig, og tok meg god tid til å tøye ut. Men tror at grunnen til at jeg har hatt vondt i bena kanskje kommer av at jeg nesten aldri tøyer ut etter at jeg har løpt. 

Etter treningen dro jeg på butikken med mamma og handlet inn til tacokveld. Her i huset er det fast tacokveld annenhver fredag. Da er vi mamma og pappa, Madeleine og kjæresten hennes, og Emmeline (ungen til Madeleine), bestemor Molle og meg. Det blir aldri et sekund stillhet rundt tacobordet, love it! Senere i kveld skal jeg faktisk ta det rolig. Har et helt drøss av mailer jeg må svare på, så det kommer nok til å ta opp mesteparten av kvelden! 

Skjorte - Bik Bok

Tee - Madlady.se - HER

Sko - Nelly.com - HER

Ring - Glitter

Bukse - Madlady.se - HER

Håper smertene har gitt seg!

Nå skal jeg straks dra ut på løpebanen og prøve meg på en liten treningsøkt. Har ikke fått trent på nesten to uker nå, fordi jeg har hatt så sinnsykt vondt i bena. Er ikke sikker på om det var beinhinnebetennelse eller om jeg bare hadde strekt en muskel. For å være ærlig så håper jeg sterkt på det siste! Fikk et tips om at jeg kunne prøve varm/kald dusj. Altså dusje med veldig varmt vann i 1 minutt, og 30 sekunder med veldig kaldt vann, and repeat. Det virker som det har fungert! 

Så nå skal jeg prøve meg på en liten tur. Håper virkelig smertene har gitt seg! Har i alle fall ikke kjent noe når jeg har gått vanlig. Ønsk meg lykke til! 

Litt frokost før jeg skal ut å løpe: Cottage cheese med kanel, vitaminbjørner og grønnsaksbjørner! 

- Flere som skal, eller kanskje allerede har trent i dag?

 

25 tips som booster treningsmotivasjonen!

Er det èn ting jeg elsker å gjøre, så er det å trene. Den herlige følelsen når man klarer å gjøre det akkurat litt bedre enn sist på trening, er helt fantastisk. Man merker at man orker mer, og humøret blir bedre. I tillegg blir det lettere å konsentrere seg, og da gjør man det mye bedre på skole og jobb. Men noen ganger er det veldig vanskelig å huske på alle disse fantastiske fordelene med trening, spesielt når tv'en og godteriskåla virker mer fristende. Da trenger man virkelig en god dose med inspirasjon! 

 

Her er mine tips: 

- Ikke sammenlign deg selv med andre, spesielt ikke syltynne modeller. Se heller på hvor langt du selv har kommet, og hva du har fått til så langt!

- Sett deg mål, og gjennom før de! Lag kortsiktige og langsiktige mål. Eksempel på kortsiktig: Gjennomføre x antall treningsøkter denne uken. Eksempel på langsiktig: Klare å løpe x antall kilometer sammenhengende. 

- Du er mer produktiv og tenker kjappere hvis du trener

- Å nå et mål, for eksempel å løpe x antall km eller løfte x antall kilo på gymmet booster din mentale styrke.

- Når man trener utløses det endorfiner i hjernen som gjør deg lykkelig. Trening=Lykke

- Man sover mye bedre når man har trent. 

- Mange opplever at de får mindre søtsug, så det er lettere å holde seg sunn.

- Tren med andre. Når man trener med andre kan man heie på hverandre. I tillegg er det lettere å holde treningsavtaler med venner, enn uten.

- Varier treninger. Dersom man bare skal trene styrke på samme måte, eller bare løpe kan man bli lei etterhvert. Meld deg på en yogatime, ta deg en fjelltur eller samle noen venner og spill fotball.

- Søvn er utrolig viktig for treningen. Pass på å alltid sove ca 7,5 timer hver natt, hverken mer eller mindre. Før pleide jeg å ha en utrolig dårlig vane med å sovne med en gang jeg kom hjem fra skolen. Men det eneste jeg fikk ut av det, var at jeg bare ble enda trøttere. Det man heller kan gjøre er å ta seg en tur ut eller på treningsstudioet. Man trenger ikke ha en beinhard økt, men tar en rolig en for å våkne opp igjen! Da kommer du også til å merke at det er lettere å sovne igjen på kvelden!- Tren noe du liker, og til de tidene du liker. Jeg er det type mennesket som liker å jogge om morgenen, og trene styrke på kvelden. Noen er morgenfugler og står klare på studioet klokken 06:00 på morgenen, mens andre liker å være der 18:00. Det er helt opp til deg hva du vil! Det samme gjelder treningsmetode. Tren noe du liker, og ikke vær redd for å prøve ut nye ting!

- Gjør det beste du kan utifra dagsformen. Noen ganger er det veldig lett å tenke at man er litt sliten og vondt i hodet, så da dropper man treningen. Men da er det beste å ta på seg joggeskoene og løpe seg en tur ute. Man får frisk luft og mer energi, og mindre vondt i hodet.

- Hvis man følger et bestemt treningsprogram, er det vanskeligere å droppe treningene. I tillegg vet man hva man skal gjøre de forskjellige dagene, og man kan planlegge dagene sine rundt treningene.

- Du blir sterkere og mer utholdende i hverdagen dersom du trener regelmessig.

 
Har du noen gode råd for å booste treningsmotivasjonen?

Feather and studs

Hey skjønninger! 

Litt sen oppdatering i dag. Kom ikke hjem fra R før i 13 tiden, og måtte fikse en del ting før jeg rakk å ta antrekksbilder. Men en sen oppdatering er bedre enn ingen oppdatering, eller hva? Veldig gøy å se at så mange av dere har skrevet svar på hva dere liker å lese om i mitt forrige innlegg. Det motiverer veldig! Har ikke rukket å lese igjennom alle enda. Så det skal jeg gjøre nå. Gleder meg! 

Håper dere alle har hatt en fin torsdag så langt, og at resten av uken deres blir fantastisk. Stor klem ♥

Ring - Nelly.com, HER

Genser - Bik Bok 

Sko - Jeffrey Campbell, HER

Bukse - ONLY

Veske - Choies.com, HER

 

Hva liker dere egentlig?

Som blogger syns jeg det er veldig gøy å skrive om ting dere vil lese om, og som jeg interesserer meg for. Men det er jo ikke alltid så lett å vite hva dere liker. Spesielt når man har helt skrivesperre! Så derfor spør jeg dere: Hva liker dere å lese? Liker dere antrekksbilder, sminkevideoer, treningstips, mat oppskrifter, skjønnhetstips, hverdagsinnlegg/videoer, ukens spørsmål, tabu temaer, hårtips eller noe annet kanskje? Kom gjerne med så mange forslag dere har!

Håper virkelig at dere som ikke pleier å kommentere, også kan skrive hva dere ønsker å lese om!
8 Skjønnhetstips

 Før man legger sminken er det viktig å påføre fuktighet, en god dagkrem og øyekrem er virkelig å anbefale. Dersom man får tørre partier i ansiktet kan man få ujevn farge, og huden ser ikke like fresh ut!

 

♥ Når man tegner på brynene er det viktig å ikke bruke en for mørk blyanr. Fargen man bruker bør matche den mørkeste fargen man har i håret, for å oppnå et naturlig resultat.

 

 Hvis du bruker en krem som er i krukke, er det utrolig viktig at du aldri tar ut krem med fingrene. Bruk en håndtaket på en teskje, eller en spatel hvis du kan få tak i det, eller helst en ubrukt og ren foundationkost. Grunnen til dette er fordi at fingrene våre er fulle av bakterier. Til og med når vi nettopp har vasket de, kan det hende at det fortsatt ligger igjen bakterier under neglene. Dersom man bruker fingrene tar det kun to uker før kremen er så full av bakterier at den blir ubrukelig. Dette er en ting man kan være obs på dersom man sliter med kviser, for da kan det være at dette er med på å gjøre forverre problemet.

 

♥ Hvilke øyeskygge farger til øynene?
Brune øyne: Skygger i nyanser av rosa og fiolett, blått og lavendel.
Grønne øyne: Skygger i nyanser av fiolett, rosa, blått og brunt.
Blå øyne: Skygger i nyanser av brunt, grønt og kobberfarget. 

 
 Er det èn ting som er viktig for ansiktet våres, så er det rens-rens-rens-rens. Jeg gjentar RENS. Det å rense ansiktet morgen og kveld er så utrolig viktig for at vi skal få en fin hud. Jeg har lenge vært dårlig på å ta av sminken før jeg legger meg, og ender opp med tørr hud, som gir meg kviser. Alltid bruk en god fuktighetskrem etter at du har renset huden din. Gjerne en litt tykkere på natten!

 

 Hvis du ønsker å forminske leppene dine kan du legge en lipliner innenfor leppekanten. Skal du forstørre dem, så kan du legge lipliner litt over leppekanten, og fylle inn med farge. Men pass på så ikke det blir for store kontraster mellom lipliner og fargen på leppene!

 

 Hvis man skal legge på løsvipper er det best å bruke en hel rad, fremfor punktvipper. Raden sitter mye bedre og er lettere å sette på!

 

 For å unngå rynker bør du: sole deg minst mulig (husk alltid en høy solfaktor hvis du skal ut, spesielt på våren og sommeren!), holde deg langt unna røyk, stresse ned, bruke gode fuktighetskremer som inneholdet collagen og drikke mye vann.

 

 

Har forresten trukket vinner av hair extensions konkurransen i samarbeid med locksandbonds.com - Vinneren ble Karoline Raflund

Har også trukket vinneren av konkurransen der man kunne vinne 500,- kr i gavekort på junkyard.no - Vinneren ble Regina Haver Lilleby

- Dere får snart en mail, så sjekk mailen deres de neste par dagene! :-)

 

Dagens outfit

I dag har jeg gjort noe jeg ikke har gjort på flere måneder. Stod opp klokken 06:00! Uæh, rart å tenke at jeg var oppe så tidlig! Grunnen til det var fordi jeg skulle til Oslo på pressemøte med Oriflame. Når jeg kom dit ble jeg møtt av de herlige jentene fra Mildh press og en av Oriflames ambassadører. Først ble det litt frokost spising: eggerøre, grovt brød, smoothie, røkelaks og krepsesalat ble min frokost! Så fikk vi litt informasjon om Oriflame sitt nye produkt "Ecollagen", som jeg fikk med hjem for å prøve. Kommer absolutt til å skrive en anbefaling dersom jeg blir fornøyd med det! Utifra det jeg fikk høre, virker det veldig lovende!

Når jeg kom hjem til Hokksund kom søsteren min Madeleine og hentet meg. Så på vei hjem fra barnehagen fikk vi tatt litt antrekksbilder. Er så artig at søsteren min har begynt å blogge nå! Kan hende jeg har gitt henne bloggbasillen. Hehe! Bloggen hennes er forresten madeleinekristine.blogg.noVeske - Bagorama, Lycke

Vest og bukse - Bik Bok

Genser - Cubus

Sko - Din Sko

 

Dagens antrekk - Glitter and gold

God mandag skjønninger!

I dag fikk jeg en pakke på døren med litt forskjellige klær fra madisonsquareclothing.com. Blant annet jakken og genseren jeg har på bildene under. Forelsket meg i jakken fra første sekund! Har lett etter noe lignende altfor lenge, så ble så utrolig glad når jeg fant det på nettet. Så er ganske sikker på at den kommer til å bli brukt mye fremover. Fikk også noen klær til, men de viser jeg dere senere! 

Nå skal jeg snart på Gulskogen senteret, siden jeg har et par ærender der! Senere i kveld skal jeg til R. Han kommer hjem fra Offshore i dag, endelig! 

Jakke og genser - Madisonsquareclothing.com

Bukse - Junkyard.com

Sko - Jeffrey Campbell, Nelly.com

Klokke - Danielwellington.com

Veske - Lycke, kjøpt hos Bagorama

 

Ukens spørsmål #28

Får man brune øyne av å bruke melanotan? Eller er det linser?
- Hahha, er du seriøs nå? Det er nok linser ;-) Brukte brune linser da jeg gikk i 10. klasser og 1 vgs.

 

 Var du ikke redd når du tok melanotan? Eller hadde du ikke hørt om noen som helst bivirkninger når du først startet?
- Jeg hadde ikke hørt om så mye bivirkninger da jeg startet på det. Jeg kjente jo en del folk som brukte det til vanlig, og som ikke fikk bivirkninger av det. Det var først etter at jeg hadde sluttet på det at jeg leste om alle bivirkningene. Så anbefaler absolutt ingen å begynne på det!

 

Hvilke programmer bruker du til å redigere bildene dine i?
- Jeg bruker som regel kun picmonkey.com. Men det hender at jeg bruker pixlr.com hvis jeg skal legge på filtre. Jeg har jo betalingskonto på picmonkey, så da prøver jeg å bruke det mest. I tillegg så har man jo alt man trenger der, og det er superlett og kjapt å bruke det!

 

 Hvor er buksen fra?
- Den er fra barneavdelingen på Cubus. Har også matchende genser til den! Elsker den kosedressen så utrolig mye, siden den er så god, og har så fin farge!

 

 

Lenge siden du kjøpte buksa? Har de den fortsatt i butikkene?
- Kjøpte den på Bik Bok for en måneds tid siden ca. Så de har den nok i butikkene enda. Men den var ganske billig (200 kr) så kan hende den er utsolgt!

 

Pleier du å kjøre med høye hæler?
- Nei det skjer veldig sjeldent! Jeg pleier som regel å ha med meg et ekstra par sko som jeg kjører i. Er ikke heeeelt trygt å kjøre med 13-15 cm høye hæler!

 

 Kunne ikke unngå å se at du har rosa app'er. Hvordan får du det til? 
- Jeg har skrevet et innlegg om det på bloggen min HER

 

 

Hvilken krølltang bruker du?
- Jeg bruker Herstyler 3P. Den har tre forskjellige størrelser, så man kan velge om man vil ha bølger eller tette krøller. Jeg pleier å bruke den alle største hvis jeg vil krølle håret fort, men da blir da bare bølgete. Men hvis jeg vil ha ordentlige krøller bruker jeg den mellomste. Krølltangen kan du få tak i HER.

 

Hvor har du kjøpt shortsen?
- Den er kjøpt på H&M. Det er forresten sportsbh'en også. Elsker shortsen! Den er utrolig behagelig å trene med, i tillegg puster den skikkelig bra!

 

 Hvilket kamera bruker du når du filmer? Har det autofokus?
- Jeg bruker Canon EOS 650D når jeg filmer. Det har autofokus, men den bråker så utrolig mye. Så jeg pleier å stille det inn manuelt de gangene jeg lager videoer som jeg snakker i. Det tar en del lengre tid, men resultatet blir mye bedre! 

 

Kan man trene med rokkering når man har piercing i navlen?
- Jeg pleier å ta den ut når jeg skal bruke rokkeringen. Rett og slett fordi at rokkeringen min er ganske tung (1,5 kg) så den slår ganske hardt over piercingen hvis den er i.

 

Hvor er vesken kjøpt?
- Den er fra Bagorama, i merket Lycke. Er helt forelsket i den! Den er så fin og romslig, men samtidig snerten!

 

 Har du blitt mobba før? Isåfall hvorfor?
- Jeg har alltid fått høre at jeg er lav og tynn, på en negativ måte. Men vil heller se på det som erting, fremfor mobbing. Så nei, jeg har ikke blitt mobbet, og det er jeg utrolig glad for. Syns utrolig synd på de som blir mobbet. Uansett årsak, så er det aldri greit å mobbe! 

 

 Bruker du mascara på de nedre vippene?
- Nei, det er sjeldent! Får så utrolig trøtte og lukkede øyne når jeg har på mascara under, så pleier nesten aldri å bruke det. Men det hender at jeg bruker litt øyeskygge under, hvis jeg bruker mye over.

 

Hva pleier du å gjøre på en normal ukedag?
- På grunn av jobben min (bloggen) så er det veldig forskjellig fra dag til dag. Men noe av min faste rutine er at jeg står opp og dusjer, kler på meg, lager meg frokost (alltid havregrøt og smoothie!), og sminker meg mens jeg spiser frokost. Så derfra til jeg legger meg er egentlig så forskjellig fra dag til dag at jeg ikke får skrevet det! Hehe

 

Savner treningsvideoene dine! Kunne du ha en om hvordan man kan få smalere midje?
- Nå er det altfor lenge siden jeg har laget en treningsvideo! Har liksom ikke så mange ting jeg kan lage video om akkurat nå. Så derfor blir det litt stille på den fronten! Har alltid hatt en veldig smal midje, så har ikke trent den til å bli så smal. Er ikke helt sikker på om det faktisk er mulig å trene seg til, eller om det bare er gener det faller på!

 

Har du en video der du viser hvordan du lager krøllene dine?
-  I videoen under viser jeg hvordan jeg lager de!

 

 

 

- Noe du lurer på til neste uke?

 

Bursdagsfeiring

I kveld har jeg vært på bursdagsfeiring for søsteren min Madeleine og fetteren min Nikolai. De har bursdag på akkurat samme dag (11. oktober). Så de pleier å feire den sammen! Tante Anne og Onkel Ole-Ivar hadde laget utrolig mye god mat. Min favoritt ble absolutt rakfisk av ishavsrøye. Det smaker så sinnsykt godt! Til dessert ble det muffins, multer, gele og iskake. Jeg fikk totalt cravings på multer, så det ble nesten bare det jeg spiste til dessert. Men det er jo sunt og godt, så hvorfor ikke?

//Lily, Runi (søskenbarnet mitt) og Maya

//Tante Anne og Nikolai

// Emmeline

 

Har dere hatt en fin helg? 

 

Dagens antrekk - Familiebursdag

I går var jeg med søsteren min Madeleine og feiret bursdagen hennes med noen av hennes venniner. Vi vorset hos Madeleine først med presanger, tequila, god musikk og sex on the beach (drikken altså, hehe!). Utover kvelden dro vi på Klubbteatret. Vi kom ganske tidlig, så det var ikke ekstremt mye folk når vi kom. Men det ble sinnsykt fullt med folk etterhvert, og på dansegulvet var det utrolig god stemning!

Siden jeg drakk på fredag, så orket jeg ikke å drikke så mye i går. Så ble egentlig aldri noe spesielt full, og det kjennes i dag. Det er så fantastisk å ikke være fyllesyk i det hele tatt. På fredag mistet jeg det lille rosa kameraet mitt, som jeg pleier å ha med meg når jeg drar ut. Snakk om å være susehue a!? Sånn går det når man putter kameraet i bh'en, og begynner å danse. Hehe! Så får ikke vist dere noen bilder fra gårsdagen, dessverre!

I dag skal vi feire bursdagen til Madeleine med familien, så da blir det nok masse kaker og mat. Tanten og onkelen min har lagd masse god mat, så nå gleder jeg med skikkelig! Kommer nok til å rulle hjem igjen etterpå! Bluse - Sheinside.com (direktelink HER)

Ringer - Glitter

Sko - Din Sko

Bukse - Junkyard.com (direktelink HER)

Klokke - Danielwellington.com

 

Dagens antrekk

I kveld skal jeg feire bursdagen til søsteren min Madeleine. Så nå skal vi vorse hos henne, før vi stikker ut på byen. Føler litt vel pyntet nå, så er litt usikker på om jeg skal bytte klær igjen. Har skiftet klær X antall ganger nå. Haha, standard meg! Håper dere får en fantastisk lørdag. Hva skal dere gjøre i dag?

Dere må forresten sjekke ut bloggen til søsteren min. Hun har nettopp begynt å blogge igjen, så dere får legge igjen noen søte kommentarer på bloggen hennes. Sjekk den ut på madeleinekristine.blogg.no

Kjole - Nelly.no

Feather ring - lml.no

Bow ring og armbånd - 1929galore.com

Sko - Modekungen.se

 

Hvordan jeg legger brun øyeskygge


1. Begynn med en helt matt base. Jeg legger som regel foundation og pudder på øyelokkene for at de skal blende med resten av huden.

2. Legg skygge #2 i formen som er vist på bildet.

3. Legg skygge #3 nederst på øyelokket (som vist på bildet).

4. Legg skygge #4 under brynene og innerst i øyekroken.

5. Avslutt med din favoritt mascara. På dette bildet har jeg brukt "bareMinerals lash domination, intensive black".


Dagens antrekk

Nå skal jeg ut og gjøre en del ærender. Må innom posten, Gulskogen senteret, magasinet i Drammen, osv. Så har en del på planen i dag! Men er veldig kjekt å få sånne ærender unnagjort når det er høstdager som i dag. Det duskregner og er grått. Selv om jeg har egentlig mest lyst til å legge meg under dyna og se på filmer. Men det kan jeg heller gjøre i kveld. Nå må jeg løpe. Vi blogges senere! 

Jakke - ONLY

Sko - Choies.com

Bukse - Bik Bok

Veske - Bagorama, Lycke

Bluse - Sheinside.com


10 Ting dere ikke visste om meg

Syns det er så utrolig gøy å lese sånne "Ting dere ikke visste om meg" innlegg på andre blogger. Da får man liksom blitt litt mer kjent med bloggeren på en annen måte. Så her kommer 10 ting som dere ikke vet om meg. Enjoy!

 

1. Når jeg var yngre hadde jeg et helt sinnsykt temperament. En gang når jeg satt og så på tv, kom søsteren min og nappet fjernkontrollen ut av handa mi og skrudde på "The Hills" (jeg hatet det programmet noe helt vilt). Så ble jeg så sint at jeg løp etter henne og slo inn døren over håndleddet hennes. Den dag i dag har hun et fint lite arr på håndleddet. Hehe.. Men heldigvis klarer jeg å kontrollere sinnet mitt bedre, så hvis jeg blir skikkelig sint nå, kjefter og skriker jeg bare. 

 

2. Jeg har gått på melanotan/barbiedop. Det er ganske lenge siden nå, siden var på 1. vgs. Så det er ca 3,5 år siden. Jeg husker jeg var så redd for sprøytene at jeg måtte få en venn til å ta de på meg. Første gangen jeg tok det ble jeg skikkelig kvalm og svimmel, men det gikk bedre etterhvert. Har hørt mye skrekkhistorier om melanotan, men jeg var heldigvis en av de som ikke fikk noen særlige bivirkninger. Men ville aldri begynt på det igjen, for man vet aldri hvordan man reagerer på det. 

På bildet under ser dere hvor brun jeg ble av melanotanen. På begge bildene har jeg kun mascara og leppestift på meg. Sykt å tenke at jeg har vært så brun!3. Når jeg var 3-4 år var jeg utrolig nær ved å dø når jeg skulle fjerne mandlene mine. Jeg ble operert på Kongsberg sykehus, og der klarte de bare å fjerne en og en halv mandel. Så jeg måtte kjøres med ambulanse til Drammen for å fjerne resten. Selv om dette var når jeg var veldig ung, husker jeg fortsatt små glimt av at jeg lå i ambulansen og kastet opp masse blod. Er det èn ting som er sikkert, så er det at jeg aldri noensinne lar noen på Kongsberg sykehus få operere meg igjen. Når de nesten tar livet av et barn fordi de skal fjerne mandlene på et lite barn så er de ingenting annet enn inkompetente. 

 

4. Jeg har skikkelig angst for føtter. Hvis jeg sitter i sofaen med noen andre og føttene dems kommer nær meg får jeg helt panikk. Syns føtter er noe av det ekleste som finnes. Æsj!

5. Jeg elsker å ta lange joggeturer helt alene. Da får jeg klarnet tankene helt. I tillegg får jeg alltid så mye gode ideer når jeg jogger ute. Så hver gang jeg er helt tom for ideer til blogger for eksempel, så tar jeg meg en joggetur.

 

6. Jeg snakker med Nora nesten hver dag i minst 1 time på telefonen. Vi har veldig lik tankegang, og da er det greit å snakke med henne istedenfor å prøve og finne svarene selv. Hver gang det skjer noe som helst, spesielt på guttefronten, så ringer vi hverandre med en gang. Det er mange ganger vi har ringt hverandre midt på natten bare for å snakke. Gud som jeg elsker å ha slike venninder!7. Jeg er sinnsykt sær når det kommer til pizza. Altså pizza er virkelig min favorittrett nr.1 i hele verden. Men da skal det kun være kylling og grønnsaker på den. Syns biff, kjøttdeig, kebabkjøtt, skinke, pepperoni, osv er så nasty å ha på en pizza. Hvem i svarte kom på at det var en god idè å ha pepperoni på en pizza liksom? Nei det blir bare helt feil for meg! Min absolutt favorittpizza i hele verden er Jonas B. Gundersen sin "Louis P. Pastapizza". Ah, den er et lite stykke himmel ♥

 

8. Jeg hater å lese bøker. Har til dags dato enda ikke lest en eneste bok. Har prøvd å kjøpe meg forskjellige spennende bøker: Fifty shades, jeg er Zlatan, evig søndag, osv. Men jeg klarer aldri å komme meg lengre enn 50-70 sider innover i boka. Syns det er så sinnsykt bortkastet tid å lese bøker hvor jeg ikke direkte lærer noe. Jeg kan godt sitte å lese i historie bøker på fritiden min, men vanlige bøker er no go! 

 

9. Rett før jeg begynte i 10. klasse tok jeg piercing i underleppa. Det ble egentlig veldig spontant, og siden jeg ikke fikk lov av foreldrene mine til å ta det, fikk jeg en venninde til å gjøre det for meg. Vi stakk på apoteket og kjøpte en kanylenål og satt oss i skolegården for å ta piercingen. Husker jeg holdt en kompis i handa, og er faktisk litt usikker på hvem av oss som fikk mest vondt. For gud jeg klemte hardt handa hans når venninden min kjørte nålen igjennom leppa mi og satt inn piercingen. Auuu. 


//Hahah, tidenes eldste bilder av meg. Skikkelig drittunge!

10. Jeg har aldri prøvd noe som helst narkotiske stoffer (ser ikke på melanotan som narkotika, siden man ikke blir rusa på det). Selv om jeg har vært i miljøer i Hokksund der røyking av hasj er helt normalt, og folk popper piller i helgene, har det aldri vært noe for meg. Jeg er så sinnsykt imot det, og hadde aldri klart å hatt nærme venner/kjæreste som hadde brukt stoff. Jeg har hatt venner som virkelig har ødelagt livet sitt med å bruke narkotika, og det er helt grusomt å stå på sidelinja og se på at det skjer. Så derfor har jeg alltid vært veldig bevisst på at jeg vil holde meg helt unna narkotika.

Vinn hair extensions fra Locks and bonds! - AVSLUTTET

I samarbeid med locksandbonds.com skal jeg dele ut et gavekort på 250 dollar (ca 1500,- norske kroner)! Den heldige vinneren kan velge mellom alle extension typene som finnes hos L&B. De har clip on, micro ringer og tape hair. Jeg har brukt hår fra L&B i over 2 år, og kunne ikke vært mer fornøyd med håret. Kvaliteten er utrolig bra, og håret holder seg glatt veldig lenge. I løpet av disse to årene har jeg prøvd ut alle de forskjellige extensions typene som L&B har å tilby, og alle er veldig bra å bruke.

Hvis man er veldig nybegynner innen extensions er clip on å anbefale, mens vi som har mer erfaring med extensions og som vil ha det i hele tiden er tape hair og micro ringer absolutt best. Selv bruker jeg tape hair og det har jeg brukt det siste året. Det ser og kjennes utrolig naturlig ut, og er bare helt fantastisk! 

 

For å vinne et gavekort på 1500,- kr må du:

♥ Gå inn på locksandbonds.com og velg ut hvilke type extensions du vil vinne (micro ringer, tape, clip on) og hvilken farge du ønsker. Skriv ønsket i kommentarfeltet her, og på bildet av meg som er postet på locks and bonds sin facebookside.

♥ Lik facebooksiden til Locks and Bonds HER

♥ Lik min facebookside HER.

Husk å legge igjen e-mailen din i kommentarfeltet så jeg kan kontakte deg!

Trekker vinneren mandag 14. oktober!

Beanie and bustier - Outfit

I dag fikk jeg en pakke fra junkyard.no i posten. Med blant annet buksen og beaninen jeg har på meg. Ble helt overrasket over hvor behagelig buksen var, den er en blanding av jeans og leggings. Så den er ganske stretchy i stoffet. I tillegg sitter den veldig bra! Det her er faktisk den første highwaist buksen som faktisk har sittet etter i midjen. Så ble super fornøyd med den! Husk å melde dere på junkyard konkurransen min der dere kan vinne et gavekort på 500,- kr! Meld deg på HER

Alle jenter: Har en super konkurranse til dere i kveld. Så følg med! Vet at mange av dere har spurt om jeg kan ha konkurranse om dette før, og nå skal jeg endelig ha det! Noen som klarer å gjette hva det er?

Bustier - Lookbookstore.co

Sko - Modekungen.se

Bukse - Junkyard.no

Klokke - Danielwellington.com

Lue - Junkyard.no

 

Helt genialt!

De siste dagene har jeg fått meg en liten vane. Hver kveld før jeg legger meg åpner jeg bloglovin på iPad'en min og leser igjennom alt av uleste blogginnlegg fra blogger jeg følger. Syns det er så genial måte å få med seg de nyeste innleggene fra sine favorittblogger! Jeg følger blant annet Fotballfrue, Sophieelise, Thejune, Kristina Andersen, Livingdoll og Eirin Kristiansen. Med min veldig dårlige hukommelse er det ikke alltid så lett å huske alle bloggene jeg liker å lese, når kvelden kommer. Så derfor er bloglovin utrolig kjekt å bruke! Man trenger ikke å ha en egen blogg for å bruke bloglovin, men man må lage en egen konto (tar veldig kort tid, og er selvfølgelig gratis!). Bloglovin er tilgjengelig på alle pc'er, iPhone, iPad og Android. 

Dere kan gjerne følge meg der ved å trykke HER. Da er det lettere å følge med når det kommer nye innlegg på bloggen! 


Min "religiøse" tro

En ting jeg aldri har skrevet om her på bloggen før, er min religiøse tro. Jeg har en litt annerledes tro enn hva den gjennomsnittlige nordmann har, så derfor tenkte jeg det kunne være litt gøy å skrive om min tro. 

 

Jeg er oppvokst i et hjem med en mor og søster som er kristne. Ikke sånn at de ber hver kveld, og går i kirken hver søndag. Men helt normalt kristne. Når jeg gikk i 4. Klasse begynte jeg på en privat adventistskole i Mjøndalen som het Rosendal. Der ba vi hver morgen, sang i kor, var vegetarianere, osv. Jeg fant fort ut at det ikke var noe for meg. Etter 1,5 år sluttet jeg på denne skolen og begynte på offentlig skole igjen. 

 

Jeg har helt siden jeg var liten visst at jeg ville konfirmere meg borgerlig. Selv om ingen i familien min noensinne hadde gjort det før meg. Men det var det rette for meg. På borgerlig konfirmasjon lærte jeg utrolig mye om livet, etikk og holdninger. Jeg fikk også være med på "camp refugee" som jeg fikk lære utrolig mye om hvordan det er å være flyktning. Disse tingene har formet meg mye til den jeg er i dag. 

 

Den dag i dag har jeg ingen spesiell religion. Jeg syns at det er så mange som misbruker religion (både kristne og muslimer) for å ha en unnskyldning når de gjør noe feil. Ta for eksempel amerikanere. De er utro mot mennene sine i helgene, og når søndagen kommer går de i kirken og ber om tilgivelse. Så er alt plutselig greit igjen, for Gud tilgir jo alle. Flere enn meg som ser hvor høl i huet det er? For å være et godt menneske trenger man absolutt ikke en religion. Den eneste "troen" jeg har er karma. Ikke sånn som buddhister som tenker på det neste liv. Men sånn type karma at hvis noen gjør noe slemt mot meg, så gidder jeg ikke å ta igjen fordi jeg vet at karma kommer til ta igjen for meg. "Man får det man fortjener" er et godt ordtak. Hvis man er et snilt menneske og hjelper andre, så får man igjen så mye. 

 

Denne trosmåten har gjort meg mye mindre hevngjerrig og mye mer vennlig. Jeg syns det er de små tingene man gjør i hverdagen som gjør deg til et godt menneske. Å holde døren for eldre mennesker eller hjelpe de med å bære varene til bilen dems, gi et kompliment til en fremmed (eller også en venn). Eller hjelpe en leser.. Som blogger har jeg fått mange mail fra lesere som trenger hjelp og råd. Jeg har fått mail fra jenter helt nede i 12 års alderen som har drevet med selvskading og vurdert selvmord. Det er hardt og vanskelig å hjelpe i disse tilfellene. Fordi man vet ikke alltid hva man skal si. Mange hadde kanskje bare droppet å svare de. Men det ville aldri falt meg inn. Tenk om jeg var i samme situasjon, og hadde ingen andre å gå til?

 

Så min "religiøse tro" er egentlig troen på det gode i mennesker. Jeg har troen på at vi alle kan være snille og fantastiske menneske, hvis vi bare vil. 

 

Orker ikke drama

God morgen skjønninger ♥


De fleste av dere har sikkert stått opp for mange timer siden. Det var egentlig planen her også. Men når katten min vekte meg 05:45 på morgenen i dag ble den planen endret. Jeg ble selvfølgelig lys våken og satt meg ned og så på Jersey Shore. I tillegg var jeg sulten så da ble det litt frokost også (les: godteri som lå igjen på sminkebordet!). Først når klokken var rundt 8:30 klarte jeg å sovne igjen, og jeg våknet først for et times tid siden. Må virkelig få fikset døgnrytmen min. Blir så sint på meg selv når jeg kaster bort halve dagen på å sove! 

Har forresten valgt å slette innlegget "Ikke klag over at du er feit". Det er så sinnsykt mange som har vridd og vrengt på ordene mine oppe i hodet sitt. Også slenger de selvfølgelig masse dritt til meg. Jeg skrev edit på innlegget der jeg føyet med noen ord der jeg forklarte til de som misforstod innlegget. Men er visst mange som fortsatt misforstår. Så derfor velger jeg heller å slette hele innlegget, orker virkelig ikke masse drama. Mandager er for meg "en ny start" så derfor orker jeg ikke å ha noe sånt hengende over meg. 
Akkurat nå sitter jeg med varmeflasker på leggene mine, i håp om at de skal bli bedre. Den siste uken har jeg hatt så sykt vondt i leggene mine, spesielt når jeg løper. Så håper virkelig ikke at jeg har fått beinhinnebetennelse. Da hadde jeg vel hatt vondt i leggene hele tiden? Men fikk et tips fra naboen min om at det kunne hjelpe å ligge med varmeflasker inntil leggene. Så da prøver jeg ut det nå! Wish me luck! Jeg vil tilbake til løpebanen igjen!

Håper dere får en fantastisk mandag! 


Jentedate med Vicky

I kveld har jeg vært på Pigen en tur med Victoria. Har jo ikke sett henne på det som kjennes ut som evigheter, men som egentlig bare er litt over 3 uker siden. Men 3 uker er lenge for meg i alle fall! Spesielt når man har en så god venninde som Victoria. Så det ble mye guttesnakk og generelt. Var noen som lurte på om gossip betydde drittslenging. Men det gjør det absolutt ikke! Ingen av oss er typen som kan sitte å snakke dritt om andre for og ha noe å snakke om. Syns ikke noe om sånt! Vi har så mye å snakke om uansett, så det blir absolutt ikke noe tema, hehe! 
Muligatawny suppe - Sinnsyk god! Anbefales virkelig nå som det er høst, den varmer virkelig! //Soppsuppe
// 

Sjekk ut den herlige atmosfæren. Utrolig koselig på høstkvelder! 

Vi spiste både suppe og dessert, så når vi gikk ut fra Pigen rullet vi nesten ut. Stappmette! 

 

Tiger and Military - Outfit

Nå skal jeg straks dra til Drammen for å møte Victoria. Siden hun studerer og jeg har vært mye med R så har vi ikke rukket å se hverandre på altfor lenge. Så nå var det virkelig på tide med en liten kaffedate! Har mye gossip å catche up med hverandre, to uker i en jentes liv kjennes jo ut som 2 måneder. Så da kan dere tenke dere! Rekker ikke å skrive mer, siden jeg må hoppe inn i bilen nå. Vi blogges senere! 


//Søstern var med og tok litt bilder i dag også! 


Jakke - HER

Bukse - HER

Skjorte - Cubus

Tee - HER

Sko - HER 

 

Pink nails - Raise awareness

Av 12 kvinner et det minst 1 av de som får brystkreft i løpet av livet sitt. Dette er en utrolig skummel og grusom statistikk. Derfor er det viktig at vi bruker oktober måneden til å sette fokus på brystkreft. Dette er faktisk det 15. året på rad som vi har en "rosa" måned. Selv har jeg lagt rosa negler i dag, for å markere at det er rosa måned. Man kan også kle seg i rosa eller bruke en rosa sløyfe-pin for å markere! 

Hvis man vil kan man gjerne hjelpe til i rosa sløyfe aksjonen ved å kjøpe en sløyfe, eller kanskje ett nytt forkle til deg selv eller noen i gave. Det kan man gjøre det HER


 // #704 disco pink, max factor HER.


Oppskrift: Speltlompe pizza

I dag lagde jeg meg en veldig sunn, rask og enkel middag. Nemlig speltlompe pizza! Hadde sykt lyst på vanlig pizza i dag, men det er så usunt, i tillegg til at man blir skikkelig daff av det! Så derfor gikk jeg for en sunnere løsning. Siden jeg ikke er noe glad i kjøtt på pizza (liker bare kylling!) så ble det en vegeteriansk variant i dag. Men man kan gjerne slenge på skinke eller noe lignende hvis man ønsker. Over kan dere se hva jeg hadde på (tok også på litt løk i siste liten!). Denne retten passer veldig bra for studenter som bor alene, siden den er veldig billig å lage. I tillegg er det enkelt å posjonere til en person. 

La speltlompe pizzaene være i ovnen på 200grader i 5-10 minutter. Følg med og ta de ut når osten er ordentlig smeltet! 

NAM! Ser det ikke godt ut? 

4 x 4 intervaller

Hei skjønninger ♥

Dagen i dag startet mye senere enn planlagt. Da jeg la meg i går var planen å stå opp i 9 tiden, men først da klokken var 12:30 våknet jeg. Men gud så deilig det var å sove ekstra lenge! Jeg kom meg raskt opp og slang i meg litt cottage cheese med kanel og et glass jordbær Biola, før jeg hoppet i treningsklærne, og stakk ned på løpebanen. I dag prøvde jeg en ny treningsmetode. Nemlig intervaltrening, og jeg kan virkelig ikke skjønne hvorfor jeg ikke har trent mer av det tidligere! 

Treningen ble absolutt mye mer effektiv og bedre. Så lurer sterkt på om jeg skal begynne med 2 intervalltreninger og 1 langkjøring hver uke fremover. Er absolutt ikke noe glad i styrke, rett og slett fordi jeg elsker friheten med å løpe. Men kan hende jeg går over til litt styrke etterhvert også! Målet mitt med trening er jo ikke å få noe syltynn kropp eller noe. Målet er faktisk å klare hverdagen bedre, å kunne gå opp mange trapper uten å blir dødssliten, eller danse i timesvis på diskoteker. I tillegg så er det så mye lettere å spise sunt når man trener regelmessig. Jeg får i alle fall ikke det samme søtsuget når jeg trener!

Dagens workout så slik ut:

- 5-10 minutter rolig jogging som oppvarming

- 4 minutter med godt joggetempo (Så fort man klarer å jogge i 4 minutter i strekk),

- 2 minutter gåing. 

- Gjenta 4 min med jogging og 2 min gåing 4 ganger. 

- Kjapp tøying!

Ferdig på ca 30 minutter. Svett og sliten, herlig ♥

 

Nå sitter jeg og spiser litt havregrøt og drikker jordbærsmoothie. Byttet ut eplejuicen jeg pleier å bruke i smoothien, med jordbær Biola. For å få i meg mer proteiner og mindre sukker. Det ble sykt godt! Et lite tips til dere som er som meg, og ikke liker melk. Så er det er super måte å få i seg ekstra kalsium på! Oppskrift på jordbærsmoothie kan dere finne HER. Brukte akkurat de samme målene, så det er bare å bytte ut eplejuicen med jordbær Biola! 

 

- Flere som har trent i dag, eller som skal det?

 

Premierefest for Kjærlighetsredet

I går var jeg på premierefesten til den nye TV3 serien "kjærlighetsredet". Festen var på Bar Bygdøy Allè og det var rød løper utenfor og kjærlighetsdekorasjoner inne. Alle deltagerne og crewet som stod bak serien var selvfølgelig der. Det ble utrolig mye god stemning og mye fantastiske mennesker! Vi fikk se første episode, og jeg ble faktisk positivt overrasket. Jeg er ikke noe spesielt fan av sånne type paradise hotell serier, men denne lover godt! I tillegg så kjenner jeg jo Marianne Jemtegård (programlederen) og noen av deltagerne, så da blir det ekstra gøy å se på! Den første episoden har premiere allerede på mandag 22:30 på TV3, så den må dere få med dere! 


//Meg og Nora

Yummy! Gjett om jeg satt og smugspiste godteri hele kvelden a?! Nora våknet opp med masse røde hjertesjokolader i veska. Godtemumsen! Hehe!

//Meg, Nora og tanten til Nora (Stine). 

Fikk utrolig mange bonger så vi kunne få gratis øl og vin. Så ble en del glass vin!


Når klokken var rundt 01:00 stakk vi på Mc Donalds for litt fyllemat. Av en eller annen grunn begynner jeg og Nora nesten alltid å snakke på et annet språk når vi får litt innabords. Så da ble det først svensk ganske lenge, før vi slo over til britisk. Det sykeste er at det kommer helt naturlig! Etter litt fyllemat på Mc Donalds hadde vi egentlig tenkt til å stikke videre på Solli Plass eller noe lignende. Men vi begynte å bli ganske slitne, så vi stakk heller og kjøpte oss to bokser is hver og så på Miss Undercover. Vi var sykt gira når vi begynte og se filmen, og etter 15 minutter hadde vi sloknet! Haha, hva kan jeg si? Sånn er det med oss jenter! 

 

- Flere som var ute i går?

 

Dagens antrekk - Klar for premierefest!

Noen kjappe antrekksbilder før jeg tar toget innover mot Oslo. Skal på premierefest for det nye TV programmet til TV3 "kjærlighetsredet". Har veldig dårlig tid nå, så rekker ikke skrive mer. Men vi blogges i morgen!

PS: Veldig gøy å se at så mange av dere har meldt dere på junkyard konkurransen allerede! Jakke - HER

Bukse og topp - Bik Bok 

Sko - HER

Veske - Ukjent

Premierefest i dag!

I dag skal jeg på premierefesten til det nye TV3 programmet "Kjærlighetsredet" med Nora. Har akkurat blitt ferdig med å sminke meg og fikse håret. Syns det er greit å være klar i god tid. Siden jeg må legge ut bilder for dere på bloggen osv. Skal ta 18 toget innover til Oslo også stikker jeg en tur innom Nora med tingene mine før vi drar på premierefesten. Er skikkelig usikker på hva jeg skal ha på meg i dag. Det står mellom en rød bukse med en hvit topp, og en svart peplum kjole. Kjenner jeg meg selv kommer jeg sikkert til å ombestemme meg i siste liten, og ta noe helt annet! 

 

Vinn gavekort på 500,- hos Junkyard - AVSLUTTET

I samarbeid med junkyard.no skal jeg gi et gavekort på 500,- kr til en heldig leser. Man kan bruke gavekortet på akkurat det man vil hos junkyard. Selv venter jeg i spenning på en pakke fra dem, og gleder meg til å vise dere klærne! Vet jo hvor godt dere liker når jeg har konkurranser. Så skal absolutt prøvd å ha det enda oftere! 

For å delta må du:

- Velge ut et produkt fra junkyard.no (til en verdi av maks 500,- kr) og legge igjen linken i kommentarfeltet. 

- Like junkyard sin facebookside HER.

- Like bloggen min sin facebookside HER.

 

Trekker ut en vinner om en ukes tid ca. Husk å skrive emailen din i kommentarfeltet, så jeg kan kontakte deg hvis du vinner! PS: Det holder å delta en gang :-) Lykke til! 

Dagens antrekk - New jacket and shoes

I dag har jeg endelig fått tatt høstvasken på bilen. Støvsugde og vasket den innvendig, også kjørte jeg den i vaskehallen til slutt. Det er helt sykt hvor kaldt det har blitt ute nå. Måtte ha på meg 2 joggebukser og gensere når jeg vasket bilen! Tidligere i dag kom postbilen innom med en stor pakke til meg fra Choies.com. I den lå det jakken og skoene jeg har på meg på bildene under. Pluss en utrolig fin beige veske med nagler. Kan vise dere den litt senere! 

Husk å følge med på bloggen i kveld. Skal legge ut en konkurranse til dere! Sko- HER

Bukse - Bik Bok

Jakke - HER

Genser - Gina Tricot

Kjede - HER

Ring - HER

 

//adlinks og sponsede klær

Løpemusikk + 7,5 km

I dag hadde jeg ukens første treningsøkt. I dag ble det 7,5 km gå/joggetur ute i det vakre høstværet. Får så utrolig mye treningsmotivasjon når det er fint vær ute. Da klarer jeg virkelig ikke å sitte inne! Så da tok jeg på meg joggeskoene og hentet hunden til pappa, Tessa. Siden jeg hadde utrolig vondt i leggen (aner faktisk ikke hvorfor!), så ble det mest gåing i dag. Men syns det er viktigst å gjøre det beste man kan gjøre i forhold til dagsformen! 


//Topp - HERFRA // Tights - HERFRA


Når jeg er ute på løpetur er det èn ting som er utrolig viktig, det er nemlig musikken. Når jeg skal løpe trenger jeg musikk som har skikkelig fart og pump i seg. Jeg har laget en liten oversikt over mine favoritter når jeg løper (prøvde å ikke ta med altfor mange standard kjente sanger!), så dere kan få litt motivasjon.

Gjerne skriv ned dine favoritt løpesanger! 

Ny treningstights fra Buyhelse

For en ukes tid siden fikk jeg en ny tights fra buyhelse.no. Har prøvd den ut litt i forrige uke, men i dag fikk jeg virkelig prøvd den ordentlig ut. Gud så deilig den er å bruke! Siden den har ganske tykt stoff er den helt perfekt til jogge/gåturer ute i det vakre høstværet. Den puster utrolig bra, men samtidlig så begynner man ikke å fryse når man har den på. Brukte en av de vanlige tightsene mine på joggetur ute for et par uker siden, da det var litt kaldt. Og fy**** som jeg frøys! Men det slapp jeg heldigvis nå! 

Tightsen kan kjøpes HER. Den er virkelig å anbefale!

Genseren er forresten HERFRA - Virkelig å anbefale den også. Elsker den ♥ Den finnes i svart, rosa, oransje og blå i tillegg til lilla som jeg har! 

 

//reklame