hits

august 2017

6 Ting som er typisk Norsk!

Har du noen gang tenkt på hvordan de som ikke er fra Norge, ser på oss nordmenn? Hvilke ting er det vi gjør som ingen andre gjør? Vel, jeg har google en god del rundt på nettet, og jeg syns det var veldig gøy å se hvilke ting som kun vi nordmenn gjør. Noen av tingene skal jeg dele med dere nå!

Bussen - Vi nordmenn gjør virkelig alt vi kan for å ikke hilse på hverandre på bussen. Ser vi at noen vi halvveis kjenner kommer på bussen, ser vi helst ut av vinduet for å unngå vedkommende. Verste som kan skje er hvis noen fremmede prøver å sette seg ved siden av oss. Det er faktisk krise.

Taco fredag - Selv om taco ikke er norsk er fenomenet taco fredag veldig norskt. De fleste familier spiser taco sammen på fredagene, og på matbutikkene er det alltid først frem i køen for å få med seg alt til tacofredagen, før naboen tar med seg den siste korianderplanta du skulle ha til guacamolen.

Svenskehandel - I Norge er det generelt skyhøye priser på alt mulig. Derfor tar vi ofte turen over til våre kjære svenske naboer som har billig kjøtt, sprit og godteri. 

Spytting - Nordmenn spytter veldig mye. Det er derimot ikke veldig vanlig i det o store utland. Spytter du på gata i andre land blir det sett på som at du gjør det nesten i protest mot noe. I Norge derimot er det helt vanlig. 

Matpakke med brødskive - Vi nordmenn er veldig glad i brødskive med pålegg til både frokost og lunsj, gjerne også kveldsmat. Å kun ha brødskive med pålegg er veldig norsk, og noe man vanligvis ikke gjør i andre land. I de fleste land har man derimot sandwich der man ha to brødskiver med pålegg i midten.

Vinmonopol - Å bare kunne kjøpe vin og sprit på et sted som stenger tidlig er ikke vanlig i andre land. Ser man på danskene for eksempel kan man kjøpe sprit på hjørnesjappa.

 

Så ja, vi nordmenn har noen rare sider ved oss, men sånn er det kanskje med de fleste land? Jeg er i alle fall stolt av å være norsk selv om jeg hater å møte på folk på bussen og kun spiser taco på fredagen. 

 

 

 

Så farlig er eBay sminke!

// inneholder reklame for klær

For noen dager siden kom jeg over en video på YouTube om falsk sminke som gjorde at jeg ble mildt sagt sjokkert. Jeg er jo veldig glad i eBay og elsker å handle ting billig derfra! Jeg har dog alltid vært litt skeptisk til å kjøpe sminke derfra, og har alltid holdt meg unna det. Det er jeg overlykkelig for nå, for å si det mildt! 

Kjente sminkemerker som Kylie Jenner, Huda Beauty, Anastasia Beverly Hills, Mac kan man finne til en brøkdel av prisen på eBay. For eksempel koster en Kylie Jenner lipstick 108,- kr fra hennes nettside, men om du handler på eBay kan du få 6 stk for 120,- kr.

HudaBeauty øyenskygge palettet har også blitt veldig kjent og vanligvis koster det 500,- kr, men på eBay koster det 90,- kr.

Grunnen til at sminken er så ekstremt mye billigere på eBay er at det er fake. Men da tenker man kanskje; gjør det noe?? Ja. Det handler nemlig ikke bare om hva som står på pakken du kjøper, det handler om hvordan det blir laget. Disse falske produktene blir laget på skitne fabrikker nede i Kina, som gjør produktene fulle av skadelige bakterier.

I produktene som har blitt beslaglagt i USA har de funnet mye ekkelt, blant annet; Bly, Arsenikk og hestetiss. Dette gjør produktene veldig farlige å bruke og mange har opplevd å få hudutslett, kviser, øye infeksjoner og enda mer av å bruke produktene. 

Det er rart å tenke at falske produkter kan gjøre så mye ille, men det kan det faktisk. Om du vil ha billig sminke anbefaler jeg deg heller å bruke merker som NYX, H&M eller MakeupMekka. De har trygge og billige produkter.

Dersom du vil ha de ekte produktene bør du alltid kjøpe fra hjemmesidene til merket, eller kjente og trygge norske nettsider som du vet at har ekte produkter. Kylie Jenner for eksempel selger kun produktene sine på hjemmesiden sin, og hun er sikkert ikke den eneste. 

Jumpsuit - Nelly, HER

 

Jeg forstår at det er så lett å falle for fristelsen å kjøpe billige falske produkter fordi du også vil ha en leppestift fra mac eller Kylie Jenner lipkit. Men vær så snill; ikke ta sjansen. Det er så kjedelig å ødelegge huden sin fordi man kjøpte falske produkter. 

Hele videoen kan du se HER.

Hva ville du valgt??

Funnet ut året du dør, eller måten du dør?
- Uæh. Ingen av delene! Jeg ser for meg at begge delene ville vært veldig destruktive ovenfor hvordan man lever livet sitt. Men hvis jeg måtte velge ville jeg nok valgt å vite hvordan jeg dør. 

 

Ha din egen private øy, eller dit eget private fly?
- Private fly. Gud som jeg ville reist rundt overalt! Jeg elsker jo å reise, men noen ganger syns jeg det kan bli litt slitsomt med så mye mennesker og lang vei inn til flyplassen på Gardermoen. Det ville virkelig vært løst med et eget privatfly! Hehe! 

Fortsette videre med livet, eller starter på nytt?
- Fortsette videre med livet! Jeg elsker hvordan livet mitt er, og jeg gleder meg bare til fortsettelsen! Kan jo bare tenke meg hvor jeg er om 10 år. Jeg er jo 24 år nå har mann, hund, hus og en stor blogg. Så det er ingen grunn til å starte livet på nytt! 

 

Kunne lese tankene til andre, eller se inn i fremtiden?
- Lese tankene til andre. Jeg er så dårlig på å tolke folk, så det tror jeg kunne hjulpet meg. Selv om det hadde nok blitt litt vel much. Da ville jeg i så fall hatt muligheten til å skru det av og på, så jeg ikke var nødt til å konstant høre hva andre tenkte. 

 

Ville du spist en god middag, eller sett en god film?
- Jeg er litt sånn at jeg heller velger å dra ut på restaurant og spise, sånn at man kan ha en samtale med den man er med, versus å dra på kino. Det er jo så mye mer spennende med skikkelig god mat og en god samtale, enn en film. 

Ville du blitt blind eller døv?
- Begge delene er veldig kjipe! Men jeg ville nok valgt døv. Det må føles så skummelt å være blind, for da vet du aldri hva som skjer eller hvordan ting faktisk ser ut. Å være døv er mye mer trygt føler jeg, selv om det ville vært fryktelig trist å aldri høre Per Fredrik snakke og synge igjen da. 

 

Ville du alltid vært 20 minutter for tidlig, eller 10 minutter for sen?
- Vel. Før var jeg alltid 20 minutter for tidlig. En venninne av meg (Andrea) og jeg var alltid notorius kjent for at vi var sykt tidlig ute til alt. Hvis et presse event begynte 11:00, ja da var vi utenfor når klokka var 10:40. Det verste er at på presse eventer pleier de fleste å være for sene og rusle inn døren når klokken er 11:30 liksom. Så etter veldig mange kleine ganger hvor jeg alltid har vært veldig tidlig ute har jeg heller lagt for vane at det er ok å komme sånn cirka presis. Aka 5 minutter for sen. Så jeg ville nok valgt den siste for å være ærlig! 

 

Være usynlig for en dag, eller kunne fly en dag?
- Hmmm.. Vært usynlig. Da kunne jeg spionert på så mange mennesker. Mohahaha! 

Ha et automatisk selvdrevet hus eller en selvkjørende bil?
- Automatisk selvdrevet hus uten tvil! Tenk så digg hvis huset bare kunne ryddet opp for meg, støvsug hele tiden, og gjort alt mulig? Det hadde vært gøy det! En selvkjørende bil hadde jeg følt at hadde vært litt for likt som å tatt toget, så det hadde jeg ikke giddet. Hehe! 

 

Kunne snakke med dyr, eller kunne snakke alle språk?
- Snakke med alle dyr, uten tvil! Herregud, tenk så gøy det hadde vært å snakket med Chloe! For ikke å snakke med alle andre dyr og faktisk høre hvordan de har det, hvordan de tenker, og hva de vil ha for å få det bedre. Wow, det hadde vært så spennende og gøy!

 

 

 

 

 

 

Jeg savner den allerede..

Nå som høsten kicker inn kjenner jeg at jeg får skikkelig summertime sadness. Jeg er virkelig et sommermenneske, og det er trist å se at sommeren nesten er over. Forhåpentligvis får vi en nydelig høst, hvor vi ikke regner helt bort. Men ingenting slår sommeren! Jeg savner den allerede liksom..! 

Tipper det blir ganske mange utenlandsreiser på meg i høst / vinter. Jeg er en person som trenger varme og siden jeg har muligheten til å reise om vinteren, foretrekker jeg det fremfor om sommeren. Første reise blir til Mallorca allerede på mandag, og jeg gleder meg veldig til varme, strender, å kunne bade i havet og drikke paraplydrinker. Hehe! 

Frem til da får jeg bare mimre tilbake på sommeren med skikkelig litt sommerbilder! 

Høstens fineste jakker!

reklame

Nå som høsten er rett rundt hjørnet har jeg begynt jakten på en ny høstjakke. Siden jeg uansett bare ligger på senga nå, med feber, har jeg hatt god tid til å lete rundt etter en ny høstjakke.

Ellos sine hjemmesider fant jeg det beste utvalget, og jeg har allerede funnet noen favoritter som jeg vil dele med dere. Nå står valget mellom; 1, 2, 5 og 10 og jeg klarer ikke bestemme meg, Kanskje jeg skal klikke hjem alle? Fortell meg gjerne dine favoritter i kommentarfeltet! 

1 HER  /  2 HER  /  3 HER  

4 HER  /  5 HER  /  6 HER  

7 HER  /  8 HER  /  9 HER  

10 HER  /  11 HER  /  12 HER

 

 

Hvilken er din favoritt?

Nesten 40 i feber!

Hei fra sengen! Nå har jeg ligget i senga siden søndag, og begynner å bli skikkelig lei! Det som begynte som fyllesyke på søndag utarter seg til å bli feber i løpet av mandagen, og i går kveld hadde jeg nesten 40 i feber. Kan ikke huske sist jeg var så syk! Tror faktisk det er noen år siden.

Det har hendt at jeg har vært skikkelig forkjølet et par dager, men så heftig feber og verking i kropp, hals og full kvalme som jeg har hatt nå kan jeg ikke huske sist jeg hadde. Takk gud for det egentlig, for herregud så vondt dette har vært! Høy feber er ikke noe å tulle med altså. 

Men på den positive siden begynner jeg å bli bedre. I stad hadde jeg 38,5, så jeg begynner å bli i bedre form. Nå er det mest kvalmen, vondt i halsen og hosten som sitter igjen. Forhåpentligvis er jeg frisk som en fisk i morgen! Jeg tar det i alle fall helt med ro mens jeg er syk, så jeg kan bli frisk så fort som mulig.

Føler meg så bortskjemt, for Per Fredrik lager mat til meg og kommer med vann til meg hele tiden. Det gjør det litt mer behagelig å være syk i alle fall. Hehe! Chloe er også oppi senga og ligger inntil meg hele tiden, så det er så koselig å bli passet på! 

Nå gleder jeg meg skikkelig til å bli frisk igjen, både fra feber og jernmangel. Ser skikkelig frem til å stå opp tidlig hver dag, trene, holde orden rundt meg og føle at jeg gjør en bra jobb her på bloggen for dere. Til uken reiser jeg til Mallorca og det blir så deilig! Noen dager med varme og sol blir virkelig ikke feil etter en litt lunken sommer og noen dager med feber. Hehe!

 

PS; regner med dere skjønte det. Men disse bildene er ikke fra i dag. Siden jeg fortsatt har feber er sminke og fotografering det siste jeg orker nå, så da får dere heller se noen bilder fra tidligere da jeg så litt mer fresh ut. Hehe! 

Snapchat sporing på kjæreste?

For en liten stund tilbake skrudde snapchat på en ny funksjon som gjør at du kan se venner fra snapchat på et kart, og hele tiden se hvor de er. Man kan velge hvem venner som ser hvor man er, eller man kan gjøre at absolutt alle ser hvor du er.

Da denne funksjonen kom var jeg kjapp  til å skru den av på de aller fleste, med unntak av et lite utvalg av venninner. 

Siden den gang har jeg og venninnene mine hatt mye morro med denne funksjonen. Victoria og jeg for eksempel sjekker alltid hvor hverandre er hver morgen, bare for morro skyld. Aner ikke hvorfor vi gjør det. Det har bare blitt vane for oss begge!

Jeg har også erfart hvor genial denne funksjonen er når man skal spørre venninner om man skal finne på noe. Ser man de er på jobb er det ikke vits i å spørre. Følte meg litt stalker nå. Haha! Men det er jo genialt da! 

En ting jeg diskuterte veldig med en venninne om for ikke så lenge siden er om man bør ha på denne funksjonen på kjæresten sin. Selv syns jeg det er helt uaktuelt, da det plutselig blir en helt annen ting å spore opp kjæresten sin.

Vil tippe det fort kan bli veldig mye misforståelser og krangler i et forhold, for ikke å snakke om at man bør ha såpass tillit til hverandre at man ikke trenger å spore hverandre. Jeg hadde følt meg veldig rar om jeg skulle sporet kjæresten min med GPS liksom. Det blir jo bare helt feil! 

Men, det er nå min mening. Fortell meg gjerne hva du tenker om dette i kommentarfeltet! 

 

Hva er egentlig botox?

Etter at jeg tok Botox har jeg fått inn mange rare kommentarer der det virker som folk ikke vet hva botox er engang, selv om de elsker å dømme meg for at jeg har tatt det da. Hoho. Botox er ikke noe man setter i leppene for å få større lepper. Det er heller ikke noe man injiserer for å "endre" ansiktet.

Det som botox gjør er at det til en viss grad lammer de musklene det blir injisert i, så om du tar det i ansiktet er det typisk å ta det i panna, i sinnarynka eller ved øynene for at musklene ikke skal trekke seg sammen og lage rynker. Har man allerede fine linjer fra før av kan disse bli borte etter en liten stund. Har man derimot veldig dype linjer må man bruke for eksempel Restylane for å fylle opp stedene så det ikke blir linjer / rynker lengre. 

Botox er ikke noe som kun brukes til å fjerne rynker. Personlig tok jeg det mellom øyenbrynene, fordi jeg altfor ofte spente de og fikk spenningshodepine. Det var så ille at Per Fredrik måtte masserer brynene mine hver kveld. Etter at jeg tok Botox har dette derimot gitt seg, og jeg har mye mindre vondt i hodet. 

Botox brukes også til en rekke andre medisinske ting som; å løse opp smertefulle krampetilstander hos mennesker med hjerneskader og lammelser. Det kan også brukes til å behandle skjeling på øynene. Det blir også brukt hos de som svetter veldig mye fra føtter, under armer og på hender. 

Botox er noe som går ut av seg selv etter noen måneder. Hvor lang tid varierer som regel utifra hvor man setter det. Det er mange som begynner med Botox i 25-30 års alderen for å unngå at rynker skal danne seg, og siden det går ut av seg selv er det ikke sånn at man blir helt hoven i ansiktet og fylt opp med botox innen man er 40 år.

Det er bare en rar og teit myte som kommer fra hollywood kjendiser som plutselig fyller hele ansiktet med fillers for å fylle opp rynker også ender de opp med å se helt rare ut, fordi de går altfor langt. 

Siden botox lammer forskjellige muskler er det ekstremt viktig at du går til en salong som er profesjonell og flink, og som faktisk vet hva de driver med. Har sett nok mislykkede botox og spesielt fillers på folk til å vite såpass. Hehe! Så om du skal gjøre noe med ansiktet ditt, eller for medisinske grunner er det viktig at du gjør research på forhånd.

Så ja, dette er hva botox brukes til. Dette var ikke et innlegg for å oppfordre noen til å ta botox, men heller litt ordentlig info på hva det faktisk er. 

10 Personlige spørsmål og svar

Hvem ut av hvilken som helst person, skulle du ha likt å ha som middagsgjest?
- Kim Kardashian. Jeg syns hun er utrolig interessant og det er fascinerende hvordan hun har klart å bygge opp et imperium ut av en tv-serie, og egentlig ingen talenter. Hun virker også utrolig koselig så tror det hadde vært gøy å spist middag med henne. 

 

Nevn tre ting du og din samboer ikke har til felles. 
- Poteter; Per Fredrik er helt obsessed med poteter og kunne sikkert spist det til ethvert måltid. Jeg derimot styrer unna poteter til nesten alle måltid. Ikke fordi det er karbs eller noe, men rett og slett fordi jeg ikke liker smaken. Fløtegratinerte poteter og potetmos er noe av det jeg liker minst å spise.

- Vær; Per Fredrik elsker når det regner og er mørkt ute. Da koser han seg virkelig! Jeg derimot elsker når det er skikkelig varmt og lyst ute. Jeg koser meg med på en varm sommerdag. Det morsomme med dette er jo at én av oss har nesten alltid favorittværet sitt.

- Musikk. Per Fredrik hører nesten kun på metal, ikke så rart egentlig siden han er metal vokalist. Jeg derimot hører på alt fra pop, til 80 talls puddelrock, til skikkelig raveparty musikk. 

Pleier du å øve deg på hva du skal si før du ringer noen? I så fall, hvorfor det? 
- Ja! Eller, jeg pleier alltid å gå over kjapt i hodet mitt hva jeg vil snakke med vedkommende om. Er det noe jobbrelatert eller om jeg skal for eksempel ringe legen gjør jeg alltid dette. Om jeg skal ringe venner og familie pleier jeg bare å ringe, uten å tenke noe mer over det. 

 

Du er 30 år og har 60 år igjen å leve. Ville du helst beholdt en ung kropp, eller et ungt sinn i dine resterende år?
- Utrolig vanskelig. Jeg kommer nok til å gjøre mye for å beholde kroppen ung, men sinnet vet jeg ikke helt hvordan man skal holde ungt. Hehe! 

Hvis du visste at livet ditt ville være over innen et år, hva ville du ha forandret ved måten du lever på? 
- Jeg ville lagt fra meg alt som het jobb og løst inn alle penger jeg hadde i både hus og ting, og bare reist rundt i verden. Det er så mye jeg har lyst til å se før jeg blir borte! Også ville jeg uten tvil vært mye mer med familien.

 

Hva betyr vennskap for deg?
- Det er veldig viktig for meg. Jeg setter de venninnene jeg har veldig nært. Da Per Fredrik og jeg ble sammen var jeg veldig obs på at jeg ikke skulle bli sånn som glemte vennene sine helt bare fordi jeg var i et forhold, så etter to år i forhold har jeg enda veldig mange nære og gode venninner. 

Hvis du kunnne ha våknet opp i morgen med en ny evne/kvalitet, hva skulle det vært?
- At jeg ikke kunne bli syk. Haha! Det høres kanskje litt teit ut. Men jeg ligger rett ut med feber og sykt vondt i hele kroppen mens jeg skriver dette, så derfor blir det ønsket mitt. Hehe! 

 

Hvis du kunne endret en ting med måten du ble oppdratt på, hva skulle det vært?
- Å gi litt mer faen i hva folk syns. Jeg er oppvokst i Hokksund som er tidenes mest jantelov sted, så det er ingen tvil om at jeg har fått det tredd nedover ørene av alle rundt meg at jeg ikke skulle tro jeg var noe, så det er egentlig et under at jeg har klart å bygge opp en såpass stor blogg som blir lest av mange tusen hver dag.

Har du en anelse om hvordan livet ditt kommer til å ta slutt? 
- Nei, det er det siste jeg vil tenke på. Blir ille bare av tanken på at andre rundt meg og meg selv en dag skal bli borte. Det verste jeg vet er å tenke på døden, og jeg prøver å tenke så lite på det som mulig. Ja, vi kommer alle sammen til å dø en dag. Men skjønner ikke hvorfor man skal bruke så mye tid på å tenke på det.

 

Når sang du for noen sist og når sang du for noen andre? 
- Teller nynning? For i så fall var det sist Per Fredrik og jeg så på American Dad. Jeg pleier alltid å nynne introen og PF syns det er så koselig! Å synge derimot, det gjør jeg aldri. Jeg har virkelig ikke sangstemmen i forholdet, så det sparer jeg PF for. Haha! 

8 Ting jeg gleder meg til i høst!

Høsten er rett rundt hjørnet, og selv om jeg er veldig glad i sommeren, er det noen ting jeg gleder meg til når høsten kommer. 

Reise - Om bare en uke reiser jeg til varmere strøk. Det gleder jeg meg veldig til! Føler det nesten ikke har vært sommer i Norge i år, så det blir deilig å få solt meg skikkelig og badet masse! 

Høstkvelder - Det er nesten ingenting som slår det å ligge på sofaen og se på en god serie mens det regner ute. Det er så avslappende og deilig det! Når det er sommer og varmt ute klarer jeg ikke å slappe av like mye, for jeg vet at det ikke er så mange soldager i året, så når høsten kommer er det den perfekte unnskyldningen til å være litt mer avslappet hjemme.

Mote - En ny sesong betyr nye trender og mer nytt i motebildet, og jeg gleder meg veldig til å se hva som blir høstens trender. Nå som det blir kjøligere i luften er det også innafor å ha på mer enn en shorts og topp, så da kan jeg leke meg mye mer med klær!

Vakre farger - Høsten blomstrer virkelig på sin helt egen måte. Gleder meg til å gå i skogen med Chloe og se på alle de vakre høstfargene!

Høststemning - Å fyre i peisen og tenne lys rundt i hele stua er noe jeg virkelig gleder meg til! Jeg har lyst på noen litt høye og store lykter jeg kan ha stående rundt i stua som jeg kan tenne når kvelden kommer. Det er så stemning det! 

Per Fredrik - Per Fredrik er så glad i høsten, og det er virkelig hans favoritt årstid. Så det er veldig koselig å se hvor glad han blir når høsten kommer!

Business - Om sommeren tar virkelig bloggbransjen seg ferie, når det kommer til business delen av det. Så det gleder jeg meg til at starter opp igjen. Er så gøy å ha ekstra mye å jobbe med! 

Soloppgangen - Noe som er så idyllisk med høsten / vinteren er at solen står opp senere, så jeg rekker å se den om morgenen. Vi er jo så heldige at vi har gigantiske vinduer rett ut mot havet der solen står opp, så dere kan jo tenke dere hvor fint det er å stå opp til. Kommer nok til å bli en god del morgen snaps fra det. Hehe! 

 

Flytte tilbake til Oslo?

// inneholder reklame

Nå er det over et år siden jeg flyttet fra Frogner i Oslo til Sandefjord. I løpet av dette året har jeg blitt ganske kjent med stedet jeg bor på, og jeg har gjort meg opp en del tanker om det.

Det er mange ganger jeg har tenkt at jeg ville flyttet tilbake til Oslo. Det er jo ganske mye mer som skjer i Oslo, og det er jo ikke akkurat så mange som driver med det jeg gjør her i Sandefjord.Topp - Nelly, HER

Skjørt - Cubus, HER

 

Men så kommer jeg meg til Oslo på besøk en gang iblant, og jeg husker så sykt godt hvorfor jeg ville flytte derfra. Jeg kjenner jeg blir nesten svimmel av hvor mye mennesker det er rundt i Oslo hele tiden og den konstante frykten for at noe ille kan skje. Sjansen for at noen skal rane deg, overfalle deg eller noe annet er jo mye større i Oslo.

Hadde et par hendelser mens jeg bodde i Oslo som var meget ubehagelige, uten at jeg skal gå noe mer inn på det nå, for de har jeg snakket om før. Jeg husker også alle de overfladiske menneskene som kun henger med deg fordi de vil ha noe av deg, et ekte vennskap er ikke en av de tingene. 

For ikke å snakke om hvordan man må bo om man skal bo i Oslo. Selv om man har god råd ender man ofte opp med en bitteliten leilighet som er omringet av naboer som man hører til alle døgnets tider. 

For meg er Oslo en fantastisk by å besøke, og jeg drar dit gjerne så ofte jeg kan for å oppleve storbyen og være med venninner. Men å flytte tilbake dit er overhodet ikke aktuelt for min del. Sandefjord er kanskje ikke en by som det skjer sånn ekstremt mye i, vil si den er ganske lik de fleste byer på den størrelsen, men her er det i alle fall trygt, og vi har et hus der vi har mer enn nok privatliv, hvor vi slipper å høre at naboen har på do. Haha! 

5 Favoritt sminke-produkter

reklame

Det er jo ikke akkurat til å stikke under en stol at jeg er opptatt av sminke. Jeg syns det er så gøy å lære nye ting om sminke, og det er så spennende å se hvordan man kan fremheve sine beste trekk ved hjelp av sminke.

Jeg har brukt sminke halve livet mitt, så dere kan jo bare tenke dere hvor mye forskjellige sminke jeg har testet ut! Jeg finner ofte nye favoritter, og nå skal jeg dele 5 av mine favoritt sminkeprodukter atm med dere!

Isadora twist-up

Denne leppestiften er min favoritt nå for tiden. Den er både matt, samtidig som den er smooth og den ser litt shiny ut. Jeg har den i fargen "naked" som er en perfekt nude, men som også gir en del farge til leppene, så jeg ikke ser helt utvasket ut. Absolutt en favoritt til å ha på leppene! Du finner den HER

Estee Lauder double wear  

Denne foundationen har jeg snakket om på bloggen sikkert 100 ganger, og det er ikke uten grunn! Den er helt fantastisk! Jeg gikk fra en ganske billig foundation til denne, og jeg fikk sjokk. For det første så fikk jeg mye mindre kviser, da denne ikke har så mye alkohol i seg som billige foundations.

I tillegg så sitter denne foundation som et skudd. Den dekker virkelig alt som du enn måtte trenge å dekke, og den sitter som et lag på huden og den sitter virkelig fast. Du kan bokstavelig talt splashe vann i ansiktet og den sitter som støpt. Så denne er perfekt for lange dager der du trenger en bra foundation som både sitter og dekker. Du finner den HER. (100,- rabatt nå!)

Anastasia dip brow

Denne har jeg brukt på brynene mine i et par år nå, og jeg kunne ikke vært med fornøyd! Jeg har testet andre dip brow pomader fra andre merker, men ingen kommer i nærheten av denne. Før jeg brukte denne brukte jeg blyant, og det tror jeg faktisk aldri at jeg kommer til å gå tilbake til. Denne er så lett å gjøre brynene markerte og slik jeg vil ha de. Du finner produktet HER. 

NYX concealer

Denne concealeren er et must om man har kviser eller røde flekker i ansiktet. Siden den er grønn utjevner den røde flekker i ansiktet, og dermed skjuler den kviser mye bedre enn hva en vanlig concealer gjør. Konsistensen på den er også litt tykk, så den sklir ikke bort når du påfører foundation. Concealeren finner du HER
 

NYX the curve

Denne eyelineren kjøpte jeg for en måneds tid siden, og den har allerede rukket å bli en storfavoritt! Håndtaket gjør det så lett å legge den perfekte winged eyelineren. Er du nybegynner eller bare ikke superflink enda på å legge eyeliner er denne perfekt for deg! Selv har jeg lagt eyeliner i sikkert 10 år, men jeg velger lett denne eyelineren fremfor "vanlig" eyelinerene. Eyelineren finner du HER

 

Det var 5 av mine sminkefavoritter. Fortell meg gjerne om du har noen sminkeprodukter du vil anbefale i kommentarfeltet. Jeg elsker å få nye tips fra dere! 

 

Uken som gikk #30 - Nedtur, Konsert, Irritasjon, Trening +++

// inneholder reklame

Ukens nedtur
- I går var jeg ute på konsert og drakk noen drinker, og ble i ganske god form. Jeg pleier nesten aldri å drikke noe mer enn et glass vin, så i dag er jeg så fyllesyk! Herregud. Jeg kan virkelig ikke huske sist jeg var i så dårlig form! Neste gang jeg skal drikke må jeg virkelig være mye flinkere til å drikke masse vann i løpet av kvelden og før jeg legger meg til å sove, for kroppen min har virkelig vært dehydrert i dag! 

Topp - Nelly

 

Ukens beste treningsøkt
- Siden jeg har veldig jernmangel så har jeg ikke fått trent noe spesielt denne uken. Jeg fikk sneket meg ut en liten tur for å gå en liten tur med Chloe rundt Bugårds-dammen, så det var jo veldig deilig. Gleder meg så mye til jeg er helt fin i formen igjen og kan starte med trening igjen.

Ukens høydepunkt
- Gårsdagen var uten tvil ukens høydepunkt. Jeg tok med vennegjengen fra Drammen på konsertene på Elvefestivalen, og det var så gøy! Vi så OnklP, MIA og enda flere artister. La ut masse videoer på snapchat (stinablogg), som dere kan se før du blir borte.

Utover kvelden dro vi ut på et av utestedene og danset inn i natten. Drammen våkner virkelig til liv under Elvefestivalen, og det var så gøy! Møtte også på så mange av dere på vei bort til konserten, og det er så koselig at dere kommer bort og spør om å få ta bilde! 

Ukens mest leste innlegg

"Gutter vs jenter i dusjen"

"DNA-test"

"5 Rare ting du ikke visste om meg"

 

Ukens favoritt antrekk
- Antrekket jeg hadde på meg da Per Fredrik og jeg dro på date i Tønsberg tidligere denne uken er uten tvil favoritten min! Jeg elsker kombinasjonen med rocka sko og rosa jakke. Veldig min stil! 

 

Ukens innkjøp
- Denne uken fikk jeg en svær boks fra Nelly på døren med massevis av klær og sko. Jeg viste dere alle plaggene i DETTE innlegget, og favoritt min fra alt er uten tvil genseren jeg har på meg på bildet under. Den er så fin!
 

Toppen finner du HER.

Buksene finner du HER

 

 

Ukens matopplevelse
- Tidligere denne uken var jeg på Kverneriet i Tønsberg med Per Fredrik, og vi spiste virkelig tidenes beste burger! Det var virkelig litt av et matopplevelse!

Ukens irritasjonsmoment
- At dette innlegg har blitt slettet sånn 8 ganger nå. Hvis jeg får kommer borti noe som helst av ting på menyen ved siden av der jeg skriver innlegget blir alt jeg har skrevet automatisk slettet. Siden jeg bruker bærbar macbook akkurat nå klarer selvfølgelig jeg å komme borti den menyen.. Så dette er vel 8 gang jeg prøver å skrive dette innlegget. Skal virkelig ikke være lett! Nå lagrer jeg det nesten etter hvert eneste ord jeg har skrevet. Haha!

 

Hvordan var din uke?

Født til å være blogger

Helt siden jeg var liten har jeg alltid elsket å ta bilder av alt mulig. Jeg hadde alltid med meg kompaktkameraet mitt rundt, og tok masse selfies med venner og bilder av steder jeg dro. Skulle jeg rydde rommet måtte jeg alltid ta før og etter bilder, og da jeg var i dyreparken var jeg nesten mer opptatt av å ta bilder av alt mulig rart enn å faktisk se det, og dette var i en alder av rundt 8-9 år.

Til og med da jeg dro på leirskole da jeg var rundt 11 år gammel måtte jeg dokumentere alt. Da knipset jeg selvfølgelig bilde av hvordan senga mi i hytta så ut, hvem jeg var på hytte med, hvordan det så ut rundt på hele plassen, og ja; hvis vi skulle noe som helst, kan du banne på at jeg hadde med meg kameraet mitt. Jeg tok ikke bilder for å dele de noe sted, jeg har bare alltid elsket å bevare minner. Jeg har virkelig tusenvis av bilder på gamle harddisker og i fotoalbum, og det er så koselig å se tilbake på! Da jeg var veldig ung kjøpte faren min et filmkamera som han virkelig hadde med overalt når vi var på turer. Han var virkelig rene vloggeren, og det er ingen tvil om at det var med på å utvikle min interesse for akkurat vlogging og filming generelt. Venninene mine og jeg lånte filmkameraet ofte til å filme alt fra dansevideoer og til morsomme sketsjer. 

Det er jo litt morsomt å tenke tilbake på alt dette nå, og hvor opptatt jeg var av å hele tiden filme og ta bilder av alt mulig. Det er jo virkelig ikke rart jeg endte opp som blogger. Det er jo det som er perfekt for meg. Hehe! Tror ingen, inkludert meg selv, trodde at jeg noensinne kom til å kunne lage en jobb ut av det å dokumentere livet mitt, men joda, mange år etterpå sitter jeg her og lever av det. Rart hvordan verden fungerer! 

 

Ukens spørsmål #174 - Penger på sminke, Størrelsen på huset vårt, Nettshopping +++

// inneholder reklame

Hvor mye penger vil du si du bruker på sminke i måneden?
- På sminke og hudpleie bruker jeg cirka 3000-4000-, kr i måneden. Det er en god del, men jeg liker å kjøpe litt dyrere produkter da de er bedre. Så da blir det fort en del penger som går bort til det.

Hvor stort er huset deres?
- Det er 220 kvadratmeter stort. Alt det er på en flate, også har vi et ganske stort loft og et stort siderom i garasjen i tillegg til det. Så tipper alt totalt er sikkert 280 kvm eller noe sånt. Så vi har god plass her! 

Tar Per Fredrik botox også?
- Nei. Han er ikke så opptatt av sånne ting, så jeg tror nok ikke han ville tatt botox med det første. Han har også veldig perfekt hud, så han trenger det virkelig ikke heller


Hvor er det du handler klær på nett, om du gjør det da?
- Jeg handler som regel mye på Nelly, Bangerhead, Lyko, Gina Tricot og Bik Bok. Det er de butikkene som har det jeg liker og trenger innen sminke og klær. 

Jumpsuit - Nelly, HER

Belte - Bik Bok, HER

 

Hva er ditt favoritt sminkeprodukt?
- Konturpalettet til Anastasia Beverly Hills er virkelig en stor favoritt. Det har farger til både highlight og skyggelegging, og de fargene er skikkelig bra så de jevner seg veldig godt med huden. Det bruker jeg alltid når jeg sminker meg, og jeg syns virkelig det gir sminken en fin look! Palettet finner du forresten HER om du vil sjekke det ut. 

 

Hvor kjøpte du de koppene du har sminkekostene i?
- De kjøpte jeg på IKEA for noen år tilbake. Av det jeg vet er de dessverre ikke til salgs der lenger, men jeg tror Clas Ohlson kanskje har noen lignende.

Når startet du å blogge?
- Jeg startet å blogge 20 april 2010. Så det er rimelig lenge siden. Kan nesten ikke tro at jeg har blogget i over 7 år! I starten var det veldig på hobbybasis, og jeg blogget bare ved siden av skolen. For 3-4 år siden begynte jeg å gjøre det mer seriøst og klarte å leve av det, og siden den gang har jeg bare blogget mer og mer seriøst. 

 

Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"?

 

Derfor har jeg skjult nr

Helt siden jeg begynte å blogge har jeg vært veldig åpen og ærlig her på bloggen. Men det er to ting jeg liker å ha privat, og det er tlf nr mitt og adressen min. Derfor skjulte jeg det for flere år siden, så jeg ikke trengte å bli bombandert med meldinger og tlf samtaler fra alle mulige tilfeldige mennesker som leser bloggen min.

Det som derimot er ganske problematisk er at det er to personer som heter Stina Marie Bakken her i Norge, det er meg også er det en annen jente. Den andre jenta har ikke skjult nr sitt, så hver gang noen søker opp mitt navn for å få tak i tlf nr mitt, får de opp hennes. Jeg har nettopp for mail fra kjæresten hennes om at hun blir bombandert med tlf samtaler og meldinger i hytt og pine, og at det er ganske slitsomt for henne.

Så derfor håper jeg at dere nå kan slutte å prøve og kontakte henne. Dere får ikke tak i meg uansett hvor mye dere ringer henne, så bare slutt med det. OK? Om dere vil ha tak i meg er det bare å sende meg en kommentar her i kommentarfeltet. Verre er det ikke. ll

Kan ikke huske sist..!

Nå er jeg hos søsteren min en tur og vi vorser litt før vi skal ut i Drammen. Vi skal nemlig på Elvefestivalen i dag og se på konserter. Jeg kan ikke huske sist jeg var på konsert som var utendørs, så dette er jeg veldig spent på!Madeleine og jeg skal møte noen flere av venninnene mine i Drammen, så skal vi dra på konserten sammen. Tror det blir veldig gøy! Om dere møter på meg i kveld er det bare å komme bort og si hei, det er så koselig!

Nå skal vi drikke litt vin og gjøre oss klare før vi skal kjøre. Oppdaterer dere fra snapchat (stinablogg) utover kvelden! 

5 Tilståelser

// inneholder reklame

Får oppheng på ting - Hvis jeg først begynner å fikse litt på én ting, så ender det som regel opp med at jeg totalfikser alt rundt. Ta i går som et eksempel, som dere kanskje så på snapchat (stinablogg).

Jeg skulle egentlig bare spyle en liten ting vekk fra verandaen, men endte selvfølgelig opp med å spyle hele verandaen, trappene og inngangen, og på toppen av det hele; løvblåse hele innkjørselen der vi bor. Altså. Er det mulig? Jeg blir så perfeksjonist når jeg først begynner på noe. 

Pet peeve - Frem til i dag har jeg faktisk aldri visst hva "pet peeve" betydde. Jeg har hørt det uttrykket bli brukt mange ganger og jeg har sett det på utallige blogger. Jeg har bare aldri giddet å søke det opp på nettet for å se hva det betydde. Mulig jeg ligger laaangt bak og at det er noe alle burde vite hva betyr. Men jeg hadde i alle fall ingen anelse før nå. Det betyr forresten at noen finner noe spesielt irriterende. 

Orker ikke lukten brukt bakepapir - Hvis vi har brukt bakepapir når vi har stekt noe, og det har blitt litt godt stekt, og nå ligger i søpla blir jeg helt dårlig. Det ligger jo da i en lukket skuff, og enda kjenner jeg lukten av det. Det er noe med det som bare gjør meg skikkelig dårlig! 

Topp - Nelly, HER

Skjørt - Gina Tricot,  HER

 

Floker i håret - Jeg takler ikke å ha floker i håret. Jeg må alltid gå rundt og gre fingrene igjennom håret for å passe på at det ikke er en eneste floke, for hvis det er det blir så jeg ukomfortabel! Det er seriøst noe av det mest irriterende jeg vet om! Jeg takler ikke å ha hårsveiser der jeg ikke kan børste håret ordentlig, for da vet jeg at det er så mye floker i håret. 

Dårlig mat - Jeg er livredd for å spise mat som har gått ut på dato, eller er i ferd med å gå ut på dato. De fleste matvarer (med unntak av fersk fisk og kylling) tåler å gå litt over best før datoen. Men nei, i mitt hode går det virkelig ikke ann. Jeg vet at hvis jeg får noe som jeg blir litt dårlig av, eller som jeg syns smaker litt vondt, ja da klarer jeg ikke å spise det på flere år. Det har skjedd med så mange ting, blant annet sushi. Taklet ikke å spise sushi, og spiser det kun uten tang den dag i dag, fordi jeg fikk dårlig sushi og ble matforgiftet for 1,5 år siden. 

 

Ville jeg eksponert barna mine på nett??

// inneholder reklame

Noe som veldig mange bloggere ofte får tyn for er at de viser frem barna sine på bloggene sine. Noen viser de frem på et bilde her og der, mens andre blottlegger alt mulig rart om barna sine.

Jeg har jo tenkt til å få barn en dag i fremtiden med Per Fredrik, og da er det jo et stort spørsmål hva vi kommer til å gjøre med bloggen og barna. Jeg har jo planer om å blogge til jeg er veldig godt voksen, så det er jo ingen tvil om at jeg kommer til å blogge når jeg får barn.

For å være helt ærlig er jeg virkelig ikke helt sikker på hva jeg ville gjort. Jeg tror nok jeg ville gjort litt ala Fotballfrue (vet alle kaller henne Caroline Berg Eriksen, men for meg blir hun alltid Fotballfrue, hahaha).

Jeg ville vist frem barna iblant på bloggen, og latt det være en naturlig del av det hele. Men jeg ville nok ikke latt barna ha en sentral del i bloggen, og jeg ville ikke delt ting som de kunne syntes at var flaue når de ble eldre.

Jumpsuit - Nelly, HER


Jeg syns at det å legge ut bilder av barna sine der de har snørr i nesa, har tegnet utover hele veggen eller løper rundt i bleia blir helt feil å dele. Jeg kan jo bare tenke meg hvordan de barna ville følt det når de kom på ungdomsskolen og alle plutselig kunne google hvordan du så ut i bleia med snørr i ansiktet som 3 åring. Det blir bare så feil!

Jeg ville nok heller aldri lagt over helt til å bli en mammablogger. For å være ærlig syns jeg ikke barn er særlig interessant å lese om, og jeg har andre interesser jeg liker å dele. Å skrive om dagens antrekk på ungen sin eller dedikere hele innlegg til barna støtt og stadig, er virkelig ikke min greie. Men de hadde uten tvil vært med på noen hverdagsinnlegg her og der. Det er jo bare naturlig. 

Det kan godt hende jeg endrer mening den dagen jeg får barn, og enten nekter å ha de på bloggen, eller vil vise de frem 24/7. Men jeg tror nok at jeg kommer til å holde ganske godt på den meningen jeg har nå.

Da de blir store nok til å selv bestemme, får de selvsagt bestemme selv om de vil være med på bloggen eller ikke. Frem til da må man nesten bare ta gode valg for de selv, tenker nå jeg. 

 

Hva er deres tanker om dette? 

DNA test

// inneholder reklame for klær

Helt siden jeg var liten har jeg alltid lurt på hvor jeg kommer fra. Foreldrene mine er jo norske, men om du ser på både meg og moren min, så ser du at vi kanskje ikke er heeelt norske. Jeg har jo naturlig veldig mørkt hår og hud med veldig gule toner, noe som ikke er typisk nordisk, da det ofte er lysere hår med røde toner.

I tillegg er jo moren min enda mer mørk enn meg. Hun har i tillegg grønn-brune øyne. Så noe har alltid sagt meg at vi kanskje ikke er helt norske. Vi har jo snakket om det mange ganger før, oldefaren vår kanskje var en annen en vi trodde, og at vi mest sannsynlig ikke er helt nordiske i og med at farfaren min var veldig mørk i utseendet. 

 

Dette har faktisk vært et samtaleemne i utallige familiemiddager, hvor den ene og den andre kommer med mistanker om hvor vi egentlig er fra. Nesten hver gang jeg har vært i typiske sydenland har jeg som regel alltid fått russiske menyer og de har begynt å snakke på russisk til meg.

Mulig det bare er en tilfeldighet, men det sier jo litt om hvor lite skandinavisk jeg ser ut. Hehe! 

For litt siden kom jeg over en tilfeldig blogg som nettopp hadde tatt en DNA test. Denne DNA testen viser hvor DNA'et ditt kommer fra. Den sjekker langt tilbake i røttene dine, og viser hvilke verdensdeler som DNA'et ditt er satt sammen fra.

Så et resultat kan for eksempel være at man er 40% fra Skandinavia, 30% fra Russland og 30% fra Portugal. Litt usikker på om den viser så spesifikt som land. Men tipper den viser regioner og sånt. 

Topp - Nelly

Skjørt - Nelly

 

Jeg bestilte hjem en kit med en gang, og nå har jeg nettopp fått det hjem i posten. Man tar testen ved å ta en q tips og swirle den rundt i kinnet, også knekker man den av ned i en beholder som følger med. Både q tips og beholder er i kittet. Deretter legger man det i posen, og sender det avgårde til USA. 

Jeg gru-gleder meg veldig til å se resultatet. Jeg kommer sikkert til å få litt sjokk over noen av stedene jeg faktisk er fra. Det blir jo så spennende å se! Tenkte å lage en video om det når jeg får resultatene, så jeg kan se de for første gang på kamera. Høres ikke det gøy ut? 

Noen som forresten har tatt en sånn DNA test før, og fått litt sjokk??

 

 

New in from Nelly

reklame

For et par dager siden fikk jeg en stor pakke levert på døren med masse nye klær og sko fra Nelly! Jeg la jo ut en liten teaser på snapchat (stinablogg) og lovte dere å vise alt jeg fikk. Siden jeg var i Oslo i går, rakk jeg ikke å vise dere tingene. Men i dag er jeg hjemme, og nå har jeg fått knipset bilder av alt.

Herregud så mye fint jeg fikk! Disse antrekkene er en blanding av back-to-school/work og ut i helgen med venninnene antrekk. Alle klærne er forresten i XS, og hvis det er noe som helst dere lurer på er det bare å spørre i kommentarfeltet. Så skal jeg svare så godt jeg kan! PS; Flere av toppene er body'er, men de har knepping nederst, så man ikke trenger å ta av hele toppen om man skal på do. Haha! 

Denne toppen får jeg skikkelig Kim Kardashian vibber av. Den er jo så kul og er perfekt på en date eller en kveld ute. Jeg har allerede rukket å bruke den på date da Per Fredrik og jeg var ute på onsdag. Toppen finner du HER.

 

Disse buksene er bare så kule! Jeg må ærlig si at følte meg skikkelig classy og fin i de. I tillegg er de seriøst så behagelig at du kan sove i de. Perfekt når du skal på jobb / skole og vil se bra ut, men fortsatt være komfortabel! Buksene finner du HER

Skoene er også så fine! Elsker at de er lave og bare helt hvite. Da kan de liksom matches med alt mulig! Skoene finner du HER.

Denne høsten er matchende sett en stor greie i motebildet, så jeg fikk med matchende jakke til buksene. Med den svarte toppen syns jeg det ble dritkult! Selv om den sikkert er veldig fin alene med en svart jeans. Her er det mange muligheter! Jakken finner du HER

Dere kan jo bare tenke dere hvor glad jeg ble når jeg så at de hadde denne jakken i rosa? Jeg har den allerede i grå, og har brukt den så vanvittig mye, siden den er fin og utrolig komfortabel. Så når jeg så den i rosa hoppet jeg nesten i taket av glede! Jeg er jo mildt sagt en veldig rosaglad jente. Jakken finner du HER, de har den også i lys grå og brun.

Disse skoene er bare så søte, og perfekte til jobb / skole. I tillegg er de i sateng så det gjør de ekstra fine. Skoene finner du HER

Jeansen er så behagelig og fin! Det ser dessverre ut som at den har rukket å bli utsolgt. Men Nelly har et gigantisk utvalg av andre fine jeans du kan finne HER. 

Denne blomstrete toppen er bare så nydelig! Vil si den er ganske typisk min stil. Hehehe! Elsker at man får bare skuldre, og denne kan virkelig matches til både hverdag og fest. Toppen finner du HER

Dette antrekket er perfekt for en tur ut i helgen. Kanskje du skal ut med noen nye venner fra skolen / jobben? 

Jeg har i alle fall fått helt dilla på skjørtet, og jeg ser 100 forskjellige måter man kan matche det med andre plagg. Det er jo svart og i jeans-stoff, så dette kan brukes til hverdag og til fest. Alt ettersom hvordan du matcher det! Skjørtet finner du HER.

Skoene har jeg sett rundt på nettet den siste tiden, og jeg har hatt så lyst på de! Ble faktisk super overrasket over hvor behagelige de var å gå på, for ofte kan sånn åpen hæl være litt ubehagelig og gnage. Men fordi det er skolisser bak gjør den ikke det. I tillegg er hælen veldig bred, og ikke for høy, så de er superlette og behagelige å gå på! Skoene finner du HER.

Toppen er i farger jeg vanligvis aldri ville gått for. Men kombinasjonen mellom de syns jeg at var så fin at jeg bare måtte ha den! Toppen finner du HER.
 

Denne jumpsuiten er bare amazing. Når jeg så den tenkte jeg bare; den MÅ jeg ha! Den var altfor lang på bena når jeg fikk den, haha shortylegs her altså. Så jeg har klippet av en god del på lengden på de, og det gikk veldig bra.

Den er i superbehagelig stoff som også ser døsdslekkert ut! Perfekt på en skole/jobbdag der du vil være litt ekstra fin, eller en bursdag til en venninne. Jumpsuiten finner du HER.


Fant du noe du likte? 💗

Bloggere som legger seg under kniven

reklame

Da jeg var i Oslo i dag gjorde jeg noe jeg aldri pleier å gjøre. Siden jeg bor i Sandefjord har ikke jeg tilgang til en kanal på Jodel som kalles "bloggergossip". Så jeg er aldri innom der og leser.

Vanligvis når jeg er i Oslo har jeg bedre ting å gjøre enn å lese drittsnakk om bloggere. Men i dag hadde jeg en del dødtid mellom behandlingene, så jeg tittet innom. Jeg fikk meg mildt sagt et sjokk. Herregud så mye sykt som står der!

Folk som er anonyme lirer av seg den ene løgnen og misunnelige kommentaren etter den andre. Jeg ble rett og slett helt satt ut, og jeg kan ikke forstå at det er lovlig, og jeg forstår heller ikke hvordan disse menneskene klarer å lire av seg så mye dritt.

Eller, når jeg tenker meg om så skjønner jeg det. Det er jo bare å titte i kommentarfeltene til bloggere og på kvinneguiden. Wow. Det er mørke steder på nettet for å si det sånn. 

Skjørt - Gina Tricot

Topp - Bik Bok

Choker - Gina Tricot


Vi bloggere blir virkelig satt under et mikroskop, og folk skal zoome inne alt de kan for å lete etter ting de kan påpeke at vi gjør feil, eller hvordan vi ser ut. Helt ærlig; jeg begynner å forstå mer og mer hvorfor så mange bloggere legger seg under kniven og opererer seg.

Får man slengt i trynet flere ganger hver dag at det er noe galt med det, så fikser man til slutt på det. Det er faktisk grenser hvor mye et menneske kan stå imot ting før man begynner å tro på det selv.

Ikke noe med det, men så fort en blogger faktisk velger å fikse på de tingene de får påpekt 24/7, da skal de henges ut som dårlige forbilder og det skal harseleres med ut av en annen verden. Men de er jo ikke dårlige forbilder. De er rett og slett helt vanlige mennesker som til slutt ga etter, og helt ærlig; jeg forstår de så jævlig godt. 

 

På vei hjem fra behandlinger

reklame

Nå er jeg på vei hjem fra Oslo, stoppet innom en bensinstasjon så jeg kunne oppdatere dere fra veien. I dag har jeg virkelig fått freshet meg opp! Jeg har fikset på både vipper og negler. Jeg har nettopp begynt å gå til Eger Skin Clinic (spons), og i dag har jeg fylt på volume vipper, jeg har fått lagt nye akrylnegler og tatt pedikyr.

Gud så fin jeg følte meg når jeg gikk ut derfra! Det er utrolig hva slike ting kan gjøre altså. Jeg kan jo vise dere litt bilder av hvordan resultatet ble. Jeg er i alle fall veldig fornøyd!

På hendene fikk jeg nydelige akrylnegler i super jentete farge med stiletto form. Syns den formen er så fin! 

På vippene har de lagt 3-7D volum vipper, som betyr at de legger 3-7 vipper på hver av vippene dine. De er fjærlette og det kjennes ikke ut som man har noe som helst på vippene engang. Resultatet er superfine vipper med masse volum! 

Om dere har lyst til å teste ut slike behandlinger kan dere booke timer HER. Bruk koden "STINABLOGG15" for 15% rabatt på alle behandlinger (som har ordinær pris). Sjekk også ut egerskinclinic.no for å lese mer om hvilke behandlinger de gjør. 

 

Etter litt behandlinger  tok jeg en lunsj på Olivia med Maria Kassandra. Det er jo altfor lenge siden vi har vært med hverandre, sånn bare vi to, så det var så koselig å sees igjen! Vi snakker jo om så mye rart når vi er med hverandre. Takk gud for at de på bordet ved siden av var engelske, og ikke snakket norsk (I hope), for de måtte trodd at vi var gale! Haha! 

 

Nå får jeg komme meg hjemover. Blogges mer senere!

Jeg forstår hvorfor nå

I går ble det date night i Tønsberg sammen med Per Fredrik. Vi har vært ute i Tønsberg en del ganger, men vi har langt ifra testet alle de forskjellig restaurantene.

I går testet vi et sted som heter "Kverneriet". Det er en burger restaurant som jeg har blitt anbefalt av mange venner å dra på, og som er kåret til Tønsbergs beste restaurant. For å si det sånn; jeg forstår hvorfor.

 

Her snakker vi skikkelig gourmet burger som var smekkfull av alle mulige spennende ingredienser, og man merket at de hadde spesialisert seg på dette. For wow! Dette var tidenes beste burger! Hit skal vi flere ganger for å si det sånn!

Utsikten fra restauranten var også helt magisk. Vi så utover elven og over på den andre siden der det var glødende lys langs hele elvebredden. Utrolig romantisk og koselig!

Nå er jeg i Oslo og har vært på litt (en god del) skjønnhetsbehandlinger. Skal fortelle dere mer om det etterpå! Nå skal jeg møte Maria Kassandra også skal vi ut og spise lunsj sammen. Jeg rekker ikke å se henne så ofte, så når jeg først er i Oslo er det så koselig å kunne møtes!

Det var på tide..!

// inneholder reklame

Nå har jeg nettopp shinet over hele hagen! Endelig begynner jeg å få mer energi igjen, og da fikk jeg tatt fatt på hagen. Den trengte sårt mye klipping for å si det sånn.. Haha! Så nå har jeg fått klippet den og jeg har vannet over blomstene, så nå går det faktisk ann å gå igjennom hagen. Det er noe nytt! Neida, var ikke så ille. Men Chloe har nektet å gå ned på sin plass i det siste, så eehe. Det var på tide for å si det sånn! 

Mens jeg klipte gresset kom Per Fredrik ut og spurte om vi skulle stikke ut og spise sammen i kveld, og jeg sier jo ikke akkurat nei til date kveld. Så da var det rett i dusjen etter gressklipping, og inn i skjørt og nye klær. Fikk hele antrekket som jeg har på meg nå (med unntak av veska) i posten i stad. Er helt obsessed med disse klærne! Skal vise dere alt jeg fikk i morgen / lørdag. Fikk så sykt mye fint! 

Jakke - Nelly, HER

Skjørt - Nelly, HER

Sko - Nelly, HER

Veske - Gina Tricot, HER

Topp - Nelly, HER

5 Rare ting du ikke visste om meg

// inneholder reklame

Lukten av bensin - Jeg elsker lukten av bensin! Jeg syns det lukter så digg, og hver gang jeg fyller bensin står jeg og bare lukter for harde livet! Vet det er rimelig rart å like lukten av det, og jeg aner ikke hvorfor jeg egentlig liker det. Jeg har bare helt dilla på det! Nylagt asfalt er også en annen rar ting jeg syns at lukter så digg! Kjørte forbi et sted tidligere i dag der de hadde lagt asfalt og da var det ned med vinduene med en gang. Haha, jeg vet det er rart. Sikkert ikke supersunt å lukte på heller, "heldigvis" er det ikke så ofte jeg får luktet på det. Haha! 

Oppmerksom kjæreste - Per Fredrik er veldig flink til å legge merke til nye ting. Har jeg en ny jeans som helt helt average ut og som nesten er kliss lik alle de andre buksene mine, så legger han merke til det med en gang. Skjønner ikke hvordan han klarer å være så flink til å legge merke til sånt, men det er i alle fall veldig koselig, for da vet jeg at han faktisk ser meg skikkelig, og ikke er som alle andre menn som ikke ser om dama har klippet av seg halve håret engang. Hahha!

Trang i halsen - Da jeg var liten var jeg supertrang i halsen, og klarte nesten ikke å spise mat. Jeg måtte til og med operere bort mandlene mine sånn at jeg kunne få bedre plass til å svelge maten. Jeg har fortsatt veldig trang hals og spiser alltid små biter med mat av gangen, som gjør at det tar hundre år når jeg spiser. Men det er forsåvidt egentlig helt greit, for da kan jeg heller nyte maten jeg faktisk spiser. Det største minuset er vel når jeg skal ta piller. Det hater jeg! Topp - Nelly


Latterkrampe - Som regel er det ikke så vanskelig å få meg til å le. Per Fredrik har ganske morsom humør, så han får meg til å le mye hver dag. Men noen ganger får jeg så latterkrampe at jeg faktisk holder på å svime av! Til slutt hører man ikke latter, man hører bare rar pusting og ser et litt panisk ansikt på meg fordi jeg ikke klarer å slutte og le, men får nesten ikke puste. Haha! Det er litt av et syn kan du si! Ofte får jeg sånne latterkramper uten at det er noen grunn. Så om noen prøver å spørre meg hvorfor jeg ler, har jeg ikke sjans til å svare de før jeg er heeelt ferdig med latterkrampen. Og den kan vare i sånn 10 minutter..! 

Ekstremt glemsk - Jeg glemmer ting veldig fort. Aner ikke hvorfor det er sånn, men jeg er såpass glemsk at jeg bokstavelig talt kan fortelle Per Fredrik den samme historien 5-6 ganger og tro at det er første gang jeg forteller den. Ja, det har skjedd ganske mange ganger. Han er veldig søt og god da, for han sier ikke så mye på det, og han drar liksom ikke den "Herreguuud, dette har du sagt 1582 ganger Stina!", som de fleste andre sikkert ville gjort. 

 

Noe vi har til felles? Fortell meg gjerne i kommentarfeltet!

 

Selv om jeg ikke liker å innrømme det..

reklame

Selv om jeg ikke liker å innrømme det, er høsten rett rundt hjørnet. Oppover i landet har den kanskje kommet allerede? Her har det i alle fall begynt å bli litt kjøligere i luften, og snart begynner nok trærne å skifte farge. Selv om det blir kaldere og mørkere fremover, er det en stor positiv ting med denne årstiden. Nemlig klærne! Høstmoten byr på mye bra, og det er gøy å kunne eksperimentere med flere lag på klærne, og ikke bare gå i shorts hele tiden.


Bluse - HER

Gina Tricot har nettopp fått inn så mye fint, og jeg har tatt en stor kikk i nettbutikken og funnet mange høstfavoritter jeg vil vise frem til dere! 

Svart blondetopp - HER  //  Genser med volanger - HER  //  Whatever t-shirt -HER

Blomstrete bluse - HER  //  Highwaist ripped jeans - HER  //  Female future t-shirt - HER

 

 

Rød body - HER  // Beige veske - HER  //  Ripped denim jeans - HER

 

Blomstrete off shoulder bluse - HER  //  Mørk blå off the shoulder bluse - HER  //  Burgundy blomstrete topp - HER

Topp med bar rygg - HER  //  Jeans - HER  //  Beige bluse - HER

 

Jeg snek meg ut..

Nå som jeg har jernmangel er ikke akkurat energi-nivået helt på topp, og bena mine verker bare jeg tar på jeans. Så dere kan jo tenke dere hvor rastløs jeg blir! Jeg elsker jo å trene, og er helt avhengig av å bevege meg en god del for å ikke føle at kroppen min visner helt bort.

Nå som jeg har tatt jerntilskuddet i en ukes tid merker jeg allerede at jeg begynner å bli litt bedre, så i dag snek jeg meg ut på en liten trimtur. Det ble ikke en superlang tur, og vi gikk heller ikke særlig kjapt. Men det var veldig deilig å frisk luft og bevege kroppen litt.

Når det kommer til trening syns jeg det er viktig at man gjør det man kan. Vi mennesker er skapt så utrolig forskjellige, og vi kan ikke forvente at alle kan gjøre det samme. Derfor er det viktig å ikke sammenligne seg selv med andre man kanskje ser på nettet som gjør visse treninger, når man selv er i en helt annen situasjon. Mitt motto er; gjør det beste du kan! Så er det faktisk godt nok.

Å trene er noe man skal gjøre hele livet, og som skal være godt for kropp og sjel, og derfor er det viktig at du ikke føler deg presset til prestere på samme nivå som andre personer, men heller bry deg om hva du selv klarer å gjøre. Det kan jo være alt ifra at du faktisk klarte å gå frem og tilbake til postkassen i dag, eller at du klarte å løfte 200 kg i knebøy. Igjen; vi mennesker er forskjellige, så husk på det når du trener! 

Chloe og jeg fikk i alle fall en veldig fin tur rundt Bugården i dag når det var solnedgang. Det er så fint der oppe og jeg er ganske sikker på at det er mitt favorittsted å gå på tur. Der er det en løype som ligger rundt et stort vann, hvor det er masse ender, benker man kan sette seg ned på, og en helt del trær som gjør at veiene ser eventyrlige ut. 

Altså, hvor magisk ser ikke dette stedet ut? Her skal jeg flere ganger før det blir for kaldt! Tipper det kommer til å se enda finere ut når høsten kommer og løvene på trærne blir i nydelige høstfarger! 

Gutter vs jenter i dusjen

Noen ganger skulle jeg ønske at jeg var gutt. Spesielt når det kommer til dusj-rutinen. Gutter har det veldig enkelt og kjapt der. De kan bare hoppe inn i dusjen, bruke en såpe for både kropp og hår, kanskje dra over med en barberhøvel der nede også er de ferdige.

Vi jenter derimot. Vi har litt av en jobb å gjøre når vi skal dusje. Før vi går inn i dusjen må vi børste godt igjennom håret, så det er helt uten floker før vi går inn. Deretter er det å gå rett inn "på jobb", for det er faktisk nesten det som det er når vi jenter skal dusje. Først må sjampoen i håret, også skylles godt ut, noe som ikke er bare-bare om man har langt og tykt hår. Det tar tid å få ut all såpen.

Deretter er det rett på hårkuren som må fordeles i lengdene på håret, og som man må børste godt inn for at den skal komme seg frem til hvert eneste hårstrå. Mens hårkuren er i håret er det bare å dra frem barberhøvelen. For her er det mye som må gjøres. Selv om samfunnet forventer at vi kvinner skal være hårløse fra hodet og ned, er det dessverre ikke sånn vi er naturlige.

Vi må barbere legger, lår, der nede, under armer og noen ganger på armer (kommer ann på hvor mørkt hår man har). Dette tar som regel lang tid, og om vi skulle finne på å være litt for raske kutter vi oss opp så dusjen ser ut som et blodbad.

Når vi endelig har fjernet alt av hår, er det bare å skylle ut hårkuren som tar overraskende lang tid, før vi må vri opp håret ut av en annen verden for å kunne ta i balsamen. For balsamen skal nemlig i håndkletørt hår, og helt ærlig så er det ingen som tar med seg et håndkle inn i dusjen for å kunne tørke håret. Så da står vi der og presser vann ut av håret for harde livet før vi til slutt slenger i balsamen og børster igjennom håret veeeldig forsiktig sånn at balsamen skal nå hvert eneste hårstrå.

Vi jenter er jo også litt for glade i å gå med høye hæler, og det gjør jo at vi ofte får litt hard hud på føttene, og sånt kan jo ikke kvinner ha, eller hva? Så da må vi kjøre over med fotfilen og file for harde livet, til all hard hud er helt borte.

Når vi er inne på filing, så må jo ikke glemme at vi må skrubbe hele kroppen minst 1-2 ganger i uken. Så da er det bare å dra frem krukken med den rådyre skrubben som nesten ikke skrubber vekk en eneste dritt, før vi til slutt har fjernet alt av død hud som fantes på kroppen.

Så er det bare å såpe seg inn, om du ikke allerede har gjort det 15 ganger når du barberte deg overalt. Til slutt er det bare å sette varmestrålene til iskaldt, for nå skal balsamen ut av håret, og om man vil ha glansfullt hår må man skylle håret med iskaldt vann.

Om det kalde vannet treffer deg på ryggen når du skyller det av har du mest lyst til å skrike, fordi det er tross alt iskaldt. Men det har allerede skjedd hver gang du vasket håret, så du er så vandt med det at du tenker bare; auuuch. Så er det ut av dusjen og rense ansiktet, på med ansiktskrem og body lotion, parfyme, oljer til håret og gjerne også litt skum og litt deodorant. 

 

Er det rart vi jenter bruker lang tid på badet? Gutter; om dere leser dette, har litt mer tålmodighet neste gang kjæresten din tar seg en dusj, for hun har faktisk en stor jobb forran seg der inne.

 

Derfor bør du alltid re opp sengen

Visste du at ved å gjøre en liten ting som å re opp senga om morgenen, kan ha et stort utslag på hvordan resten av dagen din blir?

Når du starter dagen med å re opp senga har du allerede kommet inn i takten om å gjøre en oppgave. Når man gjør en slik oppgave som å re opp senga får man en god følelse om at man har ting på stell, og at man ikke er en lat slask.

Når du har kommet deg inn i det tankemønsteret blir det plutselig mye lettere å gjøre andre oppgaver. Du blir mye mer klar for dagen og dens oppgaver. Plutselig blir har du lagt for vane at du rydder over hele huset før du drar hjemmefra, eller så lager du en annen vane om at du skal spise en sunn og god frokost.

Det er så viktig å ikke glemme bort de små tingene, fordi hvis du skal kunne  klare deg vanskelige oppgavene i livet, som å ta en eksamen, ta billappen eller klatre oppover i karrierestigen er det så viktig at du klarer de små oppgavene også; som å re opp sengen om morgenen. 

Selv starter jeg alltid morgenen min med å re opp sengen og lufte på soverommet det sekundet jeg står opp. Deretter rydder jeg over det jeg ikke rakk å rydde kvelden i forveien, også tar jeg ut og inn av oppvaskmaskinen før jeg til slutt hopper i dusjen. Dette gjør at jeg får en veldig god start på dagen, og jeg får en god følelse, både av at jeg faktisk har fått unnagjort en hel del før jeg i det hele tatt har spist frokost.

Det er også veldig deilig å ha det ryddig rundt meg, så jeg slipper å sitte igjennom hele arbeidsdagen å se på alt rotet rundt meg, og når kvelden kommer kan jeg legge meg rett inn på et friskt og deilig soverom, der sengen er redd opp.

 

 

Inspirasjon til innlegg er hentet fra Admiral McRaven

Så mye ødelegger stress

// inneholder reklame

Visste du at stress kan ha mange negative konsekvenser på helsen din, som at du kan fort gå opp / ned i vekt, få kviser og du kan få en rekke psykiske problemer? Vel, nå vet du det. Stress er roten til mye vondt, og de aller fleste av oss har altfor mye stress i livene våre.

Enten det er at man har en stressende jobb, eller at man føler man aldri har det ryddig hjemme, er man nødt til å minimere stresset så mye som mulig.

Topp - Gina Tricot
 

Så nå tenkte jeg å gi dere noen tips til hvordan dere kan stresse mindre. Selv var jeg altfor "flink" til å stresse før, og disse triksene har hjulpet meg ekstremt mye. 

♥ Ha det ryddig rundt deg. Hvis du har masse rot rundt deg er sjansen stor for at du begynner å stresse. Fordi det er kaotisk rundt deg, blir det ofte kaotisk oppe i hodet ditt. Selv har jeg laget meg en regel om at jeg alltid rydder hver morgen, så jeg slipper å gå rundt og se på rot hele dagen.

♥ Ikke utsett ting. Om jeg får vite at jeg skal lage en video, eller svare en mail, prøver jeg å gjøre det så fort som mulig, så jeg slipper å bruke masse tid på å tenke at jeg skal svare på den mailen, eller lage den videoen. Her sparer man både tid, samtidig som at man sparer krefter på at man ikke trenger å tenke på det.  

♥ Skriv opp alt du må gjøre på post-it lapper. Så har du full oversikt over absolutt alt du faktisk må gjøre. Ofte kan man bli veldig stressa fordi man tror man har mye mer man må gjøre, enn man egentlig har. Sett deg som mål at du skal gjøre unna x antall post-it lapper hver dag.

♥ Sett at nok tid når du skal rekke noe. Ikke gå på den smellen at du setter av altfor liten tid før du skal på skole / jobb, og du må løpe etter bussen. Stå heller opp 15-30 minutter tidligere og ha en rolig og fin start på dagen.

♥ Ikke drikk kaffe / te på kvelden. Da får kroppen i seg masse koffein om kvelden, noe som er veldig lite gunstig når du skal sove. 

♥ Tenk over situasjonen som gjør deg stressa. Er det faktisk god grunn til å være stresset, eller lager du situasjonen mye verre oppe i hodet ditt? Jeg kan ikke snakke for andre enn meg selv, men jeg hadde en veldig uvane med å gjøre ting mye verre oppe i hodet mitt, og da ble det mye mer stress enn nødvendig.

♥ Finn ut hvilke ting som gjør deg stressa. Er du i en jobb som konstant gjør deg stressa, kan det være smart å se etter andre jobber, eventuelt endre det som gjør deg stressa på jobben. Har du for eksempel venner som gjør at du får mye stress i livet, kan det være smart å finne nye venner.

Så ja, en god del triks for å gjøre livene deres litt mindre stressende. Husk; du lever kun en gang, så da er det viktig å ha det så bra som mulig så lenge du lever! 

 

Følg meg på instagram  @stinablogg for daglige oppdateringer! 

Da det stormet som verst..

I dag stormet det som verst ute! Det lynte og tordnet fryktelig mye om hverandre, og det sprutregnet! Så vi benyttet sjansen til å dra ned til sentrum en tur og spise ute på restaurant, mens vi hadde utsikt mot vannet der det lynte som verst. Det var så koselig å sitte på uteserveringen og høre på regnet som drypte ned på taket, og tordnet som buldret rundt oss!

Det vanlige kameraet mitt var helt tomt for batteri, så jeg dro med meg den store speilrefleksen. Vel, det ble litt bommert for å si det sånn. Den er jo helt umulig å bruke til å ta selfies. Haha! Så det ble veldig fine bilder av maten, men bildene av oss ble med iPhone. Hahaha! 

Maten var i alle fall veldig god! Jeg bestilte and, som forresten er mitt favorittvalg når det kommer til kjøtt / fugl. Det er så godt! 

Men en gang vi kom hjem fikk jeg veldig vondt i bena, og har vært liggende i senga frem til nå. Det går mye bedre med meg for hver dag som går når det kommer til jernmangelen. Men i dag sa bena mine helt stopp, og jeg fikk så ille kramper at jeg bare måtte legge meg ned. Men nå er det heldigvis mye bedre, så da rakk jeg å titte innom før vi skal spise kveldsmat! 

Min første skoledag..

// inneholder reklame

God mandag! Denne mandagen er veldig annerledes enn de siste mandagene har vært, for nå kicker virkelig hverdagen inn igjen, det har jeg virkelig merket på mailboksen for å si det sånn. I dag var det første skoledag etter ferien for mange av dere, og jeg kan bare tenke meg hvordan det har føltes.

Tipper det er mange av dere som er supertrøtte etter å ha stått opp grytidlig. Noen av dere har kanskje kommet i nye skoleklasser der dere ikke kjenner så mange, og det er litt skummelt. Mens andre har sett igjen klassekamerater dere ikke har sett siden skolen tok slutt i juni.

Ved skolestart er det alltid så mange forskjellige følelser i luften, og jeg husker veldig godt hvordan det var da jeg skulle begynne første året på videregående. Jeg begynte på en helt ny skole, og jeg kjente kun en jente som gikk i en parallellklasse. Jeg var så nervøs og trodde aldri at jeg kom til å gå overens med de jeg kom i klasse med. Husker hvor oppgitt og fortvilet jeg var da jeg kom hjem fra skolen den dagen. Heldigvis gikk det ikke lang tid før jeg kom supergodt overens med alle i klassen og på hele linja, og da gikk skolen som en lek!

Jeg vil tippe det er ganske mange av dere som kanskje er litt fortvilte fordi dere ikke kom i klasse med de dere hadde håpet på, eller har kommet på en helt ny skole og ikke kjenner noen. Mitt tips til dere; gi det litt tid, vær åpen og utadvent, og mest viktig; vær hyggelig med alle. Da går det ikke lang tid før du plutselig har massevis av venner og plutselig kjenner du at du gleder deg til å gå på skolen! 

Veske - Gina Tricot

Jumpsuit - Topshop

Sko - Nelly

Belte - Bik Bok

Choker - Gina Tricot

Uansett om du har begynt på skolen eller jobben igjen for første gang etter sommerferien, ønsker jeg deg lykke til! Husk at du kan klare alt du vil, så om du har som mål å få supergode karakterer eller masse venner i år, så kan du klare det! 😃

 

Begynte du på skolen / jobben igjen i dag? 💗

30'000 som følger med..!

I sommer har jeg virkelig fått helt dilla på Snapchat. Jeg har jo hatt en åpen Snapchat i åresvis, og brukt den ganske mye. Men jeg har liksom ikke tatt dere like mye med i hverdagen min, før denne sommeren. Jeg vet ikke hvorfor, men plutselig fikk jeg bare skikkelig dilla på Snapchat. Så nå legger jeg ut masse på mystory hele tiden. Det er jo tydelig at dere har likt også, for nå er det nesten 30'000,- som ser hver mystory. 

👻 SNAPCHAT: STINABLOGG 👻

Uken som gikk #29 - Legetime, Irritasjon, Reise, Massasje +++

// inneholder reklame

Ukens irritasjonsmoment
- At sommeren snart er ferdig. Jeg er ikke ferdig med sommeren enda, og det er så kjipt at det blir kaldere og kaldere ute for hver dag som går. Føler egentlig ikke at det har vært noe skikkelig sommer egentlig. Det har jo vært så mye regn og kulde! Heldigvis har det vært noen varme dager, selv om de ikke har vært mange.. Tror nok jeg kommer til å dra utenlands en god del ganger i høst / vinter for å få varme på kroppen! 

Bikini - Nelly

 

Ukens opptur
- Det som jeg trodde kom til å bli en nedtur, ble en veldig stor opptur. Jeg snakker da om legetimen jeg hadde på onsdag. Før timen var jeg nærmest overbevist om at jeg hadde fått ME, siden jeg har vært dårlig veldig lenge. Det ble dog heldigvis en opptur da jeg fikk beskjeden om at det var jernmangel som var grunnen til alt som har vært galt med meg. Selv om det er litt kjipt å måtte ta masse jerntilskudd, for helt ærlig; det smaker jævlig. Så er det fantastisk å vite at det ikke var noe verre, og jeg blir nok i fin form veldig fort! 

 

Ukens innkjøp
- Tidligere denne uken shoppet jeg en del nye topper som jeg er så fornøyd med! Du kan se alt jeg kjøpte HER.

Topp - Gina Tricot

 


Ukens høydepunkt
- Gårsdagens Oslo tur med Victoria var uten tvil ukens høydepunkt. Det var så gøy å bare shoppe og spise ute, skravle og være oss! Det er lenge siden vi har gjort! 

Bluse - Bik Bok

 

Akkurat nå
- Har jeg nettopp smurt meg inn med masse selvbruning og gleder meg til å bli skikkelig tan. Elsker å være gyllenbrun. Føler meg alltid ti hakk finere når jeg har litt farge på kroppen enn når jeg er blek. Å være blek er virkelig det siste jeg kler. Haha! Er forresten DENNE selvbruningen fra Cocoa brown jeg bruker. Skrev mer om den i ukens spørsmål, så bare å lese dere om dere vil ha mer info om den.

Topp - Bik Bok

Skjørt - Gina Tricot

 

Ukens cravings
- Gulrot cupcake. Altså. Det er så digg at jeg kan ikke få understreket det nok. 

Ukens tanke
- Ta vare på kropp og helse! Jeg har virkelig fått meg en lærepenge om hvor viktig det er, og denne uken dro jeg blant annet på massasje for å løsne litt opp i hele kroppen. Det var så digg og jeg følte meg så mye bedre etterpå! Nå som jeg har jernmangel for fullt med alt det medbringer av symptomer, setter jeg veldig stor pris på den tiden jeg faktisk er frisk. Når jeg blir ordentlig frisk igjen kommer jeg til å være overlykkelig. Hehe! 

 

 

Hvordan har din uke vært?

Ukens spørsmål #173 - Botox, Frykt, Bunad, Fordeling av husarbeid ++

// inneholder reklame

Tror du at du kommer til å ta botox resten av livet?
- Ja, så absolutt! Det er jo veldig smart om man vil forebygge rynker. Akkurat nå har jeg det kun i "sinnarynka" som er mellom øyenbrynene. Det er mest for spenningshodepinen sin del. Men etterhvert som jeg blir eldre kommer jeg nok til å ta det i panna og andre steder jeg ser at rynkene er på vei til å komme.

Jeg er jo litt sånn i tankegangen min at når man har muligheten til å gjøre noe som forebygger rynker, så hvorfor ikke? Er ikke akkurat interessert i å se ut som en gammel inntørket drue når jeg blir gammel. Haha! 

Topp - Bik Bok 

 

Hvordan får du så fin og gyllen hudfarge?
- Takk som syns jeg har det! Jeg bruker selvbruning, da jeg syns det er lettest og best. Tidligere brukte jeg DENNE fra St. Tropez, men for en måned siden fant jeg en ny selvbruning som jeg har falt helt for, da Therese Lindgren anbefalte den. Den holder som regel akkurat en uke, gir en gyllen og fin farge, som er veldig jevn.

Selvbruningen er en mousse så det er veldig enkel å påføre, og man trenger kun å ha den på i 1-3 timer avhengig av hvor brun man vil bli. Det sykeste er at den er vanvittig billig. En vanlig flaske i samme størrelse fra andre merker koster vanligvis 400-500,- kr. Mens denne kun koster 105,- kr for en flaske. Så det er ganske sykt hvor billig den er! Selvbruningen er fra Cocoa Brown, og du finner den HER

Topp - Gina Tricot

Skjørt - Cubus

 

Hvor høy er du?
- Jeg er 160 cm. Så jeg er ikke særlig høy. Hehe!

 

Hva er din største frykt?
- At det skal skje noe grusomt med meg eller mine nærmeste. Grøsser bare av tanken på alt som kan skje! Livet er skjørt, så man må ta vare på hverandre så lenge man har hverandre.

 

Hvordan vil du beskrive stilen din?
- Oi, litt usikker. Jeg vil nok beskrive stilen min som ganske søt og jentete, med min egen vri på ting. Jeg elsker å bruke skjørt, rosa topper, høye hæler, highwaist shorts og skinnjakker. Farger jeg er mest glad i å bruke på klær er rosa, hvit, blå og gul. Jeg er veldig glad i farger, men da vil jeg gjerne at det ikke skal bli for mye. En knæsj rosa genser sammen med et par hvite jeans er noe jeg virkelig liker! 

Dette antrekket føler jeg at er veldig "meg".

Jakke - Zara   /  Shorts - Gina Tricot

Sko - Nelly   /  Topp - Nelly

Veske - Gina Tricot  /  Choker - Topshop

 

 

Hvordan fordeler du og Per Fredrik arbeidsoppgavene i huset?
- Da vi flyttet inn i huset satt vi oss ned og bestemte oss for hvordan vi skulle ha det, slik at ting ble veldig ryddig helt fra starten av. Sånn at det ikke blir masing om at nå må den ene personen gjøre ditt eller datt for nå har den andre personen gjort det flere ganger. Vi har fordelt oppgavene slik at Per Fredrik går ut med søpla og handler i matbutikken, også tar jeg meg av alt av oppvask og å holde kjøkkenet ryddig og rent.

Klær vasker vi hver for oss så det skal bli mest rettferdig, i tillegg til at det er greit å holde visse ting for seg selv med tanke på intimgrenser. Hehe! Å vaske huset og sånne ting det har vi vaskehjelp til, så det gjør vi ikke så mye av selv. Så det er i alle fall hvordan vi har fordelt ting. Jeg anbefaler alle som skal flytte sammen å bestemme seg for slike ting med én gang man flytter sammen, for da sparer man seg for mye irritasjon og småkrangler som er unødvendige. 

 

Har du bunad?
- Nei. Jeg har aldri vært noe sånn tradisjonsperson, og jeg selv om jeg syns bunad kan være fint på andre, ville jeg aldri hatt det selv. Jeg liker å kunne bytte på hva jeg bruker på dager som 17. mai, og jeg hadde nok fått ganske hetta om jeg skulle brukt den samme kjolen år etter år. 

 

 

Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"?

 

Kjøpe veske til 15'000,- ??

Nå har jeg kommet hjem og har endelig satt meg ned etter en lang, men veldig morsom dag i Oslo. I dag har virkelig Victoria og jeg vært innom det som føles som halve Oslo. Vi har shoppet litt, spist masse digg mat, og ikke minst; vi har vindusshoppet i de litt vel dyre butikkene.

Følte meg skikkelig beglodd når jeg kom inn på YSL butikken med Converse og en handlepose. Tipper de tenkte at vi var sånn 16 år og ikke hadde penger what so ever. Hahaaha! Både Victoria og jeg er jo ganske små, så vi kan jo fort se litt vel unge ut. 

Da vi kom inn i Gucci butikken derimot, fikk vi veldig god service. Der var folkene skikkelig hyggelige og de stirret ikke på oss akkurat. Så der ble det til at vi var en god stund. Jeg har jo sett meg ut en veske som jeg har skikkelig lyst på derfra. Men jeg er fortsatt litt på gjerdet om jeg skal kjøpe den eller ikke.

Den koster jo 15'000,- kr. Så det er jo ikke akkurat småpenger. Det er jo en vanvittig sum å bruke på en veske sånn egentlig. Men samtidig føler jeg at man kjøper et lite kunstverk som man kan ha veldig lenge, og som er litt ekstra stas å bruke. Sykt fin er den i alle fall. Hehe! 

Før vi begynte shoppingen var vi innom Paléet en tur og spiste veldig god taco. Har aldri spist hummertaco, så det var virkelig noe nytt, og ikke minst veldig godt! 

Etter masse titting rundt i butikker brukte vi nesten en time på å finne et sted vi kunne ta en kaffe. Nesten alle kaféer stenger 18 på lørdager, som egentlig er litt rart i og med at det er Oslo sentrum.

Til slutt klarte vi å finne en Espresso House som var åpen, så da ble det både kaffe og gulrotmuffins på oss! Sistnevnte er seriøst himmelen. Den er så sinnsykt god at jeg kan ikke få understreket det nok. 

Nå skal Per Fredrik og jeg lage litt sen middag også skal vi se på litt tv-serier. Vi har nettopp sett hele "Ozark" ferdig, (som forresten var den mest spennende serien jeg har sett på lenge) så jeg er litt usikker på hva vi skal se på. Kjenner jeg oss rett blir det nok American dad. Haha! 

Det fungerer ikke i Oslo!

// inneholder reklame

Nå er jeg på vei hjem etter en skikkelig fin dag i Oslo med Victoria. Vi har ruslet rundt i Oslos gater og shoppet, spist ute og mye mer. Skal vise dere masse bilder fra det etterpå.

Ville bare titte innom først og vise dere dagens antrekk. I dag var det ganske varmt ute, så jeg gikk for skjørt. Nekter å hoppe helt inn i jeansen bare fordi vi er i midten av august. Vil dra ut sommeren så lenge som mulig. Hehe!

 

Gikk også for Converse istedenfor høye hæler. Sistnevnte er ikke akkurat noe som fungerer i Oslo siden det er brostein overalt, og man går ofte ganske mye. Vi gikk jo nærmere 5 km så dere kan jo tenke dere hvordan det ville vært på høye hæler!

Jakke - Zara 

Bluse - Bik Bok

Skjørt - Gina Tricot

Sko - Converse

Veske - Gina Tricot

Nå skal jeg kjøre videre, og hjem til Per Fredrik. Har savnet han veldig mye i dag. Haha, føler meg teit som savner kjæresten etter bare noen timer. Meeen, sånn er det vel når man er skikkelig forelska.

Vi skal til...

Da jeg våknet på morgenen i dag kjente jeg at jeg var skikkelig rastløs, og ville ut og gjøre noe ekstra. Så da sendte jeg mld til Victoria og spurte om hun ville være med til Oslo, og hun ble med!

Oslo er virkelig mitt favoritt sted å dra når jeg trenger påfyll med inspirasjon og bare er rastløs. Selv om jeg ikke savner å bo i Oslo, er det ingen tvil om at jeg elsker byen og liker veldig godt å besøke den!

Så nå blir det en liten roadtrip inn ti hovedstaden. Nå har jeg nettopp hentet Victoria, så nå bærer det rett inn mot Oslo! ✌

5 Tips når du har mensen

// inneholder reklame

Ah, mensen. Det kan være den helvetesuka i måneden for de fleste av oss jenter. Men, om man tar noen forhåndregler kan det faktisk gå ganske smertefritt for seg, og man trenger ikke lengre grue seg til tante rød kommer på besøk.

Topp - Bik Bok

Skjørt - Gina Tricot

Choker - Gina Tricot

 

Varmeflaske

- Om du sliter med kramper i magen fra mensensmerter hjelper det veldig mye å legge en varmeflaske inntil magen mens man ligger på siden i sengen / sofaen. Har man veldig ekstreme kramper hver gang man har mensen kan det også hjelpe med smertestillende. Selv har jeg gått på p-piller i mange år, fordi jeg sliter med helt ekstreme kramper når jeg har mensen. Men fordi jeg nå går på p-piller får jeg ikke kramper. Før jeg begynte på pillene var det faktisk så ille at jeg måtte dra hjem fra skole / jobb hvis jeg fikk kramper.

Humørsyk

- Veldig mange av oss får veldig humørsvingninger når vi har mensen. Det ene sekundet kan vi gråte av en reklame på tv (jeg pleier å bli så følsom at jeg blir på gråten av Telia reklamer..) og i det neste sekundet kan vi klikke helt fordi det ligger en møkkete sokk på gulvet. Jada, bare å forstå det jenter, vi blir litt følsomme når vi har mensen. Så om du er rundt andre mennesker kan det være smart å gi de en advarsel, så de forstår hvis du plutselig klikker helt. 

 

Sjokolade

- La mensen være en liten unnskyldning til å unne deg noe ekstra godt. Selv får jeg helt sykt cravings når jeg har mensen, og ender alltid opp med å kjøpe masse sjokolade. 

Bind / Tampong 

- En ting som jeg har reddet meg på så mange ganger, er at jeg alltid har en tampong i alle veskene mine. Om jeg plutselig får mensen, eller en uventet mellomblødning er det null stress, siden jeg har med tampong. Hadde jeg ikke hatt med det derimot.. Ja da kunne det gått veldig galt! Ekstra tips; om du får mensen på midt i skoletimen kan du gjemme tampongen / bindet i lomma på genseren / buksa de mens du går inn på doen, så du slipper at alle skal få vite at du har mensen.


Søvn

- Ofte når jeg har mensen blir jeg veldig trøtt og slapp. Kanskje ikke så rart i og med at man blør og har masse hormonsvingninger. Men det som er viktig da er at man får nok søvn hver natt, og man kan gjerne ta en liten powernap når man kommer hjem fra skole / jobb for å kvikne til litt på ettermiddagen. 

 

👻 Se mer på Snapchat: STINABLOGG 👻

 

Stalkeren var utenfor huset mitt!

// inneholder reklame

Å være blogger (offentlig person) er som regel veldig gøy, og jeg syns det er så morsomt å kunne holde på med det jeg liker, og ha så skjønne fans. Men noen ganger er det virkelig ikke like gøy.

For noen år tilbake skjedde det noe som virkelig skremte meg, og som jeg ikke har åpnet meg ordentlig om, i redsel av at ting skulle bli verre. Nå har det gått såpass lang tid at jeg tørr å fortelle om det.

For noen år siden bodde jeg hos foreldrene mine. Jeg hadde hemmelig adresse, men siden jeg hadde bodd der hele livet, og foreldrene mine ikke hadde hemmelig adresse, var det ofte at folk fant ut av hvor jeg bodde og kom på uventet besøk hjem til meg. Som regel var det gjenger med jentefans som plutselig kunne stå utenfor døren som ville ta selfies. Selv om jeg ikke syns det er ok under noen som helst omstendigheter, siden det var utenfor mitt hjem, der jeg ville at ting skulle være privat, var dette harmløst. 

Det ble derimot mye skumlere da en person begynte å sende meg ganske ekle brev. Personen var tydeligvis litt mer enn et fan, for å si det mildt. Første gangen jeg fikk brev ble jeg ganske satt ut og redd for å være ærlig. Personen hadde skrevet et 3 sider langt brev om hvor mye han var forelsket i meg, og at han drømte om at vi kunne bli sammen, og at jeg ikke visste hvem han var. Det stod en del mer ekle ting i brevet også, som jeg faktisk ikke klarer å gå inn i detaljer på.

Caps - Gina Tricot

Topp - H&M

Shorts - Gina Tricot

 

Det som var det mest ekle med brevet var at det ikke var noe frimerke på det. Han hadde vært utenfor huset mitt og levert brevet i posten. Altså, hvor creepy er ikke det? Jeg hadde soverom i første etasje, og jeg grøsser bare av tanken på at han kunne lusket utenfor huset og sett inn vinduet om natten da jeg sov. Usj. Får helt frysninger av å tenke på det. For alt jeg vet har han sittet utenfor huset og fulgt med mens jeg har dratt til og fra hjemmet. 

Over tid kom det ganske mange brev, og jeg vurderte virkelig å dra til politiet med det, fordi det var virkelig stalking. 

Hver gang jeg var hjemme syntes jeg det var skikkelig ubehagelig, og jeg flyttet ut så fort jeg kunne for å slippe både stalkeren og all fansen som kom hjem til meg hele tiden. 

Er det én ting jeg faktisk setter høyt her i livet så er det personlig sikkerhet og privatliv. Da Per Fredrik og jeg flyttet sammen passet vi på at adressen vår var skjult, og at vi har mange sikkerhetstiltak her hjemme i tilfelle noe skulle skje. 

Å være blogger er virkelig drømmejobben, og jeg elsker å møte fans når jeg er ute i det offentlige. Men å være offentlig person har virkelig sine negative sider også.. 

 

👻 Se mer på Snapchat: STINABLOGG 👻

 

Skal jeg bli veganer??

// inneholder reklame

Noe jeg har tenkt mye på den siste tiden er dette med veganisme Jeg har allerede kuttet ned veldig på kjøttet i kosten min, men jeg har lyst til å teste ut hvordan det er å gå helt veganer.

Topp - Bik Bok

 

Veganer er forresten når man kutter ut absolutt alt som har med dyr å gjøre. Man spiser ikke kjøtt, drikker ikke melk fra kuer, spiser ikke egg eller skalldyr / fisk, og heller ikke honning. Man kutter altså ut absolutt alt som kommer fra levende vesen.

 

Jeg syns det helt ærlig høres veldig ekstremt ut, og jeg kunne nok aldri klart å leve slik. Men for interessen sin skyld har jeg lyst til å teste det ut! Se hva det gjør med kroppen min, og se hvordan det er å leve på et vegansk kosthold. Tenker å lage en video om dette der jeg viser dere alt jeg spiser i løpet av testperioden, og hvordan jeg føler testen gikk. 

Men før jeg skal teste ut noe såpass ekstremt trenger jeg litt tips fra dere. Er det noen av dere der ute som har tips til hva man kan spise i et slikt kosthold? Gi meg alle deres beste veganske råd dere har, for det trenger jeg! For dette blir virkelig ikke lett. Hehe!

 

 

👻 Se mer på Snapchat: STINABLOGG 👻

 

Mini house tour! Stue + Kjøkken!

// inneholder reklame

Siden vaskehjelpen nettopp har vært her, og jeg handlet inn litt nye krydderurter tidligere i dag, tenkte jeg like så godt å kjøre en mini housetour. Det er jo lenge siden jeg har vist dere skikkelige bilder av både kjøkken og stue, so here we go! Nå er det bare tv-kroken jeg tok bilde av akkurat nå. Spisestuen og stolene der vi ser ut mot havet får jeg vise dere senere! 

Genser - Gina Tricot

Hvor sykt fint er ikke dette marmorfatet? Jeg er helt forelsket i det! Passer perfekt sammen med en vase med litt roser eller noen lys. Du finner det forresten på Ellos HER


Jeg kan ikke huske sist jeg hadde paprikaplante, så den måtte med i dag! Syns den passet veldig godt ved siden av ovnen! 

Som dere ser så ble det en god del nye krydderurter. Chapagnekjøleren er nok min favoritt blant alle, siden den er fullstappet med sitronmelisse. Det er forresten den beste tingen å ha på kjøkkenbenken om du liker å pynte opp maten din. Basilikum er også perfekt til det. Så begge deler kan brukes. Hehe! 

Så det ble en liten housetour. Dere får si ifra om dere vil at jeg skal gjøre mer på interiørfronten. Jeg syns jo det er så gøy å holde på med det, så jeg viser dere gjerne enda mer av huset! 

 

👻 Se mer på Snapchat: STINABLOGG 👻

 

En clean start

Tidligere i dag spiste jeg lunsj med Rebecca. Jeg har fått helt dilla på et sted i Sandefjord, som er skikkelig fargerikt! Det er virkelig det perfekte lunsjstedet. Der er det så funky og fresht at jeg blir skikkelig inspirert bare av å spise der!

Haha, dette bildet beskriver virkelig Rebecca! Det er typ sånn hun er 24/7. Alltid superglad og med masse energi! 

Altså, hvor kult er ikke dette stedet? Får nesten lyst til å male hele huset i masse farger her hjemme. Selv om det er litt vel drastisk, så det blir nok ikke til at jeg bytter ut alt det hvite og rosa med masse farger enda. Men noen ekstra farger her og der skal vi ikke se bort ifra at kommer!

"Strike a pose"

Etter lunsj stakk vi en tur på Plantasjen. De fleste krydderurtene på kjøkkenet har virkelig vokst seg for lange, og er virkelig ikke noe fine lengre. Så da måtte jeg ha en god del nye! Syns det er så fint å ha det på kjøkkenet. Da får jeg liksom litt ekstra lyst til å lage masse digg mat! Kan vise dere hvordan det ble etterpå!

Nå har nettopp hushjelpene vært her og vasket hele huset. Så nå er det helt rent og pent her! Nå var det bare å holde det ryddig og fint da.. Det er ikke alltid like lett. Hehe! Får krysse fingrene for at vi klarer det nå. Det er jo så mye lettere når vaskehjelpene har vært her og man har en helt clean start i alle fall! 

 

👻 Se mer på Snapchat: STINABLOGG 👻

 

Luksus i hverdagen

// inneholder reklame

I dag startet jeg dagen på den beste måten jeg kan. Jeg var på spa og hadde massasje behandling på en time. Det var virkelig helt fantastisk! Jeg har vært så stiv i kroppen, og spesielt nakken den siste tiden, så dette passet virkelig perfekt! Massasje er virkelig hverdagsluksus, og det er noe jeg skal gjøre mye mer! 

Nå skal jeg straks på en behandling til, også skal jeg møte Rebecca for å lunsje litt sammen etter det. Det blir så koselig! 

Skjørt - Gina Tricot

Jakke - Zara

Belte - Bik Bok

Solbriller - Rayban

Genser - Gina Tricot

Tenkte jeg bare skulle svinge innom her og vise dere dagens antrekk før jeg drar ut! Har blitt så forelsket i dette skjørtet at jeg har nesten ikke ord for det. Syns det er så fint, også passer det liksom til alt mulig! 

 

👻 Se mer på Snapchat: STINABLOGG 👻

5 Enkle steg til et sunnere liv!

// inneholder reklame

Nå som ferien og sommeren er ferdig er det greit å komme seg inn i litt sunnere vaner. Du trenger ikke endre hele livsstilen og hverdagen din. Men noen små endringer kan gjøre stor forskjell! Husk at det handler om å gjøre endringer du kan leve med over lengre tid. Ikke bare en super streng diett som du skal gå på i tre uker. Det er det du gjør over tid som gir resultater som varer. 

Topp - Gina Tricot

Belte - Bik Bok

Skjørt - Cubus  (på salg til 79,- nå!) 

 

Hold deg aktiv
- 2 til 3 treningsøkter i uken holder som regel i massevis. Prøv også å holde deg litt aktiv i hverdagen også, sånn at du får brukt kroppen litt! Bruk gjerne friminuttene på skolen eller pausene på jobb til å gå en tur ute i frisk luft. Da kommer du til å klare deg så mye bedre igjennom resten av dagen!
 

Kutt ut unødvendig dritt 
- Brus, godteri og junkfood i hverdagen er veldig unødvendig. Å ta med seg en Coca Cola og en liten snickers fra matpausen på skole/jobb er en uvane så altfor mange har. Sleng på en hvetebolle også, så har du skolelunsjen til ekstremt mange ungdommer. Ikke bra! Prøv å hold inntaket av godteri og junkfood til lørdagskvelden. 

Søvn
- Søvn har så utrolig mye å si på helsen din. Får du ikke nok søvn går det utover alt i livet ditt. Man blir trøtt og slapp, man klarer ikke yte det man skal, man ser sliten ut, og ofte legger man også på seg hvis man får for lite søvn. For ungdommer er 8-9 timer søvn hver natt nødvendig, og for voksne er 7-8 timer det man skal ha.

 

Drikk mer vann
- De fleste av oss drikker ikke nok vann. Veldig mange drikker veldig mye brus, juice, kaffe, osv og sier seg fornøyd med det. Men rent vann er så viktig for kroppen! Drikker du ikke nok vann blir du både slapp og trett. Vann er jo også praktisk talt gratis hvis du tar det fra springen, så dette er smart for lommeboken også! 

 

Spis sunnere
- Spis mer grønnsaker, frukt, kjøtt, grove kornprodukter, meieriprodukter. Spis mat som har mye proteiner, vitaminer og mineraler. Bytt ut brødet som er laget av hvitt mel, med et grovere brød som har mer frø og grovt korn. Da får du både sunt fett og mer proteiner, i tillegg til bedre karbohydratskilder. 

 

Hvor opptatt er du av å holde seg sunn?

 

👻 Se mer på Snapchat: STINABLOGG 👻

 

 

Video: Snapchat Q&A: Restylane, Kjæreste, Falske venner, Modell +++

Tidligere i dag ba jeg dere sende inn spørsmål på Snapchat, så jeg kunne svare i en video. Her er resultatet! I videoen snakker jeg om restylane, hvordan Per Fredrik og jeg møttes, hvordan man kan vite om man har falske venner, hva jeg ville bli før jeg ble blogger og mye mer!

Husk å abonnere på YouTube kanalen min HER

👻 Se mer på Snapchat: STINABLOGG 👻

 

 

Jeg var livredd før legetimen..

// inneholder reklame

Nå har jeg nettopp vært hos legen, og jeg har noen nyheter jeg vil dele med dere. Jeg har jo fortalt dere en del fra før av, om at jeg har følt meg veldig dårlig den siste tiden. Jeg har vært skikkelig slapp og sliten, svimmel og hvis jeg bare gikk opp en trapp fikk jeg puls på 125 og kjente pulsen dunkende oppe i hodet mitt. I tillegg har jeg hatt veldig vondt i kroppen, og spesielt i leggene. Hvis jeg tok på en jeans som satt såvidt etter holdt jeg på å besvime, fordi det kjentes ut som at leggene mine ble kvalt. 

Rimelig syke greier eller hva?

Vel, etter sist gang jeg blogget om dette fikk jeg en del kommentarer på at det var mange som trodde at jeg hadde diagnosen ME. Jeg kjenner en del som har den diagnosen, og jeg har sett hvor jævlig den er å ha. Det er en sykdom som blant annet gjør deg kronisk utslitt, og det finnes ingen behandling. 

Jeg hadde egentlig ikke troa på at det kunne være det som jeg hadde. Men jeg printet ut den kanadiske medisinske listen med symptomer, og krysset over de symptomene jeg hadde. Når nesten hele arket var krysset over med gult kjente jeg at jeg fikk ganske panikk. Jeg hadde nesten alle symptomene på denne sykdommen. Jeg ble helt fortvilt og begynte å gråte. Hva om dette var grunnen til at jeg var så syk?? Så de siste dagene har jeg gått med hjerte i halsen for å si det mildt. 

Bluse - Gina Tricot

I dag var jeg endelig hos legen, og jeg fikk vite hva som var galt med meg. Jeg hadde tydeligvis veldig jernmangel, som var grunnen til alle symptomene mine. Jern-mangelen gjorde at jeg fikk blant annet lite oksygen til blodet, så hver gang jeg anstrengte meg litt eller fikk press mot kroppen (som jeans), fikk jeg ikke nok oksygen til kroppen. 

Da er det forhåpentligvis dette som er galt med meg, og i følge legen skal jeg bli bra innen 2 uker når jeg har fått tatt masse kosttilskudd med jern. Så det var ekstremt gode nyheter. Dere aner faktisk ikke hvor lettet jeg ble når jeg fikk høre at det var jernmangel, og ikke noe verre. Nå gleder jeg meg skikkelig til å bli i bra form igjen innen et par uker, og frem til da får jeg bare ta det med ro sånn aktivitetsmessig. 

 

👻 Se mer på Snapchat: STINABLOGG 👻

 

10 Tips for å bli en morgenfugl!

// inneholder reklame

Nå er snart skoleferien/jobbferien over for de fleste av oss. Tiden da vi kunne sove lenge om morgenen er over, og vi må tilbake til gamle rutiner. Å stå opp grytidlig etter en lang ferie, er ofte veldig vanskelig. Derfor skal jeg gi dere noen tips, så dere kan bli morgenfugler. Å stå opp om morgenen er egentlig ikke noe problem, så lenge man gjør det riktig! 

Her er mine beste tips for å bli en morgenfugl:

Skru på lyset - Det første du bør gjøre når alarmen ringer, er å skru på lyset. Lyset vekker deg, og det blir ikke like fristende å legge seg til å sove igjen. 

Ikke snooze - Å slumre er aldri en god idè, selv om du sier det til deg selv i det alarmen ringer. Plutselig har du forsovet deg en halvtime, og er forsinket til jobb, og må stresse igjennom hele morgenstellet. I tillegg gjør slumringen at du blir enda mer trøtt. 

Gradvis tidligere - Ikke start med å stå opp tidlig første skoledag. Da jeg var liten maste mamma alltid på meg om at jeg måtte stå opp tidlig en uke før skolen startet, og det var med god grunn. Da vender kroppen seg til å stå opp tidligere, og det blir lettere å legge seg om kvelden. 

Topp - Gina Tricot

Ha noe å glede deg til - Hvorfor tror du at det er så mye lettere å stå opp når man skal reise til syden, enn når man skal på skole/jobb? Fordi man har noe å glede seg til. Bruk 10 min hver kveld på å finne noe du kan glede deg til å gjøre, som gjør det lettere for deg å stå opp om morgenen. Det kan være alt fra å bruke en jakke man nettopp har kjøpt, til å se igjen den kjekke gutten som går i klassen din, til å skulle spise en god lunsj. Det trenger ikke å være en stor ting, det viktigste er at det får deg opp om morgenen. 

Ikke powernap på dagen - Det dummeste man kan gjøre er å sove midt på dagen. Da blir det så mye vanskeligere å sovne til rett tid på kvelden. 

Gå en tur - Gå en 10 minutters tur ute når du nettopp har stått opp. Kroppen får beveget seg, og du får frisk luft, som gjør at du føler deg mer våken og klar for en ny dag. 

Les - Les igjennom dine favorittblogger eller en avis på morgenen, mens du spiser frokosten. Å gjøre noe som krever litt konsentrasjon, gjør at hodet ditt våkner opp og blir klar for dagens oppgaver. 

Spis en god frokost, og drikk kaffe - Starter du morgenen med en god og sunn frokost, og gjerne en kaffekopp har du energi til å komme igang med dagen. 

Rydd på rommet / i leiligheten - Å stå opp i et kaos er aldri koselig. Derfor bør du ha som en liten regel at du alltid skal rydde rommet ditt / leiligheten din før du legger deg. Kjøp inn noen friske blomster også, så blir det ekstra koselig! 

Drikk vann - Sett en flaske med frossent vann ved siden av sengen din før du legger deg, så har du kaldt og friskt vann når du står opp. I løpet av natten svetter man som regel en god del, og kan bli litt dehydrert, som igjen gjør at man føler seg slapp og trøtt, og derfor er det viktig å få i seg vann. I tillegg gjør vann at du kvikner litt opp!

 

Er du en morgenfugl? 

Slik trener jeg hjemme!

// inneholder reklame

Etter at jeg pusset opp treningsrommet har jeg brukt det ganske mye for hjemmetreningsprogrammer. Jeg er mest glad i å gå på gymmet for å løfte litt tyngre vekter. Men det er fortsatt veldig kjekt å ha et treningsrom hjemme der jeg kan trene mye av basisøvelsene. 

Siden jeg tipper mange av dere er glade i å trene hjemme, skal jeg dele treningsprogrammet jeg pleier å gjøre med dere. Dette er for hele kroppen og spesielt magemuskler og rumpa. 

 

Den økten jeg pleier å gjøre når jeg trener hjemme er slik:

💪🏼 5-10 min oppvarming på tredemølla

💪🏼  10 squats med vekter i hendene x 3 runder. 

💪🏼  10 Leg ups x 3 runder

💪🏼  8 Arnold press med vekter (ofcourse)  x 3 runder

💪🏼  Planken 45 sekunder x 3 runder

💪🏼  Bulgarske utfall med vekter, 8 repetisjoner x 3 runder

💪🏼  Avslutter med å tøye ut i 10 minutter

Treningstopp - Ellos

Treningstights- Ellos

Treningsklokke - Fitbit

👻 Se mer på Snapchat: STINABLOGG 👻


Hva liker du å trene?
 
💪🏼

Denne hadde jeg glemt

// inneholder reklame

Denne jumpsuiten har jeg virkelig fått skikkelig sansen for! Jeg kjøpte den i starten av sommeren, men jeg har glemt den helt bort. Den var jo altfor lang på bena da jeg kjøpte den, så derfor ble den bare gjemt litt bort.

For noen dager fikk jeg endelig ånden over meg og fikk klipt av nederst på bena på den. Så nå kan jeg endelig bruke den uten å tråkke i den ut av en annen verden. 

Jumpsuit - Bik Bok

Sko - Nelly 

Belte - Bik Bok

 

Syns det er så deilig med sånne jumpsuit som denne. For den er både pyntet og fin, samtidig som den er skikkelig komfortabel. Perfekt kombinasjon om du spør meg! 

👻 Se mer på Snapchat: STINABLOGG 👻

 

I dag har jeg hatt skikkelig hjemmekontor her. Mailen har fått seg en runddans og jeg har gjort masse research til forskjellige ting jeg vil skrive om på bloggen fremover.

Nå er det skikkelig surt og kjipt vært ute, og det gjør at jeg egentlig bare vil legge med under pleddet på sofaen med en god film. Det får jeg vente litt med. Nå har jeg en del ting jeg vil gjøre først! 

Svar på silikon rykter

// inneholder reklame

Den siste tiden har det sirkulert en del rykter om at jeg har tatt silikon. Jeg har fått utallige kommentarer fra lesere i kommentarfeltet som lurer på om jeg snart kan innrømme at jeg har lagt meg under kniven og fylt opp puppene med silikon. 

Topp - Gina Tricot

Helt ærlig folkens. Tror dere ikke jeg ville vært åpen om det om jeg hadde gjort det? Jeg blottlegger jo så mye av mitt privatliv og mine tanker og meninger, og jeg har til og med laget video der jeg viste at jeg tok Restylane. Så jeg forstår ikke hvor logikken til mange av dere ligger, når dere tror at jeg ville skjult noe sånt.

Så nei, for sikkert 10000 gang. Jeg har ikke tatt silikon. Om jeg hadde tatt det hadde jeg vært åpen og ærlig om det her på bloggen. Jeg syns ikke det er noe man trenger å holde skjult for den ene grunnen eller den andre. Det er sikkert mange som ikke forteller det til hele verden når de gjør forskjellige ting med sin egen kropp. Men slik er ikke jeg.

Jeg har alltid vært veldig åpen og ærlig her på bloggen, og slik ønsker jeg å fortsette og være. Så om dere lurer på om jeg har gjort noenting, så er det bare å lese bloggen. Om det ikke står på bloggen, har det ikke skjedd. Haha! 

 

👻 Se mer på Snapchat: STINABLOGG 👻

Nye innkjøp!

reklame

I stad var jeg ute i sentrum og gjorde noen ærender, og i siden jeg først var i sentrum tok jeg turen innom Gina Tricot. Finner alltid så mye fine klær der, så jeg måtte bare innom en tur og titte litt. Jeg kom ikke hjem tomhendt for å si det sånn. Tihi! 

Hvor nydelig er ikke denne blusen? Elsker at den har knyting i livet så man fremhever midjen. Den er virkelig den perfekte kombinasjonen av søt, classy og preppy! Du finner den HER.

Èn ting jeg har sett så mye i motebildet den siste tiden er øredobber med dusker på. Men det er jo helt umulig å få tak i de. Så dere kan tenke dere hvor glad jeg ble da jeg fant et par! Disse er helt nydelige, og de er HERFRA.

Kjenner dere igjen modellen på denne toppen? Jeg har den nemlig i lilla fra før av, og jeg elsker passformen og utseendet på den. Så jeg måtte ha den i en annen farge også. Syns armene på den er så fine! Du finner den HER.


Denne jakken er så søt og cozy! Perfekt for sene sommerkvelder når du vil holde deg varm! Den passer også perfekt på skolen / jobben siden den er søt men også litt pyntet. Du finner den HER.

Denne capsen måtte jeg bare ha med meg! Jeg er egentlig ikke noe spesielt "caps-jente". Men denne capsen fikk meg til å ville bli det! Du finner den HER

Enda mer dusker / tassels! Jeg elsker looken! Disse øredobbene er perfekt for en kveld ute med venninnene eller en date med kjæresten. Du finner de HER.
 

Denne toppen kjenner dere kanskje igjen fra lengre opp i innlegget? Jeg bare måtte ha den i knæsj rosa også! Den er så fin! Knæsj rosa er den perfekte kombinasjonen med hvite bukser! Du finner toppen HER


Fant du noe du likte? 💗

 

👻 Se mer på Snapchat: STINABLOGG 👻

 

  

Ny spalte på bloggen!

/ inneholder reklame

Noe jeg tenkte å gjøre mer av fremover, er å legge ut dagens antrekk. Jeg elsker jo å se på andre bloggere sine antrekksbilder, og jeg syns det er så gøy og inspirerende. Selv er jeg litt for glemsk på å legge det ut selv. Så fremover har jeg tenkt til å legge ut det mye oftere, sånn at det kan bli en egen liten spalte her på bloggen! 

Så lenge været tillater det da. Hehe! Er jo ikke akkurat noen hemmelighet at man må ha været med seg for å ta antrekksbilder. Så da får vi krysser fingrene på at været fremover holder seg bra! 

I dag gikk jeg for en søt og litt sommerlig look. Sommeren er jo virkelig på hell nå, og jeg skal nyte siste rest av den til det fulle.

Jakke - Zara 

Bukse - Gina Tricot

Topp - Gina Tricot

Veske - Gina Tricot

Sko - Nelly

 

Nå skal jeg inn til sentrum og gjøre noen ærender, og prøve å få handlet inn litt blomster for uken. Den rosebuketten som står forran meg i skrivende øyeblikk har virkelig sett bedre dager, så den trenger å bli byttet ut. For meg er det så viktig å alltid ha friske blomster i huset. Det er så koselig og fint å se på! 

 

👻 Se mer på Snapchat: STINABLOGG 👻

 

Uken som gikk #28 - Nedtur, Mål, Hvitvasking +++

// inneholder reklame

Ukens nedtur
- Den siste tiden har jeg vært i ganske dårlig form, og denne uken ble jeg mye verre. Jeg endte opp hos legen og tok masse blodprøver, så de kan prøve å finne ut hva som er galt med meg. Det har blitt en del smertestillende denne uken for å si det sånn. Skal tilbake på onsdag, og da håper jeg virkelig at legene har funnet ut hva som er galt. 

 

Ukens høydepunkt
- Date night på fredag med Per Fredrik var uten tvil ukens høydepunkt. Det var så koselig å bare være oss ute på date! Slike kvelden er amazing!

Ukens opptur
- På tirsdag dro Rebecca og jeg til Tønsberg og hun fikk virkelig vist meg rundt i byen. Jeg har nesten aldri vært rundt i selve sentrum, så det var så gøy å få en skikkelig omvisning. Tønsberg er jo bare en liten kjøretur unna Sandefjord, så jeg drar jo dit egentlig ganske ofte. Men nå skal jeg virkelig begynne å dra dit oftere og bli bedre kjent med byen.

Ukens tanke
- At man kan gjøre hva enn man vil, så lenge man bare bestemmer seg for det. Dette har gjeldt meg de siste 50 dagene, da jeg bestemte meg for å blogge 3x hver eneste dag. Jeg skrev et langt innlegg om det som du kan lese HER. Jeg er så pumped up på høsten og alt den kommer til bringe med seg, og jeg gleder meg til å sette nye mål og nå de!

Ukens favoritt antrekk
- Kombinasjonen med dette skjørtet og denne toppen sammen med beltet, er bare så sommer, søtt og litt classy! Jeg elsker denne kombinasjonen, og jeg har lyst til å bruke den så mye som mulig fremover, for plutselig kommer vinteren! 

Topp - Gina Tricot

Skjørt - Cubus

 

Ukens serie
- I går begynte Per Fredrik og jeg å se på en helt ny serie på Netflix som heter "Ozark". Den handler om en familiefar som hvitvasker penger for et meksikansk kartell. Serien er så langt utrolig spennende og absolutt en anbefaling! Spesielt om du likte "Breaking bad". 

 

 

Hvordan var din uke?

 

👻 Se mer på Snapchat: STINABLOGG 👻

 

Slik vasker jeg sminkekostene mine

// inneholder reklame

Som dere vet er jeg ganske glad i sminke. Jeg syns det er så gøy å leke med sminke og prøve ut nye ting. Det jeg derimot ikke syns er like gøy, er å vaske sminkekostene mine. Men, det er så viktig å vaske de! Både for å unngå at det vokser bakterier og dritt i de, som kan gjøre at du får mer kviser, og også får å få maks utbytte av kostene dine. Jeg merker fort når kostene mine trenger en vask, for da er det som regel vanskelig å påføre sminken riktig. 

Derfor har jeg utviklet en liten rutine på hvordan jeg vasker sminkekostene mine, for å gjøre det mest effektiv og lett som mulig. Denne metoden har jeg delvis vist dere før, men det er veldig lenge siden, og den har forandret seg litt siden den gang. 

For å vaske sminkekostene mine bruker jeg; zalo, olivenolje og et palett med rugler, så det blir lett å vaske kostene. Fant ikke et like palett noe sted på nettet, men fant to forskjellige lignende, et fra Lyko HER til 49,- kr, og et fra real techniques HER.

Zalo bruker jeg fordi den dreper bakterier og vasker kostene skikkelig grundig. Oljen bruker jeg for å mykhet tilbake til kosten, da zaloen stripper kosten for mye fuktighet. 

Det første jeg begynner med er å fukte børsten godt med vann i vasken. 

På forhånd har jeg helt zalo og olivenolje på en tallerken. 

💗 Deretter swirler jeg børsten litt rundt i zalo-olje blandingen så det blir masse produkt på den. 

💗 Deretter gnir jeg den rundt på palettet til den skummer skikkelig og jeg ser at sminken begynner å slippe kosten

💗  Deretter skyller jeg kosten godt under vannstrålen til alt av såpe- og sminkerester er helt borte. 

💗  Til slutt klemmer jeg forsiktig vannet ut av den, og legger den på et håndkle. Det er viktig at den legges i litt oppoverbakke, sånn at vannet ikke renner ned mot limet til kosten, for da faller børstehårene mye lettere ut. 

Så er det bare å la kostene tørke. Jeg gjør som regel dette om kvelden, så jeg kan la de tørke over natten. Pudderkoster anbefaler jeg å vaske minst en gang i uken, mens koster til flytende produkter som legger igjen fuktighet i kosten, bør vaskes hver 3. dag. 

 

👻 Se mer på Snapchat: STINABLOGG 👻

 

Ukens spørsmål #172 - Penger / Blogglønn, Fanpost, Lepper, Press, Alder +++

// inneholder reklame

Hvordan tjener du penger på bloggen?
- Jeg tjener på litt forskjellige måter egentlig. Hver gang noen går inn på denne bloggen tjener jeg noen øre per person, og i løpet av en måned blir det en sum som er en del av lønningen min. I tillegg tjener jeg penger på annonse innlegg.

Det er når for eksempel en annonsør spør om jeg kan reklamere for et av deres produkter. Da tester jeg ut produktet først, deretter sier jeg ja / nei til å reklamere for de, og om jeg sier ja skriver jeg om de på bloggen. Da får jeg en fast sum som er avtalt på forhånd. Jeg tjener også en del på YouTube kanalen min.

Jumpsuit - Nelly

 

Kan vi lesere sende deg post?
- Ja! Jeg har en postboks sammen med Per Fredrik som dere kan sende post til. Adressen til den er "PB1532 Kilen, 3206 Sandefjord". Syns det er så koselig når jeg får brev fra dere! Sparer alltid på brev fra dere og legger det i en boks sånn at jeg kan se på iblant 💗

 

Overtegner du fortsatt leppene dine?
- Før jeg tok injeksjoner i leppene mine var jeg jo veldig usikker på de, og følte de var for små, så da overtegnet jeg de. Men nå etter at jeg tok Restylane har jeg ikke overtegnet de i det hele tatt. 

Genser - Nelly

Shorts - Gina Tricot

Sko - Nelly

 

 

Du skriver at du bruker en oljebasert sminkefjerner, hvilken da? Bruker akkurat samme fundationen selv, men føler jeg sliter med å få bort all sminken - selv etter ansiktsrens..
- Når jeg skal rense huden om kvelden bruker jeg to forskjellig rensere. Den første er en "balm" som inneholder en del olje, som er perfekt for å fjerne sminke som sitter litt ekstra godt. Jeg fordeler litt av den i ansiktet når det er helt tørt, og gnir utover. Deretter bruker jeg en våt klut for å fjerne alt. Da er ansiktet helt fritt for sminke. Renseren er forresten fra Biotherm, og du finner den HER.

Deretter bruker jeg en rens som går mer i dybden i huden og fjerner resten av tingene som skal renses vekk. Da tar jeg både en liten perledråpe i hånden min og skummer opp med vann, og masserer inn i huden, og avslutter med å fjerne produktet med en våt klut. Den renseren er fra Biotherm og du finner den HER

Genser - Gina Tricot

 

Hvor bor du?
- Jeg bor i Sandefjord, rett utenfor sentrum. 

 

Har du tenkt til å farge håret?
- Nei! Jeg farget det lysere for et år siden, og da ødela frisøren håret mitt totalt. Jeg aner ikke hva hun drev med, men måten hun bleket det for å få det lysere, gjorde at håret mitt knakk nærmere 30 (!!!!) cm i løpet av et par måneder. Det er jo helt krise! Så nei, jeg skal ikke farge det. Fant også ut da at jeg kler mørkt desidert best, så det holder jeg meg til.

Genser - Nelly

Bukse - Cheap Monday

 


Hvordan er det å ha en blogg som blir lest av veldig mange folk? Er det mye press?
- Jeg så vandt med det at jeg tenker egentlig ikke noe over det lengre, og jeg føler ikke noe spesielt press. Det eneste jeg på en måte merker noe til er når jeg er ute. Da er det alltid mange av dere som kommer bort og spør om å få ta selfie sammen med meg, men det er jo bare så utrolig koselig!

Topp - Gina Tricot

Skjørt - Cubus

 

 

Hvor gammel er du?
- Jeg er 24 år. Ble 24 den 5 februar i år, så jeg er 93 modell, som de kaller det. Hehe! 

 

Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"?

 

👻 Se mer på Snapchat: STINABLOGG 👻

 

Min lille hemmelighet

// reklamelink
 
De siste 50 dagene har jeg gjort et lite prosjekt som jeg skal røpe for dere nå. Dette prosjektet har virkelig testet meg på så mange måter, og jeg har lært veldig mye av det, som jeg nå vil dele med dere. 

Jumpsuit - Bik Bok

La meg starte fra begynnelsen. For 50 dager siden var jeg på et punkt med bloggen der jeg hadde gjort ting veldig halvveis altfor lenge. Jeg hadde hatt som mål å blogge 3x hver dag, men som regel ble det til at jeg blogget 3x den ene dagen, og dagen etter ble det null blogginnlegg.

Jeg følte jeg aldri kom inn i noen ordentlig rytme med bloggingen, og jeg klarte alltid å lage en eller annen unnskyldning for at jeg ikke skulle blogge så mye som jeg egentlig skulle. Enten at jeg var syk, ikke følte jeg hadde noe å blogge om, eller en eller annen unnskyldning.

For 50 dager siden forandret noe seg. Jeg bestemte meg for å gjøre et eksperiment. De neste 50 dagene skulle jeg blogge 3x hver eneste dag. Det høres kanskje lett ut, men tro meg, det er det ikke. De første dagene kan det være ok, men å skulle skrive 150 innlegg som faktisk har en viss underholdningsverdi i seg for tusenvis av mennesker, det er ikke lett.

De neste 50 dagene ble vanskelige. Jeg har blogget fra utallige bursdager, familieselskaper og fester. Mac'en min har alltid ligget i bilen når jeg har vært på tur, og jeg har ikke telling på hvor mange ganger jeg har blogget fra den på vei hjem fra steder. Det har også vært mange sene kvelder, og ofte har jeg måttet sette meg ned for å blogge etter at Per Fredrik har lagt seg. Det er så mange ganger jeg har hatt lyst til å gi opp, og bare droppe det for en dag. 

Selv om det har vært vanskelig, og jeg har måttet ofre mye, så har jeg lært så mye om blogging, men mest om meg selv. Jeg gjorde noe jeg aldri trodde at jeg skulle klarte, og det helt på egenhånd.

Jeg har ikke hatt en fotograf dinglende etter meg som kunne ta alle bilder, eller noen som har hjulpet meg å skrive innleggene. Nope. Jeg har gjort alt helt på egenhånd, og jeg har virkelig lært at jeg faktisk kan få til alt jeg går inn for. Ja, det er vanskelig og man må ofre mye, men herregud det er så verdt det!

Som dere kanskje skjønner, så klarte jeg utfordringen jeg satt for meg selv. 

Vi mennesker kan klare så mye mer enn vi tror, hvis vi faktisk bare går skikkelig inn for det. Ta gjerne dette som en inspirasjon for å endelig nå dine mål, enten det er om å komme i form, få gode karakterer på skolen, eller noe helt annet.

Uansett hva målet ditt er så kan du klare det! Du må være forberedt på at det blir vanskelig, og at du må ofre mye, men tro meg; det blir verdt det!

 

👻 Se mer på Snapchat: STINABLOGG 👻

En liten hemmelighet

Nå har vi nettopp kommet hjem fra en liten date night. Det ble så mye digg mat og rødvin på oss! 🍷🍷 Det er jo helt innafor på en fredagskveld syns nå jeg!

Syns det er så koselig å bare være oss to som kjærestepar ute på tur, og ikke bare samboere med liten hund hele tiden. Selv om Chloe bare er en hund så tar hun fortsatt en stor del i forholdet vårt, og iblant er det greit med et par timer barnefri. Dere med småbarn kjenner dere nok ekstremt godt igjen der. Hehe! Selv om barn sikkert er litt annerledes.

En ting som er veldig morsomt og ekstra koselig er hvor glad Chloe blir når vi kommer hjem. Hun hopper rundt i buret sitt og tisser på seg av glede. Hahaha! Dere kan se et lite klipp av det på Snapchat "stinablogg" ✌

Nå skal jeg ta kvelden. I morgen skal jeg avsløre en liten hemmelighet for dere, som noen av dere kanskje har lagt merke til 🙊

 

👻 Se mer på Snapchat: STINABLOGG 👻

 

 

Plutselig date night!

Nå ble det plutselig date-night med Per Fredrik her! Vi hadde egentlig planer om å spise ute sammen i morgen, men siden formen min plutselig ble bedre tok vi det heller i dag. Vet jo aldri med den formen min, så satser ikke helt på at jeg er frisk i morgen. Haha!

I tillegg ble Per Fredrik ferdig med møte tidlig, så da passer det perfekt!

Nå skal vi i alle fall ut og spise i Sandefjord sentrum. Er så sulten nå så det blir skikkelig digg! Og ekstra kos når vi begge kan kose oss ute sammen!

Slik ble kveldens antrekk. Litt pyntet og litt rocka. Helt meg. Hehe!

Håper dere får en fin fredagskveld! Nå er taxien utenfor så jeg må løpe!

 

👻 Se mer på Snapchat: STINABLOGG 👻

 

Jeg har klippet håret!

// inneholder reklame

Den siste tiden har jeg (tro det eller ei) blitt litt gal av håret mitt. Det er jo så ekstremt langt at det har føltes som at det hele tiden er i veien.

Det er jo 65 cm langt, så det er jo ikke akkurat noe småtterier av noe hår for å si det sånn. Jeg er jo veldig glad i å ha langt hår, men nå syntes jeg håret mitt rett og slett var litt for langt.Så da tok jeg frisør-saksen min fatt og klippet 15 cm rett av. Jeg må ærlig innrømme at jeg fikk litt panikk da jeg så hvor mye hår jeg faktisk klippet av, og hvor stor forskjell det ble. Men helt ærlig; jeg elsker det!

Det føles så mye friskere og tykkere, og ikke minst; lettere. Nå føler jeg ikke at det er konstant i veien, og jeg gleder meg til å style det på alle mulige måter. 

Genser - Nelly

Bukse - Cheap Monday

Så kort hår som jeg har nå har jeg ikke hatt på nesten to år, så det føles litt rart. Men, det er jo bare gøy med litt variasjon iblant! Om jeg skulle savne å ha det ekstremt langt er det jo bare å kjøpe nytt hår, så er ikke akkurat enden av verden fordet.

Hva syns dere? Ble det bedre med litt kortere hår? 💇🏻

 

👻 Se mer på Snapchat: STINABLOGG 👻

Throwback: Chloe som baby

Tidligere i kveld ble Per Fredrik og sittende å se på baby-bilder av Chloe. Hellanussen så nydelig hun var som baby! Hun er fortsatt helt nydelig og skjønn. Men ingen tvil om at hun smeltet hjertene våre litt ekstra da hun bare var et par måneder gammel.

Husker så sinnsykt godt hvor mye vi gledet oss til å hente henne etter at vi hadde møtt henne første gangen. Dagene kunne ikke gått fort nok! Heldigvis var det bare en knapp uke med ventetid før vi kunne ta den lille krabaten med hjem.

Se så liten og lodden hun var! Får lyst til å bare kose på henne!

Husker vi var så spente på hvor stor hun kom til å bli, så vi målte henne ofte og skrev ned vekten hennes for å følge med. ​

Dette bildet er fra første gangen vi møtte henne og fikk velge henne ut. Per Fredrik og jeg skulle bare opp å se på henne, og se om det var noe for oss. Det tok ikke mange minuttene før vi var helt forelsket i den lille bærta!

Hahah, her er henne ikke like liten baby lengre. Men dette bildet måtte jeg bare ha med! Ler like godt hver gang jeg ser dette julebildet!

Nå ligger Chloe og sover ved siden av meg, ett år gammel og mye større enn på disse bildene. Gud som denne bærta har vokst siden vi fikk henne. Heldigvis er hun lille babyen vår enda!

 

👻 Se mer på Snapchat: STINABLOGG 👻

7 Veldig personlige spørsmål

Hvor vil du være om 5 år?
- Om 5 år håper jeg at jeg fortsatt har muligheten til å leve av blogging, og at jeg trives med det. Jeg håper jeg er gift med Per Fredrik og at vi har vårt første barn på god vei. Jeg har veldig lyst til å gi ut en bok eller to, og håper jeg er på god vei, eller har gjort det innen den tid. Jeg er litt usikker på hvor jeg ser for meg at vi kommer til å bo. Enten blir det i huset vi har nå, eller så har vi kjøpt et annet.

Bærer du nag eller tilgir du fort?
- Jeg er ikke den personen som er særlig langsint på noen, med mindre de har gjort noe alvorlig mot meg. Som regel prøver jeg å alltid tilgi mennesker, men det er mange som jeg ikke lar komme inn i livet mitt igjen. Livet er for kort til å la dårlige mennesker få plass.

 

Hvem er den første personen du ringer når du trenger å snakke med noen?
- Enten mamma, storesøsteren min Madeleine eller Victoria. De menneskene er gull verdt! Jeg vet jeg alltid kan ringe de uansett når på døgnet det er og uansett hva det gjelder. 

 

Hvis du hadde nok penger til å ikke måtte jobbe, hva ville du drevet med?
- Jeg ville blogget. Jeg blogget lenge før jeg fikk betalt for det, og jeg elsker å dele så mye med dere! Jeg har så mye meninger og dill-dall jeg elsker å dele med verden, at jeg hadde nok ikke klart å slutte med blogging. Den eneste forskjellen er nok at jeg hadde nok reist mye mer. Jeg elsker å reise og det føles så berikende for livet!

 

Syns du det er ok å være venner med ekser?
- Det kommer litt ann på. Jeg kan godt være på hils med de som jeg bare har vært i useriøse forhold med, eller datet i en kort periode. Men ekser jeg faktisk har vært seriøs med syns jeg at man skal legge igjen i fortiden. For det første så er det en grunn til at de er ekser, og for det andre syns jeg det blir veldig feil ovenfor den man er sammen med nå. Jeg har nok av flotte mennesker i livet mitt, så ekser er virkelig de siste som jeg trenger å ha i livet mitt. 

 

Er du religiøs eller spirituell?
- Jeg tror at det finnes mer mellom himmel og jord enn vi forstår, og det er nok noen av oss som klarer å få kontakt med mer enn oss andre. Så jeg er åpen for tanken om at det kan finnes mennesker som er synske eller klarer å snakke med de døde. Religion derimot, det tror jeg ikke noe på. Jeg tror ikke ting er slik som det er skrevet i noen av religionene, og tro meg; jeg har lest bibelen mye. Da jeg var liten gikk jeg på privatskole som adventister (jeg var ikke religiøs), og der måtte vi lese i bibelen hver eneste dag. Så jeg vet mye av hva det handler om, og det er ikke noe for meg. Jeg dømmer derimot ingen som er hverken muslimer eller kristne, og jeg har mange i familie og vennekrets som er det.

Hvilke kvaliteter er viktig for deg i et langvarig forhold?
- For meg er tillit ekstremt viktig. Jeg må ha en kjæreste jeg vet jeg kan stole på, og som jeg ikke trenger å trenger å bekymre meg for at juger eller er utro. Det er også viktig for meg at man har god kommunikasjon, og at man kan snakke om ting man tenker og føler på. Også er det viktig at man behandler hverandre bra, og at man ikke henger seg opp i små ting. Jeg tror både Per Fredrik og jeg hadde blitt gale hvis vi skulle kjeftet på hverandre over småting som at den ene ikke har tatt ut av oppvasken, eller at den andre har lagt igjen sokker på gulvet. Haha! Det er selvfølgelig enda flere ting som er viktige, men dette er noen av de viktigste. 

 

 

 

Legebesøk - Hva er galt med meg?

Nå er det noen dager siden jeg tok B12 sprøyten, og formen min har egentlig bare blitt mye verre. Jeg hadde håpet at de verste smertene, utslittheten og hjertebanken skulle ha gått over innen nå, men nei. Det har bare blitt verre. Noe som også er utrolig rart er at jeg har fått skikkelig verking i bena. Dere vet når dere har trent skikkelig har styrke i bena, og er superstøle? Vel, sånn føles bena mine nå. Problemet er bare at jeg ikke har trent noe styrke på de nå. 

Da jeg våknet opp i dag hadde jeg så mye smerter at jeg ville egentlig bare gråte. Etter å ha poppet i meg en god del smertestillende som ikke fungerte innså jeg at jeg måtte komme meg rett til legen. 

Jeg fortalte alt som var galt med meg til legen, og han ville egentlig bare ta en haug blodprøver. Han så ingen sammenheng mellom symptomene, men var interessert i å sjekke om jeg kunne være allergisk mot noe. Jeg har jo gått med helt tett nese i 1-2 måneder, uten å være forkjølet eller ha feber, så det var jo veldig merkelig. 

Da jeg skulle ta blodprøver hadde jeg så vondt i kroppen at jeg rett og slett begynte å gråte da jeg hadde tatt sprøyten. Jeg tåler jo vanligvis ganske mange sprøytestikk, i og med at jeg har tatt Restylane der jeg fikk 40 sprøytestikk i leppa på én gang. Jeg tror det bare ble for mye smerte for meg og kroppen min, så derfor ble det en god del tårer på legekontoret. 

Jeg ble ikke akkurat noe klokere etter legebesøket, men nå har jeg i alle fall fått med meg masse smertestillende, så jeg håper på at de fungerer. Frem til nå har jeg egentlig bare prøvd å sove bort smertene. På onsdag skal jeg tilbake til legen, så da krysser jeg virkelig fingrene på at han har funnet ut hva som er galt med meg.

Uff, ikke akkurat en whoop-whoop dag. Men jeg har en god følelse på at jeg har mindre vondt i morgen, og at pillene hjelper mot smerten. Jeg liker vanligvis ikke å klage så mye som jeg føler jeg gjorde nå nettopp, men denne bloggen er jo som en dagbok for meg, og da liker jeg å dele alt med dere. Både de gode dagene, og de litt kjipere dagene. 

 

 

 

Oppskrift på smoothie bowl

Til lunsj i dag lagde jeg en skikkelig god smoothie bowl, som jeg bare må dele oppskriften på med dere! Jeg syns det er så godt med slike bowls til lunsj, og gjerne også som en liten dessert på kvelden.

For å lage selve smoothien brukte jeg; 1 fersk appelsin, 1 neve frosne jordbær og 1 neve frosne biter med mango. Kjør alt i en blender til det er helt smooth, og hell det i en bolle. Deretter toppet jeg det med bringebær, gresskarkjerner, appelsin, blåbær og mango. 

Har dere testet ut å lage smoothie bowls? Del gjerne deres favoritt oppskrifter i kommentarfeltet!

Jeg syns det er frekt og respektløst!

// inneholder reklame

Noe jeg ofte legger merke til i sosiale settinger er hvor mye tid folk bruker på å sitte med øynene ned i skjermen på telefonen sin. Uansett om man er på fest, på kafé eller hva som helst, så føler jeg at det er så mange som konstant sitter og scroller igjennom snapchat, svarer på meldinger, osv mens de er med andre mennesker.

Topp - Gina Tricot

Skjørt - Cubus (på salg til kun 79,- nå!)

Kjede - Glitter

Belte - Bik Bok

 

Selv er jeg nok litt ekstra obs på det, siden det er en stor del av jobben min. Derfor er jeg veldig slik at jeg kan ta noen bilder, poste de fort, også holder det med det. Det ville aldri falt meg inn å se igjennom snapchat mens jeg er i en bursdag. Det sender jo ut kun et signal: "hva som skjer på telefonen er mye mer interessant enn hva som skjer i dette rommet". 

Jeg har blitt litt sånn av hvis jeg er med noen og de drar frem telefonen så slutter jeg å snakke. De hører jo ikke på uansett, og jeg gidder ikke sitte å brette ut sjelen min for noen som syns det er mer interessant å se igjennom snap enn å høre på hva jeg har å si.

Jeg syns det er direkte frekt når venner sitter med nesa ned i telefonen mens man er i sosiale settinger. Det er én ting å bare skulle legge ut en snap, svare en kjapp melding, eller gjøre noe man må gjøre fordi det er jobb.

Men å ha en lang samtale på meldinger med noen andre, scrolle igjennom facebook, og rett og slett bare lete etter noe annet interessant syns jeg blir respektløst og frekt. 

Har vi virkelig kommet dit i samfunnet at vi hele tiden prøver å finne noe mer interessant å se på? Holder det ikke å være med vennen som du er med? Er vi virkelig nødt til å følge med på telefonen hele tiden? 

Slik kan du øke forbrenningen din!

// inneholder reklame 

I går så jeg en dokumentar som het "Sannheten om fett" som lærte meg så mye nytt! En av tingene jeg lærte om var intervaller og hvor gunstig det er å drive med det.

Jeg har jo alltid hørt av intervaller er bra, og at det er en effektiv måte å trene. Men jeg har aldri fått noen god forklaring rundt akkurat dette. 

Men vanlig trening så gåing forbrenner man fett mens man går, men så fort man slutter å gå faller forbrenningen ned til hvilemodus igjen. Dersom de derimot trener intervaller fortsetter fettforbrenningen å være mye høyere i timesvis etterpå. Her er det jo veldig individuelt hvor mye den går opp, men hos de fleste er forbrenningen økt i 24 timer etterpå. 

Så om du vil øke forbrenningen din kan det være smart å teste ut intervaller. Jeg kommer i alle fall til å begynne mer med intervaller, og gjøre det hver morgen slik at forbrenningen utover dagen er hakket høyere enn hva den vanligvis ville vært!

Treningsbh - Ellos

Treningstights - Ellos

Vannflaske - Puma

 

Den intervall-metoden de anbefalte i dokumentaren var: 2 minutter med høy intensiv trening, deretter 1 minutt med hvile. Gjenta dette 7 ganger, så det blir en 20 minutters treningsøkt.

Jeg er i alle fall veldig spent på å se hvordan dette fungerer! Nå er det ikke sånn at jeg har masse fett jeg ønsker å forbrenne. Men jeg har også hørt at intervaller er perfekt om man vil ha bedre kondis veldig fort, så det er der fokuset mitt kommer til å ligge mest!

 

Det kan redde livet ditt en dag!

// inneholder reklame

Som jeg nevnte i forrige innlegg var jeg i Tønsberg i dag sammen med Rebecca. Hun skulle blant annet kjøpe en ny veske og et par andre småting, så da ble det en kombinert shopping, seightseeing og kaffetur på oss! Jeg har jo bodd i Sandefjord i over et år nå, men jeg har vært overraskende lite i Tønsberg.

De gangene jeg har vært der har jeg vært på kjøpesenteret eller på brygga. Jeg har ikke utforsket selve sentrum noe særlig, så det fikk vi gjort noe med i dag! Rebecca har blant annet bodd i Tønsberg i et år før hun flyttet til Sandefjord, så hun er jo lokalkjent der.

Hun viste meg rundt i sentrum hvor de fineste interiørbutikkene er, hvor torget ligger, og blant annet til en veldig søt liten café som hadde en skikkelig fin bakgård. 

Vi var jo veldig heldige med været i dag så vi satt ute og drakk kaffe og koste oss. Rebecca fortalte meg alt om sykkel-ulykken hun hadde hatt uken før. Kjente jeg fikk helt frysninger av tanken på at hun faktisk hadde dødd eller havnet i rullestol dersom hun ikke hadde hatt på sykkelhjelm.

Siden hun hadde på sykkelhjelm slapp hun unna med mindre, men fortsatt ganske ille skader, og måtte bli hentet av ambulanse og hele pakken. Utrolig skummelt! Jeg skal i alle fall ikke sette meg på en sykkel med det første, og om jeg gjør det blir det aldri uten hjelm.

Bluse - Gina Tricot


Folkens; husk på hvor viktig det er med hjelm. Ikke sykle uten! Uansett om det ødelegger sveisen bittelitt eller kanskje ikke alle andre gidder å bruke det. Det kan faktisk redde livet ditt en dag! 

Jeg er i alle fall utrolig glad for at det går bra med Rebecca nå, og at hun slapp såpass "billig" unna. Siden hun hadde fått et så stygt fall, nettopp blitt ferdig med bachelor og nettopp hadde bursdag ble det litt veskeshopping i dag! Hun kjøpte en ny Mulberry veske, og den var så fin! Dere kan se mer fra det på snapchat "stinablogg". 

Nå holder Per Fredrik på å grille litt mat til oss, så det blir så digg! I kveld skal vi se "Marauders". På traileren så den sykt spennende ut, og det er skikkelig action film. Gleder meg!

 

👻 Se mer på Snapchat: STINABLOGG 👻

 

Skjønner ikke hvordan det kan skje!

// inneholder reklame

Okey, den rareste tingen skjedde i dag tidlig. Jeg satt og sminket meg og tenkte jeg kanskje skulle spørre Rebecca om hun ville være med til Tønsberg en tur.

Men siden hun falt skikkelig ille på sykkel for litt over en uke siden, og går på krykker, tenkte jeg at hun ikke var i form til det, så jeg sendte henne ikke noe melding. Typ 15 minutter etter at jeg hadde tenkt det tikker til inn mld på tlf min fra Rebecca "Lyst til å dra til Tønsberg i dag?". Altsåååå. Hva er oddsen for det??

Det sykeste er at dette er ikke den første gangen det har skjedd. Dette har skjedd en god del ganger, og jeg aner virkelig ikke hvorfor. Skulle trodd at hjernen min sendte over tanker til henne eller noe.

Et eller annet rart er det, for hver gang jeg tenker på å sende henne mld for å finne på noe, så rekker jeg ikke å sende mld før hun har sendt meg. Det er så rart og morsomt! 

Så da ble det en tur til Tønsberg på oss. Skal fortelle dere mer om den etterpå, og vise dere litt bilder. Tenkte først å bare vise dere bilder av dagens antrekk. Jeg har fått helt dilla på denne buksa og den blusen her. Buksa har jeg til og med kjøpt inn 2 stk av, sånn at jeg alltid har en som er ren jeg kan bruke, og i tilfelle den ene blir ødelagt.

Den er rett og slett den mest behagelige jeansen jeg noensinne har hatt. Den har så mye stretch i seg, samtidig som den sitter skikkelig fint at det er helt ufattelig! I tillegg er den laget i den stilen at det er klippet av på bena nederst, så da passet det perfekt at jeg som er litt lav, og aldri passer vanlige bukser, klippet den av enda mer på bena! Buksen er forresten fra Bik Bok og du finner den HER.

Blusen har jeg også fått helt dilla på! Den er den perfekte kombinasjonen av pyntet og komfortabel, samtidig som den kan brukes til hverdag og til fest. En skikkelig all-round topp om du spør meg!

Også elsker jeg volangene på ermene. De er så fine! Det er jo veldig inn i motebildet nå, og det passer meg midt i blinken! Blusen er fra Gina Tricot og du finner den HER, du finner den også i blå HER, og i svart med blomster HER.

Bluse - Gina Tricot 

Bukse - Bik Bok

Sko - Converse

Treningsklokke - Fitbit

Veske - Nelly

House tour: Kontor + sminkerom!

På søndag la jeg ut en snap på mystory der jeg ba dere om å ta skjermbilde hvis dere ville at jeg skulle lage en ny office / makeup room tour! Etter nesten 2000 skjermbilder var det ingen tvil; dere ville at jeg skulle lage en ny! Derfor har jeg knipset massevis av bilder av kontor / sminkerommet mitt i dag, så dere kan se skikkelig godt hvordan det ser ut. 

Jeg har forandret det litt siden jeg viste hele rommet sist. Jeg har satt inn en svær hylle, det er nye plakater på veggene, og det meste av pynt har blitt byttet ut. I tillegg vet at jeg det er mange av dere nye lesere som ikke har rukket å se hele rommet enda, så da får dere virkelig sett det nå! 

Rommet er veldig hvitt og luftig, med masse jentete pynteting rundt omkring. Fra pulten min kan jeg se rett ned på vannet og bare nyte utsikten. Det er virkelig helt fantastisk!

I bokhyllen min har jeg massevis av inspirasjon fra magasiner og bøker. Jeg er litt rar på dette med magasiner, for de må alltid være sortert i kategorier; trening, mote / skjønnhet og interiør. Det gjør det i alle fall veldig lett å finne frem. Hehe!

Her er da sminkebordet mitt, og gud så mye tid jeg bruker foran her. Her spiser jeg frokosten min mens jeg sminker meg og ser på serier på iPad'en. All sminken jeg bruker til hverdags har jeg i skuffen under selve bordet, og resten av sminken, hårprodukter, neglelakker, osv har jeg i skuffene ved siden av.

Så slik ser kontoret og sminkerommet mitt ut. Alle møblene er fra IKEA, men om du skulle lure på hvor noe annet er kjøpt er det bare å spørre i kommentarfeltet så skal jeg svare så godt jeg kan der! 💗

 

 

 

 

Du vet du er blogger når..

// inneholder reklame

- Vilt fremmede mennesker stopper deg på gata for å spørre hva du tjener på bloggen din

- Du møter venner og begynner å snakke om noe som har skjedd i livet ditt, og blir avbrutt av "ja, jeg vet, leste det på bloggen din".

- Du har så mye sminke, hårprodukter, negllakker, ansiktsprodukter og kroppsprodukter at du ikke har sjans til å noensinne bruke det opp.

Topp - Bik Bok

- Du får drøssevis av venneforespørsler på face hver eneste dag, men kjenner nesten aldri noen av de.

- Du har alltid med deg telefonen din, og må alltid svare på mailer, og oppdatere alle sosiale medier

- Du tar alltid bilde av maten din før du spiser den

- Du har lært hunden din kommandoen "poser"

- Du har pc'en stappfull av bloggbilder

- Du sminker og jåler deg opp i timesvis, selv om du ikke skal utenfor huset

- Det er helt vanlig for deg å ta bilde av skoene og øredobbene dine, selvfølgelig mens har det på deg.

- Du betaler aldri for sminke og andre produkter lengre #spons

- Du har med deg kamera overalt, og knipser mer bilder enn en asiatisk turist

- Det føles helt naturlig ut å snakke til et kamera

- Du trenger aldri å sjekke hvor klærne dine er fra, fordi det husker du allerede fra å ha skrevet det hundre ganger i dagens antrekk innlegg

- Du kan like mye om sminke og skjønnhet som en make up artist

- Du tar i gjennomsnitt minst 50 bilder av deg selv hver eneste dag.

Topp - Nelly

Bukse - Cheap Monday

 

- Du vet like mye om det å ta bilder, som en fotograf

- Vennene dine sier "vent a, må bare fikse meg litt først, orker ikke se helt jævlig ut på bloggen din" hver eneste gang du drar frem kameraet

- Absolutt alle du kjenner vet hvordan det ser ut hjemme hos deg, uten i det hele tatt å vært på besøk.
 

 

 
#blogglife

"Du får ikke lov til å være tynn!"

// inneholder reklame

Det er noe jeg er skikkelig drittlei av, og som jeg må ta opp med dere. Samfunnet har kommet til et punkt der man ikke får lov å være tynn, og hvor vi hyller overvektige mennesker opp i skyene. Spiser man sunt, trener og er slank får man kjeft i det øyeblikket man deler et bilde fra trening eller av hva man spiser på nett. 

Genser - Nelly

Skjørt - Gina Tricot

Sko - Nelly

 

Jeg har selv merket det de gangene jeg legger ut oppskrifter til salater jeg spiser. Da er det flere ganger jeg har blitt kjeftet opp og ned, fordi jeg rett og slett skrev full oppskrift, med hvor mye jeg hadde i salaten. Jeg ble rett og slett beskyldt for å gå unge jenter spiseforstyrrelser fordi jeg la ut en oppskrift på en helt vanlig salat.

Altså. Give me a fucking break..

 

Enda verre var det den gangen jeg gikk ut med at jeg skulle gå 30 dager uten sukker. Jeg tror aldri jeg har fått så mye dritt som den gangen. Jeg fikk beskjed fra familie, bekjente og spesielt blogglesere, om at jeg som allerede var tynn ikke kunne droppe godteriet. Altså!!? Så fordi jeg er slank så kan jeg ikke droppe noe som er helseskadelig? Mener de at jeg virkelig må proppe i meg godteri til jeg ruller ut døren og er så overvektig at jeg får både diabetes type 2 og hjerteinfarkt??

Jeg er rett og slett drittlei av å hele tiden få kommentarer som "Du kan ikke trene du som er så tynn", og "Du som er så tynn må da spise mer, ta en burger!". Tenk om jeg skulle sagt det omvendte til folk som er overvektige. Da hadde jeg vel blitt hudflettet ut av en annen verden. Selv om folk som er overvektige faktisk skader kroppen sin, men det er jo en annen sak. 

Jeg liker å være slank, spise sunt og trene. Det hender jeg spiser godteri, men da er det som regel 4-5 små biter smågodt. Ikke en svær pose potegull, 1,5 liter brus og en hel plate med melkesjokolade. Jeg vet at godteri i store mengder er helseskadelig. Men det virker som resten av verden lukker øynene mens de hyller overvektige mennesker på nett, og slenger dritt til oss som faktisk tar vare på kroppen vår.

💪🏼

 

7 Ting som gjør meg glad!

// inneholder reklame

Jeg tror at en stor del av nøkkelen til lykke er å nyte de små øyeblikkene i hverdagen. Det er jo tross alt hverdagen vi har flest dager av, så hvorfor ikke nyte den? Her er 7 ting som gjør meg glad - i hverdagen!

Choker - Gina Tricot

Topp - Nelly

 

Produktiv - Når jeg har hatt en skikkelig produktiv og bra dag på jobb blir jeg så glad. Da føler jeg at jeg har fått maks utbytte av dagen, og det er en skikkelig mestringsfølelse. 

Per Fredrik og Chloe - Ingen tvil om at de skaper mye av lykken i livet mitt. Er så glad for at jeg kan jobbe hjemmefra og ha de rundt meg hele tiden.

God middag - Når kvelden endelig kommer pleier jeg som regel alltid å lage en skikkelig god middag, sette på en bra film og drikke litt rødvin sammen med Per Fredrik. En skikkelig god middag er virkelig hverdagslykke for meg, og jeg er spesielt glad i grillmat, taco og and med god garnityr. 

Blomster - Jeg har blitt så jentete når det kommer til blomster. Jeg blir rett og slett skikkelig glad av å se på blomster rundt meg, og jeg syns det er så gøy å stelle med de og se de vokse. Spesielt de som er i hagen. Det er helt rart og morsomt å se hvor mye blomstene vokser der!

Vaskehjelp - Den følelsen når vaskehjelpen nettopp har vært her, og det er 100% ryddig og rent, den er virkelig helt fantastisk! Da bare går jeg rundt i huset og nyter synet av et rent og ryddig hus. Det er så deilig det!

Trening - En god treningsøkt er det nesten ingenting som kan slå! Jeg føler meg alltid så fantastisk når jeg har gjennomført en treningsøkt!

Sol - Jeg elsker å stå opp og se at det er sol utendørs. Det er noe med været som gjør meg skikkelig glad! 

Hva gjør deg glad i hverdagen?

 

 

 

Jeg fikk hjertebank og ble svimmel!

// inneholder reklame

I dag har jeg virkelig fått noe som jeg håper kan gjøre en stor forskjell i hverdagen min fremover. For noen dager siden nevnte jeg her på bloggen at jeg virkelig ikke følte meg bra, og at jeg tenkte det kunne skyldes at jeg hadde spist litt vel usunt i sommer, og nesten ikke trent.

Etter at et par snille blogglesere minte meg på at jeg kanskje burde ta B12 sprøyten min, innså jeg at det var det som var grunnen til at jeg følte meg dårlig.

Bluse - Bik Bok

 

For herregud så dårlig jeg har følt meg. Jeg har vært så dårlig at hvis jeg bare har gått opp en liten trapp har jeg (bokstavelig talt) fått 125 i puls, og hjertebank helt oppi hodet. I tillegg har jeg slitt ufattelig mye med å konsentrere meg, jeg har hatt smerter i bena og generelt muskler.

For ikke å snakke om hvor trøtt og slapp, og svimmel jeg har vært. Når jeg satt alt dette sammen var det ikke noe tvil;  det kunne ikke være bare litt junkfood og mangel på trening som kunne være grunnen.


Så i dag tok jeg turen rett til tanten min som setter B12 injeksjonene på meg, og nå krysser jeg fingrene for at jeg føler meg mye bedre innen et par dager. Jeg har jo slitt med B12 mangel av og på i flere år, og jeg må virkelig lære meg å kjenne kroppen min godt nok til å vite at jeg ikke kan gå for lenge uten disse injeksjonene, for da kan det gå virkelig galt!

Anbefaler alle der ute å sjekke vitamin mangler, for det er noe veldig mange har, som man ikke vet om, som gjør at man blir veldig slapp og sliten ++++. 

Etter at jeg hadde vært hos tante dro jeg rett til Drammen så jeg kunne jobbe litt fra en restaurant. Syns det er så gøy å mikse opp jobb-hverdagen litt. Hehe! Midt i jobbingen sendte jeg søsteren min melding og sa ifra at jeg var i Drammen og at hun gjerne måtte svinge innom og ta en middag med meg.

Vi hadde superflaks for hun hadde blitt ferdig på jobben og var rett ved Drammen, så da ble det middag og masse skravling på oss. Føler meg så heldig som har et så nært forhold med søsteren min, så vi kan snakke sammen om bokstavelig talt alt mulig rart!

Nå skal jeg runde av kvelden og gå en liten tur med Chloe før jeg lager litt middag. Haha, jeg vet det er supersent nå. Per Fredrik er opptatt med masse film stæsj, så da blir det fort en litt sen kveld på oss!

 

 

Ukens spørsmål #171 - Hotel Cæsar, Underbitt, Kviser, Sminke +++

// inneholder reklame

Hvilken episode i hotel Cæsar var du med i?
- Klarte å google meg frem til det siden det var en leser som hadde skrevet det i en kommentar her på bloggen. Det var sesong 26 og episode 171. Er tidenes minste rolle da. Haha. Jeg ble bare hyret inn som statist som kunne være bærte som "Jens August" skulle prøve å hooke "Goggen" opp med. Om dere søker opp episoden, kan dere forvente å se et meg som 16 åring og et skikkelig fjortis tryne. Hahaha!

Jumpsuit - Bik Bok

 

Hvilket kamera er det du bruker til å ta bilder som du legger ut på bloggen din?
- Jeg bruker to forskjellige kameraer. Det ene er et speilreflekskamera som heter Canon eos 80D, og til det bruker jeg linsen "sigma 17-50mm F2,8". Det er ganske stort og tungt så det bruker jeg mest hjemme når jeg tar bilder her. Hver gang jeg tar bilder der jeg har en fjernkontroll i hånda har jeg brukt dette kameraet. Det andre kameraet jeg bruker er mitt nye Canon G7X Mark2. Dette er et lite og veldig bra kamera som jeg pleier å ha med rundt. Det bruker jeg til vlogging, bilder på farta og selfies hjemme. 

Topp - Nelly

Skjørt Gina Tricot

Choker - Gina Tricot 

 

Hvilken foundation bruker du?
- Jeg bruker den samme som jeg har gjort ganske lenge nå. Den er så sinnsykt bra, og jeg kan virkelig anbefale den! Etter at jeg begynte med den har jeg fått ekstremt mye mindre kviser, siden den ikke inneholder ingredienser som tørker ut huden og andre ting som kan gi kviser.

I tillegg dekker den helt sinnsykt bra, den sitter støpt (må seriøst bruke en oljebasert sminkefjerner for å fjerne den), også er den generelt bare veldig bra. Den er fra Estee Lauder og du finner den HER. Nå er den også på salg, så den er 100,- kr billigere enn den vanligvis er. 

Når på døgnet er du og Per Fredrik mest sammen?
- Vi er sammen en del i løpet av dagen, siden vi ofte spiser lunsj sammen, og han kommer inn og sier hei mens jeg jobber. Men det er uten tvil på kvelden vi sees mest, siden da er vi ferdige med å jobbe begge to, og har tid sammen. 

 

Er gulvet deres fra IKEA? Hva heter det?
- Jepp, det er det! Elsker hvor fint det er, vi har hatt det i over et år, og gud så sinnsykt bra det holder seg! Det heter "Tundra" og er laminatgulv. 

Har du vurdert å bruke Chloe til utstilling?
- Nei, det har jeg ikke. Vi har hverken tid eller interesse av det, så da vi skulle kjøpe hund var ikke det noe som vi så etter. I tillegg har Chloe veldig underbitt, så hun kunne ikke blitt kvalifisert til slike ting. Agility derimot er noe jeg gjerne kunne tenkt å gjøre mer med henne! Dere så kanskje videoen jeg la ut på Snapchat tidligere i dag? (stinablogg). Jeg tok henne med til en hinderbane som har litt forskjellige agility ting og hun nailer det skikkelig! Men tror ikke konkurranse er heeelt noe for oss altså. Da skal man satse litt mer enn vi gjør!

Kan du legge ut flere videoer på YouTube?
- Ja, det skal jeg gjøre! Beklager at jeg har vært litt fraværende på YouTube den siste tiden, men jeg har virkelig gitt alt her på bloggen, for å oppdatere dere masse her, og da rekker jeg ikke alt dessverre. Men jeg skal prøve alt jeg kan å kombinere de bedre fremover! 

 

 

Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"?

7 Ting jeg ikke liker

Vi alle har en del ting vi ikke liker, som for eksempel folk som sniker i køer. Det hater jeg! Det er også en del andre ting jeg virkelig ikke liker, og nå skal dere få høre 7 av dem.

Joikakaker - Helt siden jeg var bitteliten har jeg hatet joikakaker. Jeg brukte det til og med som et skjellsord når jeg var liten. Faktisk har jeg ikke smakt det siden jeg var sånn 8 år gammel, så jeg hadde ikke blitt overrasket om jeg plutselig likte det. Men så lenge holder jeg det på ikke-liker listen min! 

 

"Ikke hate altså / Ikke for å være frekk" - Folk som bruker slike fraser for å prøve og unnskylde seg for å legge igjen drittkommentarer burde få en spesiell plass hvor de kan kose seg sammen. Jeg får helt mark når jeg ser folk legge igjen slike kommentarer, for nei, du er faktisk ikke unnskyldt når du skriver; "Ikke for å være frekk, men du er skikkelig stygg". Bare dropp den lame unnskyldningen og gå og legg deg :-)

Rot - Jeg hater rot! Vi har jo et ganske stort hus på 220 kvadratmeter, og det blir rotete før man rekker å snu seg. Enten så ligger det kameraer på bordene eller så ligger lekene til Chloe slengt rundt, eller så er det et eller annet som gjør det rotete. Jeg tuller ikke når jeg sier at jeg bokstavelig talt kunne gått rundt og ryddet i 5 timer, og 5 minutter etterpå var det rotete igjen.

Kviser - Helt siden jeg var 16-17 år gammel har jeg slitt skikkelig med kviser. Jeg begynner endelig å bli litt kvitt de, siden jeg bruker veldig riktige produkter hele tiden til huden min, men man slipper aldri helt unna kviser. Jeg hater de. Jeg hater de så sinnsykt. De gjør vondt, de ser stygge ut, og de burde rett og slett bare inne finnes.

Regn og surt vær - Jeg hater når det regner eller et surt vær utendørs. Da blir jeg så slapp og sliten og jeg vil bare ligge på sofaen og ikke gjøre noe som helst. 

Taxi - Jeg tar ofte taxi når jeg skal steder og ikke skal kjøre bil selv, og jeg digger at det finnes taxier. Men det er én ting jeg blir gal av; taxi sjafører som sitter og klager på alt mulig. Jeg aner ikke hvor mange ganger jeg har rett og slett blitt irritert fordi de klager, maser hull i hodet på meg, eller prøver å dra sleezy vitser. Jeg betaler faktisk ganske mye for at en taxi sjåfør skal kjøre meg et sted, og da forventer jeg i det minste litt respekt. Respekter at jeg vil bruke tiden i taxi til å jobbe, og ikke høre på at du skal mase på meg om alt mulig.

Folk som er frekke mot handikappede mennesker - Det er rett og slett ikke ok. Jeg tror nesten ikke jeg kommer på noe som er verre enn folk som er frekke eller slemme mot noen som sitter i rullestol, har en synlig sykdom (som de gjør narr av), eller andre ting. Det er faktisk ikke ok, og jeg blir sint bare tanken på det. 

 

Okey, nå ble det fryktelig mye syting fra min side. Men noen ganger er det lov å få ut litt frustrasjon syns jeg! Få gjerne ut din frustrasjon i kommentarfeltet, og fortell meg om ting du ikke liker!

 

10 Fordeler og ulemper med å ha hund

Nå er det snart et år siden vi fikk Chloe. På det året har vi lært så mye om hvordan det er å ha hund. Jeg har vokst opp med hunder, og da jeg bodde hos foreldrene mine hadde vi alltid hund. Men å ha en egen hund som man har ansvaret for sammen, er noe helt annet!

I løpet av året som har gått har vi fått noen overraskelser, både gode og dårlige, og jeg tenkte å dele litt om mine tanker og erfaringer rundt det å ha en liten hund. Tipper det er mange av dere der ute som har lyst på en egen hund selv, og da er det smart å vite hva man begir seg ut på.

👍🏼👎🏼 Aldri alene - Noe som er positivt og negativt med å ha hund er at man aldri er alene når man er hjemme. Siden jeg jobber hjemmefra kan det noen ganger bli litt ensomt, siden Per Fredrik jobber inne på studioet sitt, så da er det veldig koselig å ha Chloe som holder meg med selskap. Jeg tror det kommer veldig ann på hvordan person man er, men om man er veldig glad i å være helt alene er det ikke smart å ha hund. 

👎🏼 Må ha hundepasser - Eller barnevakt som jeg kaller det. Haha! Hver gang Per Fredrik og jeg skal på reise må vi alltid ha barnevakt. Så langt har det aldri vært noe problem da vi har flere venner med hunder som gjerne passer den lille bærta. Men det er selvfølgelig litt stress de gangene vi vil spontant sove over i Oslo eller et annet sted en natt, og vi ikke kan fordi vi ikke har rukket å fikse barnevakt.

👍🏼 Sporty - Det er ingen hemmelighet om at man blir mye mer sporty når man får seg en hund. Da er man nødt til å gå ut med hunden tre ganger om dagen, der minst en av turene skal være en lengre tur. For min del passer det perfekt så jeg får en pause fra jobben der jeg kan trekke frisk luft og bevege kroppen. 

👎🏼 Stueren - Kjøper du en valp har du litt av et prosjekt forran deg for å få hunden til å bli stueren. Chloe har nettopp blitt 1 år gammel, og hun er nesten stueren. Men det hender hun får små perioder der hun blir helt vrang og plutselig tisser inne 6 ganger i løpet av en dag. Ikke akkurat særlig gøy å vaske det vekk hele tiden.

👍🏼 Alltid glad - Hunder er alltid glade og de sprer så mye glede. Om du sliter mye med tristhet kan en hund faktisk hjelpe deg veldig på humøret. Har lest flere artikler om små hunder som kommer på barnesykehus for å muntre opp barna. Så ingen tvil om at man blir i bedre humør av å ha en hund rundt seg!

👍🏼 Snakke - Selv om ikke hunden din kan gi deg noe svar, så kan man jo skravle litt med den. Jeg små-snakker med Chloe hele tiden, som er grunnen til at hun har lært seg massevis av kommandoer, også er det jo koselig å skravle litt med henne!

👍🏼 Søte - At hunder er søte å se på er ingen hemmelighet. Jeg blir helt myk i hjertet bare av å se på lille Chloe!

👍🏼 Vakthund - Selv om du kanskje bare har en liten hund, er det faktisk en vakthund. Hunder sover aldri 100% siden de alltid er litt på vakt, og det er veldig kjekt dersom man ikke liker å være hjemme alene. Selv om vi har både alarm og masse sikkerhetstiltak her hjemme, føler jeg det ekstra trygt når hun sover i buret ved siden av meg når Per Fredrik er på reise. 

👎🏼 Disiplin - Noe som er viktig er å disiplinere hunder riktig. Dette er virkelig ikke lett, men det er ekstremt viktig så du får en lydig hund. Vi har prøvd oss mye frem og tilbake og det er ikke enkelt å vite hva som er riktig og galt, hunder er også veldig forskjellige, så én ting fungerer ikke på alle.

👍🏼 Morsomme - Unge hunder gjør så mye rart og det er underholdning i seg selv å se på alt det rare de gjør. Aner ikke hvor mange ganger i løpet av dagen jeg får total latterkrampe fordi Chloe gjør noe rart!

 

Har du kjæledyr?

8 Komedie filmer du kan se i helgen!

Endelig helg! Om du vil ta helgen med ro har jeg noen veldig gode film forslag til deg! Jeg syns nemlig det er så vanskelig å velge ut film når Per Fredrik og jeg skal se på film om kvelden, og jeg tipper jeg ikke er den eneste som er sånn, så derfor vil jeg dele 8 forskjellige filmer med dere, som er utrolig morsomme komedier. 

 

Personlig elsker jeg komedier, og det går det mye av her i huset. Her er 8 av mine favoritt komedier at the moment. Håper dere finner noen filmer dere kan se i helgen! 
 


Hvilken film er din favoritt komedie?

Den aller første gangen jeg..

I dag tenkte jeg at dere kunne bli litt bedre kjent med meg om min fortid, derfor tenkte jeg å røpe noen av mine aller første ganger som jeg..
 

Fikk en bestevenn - Min aller første bestevenn var Pia, som jeg ble kjent med i barnehagen. Vi hang sammen som et par tvillinger helt til langt ut på ungdomsskolen, da vi dessverre begynte å vokse fra hverandre. Vi møttes igjen på 10 års reunion med barneskolen og gjett om vi mimret tilbake til barndommen. Vi fant seriøst på så mye sprell sammen at jeg ikke tørr å snakke om det her. Hehe! 

Flyttet hjemmefra - Da var jeg 18 år og hadde fått lærlingerplass som kokk i Bærum og flyttet inn i min egen lille kjellerhybel rett ved jobben. Jeg syntes det var så stas å endelig bo for meg selv og jeg husker følelsen jeg fikk når det virkelig gikk opp for meg at jeg hadde full frihet over livet mitt. Dessverre fikk jeg kyssesyken og lærlingerplassen jeg hadde fått var ikke akkurat som jeg hadde drømt om, for å si det mildt, så derfor måtte jeg flytte hjem igjen til foreldrene mine til jeg kom meg på bena igjen.

Første jobb - Da jeg var 15 år hadde venninnen min Susanne og jeg så lyst på en jobb. Vi hadde lyst på mer penger til sminke og klær, så vi ringte rundt til alle mulige bedrifter i håp om at de hadde en jobb til oss. Etter mange tlf samtaler fikk vi flaks og vi fikk vår første jobb som telefonselgere. Jeg tror vi fikk 60,- kr i timen, og jobben var ikke akkurat fab, men det var en start. I tillegg fikk vi jobbet sammen så da gjorde det ikke noe at jobben ikke var den beste.

Fikk et kjæledyr - Det første kjæledyret jeg fikk tror jeg at må ha vært marsvinet mitt. Det var hvitt og oransje, og jeg hadde det i bur på soverommet mitt hos foreldrene mine. Etter det fikk jeg både kaniner og til slutt en liten hund som het Rikke og ble min lille baby. Hun var med meg overalt, til og med på skolen, og jeg var så glad i henne!

 

Tok piercing - Den første piercingen jeg tok var i underleppa. Jeg var bare 15, så jeg var ikke gammel nok til å dra til et piercing-studio, så jeg fikk en venninne til å gjøre det. Vi dro på apoteket og kjøpte en kanyle også innom tivoli som var i Hokksund den dagen, for å kjøpe en piercing. Vi satt oss ned i skolegården også stakk hun først kanylen igjennom leppa mi og dro den ut igjen, også brukte hun en rund ring av en piercing til å dytte den inn i hullet på leppa mi. Herregud så vondt det var! Kjenner jeg grøsser av tanken på det enda.

Dette er forresten ikke å anbefale, og er heller ikke sånn man gjør det på et piercing-studio. Heldigvis hadde jeg en venninne som hadde gjort dette mange ganger, så hun visste hva hun drev med, og det var nok grunnen til at ikke hele leppa mi ble ødelagt. Men jeg skulle gjerne vært foruten den piercingen. Haha! Hadde den kun over sommeren, og fikk heldigvis ingen arr. 

 

💗

7 Ting jeg aldri vil gjøre! Porno, Barn, Tatovering, Botox ++

Jeg delte for noen dager siden en liten liste over ting jeg vil gjøre før jeg dør. Nå tenkte jeg det kunne være gøy å dele noen ting med dere, som er på min anti bucket list, som er ting jeg aldri vil gjøre.

Lage porno - Er det én ting jeg aldri kommer til å gjøre så er det å lage porno. Å dele et så intimt øyeblikk med resten av verden ville jeg aldri gjort. Jeg syns heller ikke man skal ha sex for å filme eller tjene penger på det. Det blir bare helt feil for min del. Å lage sextape hjemme for egen bruk er heller aldri noe jeg ville gjort. Tenk om noen plutselig får tak i den og leaker den?! Det ville vært helt krise. Jeg er så paranoid på sånt at jeg aldri sender drøye bilder til Per Fredrik engang. Jeg sender kun ting som jeg kunne lagt ut her på bloggen. 

Hoppe i fallskjerm - Jeg er livredd for å skade meg skikkelig, og jeg føler at man nesten ber om å skade seg hvis man hopper i fallskjerm. Ja, det er sjeldent det skjer noe ille med de som hopper i fallskjerm, men hvorfor ta sjansen? Tanken på å hoppe ut fra et fly så langt over bakken frister heller ikke.

Forfalle - Jeg nekter å la meg forfalle når jeg blir eldre. Her blir det fullt opp med sunn mat, trening, botox og fillers, og sikkert litt silikon når jeg er ferdig med å amme. Kroppen er det stedet man lever og er hele tiden, så det skjer bare ikke at jeg lar min kropp bli ødelagt.

Få mer enn 2 barn - For min del 2 barn mer enn nok. All creds til de som har en flokk med unger, men det er ikke noe for meg! Skjønner ikke hvordan man skal ha nok tid til hvert barn hvis man har så mange barn. For ikke å snakke om tid til mannen sin, og seg selv.

Sushi - Jeg har spist sushi på et skikkelig shady sted én gang, og aldri igjen! Den gangen ble jeg matforgiftet og jeg ble så dårlig! Klarer per dags dato enda ikke å spise tang. Så det skjer ikke at jeg noensinne kommer til å spise på et sushi sted som ikke er top notch.

Tatovering - Jeg er helt sikker på at jeg aldri kommer til å ta en tatovering. Det er jo mange ting jeg syns er fine og som jeg kunne tenkt meg å tatovere, men jeg kjenner meg selv såpass godt til å vite at jeg hadde blitt lei den etter bare kort tid. En tatovering er permanent, og det er faktisk noe man må ha på kroppen resten av livet, så for meg blir det ikke aktuelt å gjøre det.

Berg og dalbane - Jeg er livredd for berg og dalbaner og jeg kommer aldri til å sette meg i verdens største. Jeg tror faktisk jeg hadde dødd av hjerteinfarkt eller bare skrekk rett og slett om jeg hadde gjort det. Jeg blir redd av å ta pariserhjulet, så dere kan jo tenke dere hvordan det ville gått.

 

Hvilke ting vil du aldri gjøre?

 

7 Ting jeg liker!

// inneholder reklame

Vi har alle noen ting vi liker litt ekstra godt, og som gjør hverdagen litt bedre. For å sette en litt positiv spinn på kvelden tenkte jeg å dele 7 ting med dere som jeg liker! 

😊 Folk som er optimister - Det er helt fantastisk! Jeg elsker folk som klarer å se det positive i ting, og som sprer optimisme rundt seg. 

😊 Å ha det helt ryddig. Det er virkelig utrolig deilig, og ikke minst avslappende. Bare syns det er så vanskelig å holde et helt hus 100% ryddig hele tiden.. Argh!

😊 Når jeg våkner før alarmen ringer. Gjerne 10 minutter før den ringer, og fullt opplagt. Det er den beste kombinasjonen! 

Topp - Nelly

Skjørt - Gina Tricot

Choker - Gina Tricot (på supersalg nå!)

 

😊 Å lese en god bok. Jeg setter dessverre av altfor lite tid til å lese bøker, men når jeg først har tid elsker å jeg å lese en god bok. Jeg liker best selvbiografier fra mennesker som har på et eller annet plan kommet langt.

😊 Når jeg er helt a jour med alt som skal gjøres på jobb. Ikke at det skjer så veldig ofte, for det er som regel en del mailer som må svares, innlegg som må skrives, kommentarer som må svares, og alt mulig. Men once in a blue moon så skjer det!

😊 Når sminken blir helt on fleek. Da blir jeg så glad og fornøyd, og da blir jeg så klar for å bare ta  verden med storm. Hehe!

😊 Folk som ser muligheter. Jeg digger når folk ser muligheter i situasjoner, versus å bare se problemer. Det er slike mennesker vi trenger flere av!

 

 

Hvilke ting er det du liker?

Denne eyelineren er helt amazing!

// inneholder reklame

Den siste tiden har jeg fått helt dilla på å lage winged eyeliner. Det rammer inn øynene på en helt utrolig fin måte, og får de virkelig til å se så mye finere ut! Jeg elsker jo å forme ansiktet med forskjellige sminkeprodukter, og en god eyeliner er uten tvil viktig for å klare å forme den vingede eyelineren så det blir helt riktig. 

Tidligere har jeg bare brukt en helt basic eyeliner, og etter noen forsøk har jeg fått til ganske fin winged eyeliner. Men ofte tar det en god stund før det blir riktig, og ofte gir jeg nesten opp! Det verste er vel at utover dagen blir den gnidd helt vekk og jeg ender opp med en svart flekk ved siden av øyet, istedenfor å ha en svart fin winged eyeliner.

For noen dager siden var eyelineren min tom, og jeg kjøpte en helt ny fra et helt annet merke. Kjøpte den helt random da jeg skulle kjøpe bursdagsgave til Rebecca, og tenkte bare at eyelineren så bra ut, siden den hadde en helt spesiell form.

Jeg må bare si det; OMG! Denne eyelineren var virkelig noe helt annet enn noe som helst jeg har testet ut før. Siden den har så spesiell form er den mye lettere å holde og det gjør påføringen superlett. Eyelineren sitter også veldig bra utover dagen, og den blir ikke smør ut, slik som andre jeg har testet før. 

Den har også helt perfekt mengde med hvor mye produkt man får av gangen, så det er superlett å få perfekt winged eyeliner på første forsøk. Den er også fra NYX så den er veldig billig, og nå er den på salg til 127,- kr (vanligvis koster den 159,- kr). Du finner den forresten HER

Håper dette tipset kan hjelpe dere sminkeglade der ute, som liker å bruke eyeliner, uten å måtte bruke hundre år på det. Hehe! 

Slik lagde jeg budsjett!

// inneholder reklame

Etter at jeg fortalte at jeg hadde satt opp budsjett for å holde orden på økonomien min, har det rent inn med spørsmål fra dere, der dere lurer på om jeg kan dele noen tips med dere, og også fortelle hvordan jeg satt opp budsjettet. Så det kan jeg selvfølgelig dele med dere!

Merker allerede hvor mye flinkere jeg har blitt med penger etter den lille stunden jeg har holdt på. Det gjør at jeg virkelig tenker over hva jeg bruker penger på, og at jeg blir obs på hva ting faktisk koster. Ofte kunne jeg dra kortet uten å tenke noe særlig over hva ting kostet, eller om jeg faktisk trengte det, og det er virkelig ikke lurt!

Bluse - Bik Bok
Belte - Bik Bok


Jeg lagde budsjettet mitt på en litt spesiell og morsom måte. Jeg har iPhone så jeg bruker rett og slett bare notater, siden den sammenkobles på alle enhetene mine. Men du kan også bruke andre apper til å skrive ned budsjettet på. Det viktigste er at du har det på telefonen din, sånn at du alltid kan oppdatere den mens du bruker penger. 

Det første jeg gjorde var å dele inn utgiftene mine i så spesifikke kategorier som overhodet mulig, så jeg har full kontroll hvor pengene skal brukes. Deretter fylte jeg inn de faste utgiftene som huslån, billån, bilforsikring, vaskehjelp, regnskapsfører, strøm, internett, osv. Dette er de utgiftene jeg vet ganske nøyaktig hva jeg bruker på hver måned.

Til slutt fylte jeg inn de andre utgiftene som sparing, sminke, klær, festing, osv etter hvor mye jeg selv føler meg komfortabel med å bruke på de forskjellige tingene. Anbefaler å sette av en del penger til sparing, så du kan ha en sparekonto i tilfelle vaskemaskinen eller bilen ryker, eller du plutselig får sparken fra jobben. Man vet aldri hva som kan skje, og derfor er det viktig å ha en sparekonto med penger du kan bruke i nødsituasjoner. 

Har du en fast jobb der du får samme beløp hver måned er det enkelt å sette opp hvor mye du kan bruke på alle de forskjellige tingene. Dersom du har en jobb der du får veldig forskjellig inntekt fra måned til måned er det smart å sette opp budsjettet utifra enten minstebeløpet du har hver måned, eller gjennomsnittet av lønningene du får. Her kommer det helt ann på hva som fungerer best for deg.

Så til selve budsjettet. Jeg vil ikke vise dere hvor mye penger jeg bruker på de forskjellige postene, da jeg føler dette er privat, men jeg kan jo vise dere hvordan det ser ut på iPhonen min, sånn at dere får en idé om hvordan dere kan sette opp deres budsjett. Veldig viktig at man alltid oppdaterer det hver gang man har handlet noe, sånn at man alltid vet hvor mye man har igjen å bruke på de forskjellige postene.

 

Håper disse tipsene kan hjelpe dere! Er det én ting som er viktig her i livet, så er det å holde orden på økonomien. Det er dessverre så mye viktigere enn man tror. Tenk på alt man kan kjøpe med penger, og hvor mye stress man får om man ikke har penger liksom. 

10 Ting jeg vil gjøre før jeg dør

// inneholder reklame

💉Ta DNA test for å se hvor jeg egentlig kommer fra. Nå går det jo faktisk ann å ta en test som viser hvilke områder du egentlig er fra. Har en sterk følelse på at jeg ikke er helt norsk i og med at jeg har så mørkt hår naturlig, gulskjær i huden, og veldig mørke blå øyne. Moren min har i tillegg brune øyne. Så det hadde vært veldig gøy å se hvor jeg faktisk kommer fra!

🇺🇸 Besøke New York - En by jeg virkelig har lyst til å bli kjent med og oppleve. Det ser jo ut som en helt magisk by, og jeg har så lyst til å virkelig se så mye der som overhodet mulig!

🚗 Kjøpe en Lamborghini - Okey, denne blir ikke med det første for å si det sånn. Men en gang i fremtiden skal jeg ha en Lamborghini. Det er favorittbilen min, og jeg syns den er så fet!

🔮 Besøke spåkone. Jeg har så lyst til å dra til synsk person som faktisk er skikkelig flink, og ikke bare sånn jalla-bod bullshit. Det er jo så interessant å se hva de har å si.

🌟 Se pyramidene i Egypt. Er det én ting jeg har hatt lyst til helt siden jeg var bitteliten, så er det å oppleve all den egyptiske kulturen fra farao tiden. Jeg har sett utallige dokumentarer om det, og jeg må bare oppleve å se det i virkeligheten en gang!

🇳🇴 Oppleve Norge - Landet vi lever i er jo så amazing, og det er så mye jeg har lyst til å se. Jeg fikk dessverre ikke dratt på noen roadtrip rundt i hele Norge i sommer, men neste sommer, da skjer det!

🎽 Løpe maraton eller halvmaraton. Jeg elsker å løpe, så hvorfor ikke trene opp til et maraton? Tror ikke det blir med det første though, for jeg liker å fokusere på styrken atm.

Skjørt - Gina Tricot
Bluse - Bik Bok  
Sko - Nelly
Treningsklokke - Ellos

 

🚁 Fly helikopter over New York eller en annen stor by. Herregud så gøy det må være å se byen ovenfra!

💅🏻 Gi ut sminkekolleksjon. Det er virkelig noe jeg har så lyst til å gjøre! Det må bli sminke eller noe med hår kanskje. Litt usikker! Men jeg har en del idéer jeg ikke vil dele med dere enda!

👰🏻 Gifte meg - Helst på en vingård i Frankrike, en strand eller på et slott. 

 

Hva vil du gjøre før du dør?

 

Throwback: Politi, Barbiedop, Player, Feit ++

// inneholder reklame

I løpet av de årene jeg har blogget har jeg skrevet om veldig mye forskjellig, og jeg ble sittende i kveld å se igjennom arkivet. Det er jo så mye jeg har delt med dere! Så da tenkte jeg; la oss kjøre throwback. Her er 15 innlegg du kan lese i kveld, som har vært blant de mest leste i løpet av tidene!

"10 Tegn på at han er en player"

"10 Turn off hos gutter"

"Etter 3 år har jeg endelig fått svaret"

"12 Problemer jenter har om sommeren"

"Jeg gikk på barbiedop"

"Tilfeldigheten som endret livet mitt totalt"

"Kjære Fitnessdust!"

"Politiet kom på døren min kl 05 i natt"

"Slik vet du at venninnen din er falsk"

"Full panikk i bilen"

Topp - Bik Bok  /  Skjørt - Cubus

 

"Skal man invitere alle?"

"Så mye sukker er det i lørdagsgodteriet ditt" 

"Hadde jeg vært feit, hadde ingen sagt noe!"

"Nå kan du se hvem som kjøper falske følgere"

"P-piller kan ødelegge livet ditt"

 

💗

Dette kjøpte jeg i matbutikken!

// inneholder reklame

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra matbutikken, og jeg har handlet inn så mye sunt og godt! Kjenner jeg gleder meg til å faktisk spise sunt og ta skikkelig vare på kroppen min igjen. Den siste måneden har jeg jo gjort det stikk motsatte, og det har jeg virkelig fått svi for når det kommer til energi og konsentrasjon. 

Fremover blir det sunn mat, masse vann, proteiner og grønnsaker, og ikke minst - trening! Gleder meg skikkelig til å trene masse på gymmet igjen. Den siste måneden har det blitt mye gåturer, men det hjelper ikke så mye på musklene og nakken min. Så da blir det gøy å få orden på sakene! 

Tenkte jeg kunne vise dere litt av hva jeg kjøpte inn, så dere kan få litt inspirasjon til hva dere kan kjøpe i matbutikken. Det ble både kjøttdeig og kyllingfilet, perfekt til å lage en del forskjellige middager med kjøtt. Kjøpte også inn litt grønnsaker, grovt brød (fryser alltid ned en del, også har jeg 1/2 brød liggende oppe), proteinrikt og magert pålegg. 

Kjøpte også en del yoghurt med null tilsatt sukker og med lite fett, så jeg kan spise når jeg bare skal ha noe lite og kjapt. Genialt de gangene jeg er litt sulten og har dårlig tid! Melk til kaffe og havregrøt kjøpte jeg også. Havregrøt er den perfekte frokosten for meg, da den gjør at energien holder seg stabil og man blir ikke så fort sulten igjen. "Trege" karbohydrater er smart når man skal spise sunt og ha jevn energi utover dagen! 

Topp - Gina Tricot 

Jordbær måtte jeg jo også ha. Det spiser jeg på seriøst alt. Jeg spiser det sammen med grillmat, på brødskiva, på toppen av havregrøten og som snacks. Perfekte lille bæret! 

Så det var litt om hva jeg kjøpte på matbutikken, håper dere syns det var interessant å lese, og si gjerne ifra om dette er noe dere vil at jeg skal skrive mer om! 

 

Dette er grunnen..!

// inneholder reklame

Husker dere at jeg for noen dager siden fortalte at jeg har vært mye slapp og sliten i det siste? Vel, i dag tror jeg at jeg har funnet grunnen!

Nå som det er sommer har jeg tatt meg litt fri fra å passe på kostholdet og trene. Jeg har spist litt hva jeg vil, og trent når jeg vil. Vel, det har resultert i altfor mye godteri, usunn mat, glemt å drikke nok vann og lite trening.

Det er jo ikke for ingenting at jeg vanligvis er nøye med kostholdet og treningen. Det gjør så ekstremt mye for kroppen, energien og humøret. Jeg har jo sett meg helt blind på hvor viktig det faktisk er. Men det har jeg virkelig fått erfare nå! 

Energien min den siste tiden har virkelig vært på bunnen, og jeg har ikke klart å fokusere på ting. Hodet har rett og slett ikke fungert skikkelig. 

Jeg er nesten 100% sikker på at dette er på grunn av hvordan kostholdet mitt har vært den siste tiden. Så fremover er det tilbake til havregrøt til frokost, grovt brød til lunsj med proteinrikt pålegg, en salat til sen lunsj, og en sunn middag med kjøtt og grønnsaker, og jeg må passe på så jeg drikker nok vann.

Treningsmessig må jeg komme meg på gymmet 2-3 ganger i uken for å gjøre styrke, og gå en lengre tur med Chloe hver dag for å få beveget kroppen og få frisk luft. 

Jeg er veldig spent på å se hvordan disse endringene kommer til å virke inn på energinivået og konsentrasjonen. Jeg kan jo oppdatere dere etter en uke eller to og si ifra hvordan det fungerer! 

Håper virkelig dette løser problemet. For nå er jeg så lei av å sovne på sofaen i flere timer midt på dagen, og aldri klare å fokusere skikkelig. 

Shorts - Gina Tricot  /  Genser - Nelly  /  Sko - Nelly  

Jakke - Zara  / Choker kjede - Topshop  

Hjerte kjede - Gave fra Per Fredrik  /  Belte - Gina Tricot  /  Solbriller - eBay

Nå skal jeg rett på matbutikken og kjøpe inn litt sunne matvarer så jeg har fullt opp i kjøleskapet. Det er jo så mye lettere å spise sunt når man allerede har alle de sunne tingene klare i kjøleskapet. 

Måneden som gikk - Juli - Botox, Inntekt, Hjemmefest +++

Månedens opptur:
- At jeg endelig fikk tatt Botox. Det er noe jeg har hatt lyst til å gjøre veldig lenge, fordi jeg har slitt mye med hodepine, og har hatt en følelse av at det kom fra at jeg hele tiden spente "sinna-rynka". Nå er ikke jeg en lege eller noe, men etter at jeg tok Botox har jeg fått ekstremt mye mindre vondt i hodet, og nakken er også bedre. Nå kommer ikke lengre spenningshodepinen, og det planter seg heller ikke nedover nakken og gir meg vondt. Å ta Botox er virkelig den beste avgjørelsen jeg har tatt for min egen helse på lenge!

Månedens nedtur:
- At det har vært litt kjipt vær her i Norge. Det har vært mye regn, og dager med lite sol. Men det har også vært mange soldager, så en stor tommel opp for det!
 

Månedens høydepunkt:
- Hjemmefest hos oss med massevis av venner. Det var så gøy! Tror nok vi må ha flere slike hjemmefester. Vi hadde både sushi, burgere, jello shots, beer pong og "rygg-mot-rygg", og en hel del til. Vanvittig morsomt!

Månedens beste innkjøp:
- Det nye kameraet mitt. Canon G7X. Jeg har hatt lyst på det helt siden desember, men hver gang jeg har prøvd å kjøpe det, har det vært utsolgt. Denne måneden fikk jeg endelig tak i det, og jeg kunne ikke vært med fornøyd med det! Det er seriøst det beste kameraet til å ha med rundt. Det er både lite samtidig som det gir skikkelig god kvalitet til både bilder og video. 

Månedens tanke:
- Denne måneden har jeg tatt et skikkelig dypdykk ned i min egen økonomi og inntekt, og har virkelig sett at jeg må skjerpe meg. Jeg har brukt altfor mye penger på surr, og som kunne vært spart. Å bruke 25'000,- kr i måneden på mat og bil sier seg selv at ikke er innafor, så der skal jeg virkelig skjerpe meg. Nå har jeg satt opp budsjett som jeg følger på iPhonen min, sånn at jeg kan ha mye mer kontroll på økonomien, og jeg gleder meg til å se pengene vokse på kontoen min! 

Tanker om måneden:
- Dette har vært en veldig sosial måned med bursdager og fester i flust. Jeg elsker å være sosial, så dette har passet meg midt i blinken!

Juli er jo sommermåneden i året, og det er da som de fleste reiser. Vi valgte å ikke gjøre det da vi allerede har rukket å være 2 ganger på Gran Canaria og i London, København, Sverige, og Son Spa. Så vi begge føler vel at vi har reist nok så langt i år. Jeg liker å heller bruke penger på å reise når det er vinter, for det er jo da det er deilig å komme seg vekk fra Norge. Om sommeren er det jo faktisk ganske deilig å være i Norge. Vi er jo også så heldige at vi kan reise når vi vil, så da er det bedre å reise om vinteren. 

 

 

Hvordan har juli vært for dere?

 

Jeg hadde blitt sprø! + Bloggfans

I dag startet jeg dagen med litt beauty behandlinger. Jeg fikk fikset på både vipper og negler, så nå føler jeg meg helt fresh og fin! Det er utrolig hva det å freshe seg opp litt har å si for hvordan man føler seg. Jeg føler meg alltid så mye bedre når jeg har freshet meg opp litt! 

Etter behandlingene dro jeg rett videre til Tønsberg, sånn at jeg kunne ha cafékontor derfra i dag. Vanligvis jobber jeg alltid hjemmefra, eller i bilen på vei hjem fra ting. Haha! Men i dag ville jeg rett og slett mikse opp ting litt, så jeg tok med meg mac'en og satt meg på Tapa langs brygga i Tønsberg, så jeg kunne skrive innlegg og svare på mailer derfra.

For min del er det så viktig å ikke bare gjøre én ting hele tiden. Jeg hadde blitt sprø hvis jeg bare skulle sittet inne og skrevet blogginnlegg 24/7. Tror heller ikke de hadde blitt særlig interessante til slutt heller. Jeg elsker å få nye inntrykk, og da er cafékontor helt perfekt. Her kan jeg bare sitte og se ut på vannet og stirre på alle mulige mennesker som går forbi, mens jeg jobber. 

Mens jeg jobbet var det veldig mange av dere som kom innom og sa hei og spurte om en selfie, og det var så koselig! Jeg elsker å møte dere i virkeligheten, og selv om jeg ikke er helt sikker på hvordan dere fant ut at jeg satt inne på restauranten, så var det veldig hyggelig fordet! Jeg ble jo litt overrasket da de første kom, men etterhvert kom til og med servitøren bort og spurte om han skulle hjelpe med å ta bilder, så jeg ble fort vandt med det. Hehe! 

Slik ble forresten neglene mine i dag. Jeg gikk for en superlys blå med glitter på. Jeg  alltid ha på glitter på neglene mine. Verden er så mye finere med litt glitter. Ikke sant? Så da starter jeg likegreit med neglene mine!

Nå har jeg nettopp kommet hjem, så nå skal jeg gå en lang tur med Chloe. Hun hopper rundt her som en vill hund, og er så glad for at jeg endelig har kommet hjem! 

Jeg sjanglet ut!

I går hadde Per Fredrik og jeg en skikkelig koselig date night ute! Vi dro på Geir Skeie sin gourmet restaurant som ligger i Sandefjord, og vi endte opp med en 6 retter med forskjellig vin til hver rett. Gjett om jeg sjanglet på vei ut. Haahhaa!

Maten var virkelig dødsgod, og det er så gøy med gourmet mat, for da får man så mye forskjellige smaker som man vanligvis ikke spiser, og som er tilberedt på annerledes metoder enn hva man vanligvis gjør.

Jeg tullet ikke i starten av innlegget da jeg sa vi fikk et glass vin til hver rett. Var ikke alltid vi rakk å drikke opp, så det ble en del glass på bordet til slutt. Haha! 

Så sykt koselig utsikt ut mot vannet! Det er virkelig noe jeg liker med Sandefjord; at det er så mye tilknytning til vannet. Vi har jo hus rett ved vannet, og det er helt magisk å stå opp og se utover mot vannet hver morgen.

Alt i alt ble det en super koselig date, og det er så deilig å bare være oss utenfor hjemmet noen ganger. Da blir alle distraksjoner med tv, Chloe, telefoner og alt mulig helt borte, også kan vi bare være oss, og det er virkelig fantastisk!