hits

september 2011

PORTEFØLJE

Her er litt av modellporteføljen min. 

 


Fotograf: Remi Salievski


Fotograf: Remi Salievski


Fotograf: Madeleine Bakken 


Fotograf: Rolf-Ørjan Høgseth 


Fotograf: Cat Raven


Fotograf: Rodrigo Reyes


Fotograf bilde t.v: Remi Salievski // Fotograf bilde t.h: Cat Raven
 

Fotograf: Remi Salievski


Fotograf: Rodrigo Reyes

 

 Hva syns du om bildene?

 

Love Stina <3

5 RARE FAKTA OM MEG

1. Det beste jeg vet er å tasle rundt i leiligheten min iført singlet, en stor silkeboxer og de tøflene som er på bildet under. Avslappet og deilig! 

 

2. Jeg hater kroppshår. Har egentlig helt angst for det. Når jeg sier kroppshår mener jeg hår under armer, skjegg, nedentil, bryst, rygg. Leggene og lårene er det greit med hår, så lenge det ikke ser ut som en ape. Ja, dette gjelder både jenter og gutter. Hår er ekkelt. Kun øyebryn og på hodet som er greit. Der må man faktisk ha hår. Liker ikke skallede mennesker. Ser rart ut. Nei takk! Til han til venstre. Ekkel og hårete. Han til høyre derimot. Ja takk! Null hår på kroppen. 

 

3. Jeg drikker kun vann. Jeg drikker ikke brus, juice, melk, kaffe, energidrikker. Jeg synes rett og slett ikke at det er godt lenger. Det er heller ikke bra med så mye sukker og syre på tennene heller, derfor drikker jeg vann til alt (bortsett fra fylla da, haha). Til og med når jeg spiser godteri drikker jeg kun vann. Selvfølgelig det kan hende en sjelden gang i blant at jeg drikker noe annet enn vann og alkohol, men det er sjeldent.

 

4.  Jeg må bruke foundation hver dag, hvis ikke får jeg kviser. Hvis jeg går ett par dager uten foundation får jeg masse kviser. Skikkelig rart at det er sånn, med tanke på at det burde vært omvendt. Gikk uten foundation i ett år. Brukte det kun en gang i blant, og da fjernet jeg den alltid på kvelden. Da hadde jeg faktisk utrolig mye kviser og dårlig hud. Så jeg konkluderer med at jeg har rar hud. Hmm..
5. Gjennom hele 2. vgs og halvparten av 1.vgs sov jeg kun 3-4 timer per natt. Hadde en fast sovedag i uken, som var onsdager. Var ekstremt hyperaktiv på skolen hvis jeg sov like mye som andre mennesker. Så jeg måtte være dødstrøtt hele tiden for å ikke fly i taket. Haha. Trygt. 

 


♥ Har du noen rare vaner/meninger?

 

Love Stina <3

AFTER PHOTOSHOOT

Som jeg sa i går, var jeg på photoshoot hos Rolf-Ørjan Høgseth i går. Vi hadde en bikini shoot. Det var jeg og en modell til som byttet på å bli tatt bilder av. Den andre modellen var Caroline fra samme byrå som jeg er i (starlet). Jeg syns shooten gikk veldig bra. Tror det kun ble svart-hvitt bilder. Så gleder meg virkelig til å se bildene fra shooten! 

 

Etter jeg var ferdig på shooten gikk jeg bort til jobben til Isabella (bestevennen min). Hun jobber på Glass i Drammen, som kokkelærling. Vi ser hverandre så sjeldent for tiden så det er utrolig koselig når jeg får møtt henne! Når hun var ferdig på jobb bestemte vi oss for å gå ut å ta en pils. Sjokkerende nok var det faktisk bare ett sted som var oppe lengre enn 23. Så vi endte opp på Henriks. Nesten bare gamle mennesker, så følte jeg meget ung der! Haha. Møtte igjen en venninde jeg gikk på ungdomsskolen med også faktisk, så det var koselig. 
♥ Hva gjorde du i går?

 

Love Stina <3

PÅ VEI TIL PHOTOSHOOT!

Nå sitter jeg på toget på vei til Drammen. Klarte faktisk å prestere å ta bussen til Sandvika en time for tidlig, litt usikker på hvordan jeg klarte det. Så jeg stakk bort på Sandvika senteret og kjøpte en ny klokke. Men orket ikke gå rundt, så jeg satt meg ned på en krakk og var litt forever alone. Haha, jeg er alt for mye på artige.no

Uansett, I dag skal jeg shoot hos Rolf-Ørjan Høgseth. Han skal ta noen bilder av meg i studioet. Looken i dag er veldig naturlig. Nesten ikke noe sminke og rett hår. Siden det er bikini shoot er det viktig at det ikke er for mye glitter og stas, for da kan det fort bli glamour. Og det har jeg ikke veldig lyst til at det skal bli.

Jeg gleder meg skikkelig til shooten i dag! Tror det kan bli morsomt og krevende.

- Har du vært på photoshoot før?

Love Stina <3

ENDRINGER PÅ BLOGGEN

Nå har jeg endret fargene litt. Endret bakgrunn, overskrift fargen og innleggsskrift-fargen. Likte ikke så godt rosa. Syns ikke det er helt meg, hehe. 

 

♥ Hva syns du om endringene?

 

Love Stina <3

ENDELIG HJEMME!

I dag har det bare vært rush. Jeg ble vekket 8:30 og måtte hoppe rett i dusjen, for så å spise frokost og fikse meg. Når klokken var 10:20 dro vi til kirken for en barnedåp som føltes ut som varte i mange timer. Presten Ble aldri ferdig med å preke! Å synge måtte vi også! Selv om jeg droppet den delen med glede!

Når vi var ferdig i kirken dro vi videre til selskapslokalet. Vi spiste rømmegrøt, spekemat og masse an det godt. Etterfulgt av kaker og godteri. Det var utrolig mange fra familien i selskapet. Så var koselig å catche up med alle.

♥ Hva har du gjort i dag?


Love Stina

PÅ VEI TIL DÅP!

Nå sitter jeg i bilen på vei til dåpen til tanteungen min Emmeline. Jeg skal være fadder faktisk. Ikke at jeg vet så mye om hva det å være fadder vil si da men. Fik høre at en av oppgavene til en fadder var å lære barnet om den kristne tro. Som om det kommer til å skje. Jeg har jo ikke peiling på kristendommen engang.

Hvis jeg skal få barn skal de ha navnfest, ikke noe kirke saker her nei.

- Hva syns du om dåp i kirke?

Love Stina <3

GÅRSDAGENS SHOPPING!

Etter at jeg hadde vært i møte i går dro jeg innom Sandvika senteret en tur, for å kjøpe nytt pudder. Men endte selvfølgelig opp med mer enn bare pudder. Tøflene jeg kjøpte var helt utrolig herlige! Søte og hvite. Utrolig deilige å ha på. Har bare lyst til å gå rundt i de hele tiden! 


H&M 


H&M 


H&M
Accesories


♥ Hva syns du om innkjøpene?

 

Stina <3

INFO OM LOCKS AND BONDS HÅRETHar i det siste fått endel spørsmål angående hair extensionet jeg fikk av Locks and Bonds. Så da tenkte jeg at jeg kunne lage ett innlegg som jeg kan svare på alle spørsmålene deres om det. 

- Hvilket hår bruker du?
DETTE håret.


-  Hvordan er kvaliteten på håret?
Den er veldig bra! Det er veldig bløtt og blankt. Det ser heller ikke sånn "fake" ut, som andre extensions fort kan gjøre.  

- Er håret ekte?
Ja. Alt håret derfra er 100% ekte. Mange som selger extension billig blander i dyrehår eller syntetisk hår, for å gjøre det billigere. Noe som gjør at det blir dårligere kvalitet. Mens hos Locks and Bonds er det kun menneskehår, hvilket gir utrolig god kvalitet.  

- Kan man bruke glattetang/krølltang på det?
Ja, siden det er ekte menneskehår kan du style det akkurat som det skulle vært ditt eget. Det lar seg faktisk krølle lettere enn mitt eget hår. 

- Hva slags børste bruker du på det?
Jeg bruker nesten bare naturbørste på det. Det kan du få kjøpt overalt. Men det er litt dyrt. Jeg bruker også en annen hårbørste som er av plastikk, som er lagd for langt hår. Den fungere også veldig bra. Den er stor og firkantet, hehe .

 

Trykk HER for å se mer av hair extensionene til Locks and Bonds

♥ Noe du ikke fikk svar på?

 

Stina <3

KONTAKT

stina_blogg@hotmail.com bruker denne mailen til alt av bloggting. Så hvis dere har noe spørsmål, ting dere ikke vil si til offentligheten eller bare vil sende meg noe. Send det til denne mailen. 

 

Har også en Facebookside du kan følge bloggen min på. Legger ut link til alle innleggene jeg poster der ♥Love Stina <3

LITE INSPIRASJON FOR TIDEN!

Nå for tiden føler jeg at jeg er helt tappet for inspirasjon. Energinivået er heller ikke så mye å skryte av. Humøret mitt er heller ikke på topp (med noen unntak). Jeg klarer liksom ikke blogge sånn som jeg vil blogge.

Helst vil jeg gjerne legge ut 3 innlegg hver dag til dere, leserne mine <3 Men nå for tiden er det såvidt jeg klarer å legge ut ett. Det værste av alt er at jeg ikke aner hvordan det ble sånn. Hvordan jeg gikk så tom for inspirasjon. Hvordan energien min ble helt borte.

Jeg tar masse bilder som jeg skal bruke på bloggen. Tenker ut hva jeg skal skrive osv. Men når det kommer til å faktisk legge ut innlegget, sier det stopp. Jeg ser på det rett og slett som mye mer tidkrevende og stressende enn det er. Don't get me wrong. Jeg vil bruke mye av tiden min på å blogge. For jeg liker virkelig å blogge. Men et eller annet har skjedd som har endret meg.

Sitter egentlig bare å venter på at en stor ting skal skje. Som endrer ting. Som gjør at jeg får inspirasjonen tilbake igjen.

- Har du noe tips til hvordan jeg kan få inspirasjonen tilbake?

Stina <3

Ryddedame

Jeg har alltid vært en rotekopp på hjemmebane. Barnerommet mitt var alltid totalt rotete. Jeg kunne rydde det helt pent, og etter to dager var det totalt rotete igjen. Skulle tro at det gikk små rote alver på rommet mitt. Men nei, det var bare meg. Nå som jeg har flyttet for meg selv har jeg lyst til å ha det ryddig, rent og pent hele tiden. Men det er vanskelig har jeg merket. Tror rotealvene har fulgt etter meg. Hehe. 

I går var jeg å tok noen gatemote bilder, så det kommer et gatemote outfit i kveld. Må skjerpe meg på det føler jeg. Har vært utrolig dårlig på det i det siste. Men er så vanskelig å finne godt kledde folk når man må være kresen. Noen som har tips til hvor jeg kan lete? Oslo sentrum altså. 

 

♥ Er du rotete eller ryddig?

 

Stina <3

Stolt tante!

Etter jeg var ferdig på jobb i dag dro jeg til Mjøndalen for å besøke søsteren min. Det var faktisk over en måned siden sist jeg så henne og moren min. Så trengte å besøke de nå, følte jeg ♥ Det var utrolig koselig å bare være med de igjen. Kjenner jeg savner de noen ganger. Men hvem sa det ville bli lett å slippe alt og dra fra alt, og flytte for seg selv alene i Oslo i en alder av 18? 

Som mange av dere vet har jeg angst for barn og babyer. Dyp angst. Eller, kanskje ikke angst. Men jeg takler de virkelig ikke. De skriker, gråter, gulper og gjør andre ekle og irriterende ting. Så når søsteren min fikk barn i begynnelsen av sommeren ble det veldig rart for meg. Jeg ble tante. Rart. Følte meg gammel. Men klarer faktisk å holde babyen til søsteren min. Hun skriker faktisk ikke. Hun bare ligger der og er søt. Da er det greit. Helt til hun gulper eller noe, da er det rett over til moren hennes igjen. Haha, skal ikke akkurat ha meg barn med det første. 


Det snåle uttrykket hennes da! Hehe. 

 

♥ Hva syns du om barn?

 

Stina <3

 

 

Jeg har vunnet en iphone 4 + masse deksler fra handelsportal.no!

I forbindelse med en sponsing av 50 bloggere ble den som fikk flest til å trykke inn på »handelsportal« sin hjemmeside, en iphone 4 + masse deksler. Ikke nok med det, men også så masse deksler frem til jul. Og av de 50 bloggerne, vant jeg! Whoop whoop! 

Eneste minuset var at jeg kjøpte meg en iphone 4 tidligere i sommer. Så hadde egentlig ikke trengt å kjøpe den. Men fikk solgt den i stad. Så det gikk heldigvis bra (3500 kr rikere ble jeg også).Har forresten også glemt helt bort å trekke vinner av konkurransen jeg hadde på bloggen om å vinne iphone 4 deksler. Trekker en vinner i morgen ♥

Her er bilder av det jeg fikk:♥ Hva syns du om dekslene?

 

Stina <3

Ut med Isabella

Nå skal jeg en tur til Sandvika for å møte Isabella. Vi skal ut å spise litt middag. Aner ikke hva eller hvor. Men det finner vi ut!

I dag har jeg holdt på med å fikse nytt design og header til bloggen. Vil ikke si noe om hvordan det kommer til å bli før jeg publiserer det i kveld. Gled dere!

- Hva har du gjort i dag?

Stina

Goodiebag fra Streetstyle lanseringsparty

Som jeg lovte i mitt forrige innlegg skulle jeg legge ut bilder av hva jeg fikk i goodiebagen på lanseringsfesten til Streetstyle. Fikk faktisk utrolig mye stæsj. Det var mye som jeg fikk dobbelt av, siden guttene jeg var med ikke trengte jente-ting. Men tok bare bilde av det som var oppi goodiebagen originalt. 
Hvem vet, kanskje jeg lager noen produktanbefalinger når jeg har fått prøvd produktene etterhvert? 

 

♥ Har du noen av produktene?

 

Stina <3

Streetstyle releaseparty

På torsdag var jeg på releasepartyet til bloggmagasinet Streetsyle. Jeg dro dit med Thea, Cecilia og en venninde av Thea. Festen ble avholdt på Fugazzi (var det riktig skrevet?). Jeg drakk og koste meg. Jeg ble også kjent med noen veldig hyggelige gutter. Jeg møtte også Lea Reiff, Tommylife, Nora Alba og flere andre bloggere. Jeg fikk også med en stor goodiebag med mye produkter (kan vise det i neste innleg). Her er noen bilder fra kvelden.
Meg, Thea


Meg, Mira og Thea


Tommylife, meg, Per Ivar (en av guttene vi ble kjent med), Thea             Bildene er lånt fra Thea sin blogg

 

 

Etter at vi hadde vært på Fugazzi en stund dro vi videre. Siden det var en torsdag og jeg og Thea er under 20 måtte vi dra på et sted med 18 års grense. Så det falt på Trompeten Karaokebar. Jeg har faktisk blitt advart om å ikke dra dit. Har hørt myer fælt om det stedet. Men likevel dro jeg. For å si det mildt; det var det sykeste jeg har opplevd. Det var transer som stod å vrikket og vrengte seg med minikjoler på dansegulvet. Turbolesber som stod å hoppet opp og ned og trodde det var dansing. Samt en raring som virkelig ikke kunne synge, som sang karaoke sånn 10 ganger. Jeg ble helt satt ut der jeg var. Herre for noen mennesker. Ble helt skremt jeg. 

Altså, jeg har absolutt ingenting imot transvesitter, homofile eller noe. Men det ble litt vel i det meste laget for min smak. Uff uff. 

 

♥ Har du vært på trompeten før?

 

Stina <3

Premierefest i kveld!

I vår var jeg på et bloggmøte, jeg ikke kunne fortelle dere om. Der utviklet vi (jeg og noen andre blogg jenter) et blad med jentene fra egmont. Vi utviklet bladet Streetstyle. Det er et bloggmagasin som kommer en gang i måneden. Trykk her for å se mer om det.


I kveld har bladet premierefest, og jeg skal dit. Jeg gleder meg utrolig mye! Jeg skal dit med Thea og Cecilia. Jeg kommer nok også til å møte på mange andre bloggere. Blir utrolig gøy å være med andre som har samme interesse som jeg har. Jeg skal ta masse bilder som jeg kan legge ut på bloggen, så dere kan se ♥

 

♥ Har du hørt om streetstyle?

 

Stina <3 

Jeg vil lese din blogg!

Er så mange blogger jeg leser fast. Men er så lei av å bare lese "kjendis" bloggene. Fotballfrue, tcmn, sophieelise, nettenestea, osv. Så jeg vil gjerne finne noen blogger som ikke er så langt oppe på listen, men som er utrolig flinke. Så hvis du har en bra blogg, helst mote/hverdag blogg, skriv den gjerne ned i kommentarfeltet :-) 

♥ Hva er din blogg?

 

Stina <3

Er så glad nå!


Fotograf: Remi Salievski // Modell: Stina Bakken (meg)


Akkurat nå er jeg så utrolig glad. Glad i dere leserne mine. Som skriver så mye koselig og snilt til meg. Setter utrolig pris på det ♥ Er også en ting til jeg er glad for, men det kan jeg ikke fortelle om enda. Forteller det om et par dager. 

 

♥ Hvordan har dagen deres vært?

 

Stina <3

Jeg er med på God Kveld Norge

For et par uker siden var jeg med på en photoshoot med Big Brother deltaker Kristoffer Tafjord og fotograf Rolf-Ørjan Høgset. Vi tok en del bilder som skal brukes i blader. Er ikke sikker hvilke blader. Mens vi hadde en photoshoot kom tv 2 og filmet oss. Var utrolig morsomt, men litt kleint å se på klippet på God Kveld Norge. Ble litt kjent med Kristoffer Tafjord på photoshooten, han virket som en veldig hyggelig gutt. Håper han kommer langt på Big Brother. Trykk HER for å se klippet. 

 

 Noen bilder fra klippet


♥ Hva syns du om klippet?

 

Stina <3

Testing av 4 mascaraer

Jeg har testet 4 forskjellige mascaraer. Jeg ble mest fornøyd med Big Bold fra Isadora. Den lagde de største øyevippene. De andre så mer rene og naturlig ut. Når jeg tok på mascara tok jeg først et tynt lag mascara på alle vippene oppe. Så ventet jeg til det nesten hadde tørket. Så tok jeg på mer mascara frem til det var som jeg ville. 

 ♥ Har du prøvd noen av mascaraene? Hvis ja, hvilken er din favoritt?Stina <3 

isadorautvalgt

Shopping dilla?

Jeg bare mååå ha ting, klær, sminke, smykker, alt. Fikk lønning for et par dager siden og har betalt husleien. Så nå må jeg ut å svi av litt penger. Har gått tom for yndlingsparfymen min også, Paco Rabanne; Lady Million så må kjøpe en ny. Elsker virkelig den Parfymen. Gutte versjonen av den (one million) er virkelig orgasmisk. Den er helt sykt god. Alle gutter: bruk den!!

Noe som også er rart er at jeg har mistet sulthetsfølelse. Jeg kjenner ikke at jeg blir sulten. Merkelig. Litt skummelt med tanke på at jeg har spist 2 rugsprø og 1 gulrot i dag, og jeg er ikke sulten. Kan hende det er fordi jeg har vært syk i en uke nå. Håper i alle fall det går over før jeg blir helt utsultet!

- Er du også syk nå som det er høst? Føler alle er det!

Stina <3