hits

september 2013

Anbefaling av rettetang!

De siste 6 månedene har jeg prøvd ut GHD eclipse styler. Jeg har brukt den ca hver dag, og har virkelig fått prøvd den ordentlig ut. Derfor kan jeg endelig anbefale den til dere. Jeg har en fast regel at jeg aldri anbefaler noe jeg ikke er 100% fornøyd med, eller som jeg ikke har fått prøvd helt ut. Men denne rettetangen (styleren) kunne jeg faktisk ikke vært mer fornøyd med! 

Den retter ut håret utrolig bra, og etterlater det helt rett og silkebløtt. Når jeg var på kurs med GHD i mars rettet de ut håret på en jente med utrolig krøllete hår (nesten afro) og det ble helt rett og silkemykt. Så denne styleren fungerer perfekt til alle hårtyper! Den har en konstant varme på 185 grader, som er den optimale temperaturen til å rette håret. Før jeg fikk GHD eclipse styleren min brukte jeg en rettetang som var 210 grader, den skadet håret mitt helt sinnsykt. Rett og slett fordi den nesten brant opp håret. Etter å ha brukt denne styleren i 6 måneder merker jeg stor forskjell på håret mitt. Det "nye" håret som har vokst på disse 6 månedene er sykt lite slitt, og håret mitt har blitt mye tykkere. 

 

En ting jeg virkelig elsker med denne styleren er at den blir så utrolig fort varm. Den bruker maks 20 sekunder fra å være helt kald, til å være 185 grader varm. Det er veldig kjekt for oss jenter som har dårlig tid på morgenen! I tillegg til å rette hår kan også lage krøller og bølger med denne. Det er også grunnen til hvorfor den blir kalt styler istedenfor rettetang. Selv om prisen på styleren er litt stiv, er dette virkelig en investering verdt pengene. Da får du en styler som varer i mange år og som man blir utrolig fornøyd med! Jeg kan med hånden på hjerte si at jeg aldri kommer til å bruke noen som helst annen rettetang enn GHD sine. 

Styleren kan kjøpes HER.

//Sponset produkt, og adlink. Men 100% ærlige meninger. Ville aldri anbefalt produktet dersom jeg ikke var utrolig fornøyd med det!

 

Monday mornings

Mandag er for mange en skikkelig hat-dag. Men jeg ser helt annerledes på mandager. For meg er mandager "en ny start", eller blanke ark. Det fleste venter kanskje på nyttår for å endre vaner eller gjøre ting. Men jeg syns at mandager er perfekte til å starte på scratch! Denne uken her er målet mitt å trene ekstra mye. De siste 3-4 ukene har jeg vært skikkelig lat på treningsfronten. Har bare tatt en joggetur i uken, og det er altfor lite hvis man vil ha resultater. Så denne uken her er målet å få skvist inn 2 styrkeøkter og 1 joggetur. Wish me luck!

- Har du noen mål for denne uken?

Havregrøt og jordbærsmoothie er nesten standard frokosten min. Oppskrift på jordbærsmoothie kan dere finne HER.

 

Ha en herlig mandag ♥

 

Alkis eller?

Nå skal jeg straks dra til R. Vi skal bare ta det rolig hjemme hos han i kveld, siden vi begge var ute i går. Er veldig glad jeg ikke drakk så altfor mye i går, for i dag er formen forbløffende bra! Er selvfølgelig ganske sliten, men tror heller det er fordi jeg danset i 3 timer i strekk, og sovnet 5:30 på morgenen. Haha, dere må vel snart begynne å tro at jeg er den alkoholikeren! Men det er jeg absolutt ikke! Syns bare det er gøy å dra ut med venner på byen. Er jo ikke så mye annet å gjøre på lørdager uansett. Et lite motto jeg har også er: Det er ikke kveldene man sitter hjemme og ser på TV man husker. Det er de dagene man drar ut og gjør noe! 

Håper dere også har hatt en fin helg. Det har jeg i alle fall! Filmen jeg så på kino på fredag (the conjuring) var forresten ikke såå skummel. Den var veldig bra laget, men man skvatt mest! Stakkars hun jenta som satt rett ved siden av oss. Hun var redd fra første scene, hun hadde til og med tatt med seg et pledd som hun satt under. Haha, en liten pyse det der! Skikkelig jentevors

I går var jeg ute med noen venninder på Klubbteatret. Før vi dro dit hadde vi skikkelig jentevors hos Pia. Her snakker vi tequila shotting, dansing og selvfølgelig 92497 selfies! For ikke å glemme gossip snakk! Det er jo standard oss jenter. Når klokken ble rundt tolv tok vi taxi fra Pia til Klubbteatret, og der ble vi møtt av tidenes lengste kø. Heldigvis fikk Pia oss inn VIP inngangen, så vi slapp å stå i noe som helst kø. Det passet meg helt perfekt, siden jeg hater kø! 

Det ble utrolig mye folk på KT etterhvert, så dansegulvet var helt fullstappet! Elsker når det er skikkelig mye folk, og bra musikk fra dj'en. Da er det stemning da! Møtte igjen masse kompiser i går, så ble en del dansing selvfølgelig. Skjønner det ikke helt i dag, men sto i ca 3 timer i strekk og danset. Det er kondisjonen sin det! Hehe. 


// Mellissa, meg og Pia // Tequila ♥
Var litt vanskelig å få tatt bra bilde. Men dere ser ca hvor fullstappet det var. Love it! 

 

- Flere som var ute i går?

 

Klare for byen!

I kveld skal jeg ut på byen med Pia og noen venninder! Akkurat nå vorser vi litt hos Pia før vi stikker på Klubbteatret. Hadde egentlig ikke tenkt å dra ut i dag. Men ble visst ut en tur allikevel!

- Flere som skal ut i kveld?

 

Spikes and blue

Nå skal jeg straks dra på kino med R. Vi skal se The Conjuring som er en skrekkfilm/thriller. Den har fått både 4 og 5 i terningkast så den virker lovende! Så også traileren, og der så den veldig bra ut! Gleder meg til å bli litt skremt, hehe! Heldigvis passer R på meg, så da blir jeg ikke sååå redd! Flere som skal på kino i kveld?

Øredobber - lml.no

Bukse - Gina Tricot

Skjorte - Bik Bok 

Sko - Jeffrey Campbell HER

Tee - Cubus 

 

Det er forresten 15% rabatt på alt fra nelly.com i dag. Bruk koden "SHOP15" i kassen! Happy shopping ♥

 

Min hudpleierutine

I ca 5-6 måneder har jeg brukt en spesiell hudpleierutine. Produktene jeg har brukt er alle fra Ole Henriksen. Mitt absolutt favoritt hudpleiemerke! I løpet av denne tiden har jeg virkelig fått prøvd ut produktene, og jeg kan virkelig anbefale de til dere! Jeg har lenge slitt med mye kviser, grunnet tørr hud. Men i løpet av denne perioden har huden min blitt mye bedre!

Håper dere også får litt tips som kan hjelpe dere å få en enda bedre hud!  Utfyllende informasjon om produktene står under bildet til hvert enkelt produkt! Spør meg gjerne om det er noe dere lurer på, så skal jeg prøve å svare så godt jeg kan.

 

Først og fremst: Hvorfor velge Ole Henriksen?

- De tester ikke på dyr!

- De bruker naturlige ingredienser

- Produktene er drøye i bruk, så selv om de koster litt å kjøpe inn, så sparer man inn igjen de pengene over tid!


  ♥ On the go cleanser 
Denne bruker jeg fast hver morgen. Da tar jeg bittelitt(!!!) rens i hendene og masserer i fuktet ansikt. Den fjerner sminke og bakterier utrolig bra, og etterlater huden frisk og ren! Denne renser er perfekt til oss med tørr/sensitiv hud som ønsker å bruke en skummende rens, men den passer også til alle hudtyper. Den er veldig rik på vitamin C (det kan man til og med lukte!) som stimulerer kollagensyntesen og beskytter mot miljøskader. Rensen blir brukt av Kylie Minoque, Snopp Dogg og Rene Zellwegger. 

 - Kan kjøpes HER.

 

 

 ♥ Truth to go cleansing wipes  

Disse renseserviettene bruker jeg som regel hvis jeg sover over hos venninder eller hvis jeg er på farten! De er rike på C-vitaminer som gjør huden silkebløt og glatt. I tillegg har den mikroalger som strammen opp og booster kollagenproduksjonen! Den passer til alle hudtyper. 

 

- Kan kjøpes HER. 

 

 


♥ Truth Serum Collagen Booster  ♥
Dette serumet bruker jeg etter at jeg har renset huden min med "On the go cleanser". Jeg lar det trekke godt inn i huden før jeg legger på fuktighetskremen "Nurture me smoothing creme". Dette serumet er rikt på C-vitaminer som glatter ut linjer, tilfører fukt og forhindrer ytterligere skader på huden. I tillegg inneholder serumet Hyaluronsyre som binder fukt til hudcellene. Og E-vitamin som er gjenoppbyggende på huden. Selv om dette er et anti-aging produkt, liker jeg veldig godt å bruke det på huden. Det er aldri for tidlig å forebygge rynker!

 

- Kan kjøpes HER. 

 

 

♥ Nurture me smoothing creme 

Denne bruker jeg hver morgen og kveld etter at jeg har renset huden min med "On the go cleanser" og brukt "Truth serum collagen booster". Den tilfører mye næring og vitaminer som vitamin E og A, og fukter sart hud. I tillegg lukter den roser, så man har nesten lyst til å spise den opp! Kremen er veldig lett, så den passer godt til sensitiv hud og normal hud. Huden min er naturlig veldig tørr, og denne kremen passer midt i blinken! Prisen på kremen er litt høy, men den varer faktisk utrolig lenge. Jeg har hatt min krukke i 4 måneder, og det er fortsatt mye igjen. Så den er veldig drøy i bruk! Denne kremen blir forresten brukt av både David Bowie (ja gutter, den passer til dere også!!) og Paris Hilton. 

 

- Kan kjøpes HER

 

 

 

♥ Loofah body scrub ♥ 

Denne skrubben bruker jeg som regel 1 gang i uken, gjerne på søndager da jeg har litt ekstra tid og vil ha litt ekstra pleie etter helgens festligheter! Denne skrubben er basert på naturlig loofah, jojobavoks og grovmalt hasselnøttmel som virker stumlerende og eksfolierende på huden. I tillegg er det tilsatt mentol som virker kjølende og rensende på huden. Skrubben etterlater huden myk og frisk! Den er faktisk så bra at den til og med blir brukt av Naomi Campbell og Helena Christensen! Det sier vel sitt? 

 

- Kan kjøpes HER

 

 

 

 ♥ Body sleek lotion  ♥ 

Denne bodylotionen bruker jeg som regel alltid når jeg kommer ut av dusjen, og huden fortsatt er fuktig. Da er huden ren, og porene er åpne, så da trekker kremen best inn. Kremen etterlater huden utrolig myk og den gjør virkelig underverker for tørr hud. Den er så mild at den til og med passer til en babys hud! Kremen er rik på mandelolje som inneholder mye fettsyrer, lindrende og fuktighetsgivende aloe vera gele, og aprikosolje som forbedrer hudstrukturen. 

 

- Kan kjøpes HER.

 

 

- Har du prøvd noen av produktene fra Ole Henriksen?

 

//affiliatelinks

 

The Body Shop - Pressevisning

I går var jeg på pressevisning hos The Body Shop, i flagship butikken dems i Oslo. De har nettopp lansert et samarbeid med Leila Hafzi. Der de har hatt en photoshoot med Leilas kolleksjoner i vakre Nepal. Sminken de brukte på bildene er selvfølgelig fra The Body Shop, og den ser helt smashing ut!

Leila har også valgt ut sine favoritter fra The Body Shop! Og vi som var på eventet var så heldig å få med oss en stor goodiebag, med alle hennes favoritter! Mamma ble veldig misunnelig og småhintende til julegave når hun så at jeg hadde fått med meg oliven shower gel og moringa body butter hjem! Så tviler på at jeg får ha disse produktene i fred, hehe! 


// Vakre Nora og meg//Søte Donna og megHer kunne vi velge fritt mellom en del øyeskygger og leppestifter! LITT mye folk! Var så crowded at vi nesten ikke fikk beveget oss rundt! Hehe. 

 

Starbucks

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra The Body Shop presseevent. Skal fortelle dere mer om det i morgen! Siden jeg ikke rekker å skrive så mye akkurat nå. Da kan jeg også vise dere produktene jeg fikk med meg hjem. 


Et par bilder fra jeg og Nora var innom Starbucks før vi dro på presseeventet. Gjett om det ble mye gossip snakk a? Hell yeah! 

 

Faux fur & Lycke

Nå skal jeg snart ta toget til Oslo. I kveld skal jeg på presseevent på The Body shop. De har nylig samarbeidet med en stor norsk designer, og i dag skal jeg høre mer om samarbeidet. Gleder meg allerede! Skal dit med Nora, men kommer sikkert til å møte mye kjentfolk også! Kameraet blir med, så viser dere mer, og skriver om det i morgen/i kveld!

Vest, bukse - Bik Bok

Sko - Jeffrey Campbell HER

Veske - Lycke

Bluse - Cubus

Kjede - Choies.com

Jakke - ONLY

 

Hva heter du på instagram?

Pleier alltid å sjekke instagram når jeg leter etter inspirasjon til bilder og ting jeg kan poste på bloggen. Følger allerede en del inspirerende mennesker. Men jeg vil følge flere! Derfor vil jeg at dere skal skrive opp hva dere heter på instagram, så jeg kan finne enda flere inspirerende instagrammere! Kanskje jeg lager en liten anbefaling også? Hva syns dere om det?

Kaller meg forresten @stinablogg på instagram! 

 

Anbefaling av mascara

For et par uker siden fikk jeg denne mascaraen i posten, fra bareMinerals (sponset). Har prøvd den skikkelig ut, og kan absolutt anbefale den til dere! Syns den gir mye volum og lengde. I tillegg sitter den godt, så ikke vær bekymret hvis du skal sove over hos noen. For den er like fin dagen etterpå! En ting jeg liker veldig godt med bareMinerals er at de ikke tester på dyr. Blir alltid så glad når jeg ser at sminkemerker ikke tester på stakkars uskyldige dyr. Så stjerne i margen der, bareMinerals!

Mascaraen kan kjøpes hos diverse parfymerier som f. eks: Kicks!Ukens spørsmål #27

Kan du skrive et innlegg om ditt syn på politikk?
- Syns det blir helt feil å skrive om. Rett og slett fordi at denne bloggen handler om mote, skjønnhet, trening og hverdagen min + litt alvorlige tenåringssaker. Jeg har en regel her i livet og det er at jeg ikke skal diskutere politikk og økonomi med noen som helst. Rett og slett fordi at alle har så utrolig forskjellige meninger om forskjellige saker, og når man skriver om politikk tråkker man nesten alltid på noen andre sine tær, og det ønsker ikke jeg å gjøre på en offentlig blogg. Det blir bare feil.

 

Hvor har du kjøpte treningsklærne?
- Toppen er fra H&M,, tightsen er fra buyhelse.no, skoene er fra Nike (kjøpt på XXL) og flakseholderen er fra Nike (også kjøpt på XXL). 

Hvilket kamera objektiv har du?
- Jeg har original objektivet som fulgte med kameraet mitt Canon EOS650D. Det er et 18-55 mm 3,5-5,6. Dette bruker jeg til videoblogger og til vanlige bilder. I tillegg har jeg et 50mm 1,8 objektiv. Dette kjøpte jeg på elkjøp for 750,-kr. Syns det fungerer veldig bra, til tross for prisen! Bruker som regel dette til antrekksbilder (siden det gir en fin bokeh effekt!) og på bilder av små ting.

Hvor mange pannekaker blir det ut av den røren? 
- Oi! Det hadde jeg visst helt glemt å skrive! Det blir ca 4-5 stk. Spørs hvor store man lager de. Oppskriften finner du HER

 

Hva syns du er værst, stygge kommentarer fra jenter eller fra gutter?
- Hmm. Får som regel mest anonyme, så vet ikke hvilket kjønn de er. Men på insta får jeg jo sett kjønnet som regel. Er ikke helt sikker på hva jeg syns er værst. Jenter kan være så sinnsykt kyniske og fæle mot hverandre, mens gutter er ikke så slue når det kommer til drittslenging. Så det må nok bli jenter som jeg syns det er værst å fra stygge kommentarer fra, siden de skrives styggest ting. 

 

Hvor har du kjøpe den svarte genseren med blonde ermer? Har hatt lyst på en slik sykt lenge!
- Den kjøpe jeg på Bik Bok i fjor. Så tviler på at den er å få tak i nå dessverre :-(

 

Hva er det beste med å blogge?
- DERE! ♥ Syns det er så koselig å møte på dere på gaten, få søte kommentarer på bloggen og på instagram. For selv om jeg ikke svarer på alle, så leser jeg absolutt alle. Og jeg må bare si tusen takk for all støtten dere gir meg! Hvis jeg har en dårlig dag, pleier jeg å gå inn på bloggen min og lese igjennom kommentarer fra dere. Da blir jeg alltid i bedre humør!  

 

Hvor er jakken fra? Sykt fin!
- Den er kjøpt på ONLY. Kjøpte den i vår tror jeg. Ellers så var det i fjor høst. Husker ikke helt! Kan hende de får noe lignende inn i butikkene i høst også!

Kan man bruke extensions hvis man har krøller? Ikke bare fall, men store krøller.
- Hvis man har krøller kan man enten kjøpe extensions som allerede er krøllete. Det er selvfølgelig ekte menneskerhår, men det er tatt permanent på det, så det holder seg krøllete. Men jeg tror det som gir finest resultat er å kjøpe clip on(straight hair), og rette ut sitt eget hår før man setter på extensionet. Hvis dere lurer på flere ting angående hair extensions, så er det bare å trykke på kategorien "extensions". Der har jeg skrevet masse fakta om de forskjellige extensions typene.

 

Gjør det ikke vondt å ha høy bukse når du har piercing? Fikk piercing selv for noen uker siden, har samme bukser som deg (sånne høye) men når jeg bruker dem gjør det vondt siden det gnager i piercingen. Gjør det ikke vondt på deg også?
- De første 6-8 ukene (om jeg ikke tar feil!) skal man ikke bruke noe som helst stramt over piercingen. Dette er fordi det er et åpent sår, og det må gro fint i ro. Jeg har hatt piercing siden jeg var 16 år så jeg merker ikke at jeg har den i lenger. Har faktisk blitt så vandt til å ha den i, at hvis jeg tar den ut syns jeg magen min ser rar ut! Hehe!  

Retter du håret ditt hver dag?
- Jeg vasker håret mitt annenhver dag ca, og da retter jeg det ut veldig nøye, bruker ca 40 min på det. Haha. Dagen etter pleier jeg å gå over veldig kjapt med rettetangen, bruker maks 5 minutter. Siden håret holder seg helt rett trenger jeg ikke bruke mer tid dagen etter!

 

Hvor er koppen fra?
- Den er fra Clas Ohlsson. Kjøpte den for et par måneder siden, så de har den sikkert i butikkene enda! Den er helt genial å bruke til smoothie! Tror de har den i flere farger, men er ikke helt sikker!

 

Hvordan unngår du floker når du sover? Ligger du med håret i strikk eller flette?
- Jeg ligger med håret løst faktisk. Pleide å ligge med det i flette før, men syns det er så ubehalig. I tillegg må jeg rette ut håret mye mer hvis jeg sover med det i flette, og da blir håret mye fortere slitt. Så da er det bedre å ligge med det løst, og heller bruke en tangle teezer/naturbørst til å børste ut flokene på morgenen. 

 

Hvor er genseren fra?
Den er kjøpt i barneavdelingen på Cubus. Har matchende kosebukse også. Er helt forelsket i settet! Det er så søtt og behagelig!

 

Hva må en blogg ha for at du skal lese den?
- Jeg syns det er utrolig viktig med store fine bilder, at bloggeren har en fin klesstil som jeg kan bli inspirert av. I tillegg er det utrolig viktig med et ryddig og fint design. Hater rotete og uprofesjonelle design. Hvis jeg ser det på en blogg går jeg ut igjen med en gang, da hjelper det dessverre fint lite hvor flink bloggeren er til å skrive.  

 

 - Noe du lurer på til neste uke?

 

Fall nails

På høsten er det så mange fine farger ute. Bladene på trærne blir rød/oransje og derfor syns jeg at burgunderrøde negler er så fine, og høstaktige. Selv om det blir kaldere ute, er høsten er utrolig fin og koselig årstid. Med mye regn har man en fin unnskyldning til å sitte inne og se på fine filmer, mens man drikker te. På dager som disse da det er fint vær ute, er det helt herlig å ta seg en lang gåtur ute ♥

 

How to: 

1. Legg et lag med "first base coat, Essie".

2. Legg to lag med "wonder nail, 645 deep burgundy, Isadora". Obs: Neglene må være helt tørket mellom hvert lag man legger. 

3. Avslutt på "Good to go, Essie". 

 

Video: Hvordan vaske sminkekoster

Da var endelig videoen, som mange av dere har spurt etter, ferdig. I denne videoen viser jeg dere måten jeg vasker sminkekostene mine. Denne måten er enkel, og man trenger ikke bruke dyre produkter som er vanskelig å få tak i! 

Husk å se videoen i 720p!!!!

Intro: Chris Crocker - Second to none

Todagers

Rakk ikke å blogge noe i går siden jeg kom hjem fra R så sent på dagen, og når jeg kom hjem måtte jeg gjøre meg klar for å dra på byen. I går startet jeg kvelden hos Pia (som jeg er med på bildet), vi hadde skikkelig jentevors hos henne. Hadde ikke møtt noen av jentene før, bortsett fra Pia, så var veldig koselig å bli kjent med de. Herlige jenter! I 23 tiden stakk vi på Z Bar & Cafè og vorset litt mer, før vi dro på Klubbteatret. Det var utrolig mye folk på KT i går, så der ble det utrolig bra liv på dansegulvet. Haha, Pia og jeg endte med å danse oppå høytalerne. Blame it on the Tequila! 

På fredag var jeg også på KT en tur. Da var jeg der med et par kompiser, men møtte jo også masse kjentfolk. KT hadde arrangert Cowgirl night, så de hadde en svær rodeookse midt på dansegulvet. Utrolig morsomt å se folk prøve seg på oksen. Er sykt pyse når det kommer til sånt, så jeg turte ikke å prøve selv. I stedet ble jeg heller tilskuer, hehe!

 

Dagens antrekk - Party

Noen veldig kjappe antrekksbilder før jeg drar på vors. Skal ut i Drammen med et par kompiser i dag. Skal først på vors nå straks, tror det var rett ved Drammen sentrum eller noe. Så stikker vi videre på Klubbteatret i kveld. Rekker ikke å skrive noe mer, for jeg blir hentet nå. Men håper dere får en fin kveld. Kanskje flere som skal ut i kveld?

Topp og bukse - Bik Bok

Armbånd og kjede - 1929galore.com

Sko - Modekungen.se

 

Nye vesker fra Lycke

For et par dager siden fikk jeg disse tre utrolig fine veskene i posten. Er allerede helt forelsket i den svarte. De var også ganske romslige, så da får jeg plass til sminke, iPad, kamera, osv. Veldig kjekt når man er ute! Lycke er et norskt merke som ble stiftet i 2007. De er godt kjent for å lage vesker som har veldig god kvalitet og som i tillegg er veldig fine å se på. Man kan få tak i veskene fra Lycke på Bagorama. Sjekk ut bagorama på facebook HER og lycke HER

 

//Sponset

 

Ukens 5 skjønnhetstips


1. Husk å bruke en peeling både i ansiktet og på kroppen. Når du peeler huden blir du kvitt døde hudceller, så alt av kremer fungerer bedre etter en peeling, siden det da trenger bedre inn. Hvor ofte du skal peele kommer ann på peelingen du bruker. Jo mindre kornene er, jo oftere kan du bruke de. 

2. Alltid ha foundation, rouge, pudder og concealer i riktig farge. Ikke gå i fellen ved å kjøpe for mørk foundation for å se brunere ut. Da er det lett for at det blir "brunkrem-skiller" som man kan kalle det. Det samme skjer også hvis man bruker for mørkt pudder. Hvis du er usikker på hvilken farge du skal bruke, så gå i en sminkebutikk uten å ha på deg sminke. Og få personalet til å hjelpe deg. De hjelper deg mer enn gjerne!

3. Vask sminkekoster jevnlig. Både på grunn av hygienen, men også for at de skal fungere optimalt. Jeg vasker foundationkosten min minst 1 gang i uken. Hvis jeg ikke gjør dette, fungerer de mye dårligere. 

4. Smink deg etter øyefargen din. Hvis man har blå øyne skal man ikke bruke blå øyeskygge. Da skal man heller bruke brun øyeskygge. Dette får frem blåfargen i øynene dine. Siden blå er en kald farge, frembringes den best ved å bruke varme farger. 

5. Bruk en primer.  Primeren legger man i hele ansiktet før man tar på foundation. En primer gjør at huden blir jevnet ut, og foundationen dekker enda bedre.

 

Oppskrift: Havrepannekaker

Hvis man vil lage seg en kjapp, men veldig sunn og god frokost/lunsj kan havrepannekaker passe midt i blinken. De er gode både varme og kalde, så det er ikke noe problem å ha de med som nistepakke på skolen/jobben. Jeg syns det var veldig godt med brunost og druer oppå. Men hvis man vil ha det litt sunnere passer cottage cheese med bær/frukt oppå veldig godt! 

Oppskriften er enkel: 
♥ 3 dl havregryn. Jeg brukte lettkokte, men tror andre typer passer like godt!
♥ 3 egg
♥ Melk - Hell i litt melk dersom røren blir for tykk
♥ 0,5 ts Sukker (kan sløyfes).  

 

Bland alt sammen og stek på middels varme i en stekepanne. 

På bildet under kan dere så hvordan jeg formet de. Havrepannekaken til venstre er nettopp lagt oppi, men den til høyre er nettopp snudd. 


Ut på tur, aldri sur!

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en joggetur med Tessa, altså hunden til faren min. Vi tok oss en tur i Hoensmarka i dag. Vanligvis pleier vi å jogge rundt bygda, men orket ikke 7,5 km, der halvparten er oppoverbakke i dag. Så istedet ble det 3,5 km lang tur istedet. Men det var deilig det også! Syns det er så fint å jogge i Hoensmarka siden det er mye opp og nedoverbakker der, da blir ikke treningen så ensformig! I tillegg så er det en ca 700m bratt bakke som man kjenner veldig godt, spesielt på lårene og rumpa! Hehe! Er ikke kjempe fan av å jogge på asfalt heller, siden det er skadelig for knærne, så derfor er marka et perfekt sted å jogge! 

Fikk også testet ut genseren jeg kjøpte på H&M i går. Den er absolutt å anbefale! Den pustet veldig bra, så jeg slapp å blir gjennomsvett! I tillegg er den i utrolig behagelig stoff, som kjennes ut som silke på huden. Helt herlig! 

Ikke alltid så lett å få bra bilder nå man bruker fjernkontroll og stativ, i tillegg poserer med en hund. Hehe! 

Er forresten en del av dere som har lurt på hvor jeg har vannflasken når jeg er ute og løper. Den har jeg i et vannbelte (er det riktig ord? Haha!) som jeg har kjøpt på XXL i merket Nike. Tror det kostet ca 150,- kr, så er ikke veldig dyrt. Men det er absolutt en god investering! Kan anbefale dette beltet for de som er glade i å løpe mye ute. Bare husk at det passer best til 0,75 liters flasker. Det kan også justeres veldig enkelt, så det passer til alle! 


- Har du trent i dag?

 

Ny sportsbh + genserEr det en ting som gjør at jeg får treningsmotivasjon, så er det nye treningsklær. Nå som det er høst, mye regn og litt småtrist ute, er det viktig med litt spreke farger. Så derfor gikk jeg til innkjøp en en neongrønn sportsbh og en neonrosa genser til trening i dag. Genseren er mye mer rosa i virkeligheten, på bildet ser den nesten peach farget ut. Begge tingene er forresten kjøpt på H&M. Har lik treningsbh i svart fra før, og er utrolig fornøyd med den. Den har ganske tykt stoff, så puppene holder seg ordentlig på plass. Gleder meg til å prøve ut den nye genseren på joggeturer! 

 

H&M for en god sak!

//reklame

I høst fronter Gisele H&M som deres ansikt, og stemme! Den internasjonale supermodellen vil kle seg i sesongens nøkkelplagg fra H&M. Gatebildet er viktig, med en tøff og feminin stil med praktiske jakker og blazere sammen med bluser, sweatshirts og bukser. H&M har i høst en kampanje der de samler inn penger til vaksiner igjennom UNICEF. I den forbindelse har det blitt gjort en sanginnspilling med Gisele der hun synger sangen "All Day and All og the Night", av The Kinks.

Sangen kan lastes ned gratis fra www.hm.com, og den vil også kunne lastes ned fra iTunes til inntekt for UNICEF. For hver nedlasting på iTunes vil H&M donere midler til vaksiner for barn. Hvor fantastisk er ikke det? Jeg syns det er helt fantastisk, og er utrolig bra tiltak fra H&M sin side. I videoen under kan du se nyheter fra H&M sin høstkolleksjon (har funnet mange favoritter allerede!) og høre deler av sangen. 

I <3 BatokoFor et par dager siden fikk jeg denne sykt fine shortsen fra batoko.com i posten. Har jo helt dilla på highwaist shortser, men er nesten umulig å finne noen som er skikkelig fine. Men endelig fant jeg en! Selv om det er høst og snart vinter (kjenner jeg gråter inni meg når jeg skriver vinter) snart så syns jeg det er fint med shorts og tights under. I tillegg er jo shorts 100 ganger mer behagelig å ha på, fremfor en stram bukse. Shortsen kan fåes tak i HER, og dener forresten på salg nå. Så den koster 40 euro (ca. 315kr) og ikke 60 euro (ca. 472kr) som den vanligvis gjør! 

Nå skal jeg straks til R og se på charterfeber. Er jo gøy å se at tcmn og Rannveig er med i år. Selv om jeg syns dem fremstiller Rannveig som litt vell dum da. Men men, underholdende tv fordet! 

 

Salgsbloggen er oppdatert!Da har jeg nettopp lagt ut en del nye klær på salgsbloggen min: stinasalg.blogg.no Har også fjernet alt som har blitt solgt, så alt som ligger der er til salgs. Hater når salgsblogger er stappet fulle med ting som er allerede solgt. Så jeg skal passe på å hele tiden oppdatere den, ettersom ting blir solgt! Alt av informasjon ligger på salgsbloggen. Men bare å sende meg en mail hvis du lurer på noe! :-)

 

Topp 5 serieanbefalinger

Hver gang jeg sminker meg, eller gjør noe hjemme, pleier jeg alltid å la iPad'en stå på og spille av serier. Alltid deilig med litt underholdning i bakgrunnen! I tillegg så kommer høsten snikende inn på oss, og da er det alltid koselig å se på litt serier mens man slapper av under teppet med en kopp te. Men det er ikke alltid lett å vite hvilke serier som er bra å se på! Så derfor skal jeg anbefale mine topp 5 favoritter. Alle seriene kan man se på netflix. Kom gjerne med egne serieanbefalinger! 

 

Mine serieanbefalinger: 

Blue Mountain State

Dette er virkelig den ultimate ungdomsserien, og er i samme kategori som american pie filmene. I denne serien følger vi quarterback Alex, runningback Craig og maskoten Sammy gjennom mange uhell og flauser. For å ikke glemme fotballagets kapetin Chad, som er noe lettere gal. Vi får se college fester, fotballkamper, mye fyll og absolutt mye morro! 

 

Breaking bad

 Denne serien startet jeg å se på for ca en uke siden, men har allerede rukket å se nesten to sesonger allerede. Så avhengighetsdannende er den! Serien handler om Walter White (hovedpersonen) som er en high school naturfagslærer, som har fått diagnosen kreft, og får vite at han kun har kort tid igjen å leve. For å sikre familiens fremtid slår han seg sammen med en tidligere elev og begynner å lage metamfetamin og blir fort en del av den kriminelle verden. 

 

Breakout kings. 

To US marshalls kommer opp med en nye idè for å fange kriminelle. Nemlig å få hjelp fra de som er kriminelle. De henter ut tre av de slueste forbryterne de har fanget, og startet jakten. Fangene får en måned stryket av soningstiden sin for hver kjeltring de fanger, men hvis de prøver å rømme blir de sendt tilbake i fengsel med doblet straff. Dette er en serie med mye bra action, og vi ser kriminelle på en helt ny måte. 

 

Orange is the new black

Piper Chapman lever i forstadene i fred og ro, helt til fortiden hennes hjemsøker henne. Når hun var i 20 årene var hun med en gjeng som fraktet store mengder dop og hun ender opp med å sone tid i fengsel. Hun møter gale russiske damer, mordere, narkomane og sin gamle ekskjæreste. Vi blir kjent med hvordan livet er bak murene, på godt og vondt.

Drop dead diva

Denne serien er en liten tankevekker til oss alle, når det kommer til utseendet. Den vakre modellen Deb Dobkins lever et suksessfullt og veldig overfladisk liv, til hun en dag blir påkjørt og reinkarnert som en intelligent og overvektig advokat. I håpet om å finne indre skjønnhet ser vi henne igjennom mange sprudlende og triste øyeblikk. Absolutt en serie som er verdt å se! 

Afterparty med Eric Saade

I går var jeg på en utrolig bra Eric Saade konsert med Nora. Vi startet kvelden på TGI Friday's og spiste seriøst den beste hamburgeren som finnes, Jack Daniel's burger. Det er ikke ofte jeg elsker junkfood så høyt, men Friday's kan det å lage mat! Er ikke rart folk i USA er glad i junkfood, når det smaker så godt! 

Etter Friday's dro vi bort til sentrum scene, hvor det var verdens lengste kø. Aner ikke hvor mange som sto i køen, men gud så lang den var! Heldigvis skulle jeg hente billettene våre i billetluken, og vi hadde fått billetter til over ID18 på galleriet, så vi slapp å stå i den lange køen. Thank god! Så vi slappet heller av med litt øl og vin mens vi ventet! 

Selve konserten var utrolig bra. Eric Saade var veldig flink til å synge live, hadde faktisk ikke forventet at han skulle være så flink som han var! Den gutten må jo ha verdens beste kondis. Å danse så mye som han gjorde, i tillegg til å synge krever virkelig sitt! 


Etter konserten dro jeg og Nora på afterpartyet på Stratos. Der ble vi spandert Champagne så vi nesten stupte! Hehe. Men veldig hyggelig da. Har ikke vært på Stratos før. Men likte selve stedet og folkene. Men gud så sykt dårlig musikk. Når klokken er rundt 1-2 er det på tide å sette på nye annet enn lounge musikk. Det var jo helt umulig å danse til det! Så jeg og Nora dro heller på et sted jeg visste at det kom til å være sykt bra liv, noe det visste seg å være også. Vi dro nemlig på Elsker, som er en homsebar.

Der var det vannvittig bra liv. Blir alltid så glad når jeg er på sånne steder. Er det et sted man ikke blir dømt eller sett stygt på om man danser og har det gøy, så er det på homsebarer. Der er de helt fantastiske! Har sagt det før, og sier det igjen siden dere sikkert kommer til å spørre, nei jeg er ikke skeiv. Men jeg elsker homsemiljøet, fordi de er så open minded på alt! Så det var en liten oppsummering av kvelden i går. Lenge siden jeg har hatt det så morsomt med Nora! Flere av dere som var ute i går? Kanskje til og med på konserten til Eric Saade?

 

Dagens antrekk

Noen veldig kjappe antrekksbilder før jeg stikker til Oslo. Lyset ute var ikke helt på min side i dag, så ble veldig få bilder. Men men, det går vel bra! I dag skal jeg på Eric Saade konsert i Oslo. Har sett Eric Saade live på VG lista topp 20 for et par år siden, og da var han utrolig bra. Så gleder meg til å se han live i dag, på sentrum scene. Men før konserten starter skal jeg og Nora en tur på Friday's og spise middag, og snakke gossip. 

Selv om vi ikke får møtt hverandre så ofte som vi skulle ønske, så snakker vi i telefonen nesten hver dag. Det er så fantastisk med sånne venner man kan ringe til og snakke med om hva som helst. Tar med meg det lille rosa kameraet mitt, så skal prøve å få tatt noen bilder til bloggen!Bukse og topp - Bik Bok

Veske - ioffer.com

Armbånd - Glitter

Sko - Jeffrey Campbell - nelly.com

 

Sushidate

I dag har jeg vært på Fuji sushi i Drammen med Victoria. Syns de har veldig god sushi der, i tillegg til at det er billig. Tror ikke jeg betalte mer enn 59,- kr for 8 biter med maki (litt usikker på om det er det riktige navnet, haha). Var også innom posten i dag og hentet noen pakker. Med en ny shorts fra Batoko, elsker den allerede! Viser dere den snart! I tillegg fikk jeg en pakke fra Ole Henriksen med  deres nye CC creme, som jeg skal prøve ut. Skal gi dere mer info om det etterhvert! 
Dere må huske å følge Vicky på instagram! @viczot
Håper dere har hatt en bra dag! Veldig gøy å lese alle kommentarene på "Hvem er dere" innlegget. Er så spennende å bli mer kjent med dere! Var også gøy å se at dere var mye eldre enn jeg trodde. Siden de av dere som pleier å legge igjen flest kommentarer er veldig unge, har jeg liksom bare sett de leserne. Men veldig gøy å se at så mange på min egen alder leser bloggen min ♥

Neon and spikes

Nå skal jeg straks dra til Drammen. Skal lunsje med Victoria i dag. Har ikke sett henne på et par uker, selv om det kjennes ut som 2 år, så blir koselig å se henne igjen! Tipper vi drar på Sushi restaurant eller noe. Vi begge har jo helt dilla på sushi! Blogges senere, nå må jeg stikke!

Genser - Sheinside.com

Bukse - WOW

Sko - Nelly.com (Jeffrey Campbell)

Vest - Cubus

Smykker - 1929galore.com

 

Hvem er dere?

Kan aldri få sagt hvor mye jeg setter pris på dere som leser bloggen min og at dere legger igjen søte kommentarer både her og på instagram. Jeg leser alltid igjennom alt, og blir så utrolig glad når jeg får snille kommentarer fra dere. Men det er en ting jeg lurer på. Som jeg har lurt på lenge. For dere leser jo om meg, så dere vet jo alt det er å vite om meg. Men jeg vet jo ingenting om dere! Så det jeg lurer på er:

Hvem er dere? Hvor gamle er dere? Hva heter dere? Hvor er dere fra? (gjerne skriv noe mer også!). Håper dere som ikke pleier å kommentere så mye, men bare leser, også tar dere tid til å svare på dette. Er så nysgjerrig på hvem dere er! Igjen, tusen takk for at dere er så fantastiske ♥

Hvordan få bokeh effekt på bilder

Er det èn ting som jeg syns er fint på bilder, så er det bokeh effekt. Altså uklar bakgrunn, med runde sirkler. Det er veldig lett å få til denne effekten på bilder, uten redigering. Det jeg brukte var en 50mm 1,8 linse på mitt Canon EOS 650D kamera. På bildet til venstre har jeg satt kameraet på auto. Da blir bakgrunnen litt uklar, men absolutt ikke bra nok. Så derfor satte jeg kameraet på innstillingen "Portrett" (resultatet kan man se til høyre). Antrekket kommer mye bedre frem og bildet ser mer harmonisk ut.

Når man har kameraet på innstillingen "portrett" trenger man ikke stille inn lyset osv selv, det skjer automatisk. Veldig deilig hvis man skal ta antrekksbilder på egenhånd. Da slipper man de ekstra gangene man løper frem og tilbake for å stille på lyset på kameraet! 

Håper dere likte tipset. Gjerne si ifra hvis dere vil at jeg skal gi flere slike tips! Er absolutt ikke noe fotograf. Men har lært mye på egenhånd, og tar bilder hver eneste dag. Så man lærer jo en del tips og triks!

 

Lengre og mørkere hår

I dag har jeg vært hos Susanne og satt på nytt hair extension. Har selvfølgelig satt på tape hår fra Locksandbonds.com. Denne gangen har jeg satt på noe som heter virgin hair. Skal fortelle dere mer om det når det har kommet ut i online butikken til L&B. Har forresten farget håret mitt i dag også. Kanskje noen som la merke til det i forrige innlegg? Det ble nesten svart (uæææh!). Men heldigvis går en del av fargen ut etterhvert. Så da blir det 100% likt som extensionet.

Veldig koselig å høre at så mange av dere syns jeg var fin med kort hår. Men klarer ikke helt å se den selv, noensinne. Så det blir nok lenge til dere ser meg med kort hår igjen!Genser - Sheinside.com (sponset)

Shorts - Bik Bok

 

Short hair, don't care

Siden jeg skal sette på nytt hair extension i dag, tenkte jeg å vise dere hvordan håret mitt ser ut uten extensions i. Dere har jo spurt meg mange ganger om jeg kan vise dere det. Men har ikke fått vist dere ordentlig før nå. Det er deilig å se at det endelig begynner og bli lengre. Det er jo straks to år siden jeg klipte det ganske kort, og gud som jeg angret meg! Hater virkelig å ha kort hår. Syns det er mange som kler det, men klarer ikke å ha det kort selv. 

Så derfor skal jeg sette på nytt extension i dag. Skal skrive litt mer om det senere. Siden dette er noe nytt fra Locks and Bonds. Kjenner jeg gleder meg til å sette på det nye håret. Føler meg nesten naken uten extensions, haha! Målte forresten håret mitt i dag, og når er det 32 cm langt. For et par måneder siden var det 29cm, så det er gøy å vite at det faktisk har vokst. Selv om det bare er tre cm da! 

 

Har forresten trukket ut en vinner til Eric Saade konserten. Vinneren ble Elisa Karlsen. Husk å sjekke mailen din fortløpende! 


5 Skjønnhetstips


 1. Hvitere tenner? Jeg er veldig fan av å ha hvite tenner. Men er ikke like fan av å bruke 500-1000 kroner på en vond tannbleking behandling. Derfor bruker jeg heller tannkremen fra pepsodent. Man får ikke resultater over natten. Men hvis man bruker den fast hjelper det utrolig mye. Det hjelper også å bruke en elektrisk tannbørste, siden den får vekk plakken bedre. Husk å børste tennene frem til de er helt glatte, hver eneste gang. 

2. Bikiniskille? Hvis du har vært i syden og solet deg, får du mest sannsynligvis noen bikiniskiller. Det er ikke alltid like pent. Det du kan gjøre for at de ikke skal synes er å bruke en selvbrumer (helst krem) på de hvite skillene. Pass på å kun ta selvbruner der du har hatt bikinien. 

3. Fungerer ikke hårkuren? Da er dette kanskje fordi det er sillikon i den. I mange billige hårkurer er det faktisk tilsatt sillikon. Det gjør at håret blir speilblankt og utrolig fint etter at du har brukt den ett par ganger. Men etterhvert blir håret ditt mer ødelagt av å bruke kuren. Gå heller til en frisør og få de til å velge ut en hårkur som passer ditt hår. Det er bedre å betale enn hundrelapp eller to ekstra for en god hårkur, enn å få håret ødelagt av noe du kjøpte på kiwi. 

4. Dårlig hud etter bruk av sminke? Jeg har lenge hatt en del kviser på grunn av at jeg har brukt sminke. Men etter at jeg begynte med mineralsminke fra bareMinerals har huden min blitt mye bedre. Huden får puste, og jeg putter heller ikke mye kjemikalier på den. Genialt!

5. Stump røyken og kast snusen! Hvor usexy er det ikke med gule tenner, ekkel ånde, grå og slapp hud, mørke ringer under øynene og dårlig kondis? Hvis du vil bli så usexy kan du begynner å røyke eller snuse. Men hvis du heller vil ha det motsatte kan du stumpe røyken og kaste snusen. Det redder bokstavelig talt livet ditt! I tillegg til at det sparer deg for mye penger.

Fin start på treningsukenI forrige uke skulle jeg egentlig trene masse. Men det falt litt bort siden jeg var hos R nesten hver kveld. Og jeg takler virkelig ikke å trene på morgenen/dagen. Men skal prøve å få trent en del mer denne uken. Ble bare en ben/rumpe/mage økt forrige uke. Så målet denne uken er å få skvist inn minst to økter til. I dag ble jeg det en jogge og tøyeøkt. Jogget rundt byggefeltet så det ble en liten halvtimestur, også avsluttet jeg med litt tøying mens jeg så på "Det Nye jenta" på Bliss. Flere som har trent i dag?

Hvorfor ta imot dritt?


Tidligere i dag fikk jeg en litt frekk kommentar på instagram, etterfulgt med at jeg måtte finne meg i å ta imot dritt fra andre, siden jeg legger ut de bildene jeg legger ut. Det eneste jeg klarer å tenke da er, hvem faen er du til å slenge dritt? Hvorfor skal jeg ta imot dritt fra deg? Hvorfor skal noen som helst ta imot dritt fra noen?

Bare fordi jeg har satt meg selv i den posisjonen hvor jeg er et offentlig menneske, så betyr det ikke at jeg gidder å sitte og ta imot dritt fra alle og enhver. Folk som slenger dritt er så sinnsykt patetiske. Har de virkelig ikke noe annet å bruke livet sitt på, enn å rakke ned på andre? Har de virkelig et så jævlig liv at de man få andre til å føle seg som dritt, bare for å føle seg bedre selv? Hadde jeg ikke hatet mennesker som slenger dritt, hadde jeg nesten syntes synd på de. 

Selv om jeg ikke tar meg nær av drittkommentarer, blir jeg jo selvfølgelig oppgitt og sur av å lese de. At mennesker kan få seg selv til å skrive så mye slemt blir jeg faktisk sjokkert av. Når ble det plutselig greit å slenge dritt til hverandre? Å kalle andre for hore, stygg, feit, dverg, osv er faen ikke greit. Så enkelt er det!

Og som Miley Cyrus synger: Forget the haters, cus somebody love yah. Husk det neste gang noen slenger dritt!

 

 

Nye deksler fra Madlady

For et par dager siden fikk jeg et par nye deksler fra Madlady.se. Syns det er så utrolig irriterende at det nesten ikke er noen steder som selger deksler til andre telefoner enn iPhone. Så jeg ble veldig glad når jeg så at madlady solgte deksler til Samsung galaxy S3. De har faktisk 17 stk. som man kan velge mellom. I tillegg så er de billig også, bare 99,- kr per stykk. Så det passet meg helt perfekt! 


Deksel til venste - HER // Deksel til høyre HER


//sponset

Tidenes søteste app?

Tidligere i dag lastet jeg ned en utrolig søt app på mobilen.Tror det her er tidenes søteste app. Man kan endre alle ikonene på mobilen til søte og rosa ikoner. Det er mange tusenvis av ikoner og bakgrunner man kan velge mellom, så man finner garantert noe som passer enhver smak. Det er veldig lett å endre ikonene.

Man går inn på appen: CocoPPa (tilgjengelig på iPone og Android) og scroller helt nederst til søkefeltet, så søker man for eksempel på "Facebook". Så får man opp mange forskjellige facebook ikoner man kan velge blant. Når man har valgt et ikon man vil bruke, trykker man på ikonet og trykker på "Set up link" -> "Applications" og scroller ned til man finner facebook appen sin, og trykker på "done". Så får man et helt nytt ikon på skjermen.

Enkelt og søtt! I Syns original ikonene er så utrolig upersonlige! Så derfor er denne appen helt genial, så man kan få en mer personlig mobil. Den er forresten gratis!


Reunion med klassen

I går var jeg på reunion med VG3 klassen. Vi hadde leid et rom på Jonas B. Gundersen så vi spiste pizza, drakk en del og hørte på god musikk der. Selv om det ikke er mer enn tre måneder siden vi så hverandre sist, så var det veldig gøy med en liten reunion. Har savnet alle så utrolig mye, siden vi var en så bra gjeng!


Meg og SteffenIngerid og MortenFredrik, Kristine, Marius, Aleks og Anders

 

Utover kvelden stakk vi videre på Z Bar & Cafè siden det pleier å være bra liv der. Dessverre var en del av de jeg gikk i klasse med 94'modeller, så de var ikke gamle nok til å bli med videre. Men vi som var gamle nok dro på Z. Var ganske bra liv der i går, ble masse dansing! Drakk for første gang Jager shot, har alltid vært helt sykt pyse når det kommer til å drikke shots, siden jeg ikke tåler så mye alkohol. Men i går gikk det veldig bra! 

Meg og Marius

 

Flere som var ute og hadde det gøy i går?

Dagens antrekk

I kveld skal jeg på reunion med de jeg gikk på VG3 med. Er litt morsomt at vi har en reunion etter bare tre måneder. Men vi hadde en veldig bra sammenspleisa gjeng. Alle gikk veldig bra sammen, og vi passet på hverandre. Bedre gjeng skal man lete lenge etter ♥ Så blir koselig å se igjen en del av de i kveld. Vi skal først på Jonas B. Gundersen å spise masse pizza og drikke en del. Har fått leid eget rom, så vi kan ha det litt ekstra gøy (ikke tenk dirty, haha)! Senere på kvelden drar vi sikkert ut på Z bar & cafè eller noe i den duren. Håper dere får en fin kveld dere også, kanskje flere som skal ut?

Topp - Lookbookstore.co

Klokke - ALDO

Bukse - Gina Tricot

Sko - Nelly.com (Jeffrey Campbell)

Øredobber - Glitter

Summer outfits

Siden jeg ikke tok så sykt mange antrekksbilder i august, har jeg samlet de antrekkene jeg liker best fra hele sommeren. Fortell meg gjerne hvilket antrekk du likte best!
Jeg har blitt tegnet!Shit hvor flink er ikke@trishidrowned? Har blitt tegnet noen ganger før, men syns den  tegningen her lignet aller mest! Det er ikke noe tvil om at den jenta som tegnet meg har talent! Syns hun fortjener skikkelig skryt for at hun er så flink til å tegne! Blir så rørt og glad når dere tegner meg. Det betyr så mye for meg at dere støtter meg så mye, med å tegne meg og legge igjen søte og koselige kommentarer her på bloggen og på instagram. Kan ikke få sagt hvor mye jeg setter pris på at dere er så fantastiske ♥

Om dere lurer på hvordan dere sender meg en tegning, så sender dere bilde på mail til stina_blogg@hotmail.com - Husk å merke mailen med "tegning". Legger selvfølgelig ut at alle tegninger på bloggen med link til bloggen/instagrammen til den som har tegnet tegningen.

 

Love my job!

sponsetPå høstdager som disse, da det er grått og trist ute, er det veldig koselig å få pakker i posten. I dag fkk jeg en pakke fra Kicks sin nye sminke og negllakk kolleksjon. De har blant annet lansert "sukker negllakk". Det er negllakk som får en ruglete sukkerlignende overflate når det har tørket. Kjenner jeg klør i fingrene etter å prøve ut de nye produktene! Kommer nok til å bli et par produkt anmeldelser her ja! 

Vinn billetter til Eric Saade konsert i Oslo! - AVSLUTTET

Den 14. september spiller Eric Saade på sentrum scene i Oslo. I den forbindelse skal jeg dele ut to billetter til en heldig leser. Den heldige leseren velger selv om hun/han vil ha ID18 billett, eller fri aldersgrensebillett. Jeg skal også på konserten selv, og gleder meg helt utrolig mye! For å vinne må du: 
- Legge igjen navn og email i kommentarfeltet

- Like facebooksiden min HER.

 

Lykke til!

 

 
Trekker en heldig vinner 11 september. 

Hva jeg har gjort i livet

En ting som jeg syns er morsomt, så er det å sitte ned og tenke over alt man har gjort i livet. Skrive en liten liste over alle de tingene man har gjort, som gjør deg til den man er i dag. Både morsomme og stolte øyeblikk her i livet. Og flaue øyeblikk man ikke er like stolt av.. Så da blir dette et litt annerledes type "fun facts om meg" innlegg, så dere kan bli enda bedre kjent med meg! 

 

- Jeg har vært med på god kveld norge fordi jeg var på photoshoot med en fra Big Brother

-  Jeg har bodd i bærum

- Jeg har vunnet buskerud mesterskap for kokker på 2 VGS og fått 3 plass på fylkesmesteskapet. 

- Jeg har danset på en strippestang på en bar i Rhodos (jeg strippet heldigvis ikke)

- Jeg har vært finalist i Vixen blog awards, i kategorien "Årets skjønnhetsblogger"

- Jeg har konfirmert meg borgerlig

- Jeg har fått en av mine blogginnlegg publisert i Aftenposten. "Hvor lenge skal man være jomfru" het innlegget.

- Jeg har gått catwalk forran 15'000 mennesker i Oslo

- Jeg har konkurrert med faren til min forrige bestevenninde om hvem som var flinkest i spillet; bubble shooter. Etter det jeg husker, vant jeg

- Jeg har vært med i en modellkonkurranse som het "The Norwegian Beauty". Det var der jeg startet som modell, i en alder av 16 år. Se så ung jeg var på bildet under!

- Jeg har spist chicken nuggets på Mc Donalds klokken 03:30 på morgenen 

- Jeg har kommet til kvartfinalen i frøken Norge

- Jeg har både snust og røyket fast, men heldigvis sluttet. 

- Jeg har jobbet som telefonselger

 - Jeg har spilt elgitar. Fikk det til jul av foreldrene mine. Ville gjøre karriere av det. Spilte 5 ganger på den før jeg solgte den videre. Great achievement!

- Jeg har sneket meg inn på Oslo Plaza 02:30 på natten og fått privat omvisning i øverste etasje, der man kan se utover hele Oslo. 

- Jeg har vært på forsiden av Drammens tidende 2 ganger. Fordi jeg var med i Vixen blog awards, og på grunn av at folk lagde fake profiler der de latet som de var meg.

- Jeg har vært i Sverige, Danmark, Tyskland, Tyrkia, Hellas (kreta) og Kypros

- Jeg har spilt inn sminkevideo med Max Factor. Du kan se den her.

- Jeg har gått ut av kokk og servitør som den eneste jenta i mitt kull, som fikk 5 i gym

- Jeg har vært på photoshoot på Lier mentalsykehus. Husker det var sykt skummelt og ekkelt der!

- Jeg har vært med i hotel cæsar (desember 2009)

- Jeg har drukket hjemmebrent

- Jeg har gått i homseparaden i Oslo. For å vise min støtte til homofile/lesbiske/transeksuelle. 

- Jeg har vært black metal satanist. Thank god det er over!

- Jeg har vært på klassisk intimkonsert på Aker Brygge.

New flower dress
Hehe, pus er alltid med når jeg tar bilder. Er han ikke skjønn?I dag fikk jeg en stor pakke fra Lookbookstore.co. Er helt forelsket i den nettsiden. De har så utrolig mange nydelige klær. Blir så utrolig inspirert! I dag fikk jeg blant annet denne kjolen. Syns den er så fin og søt! Selv om høsten nærmer seg, syns jeg fortsatt den kan brukes. Gjerne til fest og lignende. Skal vise dere resten av tingene jeg fikk litt senere, måtte bare vise dere denne kjolen først. 

Kjolen kan kjøpes HER. 

Presselunsj - Beaute Pacifique

I forrige uke var jeg på presselunsj på Grand Hotel Oslo, i forbindelse med Beaute Pacifique sitt nye produkt. Det var helt utrolig mye folk der, fra TV2, TV Norge, Kari Jaquesson, Anine Stang og Ingeborg Heldal, for å nevne noen. Så det var høy kjendisfaktor. Kjente jeg ble smålig starstruck hele tiden, hehe! Beaute Pacifique sin ambassadør er selveste Helena Christensen. Så hun var der for å snakke om det nye produktet som de lanserte. Fikk med meg produktet hjem, så skal skrive mye mer om det hvis det faller i smak! 


Fikk også ta bilde med Helena, starstruck ♥Vi ble servert helt nydelig mat. Sopprisotto, andebryst på en herlig salat og Sashimi. Nam!

Siden jeg dro på presselunsjen alene, var det litt småkleint i starten. Men ble fort venninde med hun søte damen her. Du kan sjekke ut bloggen hennes på rocknrollballerina.blogspot.no


Interiør inspirasjonÅ se igjennom weheartit er skremmende inspirerende. Får så lyst til å designe rommet mitt helt på nytt. Selv om jeg endelig begynner og bli fornøyd med rommet mitt. Men er alltid morsomt å få ny inspirasjon. Det er så utrolig mye fine ideer jeg aldri ville kommet på hvis det ikke var for weheartit. Så når jeg flytter for meg selv, skal jeg absolutt stalke rundt på weheartit etter inspirasjon! 

Elsker lyse roser, duse rosafarger, hvite hyller og mønstrete tapet på en vegg. Det er så fint ♥

 

Husk at du kan følge med på bloglovin (HER) og facebook (HER

Svar på spørsmålsrunden

Har du kjæreste? Hvis ikke, hvorfor ikke?
- Nei det har jeg ikke. Tror mye av grunnen til at jeg er singel er fordi jeg ikke finner meg i noe dritt. Jeg gidder ikke å være sammen med en gutt som er utro, doper seg, er drittsekk, osv. I dagens samfunn er det sjokkerende vanskelig å finne en gutt som ikke gjør noen av de tingene. Men har jo lselvfølgelig yst til å finne den rette. Man da må han jo være snill, og det er jo ikke til å legge skjul på at utseendet betyr en del også.

 

Hva er dine tanker om silikon, restylane, botox, osv?
- Når jeg var ung (13-15 år) hadde jeg veldig lyst til å ta silikon. Men når jeg ble eldre endret jeg meningen min. Fordi jeg ble mer fornøyd med kroppen min. Men har full forståelse og respekt for de som ønsker å ta silikon/restylane/botox. Hvis man misliker noe med seg selv så mye at det går utover psyken syns jeg det er greit å gjøre noe med det. Men det er veldig lett å bli bitt av plastikkbasillen, og plutselig legger man seg under kniven for ting alle mulige ting. Så tror man burde passe veldig på hvis man først skal legge seg under kniven. 

 

Beste treningstips?
- Tren noe liker å trene. Da er det lettere å holde motivasjonen oppe og gjennomføre treningsøktene. Hvis jeg skulle trent noe jeg hater, som for eksempel volleyball hadde jeg aldri klart å trene. Men siden jeg elsker å jogge pleier å gjøre det istedet.

 

Har du noen tips for å bli en bedre blogger?
- Har skrevet litt forskjellige innlegg som er mer utfyllende om dette. "Hvordan få en bedre blogger". "Hvordan få flere lesere på bloggen" og "Hvordan se bra ut på bilder"

 

Hvordan p-piller bruker du?
- Jeg bruker et merke som heter Loette. Har brukt det siden jeg var 17 år ca (hvis jeg husker riktig). Begynte å bruke det fordi jeg hadde helt ekstreme menssmerter. Hadde så syke smerter at hvis jeg var på jobb måtte jeg dra hjem. Så det gikk utover hverdagen min. Fikk også mindre kviser og større pupper av p-piller. Men oppfordrer overhodet ingen å begynne med p-piller for å få mindre kviser og større pupper. Det er også viktig å dra til en lege hvis man skal begynne på p-piller. Siden det faktisk kan være farlig å begynne på p-piller hvis man for eksempel er i faresonen for å få blodpropp. 

 

Hvordan er det å være en såpass kjent blogger? Hva syns du om at folk kjenner deg igjen på gaten osv?
- Det er litt begge deler. På en side elsker jeg alle de snille og søte kommentarene jeg får av dere. De gjør virkelig dagen min så mye bedre. Har jeg en dårlig dag pleier jeg å se igjennom kommentarer dere har skrevet til meg, da blir jeg alltid i godt humør. Setter også utrolig stor pris på det når dere kommer bort for å si hei eller ta bilde med meg. Men selvfølgelig er det noen negative sider med å ha en så "kjent" blogg som jeg har. Det er mange som tror de kjenner meg, og derfor dømmer de meg før de faktisk blir kjent med meg.

 

Skulle du ønske at du var høyere?
- Når jeg var yngre ønsket jeg det. Da påpekte folk det hele tiden at jeg var så lav. Ble veldig lei meg når folk slengte "Ta noen voksepiller a, jævla dverg" etter meg. Men nå har jeg akseptert høyden min og har faktisk blitt veldig glad i å være lav. Så når folk slenger bemerkninger etter meg, blir jeg ikke lei meg lenger. Når man har lært å elske seg selv for den man er, så er det ingen som kan såre deg. Jeg er forresten 160cm dersom noen skulle lure.

 

Hei Stina! Jeg ville bare fortelle deg at du virker som en fantastisk person. Og du må ikke tenke på den dritten folk slenger. Jeg syns ikke du virker som en falsk eller kjip person. Jeg tror vrkelig at du er en ekte person som kun sier hva hun mener! Hvordan går det med deg?
- Tusen takk. Nå ble jeg glad! Det går veldig bra med meg! Har hatt det litt tungt og tøft de siste månedene. Men ting begynner å gå bedre nå :-)

 

Søker du jobb i Oslo nå for tiden (du sa noe om det i ukens spørsmål)? Hvor i Oslo vil du bo?
- Det gjør jeg. Så fort jeg har fått meg jobb i Oslo skal jeg flytte inn dit. Har veldig lyst til å bo på Majorstua eller Grunerløkka. Men må se hva jeg finner av leilighet eller hybel. Det er jo veldig dyrt å leie i Oslo så for se hvor jeg ender opp!

 

Får du sponsorpakker hver uke, eller bare en gang iblandt?
- Det varierer veldig. Har jo ingen faste sponsorer som jeg får pakke fra hele tiden liksom. Men får veldig mye ting sponset: hår, klær, sminke, smykker, hårprodukter, osv. Så det er jo veldig stas!

 

Hvor får du penger fra nå som du ikke jobber eller noenting?
- Jeg tjener jo penger på bloggen, så får jo penger derfra. Så det blir på en måte jobben min. Selv om det startet som en hobby.

 

Hvem er din favoritt artist/kjendis?
- Klarer ikke å velge bare en. Men mine favoritter er Lana Del Rey og Jeffree Star. Lana Del Rey har så fantastisk musikk, som jeg blir helt fengslet av. Hun har også en klesstil som er helt annerledes og veldig inspirerende. Jeffree Star elsker jeg mye på grunn av utseendet og personligheten. Han har så bein i nesa at det er helt utrolig. Den måten han kler og sminker seg på har jeg blitt inspirert av i mange år, og han er virkelig et forbilde for andre mennesker. Tror du at du kommer til å få deg barn og mann før du blir 30?
- Har ingen planer om å få barn med det første. Tenker faktisk å vente med barn til jeg er rundt 30 år. I alle fall til jeg er ferdig utdannet, har jobbet et par og er lykkelig gift.

 

Kan du lage et innlegg om hvordan man kan starte en diett? Har prøvd så mange ganger, men får det ikke til..
- Nei. Jeg går ikke på noe diett, så derfor tror ikke jeg at jeg skal uttale meg om sånt. Syns det er mye bedre og ha et sunt kosthold, og skeie ut med godteri en gang iblant. Det er mye lettereå forholde seg til også, enn hvis man går på en streng diett. De fleste dietter er heller ikke bra for kroppen i lengden, så vil ikke anbefale noen å gå på diett.  

 

Kan du fortelle litt om piercingen din? 
- Tok piercingen i navelen når jeg var 16-17 år. Husker ikke helt når det var, siden det er så lenge siden. Husker det gjorde sykt vondt å ta den, klarte nesten ikke å bevege meg etterpå. Men venninen min tok samtidlig og hun fikk nesten ikke vondt. Så tror det er veldig forskjellig fra person til person når det kommer til smerten. Ettersom tiden gikk merket jeg ikke at jeg hadde i piercingen engang. Jeg husker jeg måtte gå med sånn stygg ring i navelen de første ukene, før jeg kunne skifte til stang som jeg har nå. Husker ikke hvor mye det kostet, men prisen har sikkert endret seg uansett. Tok piercingen på Leading Light i Drammen. Veldig viktig å gå til et piercing studio hvis man skal ta piercing. Da får man gode råd, og sjansen for at piercingen skal bli vellykket er mye større. 

SpørsmålsrundeSiden det er veldig lenge siden jeg har hatt en spørsmålsrunde, setter jeg igang en nå. Svarer på spørsmålene i kveld. Så nå er det bare å fyre løs med spørsmål. Skal prøve å få svart på så mye som mulig. Men altfor private spørsmål svarer jeg ikke på, men det skjønner dere vel uansett ♥

Hva lurer du på?

Treningsplan uke: 36

I det siste har jeg sluntret litt unna med treningen, og da er det viktig å ha en plan for treningsøktene for å komme tilbake på rett spor igjen. Syns det er velig kjekt å skrive ned hva man skal trene de forskjellige dagene, for da vet man akkurat hva man skal den dagen. I tillegg er det mye lettere å komme over "dørstokkmila" når man har en klar plan på øktene. I tillegg kan man ta det rolig ta de treningsfrie dagene med god samvittighet. 

Flere som liker å bruke treningsplaner?