hits

september 2014

Vinn kamera fra Canon!

Nå har endelig nomineringen til Vixen blog awards åpnet. Helt frem til 22. oktober kan du nominere dine favorittblogger i 15 forskjellige kategorier. For et par år siden ble jeg nominert til årets skjønnhetsblogger, og det var virkelig en fantastisk opplevelse. Jeg kan stolt si at jeg kom blant topp 5. Siden den gang har bloggen min utviklet seg, og den har blitt mye bedre. Nå er bloggen min mer en livsstilsblogg, hvor mote, trening og hverdag står i fokus.

Hadde blitt så utrolig glad og takknemlig om dere ville nominert meg til Vixen blog awards. Av kategoriene som finnes tror jeg: "Årets blogger", "Årets livsstilblogg", "Årets moteblogg" og "Årets treningsblogg", "Beste outfit of the day" er de kategoriene som passer min blogg. Nominer meg HER Alle som nominerer noen er med i trekningen av å vinne Canon PowerShot G7 X-kamera, fra Vixen. Til en verdi av 5999,- kr. Les mer om kameraet her.

"Beste outfit of the day"

"Årets treningsblogg"

 

Nytt til leiligheten

Nå som Roger og jeg har bodd i Oslo i to måneder, var det virkelig på tide å gjøre det litt mer hjemmekoselig her. Selv er jeg ikke noe veldig glad i å ha altfor mye pynteting overalt. Men noen få ting må til! Da søsteren min var innom i Oslo i forrige uke hjalp hun meg med å plukke ut noen nye fine puter til sofaen. 

Syns det ble veldig fint at alle putene er så forskjellige, både i farge, tekstur og størrelse. Men enda så passer de så godt sammen. Er dere ikke enige? Alle putene er forresten fra Kid interiør. Hadde skikkelig flaks med at det var 40% tilbud på alle puter den dagen jeg var innom, så er ikke helt sikker på prisen på de forskjellige putene.  

Friske og ekte blomster har blitt et skikkelig must for meg. Jeg har lagt min elsk på rosa roser og orkidèer. Begge blomstene er så vakre, og de lyser virkelig opp hele stuen! Perfekt hvis man vil ha en fargeklatt her og der, men samtidig ikke vil at den skal være for stor. 

Dagens antrekk - Teddy Jacket

Nå har jeg nettopp kommet inn døren etter en liten tur ute i sentrum med min kjære. Var innom Oslo City en tur og tittet litt i butikkene. Fant en søt peplumtopp hos Bik Bok som ble med hjem. Syns peplumtopper er så fine! De viser frem midjen på en skikkelig god måte, i tillegg er det så søte! Er dere ikke enige? Jeg er i alle fall helt forelsket i dem. 

Nå står  Roger og lager litt proteinpannekaker til oss. Han lager virkelig kjempegode proteinpannekaker! Har lagt ut oppskriften på de før HER, og de må dere prøve ut. Syns vanlige proteinpannekaker smaker litt vel tørt og dritt. Men disse er kjempegode! 

Nelly.com (HER) - Jakke  //  Bik Bok - Bukse  //  H&M - Genser

Daniel Wellington (HER) - Klokke  //  Ukjent - Kjede 

(reklamelenker)

♥ Hva syns du om dagens antrekk?

Oppskrift: Grove rundstykker

I dag lagde jeg grove rundstykker, og de ble så gode at jeg bare må dele oppskriften med dere! Disse rundstykkene er sunne og passer perfekt til frokost og lunsj. Ha de med i nistepakken og du har en fin lunsj! Det går fint ann å fryse de ned, så her er det smart å lage en del av gangen. Tro meg, disse rundstykkene går for unna!

Oppskriften gir 16 rundstykker

Dette trenger du:

♥ 1/2 pakke fersk gjær

♥ 4 dl melk, lunken

♥ 1 ts salt

♥ 3 ss olje

♥ 1 dl havregryn

♥ 5 dl sammalt hvete

♥ ca. 4 dl hvetemel 

Sånn gjør du:

♥ Forvarm ovnen til 230 grader. 

♥ Smuldre gjæren i en bakebolle, tilsett litt av den lunkne melken og rør ut gjæren.

♥ Hell i resten av melken, salt og olje.

♥ Rør inn havregryn og sammalt mel.

♥ Tilsett hvetemelet litt og litt, til deigen er jevn og smidig slik at den slipper redskap og bolle.

♥ Dekk bakebollen med en tallerken eller plast og la deigen heve til dobbel størrelse.

♥ Elt den ferdighevede deigen litt og trill en jevn pølse som du deler i like store deler. 

♥ Trill glatte, sprekkfrie rundstykker. Legg de på bakepapir på en bakeplate.

♥ Dekk med plast og la dem heve til dobbel størrelse eller til et lett fingertrykk går langsomt tilbake.

♥ Pensle med vann like før du steker. Stek rundtstykkene på 230 grader i ca 10 minutter. Avkjøl på rist.

Håper det smaker ♥

Overraskende klessalg!

I går hadde jeg og tre andre bloggere; Donna, Nora og Aurora klessalg utenfor Arkaden i Oslo. Jeg var veldig spent på hvordan det kom til å gå, og om det kom til å komme mange. Til min store overraskelse kom det veldig mange mennesker, både blogglesere og tilfeldige mennesker som gikk forbi på gaten og så at det var klessalg. Det er en stund siden jeg har ryddet ut av garderoben min. Så jeg hadde tre stappfulle IKEA sekker med klær, sko, vesker og smykker. Og jeg fikk utrolig nok solgt nesten alt! Har noen få ting igjen, som jeg heller får selge en annen gang. Som den flinke bloggeren jeg er, klarte jeg å glemme speilrefleksen hjemme *susa*. Så jeg har måttet låne noen bilder fra Nora

Ble helt rørt over at så mange av dere kom for å hilse på, og for å ta bilde. Blir alltid litt satt ut når dere spør meg om å ta bilde med dere. For jeg er jo bare en vanlig person, med en litt annerledes jobb? Hehe!

 

Nå kommer snart Roger hjem fra offshore, så dere kan tenke dere jeg gleder meg til å se han igjen?! Han har vært borte siden mandag, men det føles mer ut som tre måneder. Heldigvis har han ringt meg mange ganger hver dag, og vi har sendt masse meldinger og bilder på snapchat. Så har fått dekket en liten del av min daglige dose av  Rogger. Hehe! 

Søndagsfrokost

God morgen ♥

Håper dere har hatt en fin helg så langt! Der har jeg virkelig hatt. Har rukket så utrolig mye denne uken, at jeg er helt forbauset over meg selv. Jeg har vært barnevakt for en chihuahua, møtt Britney Spears, vært fram og tilbake til Hokksund to dager for å hente alle klær til klessalg, hatt søsteren min på besøk, hatt klessalg, vært på åpningskurs med Nordic Screens, vært hos kiropraktoren to ganger og mye mer! Så denne uken har virkelig sust forbi. 

Nå til uken har jeg mye mindre ting på planen, og forhåpentligvis har jeg mye mer tid til bloggen. Har allerede mange spennende idèer i hodet mitt, som jeg må prøve å få til neste uke. Det skal bli gøy! 

I dag skal jeg rydde og vaske over leiligheten og gjøre litt søndagsting. Prøver alltid å få unnagjort så mye som mulig på søndager, så jeg slipper å ta med de tingene inn i en ny uke. Liker virkelig ikke å la ting henge over meg, så da er det bedre å få det unnagjort med en gang! Har allerede skrevet en lang liste med ting jeg skal gjøre i dag. Så nå må jeg virkelig sette i gang!Britney Spears for Change event

I går var jeg på et event med Britney Spears og en hel haug med presse og bloggere. Britney skal gi ut en undertøyskolleksjon sammen med undertøyskjeden Change, og besøkte i den anledning Norge. Jeg var så heldig å få se henne på nært hold. Men fikk dessverre ikke ta bilde med henne. Det var kun noen få som var på Meet and Greet i forkant som fikk ta bilde med henne. 

Men jeg var heldig og fikk plass på tredje rad under visningen, så jeg fikk sett henne på nært hold. Den dama holder seg virkelig godt! Jeg syns hun ser mye bedre ut nå enn hva hun har gjort på lenge. 


June, meg og Erika
Likte undertøyet veldig godt. Delikate farger og blonder er utrolig nydelig!


Britney ♥

Hyggelig å se så mange av dere på klessalget i dag! Blir helt rørt hver gang noen av dere kommer bort for å ta bilde med meg. Dere er så gode! Send meg gjerne bildene på mailen min stina_blogg@hotmail.com :-)

Jeg selger klærne mine i morgen!

Nå er jeg endelig hjemme igjen etter møtet med Britney Spears. Fikk dessverre ikke tatt noen bilder med henne, men satt på tredje rad, så jeg så henne veldig godt. Hehe! Bilder fra visningen kommer i morgen! Først vil jeg bare vise dere litt av tingene som jeg skal selge på klessalget i morgen. 

I morgen er det nemlig markedsdager i Karl Johan, og da skal Donna og jeg, pluss noen andre bloggere, ha hver vår bod hvor vi skal selge masse skatter fra garderobene våre. Jeg skal selge en del topper, gensere, kjoler, smykker, vesker og sko. Har tre proppfulle IKEA poser med ting jeg skal selge. Så her er det nok noe til alle! Klærne er for det meste i strl xs, men har også en del gensere i strl one size som tilsvarer s/m. Skoene er i strl 37. Kommer til å selge tingene veldig billig! Kom gjerne innom for å si hei også :-)

Sted: Arkaden (den plassen som ligger som ligger ut mot Royal Christiania) i Oslo, rett ved Karl Johan

Tid: 10:00 og utover dagen


blusen kommer til å selges


kjolen kommer til å selges


sko kommer til å selges


kjede kommer til å selges 


Skjorte kommer til å selges


Skjorte kommer til å selges 


Skjorte kommer til å selges


Topp kommer til å selges

 

Jeg skal møte Britney Spears!

Gjett hva jeg skal i dag? Jeg på VIP event med Britney Spears. Altså, hvor sykt kult er ikke det? Den siste tiden har Britney jobbet med undertøyskjeden Change, og de har laget en utrolig fin undertøyskolleksjon sammen. I dag er dagen som kolleksjonen kommer ut i butikk, og i den anledning skal det være en stor pressevisning, der selveste Britney skal være. 

Kjenner det kribler litt ekstra i magen, bare av tanken på at jeg skal se henne i dag. Hun var jo mitt store idol da jeg var litt yngre. Tror nok at jeg kommer til å bli veldig starstruck etterpå! Får håpe jeg får tatt et bilde med henne. Det hadde virkelig vært gøy! 

Men over til noe annet. I går satt jeg på nytt tape extension på mitt kjære hodet igjen. Vet ikke helt om jeg skal syns det er hyggelig eller ei, at så mange av dere syntes jeg var finere uten. Men jeg syns ikke håret mitt er noe finere uten extensions i alle fall. Og man må jo høre på hva man selv syns, hvis ikke blir det helt feil! 

Det håret jeg satte på er fra locksandbonds.com og er virgin tape extensions. Det har fantastisk kvalitet, og ser utrolig bra ut! Jeg bruker 8 pakker av fargen #4 medium dark brownl. Jeg liker å ha ganske tykt hår, så derfor har jeg såpass mange pakker. Har brukt hår fra locksandbonds i 3 år og kunne ikke vært mer fornøyd. Nå er det akkurat 2 år siden jeg begynte med tape håret dems, og jeg er helt hekta! Jeg får håret sponset, men jeg hadde ikke giddet å brukt det i 3 år hvis det ikke var så bra som det er!

PS: I morgen selger jeg masse av mine moteskatter på baksiden av Arkaden (den plassen som ligger som ligger ut mot Royal Christiania) i Oslo, rett ved Karl Johan. Jeg står der med noen andre bloggere fra 10:00 og utover dagen. Håper å se mange av dere der! Kom gjerne innom bare for og si hei også :-) Kan prøve å få lagt ut en liten sneakpeak av tingene jeg skal selge senere i dag!Uten hair extensions

God morgen ♥ Nå har jeg nettopp tatt av alle hair extension festene jeg har hatt på hodet. I dag skal jeg nemlig sette på helt nytt hår. Og gud som jeg gleder meg! Har hatt det håret jeg hadde nå, siden begynnelsen av mai, og har jo farget det et par ganger også. Så det har virkelig begynt å bli slitt. Men det er overraskende hvor mye det har tålt!

Tenkte jeg kunne vise dere noen bilder av hvordan håret mitt ser ut uten hair extensions. Syns det faktisk begynner å få litt lengde nå. *endelig* Har vært et skikkelig lang prosjekt å få det til å vokse ut etter at jeg klipte meg for snart tre år siden. For da klippet frisøren en Victoria Beckham sveis på meg, som er langt forran og kort bak. Dere skjønner kanskje hva jeg mener? 

I alle fall. Når jeg skulle få det til å vokse ut måtte jeg hele tiden klippe det håret som var forran, og la det bak gro, sånn at alt håret skulle vokse seg like langt. Håret som var i bakhodet mitt var rundt 15-18 cm langt da jeg klipte det for 3 år siden, og nå er det hele 35 cm langt. Så det har jo vokst veldig mye! Så nå er endelig alt håret like langt, og det kan endelig bli litt lengde på det! 

Kommer til å fortsette med hair extensions frem til det er rundt 50 cm langt. Så det er fortsatt ganske mye igjen. Men håret mitt er sunt, og jeg vet hvordan jeg skal behandle det. Så forhåpentligvis tar det ikke altfor lang tid. I mellomtiden blir det hair extensions på mitt hode. Får helt angst av å ha kort hår. Føler meg virkelig ikke som meg selv med det. Helt merkelig! Jeg må jo ha det lange håret, hvis ikke er jeg jo ikke "stina". Om dere skjønner? Selv om sikkert en hel haug av dere sier "åh, du ser sååå voksen ut med kort hår". Men er meningen å se gammel ut plutselig? Er ikke meningen å se ut som man selv vil? 

5 must have skjønnhetsprodukter

Nå har jeg nettopp kommet hjem i leiligheten, etter en veldig spennende og innholdsrik dag. I dag har jeg vært på kursmøte hos Nordic Screens som jeg nettopp har signert kontrakt med. De skal hjelpe meg med en del blogg- og youtube ting fremover, så dette blir spennende! Vi var veldig mange som var hos N.S i dag, og det var mange kjente ansikter innen TV og YouTube som holdt foredrag. Kjenner at "go" viljen min når det kommer til det jeg driver med ikke har vært på topp den siste stunden, men etter i dag er den på topp igjen! Det er jo blogg og sosiale medier jeg vil jobbe med fremover, og da skal jeg virkelig gjøre det som trengs for å komme dit jeg vil!

Men over på noe helt annet. I stad filmet jeg en video med mine 5 favoritt skjønnhetsprodukter. Kommer til å legge ut en ny video hver onsdag fremover, så husk å abonner på youtube kanalen min! Du kan også følge meg på facebook, for der legger jeg alltid ut link til nye innlegg som er på bloggen!

New in from Nelly

reklamelenker

I stad var jeg innom posten og hentet en pakke med klær fra Nelly.com. De har fått inn så mye fint, og i forrige uke klarte jeg ikke å dy meg lengre. Da måtte jeg ha litt nye ting! Det ble en veldig fin teddy jakke, en utrolig behagelig og søt genser, og en ny treningsshorts. Denne jakken er veldig delikat i fargen, og derfor måtte jeg bare ha den! Den glir rett inn i årets høstmote. Den passer perfekt nå på høsten da det ikke er for kaldt, men man fortsatt trenger en litt varmere jakke. Kan kjøpes HERDenne genseren er noe av det mest behagelige jeg noensinne har hatt på meg! Varm og søt er den og! Gleder meg til å bruke denne utover høsten. Kan kjøpes HERDenne shortsen er skikkelig behagelig å ha på. Den sitter godt og er stretchy i stoffet. Har en lignende shorts fra før, som jeg liker å bruke når jeg trener styrke. Så måtte ha en til, fordi de er helt fantastiske! Shortsen kan kjøpes HER, bh'en kan kjøpes HER.

Breakfast club

Dagen i dag har virkelig gått fort unna. Så fort, at jeg ikke har rukket å sette meg ned før nå! På morgenen i dag kom June hit med lille Canelo. Siden hun skal avgårde frem til i morgen kveld skal jeg passe han. Elsker hunder, så sier aldri nei til å være barnevakt! Spesielt ikke når hunden er en bitteliten Chihuahua, som oppfører seg veldig bra. Blir helt fascinert av den lille skapningen jeg!

Når June kom hit dro vi på Crêpe de Mari her på Grunerløkka og spiste litt frokost. Crêpe med masse bær og gresk yoghurt er jo helt nydelig! Dette har virkelig blitt en av mine favorittsteder i byen. Så hit kommer jeg til å gå enda flere ganger. 

Etter en frokost med June, hadde søsteren min og tantebarna mine kommet til byen. De har ikke rukket å besøke meg før nå, så var koselig at de kom en tur. Madeleine hjalp meg også med å finne nye pynteputer (som ikke er så ungkar, som Roger sine gamle *knis*) til sofaen. Siden jeg hentet masse klær hos foreldrene mine i går, stod bilen til mamma i Oslo i natt, og da måtte jeg kjøre den hjem i dag etter at Madeleine hadde dratt. Så da ble en lang biltur med lille Canelo ved siden av meg. Flinke meg klarte å havne midt i rushtrafikken *tommel opp for den*. 

Nå ligger jeg på sofaen under dyna med lille voffsen i armkroken. Er så koselig med en liten hund, spesielt når Roger er offshore! Får så lyst på en liten pelsdott selv. Kjenner det kribler i magen bare av å tenke på det! 

Jeg selger klærne mine!

På lørdag er det markedsdager i Karl Johan, og i den anledning skal Donna og jeg selge mange av våre skatter utenfor Arkaden i Karl Johan i Oslo. Vi står der fra kl. 10:00 og utover dagen. Vi har begge mange fine skatter fra klesskapet vi skal selge. Har vært hjemne hos foreldrene mine i dag og hentet masse godsaker jeg skal selge på lørdag. Kommer til å selge masse kjoler, gensere, vesker, sko og smykker. Klærne er for det meste i størrelse xs, og skoene er i størrelse 37. Har også mange tykkere gensere som er i størrelse One Size, som tilsvarer small/medium. Håper så mange som mulig av dere vil komme og handle av oss! Vi kommer til å stå i et eget telt utenfor arkaden på plassen som vender ut mot Royal Christiania.

Kommer til å selge klærne veldig billig, så her kan dere gjøre noen kupp! Alle tingene som blir solgt er pent brukt og flere av tingene har aldri blitt brukt.

Under kan du se en liten sneakpeak av klærne og den ene vesken jeg skal selge!

Siden sist @stinablogg

God morgen alle skjønne ♥

Er dere klare for en ny uke? Det er jeg! Denne uken skal jeg på et veldig spennende møte, som jeg gleder meg skikkelig til. Har virkelig troa på at det kan bli et bra samarbeid. Litt usikker hvor mye jeg vil og kan fortelle enda. Dette lover godt! Akkurat nå har jeg spist litt frokost mens jeg har gjort klar en ukeplan for bloggen. Prøver å bli mer strukturert med jobbingen, og da er en ukeplan midt i blinken! Var på IKEA på lørdag med Roger, og kjøpte et skrivebord som jeg kan jobbe fra. Så nå begynner ting å falle på plass. Kan vise dere bilder av det litt senere! 

Men først litt bilder fra instagram den siste tiden. Det har plutselig blitt en stund siden jeg oppdaterte dere med bilder derfra, så ble litt mange. Hehe! Følg meg gjerne på instagram @stinablogg


1. Antrekk  //  2. Nydelig crêpe fra crêpe de mari  //  3. Antrekk  //  4. Detaljer  //  5. Presseevent med disse herlige jentene!  //  6. Mitt lille kleshjørne i leiligheten1. Dessertpannekake, mmmm  //  2. Morning bliss  //  3. Antrekk  //  4. Event på Lilleasia  //  5. Nye treningsklær  //  6. Questbar, nam nam!


1. Antrekk  //  2. Sherri Hill event med Nora  //  3. Nye roser  //  4. Ute på tur!  //  5. Smoothie!  //  6. But first, coffee. Espresso House har så god kaffe!1. Antrekk  //  2. Krøller i håret!  //  3. Happy-Happy  //  4. Prøvde en fin jakke fra Ricco Vero  //  5. Nettopp trent!  // 6. Detaljer av dagens antrekk


1. Roser til leiligheten  //  2. Coverbrands event med fine jenter!  //  3. Sunn sorbet!  //  4. Crêpe ved Mathallen  //  5. Ute på tur med June i Slottsparken  //  6. Fruktvann


1. Antrekk  //  2. Antrekk  //  3. Frokost!  //  4. Nettopp trent  //  5. Middag med June  //  6. Nye negler!

Ukens spørsmål #48

 

Hvordan får du den fine pæreformen på magen/tynnere på sidene? Sjalu på kroppen din! Jeg har pæreform, men det går ikke så fint inn på sidene hos meg.
- Regner med at det er midjen min du snakker om? Å ha midje er noe som er genetisk. Litt sånn som "gap" mellom beina. Man må selvfølgelig ha ganske lav vekt for å ha det uansett. Men det er ekstremt mange der ute som hverken får midje eller "gap" mellom beina, uansett hvor tynne de er. Så midje og "gap" er ikke ting man burde tenke på :-) 


sportsbh - her

Er du flink til å danse eller synge?
- Synge er jeg helt elendig til. Har nok arvet sangstemmen etter min kjære mor, som alltid fikk streng beskjed av meg og min søster da vi var små at hun ikke skulle synge, men heller lese eventyr. Hehe! Danse er jeg heller ikke noe veldig flink til. Men jeg kan litt magedans og freestyle, fra jeg var yngre, men det meste er glemt!

 

Har du høy forbrenning?
- Jeg har egentlig ikke så veldig høy forbrenning. Jeg passer noenlunde på hva jeg spiser og trener regelmessig. Så jeg tror nok det er grunnen til at jeg såpass liten. Men jeg hadde selvfølgelig lagt på meg med en gang, hvis jeg hadde begynt å spise veldig mye mat. 

 

Hvor høy er du?
- Jeg er 160 cm høy (eller lav..). Får alltid høre av alle når de møter meg at jeg er mye mindre i virkeligheten. Spesielt hvis jeg ikke har på meg høye sko. Var på et event forleden, og hadde for en gangs skyld ikke på meg høye hæler, og de fleste fikk litt sjokk over hvor lav jeg egentlig er.

 

Hvordan ordner du håret som på dette bildet? Var så fint :-)
- Har laget en liten video som du kan se HER, som forklarer hvordan jeg krøller håret mitt til vanlig. 


 

Jeg er 1.60 høy og veier 47 kg, men jeg finner ingen bukser som passer. De er alle for store i livet. Dette gjelder Cubus og WOW bukser også. Hva gjør man da?
- Prøv å kjøp stretchbukser i små størrelser. Det kan hjelpe! :-) Jeg pleier som regel å kjøpe stretch i XXS på WOW, og da sitter de veldig bra! 

 

Finnes det en nettbutikk man kan kjøpe Michael Kors vesken din i? Har lett på hjemmesiden dems, men fant den ikke.
- Hmm, jeg fant den nettopp på hjemmesiden dems HER. Litt usikker på om de har fått den inn på noen norske nettsider, siden jeg tror modeller er ganske ny på markedet. 

 

Hvor er den "god ånde" sprayen fra?
- Det vet jeg dessverre ikke! Har fått veldig mange spørsmål om dette etter at jeg la ut videoen "Hva jeg har i vesken".  

 

Hvor kjøpte du den genseren? Den var utrolig fin!
- Den er fra Bik Bok. Jakken er kjøpt i Portugal.

 

Jeg har lagt merke til at du aldri svarer på instagram kommentarene dine, hvorfor gjør du ikke det? Jeg skjønner hvis du er opptatt og har andre ting å gjøre, men jeg bare lurer. 
- Jeg prøver alltid å svare hvis folk lurer på noe. Men jeg er dessverre ikke noe flink til å svare på instagram. Har skjerpet meg en del på dette på bloggen i det siste, så instagram kommer etterhvert det og! :-) Hehe! 

 

Hvilken krølltang bruker du?
- Jeg bruker en krølltang fra Herstyler som 3P kolleksjon. Har dessverre ikke funnet den på noen norske nettsider, men man kan bestille den fra nettsiden dems HER.

 

Om du ikke hadde startet å blogge, hva hadde du studert? Og hva tror du at du hadde gjort i dag? Hvordan hadde livet ditt sett ut uten bloggen?
- Hmm, vanskelig spørsmål! Jeg regner med at jeg hadde gått kokkeutdanningen ferdig, og jobbet som kokk. Men jeg er veldig glad for at det ikke ble sånn. Liker ikke kokkejobbingen, selv om jeg endelig har begynt å like og lage mat igjen. Men blogging derimot, elsker jeg!

 

Noe du lurer på til neste ukens spørsmål?

 

Neglefin

I dag har jeg vært i Drammen, hos A Good Feeling og fått fikset litt på neglene mine. Syns det er så fint med fransk manikyr, så velger alltid det. Det passer jo til alt! Og for meg som er kjempe dårlig til å ta vare på mine egne negler, er jo dette midt i blinken! Når jeg Cecilie legger gelenegler på meg slipper jeg å gjøre noe som helst med de, unntatt å ta på bittelitt klarlakk iblant. Hvis du vil ha like fine negler som meg kan du ringe a good feeling salongen på: 32 22 10 21. Du kan sjekke ut priser og behandlinger på siden dems agoodfeeling.no
Middag på et vaskeri!

I kveld har jeg vært på middag med June på cafè Laundromat, på Bislett. Har aldri vært der før, eller hørt om stedet før June foreslo det. Men det var visst veldig populært, for det var fullspekket med mennesker. Syns det er kult at de hadde veldig konsept bak restauranten. Man kunne faktisk vaske klærne sine samtidig som man fikk spist litt lunsj eller middag. Kult eller hva? Syns det er veldig gøy med slike særegne cafeer og restauranter her i Oslo. Da får man virkelig den byfølelsen, som man gjerne ikke får hvis man kun er på besøk her. Nå har jeg nettopp hoppet inn i pysjen min og skal innta sofaen og tv'en med full storm. Roger er i utlandet med jobben akkurat nå. Selv om han dro i går, og kommer hjem i morgen savner jeg han ekstremt mye allerede. I går så jeg på filmen LOL, som Miley Cyrus spiller i. Har dere sett den? Den er i alle fall veldig trist, søt, glad og romantisk. Så jeg satt og smågråt litt mens jeg savnet Roger. Haha, må le litt av meg selv og hvor sentimental jeg kan bli noen ganger!

 

Rumpetrening

I dag startet jeg morgenen min med en skikkelig rumpetrening på Evo. Kjørte 3 runder av dette programmet. Det holdt, foråsidetsånn. Kjente det svidde i hele rumpa og bena, og var helt skjelven i bena etterpå. Deilig! Kommer nok til å legge enda mer fokus på rumpe fremover på trening. Den skal bli som Nicki Minaj sin. Haha, neida. Da tror jeg at jeg måtte tatt en kilo silikon i hver rumpeball. Men vil ha enda litt større og fastere rumpe. Er vel aldri feil det?

 

Video: I min veske

Hei hei dere! Håper dere har hatt en fin dag så langt. Der har jeg hatt! For et par dager siden spilte jeg inn en liten film til dere, som mange av dere har spurt om. Nemlig hva jeg har i min veske. Si gjerne ifra hvis dere har noen videoer som dere vil at jeg skal lage :-) PS: Sett kvaliteten til 1080p!

Oppskrift: Gulrotcupcakes

I dag prøvde jeg en ny oppskrift på cup cakes. Har ikke laget så mange cup cakes før, fordi jeg er så vandt med at cup cakes alltid smaker tørt og altfor sukret, spesielt hvis man kjøper de i butikker. Men i dag prøvde jeg en variant som ble ufattelig god! Selve muffinsen ble saftig og rik på smak, og glasuren på toppen smakte søtt og syrlig. Denne må dere prøve i helgen! Dette er ordentlig helgekos cupcake!

Dette trenger du:

til ca 16 medium store muffins:

♥ 2,5 dl hvetemel

♥ 1 ts bakepulver

♥ 0,5 ts natron

♥ 1 ts kanel

♥ 1,25 dl solsikkeolje

♥ 2 egg

♥ 1,5 dl sukker

♥ 2,5 dl revne gulrøtter

♥ Finrevet skall av 1 appelsin

♥ Finrevet skall av 1 sitron

------------------------

Til glasuren:

♥ 150 g mykt meieri smør 

♥ 100 g melis

♥ 125 g philadelphiaost

♥ 1 ss sitronsaft

Sånn gjør du: 

♥ Sett ovnen på 175 grader. 

♥ Bland sammen mel, bakepulver, natron og kanel i en bolle.

♥ Ha olje, egg og sukker i en kjøkkenmaskin og miks på høy hastighet i ca 5 minutter.

♥ Tilsett gulrøtter, sitronskall, appelsinskall og melblandingen og miks i ca 3 minutter på medium hastighet, til alt er blandet.

♥ Fordel røren i cupcakeformer, men ikke fyll formene mer enn halvfulle. 

♥ Stek i ca 20 minutter

------------------------------

Mens cupcakene står i ovnen lager du glasuren. Det gjør du slik:

♥ Ha smør, melis og vaniljesukker i en kjøkkenmaskin og miks på høy hastighet i ca 5 minutter.

♥ Tilsett kremost og sitronsaft og miks i 1 minutt så det får blandet seg. 

♥ Ha glasuren i en sprøytepose med en sprøytespiss etter eget ønske, og lag roser.

PS: Hvis glasuren blir litt rennende kan du legge den i fryseren i 10 minutter. 

Håper det smaker ♥ 

Brekkie + Vinner av goodiebag

Nå har jeg nettopp tatt en dusj, lagd litt frokost, og jeg er klar for en ny dag! Det er helt fantastisk å kunne starte dagen med havregrøt med bær på toppen, og litt inspirasjon fra mitt favoritt magasin; Det Nye. Nå skal jeg snart komme meg inn på badet igjen og fikse meg litt før jeg stikker ut en tur. Ønsker dere en flott dag alle sammen! ♥

Jeg har også plukket ut den heldige vinneren av goodiebag konkurransen jeg hadde forleden. Skulle egentlig valgt ut vinneren for to dager siden, men dere kjenner jo meg. Jeg glemmer alltid sånt! Den heldige vinneren ble i alle fall Birgitte. Har sendt deg en mail, så sjekk mailboksen din! :-)


I Frognerparken - Antrekk

Nå har jeg nettopp kommet inn døren etter en lang, men veldig fin lunsj med Nora. Vi spiste på en av restaurantene på Paleet. De hadde veldig god mat der, i tillegg til en koselig atmosfære. Etter lunsjen stakk vi en tur opp til Majorstuen og tok litt bilder av hverandre i parken. Jeg trengte antrekksbilder for dagen, og hun trengte noen CV bilder. Så da ble det to fluer i en smekk! 

Etter at vi hadde vært i Frognerparken gikk vi litt rundt i butikkene på Frogner. Får mer og mer dilla på søte cupcake dekoreringsting. Føler det er en liten cupcake prinsesse som vokser inne i meg. Noen av dere som forresten vet om noen nettsider eller butikker som selger baketing til en rimelig penge? De stedene jeg har vært koster det helt hinsides mye. Tips taes imot med en stor klem :-)Michael Kors - Veske

Zara - Topp

WOW - Skjørt

Gina Tricot - Jakke

Ukjent - BallerinaerHelt fantastisk!

Hei hei dere!

Nå skal jeg straks ut for å møte Nora. Vi skal lunsje sammen i dag. Er så mye lettere å møte venninner når man bor i byen. Da er det bare å kaste seg på trikken, eller tusle ned til sentrum. Istedenfor å måtte sette seg inn i en bil og kjøre langt, lete etter parkeringsplass osv. Oslo ♥ For ikke å snakke om det store utvalget her. Det er så mye mer man kan gjøre, oppleve og se! Utallige kafeer, butikker, kinoer, restauranter, eventer. Listen er lang! Helt fantastisk! Flere som bor i by og er enige?Antrekk og resultater

Husker dere da jeg i forrige uke skrev at jeg hadde vært hos kiropraktor for å sjekke ryggen og nakken? Jeg har nå vært der noen ganger, og fått resultatene fra testene som ble tatt. Det er ikke rart jeg har hatt vondt, for å si det sånn. Når vi så på røntgen bildene av nakken min fikk jeg nesten hakeslep. En vanlig nakke skal gå i en slags s til den ene siden, mens vi nakke gikk helt motsatt. Sprøtt eller hva? 

Har en stygg følelse av at det er fordi jeg var i en bilkollisjon for et par år siden. Der en stressa dame kjørte rett inn i siden jeg satt i bilen min, med sin svære SUV bil. Og siden jeg ikke har fått gjort noe med det før nå, har det blitt mye verre. Så nå må jeg gå til kiropraktor 3 ganger i uken en stund, før vi trapper ned til to ganger i uken, også en gang i uken, osv. Det kommer ca til å ta et par år før jeg er helt fin igjen. Selv om smerten er på god vei bort allerede. Og takk gud for det, for det her har vært vondt!Nå skal jeg lage litt middag til Roger og meg, også blir det litt tv kos etter det. Må passe på å være masse sammen, siden han snart skal offshore igjen. Gjett om jeg gruer meg! Har blitt så vandt meg å være sammen hele tiden, at man helt glemmer hvordan det er å ikke være med hverandre. 


Converse - Sko  //  WOW - Kardigan  //  Cubus - Bukse 

H&M - Genser  //  Daniel Wellington - Klokke

Nelly høstfavoritter

Nå er endelig høst nyhetene kommet til Nelly. Jeg har funnet en god del favoritter, som jeg vil dere med dere! Noen av tingene er allerede klikket hjem til postkassen. De har jo så mye fint nå, så da klarte jeg ikke dy meg! Denne høsten er gråtoner veldig stort. Strikk, skinn, hullete bukser og lange kardiganer er inne i motebildet. 


her  //  her  //  her  //  her

 


 her  //  her  //  her

 
 


  her  //  her  //  her   her  //  her  //  her   her  //  her  //  her    her  //  her  //  her   her  //  her  //  her


 her  //  her  //  her  

Bytt ut brusen med dette..

God morgen ♥

I det siste har jeg hatt helt dilla på vann med frukt og bær i. Det er så godt! Det smaker friskt, og det er fortsatt sunt! Man slipper alle kaloriene og sukkeret fra brusen. For ikke å snakke om skadene brus og juice gjør på tennene. Siden det er bittelitt syre i lime og appelsin pleier jeg alltid å drikke med sugerør. Da skader jeg tennene minst mulig. 

Tips: Lag en stor mugge med vann, frukt og bær og sett den i kjøleskapet. Da kan du forsyne deg med god vann hele tiden, og du slipper å lage nytt hver gang du er tørst. 


 

Ute på tur - Aldri sur!

I dag var jeg ute på tur med June og den søte chihuahuaen hennes, Canelo. Været var så fint ute i dag, så da måtte vi bare ut en tur sammen. Vi ble sittende og snakke i slottsparken om alt mulig mellom himmel og jord. Har ikke vært noe spesielt i slottsparken før, men det er jo så utrolig fint der! Hvis dere er i Oslo må dere virkelig ta turen dit! 

Pic's in the park

God morgen ♥

I går var Roger og jeg ute en tur i Oslo.I nærheten av der vi bor er det en veldig fin park, som vi tok litt bilder i. Det er ikke ofte man får perfekt lys. Spesielt på høsten. Selv om det føles ikke akkurat ut som det er høst her i Oslo. Det var nesten for varmt til å gå med jakke i går. Det sier jo litt! 

Sunn sorbet is på 1-2-3!

I dag prøvde jeg ut en ny oppskrift på en jordbær sorbet. Den ble utrolig god! I tillegg er den veldig sunn, og har lite kalorier. Siden den ble så god, må jeg dele oppskriften med dere. Prøv den ut i helgen hvis du skal kose deg litt ekstra! Sorbeten er kjempe lett å lage, og det tar heller ikke lang tid. En stor porsjon har kun 150 kalorier. 

Det eneste du trenger er 200 gram frosne jordbær og 125 gram yoghurt naturell. Kjør det i en blender til det er en sorbet. Hvis du ikke skal spise den med en gang bør du sette den rett i fryseren.For en respons!

Først og fremst må jeg bare si WOW! Så utrolig gøy at dere likte det forrige innlegget mitt "slik kutter du ut søtsakene". Kan love dere at det kommer flere slike innlegg fremover. Kosthold og trening er noe jeg bryr meg veldig mye om, og syns er kjempegøy å lære om, og lære til andre. Ekstra gøy er det når det blir tatt så godt imot! 

I går var jeg på Stratos på Youngstorget i Oslo. Vi var en stor gjeng bloggere, journalister og andre fra bransjen som hadde blitt invitert til et beauty arrangement i samarbeid med Coverbrands. Vi fikk så alle høstens nyheter, og fikk med oss en stor goodiebag hjem med ting som vi får prøve ut. Det ble servert nydelig tapas og champagne. Mmm, supergodt!


Fine Andrea fra @fashionforall og søte June (dere må sjekke ut bloggen hennes!)Slik kutter du ut søtsakene!

Jeg får ofte spørsmål av dere som leser bloggen min, om hvordan man kan kutte ut søtsaker, og hva man kan bytte det imot. Jeg vet selv hvor vanskelig det er å motstå alle de gode fristelsene som er i matbutikken. Når kvelden kommer pleier jeg alltid å få veldig søtsug, og da er det vanskelig å unngå godteri. Jeg syns det er helt greit å unne seg litt ekstra iblant. De aller fleste unner seg litt ekstra i helgene. Men når helgen plutselig blir fredag, lørdag og søndag kan det bli litt vel mye søtsaker. Og jo mer søtsaker man spiser, jo mer får du lyst på det! Så da blir plutselig godteri en del av hverdagen. Men hvordan kan vi få endret dette? Det skal dere lære nå!


(næringsinnholdet er oppgitt etter hva hver enkelt ting totalt inneholder)

På fredager er det veldig vanlig å kjøpe inn godteri til helgen. Eksemplet over er hvordan det typiske helge godteriet for nordmenn ser ut. Masse godsaker, og ekstremt mye kalorier. En vanlig kvinne skal ha i seg ca 2000 kalorier per døgn, og en mann skal ha ca 2500 kalorier per døgn. Det er nesten skummelt å se hvor mye kalorier det er i hver av tingene på eksemplet over. Bare i sjokoladeplaten er 1110 kalorier! Det er over halvparten av hva en kvinne skal få i seg i løpet av et døgn. I alle tingene som er over er det masse kalorier fra sukker, fett og salt. Ingen av varene har noe næring som vi faktisk trenger (bortsett fra noen usle proteiner i rømmen). Det som skjer med oss når vi spiser alt dette er at vi får en sukker rus, som vi blir avhengig av. Dagen etter er det vanlig at man blir slapp, får vondt i hodet, osv. Så da spør jeg dere; er lørdagsgodteriet deres "godt" for dere? 

 

(næringsinnholdet er oppgitt etter hva hver hele boks inneholder)

I hverdagen er det også mye "dårlige" matvarer som sniker seg inn. Når man er småsulten er det ofte at man kjøper en yoghurt, som et mellommåltid. Men jeg anbefaler dere å faktisk se på næringdeklarasjonen før dere går i god tro om at maten deres kjøper er "sunn". Det jeg legger i ordet sunn er at maten skal ha et lite innhold av kalorier, et høyt innhold av proteiner, fiber og vitaminer og mineraler. I go morgen yoghurten er det nesten 3 ganger så mye kalorier enn hva det er i en Skyr, nesten 4 ganger mer sukker og bare halvparten av protein innholdet. 

(næringsinnholdet er oppgitt i per 100 gram).

På kveldene i uken er det lett for at det blir litt ekstra godsaker. Jeg har selv veldig mye søtsug, og pleier ofte å spise litt frozen yoghurt med frukt og bær på toppen. Kjempe godt, og ikke altfor mye kalorier. Hadde jeg derimot valgt vaniljeis, med sjokolade eller nøtter på toppen, hadde det fort blitt veldig mye kalorier, fett og sukker. Selv om sukker innholdet i vaniljeisen og yoghurt isen er det sammen, er det mye mindre fett i yoghurt isen som gjør at den ender opp med mye mindre kalorier.


(næringsinnholdet er oppgitt per 100 gram)

Men hva bør vi kose oss med på lørdagskveldene? Og de gangene vi har skikkelig søtsug? Hva bør vi drikke, og hva bør vi spise?

Drikke: Drikk vann med isbiter og gjerne en skive med sitron eller lime oppi. Det smaker friskt, er bra for deg, har null kalorier, og ingen kunstige tilsetningstoffer. Alternativt: Lag en smoothie. Jeg pleier å blande 2 appelsiner, 200 gram frosne jordbær og en spiseskje med mager vanilje kesam (75 kcal per 100 g.). 

Spis: Frukt, grønnsaker og bær er proppfuller av vitaminer og mineraler som kroppen trenger, så disse kan du spise med god samvittighet. Lag deg gjerne et frukt fat med all din favoritt frukt; jordbær, blåbær, appelsin, ananas, osv. Du kan også kutte opp litt grønnsaker (brokkoli, gulrøtter, agurk, osv) og lage en dip med mager kesam (74 kcal per 100 g.) og holiday dipmix. Kjempegodt! 

(Frukt og grønt anbefaler jeg dere å kjøpe på Kiwi siden de har frukt og grønt garanti, og er veldig påpasselige med å alltid ha god kvalitet på frukt og grønt)

 Under kan du se enda flere eksempler på sunne godsaker!


Oppskrift på denne fruktisen finner du HER

 


Amerikanske pannekaker. Oppskriften finner du HER.
 


Oppskrift på ananas smoothie finner du HER.

 

Likte du dette innlegget? Si ifra hvis du vil at jeg skal lage flere slike innlegg!

Boyfriend jeans with Converse - Antrekk

Nå har jeg nettopp kommet inn døren etter å ha vært på et beauty event i samarbeid med Coverbrands. Det var invitert masse fine mennesker på Stratos ved Youngstorget. Det ble servert nydelig tapas og champagne, og vi ble introdusert til høstens makeup nyheter. Skal vise dere mer bilder og informasjon i morgen! Nå skal jeg lage meg litt middag, slappe av med kjæresten og titte på de fine tingene jeg har fått i goodiebags i dag! Mildh press julevisning

Nå har jeg nettopp våknet etter en liten powernap. Det trengtes, foråsidetsånn! Tidligere i dag var jeg hos Mildh Press på julevisning. Det ble servert god julemat og juledrikke. Lompe med røkelaks, marsmallows med hvit sjokolade og jordbær slår ikke feil! Jeg fikk se mange av nyheter som Ricco Vero, Indiska, Barforta, osv hadde å by på. Ble helt forelsket i de fine putene fra Barforta, så søte og fine!Prøvde ut den ene kåpen som Ricco Vero har i sin nye kolleksjon. Er den ikke fin?

En liten teaser!

God morgen ♥ Hvordan har dagen deres vært så langt? Nå skal jeg straks ut døren og på en pressevisning med Mildh pressebyrå. I dag er det julevisning, så det blir veldig gøy! Møter som regel alltid masse bloggere jeg kjenner på slike eventer, og det er så koselig! Kameraet blir med, så jeg skal knipse masse bilder til dere! Ville bare si god morgen, og vise en liten teaser av dagens antrekk før jeg stakk ut. Nå må jeg løpe! Vi blogges senere!Ukens første treningsøkt!

I dag ble det en lett treningsøkt på meg. Startet treningen med å bruke en foamroller på hele underkroppen. Har ikke prøvd det før, men gud så vondt det var! Men det øker mobiliteten og løser opp muskelknuter, så det er veldig bra! Deretter ble det en liten halvtime på tredemøllen med rask gange. Passer perfekt at de har skjerm på selve tredemøllen, så jeg kan velge hva jeg vil se på selv av tv programmer. Drømmer meg helt bort jeg! Tiden går unna som bare det! Siden ryggen ikke er helt på topp, trente jeg bare litt rumpe med egenvekt i dag. Tørr ikke å belaste kroppen for mye helt enda. 

Nå skal jeg slappe av med min kjære forran tv'en med litt yoghurtis med frukt på toppen. Får alltid så lyst på noe søtt på kvelden, og da er det et perfekt alternativ, så det ikke blir for mye sukker og dritt. Hehe! I morgen har jeg litt av en dag forran meg med to pressevisninger, kiropraktortime og selvfølgelig bloggen. Så nå må batteriene lades!

Spennende møte!

Hei hei skjønne ♥ I dag har jeg vært på et veldig spennende møte. Kan ikke si så mye om hva det handlet om, eller hvem det var med. Men det lover bra! Gleder meg til å jobbe med de fremover, med bloggen. Gøy å møte mennesker som virkelig har trua på meg!

I går var jeg hos kiropraktoren og tok masse tester. Tok blant annet en røntgen av kroppen min, og en test for å sjekke nervetrådene i ryggraden. Fikk også et lite foredrag av kiropraktoren om hvor mye som kan gå galt med kroppen hvis det skjer noe galt med ryggraden. Ble helt sjokkert over hvor mye symptomer man kan få av slike ting. Håper virkelig at dette kan hjelpe litt på helsa mi. For den er ikke så mye å skryte av, foråsidetsånn! Skal dit igjen i morgen for å se på testene. Gru-gleder meg veldig til å se resultatet!

Nå skal jeg jobbe litt med et kostholdsinnlegg til bloggen. Fikk en veldig god idè i natt, som det klør i fingrene mine etter å jobbe med. Så bare å følge med! Håper dere har hatt en strålende dag så langt, og jeg ønsker dere en riktig god dag videre! ♥Forelsk deg i høsten

Nå som sommeren er over, kjenner jeg at jeg begynner å få litt kjærlighetssorg. Tenk at det er 9 måneder til sommer, sol og varme. Til korte shortser, sene kvelder ute, et glass vin til rekene på brygga, og alle de fantastiske tingene som hører sommeren til. Men selv om en fantastisk årstid er over, trenger jeg heldigvis ikke å være lei meg. For nå kommer høsten, og den har mange gode og fantastiske sider ved seg! Hvis du er som meg og har litt "summertime sadness" bør du lese disse tingene som jeg elsker ved høsten!

 

♥ Eksperimenter med kameraet - På høsten er lyset og fargene ute helt fantastisk fine. Ta med deg kameraet ut og knips i vei!

♥ Mote - Varme, store, strikkede skjerf og gensere. Klær lag på lag. Perfekt boots for høsten. Endelig kan man ha på seg mer enn èn tskjorte og shorts. Bli kreativ med stilen din igjen!

♥ Cafè med venner - På sommeren har man som regel ikke tid og ro til å sette seg ned på en koselig cafè og nyte en deilig varm kaffe. Men nå er høsten her, og man kan endelig gjøre det! Ta med deg bestevenninnen eller kjæresten din på en koselig cafè og sitt der i timesvis mens dere prater om alt mellom himmel og jord.

  

♥ Innekos - Hvor deilig er det ikke å ligge inne under dyna i sofaen, med en stor kopp kakao, se en fin film og høre på regnet utenfor? Jeg syns det er en helt fantastisk følelse! Bruk regnet som en liten unnskyldning til å slippe unna hverdagsmaset og senke skuldrene helt.

♥ Skogturer - På høsten er det helt fantastisk fint i skogen. Bladene skifter farger, og det ser helt magisk ut! Spenn på deg tursekken, ta med et par venner og dra til fjells. Pust inn frisk høstluft. Lag et bål og spis pinnebrød.

 

♥ Bake - Endelig får du tid til å leke på kjøkkenet igjen. Bak noe du ikke har laget før, men som du har hatt lyst til å prøve ut lenge. Hva smaker vel bedre enn ferske kanelboller på en søndagsmorgen?♥ Halloween - Nå er det knappe 1,5 månedene igjen før det er Halloween. Begynn å planlegg kostymet ditt allerede nå.  

♥ Sunne matvaner - På høsten kan du endelig komme igang med de sunne matvanene du hadde før sommeren. Sett deg noen mål for treningen og matvanene. 

 

Flere enn meg som plutselig begynte å glede seg over at det er høst? :-)

Mye spennende fremover!

God morgen skjønne ♥

Nå er frokosten nettopp inntatt, og jeg er klar for en ny uke! Denne uken er det masse spennende som skal skje, og jeg klarer nesten ikke vente til alt skjer! I dag skal jeg til en kiropraktor, for å få hjelp med nakken og ryggen min. Nakken min har vært vond veldig lenge. Tror jeg fikk en liten skade i den etter at en dame kjørte rett inn i bilen min for 1,5 år siden. Men har aldri fått surret meg til å gjøre noe med det. Men for et par dager siden gikk ryggen min helt i lås, og siden har den vært skikkelig vond. Så nå måtte jeg endelig få ut finger'n og gjøre noe med det. 

Før jeg stikker til kiropraktoren må jeg få ryddet litt opp i mailboksen min. Er altfor dårlig til å gjøre ting som man kan utsette. Føler mailen min er litt som lekser. Man gidder ikke gjøre det før i siste liten. Haha! Skal også få skrevet et lite innlegg til dere etterpå. Har en litt morsom idè som jeg har sett på et par andre blogger, som jeg vil prøve ut. Følg med etterpå, så ser dere!
Fitness inspo

Nå treningsmotivasjonen er på bunn, går jeg alltid inn på weheartit.com (følg meg her). Der er det så mye inspirasjon å finne! Kjenner det kribler i løpeskoene bare av å se på bildene under. For ikke å snakke om all den sunne og gode maten! Mmm, vann i munnen!

Kjenner jeg er skikkelig klar for en ny uke. I dag har jeg ryddet og vasket hele leiligheten, vasket litt klær og fått unnagjort de tingene som er best å gjøre på en søndag. Syns det er fantastisk å kunne starte uken med helt blanke ark, og ikke masse mas hengende over seg. Er dere ikke enige?

 

Lørdagsmorgen slik det skal være!

Hei hei dere! Har dere hatt en fin helg så langt? Det har jeg hatt! I dag startet Roger og jeg dagen på skikkelig lørdagsvis. Med smoothie, egg og bacon på rundstykker og litt bær. Mmmm, supergodt! Nå skal jeg straks hoppe i dusjen og fikse meg litt, før vi stikker ut en tur. Det er så koselig og bare gå ute i gatene her i Oslo. Man finner alltid noe nytt, og det er alltid noe som skjer. Passer midt i blinken for meg!

Sherri Hill event

Jeg har helt glemt å vise dere bilder fra jeg var med Nora på et Sherri Hill event forrige uke. Det var et skikkelig jente event! Med nydelige kjoler, rosa champagne og skikkelig weheartit inspirert interiør. Fikk lyst til å ta med alt til leiligheten min og pynte rundt, selv om jeg tror Roger hadde blitt ganske satt ut av alt det rosa. *knis*


Meg og fine Nora

So many smoothies ♥
Hvor fin er ikke den rosa kjolen? Og interiøret? Hmm, tror jeg må ta med Roger på shopping. Pink it is!

Skap din egen drømmegarderobe

Det er ofte jeg får spørsmål om mote, trender og det å finne sin egen stil av dere som leser bloggen min. Selv har jeg brukt mange år på å utvikle min egen stil, og den er fortsatt under utvikling. Jeg finner ofte nye ting jeg liker, og jeg er alltid sulten på mer. Det å finne sin egen stil er vanskelig, men jeg skal prøve å hjelpe deg så godt som mulig! Hvis dere har noen som helst spørsmål er det bare å spørre i kommentarfeltet :-)

 

- Finn din egen stil -

Å finne sin egen stil er vanskelig, og den forandrer og utvikler seg igjennom årene. Jeg har vært alt fra tidenes bærte bimbo til rocka gother. Så jadda, her har vi prøvd alt! Men det som er smart med å prøve ut mange forskjellige stiler er at jeg har funnet ut hvilken stil jeg har i dag. I tillegg er jeg heller ikke redd for å prøve nye ting. I dag liker jeg ganske basic klær, med litt statement tilbehør. Jeg liker å blande søtt og rocka, gjerne er blondetopp med spikesko. Det viktige er at du finner en stil du selv liker. Og det skal jeg hjelpe deg med nå!


Dette antrekket er veldig "meg". Det har hvite blonder, sterk rosafarge og rocka hæler med spikes

 

- Ta bilde av dine favorittplagg -

Som blogger har jeg den store fordelen at jeg "må" ta bilde av klærne mine, og derfor kan jeg se tilbake i arkivet mitt og se hvilke antrekk jeg er mest fornøyd med. Det er så mye lettere å se i etterkant hvilke antrekk som var fine, og hvilke man burde unngått for enhver pris. Men selv om du ikke er blogger anbefaler jeg deg å ta et bilde hver dag av antrekket du har på, og se tilbake på antrekkene i ettertid og plukke ut de du selv syns var finest. Da får du et bedre bilde av hva slags stil du selv ønsker å ha. 
- Ikke vær en trendslave - 

Det er veldig få mennesker der ute som har råd til å følge hver eneste trend. Om man skal gjøre det ender man fort opp på luksusfellen, og med en leilighet stappfull av klær man aldri kommer til å bruke igjen. For det er det som er problemet med trender. De er over før du rekker å snu deg, og da sitter du igjen med mase plagg som ikke var din stil allikevel.. Derfor er det mye bedre å finne sin egen stil, selv om man godt kan la seg inspirere av trender, og gjerne bruke et par nøkkelplagg eller tilbehør fra den trenden som er in nå. Bare ikke gå til innkjøp av en hel garderobe full av dagens trender, hehe! Men heldigvis er det ikke sånn lengre at man må gå med Miss Sixty bukse, ellers er man ikke "kul". For nå i dagens samfunn er det fritt frem å gå med det man selv vil, og hvor fantastisk er ikke det?
- Lagre bilder av plagg du liker -

Hvis du er som meg og leser mange moteblogger kan du gjøre det smart ved å lagre de antrekksbildene du liker, og legge de i en mappe for inspirasjon. Prøv å finn ut hva det er i antrekkene som gjør at du likte akkurat de antrekkene. Det er veldig mange flinke motebloggere der ute, som er utrolig dyktige til å sette sammen antrekk, som man kan lære mye av.

 

- Basic klær og statement pieces - 

Klærne på bildet over er veldig basic. En enkel mørkeblå jeans og en topp. Så antrekket i seg selv er ganske kjedelig. Men med et par knæsje korallfargede hæler og en mørkegrønn konvoluttveske er antrekket alt annet enn kjedelig. På denne måten kan jeg bruke klærne flere ganger fordi de er så basic, og jeg kan endre hele antrekket ved å endre noen små detaljer. 

 

- Basic plagg - 

Selv om vi alle har forskjellig stil er det noen basic plagg som kan være smart å ha i garderoben. Plagg som du kan matche med alt som er i din egen stil. Eksempler på slike plagg er: en svart og en mørkeblå jeans , en svart skinnjakke, en svart enkel kjole (den lille sorte), en enkel sort blazer og en enkel sort veske i medium størrelse. Som dere kanskje skjønner er sort nøkkelen til basic. Sort passer til alt og alle. Det kler alle kroppsfasonger og hudfarger. Disse plaggene kan være smart å kjøpe i god kvalitet så du kan bruke de mange ganger. Jeg kjøpte forleden er Michael Kors veske i medium størrelse i fargen sort, og jeg er helt forbauset over mye mange antrekk jeg kan kombinere den med. - Til slutt -

Helt til slutt vil jeg bare si at du ikke må være redd for å feile, for det gjør vi alle. Det er av feilene sine man lærer. Klær og mote er veldig morsomt, og det skal være noe som kan hjelpe deg i hverdagen din. Husk: If you look great, you feel great. 

Sunn lunsj: Røkelaks i wrap

I dag lagde jeg meg en veldig god lunsj! Den er litt inspirert av lunsjen jeg pleide å spise når jeg var på surfecamp i Portugal. Røkelaks i wrap med grønnsaker er kjempe godt! Det er lett og raskt å lage, og man kan ha den med i nistepakken og spise den til lunsj. I denne oppskriften er det masse proteiner, sunt fett, omega 3 og andre viktige næringsstoffer som kroppen din trenger. Dette trenger du:

(til 1 porsjon)

♥ Lomper. (Jeg brukte langlomper siden det er mest proteiner i de)

♥ Røkelaks

♥ Hjertesalat

♥ 1/2 avocado

♥ 1/4 mango

♥ 1 ss mager kesam


- Begynn med å smøre en spiseskje mager kesam i en tykk stripe på lompen. 

- Skyll og vask hjertesalaten og riv et par blader og legg på lompen. Jeg bruker hjertesalat fordi den er søt på smak, og er ikke så besk som andre salater fort kan være.

- Skjær avocadoen i skiver og legg den over salaten.


- Skrell mangoen og skjær den opp i små terninger som du legger over avocadoen. 

- Legg til slutt på et par skiver røkelaks. 

- Server gjerne med isvann med et par skiver lime oppi.

Håper det smaker!

 

Ta vare på huden din - Med arganolje

For en stund tilbake var jeg på et event med The Body Shop. Der lanserte de sin nye serie "wild argan oil". Jeg har fått testet ut serien, og jeg kan virkelig anbefale den! Huden min har fått en helt fantastisk glød og mykhet siden jeg begynte å bruke produktene! På høsten og vinteren er det veldig viktig å ta vare på huden, siden været er så surt og skiftende, og da blir huden veldig fort tørr. 

Jeg har en dag i uken der jeg pleier å skrubbe huden og gi den masse fuktighet. Det gir pleie og glød til huden min igjennom hele uken. Hudpleieritualet mitt skal jeg nå lære dere!

Trinn 1. Rens
Start med å ta en god varm dusj og bruk en av såpene til å rense huden. Er du så heldig at du har et badekar kan du bruke noen dråer av "Wild argan oil bubble bath" i vannet. 

Trinn 2. Skrubb

Når huden har blitt myk og alle porene har åpnet seg, bruker du "Wild argan oil scrub" til å eksfoliere huden. Masser skrubben i sirkler på hele kroppen. Grunnen til at man skal skrubbe huden er for å få vekk døde hudceller. Døde hudceller kan gjøre at huden ser litt grå ut, og da er det lettere å få inngrodde hår etter barbering. Unngå dette ved å bruke en skrubb en gang i uken.

Trinn 3. Pleie

Smør et godt lag med "wild argan oil body lotion" over hele kroppen. La det trekke godt inn før du smører et tynt lag med "Golden radiance argan oil" over hele kroppen. Oljen gir en sikemyk finish og en gyllen glød.

sponsede produkter

 

Serien selges i alle The Body Shop butikker i Norge og Sverige, og på nett HER. Hvis du vil lese mer om "wild argan oil" serien kan du lese innlegget jeg skrev fra eventet, HER.

Overlykkelig over å bo i Norge

Her i Oslo er sommeren virkelig ikke over enda! Solen skinner og det er så varmt ute at jeg gikk for skjørt i dag. Hvem skulle trodd at det er 3. september allerede? Ikke jeg! Nå for tiden er jeg overlykkelig over å bo i Norge. Endelig begynner været å være på vår side. Hvem skulle trodd det?

Jeg elsker å gå i skjørt og shorts, og så fort jeg har anledningen tar jeg det alltid på meg. Må passe på å bruke sånne sommerklær så mye nå at jeg blir lei de, innen høsten virkelig er her. Så jeg ikke savner det for mye! Men jeg har en stor tvil på at jeg noensinne kommer til å bli lei det da. Men er lov å håpe, hehe!

WOW - Skjørt  //  Zara - Topp  //  Primark - Sko  //  Rayban - Solbriller  //  Ukjent - Veske
Video: Hvordan jeg krøller håret mitt

I forrige uke lagde jeg en video der jeg viser dere hvordan jeg krøller håret mitt for å lage de bølgene jeg ofte har i håret. Får veldig mye komplimenter av dere på at de er så fine, så derfor tenkte jeg å vise dere hvordan jeg lager de. Husk å sette kvaliteten på videoen til 1080p! Håper dere liker den! Si gjerne ifra hvis dere har noen videoønsker!

Den beste proteinbaren!

For en stund tilbake kom jeg over en proteinbar fra merket "Quest bar". Jeg har smakt veldig mange proteinbarer før, men har aldri likt smaken helt. De har ofte inneholdt mye sukker, og altfor lite protein. Men da jeg kom over denne proteinbaren fra "Quest bar" ble alt endret. Den smaker helt fantastisk og er proppfull av proteiner og fiber! Den har heller ikke noe tilsatt sukker, og er glutenfri. 

Ofte når jeg er på farta blir det altfor mye junkfood fordi det er det letteste og som regel det billigste alternativet. Men nå slipper jeg det! Nå pleier jeg å ha en quest bar liggende i veska, så jeg alltid har et sunt mellommåltid. Genialt siden jeg trener mye og trenger proteiner igjennom dagen!

Quest bar er laget av kun naturlige ingredienser og det er brukt den beste proteinkilden "whey protein isolat" for å lage den. Min favoritt er "cinnamon roll". Den smaker herlig kanel. Enda bedre er den om du har den i mikrobølgeovnen i 20 sekunder og serverer den med litt frozen yoghurt ved siden av. Det er en perfekt dessert! Som i tillegg er sunn!

Quest bar finnes også i smakene; strwaberry cheesecake, coconut cashew, chocolate chip cookie, chocolate brownies, banana nut muffin. Sjekk ut hele utvalget HER. Quest bars selges i 12 pakninger, men tro meg, de går unna fort! For du kommer til å elske de!

affiliatelink

Vinn goodiebag verdi 4000,- kr

Den siste tiden har jeg vært på en god del eventer som jeg har fått med goodiebager hjem fra. Men siden jeg har så mye sminke og kroppsprodukter fra før av, trenger jeg ikke alt dette. Jeg setter så utrolig stor pris på at dere følger bloggen min og legger igjen så mye koselige kommentarer, og jeg ville aldri vært der jeg er i dag, hvis det ikke var for dere. Så derfor vil jeg gi bort alt dette til en heldig leser, som en stor takk for at dere er så fantastiske ♥

Goodiebagen inneholder blant annet; 3 mascaraer, en parfyme, et kjede fra glitter, body lotion fra The Body Shop, bumble and bumble sjampo, balsam og hårskum reisekit, Elle magasin, 4 øyenskygger, 3 lipglosser, gavekort fra Arkaden, primer, bb cream, body lotion og dusjsåpe fra boutique og mye mer!

Alt som er på bildene går til en heldig leser! Hvis du vil være den heldige leseren må du like facebooksiden min HER og dele innlegget på facebook ved å trykke på "del" knappen nederst i innlegget. Husk å skrive e-mailen din i kommentarfeltet, så jeg kan kontakte deg hvis du vinner!Lykke til! Vinneren trekkes 15. september!

Masse nye innkjøp!

I dag spratt jeg opp av sengen 08:00 og hoppet rett inn i dusjen og skrubbet huden godt. Har blitt helt forelsket i den nye skrubben til The Body Shop. Hele argan serien er helt fantastisk! Etter en kjapp dusj gikk jeg bort på solariumet og tok litt sol. Syns det er så fint å være litt gyllebrun, spesielt nå som vi nærmer oss høsten! Etter at jeg hadde tatt sol gikk jeg innom postkontoret og hentet et par pakker med nye ting.

Syns alltid det er litt skummelt å kjøpe ting på nett, siden jeg ikke får prøvd tingene på forhånd. Men når jeg kjøper hos Nelly og Ellos er størrelsene alltid veldig korrekte og klærne er minst like fine i virkeligheten, som de er på nett! 

Ny treningsbh for styrketrening og løping, kan kjøpes HER

Ny shorts med hold-in effekt som sitter godt inntil kroppen og er i behagelig og mykt stoff. Passer til styrketrening og kondisjonstrening. Kan kjøpes HER

Ny treningstopp i freshe farger! Perfekt på gymmet. Kan kjøpes HER.

Den lille sorte som passer til alt! Den sitter veldig godt og former seg etter kroppen! Kan kjøpes HERNye høstsko som passer perfekt til alle typer jeans. Disse finnes også i svart. Kan kjøpes HERPS: Følg med på bloggen senere i dag. Da kommer en konkurranse der du kan vinne en stor goodiebag med masse fantastiske produkter! ♥

Sushi og champagne til lunsj

I dag var jeg på presselunsj i forbindelse med "fashion saturday". Nå på lørdag er det markedsdager i Oslo, og da er det masse som skjer på de forskjellige shoppingstedene i Oslo; Byporten, Oslo S, Arkaden Shopping, GlasMagasinet, Steen & Strøm magasin, Eger Karl Johan, Paleet, Bogstadveien og Hegdehaugsveien.

Eger på Karl Johan åpner blant annet 1000 kvm med shopping og på Lillasia i Hegdehaugsveien skal de ha en live photoshoot. Så det er mye å få med seg! Fashion saturday varer fra 12-16. Anbefaler dere å dra innom shopping stedene og få med dere alt som skjer!

På lunsjen ble vi servert champagne og fantastisk god sushi fra Lilleasia. Dit skal jeg dra for å spise flere ganger, foråsidetsånn! Det er den beste sushien jeg noensinne har smakt!Hashtagger i samarbeid med fashion saturday

#fashionsaturdayoslo #OlympusPEN #LilleAsia @paleet @steenogstrommagasin @egerkarljohan @arkadenshopping @glasmagasinet_stortorvet @byporten @bumbleandbumblenorway @olympusnorge 

Sporty mandag!

I dag hoppet jeg ut av senga 8:30 og rett inn i joggeskoene. Har funnet meg en perfekt løperunde langs Akerselva som jeg løper iblant. Så den sto på planen i dag! Runda er på 2,5 km og i dag løp jeg den på 19 minutter. Det er så deilig å løpe der siden det er en park langs hele elven, så man slipper å måtte løpe igjennom store folkemengder. Kjenner på kroppen at jeg endelig begynner å bli frisk *woop woop* så nå er jeg skikkelig glad! 

Etter løperunden hoppet jeg rett i dusjen og lagde meg litt frokost. Er det èn ting jeg aldri blir lei av så er det havregrøt. Det er så sunt og godt. Ekstra godt er det med litt bær og kanel på toppen. Mmmm, nam nam! Nå skal jeg lese litt i Shape Up før jeg tar turen inn på badet og fikser meg litt! Ønsker dere en flott start på uken, og ikke minst måneden! Sykt å tenke på at vi er i september allerede. Gleder meg til høst tegnene begynner å komme hit til Oslo. Det er så fint ♥