hits

september 2017

Kjøre i fylla?

I kveld skal vi både på vors og innflytningsfest. Først ut skal vi til Rebecca som har vors. Er alltid så sykt gøy hos henne! Så det gleder jeg meg til!

Senere i kveld skal vi videre til Tønsberg på innflytningsfest til en av kompisene til Per Fredrik. Han har nettopp flyttet fra Oslo til Tønsberg, så det blir gøy å se hvordan han har fått det!

Jeg skal forresten IKKE drikke i dag, så jeg kjører bil. Blir bare redbull her. Så da trenger dere ikke ringe politiet igjen og anklage meg for å kjøre i fylla 😄

Nå skal vi bare kaste i oss litt mat så kjører vi rett videre på vors. Håper dere får en fin lørdag! 💗✨

10 Ting jeg skal gjøre i Oktober

Uæææh, tenk at det er 1 oktober i morgen! Herregud! Dette året har bare flydd avgårde, og september har sust bort! I september reiste jeg til Mallorca med søsteren og moren min i noen dager og fikk masse sol.

Jeg feiret også 2 års dag med Per Fredrik hvor vi koste oss skikkelig med 7 retter på gourmet restaurant. Jeg ble intervjuet av VGTV om intimgrenser i forhold, og jeg har vært på utallige turer i skogen i det fine høstværet. September har vært skikkelig bra!

Siden det er 1 oktober i morgen har jeg satt meg noen mål og tanker om hva jeg vil gjøre i den påfølgende måneden. Her er hva jeg vil gjøre:

 

🎃 Feire Halloween - I år har jeg lyst til å gjøre skikkelig mye ut av Halloween. Jeg vil lage noen forskjellige halloween looks til YouTube, noen DIY prosjekter til bloggen og til slutt har Per Fredrik og jeg planer om å lage en skikkelig Halloween fest med venner! 

💻 Bloggmøter - Til uken skal jeg i hele 3 bloggmøter og møte en hel haug av kollegaer fra både Nettavisen og United Screens. Vi skal snakke om hvordan vi vil gjøre ting fremover, og på det siste møtet skal flere av oss bloggerne møtes for å snakke sammen om rett og slett; blogging. Hehe! 

💉 Injeksjoner - Om et par uker skal jeg fylle på med litt Botox og Restylane igjen, og det gleder jeg meg skikkelig til! Botox'en har begynt å gå ut, og det merkes godt. Jeg har så vondt i nakke og hode om dagen at jeg blir smågal. Heldigvis har jeg en snill kjæreste som masserer meg massevis, så det hjelper mye!

🎂 Bursdag - Denne måneden har søsteren min bursdag og det skal feires! Rart å tenke på at hun blir 28 år. Skjønner liksom ikke at hun allerede har blitt så voksen!

🐶 Dyrlege - Chloe skal til dyrlegen for 1 års kontrollen sin og da blir det både vaksiner og full sjekk av henne. Mon tro om de skal ta røntgen av henne for å så om leddene er ferdig vokst? Har i alle fall hørt at det er noe man gjør da for å sjekke hvordan det står til med hunden og om den er ferdigvokst.

👯 Kusine - Kusinen min Eveline kommer på besøk fra England og jeg gleder meg så til å se henne igjen! Vi har alltid stått hverandre nærme og pushet hverandre til å følge drømmene våre. Fun fact; det var hun som fikk meg til å blogge. 

Genser - NLY, HER

Choker - Gina Tricot, HER (kun 20,- kr nå! 

Bukse - Bik Bok, HER

🌟

 

💪🏼 Styrketrening - Nå som jeg er igang med styrketreningen igjen skal jeg gå inn for fullt i den kommende måneden. Jeg er så gira på å bli sterk igjen og jeg gleder meg til å føle meg som superwoman igjen!

💰 Business - I den kommende måneden blir det nok en god del fart på jobbfronten. Jeg har nettopp fått en manager som skal blant annet selge annonser for meg. Annonser er en av måtene jeg tjener penger på, og det er når jeg gir omtale av en tjeneste eller et produkt på en av mine plattformer. Frem til nå har både Nettavisen og United Screens solgt annonser for meg på bloggen, instagram, youtube og snapchat. Men nå får jeg også en manager som skal selge annonser for meg. Han virker utrolig dyktig og jobber allerede med blant annet Anne Brith og Pilotfrue. Så dette blir veldig spennende!

🍰 Eksperimentere på kjøkkenet - Jeg har endelig fått igjen en del av gleden ved å stå på kjøkkenet. I måneden som var fikk jeg helt dilla på å lage cup cakes! I den kommende måneden har jeg veldig lyst til å eksperimentere rundt på kjøkkenet. Jeg har jo gått 2 år på kokkelinja i tillegg til flere måneder som lærling og kokk, så jeg kan jo veldig mye om matlaging fra før av.

Men jeg trenger å friske opp litt i hukommelsen og lære nye triks! Har blant annet sett meg ut en kjøkkenmaskin jeg skal kjøpe for å gjøre det litt lettere å lage forskjellige matretter og baking. Dette blir så gøy! 

🍁 Gå turer i skogen - Høsten er så utrolig vakker og jeg skal virkelig nye den! I oktober har jeg lyst til å dra ut på litt lengre turer i skogen med pølser og kakao i sekken og grille sammen med Per Fredrik eller venninner! 

 

 

🍁 Hva skal du i oktober? 🍁

 

 

Mye å gjøre? Da bør du teste dette trikset!

// inneholder reklame

For noen dager siden våknet jeg opp med tidenes beste idé til hvordan jeg skal organiserer ting jeg må gjøre. Både på jobben og på det private er det alltid massevis av ting som må gjøres. Innlegg må skrives, kvitteringer må sendes til regnskap, filmer må spilles inn og bli redigert, klesvasker må vaskes og henges vekk, gresset må klippes, osv. Generelt er det alltid noe som må gjøres.

Problemet er bare at jeg skriver opp hva jeg må gjøre overalt i notatbøker, notater på mobilen, oppe i hodet mitt, også blir alt bare surr. Jeg glemmer hva jeg må gjøre og notater blir borte. Ikke akkurat veldig idéelt. Det resulterer i at jeg ikke får gjort ting effektivt nok og det blir mye dødtid der jeg prøver å huske hva jeg måtte gjøre. 

Genser - NLY, HER

Choker - Gina Tricot, HER (kun 20,- kr nå! 

Bukse - Bik Bok, HER

🌟

Men! For et par dager siden fant jeg en løsning til disse problemene, og de siste dagene har vært mildt sagt ekstremt effektive. Det er så gøy å rekke unna alt jeg må gjøre og litt til, og vite at jeg har hatt en dag hvor jeg har fått unnagjort massevis. Jeg hater dager hvor jeg ikke har fått gjort mer enn akkurat minimum, og hvor jeg føler at dagen bare har blitt kastet bort.

Løsningen er enkel. Jeg bruker en tavle som Per Fredrik kjøpte på Clas Ohlson for et års tid siden, som jeg har fått av han i ettertid til å organisere post-it lapper. Øverst henger jeg rosa lapper. Disse lappene skal det stå ting på som jeg må gjøre den dagen. Ofte en oversikt over innleggene jeg må skrive og ta bilder til, møter og andre ting som jeg må gjøre den dagen.

Denne delen oppdaterer jeg hver eneste kveld, sånn at jeg vet akkurat hva jeg må gjøre når jeg står opp. Her kan du for eksempel har lekser som må gjøres, prøver du må pugge på, handle inn mat og andre ting som må gjøres den dagen.

På neste rad har jeg gule post-it lapper som er ting jeg må gjøre på jobben, men som ikke haster. Det er ting jeg kan gjøre når jeg er ferdig med alle de rosa lappene. Det kan være ting som; sende inn kvitteringer, tømme e-mailen, hente post, osv. 

På den nederste raden har jeg grønne post-it lapper. Her står alt jeg må gjøre her i hjemmet, som; klippe gresset, rydde i skapene på kjøkkenet, vaske klær, vanne blomster, osv. Her er rett og slett alle husholdningsting som jeg gjør når jeg er ferdig med de rosa og gule lappene. 

Som dere skjønner jobber jeg meg nedover tavlen, og av erfaring føler jeg det fungerer best å starte på toppen, og jobbe deg nedover.

For min del har dette fungert helt fantastisk. Siden alle tingene jeg må gjøre henger oppe på en tavle får jeg full oversikt, og jeg blir ikke så stresset over at jeg ikke har oversikt over ting som må gjøres. Det blir lettere å få ting gjort, og herregud så mye mer effektiv hverdagen min har blitt etter jeg begynte med dette! Det anbefales virkelig å teste ut! 

 

Det har blitt glemt bort..

// inneholder reklame

I dag følte jeg skikkelig på høstvibbene, så jeg ble inspirert til å gå for et skikkelig høst antrekk. Burgunder er en farge jeg syns er veldig fin, men som jeg føler man nesten kun kan bruke om høsten. Det er jo uten tvil en skikkelig høstfarge! Jeg digger den!

Lille bloggassistenten er alltid med! Liten fun fact; Chloe er med meg overalt 24/7 når jeg er hjemme og er alltid rundt meg når jeg tar bilder. Hehe!

Overknee boots er noe jeg virkelig kommer til å bruke mye av i høst og vinter. Det er så fint! I tillegg så varmer det skikkelig, og det er jo genialt hvis man vil bruke skjørt. Når det blir enda kaldere slenger jeg nok på en strømpebukse også, men så langt varmer det mer enn nok. 

Genser - NLY, HER (50% rabatt nå!)  //  Skjørt - NLY, HER

Sko - NLY, HER (på salg nå!)  //  Belte - Bik Bok, HER

Klokke - Daniel Wellington, HER  //  Veske - Primark

Choker - Gina Tricot, HER (kun 20,- kr nå!)  //  Solbriller - Rayban, HER

Har fått skikkelig dilla på å ta antrekksbilder igjen. Det gjorde jeg flere ganger i uka hele tiden før, men de siste par årene har det blitt litt glemt bort. Men det er jo så gøy å ta antrekksbilder og vise dere masse forskjellige antrekk. Jeg digger det i alle fall, og jeg håper dere syns det er like gøy med antrekksposter! 

Planer for fremtiden - Barn, Blogging, Penger, Hus +++

// inneholder reklame

Veldig ofte får jeg spørsmål om hva mine planer for fremtiden er. Når skal jeg få barn? Skal vi bo i huset vi har nå for alltid? Kommer jeg til å flytte tilbake til Drammen / Oslo? Kommer jeg til å blogge til jeg pensjonerer meg? Hva gjør jeg hvis bloggen tar slutt? 

Dette er bare noen av spørsmålene som ofte kommer inn her på bloggen. Siden alle handler generelt om fremtiden min, tenkte jeg å svare på alt i et innlegg. Jeg har jo en god del planer og tanker om fremtiden, om alt blir slik jeg ønsker at det skal være, det er usikkert. Men det er i alle fall planen!

Genser - NLY, HER (50% rabatt nå!)

Skjørt - NLY, HER

Choker - Gina Tricot, HER (kun 20,- kr nå!)

Belte - Bik Bok, HER

 

Barn - Jeg er bare 24 år og føler meg virkelig ikke klar for barn helt enda. Barn er noe jeg godt kan tenke meg å få med Per Fredrik, men jeg vil gjerne vente noen år til vi er både klare psykisk og føler vi er veldig frie i økonomien og kan ta det litt mer med ro når det kommer til jobbene våre. Vi har også veldig lyst til å reise mye før vi får barn, for det er jo ikke sånn at man kan ta med en baby til New York på seightseeing. Hehe! Jeg ser for meg at 28-30 er en fin alder å få barn på. Da er vi begge godt voksne og er nok mye mer klare for det. 

Hus - Akkurat nå bor vi i et hus på 220 kvm som ligger i Sandefjord. Vi elsker huset vårt! Dette er jo det første boligkjøpet mitt og det er veldig stas å ha et så stort og fint hus allerede fra en alder på 23 år som jeg var da vi kjøpte huset. Den dagen vi får barn kommer vi antagelig til å kjøpe et større hus, for det er mye av huset som går bort til studio til Per Fredrik og kontor til meg.

Jeg har vært litt frem og tilbake med hvor jeg vil bo. I Drammen er jeg mye nærmere venner og familie, og i Oslo er det mye av business som skjer. Men samtidig så føler jeg meg ikke hjemme på noen av de stedene, og jeg foretrekker Sandefjord. Her får jeg liksom ro i sjelen, om dere skjønner? Føler meg så teit når jeg bruker det uttrykket, men det er jo det jeg føler. Hehe! Dessuten så er det jo kort vei til både Drammen og Sandefjord med bil, og det gjør meg ingenting å pendle litt iblant. 

Bloggen - Jeg elsker virkelig å jobbe med blogging og YouTube, og håper på at det er mulig å gjøre i mange år fremover. Men jeg kommer til å være veldig flink til å spare mye av det jeg tjener sånn at jeg kan investere de pengene videre i firmaer / eiendom senere, sånn at jeg får inntekt fra forskjellige ting og står mer trygt økonomisk. Nå for tiden holder jeg på å lære meg mye om hvordan økonomi faktisk fungerer og det er så spennende! 

Det har jo også vært en del som lurer på hvordan jeg kommer til å gjøre det med bloggen den dagen jeg får barn. For meg blir det naturlig at de blir en del av bloggen. Men da kun en del, og ikke hele bloggen. Jeg kommer til å være veldig selektiv med hvilke bilder og informasjon jeg legger ut om de, sånn at når de blir eldre kan de se tilbake på det å være en del av bloggen som noe koselig, og ikke noe flaut moren deres gjorde for klikk. Når de blir gamle nok til å selv bestemme om de vil være med på bloggen får de selvfølgelig velge selv. 

Så det er slik jeg ser for meg at fremtiden blir. Gud vet hvordan den egentlig blir! Er det én ting jeg har lært så langt i livet, er det at man aldri vet hvor man ender opp, og det er ikke noe vits i å leve i fremtidsplaner. Nyt nuet samtidig som du legger et godt grunnlag for fremtiden.

Om 5 år blir det nok ganske morsomt å lese dette innlegget igjen og se hvordan ting faktisk har gått. For alt jeg vet kan det hende vi har et barn om 10 måneder og flytter til USA. Haha! Neida, det tror jeg ikke akkurat at kommer til å skje. Men man vet jo aldri! 

🌟🌟🌟

Mitt beste skjønnhetstips!

// inneholder reklame

Nå skal jeg gi dere tidenes skjønnhetstips. Jeg har naturlig ganske tørr hud og tar både vitaminer og det ene og det andre for å fikse den. Et av de viktigste stegene for at huden min skal få fuktighet, og at kviser jeg får skal blir borte fort og arrene skal leges bruker en spesiell krem.

Denne kremen har jeg brukt i månedsvis og den er virkelig helt fantastisk! Det har vært tider hvor jeg har gått tom for den, og har måttet brukt andre kremer i noen dager. Bare på få dager ser jeg hvor viktig denne kremen er for huden min. Av andre kremer får jeg kviser som nekter å gå vekk, og huden min får ikke skikkelig fuktighet i seg. Den blir bare stram og tørr. 

Topp - NLY, HER

Skjørt - Cubus

 

Av denne kremen derimot blir huden min så fin at jeg ofte føler jeg ser photoshoppet ut når jeg står opp om morgenen. Jeg har slitt med kviser i åresvis og det er så rart å gå fra å ha bokstavelig talt 40 vonde og store kviser i ansiktet, til å ha maks 1-2 av gangen som er små. Det føles virkelig fantastisk!

Å ha så mye kviser som jeg hadde gjør virkelig noe med selvtilliten. Jeg nektet å gå ut uten sminke, og det var kjipt å lage sminkevideoer til YouTube kanalen min for da fikk alle se hvor mye kviser jeg faktisk hadde. Nå derimot føler jeg meg så fin og jeg gleder meg til å lage masse sminkevideoer fremover. Denne kremen har virkelig hjulpet meg!


 

Siden den har hjulpet meg så mye vil jeg fortelle dere om den. Jeg skulle så gjerne ønske at noen hadde tipset meg om denne, for herregud så mye den har hjulpet meg! Kremen er for tørr hud, og for hud som har blitt oljete fordi den er veldig tørr. Jeg er litt usikker på hvordan den fungerer på andre hudtyper, men fuktighet er alltid viktig for alle mulige hudtyper, så tipper den kan hjelpe mange! 

Kremen er fra Lancome og du finner nattkremen min HER og dagkremen min HER

Har du testet ut denne kremen? 💗

8 enkle regler for å spise sunt

// inneholder reklame

Midt oppi alt kaoset av slankekurer, 5:2 dietten, rawfood dietten, lavkarbo dietten (den ekstreme delen av den) og what not er det fort gjort å bli veldig forvirret og ikke se hvor lett det kan og bør være å spise sunt. Å spise sunt og ha et bra kosthold handler om å spise på en måte som du kan gjøre over lang tid uten problemer.

Topp - NLY, HER

Bukse - Bik Bok, HER


Det skal ikke være sånn at dette er noe du gjør kun i 2 uker for å gå ned i vekt superfort. Nei. Et sunt kosthold handler om sunne vaner og friheten til å kunne unne seg litt ekstra en gang iblant. 

For å gjøre det litt enklere for dere å velge sunnere alternativer og matvarer kommer jeg nå til å gi dere 8 enkle "regler" som dere enkelt kan følge. 

 

Grovt - Når du skal kjøpe brød, bagett, osv bør du alltid velge grovt. Det inneholder som regel mye mindre hvetemel, mer rug, frø og andre bra ingredienser. Loff og fin bagett er virkelig ikke et godt alternativ da det inneholder store mengde finmalt hvetemel, som ikke er bra for blodsukkeret. 

Grønnsaker - Alltid prøv å legg til noen grønnsaker i hvert måltid du spiser. Skal du spise en brødskive med en skive med skinke, kan du legge til noen skiver med agurk på toppen. Når du spiser middag bør du alltid ha en god del grønnsaker. Om du hele tiden legger til grønnsaker på maten din går du i deg mye vitaminer og mineraler du trenger, i tillegg til at grønnsaker er lave på kalorier.

Proteiner - Pass på at du får i deg nok proteiner hver dag. Som med grønnsaker, bør du også alltid ha en proteinkilde i hvert måltid. Gode proteinkilder er; kylling, kjøtt, fisk, bønner og magre melkeprodukter.

Juice - Juice inneholder mange bra vitaminer som kroppen trenger. Men problemet er at fordi den har blitt omdannet til juice, og ikke er en appelsin eller et eple lengre, taes den opp på samme måte som brus i kroppen vår. Du bør derfor ikke drikke mer enn maks 1 glass med juice per dag. 

Frukt - Om du kjenner at du blir veldig søtsugen kan frukt hjelpe med å dempe søtsuget. Spis noen jordbær, et eple eller en appelsin. Det er både sunt og det hjelper på søtsuget! Tips; skjær opp en appelsin i båter og ha ved siden av deg når du jobber som perfekt jobbsnacks!

Fritert - Mat som blir fritert er nesten alltid veldig usunn. Det blir ekstreme mengder med usunt fett og det er virkelig ikke bra for kroppen. Prøv å hold deg unna fritert mat. Om du liker chicken nuggets kan du heller lage dine egne ved å skjære opp kyllingbryst i små biter, duppe de i egg deretter mandelmel og til slutt i revet parmesen, og stek i stekepanne. Da får du massevis av proteiner og litt fett, og du slipper de store mengdene med unødvendig fett.

Godteri - Hold godteri til lørdagskvelden og spis sunn snacks de andre dagene. Lag gjerne snacksen klar mens du lager middag, sånn at du kan spise det som en dessert. Sunn snacks kan være alt ifra grønnsaker med dipp til oppskåret frukt. 

Magert kjøtt - Unngå kjøtt og kyllingprodukter med mye fett som farseprodukter, kyllingklubber, kjøttdeig osv. Bruk helst magre produkter som kyllingfilet, storfekjøtt (generelt), karbonadedeig (istedenfor kjøttdeig), osv. 

 

Spiser du sunt?

Høstens fineste topper!

reklame

I går fikk jeg en gigantisk pakke i posten fra Nelly, med massevis av klær og sko! Siden jeg fikk så mye fint, må jeg dele opp innleggene der jeg viser dere tingene litt, sånn at det ikke blir for mye på en gang. Er litt too much med et innlegg med sånn 40 bilder.. Haha! Først ut blir noen av toppene jeg fikk. Disse er så fine!

Denne hvite body´en er helt perfekt til hverdag. Jeg elsker at den sitter skikkelig fint etter og ikke er slapp i stoffet. Ofte kan basic klær være for tynne i stoffet og bli slappe, men det er ikke denne. Denne er helt perfekt! Alle body'ene som er i dette innlegg har knepping nederst så du ikke må kle helt av deg for å gå på do. Hehe! Veldig kjekt!

Body'en finner du HER

Denne body'en her, altså omg! Den er jo bare helt nydelig! Jeg elsker hvordan blomstene sitter og at de pynter toppen opp skikkelig fint. Stoffet i body'en er også superbehagelig, og selv om den sitter etter føler man ikke at man blir kvalt. Hehe! Denne er virkelig perfekt til fest og date. Skal på vorspiel hos en venninne til helgen og da er denne perfekt! 

Body'en finner du HER

Denne body'en er perfekt til både hverdags og til fest. Sleng på en skinnjakke så er du klar for fest, eller ta på et par mørke blå jeans så er du klar for kafé besøk med venninnene. 

Body'en finner du HER

Altså, hvor søt er ikke denne toppen? Jeg er helt forelsket i den! Den passer perfekt til hverdags både med vanlige jeans eller et skjørt. Denne toppen kommer jeg nok til å bruke mye i høst / vinter!

Toppen finner du HER

Altså. Hvor fin var ikke denne body'en? Jeg elsker rødfargen på den! Og det kommer fra meg som vanligvis nesten aldri bruker rødt. Men denne var virkelig til å dø for! Kommer til å bruke denne masse på dates med Per Fredrik og på fest! 

Body'en finner du HER

Okey, jeg bare måtte avslutte med noe som er skikkelig meg! Jeg elsker rosa! Spesielt denne lakserosa fargen. Den er bare så fin! Dette er den samme body'en som var lengre opp i innlegget i hvit, og jeg digger de! De sitter som et skudd og er super komfortable!

Body'en finner du HER

 

Hvilken topp likte du best? 💗

Skogstur med kjæresten!

Nå har jeg nettopp vært ute på skogstur med Per Fredrik og Chloe. Det er jo så nydelige høstfarger ute i skogen nå, så vi bare måtte ta oss en tur ut for å få masse frisk luft og se på hvor vakker skogen er.

Vi er jo veldig glade i skogen begge to, eller tre med Chloe da. Lille familien! Hehe! Chloe koste seg ekstremt mye for å si det sånn. Så mye spennende å snuse på overalt! Halen logret hele tiden og hun var overalt. Haha! 

Utover høsten og når vinteren kommer skal vi virkelig dra på litt lengre turer i skogen der vi har med grillpølser, pinnebrød og kakao, så vi kan grille og kose oss mens vi er på tur! Det er jo så morsomt og koselig! Husker skikkelig godt da jeg var yngre og man dro ut på turer med skolen, det var alltid noe av det beste man kunne gjøre på skolen! 

 

Mens vi gikk kjente jeg virkelig at jeg hadde trent styrke på gymmet for første gang på lenge. Jeg trodde jo at jeg hadde tatt det skikkelig rolig siden jeg løftet typ halvparten av det jeg egentlig klarer. Men neida. I dag er jeg sykt støl!

Brystkassen og hofter er så vonde, og i morgen blir det jo enda verre! Uffameg! Skal passe på veldig så jeg holder treningen vedlike nå, for herregud så kjipt det er å være støl. Heldigvis går det fort over da, så jeg skal ikke klage så altfor mye!

 

 

Flaut hvor svak jeg har blitt!

// inneholder reklame

I dag var jeg endelig tilbake på treningsstudioet. Kan virkelig ikke huske sist jeg var der. Så lenge er det siden! Jernmangelen har virkelig ødelagt for treningen min lenge, men nå som jeg endelig begynner å bli kvitt den og føler meg bedre er det rett tilbake på gymmet!

Tights - Ellos, HER

Sko - Polecat, HER

Treningstopp - Ellos, HER

 

Det ble en relativt rolig og kort økt, men det ble en bra start! Det var super rart å se hvor mye svakere jeg har blitt. Herregud, det er ikke rart jeg har følt jeg ikke kan løfte noe. I en av øvelsene løftet jeg 14 kg tidligere i år, og nå klarte jeg bare å løfte 6 kg! Det er sykt! Heldigvis har kroppen min godt med muskelminne, så jeg klarer nok å bygge meg ganske fort opp igjen. 

Fremover har jeg lyst til å bare kjøre på med økter 3-4 ganger i uken og bli skikkelig sterk igjen. Det trenger virkelig både psyken og kroppen min! Er så gira nå at dere vil ikke tro det! Kunne ikke vært mer lei av å være i dårlig form og føle meg svak og skrøpelig. Fremover blir det fit and strong! 

Per Fredrik ble også med på gymmet i dag, og det var så koselig å trene sammen. Han trener jo styrke hver eneste dag, og gjett om vi kommer til å trene mye sammen fremover! 

Tidenes største pakke i posten!

// reklame

I dag fikk jeg tidenes største pakke med ting fra Nelly. Det var drøssevis av gensere, topper, bukser, sko og kjoler. Herregud så mye fint! Har ikke rukket å teste ut halvparten enda engang, for det er så mye ting! Gleder meg veldig til å vise dere alt sammen når det er på.

Genser - HER  (på salg nå!)

Bukse - HER
 

Tenkte å dele det opp i litt flere innlegg, så det ikke blir sånn 40 bilder i ett innlegg, bokstavelig talt, haha! Det er forresten opptil 25% rabatt på nesten alle klærne hos Nelly nå, så nå har du mulighet til å gjøre en god deal! Hvordan du får rabatt kan du se HER.

Chloe blir alltid helt i hundre når jeg får pakker i posten. Hun hopper oppi esken og leker rundt med plasten rundt klærne. Haha! 

Det er så gøy med masse nye klær for høsten, og det kribler i fingrene mine etter å sette sammen alt til antrekk. Tror det kan bli mye kult her altså! 

Det ble veldig ille

// reklame for klær

I dag er jeg så gira! I går lagde jeg full oversikt på en tavle jeg har inne på kontoret med alle ting jeg må få gjort, og nå kjenner jeg at det klør i fingrene etter å komme igang.

Det føles så mye mer oversiktlig og befriende at alt jeg faktisk må gjøre står på et sted, og ikke er skrevet opp i 15 forskjellige notater og halvveis oppe i hodet mitt. Sånt blir jeg bare surrete av. 

I dag skal jeg blant annet en tur på treningsstudioet. Siden jeg fikk jernmangel har det bare blitt rolig styrketrening her hjemme og en del gåturer. Jeg var jo så dårlig at jeg fikk 130 i puls og ble svimmel bare jeg gikk opp trappen her hjemme. Så det sier jo litt om hvor ille det var.

Men, nå føler jeg meg mye bedre! Så i dag skal jeg få til en rolig økt på gymmet. Gleder meg så til å komme skikkelig igang med styrketreningen igjen. Føler meg som tidenes mest pinglete og svake person for tiden, og det er jo ikke akkurat noe særlig gøy. Hehe!

Jakke - Saint Tropez, HER

Bukse - NLY, HER

Sko - NLY, HER

Veske - Michael Kors, HER

Solbriller - NLY, HER

Genser - NLY, HER

Jeg har også tenkt meg en tur innom litt forskjellige butikker og se etter litt Halloween ting. Haha, vet jeg er super tidlig ute. Men jeg har masse idéer og blogginnlegg jeg vil lage rundt Halloween, og da må jeg være litt tidlig ute.

Har blant annet tenkt til å lage noen DIY pynteting som jeg vil dele her på bloggen. Litt usikker på om jeg er så tidlig ute at butikkene ikke har fått inn Halloween ting enda. Men det får vi se ann. Ønsk meg lykke til, for det tror jeg at jeg trenger. Hehe! 

Lunsj med Sophie

Som jeg nevnte i forrige innlegg, så lunsjet jeg med Sophie Elise i dag. Vi har jo bare møttes sånn kjapt på Nettavisen noen ganger og snakket på facebook om jobb og sånt, men vi har jo snakket en stund om at vi burde møtes. Så da jeg skulle inn til Oslo i dag tok jeg initiativet, også ble det lunsj!

Det er jo alltid morsomt å møte nye bloggere, for herreguuuud så forskjellige folk er i virkeligheten fra bloggen sin. Er noen bloggere jeg har møtt som virker som verdens søteste og mest blide på bloggen, også er de superbitchy og overlegne når man møter de.

Så jeg var jo litt spent på å se hvordan Sophie kom til å være i virkeligheten, og hun var så skjønn! Så down to earth jente med så god arbeidsmoral skal man lete lenge etter! Vi fant ut at vi hadde veldig mye mer enn bare blogging til felles, så det var jo veldig gøy! 

Sophie er jo litt mer sånn blogger som faktisk tørr å fortelle om sine dypeste hemmeligheter og tanker, og det syns jeg er skikkelig tappert og kult av henne! Jeg derimot.. Jeg er ikke sånn akkurat. Jeg skulle gjerne ønske jeg kunne fortalt mer om ting jeg har opplevd i livet som har vært veldig vonde, men det er rett og slett ting som ikke passer seg på en blogg, og ting som jeg antageligvis ville fått store problemer hvis jeg fortalte om.

Unnskyld at jeg snakket skikkelig i koder nå. Hater når folk gjør det. Men sånn er i alle fall ting for min del, og det er derfor jeg sjeldent deler veldig private ting fra fortiden min. 

Uansett, nå skal jeg sette igang med å lage en skikkelig to-do tavle. Fikk en super ide i en drøm i natt om hvordan jeg kan få mer orden på ting jeg må gjøre, så det skal jeg sette igang med nå! Gleder jeg til å få skikkelig oversikt og orden på alt som må gjøres. Enkelte dager kan jeg bli helt surrete over hvor mye forskjellige ting jeg skulle ha gjort at jeg til slutt ikke får gjort noe, og det er jo ikke akkurat helt bra. Hehe!

 

Intervju med VGTV

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en lang, men utrolig morsom og innholdsrik dag i Oslo. Jeg startet dagen med vipperefill og nye negler, skal vise dere bedre bilder av det senere. Men herregud så fint det ble! Utrolig hvor mye mer fresh jeg føler meg når vipper og negler er helt nyfikset. Da er liksom livet på stell. Haha!

Etter litt beauty behandlinger bar veien rett ned til VG huset for et intervju med VGTV og Panelet. Det har jo kokt i kommentarfeltene på bloggen og på Jodel i det siste om hvordan Per Fredrik og jeg gjør ting i forholdet vårt, så derfor tok vi en liten prat om det.

Morten som intervjuet meg holdt på å le seg ihjel igjennom intervjuet og syns nok sikkert at jeg hadde en del rare / morsomme meninger om ting. Intervjuet kommer på Panelet neste torsdag, så da får dere se på! 

Da vi var ferdig med intervjuet knipset vi noen bilder sammen, og jeg holdt på å få sjokk når jeg så bildene på pcen her hjemme. Jeg ser jo så bitteliten ut ved siden av Morten! Det skal sies at vi begge er en del borte fra gjennomsnittshøyden her i Norge, og den kombinasjonen syntes virkelig på bildene. Hehe! Men det er gøy med litt forskjeller da!

Fra intervjuet bar det rett ned til Oliva på Østbanehallen for litt lunsj med Sophie Elise, skal fortelle dere mer om det senere i kveld!

 

Det handler om penger

/inneholder reklame/

Så tidlig som dette kan jeg ikke huske sist jeg blogget. Vanligvis pleier jeg alltid å oppdatere dere når dere kommer tilbake fra skolen / jobben, men i dag skal jeg en tur til Oslo og da passer det best sånn. Hehe!

Jeg skal først på et par beauty behandlinger og fikse på vipper og negler. Deretter blir det intervju som jeg gleder meg veldig til. Skal fortelle dere mer om det senere, når det er ferdig! 

Apropo ting jeg ikke gjør så ofte, her er litt antrekksbilder! Som jeg rakk å ta rett før det begynte å regne skikkelig. Hadde flaks der, hehe! 

Jakke - Lignende fra NLY, HER

Bukse - Bik Bok, HER

Sko - NLY

Veske - Gina Tricot, HER

Solbriller - Rayban, HER

Bluse - Bik Bok

Nå skal jeg lage meg en stor kopp kaffe, pakke reisevesken og gjøre meg klar for å dra inn til Oslo. Har nettopp lastet ned en lydbok som jeg skal høre på i bilen. Den har jeg hørt om lenge og jeg er skikkelig ivrig på å høre den.

Tiden i bilen bruker jeg som regel ikke til noe annet enn å høre på musikk og lage litt ideer, så da kan jeg like så godt høre på en business bok. Den heter forresten "Rich dad, poor dad", og er en bok som handler mye om penger og business. Blir spennende å høre på! 

Jeg begynte å gråte

Tidligere i dag fikk jeg en haug med videoer fra onkelen min fra da jeg var liten. Det var videoer av min første jul der jeg satt på fanget til julenissen (faren min), det var klipp fra at jeg lekte med søskenbarna mine da vi bare var 2-3 år gamle, og det var så mye gode minner at jeg ble helt rørt og begynte å gråte.

Det er så rart å se tilbake på gamle minner. Det er jo tider som har vært, og det er merkelig og litt trist å vite at man aldri får de øyeblikkene tilbake. Jeg kommer aldri til å ha overnatting hos besteforeldrene mine sammen med kusinen og fetteren min der vi skravler til langt på natt, selv om vi allerede hadde fått ti beskjeder om at nå var det leggetid. Det er bare minner vi kan se tilbake på, og det er skikkelig merkelig å tenke på at det er over.

En dag kommer jeg til å få egne barn som kommer til å gjøre akkurat det samme, og da håper jeg at jeg er like flink som bestefaren min og faren min har vært med å filme masse fra barndommen, for herregud så koselig det er å se tilbake på!

Helt siden jeg var rundt 8 år gammel hadde faren min et filmkamera som vi alltid lekte med og filmet alle mulige rare sketsjer og at vi danset og bare var med vennene våre. Det har jeg så lyst til å se igjen. Kommer sikkert til å dø litt av pinlighet, for jeg gjorde nok masse teite ting. Men gud så koselig det blir å se tilbake på. Kanskje jeg til og med setter sammen en liten video og legger ut her, hva tenker dere om det? 

12 fun facts om meg

// inneholder reklame

På shopping er jeg... Som regel alltid alene. Elsker å gå rundt i min egen verden og titte på både klær og andre fine ting

På byen er jeg... Nesten alltid danseløven. Jeg elsker å slå meg løs på dansegulvet og ha det gøy med venninner! 

På skolen er jeg... Ikke lengre! Og takk gud for det. Har enda mareritt om at jeg kommer for sent til skolen. 

Hjemme alene er jeg... Som regel alltid i jobbmodus. 

 

Genser - Bik Bok, HER

Bukse - NLY, HER


På facebook er jeg... innom hele tiden. Vet ikke hva det er med facebook som jeg syns er så interessant. Kanskje er det alle de virale videoene? Ikke godt å si. Men jeg titter litt for ofte innom der.

På flyet er jeg... den som sovner først. Og gjerne før flyet i det hele tatt har tatt av. Er det ikke internett på flyet kan jeg like så godt bruke tiden effektivt, og sove litt, så jeg slipper det senere. 
 
I diskusjoner er jeg... hun som alltid tørr å si sin egen mening, selv om alle andre er uenige. Og ja, det kan ofte bli ganske dårlig stemning. Men det får man bare tåle! 
 
På toget er jeg... livredd for å måtte sitte feil vei. Havner jeg feil vei på toget blir jeg "tog-syk" veldig fort. 


 
På biltur er jeg...  som regel den som kjører, og skrur på musikken på fullt! 

På ferie er jeg... frøken bloggturist. Her skal alt taes bilde av og blogges om! Er det noe spennende som skjer, eller noe jeg fint jeg ser, så skal det dokumenteres! 
 
Akkurat nå er jeg... hjemme og sitter forran arbeidspulten min. 

På jobb er jeg... alltid! Og jeg elsker det! Det å kunne ha en jobb der man selv velger hva man vil gjøre er helt fantastisk! 
 

💙💙💙

Sparetips og Kardashians

// inneholder reklame

Woho! Endelig mandag! Jeg er et skikkelig mandagsmenneske! Det er alltid så gøy med mandager, for det gir en ny start og blanke ark. Nå har jeg allerede gått igjennom hva jeg skal denne uken både på jobbplanet og på det private, og dette tror jeg at blir en skikkelig bra uke!

Har skrevet ned så mange gode idéer for innlegg som jeg vil skrive denne uken, så nå kribler det i fingrene etter å komme igang!I dag har jeg allerede rukket å handle inn det meste av mat for uken. Liker å gjøre det på mandagen sånn at jeg slipper å kjøre i butikken 100 ganger i løpet av uken for småturer. Eller, det er jo Per Fredrik som må det da, siden han gjør mathandelen her i huset. Men jeg liker å gjøre storhandelen i starten av uken. Hehe! 

Jeg har også fylt på bensin på bilen, og nå har jeg et tips til dere! Fyll opp tanken på søndag kveld / mandag morgen, for da er det nesten alltid billigst. Fyller du en full tank blir det fort 150-400,- kr å spare her. Så absolutt noe man burde tenke over! 

Blomster har jeg også handlet inn for uken. Denne gangen gikk jeg for en skikkelig stor bukett med rosa roser, det er uten tvil min favoritt farge på roser! Syns det er så fint med en stor bukett midt på stuebordet. Det pynter jo skikkelig opp!

🌟 Topp - NLY, HER 🌟

Nå skal jeg sette igang med å henge opp klesvasken og legge den inn i skapene. Herregud. Jeg tok klesvasken min i går, og nå er det seriøst 2 stappfulle IKEA poser med klær som står klare for å bli lagt inn i klesskapet. Verste er at jeg føler jeg vasker klær ofte, men tydeligvis ikke. Hehe!

Men, det har jo endelig kommet ny sesong med Keeping up with the Kardashians som jeg kan se på mens jeg bretter klærne, så da blir det ikke superkjedelig. Er så glad for at det endelig har kommet nye episoder. Jeg er helt hekta på den serien! 

Her kan du se enda mer av livet mitt!

Her på bloggen oppdaterer jeg alltid minst 3 ganger om dagen, og det er jo veldig ofte. Men, det er ingenting i forhold til Snapchat! (@stinablogg) Der legger jeg ut drøssevis med bilder på mystory igjennom hele dagen.

Alt ifra selfies med alle mulige forskjellige morsomme filtre, morsomme bilder av Chloe, maten jeg spiser, bilder av Per Fredrik og meg fra hverdagen og massevis av videoer fra hverdagen.

I tillegg sier jeg alltid ifra når jeg har lagt ut nye innlegg, så dere ikke går glipp av noen innlegg! Jeg syns det er så gøy å oppdatere dere der, og det er tydelig at dere syns det samme! For det er jo nesten 30'000 som ser hver mystory. Uæh, det er så crazy!

En gang iblant åpner jeg også opp sånn at dere kan sende inn meldinger til meg også kan jeg svare dere. I går hadde jeg åpen Snapchat i 30 minutter og herregud så mange meldinger det kom inn med søte og gode ord! Jeg ble helt rørt jeg! 

👻 SNAPCHAT: STINABLOGG 👻

Snapchat er rett og slett supergøy! Selv elsker jeg å følge masse andre folk og se hva de gjør, og jeg følger sikkert halve blogg Norge og alle mine nærmeste venner, hahah! Syns det er så gøy å se hva andre legger ut på Snapchat altså! 

Ukens spørsmål #178 - Kosthold, Paradise Hotel, Privatliv, Chloe +++

// inneholder reklame

Har du veldig strengt kosthold, eller bare veldig høy forbrenning?
- Jeg har ikke noe super strengt kosthold. Jeg spiser sunt, og om jeg vil ha noe digg som er usunt så spiser jeg det. Men jeg passer selvfølgelig på at det ikke blir for mye usunt, for det er virkelig ikke bra. Alt er greit i moderate mengder tenker nå jeg. 

Treningstopp - Nike, HER

Shorts - Nike

Treningsklokke - Fitbit, HER
 

Var det en spesiell hendelse der bloggen din ble populær (et spesielt innlegg eller noe?) eller gikk alt sakte og gradvis?
- Jeg begynte å blogge for 7 år siden og det har gått ekstremt sakte men sikkert oppover, hehe! Jeg har ikke fått noe gratis trafikk via hverken Paradise Hotel, Bloggerne, Unge Mødre eller fra andre bloggere, som de aller fleste på topplisten har fått. Jeg har derimot bare blogget mye og gjort mitt beste, og det er det jo tydeligvis mange som liker siden jeg nå har cirka 12'000 unike som leser bloggen min hver dag, noe som er utrolig gøy! Kan nesten ikke tro at så mange følger med! 

Topp - NLY, HER (20% rabatt ved å bruke koden "FILTER")

 

Er Chloe en Langhåret Chihuahua eller er hun en papillon?
- Hun er 100% Papillon, hehe!

 

Er Chloe i buret sitt på kvelden?
- Hun sover i buret sitt om natten ja. Helt fra vi fikk henne var vi veldig nøye på at hun ikke skulle ligge i senga med oss, og heller ikke i bur inne hos oss. Er greit å ha litt privatliv for meg og Per Fredrik også, hehe! Hun har bur med teppe som hun ligger i som er i gangen. Hver kveld når hun skal legge seg sier vi bare "ta med teppet og legg deg i buret" og da tar hun med teppet bort til buret, går inn i buret og venter på at jeg skal hjelpe henne med å få inn teppet. Hun er så søt når hun gjør det!

Hvor gammel er du? 
- Jeg er 24. 

 

Siden deg og Per Fredrik ikke vasker hverandres klær, har dere da en vaskemaskin hver? Eller er den andre jeg så i videoen på snapchat en tørketrommel?
- Hahaha! Det er en tørketrommel altså. Vi har ikke hver vår vaskemaskin altså. Får være grenser! 

Topp - Gina Tricot, HER

 

Kommer du noen gang til å slutte med bloggen?
- Vanskelig spørsmål! Sånn som ting er nå ville jeg overhodet ikke sluttet. Jeg har jo lyst til å fortsette med blogging etter at jeg har fått barn, og jeg tipper at jeg kommer til å blogge til jeg er sånn 40 ish. Kan godt hende jeg holder på lengre enn det også, men det får vi ta som det kommer. Hehe!

 

Kan du legge ut bilder av bilen din?
- Jeg la ut et innlegg med et stort bildedryss av bilen når jeg nettopp hadde kjøpt den, som du kan se HER.

 

Noe du lurer på til neste
"ukens spørsmål"?

💗💗💗

Et beauty tips!

reklame

Nå har jeg et beauty tips til dere! Da jeg var på Mallorca for noen uker siden var jeg innom Primark en tur, og kjøpte noe som er helt genialt! Siden da har jeg alltid hatt den med i vesken min, og jeg bare digger den! Produktet er en hårbørste og et speil i et, som kan lukkes sammen og bli en liten ting som passer perfekt inn i vesken og på reise.

Topp - Bik Bok, HER  / lys grå HER

Jeans - Gina Tricot, HER

For meg som har langt hår er det nødvendig å ha med en børste så jeg kan børste vekk floker, men det er jo så kjedelig å ha med en gigantisk vanlig børste. Det fikser denne helt perfekt!

I tillegg er det som sagt et speil i den, så det er perfekt når jeg skal touche up sminken mens jeg er på farta. Siden de ikke har Primark i Norge blir det litt vanskelig å få tak i akkurat denne, men jeg fant en nesten lik med både hårbørste og speil fra Babyliss HER som er like fin! 

Har du testet ut et lignende produkt?

💙💙💙

5 Sminke hacks!

// inneholder reklame

♥ Gjør eyelineren om til gel liner ved å varme den med en lighter i et par sekunder. La den kjøle seg i 10-15 sekunder før du bruker den 

♥  Bruk hårføneren til å varme opp vippetangen for å gi en bøy som varer ekstra lenge. PS: kjenn på Vippetangen med fingeren først så den ikke er så varm at du brenner deg. ​🌟Topp - Bik Bok, HER​🌟

 

♥ Legg concealeren i en trekant under øyet, istedenfor den vanlig "kun rett under øyet" sminkingen. Det vil resultere i at du lyser opp øyet mer mye på en bedre måte. 

♥ Smink deg foran et vindu for å få riktig lys når du sminker deg. Om du sminker deg i litt mørkt lys eller i kunstig lys kan det fort se veldig rart ut når du kommer ut i vanlig lys. 

♥ Bruk en hvit neglelakk istedenfor base coat. Denne vil fortsatt gjøre at du ikke får fargeflekker på neglene. Den hvite neglelakken gjør at fargelakken du legger over blir mye finere, og får mer pop i fargen. 

 

Har du testet noen av disse tipsene før?

Det kom hundrevis av mld på minutter!

// inneholder reklame

I dag gjorde jeg noe jeg ikke har gjort på en god stund. Jeg åpnet Snapchat kontoen min sånn at dere kunne sende meg meldinger, og jeg kunne svare dere. I løpet av bare noen minuttene hadde det kommet inn hundrevis av snapper, og det var så mye koselig å høre fra dere. Jeg rakk ikke å svare på en brøkdel engang, for det kom inn så ekstremt mye.

Men jeg fikk snakket med en god del av dere, og det var så herlig! Det er så gøy å snakke litt mer med dere, og jeg kommer uten tvil til å åpne opp Snapchat kontoen min flere ganger så vi kan snakke sammen! (Heter forresten "stinablogg" på Snapchat)

Topp - Nelly  //  Bukse - Nelly

Nå har jeg nettopp dusjet og vasket håret, og smurt meg inn med selvbruning. Jeg elsker den selvbruningen jeg bruker nå. Den er så fin! Det er en mousse som blir skikkelig jevn, og den er superlett å smøre ut. Det beste er vel nesten at jeg trenger bare å ha den på i 1-3 timer (avhengig av hvor brun jeg vil bli) også kan jeg vaske den av.

Takler virkelig ikke selvbruning som jeg må ha på i sånn 8 timer. Da må jeg enten se ut som en snåling halve dagen, eller så må sengelakenet får gjennomgå. Nei takk til begge deler for å si det sånn. Haha! Nei, denne selvbruningen er rett og slett konge! Varer i 5 dager gjør den også! Det sykeste er at den er like bra som de dyre selvbruningene, men denne koster bare 109,- kr. Du får tak i den på Ellos HER.

Nå skal jeg jobbe litt til, også blir det snart lørdagskos på Per Fredrik og meg! Håper dere får en fin lørdag! 

Pupper og forlovelse

// inneholder reklame

I går hadde jeg så sinnsykt lyst på Kverneriet sin burger at jeg nesten ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg. Altså.. Den burgeren er i en helt egen kategori altså! Den er ikke som "vanlige" burgere for å si det sånn! Så jeg fikk med meg Rebecca til Tønsberg så vi kunne dra dit sammen.

🌸 Topp - Bik Bok, HER 🌸


Det er jo alltid så koselig å være med Rebecca, og jeg digger hvor mye rart vi kan snakke om uten at det blir flaut eller kleint. Her kan vi brette ut i det vide og det brede om både pupper, familie og klær. Alt mulig for å si det sånn! Hehe! 

I dag stod jeg opp så utrolig sent! Jeg kjente nemlig at kroppen begynte å bli syk i går, og jeg nekter å bli syk igjen! Så i natt sov jeg i 11 (!!!!) timer! Herregud, jeg kan ikke huske sist jeg sov så lenge! Jeg var helt uthvilt når jeg stod opp, men fy så trøtt jeg har blitt utover dagen. Men den kjennes ut som at jeg fikk stoppet forkjølelsen så det er jo veldig bra! 

Nå har jeg nettopp vært på lunsj med Sebastian (broren til Per Fredrik), og kjæresten til Sebastian, Marthe Marie. De ble forlovet i sommer og er godt igang med bryllupsplaner allerede, og det er så gøy å høre på! Ingen tvil om at de kommer til å lage et skikkelig fint og koselig bryllup! Gleder meg skikkelig på dem sine vegne allerede jeg, hehe! 

En ny favoritt!

// inneholder reklame

I dag dro jeg til Tønsberg en tur med Rebecca for å spise litt lunsj sammen, som dere kanskje så på snapchat (stinablogg)? Jeg hadde så sinnsykt lyst på BBQ burgeren fra Kverneriet, så da ble jeg veldig glad når Rebecca ville være med. Men, mer i det i morgen! Først vil jeg vise dere dagens antrekk! 

I dag fikk jeg brukt den nye blusen min, og herreguuuuud jeg er helt forelsket i den! Den er så meg som det går ann å bli! Skikkelig rosa og søt! Med både innsvingning i livet og søte ermer!

Den er uten tvil en ny favoritt i garderoben min! De har den i både helsort og sort med blomster, og jeg har en sterk følelse på at jeg kommer til å kjøpe minst en av de! Den er jo bare så fin! 

Jakke - Zara

Bluse - Bik Bok

Bukse - Cheap Monday

Sko - Nelly

Veske - Victoria's secret

Solbriller - Rayban

Jeg må virkelig le litt av meg selv nå altså. Jeg skulle egentlig prøve å gjøre unna litt kjedelige "behind the scenes" ting eller hva man skal kalle det for bloggen. Aka mail og regnskap... Meeeen, tror dere ikke jeg endte opp på YouTube da?

Jeg har fått helt dilla på hvordan man pynter cup cakes etter i går, så nå har jeg nettopp sett på sånn 40 forskjellige tutorials på hvordan man skal pynte med smørkrem og lage alt fra roser til bikuber og alt mulig. Det er så typisk meg å få dilla på en ting også skal jeg bli verdensmester i det med en gang. Haha! Blir nok ikke siste cup cake innlegget dere kommer til å se på denne bloggen for å si det sånn. Hoho! 

 

💗💗💗

Slik blir skole- / kontordagen morsommere!

reklame

Som blogger sitter jeg en god del timer forran mac'en hver eneste dag. Noe som gjør de timene litt mer inspirerende og morsomme er små pynteting rundt der jeg sitter. Det kan være alt ifra en kaffekopp med noen inspirerende ord på, en fin notatbok som gjør at jeg får litt ekstra lyst til å skrive, eller et duftlys som gjør at det lukter godt her jeg sitter.

Helt siden jeg gikk på ungdomsskolen har jeg alltid vært opptatt av å ha fine notatbøker, kalendere og penner som gjør det litt kjedelige skolearbeidet litt morsommere.

Siden det er mange av dere som leser bloggen min enten går på skole eller er i en kontorjobb vil jeg vise dere noen ting som kan gjøre skole / jobbdagen litt morsommere og mer inspirerende! Jeg har funnet en rekke ting på Miinto som jeg bare falt helt pladask for!

Nr 2 som er en kalender har jeg lyst til å klikke hjem med en gang! Kaffekoppen som er nr 11 må jeg nok også klikke hjem i samme slengen, for den er bare såå meg! Kaffe må til før jeg kan komme igang. Hehe! 

1 - Lys fra Voluspa - HER    
2 - "I am very busy" kalender fra Ban.Do - HER    
3 - "BFF" kaffekopp fra Ban.do - HER

 

4 - Vase fra Kahler - HER
5 - No bad days kalender fra Ban.do - HER
6 - Duftpinner fra Voluspa - HER

 

7 - "Coffe is my BFF" kaffekopp fra Ban.do HER
8 - "Good mood" kalender fra Ban.do HER
9 - Glitterflaske fra Ban.do - HER

 

10 - "The boss" kopp fra Ban.do - HER
11 - "But first, coffee" kaffekopp - HER
12 - Voluspa duftlys - HER

 

🌟 Fant du noe du likte? 🌟

Å spise fort kan gjøre deg overvektig

Visste du at hvor fort du spiser har ekstremt mye å si om du skal holde deg / bli slank? 

Jeg så nylig et program som virkelig åpnet øynene mine på dette. I dette programmet lot de en stor testgruppe spise en hamburger stående og på så kort / lang tid de ønsket. Testgruppen med mennesker spiste hamburgeren veldig fort, og på en gjennomsnittstid på cirka 3,5 minutter. Etter de hadde spist følte de seg fortsatt sultne, og hadde lyst på en hamburger til. De fleste følte at de egentlig hadde bare spist litt snacks. 

Dagen etter skulle de spise den samme hamburgeren, men denne gangen måtte de sitte ned mens de spiste, og de var også nødt til å bruke 30 minutter på å spise hamburgeren. De fleste syntes det var vanskelig å bruke så lang tid på en hamburger, men etter at de 30 minuttene hadde gått, følte de at de hadde spist et skikkelig måltid og at de var helt mette. 

Grunnen til dette er at det tar minst 20 minutter fra vi begynner å spise til hjernen sender ut signaler om at vi er mette. Dette er mye av grunnen til hvorfor enkelt ofte kan overspise fordi de rett og slett spiser for fort. 

Selv har jeg alltid spist maten min veldig sakte. Grunnen til det er fordi jeg som liten hadde så trang hals at jeg måtte fjerne mandlene mine for at jeg skulle kunne spise riktig. Selv etter operasjonen sliter jeg med å svelge store mengder mat, og derfor har det automatisk blitt til at jeg tygger maten veldig godt og tar små biter når jeg spiser.

Dette har gjort at jeg alltid spiser sakte, og det er ikke før jeg så dette programmet at jeg skjønte en stor del av hvorfor jeg alltid har klart å holde meg slank uten å hverken telle kalorier eller spise ekstremt sunt. Jeg har alltid spist noenlunde sunt, og spist til jeg var mett, men siden jeg alltid har spist sakte, har jeg aldri overspist, og derfor har jeg alltid holdt meg slank. 

Det er selvfølgelig en hel rekke andre faktorer som også spiller inn når det kommer til kosthold og vekt. Men det er virkelig noe å bite tak i. Om du sliter med at du fort legger på deg veldig mye selv om du spiser sunt, eller om du rett og slett er overvektig kan det være en idé å ta tiden neste gang du spiser.

Spiser du opp maten på under 20 minutter, bør du ha som et mål å spise saktere. Kanskje det kan løse problemet?

Dette har jeg aldri gjort før!

// inneholder reklame for klær

I dag har jeg gjort noe jeg så og si aldri har gjort før. Nemlig å bake Cup Cakes! Man skulle jo tro at jeg som blogger hadde minst 15 egenskrevne cup cake oppskrifter, men tvert imot. Av det jeg kan huske har jeg kun laget cup cakes en gang før, i hele mitt liv, og det er flere år siden. 

I dag fikk jeg helt sinnsykt lyst på cup cakes, så da tok jeg frem "Hele Norge baker" kokeboken min som var helt nedstøvet, fant frem en oppskrift på gulrotcupcakes med cream cheese glasur, og klinte til! Jeg har hørt at det er så utrolig vanskelig å lage bra smørkrem og få til fine roser på cup cakesene, så jeg var ganske nærvøs.

Men jeg syns resultatet ble ganske bra jeg! Til tross for at det var veldig mye Philadelphia ost i glasuren, som ville gjort den rimelig bløt, klarte jeg å lage roser også. Det ble jo null problem! Nei folkens, dette kommer jeg nok til å gjøre flere gangen. For dette var jo så enkelt og gøy! Haha, før dere vet ordet av det er jeg Norges nye bakeblogger! 

🌸 Topp - HER 🌸

Og til det viktigste med hele cup cake´n. Smaken! Herregud, de ble så gode at jeg nesten ikke kan få sagt det! Per Fredrik skulle bare smake litt på en, siden han ikke spiser så mye godteri i uka. Vel, han endte opp med å spise opp tre stykker! Haha! Selv holdt det med en for meg, for herregud så mektige de var! Men gud så gode! 

Ida har forresten delt oppskriften sin på bloggen sin, så om du fikk lyst til å lage cup cakesene selv, finner du oppskriften HER. Den eneste forskjellen jeg gjorde var at jeg sløyfet valnøttene, da jeg ikke liker det. 

8 Must haves i bilen

// inneholder reklame

Jeg har hatt billappen helt siden jeg var 18 år gammel, som allerede er 6 år siden. Uæh. Tiden har gått fort! Haha! Siden den gang har jeg virkelig fått erfare hvilke ting man alltid bør ha liggende i bilen, som ofte kan være helt nødvendige! 

🌸 Topp - HER 🌸

Solbriller - Jeg glemmer nesten alltid å ha med solbriller når jeg skal ut, og merker ikke hvor mye jeg trenger de før jeg plutselig blir helt blendet midt på motorveien. Da er det veldig kjekt at jeg alltid ha et par med ekstra solbriller liggende klare i bilen. 

Sminke - En ting jeg alltid har med i bilen er noen sminkeprodukter så jeg kan touche opp sminken i løpet av dagen. Selv kan jeg bli litt oljete, og om jeg bruker solbriller får jeg alltid to veldig "fine" prikker på hver side av nesen uten sminke. Så det må jeg jo fikse! 

Våtservietter - Denne er seriøst et must. Aner ikke hvor mange ganger jeg har spist noe i bilen, også har jeg sølt eller blitt klissete på hendene. Da er våtservietter en lifesaver! Det er også kjekt å bruke rett før du skal spise så du er ren på hendene. 

Snacks - Aner ikke hvor mange ganger jeg har blitt sulten i bilen og har måttet svinge innom bensinstasjon. Det som er dritt da er at det ofte tar 5-10 minutter ekstra å svinge innom, og det er ofte tid jeg ikke har om jeg er på vei til et sted. I tillegg er det ikke akkurat sånn at besinstasjoner alltid har så mye sunt å tilby, så derfor er det smart å ha litt sunn snacks liggende. 

Paraply - Vi bor i et land der været skifter så fort at vi ikke klarer å følge med. Selv om det kan være strålende sol når vi setter oss inn i bilen, er det ikke sikkert at det er det når vi skal ut. Derfor er det kjekt å alltid ha en paraply liggende i bilen så du slipper å se ut som en våt katt på vei inn på jobben. Vann - Jeg blir alltid tørst når jeg er ute og kjører bil, og det er jo ekstra kjedelig å dra innom bensinstasjon kun for å kjøpe vann. For ikke å snakke om hvor bortkastede penger det er.. Og man ender aldri opp med å kjøpe kun vannet heller..! Derfor har jeg alltid 2-3 vannflasker som ligger i bilen til når jeg blir tørst. 

Ekstra skopar - Jeg kjører ofte ganske lange turer, enten til Drammen (50 min) eller til Oslo (1 time og 20 min) og da er det veldig lite behagelig å kjøre i høye hæler. Derfor har jeg alltid med et par uggs som jeg kan bruke når jeg kjører. 

Lader til mobilen - Når jeg kjører hører jeg alltid på musikk eller hører på youtube videoer mens jeg kjører. Problemet er bare at telefonen går veldig fort tom for strøm. Derfor har jeg alltid en stor ladebank liggende i bilen som jeg kan lage opp telefonen opptil 4x med. Den er en lifesaver! 

 

Hvilke ting må du alltid ha i bilen?

Restylane og Botox etter barn?

// inneholder reklame for klær

Noe jeg fikk spørsmål om forleden var; "Vil du fortsette med Restylane og Botox etter at du får barn? Hvordan syns du at du blir som forbilde for barna dine da?".

Jeg syns dette er et såpass interessant spørsmål at jeg vil svare på det i et eget innlegg. 

Den dagen jeg får barn kommer jeg til å lære barna mine at de bør føle seg vakre akkurat slik de er, og at det er mange andre faktorer som har noe å si for hvor vakker du er.

Hvordan man er som menneske, hvor snill man er, hvor flink man er til å oppnå ting, og hvordan man behandler de rundt seg har så ekstremt mye å si for hvor vakker man er. Det hjelper ikke å se superpen ut på utsiden hvis du er en råtten person. 

Toppen min finner du HER

Jeg kommer også til å lære barna mine at det er ok å fikse på utseendet sitt, og at det ikke er noe man skal skamme seg over. Om man har lyst til å sminke seg, ta litt Restylane eller hva enn man vil er det alltid opp til den enkelte.

Men jeg kommer også til å lære de at det å endre utseendet sitt faktisk er en stor ting, og ikke noe man skal ta lett på. Man bør vente til man har minst bikket 20 år før jeg injiserer eller operer noe som helst. Desto eldre man er, desto mer moden er man til å takle slike ting, og faktisk vite om det er noe for en selv.

Jeg syns ikke det å ta hverken Botox, Restylane eller å legge seg under kniven for den saks skyld er noe som gjør at man blir et dårlig forbilde. Det er hvordan man snakker om det med barna sine som har noe å si for om man er et godt forbilde eller ei.

5 Ting du ikke visste om Chloe

Nå er Chloe over et år gammel, og den lille bærta får mer og mer personlighet for hver dag som går. Hun lærer stadig nye triks, og blir mer og mer snål. Nå skal jeg fortelle dere om 5 ting dere kanskje ikke visste om den lille raringen!

🐶 Hun kan navnet på alle bamsene sine - Hun har en haug bamser og leker med forskjellige navn. Alt fra bunny, bamsen, teppet, kaptein frosk, ballen og til nammeleika. Så vi kan for eksempel si "gå og hent bunny" så vet hun akkurat hvilken leke hun skal hente. Skjønner ikke hvordan hun skjønner forskjellen. Meeen, sånn er det med Papillon hunder. De er veldig smarte. 

🐶 Stjeler strikker - Selv om hun er smart er hun også en liten snik. Har jeg en strikk så stjeler hun den med en gang! Til og med når jeg har den i håret så stjeler hun den.. Altså! 

🐶 Ekstremt glad - Hvis vi er borte i bare 10 minutter også kommer hjem blir hun helt ekstremt glad. Det hender ofte at hun blir så glad og excited at hun tisser litt på seg. Ikke akkurat veldig gøy for oss. Men heldigvis gjør hun det mindre og mindre nå som hun er litt eldre. 

🐶 Nr 2 - Hver gang Chloe må gjøre nr 2 på tur nekter hun å gjøre noe hvis vi ser på henne. Om vi ser på henne så ser hun helt skamfull ut og klarer ikke fortsette. Haha! Så hver gang hun skal gjøre nr 2 må jeg stirre en heeelt annen vei. 

🐶 Hun hater visse dyr - Om det kommer en kattepus eller kråke inn på vår eiendom blir hun fly forbanna. Tidligere i dag stod vi ute med Per Fredrik og plutselig kom en av nabokattene inn i gårdsplassen. Hun ble helt bananas og såå sur når hun ikke fikk lov å løpe etter den. Haha! 

 

🐱 🐰 Har du et kjæledyr? 🐶 🐹

Hus til 30 millioner og reise verden rundt!

// inneholder reklame

Noe jeg fikk spørsmål av en leser forleden var; hva ville jeg gjort om jeg vant 100 millioner? Jeg syns dette spørsmålet er litt morsomt, så da svarer jeg likegreit i et innlegg! 

Å vinne så mye penger ville jo vært en helt absurd følelse. Det første jeg ville gjort ville vært å donere en stor del av summen til veldedige formål, som jeg syns var viktig for meg. Kreftforskning er et av de viktigste formålene for meg, og mye av summen ville gått direkte til det. 


 
Genseren min finner du HER

Deretter ville jeg nok ha kjøpt et ganske så stort hus med både innendørs- og utendørsbasseng. Herregud. Det er jo virkelig drømmen! Huset skulle vært ved vannet, sånn at vi hadde hatt strandlinje. Jeg tror nok at jeg ville fortsatt å bo her i Sandefjord, men det hadde sikkert blitt litt vanskelig å finne et hus til typ 30 millioner.. Hehe! Mulig jeg hadde bygd det selv for å få det akkurat slik jeg ville!

Helt siden jeg var liten har jeg alltid drømt om å eie en Lamborghini og en Hummer, så det ville jeg kjøpt på flekken. De bilene er virkelig drømmen! Og selv om en Hummer kanskje ikke er så jentete, er det virkelig en av drømmebilene mine!

Jeg ville også reist rett til både New York, Los Angeles, Maldivene og Japan og virkelig opplevd stedene. Per Fredrik hadde selvsagt blitt med. De stedene har jeg så lyst til at vi skal oppleve sammen! Det hadde nok blitt ganske mye shopping på de forskjellige stedene, men det er han så vandt med å bli med på at det hadde nok gått helt fint. Haha! 

Jeg hadde fortsatt å blogge og lage Youtube videoer, siden det er min store lidenskap. Jeg elsker å dele og dokumentere livet mitt, så det hadde ikke stoppet bare fordi jeg hadde vunnet 100 millioner. Hehe! 

Resten av pengene tror jeg faktisk at jeg ville spart til jeg fant noe jeg kunne investere de i. For eksempel eiendom eller starte et firma på egenhånd. Det er jo faktisk en av fremtidsplanene mine uansett om jeg blir lottomillionær eller ei. Hehe! Jeg har veldig lyst til å spare opp masse penger også investere de sånn at jeg sitter veldig godt i det når jeg blir eldre. Kommer nok ikke til å kunne leve av bloggen når jeg er 50 år, så noe må jeg jo ha som inntekt når jeg blir for gammel. Hehe! 

Så ja, det er hva jeg ville gjort om jeg vant 100 millioner. Fortell meg gjerne hva du ville gjort om du vant samme sum! 

 

 

Sex og intimgrenser

Velkommen til Norge, landet hvor du faktisk må drite forran partneren din for å være trygge på hverandre, og om du ønsker å leve i 2017 der dama ikke tar all klesvaska hele tiden, ja da er du rett og slett i et dårlig forhold uten fremtid.

Altså. Jeg kjenner jeg blir så oppgitt etter å ha lest kommentarene på gårsdagens blogginnlegg der jeg oppklarte i noen saker om hvordan Per Fredrik og jeg gjør ting. Det var mange av dere som mente at Per Fredrik og jeg måtte være veldig usikre på hverandre siden vi ikke går på do foran hverandre eller vasker hverandres skitne undertøy. Var også mange av dere som mente at vi tydeligvis aldri kunne ha sex, siden vi hadde såpass intimgrenser. 

Men altså. Hvorfor tror dere at vi har disse intimgrensene da? Vi skal være sammen resten av livet, og da er det viktig å være obs helt fra starten på ting som kan være veldig usexy. Vi begge syns det er viktig å holde romantikken oppe i et forhold, og da inngår det å faktisk ikke sitte og drite foran hverandre.

Og til dere som mener vi umulig kan ha sex. Tro meg; vi har mye sex. Det er fordi vi begge syns at hverandre er sexy, og fordi vi er trygge på hverandre. Å være trygge på hverandre handler ikke om å måtte drite foran hverandre eller å vaske hverandres møkkete undertøy. Det handler om at man kan snakke med hverandre om hva som helst, og tørre å være sårbare foran hverandre. Det handler om at vi har tillit til hverandre, og at vi vet hvor vi har hverandre i forholdet. Vi var jo såpass trygge på hverandre helt fra starten at vi begynte å se på huskjøp etter bare 3,5 måned, så det bør jo si litt. 

Akk. Folk kommer til å si hva de vil om vårt forhold, og hvordan vi gjør ting. Mulig det er for å rettferdiggjøre hvordan man har det i sitt eget forhold, eller fordi man kanskje er misunnelig fordi man ser at vi faktisk har det skikkelig bra, eller bare for å rett og slett lage kvalme. Ikke vet jeg. Men det eneste jeg vet er at Per Fredrik og jeg har det veldig bra sammen, og jeg kunne ikke drømt om en bedre kjæreste!

 

Nye innkjøp!

reklame

I dag var jeg på shopping med søsteren min, og jeg fant noen nye topper som var så fine at jeg bare måtte ha de med hjem! 

Denne blusen er bare helt nydelig! Jeg elsker at den er off shoulder og at den har skikkelig volang ermer. Det er så fint det! Får helt romantiske vibber av denne! Denne kommer jeg uten tvil til å bruke mye når jeg er ute med kjæresten og når jeg vil være ekstra fin! Du finner toppen HER. (i hvit HER)

Haha, denne føler jeg meg såå basic bitch i. Men herregud, jeg digger den. Tskjorter med print er jo veldig inn nå, og jeg digger det! Tskjorten er fra Bik Bok og du finner den HER (i sort HER). 

Hvor søt er ikke denne toppen? Altså, jeg elsker topper som har blomster mønster! I tillegg var passformen veldig fin og den satt perfekt i midjen! Perfekt både til hverdags og til finere anledninger. Toppen er fra Gina Tricot og du finner den HER. (i sort med mønster HER og helsort HER)

Måtte ha litt sminke mens jeg var innom senteret en tur. Chloe tok med eyelineren min ut i stua og hadde det gøy med den i sofaen, selvfølgelig uten kork på.. Så jeg måtte ha ny eyeliner! Denne gangen går jeg for vannfast. Om Chloe får tak i den blir det litt stress, men krysser fingrene for at de ikke faller ned fra sminkebordet. Haha! Fant ikke noe sted de selger den på nett, men den er i alle fall fra Maybelline. 

En ny color correcting pen ble det også! Denne er et must under øynene mine for å lysne opp og gi rett farge. Den er også fra Maybelline. 

Klarte ikke å gå tomhendt ut fra Rituals, så det ble en ny bodyscrub på meg. Testet den i butikken, og herreguuud så godt den luktet! Du finner forresten alle skrubbene til Rituals HER

Denne toppen er bare så søt, og så meg! Jeg elsker mønsteret, stoffet og alt egentlig. Haha! Perfekt til hverdags! Den er fra  Bik Bok og du finner den HER. Den finnes også i helsort HER, og sort med mønster HER.

 

Fant du noen klær du likte?

Noen oppklaringer om forholdet vårt

Den siste tiden har det vært en del spørsmål / spekulasjoner om forholdet til Per Fredrik og hvordan vi gjør ting oss i mellom. Jeg har jo være veldig åpen her på bloggen og har fortalt en god del forskjellige ting. Ting som er naturlige for oss, men som tydeligvis ikke er så naturlige for andre. Hehe! Siden det har vært så mye spekulasjoner om ting, tenkte jeg å oppklare litt hvorfor vi gjør ting slik vi gjør det. 

Forskjellig bad - Hehehee. Denne er det virkelig mange som har hengt seg opp i. Når vi skulle kjøpe hus syntes jeg at det var viktig at vi fikk hvert vårt bad. Det er av flere grunner. Personlig syns jeg det er greit med litt intimgrenser i et forhold for å holde på romantikken. Jeg er ikke et sånt menneske som går på do foran kjæresten min, og jeg fatter ikke hvordan andre syns det er ok.

For det andre så er det greit å ha hver sin dusj sånn at man ikke trenger å vente på at den andre skal dusje, og man trenger heller ikke stress på badet fordi den andre står og venter. Har bodd i hus der vi på toppen var 5 voksne og 1 barn og herreguuud som jeg gjerne skulle hatt mitt eget bad da. For det tredje har vi økonomien til å kunne kjøpe et stort nok hus som har 2 bad, så hvorfor ikke? Ser ingen grunn til å gjøre noe annet når man faktisk har råd til det. Hadde vi hatt dårlig råd og kun hadde hatt et bad hadde vi klart oss med det og heller hatt litt mer rutiner på ting. Hehe! 

Ikke felles økonomi - Å ha en felles økonomi der alle pengene fra begge inntekter bare blir satt rett inn på en konto syns jeg er totalt bak mål. Det er en ting hvis det kun er en part i forholdet som jobber, fordi den andre parten ikke kan / er trophy wife / er syk, osv. Men i et vanlig forhold der begge parter tjener godt, slik vi gjør, ser jeg virkelig ikke grunnen til å dele økonomien. Jeg hadde syntes at det var veldig urettferdig hvis for eksempel Per Fredrik skulle vært med og betale alt jeg shopper. Det blir jo bare rart. I tillegg tjener ofte partnere forskjellige summer, og da blir det urettferdig at den ene drar mer av lasset enn den andre.

Det eneste vi har som "felles" økonomi er mat og hus utgifter. Der har vi to kontoer; en til mat som vi handler maten vår på, som vi alltid setter inn samme sum på. Også har vi en annen konto til "fellesutgifter" som strøm, internett, tv, hus forsikring, osv. Den setter vi også like summer inn på. Så sånn sett har vi en veldig rettferdig økonomi der vi begge bidrar like mye, uten at den ene må dra lasset for den andre. 

Vasker ikke hverandres klær - Her igjen handler det om rettferdighet og intimgrenser. Jeg syns det er så rart at man skal stå og vaske hverandre skitne klær, og skjønner ikke hvorfor andre faktisk gjør slikt. Kall meg gjerne barnslig eller hva dere vil, men jeg syns man skal ha litt intimgrenser for sin partner. I tillegg så handler det om rettferdighet. Klesvask er superkjedelig, og hvis man ikke har bestemte regler for hvem som skal gjøre så blir det ofte til at det kun er den ene parten som gjør alt arbeidet. Det er jo ikke rettferdig! I tillegg bruker man ofte litt forskjellige mengder med klær, og da blir det urettferdig om den ene parten skal vaske massevis av den andre parten sine klær.

 

Så ja. Det var tre av de mest spekulerte tingene som jeg ser at mange har snakket om i diverse kommentarfelter og forumer. Vet det er mange som har sterke meninger om hvordan ting skal være i et forhold, akkurat slik som jeg har, og som sikkert ikke kommer til å være enig i hva jeg mener, og det forventer jeg heller ikke at alle skal være.

Det kommer alltids til å være mange der ute som gjerne gir bort alle pengene sine til partneren så den partneren kan shoppe de bort, og som gladelig vasker de møkkete klærne til den andre parten, og står gjerne i dusjen samtidig som partneren sitter på do. Hvis du er sånn; så er det helt greit det. Men for oss er ikke det slik vi ønsker å leve. 

 

 

Når man "trenger" nye klær..!

Nå har jeg nettopp vært på shopping med søsteren min på Gulskogen senteret i Drammen. Jeg trengte (eller, "trengte") noen nye topper så da passet det perfekt når søsteren min sendte mld på morgenen i dag og lurte om jeg ville være med ut og spise lunsj + shoppe!

Skal vise dere bilder av innkjøpene etterpå. Men dere så kanskje den super store jakken jeg la ut bilde av på Snapchat? (stinablogg) Vel, den ble ikke akkurat med hjem for å si det sånn. Følte jeg nesten ble begravd i den. Hahaha! Men elsket fargen da!

Midt i all shoppingen gikk vi innom "soho" som er et skikkelig bra lunsj sted. Elsker at de har fresh og digg mat der! Føler man alltid så ting i kroppen og slapp i humøret dersom jeg spiser mat med masse fett / raske karbohydrater. Det var det ikke er for å si det sånn, og det passet perfekt!

Nå har jeg nettopp satt meg inn i bilen og skal straks kjøre hjem til Sandefjord igjen. Skal skrive et innlegg for dere senere i dag og Per Fredrik og meg, som jeg skal besvare en del ting dere har lurt på. Så da får dere sjekke innom etterpå! ✌✨

Slik får du rosene til å vare lengre!

// inneholde reklame

Jeg elsker å ha friske roser på stuebordet. Det pynter opp så mye i stua, og jeg bare elsker å gå forbi og se og lukte på de! Men det er en ting som er kjipt med roser. Det er når de dør etter bare et par dager.

Altså. Jeg aner ikke hvor mange ganger jeg har kjøpt roser, også har det gått 3-4 dager også har de visnet helt, uten at de engang har slått ut rosebladene sine! Argh! Det er så kjipt det! En rosebukett kan jo fort koste et par hundrelapper, så da er det jo kjekt at den varer litt lengre enn bare et par dager. 💐

I løpet av årene har jeg lært en del triks for å få rosene til å vare lengre. Rosene på disse bildene kjøpte jeg forrige lørdag da jeg var på Plantasjen med Rebecca, altså for 9 dager siden! Nå har rosene slått seg ut bladene helt og de er helt nydelige! 

 

💐 Mine beste tips er: 💐

💐 Kjølig - Roser hater varme og du bør aldri la de stå i en vinduskarm eller nært et vindu hvor de får masse varme. Da dør de fort. Sett de gjerne kaldt om natten. Selv setter jeg de alltid ut på natten. Pass på at du setter de et sted der det er skygge, sånn at morgensolen ikke varmer de opp. Er du flink til å sette rosene kalde om natten kan jeg love deg at de holder mye lengre! 

💐 Skjær - Det er veldig viktig at du skjærer rosene med et skarpt blad. Jeg syns tapetkniv fungerer best, da det gir et fint og rent snitt nederst på stilken. Ikke 💐bruk kjøkkensaksen til å klippe rett over, og ikke bruk en sløv kniv til å skjære. Det fungerer virkelig ikke. Sistnevnte var noe jeg kunne finne på å gjøre før i tiden.. Pass på at stilkene blir satt rett i vann så fort de er klippet så de ikke tørker ikke. Her er det snakk om bare sekunder.

Topp - Gina Tricot

Choker - Gina Tricot (på salg nå!)

Vase - Kahler, HER

 

💐 Når du kjøper - Da er det viktig å se hvordan rosene faktisk er. Kjøp de som ikke har sprunget ut enda, så har du de lengre. Kjenn ekstremt forsiktig på knoppen om den er hard eller bløt. Er den hard betyr det at rosene er ferske og da kan du kjøpe de. Er de bløte derimot.. Ja da bør du holde deg unna. Det er også smart å se hvor tykk stilken på rosen er, den har nemlig mye å si for hvor mye vann rosene klarer å ta til seg, og hvor lenge de lever. Desto tykkere stilk, desto lengre lever rosene. 

💐 Vann - Skift vannet hver 2-3. dag og tilfør ny rosenæring i vannet og pass på å bruke kaldt vann. Da holder de mye lengre. 

💐 Rens - Når du har kjøpt rosene er det viktig å fjerne alle de nederste bladene, så de ikke havner oppi vannet. Havner de i vannet blir det massevis av bakterier og da dør rosene mye fortere. Det er også viktig at du tar vekk de rosene som begynner å henge med hodet, så de ikke dreper resten av rosene. 

 

💐 Har du noen gode rosetips du vil dele? 💐

 

 

På ønskelisten min nå..!

reklame

Nå som det er ny sesong har det kommet inn så mye fint i butikkene! Jeg har nettopp tittet en del rundt på Gina Tricot og Bik Bok, og herreguuuud som jeg får lyst til å handle alt! Skal ikke se bort ifra at jeg klikker hjem noen av disse tingene, fordi jeg bare må ha de! Siden de er så fine må jeg bare dele de med dere! 

1 - Bik Bok, HER  /  2 - Bik Bok, HER  /  3 - Gina Tricot, HER

4 - Bik Bok, HER  / 5 - Gina Tricot, HER  /  6 - Gina Tricot, HER

 

7 - Bik Bok, HER  /  8 - Bik Bok, HER  /  9 - Gina Tricot, HER

10 - Bik Bok, HER  /  11 - Bik Bok, HER  /  12 - Gina Tricot, HER

 

Hvilket plagg likte du best?

Dette har jeg i kjøleskapet!

// reklamelinker

Noe jeg alltid syns er veldig gøy er å se inn i andre bloggeres kjøleskap. Det viser jo veldig hva de egentlig spiser, og hvordan kostholdet til personen ser ut. Siden jeg selv syns det er stas, så vil jeg tippe at det er flere der ute som meg, så derfor kan jeg vise dere hva jeg har i kjøleskapet mitt. 

I kjøleskapet mitt har jeg en god del forskjellige ting. Jeg har karbonadedeig, kylling fileter og egg som hovedkilder til protein. Det er tre ting jeg kan lage veldig mange retter utifra, så de er veldig kjekke å ha liggende i kjøleskapet.

Som dere kan se har jeg en god del yoghurt'er. Jeg får ofte litt cravings, eller så kan jeg bli små sulten mellom måltider, og da spiser jeg yoghurt. De jeg har er det hverken sukker eller fett i, så de er perfekte som mellommåltider sånn sett. 

Jeg har også en del forskjellig drikke. Nå for tiden har jeg ikke lyst på kaffe i det hele tatt. Aner virkelig ikke hvorfor. Så da går det heller i Redbull uten sukker for å få i meg litt koffein utover dagen. Jeg har også litt appelsinjuice og eplejuice. Førstnevnte drikker jeg alltid et lite glass sammen med jernkosttilskuddet jeg tar. Det er i flytende form så det smaker helt grusomt, så appelsinjuice gjør at det blir lettere å drikke. Har også hørt at c-vitamin gjør at jern taes opp bedre, så det er jo to fluer i en smekk.

Jeg har også en Coca Cola liggende i kjøleskapet. Jeg er ikke noe særlig fan av å drikke masse brus, men jeg må alltid ha en flaske liggende klar i tilfelle jeg blir kvalm. Da er seriøst en cola et must! Hehe! 

Jeg har også en del baseprodukter som er kjekke å ha for at jeg enkelt kan lage forskjellige matretter. De produktene er; rømme, kesam, matfløte, stekesmør, osv. 

Jeg spiser en del grovt brød med pålegg, men siden jeg har pålegget oppi bokser helt øverst syns ikke det så godt. Hehe, burde kanskje vist det bedre på bildene. Meeen, den gang ei. Som pålegg har jeg i alle fall gulost, roastbiff, skinke, makrell i tomat og litt forskjellig. 

I hyllen på kjøleskapet ligger det også en god del forskjellige BBQ sauser, som Per Fredrik alltid bruker når han griller for meg. Jeg elsker grillmat og da er BBQ saus et must! Selv om det ikke blir så mye grillmat nå i september som jeg skulle ønske... Hehe! 

I grønnsaksskuffen har jeg litt forskjellige ting som er super basic og som kan brukes til veldig mye forskjellige retter. Skal jeg ha noe ekstra eller spesielt kjøper jeg heller inn det. Men de grønnsakene jeg har nå er sånne som kan ligge i skuffen i en stund også brukes de opp litt etter litt. 

Topp - Gina Tricot

Bukse - Cheap Monday

Choker - Gina Tricot (på salg nå!)

 

Så det var litt om maten jeg har i kjøleskapet mitt. Håper dere syns det var gøy å få litt innblikk i hva jeg har i mitt kjøleskap, og også fikk noen tips til hvordan dere kan gjøre det for å få inn litt mer sunne varer i deres kjøleskap. 

Og forresten. Ja, jeg er så OCD at alt alltid står sånn i kjøleskapet mitt. Jeg elsker når maten står perfekt på rad og rekke, og det er enkelt å se hva jeg har, så ehee. Det er ikke akkurat rydda før jeg skulle ta bilder for å si det sånn 🙈😄

Ukens spørsmål #177 - Nese operasjon, Barn, Økonomi +++

// inneholder reklame

Har ikke du og Pelle felles økonomi?
- Nei, det har vi ikke. Vi har to felleskontoer for mat og utgifter til huset, som vi setter inn like mye på hver måned, også setter vi alt av strøm, internett, osv på de kontoene. Men resten av økonomien er hver for oss. Hadde aldri klart å ha felles økonomi. Skjønner ikke helt hvorfor man skal ha felles økonomi. Det er jo noe av det rareste jeg har hørt om.

Jeg har beundret deg lenge nå og synes du har så feminine trekk i ansiktet. Spesielt nesen din! Kan du være så snill å være dønn ærlig. Har du noen gang operert den, og isåfall hos hvem?
- Så koselig at du syns det! Jeg har ikke operert nesen min. Hehe! Har ikke operert noe annet enn mandlene mine da jeg var sånn 4 år gammel, så her er alt naturlig sånn sett.

Topp - Nelly, HER

 

Hva bruker du for å rense/vaske den hvite sofaen din?
- Den har trekk man kan ta av og på, så vi tar bare trekkene av og vasker de i vaskemaskinen. Siden sofaen er hvit må vi gjøre det ganske ofte, noe som er litt slit. Men da igjen er det deilig å vite at vi har en generelt veldig ren sofa. Tørr nesten ikke tenke på hvordan sofaer som er mørke hvor flekker ikke syns er, og som sjeldent blir vasket.. Usj. 

Hvor er den kåpen fra?
- Den kjøpte jeg på H&M for en god stund siden. Syns den er så fin! 

 

Du snakker mye om barn for tiden, er du litt verpesyk?
- Hehe. Nei absolutt ikke! Jeg kan ikke tenke meg å få barn på en del år. Men jeg må innrømme at det har forandret seg fra "jeg vil aldri ha barn noensinne" til "jeg vil kanskje ha barn om 4-5 år". Så det er jo gøy å fundere rundt på temaet!

 

 

Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"?

 

 

Dette har jeg i nattbordskuffen min

// inneholder reklame

Nå tenkte jeg å fortelle dere litt om hvilke ting jeg bare må ha i nattbordskuffen min! Jeg er jo veldig opptatt av skjønnhet og velvære, så det er en del godsaker oppe i skuffen min. 

🌸 Bodylotion - Jeg har bodylotion / håndkrem som jeg alltid smører meg inn med hver kveld. Jeg blir fort tørr i huden, og derfor er det viktig å smøre godt inn. Er ikke noe særlig glad i kremer som er altfor fete, så derfor bruker jeg DENNE fra Rituals. Det er egentlig en håndkrem, men jeg bruker den på hele kroppen da den er så lett og trekker godt inn og gir mye fuktighet til huden.

🌸 Vannflaske - Jeg må alltid ha vann ved siden av sengen, det har nesten blitt en liten tvangstanke. Men det er så deilig å drikke en god slurk med vann med en gang jeg våkner. Da kvikner jeg til og kommer meg opp av sengen så mye lettere! 

🌸 Sminkeservietter - En sjelden gang iblant hender det at jeg blir stuptrøtt og ikke orker å ta av all sminken før jeg legger meg. Da er det genialt med sminkeservietter så jeg enkelt kan ta av sminken på null komma niks! 

🌸 Pillow mist - Denne sprayen er helt fantastisk! Jeg syns det er så deilig å spraye den lett på puten min rett før jeg skal legge meg, for da lukter det så herlig på puta. Åh. Fantastisk altså! HER finner du et utvalg av Rituals sine pillow mists (som også kan brukes på kropp og i resten av huset)

🌸Ansiktsmaske - Denne bruker jeg ikke så veldig ofte. Men hvis jeg våkner veldig tidlig om morgenen, og jeg ikke får sovne igjen fordi det er for lyst (skjer nesten bare om sommeren), så er det veldig kjekt å kunne ta på ansiktsmasken også blir det helt mørkt. 

🌸 Hårstrikker - Jeg glemmer nesten alltid å flette håret mitt før jeg legger meg. Så det blir nesten alltid til at jeg fletter det når jeg har lagt meg under dyna. Da er er det viktig å ha hårstrikker liggende i skuffen så jeg slipper å stå opp igjen. 

🌸 Leppepomade - Jeg har også en del leppepomader liggende i skuffen i tilfelle jeg kjenner jeg er tørr på leppene. Da pleier jeg å smøre inn et tykt lag med leppepomade rett etter at jeg har gitt Per Fredrik nattakysset, sånn at det pomaden kan trekke godt inn på leppene og fukte de over natten. 

 

🌸 Hvilke ting har du i din nattbordskuff? 🌸

Nøkkelen til å spise sunt og trene!

// inneholder reklame
 

Noe jeg virkelig har erfart, er hvor viktig det er å starte dagen med sunn mat og litt trening for å få en sunn dag. Starter jeg dagen med en havregrynsgrøt, eggerøre på et par grove brødskiver eller et par knekkebrød med makrell blir det så mye lettere å spise sunt resten av dagen.

Da har jeg på en måte sagt til meg selv at jeg er sunn, og at jeg velger sunne valg for min egen kropp.

Treningsbh - Nike, HER

Shorts - Nike

Treningsklokke - Fitbit, HER
 

En sunn frokost gjør også at jeg blir mett mye lengre, og det gjør at blodsukkeret mitt holder seg stabilt så jeg ikke plutselig blir super våken også super trøtt rett etter hverandre, for så å få skikkelig cravings. Resten av dagen da blir det mye lettere å velge sunne alternativer, og da velger jeg lettere en salat med proteiner og grønnsaker, fremfor en pizza eller toast.

Starter jeg derimot dagen med usunn mat blir utfallet et helt annet. Det er noen dager som jeg har vært skikkelig slapp og startet dagen med litt risgrøt med smør og sukker på toppen, en toast eller en halv pizza. Da har som regel resten av dagen blitt veldig usunt. For da har jeg jo sagt til min egen underbevissthet om at jeg ikke bryr meg om hva jeg putter inn i kroppen min, og at jeg kan gå i helgemodus og velge bare usunne alternativer.

I tillegg gjør jo disse matrettene at jeg blir sulten nesten før jeg har rukket å spise opp maten, og da blir det fort til at jeg snackser på andre usunne ting. Virkelig ikke bra! Derfor er det så ekstremt viktig for min egen del at jeg alltid starter dagen med en sunn frokost. For det legger virkelig grunnlaget for dagen. 

Noe jeg nettopp har begynt med, som er litt i samme tankegangen er at jeg har begynt med 3,5 km lang powerwalk hver morgen. Med en gang jeg står opp hopper jeg rett inn i treningsklærne og går rett ut med Chloe.

Dette er så deilig og jeg merker hvor mye lettere hodet mitt fungerer etter turen. Vanligvis kan det ta litt tid før jeg blir skikkelig våken og klar for dagen. Men når jeg går en slik tur blir jeg klar med en gang!

Ikke bare er denne turen en fantastisk start på dagen, men den gjør også at jeg lettere blir aktiv utover resten av dagen. Bare i går alene gikk jeg først 3,5 km på morgenen,  men totalt utover dagen gikk jeg hele 6,5 km. Det hadde nok ikke blitt så mye hvis jeg ikke hadde startet dagen med den gåturen.

Den gåturen om morgenen gjør virkelig at jeg sier til underbevisstheten min at jeg er sporty, så når jeg da kommer forran for eksempel en rulletrapp og en vanlig trapp, tar jeg automatisk trappene. Slike ting skjer utover hele dagen, og vipps så gjør man så mange sporty valg at man har gått flere kilometer i løpet av dagen.

Anbefaler virkelig alle dere som leser dette innlegget til å stå opp en halvtime tidligere på morgenen sånn at dere kan gå en skikkelig tur før dere drar på jobben / skolen der man som oftest må sitte helt stille i timesvis.

Tro meg, du kommer til å hate det litt i starten, men gud så deilig det er når man først kommer igang. For ikke å snakke om hvor deilig det er å komme på skolen og faktisk være ferdig med treningsøkten for dagen, og være helt klar for en ny dag! 

Håper det fortsetter etter vi får barn..

Nå har vi nettopp være på et av våre favoritt steder i Tønsberg; Kverneriet. De har så sinnsykt god burger der at jeg nesten ikke kan få sagt det. Altså. Den er bare i en klasse for seg selv! I tillegge er det så koselig stemning der og det er så fint å se utover mot havet. 

Per Fredrik og jeg drar veldig ofte ut på dates, og det syns jeg er så koselig! Etter 2 år sammen så er jo virkelig ikke det noe selvfølge. De fleste ville kanskje ha roet ned og kun dratt på dates en sjelden gang iblant.

Men hver eneste lørdag er date night for oss, og den er virkelig hellig. Det er virkelig noe jeg håper vi kan fortsette med når vi en dag får barn. Da blir det kanskje ikke like ofte, men forhåpentligvis dabber ikke kjærligheten og datingen helt av. Haha! 

Nå skal vi bare kose oss videre og se litt på åndenes makt. Vi begynte å se på det i går og vi har allerede helt dilla! Det er jo så gøy! 

Første gang vi...

Nå som Per Fredrik og jeg har vært sammen i 2 år tenkte jeg å røpe noen av de første gangene vi...

Første gangen vi var på date: 12 september 2015. Per Fredrik var med på skal vi danse på den tiden, og hadde bedt meg med så jeg kunne se på han danse. Etter programmet var vi på afterparty sammen med alle deltakerne , og til slutt endte vi opp på hotellrommet der vi snakket sammen hele natta. Helt siden den dagen var det oss to! 

 

Første gang vi møttes: 19 Desember 2014. Var under innspillingen til Gullsnutten da vi skulle spille inn en promo til det tv programmet. Vi begge skulle bli filmet, og gjett om jeg falt helt for Per Fredrik. Jeg syntes jo at han var sååå fin å se på og vi fikk skikkelig kjemi. 

Første gang vi kjøpte hus: Da vi ble sammen bodde jeg på Frogner i Oslo, og PF bodde i Sandefjord. Vi pendlet mye frem og tilbake til hverandre, og klarte aldri å la det gå mer enn 3 dager før vi så hverandre. Etter bare noen få måneder begynte vi å se på hus sammen, og i mars 2016 kjøpte vi drømmehuset som vi nå bor i. 

 

Første gang vi reiste sammen: Den første reisen vår var en roadtrip til Gøteborg der vi bodde på et helt sinnsykt fint hotell og spiste en amazing middag på gourmet restauranten på hotellet. Per Fredrik gikk virkelig all out med rommet og kjøpte en suite på 80 kvm.

Første gang vi var i bryllup: Var i spontanbrylluppet til Staysman og Tina. Det var så rørende å se de bli gift og ekstra morsomt når Stian / Staysman ikke visste at han skulle gifte seg før han stod i kirken. Haha! 

 

Første gang Per Fredrik ble med meg på jobb: Da det var Vixen blog awards i januar 2016 ble Per Fredrik med meg. Slike eventer er jo en del av jobben min, og han fikk møte mange av de jeg jobber med i Side2 og en rekke andre bloggere. Den kvelden ble det supermye champagne og høy stemning! Det var også første gang vi sa til hverandre at vi elsket hverandre. 

stina blogg kjæreste pellek forhold

Første gang vi møtte vennene til hverandre: Jeg møtte kompisene til Per Fredrik allerede under skal vi danse perioden da jeg hadde vært med og sett på sending. Da møtte jeg blant annet Marius som er en av de beste kompisene til Per Fredrik som er så hyggelig! Per Fredrik møtte en god del av mine venninner på bursdagen min da jeg ble 23 år og syntes det var koselig og det var veldig god stemning hele kvelden.

 

 

 

Jeg har virkelig gjort alt..!

// inneholder reklame

For en dag dette har vært! Nå føler jeg nesten at jeg har runda lørdagen allerede!

Jeg startet dagen i dag rett etter 07 med en 3 km gåtur med Chloe før frokost. Har satt opp en fast runde som jeg skal gå hver dag, og i dag var første dagen. Jeg må bare si det. Det var helt fantastisk!

Topp - Gina Tricot, HER.

Å få så mye frisk luft med en gang jeg hadde stått opp, i tillegg til at det er veldig god trening siden jeg powerwalker. I tillegg er det så deilig å være ferdig med treningsøkten før dagen i det hele tatt starter. Da slipper jeg liksom å ha det hengende over meg at "jeg burde ha trent". Tror det er en ting vi alle kan kjenne oss igjen i.

Etter gåturen ble jeg med Per Fredrik til frisøren. Han hadde jo veldig langt hår nå, så da var på tide å klippe det litt. Jeg har jo helt panikk for at frisøren skulle klippe det for kort, så jeg måtte være med å passe på. Hahaha! #kontrollfreak

Dere kan se en liten snutt på Snapchat (stinablogg) der han ble klipt. Så kan dere se hvor mye de klipte. Det var mye for å si det sånn!

Etter frisørtimen dro jeg innom både Maxbo, Rusta og Clas Ohlson for å handle en del ting vi trengte her hjemme. Er så mye ting man trenger i et hus at halvparten hadde vært nok!

Mens jeg var ute og handlet avtalte jeg å dra på kafé med Rebecca og en venninne av henne. Så da ble det masse kaffe og litt kake på meg. Bare i motsatt rekkefølge. Haha. Neida. Joda..!

Rebecca er virkelig den venninnen jeg ser oftest for å si det sånn. Vi møtes alltid litt her og litt der igjennom hele uken. Bare den siste uken har vi vel vært med hverandre nesten annenhver dag. Sånt er så koselig!

Etter det ble det middag hos svigermor, som jeg nettopp har kommet hjem fra. Haha. Litt av en dag kan du si. Har i alle fall rukket veldig mye! Jeg gir meg ikke helt enda. Nå skal jeg sette meg ned og gjøre en del forskjellige jobbting før jeg skal på date night med Per Fredrik i kveld ❤

Bare 100 dager igjen til..!

Vet dere hvilken dag det er i dag? Det er dagen der det kun er 100 dager igjen til jul! Etter fjorårets julefeiring gleder jeg meg så mye til årets julefeiring. Jeg har så mange planer for ting jeg vil få til denne julen.

Per Fredrik og jeg har blant annet lyst til å dra ned til København for å dra på julemarked. Har hørt at det er ganske så magisk! I tillegg skal vi lage pakkekalender til hverandre. Så det blir jo veldig morsomt! 

Jeg har også lyst til å ha skikkelig juleverksted her med venninner hvor vi kan lage masse pepperkaker og andre småting. Det hadde vært koselig det! 

I år har jeg også lyst til å gå all out med pynten og pynte opp for jul i hvert hjørne. Skikkelig american style. Titter allerede masse rundt på Pinterest etter inspirasjon. Åååå. Dette kommer til å bli så gøy! 

Nei vet dere hva, jeg gleder meg skikkelig til jul jeg! En ting til som vi også kommer til å gjøre er å ta det årlige julebildet. Det innførte vi som tradisjon i fjor, og det skal gjøres hvert år. Tenk så gøy å se tilbake på når vi blir gamle, og har sett barna våre vokse opp på julebilder. Ååååw, blir helt varm i hjertet av å tenke på det! 

 

Hva gleder du deg mest til med julen? 🎅🏻🎄

 

Jeg er så glad for at jeg flyttet

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en lang gåtur med Chloe. Det er bare så fantastisk å gå turer ute nå som det er så frisk luft! Alltid når jeg gå turer lar jeg iPhonen være på lydløs, også går jeg litt i mine egne tanker. Noe som virkelig slo meg da jeg gikk langs vannet var hvor glad jeg faktisk er for å ha flyttet fra Oslo.

Jeg elsker å besøke Oslo, men den asfaltjungelen der, den passer ikke for meg som er så glad i natur. Jeg elsker at jeg er omringet med hav, skog og nydelig natur her jeg bor. Det er så deilig å bare gå rett ut av døren og ned til vannet, versus å måtte sette seg på trikk, t-bane og buss for å komme seg opp til litt skog der det allerede er stappfullt med mennesker. 

Å gå slike turer gir meg virkelig ny giv, og jeg har satt meg et lite mål nå om at jeg skal gå en lang tur med Chloe hver eneste morgen så jeg får masse frisk luft, beveget kroppen skikkelig etter å sovet og før jeg setter meg ned for å jobbe. Tror nok det kommer til å gjøre veldig godt for både kropp og sinn!  

I tillegg til at Chloe kommer til å storkose seg. Er det én ting hun elsker så er det gåturer. Hun blir helt spinnvill hvis jeg spør om vi skal gå på tur. Hehe! 

Når vi kom hjem hadde hushjelpen vært her, og det var så deilig å komme tilbake til rent og ryddig hus. Det er så hverdagsluksus med hushjelp. Å vaske gulv og styre rundt er ikke akkurat noe for meg for å si det sånn. Hahah! 

Grunnen til at håret mitt blir ødelagt

// inneholder reklame

Nå er jeg endelig meg selv igjen på håret! Det er så digg med nyfarget og nyheist (er det et ord? haha) hår at jeg nesten ikke kan beskrive det. Jeg gikk altfor lenge før jeg heiste opp tape extensionet mitt denne gangen, så alt hang virkelig på en halv snurr. Ikke særlig behagelig, og det var virkelig oppskriften på bad hair day everyday. Haha! 

Jakke - Soaked in luxury, HER

 

Nå er i alle fall håret mitt helt fresht og fint etter at jeg var hos Susanne. Det er forresten en venninne av meg som fikser håret mitt, og jeg det har hun gjort i sånn 5 år eller noe nå. Så det er ganske lenge! Vi ble sittende og skravle i timesvis om alt mulig. Vi har jo kjent hverandre halve livet vårt, så vi kjenner hverandre veldig godt!

Vi kom egentlig frem til at jeg må kutte ned veldig på varmebehandlingen av håret mitt. Jeg krøller det jo nesten hver dag, og det dreper virkelig håret mitt, og det er nok uten tvil en av tingene som har ødelagt tuppene på håret mitt. Så planen fremover er å rette det med en gang det er vasket, også vente med å gjøre noe med det frem til neste gang jeg vasker det. Håper virkelig jeg klarer det, for herregud som håret mitt blir spist opp av krølltangen. Det blir jo fritert rett av.. Ikke bra akkurat! 

Etter at jeg hadde vært hos Susanne stakk jeg innom et par butikker i Drammen og tittet på masse forskjellige blomster og interiørting. Så festlig som jeg er endte jeg opp med kontor utstyr. Altså.. Jaja, sånn er det når jeg vil prøve å lage litt orden i firma-sakene. Haha! 

Nå maser Chloe veldig her og har superlyst til at jeg skal gå tur med henne, så da får jeg nesten runde av! 

Det skjedde noe rart..!

// inneholder reklame

I dag skjedde det noe rart... Jeg ble skikkelig godtesugen da jeg var innom butikken. Vanligvis hvis jeg får skikkelig cravings handler jeg kanskje en pizza, litt potetgull eller noe sjokolade. Men i dag skjedde det noe annet. Noe som får meg til å innse at jeg har blitt litt mer voksen enn jeg tørr å innse. 

Bluse - Bik Bok

 

Jeg kjøpte grovt brød, reker, jordbær, trøffel sjokolade og appelsinjuice. Altså.. WTF? Hva er det for noe å momse på liksom? Trøffelsjokolade er jo sånt som godt voksne serverer i selskaper. Ikke noe man får lyst på til hverdags når man bare er 24!?? 

Etter litt tid på kjøkkenet hvor jeg pilte verdens minst reker. Skjønner virkelig ikke hvorfor jeg kjøpte de som var ferske. De var jo bittesmå! De frosne er jo dobbelt så store og smaker myeee bedre. Lesson learned for å si det sånn. Vel. Det ble i alle fall veldig godt!

Jordbær på grovt brød er virkelig undervurdert. Tror jeg kunne spist det til frokost og lunsj hele tiden. Altså. Jeg må innrømme at jeg nesten gjør det da. Hohoho. Også sjokolade trøfler med havsalt. Hooooo. Det var digg det! Om dere virkelig vil teste sinnsykt god sjokolade som er litt annerledes anbefaler jeg å teste det. Det er litt dyrt å kjøpe, men man orker maks 2-3 stk da de er supermektige. Hehe! 

Det var dagens lille rant eller hva man kan kalle det fra meg. Nå skal Per Fredrik og jeg se litt mer på tv og slappe av. Er jo kvelden så. Elektrikker kommer hit 07:00 i morgen for å skifte lyspærer så blir ikke akkurat en sen kveld. Og ja, vi må ha elektriker for å skifte de pærene. Hahaha. 

 

 

10 Ting du kan gjøre i høst!

Høsten har kommet for fullt, og det er så mye morsomt man kan gjøre! Her er en liten bucket list for høsten fra meg:

 

🍁 Høsten er tid for innekos, så finn frem et stort og mykt pledd, skru på favorittseriene dine og spis noe godt. Kos deg!

🍁 Gå turer i skogen og se på alle de vakre fargene høsten skaper

🍁 Pynte opp, kjøpe inn kostyme og feire Halloween. I år har jeg så lyst til å pynte opp skikkelig og ha stor Halloween fest med venner. Det er jo så gøy! 

🍁 Våkne opp til magiske soloppgang. Her kommer solen opp over vannet utenfor stuevinduene våre, og det er et magisk syn!

🍁 Selv om høsten er tid for innekos, kan det også være tiden for å komme seg tilbake på treningssenteret. Om sommeren har man ikke veldig lyst til å bruke masse tid på gymmet, men om høsten er det mye lettere å komme igang! 

🍁 Pynt opp for høsten. Kjøp inn massevis med lykter og telys som du kan ha rundt i stua og tenne når kvelden kommer. Pynt gjerne opp utendørs med litt høstlige blomster også, så blir det ekstra fint!

🍁 Dra på kafé med venninner og drikke varm kaffe / kakao mens vi skravler i timesvis.

🍁 Rydd opp ordentlig og gjør ting du ikke rakk i sommer. Er garasjen et totalt kaos? Eller har du ikke rukket å rydde i kjøkkenskapene i sommer? Vel, da kan du bruke tiden til det. Få skikkelig orden i sakene! 

🍁 Høsten er tid for spennende mat. Eksperimenter på kjøkkenet og komponer nydelige høstretter! HER kan du finne min favoritt høstsuppe. 

🍁 Kjøp inn nye høstklær. Strikkede gensere, over knee boots og varme skjerf er must i høst! 

 

Hva skal du gjøre i høst?

 

Slik skal jeg få lengre hår!

// inneholder reklame

De siste par årene har håret mitt vokst oppover og bare blitt kortere og kortere over tid. Jeg er faktisk ikke helt sikker på hvorfor det er sånn. Men jeg har noen anelser.. For et år siden målte jeg håret mitt og da var det 53 cm på det lengste.

I går målte jeg håret mitt på nytt, og jeg fikk helt sjokk. Håret mitt var kun 44 cm på det lengste. På et år hadde det blitt 9 cm kortere. Enda jeg har spart som bare det! Så da skulle jo egentlig håret mitt vært ca 65 cm, eller hva? Sykt kjipt er det i alle fall! 

Helt siden i går kveld har jeg prøvd å finne ut alt jeg har gjort galt, og hva jeg kan gjøre i fremtiden for at håret mitt skal bli langt, sunt og fint. Drømmen min er jo å kunne slutte med hair extensions, og kun ha mitt eget. Men den drømmen virker rimelig fjern akkurat nå. 

Jeg skal i alle fall gi det et forsøk! Jeg har gjort en del research og funnet ut en god del ting jeg kan gjøre for at håret mitt skal bli lengre. 

Topp - Nelly, HER

 

For at selve håret skal vokse fortere må jeg:

- Spise mer proteiner. Proteiner er så viktig for at både hår, negler, vipper og muskler skal vokse, og de siste par årene har jeg blitt dårligere og dårligere på å spise kjøtt. Jeg er jo nesten vegetarianer! Og det er ikke akkurat frivillig..! Jeg må bli mye flinkere til å spise mat som er rikt på proteiner som kan kicke igang hårveksten. For noen år tilbake hadde jeg en periode på 4-5 måneder der jeg var ekstremt flink til å spise masse proteiner, og jeg kunne nærmest se at håret mitt vokste fra uke til uke. 

- Vitaminer - Jeg har jo slitt mye med B12 og jernmangel som har gjort at jeg har mistet mye mer hår enn jeg normalt ville gjort. Dette er ikke noe jeg har lagt merke til på daglig basis på grunn av at jeg har tape extensions. Men over tid er det ingen tvil om at dette hår gjort at de lengste hårstråene har falt rett av. Så fremover er jeg nødt til å passe på at jeg tar B12 sprøyter ofte nok, og jerntilskuddet mitt. 

For å bevare håret jeg allerede har må jeg:

- Bruke mye mindre varme på håret. Jeg retter og krøller håret nesten hver dag, og det er jo helt krise for håret! I tillegg må jeg få skaffet meg en ny krølltang, for jeg merker hvor tørt håret mitt blir hver gang jeg har brukt den, og slik skal det faktisk ikke være. Innkjøp på krølltang til et par tusen må dessverre til.. I tillegg må jeg prøve å kutte ned på varmen jeg påfører håret. Om jeg bare krøller / retter håret hver 2. til 3. dag har jeg allerede gjort en stor forskjell! Jeg burde prøve å kutte ned til 1 gang i uken. Men vi få 

- Stusse det oftere. Jeg har vært altfor dårlig på å stusse håret mitt, fordi jeg har vært opptatt av at det skulle blende inn bra med extensionet. Men det må jeg uten tvil slutte med. Når håret nederst blir pistrete må det stusses, hvis ikke knekker det bare oppover, og det kan vi ikke ha noe av!

- Bruke hårolje. Jeg har lenge vært flittig bruker av hårolje, og her kan jeg bli enda flinkere, sånn at håret alltid er silkemykt og ikke floker seg. For floker.. Usj. Det er virkelig ikke bra for håret! Min favoritt hårolje er DENNE fra Moroccanoil. Den er helt amazing!

- Ikke bleke / avfarge håret. For et år siden tok jeg avfarging hos frisøren fordi jeg ville gå fra svart til brunt hår. Gud som jeg angrer meg. Håret mitt knakk så ekstremt mye i tiden etterpå at jeg blir helt dårlig av det..! 

 

Har du noen gode hårtips?
Del de i kommentarfeltet! 

5 Beauty hacks

♥ Fyll badekar med varmt vann + 4 ss babyolje. Ligg i minst 15 min. Dette mykgjør huden veldig! Dette kan du gjøre en gang i uka, eventuelt hver 14 dag. 

♥ Bruk body lotion med shimmer i på skuldrene og i utringningen for det lille ekstra når du skal pynte deg.

♥ Sitter ikke leppestiften like godt som den pleide å gjøre? Eller blir den litt smuldrete? Da kan det hende du trenger en leppeskrubb. Bland sammen brunt sukker, olivenolje og honning for å lage en fantastisk leppeskrubb.  

♥ Spray bobby pins med hårspray før du setter de i håret, for at de skal sitte enda bedre.

♥ Spray hårspray på en tannbørste for å gre vekk små hår som ikke legger seg ned. Perfekt om du har små babyhår.

 

Video - Dette gjorde jeg på Mallorca!

Da jeg var på Mallorca i forrige uke filmet jeg en god del. Jeg hadde nesten glemt bort hele vloggen, men da jeg våknet i dag kom jeg plutselig på den. Haha. Surrehue much? Vel, nå har jeg i alle fall redigert den sammen til dere! Syns personlig det er så morsomt med vlogger, og det er noe jeg vil gjøre mye mer av fremover så dere kan få enda mer innblikk i livet mitt og hvordan jeg er. 

Trykk HER for å abonnere på YouTube kanalen min. Anbefaler alle å gjøre det, da det ofte skjer at jeg ikke legger ut alle videoer her på bloggen. 

På 2 år som kjærester har vi...

I går hadde Per Fredrik og jeg 2 årsdag, og det feiret vi på Engø Gård. Det er en restaurant som vi var på rett før vi gikk offentlig ut med at vi var sammen. I går var vi der igjen, og det var så koselig og maten var jo en opplevelse i seg selv!

Vi feiret som sagt 2 års dagen vår, og det er ganske sykt å tenke på at vi har vært sammen så lenge allerede. På den ene siden så føles det ut som at disse to årene har gått fort. Men samtidig så har de vært fylt med så mange opplevelser at det egentlig føles ut som at vi alltid var sammen. Jeg klarer nesten ikke se for meg hvordan livet var før Per Fredrik, og det er helt surrealistisk å tenke på hvor mye vi har gjort sammen på denne tiden.

Vi har reist veldig mye rundt og besøkt blant annet; London, København, Roma, Gran Canaria (x2), Gøteborg, Son, Østerrike, Tyskland og Stavanger. På nesten alle stedene vi har besøkt har vi kjøpt med et shotteglass eller en suvenir som vi har på display i vinduskarmen i stua. Den vinduskarmen er rimelig full for å si det sånn, og det er så koselig å ha små minner fra alle stedene vi har reist til.

På disse to årene har vi også kjøpt et stort og flott hus som vi har gjort til hjemmet vårt. Det føltes litt rart å kjøpe et så stort hus i en alder av 23 år, og det tok lang tid før det gikk opp for meg at dette faktisk er huset vårt. Jeg vet jo at dette ikke er noe som de aller fleste i samme alder har, og derfor har det vært så surrealistisk å få til noe slikt. Huset har vi pusset opp veldig mye, og gjort til vårt eget som vi kan kalle et hjem.

For bare et år siden ble familien vår litt større da vi anskaffet oss lille Chloe. Jeg hadde lenge hatt lyst på en liten Papillon, og etter litt (mye) overtaling fikk også Per Fredrik lyst på en liten Papillon. Det tok ikke lange tiden før vi fikk lille Chloe og hun fikk fort en stor plass i hjertene våre.

Selv om det til tider kan være litt stress med hund, siden det nesten er som en liten baby, er det fortsatt så fantastisk å ha den lille bærta, og vi er så glade for at vi skaffet oss henne. Disse to årene har vært helt magiske, og jeg gleder meg til å se hvordan resten av livet vårt sammen blir! 

I går fikk vi i alle fall en helt fantastisk feiring med en 7 retters meny, 14 (!) glass vin... Haha! Så dere kan tro vi koste oss! Gourmet mat er virkelig noe vi har falt helt for, og med tanke på hvor spennende og godt det er, er det ikke rart! 

Forandring fryder? Throwback!

Det hender iblant at jeg ser tilbake i arkivet på gamle bilder, og nesten får sjokk. Det er helt ekstremt hvor mye jeg har forandret meg de siste årene. Sminke, Restylane og riktig styling har så ekstremt mye å si for utseendet.

I min situasjon er det ganske drøyt egentlig. Føler nesten jeg ser ut som to forskjellige personer på bildene under. Bildet til venstre er fra våren 2014, og bildet til høyre er tatt for noen få uker siden. 

Det morsomste er at jeg følte at jeg brukte sååå mye sminke back in the days. Haha. Jeg skulle bare visst. Det ser jo ut som at jeg har null sminke på meg jo! Brukte vel like lang tid forran speilet også. 3 år og mange youtube sminke tutorials senere i saken en annen for å si det sånn. 

 

Syk forskjell eller hva?

2 års dag + Skrivesperre!

// inneholder reklame

I kveld har vi hatt tidenes date night. Per Fredrik og jeg har nemlig 2 års dag i dag! Så det måtte vi feire. Skal vise dere masse bilder og fortelle dere om det i morgen. Men vil først vise dere litt av kveldens antrekk. Jeg skulle jo egentlig blogge før jeg dro, meeeen så var jeg supertreg og fikk totalt skrivesperre. Så da rakk jeg ikke det!

Å blogge 3x hver eneste dag er ikke bare-bare. Selv om jeg syns det er supergøy og jeg føler at jeg får mye bedre kontakt med dere nå enn før, hender det (ofte) at det byr på litt problemer. Aner ikke hvor mange ganger jeg har sittet i selskaper, bursdager, på bensinstasjoner eller på restauranter og blogget for dere. Så det sier jo litt! Men siden det er 2 års dagen vår i dag fikk det bare vente til jeg kom hjem. Noen ganger må jeg bare sette andre ting først, i noen timer. Hehe! 

Uansett. I kveld gikk jeg for toppen dere ser på bildene. Den har blitt en stor favoritt i klesskapet. Syns den er så fin! Den er den perfekte blanding av classy og litt rocka. Love it! Den er forresten fra Nelly, og dere finner den HER

En bil full av planter til huset!

Da jeg kom hjem fra Mallorca på fredag hadde det blitt ganske stusselig på blomstersiden her i huset. Hahah. Jeg visste jo fra før av at jeg skulle være borte noen dager, så jeg hadde ikke akkurat kjøpt inn noen nye blomster på en liten stund. Derfor tok jeg med Rebecca på blomstershopping på lørdag, og jeg fylte hele bilen full med blomster, planter og urter! 

Jeg jobber veldig ofte fra den bærbare mac'en min på stuebordet, og da må jeg ha noen freshe planter rundt meg for litt ekstra inpsirasjon. Jeg var litt usikker på om den høye planten skulle passe, siden det er på et bord. Men jeg syns det passet veldig bra og ble utrolig fint! Spesielt sammen med orkidéen. 

I vindusposten der vi har all sydenpynten vår ble det en ny plante, som jeg syntes at passet perfekt inn! 

På badet fikk jeg endelig inn flere grønne planter. Der har det virkelig trengtes litt planter, så det ga et friskt pust til rommet med litt mer grønt! 

På kjøkkenet ble det også en del krydderurter og en ny chilli plante. Ikke at hverken jeg eller Per Fredrik kommer til å spise den.. Men den er veldig fin å se på. Hehe! 

Alt i alt var det så deilig å få mer grønt inn i huset. Jeg elsker planter og det frisker opp huset så utrolig mye, uten at det blir for mye dill-dall. Hehe! 

Hvor dum går det ann å bli?

Herregud for et vær-sjokk jeg har fått etter at jeg kom hjem fra Mallorca. Det var ganske drøyt å gå fra 28 grader og sol til 14 grader og masse regn. Det virker som høsten har kommet for fullt til Norge. Jeg merket det ekstra godt da jeg var i Oslo tidligere i dag. Jeg måtte løpe mellom vippetime til United Screens og prøve å ikke regne bort.

Var selvfølgelig så smart at jeg hadde tatt på meg semskede høye hæler, så tommel opp for iskalde og våte føtter. Heheeee. Altså, hvor dum går det ann å bli? Det regnet jo når jeg dro hjemmefra liksom.. Krysser fingrene for at jeg ikke våkner opp syk i morgen. Har vært nok syk i det siste, for å si det sånn. Etter de 5 dagene som jeg hadde nesten 40 i feber har jeg konstant hostet som en galing hele tiden.

Altså. Jeg får ikke lov til å sove med ansiktet mot Per Fredrik når vi skal sove, fordi han får helt øresus av hostingen min. I tillegg høres jeg ut som at jeg har drukket whisky hver dag de siste 20 årene, så her er det fullt opp om dagen. Heldigvis er jeg på bedringens vei, så det er jo veldig gøy! 

Selv om jeg nesten regnet bort i dag, og er litt skremt over at høsten er her. Må jeg innrømme at jeg gleder meg litt til å kunne slappe av litt mer inne. Finne frem strikkegenseren og varme tøfler, og bare kose meg på sofaen med Per Fredrik under et varmt pledd. Høsten har virkelig sin sjarm, og jeg skal virkelig prøve å nyte den så godt jeg klarer! 

Spørsmål om vekten min

// inneholder reklame

Noe som folk alltid blir sjokkert over første gang de møter meg er hvor liten jeg er. Jeg har ikke tenkt sånn veldig mye på det selv. Men bokstavelig hver eneste gang jeg møter noen som helst i virkeligheten som har lest bloggen min, kommenterer de alltid at jeg er så utrolig liten. Jeg er jo en del lavere enn gjennomsnittet når det kommer til høyden min, i og med at jeg er 160 cm.

Topp - Nelly, HER

Men jeg vet ikke om det er høyden eller om det er at jeg er bygd ganske smal og liten, altså jeg har jo litt kurver, haaahah, men jeg har jo ikke akkurat noen Kim Kardashian rumpe, som er grunnen til at andre mener jeg er liten. Grunnen til at jeg snakker om dette er fordi høyden og vekten min ofte blir delt rundt på nettet, og da er det så viktig å huske på at selv om jeg kan se høy ut på bilder, så er det kun posering.

Jeg er lav og er bygd smalt. Derfor veier jeg bare 45 kg, samtidig som at jeg har en sunn kropp som fungerer slik som den skal. Jeg sulter meg aldri, og har heller aldri gjort det. Spiseforstyrrelser er noe som aldri har vært en sak i mitt liv, og jeg håper det heller aldri blir det. Jeg syns det er viktig at jeg snakker litt om dette, for nesten hver dag tikker det inn spørsmål her på bloggen om min vekt osv, og det er så viktig å vite at vi alle er bygd forskjellige.

Noen er høye eller lave, andre har veldig mye muskler, mens andre har lite, og andre kan være helt gjennomsnittlig. Sånn er det bare. Ingen kropper er like, så ikke sammenlign din kropp med andres. Så lenge du har en kropp som er sunn, så er det ingen som kan si noe på det, inkludert deg selv. 

Jeg har stemt..!

Her på bloggen snakker jeg nesten aldri om politikk, av den enkle grunn at dette er en personlig blogg om livets mer overfladiske sider. Jeg er heller ingen politiker, så det hadde blitt veldig rart hvis jeg skulle uttalt meg om det ene eller det andre innen politikk. Men i dag gjør jeg et unntak.

I dag er jo valgdag og nå har vi sjansen til å velge hvem som skal styre landet vårt de neste 4 årene. Jeg syns det er helt fantastisk at vi lever i et land der vi er med på å bestemme, og vi har en frihet og et demokrati her i landet vi aldri burde ta for gitt. Jeg syns personlig at det er veldig viktig å stemme og være med på å bestemme hvordan landet skal være.

Nå blir det kanskje ikke så drastiske endringer om den ene eller den andre vinner, og derfor skjønner jeg at mange fort kan gi blaffen i å stemme. Men samtidig er det veldig viktig at vi alle stemmer og viser at vi bryr oss om å ha et demokrati, for noe annet ville vært helt krise! 

Derfor dro jeg ut med Per Fredrik med en gang jeg kom hjem fra Oslo så vi kunne begge stemme på partiene vi heier på. Jeg kommer forresten ikke til å fortelle hva jeg stemmer, da jeg syns det er noe som er privat. 

 

Et genialt triks!

// inneholder reklame for klær

I dag startet jeg dagen med et par timer med rydding rundt i huset. Jeg liker jo å ha det helt plettfritt, og før jeg reiste til Mallorca rakk jeg ikke å rydde så mye. Så da måtte jeg ta det nå. Selv om Per Fredrik hadde vært veldig flink og ryddet hele stuen og kjøkenet da. Hehe!

Men så hadde jeg jo med meg sånn 25 kg med bagasje hjem fra Mallorca som måtte ryddes ut, så det var jo ikke bare-bare. Etter jeg var ferdig med å rydde fikk jeg lyst til å shine opp og gjøre det enda finere, så da fikk jeg med meg Rebecca på Plantasjen og jeg gjorde virkelig en storhandel.

Det var veldig mange steder i huset jeg trengte blomster til, og nå skal jeg dele et genialt tips med dere. Ta bilder av alle steder du trenger blomster til, og legg de til som favoritter på iPhonen. Når du da handler blomster er det lett å vite hva slags blomster du skal ha til de forskjellige stedene, og når du er ferdig med hvert sted, tar du bare bildet vekk fra favoritter.

Det gjorde i alle fall shoppingturen vår mye lettere og jeg tørr nesten ikke tenke på hvor kaotisk det hadde blitt om jeg ikke hadde tatt bilder på forhånd. Da hadde jeg sikkert bare endt opp med å kjøpe en haug orkidéer og that´s it liksom. Nå derimot fikk jeg handlet massevis av store grønne planter til både stue og bad. Også fikk jeg endelig kjøpt fine blomster til å ha på trappen utenfor. For der har det virkelig vært tomt og kjipt. Så det trengtes. Hehe! 

Jakke - Ellos, HER

Bukse - Bik Bok, HER

Caps - Gina Tricot, HER

Sko - Reebok, HER

Veske - Victoria´s Secret 

Treningsarmbånd - Fitbit, HER

Med én gang jeg kom hjem satt jeg igang med å sette alt på plass, og det ble så fint! Det er helt utrolig hvor mye finere, freshere og mer hjemmekoselig det blir når man har blomster og planter rundt i huset. Da blir stemningen i huset en helt annen, og det digger jeg!

Kan prøve å få knipset noen bilder i morgen så dere kan se så fint det ble! Skal til Oslo i morgen tidlig, så jeg er litt usikker på om jeg rekker å ta bilder før jeg drar. Men jeg skal prøve! 

 

Slik ble jeg kvitt kvisene!

annonse

Siden nyttår har jeg virkelig gått inn for å bekjempe kviseproblemet jeg har hatt siden jeg var 16-17 år gammel. For meg har det virkelig vært et problem, da jeg i perioder har hatt opptil 40 kviser i ansiktet på en og samme gang. Ikke veldig behagelig, og ikke noe som gjorde at jeg følte meg særlig fin.

Nå derimot er huden min helt fantastisk, og jeg får kanskje en liten kvise her og der iblant, men ingenting i nærheten av slik det var. Nå skal jeg gå litt inn på hva jeg har gjort for å bli kvitt kvisene. 

På disse før - og etterbildene kan dere se den ekstreme forskjellen på antall kviser i ansiktet mitt. Bildet til venstre er en skjermdump fra en video i januar. 

Jeg har gjort 3 forskjellige ting, som jeg vil utdype litt grundigere nå. 

Den første tingen jeg gjorde var at jeg byttet ut hudpleien min. Jeg dro på et parfymeri og fikk produkter som var tilpasset min hud, og som var riktige for meg. De fant også ut hvilken hudtype jeg hadde, og det har hjulpet meg mye for å klare og pleie huden riktig. Min hud var så tørr at den overproduserte olje og dermed fikk jeg mye kviser. 

Den andre tingen jeg gjorde var at jeg byttet ut mange av de billige sminkeproduktene mine med dyrere. Foundationen min var fra et billig merke, og den inneholdt mange ingredienser som rett og slett tørket ut huden og gjorde at huden min ble tørrere, så den ble byttet ut med en dyrere som ikke tørket ut huden min. 

Den siste tingen jeg gjorde var at jeg brukte kosttilskuddet SKINREPAIR for å hjelpe huden min innenifra. Det kosttilskuddet inneholder blant annet kollagen, som er et protein som gjør sørger for at huden får fuktighetsbalanse, smidighet og elastitet. Perfekt for meg som hadde veldig tørr hud og som ofte kunne føles stram.

Nå har jeg brukt SKINREPAIR i veldig mange måneder, og det er ingen tvil om at det har spilt en veldig viktig rolle for at huden min skulle bli bedre. Å skifte hudpleieprodukter og sminke hjelper til en viss grad, men jeg hadde nok aldri blitt kvitt kvisene til den graden jeg har hvis det ikke var for SKINREPAIR.

For dere som ikke kan noe om SKINREPAIR fra før av, kan jeg jo kort fortelle litt om hva det er. SKINREPAIR er et kosttilskudd som inneholder; Peptan (kollagen), Vitamin A, Vitamin C, granateple og tomatekstrakt. Alt dette bidrar til en normal hud som har fuktighetsbalanse, smidighet og elastitet. SKINREPAIR anbefaler at du bruker kosttilskuddet over lengre tid, minst 6-12 måneder før å få best mulig resultat. 

Jeg har nå i samarbeid med SKINREPAIR muligheten til å gi dere som leser bloggen min 50% på første bestilling via DENNE linken. Alle vilkår og betingelser for bestilling for på den siden, så om du lurer på noe som helst, står alt der. 

 

Har du testet SKINREPAIR?

Ukens spørsmål #176 - Bh størrelse etter Silikon, Penger, Lepper, DNA test +++

// inneholder reklame

Hvilken bh størrelse bruker du nå etter silikon?
- Hahaha. Huffameg. Lurer på hvor mange ganger jeg må skrive det her på bloggen at jeg ikke har silikon. Trodde jeg hadde skrevet det mange nok ganger til at de fleste burde fått det med seg nå? Men tydeligvis ikke, siden jeg får spørsmål om det sånn annenhver dag, og det er dusinvis av spekulasjoner på forumer rundt på nett. Jaja, er i det minste et slags kompliment, så det er ikke det verste man kan spekulere i. Haahha! 

Bikinitopp - Nelly, HER 

Bikini underdel - Nelly, HER

 

 

Når trekker du vinner til konkurransen?
- Konkurransen jeg hadde på snapchat (stinablogg) der vinneren kunne vinne masse sminke, er trukket og kontaktet. Vinneren ble Malene, og jeg har mottatt adressen hennes så sminken hennes blir sendt til uken. Kommer til å ha flere konkurranser der man kan vinne masse sminke flere ganger på Snapchat, så jeg anbefaler dere å følge med der om dere vil vinne! 

Hvor mye penger bruker du på mat? (Resturantmat, altså)
- Oi, det varierer veldig fra måned til måned. Jeg drar ut veldig ofte med Per Fredrik, men da er alltid han snill og spanderer. Så det er kun når jeg spiser ute med venninner at jeg betaler selv, og det aner jeg ikke hvor mye blir. Haha! 

Hvilken sko størrelse bruker du? 
- Jeg er ganske lav og liten så jeg bruker størrelse 37.

 

Hvilke produkter bruker du på leppene for tiden?
- Nå for tiden bruker jeg egentlig bare en leppestift, siden den ser så naturlig og fin ut. Den er i tillegg veldig myk på leppene, samtidig som den er perfekt i balansen mellom matt og shiny. Leppestiften jeg bruker finner du HER og den er fra Isadora. 

Topp - Nelly, HER

 

Kan du lage en video når du åpner resultatene fra DNA prøven du tok?
- Ja, det skal jeg gjøre! Har sendt inn prøvene, så jeg er superspent på resultatene. Får de om 3-5 uker om jeg husker rett.

 

Dere er veldig pene begge to, men det ser veldig rart ut at du er så gul i huden og hun så normal liksom, er det sminken som gjør det?
- Så koselig at du syns vi er pene! Lyset gjorde at jeg ble litt ekstra gul. Søsteren min har mer nordisk hud med rosa undertoner, mens jeg er generelt veldig gul i huden. Aner ikke hvorfor jeg er det. Haha! 

 

Hvor lang tid bruker du på deg selv om morgenen, eller når du skal ut å møte venninner eller andre?
- Uæææh. Vil jeg fortelle det? Vel. Jeg bruker lang tid. Hvis jeg skal vaske håret bruker jeg som regel cirka 1,5 - 2 timer fra jeg går inn i dusjen til jeg er ferdig og på vei ut døren. Hvis jeg ikke vasker håret kan dere trekke fra sånn ca 45 minutter. 

 

 

💗 Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"? 💗

Snakk om pupper

I dag dro jeg på en etterlengtet kaffedate med Rebecca. Det føles ut som hundre år siden vi så hverandre sist, og med tanke på at Rebecca har begynt på skole og jobb igjen for fullt, er det nok hundre år siden vi har sett hverandre også. Hehe! 

Siden stamstedet vårt stengte bare en halvtime etter at vi kom droppet vi å dra innom der, og fant heller et annet sted på Tripadvisor som ingen av oss hadde vært på. Der hadde vi flaks for å si det sånn! Vi fant en superkoselig kafé som hadde supergod mat og veldig god service. 

Altså. Jeg håper virkelig ingen hørte samtalene våres for å si det sånn. For vi hadde skikkelig jentesnakk, hvor vi snakket om pupper i sikkert sånn 20 minutter. Hahaha! Veeeldig typisk oss jenter. Her snakker vi om alt mulig åpent og ærlig! 

Nå skal jeg en tur på kino med Per Fredrik. Vi har ikke helt bestemt oss for hvilken film vi skal se, men det tar vi litt som det kommer! Ha en fin lørdag dere! 💗

Dette kjøpte jeg på PRIMARK!

Da jeg var på Mallorca dro jeg innom Primark en tur med søsteren og moren min. Jeg var jo i London for en måneds tid siden og handlet helt vilt mye, så jeg var usikker på hvor mye jeg kom til å handle denne gangen. Ikke hadde jeg god plass i kofferten heller, da jeg dro nedover med 1 kg over.. Hihiii. Er håpløs når det kommer til det der. 

Men litt shopping ble det på meg! Jeg trodde ærlig at jeg hadde handlet mer. Men når jeg så i kofferten i dag var det ikke så mye jeg hadde handlet. Men det ble litt nye pysj klær på meg, et par tskjorter, en supersøt caps, litt skrubbesaker og en hel haug med oppbevaringsbokser til reise. Sistnevnte var virkelig nødvendig å kjøpe, for det finner jeg aldri her i huset når jeg skal på reise, og da blir det jo overvekt da... Så det satser jeg på å slippe fremover!

Digger at de hadde skikkelige merkelapper som fulgte med også, så jeg kan merke hva som er hva. Det er kjekt siden jeg alltid har med sånn 15 forskjellige kremer til ansikt og kropp. Hahaha! 

Gleder meg skikkelig til å teste ut pysjene, for de var så fine og digge! Elsker å gå rundt i pysj om kveldene, men haaaater hvis pysjen ikke er fin. Da føler jeg meg så slask! Og det takler jeg faktisk ikke. Så litt nye pysjer er aldri feil! 

Endelig tilbake..!

// inneholder reklame

Woho, tilbake i Norge igjen! Det var så fantastisk å komme hjem til Per Fredrik og Chloe i går! Herregud som jeg har savnet de! Det er litt rart, for selv om det er deilig og gøy å være på ferie, så er det jo ekstra digg å komme hjem. Borte bra, men hjemme best, forstår jeg virkelig meningen av! 

I dag startet jeg dagen med å planlegge litt hvordan jeg vil at bloggen skal være fremover, og hva slags innlegg jeg vil lage for dere. Dere er jo så fantastiske, så jeg vil jo lage best mulig innhold til dere. Akkurat nå bobler jeg over av idéer og det er så gøy! 

Til lunsj dro jeg ut en tur med Rebecca. Tror det er sånn 2-3 uker siden vi har sett hverandre, så det var virkelig på tide med en kaffedate! Skal fortelle dere mer om det etterpå, for vi fant et sted jeg bare må vise dere! 

Før vi gikk for å spise knipset vi litt antrekksbilder i parken, så jeg kan vise dere hva jeg har på meg i dag. Denne jakken har jeg blitt så glad i, og den kommer jeg nok til å bruke mye fremover!

Sko - Nelly

Bukse - Cheap Monday

Jakke - Nelly

Veske - Gina Tricot

Solbriller - RayBan

Topp - Bik Bok

 

Nå skal jeg gå en tur med Chloe, også skal jeg prøve å få knipset bilder av tingene jeg kjøpte på Primark på Mallorca. Kjøpte så mye fint jeg bare må vise dere! 

Slik unngår du sukker!

// inneholder reklame

Veldig ofte får jeg spørsmål av dere angående sukker, og om jeg har noen gode tips til hvordan man kan begrense inntaket. Først og fremst vil jeg bare si at det er viktig å gi seg selv lov til å spise litt godteri iblant, om ikke sprekker man veldig fort.

Men i hverdagen er det smart å holde inntaket begrenset. Og for å gjøre det litt lettere for dere å gjøre det, kan dere følge noen av disse tipsene!

Topp - Gina Tricot, HER

 

🌟 Hold hendene opptatt når du ser på tv. Scroll gjerne litt ekstra igjennom instagram eller snapchat. Da slipper du at hendene havner oppe i godteriskåla fordi man vil ha noe å fikle med. Det aller beste er selvfølgelig å bytte ut godteriet med litt frukt eller grønnsaker. 

🌟 Kutt ut sukker i kaffe / te. Bruk heller litt kanel og melk for å mildne smaken.

🌟 Ikke bruk kunstige søtningstoffer, som for eksempel brus uten sukker. Da dette gjør at man ofte får høyere søtsug.

🌟 Vær obs på at hvitt / raffinert sukker også kan hete: glukose, glukosesirup, fruktose, sirup og fruktosesirup.

🌟 Ikke bruk strøsukker. Bruke heller honning i te / frokostblanding / grøt, osv.

🌟 Les innholdsdeklarasjoner. Her får jeg selv ofte overraskelser, og forstår fort at ikke alle matvarer er like sunne som de selv prøver å fremstå som.

🌟 Ha med sunn snacks i situasjoner du vanligvis ville spist godteri, som for eksempel i bursdager, på kino eller filmkvelder.  

 

🌟 Passer du på ditt eget sukkerinntak? 🌟

Føler meg helt teit

Nå er vi tilbake i Norge! Kulden slo rett mot oss med en gang vi kom av flyet. Det var rart å kjenne så frisk og deilig luft rett mot ansiktet! De siste dagene har jo vært rimelig varme og med veeeldig høy luftfuktighet så det har vært klamt. Hahaha!

Nå sitter vi på toget mot Drammen. Jeg skal hente Chloe på veien hjem, og det blir så koselig! Har savnet den lille babyen min så mye!

Gleder meg så mye til å komme hjem til Per Fredrik. Er helt rart hvor mye jeg har savnet han. Selv om jeg må innrømme at det er lettere å dra på reise og være fra hverandre, enn når han drar avgårde også savner jeg han hjemmefra.

 

På reise er det så mye distraksjoner at da savner jeg han mye, men ikke helt forferdelig mye. Haha. Føler meg så teit som savner han så mye. Men sånn er det vel når man elsker så høyt!

Starter med blanke ark

Nå er vi på flyplassen og skal straks dra hjem til Norge. Dette har vært en veldig fin tur, og vi har hatt det veldig gøy! I går kveld dro vi innom et sted som hadde minigolf, som het "Fantasy golf", og jeg skjønner virkelig hvorfor. Det stedet var helt utrolig vakkert! Det var flere store fossefall, massevis av blomster og trær og det var som å gå inn i en eksotisk jungel. Helt nydelig! 

Jeg har jo ikke akkurat spilt så mye golf i mitt liv, så jeg er ikke akkurat noen golf-proff akkurat. Så jeg tapte lett mot Madeleine! Men jeg er ingen dårlig taper, så jeg brydde meg ikke særlig om det og vi hadde det veldig gøy! 

Denne turen har gått ganske fort, samtidig som jeg er glad for at den ikke varte noe lengre, for herregud som jeg har savnet Per Fredrik og Chloe. Det blir deilig å komme hjem igjen! Gleder meg også til å komme litt inn i rutiner igjen. Føler alltid at ferier er sånn "reset" på hverdagen, der alt blir nullstilt også kan man starte med blanke ark. Om dere skjønner?

Jeg fikk helt latterkrampe!

Nå har vi nettopp kommet tilbake på hotellet etter en lang og fin kveld! Vi startet kvelden med å gå langs hele strandpromenaden hvor det var så vakkert! Er helt overrasket over hvor fint det er her!

 

Etter en lang gåtur gikk vi rett videre på Tapas restaurant. Må jo spise litt tapas nå som vi er på spansk øy! Jeg har jo helt dilla på tapas, så det passet perfekt for meg!

Etter vanvittig mye mat. Altså jeg rullet nesten ut derfra og fikk total latterkrampe når jeg så hvor stinn oppblåst mamma og søsteren min var. Ingen tvil om at vi koste oss med tapas. Etter det dro vi i alle fall på minigolf på et helt sinnsykt fint sted. Skal vise dere et helt bildedryss fra det i morgen. For der var det helt nydelig!

Nå skal vi slappe av litt på balkongen før vi tar tidlig kvelden. Blir ikke noe raveparty i Magaluf i kveld. Hahah!

Tidenes bomtur

I dag ble det fullt opp med regn helt plutselig mens vi satt ute og spiste lunsj. Det gikk liksom fra å være null regn til full regnstorm på 1 minutt. Heldigvis varte det bare 20 ish minutter, så det passet oss perfekt!

Nå har jeg nettopp sminket meg og nå vi skal ut på den tapas restauranten vi var ute på den første dagen her. De hadde virkelig helt amazing tapas så dit skal vi tilbake!

Den restauranten vi var på tidligere i dag var ikke akkurat amazing for å si det sånn. Jeg sjekker vanligvis alltid TripAdvisor før jeg går inn på en restaurant, men vi skulle bare ha en kjapp lunsj så vi gadd ikke styre så mye med det.

 

Men det burde vi gjort for å si det sånn. Den maten er noe av det verste jeg har blitt servert, og det hjalp ikke akkurat at servitørene var dritsure. Så det var rimelig bomtur for å si det sånn!

Det som derimot ikke ble bomtur var butikken vi var innom etterpå. Det fant jeg en nydelig jumpsuit og et armbånd som ble kveldens antrekk!

 

Nå skal vi dra avgårde, så jeg får oppdatere dere mer senere! 💗

 

Tidenes sterkeste mamma!

I går fikk jeg virkelig se hvor sterk moren min er! Søsteren min, moren min og jeg var ute i partygata i Magaluf. Som forresten var helt sinnsykt bra! Vi danset og hadde det så gøy, og gikk fra klubber til klubber! På slutten av kvelden gikk vi forbi et sted du kunne vinne 50 euro hvis du klarte å henge fast i en stang i 2 minutter.

Vi ble stående og se på en stund, og det var virkelig ingen som klarte det. Ingen kom over et minutt engang. Her snakker vi svære trente mannfolk som kun klarte å henge i 20-30 sekunder. Mamma lo litt av de og sa at det så veldig lett ut, og at hun lett hadde klart å gjøre det bedre. Jeg trodde ikke helt på henne, så jeg fikk dyttet henne på stanga.

Hun er jo 54 år gammel og litt lavere enn meg, så hun måtte blir løftet opp av mannen som var ansvarlig for "konkurransen". 10 sekunder gikk og hun hang godt fast i stanga. 30 sekunder gikk og vi begynte å se blodårene poppe frem. 45 sekunder gikk og hun hang der enda! Ganske sykt!

På nesten et minutt glapp hun og klarte ikke holde mer. Jeg ble rimelig paff at hun klarte å holde så lenge! Spesielt siden alle før og etter henne klarte i maks 20-30 sekunder. Det er jo helt vilt! Ingen tvil om at jeg har en sporty og sterk mamma. Morsomste er at hun ikke er noen treningsnarkoman eller noe. Hun trimmer helt vanlig og er bare dritsterk! 

Tok med moren min til Magaluf

Nå er vi midt i partygata på Magaluf og har havnet på et gigantisk utested hvor det er både eksotiske dansere og bull riding, og det er stappfullt med briter, så her er det virkelig liv!

Nå skal vi kose oss videre med drinker også skal vi se hva Magaluf har å by på av uteliv. Jeg er spent for å si det sånn! For jeg har hørt mye bra! Og at det kan være litt vel vilt her.. Men vi har jo med moren vår så da blir det i alle fall mye liv med henne. For hun er skikkelig danseløve!

(Bildet er av søsteren min og meg forresten) ✌

Nå får jeg nesten runde av her. Oppdaterer dere mer fra Snapchat (stinablogg) 💗✌

Samme som Kim Kardashian

I dag var vi så solbrente på morgenen at vi dro like så godt rett på shopping. Jeg hadde sett på forhånd at de hadde Primark her, så dit måtte vi jo bare! Det er jo nesten som å gå inn på en eBay butikk, med de prisene der!

Det ble ikke sånn super mye klær eller noe på meg. Men det ble mest småting og litt søte duppeditter.

Når jeg var der fant jeg forresten "spanx" som er sånn undertøy Kim Kardashian bruker under kjoler og skjørt for å holde magen inne. Tenkte det kunne vært gøy å teste en gang jeg skal spise mye mat. Hahah!

Nå sitter vi på balkongen på hotellet og drikker litt drinker, før vi skal ut til Magaluf en tur. Ingen av oss har vært der før, men vi har jo hørt litt av hvert. Tipper den hardeste sesongen er over, så det blir nok ikke full rave. Men det blir nok litt dansing fordet. Tihi!!

Dere får følge med på Snapchat (stinablogg) så får dere se hvordan kvelden blir!

Klar for stranda!

Nå skal vi ned en tur på stranda og sole oss litt. Endelig har solbrentheten gått over, så nå skal vi grille oss mer. Vi drar jo hjem på fredag, så da gjelder det å bli brun mens vi kan!

Det er så deilig strand og vann her. Vannet er jo helt krystallklart så det er ekstra gøy å bade. I går fikk jeg helt panikk når vi var ute i vannet. For plutselig havnet midt i en fiskestim med masse svære fisker. Da fikk jeg fart på meg for å si det sånn. Jeg er jo livredd for fisker!

Nå er vi innom en restaurant og skal spise litt pizza før vi drar ned. Fikk nettopp maten, så da får jeg oppdatere dere mer senere! ✌

Privat fotograf

På vei tilbake fra restauranten gikk vi langs hele stranden, og det var så nydelig utsikt! Søsteren min er den perfekte fotografen å ha med seg, så da fikk vi knipset masse fine bilder!

Jeg har egentlig ikke hørt noe veldig mye om Mallorca fra før av. Men herregud så fin strand det er her! Vi bor forresten i Palmanova. Så det var en del som spurte om det ✌

Nå sitter vi på en fortausrestaurant og har nettopp spist masse nachos og drukket strawberry daquiry. Det var skikkelig digg! Nå skal vi bare kose oss videre! Håper dere koser dere hjemme i Norge! 💗

Jeg har virkelig brent meg!

Wow, som vi ha kost oss i dag! Det er sjelden jeg klarer å slappe av i timesvis på stranda, men i dag har vi ligget rett ut i timesvis og bare slappet av!

 

Nå er jeg en blanding av gul/brun forran, og bak på ryggen har jeg virkelig brent meg! Mamma er så solbrent at jeg trodde hun hadde på seg hvite bh stropper, men neida, det var bare huden hennes. Haha!

Etter en god del timer på solsengen klarte jeg å finne frem til en veldig bra restaurant på TripAdvisor som het "The olive tree" som hadde helt fantastisk god tapas!

 

Jeg er jo "litt" glad i tapas. Så dere kan jo tenke dere jeg koste meg! Samme gjaldt både søsteren og moren min.

Om dere noensinne er på Mallorca bør dere virkelig stikke innom den restauranten!

Søsteren min bar et fremmed barn igjennom hele flyplassen

I går opplevde vi noe jeg vil snakke litt med dere om her. Da vi skulle av flyet la vi merke til en kvinne som hadde hatt med seg et par unger som var umulig å vekke, og en IKEA pose full med sekker til ungene, sparkesykkel i tillegg til en gigantisk sekk og en veske. Så det var veldig tydelig at dette ble altfor mye for henne å bære alene. Nesten halve flyet stod og fulgte med på at hun stridde og slet med å få med seg alt, men ingen tilbød seg å hjelpe.

Både moren og søsteren min har jo barn, så de vet jo godt hvordan dette føles, og jeg kunne jo bare tenke meg hvor stressende hun måtte ha følt det. Så vi arrangerte hele "flyttelasset" for henne, og søsteren min tok en unge, og vi hjalp henne med å bære. IKEA posen var det først en dame som hjalp med, men hun hadde altfor mye bagasje selv, så hun kunne ikke bære det så langt.

Da hun måtte gi opp den bagasjen stod folk så utrolig tafatte rundt og bare så på at jeg ble helt matt. Er det ikke vanlig folkeskikk å hjelpe hverandre? Vi er jo mennesker alle sammen. Så jeg tok tak i den nærmeste mannen jeg så og "du er mann, denne bærer du!". Da turte han ikke annet enn å bære den.

Så det endte med at søsteren min bar et fremmed barn igjennom hele flyplassen, og vi tok flyttelasset hennes sammen som et team. Damen vi hjalp ble mildt sagt veldig takknemlig, og vi reddet virkelig starten på ferien hennes. 

Selv syns jeg det er en selvfølge at man hjelper andre når man har mulighet. Det koster så lite å hjelpe, men det kan bety så mye for den man hjelper. Etter i går ble jeg virkelig obs på at det ikke er alle som har samme tankegang, og det syns jeg virkelig at er trist. Vi er jo bare mennesker alle sammen, så hvorfor er vi ikke mer medmenneskelige??

Det står øverst på ønskelisten

Nå sitter jeg over 10'000 meter oppe i lufta og blogger fra flyet. Kan ikke huske sist jeg var på et fly med wifi, men det er jo et stort pluss når jeg får det. Nå er det cirka 2 timer til vi lander, så det er ganske kort flytid. Noe som jeg syns er så digg! 

Det er litt morsomt; men dette blir den 15. gangen jeg reiser det siste året. Så du kan trygt si at jeg har blitt vandt med å kjøre fly. Hehe! Dette blir nok ikke den siste turen i år, jeg har nemlig som mål å reise en tur til USA før året er omme. New York står øverst på ønskelisten, og siden det bare er 8 timer er det en ganske ok reise å begynne med for meg som ikke er vandt med å reise så langt.

Jeg er jo bitteliten, så vanligvis krøller jeg meg bare sammen i flysetet og sover igjennom hele flyturen. Ikke alltid like gøy for Per Fredrik som nesten aldri får sove på fly, men heldigvis låner han alltid mac'en min så da kan han se på film. Hahah! 

Nå har vi nettopp fått en del rødvin og chips her, så nå skal jeg slappe av og kose meg. Selv om jeg kommer til å blogge (jobbe) på denne ferien så er det jo deilig å slappe litt av. Ikke at jeg er den flinkeste til det da.. Men jeg får prøve! 

 

På tide med forandringer!

Nå syns jeg det var på tide med forandring, så nå har jeg laget en ny header til bloggen. Den nye er mye mer clean og annerledes, og jeg digger den! Den jeg har hatt tidligere er jo veldig meg, men jeg syns den var litt rotete. Så nå var det på tide med en ny header! 

- Tidligere header - 

- Ny header - 

 

Hva syns dere? Forandring fryder, eller hva??

Alt var annerledes!

Nå sitter vi på Gardermoen og er klare for reise! Jeg har kun reist fra Torp de siste månedene, så jeg skjønte ingenting når vi kom inn på flyplassen.

Alt var jo annerledes enn før, så vi har surret rundt i hundre år for å finne frem til O'Learys. Vi fant heldigvis frem til slutt og nå har vi nettopp satt oss ned og bestilt masse digg mat. Jeg kjører helt feriestil med rødvin og BBQ burger. Det blir fantastisk!

Dere får ønske oss lykke til etterpå, for jeg tviler på at vi klarer å finne frem til flyet med det første. Haha!

Første gang jeg reiser fra han

Uæh, nå har jeg litt reisefeber folkens. I morgen reiser jeg til Mallorca med søsteren og moren min, og det blir den første reisen jeg er på uten Per Fredrik siden vi ble sammen. Så dere kan tenke dere hvor mye jeg gru-gleder meg. Det blir rart å være borte fra hverandre så lenge.

Jeg gleder meg jo til å reise på tur, men samtidig blir det kjipt å savne Per Fredrik så lenge. Jeg har jo sagt nei til en del jenteturer tidligere fordi jeg rett og slett ikke har orket å være borte fra han så lenge. Men nå måtte jeg ta meg fatt og ikke være så kjæreste-avhengig, så da blir det tur!

I går tok vi en skikkelig kjæreste date for å få litt ekstra mye tid sammen før jeg reiser. Så vi tok turen på "smak" i Sandefjord. Det tror jeg er den eneste restauranten vi ikke har vært på enda i byen, men dit skal vi flere ganger for å si det sånn. Vi spiste en utrolig god 5 retters og koste oss masse med vin og fantastisk god mat. 

Denne retten var uten tvil min favoritt. Jeg elsker jo carpaccio og kunne sikkert spist det hver eneste dag om jeg fikk det servert. Det er jo helt fantastisk! Litt rart egentlig, med tanke på at det er rått kjøtt. Men jeg digger det!

Nå skal vi spise litt god middag og se en film. I morgen må jeg tidlig opp, for jeg har mye som jeg må rekke før jeg reiser! 

 

Ukens spørsmål #175 - Barn, Stortingsvalg, Konkurranse, Alder, Trening +++

// inneholder reklame

Hvis du noen gang får barn, hva skulle det barnet hete?
- Det har jeg ingen anelse om. Tro det eller ei, men jeg har aldri tenkt noe spesielt på baby navn. Føler det er sånt man setter seg ned og gjør sammen med den man skal ha barn med den dagen man faktisk skal ha barn. Hehe! 


Hva slags basic plagg er smart å ha i klesskapet sitt som kan brukes til mange antrekk? Har du noen tips til hverdagsoutfit?
- En hvit bluse, en mørk blå + svart jeans, en blazer / skinnjakke og et par sorte høye hæler som også er behagelige. Er noen av tingene alle bør ha i garderoben for å kunne kombinere plagg i det uendelige. Kan gjerne skrive et eget innlegg om dette om dere ønsker. 

Hvor ofte og mange ganger om dagen fikser du sminken? Da mener jeg ikke bare nytt lag på leppene liksom. 
- Jeg gjør som regel litt touch up med pudder for å matte ned et par ganger i løpet av dagen. Men det er det egentlig. Sminken jeg legger sitter som regel ganske støpt så jeg trenger ikke gjøre mer enn det. 

 

Dere bor jo rett ved vannet, så har dere badet i det før?
- Nei. Vannet i Sandefjord er ganske kaldt i og med at det er havet, så det meste jeg har gjort er å vasse litt uti med Rebecca tidligere i sommer. 

 

Har du fortsatt den gamingstolen? Lurer bare fordi etter du kjøpte den har jeg ikke sett at den er med på bilder av kontoret ditt
- Nei. Den er det Per Fredrik som har nå. Den var komfortabel ved første forsøk. Men den er nok ikke bygd for noen av min høyde, så den ble ikke helt behagelig å sitte i. Hovedproblemet er at mac'en står altfor høyt, så jeg blir sittende å så oppover. Så det er der jeg må finne en løsning. 

Hvor gammel er du?
- Jeg er 24 år. Blir 25 år i februar neste år. Rart å tenke på at jeg er så voksen allerede. Tider flyr! 

 

Så fin bluse du hadde! Hvor er den fra? 
- Takk! Syns den er veldig fin jeg og. Den er fra Gina Tricot, og du finner den HER

 

Skal du stemme? Hvorfor, hvorfor ikke?
- Ja, jeg har tenkt til det. Jeg har bare ingen anelse om hva jeg skal stemme enda. Syns veldig mange av partiene lover det ene og det andre, også holder fint lite av det de sier. Så syns det er vanskelig å finne et parti som jeg liker og som jeg syns er troverdige. 

 

 

Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"?

 

PS; Nå har jeg en giveaway på Snapchat der en heldig leser kan vinne all sminken på bildet under. Det eneste du trenger å gjøre for å delta er å legge meg til på snapchat "stinablogg" og ta skjermbilde av snappen der du ser all sminken. 

 

Vlog - Møte med bloggere i Oslo, Festing med kjæresten +++

På fredag var jeg både i Oslo og en tur ute i Sandefjord, og da lagde jeg en vlog til dere fra hele dagen. Jeg vet jo hvor mye dere liker når jeg vlogger, så jeg prøver alltid å gjøre det så ofte jeg kan. Selv om det har blitt litt glemt bort i det siste. Hehe! Men fremover blir det i alle fall flere vlogger! 

Her er fredagens vlog! 

Husk konkurransen på Snapchat (stinablogg) der du kan vinne all sminken som ble vist i videoen!

 

 

Dette gjør meg overlykkelig!

Herregud folkens! Nå er jeg nesten helt frisk fra både feber og jernmangel, og det føles så fantastisk! I stad merket jeg virkelig hvor mye friskere jeg hadde blitt, for da ble plutselig en gåtur som jeg hadde tenkt til at skulle vare i 5 minutter, om til en nesten times lang tid hvor Chloe og jeg koste oss så mye!

Det er så deilig å kunne endelig gå skikkelig tur uten å få hjertebank opp i hodet og heller ikke nesten besvime av at jeg har på jeans. Ah, for en verden dere! 

 

Nå er det kun tett nese og "litt" hosting som henger igjen, men ellers enn det så er formen så bra! Det er så deilig å bare føle at jeg har energi igjen, og at hodet mitt fungerer skikkelig. Da kommer virkelig motivasjonen til alt altså.

Får lyst til å skrive 5 innlegg om dagen, klippe hele plenen, ta høstrengjøring på walk in closet og bare alt på en gang. Men det blir jo litt vel mye! Så jeg får ta ting litt mer rolig enn det. Det lover i alle fall veldig godt! 

Nå har Per Fredrik og jeg nettopp være ute og hatt en skikkelig koselig date. Forteller dere mer om det senere. Det er litt sent nå, så jeg får nesten runde av. Måtte bare innom og fortelle hvor overlykkelig jeg er over å ha blitt nesten frisk igjen! 

Kløft på bilder = Hore??

Noe jeg syns er helt latterlig er hvor mye folk henger seg opp i det at jeg viser kløft på bilder. Folk slenger med leppa om det både her på bloggen og på Jodel via anonyme kommentarer, og jeg har blitt kalt alt fra fjortis, dårlig forbilde til hore. Seriøst liksom. Hore og dårlig forbilde fordi jeg viser litt kløft? 

Jeg kjenner jeg blir så oppgitt. Har vi virkelig ikke kommet lengre i 2017?? Disse holdningene hører hjemme i det forrige århundre. Jeg er så drittlei av at vi jenter får stygge kommentarer så fort vi viser noe som er så naturlig som kropp. Legger jeg ut et bilde i bikini for eksempel så hagler det inn med stygge kommentarer.

Personlig syns jeg vi jenter må embrace kroppene våre mye mer! Om du har små eller store pupper, vis de mer frem! For husk; det kommer en dag du blir gammel og ser tilbake på kroppen du har nå, og skulle ønske at du hadde rocket kjolene som viste frem puppene dine! 

Så til alle dere som ikke liker at jeg viser kløft på bilder. Too fucking bad. Jeg kommer ikke til å slutte bare fordi dere slenger dritt anonymt til meg på nettet. Jeg er fornøyd med kroppen min som den er, og den kommer jeg til å vise frem i hytt og pine så mye jeg vil. For man er faktisk ung kun en gang. 

 

 

Snart reiser jeg!

// inneholder reklame

Nå skal jeg snart en tur til Tønsberg og shoppe litt! Jeg begynner å gå tom for en del sminke, og det hadde vært så kjipt om jeg gikk tom når jeg er på sydenferie. Så da gjør jeg nok smart i å handle nå.

Jeg rakk heller ikke å kjøpe nye hudpleieprodukter i går. Eller. Rakk blir feil ord. Jeg fant rett og slett ikke Rituals i Oslo, og jeg gadd ikke begynne med å stresse med Google Maps og alt det. Så da får jeg handle litt der i dag. 

Skal også se om jeg finner noen litt kult bikinier og kjoler jeg kan bruke på sydenferien til uka. Gud som jeg gleder meg til litt sydenvær nå! Selv om det har vært fint vær i dag, er det jo ikke akkurat noe sydensol for å si det sånn. Det er mer sånn at man kan bruke en tynn jakke og jeans også er det helt ok. Haha! 

Slik ser forresten antrekket mitt ut i dag. Elsker å gå for en litt mer casual look iblant. Disse skoene har jeg nesten ikke brukt, fordi jeg har glemt de helt bort. Men jeg slang de på meg da jeg skulle på tur med Chloe tidligere i dag, og omg de var sykt deilige å gå med. De kommer jeg nok til å bruke mye mer fremover! Samme med bomberjakken. Hvor søte er ikke fuglene forresten?? Syns det gjør jakken ekstra spesiel!

Bukse - Bik Bok, HER

Sko - Ellos / Reebok, HER

Sløyfer på sko - Gina Tricot, HER

Caps - Gina Tricot, HER

Jakke - Ellos, HER  (30% rabatt NÅ!)

 

Nå får jeg komme meg avgårde før senteret plutselig stenger. Er jo lørdag i dag og da stenger alt fryktelig tidlig! Blir helt stressa av sånt jeg! 

Skjønner ikke hvordan det er mulig!

Nå er jeg hjemme en kjapp tur før jeg skal ut og drikke litt drinker. Herregud, jeg klarte å bruke nesten 3 timer på vei hjem!! Jeg skjønner ikke hvordan det er mulig.

 

Greit at jeg stoppet for å blogge og spise, men den hyttetrafikken som var må var helt hinsides. Syns synd på de som kjører i rushen hver dag for å si det sånn.

Nå skal jeg ut en tur på Pir4 i Sandefjord og drikke litt drinker med Per Fredrik og et par kompiser av han. I dag blir det rolig på drinkene for min del for å si det sånn. Nekter å bli syk igjen. Haha!

Dette ble i alle fall litt av kveldens antrekk. Elsker den gule jakken min selv om jeg glemmer den litt for ofte! Nå må jeg nesten runde av her, for nå kom nettopp taxien ✌

3 Ting jeg syns er ekkelt!

Det er noen ting som jeg syns er skikkelig ekkelt! Det kan kanskje bli litt much å dele det med dere på bloggen, men altså; jeg må bare! 

Snørrunger - Jeg takler ikke når unger flyr rundt med masse snørr under nesa. Sånn har jeg vært helt siden jeg var en liten unge selv, og jeg husker hvor kvalm jeg ble hvis andre gitt med snørr under nesa. Usj! Verste jeg ser er når foreldrene faktisk ikke gidder å vaske det vekk. Det er virkelig for dårlig! 

Tåfis - Jeg hater når folk ikke klarer å være hygieniske og spesielt med føttene sine. Jeg har jo angst for føtter i tillegg, så lukten av de gjør det ikke noe bedre. Husker en gang jeg skulle ta flyet hjem med en venninne og jeg kjente den tåfis-stanken! Da jeg snudde meg rundt skjønte jeg hvorfor for å si det sånn. Der satt det en dame som hadde tråkket rundt i gud vet hva hele dagen og nå luftet hun føttene for fullt.

Det luktet seriøst så ille at jeg måtte si noe. Så jeg sa det rett ut "Unnskyld, men du er faktisk nødt til å gå og vaske føttene dine og ta på deg skoene igjen, for dette lukter helt grusomt". Kanskje ikke det mest hyggeligste jeg kunne ha gjort. Men jeg nektet å sitte i 5 timer på et innelukket fly og snuse inn tåfis-lukten hennes. Folk må virkelig lære seg et par ting om hygiene. Spesielt på fly.. 

Duer - Eller rettere sagt; rotter med vinger. De går rundt og spiser opp all mulig gammel mat som alle mulige mennesker har spist på, og de er tidenes smittebærere av sykdommer. Er en grunn til at jeg er livredd for de, for herregud så ekle og skumle de er. Føler jeg får pesten hvis de kommer i nærheten av meg! 

 

Hva syns du er ekkelt?

 

 

 

 

Når bloggere møtes..!

Heisann fra Oslo! Nå er jeg på Nettavisen sine kontorer en tur sammen med et knippe med andre bloggere. Vi er jo hos Nettavisen / Side2 alle sammen, så vi er skikkelig blogg-kollegaer. Nå har vi nettopp fått skikkelig gjennomgang på podcast og hvordan man gjør det.

Selv har jeg ikke tenkt til å begynne med det, da jeg syns det holder meg blogg og youtube. Men det er jo gøy å høre hvordan det fungerer og det er jo mye av det jeg kan bruke til YouTube. 

Nå sitter hele gjengen og blogger samtidig, så her går det unna så tastene fyker. Haahah! 

Etterpå skal jeg innom en del forskjellige steder her i Oslo. Jeg må blant annet kjøpe inn masse hudpleieprodukter som jeg gleder meg til å teste. Fikk en skikkelig anbefaling av søsteren min som jeg må følge opp.

Lager forresten en liten vlog i dag så da kommer det snart litt nytt på YouTube igjen. Herregud, i sommer har jeg jo nesten glemt at jeg også lager videoer.. Haha! Uffda! 

Nå får jeg nesten runde av her, så blogges vi mer etterpå!