hits

september 2012

Ukens blogg

Denne uken var det over 150 som meldte seg på. Ble utrolig vanskelig å velge ut bare en, siden det var så mange flinke. Men klarte til slutt å finne en spesiell blogg. Denne bloggen blir skrevet av Julie Wilhelmsen, hos radiates.blogg.no. Det er en utrolig søt jente som legger ut mange fine bilder. I tillegg har hun et ryddig og rent design. En blogg verdt å sjekke ut! 

Sen lunsj med Nora

Etter shooten i dag dro jeg for å møte Nora på Solli Plass. Vi tok en liten (og etterlengtet) sen lunsj på Peppes Pizza. Det var utrolig koselig å se igjen Nora. Er så altfor lenge siden jeg har sett henne! Tror ikke det var et sekund stillhet når vi møttes, det må i så fall vært mens vi begge hadde munnene fulle med mat. Hehe! 

'

Backstage bilder fra dagens shoot

Lovte dere litt backstage bilder fra dagens shoot med Christian S. Fikk ikke tatt så altfor mange, siden jeg ble enten sminket eller tatt bilde av hele tiden. Vanskelig å få tatt backstage bilder når man er model. Hehe! Men fikk tatt bilde av studioet og hvordan den andre sminken var. Den første sminken som Helene lå var enkel skjønnsminke. Mens den andre var litt mer crazy. Gleder meg til å få bildene fra Christian. Legger de selvfølgelig ut på bloggen. 

På vei til shoot

I dag skal jeg ta beauty bilder med Christian S. i studio. Gleder meg til å se hvordan sminken mua'en legger blir. Skal prøve å få tatt litt backstage bilder til dere!
Fitness inspo

Når man trener er det lett å miste inspirasjonen litt. Derfor er det viktig å se på litt inspirasjonsbilder iblant. Det som er viktigst med trening er faktisk å spise sunt. På bildene under kan dere se noen tips til sunne og gode matretter. Lykke til!
Innlegg nr. 1000!!

Det er helt utrolig å tenke at dette er mitt innlegg nr. 1000. Føler jeg har oppnådd så mye med bloggen det siste året. Har fått verdens søteste lesere som alltid sier koselige ting ♥ Håper dere vil følge meg gjennom de neste 1000 innleggene! Hvor lenge har du lest bloggen min?
Pakke i posten - Samsung Galaxy S3

I dag fikk jeg endelig pakken i posten fra Elkjøp. Bestilte meg Samsung Galaxy S3 på fredag. Hadde egentlig tenkte til å kjøpe iPhone 5. Men har hørt med mange og lest rundt på internett at S3 er bedre. Så da ble det S3. Må si jeg er imponert allerede. Den fungerer utrolig bra. Kameraet tar utrolig gode bilder, både kameraet forran og bak. Er deilig å ikke ha en knust telefon igjen. Eneste problemet som kan bli med S3 er at den er sykt stor. Hvordan skal jeg få plass til den i bukselommen min? Men på den positive siden er det jo bra at den er stor. Lettere å browse på nettet. 

I tillegg er den jo super fin. Elsker hvite og elegante telefoner, og denne er definitivt det. Noen lesere som har S3? Fornøyd/misfornøyd med den?T.O.T

Nå har jeg nettopp satt meg ned og spist en liten porsjon med havregrøt. Perfekt etter en treningsøkt. I dag har jeg T.O.T. Som står for tæning og trening. Først tæning så jeg får slappet helt av, og blitt varm. Så drar jeg og trener jeg rett etter det. I dag trente jeg mest styrke. Trente armene, bena og magen. Passet på å ikke trene så hardt at jeg kom til å bli støl helt til fredag. Urutinert å være støl på fest. Skal nemlig på sekkefabrikken på fredag. Da er det russe kick off. Tror det blir sykt bra liv der, så gleder meg som en unge! 

Gleder meg også til en ting til. Har nemlig bestilt med en ny telefon. Samsung galaxy S3. Har hørt og lest utrolig mye bra om den, så nå kan jeg nesten ikke vente med å prøve den! Bestilte den hos Elkjøp over telefonen. Så han mannen jeg snakket med sa den skulle komme i går eller i dag. Hvilket den ikke har. Så jeg ringte inn til posten og de sa den kom om 2 dager ca. Dårlig av Elkjøp når jeg gledet meg så mye til å få den!
Meld deg på ukens blogg!

Kjører i gang en ny runde med ukens blogg. Den som blir ukens blogg får bilde (bruker bilde fra vinner sin blogg) og link i sidemenyen min. Den blir også annonsert i ett innlegg på bloggen. Trekker ut ukens blogg på søndag. 

For å bli ukens blogg må du:
- Følge meg på bloglovin HER.
- Legge igjen adresse til bloggen din i kommentarfeltet. 5 skjønnhetstips

1. Alltid bruk hansker når du gjør røffe oppgaver som; hagearbeid og oppvask. Disse oppgavene kan gjøre hendene dine tørre, og man kan lett få små kutt. 

2. På vinteren kan man lett få tørre hender. For å unngå dette bør man bruke håndlotion etter hver håndvask og en gang før man legger seg.

3. For å få sterkere negler og bløtere hud, kan man varme et glass melk (ikke for vamt) og bade hendene i det i ett par minutter. Melken vil eksfoliere den døde huden og kalsiumet vil styrke neglene. 

 

4. Når du filer neglene dine bør du kun file de en vei. Hvis du filer de begge veier kan de fort rispe seg opp og de brekker lettere.

5. Hvis du har veldig mørkt hår bør du ikke overplukke øyebrynene dine. Tynne øyebryn vil forandre hele måten du ser ut på. 

No more extensions!

I det siste har jeg blitt skikkelig lei av å bruke extensions. Er lei av å måtte alltid sjekke om festene syns, ikke kunne ha håret i hestehale, bruke hundre år på å vaske og tørke det, osv. Har brukt extensions siden 10.klasse. Hvilket er 4 år. Så kan med godt grunnlag si at jeg er drittlei av å bruke det. I alle fall for nå. 

Kommer sikkert til å endre mening om 2 uker, kjenner jeg meg selv rett. Men i mellomtiden skal jeg nyte det å ikke trenge å stresse så mye med håret. Pluss at mitt eget hår trenger virkelig en pause fra extensions nå. Skal passe på å kure håret mitt masse og ta godt vare på det, så det kan vokse seg langt, så fort som mulig! Blir veldig annerledes å ha kortere hår igjen. Men kommer nok til å lære å like det etterhvert (håper jeg). 


Litt dårlige og kjappe bilder. Men ville vise dere hvordan håret ser ut nå. Det er litt lysere i.r.l, men har nettopp farget det så det blir litt lysere når jeg har vasket det noen ganger. Hva syns dere?

Ukens blogg

Denne ukens blogg ble Martine Pedersen. Hun blogger på mlp.blogg.no. Martine er bare 13 år, men hun er allerede utrolig flink med bloggen sin. Hun tar fantastisk fine bilder og har et pent design. Hun viser også personlige bilder av seg selv, og sine interesser. En blogg verdt å sjekke ut!


Fyllesjuk sa du?

Da jeg våknet opp på morgenen i dag var jeg helt fin i formen. Gikk (små sjanglet) og spiste litt frokost. Var helt sikker på at i dag kom jeg ikke til å bli fyllesyk. Der tok jeg kraftig feil. To timer etter hadde jeg mest lyst til å synke langt under jorden. Sliten, vondt i hodet, kvalm, osv. Når du har en fæl dagen derpå, vet du at du hadde en god dagen før. Det stemmer veldig godt! I går var jeg nemlig i Hønefoss med fetteren min Magnus. 

Han ringte meg rett etter kinoen var ferdig, og lurte på om jeg ble med til Hønefoss for å drikke litt. Skulle egentlig ikke drikke i går. Men det fristet for mye til at jeg kunne si nei. Så jeg kjappet meg hjem, skiftet og ble kjørt rett opp til Geithus. Hvor vi vorcet bittelitt før vi dro til Alfred (utested) i Hønefoss. Vi stakk litt mellom Alfred og Taffes hele kvelden. Høydepunktet for de jeg var med i går må vel ha vært da jeg begynte å hikke. Aldri sett noen le så mye på grunn av en hikke før. Men nå har jo jeg en litt (veldig) spesiell hikke også da. Som blir enda verre jo fullere jeg blir. Som du kan se video av HER.

Noen lesere som var ute i går?
Dagens outfit

I kveld skal jeg ha en liten kontor kveld. Tror jeg har verdens beste "kontor", nemlig min egen seng! For ja, det er en del jobb med det å ha en blogg. Så må man sette av litt ekstra tid til å svare på mailer, føre regnskap, føre statistikk, forhåndsskrive innlegg, osv. Men det er morsomt, så da bruker jeg gjerne fredagskvelden min på det. Orker ikke ut å feste i kveld. Har hatt en ganske slitsom uke med to innleveringer og en prøve. 

Prøven hadde vi i dag. Tror det gikk ganske bra. Til tross for at jeg kun hadde lest litt i går og på morgenen i dag. Men hadde en liten quiz med noen av guttene i klassen, så fikk lært litt da også. Gleder meg til jeg får tilbake karakteren. Fikk forbløffende nok 5/6 på en bjørne debatt vi hadde på skolen. Ble litt stolt. Første gang har jeg fått så bra karakter i naturfag. Happy. Ellers har jeg vært med Isabella og Linda i Drammen en tur etter skolen. Var på Picasso og skravlet litt (mye!) og tittet litt i butikkene på magasinet. 

 Genser - Cubus // Bluse - Bik Bok // Bukse - Only // Sko - Converse

Mine modellbilder

Siden jeg var 16 har jeg jobbet som modell. Har alltid sett på det som en morsom hobby, og kun det. Har opplevd mye morsomt og blitt kjent med mange fascinerende mennesker i løpet av tiden jeg har vært modell. Siden mange av dere har spurt meg om jeg kunne legge ut bilder fra hele tiden jeg har vært modell, er dette en fin anledning å gjøre det på. Bildene ligger ca i den rekkefølgen de ble tatt. De to første bildene er faktisk fra den aller første shooten jeg hadde. Ser nå at jeg har forandret meg ganske mye i ansiktet. Blitt litt mer voksen. Dette er kun et utdrag av shoots jeg har vært på. Skulle jeg ha lagt ut alle bildene hadde dette blitt et veldig langt innlegg, hehe! 


Fotograf - Aina Regina Eftestøl


Fotograf -  Remi Salievski

Fotograf - Remi Salievski

Fotograf -  Remi SalievskiFotograf - Remi SalievskiFotograf T.V - Remi Salievski //  Fotograf  T.H - Rolf Ørjan Høgseth


Fotograf - Rodrigo Reyes


 
Fotograf - Ramona Kamfjord


Fotograf -  Ann Helen NannestadFotograf - Ann Helen NannestadFotograf - Christian Sennesvik

Så stygg at den er kul

En ting som er standard at vi jenter gjør, er å shoppe masse vi ikke skulle ha. I dag skulle jeg bare innom senteret en kjapp tur etter skolen, for å kjøpe et par hvit singletter. En time senere og 700,- kr fattigere hadde jeg fortsatt ikke funnet en eneste hvit singlet. Men istedet hadde jeg funnet verdens mest behagelige genser og en funky tights. Pluss litt hårfarge. Fargen og mønsteret på tightsen er ganske vill, men jeg digger det. Jeg får også litt ekstra motivasjon til å trene når jeg har fresht treningstøy.

 

Klassebilde, Elle og Stella

I dag har vi tatt klassebilde på skolen. Så da måtte jeg pynte meg litt ekstra. Høye hæler og krøller all the way! Etter klassebildet hadde vi vanlig skoledag. Tror jeg har klart å sovne 5-6 ganger på skolen i dag. Begynte til og med å drømme. Så hardt sovnet jeg! Må virkelig lære meg å gå i seng tidligere på kvelden. Må jo ha skjønnhetssøvnen! 

Det første jeg gjorde når jeg kom hjem fra skolen var bare å sovne med en gang. Lå og sov i 2 timer før mamma kom og vekket meg. Var så trøtt da hun vekket meg at det så ut som jeg var dritings. Sjanglet opp trappen og var helt sløv i trynet. Pent! I kveld har jeg gjort ferdig historie innleveringen, pugget til naturfagsprøven og ryddet rommet. Har også smyglest og Stella og Elle. Skal lese resten av Stella etterpå. Gleder meg! Elsker å lese om mote, tips og skjønnhet. 

5 skjønnhetstips

Nå er det veldig lenge siden jeg har hatt "5 skjønnhetstips" innlegget mitt. Hadde det veldig ofte før, og fikk god respons. Så nå skal jeg starte med det igjen. Skal prøve å legge ut et en fast dag i uken. Hva syns dere om det?1. Tørr og trett hud?
Hvis huden din er tørr og sliten og du trenger litt nødhjelp, vil dette rådet hjelpe deg. Dra på apoteket eller i en helsekost og kjøp e-kapsler eller nattlysolje. Ta hull i oljen på kapselen og smør oljen på¨huden. Det gir nydelig næring og beskyttelse. 

2. Flass og tørre partier
Hvis du flasser litt her og der, bør du ta en god skrubb. Tørr hud har behov for jevnlig peeling. Slik at de døde hudcellene ikke blir liggende utenpå huden, og forhindrer at fuktighet, fett og andre nyttige ingredienser trenger inn. 

3. Få sminken til å sitte
Hvis man bruker en fikseringsspray sitter sminken mye bedre. Jane Iredale D20 hydration spray eller GloMinerals Hydrating Mist er to gode alternativer. Dusj lett over ansiktet når du er ferdig med sminken. Vil du fiksere sminken men ha et mattere resultat, anbefaler jeg å pudre over med transparent pudder på en stor kost.

4. Sterkere farge på øyeskyggen. 
Øyeskygger er laget så man kan bruke de både i tørr og våt tilstand. Fargen på øyeskyggen blir sterkere hvis du legger med et fuktet redskap. Pensel eller svampapplikator fungerer bra til dette.

5. Ikke tid til å vaske håret?
Dersom du ikke har hatt tid til å vaske håret, eller ønsker kun å vaske håret hver 2.dag, kan du bruke en tørrshampo. Den vil friske opp håret ditt og matte ned fettet. Min favoritt tørrshampo er fra Define.  

 

Kveldstrening i Hoensmarken

I kveld har jeg tatt en løpetur med hunden til søsteren min, Pandora. Var deilig å løpe ute! Var veldig mange som var ute og jogget i Hoensmarken. Vanligvis møter jeg kanskje på 1-2 personer. Men i kveld møtte jeg på 25-30 stk. Litt slitsomt når man løper med en nysgjerrig liten hund som skal hilse på alle. Kjente jeg ble skikkelig god og varm når jeg løp. Deilig å forbrenne litt kalorier. Har 3000 meter testen på mandag i gymmen. Så må trene meg opp litt ekstra denne uken. Har dere trent i dag?En sølete liten hund!

Meld deg på ukens blogg!

Kjører i gang en ny runde med ukens blogg. Den som blir ukens blogg får bilde (bruker bilde fra vinner sin blogg) og link i sidemenyen min. Den blir også annonsert i ett innlegg på bloggen. Trekker ut ukens blogg på søndag. 

For å bli ukens blogg må du:
- Like facebooksiden min HER
- Legge igjen adresse til bloggen din i kommentarfeltet. 
Prøving av russeklær

I går var jeg i studio med russedress og prøvde ut noen av russeklærne. Utrolig mye bra klær! Kjenner jeg gleder meg skikkelig til å bli russ til våren. Jeg forestilte meg egenlitg at russebuksene kom til å kjennes harde og ubehagelige ut. Men det var de absolutt ikke. Prøvde også parkasen, som var i størrelse XL. Veldig stor altså! Den haddeogså ett kjekt rom i jakken hvor man kan gjemme tingene sine. Veldig kjekt når man ikke gidder å ta med seg veske overalt i russetiden. 

Oppfordrer alle som blir russ i 2013 og 2014 til å registrere seg på russesiden.no. Da får dere med dere nyheter utover året, osv. Du kan registrere deg kjapt og enkelt HER!


Bildene er tatt hos Haugaard Photography

Personlig almanakk

For en stund tilbake hadde jeg en konkurranse på bloggen hvor man kunne vinne en personlig almanakk fra personligalmanakk.no. Jeg fikk også en selv, og jeg elsker den! Bruker den hver dag. Skriver opp alt fra prøver og treninger til kinoturer. Veldig smart for surrehuer som meg å bruke en slik almanakk. Da slipper man å glemme viktige ting. Bakerst i boken kan man også velge hva slags ark man vil ha. Jeg valgte vanlige linjer. Så der skriver jeg opp alle viktige numre (i tilfelle telefonen skulle stryke med), når jeg har prøver og innleveringer, når jeg begynner og slutter på skolen, osv. Veldig greit å ha alt samlet på ett sted. 

Russ 2013?

Nå som jeg er på mitt siste år på videregående nærmer russetiden seg med stormskritt. Jeg kan nesten ikke vente med å starte russetiden. Alkohol nivået kommer til å bli høyt, russeknutene skal tas og hele tiden skal være vill! Russetiden er noe alle har gledet seg til helt siden de gikk på barneskolen og russen kom innom med russekort. Russetiden skal markere at man endelig er ferdig med videregående. Men når man er russ trenger man russeklær. Man må ha det som er standard; russebukse, russekort, russelappen, russelue, russefløyte og selvfølgelig strykesett til å sette sitt eget preg på russebuksen. 

Selv har jeg bestilt klær fra russesiden.no. Det er fordi de har mye bra å velge mellom. Grunnpakkene er veldig billige. Den lille grunnpakken koster kun 299,- Medium grunnpakke koster 399,- og den store grunnpakken koster 599,- I alle pakkene følger det med; valgfri snekker/heldress, russekort (1000 stk.), russelue og russelappen. Så du får virkelig mye for pengene! Fristen for å kjøpe grunnpakke er 17 september. Fristen for å bruke rabatter er også 17 september. Oppfordrer alle til å handle inn det de skal ha og bekrefte bestillingen før 17 september. Den 17 september bestilles alle klærne til Russ 2013, skynd deg før det blir utsolgt i nettbutikken. 


Øverste strykesett - Her // Nederste strykesett - Her // Sko - Her // Russebukse (har valgt selv) - Her // Medium grunnpakke - Her 

Kosekveld med Isabella

Ikke få bakoversveis nå folkens. Men gjett hva jeg har gjort i dag!? Sittet barnevakt for Emmeline. Har passet henne siden 4. Gitt henne mat, badet henne og lagt henne. Skikkelig flink blitt! Heldigvis er det lenge til jeg skal ha barn selv, men skillsene er på god vei! Nå som Emmeline er lagt skal jeg og Isabella se på film. Skal kose oss skikkelig med godteri. Det søteste iphone dekselet!

Når jeg kom hjem fra skolen, lå det en liten pakke på kjøkkenbenken, og ventet på meg. I den lille pakken var det ett nytt iphone deksel. Ett utrolig søtt et! Bestilte det HERFRA på ebay. Utrolig at det kun kostet 35,- kr, og det er inkludert frakt! 
10 kjappe

1. Hva er det første du gjør om morgenen?
Sjekker alt på mobilen; mailen, instagram, blogg, twitter, facebook. Kjekt å bruke for å våkne!

2. Hva spiser du helst til frokost?
Det er veldig opp og ned. Men helst vil jeg spise pizza til frokost hver dag. Men det går jo ikke. Pleier å ende opp med det mest oppfinnsomme; brødskive med brunost.  

3. Hvilke ting går du aldri noe sted uten?
Iphonen min, nøkler, lommebok, leppestift (må jo se bra ut!).  4. Hvor ser du deg selv om ti år?
Om 10 år har jeg barn, hund og mann. Neida. Det ville vært kjedelig! Har ikke lyst på barn når jeg er 29. Men det jeg håper på er at jeg jobber som journalist eller redaktør for et stort moteblad. Enten bor jeg i Oslo eller New York. 

5. Drømmejobb?
Av det som kan skje er min største drøm er å kunne leve av blogging. Vil også bli motejournalist. Hvis jeg skulle velge blandt alle jobber i hele verden måtte det nok bli en jobb som gikk ut på å feste med kjendiser og skrive om det. Hadde opplevd mye bra da!

6. Om du kunne møtt hvilken som helst person i hele verden, hvem? Og hva ville dere gjort?
Lady Gaga. Elsker henne høyt! Hadde vært gøy å se hvordan hun er i virkeligheten. 

7. Om du kunne vært hvor som helst i hele verden akkurat nå, hvor?
Maldivene kanskje? Ser sykt fint ut der. Paradis! Eller så har jeg veldig lyst til å dra til Italia og New York. 

8. Hva er det siste du handlet?
Av det jeg kan huske er det siste jeg shoppet det fra turen på Buskerud Storsenter. Da jeg kjøpte blandt annet det på bildet under.

 

9. Fortell noe om deg selv som ikke så mange vet. 
Jeg er veldig åpen når det kommer til alder. Om gutten jeg dater er 15 eller 32 spiller ingen rolle for meg. Oppførselen er det som betyr noe. 

10. Hva mener du utgjør en god blogg?
Design og gode bilder er viktig for meg.  Det er også viktig at bloggeren skriver så ting blir morsomme og viktige. 

 

Pakke i posten!

I dag har jeg fått en pakke i posten som jeg har ventet med stor spenning på! Jeg skal nemlig prøve ut en ny type extensions fra Locks and Bonds. Det er tape extensions. De har nettopp startet med å selge disse type extensionene, så da måtte jeg bare prøve de ut! Har lest en del om tape extensions og det lover bra! Tape extensions kan du finne HER. Nå skal jeg ta av micro ringene jeg har på. Har hatt de på i tre måneder, og etter en uke i syden med saltvann var det på tide. Selve håret er ikke veldig slitt med selve skjøtene måtte byttes ut uansett. 

Skal selvfølgelig legge ut bilder med en gang det nye håret er på! Endelig tilbake fra fjelltur

I dag begynte morgenen med ett fullt stress. Søsteren min skulle kjøre meg til skolen, og vi var veldig forsinket. Kom ferdig på skolen 7:58, og bussen gikk 08:00. Så rakk det akkurat!

Vi er nettopp ferdige med å gå turen. Den var lang og slitsom. Men er glad jeg gikk den. Det var fantastisk natur rundt på Haglebu fjellet. Turen vi gikk var ganske lang. Hele 11 kilometer. Selv om det ikke høres så langt ut, kjentes det veldig langt ut. Stien vi gikk på var veldig smal og det gikk opp og ned hele tiden.

Nå skal vi dusje og lage litt taco etter det. I kveld skal vi i lavvoen og ha litt allsang og kveldskurs. Gleder meg!

Spis is uten dårlig samvittighet!

Det er mange der ute som leter etter godsaker man kan spise uten dårlig samvittighet. Is er min svake side, så kan absolutt si at jeg er blandt de. Dette er absolutt en is alle må prøve ut. En hel is inneholder kun 60 kcal. Hvilket er sykt lite. Det er en saftis. Men den er ikke som andre saftiser, denne er bedre. Denne har bedre smak og konsistens. Syns de fleste saftiser smaker så mye sukker, og de virker krystallisert. Men det gjør ikke den her. Den kan kjøpes på bensinstasjoner og kiosker til 20,- kr. Fjelltur i morgen!

I morgen reiser jeg med skolen til Haglebu. Skal gå i fjellet i 5 timer. Kjenner at jeg gru-gleder meg veldig. Håper ikke at jeg blir altfor sliten. Men blir nok kos. Vi skal sove over på hytter som ligger på Haglebu. Skal på hytte med 5 andre jenter fra klassen. Så det blir koselig å bli mer kjent med de. Har ikke begynt å pakke til turen helt enda. Tar det i kveld. Håper virkelig ikke jeg går på en smell da! Men nå må jeg stikke. Blogges senere!Lørdagstrening

Føler meg alltid så fresh etter en runde med T.A.T. Elsker T.A.T. Tanning and training. I dag tok jeg først litt sol også dro jeg på trening. Trente mest kondisjon i dag. Men tok en del styrke på armer og mage også. Er så sliten i armene at de skjelver helt! Deilig å vite at man har fått utnytte av treningen. Nå har jeg nettopp kommet hjem fra trening så nå koser jeg med med litt sunn snacks. Gulrøtter, mango og dip (mager kesam med holiday dipmix). Supergodt!

Dagens outfit

Ett kjapt outfit innlegg før jeg stikker ut. Vet det blir veldig ensformig med nesten bare outfit innlegg om dagen. Men har veldig mye å gjøre. Så da blir bloggen (ufrivllig) nedprioritert. Men outfit innlegg må til!

 

Jakke - H&M // Sko - Converse // Bukse - Cubus // Topp - Aner ikke!

Noen bra filmer?

Jeg elsker å se på filmer og serier. Favorittserien min er TBBT (the big bang theory). Absolutt den beste serien! Har sett alle episodene som har kommet ut. Så nå trenger jeg deres hjelp. Trenger noen nye filmer og serier jeg kan se på. Kom med deres favoritter! 

Hårfarger og sveiser hittil i år.

Hittil i år har jeg hatt 5 forskjellige farger/frisyrer. Helt vilt hvor fort jeg blir lei av hårsveiser. Blir liksom aldri helt fornøyd. Men nå tror jeg endelig at jeg er fornøyd. Utifra bildene ser den fargen jeg har nå best ut! Hva syns du? Bildene ligger i rekkefølgen jeg har hatt de.

Kort svart hår; November - februar

Langt svart hår; Februar - Juni

Kort lysebrunt hår; 3 dager i juni

Langt lysebrunt hår; juni - august

Langt brunt hår; august - nå

Dagens outfit

Ble litt kveldsbilder til dagens outfit. Isabella var så søt og tok litt bilder av meg rett etter kinoen forran Drammenselven. Er så idyllisk her!
Sko - Converse // Genser - Hilfiger // Jakke - H&M // Bukse - Cubus // Veske - Husker ikke

Kino med bestevenn

I dag har jeg vært på kino med Isabella. Vi så filmen "Ted". Sykt morsom! Lo og smågråt om hverandre. Den hadde mange morsomme øyeblikk, men også mange triste og søte øyeblikk. Anbefaler alle å se den! Skal ikke avsløre for mye om filmen for de som ikke har sett den enda. Noen som har sett den forresten? Spiste bare jordbær og drakk vann når jeg var på kino. Og en liten sjokolade da, hehe. Prøver hardt å droppe godteriet helt ut. Godteri ødelegger så mye for meg, så må virkelig slutte med det.Etter filmen gikk vi en tur på Jonas B Gundersen og tok en kaffe. Snakket selvfølgelig om det vanlige; gutter, gutter og litt gossip. Haha, standard jenter? En ting er sikkert; det er aldri ett stille øyeblikk når jeg og Isabella er sammen. Er alltid så mye vi har å si til hverandre. Viktig å dele alt ♥


Elsker mandager!

Den eneste dagen vi starter 9:30 på skolen er på mandager. Tror kanskje lærerne har hatt en liten baktanke med det. Love it! Digger at vi slipper å stå opp sykt tidlig rett etter helgen. Skal ha gym etterpå. Gleder meg. Har ikke kommet ordentlig igang med treningen igjen så trenger en liten dytt nå. Når jeg kommer hjem er det ett klesrom som står og venter på å bli ryddet. Det ser ut som noen har rivd ut alt av skapene og kastet det rundt. Så må få ryddet opp nå. Mamma begynner å klage litt mye på rotet..

Bilder fra bryllupet!

Gårsdagen var fantastisk morsom! Var så koselig å se tante Kjerstin bli gift. Så nå kan jeg offisielt kalle Arne for onkel. Når tante gikk oppover kirkegulvet kjente jeg at det var umulig å ikke blir litt rørt og begynne å gråte. Hun var så vakker! Etter vielsen tok vi en del bilder utenfor kirken, før vi dro videre til mottagelsen. Der spiste vi god mat og kaker. Senere på kvelden begynte folk å bli litt fulle så da ble det litt selskapsleker som; hatteleken, stolleken og en konkurranse som vi måtte spise 3 mariekjeks og plystre "bæ, bæ, lille lam" og blåse opp en ballong til den sprakk. Var utrolig gøy å være med i konkurransene! Etter det danset alle og hadde det kjempe gøy! 

Ett lite bildedryss fra gårsdagen.

 Meg og Eveline (kusinen min)

Madeleine (søsteren min) og meg. Er vi ikke like? haha.


Øl må man ha!

Meg og Magnus (fetteren min)Outfits of August

11 antrekk på en hel måned, her er det virkelig rom for forbedringer. Må blir flinkere til å ta antrekksbilder hver dag. Og ute; det er viktig. Er ikke noe fan av å ta bilder inne. Men når det er dårlig vær har man ikke så mye valg. Men må prøve å finne en løsning på det. Nå er jeg spent på å høre hvilket antrekk dere liker best! 
Bryllup

I dag skal jeg i brylluppet til tanten min Kjerstin. Skal straks dra så har litt dårlig tid. Vi skal først i kapellet også skal vi videre på mottagelsen. Gleder meg veldig til å se tanten min gifte seg! Blir koselig å være med alle i familien også. Har helt skrivesperre nå, så kommer ikke på mer å skrive. Haha. Kos dere masse i dag ♥ Har lagd outfit innlegg, så legger ut det senere i dag.