august 2017

Jeg var livredd før legetimen..

// inneholder reklame

Nå har jeg nettopp vært hos legen, og jeg har noen nyheter jeg vil dele med dere. Jeg har jo fortalt dere en del fra før av, om at jeg har følt meg veldig dårlig den siste tiden. Jeg har vært skikkelig slapp og sliten, svimmel og hvis jeg bare gikk opp en trapp fikk jeg puls på 125 og kjente pulsen dunkende oppe i hodet mitt. I tillegg har jeg hatt veldig vondt i kroppen, og spesielt i leggene. Hvis jeg tok på en jeans som satt såvidt etter holdt jeg på å besvime, fordi det kjentes ut som at leggene mine ble kvalt. 

Rimelig syke greier eller hva?

Vel, etter sist gang jeg blogget om dette fikk jeg en del kommentarer på at det var mange som trodde at jeg hadde diagnosen ME. Jeg kjenner en del som har den diagnosen, og jeg har sett hvor jævlig den er å ha. Det er en sykdom som blant annet gjør deg kronisk utslitt, og det finnes ingen behandling. 

Jeg hadde egentlig ikke troa på at det kunne være det som jeg hadde. Men jeg printet ut den kanadiske medisinske listen med symptomer, og krysset over de symptomene jeg hadde. Når nesten hele arket var krysset over med gult kjente jeg at jeg fikk ganske panikk. Jeg hadde nesten alle symptomene på denne sykdommen. Jeg ble helt fortvilt og begynte å gråte. Hva om dette var grunnen til at jeg var så syk?? Så de siste dagene har jeg gått med hjerte i halsen for å si det mildt. 

Bluse - Gina Tricot

I dag var jeg endelig hos legen, og jeg fikk vite hva som var galt med meg. Jeg hadde tydeligvis veldig jernmangel, som var grunnen til alle symptomene mine. Jern-mangelen gjorde at jeg fikk blant annet lite oksygen til blodet, så hver gang jeg anstrengte meg litt eller fikk press mot kroppen (som jeans), fikk jeg ikke nok oksygen til kroppen. 

Da er det forhåpentligvis dette som er galt med meg, og i følge legen skal jeg bli bra innen 2 uker når jeg har fått tatt masse kosttilskudd med jern. Så det var ekstremt gode nyheter. Dere aner faktisk ikke hvor lettet jeg ble når jeg fikk høre at det var jernmangel, og ikke noe verre. Nå gleder jeg meg skikkelig til å bli i bra form igjen innen et par uker, og frem til da får jeg bare ta det med ro sånn aktivitetsmessig. 

 

👻 Se mer på Snapchat: STINABLOGG 👻

 

10 Tips for å bli en morgenfugl!

Nå er snart skoleferien/jobbferien over for de fleste av oss. Tiden da vi kunne sove lenge om morgenen er over, og vi må tilbake til gamle rutiner. Å stå opp grytidlig etter en lang ferie, er ofte veldig vanskelig. Derfor skal jeg gi dere noen tips, så dere kan bli morgenfugler. Å stå opp om morgenen er egentlig ikke noe problem, så lenge man gjør det riktig! 

Her er mine beste tips for å bli en morgenfugl:

Skru på lyset - Det første du bør gjøre når alarmen ringer, er å skru på lyset. Lyset vekker deg, og det blir ikke like fristende å legge seg til å sove igjen. 

Ikke snooze - Å slumre er aldri en god idè, selv om du sier det til deg selv i det alarmen ringer. Plutselig har du forsovet deg en halvtime, og er forsinket til jobb, og må stresse igjennom hele morgenstellet. I tillegg gjør slumringen at du blir enda mer trøtt. 

Gradvis tidligere - Ikke start med å stå opp tidlig første skoledag. Da jeg var liten maste mamma alltid på meg om at jeg måtte stå opp tidlig en uke før skolen startet, og det var med god grunn. Da vender kroppen seg til å stå opp tidligere, og det blir lettere å legge seg om kvelden. 

Topp - Gina Tricot

Ha noe å glede deg til - Hvorfor tror du at det er så mye lettere å stå opp når man skal reise til syden, enn når man skal på skole/jobb? Fordi man har noe å glede seg til. Bruk 10 min hver kveld på å finne noe du kan glede deg til å gjøre, som gjør det lettere for deg å stå opp om morgenen. Det kan være alt fra å bruke en jakke man nettopp har kjøpt, til å se igjen den kjekke gutten som går i klassen din, til å skulle spise en god lunsj. Det trenger ikke å være en stor ting, det viktigste er at det får deg opp om morgenen. 

Ikke powernap på dagen - Det dummeste man kan gjøre er å sove midt på dagen. Da blir det så mye vanskeligere å sovne til rett tid på kvelden. 

Gå en tur - Gå en 10 minutters tur ute når du nettopp har stått opp. Kroppen får beveget seg, og du får frisk luft, som gjør at du føler deg mer våken og klar for en ny dag. 

Les - Les igjennom dine favorittblogger eller en avis på morgenen, mens du spiser frokosten. Å gjøre noe som krever litt konsentrasjon, gjør at hodet ditt våkner opp og blir klar for dagens oppgaver. 

Spis en god frokost, og drikk kaffe - Starter du morgenen med en god og sunn frokost, og gjerne en kaffekopp har du energi til å komme igang med dagen. 

Rydd på rommet / i leiligheten - Å stå opp i et kaos er aldri koselig. Derfor bør du ha som en liten regel at du alltid skal rydde rommet ditt / leiligheten din før du legger deg. Kjøp inn noen friske blomster også, så blir det ekstra koselig! 

Drikk vann - Sett en flaske med frossent vann ved siden av sengen din før du legger deg, så har du kaldt og friskt vann når du står opp. I løpet av natten svetter man som regel en god del, og kan bli litt dehydrert, som igjen gjør at man føler seg slapp og trøtt, og derfor er det viktig å få i seg vann. I tillegg gjør vann at du kvikner litt opp!

 

Er du en morgenfugl? 

Slik trener jeg hjemme!

// inneholder reklame

Etter at jeg pusset opp treningsrommet har jeg brukt det ganske mye for hjemmetreningsprogrammer. Jeg er mest glad i å gå på gymmet for å løfte litt tyngre vekter. Men det er fortsatt veldig kjekt å ha et treningsrom hjemme der jeg kan trene mye av basisøvelsene. 

Siden jeg tipper mange av dere er glade i å trene hjemme, skal jeg dele treningsprogrammet jeg pleier å gjøre med dere. Dette er for hele kroppen og spesielt magemuskler og rumpa. 

 

Den økten jeg pleier å gjøre når jeg trener hjemme er slik:

💪🏼 5-10 min oppvarming på tredemølla

💪🏼  10 squats med vekter i hendene x 3 runder. 

💪🏼  10 Leg ups x 3 runder

💪🏼  8 Arnold press med vekter (ofcourse)  x 3 runder

💪🏼  Planken 45 sekunder x 3 runder

💪🏼  Bulgarske utfall med vekter, 8 repetisjoner x 3 runder

💪🏼  Avslutter med å tøye ut i 10 minutter

Treningstopp - Ellos

Treningstights- Ellos

Treningsklokke - Fitbit

👻 Se mer på Snapchat: STINABLOGG 👻


Hva liker du å trene?
 
💪🏼

Denne hadde jeg glemt

// inneholder reklame

Denne jumpsuiten har jeg virkelig fått skikkelig sansen for! Jeg kjøpte den i starten av sommeren, men jeg har glemt den helt bort. Den var jo altfor lang på bena da jeg kjøpte den, så derfor ble den bare gjemt litt bort.

For noen dager fikk jeg endelig ånden over meg og fikk klipt av nederst på bena på den. Så nå kan jeg endelig bruke den uten å tråkke i den ut av en annen verden. 

Jumpsuit - Bik Bok

Sko - Nelly 

Belte - Bik Bok

 

Syns det er så deilig med sånne jumpsuit som denne. For den er både pyntet og fin, samtidig som den er skikkelig komfortabel. Perfekt kombinasjon om du spør meg! 

👻 Se mer på Snapchat: STINABLOGG 👻

 

I dag har jeg hatt skikkelig hjemmekontor her. Mailen har fått seg en runddans og jeg har gjort masse research til forskjellige ting jeg vil skrive om på bloggen fremover.

Nå er det skikkelig surt og kjipt vært ute, og det gjør at jeg egentlig bare vil legge med under pleddet på sofaen med en god film. Det får jeg vente litt med. Nå har jeg en del ting jeg vil gjøre først! 

Svar på silikon rykter

// inneholder reklame

Den siste tiden har det sirkulert en del rykter om at jeg har tatt silikon. Jeg har fått utallige kommentarer fra lesere i kommentarfeltet som lurer på om jeg snart kan innrømme at jeg har lagt meg under kniven og fylt opp puppene med silikon. 

Topp - Gina Tricot

Helt ærlig folkens. Tror dere ikke jeg ville vært åpen om det om jeg hadde gjort det? Jeg blottlegger jo så mye av mitt privatliv og mine tanker og meninger, og jeg har til og med laget video der jeg viste at jeg tok Restylane. Så jeg forstår ikke hvor logikken til mange av dere ligger, når dere tror at jeg ville skjult noe sånt.

Så nei, for sikkert 10000 gang. Jeg har ikke tatt silikon. Om jeg hadde tatt det hadde jeg vært åpen og ærlig om det her på bloggen. Jeg syns ikke det er noe man trenger å holde skjult for den ene grunnen eller den andre. Det er sikkert mange som ikke forteller det til hele verden når de gjør forskjellige ting med sin egen kropp. Men slik er ikke jeg.

Jeg har alltid vært veldig åpen og ærlig her på bloggen, og slik ønsker jeg å fortsette og være. Så om dere lurer på om jeg har gjort noenting, så er det bare å lese bloggen. Om det ikke står på bloggen, har det ikke skjedd. Haha! 

 

👻 Se mer på Snapchat: STINABLOGG 👻

Nye innkjøp!

reklame

I stad var jeg ute i sentrum og gjorde noen ærender, og i siden jeg først var i sentrum tok jeg turen innom Gina Tricot. Finner alltid så mye fine klær der, så jeg måtte bare innom en tur og titte litt. Jeg kom ikke hjem tomhendt for å si det sånn. Tihi! 

Hvor nydelig er ikke denne blusen? Elsker at den har knyting i livet så man fremhever midjen. Den er virkelig den perfekte kombinasjonen av søt, classy og preppy! Du finner den HER.

Èn ting jeg har sett så mye i motebildet den siste tiden er øredobber med dusker på. Men det er jo helt umulig å få tak i de. Så dere kan tenke dere hvor glad jeg ble da jeg fant et par! Disse er helt nydelige, og de er HERFRA.

Kjenner dere igjen modellen på denne toppen? Jeg har den nemlig i lilla fra før av, og jeg elsker passformen og utseendet på den. Så jeg måtte ha den i en annen farge også. Syns armene på den er så fine! Du finner den HER.


Denne jakken er så søt og cozy! Perfekt for sene sommerkvelder når du vil holde deg varm! Den passer også perfekt på skolen / jobben siden den er søt men også litt pyntet. Du finner den HER.

Denne capsen måtte jeg bare ha med meg! Jeg er egentlig ikke noe spesielt "caps-jente". Men denne capsen fikk meg til å ville bli det! Du finner den HER

Enda mer dusker / tassels! Jeg elsker looken! Disse øredobbene er perfekt for en kveld ute med venninnene eller en date med kjæresten. Du finner de HER.
 

Denne toppen kjenner dere kanskje igjen fra lengre opp i innlegget? Jeg bare måtte ha den i knæsj rosa også! Den er så fin! Knæsj rosa er den perfekte kombinasjonen med hvite bukser! Du finner toppen HER


Fant du noe du likte? 💗

 

👻 Se mer på Snapchat: STINABLOGG 👻

 

  

Ny spalte på bloggen!

/ inneholder reklame

Noe jeg tenkte å gjøre mer av fremover, er å legge ut dagens antrekk. Jeg elsker jo å se på andre bloggere sine antrekksbilder, og jeg syns det er så gøy og inspirerende. Selv er jeg litt for glemsk på å legge det ut selv. Så fremover har jeg tenkt til å legge ut det mye oftere, sånn at det kan bli en egen liten spalte her på bloggen! 

Så lenge været tillater det da. Hehe! Er jo ikke akkurat noen hemmelighet at man må ha været med seg for å ta antrekksbilder. Så da får vi krysser fingrene på at været fremover holder seg bra! 

I dag gikk jeg for en søt og litt sommerlig look. Sommeren er jo virkelig på hell nå, og jeg skal nyte siste rest av den til det fulle.

Jakke - Zara 

Bukse - Gina Tricot

Topp - Gina Tricot

Veske - Gina Tricot

Sko - Nelly

 

Nå skal jeg inn til sentrum og gjøre noen ærender, og prøve å få handlet inn litt blomster for uken. Den rosebuketten som står forran meg i skrivende øyeblikk har virkelig sett bedre dager, så den trenger å bli byttet ut. For meg er det så viktig å alltid ha friske blomster i huset. Det er så koselig og fint å se på! 

 

👻 Se mer på Snapchat: STINABLOGG 👻

 

Uken som gikk #28 - Nedtur, Mål, Hvitvasking +++

// inneholder reklame

Ukens nedtur
- Den siste tiden har jeg vært i ganske dårlig form, og denne uken ble jeg mye verre. Jeg endte opp hos legen og tok masse blodprøver, så de kan prøve å finne ut hva som er galt med meg. Det har blitt en del smertestillende denne uken for å si det sånn. Skal tilbake på onsdag, og da håper jeg virkelig at legene har funnet ut hva som er galt. 

 

Ukens høydepunkt
- Date night på fredag med Per Fredrik var uten tvil ukens høydepunkt. Det var så koselig å bare være oss ute på date! Slike kvelden er amazing!

Ukens opptur
- På tirsdag dro Rebecca og jeg til Tønsberg og hun fikk virkelig vist meg rundt i byen. Jeg har nesten aldri vært rundt i selve sentrum, så det var så gøy å få en skikkelig omvisning. Tønsberg er jo bare en liten kjøretur unna Sandefjord, så jeg drar jo dit egentlig ganske ofte. Men nå skal jeg virkelig begynne å dra dit oftere og bli bedre kjent med byen.

Ukens tanke
- At man kan gjøre hva enn man vil, så lenge man bare bestemmer seg for det. Dette har gjeldt meg de siste 50 dagene, da jeg bestemte meg for å blogge 3x hver eneste dag. Jeg skrev et langt innlegg om det som du kan lese HER. Jeg er så pumped up på høsten og alt den kommer til bringe med seg, og jeg gleder meg til å sette nye mål og nå de!

Ukens favoritt antrekk
- Kombinasjonen med dette skjørtet og denne toppen sammen med beltet, er bare så sommer, søtt og litt classy! Jeg elsker denne kombinasjonen, og jeg har lyst til å bruke den så mye som mulig fremover, for plutselig kommer vinteren! 

Topp - Gina Tricot

Skjørt - Cubus

 

Ukens serie
- I går begynte Per Fredrik og jeg å se på en helt ny serie på Netflix som heter "Ozark". Den handler om en familiefar som hvitvasker penger for et meksikansk kartell. Serien er så langt utrolig spennende og absolutt en anbefaling! Spesielt om du likte "Breaking bad". 

 

 

Hvordan var din uke?

 

👻 Se mer på Snapchat: STINABLOGG 👻

 

Slik vasker jeg sminkekostene mine

// inneholder reklame

Som dere vet er jeg ganske glad i sminke. Jeg syns det er så gøy å leke med sminke og prøve ut nye ting. Det jeg derimot ikke syns er like gøy, er å vaske sminkekostene mine. Men, det er så viktig å vaske de! Både for å unngå at det vokser bakterier og dritt i de, som kan gjøre at du får mer kviser, og også får å få maks utbytte av kostene dine. Jeg merker fort når kostene mine trenger en vask, for da er det som regel vanskelig å påføre sminken riktig. 

Derfor har jeg utviklet en liten rutine på hvordan jeg vasker sminkekostene mine, for å gjøre det mest effektiv og lett som mulig. Denne metoden har jeg delvis vist dere før, men det er veldig lenge siden, og den har forandret seg litt siden den gang. 

For å vaske sminkekostene mine bruker jeg; zalo, olivenolje og et palett med rugler, så det blir lett å vaske kostene. Fant ikke et like palett noe sted på nettet, men fant to forskjellige lignende, et fra Lyko HER til 49,- kr, og et fra real techniques HER.

Zalo bruker jeg fordi den dreper bakterier og vasker kostene skikkelig grundig. Oljen bruker jeg for å mykhet tilbake til kosten, da zaloen stripper kosten for mye fuktighet. 

Det første jeg begynner med er å fukte børsten godt med vann i vasken. 

På forhånd har jeg helt zalo og olivenolje på en tallerken. 

💗 Deretter swirler jeg børsten litt rundt i zalo-olje blandingen så det blir masse produkt på den. 

💗 Deretter gnir jeg den rundt på palettet til den skummer skikkelig og jeg ser at sminken begynner å slippe kosten

💗  Deretter skyller jeg kosten godt under vannstrålen til alt av såpe- og sminkerester er helt borte. 

💗  Til slutt klemmer jeg forsiktig vannet ut av den, og legger den på et håndkle. Det er viktig at den legges i litt oppoverbakke, sånn at vannet ikke renner ned mot limet til kosten, for da faller børstehårene mye lettere ut. 

Så er det bare å la kostene tørke. Jeg gjør som regel dette om kvelden, så jeg kan la de tørke over natten. Pudderkoster anbefaler jeg å vaske minst en gang i uken, mens koster til flytende produkter som legger igjen fuktighet i kosten, bør vaskes hver 3. dag. 

 

👻 Se mer på Snapchat: STINABLOGG 👻

 

Ukens spørsmål #172 - Penger / Blogglønn, Fanpost, Lepper, Press, Alder +++

// inneholder reklame

Hvordan tjener du penger på bloggen?
- Jeg tjener på litt forskjellige måter egentlig. Hver gang noen går inn på denne bloggen tjener jeg noen øre per person, og i løpet av en måned blir det en sum som er en del av lønningen min. I tillegg tjener jeg penger på annonse innlegg.

Det er når for eksempel en annonsør spør om jeg kan reklamere for et av deres produkter. Da tester jeg ut produktet først, deretter sier jeg ja / nei til å reklamere for de, og om jeg sier ja skriver jeg om de på bloggen. Da får jeg en fast sum som er avtalt på forhånd. Jeg tjener også en del på YouTube kanalen min.

Jumpsuit - Nelly

 

Kan vi lesere sende deg post?
- Ja! Jeg har en postboks sammen med Per Fredrik som dere kan sende post til. Adressen til den er "PB1532 Kilen, 3206 Sandefjord". Syns det er så koselig når jeg får brev fra dere! Sparer alltid på brev fra dere og legger det i en boks sånn at jeg kan se på iblant 💗

 

Overtegner du fortsatt leppene dine?
- Før jeg tok injeksjoner i leppene mine var jeg jo veldig usikker på de, og følte de var for små, så da overtegnet jeg de. Men nå etter at jeg tok Restylane har jeg ikke overtegnet de i det hele tatt. 

Genser - Nelly

Shorts - Gina Tricot

Sko - Nelly

 

 

Du skriver at du bruker en oljebasert sminkefjerner, hvilken da? Bruker akkurat samme fundationen selv, men føler jeg sliter med å få bort all sminken - selv etter ansiktsrens..
- Når jeg skal rense huden om kvelden bruker jeg to forskjellig rensere. Den første er en "balm" som inneholder en del olje, som er perfekt for å fjerne sminke som sitter litt ekstra godt. Jeg fordeler litt av den i ansiktet når det er helt tørt, og gnir utover. Deretter bruker jeg en våt klut for å fjerne alt. Da er ansiktet helt fritt for sminke. Renseren er forresten fra Biotherm, og du finner den HER.

Deretter bruker jeg en rens som går mer i dybden i huden og fjerner resten av tingene som skal renses vekk. Da tar jeg både en liten perledråpe i hånden min og skummer opp med vann, og masserer inn i huden, og avslutter med å fjerne produktet med en våt klut. Den renseren er fra Biotherm og du finner den HER

Genser - Gina Tricot

 

Hvor bor du?
- Jeg bor i Sandefjord, rett utenfor sentrum. 

 

Har du tenkt til å farge håret?
- Nei! Jeg farget det lysere for et år siden, og da ødela frisøren håret mitt totalt. Jeg aner ikke hva hun drev med, men måten hun bleket det for å få det lysere, gjorde at håret mitt knakk nærmere 30 (!!!!) cm i løpet av et par måneder. Det er jo helt krise! Så nei, jeg skal ikke farge det. Fant også ut da at jeg kler mørkt desidert best, så det holder jeg meg til.

Genser - Nelly

Bukse - Cheap Monday

 


Hvordan er det å ha en blogg som blir lest av veldig mange folk? Er det mye press?
- Jeg så vandt med det at jeg tenker egentlig ikke noe over det lengre, og jeg føler ikke noe spesielt press. Det eneste jeg på en måte merker noe til er når jeg er ute. Da er det alltid mange av dere som kommer bort og spør om å få ta selfie sammen med meg, men det er jo bare så utrolig koselig!

Topp - Gina Tricot

Skjørt - Cubus

 

 

Hvor gammel er du?
- Jeg er 24 år. Ble 24 den 5 februar i år, så jeg er 93 modell, som de kaller det. Hehe! 

 

Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"?

 

👻 Se mer på Snapchat: STINABLOGG 👻

 

Min lille hemmelighet

// reklamelink
 
De siste 50 dagene har jeg gjort et lite prosjekt som jeg skal røpe for dere nå. Dette prosjektet har virkelig testet meg på så mange måter, og jeg har lært veldig mye av det, som jeg nå vil dele med dere. 

Jumpsuit - Bik Bok

La meg starte fra begynnelsen. For 50 dager siden var jeg på et punkt med bloggen der jeg hadde gjort ting veldig halvveis altfor lenge. Jeg hadde hatt som mål å blogge 3x hver dag, men som regel ble det til at jeg blogget 3x den ene dagen, og dagen etter ble det null blogginnlegg.

Jeg følte jeg aldri kom inn i noen ordentlig rytme med bloggingen, og jeg klarte alltid å lage en eller annen unnskyldning for at jeg ikke skulle blogge så mye som jeg egentlig skulle. Enten at jeg var syk, ikke følte jeg hadde noe å blogge om, eller en eller annen unnskyldning.

For 50 dager siden forandret noe seg. Jeg bestemte meg for å gjøre et eksperiment. De neste 50 dagene skulle jeg blogge 3x hver eneste dag. Det høres kanskje lett ut, men tro meg, det er det ikke. De første dagene kan det være ok, men å skulle skrive 150 innlegg som faktisk har en viss underholdningsverdi i seg for tusenvis av mennesker, det er ikke lett.

De neste 50 dagene ble vanskelige. Jeg har blogget fra utallige bursdager, familieselskaper og fester. Mac'en min har alltid ligget i bilen når jeg har vært på tur, og jeg har ikke telling på hvor mange ganger jeg har blogget fra den på vei hjem fra steder. Det har også vært mange sene kvelder, og ofte har jeg måttet sette meg ned for å blogge etter at Per Fredrik har lagt seg. Det er så mange ganger jeg har hatt lyst til å gi opp, og bare droppe det for en dag. 

Selv om det har vært vanskelig, og jeg har måttet ofre mye, så har jeg lært så mye om blogging, men mest om meg selv. Jeg gjorde noe jeg aldri trodde at jeg skulle klarte, og det helt på egenhånd.

Jeg har ikke hatt en fotograf dinglende etter meg som kunne ta alle bilder, eller noen som har hjulpet meg å skrive innleggene. Nope. Jeg har gjort alt helt på egenhånd, og jeg har virkelig lært at jeg faktisk kan få til alt jeg går inn for. Ja, det er vanskelig og man må ofre mye, men herregud det er så verdt det!

Som dere kanskje skjønner, så klarte jeg utfordringen jeg satt for meg selv. 

Vi mennesker kan klare så mye mer enn vi tror, hvis vi faktisk bare går skikkelig inn for det. Ta gjerne dette som en inspirasjon for å endelig nå dine mål, enten det er om å komme i form, få gode karakterer på skolen, eller noe helt annet.

Uansett hva målet ditt er så kan du klare det! Du må være forberedt på at det blir vanskelig, og at du må ofre mye, men tro meg; det blir verdt det!

 

👻 Se mer på Snapchat: STINABLOGG 👻

En liten hemmelighet

Nå har vi nettopp kommet hjem fra en liten date night. Det ble så mye digg mat og rødvin på oss! 🍷🍷 Det er jo helt innafor på en fredagskveld syns nå jeg!

Syns det er så koselig å bare være oss to som kjærestepar ute på tur, og ikke bare samboere med liten hund hele tiden. Selv om Chloe bare er en hund så tar hun fortsatt en stor del i forholdet vårt, og iblant er det greit med et par timer barnefri. Dere med småbarn kjenner dere nok ekstremt godt igjen der. Hehe! Selv om barn sikkert er litt annerledes.

En ting som er veldig morsomt og ekstra koselig er hvor glad Chloe blir når vi kommer hjem. Hun hopper rundt i buret sitt og tisser på seg av glede. Hahaha! Dere kan se et lite klipp av det på Snapchat "stinablogg" ✌

Nå skal jeg ta kvelden. I morgen skal jeg avsløre en liten hemmelighet for dere, som noen av dere kanskje har lagt merke til 🙊

 

👻 Se mer på Snapchat: STINABLOGG 👻

 

 

Plutselig date night!

Nå ble det plutselig date-night med Per Fredrik her! Vi hadde egentlig planer om å spise ute sammen i morgen, men siden formen min plutselig ble bedre tok vi det heller i dag. Vet jo aldri med den formen min, så satser ikke helt på at jeg er frisk i morgen. Haha!

I tillegg ble Per Fredrik ferdig med møte tidlig, så da passer det perfekt!

Nå skal vi i alle fall ut og spise i Sandefjord sentrum. Er så sulten nå så det blir skikkelig digg! Og ekstra kos når vi begge kan kose oss ute sammen!

Slik ble kveldens antrekk. Litt pyntet og litt rocka. Helt meg. Hehe!

Håper dere får en fin fredagskveld! Nå er taxien utenfor så jeg må løpe!

 

👻 Se mer på Snapchat: STINABLOGG 👻

 

Jeg har klippet håret!

// inneholder reklame

Den siste tiden har jeg (tro det eller ei) blitt litt gal av håret mitt. Det er jo så ekstremt langt at det har føltes som at det hele tiden er i veien.

Det er jo 65 cm langt, så det er jo ikke akkurat noe småtterier av noe hår for å si det sånn. Jeg er jo veldig glad i å ha langt hår, men nå syntes jeg håret mitt rett og slett var litt for langt.Så da tok jeg frisør-saksen min fatt og klippet 15 cm rett av. Jeg må ærlig innrømme at jeg fikk litt panikk da jeg så hvor mye hår jeg faktisk klippet av, og hvor stor forskjell det ble. Men helt ærlig; jeg elsker det!

Det føles så mye friskere og tykkere, og ikke minst; lettere. Nå føler jeg ikke at det er konstant i veien, og jeg gleder meg til å style det på alle mulige måter. 

Genser - Nelly

Bukse - Cheap Monday

Så kort hår som jeg har nå har jeg ikke hatt på nesten to år, så det føles litt rart. Men, det er jo bare gøy med litt variasjon iblant! Om jeg skulle savne å ha det ekstremt langt er det jo bare å kjøpe nytt hår, så er ikke akkurat enden av verden fordet.

Hva syns dere? Ble det bedre med litt kortere hår? 💇🏻

 

👻 Se mer på Snapchat: STINABLOGG 👻

Throwback: Chloe som baby

Tidligere i kveld ble Per Fredrik og sittende å se på baby-bilder av Chloe. Hellanussen så nydelig hun var som baby! Hun er fortsatt helt nydelig og skjønn. Men ingen tvil om at hun smeltet hjertene våre litt ekstra da hun bare var et par måneder gammel.

Husker så sinnsykt godt hvor mye vi gledet oss til å hente henne etter at vi hadde møtt henne første gangen. Dagene kunne ikke gått fort nok! Heldigvis var det bare en knapp uke med ventetid før vi kunne ta den lille krabaten med hjem.

Se så liten og lodden hun var! Får lyst til å bare kose på henne!

Husker vi var så spente på hvor stor hun kom til å bli, så vi målte henne ofte og skrev ned vekten hennes for å følge med. ​

Dette bildet er fra første gangen vi møtte henne og fikk velge henne ut. Per Fredrik og jeg skulle bare opp å se på henne, og se om det var noe for oss. Det tok ikke mange minuttene før vi var helt forelsket i den lille bærta!

Hahah, her er henne ikke like liten baby lengre. Men dette bildet måtte jeg bare ha med! Ler like godt hver gang jeg ser dette julebildet!

Nå ligger Chloe og sover ved siden av meg, ett år gammel og mye større enn på disse bildene. Gud som denne bærta har vokst siden vi fikk henne. Heldigvis er hun lille babyen vår enda!

 

👻 Se mer på Snapchat: STINABLOGG 👻

7 Veldig personlige spørsmål

Hvor vil du være om 5 år?
- Om 5 år håper jeg at jeg fortsatt har muligheten til å leve av blogging, og at jeg trives med det. Jeg håper jeg er gift med Per Fredrik og at vi har vårt første barn på god vei. Jeg har veldig lyst til å gi ut en bok eller to, og håper jeg er på god vei, eller har gjort det innen den tid. Jeg er litt usikker på hvor jeg ser for meg at vi kommer til å bo. Enten blir det i huset vi har nå, eller så har vi kjøpt et annet.

Bærer du nag eller tilgir du fort?
- Jeg er ikke den personen som er særlig langsint på noen, med mindre de har gjort noe alvorlig mot meg. Som regel prøver jeg å alltid tilgi mennesker, men det er mange som jeg ikke lar komme inn i livet mitt igjen. Livet er for kort til å la dårlige mennesker få plass.

 

Hvem er den første personen du ringer når du trenger å snakke med noen?
- Enten mamma, storesøsteren min Madeleine eller Victoria. De menneskene er gull verdt! Jeg vet jeg alltid kan ringe de uansett når på døgnet det er og uansett hva det gjelder. 

 

Hvis du hadde nok penger til å ikke måtte jobbe, hva ville du drevet med?
- Jeg ville blogget. Jeg blogget lenge før jeg fikk betalt for det, og jeg elsker å dele så mye med dere! Jeg har så mye meninger og dill-dall jeg elsker å dele med verden, at jeg hadde nok ikke klart å slutte med blogging. Den eneste forskjellen er nok at jeg hadde nok reist mye mer. Jeg elsker å reise og det føles så berikende for livet!

 

Syns du det er ok å være venner med ekser?
- Det kommer litt ann på. Jeg kan godt være på hils med de som jeg bare har vært i useriøse forhold med, eller datet i en kort periode. Men ekser jeg faktisk har vært seriøs med syns jeg at man skal legge igjen i fortiden. For det første så er det en grunn til at de er ekser, og for det andre syns jeg det blir veldig feil ovenfor den man er sammen med nå. Jeg har nok av flotte mennesker i livet mitt, så ekser er virkelig de siste som jeg trenger å ha i livet mitt. 

 

Er du religiøs eller spirituell?
- Jeg tror at det finnes mer mellom himmel og jord enn vi forstår, og det er nok noen av oss som klarer å få kontakt med mer enn oss andre. Så jeg er åpen for tanken om at det kan finnes mennesker som er synske eller klarer å snakke med de døde. Religion derimot, det tror jeg ikke noe på. Jeg tror ikke ting er slik som det er skrevet i noen av religionene, og tro meg; jeg har lest bibelen mye. Da jeg var liten gikk jeg på privatskole som adventister (jeg var ikke religiøs), og der måtte vi lese i bibelen hver eneste dag. Så jeg vet mye av hva det handler om, og det er ikke noe for meg. Jeg dømmer derimot ingen som er hverken muslimer eller kristne, og jeg har mange i familie og vennekrets som er det.

Hvilke kvaliteter er viktig for deg i et langvarig forhold?
- For meg er tillit ekstremt viktig. Jeg må ha en kjæreste jeg vet jeg kan stole på, og som jeg ikke trenger å trenger å bekymre meg for at juger eller er utro. Det er også viktig for meg at man har god kommunikasjon, og at man kan snakke om ting man tenker og føler på. Også er det viktig at man behandler hverandre bra, og at man ikke henger seg opp i små ting. Jeg tror både Per Fredrik og jeg hadde blitt gale hvis vi skulle kjeftet på hverandre over småting som at den ene ikke har tatt ut av oppvasken, eller at den andre har lagt igjen sokker på gulvet. Haha! Det er selvfølgelig enda flere ting som er viktige, men dette er noen av de viktigste. 

 

 

 

Legebesøk - Hva er galt med meg?

Nå er det noen dager siden jeg tok B12 sprøyten, og formen min har egentlig bare blitt mye verre. Jeg hadde håpet at de verste smertene, utslittheten og hjertebanken skulle ha gått over innen nå, men nei. Det har bare blitt verre. Noe som også er utrolig rart er at jeg har fått skikkelig verking i bena. Dere vet når dere har trent skikkelig har styrke i bena, og er superstøle? Vel, sånn føles bena mine nå. Problemet er bare at jeg ikke har trent noe styrke på de nå. 

Da jeg våknet opp i dag hadde jeg så mye smerter at jeg ville egentlig bare gråte. Etter å ha poppet i meg en god del smertestillende som ikke fungerte innså jeg at jeg måtte komme meg rett til legen. 

Jeg fortalte alt som var galt med meg til legen, og han ville egentlig bare ta en haug blodprøver. Han så ingen sammenheng mellom symptomene, men var interessert i å sjekke om jeg kunne være allergisk mot noe. Jeg har jo gått med helt tett nese i 1-2 måneder, uten å være forkjølet eller ha feber, så det var jo veldig merkelig. 

Da jeg skulle ta blodprøver hadde jeg så vondt i kroppen at jeg rett og slett begynte å gråte da jeg hadde tatt sprøyten. Jeg tåler jo vanligvis ganske mange sprøytestikk, i og med at jeg har tatt Restylane der jeg fikk 40 sprøytestikk i leppa på én gang. Jeg tror det bare ble for mye smerte for meg og kroppen min, så derfor ble det en god del tårer på legekontoret. 

Jeg ble ikke akkurat noe klokere etter legebesøket, men nå har jeg i alle fall fått med meg masse smertestillende, så jeg håper på at de fungerer. Frem til nå har jeg egentlig bare prøvd å sove bort smertene. På onsdag skal jeg tilbake til legen, så da krysser jeg virkelig fingrene på at han har funnet ut hva som er galt med meg.

Uff, ikke akkurat en whoop-whoop dag. Men jeg har en god følelse på at jeg har mindre vondt i morgen, og at pillene hjelper mot smerten. Jeg liker vanligvis ikke å klage så mye som jeg føler jeg gjorde nå nettopp, men denne bloggen er jo som en dagbok for meg, og da liker jeg å dele alt med dere. Både de gode dagene, og de litt kjipere dagene. 

 

 

 

Oppskrift på smoothie bowl

Til lunsj i dag lagde jeg en skikkelig god smoothie bowl, som jeg bare må dele oppskriften på med dere! Jeg syns det er så godt med slike bowls til lunsj, og gjerne også som en liten dessert på kvelden.

For å lage selve smoothien brukte jeg; 1 fersk appelsin, 1 neve frosne jordbær og 1 neve frosne biter med mango. Kjør alt i en blender til det er helt smooth, og hell det i en bolle. Deretter toppet jeg det med bringebær, gresskarkjerner, appelsin, blåbær og mango. 

Har dere testet ut å lage smoothie bowls? Del gjerne deres favoritt oppskrifter i kommentarfeltet!

Jeg syns det er frekt og respektløst!

// inneholder reklame

Noe jeg ofte legger merke til i sosiale settinger er hvor mye tid folk bruker på å sitte med øynene ned i skjermen på telefonen sin. Uansett om man er på fest, på kafé eller hva som helst, så føler jeg at det er så mange som konstant sitter og scroller igjennom snapchat, svarer på meldinger, osv mens de er med andre mennesker.

Topp - Gina Tricot

Skjørt - Cubus (på salg til kun 79,- nå!)

Kjede - Glitter

Belte - Bik Bok

 

Selv er jeg nok litt ekstra obs på det, siden det er en stor del av jobben min. Derfor er jeg veldig slik at jeg kan ta noen bilder, poste de fort, også holder det med det. Det ville aldri falt meg inn å se igjennom snapchat mens jeg er i en bursdag. Det sender jo ut kun et signal: "hva som skjer på telefonen er mye mer interessant enn hva som skjer i dette rommet". 

Jeg har blitt litt sånn av hvis jeg er med noen og de drar frem telefonen så slutter jeg å snakke. De hører jo ikke på uansett, og jeg gidder ikke sitte å brette ut sjelen min for noen som syns det er mer interessant å se igjennom snap enn å høre på hva jeg har å si.

Jeg syns det er direkte frekt når venner sitter med nesa ned i telefonen mens man er i sosiale settinger. Det er én ting å bare skulle legge ut en snap, svare en kjapp melding, eller gjøre noe man må gjøre fordi det er jobb.

Men å ha en lang samtale på meldinger med noen andre, scrolle igjennom facebook, og rett og slett bare lete etter noe annet interessant syns jeg blir respektløst og frekt. 

Har vi virkelig kommet dit i samfunnet at vi hele tiden prøver å finne noe mer interessant å se på? Holder det ikke å være med vennen som du er med? Er vi virkelig nødt til å følge med på telefonen hele tiden? 

Slik kan du øke forbrenningen din!

// inneholder reklame 

I går så jeg en dokumentar som het "Sannheten om fett" som lærte meg så mye nytt! En av tingene jeg lærte om var intervaller og hvor gunstig det er å drive med det.

Jeg har jo alltid hørt av intervaller er bra, og at det er en effektiv måte å trene. Men jeg har aldri fått noen god forklaring rundt akkurat dette. 

Men vanlig trening så gåing forbrenner man fett mens man går, men så fort man slutter å gå faller forbrenningen ned til hvilemodus igjen. Dersom de derimot trener intervaller fortsetter fettforbrenningen å være mye høyere i timesvis etterpå. Her er det jo veldig individuelt hvor mye den går opp, men hos de fleste er forbrenningen økt i 24 timer etterpå. 

Så om du vil øke forbrenningen din kan det være smart å teste ut intervaller. Jeg kommer i alle fall til å begynne mer med intervaller, og gjøre det hver morgen slik at forbrenningen utover dagen er hakket høyere enn hva den vanligvis ville vært!

Treningsbh - Ellos

Treningstights - Ellos

Vannflaske - Puma

 

Den intervall-metoden de anbefalte i dokumentaren var: 2 minutter med høy intensiv trening, deretter 1 minutt med hvile. Gjenta dette 7 ganger, så det blir en 20 minutters treningsøkt.

Jeg er i alle fall veldig spent på å se hvordan dette fungerer! Nå er det ikke sånn at jeg har masse fett jeg ønsker å forbrenne. Men jeg har også hørt at intervaller er perfekt om man vil ha bedre kondis veldig fort, så det er der fokuset mitt kommer til å ligge mest!

 

Det kan redde livet ditt en dag!

// inneholder reklame

Som jeg nevnte i forrige innlegg var jeg i Tønsberg i dag sammen med Rebecca. Hun skulle blant annet kjøpe en ny veske og et par andre småting, så da ble det en kombinert shopping, seightseeing og kaffetur på oss! Jeg har jo bodd i Sandefjord i over et år nå, men jeg har vært overraskende lite i Tønsberg.

De gangene jeg har vært der har jeg vært på kjøpesenteret eller på brygga. Jeg har ikke utforsket selve sentrum noe særlig, så det fikk vi gjort noe med i dag! Rebecca har blant annet bodd i Tønsberg i et år før hun flyttet til Sandefjord, så hun er jo lokalkjent der.

Hun viste meg rundt i sentrum hvor de fineste interiørbutikkene er, hvor torget ligger, og blant annet til en veldig søt liten café som hadde en skikkelig fin bakgård. 

Vi var jo veldig heldige med været i dag så vi satt ute og drakk kaffe og koste oss. Rebecca fortalte meg alt om sykkel-ulykken hun hadde hatt uken før. Kjente jeg fikk helt frysninger av tanken på at hun faktisk hadde dødd eller havnet i rullestol dersom hun ikke hadde hatt på sykkelhjelm.

Siden hun hadde på sykkelhjelm slapp hun unna med mindre, men fortsatt ganske ille skader, og måtte bli hentet av ambulanse og hele pakken. Utrolig skummelt! Jeg skal i alle fall ikke sette meg på en sykkel med det første, og om jeg gjør det blir det aldri uten hjelm.

Bluse - Gina Tricot


Folkens; husk på hvor viktig det er med hjelm. Ikke sykle uten! Uansett om det ødelegger sveisen bittelitt eller kanskje ikke alle andre gidder å bruke det. Det kan faktisk redde livet ditt en dag! 

Jeg er i alle fall utrolig glad for at det går bra med Rebecca nå, og at hun slapp såpass "billig" unna. Siden hun hadde fått et så stygt fall, nettopp blitt ferdig med bachelor og nettopp hadde bursdag ble det litt veskeshopping i dag! Hun kjøpte en ny Mulberry veske, og den var så fin! Dere kan se mer fra det på snapchat "stinablogg". 

Nå holder Per Fredrik på å grille litt mat til oss, så det blir så digg! I kveld skal vi se "Marauders". På traileren så den sykt spennende ut, og det er skikkelig action film. Gleder meg!

 

👻 Se mer på Snapchat: STINABLOGG 👻

 

Skjønner ikke hvordan det kan skje!

// inneholder reklame

Okey, den rareste tingen skjedde i dag tidlig. Jeg satt og sminket meg og tenkte jeg kanskje skulle spørre Rebecca om hun ville være med til Tønsberg en tur.

Men siden hun falt skikkelig ille på sykkel for litt over en uke siden, og går på krykker, tenkte jeg at hun ikke var i form til det, så jeg sendte henne ikke noe melding. Typ 15 minutter etter at jeg hadde tenkt det tikker til inn mld på tlf min fra Rebecca "Lyst til å dra til Tønsberg i dag?". Altsåååå. Hva er oddsen for det??

Det sykeste er at dette er ikke den første gangen det har skjedd. Dette har skjedd en god del ganger, og jeg aner virkelig ikke hvorfor. Skulle trodd at hjernen min sendte over tanker til henne eller noe.

Et eller annet rart er det, for hver gang jeg tenker på å sende henne mld for å finne på noe, så rekker jeg ikke å sende mld før hun har sendt meg. Det er så rart og morsomt! 

Så da ble det en tur til Tønsberg på oss. Skal fortelle dere mer om den etterpå, og vise dere litt bilder. Tenkte først å bare vise dere bilder av dagens antrekk. Jeg har fått helt dilla på denne buksa og den blusen her. Buksa har jeg til og med kjøpt inn 2 stk av, sånn at jeg alltid har en som er ren jeg kan bruke, og i tilfelle den ene blir ødelagt.

Den er rett og slett den mest behagelige jeansen jeg noensinne har hatt. Den har så mye stretch i seg, samtidig som den sitter skikkelig fint at det er helt ufattelig! I tillegg er den laget i den stilen at det er klippet av på bena nederst, så da passet det perfekt at jeg som er litt lav, og aldri passer vanlige bukser, klippet den av enda mer på bena! Buksen er forresten fra Bik Bok og du finner den HER.

Blusen har jeg også fått helt dilla på! Den er den perfekte kombinasjonen av pyntet og komfortabel, samtidig som den kan brukes til hverdag og til fest. En skikkelig all-round topp om du spør meg!

Også elsker jeg volangene på ermene. De er så fine! Det er jo veldig inn i motebildet nå, og det passer meg midt i blinken! Blusen er fra Gina Tricot og du finner den HER, du finner den også i blå HER, og i svart med blomster HER.

Bluse - Gina Tricot 

Bukse - Bik Bok

Sko - Converse

Treningsklokke - Fitbit

Veske - Nelly

House tour: Kontor + sminkerom!

På søndag la jeg ut en snap på mystory der jeg ba dere om å ta skjermbilde hvis dere ville at jeg skulle lage en ny office / makeup room tour! Etter nesten 2000 skjermbilder var det ingen tvil; dere ville at jeg skulle lage en ny! Derfor har jeg knipset massevis av bilder av kontor / sminkerommet mitt i dag, så dere kan se skikkelig godt hvordan det ser ut. 

Jeg har forandret det litt siden jeg viste hele rommet sist. Jeg har satt inn en svær hylle, det er nye plakater på veggene, og det meste av pynt har blitt byttet ut. I tillegg vet at jeg det er mange av dere nye lesere som ikke har rukket å se hele rommet enda, så da får dere virkelig sett det nå! 

Rommet er veldig hvitt og luftig, med masse jentete pynteting rundt omkring. Fra pulten min kan jeg se rett ned på vannet og bare nyte utsikten. Det er virkelig helt fantastisk!

I bokhyllen min har jeg massevis av inspirasjon fra magasiner og bøker. Jeg er litt rar på dette med magasiner, for de må alltid være sortert i kategorier; trening, mote / skjønnhet og interiør. Det gjør det i alle fall veldig lett å finne frem. Hehe!

Her er da sminkebordet mitt, og gud så mye tid jeg bruker foran her. Her spiser jeg frokosten min mens jeg sminker meg og ser på serier på iPad'en. All sminken jeg bruker til hverdags har jeg i skuffen under selve bordet, og resten av sminken, hårprodukter, neglelakker, osv har jeg i skuffene ved siden av.

Så slik ser kontoret og sminkerommet mitt ut. Alle møblene er fra IKEA, men om du skulle lure på hvor noe annet er kjøpt er det bare å spørre i kommentarfeltet så skal jeg svare så godt jeg kan der! 💗

 

 

 

 

Du vet du er blogger når..

// inneholder reklame

- Vilt fremmede mennesker stopper deg på gata for å spørre hva du tjener på bloggen din

- Du møter venner og begynner å snakke om noe som har skjedd i livet ditt, og blir avbrutt av "ja, jeg vet, leste det på bloggen din".

- Du har så mye sminke, hårprodukter, negllakker, ansiktsprodukter og kroppsprodukter at du ikke har sjans til å noensinne bruke det opp.

Topp - Bik Bok

- Du får drøssevis av venneforespørsler på face hver eneste dag, men kjenner nesten aldri noen av de.

- Du har alltid med deg telefonen din, og må alltid svare på mailer, og oppdatere alle sosiale medier

- Du tar alltid bilde av maten din før du spiser den

- Du har lært hunden din kommandoen "poser"

- Du har pc'en stappfull av bloggbilder

- Du sminker og jåler deg opp i timesvis, selv om du ikke skal utenfor huset

- Det er helt vanlig for deg å ta bilde av skoene og øredobbene dine, selvfølgelig mens har det på deg.

- Du betaler aldri for sminke og andre produkter lengre #spons

- Du har med deg kamera overalt, og knipser mer bilder enn en asiatisk turist

- Det føles helt naturlig ut å snakke til et kamera

- Du trenger aldri å sjekke hvor klærne dine er fra, fordi det husker du allerede fra å ha skrevet det hundre ganger i dagens antrekk innlegg

- Du kan like mye om sminke og skjønnhet som en make up artist

- Du tar i gjennomsnitt minst 50 bilder av deg selv hver eneste dag.

Topp - Nelly

Bukse - Cheap Monday

 

- Du vet like mye om det å ta bilder, som en fotograf

- Vennene dine sier "vent a, må bare fikse meg litt først, orker ikke se helt jævlig ut på bloggen din" hver eneste gang du drar frem kameraet

- Absolutt alle du kjenner vet hvordan det ser ut hjemme hos deg, uten i det hele tatt å vært på besøk.
 

 

 
#blogglife

"Du får ikke lov til å være tynn!"

// inneholder reklame

Det er noe jeg er skikkelig drittlei av, og som jeg må ta opp med dere. Samfunnet har kommet til et punkt der man ikke får lov å være tynn, og hvor vi hyller overvektige mennesker opp i skyene. Spiser man sunt, trener og er slank får man kjeft i det øyeblikket man deler et bilde fra trening eller av hva man spiser på nett. 

Genser - Nelly

Skjørt - Gina Tricot

Sko - Nelly

 

Jeg har selv merket det de gangene jeg legger ut oppskrifter til salater jeg spiser. Da er det flere ganger jeg har blitt kjeftet opp og ned, fordi jeg rett og slett skrev full oppskrift, med hvor mye jeg hadde i salaten. Jeg ble rett og slett beskyldt for å gå unge jenter spiseforstyrrelser fordi jeg la ut en oppskrift på en helt vanlig salat.

Altså. Give me a fucking break..

 

Enda verre var det den gangen jeg gikk ut med at jeg skulle gå 30 dager uten sukker. Jeg tror aldri jeg har fått så mye dritt som den gangen. Jeg fikk beskjed fra familie, bekjente og spesielt blogglesere, om at jeg som allerede var tynn ikke kunne droppe godteriet. Altså!!? Så fordi jeg er slank så kan jeg ikke droppe noe som er helseskadelig? Mener de at jeg virkelig må proppe i meg godteri til jeg ruller ut døren og er så overvektig at jeg får både diabetes type 2 og hjerteinfarkt??

Jeg er rett og slett drittlei av å hele tiden få kommentarer som "Du kan ikke trene du som er så tynn", og "Du som er så tynn må da spise mer, ta en burger!". Tenk om jeg skulle sagt det omvendte til folk som er overvektige. Da hadde jeg vel blitt hudflettet ut av en annen verden. Selv om folk som er overvektige faktisk skader kroppen sin, men det er jo en annen sak. 

Jeg liker å være slank, spise sunt og trene. Det hender jeg spiser godteri, men da er det som regel 4-5 små biter smågodt. Ikke en svær pose potegull, 1,5 liter brus og en hel plate med melkesjokolade. Jeg vet at godteri i store mengder er helseskadelig. Men det virker som resten av verden lukker øynene mens de hyller overvektige mennesker på nett, og slenger dritt til oss som faktisk tar vare på kroppen vår.

💪🏼

 

7 Ting som gjør meg glad!

// inneholder reklame

Jeg tror at en stor del av nøkkelen til lykke er å nyte de små øyeblikkene i hverdagen. Det er jo tross alt hverdagen vi har flest dager av, så hvorfor ikke nyte den? Her er 7 ting som gjør meg glad - i hverdagen!

Choker - Gina Tricot

Topp - Nelly

 

Produktiv - Når jeg har hatt en skikkelig produktiv og bra dag på jobb blir jeg så glad. Da føler jeg at jeg har fått maks utbytte av dagen, og det er en skikkelig mestringsfølelse. 

Per Fredrik og Chloe - Ingen tvil om at de skaper mye av lykken i livet mitt. Er så glad for at jeg kan jobbe hjemmefra og ha de rundt meg hele tiden.

God middag - Når kvelden endelig kommer pleier jeg som regel alltid å lage en skikkelig god middag, sette på en bra film og drikke litt rødvin sammen med Per Fredrik. En skikkelig god middag er virkelig hverdagslykke for meg, og jeg er spesielt glad i grillmat, taco og and med god garnityr. 

Blomster - Jeg har blitt så jentete når det kommer til blomster. Jeg blir rett og slett skikkelig glad av å se på blomster rundt meg, og jeg syns det er så gøy å stelle med de og se de vokse. Spesielt de som er i hagen. Det er helt rart og morsomt å se hvor mye blomstene vokser der!

Vaskehjelp - Den følelsen når vaskehjelpen nettopp har vært her, og det er 100% ryddig og rent, den er virkelig helt fantastisk! Da bare går jeg rundt i huset og nyter synet av et rent og ryddig hus. Det er så deilig det!

Trening - En god treningsøkt er det nesten ingenting som kan slå! Jeg føler meg alltid så fantastisk når jeg har gjennomført en treningsøkt!

Sol - Jeg elsker å stå opp og se at det er sol utendørs. Det er noe med været som gjør meg skikkelig glad! 

Hva gjør deg glad i hverdagen?

 

 

 

Jeg fikk hjertebank og ble svimmel!

// inneholder reklame

I dag har jeg virkelig fått noe som jeg håper kan gjøre en stor forskjell i hverdagen min fremover. For noen dager siden nevnte jeg her på bloggen at jeg virkelig ikke følte meg bra, og at jeg tenkte det kunne skyldes at jeg hadde spist litt vel usunt i sommer, og nesten ikke trent.

Etter at et par snille blogglesere minte meg på at jeg kanskje burde ta B12 sprøyten min, innså jeg at det var det som var grunnen til at jeg følte meg dårlig.

Bluse - Bik Bok

 

For herregud så dårlig jeg har følt meg. Jeg har vært så dårlig at hvis jeg bare har gått opp en liten trapp har jeg (bokstavelig talt) fått 125 i puls, og hjertebank helt oppi hodet. I tillegg har jeg slitt ufattelig mye med å konsentrere meg, jeg har hatt smerter i bena og generelt muskler.

For ikke å snakke om hvor trøtt og slapp, og svimmel jeg har vært. Når jeg satt alt dette sammen var det ikke noe tvil;  det kunne ikke være bare litt junkfood og mangel på trening som kunne være grunnen.


Så i dag tok jeg turen rett til tanten min som setter B12 injeksjonene på meg, og nå krysser jeg fingrene for at jeg føler meg mye bedre innen et par dager. Jeg har jo slitt med B12 mangel av og på i flere år, og jeg må virkelig lære meg å kjenne kroppen min godt nok til å vite at jeg ikke kan gå for lenge uten disse injeksjonene, for da kan det gå virkelig galt!

Anbefaler alle der ute å sjekke vitamin mangler, for det er noe veldig mange har, som man ikke vet om, som gjør at man blir veldig slapp og sliten ++++. 

Etter at jeg hadde vært hos tante dro jeg rett til Drammen så jeg kunne jobbe litt fra en restaurant. Syns det er så gøy å mikse opp jobb-hverdagen litt. Hehe! Midt i jobbingen sendte jeg søsteren min melding og sa ifra at jeg var i Drammen og at hun gjerne måtte svinge innom og ta en middag med meg.

Vi hadde superflaks for hun hadde blitt ferdig på jobben og var rett ved Drammen, så da ble det middag og masse skravling på oss. Føler meg så heldig som har et så nært forhold med søsteren min, så vi kan snakke sammen om bokstavelig talt alt mulig rart!

Nå skal jeg runde av kvelden og gå en liten tur med Chloe før jeg lager litt middag. Haha, jeg vet det er supersent nå. Per Fredrik er opptatt med masse film stæsj, så da blir det fort en litt sen kveld på oss!

 

 

Ukens spørsmål #171 - Hotel Cæsar, Underbitt, Kviser, Sminke +++

// inneholder reklame

Hvilken episode i hotel Cæsar var du med i?
- Klarte å google meg frem til det siden det var en leser som hadde skrevet det i en kommentar her på bloggen. Det var sesong 26 og episode 171. Er tidenes minste rolle da. Haha. Jeg ble bare hyret inn som statist som kunne være bærte som "Jens August" skulle prøve å hooke "Goggen" opp med. Om dere søker opp episoden, kan dere forvente å se et meg som 16 åring og et skikkelig fjortis tryne. Hahaha!

Jumpsuit - Bik Bok

 

Hvilket kamera er det du bruker til å ta bilder som du legger ut på bloggen din?
- Jeg bruker to forskjellige kameraer. Det ene er et speilreflekskamera som heter Canon eos 80D, og til det bruker jeg linsen "sigma 17-50mm F2,8". Det er ganske stort og tungt så det bruker jeg mest hjemme når jeg tar bilder her. Hver gang jeg tar bilder der jeg har en fjernkontroll i hånda har jeg brukt dette kameraet. Det andre kameraet jeg bruker er mitt nye Canon G7X Mark2. Dette er et lite og veldig bra kamera som jeg pleier å ha med rundt. Det bruker jeg til vlogging, bilder på farta og selfies hjemme. 

Topp - Nelly

Skjørt Gina Tricot

Choker - Gina Tricot 

 

Hvilken foundation bruker du?
- Jeg bruker den samme som jeg har gjort ganske lenge nå. Den er så sinnsykt bra, og jeg kan virkelig anbefale den! Etter at jeg begynte med den har jeg fått ekstremt mye mindre kviser, siden den ikke inneholder ingredienser som tørker ut huden og andre ting som kan gi kviser.

I tillegg dekker den helt sinnsykt bra, den sitter støpt (må seriøst bruke en oljebasert sminkefjerner for å fjerne den), også er den generelt bare veldig bra. Den er fra Estee Lauder og du finner den HER. Nå er den også på salg, så den er 100,- kr billigere enn den vanligvis er. 

Når på døgnet er du og Per Fredrik mest sammen?
- Vi er sammen en del i løpet av dagen, siden vi ofte spiser lunsj sammen, og han kommer inn og sier hei mens jeg jobber. Men det er uten tvil på kvelden vi sees mest, siden da er vi ferdige med å jobbe begge to, og har tid sammen. 

 

Er gulvet deres fra IKEA? Hva heter det?
- Jepp, det er det! Elsker hvor fint det er, vi har hatt det i over et år, og gud så sinnsykt bra det holder seg! Det heter "Tundra" og er laminatgulv. 

Har du vurdert å bruke Chloe til utstilling?
- Nei, det har jeg ikke. Vi har hverken tid eller interesse av det, så da vi skulle kjøpe hund var ikke det noe som vi så etter. I tillegg har Chloe veldig underbitt, så hun kunne ikke blitt kvalifisert til slike ting. Agility derimot er noe jeg gjerne kunne tenkt å gjøre mer med henne! Dere så kanskje videoen jeg la ut på Snapchat tidligere i dag? (stinablogg). Jeg tok henne med til en hinderbane som har litt forskjellige agility ting og hun nailer det skikkelig! Men tror ikke konkurranse er heeelt noe for oss altså. Da skal man satse litt mer enn vi gjør!

Kan du legge ut flere videoer på YouTube?
- Ja, det skal jeg gjøre! Beklager at jeg har vært litt fraværende på YouTube den siste tiden, men jeg har virkelig gitt alt her på bloggen, for å oppdatere dere masse her, og da rekker jeg ikke alt dessverre. Men jeg skal prøve alt jeg kan å kombinere de bedre fremover! 

 

 

Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"?

7 Ting jeg ikke liker

Vi alle har en del ting vi ikke liker, som for eksempel folk som sniker i køer. Det hater jeg! Det er også en del andre ting jeg virkelig ikke liker, og nå skal dere få høre 7 av dem.

Joikakaker - Helt siden jeg var bitteliten har jeg hatet joikakaker. Jeg brukte det til og med som et skjellsord når jeg var liten. Faktisk har jeg ikke smakt det siden jeg var sånn 8 år gammel, så jeg hadde ikke blitt overrasket om jeg plutselig likte det. Men så lenge holder jeg det på ikke-liker listen min! 

 

"Ikke hate altså / Ikke for å være frekk" - Folk som bruker slike fraser for å prøve og unnskylde seg for å legge igjen drittkommentarer burde få en spesiell plass hvor de kan kose seg sammen. Jeg får helt mark når jeg ser folk legge igjen slike kommentarer, for nei, du er faktisk ikke unnskyldt når du skriver; "Ikke for å være frekk, men du er skikkelig stygg". Bare dropp den lame unnskyldningen og gå og legg deg :-)

Rot - Jeg hater rot! Vi har jo et ganske stort hus på 220 kvadratmeter, og det blir rotete før man rekker å snu seg. Enten så ligger det kameraer på bordene eller så ligger lekene til Chloe slengt rundt, eller så er det et eller annet som gjør det rotete. Jeg tuller ikke når jeg sier at jeg bokstavelig talt kunne gått rundt og ryddet i 5 timer, og 5 minutter etterpå var det rotete igjen.

Kviser - Helt siden jeg var 16-17 år gammel har jeg slitt skikkelig med kviser. Jeg begynner endelig å bli litt kvitt de, siden jeg bruker veldig riktige produkter hele tiden til huden min, men man slipper aldri helt unna kviser. Jeg hater de. Jeg hater de så sinnsykt. De gjør vondt, de ser stygge ut, og de burde rett og slett bare inne finnes.

Regn og surt vær - Jeg hater når det regner eller et surt vær utendørs. Da blir jeg så slapp og sliten og jeg vil bare ligge på sofaen og ikke gjøre noe som helst. 

Taxi - Jeg tar ofte taxi når jeg skal steder og ikke skal kjøre bil selv, og jeg digger at det finnes taxier. Men det er én ting jeg blir gal av; taxi sjafører som sitter og klager på alt mulig. Jeg aner ikke hvor mange ganger jeg har rett og slett blitt irritert fordi de klager, maser hull i hodet på meg, eller prøver å dra sleezy vitser. Jeg betaler faktisk ganske mye for at en taxi sjåfør skal kjøre meg et sted, og da forventer jeg i det minste litt respekt. Respekter at jeg vil bruke tiden i taxi til å jobbe, og ikke høre på at du skal mase på meg om alt mulig.

Folk som er frekke mot handikappede mennesker - Det er rett og slett ikke ok. Jeg tror nesten ikke jeg kommer på noe som er verre enn folk som er frekke eller slemme mot noen som sitter i rullestol, har en synlig sykdom (som de gjør narr av), eller andre ting. Det er faktisk ikke ok, og jeg blir sint bare tanken på det. 

 

Okey, nå ble det fryktelig mye syting fra min side. Men noen ganger er det lov å få ut litt frustrasjon syns jeg! Få gjerne ut din frustrasjon i kommentarfeltet, og fortell meg om ting du ikke liker!

 

10 Fordeler og ulemper med å ha hund

Nå er det snart et år siden vi fikk Chloe. På det året har vi lært så mye om hvordan det er å ha hund. Jeg har vokst opp med hunder, og da jeg bodde hos foreldrene mine hadde vi alltid hund. Men å ha en egen hund som man har ansvaret for sammen, er noe helt annet!

I løpet av året som har gått har vi fått noen overraskelser, både gode og dårlige, og jeg tenkte å dele litt om mine tanker og erfaringer rundt det å ha en liten hund. Tipper det er mange av dere der ute som har lyst på en egen hund selv, og da er det smart å vite hva man begir seg ut på.

👍🏼👎🏼 Aldri alene - Noe som er positivt og negativt med å ha hund er at man aldri er alene når man er hjemme. Siden jeg jobber hjemmefra kan det noen ganger bli litt ensomt, siden Per Fredrik jobber inne på studioet sitt, så da er det veldig koselig å ha Chloe som holder meg med selskap. Jeg tror det kommer veldig ann på hvordan person man er, men om man er veldig glad i å være helt alene er det ikke smart å ha hund. 

👎🏼 Må ha hundepasser - Eller barnevakt som jeg kaller det. Haha! Hver gang Per Fredrik og jeg skal på reise må vi alltid ha barnevakt. Så langt har det aldri vært noe problem da vi har flere venner med hunder som gjerne passer den lille bærta. Men det er selvfølgelig litt stress de gangene vi vil spontant sove over i Oslo eller et annet sted en natt, og vi ikke kan fordi vi ikke har rukket å fikse barnevakt.

👍🏼 Sporty - Det er ingen hemmelighet om at man blir mye mer sporty når man får seg en hund. Da er man nødt til å gå ut med hunden tre ganger om dagen, der minst en av turene skal være en lengre tur. For min del passer det perfekt så jeg får en pause fra jobben der jeg kan trekke frisk luft og bevege kroppen. 

👎🏼 Stueren - Kjøper du en valp har du litt av et prosjekt forran deg for å få hunden til å bli stueren. Chloe har nettopp blitt 1 år gammel, og hun er nesten stueren. Men det hender hun får små perioder der hun blir helt vrang og plutselig tisser inne 6 ganger i løpet av en dag. Ikke akkurat særlig gøy å vaske det vekk hele tiden.

👍🏼 Alltid glad - Hunder er alltid glade og de sprer så mye glede. Om du sliter mye med tristhet kan en hund faktisk hjelpe deg veldig på humøret. Har lest flere artikler om små hunder som kommer på barnesykehus for å muntre opp barna. Så ingen tvil om at man blir i bedre humør av å ha en hund rundt seg!

👍🏼 Snakke - Selv om ikke hunden din kan gi deg noe svar, så kan man jo skravle litt med den. Jeg små-snakker med Chloe hele tiden, som er grunnen til at hun har lært seg massevis av kommandoer, også er det jo koselig å skravle litt med henne!

👍🏼 Søte - At hunder er søte å se på er ingen hemmelighet. Jeg blir helt myk i hjertet bare av å se på lille Chloe!

👍🏼 Vakthund - Selv om du kanskje bare har en liten hund, er det faktisk en vakthund. Hunder sover aldri 100% siden de alltid er litt på vakt, og det er veldig kjekt dersom man ikke liker å være hjemme alene. Selv om vi har både alarm og masse sikkerhetstiltak her hjemme, føler jeg det ekstra trygt når hun sover i buret ved siden av meg når Per Fredrik er på reise. 

👎🏼 Disiplin - Noe som er viktig er å disiplinere hunder riktig. Dette er virkelig ikke lett, men det er ekstremt viktig så du får en lydig hund. Vi har prøvd oss mye frem og tilbake og det er ikke enkelt å vite hva som er riktig og galt, hunder er også veldig forskjellige, så én ting fungerer ikke på alle.

👍🏼 Morsomme - Unge hunder gjør så mye rart og det er underholdning i seg selv å se på alt det rare de gjør. Aner ikke hvor mange ganger i løpet av dagen jeg får total latterkrampe fordi Chloe gjør noe rart!

 

Har du kjæledyr?

8 Komedie filmer du kan se i helgen!

Endelig helg! Om du vil ta helgen med ro har jeg noen veldig gode film forslag til deg! Jeg syns nemlig det er så vanskelig å velge ut film når Per Fredrik og jeg skal se på film om kvelden, og jeg tipper jeg ikke er den eneste som er sånn, så derfor vil jeg dele 8 forskjellige filmer med dere, som er utrolig morsomme komedier. 

 

Personlig elsker jeg komedier, og det går det mye av her i huset. Her er 8 av mine favoritt komedier at the moment. Håper dere finner noen filmer dere kan se i helgen! 
 


Hvilken film er din favoritt komedie?

Den aller første gangen jeg..

I dag tenkte jeg at dere kunne bli litt bedre kjent med meg om min fortid, derfor tenkte jeg å røpe noen av mine aller første ganger som jeg..
 

Fikk en bestevenn - Min aller første bestevenn var Pia, som jeg ble kjent med i barnehagen. Vi hang sammen som et par tvillinger helt til langt ut på ungdomsskolen, da vi dessverre begynte å vokse fra hverandre. Vi møttes igjen på 10 års reunion med barneskolen og gjett om vi mimret tilbake til barndommen. Vi fant seriøst på så mye sprell sammen at jeg ikke tørr å snakke om det her. Hehe! 

Flyttet hjemmefra - Da var jeg 18 år og hadde fått lærlingerplass som kokk i Bærum og flyttet inn i min egen lille kjellerhybel rett ved jobben. Jeg syntes det var så stas å endelig bo for meg selv og jeg husker følelsen jeg fikk når det virkelig gikk opp for meg at jeg hadde full frihet over livet mitt. Dessverre fikk jeg kyssesyken og lærlingerplassen jeg hadde fått var ikke akkurat som jeg hadde drømt om, for å si det mildt, så derfor måtte jeg flytte hjem igjen til foreldrene mine til jeg kom meg på bena igjen.

Første jobb - Da jeg var 15 år hadde venninnen min Susanne og jeg så lyst på en jobb. Vi hadde lyst på mer penger til sminke og klær, så vi ringte rundt til alle mulige bedrifter i håp om at de hadde en jobb til oss. Etter mange tlf samtaler fikk vi flaks og vi fikk vår første jobb som telefonselgere. Jeg tror vi fikk 60,- kr i timen, og jobben var ikke akkurat fab, men det var en start. I tillegg fikk vi jobbet sammen så da gjorde det ikke noe at jobben ikke var den beste.

Fikk et kjæledyr - Det første kjæledyret jeg fikk tror jeg at må ha vært marsvinet mitt. Det var hvitt og oransje, og jeg hadde det i bur på soverommet mitt hos foreldrene mine. Etter det fikk jeg både kaniner og til slutt en liten hund som het Rikke og ble min lille baby. Hun var med meg overalt, til og med på skolen, og jeg var så glad i henne!

 

Tok piercing - Den første piercingen jeg tok var i underleppa. Jeg var bare 15, så jeg var ikke gammel nok til å dra til et piercing-studio, så jeg fikk en venninne til å gjøre det. Vi dro på apoteket og kjøpte en kanyle også innom tivoli som var i Hokksund den dagen, for å kjøpe en piercing. Vi satt oss ned i skolegården også stakk hun først kanylen igjennom leppa mi og dro den ut igjen, også brukte hun en rund ring av en piercing til å dytte den inn i hullet på leppa mi. Herregud så vondt det var! Kjenner jeg grøsser av tanken på det enda.

Dette er forresten ikke å anbefale, og er heller ikke sånn man gjør det på et piercing-studio. Heldigvis hadde jeg en venninne som hadde gjort dette mange ganger, så hun visste hva hun drev med, og det var nok grunnen til at ikke hele leppa mi ble ødelagt. Men jeg skulle gjerne vært foruten den piercingen. Haha! Hadde den kun over sommeren, og fikk heldigvis ingen arr. 

 

💗

7 Ting jeg aldri vil gjøre! Porno, Barn, Tatovering, Botox ++

Jeg delte for noen dager siden en liten liste over ting jeg vil gjøre før jeg dør. Nå tenkte jeg det kunne være gøy å dele noen ting med dere, som er på min anti bucket list, som er ting jeg aldri vil gjøre.

Lage porno - Er det én ting jeg aldri kommer til å gjøre så er det å lage porno. Å dele et så intimt øyeblikk med resten av verden ville jeg aldri gjort. Jeg syns heller ikke man skal ha sex for å filme eller tjene penger på det. Det blir bare helt feil for min del. Å lage sextape hjemme for egen bruk er heller aldri noe jeg ville gjort. Tenk om noen plutselig får tak i den og leaker den?! Det ville vært helt krise. Jeg er så paranoid på sånt at jeg aldri sender drøye bilder til Per Fredrik engang. Jeg sender kun ting som jeg kunne lagt ut her på bloggen. 

Hoppe i fallskjerm - Jeg er livredd for å skade meg skikkelig, og jeg føler at man nesten ber om å skade seg hvis man hopper i fallskjerm. Ja, det er sjeldent det skjer noe ille med de som hopper i fallskjerm, men hvorfor ta sjansen? Tanken på å hoppe ut fra et fly så langt over bakken frister heller ikke.

Forfalle - Jeg nekter å la meg forfalle når jeg blir eldre. Her blir det fullt opp med sunn mat, trening, botox og fillers, og sikkert litt silikon når jeg er ferdig med å amme. Kroppen er det stedet man lever og er hele tiden, så det skjer bare ikke at jeg lar min kropp bli ødelagt.

Få mer enn 2 barn - For min del 2 barn mer enn nok. All creds til de som har en flokk med unger, men det er ikke noe for meg! Skjønner ikke hvordan man skal ha nok tid til hvert barn hvis man har så mange barn. For ikke å snakke om tid til mannen sin, og seg selv.

Sushi - Jeg har spist sushi på et skikkelig shady sted én gang, og aldri igjen! Den gangen ble jeg matforgiftet og jeg ble så dårlig! Klarer per dags dato enda ikke å spise tang. Så det skjer ikke at jeg noensinne kommer til å spise på et sushi sted som ikke er top notch.

Tatovering - Jeg er helt sikker på at jeg aldri kommer til å ta en tatovering. Det er jo mange ting jeg syns er fine og som jeg kunne tenkt meg å tatovere, men jeg kjenner meg selv såpass godt til å vite at jeg hadde blitt lei den etter bare kort tid. En tatovering er permanent, og det er faktisk noe man må ha på kroppen resten av livet, så for meg blir det ikke aktuelt å gjøre det.

Berg og dalbane - Jeg er livredd for berg og dalbaner og jeg kommer aldri til å sette meg i verdens største. Jeg tror faktisk jeg hadde dødd av hjerteinfarkt eller bare skrekk rett og slett om jeg hadde gjort det. Jeg blir redd av å ta pariserhjulet, så dere kan jo tenke dere hvordan det ville gått.

 

Hvilke ting vil du aldri gjøre?

 

7 Ting jeg liker!

// inneholder reklame

Vi har alle noen ting vi liker litt ekstra godt, og som gjør hverdagen litt bedre. For å sette en litt positiv spinn på kvelden tenkte jeg å dele 7 ting med dere som jeg liker! 

😊 Folk som er optimister - Det er helt fantastisk! Jeg elsker folk som klarer å se det positive i ting, og som sprer optimisme rundt seg. 

😊 Å ha det helt ryddig. Det er virkelig utrolig deilig, og ikke minst avslappende. Bare syns det er så vanskelig å holde et helt hus 100% ryddig hele tiden.. Argh!

😊 Når jeg våkner før alarmen ringer. Gjerne 10 minutter før den ringer, og fullt opplagt. Det er den beste kombinasjonen! 

Topp - Nelly

Skjørt - Gina Tricot

Choker - Gina Tricot (på supersalg nå!)

 

😊 Å lese en god bok. Jeg setter dessverre av altfor lite tid til å lese bøker, men når jeg først har tid elsker å jeg å lese en god bok. Jeg liker best selvbiografier fra mennesker som har på et eller annet plan kommet langt.

😊 Når jeg er helt a jour med alt som skal gjøres på jobb. Ikke at det skjer så veldig ofte, for det er som regel en del mailer som må svares, innlegg som må skrives, kommentarer som må svares, og alt mulig. Men once in a blue moon så skjer det!

😊 Når sminken blir helt on fleek. Da blir jeg så glad og fornøyd, og da blir jeg så klar for å bare ta  verden med storm. Hehe!

😊 Folk som ser muligheter. Jeg digger når folk ser muligheter i situasjoner, versus å bare se problemer. Det er slike mennesker vi trenger flere av!

 

 

Hvilke ting er det du liker?

Denne eyelineren er helt amazing!

// inneholder reklame

Den siste tiden har jeg fått helt dilla på å lage winged eyeliner. Det rammer inn øynene på en helt utrolig fin måte, og får de virkelig til å se så mye finere ut! Jeg elsker jo å forme ansiktet med forskjellige sminkeprodukter, og en god eyeliner er uten tvil viktig for å klare å forme den vingede eyelineren så det blir helt riktig. 

Tidligere har jeg bare brukt en helt basic eyeliner, og etter noen forsøk har jeg fått til ganske fin winged eyeliner. Men ofte tar det en god stund før det blir riktig, og ofte gir jeg nesten opp! Det verste er vel at utover dagen blir den gnidd helt vekk og jeg ender opp med en svart flekk ved siden av øyet, istedenfor å ha en svart fin winged eyeliner.

For noen dager siden var eyelineren min tom, og jeg kjøpte en helt ny fra et helt annet merke. Kjøpte den helt random da jeg skulle kjøpe bursdagsgave til Rebecca, og tenkte bare at eyelineren så bra ut, siden den hadde en helt spesiell form.

Jeg må bare si det; OMG! Denne eyelineren var virkelig noe helt annet enn noe som helst jeg har testet ut før. Siden den har så spesiell form er den mye lettere å holde og det gjør påføringen superlett. Eyelineren sitter også veldig bra utover dagen, og den blir ikke smør ut, slik som andre jeg har testet før. 

Den har også helt perfekt mengde med hvor mye produkt man får av gangen, så det er superlett å få perfekt winged eyeliner på første forsøk. Den er også fra NYX så den er veldig billig, og nå er den på salg til 127,- kr (vanligvis koster den 159,- kr). Du finner den forresten HER

Håper dette tipset kan hjelpe dere sminkeglade der ute, som liker å bruke eyeliner, uten å måtte bruke hundre år på det. Hehe! 

7 Life hacks for jenter!

💗 Ute og spiser på restaurant? Da bør du alltid vaske hendene etter at du har bestilt mat fra menyen. De fleste menyer blir sjeldent vasket, og du kan jo bare tenke deg hvor mange mennesker som har tatt på de menyene før deg..

💗 Bruk en hårklype til å feste sammen headsettet ditt, når du har snurret det sammen, så du slipper at det tugger seg, og du må stå i 10 minutter å tukle det opp.

💗 Lakker husnøklene og de andre nøklene dine med neglelakk, så det blir lettere å skille mellom de. Dette er genialt når man står med hendene fulle av ting, og ikke er superkeen på å bruke hundre år på å finne den riktige nøkkelen. (PS; ikke lakker den delen av nøkkelen du setter inn i selve låsen). 

💗 Skal du kutte løk? Vel, for å unngå at maskaraen renner nedover og gir deg pandafjes, bør du stå ved siden av en vask der det er rennende iskaldt vann. Ta gjerne øynene nær vannet og blunk, om det skulle svi. Husk å pust med munnen også. 

💗 Alltid ha et par ekstra joggesko i bilen. Det er ingenting som er mer ubehagelig enn å kjøre i høye hæler.

💗 Alltid ha noe sunn snacks ved siden av deg mens du jobber / studerer. Dette gjør at du holder blodsukkeret oppe mens du jobber.

💗 Gjør ting med en gang du kan. Dersom du utsetter å gjøre ting, vil det hele tiden være i bakgrunnen av hodet ditt og minne deg på at du må gjøre disse tingene. Derfor er det best å gjøre ting du kanskje ikke har lyst til, men som du må, med en gang. Da sparer du deg selv for mye stress. 

 

Slik lagde jeg budsjett!

// inneholder reklame

Etter at jeg fortalte at jeg hadde satt opp budsjett for å holde orden på økonomien min, har det rent inn med spørsmål fra dere, der dere lurer på om jeg kan dele noen tips med dere, og også fortelle hvordan jeg satt opp budsjettet. Så det kan jeg selvfølgelig dele med dere!

Merker allerede hvor mye flinkere jeg har blitt med penger etter den lille stunden jeg har holdt på. Det gjør at jeg virkelig tenker over hva jeg bruker penger på, og at jeg blir obs på hva ting faktisk koster. Ofte kunne jeg dra kortet uten å tenke noe særlig over hva ting kostet, eller om jeg faktisk trengte det, og det er virkelig ikke lurt!

Bluse - Bik Bok
Belte - Bik Bok


Jeg lagde budsjettet mitt på en litt spesiell og morsom måte. Jeg har iPhone så jeg bruker rett og slett bare notater, siden den sammenkobles på alle enhetene mine. Men du kan også bruke andre apper til å skrive ned budsjettet på. Det viktigste er at du har det på telefonen din, sånn at du alltid kan oppdatere den mens du bruker penger. 

Det første jeg gjorde var å dele inn utgiftene mine i så spesifikke kategorier som overhodet mulig, så jeg har full kontroll hvor pengene skal brukes. Deretter fylte jeg inn de faste utgiftene som huslån, billån, bilforsikring, vaskehjelp, regnskapsfører, strøm, internett, osv. Dette er de utgiftene jeg vet ganske nøyaktig hva jeg bruker på hver måned.

Til slutt fylte jeg inn de andre utgiftene som sparing, sminke, klær, festing, osv etter hvor mye jeg selv føler meg komfortabel med å bruke på de forskjellige tingene. Anbefaler å sette av en del penger til sparing, så du kan ha en sparekonto i tilfelle vaskemaskinen eller bilen ryker, eller du plutselig får sparken fra jobben. Man vet aldri hva som kan skje, og derfor er det viktig å ha en sparekonto med penger du kan bruke i nødsituasjoner. 

Har du en fast jobb der du får samme beløp hver måned er det enkelt å sette opp hvor mye du kan bruke på alle de forskjellige tingene. Dersom du har en jobb der du får veldig forskjellig inntekt fra måned til måned er det smart å sette opp budsjettet utifra enten minstebeløpet du har hver måned, eller gjennomsnittet av lønningene du får. Her kommer det helt ann på hva som fungerer best for deg.

Så til selve budsjettet. Jeg vil ikke vise dere hvor mye penger jeg bruker på de forskjellige postene, da jeg føler dette er privat, men jeg kan jo vise dere hvordan det ser ut på iPhonen min, sånn at dere får en idé om hvordan dere kan sette opp deres budsjett. Veldig viktig at man alltid oppdaterer det hver gang man har handlet noe, sånn at man alltid vet hvor mye man har igjen å bruke på de forskjellige postene.

 

Håper disse tipsene kan hjelpe dere! Er det én ting som er viktig her i livet, så er det å holde orden på økonomien. Det er dessverre så mye viktigere enn man tror. Tenk på alt man kan kjøpe med penger, og hvor mye stress man får om man ikke har penger liksom. 

10 Ting jeg vil gjøre før jeg dør

// inneholder reklame

💉Ta DNA test for å se hvor jeg egentlig kommer fra. Nå går det jo faktisk ann å ta en test som viser hvilke områder du egentlig er fra. Har en sterk følelse på at jeg ikke er helt norsk i og med at jeg har så mørkt hår naturlig, gulskjær i huden, og veldig mørke blå øyne. Moren min har i tillegg brune øyne. Så det hadde vært veldig gøy å se hvor jeg faktisk kommer fra!

🇺🇸 Besøke New York - En by jeg virkelig har lyst til å bli kjent med og oppleve. Det ser jo ut som en helt magisk by, og jeg har så lyst til å virkelig se så mye der som overhodet mulig!

🚗 Kjøpe en Lamborghini - Okey, denne blir ikke med det første for å si det sånn. Men en gang i fremtiden skal jeg ha en Lamborghini. Det er favorittbilen min, og jeg syns den er så fet!

🔮 Besøke spåkone. Jeg har så lyst til å dra til synsk person som faktisk er skikkelig flink, og ikke bare sånn jalla-bod bullshit. Det er jo så interessant å se hva de har å si.

🌟 Se pyramidene i Egypt. Er det én ting jeg har hatt lyst til helt siden jeg var bitteliten, så er det å oppleve all den egyptiske kulturen fra farao tiden. Jeg har sett utallige dokumentarer om det, og jeg må bare oppleve å se det i virkeligheten en gang!

🇳🇴 Oppleve Norge - Landet vi lever i er jo så amazing, og det er så mye jeg har lyst til å se. Jeg fikk dessverre ikke dratt på noen roadtrip rundt i hele Norge i sommer, men neste sommer, da skjer det!

🎽 Løpe maraton eller halvmaraton. Jeg elsker å løpe, så hvorfor ikke trene opp til et maraton? Tror ikke det blir med det første though, for jeg liker å fokusere på styrken atm.

Skjørt - Gina Tricot
Bluse - Bik Bok  
Sko - Nelly
Treningsklokke - Ellos

 

🚁 Fly helikopter over New York eller en annen stor by. Herregud så gøy det må være å se byen ovenfra!

💅🏻 Gi ut sminkekolleksjon. Det er virkelig noe jeg har så lyst til å gjøre! Det må bli sminke eller noe med hår kanskje. Litt usikker! Men jeg har en del idéer jeg ikke vil dele med dere enda!

👰🏻 Gifte meg - Helst på en vingård i Frankrike, en strand eller på et slott. 

 

Hva vil du gjøre før du dør?

 

Throwback: Politi, Barbiedop, Player, Feit ++

// inneholder reklame

I løpet av de årene jeg har blogget har jeg skrevet om veldig mye forskjellig, og jeg ble sittende i kveld å se igjennom arkivet. Det er jo så mye jeg har delt med dere! Så da tenkte jeg; la oss kjøre throwback. Her er 15 innlegg du kan lese i kveld, som har vært blant de mest leste i løpet av tidene!

"10 Tegn på at han er en player"

"10 Turn off hos gutter"

"Etter 3 år har jeg endelig fått svaret"

"12 Problemer jenter har om sommeren"

"Jeg gikk på barbiedop"

"Tilfeldigheten som endret livet mitt totalt"

"Kjære Fitnessdust!"

"Politiet kom på døren min kl 05 i natt"

"Slik vet du at venninnen din er falsk"

"Full panikk i bilen"

Topp - Bik Bok  /  Skjørt - Cubus

 

"Skal man invitere alle?"

"Så mye sukker er det i lørdagsgodteriet ditt" 

"Hadde jeg vært feit, hadde ingen sagt noe!"

"Nå kan du se hvem som kjøper falske følgere"

"P-piller kan ødelegge livet ditt"

 

💗

Dette kjøpte jeg i matbutikken!

// inneholder reklame

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra matbutikken, og jeg har handlet inn så mye sunt og godt! Kjenner jeg gleder meg til å faktisk spise sunt og ta skikkelig vare på kroppen min igjen. Den siste måneden har jeg jo gjort det stikk motsatte, og det har jeg virkelig fått svi for når det kommer til energi og konsentrasjon. 

Fremover blir det sunn mat, masse vann, proteiner og grønnsaker, og ikke minst - trening! Gleder meg skikkelig til å trene masse på gymmet igjen. Den siste måneden har det blitt mye gåturer, men det hjelper ikke så mye på musklene og nakken min. Så da blir det gøy å få orden på sakene! 

Tenkte jeg kunne vise dere litt av hva jeg kjøpte inn, så dere kan få litt inspirasjon til hva dere kan kjøpe i matbutikken. Det ble både kjøttdeig og kyllingfilet, perfekt til å lage en del forskjellige middager med kjøtt. Kjøpte også inn litt grønnsaker, grovt brød (fryser alltid ned en del, også har jeg 1/2 brød liggende oppe), proteinrikt og magert pålegg. 

Kjøpte også en del yoghurt med null tilsatt sukker og med lite fett, så jeg kan spise når jeg bare skal ha noe lite og kjapt. Genialt de gangene jeg er litt sulten og har dårlig tid! Melk til kaffe og havregrøt kjøpte jeg også. Havregrøt er den perfekte frokosten for meg, da den gjør at energien holder seg stabil og man blir ikke så fort sulten igjen. "Trege" karbohydrater er smart når man skal spise sunt og ha jevn energi utover dagen! 

Topp - Gina Tricot 

Jordbær måtte jeg jo også ha. Det spiser jeg på seriøst alt. Jeg spiser det sammen med grillmat, på brødskiva, på toppen av havregrøten og som snacks. Perfekte lille bæret! 

Så det var litt om hva jeg kjøpte på matbutikken, håper dere syns det var interessant å lese, og si gjerne ifra om dette er noe dere vil at jeg skal skrive mer om! 

 

Dette er grunnen..!

// inneholder reklame

Husker dere at jeg for noen dager siden fortalte at jeg har vært mye slapp og sliten i det siste? Vel, i dag tror jeg at jeg har funnet grunnen!

Nå som det er sommer har jeg tatt meg litt fri fra å passe på kostholdet og trene. Jeg har spist litt hva jeg vil, og trent når jeg vil. Vel, det har resultert i altfor mye godteri, usunn mat, glemt å drikke nok vann og lite trening.

Det er jo ikke for ingenting at jeg vanligvis er nøye med kostholdet og treningen. Det gjør så ekstremt mye for kroppen, energien og humøret. Jeg har jo sett meg helt blind på hvor viktig det faktisk er. Men det har jeg virkelig fått erfare nå! 

Energien min den siste tiden har virkelig vært på bunnen, og jeg har ikke klart å fokusere på ting. Hodet har rett og slett ikke fungert skikkelig. 

Jeg er nesten 100% sikker på at dette er på grunn av hvordan kostholdet mitt har vært den siste tiden. Så fremover er det tilbake til havregrøt til frokost, grovt brød til lunsj med proteinrikt pålegg, en salat til sen lunsj, og en sunn middag med kjøtt og grønnsaker, og jeg må passe på så jeg drikker nok vann.

Treningsmessig må jeg komme meg på gymmet 2-3 ganger i uken for å gjøre styrke, og gå en lengre tur med Chloe hver dag for å få beveget kroppen og få frisk luft. 

Jeg er veldig spent på å se hvordan disse endringene kommer til å virke inn på energinivået og konsentrasjonen. Jeg kan jo oppdatere dere etter en uke eller to og si ifra hvordan det fungerer! 

Håper virkelig dette løser problemet. For nå er jeg så lei av å sovne på sofaen i flere timer midt på dagen, og aldri klare å fokusere skikkelig. 

Shorts - Gina Tricot  /  Genser - Nelly  /  Sko - Nelly  

Jakke - Zara  / Choker kjede - Topshop  

Hjerte kjede - Gave fra Per Fredrik  /  Belte - Gina Tricot  /  Solbriller - eBay

Nå skal jeg rett på matbutikken og kjøpe inn litt sunne matvarer så jeg har fullt opp i kjøleskapet. Det er jo så mye lettere å spise sunt når man allerede har alle de sunne tingene klare i kjøleskapet. 

Måneden som gikk - Juli - Botox, Inntekt, Hjemmefest +++

Månedens opptur:
- At jeg endelig fikk tatt Botox. Det er noe jeg har hatt lyst til å gjøre veldig lenge, fordi jeg har slitt mye med hodepine, og har hatt en følelse av at det kom fra at jeg hele tiden spente "sinna-rynka". Nå er ikke jeg en lege eller noe, men etter at jeg tok Botox har jeg fått ekstremt mye mindre vondt i hodet, og nakken er også bedre. Nå kommer ikke lengre spenningshodepinen, og det planter seg heller ikke nedover nakken og gir meg vondt. Å ta Botox er virkelig den beste avgjørelsen jeg har tatt for min egen helse på lenge!

Månedens nedtur:
- At det har vært litt kjipt vær her i Norge. Det har vært mye regn, og dager med lite sol. Men det har også vært mange soldager, så en stor tommel opp for det!
 

Månedens høydepunkt:
- Hjemmefest hos oss med massevis av venner. Det var så gøy! Tror nok vi må ha flere slike hjemmefester. Vi hadde både sushi, burgere, jello shots, beer pong og "rygg-mot-rygg", og en hel del til. Vanvittig morsomt!

Månedens beste innkjøp:
- Det nye kameraet mitt. Canon G7X. Jeg har hatt lyst på det helt siden desember, men hver gang jeg har prøvd å kjøpe det, har det vært utsolgt. Denne måneden fikk jeg endelig tak i det, og jeg kunne ikke vært med fornøyd med det! Det er seriøst det beste kameraet til å ha med rundt. Det er både lite samtidig som det gir skikkelig god kvalitet til både bilder og video. 

Månedens tanke:
- Denne måneden har jeg tatt et skikkelig dypdykk ned i min egen økonomi og inntekt, og har virkelig sett at jeg må skjerpe meg. Jeg har brukt altfor mye penger på surr, og som kunne vært spart. Å bruke 25'000,- kr i måneden på mat og bil sier seg selv at ikke er innafor, så der skal jeg virkelig skjerpe meg. Nå har jeg satt opp budsjett som jeg følger på iPhonen min, sånn at jeg kan ha mye mer kontroll på økonomien, og jeg gleder meg til å se pengene vokse på kontoen min! 

Tanker om måneden:
- Dette har vært en veldig sosial måned med bursdager og fester i flust. Jeg elsker å være sosial, så dette har passet meg midt i blinken!

Juli er jo sommermåneden i året, og det er da som de fleste reiser. Vi valgte å ikke gjøre det da vi allerede har rukket å være 2 ganger på Gran Canaria og i London, København, Sverige, og Son Spa. Så vi begge føler vel at vi har reist nok så langt i år. Jeg liker å heller bruke penger på å reise når det er vinter, for det er jo da det er deilig å komme seg vekk fra Norge. Om sommeren er det jo faktisk ganske deilig å være i Norge. Vi er jo også så heldige at vi kan reise når vi vil, så da er det bedre å reise om vinteren. 

 

 

Hvordan har juli vært for dere?

 

Jeg hadde blitt sprø! + Bloggfans

I dag startet jeg dagen med litt beauty behandlinger. Jeg fikk fikset på både vipper og negler, så nå føler jeg meg helt fresh og fin! Det er utrolig hva det å freshe seg opp litt har å si for hvordan man føler seg. Jeg føler meg alltid så mye bedre når jeg har freshet meg opp litt! 

Etter behandlingene dro jeg rett videre til Tønsberg, sånn at jeg kunne ha cafékontor derfra i dag. Vanligvis jobber jeg alltid hjemmefra, eller i bilen på vei hjem fra ting. Haha! Men i dag ville jeg rett og slett mikse opp ting litt, så jeg tok med meg mac'en og satt meg på Tapa langs brygga i Tønsberg, så jeg kunne skrive innlegg og svare på mailer derfra.

For min del er det så viktig å ikke bare gjøre én ting hele tiden. Jeg hadde blitt sprø hvis jeg bare skulle sittet inne og skrevet blogginnlegg 24/7. Tror heller ikke de hadde blitt særlig interessante til slutt heller. Jeg elsker å få nye inntrykk, og da er cafékontor helt perfekt. Her kan jeg bare sitte og se ut på vannet og stirre på alle mulige mennesker som går forbi, mens jeg jobber. 

Mens jeg jobbet var det veldig mange av dere som kom innom og sa hei og spurte om en selfie, og det var så koselig! Jeg elsker å møte dere i virkeligheten, og selv om jeg ikke er helt sikker på hvordan dere fant ut at jeg satt inne på restauranten, så var det veldig hyggelig fordet! Jeg ble jo litt overrasket da de første kom, men etterhvert kom til og med servitøren bort og spurte om han skulle hjelpe med å ta bilder, så jeg ble fort vandt med det. Hehe! 

Slik ble forresten neglene mine i dag. Jeg gikk for en superlys blå med glitter på. Jeg  alltid ha på glitter på neglene mine. Verden er så mye finere med litt glitter. Ikke sant? Så da starter jeg likegreit med neglene mine!

Nå har jeg nettopp kommet hjem, så nå skal jeg gå en lang tur med Chloe. Hun hopper rundt her som en vill hund, og er så glad for at jeg endelig har kommet hjem! 

Jeg sjanglet ut!

I går hadde Per Fredrik og jeg en skikkelig koselig date night ute! Vi dro på Geir Skeie sin gourmet restaurant som ligger i Sandefjord, og vi endte opp med en 6 retter med forskjellig vin til hver rett. Gjett om jeg sjanglet på vei ut. Haahhaa!

Maten var virkelig dødsgod, og det er så gøy med gourmet mat, for da får man så mye forskjellige smaker som man vanligvis ikke spiser, og som er tilberedt på annerledes metoder enn hva man vanligvis gjør.

Jeg tullet ikke i starten av innlegget da jeg sa vi fikk et glass vin til hver rett. Var ikke alltid vi rakk å drikke opp, så det ble en del glass på bordet til slutt. Haha! 

Så sykt koselig utsikt ut mot vannet! Det er virkelig noe jeg liker med Sandefjord; at det er så mye tilknytning til vannet. Vi har jo hus rett ved vannet, og det er helt magisk å stå opp og se utover mot vannet hver morgen.

Alt i alt ble det en super koselig date, og det er så deilig å bare være oss utenfor hjemmet noen ganger. Da blir alle distraksjoner med tv, Chloe, telefoner og alt mulig helt borte, også kan vi bare være oss, og det er virkelig fantastisk! 

hits