hits

oktober 2012

Ukens blogg

Med fengslende og nydelige bilder ble dette absolutt ukens blogg. Bloggeren heter Linda Haukaas, og hun blogger på lindahaukaas.blogg.no. Linda er en jente på 18 år som går på media og kommunikasjon, i Oslo. På bloggen hennes kan du lese om hverdag, trender, skjønnhet, photoshop og foto.  

Fotokurs hos Nikon - Fikk nytt kamera!

For en liten tid tilbake hadde blogg.no en konkurranse i samarbeid med Nikon. Der skulle 20 bloggere velges ut til å være med på fotokurs hos Nikon. Og gjett hva! Jeg ble en av de 20. Ble kjempe glad da sjefen for blogg.no ringte meg og sa at jeg hadde blitt valgt ut.

Har alltid lært alt innen foto av meg selv, så litt råd på veien sier jeg aldri nei til. Som blogger tar jeg alltid bildene selv, og da må man ha litt ferdigheter hvis man skal få en fin blogg. Så i går var vi på kurs hos Nikon. Der var det Roger Brendhagen som holdt et kurs for oss, han er fotograf for Nikon. Han hadde meg seg masse utstyr som han viste oss. Han lærte oss om; planlegging før bilder, posisjon, iso, reflektor, makro, blitz, å ha begge øyne åpne, ta bilde til riktig tidspunkt, og mye mer! Må si det kribler i kamera hendene mine etter å prøve ut nye måter å ta bilder på. 


Roger og meg Missunelig på utstyret, sa du?

Ble også kjent med noen av bloggerne på kurset. Blant annet June og Hedda. Hilste også på Andrea Badendyck, Caroline Maria, Sofie Kvelland (ssbk), Stine Steen (haawt) og enda flere! Hyggelige jenter alle sammen. Fikk også servert god mat og drikke. På toppen av det hele fikk alle bloggerne med seg et eget kamera fra Nikon. Kan med trygghet si at det er det minste kameraet jeg noensinne har sett. Samsung s3'en min er 2,5 ganger så stor! Har prøvd det ut litt i dag, og er superfornøyd med det. Det er i modellen Nikon Coolpix S01. Det perfekte kameraet til å ha med på fest, bare å putte det i bh'en. 


Dagens outfit

Har nettopp kommet hjem fra skolen. Uff, var så altfor trøtt på skolen i dag. Sovnet flere ganger. Skal bli deilig å ta igjen noen timer med søvn i natt. Har forresten sett gjennom spørsmålene dere har spurt meg i forbindelse med spørsmålsrunden. Det kom inn ekstremt mange spørsmål ! Får dessverre ikke svart på alle spørsmålene, men det regner jeg med at dere skjønner. Har valgt ut noen som jeg skal svare på video. Forhåpentligvis kommer videoen ut i morgen. 
Jakke - Nelly.com // Veske - H&M // Bukse - Cubus // Genser - Bik Bok // Skjerf - Gina Tricot // Sko - Økonomi sko 

God morgen!

Holdt på å fryse ihjel på vei til skolen. Skal bli så deilig med studiedag i morgen. Skulle egentlig ha OD dag, men det ble avlyst. Og lærerene hadde satt opp planleggingsdag, så da får vi studiedag. Skal pugge en del på matteprøven vi har på fredag. Skal ha god karakter denne gangen!

Det er forresten Halloween i dag. Hadde helt glemt det bort. Tror ikke jeg kommer til å feire det i år. Litt trist egentlig. Har alltid feiret det siden jeg var liten. Noen andre som skal/har feiret det?Dagens outfit

Dro rett til Oslo etter skolen i dag, så det er derfor det ble litt sent før det ble noe oppdatering på bloggen. Kan fortelle mye mer om hva jeg gjorde i Oslo, i morgen. Da har jeg forhåpentligvis litt flere bilder jeg kan vise dere også. Nå skal jeg rett opp i dusjen, før jeg skal legge meg. Lurer på når den dagen kommer som jeg klarer å få 8 timers søvn før skolen. Hmm..


Tightsbukse - Zara // Bluse - Bik Bok // Genser - Cubus 

Hvordan tjene penger på bloggen!

Det er veldig mange som spør meg om hvordan man kan tjene penger på blogg, så derfor tenkte jeg det var smart med en liten oversikt.  Husk at det aldri er noe poeng i å starte en blogg kun for å tjene penger. Det er en lang vei å gå fra man oppretter en blogg til man håver inn penger. Det er en del måter man kan ta i bruk for å tjene penger på bloggen sin. Men disse to måtene er de vanligste. 


Sponsorer. 
Det er ikke noe hemmelighet at toppbloggere blir sponset med absolutt alt. Grunnen til at disse blir sponset er at de gir god reklame for bedriften. Da får bedriften flere kunder, og bloggeren får gratis ting, vinn-vinn. 

For å få sponsorer er det noen generelle krav. Dette er ikke krav som er håndfaste, men kan være smart å følge. 
- Minimum 500 unike (ikke sidevisninger, men unike) lesere hver dag.
- Ha god kvalitet på bloggen. Les hvordan du kan bli en flinkere blogger HER. 

Hvis man ligger på topplista blir man som regel kontaktet av diverse sponsorer. Siden de kan lett finne bloggen din og se hvor mange unike lesere du har, når du ligger på forsiden. Men dersom du ønsker å få sponsorer på egenhånd kan du alltids sende en mail. Du finner som regel alltid mail adresser på hjemmesider til de eventuelle du vil bli sponset av. 

I en mail bør du ha med følgende:
- Antall unike lesere du har per dag
- Hva du selv blogger om
- Alder
- Hva slags samarbeide du vil inngå


Et lite utvalg av ting jeg har fått sponset

Tekstlinker og bannere. 
Denne kan alle ta i bruk. Det er lett og du trenger ikke et minimum av lesere. Selv om du trenger en del lesere for å i det hele tatt få noe fortjeneste. 
Selv bruker jeg tradedoubler.com til tekstlinker og bannere. På tradedoubler kan du finne forskjellige bannere og tekstlinker fra sider som; nelly, heppo, brandos, blush, osv. Tekstlinker kan du bruke hvis du vil blogge om et produkt fra en side. De fleste gir deg en fortjeneste på 7-15% av det du selger for. 

 


Når du endelig har blitt sponset er det viktig å være ærlig når du reklamerer for et produkt. Ikke selg "blogg-sjelen" din, ved å skrive positivt om et dårlig produkt. Dette er dårlig blogg-etikk. Man skal ALLTID merke innlegg som er reklame med "reklame/sponset" eller lignende. Dette står faktisk i den norske lov. Så denne er ganske viktig å følge. 


Håper disse tipsene hjalp litt!

 

Spørsmålsrunde - AVSLUTTET

Nå er det 4 måneder siden jeg sist hadde en spørsmålsrunde. Så tenkte jeg kunne sette igang en ny nå. Er litt usikker på om jeg skal svare skriftlig eller på video. Hva syns dere? I alle fall, hvis du lurer på noe så er det rette tidspunktet å spørre på nå. Spør anonymt eller ikke. Your choice. 

 

Konkurranse - Bli ukens blogg! - AVSLUTTET

Kjører i gang en ny runde med ukens blogg. Den som blir ukens blogg får bilde (bruker bilde fra vinner sin blogg) og link i sidemenyen min. Den blir også annonsert i ett innlegg på bloggen. Trekker ut ukens blogg på torsdag. 

For å bli ukens blogg må du:
-  Dele dette innlegget. Trykk på "Liker" knappen nederst i innlegget.
- Legge igjen adressen til bloggen din i kommentarfeltet. 
 

Black'n white

Våknet til et stort sjokk i morres. Det var masse snø overalt. Hater virkelig snø. Da blir det kaldt, vått og jævlig. Begynte nesten å gråte da jeg så at de fine fargene fargene fra høsten var borte, og det var kun hvitt overalt. Kom hjem for ikke så lenge siden, og er sykt trøtt! Selv om vi startet sent i dag. Startet 9:30, det er det eneste gode med mandager! Så skal ta meg en liten powernap nå. Legger ut påmelding til ukens blogg senere i kveld. Husk å melde dere på!


Video - DIY Spike Shorts

Viste dere noen bilder av den nye shortsen min i går. Lagde den ut fra en helt basic shorts fra Gina Tricot.  Her er i alle fall en video om hvordan jeg lagde den! Naglene er kjøpt på ebay. Bare søk på spikes så finner du masse å velge i. Syns den ble veldig kul. Hva syns dere?

Husk å sette kvaliteten på 1080p. Vinn Justin Bieber deksel -AVSLUTTET!

I samarbeid med covers.no skal en heldig leser få et Justin Bieber deksel. Dekselet passer til iPhone 4 og iPhone 4S. Trekker en tilfeldig leser den 6. november. Du kan også finne dekselet HER. 

For å vinne må du: 
-
 Dele dette innlegget. Trykk på "Liker" knappen nederst i innlegget.
- Legg igjen e-mail adressen i kommentarfeltet, samt med navnet ditt.  

 

DIY: Studded shorts

I dag har jeg gjort noe jeg aldri har gjort før. Jeg har nemlig lagd meg en spike shorts. Filmet mens jeg lagde den. Så det kommer ut tutorial på den i morgen (forhåpentligvis). Tok ganske lang tid å lage den. Men det var verdt det! Er ganske gøy å gjøre slike prosjekter egentlig. Man føler seg så kreativ. Også får man noe som er personlig, og som ikke alle andre har prikk lik av. Kjøpte naglene på ebay.For ett år siden..

For ett år siden raknet hele verden for meg. Alle drømmene mine ble knust. På den tiden her i fjor bodde jeg på Høvik i Bærum. Hadde endelig funnet meg en egen leilighet, og var klar for stå på egne bein. Jeg hadde også fått jobb som kokkelærling på Strand, som skulle være en av norges beste steder for kokkelærlinger. Jeg hadde lenge drømt om å komme meg langt vekk fra Hokksund, og inn mot Oslo. 

Men det er ikke alltid at ting går som det skal. Jeg var sikker på at jeg kom til å elske jobben min på Strand. Når man jobber som kokk må droppe alt det sosiale, fordi man alltid jobber da andre har fri. Hvis man skal være kokk må man faktisk elske det man jobber med, for det er hele livet ditt. Men etter mange harde og sene vakter, begynte jeg å hate jobben min mer og mer. Jeg mistet helt lysten til å lage mat. Jeg hatet det. Til den dag i dag hater jeg fortsatt å lage mat. Lysten til å lage mat ble definitivt ødelagt. Lærlingertiden min ble absolutt ikke som jeg trodde den skulle bli. 

Det eneste sosiale jeg fikk vært med på var å feste. Da dro jeg som regel kjapt hjemom etter jeg var ferdig med senvakt, og rett på byen. Kjente at kroppen min ikke tålte mer. Jeg ble mer og mer syk. Klarte såvidt å stå oppreist på jobben. Hver gang jeg kom hjem fra jobb var jeg helt utkjørt. Slik pågikk det i et par måneder. Jeg fikk også en telefon fra moren min mens jeg var på jobb at bestefaren min hadde dødd. Det var helt forferdelig å miste han. Husker jeg knakk helt sammen i begravelsen hans. Har ikke skrevet noe om det på bloggen før nå, fordi det har gjort så altfor vondt å snakke om det.
Jeg fant også ut at det var mye mugg i leiligheten jeg bodde i. Taket på badet var fullt av mugg, veggen i gangen var full av mugg og alle vinduskarmene var fulle av mugg. De som jeg leide leiligheten av hadde malt rett før jeg flyttet inn. Så jeg vet ikke om det hadde vært problemer med mugg der før, men jeg antar det. Jeg merket at jeg ble mer og mer dårlig ettersom det kom mer mugg. Jeg prøvde å vaske det vekk, slik at jeg ikke skulle ble så syk av det. Men det var umulig.

En kveld ringte mamma meg, og det sa stopp. Hun visste ikke om noe av det som hadde foregått i livet mitt før da. Men jeg fortalte henne alt. Hun hjalp meg å komme meg ut fra leligheten og vekk fra jobben. Er så utrolig glad for at moren min støttet meg så mye på den tiden. Det trengte jeg virkelig.

Jeg hadde vært hos legen for å sjekke om det var muggen som gjorde meg syk. Jeg fikk svar fra legen i midten av november at jeg hadde hatt kyssesyken og muggen gjorde det enda værre. Er virkelig ikke rart at jeg var dårlig da. De neste 3-4 månedene klarte jeg ikke å jobbe eller gjøre noe. Kroppen min var så ødelagt etter at jeg hadde jobbet og festet mens jeg var syk. Til den dag i dag er jeg fortsatt ikke helt frisk igjen. Men det går mye bedre nå. Jeg går på skole (og elsker det), jeg bor hjemme med folk jeg er glad i, er med gode venner igjen og jeg har en blogg med verdens søteste lesere. 

 

Det går bra med meg nå.

 

Det ble et litt langt og veldig personlig innlegg nå. Men følte at jeg endelig var klar for å si hva som skjedde for et år siden. 

James Bond med Isabella

I går var jeg på kino med Isabella. Vi stakk på Pigen og tok en kaffe først. Vi satt og snakket og koste oss. Tror aldri det er et sekund stillhet når vi er med hverandre. Vi må alltid fortelle hverandre alt. Vi har en litt uskreven regel; hvis man ikke har fortalt det til den andre, har det ikke skjedd. Det gjelder i alle omstendigheter. Så det er ikke rart at vi har mye å snakke om!

Etter vi hadde vært på Pigen stakk vi bort på kiwi og kjøpte litt godteri. Syns det er greit å spise godteri når man er på kino. Men er ikke så veldig fan av det til vanlig. Filmen vi skulle se var Skyfall, James Bond. Den var sykt bra! Til og med Isabella som ikke liker action filmer, likte den. Det sier litt! Hele kinosalen var proppfull av folk. Anbefaler alle å se den. Glemte helt bort at jeg hadde med meg kamera i går, så ble bare bilder med mobilen. 

Dagens outfit

Nå har jeg nettopp spist taco med familien. Her i huset har det nesten blitt en tradisjon å spise taco sammen på fredagene. Er kanskje flere familier som har det sånn? I kveld skal jeg på kino med Isabella. Vi skal se den nye James Bond filmen. Har nettopp sett traileren, og den ser helt rå ut! Jeg elsker action, så dette er filmen for meg. Har sett de fleste av de tidligere James Bond filmene. Så nå gleder jeg meg. 
Jakke - H&M // Sko - Din Sko // Bukse - Cubus // Genser og skjorte - Bik Bok // Veske - Ukjent

Nytt design på bloggen!

Etter mye problemer med visning av bloggen i internet explorer har jeg nå byttet design. Har kryss-sjekket det i internet explorer og det fungerer helt perfekt. Så nå håper jeg at ikke flere opplever problemer med designet. Det er så kjedelig å være inne på en blogg hvor designet er helt på trynet. Så derfor har jeg byttet det ut. Har beholdt headeren og noen andre småting fra det forrige designet. Det nye designet er også mye mer oversiktlig når det kommer til sidemenyen. 

Hva syns du om det nye designet?

FØR

ETTER


Nominer meg til Vixen Blog Awards!

Hadde satt utrolig pris på om alle som leser bloggen min, kunne tatt seg 2 minutter til å nominere meg, til Vixen Blog Awards. Under kategorien "Årets skjønnhetsblogg". Ville betydd så mye for meg om dere kunne hjelpe meg med dette. Dere kan gjerne bruke bilder fra bloggen min hvis dere vil skrive innlegg. Gjerne del dette innlegget på Facebook. Da hjelper dere meg mye! Trykk HER for å nominere meg ♥ Det er lov til å nominere så mange ganger dere vil. 

Dagens innkjøp

I dag stakk jeg innom Gulskogen senteret en kjapp tur etter skolen. Jeg har lenge lett etter den perfekte høst/vinter jakken, en lue og et skjerf. Og i dag fant jeg alle tre. Jente-lykke! Fant en utrolig vakker og klassisk jakke på H&M. Likte veldig godt pelkragen på den. Før noen klikker helt vilt på meg og kaller meg dyremorder. Må jeg bare nevne at pelskragen er av fake pels. Fant også en lue med matchende skjerf på Gina Tricot. Var faktisk veldig billig. Ble 200,- for lue og skjerf til sammen. 

Elsket forresten lyset ute i dag. Blir så mye bedre bilder når man får brukt lyset som hjelp. Elsker å ta bilder da! 

 

Favoritt produkt

Hvis jeg skulle kun hatt et produkt ville det vært dette. Jeg simpelthen elsker dette produktet! Jeg har brukt det i  4 (?) måneder nå, og kommer ikke til å slutte med det første. Produktet jeg snakker om heter "Blemish remedy". Det er fra bareMinerals. Det hjelper utrolig godt mot kviser. Jeg bruker det hver eneste dag der jeg har kviser. Og den gjør at kvisen tørker ut, og går bort. Jeg pleier å ta på primer først, også bruker jeg en kost til å ta på blemish remedy. En gang i måneden pleier vi jenter å få litt ekstra med kviser, og da pleier jeg å ta det på om kvelden også. 

Et produkt jeg absolutt anbefaler til alle som har kviser der ute. Enten om du er jente eller gutt. Hvis du er gutt kan det være lurt å kun bruke det på kvelden siden du kan se pulveret hvis du ikke dekker over med sminke. Du kan få kjøpt produktet på forskjellige salonger, men vet at Kicks (tidligere esthetique) fører bareMinerals. Gå gjerne inn på dermanor.no og ta forhandlersøk under bareMinerals. Da finner du den nærmeste butikken som selger produkter fra bareMinerals. Veldig hendig!


Sponset produkt, men 100% ærlige meninger. 

Trekker forresten straks vinneren av den elektriske tannbørsten. Annonserer vinneren på facebook siden min.

Dagens outfit

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra skolen. Hater onsdager. De er de lengste skoledagene i uken. Skikkelig seige. Lurer på hvor mange ganger jeg sovnet mens vi hadde time. Det var mer enn 10. Uff. Må virkelig lære meg å legge meg tidligere. Heldigvis har vi ingen prøver denne uken. Det er herlig det! Da kan jeg puste litt ut, og rekke andre ting.

Tenkte egentlig å dra på trening i dag. Men er så altfor trøtt, så tror ikke det blir noe av. Så da blir det nok å slappe av og se på The Vampire Diaries istedet. Har fått helt dilla på det. Siden torsdag har jeg sett hele sesong 1, og halvparten av sesong 2. Syns Damon er så sykt kjekk. Mørkt hår og blå øyne er sykt fint på gutter. Hvis jeg finner en gutt som ligner på han, skal jeg lett gifte meg med han! Hehe 
Jakke - Gina Tricot // Sko - Skopunkten // Bukse og bluse - Cubus

8. Funfacts om meg

1. Da jeg var liten fjernet jeg mandlene mine på Kongsberg sykehus. Legene klarte kun å fjerne en og en halv mandel, så jeg ble kjørt med ambulanse til Drammen sykehus. Var sykt nær på å dø. Til den dag i dag nekter jeg å være på Kongsberg sykehus. De som opererte meg må ha vært sykt inkompetente, som nesten drepte meg. 

2. Da jeg gikk i 4. og 5. klasse gikk jeg på adventistskole. Det er en privatskole som ligger i Mjøndalen. Rosendal heter den. Veldig koselig skole. Men ble altfor kristen for meg.

3. Jeg har sær humor. Type; guttehumor som man ikke forventer at en jente har.

4. Når jeg har under 1000 kr på bankkortet får jeg helt panikk. Klarer ikke å være blakk.

5. Jeg har angst for hår. Det værste jeg vet om på gutter er hårete brystkasser, ape-hårete bein, hår under armer og hår der nede. Nasty shit. 

6. Jeg hisser meg sykt fort opp i trafikken. Klikker helt hvis folk kjører sykt sakte eller ikke bruker blinklys. Jeg er den type bilist som er den kjappeste til å gi fingern og tute på andre. Haha!

7. Jeg ser alltid det positive i alt. "Always look at the bright side of life" er favoritt uttrykket mitt. Følger det virkelig til punkt og prikke. 

8. Jeg fins ikke nysgjerrig. Jeg klarer aldri å få med meg om folk har fått seg kjærester eller andre ting. Jeg er virkelig ikke den som prøver å tvinge personlige ting ut av andre. Hvis folk vil fortelle meg ting, så kan de det. Men jeg kommer ikke til å sitte å grave etter ting. 

 

 OBS: Husk å melde deg på konkurransen der du kan vinne en elektrisk tannbørste. Trekker ut en vinner i morgen! Gjør det HER

Meld deg på ukens blogg! - AVSLUTTET

Kjører i gang en ny runde med ukens blogg. Den som blir ukens blogg får bilde (bruker bilde fra vinner sin blogg) og link i sidemenyen min. Den blir også annonsert i ett innlegg på bloggen. Trekker ut ukens blogg på torsdag. 

For å bli ukens blogg må du:
- Like facebooksiden min HER
- Legge igjen adresse til bloggen din i kommentarfeltet. 

 

Studded bra

Lovte dere noen bilder med den nye nagle bh'en min. Prøvde den under noen bluser og en topp. Elsket det! Syns det ble skikkelig kult og røft. Party tilbehør til 1000. Du kan få tak i den HER. Syns strl på den stemmer veldig med andre bh'er. Var noen som spurte om det er super push up i den. Det er det absolutt ikke. Det er en del mindre enn en vanlig push up bh. 
Studded bh - HER

Pakke i posten - Studded bh

I dag fikk jeg kanskje årets råeste sponsorpakke i posten. Pakken inneholdt en bh med nagler fra madlady.se. Elsker den allerede! Den er sykt kul å ha under en gjennomsiktig bluse, som man har litt åpen. Kan vise dere bilder med bh'en på i morgen. Har tatt av meg sminken, så orker ikke ta bilder nå. Men måtte bare vise dere en liten sneakpeak på den. Den satt også veldig godt forresten. Og naglene er ikke så spisse som de ser ut, så den ødelegger ikke toppene dine. Den er heller ikke vond å ta på, hehe ;)

Nå er den på salg for kun 299,- kr. Kan kjøpes HERKul eller hva?

Sponset produkt

Blogging er en livsstil.

Det er mange som tror at det å blogge er bare å slenge ut et par innlegg hver dag, så får man masse lesere. Man sannheten er en annen. Når man er blogger har man et stort ansvar. Folk lytter på hva du sier, og ser på deg som et forbilde. Man må også være veldig forsiktig med hva man skriver, så ingen blir krenket. Man må også finne en god balansegang på hvor mye man skal legge ut på bloggen om seg selv.

Selv skriver jeg aldri om; krangler med venner (selv om jeg sjelden krangler med venner), hvis jeg holder på med noen, foreldrene mine, hvis jeg har en skikkelig dårlig dag, osv. Jeg syns ikke at slike ting passer inn på min blogg. Jeg oppfordrer heller aldri til å røyke/snuse eller misbruke narkotika. Jeg har lagt ut innlegg fra fylla tidligere, men oppfordrer aldri noen under 18 år til å drikke alkohol. 

Når jeg blir kjent med nye mennesker kommer fort bloggen opp som et tema. Da er det ofte at mange lurer på hva jeg tjener på bloggen. Siden blogging er en veldig varierende inntekt, ønsker jeg aldri å si hvor mye jeg tjener på det å være blogger. Jeg syns at inntekten er en ting som er privat, og som jeg vil holde for meg selv. Ikke engang mine nærmeste venner vet hva jeg tjener på bloggen. Hvis jeg dater en ny gutt er jeg alltid redd for at bloggen kommer til å stå i veien for et forhold. Selvfølgelig bruker jeg mye tid på bloggen og jeg er veldig personlig på den. Men det er ikke dermed sagt at jeg må legge ut innlegg på innlegg om hvordan gutten er. Jeg vet også at jeg aldri hadde hengt ut en gutt på bloggen, hvis forholdet hadde gått dårlig. Det hadde blitt for barnslig.
 Men tilbake til bloggen. Som blogger er det mye jeg har ansvar for å gjøre. Jeg må; skrive innlegg hver dag (helst 3 ganger hver dag), svare og godkjenne kommentarer, svare på mailer fra sponsorer, kommentere andre blogger, føre regnskap, finne inspirasjon, ta bilder, finne gode antrekk, redigere bilder, lage filmer, prøve ut nye produkter, og mye mer. Man gjøre det om til en livsstil. Rett og slett.

Men selv om det er mye å gjøre som blogger er det verdt det. Jeg får så mye god respons fra lesere i form av kommentarer på bloggen og når dere stopper meg på gaten. Setter alltid veldig pris på at lesere kommer bort til meg og snakker med meg. Istedenfor å stå å glane litt rart på meg. Jeg biter ikke så det er bare å komme bort :-) Jeg får også være med på mye morsomt som da jeg var gjesteblogger for Isadora og var med backstage en hel dag på moteshow.

I bunn og grunn kan det å være blogger være en fantastisk ting. Men da må man legge det opp som en livsstil. Det er også veldig viktig å vite hvem de ekte vennene dine er, og at man kan stole 100% på de. Husk at hvis du virkelig vil noe og du jobber hardt for det, kan drømmene dine gå i oppfyllelse.

 

Gjerne "like" dette innlegget :-)

Spørre undersøkelse

Hadde satt utrolig pris på om alle kunne tatt seg 2 minutter til å svare på en kjapp spørreundersøkelse. Det er kun 7 spørsmål, og du trenger ikke registrere deg eller fylle ut lange tekster. Ta undersøkelsen HER. Da er det lettere for meg å se hva dere ønsker å lese om. Er også veldig interessant å se alderen osv på dere! Håper så mange som mulig tar undersøkelsen! ♥ Kjenner jeg er spent på å se resultatene! 
Vinneren av ukens blogg

Denne ukens blogg ble Bianca. Hun bor i Spania og blogger om livet sitt derfra. Bianca er utrolig flink til å ta bilder, og har fotograf kvalitet på hvert eneste bilde. Har lest bloggen hennes en stund og hun er en av de få jeg følger på bloglovin. Absolutt en blogg verdt som er verdt å ta en tur innom. Trykk HER for å komme inn på bloggen. 

dfsdfsadf

IMG_5623

IMG_4100

IMG_3298

5 skjønnhetstips1. Et lag med blank neglelakk på toppen gir ikke bare ekstra glans, det styrker også manikyren slik at den holder seg lengre. 

2. Du kan lage din egen skrubbekrem med  vanlig bodylotion eller dusjsåpe som du blander med sukker eller salt.

3. Hvis du vil ha skinnende vakre legger som ikke er fettete, kan du blande inn litt babyolje i body lotionen din for ekstra glans.

4. Dersom du skulle komme utfor uhellet og få striper av selvbruningskremen, så kan du ta bakepulver på en svamp og skrubbe det vekk. Smør så inn med en god krem.

5. Ta bilder med mobilen din av forskjellige måter du kan sette sammen yndlingsplaggene din på, så slipper du å bruke tid på det hver morgen.

Vinn elektrisk tannbørste fra Oral - B

AVSLUTTET!!!!

Jeg sverger alltid til de elektriske tannbørstene siden de fjerner plakk mye mer effektivt og etterlater tennene helt glatte. For å ha sunne og hvite tenner er det viktig at man får pusset tennene ordentlig. Så den siste måneden har jeg prøvd ut en ny elektrisk tannbørste. Den er fra Braun og heter Oral - B Trizone 500. Oral - B er det merket som er mest anbefalt av tannleger verden over. Jeg er veldig fornøyd med denne tannbørsten og det kjennes ut som det er en blanding av en elektrisk tannbørste og en vanlig tannbørste. Som passer midt i blinken for de aller fleste! 

Siden jeg er så fornøyd med denne tannbørsten, skal jeg lodde ut en til en heldig leser! Så da er det bare å følge stegene under for å vinne den. Jeg kårer en vinner 24 oktober, vinneren annonseres på facebook.

FOR Å VINNE MÅ DU: 
- Legge igjen navn og e-mail adressen din i kommentarfeltet ( viktig! Så jeg kan kontakte deg) *
-Like facebooksiden min HER (sjekker om du har gjort det). 


Produktet er sponset, men 100% ærlige meninger. 

Familieselskap - er så mett at jeg triller!

I dag har jeg vært hos tante og onkel i et lite familieselskap. Søsteren min Madeleine og fetteren min hadde bursdag på torsdag. Så da feiret vi det i dag. Spiste utrolig mye god mat. Alt fra gravørret til roastbiff, til pavlova. Onkel er en utrolig flink kokk så han stilte opp med den beste maten! Maten var så god at jeg nærmest rullet ut døren på vei hjem.

Hvitere tenner på 30 sekunder?

Vil du hvitere tenner på 30 sekunder? Uten å måtte sitte med blekinger på tennene i lange tider. Da er dette produktet for deg! Selv har jeg prøvd det ut, og er veldig fornøyd. Det fungerer som et munnskyll, og man kan se virkningen etter 30 sekunder. Hvitfargen på tennene holder i hele 5 timer. Og man kan bruke munnskyllet to ganger per dag. Tennene dine blir hvitere og hvitere for hver gang man bruker munnskyllet. 

Jeg syns dette munnskyllet er veldig greit å bruke før en date, et viktig møte, en fest eller andre eventer man vil se litt ekstra smashing ut på. Det kan også brukes til vanlig bruk, hver dag. Ikke bare gir produktet deg hvitere tenner, men du får også bedre ånde av det også. Det bekjemper også bakteriene i munnen din. Og forebygger misfarging og flekker på tennene. 

Produktet kan du få tak i HER. Hvitetenner.net har også mange andre blekingsmetoder som er absolutt verdt å sjekke ut. Prøver ut noen flere produkter fra de, som det kommer anbefalinger på med en gang de er ferdig testet. 


Produktet er sponset, men 100% ærlige meninger. 

 

Har du prøvd ut tannbleking før?

Nytt treningsopplegg!

I dag har jeg vært på Fitness One for å sette opp et nytt treningsprogram. I det treningsprogrammet som Mathias satt opp for meg trener jeg hele kroppen. Siden jeg trener en gang på mandager, i gymmen, skal jeg trene ca to ganger på Fitness One i tillegg. Kjørte en testrunde på treningsopplegget i dag. Merker at dette blir bra, er helt utkjørt. Blir sikker støl i morgen. Men da har jeg gjort det riktig! Nå skal jeg bare slappe av i kveld. Har vært en slitsom uke, og har en del på planen for helgen. Så da er det om å gjøre å slappe av når man kan. 

Skal prøve å få øvd litt på mattematikken i dag også. Skjønner virkelig ikke noe av det vi gjennomgår i timen. Fikk 3- på sist prøve (sykt mange som strøyk og fikk 2 også) så her må det skjerpes! Nekter å gå ut med 3 i standpunkt. Skal minst ha en 4, forhåpentligvis en 5. Så da må det jobbes litt (mye) utenom skolen. Påbygg for the win! 

Vil du bli ukens blogg? - AVSLUTTET

Kjører i gang en ny runde med ukens blogg. Den som blir ukens blogg får bilde (bruker bilde fra vinner sin blogg) og link i sidemenyen min. Den blir også annonsert i ett innlegg på bloggen. Trekker ut ukens blogg på tirsdag.  

For å bli ukens blogg må du:
- Like facebooksiden min HER
- Legge igjen adresse til bloggen din i kommentarfeltet. Ny header og nytt profilbilde på bloggen!

Plukket ut headeren som ble sendt inn av carmenl.blogg.no. Ble utrolig glad for at så mange sendte inn fine headere, tusen takk! Syns bloggen min ser mye mer forsegjort med den nye headeren. Byttet også ut profilbilde, var veldig lei av det gamle. Nå gleder jeg meg til å høre hva dere syns! 

Trekker også ut vinneren av iPhone deksler senere i kveld. Har du ikke meldt deg på enda kan du gjøre det HER.
EDIT: Annonserer vinneren på facebook sidnen min HER  


FØR
 

Headere som er sendt inn så langt

La ut et header ønske på headerplease.com i går. Har fått inn en del allerede, under kan du se noen av de mottatte headerene. Utrolig mange flinke bloggere som har laget de forskjellige headerene. Gjerne send inn en header du også. Trykk HER for å se bilder du kan bruke. Du kan laste opp headeren på headerplease eller sende til mailen min: stina_blogg@hotmail.com 


Laget av: http://nergizsadik.blogg.noLaget av: http://carmenl.blogg.no/ 


Laget av: http://tillma.blogg.no Laget av: http://nergizsadik.blogg.no 


Hvilken likte du best?

Min største inspirasjonskilde

Er det en artist som klarer å fange meg med sin musikk, er det Lana Del Rey. Hennes vakre og drømmende sanger har virkelig tatt verden med storm. Når man hører på musikken drømmer man seg inn i det amerikanske 50-60 tallet, hvor kjærlighet står i sentrum. Hele kles- og musikkstilen er veldig 50-60 talls, noe som jeg selv blir helt bergtatt av. Hver gang jeg har en litt lei dag setter jeg på en av hennes sanger og blir i bedre humør med det samme. Sangen som er postet øverst i innlegget er så vakker, at hver gang jeg hører den bilr jeg helt rørt. Ikke fordi jeg blir trist. Men fordi den er så vakker. 


 

Når det kommer til utseendet til Lana har jeg bare ett ord å si: fantastisk! Det er så særegent og spesielt. Ikke et typisk ansikt som man ser på gaten. Elsker hvordan hun legger sminken sin. Håret og sminken ligner veldig på slik Priscilla Presley så ut da hun var sammen med Elvis Presley. Høyt hår med masse volum, og selvfølgelig langt. Selv elsker jeg looken, og skulle ønske den kom inn i motebildet igjen. Kanskje Lana blir den som bringer den looken tilbake?

  

Hva syns du om Lana Del Rey?

 

Gjerne like innlegget hvis du er fan av Lana!

Fanvideo til meg

Søkte litt rundt på google i stad og fant en fanvideo som er laget av johannameg.blogg.no. Ble helt rørt over hvor søte lesere jeg har. At noen bruker tiden sin på å lage en hel video om meg, er helt skjønt! Kan med trygghet si at jeg har de snilleste leserne! Det er også mange i det siste som har lagt ut anbefalinger og lignende av meg, må bare få sagt hvor mye jeg setter pris på det. It makes my day! Hvis det er flere som vil sende meg videoer eller headere de har laget, kan de sende det på mailen min. stina_blogg@hotmail.com  ♥

5 skjønnhetstips1. Husk å påføre solkrem 20 minutter før du går ut i solen. Og la den tørke før d u tar på deg klær! Smør deg også regelmessig gjennom hele dagen.

2. Solfaktor 30 om sommeren, og 15 om vinteren er et godt utgangspunkt for de aller fleste. Du blir brun uansett og fargen varer faktisk lenger om du ikke blir "bråbrun". 

3. Oppbevar sminkekoster i en kopp eller et glass, så de står luftig. Ikke la de ligge og slenge i sminkeskuffen med den andre sminken din.

4. Uansett hvilken hudtype du har er det ikke noe naturlig med matt hud. Den skal alltid ha en glød. 

5. Skal du på fest, kan du legge litt solpudder på skuldre og på kragebena for å få en ekstra glød og skimmereffekt.  

Ukens blogg

Denne ukens blogg vinner ble Julia Kristiane. Som blogger på juliakristiane.blogg.no. Elsket de fine bildene hennes, som hadde utrolig god kvalitet. I tillegg er hun utrolig vakker, og han nydelig hår. En blogg verdt å ta turen innom! 

Har du vært innom bloggen hennes før?

Bilder av meg fra da jeg var 13 år.

Mange dere har ofte spørt meg om jeg kan legge ut bilder fra da jeg var yngre. Så nå skal jeg vise dere noen bilder fra da jeg gikk i 8. klasse og kun var 13 år gammel.  På den tiden elsket jeg alt som var rosa. Paris Hilton var mitt store forbilde. Og jeg var fortsatt bestevenn med Pia, som jeg hadde vært bestevenn med siden jeg gikk i barnehagen. Uheldigvis vokste vi fra hverandre litt senere i ungdomstiden, så vi er ikke så mye sammen nå lenger. Brukte veldig lite sminke når jeg gikk i 8.klasse. Men var helt avhengig av maskara, uten den var det verdenskrise! 

Kan med trygghet si at jeg har forandret meg utrolig mye. Eller hva syns dere?Nye innkjøp

Var innom senteret i stad for å finne nye vintersko. Og jeg fant med faktisk to par. Helt like modeller, men et i brunt og et i svart. Syns de var så sykt behagelige og varme å ha på, at jeg måtte bare ha de. Sånne type sko er jo ikke det som holder seg best, så det kan være smart å ha to par å veksle mellom. Likte også at de ikke gikk så høyt opp på leggen. Da slipper man at de blir så "daffete". Kjøpte også en ny jakke. Fant endelig en som satt fint. Vanskelig å finne det! 


Hvordan få en bedre blogg - 10 tips!

Mange av dere spør meg om tips til hvordan dere kan bli flinkere bloggere. Har også fått mange forespørsler om jeg kan lage et innlegg med noen tips. Så nå har jeg 10 tips til dere, som har fungert for meg. Jeg skal ikke påstå at dette er en fasit til å havne på toppen etter 10 dager. For det er det ingen som gjør. Hvis man vil havne på topp må man bygge seg oppover og bli flink. Disse tipsene her kan hjelpe dere godt på vei. 

1. Design. 
Det første jeg ser når jeg kommer inn på en blogg er designet. Hvis du har en lys bakgrunn, mørk og tydelig skrift, og har et design som gjør det lett for leserne å finne frem er du man langt på vei. 

Det værste jeg vet når jeg kommer inn på en blogg er mørk/blinkende/mønstrete/distraherende bakgrunn. Med hvit skrift eller en annen lys skrift. Og et design som kun er et standard blogg.no design. Hvis jeg kommer inn på en blogg som dette, går jeg rett ut igjen. Jeg tar ikke bloggeren seriøst hvis man har et så dårlig design. 

2. Vit hvem som er leserne dine. 
Noen ganger kan det være vanskelig å vite hvem som leser bloggen din. På Google analytics kan man finne ut hvilket land leserne dine bor i, til og med hvilken by de befinner seg i når de leser bloggen din, om de er faste lesere, hvor lenge de er inne på bloggen din, hvordan de finner bloggen din, og mye mer. Du kan også gå inn på de som kommenterer bloggen din for å se hva slags lesere de er. 

Jeg synes personlig at det er viktig å vite hvor leserne mine bor, hvordan de kommer seg inn på bloggen min, hvor lenge de er inne på bloggen min og om de er faste lesere. Det som er best er å ha mange faste lesere, og ikke masse lesere som er inne på bloggen din i ett minutt også kommer de aldri tilbake igjen (for eksempel). 

3. Kvalitets innlegg. 
Det er viktig for leserne at du gir de et innlegg som de ønsker å lese. Tar man bilder av middagen moren har lagd til dem og poster det som "dagens middag" eller lignende, er ikke dette er innlegg som har noe som helst verdi for leserne sine. Skal man legge ut bilde av middagen sin kan man skrive oppskriften man brukte for å lage middagen, eller andre tips som har verdi for leseren. 

En stor feil mange også gjør med outfit innlegg, er at de tar bilde med webcammet sitt, iført joggebukse og hettegenser, og de bruker en rotete bakgrunn. 
Skal man legge ut outfit innlegg synes jeg personlig at det er best å bruke en hvit bakgrunn eller ta bilder ute. Jeg synes at hvis man skal legge ut outfit bilder skal det ha noe verdi for leseren. En joggebukse og hettegenser er ikke det som inspirerer meg en smule. 


4. Nisje 
Jeg har lenge slitt litt med å finne meg en spesiell nisje, siden jeg har lyst til å skrive om så mye forskjellig. Men det som jeg har kommet frem til er at jeg skriver om hverdagen min og det ovefladiske i den. Altså: sminke, mote, noe personlig, modell oppdrag og trening. Dette synes jeg personlig er en god blanding for meg. 

Men man må finne sin egen nisje. Å finne sin egen nisje betyr ikke å kun skrive om en hunderase eller kun legge ut outfit innlegg hver dag. Men å finne den kategorien man hører til i. Eksempel: hvis du er flink til å tegne kan du ha en tegneblogg. Hvis du er flink til å ta bilder kan du ha en bildeblogg. 

Det viktigste er å skrive om noe du er flink til og liker. 


5. HTML
Hvis man vil ha ett bra design er det kjekt å kunne noen html koder. Det finnes kjempe mange blogger som forklarer html bra og som gir deg kodene. Jeg sier ikke at man skal lære å bygge et design fra bunn av, tvert imot. Det jeg mener er at hvis man bruker et gratis design er det kjekt å vite hvordan du kan gjøre det om så det passer bedre til din egen blogg. 


6. Skrivefeil.
Det er utrolig mange ganger jeg leser på en blogg og det er fullt av skrivefeil. Det er veldig viktig å dele opp setningene riktig og bruke; komma og punktum. En smart ting er å lese teksten høyt og granske den for deg selv, før du publiserer den. 


7. Navn på bloggen. 
Ingen kommer til å huske hva bloggen din heter hvis du kaller den "xoxostinamariebakken<3". Det blir for mye og for langt. Jeg brente meg selv litt på dette da jeg hadde Stinamariebakken.blogg.no som navn. Derfor byttet jeg over til stina.blogg.no. Det er viktig å ha ett kort navn. Gjerne noe som er lett å huske. 


8. Kvalitet på bilder. 
Jeg er personlig veldig glad i å lese blogger som bruker bra bilder. Det værste jeg ser er når man tar bilder med webcam eller en dårlig telefon. Det er greit å gjøre det et par ganger hvis man har dårlig tid. Men ikke gjør det til en vane. 

9. Kommenter andres blogger
For at andre skal vite om bloggen din er det viktig at du "reklamerer" litt for den. Det kan du gjøre ved å skrive kommentarer på andres blogger. Det er mange ganger jeg går inn på bloggen til en som har kommentert. 

Men for gudenes skyld, ikke skriv "kan du kommentere på bloggen min?", "kan du besøke bloggen min" eller lignende saker. Det blir bare spam og er heller ikke koselig for den bloggeren du kommenterer på innlegget til. 


10. Vær personlig. 
Jeg elsker å lese blogger som bloggeren er litt personlig. Der man på en måte blir kjent med bloggeren. Så fortell ting om deg selv. Gjerne videoblogg og ta bilder av deg selv. 


Det ble litt mye tekst her. Men ville forklare litt rundt tipsene for at dere skal forstå de riktig, og ikke misfortstå de. 


♥ Lærte du noe nytt?

(La ut dette innlegget i januar. Men mange av dere spør meg ofte om blogg tips, så reposter det nå!)

Gjerne del dette innlegget hvis du likte tipsene!  

Ofte stilte spørsmål

Siden det er mange av dere som spør om de samme tingene om og om igjen, skal jeg svare på de nå. Kommer ikke til å svare folk på kommentarer hvis de spør om disse spørsmålene. Siden jeg allerede har svart på de 1000 ganger. Men i alle fall, her er de!


Hvor er krølltanga di fra?
Den har jeg fått sponset fra Herstyler. Du kan finne den HER. Vet ikke hvor mye det koster for toll og frakt, siden den ble sponset.

Hvor kan man kjøpe naturbørste?
Hos forskjellige frisører. Min kostet 300,- kr. Men man kan også kjøpe tangle teezer, på forskjellige steder for en billigere pris. Jeg kjøpte min tangle teezer på Enklere Liv. Foretrekker faktisk tangle teezer fremfor naturbørste. Siden den tar bedre tak. 

Hvor høy er du?
- 160-163 cm.

Hvor er extensionet ditt fra?
-
 Locks and bonds. 

Hvilket modellbyrå jobber du for?
- Starlet

Hvordan ble du modell?
- Har skrevet innlegg om det HER. 

 Hvem har laget headeren din?
- Bildet har jeg tatt med selvutløser og jeg har også redigert det selv. Teksten har jeg lagt på i picasa bare. 

5 skjønnhetstips

1. Nå som det blir kaldt ute blir huden din lettere tørr. Derfor er det viktig å bruke en god bodylotion hver morgen og kveld. Husk også en god fuktighetskrem til ansiktet. 

2. Har du problemer med kviser? Prøv å ta på en blanding av sitron juice og vann, på det stedet du har kviser. Det vil svi litt, men det vil redusere kvisene og rødheten vil bli borte over natten.

3. Alltid husk å ta av deg sminken på kvelden, uansett hvor trøtt/full du er. Når man ikke tar av sminken vil huden din tørke ut, og du vil få kviser. 

4. Gå uten sminke så mye som mulig. Da får huden din puste helt fritt og den heles mye bedre. Prøv å ha en dag i uken hvor du går uten noe som helst sminke. Husk at du kan også ta av deg sminken hvis du har kommet hjem fra skole/jobb og ikke skal noe spesielt på kvelden.

5. Vær nøye med tennene dine. Det er ikke noe som er mer uappetittelig enn å kline med en gutt/jente som har gule tenner med snusflekker. Derfor bør man pusse tennene med elektrisk tannbørste (for å få de helt glatte) og bruke en tannkrem som bleker tennene. Hvis tennene dine har blitt veldig gule bør man ta en tannblekingsbehandling på de. Hvite tanner=vakkert! 

Skogstur på en lørdag

I dag var jeg på tur i skogen med søsteren min og faren min. Vi skulle se litt på en hytte som lå der oppe. Var utrolig bratt å gå opp. Men sykt godt trening. Og det liker jeg! Når vi gikk ned igjen gikk vi en annen vei (en omvei) så vi slapp å gå så bratt nedover. Så fikk enda litt mer trening der. Kjenner det godt i bena at jeg har gått tur nå. Men godt å bruke lørdagen sin på noe fornuftig også. 

Er ikke søsteren min flink til å ta panoramabilder? Begge bildene er tatt med den nye telefonen min (samsung galaxy S3), elsker den!! 

 

Tiltaksløs, sa du?

I dag har jeg gjort ca ingenting. Hater når jeg har sånne dager som jeg skulle gjort mye, men ender opp med å se på tv hele dagen. Skulle egentlig øve på matte og lage opp mange innlegg i dag. Men neida, det skjedde ikke! Har funnet ut at ferie ikke er noe for meg. Går helt i dvalemodus og får ikke unnagjort en eneste ting. Tror ikke jeg har gjort noe fett hele denne ferien. Bare tatt det altfor mye med ro. Meeeen, på den positive siden; jeg har ladet opp batteriene mine igjen på. Woho, jeg er nørd. 

 

 

Vil du bli ukens blogg? - AVSLUTTET

Kjører i gang en ny runde med ukens blogg. Den som blir ukens blogg får bilde (bruker bilde fra vinner sin blogg) og link i sidemenyen min. Den blir også annonsert i ett innlegg på bloggen. Trekker ut ukens blogg på tirsdag.  

For å bli ukens blogg må du:
- Like facebooksiden min HER
- Legge igjen adresse til bloggen din i kommentarfeltet. 
Dagens outfit

På med vinterjakkene igjen. Nå er høsten her for fullt! I dag valgte jeg å gå for en helt annen sminkestil enn jeg vanligvis pleier. Brukte kun litt pudder på huden. Ikke noe mascara eller rouge. Nå skal jeg straks dra ut og ta litt solarium. Må jo ha litt farge! PS: Det kommer en hårvideo senere i kveld. Så stay tuned! Jakke - Her // Bukse, topp - Bik Bok // Sko - Jeffrey Campbell // Bluse - Cubus

Hvordan få lengre hår - tips!

Alle jenter drømmer om langt og vakkert hår. Men de aller færreste av oss får det. Derfor har jeg søkt litt rundt på forskjellige blogger og youtube kanaler, for tips om hvordan man kan få lengre hår. Det er mange av tipsene som går igjen. Så tenkte jeg at jeg kunne dele de med dere. Del gjerne deres egne tips i kommentarfeltet. 
 

For å få selve håret ditt til å vokse kan man gjøre følgende ting: 
- Drikk masse vann. Alle cellene i kroppen våres trenger vann for å fungere. Hvis ikke cellene dine får nok vann vokser heller ikke håret ditt. 

-  Varme klimaer gjør at håret ditt vokser fortere. Du har sikkert merket at på sommeren vokser håret mye raskere enn det gjør på vinteren. Dette er på grunn av varmen. Om vinteren da det er iskaldt kan man bruke badstuer for å få håret til å vokse fortere. Jeg sier ikke at håret ditt vokser fortere dersom du bruker en varm rettetang på det, eller setter deg ute i solsteken, for det vil bare skade håret ditt. Men selve kroppen din reagerer på varme klimaer og gjør sånn at håret ditt vil vokse fortere. 

- Gi deg selv en hodemassasje hver dag. Når man masserer hodet blir det blodet stimulert og håret ditt vil vokse fortere. Så få enten en vennine eller kjæresten din til å gi deg en hodemassasje hver dag, du kan også gjøre det selv selvfølgelig. Gjør det i 5-10 minutter mens du for eksempel ser på tv. 

- Få i deg nok B - vitaminer. De aller fleste av oss får ikke i seg nok b - vitaminer gjennom kosten. Så derfor kan det være lurt å bruke vitamintilskudd. B - kompleks kan man kjøpe på apoteket, og den hjelper på hår, hud og negler. 

- Hår og negler er lagd av proteiner. Derfor er det viktig at du får i deg nok av proteiner. Du må selvfølgelig gjøre det gjennom et balansert kosthold. Spis grønnsaker, kylling og fisk. Så får du i deg protein og fiber, som gjør at du vil få lengre hår, og sterkere negler. For å få et sunt og vakkert hår kan man gjøre følgende ting (dette vil ikke gjøre at selve håret ditt vokser, men det forhindrer at det blir skadet): 
- Ikke bruk olje som varmebeskyttende. Mange som bruker Morocanoil tror at det kan brukes før man bruker krølltang, rettetang, hårføner, osv. Men det bør det absolutt ikke gjøres. Når man har olje i håret og bruker en rettetang som står på 200 grader blir håret fritert. Det skader håret sinnsykt mye! Derfor bør man kun bruke oljer når man er helt ferdig med å varmebehandle håret. 

- Miks sjampoen i hendene før du tar den i håret.  Når håret ditt er vått brekker det mye lettere, enn da det er tørt. Derfor bør man ikke ta sjampoen i håret og gni den rundt. Men heller få sjampoen til å skumme i hendene og forsiktig tilføre den i håret. Da slipper du også at det blir masse tugger på toppen av hodet ditt. Man trenger heller ikke bruke sjampo i hårtuppene, siden de nesten aldri blir fettete/møkkete. Bruk sjampo i tuppene kun når håret er møkkete der. 

- Klipp håret regelmessig. Det som er med slitte tupper er at de gnager seg oppover. Derfor er det viktig å klippe vekk de slitte tuppene før de skader resten av håret ditt. Hvor ofte du klipper håret ditt kommer ann på hvor flink du er til å ta vare på tuppene. Men ca hver 8-12 uke. Litt forskjellig fra person til person selvfølgelig. 

 - Ikke vask håret for ofte. Å vaske håret er veldig skadelig. Bruk heller en tørrsjampo da du har fett hår. Prøv å vaske håret kun hver tredje dag. Selv om det er vanskelig å vende seg til i starten. 

- Bruk naturbørste. Vanlige hårbørster kan ofte skade håret ditt. Mens en naturbørste er veldig skånsom, og vil ikke skade håret ditt like mye.

 

♥ Del gjerne dette innlegget hvis du likte tipsene! ♥

Kort eller langt hår?

Ah, har blitt så usikker på om jeg skal fortsette å ha kort hår, eller sette på extensions igjen. Syns det er så fint med langt hår, og det er så mange flere ting man kan gjøre med det også. Men det er mye mindre stress å ha kort hår. Da slipper jeg å bruke så mye tid på håret mitt. Men jeg har blitt så vandt til å bruke extensions at jeg føler meg ikke som meg selv når jeg har kort hår. Føler meg mye mer jentete med langt hår. Mens med kort hår føler jeg at jeg blir så kjedelig og "rocka".

Så siden jeg er verdens mest ubesluttsomme person, spør jeg dere. Hva mener dere? Vær HELT ærlig nå folkens. Kort eller langt?Dagens outfit

I dag sov jeg skikkelig lenge. Sov til nesten halv tolv. Men gud så deilig det var! Skal prøve å lade opp batteriene mine til skolen starter igjen. Nå som det er høstferie rekker jeg å gjøre det jeg til vanlig ikke rekker å gjøre. Så jeg skal prøve å få skrevet opp en del skjønnhetsinnlegg og litt forskjellig. Skal også pugge en del på mattematikken. Fikk en altfor dårlig karakter igjen etter forrige prøve, så her trengs det å gjøres noen drastiske tiltak! Flere som har høstferie nå?
Bluse - Vero Moda // Sko - Jeffrey Campbell // Solbriller - Ebay // Bukse - Only 

Vinn iPhone deksler! - AVSLUTTET

Siden jeg har kjøpt meg Samsung telefon nå, tenkte jeg at jeg kunne gi en heldig leser noen av iPhone dekslene mine. Dekslene er i god stand og de er lite brukt.De passer til iPhone 4 og iPhone 4s. Jeg trekker en heldig vinner 11 oktober. Det er kun lov til å melde seg på en gang. 


For å vinne må du:
- Legge igjen epost adressen og navnet ditt i kommentarfeltet. Så jeg kan få tak i deg, hvis du vinner. 
- "Like" facebooksiden til bloggen min, HER
 
VINNEREN ANNONSERES PÅ FACEBOOK - HER

'

Lykke til! 

Nye ting til rommet fra IKEA

I kveld var jeg innom IKEA en tur. Ville ha noen nye ting til rommet. I hovedsak skulle jeg ha nye puter til sofaen, telys, oppbevaringsbokser, speil og hyller. Klarte faktisk å holde meg til å kjøpe de tingene. Det eneste jeg kjøpte ekstra var tre klesruller, teip og matposer. Så klarte meg veldig bra syns jeg! Viktig å vite hva man skal ha før man går inn, ellers ender man opp med 1000 ting man ikke trenger. Må vente med å vise dere hyllene til jeg får hengt de opp, ellers er de ikke noe fine. 

Et par nye bokser, sa du?Lag dine egne sminkekost-holdere!

På bildet under kan du se to veldig søte og enkle sminkekost-holdere. For å lage disse trenger du en tom hermetikkboks, ris og et sløyfebånd. Begynn med å vaske hermetikkboksen. Fyll så i ris til boksen er litt over halvfull. Så knyter du en en liten og søt sløyfe rundt boksen. Sett i kostene dine, og vips så har du en ny fin sminkekost-holder.