hits

august 2016

Trist å levere tilbake

Okey, hvor kule er ikke disse skoene? Herrregud, jeg er helt hekta på de! De er liksom sexy med snøringen, classy i fargen, og kule siden det er stiletter. Jeg vet ikke hva dere tenker, men jeg bare digger de! Uansett, i dag har vi levert tilbake hunden vi passet.

Det var litt trist å gi den tilbake, men den veldig positive siden er at vi har blitt veldig sikre på at vi skal ha hund nå. Så da er det jo mission accomplished! Det var jo akkurat derfor vi passet hunden, rett og slett for å se om Papillon rasen er noe for meg og Per Fredrik, og det er den virkelig! 

Rett etter vi hadde levert hunden dro vi rett inn til Oslo fordi PF skulle klippe håret. Så da tok vi en liten road trip sammen. Jeg må inn til Oslo igjen i morgen for en hel haug med ærender, så jeg får nesten litt flashback til når PF og jeg pendlet frem og tilbake til Sandefjord flere ganger i uken, før vi flyttet sammen.

Altså, jeg skjønner virkelig ikke hvordan dere som pendler holder ut. Kudos til dere. For vi holdt på å bli gale av både pendling og at vi savnet hverandre hele tiden når vi ikke var med hverandre, så vi flyttet jo sammen! 

Følg meg på instagram  @stinablogg for daglige oppdateringer! 


Kjole - HER

Smykker - Forever21

Sko - HER

Klokke - CMYK


Anyways, nå babler jeg veldig mye her. Så nå runder jeg like greit av her. For nå er det virkelig på tide med litt middag. I dag skal indisk curry svinegryte på menyen, og det er så utrolig godt! Nam nam! 

En jentes verste mareritt

I går opplevde jeg virkelig et av jenters største mareritt. Jeg hadde nettopp kommet ut av dusjen, og satt forran sminkebordet mens jeg fønet håret. Plutselig river det i håret mitt, og det lukter ekstremt brent.

Til min store skrekk ser jeg at en stor del av håret mitt har blitt revet inn i hårføneren, og jeg klarer heldigvis å reagere ekstremt kjapt med å dra ledningen til hårføneren ut av stikkkontakten. Panikken var stor da jeg så hvor mye av håret mitt som hadde blitt revet inn i hårføneren min, og det var helt umulig å rive det ut igjen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Heldigvis var Per Fredrik hjemme så han kom og hjalp meg. Først så det ut som at jeg faktisk måtte klippe av den delen av håret som satt fast. Siden hårføneren ikke kunne skrues opp. Men til vår store flaks hadde Per Fredrik et par dager tidligere kjøpt en sag som er til å sage over jern. Så han sagde igjennom hele hårføneren, og rivde opp motoren og fikk løsnet håret mitt. Thank god for at jeg er sammen med Macgyver sier jeg bare!

Når vi først fikk løs håret hadde det surret seg sammen til en stor dreadslokke, så jeg måtte sitte ganske lenge med kam og rettetang for å løsne den opp. Men heldigvis ordnet det seg, og jeg slapp å klippe av noe av håret mitt. Ah, det hadde vært helt grusomt! 

Så jenter; alltid sjekk at bakdelen på hårføneren sitter ekstremt godt på før du føner håret, for plutselig er det ditt hår som sitter fast og du må klippe det av!

 

 

Følg meg på facebook for å se når jeg legger ut nye blogginnlegg

 

Video: Slik sminker jeg leppene større!

Den siste tiden har jeg fått utallige spørsmål om jeg har tatt restylane. Noe jeg virkelig ikke har, og som jeg snakket om på søndag at jeg ikke hadde gjort. Det jeg derimot har gjort er å sminke leppene mine en del større. Hvordan jeg gjør det kan du se i videoen under! 

Du vet du er blogger når..

- Vilt fremmede mennesker stopper deg på gata for å spørre hva du tjener på bloggen din

- Du møter venner og begynner å snakke om noe som har skjedd i livet ditt, og blir avbrutt av "ja, jeg vet, leste det på bloggen din".

- Du har så mye sminke, hårprodukter, negllakker, ansiktsprodukter og kroppsprodukter at du ikke har sjans til å noensinne bruke det opp.

- Du får drøssevis av venneforespørsler på face hver eneste dag, men kjenner nesten aldri noen av de.

- Du har alltid med deg telefonen din, og må alltid svare på mailer, og oppdatere alle sosiale medier

- Du tar alltid bilde av maten din før du spiser den

- Du har pc'en stappfull av bloggbilder

- Du sminker og jåler deg opp i timesvis, selv om du ikke skal utenfor huset

- Det er helt vanlig for deg å ta bilde av skoene og øredobbene dine, selvfølgelig mens har det på deg.

- Du betaler aldri for sminke og andre produkter lengre #spons

- Du drar på shopping fordi du mååå ha noe nytt å vise på bloggen

- Du har med deg kamera overalt, og knipser mer bilder enn en asiatisk turist

- Det føles helt naturlig ut å snakke til et kamera

- Du trenger aldri å sjekke hvor klærne dine er fra, fordi det husker du allerede fra å ha skrevet det hundre ganger i dagens antrekk innlegg

- Du kan like mye om sminke og skjønnhet som en make up artist

- Du tar i gjennomsnitt minst 50 bilder av deg selv hver eneste dag.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- Du vet like mye om det å ta bilder, som en fotograf

- Vennene dine sier "vent a, må bare fikse meg litt først, orker ikke se helt jævlig ut på bloggen din" hver eneste gang du drar frem kameraet

- Absolutt alle du kjenner vet hvordan det ser ut hjemme hos deg, uten i det hele tatt å vært på besøk.
 

 

 
#blogglife

8 Life hacks!

♥ Bor du alene? Da kan du bruke en binders neste gang du skal ta på deg armbånd, og ikke får det til alene. 

♥ Invester i et elektrisk varmeteppe i senga. For det første så slipper du å fryse nå som høsten og vinteren kommer. Og for det andre er det fantastisk å ligge på det på magen når man har mensen. 

♥ Bruk tomme ketchup flasker til å fordele ut pannekakerøre, for å slippe søl.

♥ Spis marshmallow om du har sår hals. (dette gjør jeg alltid når jeg er småforkjølet!)

♥ Klipp opp en svamp og legg den i et glass / beger. Hell oppi neglelakkfjerner og swirl fingeren nedi for enkelt å fjerne neglelakkrester.

♥ Alltid ha frosne druer i fryseren. De passer perfekt til å ha i vinglasset så vinen blir kjølig og ikke vannet ut. Dette fungerer også like bra på brus!

♥ Kjøpt skap på IKEA, men vil at det skal se mer luksuriøst ut? Da kan du enkelt skifte ut knottene med noen finere. Kremmerhuset pleier alltid å ha stort utvalg av knotter! 

♥ Legg tampong / bind i innerlomma på alle veskene dine, i tilfelle du mensen skulle komme litt for tidlig. 


Har du noen smart life hacks? Del de i kommentarfeltet! 
 

Følg meg på instagram  @stinablogg for daglige oppdateringer! 

Kjøpe hund?

Gjett hva jeg sitter barnevakt for? En liten papillon hund! Per Fredrik og jeg har snakket en stund om at vi har lyst på et lite kjæledyr, og valget har vært litt mellom en katt eller en liten hund. Vi heller mest mot en liten hund, og helst da rasen Papillon siden de er så smarte og sporty, samtidig som de er bittesmå. Perfekt kombinasjon om du spør meg! Da kan man liksom ha med hunden rundt omkring, samtidig som man kan gå på ordentlige turer med den.

Siden ingen av oss har noe spesielt erfaring med rasen fra før av, har vi vært så heldig at vi har fått låne hunden til en venninne av Per Fredrik et par dager, så vi kan se om rasen er noe for oss. Og så langt er jeg veldig overbevist! Den som vi har lånt er veldig lydig og rolig, så den er superkoselig å passe. Til og med Per Fredrik som fra før av ikke var sååå glad i hunder, er helt oppslukt i den. Hehe! 

Tidligere i dag tok jeg med hunden ut på tur til et par strender som ligger rett utenfor Sandefjord sentrum. Det er jo så mye fine steder å gå tur her, så da ble det en times gåtur. Og selv om dette er en teacup fra rasen (altså, ekstra liten), klarte den kjempefint å gå på langtur, og den ville gjerne gått enda mer! Så det er veldig positivt for meg, siden jeg elsker å gå / jogge lange turer! 

Se så nydelig! Smelter helt jeg!


Så ja, vi er ikke helt sikre på om vi kommer til å kjøpe hund enda eller ikke, men jeg holder dere oppdatert underveis om vi skaffer oss en liten en! 

 

Følg meg på facebook for å se når jeg legger ut nye blogginnlegg

Sminkerom før + etter!

Whoop whoop! Nå er endelig kontoret 100% ferdig. For et par dager siden fikk jeg endelig byttet ut rullgardinen fra den svarte som hang der fra før av, til en hvit som passer inn på rommet. Jeg har også skiftet rammene på poster bildene, og har også hengt opp et nytt bilde over speilet. Så nå er endelig kontor- og sminkerommet helt ferdig!

Siden det er helt ferdig tenkte jeg å vise litt før og etter bilder av rommet. På dette rommet har jeg endret veldig mye. Gulvet er skiftet ut, hyllene som hang her før av tatt vekk, jeg har satt inn både pult og sminkebord, hengt opp sminkelys og satt inn ny skuffeseksjon. 

Så som dere kan se er det en ganske stor forskjell her inne, fra å være et gjesterom til et kontor- og sminkerom. 
"Teppet" på gulvet lette jeg lenge etter en løsning, siden jeg ville ha et skikkelig fuzzy teppe. Så løsningen ble å kombinere to saueskinn, og jeg elsker å legge meg på de for å lese midt på dagen! 
Som dere kan se så er dette rommet veldig rosa og jentete, rett og slett fordi jeg elsker rosa. Så her inne har jeg lagt inn litt ekstra rosa, siden jeg har gjort det litt mer nøytralt i resten av huset. 

 

Så hva syns du? Rimelig stor forskjell eller hva?

 

 

Følg meg på snapchat "stinablogg" for oppdateringer som ikke kommer på bloggen. 

Svar på Restylane ryktene

De siste ukene har jeg fått utallige spørsmål om jeg har tatt Restylane i leppene mine, siden de har blitt en del større. Det er mange som har reagert veldig på dette siden jeg tidligere har gått ut og sagt at jeg ikke ønsker å ta Restylane, og føler det virkelig ikke er noe for meg. Så derfor tenkte jeg å svare på Restylane ryktene i et innlegg, så det ikke blir noen flere forvirringer rundt dette.

Jeg har ikke tatt hverken restylane eller noen andre injeksjoner i leppene mine. Som jeg tidligere har sagt føler jeg at dette ikke er noe for meg. Om andre mennesker ønsker å ta restylane, botox, silikon eller whatever bryr jeg meg ikke noe om. Folk får selv gjøre akkurat hva som passer for de. Men personlig føler jeg ikke det blir riktig for meg å ta noe av dette. Selv om jeg sikkert kommer til å ta Botox når jeg blir godt voksen. Men det er bare for å holde rynkene borte. Hehe!

Det som jeg har gjort er at jeg har begynt å sminke leppene mine veldig annerledes. Jeg har begynt med lipliner og en liquid to matte leppestift som gjør det mye enklere å få større lepper. Akkurat hvordan jeg gjør leppene større er ved å sminke de litt større enn de egentlig er. Tenkte å lage en video der jeg viser dere hvordan jeg gjør det på onsdag, sånn at de av dere som er nysgjerrig på hvordan jeg gjør det, eller vil lære å gjøre det selv, kan se hvordan jeg gjør det. 

Selv syns jeg det er veldig gøy å eksperimentere med sminke, og mange jenter har lenge gjort nesen smalere og kinnbena mer markerte med å bruke sminke. Så hvorfor ikke gjøre leppene større ved å bruke sminke? Om man skulle føle at større lepper ikke kler en, er det jo bare å ta av sminken, verre er det ikke. 

Så ja, det er svaret på alle restylane ryktene som har kommet den siste tiden. Som alltid ønsker jeg å være ærlig her på bloggen, og hadde jeg fylt opp kroppen min med noe, hadde jeg uten tvil sagt ifra om det på bloggen. Såpass ærlighet fortjener dere fra meg :-) 

 


Følg meg på facebook for å se når jeg legger ut nye blogginnlegg

Ukens spørsmål #124

Ettersom du og Per Fredrik er i 20-årene. Vurderer dere ikke å få barn? Ønsker du ikke å være en ung mor? Eventuelt hvor gammel vil du være før du får barn?Elsker bloggen din
- Hverken Per Fredrik eller jeg kjenner oss klare for barn i det hele tatt. Vi har snakket om at vi kanskje vil ha det i fremtiden. Men det blir om en god stund. Jeg tenker at når jeg er sånn ca 28-29 er det en fin alder å få barn. Men det tar vi veldig som det kommer! Vi har ingen hast med å skulle få barn.


 

Hvor er den rosa og blå skinnjakka fra?
- Begge er fra Zara. Den blå kjøpte jeg på Zara i Oslo, og den rosa kjøpte jeg på Zara i Roma. 

Vi skal også pusse opp kjøkkenet. Vårt kjøkken er noe mindre enn deres, men kan ikke du fortelle hvor mye dere måtte betale for et komplett nytt kjøkken med innredning, hvitevarer, gulv, fliser osv? Veldig greit å få en liten pekepinn på hva vi kan forvente oss.
- For selve kjøkkeninnredningen og hvitevarene betalte vi ca 70'000 på IKEA. For å rive det gamle kjøkkenet, montere det nye og legge nytt gulv kostet de ca 25'000. I tillegg var det elektriker arbeid på ca 10'000, 5'000 i rørleggerarbeid, 5'000 for flislegging og ca 2500 for malejobb. Så totalt ble det ca 117'500,- kr. Så det er en del penger for å fikset kjøkkenet. Kjøper du kjøkken på andre steder enn IKEA blir det fort mye dyrere enn dette igjen også. Men selv om det kostet litt penger er jeg veldig glad vi gjorde det, også øker det jo verdien av huset også. 

Lurer på hvor PF har klærne sine, siden du ikke nevnte noe om det i housetouren din?
- Han har de i et svært skap inne på treningsrommet, der det er en speildør. 

 

Hvor er koppene fra som står i vinduskarmen? Du har virkelig drømmehuset! Kan du ta bilder av utsiden av huset også?
- Tusen takk for at du syns det. Er veldig fornøyd med hvordan huset har blitt! De koppene kjøpte Per Fredrik til meg da vi var innom en liten butikk i Østerrike. Så tror nok ikke de er så lette å få tak i. Når det kommer til å ta bilder av utsiden av huset er ikke dette noe jeg ønsker å gjøre, da vi ikke vil at noen skal vite hvor vi bor. Man vet jo aldri helt hvem som leser denne bloggen, og alle mennesker har ikke gode hensikter, så da kan ting fort bli litt skummelt.  

Har du førerkort? må spørre siden det står bilnøkler, men kan ikke huske å ha hørt noe om at du har førerkort.
- Jepp! Det har jeg hatt siden jeg var 18 år gammel. Siden jeg har bodd i Oslo de siste årene har jeg nesten ikke kjørt bil, så det er sikkert derfor jeg ikke har skrevet noe om billappen på bloggen, men nå som jeg bor i Sandefjord kjører jeg bil hele tiden. 

 

Hvor er det du kjøper slik som du har oppi skuffen som gjør sorteringen enklere?
- De er kjøpt på IKEA og heter "Høfta" avdeler for skuff. De er veldig kjekke. Men eneste jeg syns er veldig dumt er at de bøyer seg veldig lett, så det blir ikke like ryddig som jeg helst ville hatt det. På walk in garderoben min brukte jeg det egentlig i skuffene, men der fungerte det ikke i det hele tatt, siden de bare bøyde seg alle mulige veier. Har du og PF tenkt til å gifte dere?
- Vi har snakket om det, og vi vil være sammen for alltid, så det å gifte seg blir en naturlig del av det. Akkurat når vi kommer til å gifte oss vet vi ikke enda. Men da tar vi som det kommer! 

 

Hvor er kosebuksa og genseren fra?
- Det settet er fra barneavdelingen på Cubus, hehe! Jeg elsker å kjøpe kosedresser der, og har en helt lik i blå derfra. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Hvilken ungdomskole gikk du på? Jeg mener du har sagt det før skjønner du, men tenker så ofte på det! Haha. Jeg husker absolutt ikke, og husker heller ikke hvor du eventuelt har sagt/skrevet det<3 digger bloggen din Stina! Du er Norges beste blogger uten tvil!
- Tusen takk! Koselig å høre! Jeg gikk på Hokksund ungdomsskole. 

 

Hvor er pelsvesten fra?
- Den er kjøpt HER. Selv om den ser veldig ekte ut, er den overraskende ikke pels. På hjemmesiden står det at den er fake fur, og jeg har også tatt "brennetesten" der jeg så at den er syntetisk og ikke pels. 

Hva er dine beste tips for jentedrama på ungdomsskolen?
- Hmm.. Jeg tror nok det smarteste er å snakke med de man krangler med ansikt til ansikt. Da blir det veldig mye mindre misforståelser, og man blir ikke like tøff i trynet. Om dere skjønner? Jeg husker jeg hadde en venninne i mange år, som jeg til tider kranglet ekstremt med, men vi snakket alltid om det ansikt til ansikt, og ordnet opp med en gang. 

 

 

Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"?

 

Følg meg på instagram  @stinablogg for daglige oppdateringer! 

Jentekveld på Peppes Pizza

// annonse

For en liten stund siden hadde jeg med noen av mine nærmeste venninner, på Peppes Pizza, for en skikkelig jentekveld. Peppes er jo det perfekte stedet om man vil ha digg pizza, koselig atmosfære og et sted man kan sitte hele kvelden og skravle om alt mulig. 

Siden vi kom kl 20 var det late night deal. Som vil si at man får både valgfri drikke og porsjonspizza (perfekt for jentegjenger som vil ha 100 forskjellige ting på pizzaen sin, men ikke klarer å bli enige om hva de skal ha på en pizza) for kun 150,- kr. Denne dealen gjelder forresten alle dager fra 20:00 frem til 18. september.

Vi startet med litt combo-starters siden de er til å dele. Så vi kunne spise litt av hvert alle sammen. Vi testet ut både "taco-combo" og "onion rings-combo". Begge var utrolig gode, og jeg fikk helt dilla på løkringene! 
Fine Nora og Maria Kassandra (@mariakassandra)! Jeg gikk for "thai chicken" på tykk bunn, og herregud så god den var! Jeg er veeeeldig kresen når det kommer til pizza. Men denne falt virkelig i smak! Og siden vi ble sittende å skravle om alt mellom himmel og jord frem til klokken var over 23, kjørte vi på med litt desserter også. En perfekt avslutning på fantastisk pizza! 

Så alt i alt ble det en skikkelig koselig jentekveld på Peppes Pizza. Om du vil kan du gjerne sjekke ut Peppes Pizza på facebook ved å trykke HER, for å få med deg tilbud, nyheter og konkurranser! 

Lørdagens antrekk

Nå har jeg nettopp dratt avgårde til kusinen min. Hun flyttet til England tidligere i sommer og er på tur hjemme nå. Så hele familien skal samles og grille sammen. Tenkte bare å vise dere kveldens antrekk!

Pelsen er forresten ikke ekte pels. Bare så det er sagt :-)

Interiør wanties

Etter at jeg flyttet inn i hus har jeg virkelig fått helt dilla på å se igjennom interiør nettsider, etter ting jeg har lyst på. Som oftest er det altfor mye jeg har lyst på, så da blir det en haug nye ting i hjemmet. Men det er jo bare koselig! I dag tenkte jeg å vise dere noen av de siste interiør skattene jeg har funnet rundt på nettet. 

/ reklamelinker


Ananas fat 129,- kr - HER  / Papirposer 63,- kr - HER  /  Marmor lysestake 99,- kr - HER

Drømmefanger 79,- kr - HER  /  Sengesett 229,- kr - HER  /  Boks 129,- kr - HER 

 

 


Vase 199,- kr - HER  /  Marmor skjærebrett 219,- kr - HER  /  Lykt 149,- kr - HER

Lys 249,- kr - HER  /  Vase 565,- kr - HER  /  Vegghyller 379,- kr - HER 

 

 

Marmorboks 249,- kr - HER  /  Marmor bord 1599,- kr - HER  /  Skål 249,- kr - HER 

Leppestift pynt 325,- kr - HER  /  Bokstav kopp 149,- kr - HER  /  Lysestake 389,- kr - HER

 


Lysestake i marmor 149,- kr - HER  /  Fruktbolle 329,- kr - HER  /  Pyntestige 899,- kr - HER

Marmor lysestake 169,- kr - HER  /  Gull marmorbord 1899,- kr - HER  /  Vase 139,- kr - HER 
 

 

Hva likte du best?

Disse filmene bør du se i helgen!

Whoop whoop! Endelig fredagskveld! Her i huset betyr det taco og film, og avslapping på sofaen. Men, er det bare vi som alltid sliter med å finne en film å se på, eller sliter dere med det samme? Jeg aner ikke hvor mye tid vi har brukt på å se på alle mulige trailere og ende opp med å se en halvveis grei film.

Men noen ganger har vi virkelig hatt flaks, og funnet veldig bra filmer. Noen av de filmene tenkte jeg å dele med dere, så det blir litt enklere for dere å finne en film og se i kveld. 


 

Neighbors 2 - Har du sett den første neighbors, vil du definitivt ikke bli skuffet over oppfølgeren. I den første filmen har et voksent par nettopp flyttet sammen i et hus sammen med datteren sin, like etter flyttet en gjeng college studenter som fester 24/7 rett inn ved siden av. I oppfølgeren har paret nettopp solgt huset sitt, men har en periode der salget kan bli opphevet. Like etter at huset er solgt flytter en gjeng jente college studenter inn ved siden av, og det blir en krig for å få jentene bort så paret kan få solgt huset sitt. 

The big short - I 2008 opplevde vi en finanskrise som aldri før. Ikke engang de flinkeste og største innen økonomi kunne forutse at dette kom til å skje. Men noen få mennesker så hva som kom til å skje, og i denne filmen får vi se hvorfor hele økonomien i verden krasjet. 


Role models - To kompiser klarer å drite så på draget at de får samfunnstjeneste, og må være "storebrødre" til hver sin gutt. I denne filmen som blant annet Stifler fra American Pie er med i, får vi en god dose humor mens vi ser hvordan guttene klarer å være storebrødre. 

The do-over - Har du noensinne ønsket å starte livet helt på nytt? Vel, etter en 20 års reunion med high school klassemedlemmene sine, velger 2 menn å faktisk gjøre dette. De starter med helt nye identiteter og lever ut livet i Sør Amerika, helt til de finner ut hvem de faktisk stjal identitetene til. 

 


Har du noen filmer du vil anbefale?

Dette har jeg i vesken min!

I dag tenkte jeg å vise dere hva jeg har i vesken min, når jeg er ute på farten. Ofte må jeg reise inn til Oslo for møter og skjønnhetsbehandlinger, så da har jeg alltid med meg noen must haves. Det varierer selvfølgelig litt fra gang til gang, noen ganger har jeg med enda mer ting. Men disse tingene er the basic, som alltid er med! 


 

Macbook pro - Jeg må alltid ha med meg mac'en min så jeg kan oppdatere bloggen på farten. Plutselig er det også en haug mail jeg må svare på, og da er mac'en kjekk å ha. Eller hvis jeg har litt tid til overs mellom møter, pleier jeg å bruke mac'en til å oppdatere meg på blogger og nettaviser. 

Ladere - Jeg syns livet er for kort til å ha på lav lysstyrke på iPhone skjermen, så derfor må jeg alltid ha med ekstra lader til iPhonen. 

Sminke - Det er ingen hemmelighet at sminken ofte blir litt shiny eller småflekkete i løpet av dagen, så jeg må alltid ha med litt ekstra sminke for å touche up. Også selvfølgelig må jeg ha med liquid to matte leppestiften min, som gjør at leppene alltid er on fleek.

Kamera - Som blogger er det vel nesten et must å alltid ha med kamera hvor enn man går. Dette kameraet bruker jeg mest på farten og til selfies. 
Antibac + Plaster - Av en eller annen grunn klarer jeg alltid å kutte meg på noe, eller få gnagsår, så jeg må alltid ha med plaster. Antibac er mest fordi jeg hater å ha bakterier på hendene, spesielt om man er i Oslo hvor det er så mye mennesker overalt. 

Solbriller - Til og med på dager hvor det ikke er sol, er solbriller et must for meg. Øynene mine har blitt veldig sensitive mot lys, så jeg må alltid bruke solbriller når jeg er ute. 

 

Har du noe du alltid må ha i vesken din?

 

Følg meg på facebook for å se når jeg legger ut nye blogginnlegg

10 Problemer med å være venstrehendt

Å være venstrehendt har virkelig ikke vært bare-bare. Siden vi utgjør bare 10% av befolkningen er nesten alle ting laget for høyrehendte, som gjør at vi ikke engang kan bruke en boksåpner eller skrelle en potet. Selv har jeg møtt på en hel rekke problemer som venstrehendt, og her er noen av de!

- Nesten alle sakser er laget for høyrehendte. Så det er helt umulig å få hånden til og passe inn i saksen. Så da ender man opp med tidenes skjeveste snitt på alt man klipper.. 

- Er man i selskap og sitter ved siden av andre mennesker som er høyrehendte, blir det fort problematisk når man har glasset på venstre side, og den som sitter til venstre har på høyre side. Det er det liiiiitt for lett å drikke av feil glass. Bra kleint om man er i bryllup og ikke kjenner vedkommende. 

- Desilitersmål har jeg alltid hatet. Jeg får alltid de teite amerikanske målene på den siden jeg naturlig stiller frem. Så om jeg er litt trøtt blir det plutselig helt feil med hva jeg måler opp.

- Å spille gitar er bare å glemme da strengene blir opp ned. Er ikke for ingenting at el-gitaren jeg fikk som 12 åring ble spilt på kun 3 ganger.

- Å skrive løkkeskrift er helt umulig. Til den dag i dag har jeg fortsatt veldig stygg håndskrift fordi jeg ble tvunget av lærere på offentlig skole til å skrive løkkeskrift. Heldigvis gikk jeg et par år på privatskole på barneskolen, og det reddet håndskriften min, siden jeg fikk skrive blokkbokstaver.  

- Og når vi er inne på skolesnakk. Har du noensinne sittet ved siden av en venstrehendt person? Det er langt ifra gøy å være venstrehendt når man konstant dulter borti sidemannen når man prøver å skrive. 

 

Følg meg på snapchat "stinablogg" for oppdateringer som ikke kommer på bloggen. 

 

- Når man er på posten eller i banken er det nesten umulig å skrive under på noe som helst. De fester alltid fast pannen i en kort tråd på høyre side, så om man er venstrehendt må man lage en halvveis dårlig underskrift om som bare dekker halvparten av ruten.

- Å bruke pc mus er helt umulig når man er venstrehendt. For det første er jo knappene helt omvendt. For ikke å snakke om plunderet med å flytte ledningen over på andre siden om man skulle låne pc på skole eller andre offentlige steder. Så ja, da måtte jeg bare lære meg å være høyrehendt der. Noe som er ganske mindfuck enda om jeg skal være ærlig.

- Hanken på koppen er alltid feil vei. Ikke snakk om at vi får den fine siden av kaffekoppen. Neida, siden hanken er på feil side, får vi alltid den dårlige siden av koppen. 

- På skolen blir man som regel alltid tvingt til å skrive med gråblyant. Vel, når man er venstrehendt gjør dette at man får helt gråfargede hender. Ikke veldig kult. Er ikke for ingenting at jeg nektet å bruke noe annet enn raskttørkende penner fra tidlig alder.

 

Så ja, ikke bare-bare å være venstrehendt. Men det har kommet frem i forskning av venstrehendte er generelt mer kreative siden vi bruker den andre siden av hjernen enn høyrehendte. I tillegg til at vi er mer kunstneriske. Så helt galt er det ikke å være venstrehendt. Selv er jeg glad i å være venstrehendt, til tross for alle de små hverdagsproblemene man støter på.

Er du venstre- eller høyrehendt?

 

 

Leppestifter til 30´000

En ting jeg kom til å tenke på for litt siden "er jeg avhengig av leppestitfter?". Jeg har ikke tenkt så mye på det før en venninne begynte å spørre meg om hvor mange leppestifter jeg faktisk har, siden jeg alltid shopper et par nye når jeg er ute. Så da jeg kom hjem telte jeg over, og fant ut at jeg hadde over 180 stykker. Så jaaa, da kan man virkelig begynne å lure om jeg er litt avhengig.

Jeg husker da jeg var typ 13 år gammel og alltid måtte ha med minst 6-7 lipglosser i lommene mine, så jeg hadde noen å velge mellom. Men altså, man skulle jo trodd at denne avhengigheten ville stoppet etter 10 år? Tydeligvis ikke! 

Altså, når jeg la ut alle jeg hadde i den ene skuffen fikk jeg ganske sjokk egentlig. Det er sikkert leppestifter og lipglosser til 30´000,- kr. 


Jeg tror mye av grunnen til at jeg har kjøpt så vanvittig mange leppestifter og lipglosser, er rett og slett fordi jeg alltid har lett etter den perfekte leppestiften. Men faktisk, så tror jeg at jeg har funnet den perfekte etter all denne letingen.

En som er både matt og nude, og det var faktisk en venninne (victoria) som tipset meg om den. Den er fra NYX i Lingerie kolleksjonen og heter #lipli 07, og det er den jeg bruker på disse bildene. Så nå trenger jeg faktisk ikke kjøpe 15619 leppestifter hver gang jeg er ute og shopper. Kommer til å spare noen kroner der for å si det sånn! 

Slik har jeg en del av leppestiftene og glossene i skuffen forresten. Resten er i sminkeskuffen med hverdagssminken. 

Så ja, jeg tror nok jeg mildt kan si at jeg er ganske avhengig av leppestifter, og egentlig sminke generelt. Men, nå har jeg i alle fall noen å velge mellom da. Hehe! 
 

 

Følg meg på facebook for å se når jeg legger ut nye blogginnlegg

Prøving av brudekjole!

Nå har jeg nettopp vært en tur i Hokksund, for å besøke foreldrene mine. De hadde 20 års bryllupsdag i dag, så da spiste vi middag sammen med søsteren min, barna hennes og bestemoren vår.

Hehe, så fjollete som vi er i familien vår fikk vi mamma til å prøve på seg den gamle bryllupskjolen hun hadde på seg da hun giftet seg med pappa. Og den passet fortsatt! Og ikke nok med det, men jeg fikk lurt søsteren min til å prøve den på seg og. Haha, hun er 15 cm høyere enn mamma, så den var litt kort på henne! Men hun fikk lurt meg tilbake, så da testet jeg den jeg og! Må si jeg kledde 80 talls skulderputene. Haha! Det blir det ingen bilder av her på bloggen for å si det sånn!

Men noe jeg heller kan vise dere er de nydelige valpene de hadde nå. Herregud jeg fikk helt vondt i magen av hvor søte de er. Ååååh, vil ha selv!! Men border collie er litt vel viltre for min del da. Men ååå, de er for skjønne bare!

Se så stort tantebarnet mitt har blitt! Lille emmeline!

Video: 10 Beauty hacks!

Er det èn ting jeg elsker å skrive om, så er det beauty hacks. Jeg syns det er så gøy å dele alle små skjønnhetshemmeligheter jeg har. Så derfor har jeg samlet mine 10 favoritt hacks til en video, der jeg viser blant annet hvordan man får øynene til å se våkne ut og hvordan man unngår leppestift på tennene. Se alle tipsene i videoen under! 

 

HER finner du alle tidligere beauty hacks

Trykk HER for å abonnere gratis på kanalen min! 

7 uvaner jeg har

Treningsrutiner. Altså, hvor skal jeg starte? Min dårligste uvane er nok at jeg aldri klarer å legge til meg en god treningsvane. Jeg har virkelig prøvd å bli det mennesket som hopper opp 06:00 og rett inn i treningsklærne, og som løper mila før frokosten. Meeeen, det går liksom bare ikke. Så derfor blir det veldig av og på med treningen. Men selvfølgelig får jeg trent jevnlig. Det er bare den rutinen med hvordan jeg skal gjøre det, som er et skikkelig mas å komme inn i.

Glemmer ting. Jeg glemmer ting så ekstremt ofte. Jeg aner ikke hvor ofte jeg går inn i et rom for å gjøre noe, og før jeg i det hele tatt har reist meg opp har jeg glemt hva jeg skulle gjøre. For ikke å snakke om hver gang jeg forteller Per Fredrik samme historien om noe helt tilfeldig for 15 gang. Jeg er som en gullfisk på veldig mye, husker bare 30 sekunder av gangen.Spiser godteri litt for ofte. Aff, dette har jeg prøvd å skjerpe meg så mye på, men jeg spiser godteri altfor ofte. Jeg prøver å kun holde det til lørdager, men ofte blir det gjerne midt i uka også.

Sover for lenge. Okey, jeg er faktisk på vei mot å få en bedre døgnrytme. Før kunne jeg (uten å tulle) stå opp tyd 11-12 hver dag. Noe som er helt krise. Nå står jeg opp sånn 8-9. Meeeen, det blir ofte til at jeg står opp rundt 9:30 også. Såååå jeg har ikke helt bra døgnrytme enda, men det kommer seg! 

Banner. Helt siden jeg var typ 3 år har jeg bannet veldig mye. Foreldrene mine likte det vel aldri, men de var jo ikke akkurat sånne som vasket munnen min med såpe om jeg bannet. De valgte heller å kjefte hvis jeg gjorde noe som faktisk var galt. Meeen, når man er voksen skjønner man selv at det ikke er så fint å banne akkurat. Men så er det det å lære av seg å banne da. Det er virkelig ikke bare-bare!

Utålmodig. Er det en uvane jeg har så er det at jeg er utålmodig. Jeg vil at helst ting skal ha skjedd for 5 minutter siden, og hvis jeg skal i et møte eller være med en venninne, og den andre parten er forsinket, blir jeg gal. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rydder ikke opp. Drikker jeg kaffe ved kontorpulten kan du banne på at den står der de neste 5 timene. Jeg klarer liksom ikke å få satt den inn i oppvaskmaskinen, og ryddet opp etter at jeg har drukket den. Neida, jeg venter alltid til det er helt kaos, så tar jeg en stor ryddesjau og tar med 3262 kopper og glass inn på kjøkkenet, og rydder alle de 5372 plaggene som ligger slengt rundt i hele huset. 

 

Har du noen uvaner?

 

Følg meg på snapchat "stinablogg" for oppdateringer som ikke kommer på bloggen. 

Sunn skolelunsj - Oppskrift!

Wow, i dag tok Per Fredrik og jeg virkelig tidenes handlerunde, og fikk virkelig handlet inn alt mulig småtteri vi begge trengte. Altså, her snakker vi alt fra løvblåser til ny bh til meg, rullgardin til kontor og selvkledende teip for å henge opp bilder på veggen. Så ja, veldig mye forskjellig!

Så det betyr at endelig blir kontor/sminkerommet mitt helt ferdig. Det skal bli skikkelig deilig å gå gjort det 100% ferdig, og fint. Er det et sted jeg bruker mesteparten av tiden min, så er det der. Så der må det være perfekt! Selv om jeg må innrømme at det ofte er der det er mest rotete. Haha!

Men nok om det, i går prøvde jeg meg frem litt på kjøkkenet og lagde en ny oppskrift på en tunfisksalat. Den ble så god at jeg lagde den til lunsj igjen i dag, og nå vil jeg dele oppskriften med dere! PS; ikke ta skrekken når dere hører tunfisk.

Fordi ingrediensene i oppskriften gjør at tunfisksmaken jevner seg ut, og faktisk blir utrolig god! Så denne må dere teste ut. Og en liten bonus pluss til dere studenter der ute, som lever på et lite stipend, så er tunfisk billig å kjøpe. Så denne oppskriften er ikke bare sunn og proppfull av proteiner, den er billig også!

 

Dette trenger du til 1 stor porsjon:

♥ 100 gram agurk

♥ 100 gram mango

♥ 20 gram lett majones

♥ 50 gram ukokt pasta penne fullkorn

♥ 135 gram mager kesam

♥ 75 gram tunfisk 

♥ 50 gram tomater 


♥ Begynn med å koke pastaen.

♥ Men pastaen koker, blander du tunfisk, majones og kesam sammen. 

♥ Deretter kutter du agurken, tomatene og mangoen.♥ Når pastaen er ferdig kokt skyller du den i kaldt vann 


♥ Bland alt sammen i en bolle, og nyt! 

 

Håper det smaker! 
 

Dette er jeg helt hekta på!

Noe jeg ikke har tenkt over, før jeg ble spurt om av en leser på snap for et par dager siden, da jeg hadde åpen snapchat, var "hvor mange skinnjakker har du?". Jeg har jo alltid tenkt at jeg bare har et par stykker. Men, da jeg faktisk telte over de tidligere i dag fant jeg ut at jeg hadde 8 stykker. Altså, whaaat! 8 skinnjakker ja. Og det er jo i tillegg til alle de 5260 andre jakkene jeg har, som ikke er skinn. 

Så derfor tenkte jeg det kunne vært gøy å vise dere alle skinnjakkene mine. Den blå jeg har på meg på bildet over, er definitivt en av favorittene mine. Jeg elsker snittet på den, og at den er så sprek i fargen. Under kan du se alle jakkene mine. 

Denne rosa skinnjakken er den nyeste skinnjakken min, og jeg tror nok den er favoritten. Den har likt snitt som den blå, bare at rosa er favorittfargen min. Hehe! 

Den her er så utrolig kul! Jeg elsker hvor rocka den er, og alle studsa på den. Har faktisk aldri sett hverken noen bloggere eller mainstream kjendiser bruke sånn jakke, før jeg så Kim Kardashian bruke en i forrige episode av kardashians. Så det var litt gøy! 

 

Har du også mange skinnjakker? 

5 Beauty hacks!

- Sitter ikke leppestiften like godt som den pleide å gjøre? Eller blir den litt smuldrete? Da kan det hende du trenger en leppeskrubb. Bland sammen brunt sukker, olivenolje og honning for å lage en fantastisk leppeskrubb.  

- Bruk rettetang på skjortekrager, dersom du ikke har strykejern.

- Syns du sminken din er kjedelig, eller har du lyst til å teste noe nytt? Søk opp tutorialer på YouTube og sminke deg mens du ser de. Har lært mange triks her selv!

- Er du lav, og vil se høyere ut, kan high waist bukser gjøre at du ser lengre ut.

- Hvis du vil gjøre "faded" bryn, altså at de er lysere inn mot nesen, og mørkere mot ørene, kan det være smart å bruke to forskjellige brynsfarger. Bruk en lys innerst mot nesen, bland en lys og en medium i midten av brynet, deretter blander du medium og mørk mot slutten av brynet. 

 

Følg meg på snapchat "stinablogg" for oppdateringer som ikke kommer på bloggen. 

Slik var kjøkkenet før vi flyttet inn!

Wow, nå er endelig kjøkkenet 100% ferdig, og jeg er så uendelig fornøyd med det! Jeg kunne ikke vært mer glad for at vi skiftet ut det gamle kjøkkenet med et nytt et. Da vi var på visning for å kjøpe huset var vi litt usikre på om vi skulle rive kjøkkenet, og lage nytt, eller om vi bare skulle male det gamle. Men i og med at det gamle kjøkkenet var såpass gammelt, og ikke vår stil i det hele tatt rev vi det. 

Slik så kjøkkenet ut på bildene fra finn annonsen. 

Her hadde vi nettopp overtatt huset, og kjøkkenet var klart for å rives

Her er hele innredningen og mye av flisene revet ned, i tillegg var gulvet revet vekk. 

Her hadde håndverkerne lagt nytt gulv, og var i ferd med å sette opp kjøkkenet

Og her kan dere endelig se hvordan kjøkkenet ser ut! Hvitt, moderne og lyst. Ikke minst, er det Per Fredrik og min stil. 

Ganske crazy forskjell på før og etter, ikke sant?

Så ja, det er en ganske ekstremt forskjell på før og etterbildene av kjøkkenet. Jeg kjenner jeg er ekstremt glad for at vi byttet ut det gamle kjøkkenet, til noe som er vår egen stil, og som også er nytt og fresht. Kjøkkenet er forresten fra IKEA, og til tross for at de gjorde 15025 feil med leveranser og alt mulig, er jeg veldig fornøyd med kjøkkenet. 

Så, hva syns du? Ganske stor forskjell ikke sant?
 

Følg meg på facebook for å se når jeg legger ut nye blogginnlegg

Nervøsiteten for første skoledag

Da var det mandag, og jeg vil tippe at de fleste av dere hadde første skoledag etter ferien i dag. Selv om noen av dere sikkert startet i forrige uke. Så håper jeg dere overlevde første skoledag, og er klar for et nytt skoleår. Husker selv hvor mye jeg alltid gru-gledet meg til å begynne på skolen igjen. Spesielt om jeg skulle begynne i ny klasse på videregående.

Hva slags mennesker skulle begynne i klassen? Kom jeg til å bli venner med noen av de? Vel, som regel gikk det alltid veldig fint. Selv om man kan ta litt skrekken de første dagene. Men etter noen dager pleide det som regel alltid å gå fint.

Uansett, nok skoleprat. I dag har jeg virkelig vært effektiv og jeg har unnagjort en haug med ting som stod på dagens to-do liste. Blant annet har jeg tatt masse bilder av kjøkkenet, så jeg kan vise dere før og etter bilder etterpå. Kjøkkenet er uten tvil der vi har endret mest, og jeg gleder meg til å vise dere forskjellene! 

I dag har jeg gått for et veldig casual mandagsantrekk. Jeans og høye hæler men med tykke hæler, er helt perfekt på mandager da man må gjøre masse ærender, men også vil føle seg fin! Jakke - Zara  /  Sko - HER  /  Bukse - Cheap Monday

Veske - Kjøpt i Italia  /  Smykker - Forever 21  /  Solbriller - eBayHvordan gikk din skoledag?

Følg meg på instagram  @stinablogg for daglige oppdateringer! 

Ukens spørsmål #123

/ affiliatelink

Krangler du og Per Fredrik mye, eller?

- Nei, det er ekstremt sjeldent. Vi er veldig flinke til å snakke med hverandre når det er noe vi føler på. I tillegg prøver vi å være veldig åpne og forståelsesfulle med hverandre, så det hjelper mye. Jeg for eksempel blir ganske sur og gretten hvis jeg er veldig sulten. Så da sier jeg heller ifra til Per Fredrik at jeg er sulten, og frem til jeg har spist og er meg selv igjen skygger han banen litt. Haha. Men jeg tror mye handler om å si ting til hverandre på en ok måte. Man kan lage krangler og helvete fra morgen til kveld om man vil, men om man faktisk elsker hverandre og vil hverandre godt lærer man å si ting på en måte som faktisk ikke er kjeftete. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Er det noe du angrer på du har gjort f.eks i barndommen elle noe sånt?
- Tja, det er sikkert noen små ting her og der. Som å henge med litt feil mennesker i veldig ung alder. Men igjen, så gjorde det at jeg lærte mye. Måten jeg ser litt på livet er; man kan enten angre seg halvt ihjel på ting man har gjort. Eller man kan se at alle de tingene man har gjort, har gjort at man har kommet til det stedet man er i dag. Og for min del har alt som har skjedd i fortiden min, gjort at jeg har havnet opp her jeg er i dag, og jeg er veldig lykkelig over hvordan livet mitt er. Så hvorfor skal jeg angre da? Kan jo ikke endre en dritt. Selv om man ofte tenker at man burde sluttet å være venn med visse mennesker, eller sagt "fuck deg" til en sjef eller to. Så er det ingen ting å gjøre noe med nå. Så da er det bedre å bare gi slipp på det. 

 

Hvem blader leser du? Hvem er yndlingsbladene dine lzm? Kjøper du det hver gang det kommer nytt nummer ut av det?
- Jeg har i det siste blitt veldig hekta på interiørblader. Da får jeg massevis av inspirasjon til hvordan jeg kan pynte i huset. Vanlige moteblader syns jeg at har blitt litt kjedelige, fordi det er nesten bare reklame og sånne sider der de vise 10 plagg på hver side. Ikke veldig interessant for min del. Jeg elsker å lese noe som er personlig og morsomt, og da foretrekker jeg heller blogger. Kan du ha en video der du leser opp hat kommentarer igjen?
- Jeg har blitt spurt om å gjøre en ny mange ganger, men for å være ærlig så har jeg ikke så lyst til å gjøre det. Folk som slenger dritt fortjener ikke å få oppmerksomhet igjennom drittslengingen sin, og for å være ærlig så orker jeg ikke å sitte der og lese alt mulig dritt som andre sier om meg. Haters gonna hate, men jeg gidder ikke gi de et sekund av dagen min

 

Foretrekker du iMac eller MacBook?
- iMac uten tvil. Den har mye større skjerm, så det er lettere å jobbe på. I tillegg slipper jeg å sitte med hodet lent ned, siden det er en stasjonær mac og ikke bærbar. Til vanlig bruker jeg iMac'en 99% av tiden når jeg skal jobbe. Men hvis jeg skal se på netflix på mac'en til tv'en eller bare lese litt blogger mens jeg slapper av i stua bruker jeg Macbook'en. Og selvfølgelig på reise er Macbook'en alfa omega. 

Har du blitt gjenkjent på gata av lesere i andre land?
- Ja, men da har det vært av norske personer som er på ferie i utlandet. Jeg skriver kun på norsk både på bloggen og instagram, og på youtube snakker jeg kun norsk, så jeg sikter meg kun ut mot Norge, som gjør at 95% av følgerne mine er norske. 

 

Er foreldrene dine skilt siden du sa at hundene var faren din sine?
- Hehe, nei de er gift og har vært sammen i 25 (?) år. Men det er pappa som har hundene og tar hånd om de, så derfor jeg skrev av hundene er han sine. 

 

Hvor er den rosa morgenkåpen din fra? Syns den er skikkelig fin!(vet du har sagt hvor den er fra før, men husker det ikke)
- I know, den er så fin! Den har jeg faktisk kjøpt på eBay, og du finner den HER.


 

Bruker du mikrofon når du filmer?
- Ja! Det gjør jeg. Mikrofonen som er på kamera gir ofte litt ekko lyd. Så det fjernes når jeg bruker mikrofon. Har vel brukt mikrofon i kanskje 4-5 måneder, og jeg er helt hekta. Det gjør virkelig lyden så mye bedre! 

 

Jeg lurer på hvor den juicemaskinen din er kjøpt? Vet den er fra Philips, men jeg finner den ikke i hvit noe sted.
-
Skjønner godt at du vil ha tak i den, fordi den er helt fantastisk! Du kan få tak i den HER 

Er du ikke redd for at hushjelpen kan stjele eller snoke i tingene dine?
- Nei faktisk ikke. Jeg var veldig skeptisk da jeg hørte at Per Fredrik hadde hushjelp da han bodde for seg selv før. Men etter at jeg fikk møtt hushjelpene noen ganger og snakket litt med de, skjønte jeg at det bare var to godt voksne damer som bare var hyggelige og gjorde en god jobb. Hadde det derimot vært to gutter eller jenter i 20 årene som skulle vært hushjelp hadde jeg nektet, i og med at både Per Fredrik og jeg har de jobbene vi har. Men de vi har er bare hyggelige, og flinke med det de driver med, så de hverken stjeler eller går rundt og snoker. Vi er jo hjemme når de vasker, så det er jo ikke akkurat sånn at de bare kan tusle ut med tv'en. Hehe! 

 

Har du tenkt på at det hadde vært nok med å bare blogge en gang om dagen, istedenfor flere ganger hver dag? De fleste bloggerne på topplisten gjør jo det. Tenker også at da hadde du fått mer fri og du hadde sikkert fortsatt hatt like mange lesere. Har du noensinne vurdert å bare begynne å blogge en gang daglig? jeg synes du er kjempeflink tilå blogge, altså! det virker som at du legger masse jobb inn i hvert innlegg
- Takk, så koselig å høre! Jeg syns det hadde blitt veldig dårlig. Jeg elsker å blogge, selv om det til tider kan være litt slitsomt, så liker jeg å oppdatere 2-3 ganger om dagen. Det gjør at dere alltid har noe nytt å lese, i tillegg til at jeg kan skrive om masse forskjellig når jeg oppdaterer så ofte. Om jeg kun skulle blogget 1 gang om dagen hadde jeg nok blitt mye mer stresset på at det ene innlegget måtte være superbra. Jeg lurer på hva du syntes om at fanbrukere tagger deg? Liksom, når de legger ut editer osv. Du kommer kanskje ikke til å svare, men... Jeg vil ikke tagge deg i alle bildene mine, om du ikke liker det. Kan jo hende du syntes det blir for mye spam osv.
- Jeg syns det er superkoselig, og jeg pleier alltid å like alle bilder som jeg blir tagget i når det er bilder av meg. Syns det er så skjønt at mange av dere lager fanbrukere, og legger masse tid ned i å lage edits. 

 

Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"?

 

 

Følg meg på facebook for å se når jeg legger ut nye blogginnlegg

Bli vegeterianer?

De siste månedene har jeg gjort en del endringer når det kommer til inntaket mitt av kjøtt. Som mange av dere vet er jo ikke akkurat kjøttindustrien den beste for jorda vår, og det er heller ikke alle steder der dyrene har det noe bra. Personlig kunne jeg nok aldri blitt vegeterianer, og jeg tror nok ikke jeg er alene om det.

Dette er rett og slett fordi jeg er for glad i kjøtt, og jeg vet hvor vanskelig det er å være vegetarianer når man skal spise et balansert og sunt kosthold, med nok proteiner. Ja, jeg kunne sikkert fått det til om jeg virkelig ville, og kudos til alle dere der ute som er vegeterianere. Men, istedenfor å kutte ut kjøtt helt, har jeg heller gjort noen endringer, for å minimere inntaket av kjøtt. 

Nå skal ikke jeg prakke dette på dere, og si at nå skal vi kutte ut kjøtt alle sammen. Men, jeg tenkte rett og slett å fortelle dere hvilke forandringer jeg har gjort, og kanskje begynner dere å gjøre noen av disse endringene selv! 


 

- Spis mindre kjøtt - 

Før kunne jeg spise masse kylling, kjøttdeig og biff ganske ofte. Det har jeg kuttet veldig ned på og nå spiser jeg kjøtt kanskje 1 gang om dagen, versus 3 ganger som det var før. Når jeg spiser kjøtt spiser jeg også mindre porsjoner med kjøtt i forhold til hva jeg gjorde før. For å kompensere legger jeg heller til mer grønnsaker på tallerkenen. 

 

- Respekter dyret - 

Å "lage" kjøtt er ikke noe som skjer over natten. Bønder forer opp dyrene over lange tidsperioder, og det er lagt ned ekstremt mye jobb for at man skal fore opp disse dyrene. Derfor syns jeg det er viktig å respektere dyrene såpass at man aldri kjøper mer kjøtt enn man klarer å spise opp. Ikke kjøp så mye at du ender opp med å kaste halvparten.

En bonde har jobbet hardt, og et dyr har gitt livet sitt for at du skal få det kjøttstykket, så ha såpass respekt at du ikke kaster kjøtt. Om du kjøper store pakker kylling for eksempel fordi det er litt billigere, er det mye bedre å fryse litt ned, enn å måtte kaste det som ikke blir spist. Husk også å alltid sjekke hva du har av kjøtt i kjøleskapet før du reiser i butikken, så du ikke kjøper inn noe du allerede har.

- Kjøp norskt kjøtt - 

Personlig velger jeg alltid å kjøpe norskt kjøtt. Jeg vet mye om hvor strenge reglene for dyrevelferd i Norge er, og derfor føler jeg det mye bedre å kjøpe fra Norge, enn å kjøpe noe tilfeldig fra lang som kanskje ikke behandler dyrene like bra. Gilde for eksempel selger kun norskt kjøtt. 

 

Så ja, rett og slett 3 enkle punkter med ting som har gjort at kjøtt inntaket mitt har blitt forminsket. Det er jo ikke akkurat sånn at jeg redder verden av å gjøre disse endringene. Men kanskje det gjør en forskjell om vi alle blir mer oppmerksomme på hvor mye kjøtt vi spiser og kaster. Er dere ikke enige? 

 

 

Følg meg på instagram  @stinablogg for daglige oppdateringer! 

Grunnen til at jeg blogger er..

/affiliatelink

Det finnes et uttrykk som heter "Hard work pays off". At det stemmer, kan jeg med glede skrive under på. For bare 1,5 år siden bodde jeg i et lite kollektiv i Oslo, med 3 andre jenter jeg ikke kjente. I 7 måneder sov jeg på en madrass på gulvet, på et rom som kun var 9 kvm.  Har du noen gang målt opp hvor lite 9 kvm er? Det er ca like stort som et lite bad. Der sov, spiste og jobbet jeg.

Jeg var ikke hos noen bloggnettverk, så det å tjene penger på blogging var et slit. Jeg hadde ikke peiling på hva et blogginnlegg var verdt pengemessig. Og det å få sponsorer til å faktisk betale meg penger, og ikke bare en sjampo flaske var ikke bare-bare akkurat. 

Nå er det akkurat 1,5 år siden Side2 kom på banen, og ville ha meg som en av bloggerne dems. Jeg hadde tidligere blitt spurt av flere andre bloggnettverk om jeg ville gå over til de, men alltid takket nei. Da Side2 spurte derimot, svarte jeg ja med en gang. Det er uten tvil et av de beste valgene jeg har gjort i mitt liv. Side2 hjalp meg ekstremt mye med å tjene penger på bloggen, i tillegg til at de har fantastiske mennesker som jobber på bloggavdelingen som virkelig fikk meg til å føle at jeg ikke var alene om å jobbe med bloggen min.

Nå 1,5 år senere har ting endret seg mye. Jeg bor i et gigantisk nyoppusset hus på 200kvm med den fantastiske kjæresten min. Å eie et hus i en alder av 23 år er noe de færreste gjør, og jeg er så utrolig glad for at jeg har jobbet hardt i mange år som gjorde det mulig. Her i livet får man ingenting servert på et sølvfat, og det er så ekstremt viktig å vite. 

Kjole - HER
 

Selv om blogging kan se ut som en jobb som er piece of cake for de fleste, er det få som vet hvor mye jobb det ligger bak det. Det tar opp hele livet, og man har aldri en dag fri. Jeg jobbet med blogging i flere år uten å tjene en eneste krone på det. Og det tok lang tid før jeg kunne leve godt av det. Det var mange stunder der jeg ville gi opp.

Men jeg stod på og jobbet hardt. Fordi jeg elsker å blogge. Jeg elsker å skape innhold som forhåpentligvis gjør hverdagen deres bittelitt bedre. Som gjør at dere får sminketips, eller tips til nye matoppskrifter, eller rett og slett bare et sted å drømme seg bort i. 

Det er hele visjonen min med bloggen. Å skape et univers som alle jenter (og gutter) kan drømme seg bort i. Der man i et lite øyeblikk av dagen kan glemme hverdagens bekymringer, og drømme seg bort i overfladiske ting.  

Her kan du se enda mer av hverdagen min!

Wow, i dag har virkelig vært tidenes to-do dag. På morgenen i dag skrev jeg ned absolutt alt som jeg må gjøre, på en haug post it lapper. Tror det ble sånn 50 lapper innen jeg var ferdig. Så var litt ting som måtte gjøres for å si det sånn. Og nå har jeg virkelig fått unnagjort veldig mye av det som måtte gjøres. En av tingene jeg er så glad for at jeg har fått gjort er å sette opp hyller og rydde ordentlig på lagerrommet. 

Der har det vært total kaos siden vi flyttet inn, og hver gang jeg skulle hente noen produkter måtte jeg få hjelp av Per Fredrik bare for å finne frem. Så det sier jo litt! Men nå er det helt strøkent der inne, og alt er sortert i bokser. Perfekt! Jeg har også fått gjort en hel haug andre ting jeg måtte gjøre. Men jeg må fortsette på resten av to-do lappene i morgen, for nå er jeg greit sliten og klar for taco fredag! 

Uansett, tenkte jeg kunne vise dere litt hva jeg har lagt ut på snapchat den siste tiden. Jeg pleier å legge ut masse små hverdagsøyeblikk der, så hvis du vil se enda mer av hverdagen min, selfies, og få vite når jeg legger ut nye innlegg, bør du følge meg. Heter stinablogg og alle som legger meg til får sett mystory. Det hender også at jeg åpner snapchatten min så dere kan sende meg snapchats! 
- Ha en fin helg dere! - 

Nye ting til huset!

I går var jeg på IKEA for å endelig kjøpe en ny mikrobølgeovn. Meeen, som kanksje de fleste av dere vet, så er det helt umulig å kun skulle kjøpe akkurat det. Så jeg endte opp med en haug med pynt til rundt i huset. Syns det virkelig pyntet opp stuen og kontoret mitt skikkelig. Så det er et stort pluss! Som jeg lovte dere i går, skal jeg vise dere hva jeg kjøpte! 

Noe som jeg har hatt lyst på en stund er et skikkelig fuzzy teppe til å ha inne på kontoret. Som jeg kan sitte på og bare lese eller jobbe. Men å finne det har virkelig ikke vært lett. Frem til jeg kom på ideen om at jeg bare kunne kjøpe to lammeskinn og legge de sammen. Det ble det perfekte fuzzy teppet, også gir det en varm og koselig følelse på rommet. 

Jeg fikk endelig også kjøpt litt lys til å ha på stuebordet så det ikke skal være så veldig tomt der lengre. 

Og en orkide og litt lys i hver vinduskarm gjorde virkelig susen. Det ble så mye finere når jeg satt de der! 


Fikk endelig tak i små lykter til å ha rundt i stua. Tente på lysene i de i går kveld, og det ble så koselig! 


Kjøpte også en ny hylle til å ha på lagerrommet. Der har det vært totalt kaos siden vi flyttet inn, så der gleder jeg meg til å få skikkelig orden i ting. Ønsk meg lykke til, for det blir litt av en jobb!

Shopping på IKEA

Phew! 2 lange dager i Oslo er gjennomført, og det kjennes! I går var jeg ute med en venninnegjeng og spiste, skal vise dere masse bilder fra det etterhvert. Kom hjem 01 i går, så var virkelig en jentekveld som varte til langt utpå kvelden. Men herregud så utrolig koselig! I dag har det derimot vært litt mer "stress-rundt-i-oslo-for-å-rekke-alt" type dag.

Jeg dro hjemmefra 09 i dag morres og rett på negletime. ENDELIG har jeg akryl på neglene igjen. 2 uker uten har vært så utrolig kjipt. Men sånn går det når man får helt idiotiske råd av negleteknikker som fører til at man får helt ødelagte negler, og må gå uten i 2 uker. Heldigvis var det noen andre som fikser de nå, så jeg slipper flere problemer i fremtiden. 

Etter negletimen suste jeg rett videre på vippetime på Spa Miami. Har sponsoravtale med de, så de fikser vippene mine, så de alltid ser helt amazing ut. Altså, jeg kunne virkelig ikke vært mer fornøyd med de! Når jeg var ferdig med vippetimen rakk jeg å kaste i meg litt mat, før turen gikk videre igjennom rushtrafikk inn til IKEA. 

Da vi byttet ut kjøkkenet i huset vårt for typ 3,5 måneder siden fikk vi feil mikrobølgeovn, og det har tatt sin tid å få fikset for å si det. Mest fordi jeg ikke har orket å stikke innom IKEA for å bytte den ut. Så ja, ting tar tid. Tips til dere som skal flytte inn et sted; bli ferdig med absolutt alt før dere flytter inn. Her var vi 98% ferdige, og de tingene vi manglet har liksom bare blitt glemt bort i hverdagen.

Så først for en uke siden fikk vi endelig byttet ut de gamle stygge rullgardinene på soverommet, med fine gardiner. Lysene på nattbordene derimot. De mangler fortsatt lyspærer.. Haha. Blir flau på egne vegne her nå altså. Men sånn er det når livet kicker inn og man velger å fokusere på jobb og reise fremfor å klippe plenen som begynner å bli ekstremt lang.

Men, herregud. Nok babling om sånt. Jeg fikk virkelig shoppet en god del ting på IKEA. Masse pynt og lys, og noen blomster selvfølgelig. Litt småting til å freshe opp litt overalt egentlig.

Og endelig en hylle til lagerrommet i huset. Der er det helt kaos fordi jeg ikke har hatt noen hyller til å ha ting oppi. Så det gleder jeg meg til å sette opp i morgen, og rydde opp i. 

Okey, hvor søtt var det ikke med det hvite på veggen, og de lysene? Mulig jeg må innom IKEA igjen snart, og kjøpe det for å ha bak senga. Det hadde blitt så fint! 

Så ja folkens, det ble en del mer shopping enn jeg hadde forventet. Men er det ikke alltid sånn på IKEA da? Kan forresten vise dere i morgen eller på lørdag hva jeg kjøpte! 

Nå skal jeg i alle fall endelig lage middag og sette med ned for å slappe av resten av kvelden. Vedder 20 kr på at jeg sovner før Per Fredrik på sofaen i kveld. Haha


 

Slik endrer du en dårlig dag, til en fantastisk dag!

Jeg tror vi alle har dager der vi føler at alt går galt. Kanskje er vi triste, kanskje føler vi at alt man gjør blir feil, eller kanskje man bare har en dårlig dag. Uansett, grunn til hvorfor du har en dårlig dag, er det noen ting du kan gjøre for å gjøre dagen om til en bra dag! For helt ærlig, livet er for kort til å ha det kjipt! 

Så, her er mine tips for å gjøre er dårlig dag, til en bra dag:

♥ Se en komedie. Å se på en komedie er genialt om du føler deg trist. Du kommer garantert til å bli mye mer glad etterpå!

♥ Ta på deg pyjamasen og slapp av under et teppe på sofaen, mens du ser på en av favoritt seriene dine. 

♥ Rydd opp i det som er galt. Er grunnen til at du har en dårlig dag, at du har kranglet med en venninne? Ring henne og fiks opp i problemene! Uansett hva som er kjernen ting at du har en dårlig dag, bør du prøve å ordne opp i det. 

♥ Gjør noe nyttig som å rydde rommet ditt, gjøre lekser eller andre ting. Da vil du føle at du har fått noe nyttig ut av dagen.

♥ Bak noe godt. Bak deg noen gode boller, eller en god kake. Når du baker får du hodet på helt andre tanker, og plutselig vil du føle deg mye lettere til sinns.

♥ Gå en tur i skogen. Sett mobilen på lydløs og gå en tur i skogen. Se på naturen, få orden i tankene som gjør at du har en dårlig dag, og når du beveger deg får du også trent litt, som gjør at du får endorfiner, som er en lykkerus!

♥ Les en god bok eller noen av favoritt magasinene dine. La tankene vandre til helt andre ting.


 

♥ Ta et langt bad. Tenn telys rundt i rommet, lag deg noe godt å drikke, lag masse bobler i badekaret og nyt et langt deilig bad. Avslappingen vil gjøre at du blir mye lettere til sinns.

♥ Vær med venner. Ta med en venninne ut for å spise, og skravle om alt mulig. Det hjelper alltid på en dårlig dag! 

 

Hva liker du å gjøre når du har en dårlig dag?

 

 

Følg meg på facebook for å se når jeg legger ut nye blogginnlegg

Slik sminket jeg meg for 4 år siden

En av tingene jeg syns er litt morsomt å gjøre iblant, er å se tilbake i bloggarkivene på hvordan jeg så ut før, i forhold til hvordan jeg ser ut nå. Så derfor tenkte jeg å ha en liten throwback thursday, for å vise litt hvordan jeg så ut før! 

Disse bildene er fra 2012, så de er 4 år gamle allerede. Rart hvor lite jeg har forandret meg, men samtidig føler jeg at jeg har forandret meg veldig. Jeg har definitivt fått litt bedre eyebrow game, enn jeg hadde. Før var de mye tynnere, og nesten naturlige. Så det er jo ganske stor forskjell fra nå! 

Jeg vil også si at jeg har blitt greit mye flinkere, til å faktisk ha noe på leppene. Før glemte jeg det litt bort. Men nå er det full lipliner og leppestift 24/7. Jeg har også begynt med vipper, så det gir øynene mine en ganske annerledes look. Nesten litt sjarmerende hvordan jeg nesten ikke brukte sminke før, i forhold til nå når jeg bruker lag på lag. Haha! Jeg vil jo også bemerke det at jeg ser liitttt mer voksen ut nå enn hva jeg gjorde da jeg var 19 år. Tenk, om 4 år kan det hende jeg ser tilbake på bloggarkivet og tenker "herregud så lite jeg sminket meg". Men da må jeg i fremtiden sminke meg som en drag queen, om jeg skal tenke det. Hehe! 

 

Denne trenden er jeg helt hekta på!

Okey, er det èn trend som jeg virkelig har blitt hektet på, så er det "lace up" trenden. Hvor toppen, buksa eller skoene for den saks skyld har knyting. Selv har jeg kjøpt en hel haug med  slike topper, og også er par sko. Trenden er jo så fin, og den gjør vanlige hverdagsklær det lille ekstra! Er dere ikke enige?

Det er ikke bare jeg som har blitt hekta på trenden, kjendiser som Kim Kardashian, Gigi Hadid, Iggy Azalea og Kylie Jenner blir ofte sett bruke Lace up topper og sko. 

reklamelinker

Jeg tipper jeg ikke er den eneste som elsker "lace up" trenden, så derfor tenkte jeg å vise dere noen av mine favoritter fra Nelly. Så kanskje finner du noen nye favoritter til klesskapet! 

HER  /  HER  /  HER 


HER  /  HER  /  HER 


HER  /  HER  /  HER 

Dette bør du ha i sminkebagen på skolen / jobben!

Nå som skole og jobb har startet for de fleste av dere, tenkte jeg å tipse om noen ting alle jenter bør ha i sminkepungen på skolen / jobben. Selv har jeg alltid med disse tingene på farten, og det har blitt et must for meg å ha de med! Da holder sminken seg fin igjennom dagen, og jeg føler meg så mye mer vel!

 

Dette bør du alltid ha med:

♥ Hårbørste - Med mindre du har veldig kort hår, kommer håret til å bli flokete utover dagen. Derfor kan det være smart å ha med en hårbørste, så du slipper å se ut som et bustehue innen jobbdagen er over. 

♥ Parfyme - Jenteparfymer blir borte fortere enn man rekker å komme seg til jobben. Derfor kan det være smart å ha med parfyme i en liten flakong, for å spraye litt utover arbeidsdagen.

♥ Sminke servietter - Plutselig begynner deg å regne midt i pausen på jobben / skolen, også står du der med sminken 20 cm lengre ned enn hva den var før det begynte å regne. Da er det smart å ha med servietter for å fjerne pandaøynene. Også smart å ha med for å fjerne sminken før / etter en gymtime!

♥ Sminkespeil - Smart å ha når du skal touche up sminken og du ikke har noe speil tilgjengelig.

♥ Antibac - Okey, mulig jeg er litt germfreak. Men jeg takler ikke bakterier, så jeg må alltid ha med antibac overalt hvor jeg går. Kan være smart å være ekstra påpasselig når det er høst og alle plutselig er syke.


♥ Pudder og pudderkost - Must have for å touche up sminken i løpet av dagen.

♥ Concealer - Jeg tror 99% av oss unge har en kvise en gang iblant, og utover dagen har de en lei tendens til å være det eneste stedet foundationen ikke vil feste seg ordentlig fast. Derfor kan det være lurt å ha en concealer i veska så du kan skjule den. 

♥ Leppestift / Lipgloss - Viktig å være fin på leppene! Og det er ingen leppestift i verden som holder hele jobbdagen, når man har spisepauser. 

 

 

Hva må du alltid ha med i sminkebagen?

Følg meg på snapchat "stinablogg" for oppdateringer som ikke kommer på bloggen. 

Skal jeg endre håret mitt?

Nå som vinteren nærmer seg (grøss!), så har jeg lyst til å gjøre håret mitt litt lysere. Haha, når jeg tenker over det er jeg kanskje litt motsatt av andre. De fleste farger det lysere om sommeren, og mørkere om vinteren. Jeg er litt motsatt. Om sommeren er jeg jo brunere, så da liker jeg å ha det mørkt. Men nå som vinteren kommer blir jeg jo naturligvis blekere, pluss at jeg syns det er fint å lysne det litt uansett.Så derfor lekte jeg meg litt rundt på taaz.com med både hårsveiser og farger, og tenkte å vise noen eksempler til dere. Jeg er faktisk ikke sikker hva jeg selv syns er finest. Jeg føler ikke jeg burde ha noe med varme toner, i og med at jeg er litt gul i huden. Men eksempelet øverst til høyre likte jeg virkelig! Men, jeg vet liksom ikke helt. Hva tenker dere?

Slik organiserer jeg mitt Walk in Closet

I går tok jeg en skikkelig opprydding på walk in closet mitt. Selv om det bare er 2,5 måneder siden Per Fredrik og jeg flyttet inn i huset vårt, har allerede walk in closet rukket å bli stappfullt. Da jeg bodde i leiligheten på Frogner hadde jeg veldig lite skapplass, så jeg måtte legge mye av klærne på loftet.

Så når jeg flyttet, ble alle klærne fra loftet med på flyttelasset, og lagt rett inn i walk in closet. Meeeen, det var jo egentlig en haug av de klærne jeg ikke akkurat likte lengre. Altså, jeg trodde jo at jeg hadde ga bort mye klær når jeg flyttet, i og med at det ble et par søppelsekker. Men tydeligvis ikke nok. (EDIT: jeg skrev feil, jeg kaster ikke klær, jeg gir de alltid til fretex)

Så derfor gikk jeg igjennom alle klærne på walk in closet, tok de ut og sorterte hva jeg skulle ha og hva jeg skulle legge vekk eller kaste. Jeg har sikkert flere hundre plagg, så dette tok en god stund. Men overraskende raskere enn jeg hadde trodd at det kom til å gå. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg fikk også sortert klærne skikkelig, og hengt alle fint, sånn at det ser 10x ganger mer ryddig ut i skapene. 
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Buksene har jeg et eget triks for å holde organisert. Jeg bretter de sånn at jeg ser alle buksene samtidig, så det er mye lettere å velge. Når man har 2 stappfulle skuffer med bukser, kan dette være en god ide så det ikke blir totalt kaos.. 
 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Smykkene fikk en liten touch up også, selv om jeg heldigvis hadde gått over de for ikke så lenge siden! 

Og endelig, ble jeg ferdig med å slå inn hvite knotter i skapene så de svarte hullene ikke syntes. Voilà! Et ryddig, organisert og mye tommere skap enn hva det var. Overraskende nok fylte jeg godt over en søppelsekk med klær. Så det ble en del bedre plass. Så nå er det plass til nye klær. Hehe! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter 2 dager uten dør man

Visste du at en så liten ting som å glemme og drikke vann regelmessig igjennom dagen, kan gjøre at du blir slapp, får vondt i hodet og ikke klarer å yte ditt beste? Vel, det stemmer! Vann er så ekstremt viktig for at kroppen vår skal fungere riktig. Vi mennesker kan klare oss uten mat i 30 dager, men vann klarer vi oss kun i 2-3 dager før vi dør (kilde). Så det sier litt om hvor viktig vann er for oss. 

Men, hvor flink er du til å drikke vann regelmessig? Selv var jeg ekstremt dårlig på det før, men har heldigvis skjerpet meg veldig etter at jeg forstod hvor viktig vann er. Nå som skole og jobb har begynt for mange av dere, tenkte jeg å gi dere noen tips til hvordan dere enkelt kan legge til dere vaner som gjør at vanninntaket holder seg bra, så du klarer å yte maks! 

 

- Marker på flaska hvor mye vann du skal drikke i løpet av dagen. Lag streker og skriv ned klokkeslettene. Da blir det enkelt for deg å holde oversikt!

- Syns du vann smaker kjedelig? Vel, da kan det hjelpe å ha litt frukt i vannet. Her er det kun smak og fantasi som setter grenser. Personlig er jeg veldig glad i noen skiver lime i vannet. 

- Ha bilde av vann som bakgrunn på mobilen. Da blir du påmint at du må drikke vann, hver gang du åpner telefonen.

- Kutt ut brus, iste, energidrikker, sjokolademelk, osv. Drikk vann isteden! 

- En kvinne med lav / middels aktivitetsnivå trenger 2 liter vann hver dag, har man et høyt aktivitetsnivå trenger man ca 2,5 liter. En mann trenger generelt en halvliter mer. (kilde: imsdal.no)- Alltid ha vann på pulten der du sitter. Ha gjerne en vannflaske som du fyller på med kaldt vann i pausene. Har man en flaske så tilgjengelig er det mye lettere å drikke igjennom dagen.

 

Hvor flink er du til å drikke vann?

7 Beauty hacks

- Spray bobby pins med hårspray for du setter de i håret, for at de skal sitte enda bedre.

- Knus litt øyenskygge og bland med klar neglelakk for å lage din egen neglelakkfarge.

- Hvis maskaraen din begynner å bli klumpete, bør du legge hele tuben i et glass med varmt vann i 5 minutter. Da blir den smooth som ny! 

- Spray hårspray på en tannbørste for å gre vekk små hår som ikke legger seg ned. Perfekt om du har små babyhår.

- Ha neglelakken i kjøleskapet. Da blir påføring mye bedre, og ikke så klumpete som den fort kan bli. 

- Bruk en kroppsskrubb på leggene før du barberer de. Da får du vekk døde hudceller som gjør at barberingen blir enda tettere, og sjansen for at du får inngrodde hår blir mye mindre.

- Bruk en tskjorte istedenfor et håndkle til å tørke håret. Tskjorten trekker til seg mye mer vann enn et håndkle gjør. 

 

Følg meg på instagram  @stinablogg for daglige oppdateringer! 

 

Slik trener jeg hjemme!

Whoop whoop! Endelig mandag! Håper dere har hatt en fin start på mandagen! Det har virkelig jeg hatt. I dag startet jeg morgenen med en god dose styrketrening i stua. Det er så deilig å gjøre styrke i stua, fordi da kan jeg se utover mot havet samtidig som jeg trener. Det er treningsglede det! I dag ble det 50 squats, 30 leg ups, 40 situps, 20 push ups og 10 minutter med rokkering.  

Nå skal jeg hoppe i dusjen og vaske vekk treningssvetten, før jeg setter igang med tingene jeg må gjøre i dag. I dag skal jeg blant annet filme inn haul videoen fra Østerrike + Tyskland. Jeg shoppet jo en haug med klær, smykker og andre småting, så det gleder jeg meg til å vise dere! 
 

Perfekt sunn jobbsalat!

Etter å ha vært i Italia i sommer, ble jeg litt inspirert på kjøkkenet, og fant på en egen salat. Den ble så utrolig god, at jeg bare må dele oppskriften med dere! Denne salaten metter veldig godt, så den passer både til lunsj og middag.

Den tar heller ikke lang tid å slenge sammen, så denne rekker du å gjøre klar før du drar på jobb / skole om morgenen, og om du skulle være sulten når du kommer hjem fra skolen / jobben er den perfekt å spise da også! 

Dette trenger du:

♥ 3 never ukokt penne pasta

♥1 neve spinat

♥1 neve plommetomater

♥ Parmesan

♥ 2 - 3 skiver parmaskinke

♥ Litt pinjekjerner

♥ Basilikum

♥ Balsamico krem

Slik gjør du:

Kok pastaen som anvist på pakken. Deretter kjøl den med kaldt vann.

Skjær opp tomatene. Riv parmesan. 

Anrett i den rekkefølgen ingredienslisten er skrevet, og avslutt med balsamico krem på toppen. 


 

Håper det smaker! 

 

Følg meg på facebook for å se når jeg legger ut nye blogginnlegg

Ukens spørsmål #122

Siden både du og Per Fredrik er offentlige personer, visste du hvem han var før du ble kjent med han og visste han hvem du var?
- Da vi møttes for første gang hadde jeg null peiling på norske youtubere, og trodde Per Fredrik var en skater eller noe da jeg så han. Der tok jeg feil! Hehe! Men jeg ble veldig glad da jeg så hva han drev med, og hvor flink han var! Per Fredrik hadde hørt at jeg drev med blogging, men på den tiden hadde ikke han så mye peiling på blogging, så det så han fint lite. Hehe! Lurer på hvordan du tar bilder av deg selv til bloggen ute? Du bruker sikkert kamerastativ og fjernkontroll, men hadde vært gøy å lese fordi. Er det ikke kleint om noen går forbi? Har vurdert det selv, men tør ikke! Hehe.
- Når jeg tar bilder til bloggen med kamerastativ og fjernkontroll passer jeg på å stå steder der det ikke er mange mennesker. Da kan det fort bli kleint. Haaaaater når folk går forbi og bare "Jassså, hva ere du driver med a????". Og jeg bare står der og tenker, altså ser du ikke det? Uansett, skjønner godt at du tenker at det kan bli litt kleint. Men trikset er rett og slett å finne et sted der det enten ikke går forbi noen, eller et sted der folk gir litt blanke i hva du driver med, som i Oslo for eksempel. Pleier Per Fredrik å lese alle blogg innleggene dine?
- Ja, Per Fredrik er veldig flink til å lese alle innleggene mine, og følge litt med i bloggverdenen. Syns det er veldig koselig at han følger med, så jeg kan snakke om jobben min uten at han står der som et stort spørsmålstegn. 

 

Hvor har du kjøpt pcen din og kontor pulten din?? Og var det dyrt?
- Macen min fikk av Per Fredrik (herregud så snill han er!). Tror den koster rundt 20k eller noe i den duren. Pulten er fra IKEA så den er ganske billig! Synes du at folk som bruker tre - til fem år, gjerne mer på høyere utdanning, bare "kaster bort" tiden?
- Nei absolutt ikke. Hvis man vil jobbe i et yrke der man må ha høyere utdanning er man jo nødt til å ta høyere utdanning. Men for meg, hadde utdanning vært ganske bortkastet. Men dette kommer så ekstremt ann på hva man vil her i livet. 

 

Har du operert eller tatt noen form for botox ? Eller er du naturlig så pen?
- Takk som syns jeg er pen! Jeg har ikke tatt noe botox / restylane eller noe sånt, jeg har heller ikke operert meg. Er ikke imot operasjoner eller innsprøytninger, men så langt har jeg bare ikke syns det har vært noe for meg. Mulig jeg tar botox når jeg er 40 liksom. Men når man er 23 år er det totalt unødvendig. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Vurderer du/dere å kjøpe et feriehus i utlandet? Har hørt at dere har snakket en del om det i en video
- Tja, vi har lyst til det. Men det blir om mange år, når vi er litt eldre. Akkurat nå holder det i massevis med hus her i Sandefjord. 

 

Føler du at du har forandra deg etter du ble sammen med Per fredrik? føler du har blitt mer rocka, noe som er drit kult
- Hmm.. Jeg har ikke forandret meg noe spesielt egentlig. Jeg har alltid vært veldig rocka i stilen, og som person. Helt siden jeg var 12 har Marilyn Manson vært en storfavoritt liksom. Men jeg tørr nok å vise de mer rocka sidene av meg, etter at jeg ble sammen med Per Fredrik.  

Hvilke interiør/inspirasjonsbrukere følger du på Instagram?
- Jeg følger litt forskjellige. Blant annet @ma_house, @homebymatilde og @emilyanngemma (selv om det ikke er interiør, men hun har veldig kul stil så ville ha henne med). 

 

Hvor kjøpte du den bath bomben?
- Den har jeg kjøpt på Lush. De har alltid så sykt mye fine bath bombs! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Har du gått på sminkekurs eller noe? Fordi du er så flink!
- Hehe, hygggelig at du syns jeg er flink! Nei, jeg har ikke gått på noe sminkekurs. Jeg har rett og slett bare lært fra YouTube videoer, og mange år med å prøve og feile med sminke. 
Jeg lurer på hva du gjør alle de timene du jobber?
- Det varierer fra dag til dag. Men som regel tar jeg bilder, skriver innlegg, gjør research til nye innlegg, filmer inn videoer, redigerer videoer, redigerer bilder, oppdaterer sosiale medier, svarer på mailer, jobber med annonsører, osv. Det er veldig mye forskjellige egentlig. Men veldig gøy og spennende! 

 

Hva skjedde med hunden din?
- Jeg har ikke hatt noe hund på mange år. Men du mener du kanskje de border collie hundene som har vært på bloggen min? De er pappa sine. 


 

Hvor mye er du og PF sammen i løpet av en dag? Hvordan deler dere på husvask, hagearbeid, rydding, matlagning osv?
- Vi står alltid opp sammen og spiser frokost mens vi ser på noen av favorittprogrammene våre. Midt på dagen når vi skal spise lunsj er vi også med hverandre, og på kvelden er vi med hverandre. Vi ser hverandre også mye her og der i løpet av dagen. Så totalt er vi nok mye med hverandre, og siden vi begge jobber hjemmefra fungerer det veldig bra med jobbene våre. 

Når det kommer til husvask, rydding og matlaging er dette noe vi deler på å gjøre. Så det gjør vi når vi rekker i løpet av dagen. Vi har hushjelp som gjør all den store husvasken. Så det er bare småtingene vi trenger å gjøre selv. Når det kommer til hagearbeid er det jeg som gjør det meste av det, siden jeg liker å holde på med blomstene. Per Fredrik hjelper selvfølgelig om jeg spør, men det er sjeldent det er noe mer å gjøre enn å bare vanne over blomstene. Hehe! 

 

Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"?

 

Følg meg på facebook for å se når jeg legger ut nye blogginnlegg

 

Derfor elsker jeg søndagsmorgener

Søndager har virkelig blitt min faste slow-morning dag. Det er den dagen jeg virkelig tar meg god tid om morgenen til å nyte en kaffe, gjerne mens jeg leser et magasin og ser ut mot havet fra stua. Det er så utrolig deilig å bare begynne morgenen skikkelig rolig. Dessverre rekker jeg ikke det hver eneste dag, men det tror jeg at er like greit. Da setter jeg ekstra pris på det, når jeg først kan ta det med ro om morgenen. 

​ 
Nå skal jeg sette igang og planlegge uken. Jeg må virkelig få kommet meg en tur på IKEA for å kjøpe flere kleshengere (jaaa, jeg har shoppet litt for mye i sommer, så nå har jeg ikke flere ledig), pluss at jeg vil ha et større skrivebord. Jeg kommer til å fortsette og beholde alt, bortsett fra toppen som jeg bytter i en lengre, så jeg får enda bedre plass å jobbe på.

Men, først må jeg sette igang med å gå igjennom spørsmålene som har kommet inn denne uken, og svare på de! Ukens spørsmål har jo blitt en fast ting som jeg har gjort over 120 søndager på rad, så kan ikke slutte nå. Hehe! 

 

 

Følg meg på instagram  @stinablogg for daglige oppdateringer! 

Mitt beste eBay innkjøp - Noensinne!

I løpet av tiden som jeg har handlet på eBay har jeg kjøpt mye forskjellige, alt ifra solbriller til sugerør. I dag tenkte jeg å fortelle dere om det beste kjøpet jeg noensinne har gjort på eBay. Dette produktet har hjulpet til å redde huden min, og derfor vil jeg virkelig anbefale det til dere!

Produktet er fra Sør-Korea der de er kjent for å være ekstremt strenge med kosmetikk, de bruker kun naturlige ingredienser og de tester ikke på dyr. Produktet jeg kjøpte heter "Skin food" og er små plaster til å ha på kviser. I flere år har jeg slitt med kviser, og jeg har brukt mange forskjellige produkter for å minske kvisene. Mye har hjulpet, men når jeg først får en kvise er den der som regel i 2 uker, eller mer. Så selv om jeg kanskje ikke får kviser så ofte, blir de der så lenge at jeg alltid har en del kviser. 

Men, ikke nå lengre! Hver kveld går jeg nøye over ansiktet mitt, og tar på plaster hvor enn det måtte være tegn til en kvise. Det som plasteret gjør er at den suger ut alt av det som er inne i kvisen, og gjør at kvisen blir helt flat og leges veldig fort. Som regel blir små og medium kviser helt borte i løpet av natten, og sånne ekstremt store og vonde blir som regel borte i løpet av et par dager. 

Det som også er genialt er at her slipper man faren med å få arr etter kviser. Vanligvis har man litt for lett med å skvise ihjel en kvise, men siden den blir borte så fort rekker man ikke å skvise den, og dermed unngår man faren for arr. Amazing. 

Uansett folkens, dette er ikke noe jeg tjener penger på, men bare et lite tips til alle der ute som sliter med kviser. Jeg vet hvor sykt kjipt og vondt det er å ha kviser, og håper dette kan hjelpe dere! Produktet kjøper du HER 

Totalt forskjellige søsken

I går hadde jeg en skikkelig sister-date! Søsteren min og jeg dro ut i Drammen på Anchas Bodegas for å spise tapas. Det er jo altfor sjeldent vi får vært med hverandre, bare vi to. Som regel når vi er med hverandre er det alltid både kjærester og barn med, men i går var det bare oss to, og det var skikkelig koselig!

Det er så rart med det å ha en søster som jeg har vokst opp med, fordi vi kjenner hverandre så utrolig godt, og vi har sett hverandre siden vi var bittesmå. Så alltid når vi er sammen blir det masse skravling om alt mellom himmel og jord, og en haug med latter.  

Hehe, en ting som er litt morsomt, er hvor ulike vi er. Både utseendet og personlighetene våre er totalt forskjellige. Men til tross for masse forskjelligheter er vi veldig gode søsken venninner, og det er jeg veldig glad for! 

I alle fall, i går dro vi på Anchas Bodegas som er en veldig populær tapas restaurant i Drammen, og jeg forstår veldig godt hvorfor. Til tross for at vi måtte vente typ 40 minutter før vi fikk et bord, var både kundeservicen og maten ekstremt bra. Er du i nærheten av Drammen en gang og har lyst på litt tapas, er dette et sted du bør teste ut! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fine søsteren min som nettopp har blitt helt blond! 


Nå er det straks tacokveld med gutten min, og jeg gleder meg skikkelig til å nyte fredagskvelden. Håper dere får en fin kveld! 

 

 

Følg meg på snapchat "stinablogg" for oppdateringer som ikke kommer på bloggen. 

Slik blir rosene ekstra fine!

Endelig helg! Nå har jeg nettopp vært innom blomsterbutikken og handlet inn en rosebukett for helgen. Som dere sikkert har fått med dere så elsker jeg rosa roser! Det er nesten et must for meg å ha roser i hjemmet, hvis ikke føler jeg at det blir så lite av rosa farger. Om dere skjønner?

I dag tenkte jeg uansett å gi dere et par tips på hvordan dere kan få rosene til å se ekstra fine ut. Noe som jeg alltid gjør når jeg kjøper roser er at jeg binder de opp i en bukett, så de holder seg fine sammen når de står i vasen. 

Når jeg har bundet de pleier jeg å ta vekk blader som ser litt "slitne" ut. Gjerne de som har litt brune flekker på seg. Til slutt skråsnitter jeg de og setter de i vase. 

Utrolig hvor mye glede litt blomster kan gi! Så unn dere en fin liten bukett med roser i helgen, og nyt synet! 

 

Følg meg på facebook for å se når jeg legger ut nye blogginnlegg

Viktig å vise hele sannheten

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For meg har det alltid vært viktig at denne bloggen skal vise meg, og hvordan jeg ser på livet, og mine interesser. Og selv om jeg personlig syns at blogging er drømmejobben, og jeg kunne ikke vært mer lykkelig over at jeg kan leve av bloggen, er det viktig for meg å vise at alt ikke alltid er en dans på roser. Ja, som blogger velger man å stille seg i rampelyset som en offentlig person, og da får mange meninger om en.

Men, selv om dette, betyr det ikke at fordi jeg er blogger, så er jeg ikke et menneske med like mye følelser som alle andre. Bare fordi jeg er blogger, så betyr det ikke at jeg skal være fullt rustet til å tåle andre meninger 24/7. Altså, til vanlig har jeg null problem med det, og da tenker jeg ikke over det er sekund. Men i går, da jeg skrev gårsdagens innlegg, hadde jeg en litt vanskelig dag bloggmessig, og det var en sånn dag hvor alle andres meninger blir for mye for meg. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så ja, jeg vet ikke helt hvor jeg vil med dette, annet enn å bare forklare at det å være blogger er ikke alltid bare-bare, slik som de fleste tror. Jeg tror alle har dager i sin jobb der jobben ikke alltid er like lett. Men det er ikke så mange bloggere som tørr å snakke om dette, og derfor syns jeg det er viktig å få det frem i lyset. Uansett, blogging er drømmejobben og jeg er utrolig glad og takknemlig for at jeg har muligheten til å ha en slik jobb. 
 

Følg meg på facebook for å se når jeg legger ut nye blogginnlegg

Den negative siden med å blogge

Å lære seg og gi blaffen i kommentarer man får, er vanskelig. Jeg har blogget i over 6 år, og på denne bloggen har jeg mottatt 115'634 kommentarer. På instagram har det kommet inn over 54'400 kommentarer, og på YouTube har det kommet inn 31'684, totalt blir dette 201'718 forskjellige meninger om meg. Det sykeste er at jeg har faktisk lest 95% av alle kommentarene. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette har gjort at jeg har noen dager der jeg hele dagen ikke får gjort en eneste dritt, fordi uansett hva jeg prøver å jobbe med, er det en eller annen kommentar i bakhodet mitt som sier at dette blir feil. Prøver jeg å ta på en hvit fin topp jeg nettopp har kjøpt, kommer kommentaren om at den toppen så jeg helt jævlig stygg ut med, og at jeg virkelig ikke burde bruke den.

Prøver jeg å skrive et innlegg om 12 ting jeg er syns er morsomt med sommeren, kommer det frem en kommentar i bakhodet mitt "å herregud, ikke bare lag 12 ting innlegg, det er så jævlig kjedelig", prøver jeg å skrive litt om hverdagen min kommer det frem en kommentar i bakhodet mitt som sier "hvem faen bryr seg om du spiste ute med en venninne i dag? Skriv noe interessant som folk faktisk bryr seg om".

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter å ha lest 201'718 antall kommentarer kan jeg ærlig si at jeg har blitt litt sprø av det. Det er selvfølgelig ikke hver dag jeg føler på stresset av kommentarer. Men noen dager, som i dag, føler jeg ekstra på det, og alt jeg som jeg har lest den siste tiden blir slengt rett i trynet mitt. 

Se for deg at du kommer på jobb. Før du i det hele tatt rekker å sette deg ned ved pulten din, er det allerede over 50 mennesker som står der og skal fortelle deg at du ikke har kledd deg riktig for jobb i dag, at det du gjorde i går var helt feil, at du burde ikke bruke den leppestiften fordi den kler deg ikke, at du burde farge håret fordi du er finere med en annen hårfarge og at hvem som helst kan gjøre jobben din og om du ikke gjør det 110% perfekt fortjener du ikke en eneste krone du tjener. 

Litt sånn er det å være blogger.

ALLE skal ha en jævla mening om hvordan jeg skal se ut, hvordan jeg skal skrive denne bloggen, hvordan jeg skal leve livet mitt og hvordan jeg skal oppføre meg. Å få alles meninger hele tiden er faktisk ganske slitsomt til tider. Ofte har jeg dager der jeg blir så utmattet at jeg må legge meg i senga midt på dagen, og bare ta en total time out fordi jeg er så sliten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Man kan jo si; kan du ikke bare slutte å lese kommentarer da? Vel, jeg har prøvd. Herregud jeg har prøvd. Tidligere hadde jeg sånn at alle kommentarer måtte manuelt godkjennes, fordi jeg ville luke vekk stygge kommentarer. Men, for en måneds tid siden skrudde jeg det av, sånn at jeg ikke lengre måtte lese kommentarer som kom inn. Men, det tok ikke lang tid før jeg fikk kjeft i kommentarfeltet at jeg måtte faen meg klare å svare bloggleserne mine, det er jo tross alt de som gjør at jeg kan leve av bloggen. Så da begynte jeg å lese kommentarer igjen, så jeg ikke skulle være en dårlig blogger som ikke brydde seg om leserne sine. 

Så da sitter jeg her da, og har en sånn dag. En sånn dag hvor jeg holder på å bli ganske sprø av alle andres meninger. En sånn dag hvor jeg har bare lyst til å be hele jævla verden om å holde kjeft og bare la meg være meg. 

Slik lager jeg min favoritt grønn juice!

På mandag kjøpte jeg min første juicer noensinne, og jeg har blitt helt hekta! Som jeg skrev i innlegget på mandag om juiceren, så skal jeg anbefale alle oppskrifter jeg tester ut som jeg liker, og i dag kommer den første! Denne juicen er en skikkelig vitaminbombe, og den er ufattelig god! 

Dette trenger du:

♥  2 epler  ♥  1 appelsin  ♥  En håndfull mynte  ♥  1/2 agurk  ♥  1-2 never spinat  ♥  1/2 lime

Slik gjør du:

♥ Skjær av skallet på appelsinen og limen

♥ Del eplene opp i båter som passer juiceren

♥ Ha alt oppi juiceren, and let it juice! 


Server med sugerør i en juice / smoothie kopp. Selv liker jeg veldig godt glasset som er på bildet under, da det er så fint og praktisk å holde i! 

Tips: Gjør alle ingrediensene helt klare kvelden i forveien, og sleng det oppi juiceren om morgenen før du reiser på jobb / skole så har du en fantastisk god juice å ha med i handa, som gir deg en sprek start på morgenen! 

 

Følg meg på instagram  @stinablogg for daglige oppdateringer! 

Trend alarm: Chokers

reklamelinker

Den siste tiden har "chokers" blitt utrolig "inn" blant moteguruer, som Kardashian søstrene og store bloggere / youtubere. Selv har jeg nesten ikke funnet noen kule chokers her i Norge, men da jeg var i Østerrike fant jeg endelig noen skikkelig kule! Chokers er jo veldig inspirert av 90 tallets trender, og jeg digger det! 

Siden jeg vil tro at jeg ikke er den eneste som syns det er vanskelig å finne noen kule chokers her i Norge, har jeg googlet en del rundt, og nå har jeg funnet en side som selger en haug utrolig kule chokers! De har også 20 % på alle varer (ikke salgsvarer), så her kan du spare mye penger!

Bare husk å bruke rabattkoden "Augusti20" når du kommer i kassa. Koden er bare gyldig noen dager til, så her må du være kjapp! Prisene på chokersene er også overraskende rimelige! De varierer mellom 84,- og 212,- kr  (inkludert rabatt). Linker til produktene er under bildene


1 - HER  /  2 - HER  /  3 - HER

4 - HER  /  5 - HER  /  6 - HER

7 - HER  /  8 - HER  /  9 - HER

 

Hva syns du om trenden chokers?

 

Følg meg på snapchat "stinablogg" for oppdateringer som ikke kommer på bloggen. 

Vlog fra vi var i Østerrike + Tyskland!

I forrige uke var Per Fredrik og jeg i Østerrike og Tyskland, og vi opplevde så mye kult! Vi var blant annet på City Zoo, jeg shoppet masse, Per Fredrik sang forran 70´000 mennesker og vi fikk møte Dee Snider fra Twisted Sister. Mens vi var på tur vlogget jeg en god del, og resultatet kan du se i videoen under! 

Abonner gratis på YouTubekanalen min for å se når jeg legger ut nye videoer! 

12 Triks for å bli sunnere

♥ Spill Pokemon. Som dere sikkert har fått med dere er man nødt til å gå veldig mye for å fange Pokemon i spillet Pokemon Go. Derfor kan det være smart å bruke spillet som en måte å komme seg ut og få noen ekstra skritt i løpet av dagen. 

♥ Bytt ut brus og energidrikker med vann. Kroppen trenger 1,5 - 2 liter vann hver dag, og derfor kan det være lurt å alltid ha med seg en vannflaske i veska og liggende på jobb pulten, så du har vann tilgjengelig. 

♥ Sov nok. En voksen person bør sove 7-8 timer hver natt, og en ungdom bør sove 8-9 timer hver natt. Dette er så ekstremt viktig for alle deler av kroppen din. Så pass på å få en god natts søvn, og husk å ha mobilen på lydløs så den ikke forstyrrer nattesøvnen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♥ Lag din egen juice. Sliter du med å få i deg nok frukt og grønnsaker? Da kan løsningen være å lage en egen juice, fullstappet med alle vitaminer kroppen din trenger. PS; kommer til å legge ut oppskrifter på flere juice´r fremover, så bare følg med! 

♥ Ikke ha godteri / junkfood i huset. Sjansen for at du begynner å spise godteri eller junkfood når søtsuget slår inn, øker ekstremt om du har godteri / junkfood i huset. Ha heller noen gode sunne alternativer liggende som du heller kan spise.  

♥ Stump røyken og kast snusen. Det er vel ingen hemmelighet at røyk og snus er ille for kroppen din. Så hvorfor fortsette å kaste bort haugevis av penger, og ødelegge helsen din? Nei folkens, stump røyken og lev lengre.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♥ Sett deg som et mål at du skal gå et minimum antall skritt hver dag. De fleste nye mobiler har skritttellere, som gjør at du enkelt kan følge med på hvor mange skritt du tar. På iPhone er dette "helse" appen. Bare pass på at mobilen ligger i lomma, og ikke i veska da det gjør at den noen ganger ikke får med seg alle skrittene hvis den ikke ligger i lomma. Se gjerne på hvor mange skritt du vanligvis tar, og bestem deg for å øke det til et visst tall. 

♥ Hold godteri til en dag i uka. Å spise litt godteri på lørdagene er langt ifra noe skadelig. Men å spise godteri hver eneste dag derimot, det kan være skadelig for kroppen over tid. Derfor kan det være smart å bestemme seg for at du skal spise godteri kun en dag i uka. 

♥ Vær aktiv i pauser på jobben / skolen. Når man går på skole, eller har en kontorjobb kan det fort bli mye tid der man sitter stille. Derfor er det viktig at du får beveget deg når du har muligheten. Bruk alle jobbpauser til å gå ut og trekke inn masse frisk luft, og bevege kroppen. Spis gjerne lunsjen ute så du får ekstra mye frisk luft. Du kommer til å føle deg som et nytt menneske med masse mer energi om du gjør dette!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♥ Alltid spis deg mett på mat før du skal spise godteri. Da er sjansen for at du overspiser deg på godteri mye lavere, siden du allerede er mett fra før av. 

♥ Noen enkle metoder for å øke aktiviteten er; gå til jobben / skolen (dersom det er for langt å gå hele veien kan du parkere eller hoppe av bussen et stykke før jobben). Gå tur med hunden din / naboens. Støvsug huset hver eneste dag, da må du bevege kroppen mye, og som en bonus får du det ekstra rent! Gå til og fra matbutikken. Her får du både kondisjon + styrke når du bærer tunge poser hjem. 

♥ Alltid tenk at du skal få i deg proteiner og grønnsaker i hvert måltid. Proteiner kan du få fra kjøtt, fisk, bønner, meieriprodukter, osv. 

 

Følg meg på instagram  @stinablogg for daglige oppdateringer! 

7 Beauty hacks

♥ Putt fingeren i munnen og dra den ut når du lager en trutmunn, etter du har påført leppestift, for å unngå at det havner leppestift på tennene. 

♥ For ekstra holdbarhet på leppestiften, bør du pudre leppene etter første strøk med leppestift, for så å legge et nytt lag leppestift på toppen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♥ Påfør tørrshampo om kvelden, istedenfor om morgenen når du skal fikse deg. I løpet av natten vil tørrshampoen fordele seg godt over håret, og du vil få et jevnere resultat med mer volum. 

♥ Leg litt bomull eller en bomullspad i rouge / bronzer pudderet for å unngå at det skal knuse når du er på tur. Genialt om du skal reise. 

♥ Når du renser huden om kvelden er det viktig å få vekk all sminke. Vær obs på at ikke alle rensegeleer og såper fjerner alt, så gå gjerne over 2 ganger for å fjerne alt. Dette gjelder spesielt de som bruker mye sminke. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♥ Jenteparfymer har en tendens til å bli borte igjennom dagen. Så for at du enkelt skal kunne påføre ekstra parfyme, bør du kjøpe en liten parfymeflakong. Det er en liten reisesprayflaske som man kan putte sin egen parfyme i, og som bruker 1/5 av plassen til en vanlig parfyme.

♥ Gå over med et pinsett på vippene for å separere de etter at du har påført maskara, for å fjerne klumper. 

 

 

Følg meg på snapchat "stinablogg" for oppdateringer som ikke kommer på bloggen. 

Slik så stuen ut før vi flyttet inn!

Nå er det litt over 3 måneder siden vi overtok huset, og ekstremt mye har skjedd siden den gang. Nå som stua endelig er helt ferdig, tenkte jeg å vise dere litt før og etterbilder av hele stua. Før bildene er de som var i finn annonsen, så møblene var de tidligere eierne sine. I stua ser ting veldig annerledes ut nå enn hva de gjorde før. Noen av endringene vi har gjort er å bytte hele gulvet, dette ga stua en helt ny look og det ble mye mer lyst og i den stilen jeg personlig liker. OLYMPUS DIGITAL CAMERAVi har også byttet ut hele kjøkkeninnredningen, med en hvit innredning. Skal vise dere før og etter bilder av kjøkkenet etterhvert når det er 100% ferdig! Vi har også skiftet ut ovnen som stod igjen fra før av, med en hvit og svart ny ovn som passer inn i vår stil. 


OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så som dere ser er det virkelig en stor forskjell i hele stua. Vi har også gått for hvite møbler som gjør rommet mer åpent, og så langt har vi ikke hengt noe opp på veggene. Mulig det kommer etterhvert, men det tar vi veldig som det kommer. 

Å gjøre alle disse endringene har tatt mye tid og ikke minst penger. Bare oppussingen alene tok over en måned. Å kjøpe et hus og innrede det selv har vært en utrolig spennende og fin prosess, og jeg er veldig glad for at kjæresten min og jeg var enige om alle tingene når det kom til interiør, så det ble slik vi ville ha det. De fleste av møblene er fra IKEA, rett og slett fordi det er så enkelt og greit å handle der. Men om du skulle lure på hvor noe er fra, er det bare å spørre i kommentarfeltet, så skal jeg svare så godt jeg kan! 


Stor forskjell eller hva?

Den perfekte kjolen

Affiliatelink

Ah, denne kjolen folkens, den er bare så utrolig fin! Dere husker kanskje jeg såvidt viste den forrige uke? Vel, nå tenkte jeg å vise den litt mer ordentlig, så dere kan se hvor fin den er. Syns det er så fint med blonder, også gjør den at både pupper og rumpe blir on point, uten at det blir slutty. Helt perfekt!

Den er også veldig stretchy i stoffet, så det gjør at den både sitter som et skudd, men den er også behagelig! Ingen tvil om at denne kommer til å bli brukt mye fremover! Det som er så fint er at den kan brukes til alle mulige festanledninger, også er den veldig fin på selfies (haha!).  

Nå får du den for kun 399,- ved å trykke HER. Er du smart, bestiller du den nå, så du har den klar for helgens festligheter! 

Har instagram ødelagt snapchat?

Okey, hva skjer med at det har blitt mystory på instagram? Altså, for noen år siden var Vine ekstremt populært frem til instagram åpnet muligheten for å kunne laste opp videoer, kort tid etter raste Vine ned i popularitet, og nå er det nesten ingen som bruker Vine lengre. Nå som Instagram har åpnet mulighetene for å kunne legge ut mystory, er jeg spent på hvordan snapchat vil utvikle seg fremover.

Selv elsker jeg snapchat, og bruker det for å kommunisere med dere! I tillegg har de også alle mulige morsomme filtre, som redder selv det mest slitne trynet, og gjør at det ser faboulous ut (ja, jeg snakker om meg kl 23 om kvelden etter en lang dag med jobb). 

Men nå som mystory har kommet på Instagram er jeg veldig spent på å se hvordan det kommer til å bli brukt. Kommer man til å gidde og bruke det, eller blir det bare ting som er der, men som man ikke helt bryr seg om? Jeg testet ut mystory selv i stad, og syns det fungerte veeeeeldig likt som Snapchat sin. Så tja, da vil jo tiden vise om Instagram kommer til å utkonkurrere Snapchat slik som de gjorde med Vine. 

Hva tror dere? Har Instagram ødelagt Snapchat?

 

Følg meg på instagram  @stinablogg for daglige oppdateringer! 
Følg meg på snapchat "stinablogg" for oppdateringer som ikke kommer på bloggen. 

Slik skal jeg bli sunn igjen

/ reklamelink

Etter en sommer med litt for mye usunn mat, er jeg virkelig klar for å komme inn i sunnere vaner igjen. Da jeg var i Østerrike ble jeg helt hekta på juicing, og i dag har jeg vært ute og kjøpt en egen juicemaskin.

Å juice er jo genialt for å få meg nok grønnsaker og frukt, også er det jo ekstremt godt! Herregud, det smaker 100x bedre enn brus og ferdig smoothies man kjøper på butikken, også er det jo mye sunnere også. 

Jeg testet ut en oppskrift med en gang jeg kom hjem, for å sjekke hvordan maskinen fungerte. Og jeg må bare si WOW, den lagde virkelig juicen på 1-2-3, og enda fortere enn det også. Det var bare å slenge oppi grønnsakene og frukten i toppen av den, og før jeg visste ordet av det var det masse juice i beholderen. Genialt.

Ingen tvil om at dette kommer til å bli min faste midt-på-dagen sunnkos. Dette er jo perfekt som etter skolen / jobben måltid, så fremover kommer jeg til å teste ut forskjellige oppskrifter og dele de med dere! 


 

Var også mye lettere å gjøre den rent enn hva jeg hadde trodd. Har hørt at mange sliter veldig med å gjøre rent sine, og står gjerne i 20 min etterpå. Den her tok det maks 2 minutter å gjøre helt ren. Helt fantastisk! 

Fant forresten maskinen på nett også, om noen av dere vil slenge dere på og bli sunne sammen! Dette er en litt mindre versjon, men den er en del billigere, så stor tommel opp for det! Du finner den HER

 

Har du testet ut juicing før?

 

Følg meg på facebook for å se når jeg legger ut nye blogginnlegg

Dette endrer så mye!

Nå er jeg endelig tilbake i Norge! Og kan starte uken hjemmefra. Per Fredrik og jeg reiste fra Tyskland i går, og kom hjem sent i går kveld. Så rakk ikke å oppdatere dere når vi kom hjem! På denne turen har jeg virkelig fått sett og opplevd så utrolig mye kult, og jeg sitter igjen med så utrolig mye inspirasjon at jeg kjenner det kribler i fingrene mine etter å begynne og jobbe hjemmefra igjen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Selv om dagene har vært ganske hektiske, spesielt for gutten min siden han har måttet jobbe masse, har det fortsatt føltes ut som en liten ferie, og det har vært veldig deilig! Hodet mitt har også vært skikkelig inspirert de siste dagene, og jeg har kommet på masse gode ideer.

Til blogginnlegg + business ideer. Siden jeg jobber for meg selv, er det alltid viktig å komme på nye forretningsideer som gjør at jeg kan gjøre jobben min enda bedre, og få mer ut av den. Så jeg prøver alltid å tenke ut nye metoder som gjør at jeg kan gjøre bloggen enda bedre for dere. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Noe som dere kanskje ikke har fått med dere, er at jeg på hele turen blogget nesten bare fra mobilen min. Og det er noe jeg nesten aldri har gjort, noensinne. Men herregud så enkelt og gøy det var! Da kunne jeg liksom legge ut ting som skjedde i hverdagen min når det skjedde.

Til vanlig må jeg alltid hjem eller så må jeg ha med pcen og sette meg ned et sted, legge over bilder og masse stuk for å kunne blogge. Mens på mobilen går det superkjapt og enkelt. Så det tror jeg definitivt jeg kommer til å fortsette og gjøre flere ganger, når jeg skal blogge om hverdagslige ting som skjer. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg kommer jo selvfølgelig til å prøve og holde kvaliteten på innleggene så høy jeg klarer. Men samtidig syns jeg det er noe sjarmerende og ekte med det å blogge fra mobilen når ting skjer. Da blir liksom ting mye mer ekte, og man kan snakke rett fra levra om situasjonen. Er dere ikke enige? 

Nå skal jeg i alle fall sette meg ned og planlegge uken, og gjøre meg klar så jeg får mest mulig ut av den. En ting som står på ønskelista denne uka er definitivt å kjøpe en juicer, og lage masse gode juicer. Etter at jeg ble helt hekta på juicing etter at jeg var innom en juicebar i Østerrike 145918 ganger er jeg bare nødt til å kjøpe en egen! 

 

Følg meg på instagram  @stinablogg for daglige oppdateringer! 

12 Fordeler med å være lav

// reklamelink

Å være lav er ikke alltid bare-bare. Du rekker aldri opp til noe som helst som er i hyller, buksene du kjøper er alltid for lange, og du blir alltid spurt om legg når du skal kjøpe vin på polet. Men, det er også mange fordeler med å være lav, og her er noen av de! 

 

- Du får nesten alltid stå forrerst på skolebilder. Fordi du bare blir borte om du står bakerst med de høye kidsa.

- Du får alltid plass til å sove på sofaen. Veldig digg når man sover over hos venninner!

- Du kan alltid ha på så høye hæler du vil uten at du blir høyere enn kjæresten din. Score!

- Du kan komme unna med nesten alt fordi du er lav, så tenker folk at du er søt og uskyldig. Jepp, enkelt å lure seg unna ting når man er lav.

- Du kan sove veldig komfortabelt på busser, fly og tog. Fordi et sete er som en stor seng når man er lav. 

- Du trenger aldri å bøye deg når det er lave tak. Og du blir automatisk mye bedre enn alle andre i limbo.

Kjolen min finner du HER

 

- Du kan kjøpe klær i barneavdelingen hele livet. Veldig kjekt når man skal ha bukser, for da sparer man fort mye penger!

- Du har alltid god benplass når du sitter i biler og på busser. Deilig å kunne strekke seg ut, mens høye må sitte sammenkrøket. 

- Du ser yngre ut. Det er selvfølgelig litt kjipt å alltid måtte vise legg på polet, og man kan bare glemme å få kjøpt noe før man er gammel nok. Men, på den positive siden så ser vi ut som vi er 20 når vi er 30, så tommel opp for det!

- Du kan ligge alle veier i en dobbeltseng, og du har ekstremt god plass.

- Du tar mange flere skritt enn høye for å komme deg et sted, dermed forbrenner du mye mer, og holder deg alltid i form! 

- Du slipper at folk ser opp i nesa de. 

 

Er du høy eller lav?

Følg meg på facebook for å se når jeg legger ut nye blogginnlegg

Slik så walk in closet ut før vi flyttet inn!

Nå som walk in closet mitt er 100% ferdig tenkte jeg å vise dere litt før og etterbilder av hvordan det var før vi flyttet inn. Som dere kan se så var rommet et barnerom før, med hyller og et annet skap. Så vi har gjort veldig store forandringer.

Vi begynte med å bytte gulvet da gulvet som var der fra før veldig mørkt, deretter har vi revet ut gamle skap og hyller, og satt inn IKEA skap. Vi har også satt på topper oppå skapene, så det ikke ble en tom plass oppå skapene. 

PS; har ikke vidvinkel linse, så måtte sette sammen bilder for å vise helheten av hvor stort det er. 

Ganske stor forskjell eller hva? Tenkte også å vise dere litt bilder av før / etter av resten av huset også. Stua er jo helt ferdig, så den kommer i neste runde! 

 

 

Følg meg på snapchat "stinablogg" for oppdateringer som ikke kommer på bloggen. 

Ukens spørsmål #121

Hvor gammel er Per Fredrik? Er han eldre enn deg? Eller er dere like gamle?
- Han er 29, så han er litt eldre enn meg, og det syns jeg egentlig bare er veldig fint. Siden jeg har etablert meg litt mer enn de på min alder, fordi jeg ikke tok noe videre utdanning, hadde det vært veldig kjipt for meg om Per Fredrik var like gammel som meg og fortsatt under utdannelse. 

Hvor i verden vil du reise nå?
- Akkurat nå; Hjem. Nå har Per Fredrik og jeg vært i Roma, Hamburg og Vienna de siste par ukene, så nå blir det veldig deilig å komme hjem igjen og bare komme tilbake til hverdagen. 


 

Kan du lage en "fitness routine"?
- Ja det kan jeg gjøre! 


Hvilken bil har dere? Deler dere på en, eller har dere hver sin?
- Akkurat nå er det kun Per Fredrik som har bil, så vi deler på den. Han har en Mercedes Benz E-350 2010modell.Kan du lage en "what I ate today"-video (bare søk opp på yt)?
- Vet du hva? Jeg elsker å se de videoene selv, og får alltid masse inspo av å se sånne videoer, så kanskje jeg skal lage en selv også! Kan du lage roast your self challenge video, på YouTubekanalen din?
- Hehe, vel jeg har tenkt på det, fordi jeg syns det er veldig gøy å se. Men samtidig så er det jo å be om å få dritt slengt etter seg da, så er litt usikker på om det hadde vært så gøy å gjort det. Haha! 
 

Hva liker du best med der du bor nå?
- At det er rolig rundt meg, og at det ikke er noen naboer rett ved. Også at huset til Per Fredrik og meg har blitt så fint. Kunne ikke vært mer lykkelig over at jeg bor med kjæresten min, og at vi har det så bra der vi bor! Også er det jo ekstremt digg å ha walk in closet pluss eget rom til kontor + sminke. 
Kan du lage en sminkevideo?
- Det kan jeg gjøre! Men lagde en sminkerutine på sommersminke for ikke så lenge siden, så du kan jo se den? Du finner den HER. Eller så tenkte jeg også å lage en back to school sminkevideo til dere nå snart også. Hva tenker dere om det? 

 

Hva synest du om håret til Per Fredrik? Liker du gutter med langt hår eller vil du at han skal klippe seg?
- Jeg elsker håret til Per Fredrik. Det er så utrolig fint og langt! Syns absolutt ikke han skal klippe seg noe kortere.

SAMSUNG CAMERA PICTURES 

Hva tenker du om permanent bryn behandling? Syns du det ser naturlig ut?
- Det kommer ekstremt ann på hvem som har gjort behandlingen. Jeg har sett ekstremt mange med bryn som er tatovert rett på og som er ut som to streker. Det er ikke så veldig lekkert. Men jeg har også sett blant annet en svensk blogger som jeg dessverre ikke husker hva heter akkurat nå, som hadde tatt det og fått skikkelig fine bryn.

Der det var tegnet brynshår som streker, og det var skikkelig fint og så veldig ekte ut. Så igjen, det kommer ekstremt ann på hvordan arbeidet er blitt utført. Om du vurderer å ta det anbefaler jeg deg å gjøre skikkelig research før du gjør det, så du ikke får dårlige bryn. 

 

Hvilket rom i huset oppholder du deg mest i i løpet av en dag?
- Det er uten tvil på kontoret mitt. Der sitter jeg som regel å jobber fra 09:00 - 21:00 med noen små pauser i mellom. 

Jeg lurte på, hvilken svenske youtubere er dine favoritter?
- Therese Lindgren og Kissie er definitivt favorittene når det kommer til svenske youtubere! 

 

Hvor er buksen din fra? Har de en nettbutikk ? 
- Den kjøpte jeg i Østerrike. Så har ikke noe link til deg dessverre! 

Må bare spørre,selv om jeg ikke forventer et ærlig svar. Bruker du og PF noen form for rusmidler? Hasj eller noe?
- Nei absolutt ikke. Vi begge er veldig imot all form for narkotika, og holder oss helt unna sånt. Vi drikker vin og koser oss med det, men that is it. 

 

Kan du ha innkjøpsvideo fra Østerrike?
- Ja, det kan jeg ha! Shoppet veldig mye mens jeg var der, så det kan bli en kul video! 

 

Kan du lage en video der du snakker svensk?
- Tja, kanskje det! Er som regel flinkest i svensk når jeg snakker med andre svensker. Men vi kan jo se ann hva jeg får til! Jeg lagde en language challenge for en liten stund siden der jeg snakket noen setninger på mange forskjellige språk, blant annet svensk, så dere kan jo sjekke ut den imens. Dere finner den HER

 

 

 

Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"?

 

Følg meg på instagram  @stinablogg for daglige oppdateringer! 

En sinnsyk dag!

Herregud for en dag dette har vært! Først begynte vi dagen grytidlig og stod opp 06:00 for å dra til Wacken sammen med Dragon Force. Deretter var det lydprøver og masse sånt jeg ikke har peiling på. Haha!

Kl 12:00 gikk bandet på scenen og på de siste sangene var Per Fredrik med å synge. Det var helt sinnsykt mye metallfans som kom for å se på. Vil tippe det var rundt 70'000, så det er ganske heftig mange!

Jeg kan ikke få sagt hvor stolt jeg er av kjæresten min som er så flink! Har filmet en god del fra scenen som kommer i en vlog på onsdag, så kan dere se hvor flink han er!

Etter konserten (som var helt sinnsyk rå) var det meet and greet der fans fikk møte Per Fredrik og bandet. Steel Panther satt også ved siden av og hadde meet and greet. Så jeg fikk møtt de. Utrolig kult siden de er et lættis band men veldig kult!

Men, noe som nesten er like sykt som at gutten min sang forran så mange, er at jeg fikk møte Dee Snider fra Twisted Sister. Det er et band jeg har vært ekstremt stor fan av i over 10 år. Så det var helt utrolig kult å møte han!

Tidenes søteste dyr!

I går hadde vi en del ledig tid før flyet gikk så vi besøkte en zoo som ligger midt i sentrum av Vienna.

 

Jeg er jo utrolig glad i å se på fine dyr, og Per Fredrik er like glad i det. Så det passet oss midt i blinken!

Med en gang vi kom inn på akvariet var det en åpen tank der man kunne kose med fiskene. Jeg var altfor pyse så jeg turte ikke å ta på de, men Per Fredrik koste masse med de!

På taket av zoo'en var det en restaurant som hadde utsikt over hele byen, og den utsikten var mildt sagt helt rå!

Ser dere fisken? Den er lik som den Doris fisken fra "finding Nemo"

Herregud så søt denne apen var! Den løp forbi flere ganger så jeg fikk nesten klappet den.

Haha. Liten som jeg er krøp jeg under en inngang så jeg kunne se inne i akvariumet fra "innsiden"

Rundt i hele bygget var det maur som gikk rundt i alle rekkverkene. Ble ganske freaket ut når jeg først så det og skjønte at det var maur inne der!

Alt i alt var det veldig koselig å se alle de søte dyrene. Nå er vi på Wacken i Tyskland fordi Per Fredrik har hatt konsert med Dragon Force. Viser dere masse bilder senere!

Dagsfyllla

I dag har vi virkelig fått mye ut av dagen! Jeg startet dagen med litt shopping mens Per Fredrik var i studio. Deretter dro vi på en zoo, som jeg kan vise dere mer bilder fra senere. Men etter at vi hadde vært på zoo bestemte vi oss for å stikke på kino.

Ooooooog siden vi var i det ekstra morsomme hjørnet drakk vi en god del før kinoen, pluss at vi tok med rødvin på vannflaske inn på kinoen for litt Dagsfyllla. Haha! Vi så animasjonsfilmen "the secret life of pets" som var utrolig morsom! Og den ble nok ekstra morsom og rørende siden vi hadde drukket. Hehe!

Nå har vi nettopp kommet på flyplassen og vi står i tidenes lengste kø for å sjekke inn. Av en eller grunn fungerer ikke maskinene for å sjekke inn så takk Gud for at vi er tidlig ute, hvis ikke hadde vi vært kjørt nå!

Uansett, nå drar vi straks til Hamburg. Lander der 21:30 i kveld så oppdaterer dere i morgen med litt bilder fra zoo'en!

Snakk om å være kløne!

God morgen! Nå har Per Fredrik og jeg nettopp vært nede og spist frokost sammen. Av en eller annen grunn spiser jeg nesten aldri den "normale" norske frokosten når jeg er på reise. Altså brødskiver. Det holder jeg meg alltid helt unna fordi det virkelig ikke frister. Her er det heller røkelaks, litt frukt og grønnsaker og mykost med appelsinjuice på siden. Nam nam! Det kaller jeg frokost det!

Nå har Per Fredrik nettopp dratt bort til studio for å jobbe en times tid siden det var litt de måtte gjøre før vi reiser videre til Tyskland i kveld. Så nå sitter jeg på hotellrommet med en kaffe før jeg skal kjapt ut for å kjøpe en foundation. Tror dere ikke jeg klarte å ta med den nesten tomme flaska på tur a? Så den fulle ligger igjen hjemme. Snakk om å være kløne! Så langt har jeg ikke funnet noe som selger Maybelline produkter her. Så da må jeg satse på at jeg finner en som er like bra!

Som jeg nevnte litt tidligere i innlegget så reiser vi til Tyskland i kveld, nærmere sagt Hamburg. Per Fredrik skal være med å spille en konsert sammen med Dragon Force på Wacken. Så det blir veldig kult å se! Gleder meg skikkelig til å se kjæresten min på scenen!

Bagen er nettopp pakket, og jeg har shoppet så mye at det var såvidt jeg fikk plass til alt! Men, nå må jeg komme meg ut og finne en foundation. Wish me Good luck!

Fantstisk bra restaurant i Østerrike

Nå har Per Fredrik og jeg nettopp vært på en utrolig bra restaurant og spist middag. Takket være tripadvisor er det mulig å finne noe annet enn turist feller av noen restauranter. Så langt inn i en sidegate på et merkelig sted lå det en veldig bra restaurant som het Mini. Passer bra for meg. Haha!

En ting som jeg også har lagt merke til er at flere av restaurantene har veldig koselig bakgårder. Og denne var intet unntak!

 

Vi koste oss med en 3 retters med utrolig deilig vin. Vinen var 14% og litt for god så jeg drakk litt for mye på en gang, så da ble det tidenes fnisete middag. Men sånn er bare koselig da!

Jeg er jo veldig glad i and så det ble andebryst med risotto på meg, og oksekinn på Per Fredrik. Og ja, du leste riktig. Kinn fra okse. Fra ansiktet liksom. Haha. Men det var utrolig godt da!

Shopping i Østerrike

Nå har jeg satt meg ned på en juicebar og har nettopp kjøpt en utrolig god juice laget av agurk, mynte og eple. Fikk akutt lyst til å kjøpe meg en juicer og begynne med juicing for herregud så friskt og godt det her var! Og ikke minst sunt. 6738x bedre enn karamell frappen jeg kjøpte på Starbucks i stad som var så full av sukker at jeg orket 2 slurker før jeg kastet den.

Men, nå har jeg virkelig fått shoppet masse! Jeg tok mildt sagt av på Forever 21 i stad og kjøpte klær og smykker til den store gullmedaljen. Tror vi snakker haul video når jeg kommer hjem ja!

Var også innom studio der Per Fredrik jobber og spiste litt lunsj tidligere i dag. Fikk dessverre ikke sett så mye siden ting med filmen er veldig hemmelig. Men veldig koselig å få vært litt med gutten min fordet! Siden Per Fredrik kommer til å være mest i studio i dag blir det full shopping på meg. Så dagen har såvidt startet! Selv om jeg har shoppet i 6 timer allerede. Haha!

Nå skal jeg slappe av litt til og nyte juicen min. Før jeg trer ut i varmen igjen. Det er sykt. Men det føles nesten som å gå i en varmeovn når jeg går ut.

Dette visste dere ikke om meg

God morgen! Nå skal jeg straks ut og for å shoppe litt her i Østerrike i Wien. Per Fredrik skal være i studio i hele dag for å jobbe med filmen han er med i. Så da skal jeg benytte sjansen til å shoppe litt. I går kveld var vi ute med noen av skuespillerne og spiste sammen, og de er så hyggelige! Ble blant annet kjent med en jenteskuespiller fra Stockholm, så vi snakket masse på svensk sammen.

Forresten, jeg vet ikke om jeg har nevnt det på bloggen før, fordi jeg har aldri tenkt over det. Men jeg snakker tydeligvis helt flytende svensk, som jeg skulle vært fra Stockholm selv. Har hørt det flere ganger når jeg snakker med svensker, at de tror jeg er svensk liksom. Haha, ganske sykt! Sånn går det når man er hekta på svenske hollywoodfruer og svenske youtubers. 

Anyways, nå ble jeg litt borte i svenskepraten her. Men nå tenker jeg uansett å stikke ut for å sjekke ut shoppingen her. Så i butikkvinduene i går at det var veldig mye kule butikker her, blant annet Bershka og Forever 21. Så det gleder jeg meg til å sjekke ut! 

Apropo shopping, rett før jeg dro til Østerrike fikk jeg en pakke i posten fra Nelly med en nydelig kjole jeg bestilte for noen dager siden. Altså den kjolen her, herregud så fin den er! Jeg elsker mønsteret og hvordan den sitter. Jeg har den forresten i xs, og den er helt perfekt i størrelsen. Den har også litt stretch i stoffet, som gjør at den sitter ekstra fint!  Kjolen finner du til kun 399,- HER. Skoene finner du HER til kun 329,-  


 

Kul kjole, ikke sant? I love it! 

I Østerrike!

Nå blogger jeg fra mobilen i Østerrike. Per Fredrik og jeg er nå i Wien der jeg er med PF på jobb. Siden han har en veldig stor rolle i en "Creators: The past" er vi her nå fordi han skal jobbe på filmen med litt stemme ting.

Så nå har vi nettopp vært litt rundt i byen og nå sitter vi sammen med et par av skuespillerne fra filmen, blant annet Bruce Payne også blir det et par glass vin og litt god mat.

Siden det er litt mye å gjøre rundt på denne turen vet jeg ikke hvor mye jeg rekker å blogge mens jeg er her. Men følg meg gjerne på Snapchat. Der er jeg flinkere til å oppdatere! Heter stinablogg på Snapchat!

En trend også Kylie Jenner følger

reklamelinker

Phew, for en dag dette har vært! Dette er vel første gangen jeg setter meg ordentlig ned forran pcen hele dagen. Men herregud så mye jeg har rukket å gjøre! Jeg har både vært i Oslo for å ta refill på vipper, og fikse negler. Når det kommer til neglene fikk jeg et stort sjokk, som jeg kan forklare litt bedre senere.

Men enden på visa der er at jeg må gå uten akrylnegler på neglene i 2 uker, så det suger helt insane mye. Som sagt, kan forklare dette litt mer senere. For her har jeg en stor advarsel til dere som fikser på neglene deres!

Anyways, på vei hjem fra Oslo tok jeg en skikkelig jobb session i bilen og fikk skrevet ned, eller brukt talefunksjon til å "skrive" opp over 20 ideer til ting jeg skal gjøre og skrive om. Så det var veldig nice! Med en gang jeg kom hjem spilte Per Fredrik og jeg inn en video sammen, der vi svarte på deres spørsmål fra snapchat, som kommer ut i morgen.

Og nå har jeg nettopp fått knipset en god del bilder til dere. Siden jeg reiser til Østerrike i morgen med gutten min på jobben hans er jeg ikke sikker på hvor mye jeg får tatt bilder til bloggen, så da tok jeg en del ekstra i dag.

Men, tenkte uansett at jeg kunne vise dere dagens antrekk. Disse skoene er jo til å dø for! Jeg bare elsker at fra at de er kremfargede til snøringen som virkelig skiller seg ut. Snøring på skoene sånn som det her er jo utrolig in nå, og blant annet Kylie Jenner har slengt seg på trenden. Og siden skoene er over knee varmer de faktisk litt, noe som er genialt siden det blir kaldere fremover! 

Sko - HER

Topp - HER

Shorts - HER

Kjede - Ukjent

Solbriller - eBay
 

Shop looken

    

 

Advarsel om negler!

Nå skal jeg straks sette meg inn i bilen og kjøre til Oslo. I dag skal jeg fikse på vipper og negler. Herregud så deilig det skal bli å få fikset på neglene mine. De har virkelig ikke vært on fleek på flere uker. Fordi det har vært så mange på ferie har jeg ikke funnet noen steder å ta refill, så flere av de har nesten knekt av.

Og for et par dager siden knakk den ene rett av, og for å si det sånn; det er en grunn til at de bruker det å rive av neglene til noen som en tortur metode. Fordi det gjorde ekstremt vondt. Så aldri igjen om jeg går et sekund over 3 uker før jeg tar refill på neglene, for det var virkelig vondt! Den rev av så mye av min egen negl at jeg ikke kan sette på ny i dag, men jeg må gå med plaster i et par uker fordi det er masse åpen hud.

Nei, uff. Nok auchie neglesnakk her. Var bare en liten advarsel til dere som får beskjed av negleteknikkeren at det går heeelt fint å gå 5 uker uten å ta refill fordi det er ferie. Men, uansett. Nå skal jeg inn og gi Per Fredrik et stort kyss før jeg drar. Så nå må jeg nesten runde av her! 

Endelig er han hjemme igjen!

Endelig er Per Fredrik hjemme igjen, og det er jeg så glad for! Han reiste på fredag morgen til Slovenia for å holde konsert med Dragon Force. Så det er mye av grunnen til at bloggingen virkelig har vært ganske dårlig de siste dagene. Vanligvis pleier jeg å oppdatere 2-3 ganger om dagen, men nå som PF har vært borte har jeg bare ikke klart det.

Det her er første gang vi har vært borte fra hverandre mer enn bare noen timer, siden vi flyttet sammen. Vi er jo med hverandre 24/7 siden vi begge jobber hjemme. Så når vi plutselig skulle være borte fra hverandre i 3 døgn ble det veldig vanskelig. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

I tillegg har jeg også blitt ganske syk. Er helt ør i hodet, tett i nesa, nyser mer enn gud vet hva og er helt verkete i kroppen. Så det gjør ikke akkurat blogging lettere! Så derfor ble det litt halvveis i helgen. I morgen drar jeg inn til Oslo for å fikse på negler og vipper, før PF og jeg reiser til Østerrike på onsdag.

Så det er veldig mye som skjer akkurat nå. Og jeg håper jeg blir bedre asap så jeg kan oppdatere dere bedre igjen! Hater virkelig når jeg ikke får gjort jobben min ordentlig, har jo så lyst til å gi dere godt innhold! 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Men uansett. Tenkte jeg kunne vise dere et bilde fra en av de to konsertene Per Fredrik holdt i helgen. Vi skal ned til Tyskland på fredag for enda en konsert han skal holde, som jeg kan fortelle dere litt mer om nærmere. Men det blir veldig gøy! Er så stolt over den flinke kjæresten min! 

Nå skal vi lage oss en god middag og bare slappe av sammen. Det har vært etterlengtet! 
 

Ukens spørsmål #120

Hei. Hvor lang tid tok det før du begynte å tjene penger på blogging & youtube?
- Ja. Det tok noen år før jeg i det hele tatt tjente noe som helst. Jeg tror vel at jeg begynte å tjene nok til at det kunne regnes som en deltidsjobb etter 3 år kanskje. Og etter 4-5 år tjente jeg såpass godt at det kunne regnes som en vanlig heltidsjobb pengemessig.

Så det tar ofte lang tid før man i det hele tatt tjener penger på blogging og youtube. For de aller fleste tjener man aldri noe som helst, siden det er så ekstrem konkurranse. Derfor er det viktig å vite at man ikke bør starte å blogge for å tjene penger. For meg var det lenge en hobby som jeg er takknemlig for at jeg har klart å gjøre om til et levebrød. 

 

Du sa at du tok de fleste bilder selv, men hvordan får du til det? Siden bildene er jo på lik linje med at det ser ut som om noen tar bilde for deg , hvis du skjønner
- Jeg bruker stativ og fjernkontroll selvutløser. Så da blir det jo superlett!


 

Er du noen gang på stranden egentlig? Har aldri sett at du har lagt ut et innlegg om det
- Nei. For å være helt ærlig så er det visse ting jeg ikke lengre gjør på grunn av jobben min. Å dra på en strand blir veldig ukomfortabelt for min del, da det ofte er mange som kommer bort for å skulle ta bilde. Pluss mange som tar snikbilder av meg. Så når man er på en strand i bikini er man i en ekstra utsatt posisjon, der man ikke ønsker denne type oppmerksomhet.

 

Er det ikke litt rart at dere bor sammen også vasker dere klærne deres hver for seg? Så et spørsmål i forgje runde om at dere hadde hver deres skittentøyskurv.
- Hehe, nei det syns jeg ikke er rart. Det syns jeg bare er likestilling. Hadde jo blitt ekstremt urettferdig om den ene måtte tatt vasken for begge. Pluss at jeg syns det bevarer noe av romantikken i et forhold at man ikke vasker de skitne sokkene til hverandre. Altså, vi lever ikke i 1950 lengre, så man kan fint ta klesvasken sin selv! 


Bruker per Fredrik sminke?
- Nei. Jeg trodde det litt i starten, siden han har ekstremt fin hud. Men neida, han har bare holdt seg unna sol og har gode gener, så han har perfekt hud. 


 

Når du søkte leilighet tidligere, har du noen tips å komme med? Skal nemlig flytte til høsten og tar imot alle tips.
- Hmm.. Hvis du skal flytte til Oslo bør du være obs på hvor du flytter. Pass på at du flytter et sted i byen der det er trygt, og kanskje ikke akkurat midt i en festgate da det kan bli super slitsomt. Du bør også sjekke hva slags naboer du har i blokka der du skal flytte. Selv var jeg ekstremt uheldig med flere av naboene til tross for at jeg flyttet til Skillebekk på Frogner som er ekstremt rolig og trygt. Flere av naboene var crazy narkomaner som truet med å banke meg flere ganger. Jessda. Så vær forsiktig med hvor du flytter. Jeg lurte på hvor mye du betalte for leiligheten i måneden?? Hvis du ikke ønsker å si det er det greit men var det mere dyrt eller billig?? Love u❤️
- Jeg betalte 12000 for leiligheten i måneden. Det var uten strøm, nett og tv. Så totalt ble det ca 13000. Vil si det er ganske dyrt når leiligheten kun var 38 kvm. Men, det er jo det som det koster når man skal bo i Oslo generelt, og spesielt Frogner. 

 

Hvor finner du inspirasjon til interiøret til huset?
- Litt overalt egentlig. Men ofte på Pinterest og interiør magasiner. Det Nye interiør er jeg veldig glad i. Også følger jeg flere brukere på instagram jeg blir inspirert av. 
Kunne du tenke deg å ha hytte der du er fra, en gang i fremtiden?
- I Hokksund? Nei, virkelig ikke. Er jo ikke akkurat noe grunn til å ha hytte der. Feriehus i utlandet derimot.. Kunne du laget en video av din nighttime routine?
- Hmm, ja kanskje det! Syns det er så vanskelig å gjøre det fordi jeg føler det kanskje kunne blitt litt kjedelig? Jeg vet ikke jeg. Har dere noen tanker om dette?

 

Jeg så nettop på snapchatten din at du hadde det søte koppen din med den kattepusen på😍 hvor fikk du tak i den!? Den va jo så nydelig søt😍😍
- I know, den er så søt! Kjøpte koppen på en Disney butikk i Roma. 

Jeg bare lurte på om du kunne svare på dette i ukens spørsmål. hva kaller du Per Fredrik? PF, Per, Per Fredrik, PelleK? eller noe annet?
- Jeg har alltid kalt han Per Fredrik. De fleste kaller han Pelle eller PelleK, men for meg føles det unaturlig når det er artistnavnet hans. Det hender jeg skriver PF kun fordi det er lettere. 

 

Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"?

 

PS; ukens spørsmål kommer vanligvis på søndager. Men i går var jeg rett og slett ikke i form, så jeg klarte ikke å få skrevet ukens spørsmål før nå.